مشاهده نسخه کامل
: سایت داینامیک
reza22222
21-02-2008, 10:20
سایتی که کاربران بتوانند موزیک عکس وارد کرده یا دانلود کنن کمک کنید
saghishab
24-02-2008, 13:37
دوست عزيز اگر شما مي خواهيد چنين سايتي را طراحي كنيد بايد توانايي ايجاد صفحات وب دايناميك را داشته
باشيد مثلا با php يا asp و يا .... ابتدا مشخص كنيد دقيقا چقدر اطلاعات در اين زمينه داريد و با چي كار مي كنين
تا بهتر بشه كمك كرد.
بهترین راه استفاده از همون آماده ها هست چون حداقل مشکل های امنیتی شون رفع شده
reza22222
24-02-2008, 19:32
asp یاد دارم ولی مستقیما کد نویسیش رو کم مشکل من اینه که نمیدونم موزیک یا ویدیو را چطور در بانک قرار میدهند آیا اصلا از همین sql ومانند اون استفاده می کنند یا نه اگه راهنمایی کنی ممنون میشم
فایل رو که توی بانک نمی ذارند!!!
فایل رو آپلود می کنند (کدش زیاده) و با بانک فقط می گن که همچین فایلی موجوده
reza22222
25-02-2008, 10:16
لطفا توضیح بدید چطور آپلود می کنند یا اینکه یک سایت (فارسی ) یا کتاب معرفی کنید که در این مورد باشه ممنون میشم
خوب شما اول از همه یه فرم از نوع multipart/form-data می خوای که توش یه input از نوع file باشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد هم یه صفحه ی PHP می خوای که فایل رو بگیره:
اون "/var/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" می تونه با جایی که می خوای آپلود کنی عوض بشه
یه کم توضیح:
اصل کار آپلود رو همون فرم HTML انجام میده و یه متغیر با نام userfile از نوع file ومحتوای فایلت به php می فرسته که توی php این آرایه ساخته میشه :
و توی اون آرایه اطلاعات فایلت هست. مثلاً محتواش چیه، حجمش چقدره و اسم موقتی اش چیه
بعد شما باید با تابع move_uploaded_file ، فایل مورد نظرتون رو move کنید به هر جایی که خواستید و با هر اسمی ذخیره کنید
هر جاش رو نفهمیدی بگو بیشتر توضیح بدم
reza22222
25-02-2008, 22:59
dogtag عزیز من که الان در حالت طراحی هستم باید بجای
var/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو وارد کنم و اینکه در مورد اون تابعی که کار move رو میکنه هم بیشتر توضیح بده
1- شما نباید آدرس وب بهش بدی. شما باید آدرس فایل بدی. مثلاً:
ویندوز:
c:\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینوکس:
var/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- ببین شما که آپلود می کنی میره توی مسیری که توی apache براش تعریف شده و با یه اسم تصادفی ذخیره میشه و یعنی شما هیچ دسترسی به فایلت نداری مگر اینکه بلافاصله با اون تابع جابجاش کنی و با اسمی که می خوای ذخیر کنی
مفید بود؟
reza22222
26-02-2008, 08:37
بهترین راه استفاده از همون آماده ها هست چون حداقل مشکل های امنیتی شون رفع شده
میشه در مورد این نقل قول بیشتر بگی و اینکه این آماده ها رو از کجا گیر بیارم:10:
google رو خدا برای همین آفریده دیگه
توش دنبال "آپلود سنتر با asp" بگرد
پیدا می کنی
الان من باید برم
وقت ندارم
reza22222
26-02-2008, 13:04
از راهنماییهات ممنونم
Hamidreza66
28-02-2008, 13:29
از راهنماییهات ممنونم
منظور از آماده ها در اصل CMSها یا سیستم های مدیریت محتوا هست
برنامه های رایگان CMSها زیاده و بهترین اون هم Joomla یا Joomfa(که فارسی جوملا هست)
این برنامه رو باید رو سرور خودت نصب کنی، CMS این امکان رو بهت میده که بتونی از همه لحاظ سایتت رو کنترل کنی
خیلی راحت منوی خاصی بسازی، فایل آپلود کنی، نظرسنجی کنی، و...
هرچیزی خواستی فقط لازمه تو گوگل کمی دربارش تحقیق کنی
برای دانلود بنویس دانلود جوملا (فارسی بنویس) یا جوملا چیست، یا آموزش نصب جوملا، قالی های جوملا، ماژول های جوملا، کامپونت ها پلاگین ها و....
جومفا نسخه فارسی شده جوملا هست
:10:
Hamidreza66
28-02-2008, 13:35
راستی یادم رفت بگم شایدم منظور dogtag از آماده ها اسکیپت های آماده و از پیش نوشته شده باشه
برای یا سایت داینامیک لازم نیست همه چیزو دستی خودت بنویسی
خیلی اسکریپت های آماده وجود داره
مثلاً واسه آپلود فقط لازمه تو گوگل سرچ کنی Upload Script
واسه پست کردن یا ادیت کردن نوشته ها که خودم خیلی دنبال یکی خوبش گشتم باید سرچ کنی Online html editor (ewebeditor4.8 خیلی توپه)
یا Login script
و....:31:
Hamidreza66
28-02-2008, 13:49
یه سوال هم من داشتم قربون هرکی که بجوابه:46:
فرض میخوام یه سایت داینامیک بسازم، قالبی رو که واسه سایت میخوام استفاده کنم رو چه طور تعریف کنم؟
تقریبا مثل CMSها
(سوالم واضح بود؟ :question:
توضیح بیشتر: مثل بلاگ، تو یه صفحه هی پست میکنم، بعد تعداد مشخصی، پست ها به دو صفحه تقسیم میشه، یه صفحه اول و اصلی هست که هر پست من بالای اون صفحه . بعنوان تاپ ترین پست نشون داده میشه و اولین پست من میره به صفحه ی دوم با قالب مشابه
یه سوال هم من داشتم قربون هرکی که بجوابه:46:
فرض میخوام یه سایت داینامیک بسازم، قالبی رو که واسه سایت میخوام استفاده کنم رو چه طور تعریف کنم؟
تقریبا مثل CMSها
(سوالم واضح بود؟ :question:
توضیح بیشتر: مثل بلاگ، تو یه صفحه هی پست میکنم، بعد تعداد مشخصی، پست ها به دو صفحه تقسیم میشه، یه صفحه اول و اصلی هست که هر پست من بالای اون صفحه . بعنوان تاپ ترین پست نشون داده میشه و اولین پست من میره به صفحه ی دوم با قالب مشابه
خوب شما باید یه صفحه ی html رو ورداری و save کنی (اون صفحه ای که طراحی اش رو دوست داری)
بعد از edit کردن و رسیدن به قالب دلخواه باید اون رو با پسوند php ذخیره کنی
حالا هر جا که خواستی مطلب نوشته بشه رو باید با php پرش کنی
و توضیح اون بدون کد خیلی مسخره اس
شما صفحه ی مطلوب html ت رو پیدا کن و هینجا کدش رو بنویس تا با هم پله پله پیش بریم و درستش کنیم :10:
Hamidreza66
28-02-2008, 16:03
خوب شما باید یه صفحه ی html رو ورداری و save کنی (اون صفحه ای که طراحی اش رو دوست داری)
بعد از edit کردن و رسیدن به قالب دلخواه باید اون رو با پسوند php ذخیره کنی
حالا هر جا که خواستی مطلب نوشته بشه رو باید با php پرش کنی
و توضیح اون بدون کد خیلی مسخره اس
شما صفحه ی مطلوب html ت رو پیدا کن و هینجا کدش رو بنویس تا با هم پله پله پیش بریم و درستش کنیم :10:
صفحه من frameدار باشه مشکلی پیش نمیاد؟ من قالب رو خودم ساختم اما یه فریم داره تا سایت سریعتر بیاد بالا
قالب رو میتونی تو این سایت ببینی
البته سایت کامل نیست و فعلاً هم تغیراتی هم انجام نمیدم توش، چون واسه یه گروه دف دارم طراحی میکنم، میخوام تغیرات یهو بیاد بالا:20:
خب حالا می خوای کجاش چجوری بشه؟ (خلاصه هدف کلی و جزئی ات رو بگو)
Hamidreza66
28-02-2008, 18:14
خب حالا می خوای کجاش چجوری بشه؟ (خلاصه هدف کلی و جزئی ات رو بگو)
مثلاً قسمت اخبار مثل یه بلاگ باشه، متن خبر رو پست که کردم خودش بره تاپ فرار بگیره و خبر های قبلی زیرش
خبر ها بیشتر از 5 تا که شد برن تو صفحه دوم (خبرهای قدیمی)، صفحه دوم هم قالب صفحه اول رو داشته باشه (صفحه دوم بعد پست کردن خبر 6ام خود به خود ایجاد بشه و قدیمیترین خبر میره تو صفحه دوم)
راستی من یه اسکریپت باحا برای ادیت کردن دارم اگه خواستی برات لینک بدم
اینم آدرسش
:8:
خب. من یه چیزی نوشتم. ولی 1 مشکل دارم، mySQLم راه نمی ره
بنابر این نمی تونم تستش کنم و مطمئناً مشکل داره
توی 3 تا فایل به شرح زیر:
فایل show.php که خبرها رو نشون می ده:
فایل send.php که برای ارسال خبر استفاده می شه:
فایل معروف jdate.php برای فارسی کردن تاریخ:
و فایل config.php که تنظیمات مربوط به وصل شدن به mySQL توشه:
و خودت باید عوضشون کنی
یه table هم با این ساختار می خوای:
برای راحتی کار:
1 فیلد به نام id که خودکار زیاد بشه و کلید اصلی هم باشه
3 فیلد با نام های `name`, `text`, `time` از نوع text
فکر کنم همه رو گفتم. اگر مشکلی بود باز هم هستم
Hamidreza66
14-03-2008, 22:55
سلام dodge جان
دستت درد نکنه، این کد ها رو از کجا میاری؟ کدش سادست و برای یادگیری خیلی خوبه،
من یه کد نوشتم واسه صفحه بندی کردن، اما یه مشکل دارم که میخوام وقتی به انتحا رسیدم کد "بعدی" غیر فعال بشه یا بره و همینطور "قبلی"
کد:
البته کد گزارش گیری (report) رو تو یه فایل جدا گذاشتم و همینطور اتصال به پایگاه داده
سلام dodge جان
دستت درد نکنه، این کد ها رو از کجا میاری؟ کدش سادست و برای یادگیری خیلی خوبه،
من یه کد نوشتم واسه صفحه بندی کردن، اما یه مشکل دارم که میخوام وقتی به انتحا رسیدم کد "بعدی" غیر فعال بشه یا بره و همینطور "قبلی"
کد:
<?php
include ("dbconnection.php");
if (isset($_REQUEST["limit"])) {
$limit=$_REQUEST["limit"];
} elseif (!$limit=3) {
break;
} else {
$limit=3;
}
?>
<form action="<?php
echo $_SERVER["PHP_SELF"]
?>" method="post"> <input type="text" name="limit" value="<?php
echo $limit
?>"></form>
<?php
$result = mysql_query("select * from report") or die (mysql_error());
$numrow=mysql_num_rows($result);
if (!isset($_REQUEST["from"])) {
$from=0;
include ("reportcode.php");
} else {
$from=$_REQUEST["from"];
include ("reportcode.php");
}
if ($numrow%$limit==0) { $numrow=$numrow-$limit; }
?>
<table border='1'>
<tr>
<td><a href=<?php echo $_SERVER["PHP_SELF"] ?>?from=0<?php echo "&limit=".$limit ?>>First</a></td>
<td><a href=<?php echo $_SERVER["PHP_SELF"] ?>?from=<?php echo $from-$limit."&limit=".$limit ?>>Back</a></td>
<td><a href=<?php echo $_SERVER["PHP_SELF"] ?>?from=<?php echo $from+$limit."&limit=".$limit ?>>Next</a></td>
<td><a href=<?php echo $_SERVER["PHP_SELF"] ?>?from=<?php echo $numrow-($numrow%$limit)."&limit=".$limit ?>>Last</a></td>
</tr>
</table>
البته کد گزارش گیری (report) رو تو یه فایل جدا گذاشتم و همینطور اتصال به پایگاه داده
اگر منظورت از dodge منم باید بگم که:
خواهش می کنم. این کد ها رو خودم نوشتم (به نظر خودم که افتضاحه) (البته بجز اون jdate)
این کدت رو هم نگاه می کنم و می گم که چه کنی
فعلاً
سلام من یه نمونه سایت داینامیک کی خواستم اگه یکی لطف کنه بزاره ممنون میشم
منظورت رو نفهمیدم ولی همین
یه سایت داینامیکه دیگه!
Hamidreza66
05-04-2008, 18:01
توضیح:
این اطلاعات رو به تعداد مشخص در هر صفحه نمایش میده، مثل وبلاگ
فایل dbconnection.php مربوط به اتصال و انتخاب پایگاه داده هست
limit تعداد پست هایی که در هر صفحه نمایش داده میشه، اگه مقداری وارد نشه، به طور پیش فرض، 3پست در هر صفحه نمایش داده میشه
فایل reportcode.php فایل گزارشگیری از جدول پایگاه داده هست که اطلاعات رو فقط جدول بندی میکنه (متغیر $limit و $from در این فایل برای انتخاب تعداد رکورد و شروع از رکورد...)
:10:
منظورت رو نفهمیدم ولی همین
یه سایت داینامیکه دیگه!
می دونم که چی داینامیکه ای چی نیست من یه دونه نمونه برای طراحی لازم داشتم جه از نظر قالب و چه ار نظر کدهاش حالا اگه دارین واسم بزارین
ممنون
Hamidreza66
12-04-2008, 11:24
می دونم که چی داینامیکه ای چی نیست من یه دونه نمونه برای طراحی لازم داشتم جه از نظر قالب و چه ار نظر کدهاش حالا اگه دارین واسم بزارین
ممنون
سلام
اگه دقت میکردی کدهایی که من گذاشته بودم مربوط به گزارشگیری اطلاعات در یک صفحه با ترتیب خاص (مثلاً در هر صفحه 3تا پست رو نمایش بده)
اولاً باید بدونی صفحه داینامیک چیه؟ ، خلاصه بگم; بسته به درخواست کاربر، یک صفحه کد نویسی شده، اطلاعات مختلفی به خروجی میبره
و در همه صفحه های داینامیک معمولاً از ارتباط با پایگاه داده استفاده شده،
1-ارتباط با پایگاه داده
2-ارسال اطلاعات فرم به پایگاه داده
3-گذارشگیری
(اینارو خلاصه گفتم)
حلا همین یه چیز ساده رو باید وسعت بدی و بزرگش کنی، مثلاً تو همین سایت وقتی میخوای یه پست ایجاد کنی، یه سری اکریپت هایی وجود داره که میتونی بزرگ تایپ کنی، از چپ یه راست و برعکس و...
یا یه فرم برای جستجو در پایگاه داده
یا تو همین صفحه که میبینی(به آدرس این صفحه دقت کن) یه آدرسی میبینی که آخرش به php. ختم میشه و بعد اطلاعات کاربری مخصوص درخواست تو از اون صفحه کد نویسی شده وجود داره که بنا به درخواست تو، در این بحث (سایت داینامیک) از پست فلات تا فلان رو در یه صفحه (مثلاً 10 پست در هر صفحه) به ترتیب زمان نمایش داده شده
Hamidreza66
12-04-2008, 11:43
ممنون
البته لازم نیست همه کد ها دستی نوشته بشن، فقط بعضی کد ها نیاز به نوشتن دارن، بیشترشو میتونی سرچ کنی و فقط لازمه کمی تغیر در کد ایجاد کنی
اینم یه کد خیلی ساده که واسه شروع عالیه:
کد ایجاد فرم برای دریافت اطلاعات این فایل رو با هرنامی، و پسوند php یا html ذخیره کن:
کد ارتباط با پیاگاه داده و درج اطلاعات این فایل باید با نام php.php ذخیره بشه:
کد گزارشگیری فایل باید با نام php. ذخیره بشه:
من خودم با این کد شروع کردم ولی اینجا کمی تغیر دادم، اگه مشکلی در اجرا داشتی یا اینکه چهطور اجراش کنی یا چهطور ادامه بدی و چه کتابهایی به درد میخوره، درخدمتیم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.