ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Bluescreen در Vista

imeni
17-02-2008, 13:00
سلام .. من جديدا يه سيستم جديد خريدم. از موقعي كه خريدم سيستمم در ويندوز XP هيچ مشكلي نداره اما تو ويست توضاع فرق مي كنه دائم BSOD ميداد معمولا IRQL_Less_or_Not , Memory managementاينقدر ويندوز نصب كردم و درايور ها رو دوباره نصب كردم تا واسه دو هفته خوب كار مي كرد با نصب كردن كارت گرافيك دوباره مشكل بوجود اومد. من درايور هاي كارت گرافيك و صدا رو Update كردم جاي رم ها رو عوض كردم و كارت هاي PCI رو برداشتم اما هنوز مشكل دارم پنجره ها گاهي بدون علت بسته ميشه و گاهي صفحه آبي ( BlueScreen) ميده ويندوزهاي32Bit Ultimate و HomePrimium , 64bit-ultimate رو امتحان كردم اما هنوز سيستمم ايراد داره البته اخيرا بيشتر موقع صفحه آبي پيغام اررور NTFS.SYS رو ميده نمي دونم اشكال از ناسازگاري گرافيك آنبرد و گرافيك جديدم است ولي من تا قبل از نصب اين هم دائم مشكل داشتم و تازه 2 هفته بود كه خوب كار مي كرد برنامه نيست كه بتونه فايل dump رو ترجمه كنه و بگه مشكل چيه؟؟ من در ويندوز XP حتي يه مشكل كوچيك ندارم اما واسه ويستا همه چيز فرق مي كنه ضمنا تمام قطعاتم ويستا ساپورت هستند
سيستم من:
GigaByte GA-690G S3H
Athlon X2 4600
XFX 8800GT 512MB
Ram 2gb Apacer 800MHz
HDD Samsung 250GB
Power 580W Green
DVD-Rom Lite on
Dvd-Writer Pioneer
Tv Card Leadtek TV2000XP Global
Modem Creative

( اين دوتاي آخر رو از سيستم برداشتم ولي فرقي نكرده)

imanprjr
17-02-2008, 16:06
خوب عزیز به p30 خوش آمدین, سیستم خوبی دارین مشکل سخت افزاری شما ندارید.... به نظر می آیید که مشکل سیستم شما مال ویندوز ویستای هسته که استفاده می کنین که احتمالآ ورژن
قفل شکسته یا تقلبی هسته عزیز....

Stream
17-02-2008, 18:40
این مسئله BSOD در ویستا ربطی به Crack نداره (البته در اکثر مواقع!) و برای همه پیش میاد. سعی کنید همیشه Hotfix های ویستا رو نصب کنید تقریبا اکثر مشکلات به خصوص IRQL_Less_or_Not_EQUAL درست میشه.