مشاهده نسخه کامل
: قفل شدن در سی دی رایتر
as13851365
31-01-2008, 15:03
مدتی هست که در سی دی رایتر من قفل می شه یعنی وقتی که کامپیوتر را روشن می کنم نمی تونم در سی دی رایتر را باز کنم و از سنجاق استفاده می کنم و به محض این که یک سی دی در رایتر قرار می دهم و در رایتر را می بندم و باز می کنم دیگر در رایتر قفل نمی شه اما بعد از ریستارت دوباره قفل می شه
رایتر من ایسوز 52 ایکس است .
حالا سوالی که برای من پیش آمده این است که چرا بعد از این که یک بار یک سی دی در داخل رایتر قرار می دم دیگر در رایتر قفل نمی شه و به خوبی کار می کنه اما بعد از ریستارت دوباره قفل می شه.
دوست عزیز مشکل سی دی رایتر شما مربوط به تسمه موتور باز کننده در سی دی رایتر شماست
وجود سی دی داخل سی دی رایترمعمولا به باز شدن در سیدی رایتر کمک میکنه و ربطی به ریست کردن کامپیوتر نداره
shahab_blaster
31-01-2008, 19:58
اين مشكل خيلي راحت بر طرف ميشه بر اثر بالا رفتن قدرت مغناطيسي موتور چرخش سي دي در باز نميشه
رايترت رو باز كن بعد در قسمتي كه آرميچر هست بالاترين قسمت رو ببين آهنربايي هست
روي اونجا رو با يه لايه چسب بپوشون درست ميشه
وگرنه مجبوري هميشه يه سي دي داخل درايوت بزاري
موفق باشي
as13851365
02-02-2008, 12:41
دوست عزیز مشکل سی دی رایتر شما مربوط به تسمه موتور باز کننده در سی دی رایتر شماست
وجود سی دی داخل سی دی رایترمعمولا به باز شدن در سیدی رایتر کمک میکنه و ربطی به ریست کردن کامپیوتر نداره
دوست گرامی وقتی که برای اولین بار می خواهی در رایتر را باز کنی باز نمی شه و باید با سنجاق باز کنی و وقتی هم که باز کردی اگر دوباره ببندی باز هم باز نمی شه و باید دوباره برای باز کردن در رایتر از سنجاق استفاده کنی
حالا اگر با سنجاق باز کردی و بعد یک سی دی داخلش قرار دادی و یک بار در رایتر را بستی و دوباره باز کردی دیگر در رایتر قفل نمی شه و به راحتی می تونی از رایتر استفاده کنی یعنی در رایتر به راحتی باز و بسته می شه
اما
وقتی که رایتر را با سنجاق باز کردی و یک بار داخلش سی دی قرار دادی خلاصه در رایتر مشکلش حل شد وقتی که سیستم را ریستارت می کنی دوباره در رایتر قفل می کنه و نمی شه کاری کرد و باید دوباره از سنجاق استفاده کنی
حالا سوالی که برای من پیش آمده این است که چرا وقتی که با سنجاق در رایتر را باز می کنم و یک سی دی داخلش قرار می دم و دوباره در رایتر را می بندم و باز می کنم دیگر در رایتر قفل نمی کنه ؟ اما با ریستارت کردن سیستم روز از نو و روزی از نو...
از دوست گرامی shahab_blaster هم تشکر می کنم حالا امیدوارم که منظور من را از متن بالا درست متوجه شده باشید .
shahab_blaster
02-02-2008, 17:01
دوست گرامی وقتی که برای اولین بار می خواهی در رایتر را باز کنی باز نمی شه و باید با سنجاق باز کنی و وقتی هم که باز کردی اگر دوباره ببندی باز هم باز نمی شه و باید دوباره برای باز کردن در رایتر از سنجاق استفاده کنی
حالا اگر با سنجاق باز کردی و بعد یک سی دی داخلش قرار دادی و یک بار در رایتر را بستی و دوباره باز کردی دیگر در رایتر قفل نمی شه و به راحتی می تونی از رایتر استفاده کنی یعنی در رایتر به راحتی باز و بسته می شه
اما
وقتی که رایتر را با سنجاق باز کردی و یک بار داخلش سی دی قرار دادی خلاصه در رایتر مشکلش حل شد وقتی که سیستم را ریستارت می کنی دوباره در رایتر قفل می کنه و نمی شه کاری کرد و باید دوباره از سنجاق استفاده کنی
حالا سوالی که برای من پیش آمده این است که چرا وقتی که با سنجاق در رایتر را باز می کنم و یک سی دی داخلش قرار می دم و دوباره در رایتر را می بندم و باز می کنم دیگر در رایتر قفل نمی کنه ؟ اما با ریستارت کردن سیستم روز از نو و روزی از نو...
از دوست گرامی shahab_blaster هم تشکر می کنم حالا امیدوارم که منظور من را از متن بالا درست متوجه شده باشید .
شما نگفتي cd اخل درايو هست و سيستم رو رستارت مي كني يا اينكه cd رو در مياري ؟
دوست عزیز با قرار گرفتن سی دی داخل سی دی رایتر همون مسئله ای پیش میاد که دوستمون گفتندالبته یکیش. ولی ایا از اول اون خاصیت اهنربائی وجود نداشت؟چه چیزی باعث بالا رفتن قدرت مغناطیسی میشه ؟در ضمن راه حل ایشون موقتیه این همون کاری بود که من قبل از عوض کردن تسمه انجام دادم .ولی اگه در سیدی رایترو باز کنید یا به عملکرد بازو بسته شدن در توجه کنید(پنل جلو سی دی رایترو بر دارید) متوجه میشید که موتور داره در جا کار میکنه و تسمه با موتور نمی چرخه امتحان ای مسئله ساده است شما با یک چیز چسبناک (ماننداب قند غلیظ )رو با یک سوزن به دور تسمه بزنید بعد در سی دی رایترتونو باز بسته کنید البته بدون سی دی اونوقت نتیجه رو میبینید
این همون مشکلیه که برای من پیش اومد و با تعویض تسمه موتور حل شد . در ضمن نگفتی cd داخل درايو هست که سيستم رو رستارت مي كني يا اينكه cd رو در مياري ؟
shahab_blaster
03-02-2008, 09:08
دوست عزیز با قرار گرفتن سی دی داخل سی دی رایتر همون مسئله ای پیش میاد که دوستمون گفتندالبته یکیش. ولی ایا از اول اون خاصیت اهنربائی وجود نداشت؟چه چیزی باعث بالا رفتن قدرت مغناطیسی میشه ؟در ضمن راه حل ایشون موقتیه این همون کاری بود که من قبل از عوض کردن تسمه انجام دادم .ولی اگه در سیدی رایترو باز کنید یا به عملکرد بازو بسته شدن در توجه کنید(پنل جلو سی دی رایترو بر دارید) متوجه میشید که موتور داره در جا کار میکنه و تسمه با موتور نمی چرخه امتحان ای مسئله ساده است شما با یک چیز چسبناک (ماننداب قند غلیظ )رو با یک سوزن به دور تسمه بزنید بعد در سی دی رایترتونو باز بسته کنید البته بدون سی دی اونوقت نتیجه رو میبینید
این همون مشکلیه که برای من پیش اومد و با تعویض تسمه موتور حل شد . در ضمن نگفتی cd داخل درايو هست که سيستم رو رستارت مي كني يا اينكه cd رو در مياري ؟
شما با عوض كردن تسمه يه تسمه كوچيكتر انداختي برا همين باز ميشه
قدرت مغناطيسي از اول اينقدر نيست به مرور زمان زياد ميشه امروز يه سري عكس آمتاده مي كنم قرار ميدم ديدنش بد نيست و اون قسمت هايي كه ميگم باعث اين كار ميشه رو مشخص مي كنم و راه حل رو ميگم:46:
اگه عکسها رو بذاری ممنون میشم
chaos theory
03-02-2008, 20:50
مشکل مکانیکی هستش و با یک بار سرویس کردن حل میشه/
as13851365
04-02-2008, 09:11
شما نگفتي cd اخل درايو هست و سيستم رو رستارت مي كني يا اينكه cd رو در مياري ؟
دوست گرامی اگر سی دی را در بیارم و ریستارت کنم دوباره در رایتر قفل می شه ولی اگر سی دی داخلش باشه قفل نمی کنه
مشکل مکانیکی هستش و با یک بار سرویس کردن حل میشه/
دوست گرامی من مهرماه امسال برای همین مشکل دادم تعمیرش کردن ولی حالا هم همان مشکل پیدا شده
قدرت مغناطيسي از اول اينقدر نيست به مرور زمان زياد ميشه
خوب دوست گرامی اگر ممکنه کمی بیشتر در باره این قدرت مغناطیسی توضیح دهید.
از تمام دوستان تشکر می کنم.
واسه منم جدیدا این طوری شده
کسانی که میگن به خاطر تسمه هست پس چرا توش سی دس می زاری مشکلش حل میشه؟؟؟؟؟
تازه تسمشو لمس کردم به نظر سفت میاد
چیکار کنیم بالاخره؟؟؟؟
shahab_blaster
16-02-2008, 00:45
با عرض معذرت كه نتونستم عكس آماده كنم
آقايون بدون ترس درايوتون رو باز كنيد در كنار چشم موتوري رو مشاهده مي كنين كه cd روش قرار ميگيره حالا با يه وسيله آهني روش بزنيد مي بينيد كه آهن رو جذب ميكنه يعني آهنرباست حالا يه نوار چسب به اندازه همون گردي در مياريم و روش ميچسبونيم بستگي به ميزان آهنربايي بودنش با اضافه كردن چسب نواري مشكل حل ميشه
موفق باشين
اگه عكس آماده كردم براتون قرار مي دم
دمت گرم ولی من که نفهمیدم کجارو باید چسب بزنم
اگه عکسی چیزی بزاری خیلی کمک کردی آخه خیلی ها این مشکل رو دارن
با عرض معذرت كه نتونستم عكس آماده كنم
آقايون بدون ترس درايوتون رو باز كنيد در كنار چشم موتوري رو مشاهده مي كنين كه cd روش قرار ميگيره حالا با يه وسيله آهني روش بزنيد مي بينيد كه آهن رو جذب ميكنه يعني آهنرباست حالا يه نوار چسب به اندازه همون گردي در مياريم و روش ميچسبونيم بستگي به ميزان آهنربايي بودنش با اضافه كردن چسب نواري مشكل حل ميشه
موفق باشين
اگه عكس آماده كردم براتون قرار مي دم
اقا اگه لطف کنی و عکس رو بزاری ممنون میشم
ما که نفهمیدیم چه جوری چسب بزاریم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.