مشاهده نسخه کامل
: سلام.کمک میخوام.مشکل در asp.net
من یه وب دارم میسازم 4 لایه.توی برنامه ویندوز راحت بود ولی اینجا هر کاری میکونم refrence نمیشه(3 تا لایه دیگرو میگم).باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
Ultimator
28-01-2008, 22:48
لایه ها کجان ؟ به چه صورتی ان ؟ اگه DLL ان بزارین تو BIN اگه class source هستن مثلا layer1.vb \ layer1.cs باید برن تو app_code همین ! refrence نمیخاد
میدونم شما چی میگید ولی من لایه هام 3 تا empty web site هست که تو هر کدومشون 3 تا class هست.حالا باید چی کار کنم؟؟؟؟
Ultimator
29-01-2008, 11:32
میدونم شما چی میگید ولی من لایه هام 3 تا empty web site هست که تو هر کدومشون 3 تا class هست.حالا باید چی کار کنم؟؟؟؟
تو برنامه های ویندوز معمولا کلاسها رو تو پروجه های مختلف میزارن تا تبدیل به Dll بشه ولی تو پروجه های وب میتونین تو پوشه ی App_code پروژتون subfolder درست کنید تا لایه ها دسته بندی شن و فایلهای کلاس رو بریزین توش ودر نهایت خود به خود تبدیل به DLL میشن empty website نیازی نیست
تو برنامه های ویندوز معمولا کلاسها رو تو پروجه های مختلف میزارن تا تبدیل به Dll بشه ولی تو پروجه های وب میتونین تو پوشه ی App_code پروژتون subfolder درست کنید تا لایه ها دسته بندی شن و فایلهای کلاس رو بریزین توش ودر نهایت خود به خود تبدیل به DLL میشن empty website نیازی نیست
ممنون.فقط اگه میشه طرز درست کردن SUBFOLDER رو بهم بگید؟؟:11:
و شما میدونید چه طوری میتونم تو ASP.NET اگه پروجه ساختم تبدیل به dll کنم آخه توی refrence میگه باید تبدیل به dllبشه؟؟
بازم ممنون
Ultimator
29-01-2008, 13:45
subfolder ساختن یکم سخته ! مثلا روی پوشه ی App_code کلیک راست میکنیم روی فکر کنم سومین گزینه ! new folder کلیک میکنیم اسم لایه رو هم بهش میدیم تایید میکنیم :46: subfolder درست میشه !
در مورد DLL هم کدهای پوشه App_code وقت publish کردن خودشون DLL میشن کار خاصی لازم نیست
ولی اگه میخواین لایه هاتون رو بصورت جداگانه واسه استفاده های بعدی نگه دارین باید یه پروژه Class Library بسازین و کلاسهاتونو بریزین توش بعد مثل windows application به وبساتتون reference کنید و استفاده کنید :5:
با وجود تمام تحقیرها
:21:
ممنون:19:
Ultimator
30-01-2008, 00:30
:::: پست اشتباهی !!! چطوری میشه حذفش کرد ؟؟ ::::::
Ultimator
30-01-2008, 00:31
اوا تحقير چيه اختيار دارين منم يه تازه کارم کوچيکتر از شما باور کنيد ،فقط قصدم شوخی بود:31:
و منظور بدی نداشتم به هر حال ببخشيد و هروقت هر سوالی داشتيد بپرسيد قول ميدم اگه بتونم مثل آدم جواب میدم!:10:الانم اميدوارم به جوابی که ميخاستين رسيده باشين
در ضمن يه سوال ازتون داشتم ، من چون خيلی به چند لايه نويسی علاقه دارم ميخام يکم اطلاعات کسب
کنم من خودم سه لايه مينويسم و تاحالا 4 لايه ننوشتم و اصلا مفهوم برنامه 4 لايه رو نميدونم چيه ! ميشه يکم
توضيح بدين ؟
:11::11::11::11:salam.ey baba jedi nagir manam ghasdam shokhi bod.damet garm.dar mored 4 laye ham to fekretam ye maghaleye khob mizaram.dastet dard nakone.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.