ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سونی اریکسون : آموزش نحوه راه اندازی پچ elfpack

صفحه ها : 1 2 [3] 4

yarihaker
16-04-2008, 10:21
پچ هاي ElfPack_v10 و w700_r1ca021.li را نصب كردم گوشي رو كه روشن ميكنم صفحه سياه وسفيد مي شه وبايد باطري و در بيارم تا درست بشه. لطفا كمك كنيد . تا به حال هم هيچ پچي روي گوشيم نصب نكرده ام

شايد الفي كه به گوشيت نمي خوره وباعث هنگ گوشيت ميشه ريختي توي daemons
يه بار مموري رو در بيار و بدونه مموري گوشيتو روشن كن ببينيم چي ميشه.

hossein_2006_a
16-04-2008, 11:30
پچ کتابخانه ای برای پچ الف !!

:19:

يعني چي ؟؟؟
:41:

M.R.2
16-04-2008, 15:10
شايد الفي كه به گوشيت نمي خوره وباعث هنگ گوشيت ميشه ريختي توي daemons
يه بار مموري رو در بيار و بدونه مموري گوشيتو روشن كن ببينيم چي ميشه.

بازم درست نشد گوشي بالا نميآد.

طريقه پاك كردن پچ چه جوريه؟

R@R#M@N
16-04-2008, 15:42
lib پچی هست که رو گوشی میریزید تا الف در گوشی شما شناخته بشه !!!

kamyar70
16-04-2008, 16:11
یه سوال
الف بوک منیجر 2.5 چرا وقتی اجرا میشه دیگه نمیشه گوشی را خاموش کرد باید حتما باتری را در بیاری راه خاصی داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

yarihaker
16-04-2008, 16:31
یه سوال
الف بوک منیجر 2.5 چرا وقتی اجرا میشه دیگه نمیشه گوشی را خاموش کرد باید حتما باتری را در بیاری راه خاصی داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

داره ! دكمه on/off رو بزن تا الف فعال بشه بعد كليد back رو چند ثانيه نگه دار تا ازش خارج بشه

طريقه پاك كردن پچ چه جوريه؟

مثل نصب پچ . فقط وقتي سواله remove pactch رو پرسيد yes رو بزن

kamyar70
16-04-2008, 19:21
بازم نشد چرا؟؟؟؟؟؟

R@R#M@N
16-04-2008, 20:08
یه سوال
دکمه پاور رو چند ثانیه نگه دار!!!

akhoond
16-04-2008, 20:21
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .
بچه ها من نتونستم بفهمم این چیه ، کسی می تونه بگه ؟
مرسی

kamyar70
16-04-2008, 21:55
نه بازم نمیشه چرا اینجوریه؟؟؟؟؟

hossein_2006_a
17-04-2008, 11:02
lib پچی هست که رو گوشی میریزید تا الف در گوشی شما شناخته بشه !!!

دستت درد نکنه الان یادم اومد :31:
:10:

Alishmas
18-04-2008, 02:00
سلام.

ببخشيد ميشه يکم درباره elfpack توضيح بديد ،

fswteam
18-04-2008, 13:08
سلام.

ببخشيد ميشه يکم درباره elfpack توضيح بديد ،
ورژن پیشرفته همون پتچ که از داخل گوشی هم نصب می شه؟!!!

akhoond
19-04-2008, 09:54
سلام .
بچه ها من نتونستم بفهمم این چیه ، کسی می تونه بگه ؟
مرسی

کسی نیست به این الف یه نگاهی بندازه ؟ :19:

fswteam
19-04-2008, 19:45
دوستان من قبلا که دبلیو 810 داشتم یک پتچ بود برای اینکه موقعی که کسی زنگ می زنه فلش گوشی چشمک می زد خیلی توپ بود کسی اون پتچ رو برای کا800 و کا810 داره

eshagh
20-04-2008, 14:26
دوستان من قبلا که دبلیو 810 داشتم یک پتچ بود برای اینکه موقعی که کسی زنگ می زنه فلش گوشی چشمک می زد خیلی توپ بود کسی اون پتچ رو برای کا800 و کا810 داره

با سلام
دوست عزيز اسم پچ 20s notification_calls_w700_r1ca021 ميباشد البته اين مال w700 هست اگر قسمت پجهاي كا800 و كا 810 يك سرچي بزني حتما" پيدايشان خواهي كرد .
كارآيي پچ موقع ميس كال هر 20 ثابيه يك فلاش ميزنه

موفق باشي :31:

fswteam
20-04-2008, 15:07
با سلام
دوست عزيز اسم پچ 20s notification_calls_w700_r1ca021 ميباشد البته اين مال w700 هست اگر قسمت پجهاي كا800 و كا 810 يك سرچي بزني حتما" پيدايشان خواهي كرد .
كارآيي پچ موقع ميس كال هر 20 ثابيه يك فلاش ميزنه

موفق باشي :31:
ببین این کل پتچ هایی که از سایت اس ای تیونینگ گرفتم همچیت چیزی ندیدم خیلی از این پتچ ها رو هم نمی دونم چی کار می کنه کسی می تونه راه نمیاییم کنه

D E V I L
20-04-2008, 19:19
دوستان بحث در مورد پچ رو ببرید به کلوپ های پچ.ممنون

fswteam
21-04-2008, 04:47
دوستان بحث در مورد پچ رو ببرید به کلوپ های پچ.ممنون

چشم اقا توحید
یک سوال داشتم ازتون اقا توحید شنیدم شما تونستید نام کاربری تونو عوض کنید می شه منو هم راهنمایی کنید تا نام کاربریمو عوض کنم اخه می خوام مثل شما کاربر فعال بشم به همین دلیل این اسم ضایع است

Hadi King
21-04-2008, 09:38
چشم اقا توحید
یک سوال داشتم ازتون اقا توحید شنیدم شما تونستید نام کاربری تونو عوض کنید می شه منو هم راهنمایی کنید تا نام کاربریمو عوض کنم اخه می خوام مثل شما کاربر فعال بشم به همین دلیل این اسم ضایع است

دوست عزيز اصلا اين سوالت ربطي به اين تايپك نداشت ما كه نام كاربري اقا توحيد رو تغييري درش نديديم:41:
اگه تغيير هم كرده خود توحيد كه اين كارو نكرده:18:
تو اين انجمن خيلي ها ميخوان اسم كاربريشون رو عوض كنن كه بابك به همشون گفته كه اين
كار شدني نيست!!!طرح جديد سايته؟؟؟؟قبلا ميتونستي عوض كني و حالا نه:13:اينم بدون كاربر فعالي به اسم نيست كارت خوب باشه كاربر فعالت ميكنن:2:

موفق باشيد!:40:

fswteam
21-04-2008, 12:43
دوست عزيز اصلا اين سوالت ربطي به اين تايپك نداشت ما كه نام كاربري اقا توحيد رو تغييري درش نديديم:41:
اگه تغيير هم كرده خود توحيد كه اين كارو نكرده:18:
تو اين انجمن خيلي ها ميخوان اسم كاربريشون رو عوض كنن كه بابك به همشون گفته كه اين
كار شدني نيست!!!طرح جديد سايته؟؟؟؟قبلا ميتونستي عوض كني و حالا نه:13:اينم بدون كاربر فعالي به اسم نيست كارت خوب باشه كاربر فعالت ميكنن:2:

خیلی ببخشید اخه من زیاد به این فروم وارد نیستم تاره 2 ماه زیاد پی این فروم گرفتم می گم عجب محل باحالیه ولی با این وضع خیلی ناراحت شدم البته اقا بابک و اقا میثم حق دارند چون خیلی سخته بعضی ها هر دفعه می خوان نام کاربری شونو عوض کنن حیف کاش از همون اول نام کاربری خوبی انتخاب می کردم

D E V I L
21-04-2008, 17:52
چشم اقا توحید

دوست عزیز قبلا که میشد نام کاربری رو عوض کرد من 4 ماه صبر کردم تا میثم نام کاربریمو تغییر داد!الان که امکانش نیست چون صاحبان سایت اونقدر سرشون شلوغ شده که دیگه به این موضوع نمیتونن رسیدگی کنن.کاربر فعال شدن ربطی به تعداد پست و نام کاربری نداره اگه فعالیت مفید داشته باشی مطمئن باش همکارها انتخابت میکنن و به مدیران سایت معرفی میکنن.من الان فعالیت آنچنانی ندارم زمانی که به عنوان کاربر فعال انتخاب شده بودم روزی بین 20 تا 30 تا پست میدادم اونم از نوع مفیدش.یکی از مواردی که میتونه تو کاربر فعال شدنت تاثیر داشته باشه اینه که تاپیکهایی بزنی که تعداد بازدید کننده زیادی داشته باشن مثل کلوپ پچ.ضمنا سوالهایی که ربطی به موضوع تاپیک نداره رو میتونی با پیغام خصوصی مطرح کنی.
موفق باشید:11:

fswteam
22-04-2008, 04:55
دوست عزیز قبلا که میشد نام کاربری رو عوض کرد من 4 ماه صبر کردم تا میثم نام کاربریمو تغییر داد!الان که امکانش نیست چون صاحبان سایت اونقدر سرشون شلوغ شده که دیگه به این موضوع نمیتونن رسیدگی کنن.کاربر فعال شدن ربطی به تعداد پست و نام کاربری نداره اگه فعالیت مفید داشته باشی مطمئن باش همکارها انتخابت میکنن و به مدیران سایت معرفی میکنن.من الان فعالیت آنچنانی ندارم زمانی که به عنوان کاربر فعال انتخاب شده بودم روزی بین 20 تا 30 تا پست میدادم اونم از نوع مفیدش.یکی از مواردی که میتونه تو کاربر فعال شدنت تاثیر داشته باشه اینه که تاپیکهایی بزنی که تعداد بازدید کننده زیادی داشته باشن مثل کلوپ پچ.ضمنا سوالهایی که ربطی به موضوع تاپیک نداره رو میتونی با پیغام خصوصی مطرح کنی.
خیلی ممنون از راهنمایی بزرگ وارانه شما :11:

ostooreh
22-04-2008, 17:53
سلام ببخشید یه سوال من وقتی پچ ها رو می ریزم گوشی رو که روشن میکنم صفحه هی روشن خاموش میشه چی کار کنم ممکنه از این مشکل باشه گوشیم w850 : من مین رو فلش کردم به fs ,r1kg001 رو فلش نکردم از اینه؟

amir_82111
23-04-2008, 12:04
آقا من lib رو رویR8BA024)k810) امتحان کردم این error رو میده

لطفا کمک کنید

Flash props sent ok
Starting to process VKP patch script: C:\Documents and Settings\AMIR\My Documents\Opera\k800\k\patch k810\K810_R8BA024.lib.vkp
VKP script loaded OK. Lines: 346
Patch structure created OK. Determining blocks to read...
New block #0000 added: $45CC0000
Blocks selected OK. Reading blocks: 1
Block @ $45CC0000 read error. Have only: 00000000 bytes
Elapsed:11 secs.

Hadi King
23-04-2008, 16:43
سلام ببخشید یه سوال من وقتی پچ ها رو می ریزم گوشی رو که روشن میکنم صفحه هی روشن خاموش میشه چی کار کنم ممکنه از این مشکل باشه گوشیم w850 : من مین رو فلش کردم به fs ,r1kg001 رو فلش نکردم از اینه؟

دوست عزيز اگه شما مين رو فلش كني مين همه پچ ها رو پاك ميكنه و گوشيت روشن ميشه
روشن خاموش شدن گوشي هم از اينه كه يا پچ رو درست نريختي يا پچ مخصوص اون فريمور نبود:11:

ostooreh
23-04-2008, 19:04
سلام مرسی اون مشکل حل شد حالا......وقتی روی یک elf استارت رو میزنم گوشی ریست میکنه باید چی کار کنم؟

Hadi King
24-04-2008, 02:53
سلام مرسی اون مشکل حل شد حالا......وقتی روی یک elf استارت رو میزنم گوشی ریست میکنه باید چی کار کنم؟

به همه elf ها كه استارت ميزني گوشي ريستارت ميشه يا به بعضي از elf ها....:11:

ostooreh
24-04-2008, 10:20
سلام من کلا دوتا الف ریختم یکی عکس از گوشی یکی هم پچی که موقع بازوبسته کردن slide یک صدایی میاد اولی وقتی استارت رو میزنم هیچی نمیشه و وقتی دکمه ی اپراتور رو میزنم ریست میشه ولی دومی هم وقتی استارت رو میزنم. مرسی

Hadi King
24-04-2008, 13:07
سلام من کلا دوتا الف ریختم یکی عکس از گوشی یکی هم پچی که موقع بازوبسته کردن slide یک صدایی میاد اولی وقتی استارت رو میزنم هیچی نمیشه و وقتی دکمه ی اپراتور رو میزنم ریست میشه ولی دومی هم وقتی استارت رو میزنم. مرسی

برا پچ اولي استارت ميزني هيچي نميشه يعني elf رو گوشيت الان فعاله برا گوشي من كه w800 هستش دكمه play كه ميزنم از همون جايي كه بود برام عكس ميگيره و تو مموري ذخيره ميكنه خودت نميدوني كه رو گوشيت فعاله يه امتحاني كن:11:

برا دومي هم فكر كنم بايد يه فايلي هاي صدا رو تو قسمت sound بريزي تا موقع باز و بسته شدن sild اجرا بشن من اينو امتحان نكردم و گرنه دقيق بهت ميگفتم!!!:18:

يا شايد اين elf رو اين نوع گوشي اجرا نميشه:21:

ostooreh
24-04-2008, 16:44
سلام ببین من استارت رو میزنم هیچ پیغامی نمیده(تو راهنمای این الف نوشته بعد از زدن استارت یه pop-up message میده که the Elf is ready for use ) بعدشم گوشی من دکمه ی play نداره و به جاش با دکمه ی اپراتور باید عکس بگیره. برای دومی هم فایلهاشو دقیقا میریزم جایی که گفته ولی ریست میکنه.

راستی فایل dyn-const.bin برای همه ی گوشیها یکیه؟

onlyehsanz
25-04-2008, 06:59
سلام برو بکس گل.
آقا این دو تا الف sleep mod و graficclock احصاب منو خورد کردن
من گوشیم w700 هر کاری کردم نیونستم این دوتا الف رو راه بندازم
ساعته که وقتی اجراش میکنم چیزی رو صفحه نمیاد
sleep mod هم که تا میزنم گوشیم ریست میشه.
دمتون گرم اگه میشه کمکم کنین منم از این نعمات بهره مند بشم.

Hadi King
25-04-2008, 13:10
سلام ببین من استارت رو میزنم هیچ پیغامی نمیده(تو راهنمای این الف نوشته بعد از زدن استارت یه pop-up message میده که the Elf is ready for use ) بعدشم گوشی من دکمه ی play نداره و به جاش با دکمه ی اپراتور باید عکس بگیره. برای دومی هم فایلهاشو دقیقا میریزم جایی که گفته ولی ریست میکنه.

راستی فایل dyn-const.bin برای همه ی گوشیها یکیه؟

همه elf ها اينجوري هستن كه وقتي استارت زدي پيغامي نميدن بايد خودت بفهمي اين چيكار كرده!!يا از قبل ميفهمي:5:
من گفتم گوشي خودم با دكمه play عكس ميگيره ولي با گوشي شما ديگه نميدونم بايد خودت بدوني يا تو راهنماش بخوني:18:
برا دومي شايد رو گوشي شما نميخوره لينك شو بذار تا من امتحان كنم كه واسه منم ريستارت ميكنه:19:
برا همه گوشي ها اينdyn-const.bin فايل يكي نيست:41:

Hadi King
25-04-2008, 13:25
توجه:ممکنه با اجرای بعضی از این فایلها گوشی ریست بشه در این حالت به احتمال زیاد پچ libary شما قدیمی هست از آدرس زیر میتونید جدیدترین پچ libary مربوط به گوشیتونو دانلود کنید:

توجه كنيد براي اجراي بعضي از فايل هاي elf كه ريستارت ميشن!!توحيد جون گفتن:11:

برای دومی هم فایلهاشو دقیقا میریزم جایی که گفته ولی ریست میکنه.

سلام برو بکس گل.
آقا این دو تا الف sleep mod و graficclock احصاب منو خورد کردن
من گوشیم w700 هر کاری کردم نیونستم این دوتا الف رو راه بندازم
ساعته که وقتی اجراش میکنم چیزی رو صفحه نمیاد
sleep mod هم که تا میزنم گوشیم ریست میشه.
دمتون گرم اگه میشه کمکم کنین منم از این نعمات بهره مند بشم.

بريد يه امتحاني كنيد :11:

ostooreh
25-04-2008, 17:26
((برا همه گوشي ها اينdyn-const.bin فايل يكي نيست))

میشه یکی dyn-const.bin رو واسه w850 r1kg001 بزاره؟
راستی من تو se-nse دیدم یکی یه فایل ساخته به نام DYN_stant.bin واسه w850 کسی خبری داره؟

n_yaghmaei
26-04-2008, 00:54
سلام دوستان عزيز
من مدتي پيش به خاطر يک سري مشکلاتي که داشتم بعد از فلش Elf رو ريختم و لي پچ GFX رو نريختم حالا مي خوام اين پچ رو توي گوشي بريزم اما پچ Elf بايستي 4 مورد آن زماني که با پچ GFX کار مي کنه حذف بشه من بايد چه کار کنم تا بتونم اين دو تا پچ رو داشته باشم ؟

K A R I M I
26-04-2008, 10:13
ساده ترین کار اینه که پچ الف رو حذف کنید بعد پچ gfx رو بریزید و بعد اون 4 مورد رو تو الف غیر فعال کنید و بریزید رو گوشی !!
فکر نکنم که نیاز به پرسیدن داشت، در کمتر از یک مین میشه انجامش داد !

adrenalin
26-04-2008, 14:05
یکی به من کمک کنه پوشه ای که استارت اپ هست برای الف برای من دیگه عمل نمیکنه یعنی گوشی رو که رو شن میکنم مثلا ساعت اون بالا نمیاد
چیکار کنم

omidia
26-04-2008, 20:33
سلام به همه برو بكس با صفايp30world به ويژه آقا توحيد گل . يه خورده الف رو جمع كرده بودم ميذارم ايشا... كه همه بتونن استفاده كنن

LogoOff
MasterElf
minute_ticker999
MissedEventsReminder
NoBattAndSignal
photo info
Restarter
ScreenShooter
SingleInstance
sound events
SoundControl
soundonkeypress
StatusRowClock
SUDOKU
Svatky
systeminfo
systemtemp
talk Akkum
TellTheDate
time talker
TransparentClock
UltraShot FlashLight

لينك رو بذاريد تو يه Download manager و راحت دانلود كنيد

omidia
26-04-2008, 20:34
DayOfWeek
DisablePhoneShutdown
elf manager
Elf Tic-tac-toe
Elves
EventControl
eventse
Extented Beta reminder
file manager
FlashLight
fs tool
heap_monitor
HeapClockMod
HeapMemory
ICB
ideal Clock
key_play_go_musi
KeyCode
KeyLogger
KeySound
KillSimGreet
lighter
logo changer

naser_feb8646
26-04-2008, 22:52
سلام دوستان من تمام راههايي رو كه در صفحه اول تاپيك جنابdevil گفته بودن رو انجام دادم ولي بعد از نصب پچ هاي معرفي شده در صفحه اول گوشي بعداز روشن شدن بلافاصله ريست مي كنه لطفاً كمكم كنيد:41::41:

naser_feb8646
26-04-2008, 23:25
سلام دوستان مشكل قبلي حل شد ولي يه سوال ديگه داشتم من تمام مراحلي رو كه آقاي DEVIL در صفحه اول تاپيك گفنن رو دونه به دونه انجام دادم ولي اين پچ نصب نشد ممنون مي شم اگر كمكم كنيد
راستي گوشي من:K750-R1CA021

aranok
27-04-2008, 01:10
آموزش نحوه راه اندازی پچ elfpack بر روی گوشیهای:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
W700-W800-K750:
برای راه اندازی elfpack در این گوشیها باید 3 فولدر با نام های ZBin,Daemons,Config را در فولدر other ایجاد کنید.
Zbin,Config در حافظه داخلی گوشی
Daemons در مموری کارت
پس از ایجاد این سه فولدر فایل مربوط به فریمور خود را دانلود کنید.داخل آن سه فایل با نام های زیر موجود است:
DYN_CONST.bin
ElfPack_v10.vkp
XXXX_YYYYYYY.lib.vkp
تذکر:منظور از XXXX نام گوشی و YYYYYY فریمور گوشی می باشد.
فایل DYN_CONST.bin رو باید داخل فولدر Config کپی کنید.
سپس با استفاده از برنامه setoolLite ابتدا پچ XXXX_YYYYYYY.lib.vkp و سپس پچ ElfPack_v10.vkp
رو نصب کنید.
بعد از انجام مراحل بالا گوشیه شما قادر به اجرای فایلهایی با پسوند elf خواهد بود.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DEVIL جان چطوری پچ ها رو نصب كنم. نرم افزار SETOOLLITE رو از كجا گير بيارم.لطفاً آموزش نصب اين پچها را از طريق setoolilte بذار. ممنون.گوشيم هم W700 هست.

موفق باشی.

Hadi King
27-04-2008, 13:56
DEVIL جان چطوری پچ ها رو نصب كنم. نرم افزار SETOOLLITE رو از كجا گير بيارم.لطفاً آموزش نصب اين پچها را از طريق setoolilte بذار. ممنون.گوشيم هم W700 هست.

موفق باشی.

شرمنده توحيد من جوابش ميدم :21:
دوست عزيز تو اين تايپك جواب هر سه سوالت رو همون پست اول نگاه كني ميگيري:11:

Hadi King
27-04-2008, 14:08
ولي بعد از نصب پچ هاي معرفي شده :41::41:

ولي اين پچ نصب نشد

تو پست اولي نوشتي بعد از نصب پچ!!
تو پست دومي نوشتي كه پچ نصب نميشه!!
واضح تر بگو تا به جوابت برسي يعني تو برنامه ستول پچ چه پيغامي ميده يا چه اروري ميده اينا هم بگو؟؟:11:

naser_feb8646
27-04-2008, 22:43
جناب H.VIKE حق با شماست من اينقدر عصابم خراب بود كه خودمم نمي دونم چي نوشتم حالا بيخيال
يه در خواست دارم من گوشيم چنج بود كه امروز دادم سريال اصليش كردن كه طرف علاوه بر سريال اصلي اونو به W800 با فريمور R1BC002 هم تبديل كرده حالا مي خوام پچ elf رو بريزم ولي بايد فريمور گوشيمو به W800-R1DB001 تبديل كنم
حالا اصل درخواستم اين كه اگر كسي فريمور W800-R1DB001 رو داره مردونگي كنه و آپ كنه از بس گشتم خسته شدم:37::37::37:

r_dezboy
27-04-2008, 23:36
سلام
با تشکر از شما و عرض خسته نباشید
میخواستم اگه ممکنه و واستون مقدوره این منویی رو که واسه خودتون نصب کردید بزارید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم بازم ممنون سایتتون خیلی مطالب جالبی داره

r_dezboy
27-04-2008, 23:44
با سلام و عرض خسته نباشید
راستشو بخواید این منویی رو که گذاشتید خیلی جالبه خییییییییییییییییییییییلی خوشم اومده ازش ممنون میشم بزارید توی سایت تا ما هم بتونیم ازش استفاده کنیم
با تشکر از شما
morning.star93@yahoo.com

fswteam
28-04-2008, 05:00
راستشو بخواید این منویی رو که گذاشتید خیلی جالبه خییییییییییییییییییییییلی خوشم اومده ازش ممنون میشم بزارید توی سایت تا ما هم بتونیم ازش استفاده کنیم
با تشکر از شما
morning.star93@yahoo.com
خوب کدام منو باید بگید بعد می خوام بدونم توی سایت بزارید یعنی چی؟!!

Hadi King
28-04-2008, 05:46
جناب H.VIKE حق با شماست من اينقدر عصابم خراب بود كه خودمم نمي دونم چي نوشتم حالا بيخيال
يه در خواست دارم من گوشيم چنج بود كه امروز دادم سريال اصليش كردن كه طرف علاوه بر سريال اصلي اونو به W800 با فريمور R1BC002 هم تبديل كرده حالا مي خوام پچ elf رو بريزم ولي بايد فريمور گوشيمو به W800-R1DB001 تبديل كنم
حالا اصل درخواستم اين كه اگر كسي فريمور W800-R1DB001 رو داره مردونگي كنه و آپ كنه از بس گشتم خسته شدم:37::37::37:

بيا ناصر جون!!!:11:
main

fs

كاستومايز

Hadi King
28-04-2008, 05:52
سلام
با تشکر از شما و عرض خسته نباشید
میخواستم اگه ممکنه و واستون مقدوره این منویی رو که واسه خودتون نصب کردید بزارید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم بازم ممنون سایتتون خیلی مطالب جالبی داره

با تشکر از شما
morning.star93@yahoo.com

منو كدوم گوشي رو ميخواي و با كدوم كاربر هستين كه منو خودشو تو سايت بزاره:18:

naser_feb8646
28-04-2008, 10:16
بيا ناصر جون!!!:11:
main

fs

كاستومايز

آقا دمت گرم يه حال اساسي دادي انشاالله بتونيم جبران كنيم:11::11:

naser_feb8646
28-04-2008, 14:17
راستی H.vike جان این کاستومایزی که گذاشتی فارسی ساپورت می کنه:11:

Hadi King
28-04-2008, 16:35
آقا دمت گرم يه حال اساسي دادي انشاالله بتونيم جبران كنيم:11::11:
انشاالله...

راستی H.vike جان این کاستومایزی که گذاشتی فارسی ساپورت می کنه:11:
100% فارسي رو به گوشيت اضافه ميكنه:11:

naser_feb8646
28-04-2008, 18:59
سلام H.VIKE جان میشه یه لطفی کنی این فریمور رو یه جای دیگه آپ کنی چون من از Dial-up استفاده می کنم و توسط برنامه Internet Download Manager فایلها رو دانلود می کنم این سایت 4shared توی دانلود قابلیت ایست نداره و وقتی قطع میشم همه چیز بر می گرده از اول. از صبح 5 بار خواستم دانلود کنم ولی وسط کار قطع میشم اگر به جا دیگه آپ کنی خیلی ازت ممنون میشم:41::41:

n_yaghmaei
28-04-2008, 23:23
اقا يک سوال اگه اون چهار مورد مال پچ elf رو وقتي GFX نصبه غير فعال نکنيم چي مي شه ؟

onlyehsanz
29-04-2008, 07:28
توجه كنيد براي اجراي بعضي از فايل هاي elf كه ريستارت ميشن!!توحيد جون گفتن:11:

بريد يه امتحاني كنيد :11:
عزیز دستت درد نکنه lib جدید هم نصب کردم ولی هنوز هیچ خبری نیست.:11:
دیگه ریستارت نمیکنه ولی چیزی نمیاد!:41:
دیگه چیکار کنم؟

Hadi King
29-04-2008, 09:45
سلام H.VIKE جان میشه یه لطفی کنی این فریمور رو یه جای دیگه آپ کنی چون من از Dial-up استفاده می کنم و توسط برنامه Internet Download Manager فایلها رو دانلود می کنم این سایت 4shared توی دانلود قابلیت ایست نداره و وقتی قطع میشم همه چیز بر می گرده از اول. از صبح 5 بار خواستم دانلود کنم ولی وسط کار قطع میشم اگر به جا دیگه آپ کنی خیلی ازت ممنون میشم:41::41:

ناصر جون اينجا برو main & fs تو همين صفحه هستن اولي و دومي رو دانلود كن!!!

فقط بايد اونجا عضو باشي!!!:21:
اينم برا عضويتت تو قسمت يوزر نيم و پسورد اينا رو وارد كن تا بتوني دانلود كني:19:
يوزر نيم :p30world
پسورد:123456789

Hadi King
29-04-2008, 09:50
اقا يک سوال اگه اون چهار مورد مال پچ elf رو وقتي GFX نصبه غير فعال نکنيم چي مي شه ؟

پچ elf درست نصب نميشه و گوشيت خاموش و روشن ميشه بالا نمياد!!!:18:

موفق باشيد

Hadi King
29-04-2008, 10:16
عزیز دستت درد نکنه lib جدید هم نصب کردم ولی هنوز هیچ خبری نیست.:11:
دیگه ریستارت نمیکنه ولی چیزی نمیاد!:41:
دیگه چیکار کنم؟

من خودم lib جديد برا w800 دان كردم اون elf هايي كه ريستارت ميكرد درست برام كار كرد!!
پچ elf رو درست نصب كردي يه بار پاكش كن دوباره نصبش كن!!
پچ gfx رو گوشيت نصبه:11:

naser_feb8646
29-04-2008, 18:14
آقا H.VIKE عزیز دمت گرم من اگر تو رو نداشتم چیکار می کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20::20::11:
راستی آقا می شه بگی دقیقاً این پوشه Daemons رو تو کجا باید بسازم ؟ و اصلا می تونم بپرسم کارش چیه؟:11:

Hadi King
29-04-2008, 18:54
آقا H.VIKE عزیز دمت گرم من اگر تو رو نداشتم چیکار می کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20::20::11:
راستی آقا می شه بگی دقیقاً این پوشه Daemons رو تو کجا باید بسازم ؟ و اصلا می تونم بپرسم کارش چیه؟:11:
در other مموري كارت يه new folder به اين نام درست كن:46:
كارش هم اگر خواستید هر کدام از فایلهای elf هنگام روشن شدن گوشی اجرا شوند باید اونو داخل فولدر Daemons قرار دهید.این فولدر نقش StartUP ویندوز را دارد:11:

naser_feb8646
30-04-2008, 13:19
سلام دوستان آیا کسی هست بتونه آموزش کامل نحوه استفاده از Elf LogoChenger رو بزاره؟
منظورم از آموزش همون نحوه تغییر دادن نام لوگو ، نحوه جایگزن کردن شکلک و .... دیگه هست:11::11:

naser_feb8646
30-04-2008, 18:12
دوستان اگر لطف كنيد بگيد اين Elf file manage چه جوري بايد رو گوشي بريزم ممنون مي شم:41:
آخه علاوه بر يه فايل با پسوند Elf يه فايل هم با پسوند cfg و چند تا عكس كوچيك مثل آيكون هم وجود داره. فايل Elf رو كه تو پوشه Zbin ميرزيم بقيه رو كجا بايد بزاريم؟؟؟؟؟:11::11:

eshagh
30-04-2008, 18:29
دوستان اگر لطف كنيد بگيد اين Elf file manage چه جوري بايد رو گوشي بريزم ممنون مي شم:41:
آخه علاوه بر يه فايل با پسوند Elf يه فايل هم با پسوند cfg و چند تا عكس كوچيك مثل آيكون هم وجود داره. فايل Elf رو كه تو پوشه Zbin ميرزيم بقيه رو كجا بايد بزاريم؟؟؟؟؟:11::11:

باسلام

دوست عزيز يك پوشه بنام elfmanager داخل config داخل مموري كارت بساز وفايلها را داخل آن بريز .
موفق باشيد

naser_feb8646
30-04-2008, 19:06
باسلام

دوست عزيز يك پوشه بنام elfmanager داخل config داخل مموري كارت بساز وفايلها را داخل آن بريز .
موفق باشيد

دوست عزيز خيلي ممنون:11:

naser_feb8646
30-04-2008, 20:49
باسلام

موفق باشيد

آقا اينكاري كه شما گفتي انجام دادم اما گوشي ريست ميشه ؟
دوستان اگر امكان داره بطور كامل تر توضيح بدين ازتون ممنون مي شم:11::11:

eshagh
30-04-2008, 21:01
آقا اينكاري كه شما گفتي انجام دادم اما گوشي ريست ميشه ؟
دوستان اگر امكان داره بطور كامل تر توضيح بدين ازتون ممنون مي شم:11::11:

با سلام مجدد
دوست عزيز آخرين پچ lib گوشيت را دان لود وقبلي را پاك وجديد را با ستتولز دوباره فلش كن درست ميشه .

Hadi King
01-05-2008, 06:19
با سلام مجدد
دوست عزيز آخرين پچ lib گوشيت را دان لود وقبلي را پاك وجديد را با ستتولز دوباره فلش كن درست ميشه .

بيا اينم اخرين پچ lib برا گوشيت ناصر جون!!!!

naser_feb8646
01-05-2008, 06:50
آقا دم شما گرم .
خیلی ممنون.

naser_feb8646
01-05-2008, 07:22
H.VIKE عزیز این پچ Lib که گذاشتی رو وقتی میخوام نسب کنم پیغام های زیر رو می ده

ldr_on_ldr hdr no ack,err:00
can't load loader

باید چیکار کنم؟
............
کوچیک همتون naser_feb 8646

Hadi King
01-05-2008, 07:51
H.VIKE عزیز این پچ Lib که گذاشتی رو وقتی میخوام نسب کنم پیغام های زیر رو می ده

ldr_on_ldr hdr no ack,err:00
can't load loader

باید چیکار کنم؟
............

ناصر جون دوبار امتحان كن چون خودم رو گوشيم همين ديشبي ريختم هيچ اروري نداد برا نصب پچ ورژن 1.8 ستول از همه بهتره!!!:11:

adrenalin
01-05-2008, 15:35
این هر کلیدی رو فشار میدید یه ویبره کوچیک میزنه مثل فلاش منو ی اوربیت w810

تعدادی الف رو تو یه پوشه جمع کردم دانلود کنی ضرر نمیکنی

با اجراي دومي مثل گوشيهاي نوكيا ميتونيد نام پروفايلتون رو روي صفحه ببينيد

اگه تکراری بود ببخشید :11:

naser_feb8646
01-05-2008, 20:05
سلام دوست عزيز من lib جديد رو هم نصب كردم ولي بازم گوشي خاموش و روشن شد ؟
راستي شما گفته بوديد كه يك پوشه بنام elfmanager در داخل config داخل مموري كارت بسازم ولي پوشه config روي حافظه داخلي قرار داره!!؟
منظور شما اينه كه يه پوشه config هم در مموري كارت ايجاد كنم؟

...................
كوچيك همتون naser_feb8646

hossein_2006_a
01-05-2008, 22:17
راستي شما گفته بوديد كه يك پوشه بنام elfmanager در داخل config داخل مموري كارت بسازم ولي پوشه config روي حافظه داخلي قرار داره!!؟

...................

دوست عزیز شما همه مراحل زیر رو به درستی انجام دادین؟

W700-W800-K750:
برای راه اندازی elfpack در این گوشیها باید 3 فولدر با نام های ZBin,Daemons,Config را در فولدر other ایجاد کنید.
Zbin,Config در حافظه داخلی گوشی
Daemons در مموری کارت
پس از ایجاد این سه فولدر فایل مربوط به فریمور خود را دانلود کنید.داخل آن سه فایل با نام های زیر موجود است:
DYN_CONST.bin
ElfPack_v10.vkp
XXXX_YYYYYYY.lib.vkp
تذکر:منظور از XXXX نام گوشی و YYYYYY فریمور گوشی می باشد.
فایل DYN_CONST.bin رو باید داخل فولدر Config کپی کنید.
سپس با استفاده از برنامه setoolLite ابتدا پچ XXXX_YYYYYYY.lib.vkp و سپس پچ ElfPack_v10.vkp
رو نصب کنید.
بعد از انجام مراحل بالا گوشیه شما قادر به اجرای فایلهایی با پسوند elf خواهد بود.

naser_feb8646
01-05-2008, 23:30
بله تمام مراحل گفته شده توسط آقاي DEVIL و درست انجام دادم و فقط نمي تونم با اين Elf كار كنم . چون گوشيم ريست مي شه؟:41:
الان دارم با بقيه elf ها مثل ScreenShooter و LogoChanger و .... رو گوشيم كار مي كنم

...............

eshagh
02-05-2008, 14:07

...................

با سلام
بله دوست عزيز در مموري كارت بساز .

ضمنا" اگر جواب نگرفتيد آخرين آپديت فايل dyn-const را نيز بگيريد وجايگزين فايل قبلي كنيد .

naser_feb8646
02-05-2008, 17:02
دوستان به خدا كار نمي كنه؟
تو رو به خدا يكي كامل توضيح بده چيكار كنم آخه ديگه خسته شدم؟

.........

yarihaker
02-05-2008, 19:09
دوستان به خدا كار نمي كنه؟
تو رو به خدا يكي كامل توضيح بده چيكار كنم آخه ديگه خسته شدم؟

.........

اينم امتحان كن:

naser_feb8646
03-05-2008, 06:38
اينم امتحان كن:

دوست عزیز این لینکی که اینجا گذاشتید خرابه اگر لطف کنید یه جای دیگه آپ کنید و اگر هم می شه یه توضیح کامل در مورد نحوه ریختن و کارکردن با این Elf رو بدین ازتون خیلی ممنون میشم.:20:

...............

hashemseta
07-05-2008, 22:54
باشرمندگی تمام منظور از این که میگید فایل dyn const.bin رو داخل config کپی کنم چیه این فایل رو از کجا گیر بیارم واین elf ها مثل پچ ها مخصوص یه گوشین یابه همه با هرفریموری میخورن گوشیم کا810 با فریمور r8ba024 هست واز شما تشکرمیکنم

arash_a
08-05-2008, 13:34
سلام دوستان
ميشه از دوستان يكي زحمت بكشه ELF هاي مربوط به k810 ورژن R8BA اينجا بده و كمي توضيح بده كه كدوم فايل هارو بايد رو K810 پچ كنيم تا sleep mode ها رو K810 جواب بده و كلا چطوري اين sleep mode رو بايد راه اندازي كرد ؟
ممنون

Hadi King
08-05-2008, 15:07
W810-Z550:
برای راه اندازی elfpack در این گوشیها ابتدا باید فولدر ZBin را در داخل فولدر Other ایجاد کنید.و سپس در داخل این فولدر(ZBin) دو فولدر با نام های Daemons و Config ایجاد کنید.
و سپس فایل DYN_CONST.bin را در داخل فولدر Config کپی کنید.و سپس پچهای مربوطه را نصب کنید.
پس از انجام مراحل بالا برای هر کدام از گوشیها فایلهایی با پسوند elf توسط گوشیه شما شناخته خواهد شد که با زدن گزینه start بر روی آنها فایل مربوطه اجرا خواهد شد.
تمام فایلهای elf را در داخل فولدر Zbin کپی کنید.البته این فایلها را میتوان از هر کجای گوشی اجرا کرد ولی اگر در داخل این فولدر قرار دهید بهتر عمل خواهد کرد.
اگر خواستید هر کدام از فایلهای elf هنگام روشن شدن گوشی اجرا شوند باید آنرا در داخل فولدر Daemons قرار دهید.این فولدر نقش StartUP ویندوز را دارد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لینک دانلود:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تعدادی از گوشیهای سری DB2020 مثل k800 هم جدیدا elfpack نوشته شده.فایل زیر شامل elfpack برای گوشیهای زیر هست:
k790_r8bf003
w610_r6bc002
w660_R8BB001
w850_r1kg001
w880_r8ba024
Z610_r6da001
k800_r8bf003
k810_R8BA024
نحوه راه اندازی elfpack روی این گوشیها هم شبیه گوشیه w810 هست که در بالا توضیح داده شده.
اینم لینک دانلود:

پسوردش هم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باشرمندگی تمام منظور از این که میگید فایل dyn const.bin رو داخل config کپی کنم چیه این فایل رو از کجا گیر بیارم واین elf ها مثل پچ ها مخصوص یه گوشین یابه همه با هرفریموری میخورن گوشیم کا810 با فریمور r8ba024 هست واز شما تشکرمیکنم
شما بايد فريمور گوشي w810 رو دان كني و اون فايل كه گفتي داخلش هست
بيشتر elf ها به همه گوشي ها ميخورن!!!
اون قسمتي كه قرمز كردم مخصوص شماست:31:

سلام دوستان
ميشه از دوستان يكي زحمت بكشه ELF هاي مربوط به k810 ورژن R8BA اينجا بده و كمي توضيح بده كه كدوم فايل هارو بايد رو K810 پچ كنيم تا sleep mode ها رو K810 جواب بده و كلا چطوري اين sleep mode رو بايد راه اندازي كرد ؟
ممنون
بجز اون لينك بالا كه قرمز كردم بقيه مخصوص شماست...شما اگه اون كاري كه بالا براي w810 گفته شده انجام بدي روي گوشيت elf رو گوشيت ميخونه!!!elf هم برات گذاشته اون لينكي كه سبز كردم!!!

Hadi King
08-05-2008, 15:18
اشتباه شد.....

ashekofeh
09-05-2008, 22:04
سلام
گوشی من k810 هست و پچی که قرار دادین را ریختم ولی الان که میخام فایلهای elf را اجرا کنم گوشی ریست میشه
در ضمن آیکن فایلها ی elfهم به شکل مرغ نشون داده میشه
کسی میتونه کمک کنه؟

Hadi King
10-05-2008, 10:12
توجه:ممکنه با اجرای بعضی از این فایلها گوشی ریست بشه در این حالت به احتمال زیاد پچ libary شما قدیمی هست از آدرس زیر میتونید جدیدترین پچ libary مربوط به گوشیتونو دانلود کنید:

سلام
گوشی من k810 هست و پچی که قرار دادین را ریختم ولی الان که میخام فایلهای elf را اجرا کنم گوشی ریست میشه
در ضمن آیکن فایلها ی elfهم به شکل مرغ نشون داده میشه
کسی میتونه کمک کنه؟
جديدترين پچ libary مخصوص گوشيت رو از سايت بالا دان كن و روي گوشي بريز ببين درست نميشه!!!!:11:

ashekofeh
10-05-2008, 12:01
راستی فایل "DYN_CONST" مربوط k810 هم همراه پچ elf نیست
ایا میشه اون فایلی که همراه w810 هست استفاده کرد؟
اگه نه از کجا باید پیدا کنم؟
من یک دفعه بدون DYN_CONST امتحان کردم ولی گوشی ریست میشد

212
10-05-2008, 17:46
با سلام
دوستان من پچ elf رو نصب كردم و الان گوشيم اين فايلها رو ميخونه ، هر كدوم از فايلهاي elf رو كه اجرا ميكنم يا اجرا نميشه يا اگر هم ميشه نصفه نيمه
مثلا اون فايل elf كه از صفحه عكس مياندازه رو اجرا ميكنم و دكمه ي مديا پلير رو كه ميزنم هيچ اتفاقي نمي افته يا اون فايل ساعت كه كنار باطري مياد ، اجرا ميشه ولي فونتهاش اون قدر بزرگ هستند كه نصف يكي از اعداد رو فقط ميبينم لطف كنيد بگيد مشكل كجاست
درضمن گوشيم w700i هست

sajad perspolisi
10-05-2008, 20:21
شما فایل داین رو پاک کن از اول بریز حجمش صفر هست

Hadi King
11-05-2008, 08:36
راستی فایل "DYN_CONST" مربوط k810 هم همراه پچ elf نیست
ایا میشه اون فایلی که همراه w810 هست استفاده کرد؟
اگه نه از کجا باید پیدا کنم؟
من یک دفعه بدون DYN_CONST امتحان کردم ولی گوشی ریست میشد

ميشه استفاده كرد چون مراحل انجام elf k810 مثل w810 هستش!!!!

adrenalin
12-05-2008, 14:14
سلام
Lighting player v.0.9.3.elf
طرز کار:
ابتدا Elf را اجرا بعد وارد مدیا پلیر گوشی شوید
دکمه ی # را نگه داشته فلش چشمک میزند بعد یک آهنگ پخش کنید ببینید اه رقص نور
حالا هر بار دکمه ی # را یک بار (نگه ندارید) بزنید انواع رقص نور

این elf یک ram dumper است که من روی w800 تست کردم که سرعت گوشی بالا میره (البته کاملترش کردم)
ابتدا دو تا فایل رو تو گوشیتون کپی کنید (به شکل پوشه درست کردم تا کارتون راحت شه)و گوشی رو یک بار خاموش روشن کنید یک مقدار دیر بالا میاد ولی شما صبر کنید و هیچ کاری نکنید و گوشی بالا میاد و از گوشیتون لذت کامل ببرید

اگه دقت کنید تو حافظه ی گوشی در قسمت other یه فایلی به نام RAM_Dumper.bin می بینید که 8MB است
که یه رم مجازی است
توجه برای همه گوشی ها میشه استفاده کرد

hashemseta
13-05-2008, 17:37
اقا ما حدود 30 . 40 تا elf ریختیم شاید سه تاشون جواب داد به نظر من همون پچ ها راحت تر بودن یه سرچ کوچولو می کردی چندتا پیدا می کردی با خیال راحت میزدی حالشو می بردی حالا سه ساعت میگردی اون وقتم اجرا که میکنی گوشی خاموش می شه یا معلوم نیست چطوری باید فعال بشن حالا اشکال از منه نمیدونم ولی میگن elf ها اسونترن وبه بیشتر گوشی ها هم میخورن ما که هیچ هنری ازشون ندیدیم حالا اگه شما چیز دیگه ای میگید یه چندتا الف محشر برا کا810 برامن بذارید وفعال کردنشم بگید تااگه شد حالشو ببریم باتشکراز شما دوست عزیز شرمندتونم.:5:

golmohammadi
13-05-2008, 23:41
سلام بچه ها
من DYN_CONST.bin براي K810 r8ba024 را نديدم كوشش؟

Hadi King
14-05-2008, 09:44
سلام بچه ها
من DYN_CONST.bin براي K810 r8ba024 را نديدم كوشش؟

اسماعيل جون مال w810 روي k810 ميخوره!!!:46:

چون راه اندازي Elf اين دو گوشي مثل همه:20:

golmohammadi
15-05-2008, 13:42
اسماعيل جون مال w810 روي k810 ميخوره!!!:46:

چون راه اندازي Elf اين دو گوشي مثل همه:20:

اهان پس بگو
البته در صفحه اول گفته شده كه راه اندازي اين دو گوشي شبيه همه ولي نگفته كه فايلهاش هم يكسانه
در ضمن من فايل خود كا800 را پيدا كرم براي كا810 هم حتما جدا وجود داره

hashemseta
17-05-2008, 13:22
سلام به همه یه کمی هم به فکر ماباشید بابا یه کی هم جواب ما رو بده دم همتون گرم از اقا توحید هم تشکر میکنم که عکسای گوشیشو می ذاره ومارو میندازه تو کف. من اینجا یه پرانتز باز می کنم( بابا تو دیگه کی هستی دست devilo بستی) اقا توحید ناراحت نشی بابا یه چندتا برا کا810 بذار یه توضیح کوچولی هم برا راه اندازیش بده و ولی خواهشن منو پاس نده این ور اون ور دیگه سلامتی قربون دستت راستی تا یادم نرفته اون پچی روکه با moby میری تو fs رو برا کا810 با این فریمور نداریr8ba024 بازم تشکر.

Royce
17-05-2008, 15:00
این تاپیک که تبدیل شده به چتروم

hashemseta
17-05-2008, 18:20
از همه ی کسانی که پست قبلیم ناراحتشون کرد عذر خواهی می کنم حالا یه چندتا الف بدید برا کا810 مثل اونیکه باهاش می تونی عکس بگیری.بازم شرمنده.

cico
17-05-2008, 18:40
كسي ميتونه بگه اين الف ها چه كار ميكنن؟
1- 10-bookreader_v0.1 fix.elf
2- BookManager.elf
3- ClockBattMod.elf
4- ElfLoad.elf
5- ElfManager0.3.elf
6- FileManager.elf
7- heap_monitor.elf
8- KeyCode.elf
9- Icb_v2.elf
10- Restart.elf
11- PlayFile.elf
12- SUDOKU.elf
13- StatusRowClock_7b6_7b7_jhfmod.elf
14- XO_01.elf
15- ScreenShooter_v1.1.elf
16- saveevents.elf
17- LogoChanger_v055.elf
18- minute_ticker999.elf

cico
18-05-2008, 10:02
2- BookManager.elf
3- ClockBattMod.elf
4- ElfLoad.elf
5- ElfManager0.3.elf
6- FileManager.elf
7- heap_monitor.elf
8- KeyCode.elf
9- Icb_v2.elf
10- Restart.elf
11- PlayFile.elf
12- SUDOKU.elf
14- XO_01.elf
16- saveevents.elf
17- LogoChanger_v055.elf
18- minute_t
اقا ضمن تشكر از جوابي كه به سوال بالا داديد يه سوال ديگه دارم:
الف واسه ي همه ي گوشي هاست يعني مثل پچ نبايد دنبال فايل مربوط فريمور خود گوشي يا حتي مدل خود گوشي باشيم؟

masoud45
18-05-2008, 20:12
2- BookManager.elf
3- ClockBattMod.elf
4- ElfLoad.elf
f 5- ElfManager0.3.elf
6- FileManager.el
7- heap_monitor.elf
8- KeyCode.elf
9- Icb_v2.elf
10- Restart.elf
11- PlayFile.elf
12- SUDOKU.elf
14- XO_01.elf
16- saveevents.elf
17- LogoChanger_v055.elf
18- minute_ticker999.elf

2- BookManager.elf اجرا کن بعد پاور گوشی رو بزن میفهمی میتونی باش هر برنامه ای که در حال اجرا هست رو minimize کنی
f 5- ElfManager0.3.elf
6- FileManager.el از اسمشون معلومه که چکار میکنن
- اگه اجراش کنی بلا دکمه play گوشی میتونی از هر کجابی گوشی عکس بگیریScreenShooter_v1.1.elf

Alishmas
19-05-2008, 08:07
من که گوشيم K790 R1kg001 هست بايد چيکار کنم ؟ کدوم فايل ها رو بايد بگيرم ؟

Hadi King
19-05-2008, 13:58
W810-Z550:
برای راه اندازی elfpack در این گوشیها ابتدا باید فولدر ZBin را در داخل فولدر Other ایجاد کنید.و سپس در داخل این فولدر(ZBin) دو فولدر با نام های Daemons و Config ایجاد کنید.
و سپس فایل DYN_CONST.bin را در داخل فولدر Config کپی کنید.و سپس پچهای مربوطه را نصب کنید.
پس از انجام مراحل بالا برای هر کدام از گوشیها فایلهایی با پسوند elf توسط گوشیه شما شناخته خواهد شد که با زدن گزینه start بر روی آنها فایل مربوطه اجرا خواهد شد.
تمام فایلهای elf را در داخل فولدر Zbin کپی کنید.البته این فایلها را میتوان از هر کجای گوشی اجرا کرد ولی اگر در داخل این فولدر قرار دهید بهتر عمل خواهد کرد.
اگر خواستید هر کدام از فایلهای elf هنگام روشن شدن گوشی اجرا شوند باید آنرا در داخل فولدر Daemons قرار دهید.این فولدر نقش StartUP ویندوز را دارد.

من که گوشيم K790 R1kg001 هست بايد چيکار کنم ؟ کدوم فايل ها رو بايد بگيرم ؟
كاراي بالا رو روي گوشيت انجام بده:46:
وفايل DYN_CONST.bin رو از اينجا دانلود كن...

Alishmas
19-05-2008, 14:05
اين فايل که شما گزاشتی مربوط به W810 هست ، اما گوشی من مال سری Db2020 هست ها !

اشکالی نداره اين رو براش بريزم ؟

حداقل اگه ميخوای مال K800 رو بريزم !

Hadi King
19-05-2008, 14:12
k790_r8bf003
w610_r6bc002
w660_R8BB001
w850_r1kg001
w880_r8ba024
Z610_r6da001
k800_r8bf003
k810_R8BA024
نحوه راه اندازی elfpack روی این گوشیها هم شبیه گوشیه w810 هست:18:

اين فايل که شما گزاشتی مربوط به W810 هست ، اما گوشی من مال سری Db2020 هست ها !

اشکالی نداره اين رو براش بريزم ؟

حداقل اگه ميخوای مال K800 رو بريزم !

نگاه توحيد چي گفته دوست عزيز...
مال K800 امتحان كن اگه نشد مال W810...:11:

Alishmas
19-05-2008, 14:47
نگاه توحيد چي گفته دوست عزيز...
مال K800 امتحان كن اگه نشد مال W810...:11:

گفتن نحوه ی راه اندازيش ، نگفن که فايل اصليش !

Hadi King
19-05-2008, 15:58
گفتن نحوه ی راه اندازيش ، نگفن که فايل اصليش !

بچه ها امتحان كردن شده اگه ميخواي انجام نده...:2:

cico
22-05-2008, 18:11
الف اسليپ مد چي كار ميكنه؟:18:

adrenalin
22-05-2008, 18:48
الف اسليپ مد چي كار ميكنه؟:18:

:33::33:

این عکس رو نگاه کن همه چی دستت میاد

cico
22-05-2008, 19:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](6).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](6).gif

این عکس رو نگاه کن همه چی دستت میاد

من كا 800 دارم !
ini مخصوصم گرفتم اما وقتي اجراش ميكنم ريست ميشه!
ليب هم به روز رساني كردم ! فكر كنم ini مشكل داره اگه ميشه يه ini واسه كا 800 بزاريد!

yarihaker
23-05-2008, 10:27
من كا 800 دارم !
ini مخصوصم گرفتم اما وقتي اجراش ميكنم ريست ميشه!
ليب هم به روز رساني كردم ! فكر كنم ini مشكل داره اگه ميشه يه ini واسه كا 800 بزاريد!

اينو امتهان كن:

ajnoori
26-05-2008, 06:39
سلام دوستان
بايد بگم من همون elfpack که برا w610 قرار داده بودين دان کردم و روي گوشي ريختم با برنامه setools (منظورم همون دو تا فايل با پسوند vkp. هستش که به همون ترتيب که گفتين ريختم رو گوشي با فرمان write script )و بعدش گوشي رو روشن و خاموش کردم و اما فايلهاي elf رو که رو گوشي مي ريزم اصلا نميشناسه.لطفا دقيقا بگين که چطور بايد پس از نصب اين پچها از اين فيلها استفاده کرد.منظورم اينه که چه فولدري و کجا بسازم و فايل dyn_cons رو بايد چيکارش کنم
توضيح اينکه تمام صفحات اين تاپيک رو خوندم و عمل کردم اما هيچ
گوشي من w610 ---r6bc002 است

Hadi King
26-05-2008, 08:11
W810-Z550:
و سپس فایل DYN_CONST.bin را در داخل فولدر Config کپی کنید.و سپس پچهای مربوطه را نصب کنید...

سلام دوستان
بايد بگم من همون elfpack که برا w610 قرار داده بودين دان کردم و روي گوشي ريختم با برنامه setools (منظورم همون دو تا فايل با پسوند vkp. هستش که به همون ترتيب که گفتين ريختم رو گوشي با فرمان write script )و بعدش گوشي رو روشن و خاموش کردم و اما فايلهاي elf رو که رو گوشي مي ريزم اصلا نميشناسه.لطفا دقيقا بگين که چطور بايد پس از نصب اين پچها از اين فيلها استفاده کرد.منظورم اينه که چه فولدري و کجا بسازم و فايل dyn_cons رو بايد چيکارش کنم
توضيح اينکه تمام صفحات اين تاپيک رو خوندم و عمل کردم اما هيچ
گوشي من w610 ---r6bc002 است

كار بالا رو انجام دادي روي گوشيت...

ajnoori
26-05-2008, 13:11
سلام دوست عزیز من اول پچها رو ریختم و بعدش فولدر ایجاد کردم و توش اون فایل بین رو کپی کردم.یعنی شما می گین اول باید فولدر درست کنم و فایل رو توش کپی کنم و بعدش پچها رو به ترتیب نصب کنم؟؟؟؟
خب حالا اشکال نداره که وقتی فولدرها رو درست کردم(هنوزم نمی دونم تو مموری باشه یا گوشی)و فایل رو توش کپی کردم دویاره پچها رو نصب کنم؟؟؟؟

Hadi King
26-05-2008, 13:45
سلام دوست عزیز من اول پچها رو ریختم و بعدش فولدر ایجاد کردم و توش اون فایل بین رو کپی کردم.یعنی شما می گین اول باید فولدر درست کنم و فایل رو توش کپی کنم و بعدش پچها رو به ترتیب نصب کنم؟؟؟؟
خب حالا اشکال نداره که وقتی فولدرها رو درست کردم(هنوزم نمی دونم تو مموری باشه یا گوشی)و فایل رو توش کپی کردم دویاره پچها رو نصب کنم؟؟؟؟

اول فولدر رو درست كن بعد پچ ها به ترتيب نصب كن:5:
تو گوشي درست كن و فايل رو توش كپي كن و پچ ها رو نصب كن موفق باشي:11:

masoud45
26-05-2008, 16:07
آقا کسی میتونه فایل های مورد نیاز واسه نصب elf بر روی k810 r8ba024 رو واسم upload کنه با همه ی elf ها و فایل های با پسوند ini مربو ط بهشون ممنون میشم؟:11:

rezakf
26-05-2008, 19:12
توحيد جان و آقايون حرفه اي در پچ هاي Elf لطفاً راهنمايي كنيد : k750_r1ca021

من روي گوشيم كلي پچ نصب كردم مثل پچ دكمه مديا پلير رو فعال كردم كه بدون هندزفري كار كنه و دكمه پاور رو براي پروفايل فعال كردم و دكمه + ولوم رو براي قفل كردن كل گوشي با پسوورد پچ دادم و حالا ميخوام بدونم آيا براي اجراي اين elf ها بايد اين پچ ها بردارم يا نه ؟
چون ميبينم بعضي از اين پچ ها كار نمي كنه و هم اينكه براي از كار انداختن پچ ها بايد گوشيمو خاموش و روشن كنم

adrenalin
26-05-2008, 19:33
توحيد جان و آقايون حرفه اي در پچ هاي Elf لطفاً راهنمايي كنيد : k750_r1ca021

من روي گوشيم كلي پچ نصب كردم مثل پچ دكمه مديا پلير رو فعال كردم كه بدون هندزفري كار كنه و دكمه پاور رو براي پروفايل فعال كردم و دكمه + ولوم رو براي قفل كردن كل گوشي با پسوورد پچ دادم و حالا ميخوام بدونم آيا براي اجراي اين elf ها بايد اين پچ ها بردارم يا نه ؟
چون ميبينم بعضي از اين پچ ها كار نمي كنه و هم اينكه براي از كار انداختن پچ ها بايد گوشيمو خاموش و روشن كنم

اصلا نیازی به پاک کردن پهای گذشته نیست می تونی الف پک را به راحتی نصب کنید

اگه می بینید پچهای قبلیتون کار نمیکنه یک بار دیگه پچ رو نصب کنید و مو قع سوال پرسیدن yes رو بزنید تا پچ پاک بشه

ajnoori
26-05-2008, 22:13
من تمام کارهای مربوط به w810 رو برا گوشیم (w610 ) همونطور که گفته بودید به ترتیب انجام دادم
اما انگار که نه انگار.لطفا اگر دوستی تجربه ای در مورد این elfpach برا w610 db2020 داره
ممنون می شم من رو راهنمایی بکنه
adernalin جان یعنی وقتی پچها رو می ریزم رو گوشی با برنامه setools باید اون پیغام رو yes کنم تا پچ رو پاک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه کلافه شدم

Hadi King
27-05-2008, 08:02
من تمام کارهای مربوط به w810 رو برا گوشیم (w610 ) همونطور که گفته بودید به ترتیب انجام دادم
اما انگار که نه انگار.لطفا اگر دوستی تجربه ای در مورد این elfpach برا w610 db2020 داره
ممنون می شم من رو راهنمایی بکنه
adernalin جان یعنی وقتی پچها رو می ریزم رو گوشی با برنامه setools باید اون پیغام رو yes کنم تا پچ رو پاک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه کلافه شدم
شرمنده جواب ميدم:
دوست عزيز اگه اون كارو درست انجام بدي 100% Elf رو گوشيت فعال ميشه فكر كنم موقع نصب پچ ها شما Yes رو ميزنيين :
Yes برا پاك كردن پچ هستش
No برا نصب پچ هست يعني اگه ميخواي پچ نصب كني بايد No رو بزني:11:

ajnoori
27-05-2008, 13:34
شرمنده جواب ميدم:
دوست عزيز اگه اون كارو درست انجام بدي 100% Elf رو گوشيت فعال ميشه فكر كنم موقع نصب پچ ها شما Yes رو ميزنيين :
Yes برا پاك كردن پچ هستش
No برا نصب پچ هست يعني اگه ميخواي پچ نصب كني بايد No رو بزني:11:

عزیز جون نه من همون پیغام رو no رو زدم و پچها رو هم بعد از ساختن فولدرها درست کردم و بعد از کپی کردن فایلdyn_const اقدام به نصب پچ کردم اما باز هم انگار نه انگار!!!لطفا راهنمایی(از devil عزیز که اصلا خبری نیست)
ببینم از کجا می تونم r6bc002 رو برا گوشیم که w610 هستش متوجه بشم که خودشه یا نه؟؟؟؟

ajnoori
27-05-2008, 21:10
دوستان ورژن w610 من r1jd001 هستش چطوری باید ارتقا بدم و آیا این ورژن برا ریختن پچها برا فایل elf اشکالی نداره یا باید آپگرید بشه

rezakf
27-05-2008, 22:19
اصلا نیازی به پاک کردن پهای گذشته نیست می تونی الف پک را به راحتی نصب کنید

اگه می بینید پچهای قبلیتون کار نمیکنه یک بار دیگه پچ رو نصب کنید و مو قع سوال پرسیدن yes رو بزنید تا پچ پاک بشه

ممنون از جوابتون حالا كه تعدادي از پچهاي elf رو نصب و اجرا كردم ديدم كه اجرا ميشن و كاري به پچهاي vkp ندارن

و بعضي از پچهاي elf كه كار نميكنن هيچ ربطي به اين پچها ندارن

ajnoori
27-05-2008, 22:51
تو رو خدا به این می گن انجمن:
اگه به کسی بر نخوره من 2 روزه که دارم سئوال می پرسم اما دریغ از یه جواب

hossein_2006_a
28-05-2008, 08:00
دوستان ورژن w610 من r1jd001 هستش چطوری باید ارتقا بدم و آیا این ورژن برا ریختن پچها برا فایل elf اشکالی نداره یا باید آپگرید بشه
بايد main و فريمور مخصوي گوشيتو دان كني وبعد فلش كني !!
يادات باشه كه فريموري كه ميخواي دان كني r6bc002 باشه
در ضمن ميني كه ميخواي دان كني Generic يا EU (اروپايي باشه)
براي اطلاعات بيشتر برو كلوپ frimwer

mehran_286
28-05-2008, 10:14
دوستان خستع نباشید میشه تمام elfهایی که از اول تایپیک تا این صفحه معرفی کردید همه رو یه جا اپ کنید
تا ما اینقدر با اینترنت ذغالی الاف نشیم
متشکرم

JAVAD_YAS14
01-06-2008, 16:38
چرا واسه من جواب نمیده
همه این کار هارو میکنم
ولی فایل های elf رو اصلا نمیشناسه لطفا کمکم کنید
k750 r1ca021

arta2008
02-06-2008, 11:27
آیا گوشی k510 پچ های elf رو ساپورت میکنه ؟

Hadi King
02-06-2008, 15:58
آیا گوشی k510 پچ های elf رو ساپورت میکنه ؟
نه دوست عزيز :21:

rezakf
03-06-2008, 09:56
چطور و با چه برنامه اي ميشه فايلهاي elf رو ويرايش كرد لطفاً يكي جواب بده ممنون ميشم

rezakf
05-06-2008, 19:04
درضمن از آقايون مديرا خوهش ميكنم كه اين تاپيك رو مهم كنن چون خيلي مورد استفاده داره حيفه بره پايين

JAVAD_YAS14
08-06-2008, 02:57
سلام به همه دوستان
من یک مشکل دارم
وقتی پچ elf رو روی گوشیم می ریزم گوشیم دیگه روشن نمیشه (روشن میشه و ویبره میزنه و چندتا چشمک میزنه و بعد دوباره خاموش میشه)
سایر اطلاعات
من از پچ gfx استفاده میکنم و برای همین هم اون چهار خط اول پچ elf رو غیر فعال کردم
فایل رست رو هم توی پوشه رست ستول ریختم
اینا رو گفتم تا نگید به خاطر ایناست
فقط یک مشکل دیگه هم دارم
نمیتونم کاستومایز روی گوشیم بریزم ( کاستومایزی که فارسی هم داره رو میریزم و نصبش هم با موفقیت تمام میشه اما بعد از روشن شدن گوشیم زبان گوشی همون هست و هیپ تغییری نمیکنه(زبان فارسی اضافه نمیشه)
گوشی من
w800
R1BD001

sallamsara61
08-06-2008, 11:06
کاستومایزی را که گذاشتی مطمئنی برای گوشیته اخه تمام مراحل نصب کاستومایز برای تمامی گوشی سونی اریکسون مشابهه اما هرگوشی کاستو م مخصوص خودشو داره

JAVAD_YAS14
08-06-2008, 11:20
کاستومایزی را که گذاشتی مطمئنی برای گوشیته اخه تمام مراحل نصب کاستومایز برای تمامی گوشی سونی اریکسون مشابهه اما هرگوشی کاستو م مخصوص خودشو داره

بله دوست عزیز

masoud45
08-06-2008, 18:53
سلام من الف ها رو توی پوشه daemons میریزم وقتی گوشی رو روشن میکنم الف ها ی توی daemons اجرا نمیشن؟؟؟؟

naser_feb8646
08-06-2008, 22:06
سلام من الف ها رو توی پوشه daemons میریزم وقتی گوشی رو روشن میکنم الف ها ی توی daemons اجرا نمیشن؟؟؟؟

دوست عزیز شما باید پوشه daemons رو در مسیر زیر بسازی

Memory stick\MSSEMC\Media files\other

اگر درست شد خبر بده:11:

Hadi King
08-06-2008, 23:32
سلام به همه دوستان
من یک مشکل دارم
وقتی پچ elf رو روی گوشیم می ریزم گوشیم دیگه روشن نمیشه (روشن میشه و ویبره میزنه و چندتا چشمک میزنه و بعد دوباره خاموش میشه)
سایر اطلاعات
من از پچ gfx استفاده میکنم و برای همین هم اون چهار خط اول پچ elf رو غیر فعال کردم
فایل رست رو هم توی پوشه رست ستول ریختم
اینا رو گفتم تا نگید به خاطر ایناست
فقط یک مشکل دیگه هم دارم
نمیتونم کاستومایز روی گوشیم بریزم ( کاستومایزی که فارسی هم داره رو میریزم و نصبش هم با موفقیت تمام میشه اما بعد از روشن شدن گوشیم زبان گوشی همون هست و هیپ تغییری نمیکنه(زبان فارسی اضافه نمیشه)
گوشی من
w800
R1BD001

بله دوست عزیز
اين كاستومايز رو فلش كن دوست عزيز:11:

JAVAD_YAS14
09-06-2008, 09:55
با سلام دو باره به همه
مشکل اجرا کردن elf در گوشی من حل شد
اما یک مشکلی دارم
من نمیتونم با logo changer لوگوی اپراتورم رو تغییر بدم
لطفا یکی کمکم کنه
یک درخواست هم دارم
من bock manager و میخوام اگه کسی داره اینو برام آپ کنه
با تشکر

Hadi King
09-06-2008, 10:28
با سلام دو باره به همه
اما یک مشکلی دارم
لطفا یکی کمکم کنه
خدا رو شكر مشكلت از Elf حل شد براي تغيير لوگوي اپراتور هم تو اين صفحه پست 268 و 269 رو بخون!:11:

naser_feb8646
09-06-2008, 10:58
با سلام دو باره به همه
اما یک مشکلی دارم
لطفا یکی کمکم کنه
یک درخواست هم دارم
با تشکر

دوست عزیز در مورد logo chenger شما فایل ini که در لینک زیر گذاشتم رو در پوشه ای به نام ini در مسیر زیر بذار و خود الف رو در پوشه zbin قرار بده. بعد از اجرا نام اپراتور شما به NASER تغییر می کنه که اگر خواستید نام رو عوض کنید نام دلخواهتون رو در فایل ini به جای NASER قرار بدید.:46:

مسیر ساختن پوشه PhoneMemory\Other\ini

در مورد bookmanager هم طبق همون پوشه بندی که در لینک زیر گذاشتم فایل ها رو قرار بده فقط بعد از اجرای الف برای فعال کردن الف بجای دکمه پاور باید دکمه شماره 0 رو به مدت 3 ثانیه نگه داری که اگر خواستی دکمه رو تغییر بدی باید توی فایل bookman.ini دکمه جدید رو معرفی کنی:46:

H.VIKE عزیز ببخشید من چون تو حالت offline جواب می دادم پست شما رو ندیدم

Hadi King
09-06-2008, 15:18
یک درخواست هم دارم

اين چه حرفيه ناصر جون پست منو شما نداره:11:
من اين book manager رو داشتم چون دوست خوبمون درست تايپ نكرده بودن گفتم نذارم بهتر شايد اشتباه گذاشتم ممنون از اينكه جوابشو دادي:11:

JAVAD_YAS14
10-06-2008, 00:36
دوست عزیز در مورد logo chenger شما فایل ini که در لینک زیر گذاشتم رو در پوشه ای به نام ini در مسیر زیر بذار و خود الف رو در پوشه zbin قرار بده. بعد از اجرا نام اپراتور شما به NASER تغییر می کنه که اگر خواستید نام رو عوض کنید نام دلخواهتون رو در فایل ini به جای NASER قرار بدید.:46:

مسیر ساختن پوشه PhoneMemory\Other\ini

در مورد bookmanager هم طبق همون پوشه بندی که در لینک زیر گذاشتم فایل ها رو قرار بده فقط بعد از اجرای الف برای فعال کردن الف بجای دکمه پاور باید دکمه شماره 0 رو به مدت 3 ثانیه نگه داری که اگر خواستی دکمه رو تغییر بدی باید توی فایل bookman.ini دکمه جدید رو معرفی کنی:46:

خیلی متشکرم دوست عزیز هم book maneger رو فعال کردم و هم logo changer رو استفاده کردم و اسم خودمو روی لوگو کذاشتم :21:
از راهنمایی هاتون هم واقعا متشکرم
خیل ساده بگم:31:
دمت گرم:46:

من چند تا elf دیگه میخوام برای حذف کردن ساعت و تاریخ :18::13:
البته اگه ممکنه:21:
شرمندمون میکنید:11:

Hadi King
10-06-2008, 00:43
خیلی متشکرم دوست عزیز هم book maneger رو فعال کردم و هم logo changer رو استفاده کردم و اسم خودمو روی لوگو کذاشتم :21:

ما هم خوشحال شديم جواد جون:31:
من براي حذف كردن از پچ استفاده ميكنم بيا اينم پچ:11:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشيد!:40:

masoud45
10-06-2008, 18:54
دوست عزیز شما باید پوشه daemons رو در مسیر زیر بسازی

Memory stick\MSSEMC\Media files\other

اگر درست شد خبر بده:11:

نه آآآآآآآآآآقاااااااااااااا اااا درست نشد که نشد.

naser_feb8646
10-06-2008, 21:46
این چه حرفی آقا جواد وظیفه است:11:

منم با نظر آقا هادی موافقم شما از پچ استفاده کن و فکر نکنم همچین الفی باشه :21:

در ضمن دوست عزیز این تقریباً تمام الف هایی هست که تا حالا معرفی شده و در سایت mobilefree.ru هست البته بنده خودم براتون آپ کردم تا زیاد برای پیدا کردنش تو دردسر نیفتید:11::11:

نه آآآآآآآآآآقاااااااااااااا اااا درست نشد که نشد.

آقا مسعود راستی یادم رفت بپرسم شما مدل گوشیتون چیه؟؟؟؟؟؟؟:18:

JAVAD_YAS14
10-06-2008, 22:26
ما هم خوشحال شديم جواد جون:31:
من براي حذف كردن از پچ استفاده ميكنم بيا اينم پچ:11:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشيد!:40:

این چه حرفی آقا جواد وظیفه است:11:

منم با نظر آقا هادی موافقم شما از پچ استفاده کن و فکر نکنم همچین الفی باشه :21:

در ضمن دوست عزیز این تقریباً تمام الف هایی هست که تا حالا معرفی شده و در سایت mobilefree.ru هست البته بنده خودم براتون آپ کردم تا زیاد برای پیدا کردنش تو دردسر نیفتید:11::11:

باز هم تشکر از شما دوستان خوب:11:
دمتون گرم:46:
بازم خوشهالم(شرمندم) کردید:27::11:

masoud45
11-06-2008, 10:24
آقا ناصر مدل گوشی من k800 بوووووود که به k810 تبدیل کردم..

naser_feb8646
11-06-2008, 22:13
آقا مسعود تو همون مسیر قبلی که گفتم اول یه پوشه به اسم zbin بساز و بعد پوشه daemons رو داخل پوشه zbin بساز:11:

به صورت زیر

Memory stick\MSSEMC\Media files\other\zbin\daemons

اگر درست شد خبر بده:46:

rezakf
12-06-2008, 12:08
مثل اينكه من رو فراموش كرديد جواب سوال من چي شد پست شماره 630

چطور و با چه برنامه اي ميشه فايلهاي elf رو ويرايش كرد لطفاً يكي جواب بده ممنون ميشم

كسي ميتونه جواب بده

JAVAD_YAS14
12-06-2008, 14:25
سلام به همه
من elf book manager رو میخوام که روی w810 کار کنه
با تشکر

adrenalin
12-06-2008, 14:47
سلام به همه
من elf book manager رو میخوام که روی w810 کار کنه
با تشکر

من ورژن 2.6 اونو دارم وفکر کنم باید lib اپدیت باشه (حالا امتحان کن )

************************************************** **
اموزش استفاده

آنرا با فشار دادن کلید شروع آن (قابل برنامه ریزی است) فعال کنید و task مورد نظر رو باز کنید.
برای مثال میتوانید یک فایل متنی در پس زمینه باز داشته باشید و همزمان در حال نوشتن پیام باشید.
شما میتوانید بین متن و پیام سویچ کنید بوسیله بوک منیجر.
همچنین می توانید به صفحه استندبای دسترسی پیدا کنید وقتی که از بولوتوث استفاده می کنید.
بوک منیجر همچنین می تواند مانند یک الف منیجر عمل کند.شما می توانید بیشتر الف های در حال اجرا رو به وسیله این الف منیجر خاموش کنید. شما میتونید در تب الف های بوک منیجر الف های فعال رو ببینید وهمچنین نام سازنده اونها رو هرکدوم رو خواستید ببندید روی اون c رو بزنید.
برای بستن بوک من کلید بازگشت را فشار داده و بگیرید.
شما میتوانید # رو به صورت کوتاه فشار دهید تا همه بوک ها مینی مایز شده و به دسکتاپ بر گردید.
برای بستن همه # رو نگه دارید.
همچنین میتونید تمام این کلید ها رو در ini برنامه ریزی کنید.
در تب الف ها الف های فعال و در تب بوک من برنامه های در حال اجرا رو می بینید.

اگه درست اموزش رو انجام بدی این شکلی باید باشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:8:

naser_feb8646
12-06-2008, 16:10
مثل اينكه من رو فراموش كرديد جواب سوال من چي شد پست شماره 630

كسي ميتونه جواب بده

دوست عزیز شما اگر سورس فایل های الف رو داشته باشی می نونی به وسیله زبان برنامه نویسی C اون رو وبرایش کنی:11:

masoud45
14-06-2008, 10:56
آقا مسعود تو همون مسیر قبلی که گفتم اول یه پوشه به اسم zbin بساز و بعد پوشه daemons رو داخل پوشه zbin بساز:11:

به صورت زیر

Memory stick\MSSEMC\Media files\other\zbin\daemons

اگر درست شد خبر بده:46:

نه درست نمیشه نمیدونم چرا اینجووووووووووووووووووریه ؟؟؟؟؟؟؟؟

naser_feb8646
14-06-2008, 13:16
نه درست نمیشه نمیدونم چرا اینجووووووووووووووووووریه ؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا مسعود شما یه توضیح بده که چجوری الف پک رو گوشیت راه انداختی تا از اول به مروری بکنیم ببینیم شاید مشکل یه جای دیگه باشه :18::18::18:

rezakf
14-06-2008, 16:18
دوست عزیز شما اگر سورس فایل های الف رو داشته باشی می نونی به وسیله زبان برنامه نویسی C اون رو وبرایش کنی:11:

آقا ممنونم از اينكه جواب دادين اتفاقاً من با برنامه WinHex كه ميتونه تو سورس برنامه ها دستكاري كنه تونستم يه تغييراتي تو يه elf بدم
گفتم شايد برنامه خاصي باشه كه بشه مستقيم اونارو ويرايش كرد

adrenalin
15-06-2008, 14:00
کسی الف برای گوشیهای جدید رو داره لینک صفحه اول مشکل داره db2020

Zarei_269
15-06-2008, 14:12
آقا گوشی من k810 هست
همه این کار ها را که گفتید انجام دادم ولی وقتی میرم تو فولدر "دیگر یا همون Other" گوشی قفل میکنه دیگه چیچی کار نمی کنه باید باطری را در بیارم مشکل از کجا میتونه باشه
"با تشکر"

adrenalin
15-06-2008, 19:40
کسی این پچ ها رو نداره صفحه اول Db2020

naser_feb8646
15-06-2008, 19:53
آقا گوشی من k810 هست
همه این کار ها را که گفتید انجام دادم ولی وقتی میرم تو فولدر "دیگر یا همون Other" گوشی قفل میکنه دیگه چیچی کار نمی کنه باید باطری را در بیارم مشکل از کجا میتونه باشه
"با تشکر"

دوست عزیز شما یه مقدار بیشتر توضیح بدید :11:
یعنی بعد از اینکه پوشه zbin رو ساختید و پچ ها رو ریختید این مشکل براتون پیش اومد؟؟؟

naser_feb8646
15-06-2008, 21:05
احمد جان ببین این کارتو راه میندازه :11:

Hadi King
16-06-2008, 00:41
کسی الف برای گوشیهای جدید رو داره لینک صفحه اول مشکل داره db2020

کسی این پچ ها رو نداره صفحه اول Db2020
احمد جون اينم واسه شما...:11:
لينك مستقيم:

masoud45
16-06-2008, 10:05
آقا مسعود شما یه توضیح بده که چجوری الف پک رو گوشیت راه انداختی تا از اول به مروری بکنیم ببینیم شاید مشکل یه جای دیگه باشه :18::18::18:
من همه مراحل رو درست انجام دادم elf ها اجرا میشن ولی elf های توی پوشه daemons وقتی که گوشی رو روشن میکنم خودبه خود اجرا نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

adrenalin
16-06-2008, 10:41
9کر داش گلم هستیما دستت درد نکنه

adrenalin
17-06-2008, 20:22
من همه مراحل رو درست انجام دادم elf ها اجرا میشن ولی elf های توی پوشه daemons وقتی که گوشی رو روشن میکنم خودبه خود اجرا نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما باید الف ها رو به مموری کارد انتقال بدید تا هروقت که روشن میکنید بیاد بالا

hossein-p30-f
17-06-2008, 21:47
سلام دوستان میخواستم بدونم میشه کاری کرد که وقتی کسی زنگ میزنه گوشی فقط اسمش رو نشون بده و شمارش رو نشون نده

yarihaker
19-06-2008, 13:15
پچ هايي كه براي راه اندازي اسليپ مود روي w700 بايد نصب بشه رو ميخواستم

Zarei_269
19-06-2008, 13:40
دوست عزیز شما یه مقدار بیشتر توضیح بدید :11:
یعنی بعد از اینکه پوشه zbin رو ساختید و پچ ها رو ریختید این مشکل براتون پیش اومد؟؟؟

همه اين كار ها را كه گفتيد انجام دادم پوشه ها را هم تو مموري درست كردم پچ ها را هم نصب كردم ولي تا مي رم تو پوشه ZBin گوشي همون جوري ميمونه قفل ميشه بايد باطري را در بيارم

naser_feb8646
19-06-2008, 15:54
دوست عزیز شما جدیدترین پچ libary مربوط به گوشیتون رو بریزید احتمالا مشکل از همینه

Hadi King
21-06-2008, 11:55
همه اين كار ها را كه گفتيد انجام دادم پوشه ها را هم تو مموري درست كردم پچ ها را هم نصب كردم ولي تا مي رم تو پوشه ZBin گوشي همون جوري ميمونه قفل ميشه بايد باطري را در بيارم

دوست عزیز شما جدیدترین پچ libary مربوط به گوشیتون رو بریزید احتمالا مشکل از همینه
بیا اینم پچ libary برای دوستمون روی گوشیت بریز بعد همون کارا رو انجام بده:11:

موفق باشید!:40:

Zarei_269
21-06-2008, 17:13
يعني بعد از اينكه پوشه ها رو تو مموري درست كردم اين پچ را نصب كنم يا نه

naser_feb8646
21-06-2008, 20:23
آره دوست عزیز اول همه پوشه ها رو بساز و بعد پچ رو بریز

Hadi King
21-06-2008, 23:08
يعني بعد از اينكه پوشه ها رو تو مموري درست كردم اين پچ را نصب كنم يا نه

آره دوست عزیز اول همه پوشه ها رو بساز و بعد پچ رو بریز
فرقی نداره دوستان چه پوشه ها رو بسازی بعد پچ نصب کنی چه بر عکســــ این کار:11:
موفق باشید!:40:

magical
23-06-2008, 15:56
دوستان سلام
به این عکس توجه کنید(ایکون های رو دسکتاپ)

اگه آموزش داده شد که هیچی(که خیلی از شما عقبم ، چون تازه متوجه شدم) اگه آموزش داده نشد بگین تا ادامه بدم....

Zarei_269
23-06-2008, 17:44
اون پچ جديد را هم نصب كردم ولي جواب نميده
قبل از اينكه بر نامه ي elfرا تو پوشه zbin بزارم قفل نمي كنه ولي وقتي برنامه را تو پوشه ميزارم و مي خوام برم تو پوشه قفل ميكنه چرا

iman_s
24-06-2008, 01:37
دوستان سلام
به این عکس توجه کنید(ایکون های رو دسکتاپ)

اگه آموزش داده شد که هیچی(که خیلی از شما عقبم ، چون تازه متوجه شدم) اگه آموزش داده نشد بگین تا ادامه بدم....

نیکی و پرسش؟!
بزار دیگه.فقط یک نکته این آیکنها مثل نوکیا کار خاصی هم انجام میدن یا فقط برای قشنگی هستند؟

magical
24-06-2008, 08:42
نیکی و پرسش؟!
بزار دیگه.فقط یک نکته این آیکنها مثل نوکیا کار خاصی هم انجام میدن یا فقط برای قشنگی هستند؟

آره انجام می ده اگه انجام نده که دیگه چه فایده داره...
الان مطلب رو آماده می کنم ....
موفق باشید....

magical
24-06-2008, 09:36
توجه قبل از هر کاری باید فایل yyyyy_xxxx.lib.vkp یا همون Library که برای اولین بار می خواهید elfpack رو رو گوشیتون نصب کنید باید آخرین آپدیت رو از این مسیر بگیرید و این پچ رو نصب کنید...
تذکر:منظور از XXXX نام گوشی و YYYYY فریمور گوشی شما می باشد . که آخرین نسخه آپدیت شده تمام گوشی ها تو این سایت هست...

برای گوشی های k750 و w700 و w800 برین به این مسیر و یه پوشه desktop بسازین..
phone memory►other► config ►desktop
و فایل های که تو پوشه desktop هست که براتون آپلود می کنم توجه تمام فایلهای داخل پوشه desktop رو تو این پوشه که با نام desktop ساختین کپی کنید.

مسیر برای گوشی های دیگر:
phone memory► zbin►config ► desktop
خوب بعد از این که این کارا رو انجام دادین فایل Desktop_v1,2.elf رو بریزین تو گوشی و اجرا کنید.
اگه اون librery گوشی تون رو آپدیت نکنید که در ابتدا گفتم باعث می شه گوشیتون هنگ کنه!

تو این لینک فایل Desktop_v1,2.elf و 4 حالت icon متنوع وجود داره از هر کدوم که خوشتون آمد استفاده کنید.

منتظر icon های جدید باشید...
دوستانی که تغییر دادن یه عکس از گوشیشون بزارن
موفق باشید...

magical
24-06-2008, 10:17

موفق باشید...

magical
24-06-2008, 15:55

لینک

hossein_2006_a
25-06-2008, 09:15

لینک

دستت درد نکنه
عجب چیزیه !!!!

-_|DeaTh-AnGeL|_-
25-06-2008, 09:36
دمه همتون گرم شهدا نيستن ببينن الف چه کرده!!

magical
25-06-2008, 11:21
خواهش می کنم دوستان قابلی نداشت...:10:

دوستان اگه دیدید که عکس کار مورد نظر رو انجام نمی ده و یه کار دیگه می کنه باید اسم اون عکس رو تغییر بدید به اون عکسی که مورد نظرتونه و اینو هم بگم که مثلاً عکس شماره 1 سمت چپ قرار میگیره و به ترتیب شماره از چپ به راست قرار می گیرند...

موفق باشید..

hessam_sz
25-06-2008, 13:38

لینک

ازينا واسه كا810 نيست؟

hessam_sz
25-06-2008, 14:00
اون پچ جديد را هم نصب كردم ولي جواب نميده
قبل از اينكه بر نامه ي elfرا تو پوشه zbin بزارم قفل نمي كنه ولي وقتي برنامه را تو پوشه ميزارم و مي خوام برم تو پوشه قفل ميكنه چرا

مشكل از پچي هست كه نصب كردي.
نميدونم گوشيت چيه ولي اگر كا810 هست اين پچ را نصب كن درست ميشه

اگر گوشيت چيز ديگه اي هست برو پچ الف گوشيتو از يه جا ديگه پيدا كن نصبش كن.منم مشكل تو را داشتم

hessam_sz
25-06-2008, 18:23
دوستان يك سوال داشتم.چطوري پچ را غير فعال كنم؟

JAVAD_YAS14
25-06-2008, 18:30
توجه قبل از هر کاری باید فایل yyyyy_xxxx.lib.vkp یا همون Library که برای اولین بار می خواهید elfpack رو رو گوشیتون نصب کنید باید آخرین آپدیت رو از این مسیر بگیرید و این پچ رو نصب کنید...
تذکر:منظور از XXXX نام گوشی و YYYYY فریمور گوشی شما می باشد . که آخرین نسخه آپدیت شده تمام گوشی ها تو این سایت هست...

و فایل های که تو پوشه desktop هست که براتون آپلود می کنم توجه تمام فایلهای داخل پوشه desktop رو تو این پوشه که با نام desktop ساختین کپی کنید.

مسیر برای گوشی های دیگر:
خوب بعد از این که این کارا رو انجام دادین فایل Desktop_v1,2.elf رو بریزین تو گوشی و اجرا کنید.
اگه اون librery گوشی تون رو آپدیت نکنید که در ابتدا گفتم باعث می شه گوشیتون هنگ کنه!

تو این لینک فایل Desktop_v1,2.elf و 4 حالت icon متنوع وجود داره از هر کدوم که خوشتون آمد استفاده کنید.

موفق باشید...

تا حالا کسی تونسته از این کار نتیجه بگیره؟
من که نتوستم
بعد از نصبکردن الف گوشیم چشمک میزد و رو شن نمیشد
اگه از دوستان دیگه کسی تونسته این کار رو انجام بده
به ما هم بگه

magical
26-06-2008, 08:12
تا حالا کسی تونسته از این کار نتیجه بگیره؟
من که نتوستم
بعد از نصبکردن الف گوشیم چشمک میزد و رو شن نمیشد
اگه از دوستان دیگه کسی تونسته این کار رو انجام بده
به ما هم بگه
جدی میگی نشد؟!!!
من که کامل توضیح دادم!!
فایل lib رو که گفتم آپدیت کن کردی؟!!!

magical
26-06-2008, 08:25
دوستان يك سوال داشتم.چطوري پچ را غير فعال كنم؟
منظورت از غیر فعال کردن پچ چیه؟!
اگه پچ قابل غیر فعال کردن باشه خوب داخل پچ روشش رو نوشته.!
اگه پچ قابل غیر فعال کردن نباشه که دیگه هیچ:13:!!؟!!
موفق باشید...

magical
26-06-2008, 12:09
ازينا واسه كا810 نيست؟
باید جواب بده...(تست نکردم)
شما لایب رو برو از اینجا بگیر

یه سرچ می کنم نتیجه رو بهت می گم....
موفق باشید...

magical
26-06-2008, 12:25
توجه:
برای اینکه الف desktop اجرا شود بایست کلید های میانبر گوشیت را غیر فعال کنید برای این کار به قسمت ستینگ گوشی (تنظیمها) رفته به ردیف میانبرها وانها را غیر فعال نمایید تا جواستیک بتواند بین آیکونها حرکت نماید .
موفق باشید...

Zarei_269
26-06-2008, 13:35
ببينم بايد پوشه Zbin را ت چه مسيري درست كرد كدوم زير
Memory>ZBin يا memory>other<ZBin

hessam_sz
26-06-2008, 13:43
ببينم بايد پوشه Zbin را ت چه مسيري درست كرد كدوم زير
Memory>ZBin يا memory>other<ZBin

memory>other<ZBin

hessam_sz
26-06-2008, 14:01
باید جواب بده...(تست نکردم)
شما لایب رو برو از اینجا بگیر

یه سرچ می کنم نتیجه رو بهت می گم....
موفق باشید...

خودم امتحان كردم جواب نداد

Zarei_269
26-06-2008, 15:15
ولي من تو آدرسي كه شما گفتيد درست مي كردم گوشي هنگ مي كرد همه ي پچ ها را هم امتحان كردم ولي العان كه تو اون يكي ادرس درست كردم پوشه zbin را ديگه قفل نمي كنه

hessam_sz
26-06-2008, 18:52
ولي من تو آدرسي كه شما گفتيد درست مي كردم گوشي هنگ مي كرد همه ي پچ ها را هم امتحان كردم ولي العان كه تو اون يكي ادرس درست كردم پوشه zbin را ديگه قفل نمي كنه

مگه گوشي شما چيه؟

magical
26-06-2008, 19:12
:18::18::18::18:

موفق باشید...:11:

JAVAD_YAS14
26-06-2008, 23:22
جدی میگی نشد؟!!!
من که کامل توضیح دادم!!
فایل lib رو که گفتم آپدیت کن کردی؟!!!

بله دوست عزیز
lib رو هم آپدیت کرم
اما باز هم همان مشکل پیش اومد:18: :دی

magical
27-06-2008, 09:16
بله دوست عزیز
lib رو هم آپدیت کرم
اما باز هم همان مشکل پیش اومد:18: :دی
گوشیت چیه؟؟!!

magical
27-06-2008, 10:27
ازينا واسه كا810 نيست؟
این ایکون هم تقدیم به تمام k810 دارهای عزیز...

این یه elf جالب برای minimize کردن زمانی که دارین یه فایل از طریق بلوتوث می فرستید....

hessam_sz
27-06-2008, 11:39
این ایکون هم تقدیم به تمام k810 دارهای عزیز...

این یه elf جالب برای minimize کردن زمانی که دارین یه فایل از طریق بلوتوث می فرستید....

اوووووووووووووووووووووووو وووووه.دمت گرم عجب چيز نازيه.

فقط يه مشكل داره.هر كار ميكنم حركت نميكنه.يعني فقط واسه قشنگيش خوبه كار نميكنه

hessam_sz
27-06-2008, 12:23
كسي آيكون هاي سيگنال و باتري اينو داره؟

magical
27-06-2008, 16:57
اوووووووووووووووووووووووو وووووه.دمت گرم عجب چيز نازيه.

فقط يه مشكل داره.هر كار ميكنم حركت نميكنه.يعني فقط واسه قشنگيش خوبه كار نميكنه
قابلی نداشت..
اگه کار نکنه چه فایده داره!
آره کار می کنه....
به این توجه کردی...!!!

توجه:
برای اینکه الف desktop اجرا شود بایست کلید های میانبر گوشیت را غیر فعال کنید برای این کار به قسمت ستینگ گوشی (تنظیمها) رفته به ردیف میانبرها وانها را غیر فعال نمایید تا جواستیک بتواند بین آیکونها حرکت نماید .
موفق باشید...

hessam_sz
27-06-2008, 22:42
قابلی نداشت..
اگه کار نکنه چه فایده داره!
آره کار می کنه....
به این توجه کردی...!!!

آره توجه كردم.
كاش يك نفر ديگه هم امتحان كنه ببينه جواب ميده يا نه

magical
28-06-2008, 06:27
آره توجه كردم.
كاش يك نفر ديگه هم امتحان كنه ببينه جواب ميده يا نه
سلام
الان این desktop گوشی منه که خیلی خوب بدونه هیچ مشکلی داره کار می کنه!

پس در این شکی نیست که آیا اصلاً کار میکنه یا نه!
البته گوشیم k750 هستش!
یه توضیح بده... بعد از این که ایکون ها آمد چه اتفاقی افتاد؟ اصلاً بین ایکون ها حرکت می کنه؟
مشکل از هرچی که باشه بر می گرده به اون فایل desktop.cfg که باید ویرایش بشه!
موفق باشید...

Zarei_269
28-06-2008, 09:03
حسام جون انگار ياد رفته گوشيم چيه اينقدر تو قسمت پچ براي db2020 بحث كرديم
گوشيم k810هستش

hessam_sz
28-06-2008, 09:08
سلام
الان این desktop گوشی منه که خیلی خوب بدونه هیچ مشکلی داره کار می کنه!

پس در این شکی نیست که آیا اصلاً کار میکنه یا نه!
البته گوشیم k750 هستش!
یه توضیح بده... بعد از این که ایکون ها آمد چه اتفاقی افتاد؟ اصلاً بین ایکون ها حرکت می کنه؟
مشکل از هرچی که باشه بر می گرده به اون فایل desktop.cfg که باید ویرایش بشه!
موفق باشید...

رو كا750 كه معلومه جواب ميده گوشي من كا810 هست.اونايي كه واسه كا750 درست كردن كه اصلا كار نميكنه.
ببين آيكون ها مياد ولي اصلا حركت نميكنه.

hessam_sz
28-06-2008, 09:08
حسام جون انگار ياد رفته گوشيم چيه اينقدر تو قسمت پچ براي db2020 بحث كرديم
گوشيم k810هستش

اي بابا هواس نميذارن واسه ادم كه.
حالا مشكلت حل شد؟
راستي اگر مشكلت حل شد اين الف دكستاپ را راش بنداز ببين رو گوشي تو كار ميكنه؟

magical
28-06-2008, 09:23
كسي آيكون هاي سيگنال و باتري اينو داره؟

عوض کردن ایکون ها باتری و سیگنال روی k810 از طریق پچ هستش؟
واسه حرکت ایکون ها اگه نتیجه گرفتم بهت می گم...
موفق باشید....

hessam_sz
28-06-2008, 14:11
عوض کردن ایکون ها باتری و سیگنال روی k810 از طریق پچ هستش؟
واسه حرکت ایکون ها اگه نتیجه گرفتم بهت می گم...
موفق باشید....

آره با پچ هست اگر كسي آيكون ها رو هم داشته باشه خودم پچش را ميسازم.
ببين مثلا اين آيكون ها هست ولي يكيش كمه بايد 12 تا باشه واسه سيگنال

JAVAD_YAS14
28-06-2008, 16:33
گوشیت چیه؟؟!!

w800 r1bd001

magical
28-06-2008, 18:25
آره با پچ هست اگر كسي آيكون ها رو هم داشته باشه خودم پچش را ميسازم.
ببين مثلا اين آيكون ها هست ولي يكيش كمه بايد 12 تا باشه واسه سيگنال

سلام
این ایکون باتری واسه w800 هستش!

چطوری می خوای ایکون رو تبدیل به پچ می کنی!!؟
یه آموزش بده!

magical
28-06-2008, 18:59
w800 r1bd001

شما که lib رو هم آپدیت کردی پس مشکل از چی می تونه باشه!!
نکنه با پچ های یا الف های دیگه مشکل داره!
به نظر من یه بار main رو فلش کن اولین کاری که می کنی elfpack رو نصب کن به نظر من این کار ارزشش رو داره یه بار گوشی رو فلش کنی! بعد دوباره تست کن ببین چی میشه.
اگه بازم نشد مجبور میشم گوشی خودم رو به w800 تبدیل کنم تا خودم تست کنم...
با lib قبلیت هم همین مشکل رو داره ، چشمک می زنه؟ یا فقط هنگ می کنه؟

اگه همه این کارا رو کردیم نتیجه نگرفتیم به احتمال خیلی زیاد این lib آپدیت برای w800 r1bd001 مشکل داره!

موفق باشید...:40:

Zarei_269
29-06-2008, 00:13
لام حسام جون من هر كاري كه بود كردم اصلا جواب نميده الف ه فقط يدونه جواب ميده مال گوشي خودم نيست كه ساعت و باطري باهم نشون ميده به نظر شما بايد چكار كنم

n_yaghmaei
29-06-2008, 00:53

مسیر برای گوشی های دیگر:

موفق باشید...

ببخشید دوست عزیز چند تا سوال داشتم
1- ایا این پچ با gfx سازگاری داره یا نه ؟
2- من الان elf رو روی گوشیم دارم می تونم این پچ رو روی گوشی بریزم یا اینکه حتما elf رو پاک کنم بعد دوباره بریزم چون توی دستورالعمل نصب elf گفته اول این پچ و بهعد پچ elfpack ریخته بشه ؟
ممنون می شم راهنماییم کنین

hessam_sz
29-06-2008, 08:29
سلام
این ایکون باتری واسه w800 هستش!

چطوری می خوای ایکون رو تبدیل به پچ می کنی!!؟
یه آموزش بده!

اينجا آموزش داده

hessam_sz
29-06-2008, 08:33
لام حسام جون من هر كاري كه بود كردم اصلا جواب نميده الف ه فقط يدونه جواب ميده مال گوشي خودم نيست كه ساعت و باطري باهم نشون ميده به نظر شما بايد چكار كنم

منم الان 4تا الف بيشتر رو گوشيم جواب نداده يكي تغيير لوگوي اپراتور يكي عكس گرفتن از گوشي يكي هم نمايش روزهاي هفته و يكي هم نمايش ساعت در بالاي صفحه.. بقيش يا كار نميكنه يا هنگ ميكنه.شما ببين اينها رو گوشيت جواب ميده؟راستي واسه عكس گرفتن بايد دكمه اينترنت را بزني.

magical
29-06-2008, 11:46
اينجا آموزش داده

سلام
تشکر.........

ببخشید دوست عزیز چند تا سوال داشتم
1- ایا این پچ با gfx سازگاری داره یا نه ؟
2- من الان elf رو روی گوشیم دارم می تونم این پچ رو روی گوشی بریزم یا اینکه حتما elf رو پاک کنم بعد دوباره بریزم چون توی دستورالعمل نصب elf گفته اول این پچ و بهعد پچ elfpack ریخته بشه ؟
ممنون می شم راهنماییم کنین
سلام
1-اینجور که معلومه شما الان رو گوشیت پچ gfx و پچ elfpack اینا رو داری درسته؟ پس مشکلی نداره...
2-کار که از محکم کاری عیب نمی کنه من خودم هم همین کار رو کردم اول elf رو پاک کردم بعد lib بعد دوباره lib جدید رو نصب کردم بعد هم elfpack قبلی که الان هم داره درست کار مب کنه و مشکلی هم پیش نمی یاد...
موفق باشید...

ezrbidoky
29-06-2008, 17:07
سلام خدمت دوستان گلم
گوشیم w700هستش با راه اندازی elfها مشکل دارم
÷چ هایی که گفته بودید رو نصب کردم گوشی elf ها رو میشناسه ولی وقتی start رو میزنی هنگ میکنه بعد 3 4دقیقه مثلا خاموش میشه ودوباره روشن میشه
مشکلش چی هستش؟

Hadi King
29-06-2008, 17:11
سلام خدمت دوستان گلم
گوشیم w700هستش با راه اندازی elfها مشکل دارم
÷چ هایی که گفته بودید رو نصب کردم گوشی elf ها رو میشناسه ولی وقتی start رو میزنی هنگ میکنه بعد 3 4دقیقه مثلا خاموش میشه ودوباره روشن میشه
مشکلش چی هستش؟
دوست عزيز تو اينجا پچ library گوشيت رو دانلود كن ! بريز رو گوشيت بعد الف ها رو اجرا كن :11:

hossein_2006_a
30-06-2008, 14:26
این desktop ها یکم سرعت گوشی رو پایین میارن !
ولی در کل چیز خوبین !

hessam_sz
30-06-2008, 14:38
این desktop ها یکم سرعت گوشی رو پایین میارن !
ولی در کل چیز خوبین !

واسه شما كار كرد؟گوشيت كا810 بود ديگه؟
پس چرا واسه من كار نميكنه؟:41:

hossein_2006_a
30-06-2008, 14:56
آره
چند روزه که روی گوشیم کار میکنه !
گوشیم k750

hessam_sz
30-06-2008, 16:40
آره
چند روزه که روی گوشیم کار میکنه !
گوشیم k750

آها رو كا 750 كه ميدونم كار ميكنه فكر كردم شما كا 810 داري

Zarei_269
01-07-2008, 17:46
حسام "ميگم اينا را كه گفتي برام بزار تا منم تست كنم

JAVAD_YAS14
02-07-2008, 17:14
شما که lib رو هم آپدیت کردی پس مشکل از چی می تونه باشه!!
نکنه با پچ های یا الف های دیگه مشکل داره!
به نظر من یه بار main رو فلش کن اولین کاری که می کنی elfpack رو نصب کن به نظر من این کار ارزشش رو داره یه بار گوشی رو فلش کنی! بعد دوباره تست کن ببین چی میشه.
اگه بازم نشد مجبور میشم گوشی خودم رو به w800 تبدیل کنم تا خودم تست کنم...
با lib قبلیت هم همین مشکل رو داره ، چشمک می زنه؟ یا فقط هنگ می کنه؟

اگه همه این کارا رو کردیم نتیجه نگرفتیم به احتمال خیلی زیاد این lib آپدیت برای w800 r1bd001 مشکل داره!

متشکرم دوست عزیز
از هر راهی که بلد بودم رفتم ولی باز هم هیچی:21::18:
libجدید و قدیمی رو هم امتحان کردم اما باز هم هیچی:13:
گوشیم روشن میشد اما موقعی که الف دکستاپ رو فعال میکردم یا گوشیم هنگ میکرد:41:
یا اینکه هیچ تغییری مشاهده نمیشد:18:
ممنون میشم که کمکم کنید:11:

Hadi King
02-07-2008, 17:46
متشکرم دوست عزیز
جواد جون lib هاي جديدي كه احمد عزيز اينجا معرفي كردن رو امتحان كردي :11:

magical
03-07-2008, 09:09
متشکرم دوست عزیز
سلام
تست کردم نشد یعنی اصلا نتونستم elfpack رو گوشی w800 r1bd001 نصب کنم!!
گوشی رو فلش کردم اولین کاری که کردم رفتم lib رو نصب کنم پیغام differ رو داد هم ورژن قبلی هم جدید!!!
یکی lib آخرین نسخه بود و یکی دیگه lib قدیمی البته یه lib دیگه هم بود که نتونستم گیرش بیارم تست کنم...
دیگه بی خیال شدم!!
راستی شما چطوری elfpack رو نصب کردی این که differ می ده!! یعنی شما yes رو زدی نصبش کردی بعد restor رو روش ریختی گوشی روشن شد!!!
من می گم بی خیال شو k750 r1ca021 رو نصب کن حالشو ببر!!!
فعلا این lib واسه r1bd001 مشکل داره! باید وایستی تا یه ورژن جدید بیاد...
موفق باشید...

JAVAD_YAS14
06-07-2008, 09:35
سلام به همه دوستان
یک سوال دارم
ایا این elf واسه k800 هم کار میکنه
اگه چنین چیزی هست لطفا پچ هاشو بذارید

Hadi King
06-07-2008, 09:54
سلام به همه دوستان
یک سوال دارم
ایا این elf واسه k800 هم کار میکنه
اگه چنین چیزی هست لطفا پچ هاشو بذارید
جواد جون امتحان كردم هم برا خودم هم برا رفيقام گوشي يا ريستارت يا هنگ ميكرد بي خيالش شدم :8:

JAVAD_YAS14
06-07-2008, 13:45
جواد جون امتحان كردم هم برا خودم هم برا رفيقام گوشي يا ريستارت يا هنگ ميكرد بي خيالش شدم :8:

اما من چند جا توی همین تاپیک دیدم که این elf ها رو روی گوشی k800 و سایر گوشی های d2020 اجرا کردند

Hadi King
06-07-2008, 14:09
اما من چند جا توی همین تاپیک دیدم که این elf ها رو روی گوشی k800 و سایر گوشی های d2020 اجرا کردند
Elf كه درسته من منظورم با الف دسكتاپ بود كه ايكون ها رو ميزاره صفحه اول اينو من نتونستم انجام بدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

JAVAD_YAS14
06-07-2008, 14:18
Elf كه درسته من منظورم با الف دسكتاپ بود كه ايكون ها رو ميزاره صفحه اول اينو من نتونستم انجام بدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست گلم منظور من elf pack بود:27:
و نحوه اجرا کردن اون:21:
میشه توضیح بدین و پچ هاشو واسم بذاری:11:

Hadi King
06-07-2008, 15:04
دوست گلم منظور من elf pack بود:27:
و نحوه اجرا کردن اون:21:
میشه توضیح بدین و پچ هاشو واسم بذاری:11:
صفحه اول هست ديگه را اندازيش هم مثل w810 هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

JAVAD_YAS14
06-07-2008, 18:49
صفحه اول هست ديگه را اندازيش هم مثل w810 هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کو کجا هستش
واسه k800 و گوشی های d2020 که نیست
شاید هم چشمای من مشکل پیدا کرده

naser_feb8646
06-07-2008, 21:35
کو کجا هستش

آقا جواد گل به غیر از سه مدل زیر نحوه راه اندازی elf رو بقیه گوشی ها مثل W810 هستش :11:

W700-W800-K750

n_yaghmaei
07-07-2008, 00:13
سلام دوستان عزیز
من یک مشکلی با الف desktop داشتم و اون هم اینه
1- وقتی این الف رو راه اندازی می کنم و عکسهای داخل پوشه عکسهامو نگاه می کنم بعد از 25 تا عکس بقیه عکسها غیر فعال می شه
2- بعد از استفاده در صورتی که حدود 1 ساعت از گوشی استفاده نکنم پیغام insert sim می ده و گوشی غیر فعال می شه و تا وقتی که یکبار سیم کارتو در نیارم اون پیغام نمیره
ضمنا گوشیم K750i و اینم بگم که پچ GFX هم روی گوشیم نصبه
حالا سوال من اینه که این مشکلات برای همه گوشی ها اتفاق می افته یا اینکه روی گوشی من اذیت می کنه ؟ و اگر ممکنه راهی رو که می تونم این مشکلاتو برطرف کنم به من بگید
متشکرم

JAVAD_YAS14
07-07-2008, 11:51
:21:
آقا جواد گل به غیر از سه مدل زیر نحوه راه اندازی elf رو بقیه گوشی ها مثل W810 هستش :11:

W700-W800-K750

دوستان مثل اینکه منظور منو متوجه نشدن:41:
من پچ های مربوط به راه اندازی elf رو میخوام
پچ lib
فایل DYN-CONST
و پچ مخصوص گوشی k800 که elf رو فعال میکنه:21::46:
البته واسه این فرمور K800_R8BF003

Hadi King
07-07-2008, 11:53
W700-W800-K750

کو کجا هستش
جواد جون بهت كه گفتم رااندازيش مثل w810 هستش ناصر عزيز هم تاييد كردن :11:

سلام دوستان عزیز
من یک مشکلی با الف desktop داشتم و اون هم اینه
1- وقتی این الف رو راه اندازی می کنم و عکسهای داخل پوشه عکسهامو نگاه می کنم بعد از 25 تا عکس بقیه عکسها غیر فعال می شه
2- بعد از استفاده در صورتی که حدود 1 ساعت از گوشی استفاده نکنم پیغام insert sim می ده و گوشی غیر فعال می شه و تا وقتی که یکبار سیم کارتو در نیارم اون پیغام نمیره
ضمنا گوشیم K750i و اینم بگم که پچ GFX هم روی گوشیم نصبه
حالا سوال من اینه که این مشکلات برای همه گوشی ها اتفاق می افته یا اینکه روی گوشی من اذیت می کنه ؟ و اگر ممکنه راهی رو که می تونم این مشکلاتو برطرف کنم به من بگید
متشکرم
يكي كه K750 داره امتحان نكرده كلي به دوستان بگه ميشه يا نه تا حالا كه كسي اينكارو نكرده عكس نذاشته :41:ببينن ميشه يا نه براي دوستان بايد خودم گوشي رفيقام بگيرم امتحان كنم :31:

JAVAD_YAS14
08-07-2008, 09:52
:21:

دوستان مثل اینکه منظور منو متوجه نشدن:41:
من پچ های مربوط به راه اندازی elf رو میخوام
پچ lib
فایل DYN-CONST
و پچ مخصوص گوشی k800 که elf رو فعال میکنه:21::46:
البته واسه این فرمور K800_R8BF003

دوستان پس چی شد:13:
کسی نبود جواب بده:19:
اگه ممکنه واسه این دوتا هم بذارید:11:
K810_R8BA024
K800_R8BA024

naser_feb8646
08-07-2008, 22:52
دوستان پس چی شد:13:
کسی نبود جواب بده:19:
اگه ممکنه واسه این دوتا هم بذارید:11:
K810_R8BA024
K800_R8BA024

آقا جواد عزیز برای دو تا فریمور زیر تونستم برات پیدا کنم :27:
امیدوارم کارت راه بیفته:11:

k800_r8bf003
K810_R8BA024

JAVAD_YAS14
09-07-2008, 10:29
آقا جواد عزیز برای دو تا فریمور زیر تونستم برات پیدا کنم :27:
امیدوارم کارت راه بیفته:11:

k800_r8bf003
K810_R8BA024

دستت طلا:46:

MA 2008
10-07-2008, 23:22
خواهش می کنم کمک کنین من کا 750 دارم درسته تصویر روی صفحه یدسکتاب امده ولی کار نمی کنه دکمه های میانبر هم از کا انداختم ولی باز هم کار نمیکنه:41:

magical
11-07-2008, 16:07
خواهش می کنم کمک کنین من کا 750 دارم درسته تصویر روی صفحه یدسکتاب امده ولی کار نمی کنه دکمه های میانبر هم از کا انداختم ولی باز هم کار نمیکنه:41:
سلام

از این پک اسنفاده کن باید حتمآً کار کنه..

Alishmas
12-07-2008, 01:21
اين لينک توی پست اول خرابه ! :

کلاً آپلود بازار باز نميشه برای من

اگه ميشه يه لينک ديگه بديد

hessam_sz
12-07-2008, 09:34
سلام

از این پک اسنفاده کن باید حتمآً کار کنه..

باز هم روي كا810 جواب نداد.
فقط شكلاش مياد ولي حركت نميكنه

hessam_sz
12-07-2008, 09:51
دوستان من با الف تقويم شمسي مشكل دارم.ببينيد چطوري ميشه.
نميشه كاري كرد كه روزهاي هفته را ننويسه؟هر كاري كردم نتونستم جاش را عوض كنم.اون الف كمكي كه براي تغيير جا هست كار نميكنه يا من ياد ندارم كار كنم.

magical
12-07-2008, 16:01
باز هم روي كا810 جواب نداد.
فقط شكلاش مياد ولي حركت نميكنه
سلام
این واسه k750 هستش!!
این که رو k810 جواب نمی ده!!

موفق باشید...

Hadi King
12-07-2008, 16:35
اين لينک توی پست اول خرابه ! :

کلاً آپلود بازار باز نميشه برای من
اگه ميشه يه لينک ديگه بديد

hessam_sz
12-07-2008, 17:23
سلام
این واسه k750 هستش!!
این که رو k810 جواب نمی ده!!

موفق باشید...

اصلا تا حالا الف دكستاپ واسه كا810 اومده؟
خوب الف هاي ديگه هم مال كا750 هست ولي خيلي هاش روي كا810 هم جواب ميده.
اين يكي هم تا مرحله اي كه آيكون ها بياد رو صفحه درست ميشه ولي آيكون ها حركت نميكنه.

Hadi King
12-07-2008, 17:32
اصلا تا حالا الف دكستاپ واسه كا810 اومده؟
خوب الف هاي ديگه هم مال كا750 هست ولي خيلي هاش روي كا810 هم جواب ميده.
اين يكي هم تا مرحله اي كه آيكون ها بياد رو صفحه درست ميشه ولي آيكون ها حركت نميكنه.
برا من اول هنگ يا ريستارت ميكرد بعد از كلي دنگ و فنگ ريستارت يـــا هنگ نكرد !:19:
مثل شما ايكون ها حركت نميكنن شوركات ها هم غير فعال كردم ولي بازم هيــــچ :41: