ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سونی اریکسون : آموزش نحوه راه اندازی پچ elfpack

صفحه ها : 1 [2] 3 4

hossein_2006_a
18-02-2008, 16:00
تو كامپيوتر هم كه باز كني همينا رو نشون ميده

D E V I L
18-02-2008, 17:23
سلام
توحید جان منظور من هم همین هست که شما فرمودید ، ولی سوال من اینجاست که تو gfx همچین نامی وجود نداره که من به جاش یه عکس بذارم ؟ همشون به صورت مثلا ED40 و ... هست اصلا کد شکلک توش نیست که ؟

پک زیر رو دانلود کن توش کد اسمایل ها هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد اسمایلی که رو گوشیت بود هم E98E.png هست.یعنی باید یه عکس بزاری تو فولدر gfx و اسمش رو به E98E.png تغییر بدی.البته اندازش محدوده.
اینم یه نمونش که خودم رو گوشیم تست کردم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

K A R I M I
18-02-2008, 18:45
ممنون توحید جان ، من شما رو نداشتم باید چی کار می کردم ؟
این لوگوی واکمن به جای لوگوی اپراتور :

D E V I L
18-02-2008, 19:08

خواهش میکنم:40:
ضمنا لوگوت خیلی خوشمل شده:46:

D E V I L
18-02-2008, 23:08

yarihaker
18-02-2008, 23:23

اين ساعت رو چه جوري گذاشتي اينجا؟؟:18::18::18:

D E V I L
18-02-2008, 23:37
اين ساعت رو چه جوري گذاشتي اينجا؟؟:18::18::18:

اون یه فلش والپیپر هست که فقط رو w810 کار میکنه.

yarihaker
18-02-2008, 23:55
ریختم تو گوشی ولی موقع باز کردن میگه صفحه خیلی بزرگه و مینویسه کامل باز نشد ! و فقط تونستم اسامی گرافیک رو ببینم ...

ولي تو گوشي من اجرا ميشه :

yarihaker
19-02-2008, 00:01
اگه كسي از file manager v 0.13 سر در مياره به ما هم ياد بده
من وقتي اجراش ميكنم گوشيم ريست ميشه

iman_s
19-02-2008, 02:38
ایمان جان مگه گوشیه تو w800 نبود؟
من خودم اینو تست کردم خیلی راحت کار میکنه.
این پچ رو نصب کنی حتما باید جواب بده.(ورژن جدید elfpack به همراه تمام آپدیتهایی که تا حالا برای w800 نوشته شده.)

بابت elf ای هم که معرفی کردی ممنون.:11:

توحید جون این پچ رو نصب کردم و یک کم بهتر شد.
اون موقع وقتی اجرا میکردم گوشی ریست میشد ولی الان وقتی اجرا میکنم گوشی پشت سر هم ویبره میزنه.
مثل اینکه فقط روی گوشی خودت جواب میده:31:
ولی قبلا تو فایل منیجر مشکل داشتم و گوشی ریست میشد که با نصب این پچ مشکلم برطرف شد.

K A R I M I
19-02-2008, 03:23

نمیدونم چرا برای من باز نمیشد ؟
ولی اینها که اصلا برای W810i نیستند ؟

D E V I L
19-02-2008, 09:32
توحید جون این پچ رو نصب کردم و یک کم بهتر شد.
اون موقع وقتی اجرا میکردم گوشی ریست میشد ولی الان وقتی اجرا میکنم گوشی پشت سر هم ویبره میزنه.
مثل اینکه فقط روی گوشی خودت جواب میده:31:
ولی قبلا تو فایل منیجر مشکل داشتم و گوشی ریست میشد که با نصب این پچ مشکلم برطرف شد.

نباید پشت سر هم ویبره بزنه.باید موقعی که کلیدی رو فشار میدی ویبره بزنه.
قبل از نصب این پچ با بوک منیجر مشکل نداشتی؟مثلا موقعی که توی یه برنامه جاوا فعالش میکردی گوشی ریست نمیشد.
اصولا باید ریست میشد.

yarihaker
19-02-2008, 11:26
نمیدونم چرا برای من باز نمیشد ؟
ولی اینها که اصلا برای W810i نیستند ؟

اينها براي w800 & k750 هستند
براي w810 هم كه آقا توحيد گذاشت.

hossein_2006_a
19-02-2008, 11:57
سلام توحيد جان
بايد بنويسم ed40.png ؟
متوجه نشدم :41:
يه توضيح بده

:10:

yarihaker
19-02-2008, 12:12
یه پچ نصب کردم که کل ّFS رو میشه با برنامه mobyexplorer دید.از اون استفاده میکنم چون با mobyexploer امکان مارک کردن فایلها هم هست.

D E V I L جون. ميشه اين پچ رو براي منم بزاري ممنون ميشم.

D E V I L
19-02-2008, 12:56
سلام توحيد جان
بايد بنويسم ed40.png ؟
متوجه نشدم :41:
يه توضيح بده

حسین جان اون برای w810 بود شما باید اسم فایل رو e700 بزاری.بعد کپی کنی تو فولدر Gfx

D E V I L جون. ميشه اين پچ رو براي منم بزاري ممنون ميشم.
فریمور و گوشیتو بگو تا ببینم دارم یا نه.

hossein_2006_a
19-02-2008, 14:42
بعد داخل فايل logo.ini چي بنويسم؟
اسم همين فايل كه دانلود كردمو بذارم e700 ؟

D E V I L
19-02-2008, 16:05
بعد داخل فايل logo.ini چي بنويسم؟
اسم همين فايل كه دانلود كردمو بذارم e700 ؟
حسین جان مثل اینکه درست متوجه منظور ما نشدی.
برو تو قسمت اس ام اس ها و تو قسمتی که اس ام اس هاتو تایپ میکنی این کلمه رو بنویس (-: همونطور که میبینی عکس یه اسمایل میوفته که داره لبخند میزنه.
اگه بجای اسم اپراتور هم ما (-: رو بنویسیم همون اسمایل نشون داده میشه.تو صفحات قبل کریمی جان اینکار رو کرده میتونی عکسشو ببینی.
خب اگه ما بخایم بجای اون اسمایل عکس دیگه ای نمایش داده بشه باید تو فولدر gfx جایگزینش کنیم.درست همونطور که عکس باطری رو عوض میکنیم.
کد این اسمایل هم e700 هست.پسوندش هم باید png باشه.اگه همچین فایلی تو فولدر Gfx ات نداری هر فایلی رو که میخای بجای اسم شبکه نشون داده بشه رو تو فولدر gfx کپی کن و اسمشو به e700 تغییر بده.
البته عکست نباید زیاد بزرگ باشه.برای شروع با هر فایلی که دم دستت هست امتحان کن.مثلا یکی از عکسهای باطری رو به e700 تغییر نام بده و بعد داخل logo.ini بجای نام شبکه بنویس (-:
فک کنم ایندفه مطلب رو بگیری:46:
موفق باشید:11:

K A R I M I
19-02-2008, 16:10
حسین جان باید اسم یکی از آیکن هایی رو که تو پوشه gfx هست رو بنویسید در این صورت اون آیکن به نمایش در خواهد آمد ، میتونید کد شکلک هم بنویسید مثلا اگر بنویسید (-: شکلک خنده جای اپراتو رو میگیره ، حالا شما با یه ترفند میتونید این شکلک خنده رو تو gfx عوض کنید و به جای آن شکل دلخواهتون رو بذارید ...
مثلا من W810i دارم و این کار رو کردم :
فایل ini رو به این صورت در آوردم :

اگر دقت کنید می بینید که باید سه شکلک رو در لوگوی اپراتور نشون بده که به ترتیب از راسن به چپ شکلک مربعی و خیلی ناراحت و خیلی خوشحال رو نشون میده ، ولی من اومدم کد این شکلک ها رو با راهنمایی توحید به دست آوردم وبه جاشون تو پوشه gfx سه تیکه عکس گذاشتم ، پس همون کد ها رو تو ini نوشتم ولی به جای شکلک ها عکس دلخواهم به نمایش در اومده ...
باید دقت داشته باشید که ورژن 4 این الف رو دانلود کرده باشید چون در این صورت نمی تونید از کروشه ] و [ استفاده کنید ولی اگر از شکلک های معمولی هم بخواهید استفاده کنید هنگامی که بخواهید مثل شکلک خنده رو تو sms بزنید اون عکسی که تو پوشه gfx گذاشتید به نمایش در میاد ، پس بهتره که از شکلکه ای مخفی استفاده کنید ...

----------------------

آخ موقعی که داشتم اینا رو مینوشتم توحید عزیز زودتر از من پست دادند ، حالا پست من رو هم بخونید بد نیست ...

hossein_2006_a
19-02-2008, 16:14
دستت درد نكنه توحيد جان
گرفتم:31:
راستش اينقدر خسته ام كه ديگه مخم نميكشه.
در كل شستت درد نكنه
دستت درد نكنه جناب Karimi
طبق معمول با حال بود

yarihaker
19-02-2008, 16:54
فریمور و گوشیتو بگو تا ببینم دارم یا نه.

w800 r1bd001

adrenalin
19-02-2008, 17:28
سلام یک نفر به من بگه که من چه گلی بگیرم که گوشیم رو شن بشه (گوشیم روشن البته بعد از فلاش مین)
من گوشیم رو به w800 با فرم ویر r1bd001 تبدیل کردم گوشیم . بعد که خواستم پچ gfx یا elf یاهر چیز دیگه مثلا منو هم نصب میکنم
همینطوری میشه منظورم خاموش میشه درایو صدا دوربین خلاصه هرچی نصب میکنم خاموش میشه و مجبور میشم main رو فلش کنم
اگه کمکم ممنونتون میشم

adamhesaby
19-02-2008, 17:33
سلام
با استفاده از الف لوگو چنجر شما می تونید اسم دلخواهتون رو به جای لوگوی اپراتور بنویسید ، در ضمن می تونید با استفاده از کد شکلک ها ، شکلک هم به جای لوگوی اپراتور بذارید ، عکس گوشی من :

خوب فقها میگویند که اگر ما بتونیم به جای یک شکلک عکس دلخواهمون رو بذاریم ، اگر کد اون شکلکی رو که به جای اون عکس دلخواهمون رو گذاشتیم در فایل ini لوگو چنجر قرار بدیم ، عکس دلخواهمون به جای لوگوی اپراتور به نمایش در میاد !
حالا سوال من این هست که مسیر شکلک ها تو گوشی چیه ؟

دستت درد نكنه!
خيلي باحال بود!

D E V I L
19-02-2008, 19:20
w800 r1bd001
بفرما:

سلام یک نفر به من بگه که من چه گلی بگیرم که گوشیم رو شن بشه (گوشیم روشن البته بعد از فلاش مین)
من گوشیم رو به w800 با فرم ویر r1bd001 تبدیل کردم گوشیم . بعد که خواستم پچ gfx یا elf یاهر چیز دیگه مثلا منو هم نصب میکنم
همینطوری میشه منظورم خاموش میشه درایو صدا دوربین خلاصه هرچی نصب میکنم خاموش میشه و مجبور میشم main رو فلش کنم
اگه کمکم ممنونتون میشم
فایل زیر رو دانلود کن و بریز تو فولدر rest برنامه ستول.البته قبلش از حالت فشرده باید خارجش کنی.

D E V I L
19-02-2008, 21:49
قابل توجه تمام دوستانی که با filemanager v0.13 مشکل دارن:
از آدرس زیر پچ Library جدید رو که مربوط به گوشیتون هست رو دانلود کنید و بدون اینکه ورژن قبلی رو پاک کنید نصب کنید.

ضمنا در جواب دوستی که پرسیده بودند چطوری باید این elf رو راه اندازی کنیم؟ باید بگم کافیه فولدر filemanager رو که توی پستهای قبلی معرفی کرده بودم رو تو فولدر config کپی کنید.
موفق باشید

yarihaker
19-02-2008, 22:34
قابل توجه تمام دوستانی که با filemanager v0.13 مشکل دارن:
از آدرس زیر پچ Library جدید رو که مربوط به گوشیتون هست رو دانلود کنید و بدون اینکه ورژن قبلی رو پاک کنید نصب کنید.

ضمنا در جواب دوستی که پرسیده بودند چطوری باید این elf رو راه اندازی کنیم؟ باید بگم کافیه فولدر filemanager رو که توی پستهای قبلی معرفی کرده بودم رو تو فولدر config کپی کنید.
موفق باشید

دستت درد نكنه ايشالا خدا عوضت نكنه !!!!!:10:

mjey
19-02-2008, 22:58
با سلام به آقا توحید اگر میشه این چند سوال من را جواب بدهید
با elfpack فقط میشه یک سری کارهای خاص انجام داد مثلا
StatusRowClock.elf
را نصب کرد ولی میشه منو اصلی را هم عوض کرد

فرقش با sysgfx
چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد اگه میشه نحوه ی نصب sysgfx را مثلelf بگین (کامل)
بعد من setool2lite را نصب کردم ولی چه طوری به این ادرس برم
tpa\perset\system\menu
و درfar وقتی به داخل fs میرم توش خالی است ????????
ایا با خودsettools نمی توان به
Main,fs
دسترسی داشت

D E V I L
19-02-2008, 23:12
دستت درد نكنه ايشالا خدا عوضت نكنه !!!!!:10:

خواهش میکنم.انشالله که عوض نمیشیم:31:

mjey
19-02-2008, 23:59
توحید جان جواب ما را هم بدهیییییییییییییییییییید

لطفا
thanks

iman_s
20-02-2008, 02:19
نباید پشت سر هم ویبره بزنه.باید موقعی که کلیدی رو فشار میدی ویبره بزنه.
قبل از نصب این پچ با بوک منیجر مشکل نداشتی؟مثلا موقعی که توی یه برنامه جاوا فعالش میکردی گوشی ریست نمیشد.
اصولا باید ریست میشد.
والا گوشی من هیچ چیزش روی اصول نیست.
هم قبل از آپدیت هم بعد از آپدیت library بوک منیجر به خوبی کار میکرد ولی این elf با گوشی من سازگار نیست :31:

K A R I M I
20-02-2008, 06:15
سلام
توحید جان اون شکلک هایی که به من دادید 9 تاست ، درحالی که 10 تا شکلک داریم ؟
اگر میشه کاملش رو آپ کنید ...
ممنون

D E V I L
20-02-2008, 09:54
با سلام به آقا توحید اگر میشه این چند سوال من را جواب بدهید
با elfpack فقط میشه یک سری کارهای خاص انجام داد مثلا
StatusRowClock.elf
را نصب کرد ولی میشه منو اصلی را هم عوض کرد

فرقش با sysgfx
چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد اگه میشه نحوه ی نصب sysgfx را مثلelf بگین (کامل)
بعد من setool2lite را نصب کردم ولی چه طوری به این ادرس برم
tpa\perset\system\menu
و درfar وقتی به داخل fs میرم توش خالی است ????????
ایا با خودsettools نمی توان به
Main,fs
دسترسی داشت

سلام.
elf ها کارهای مختلفی انجام میدن که بعضی از این کارها رو نمیشه با پچ انجام داد.
برای تغییر منوی اصلی گوشی هم Elf داریم که اسمش filemanager هست.با استفاده از این elf براحتی میتونید با خود گوشی به تمام قسمتهای FS گوشی دسترسی داشته باشید و اونهارو تغییر بدید.
sysgfx فقط یه پچ هست که کل گرافیک گوشیرو میشه باهاش تغییر داد.ولی با نصب elfpack همونطور که گوشیتون فایلهای صوتی رو اجرا میکنه قادر خواهد بود فایلهای elf رو هم اجرا کنه.این فایلها یه چیزی شبیه فایلهای exe در ویندوز هستند.و اصلا مقایسه elfpack با sysgfx درست نیست.
ضمنا پچ sysgfx ورژنهای مختلفی داره.شما بگو کدوم رو میخای نصب کنی تا من بهت بگم که چکار باید بکنی.البته اگه این تاپیک و تاپیک زیر رو بطور کامل بخونی به جواب میرسی:

دلیل اینکه موقع ورود به FS اونرو خالی نشون میده اینه که گوشیه شما CID49 هست و شما دارید از پلاگینی استفاده میکنید که برای CID36 هست.
البته نیازی به فار نیست.شما میتونید با استفاده از دستورات زیر از FS گوشیتون بکاپ بگیرید و رو کامپیوترتون بریزید و با خود ویندوز میتونید تمام مسیرهارو با سرعت بالا بگردید.

readdir:/tpa
readdir:/ifs

کافیه این دستورات رو داخل یه فایل متنی بریزید و تو قسمت MISC FILES برنامه ستول قرار داده و write script رو بزنید.

D E V I L
20-02-2008, 10:53
سلام
توحید جان اون شکلک هایی که به من دادید 9 تاست ، درحالی که 10 تا شکلک داریم ؟
اگر میشه کاملش رو آپ کنید ...
ممنون
سلام جناب mental:31:

این هم پک کامل آیکونها به همراه برنامه convert_offsets_v1.4 برای تبدیل پک گوشیهای مختلف به همدیگر:

این هم لوگوی من:

mjey
20-02-2008, 10:57
آقا اگه کسی از اساتید هست جواب ما را بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطف می کنید
من با file manager که آقا توحید تو صفحه 6 یا 7 معرفی کرده بود رفتم تو fs بعد زدم منو را خراب کردم
(منوی اصلی)
حالا منوی اصلی خراب شده و وقتی منوی اصلی را می زنم error می ده
حالا من می خوام با setool main & fs را فلش کنم آیا customize هم لازم
من mai n-fs تو کلوپ فریم ویر پیدا کردم ولی customize نداشت

حالا آیا این کار درست ؟؟؟؟؟؟
اگر راه حلی است به من بگیید!!!!!!!
گوشی k750 cid49red r1ca021

یک سوال دیگه
ما یک k 550 داریم با setool-xs به گوشی وصل شدم
حالا من menu.ml را کجا باید بریزم

یعنی این مسیر tpa-perset-system-menuرا بایید دستی در کنار ست درست کنم یا تو خود settool توقسمت add آپلود کنم ؟؟؟
:2::31:
ببخشید اگه این همه سوال ابتدایی می پرسم

با تشکررررررر

K A R I M I
20-02-2008, 11:34
سلام جناب mental:31:

این هم پک کامل آیکونها به همراه برنامه convert_offsets_v1.4 برای تبدیل پک گوشیهای مختلف به همدیگر:

این هم لوگوی من:

سلام
ماشالله به این همه سلیقه و حوصله ...

D E V I L
20-02-2008, 12:59
آقا اگه کسی از اساتید هست جواب ما را بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطف می کنید
من با file manager که آقا توحید تو صفحه 6 یا 7 معرفی کرده بود رفتم تو fs بعد زدم منو را خراب کردم
(منوی اصلی)
حالا منوی اصلی خراب شده و وقتی منوی اصلی را می زنم error می ده
حالا من می خوام با setool main & fs را فلش کنم آیا customize هم لازم
من mai n-fs تو کلوپ فریم ویر پیدا کردم ولی customize نداشت

حالا آیا این کار درست ؟؟؟؟؟؟
اگر راه حلی است به من بگیید!!!!!!!
گوشی k750 cid49red r1ca021

یک سوال دیگه
ما یک k 550 داریم با setool-xs به گوشی وصل شدم
حالا من menu.ml را کجا باید بریزم

یعنی این مسیر tpa-perset-system-menuرا بایید دستی در کنار ست درست کنم یا تو خود settool توقسمت add آپلود کنم ؟؟؟
:2::31:
ببخشید اگه این همه سوال ابتدایی می پرسم

با تشکررررررر

دوست عزیز لطفا قبل از اینکه کاری کنی خوب دربارش تحقیق کن.اگه شما pdf آموزش ستول رو میخوندی اینجور سوالهارو نمی پرسیدی.
اگه منو رو زدی خراب کردی نیازی به فلش نیست یه منوی دیگه رو گوشی آپلود کن تا درست بشه.به این صورت:
اول یه فولدر بساز به اسم tpa و در داخل آن فولدری دیگر به اسم preset و داخل این فولدر هم فولدی جدید با نام system ایجاد کن و بالاخره باید داخل این فولدر فولدر دیگری با نام menu ایجاد کنی..حالا داخل این فولدر آیکونهارو به همراه فایل menu.ml کپی کن.
حالا باید همچین مسیری داشته باشی:
tpa\preset\system\menu که داخل آن آیکونها و menu.ml قرار دارند.
حالا برمیگردیم به عقب و بر روی فولدر tpa راست کلیک کرده و send to-Compressed folder رو انتخاب میکنیم.الان باید یه فایل زیپ داشته باشیم که موقع باز کردن اون باید حتما فولدر tpa توش باشه.
الان همه چیز آماده هست.این فایل رو بزار تو قسمت MISC files برنامه ستول و دکمه FLASH رو بزن.
با XS هم کار نکن.k550 هم همینطور باید منوشو تغییر بدی.
موفق باشید

mjey
20-02-2008, 16:52
با تشکر از شما که این همه سوال های من را جواب دادید
بسیار تشکر

adrenalin
20-02-2008, 18:34
" -> "preset/"[/code]فایل زیر رو دانلود کن و بریز تو فولدر rest برنامه ستول.البته قبلش از حالت فشرده باید خارجش کنی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/quote]

یه سوال دیگه من پچ gfx رو نصب کردم ایکون هام تغییر میکنه بعد که میخوام elf رو نصب کنم گوشیم بالا میاد ولی ریست میشه مجبور میشم باتری رو در بیارم اگه کمکم کنید ممنونتون میشم با تشکر فراوان

:40::40::40::11::11:

D E V I L
20-02-2008, 20:02
یه سوال دیگه من پچ gfx رو نصب کردم ایکون هام تغییر میکنه بعد که میخوام elf رو نصب کنم گوشیم بالا میاد ولی ریست میشه مجبور میشم باتری رو در بیارم اگه کمکم کنید ممنونتون میشم با تشکر فراوان

:40::40::40::11::11:
چهار خط اول پچ رو باید غیر فعال کنی.با گذاشتن کاراکتر ; اولشون.

kamyar70
21-02-2008, 00:09
سلام سلام
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين آنتن من وقتي ميخوام شبيه مال آقا توحيد كنم خيلي زشت ميشه توگوشيم يك حالت جمع شدگي ميگيره به خودش ولي تو عكس آقا توحيد خيلي قشنگ باز شده
آقا توحيد ميشه آنتن گوشيتو برام بزاري تا ببينم باز هم همونتوريه يا نه آنتن من خرابه
راستي اين لوگويي كه تو عكس با نام tohid خيلي قشنگه فونت هاش يكيه يا ميشه تغييرش داد مثلا فونت گرافيت بهش بديم
فارسي چطور ساپورت ميكنه يا فقط انگليسي
پچ حذف لوگو را هم براي كا750 با فريمور 021 هم بزاري كه ديگه عاليه چون خودم الان ديدم ندارمش

داره خودموني ميشه+++++++نيومده پسر دايي شد

K A R I M I
21-02-2008, 00:26
شما از الف heap memory استفاده می کنید ؟
در ضمن اون توحید تشکیل شده از چند قطعه عکس با فرمت png که توی پوشه gfx ریخته شده ...

mjey
21-02-2008, 12:10
با سلام بازم سوال دارم
من پوشه gfx توی other ایجاد کردم و فایل ها را هم ریختم . menu و theme را هم ریختم(flash) ولی آیکون های gfx عمل نکرد راه حل؟؟؟

بعد این sound on keypress هم هر کاری آقا توحید گفته بودن کردم ولی نشد ؟؟؟k750

اگه بخواهیم elf ها ماندگار باشن باید چه کار کنیم من سیم کارت یا باتری را که درمی آورم تمام elf ها از کارت
میافتند???????????

چه جوری میشه چند تا منو را روی گوشی ریخت تا همان موقع بدون اتصال به کامپیوتر منو را عوض کرد ؟؟؟

این اسکین مدیا پلیر را من در tpa/system/multimedia/mp این جا در داخل پوشه ی mp به صورت zip ریختم ولی عمل نکرد ایا خود mp باید zip شود؟؟؟؟

با تشکر از mr devil

kamyar70
21-02-2008, 12:50
يعني چي؟؟؟؟ عكسهههه
يه توضيح مفصل بديد ممنون ميشم
نه آقاي كريمي من از اون الفي هم كه گفتيد استفاده نمي كنم اما آنتنش جمع ميشه چرااااااا
شايد رو كا750 اينجوريه ها

mjey
21-02-2008, 13:55
آقا ما پچ ریختیم رو گوشی فکر کنم مال w800 بود حالا وقتی پچ 750 میریزم پچ کامل میریزه ولی گوشی روشن نمی شود

کمک کمک فوری

K A R I M I
21-02-2008, 14:05
يعني چي؟؟؟؟ عكسهههه
يه توضيح مفصل بديد ممنون ميشم
نه آقاي كريمي من از اون الفي هم كه گفتيد استفاده نمي كنم اما آنتنش جمع ميشه چرااااااا
شايد رو كا750 اينجوريه ها
پست 269 و 268 رو بخونید ...
mjey اگه جای دیگه ای رو دستکاری نکردی خیلی راحت یه بار دیگه مین رو بریز رو گوشیت ...
یا اینکه اون پچ هایی رو که نصب کردی از بین ببر !

D E V I L
21-02-2008, 14:06
سلام سلام
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين آنتن من وقتي ميخوام شبيه مال آقا توحيد كنم خيلي زشت ميشه توگوشيم يك حالت جمع شدگي ميگيره به خودش ولي تو عكس آقا توحيد خيلي قشنگ باز شده
آقا توحيد ميشه آنتن گوشيتو برام بزاري تا ببينم باز هم همونتوريه يا نه آنتن من خرابه
راستي اين لوگويي كه تو عكس با نام tohid خيلي قشنگه فونت هاش يكيه يا ميشه تغييرش داد مثلا فونت گرافيت بهش بديم
فارسي چطور ساپورت ميكنه يا فقط انگليسي
پچ حذف لوگو را هم براي كا750 با فريمور 021 هم بزاري كه ديگه عاليه چون خودم الان ديدم ندارمش

داره خودموني ميشه+++++++نيومده پسر دايي شد
سلام
این آیکن باطری و آنتنی که روی گوشیم هست:

اون لوگو هم بوسیله الف logochanger تغییر دادم.چند صفحه قبل دربارش بحث شده که چطور بجای متن عکس رو اونجا قرار بدیم.شما میتونی هر اسم یا عکسی با فوتوشاپ طراحی کنی و بزاری اونجا.چند صفحه برگرد عقب خودت متوجه میشی.
ضمنا نیازی به پچ نیست اگه شما الفی رو که گفتم اجرا کنی لوگو تغییر میکنه.

شما از الف heap memory استفاده می کنید ؟
در ضمن اون توحید تشکیل شده از چند قطعه عکس با فرمت png که توی پوشه gfx ریخته شده ...
محمد جان اون لوگو فقط یه قطعه هست.اگه اونطوری بود کد همه اسمایل ها رو باید حروم میکردم و موقع خوندن اس ام اس هم زیاد جالب نمیشد.ولی باید از یه ترفند استفاده کنی تا لوگو وسط صفحه نمایش داده بشه:21:

با سلام بازم سوال دارم
من پوشه gfx توی other ایجاد کردم و فایل ها را هم ریختم . menu و theme را هم ریختم(flash) ولی آیکون های gfx عمل نکرد راه حل؟؟؟

بعد این sound on keypress هم هر کاری آقا توحید گفته بودن کردم ولی نشد ؟؟؟k750

اگه بخواهیم elf ها ماندگار باشن باید چه کار کنیم من سیم کارت یا باتری را که درمی آورم تمام elf ها از کارت
میافتند???????????

چه جوری میشه چند تا منو را روی گوشی ریخت تا همان موقع بدون اتصال به کامپیوتر منو را عوض کرد ؟؟؟

این اسکین مدیا پلیر را من در tpa/system/multimedia/mp این جا در داخل پوشه ی mp به صورت zip ریختم ولی عمل نکرد ایا خود mp باید zip شود؟؟؟؟

با تشکر از mr devil
بابا چه خبره؟؟!!
به من هم رحم کنید.شوخی میکنم:46:
در مورد gfx یه تاپیک زدم اونو بخون اگه بازم مشکل داشتی همونجا مطرح کن.
منظور از کلمه flash چی بود؟اگه منظورت فلش منو هست که رو k750 اصلا جواب نمیده.
در مورد sound on keypress هم فولدر keysound رو تو مموری کارت و در داخل فولدر mp3 ایجاد کن و فایلهارو بریز توش.اگه بازم جواب نداد بگو تا بیشتر کمکت کنم.
برای ماندگاری الف هم تو صفحه اول که گفتم باید کپی شون کنی تو فولدر daemons تا موقع روشن شدن گوشی روشن بشه.
برای داشتن چندتا منو هم باید پچ انتقال فولدر منو رو نصب کنی تا بشه با برنامه mobyexplorer منو رو تغییر داد.
اسکین مدیا پلیر رو هم اونطوری عوض نکن چون گوشی قاطی میکنه.اسکین رو هم باید با پچ gfx عوض کنی.
جواب تمام این سوالات رو بطورجداگانه آموزش دادیم.بهتره اول درباره هر کاری که میکنی اطلاعاتی داشته باشی.
ضمنا اگه امکان داشته باشه سوالاتت رو تو تاپیکهای مربوطه بپرس.اگه مشکلی با elf داشتی اینجا مطرح کن من همه جوره خدمتت هستم.ولی اگه دو نفر مثل شما اینجاپست بده هم نظم تاپیک به هم میخوره و هم از بحث اصلی خارج میشیم.
ممنون

D E V I L
21-02-2008, 14:08
آقا ما پچ ریختیم رو گوشی فکر کنم مال w800 بود حالا وقتی پچ 750 میریزم پچ کامل میریزه ولی گوشی روشن نمی شود

کمک کمک فوری

پچی که ریختی حذف کن اگه درست نشد باید main رو فلش کنی.

adamhesaby
21-02-2008, 14:16

کمک کمک فوری

همون پچي كه رو نصب كردي پاك كن،
اگه نشد مين رو فلش كن، احتمالا درست ميشه

K A R I M I
21-02-2008, 14:20
محمد جان اون لوگو فقط یه قطعه هست.اگه اونطوری بود کد همه اسمایل ها رو باید حروم میکردم و موقع خوندن اس ام اس هم زیاد جالب نمیشد.ولی باید از یه ترفند استفاده کنی تا لوگو وسط صفحه نمایش داده بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif
توحید جان خوب باید از چه ترفندی استفاده کنم تا یک لوگو وسط قرار بگیره ؟
مال من از سه قطعه تشکیل شده ...

D E V I L
21-02-2008, 15:04
توحید جان خوب باید از چه ترفندی استفاده کنم تا یک لوگو وسط قرار بگیره ؟
مال من از سه قطعه تشکیل شده ...
من اینکار رو کردم:
یکی از شکلکها رو با فوتوشاپ بصورت ترانسپارنت(نامرئی) ایجاد کردم.و بعد از لوگو این اسمایل رو قرار میدم.یعنی اول لوگوی خودم و بعد هم اسمایلی که خالی هست.ولی باید بین این دوتا عکس با استفاداز فاصله خالی طولش رو طوری تنظیم کنی که وسط صفحه بیفته.با روشی که تو گفتی نمیشه از کلمات فارسی برای لوگو استفاده کرد.

yarihaker
21-02-2008, 15:13
elf جديد نيومده؟

mjey
21-02-2008, 15:18
چه طوری patch را حذف کنم

بعد من skin mediaplayer را ریختم این جوری شد

کمک

kamyar70
21-02-2008, 16:59
ديديديديروديدي (ديدي ديدي رو ديدي)
آقا توحيد دمت گرم ايراد از آنتن بود الان رو گوشي درست كار مي كنه ممنون و متشكر
خيلي با مرامي
ميريم براي لوگو Kamyar70

kamyar70
21-02-2008, 17:43
اي بابا نميشه!!!!!!!!
هزار دفعه اين فتوشاپ ياد گرفتم ولي هنوز بلد نيستم
سي دي گرفتم كتاب گرفتم.........
الان هم نتونستم براي خودم يك عكس png بسازم حالشو ببريم
بيخيالش شديم
آقاي كريمي و آقا توحيد من متوجه شدم چطوريه اما نميتونم عكس مثل آقا توحيد بسازم در هر صورت از راهنماييتون خيلي خيلي ممنونم

mjey
21-02-2008, 18:40
بابامن این patch gfx مربوط به media player را ریخنم رو گوشم و با یک عدد menu حالا گوشی روشن نمی شمه

کمک کمک کمک کمک

D E V I L
21-02-2008, 19:40
چه طوری patch را حذف کنم

بعد من skin mediaplayer را ریختم این جوری شد

کمک
چطوری شد؟
برای حذف پچ هم موقعی که write script رو زدی به اولین سوالی که ازت پرسیده میشه پاسخ مثبت بده.یعنی yes رو بزن

اي بابا نميشه!!!!!!!!
هزار دفعه اين فتوشاپ ياد گرفتم ولي هنوز بلد نيستم
سي دي گرفتم كتاب گرفتم.........
الان هم نتونستم براي خودم يك عكس png بسازم حالشو ببريم
بيخيالش شديم
آقاي كريمي و آقا توحيد من متوجه شدم چطوريه اما نميتونم عكس مثل آقا توحيد بسازم در هر صورت از راهنماييتون خيلي خيلي ممنونم
زود جا نزن پسر دایی:31:
فایل زیر رو با فوتوشاپ باز کن و هر جور خواستی تغییرش بده و با فرمت png ذخیره کن.اسمش هم بزار e700.png

بابامن این patch gfx مربوط به media player را ریخنم رو گوشم و با یک عدد menu حالا گوشی روشن نمی شمه

کمک کمک کمک کمک

فکر میکنم حداقل سه نفر به این سوال شما پاسخ دادند.چرا بیخودی نظم تاپیک رو بهم میزنید؟
قبلا که گفتیم باید main رو فلش کنی.تا روشن بشه.

D E V I L
21-02-2008, 19:46
elf جديد نيومده؟
هکر جان واقعا وقت نمیشه فایل جدید معرفی کنم.موقعی که این تاپیک رو میزدم اصلا فکر نمیکردم اینطوری ازش استقبال بشه.هنوز یه ماه نشده بیشتر از 300 تا پست توش داده شده.:18:

D E V I L
21-02-2008, 20:02
این elf شکل باطری رو تغییر میده.اینم عکسش:

حالا میریم سر نحوه راه اندازیش:
داخل فایل زیپ یه فایل ini هست که باید کپی بشه تو فولدر ini
محتوای این فایل بصورت زیر هست:

که اعداد 1 تا 14 رنگ قسمتهای مختلف رو مشخص میکنه که تو شکل زیر هم میتونید این موضوع رو مشاهده کنید:

برای تغییر رنگ فقط حروف بعد از 0xFF رو تغییر بدید.قالب رنگ هم بصورت RGB هست.دو رقم اول رنگ قرمز.دوم رقم بعدی رنگ سبز و دو رنگ آخر رنگ آبی هست.
ضمنا باید قبلش باطری خود گوشیرو حذف کنید.بوسیله پچهای زیر:

; K750 R1CA021
;Фтопку батарейку :D ; Ftopku battery: D
;(C) HierOS (C) HierOS
;(p) VoiD (p) VoiD
+44020000 +44020000
D20148: 56E7 0000 D20148: 56E7 0000
D2014C: 55e7 0000 D2014C: 55e7 0000
D20150: 54e7 0000 D20150: 54e7 0000
D20154: 53e7 0000 D20154: 53e7 0000
D20158: 52e7 0000 D20158: 52e7 0000
D2015C: 51e7 0000 D2015C: 51e7 0000
D20160: 50e7 0000 D20160: 50e7 0000
D20164: 4fe7 0000 D20164: 4fe7 0000
D20168: 57e7 0000 D20168: 57e7 0000
D2016C: 4ee7 0000 D2016C: 4ee7 0000
D20170: 4de7 0000 0000 D20170: 4de7 0000 0000

; W800 R1BD001
;Фтопку батарейку :D ; Ftopku battery: D
;(C) HierOS (C) HierOS
44D4A7DC: 56E7 0000 44D4A7DC: 56E7 0000
44D4A7E0: 55e7 0000 44D4A7E0: 55e7 0000
44D4A7E4: 54e7 0000 44D4A7E4: 54e7 0000
44D4A7E8: 53e7 0000 44D4A7E8: 53e7 0000
44D4A7EC: 52e7 0000 44D4A7EC: 52e7 0000
44D4A7F0: 51e7 0000 44D4A7F0: 51e7 0000
44D4A7F4: 50e7 0000 44D4A7F4: 50e7 0000
44D4A7F8: 4fe7 0000 44D4A7F8: 4fe7 0000
44D4A7FC: 57e7 0000 44D4A7FC: 57e7 0000
44D4A800: 4ee7 0000 44D4A800: 4ee7 0000
44D4A804: 4de7 0000 0000 44D4A804: 4de7 0000 0000

; W810 SW-R4EA031
;Фтопку батарейку ; Ftopku battery
;(c) HierOS (c) HierOS
;(p) jamesbond22 (p) jamesbond22
446EC158: 1E1C 0000 446EC158: 1E1C 0000
446EC1D8: 1E1C 0000 446EC1D8: 1E1C 0000
446EC298: 1E1C 0000 446EC298: 1E1C 0000
446EC380: 1E1C 0000 446EC380: 1E1C 0000
446EC44F: 1E1c 0000 446EC44F: 1E1c 0000
446EC528: 1E1C 0000 446EC528: 1E1C 0000
446EC5FE: 1E1C 0000 446EC5FE: 1E1C 0000
446EC6D4: 1E1C 0000 446EC6D4: 1E1C 0000
446EC7B2: 1E1C 0000 446EC7B2: 1E1C 0000
446EC890: 1E1C 0000 446EC890: 1E1C 0000
446EC972: 1E1C 0000 0000 446EC972: 1E1C 0000 0000

اینم لینک دانلود:

K A R I M I
21-02-2008, 20:08
از زور بیکاری و بی الفی منم یه چیز می پرونم :
اگر از الف ideal clock استفاده می کنید برای تغییر رنگ ساعتی که شما در کنار باطری آورده اید می تونید توسط تم کریتور سونی اریکسون به هر رنگی اون رو در بیارید ، مانند شکل :

kamyar70
21-02-2008, 21:11
الحق كه سليقت خوبه؟؟؟؟
با چه فونت قشنگي هم نوشتي دستت درد نكنه
يك ربع باهاش ور رفتم تا تونستم يك 70 بزارم كنارش خيلي قشنگ شد دستت درد نكنه

kamyar70
21-02-2008, 21:28
اين را تو سايت تخصصي موبايل از دوستمون آقاي edge2 ديدم گفتم بد نيست شما هم ببينيدش
در مورد فايل ini الف لوگو هستش
دوست عزیز اگر فایل ini این الف رو باز کنید :

كد:
[Logo1Text]: MOHAMMAD[Logo1Show]: 0x00;[Logo2Text]: M O H A M M A D[Logo2Show]: 0x01;[Logo1BatTemp]: 0x00;[Logo2BatTemp]: 0x00;[DontEditThis]: 0x01;
[Logo1Text]: نام اولین لوگوی شماست که در بالاترین نقطه قرار میگیره
[Logo1Show]: در صورت 0x00 بودن غیر فعال هست و برای فعال کردن باید 0x01 بنویسید
[Logo2Text]: نام دومین لوگوی شماست که زیر بالایی قرار می گیره
[Logo2Show]: در صورت 0x00 بودن غیر فعال هست و برای فعال کردن باید 0x01 بنویسید
[Logo1BatTemp]: تمپ اولین لوگوی شماست که همراه با اولین لوگو نشون داده میشه که من اینجا غیر فعالش کردم
[Logo2BatTemp]: تمپ دومین لوگوی شماست که همراه با دومین لوگو نمایش داده میشه که من اینجا غیر فعالش کردم
[DontEditThis]: به این هم نباید دست بزنید

از خصوصیات جالب این الف اینه که سر هر دقیقه فایل ini رو بررسی میکنه !! به عبارتی دیگر آپدیت میشه سر هر دقیقه ...

kamyar70
21-02-2008, 21:49
آقا توحيد چرا اينقدر كوچولو شد
داخل گوشي اندازش به اندازه همون شكلك شد چكارش كنم تا به اندازه واقعي نشونش بده؟؟؟؟؟؟؟؟

رفتيم تا 3شنبه دانشگاهم تو همدان

mjey
22-02-2008, 01:12
اقا توحید میگم من main گوشی را flash کردم و گوشی هم روشن شد

ولی حالا که گوشی روشن میشه پیغام میده insert correct sim card

آیا sim card سوخته؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا من work_phone_without_sim_k750_r1ca021.vkp این پچ را نصب کردم ولی باز sim card می خواد چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟

K A R I M I
22-02-2008, 05:47
mjey:
تا اونحایی که من میدونم insert correct sim card در دو زمان میاد یکی اینکه گوشی قاطی کنه ( واسه خودم شده ) و با یک بار خاموش رو روشن حل میشه و در یه حالت دیگه وقتی گوشی رجیستر اصلی نباشه ، اگر گوشیتون رجیستر نیست یا باید بدین گوشیتون رو رجیستر کنید یا باید پچ مربوط به رفع پلیزویت رو نصب کنید نه اون پچی که شما نصب کرده اید !

mjey
22-02-2008, 10:11
ولی حالا چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟

mjey
22-02-2008, 10:19
ولی حالا چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟

ببینم اگه main,fs را flash کنم چی؟؟؟؟؟؟؟؟

تو یک تاپیکی این را گفته بود:

فلش كردن گوشي هاي چنجي بدون هيچ نگراني وباكس

--------------------------------------------------------------------------------

با سلام شما مي توانيد گوشي هاي چنجي خود را فلش كنيد
درسته رجيستر ورداشته شده ولي اگر گوشيه شما چنجي باشد ميتوانيد فلش كنيد اما تو please waitگير مي كنه گوشيتون كه بايد بديد بيرون با باكس رجيستر گوشيتونو اصلي كنيد اما با فايل زير كه بايد روي main گوشيتون پچ كنيد با برنامه Gsild
موفق باشيد

کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید به ذكر است كه براي گوشي هاي زير موجود مباشد:
Please_Wait_K510_R4EA031
Please_Wait_K750_R1CA021
Please_Wait_K750_R1DB001
Please_Wait_W300_R9A036
Please_Wait_W550_R4CB020
Please_Wait_W700_R1CA021
Please_Wait_W700_R1DB001
Please_Wait_W800_R1BC002
Please_Wait_W800_R1BD001
Please_Wait_W810_R4EA031
Please_Wait_Z530_R6DA001

آیا این طوری میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منتظر جواب دوستان

adrenalin
22-02-2008, 11:27
سلام یه نفر میتونه به من بگه چرا عکس های داخل گوشیم رو نمیتونم ببینم دیشب میتونستم ولی صبح رو شن کردم نشون نمیده فقط عکس هارو (من دیروز اسکین مدیاپلیر رو عوض کردم ومنو هم همچنیین ینی ممکن از اون باشه

K A R I M I
22-02-2008, 11:33
mjey همین رو می گفتم ، ولی مواظب باش جای دیگه رو خراب نکنی ، 100% درست میشه گوشیت ...
adrenalin شما توسط پچ gfx مدیا پلیر رو عوض کردید یا نه مستقیم از خود گوشی ؟ اگر از خود گوشی هست برید اونا رو پاک کنید درست میشه ، آیا در مسیر مناسب ریختید یا نه ؟
دوستان این تاپیک مربوط به الف ها هستش لطف کنید مسائل غیر مربوطه رو مطرح نفرمایید
ممنون

mjey
22-02-2008, 14:11
منتظر جواب اقا توحید هستم

majid510
22-02-2008, 17:29
سلام آقا توحید , میبخشی شاید جاش نباشه ولی چون چند روزه با این مشکل روبرو هستم گفتم حتما شما میتونید کمکم کنید .

راستش من تو دسترسی به سایت mobilefree. ru مشکل دارم یعنی اصلا نمیتونم به این سایت برم و تا میخواد سایت load بشه , صفحه ی can not display ... میاد .

آیا آدرس سایت تغییر کرده یا مشکل از جای دیگست . اگه چیزی فهمیدین ممنون میشم خبر بدین :46:

RAHNEMA
22-02-2008, 17:35
سلام یه نفر میتونه به من بگه چرا عکس های داخل گوشیم رو نمیتونم ببینم دیشب میتونستم ولی صبح رو شن کردم نشون نمیده فقط عکس هارو (من دیروز اسکین مدیاپلیر رو عوض کردم ومنو هم همچنیین ینی ممکن از اون باشه

گوشیت رو خاموش روشن کن درست می شه ولی بهتره که اسکین رو از طریق gfx تغییر بدی تا دیگه مشکلی پیدا نکنی

adrenalin
22-02-2008, 18:00
منم همین کارو کردم موشکل تم بو که خیلی برای گوشی سنگین بود

D E V I L
22-02-2008, 21:07
منتظر جواب اقا توحید هستم
اگه گوشیت پیغام insert correct sim card رو میده فقط کافیه پچ please wiat رو نصب کنی.فقط همین

سلام آقا توحید , میبخشی شاید جاش نباشه ولی چون چند روزه با این مشکل روبرو هستم گفتم حتما شما میتونید کمکم کنید .

راستش من تو دسترسی به سایت mobilefree. ru مشکل دارم یعنی اصلا نمیتونم به این سایت برم و تا میخواد سایت load بشه , صفحه ی can not display ... میاد .

آیا آدرس سایت تغییر کرده یا مشکل از جای دیگست . اگه چیزی فهمیدین ممنون میشم خبر بدین :46:

مجید جان نمیدونم مشکل از کجاست.من هیچ مشکلی باهاش ندارم.
ای اس پی تو عوض کن احتمالا درست میشه.
------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان خواهشا مسائلی که مریوط به این تاپیک نیست اینجا مطرح نکنید.ممنون

K A R I M I
22-02-2008, 22:05
سلام آقا توحید , میبخشی شاید جاش نباشه ولی چون چند روزه با این مشکل روبرو هستم گفتم حتما شما میتونید کمکم کنید
به مرورگر هم ربط داره ، من با مرورگر اوانت اصلا نمی تونم اون سایت رو باز کنم ولی با فایرفاکس به راحتی بازش می کنم ...

D E V I L
22-02-2008, 22:21
به مرورگر هم ربط داره ، من با مرورگر اوانت اصلا نمی تونم اون سایت رو باز کنم ولی با فایرفاکس به راحتی بازش می کنم ...
منم از فایرفاکس استفاده میکنم.

mjey
22-02-2008, 23:15
اقا توحید من پچ please wait را نصب کردم ولی باز نشد
چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من پچ با stool نصب کردم پیغام هم داد که yes -no که yes زدم

حالا فقط 1 چیز مانده اون هم پچ مدیا پلیر بود که آیکون ها را ریختم دراین مسیر tpa/system/multimedia/mp/fafa.zip

اگه بخوام پاکش کنم چه طوری پاکش کنم؟؟؟

D E V I L
22-02-2008, 23:22

دو تومن خرج کن بده بیرون با باکس رجیستر اصلیش کنن تا برای همیشه خیالت راحت بشه

mjey
23-02-2008, 00:13
دو تومن خرج کن بده بیرون با باکس رجیستر اصلیش کنن تا برای همیشه خیالت راحت بشه

اقا توحید مچکر
درست شد
main را دوباره flash کردم

اقا میگم من پچ 4-move_menu_to_other_menu_K750_R1CA021.vkp را نصب کردم
حالا چه طوری با moby عوضش کنم؟؟؟؟

مچکرم DEVIL

majid510
23-02-2008, 00:34

سلام ,آقا اگه میشه این پک رو واسه من بفرستین , اخه من از لینک خودش که میخوام بگیرم هشدار ویروس میده , تازه بعد از داونلود وقتی باز میکنم چیزی نیست و خالیه
ممنون ...

mymail
23-02-2008, 13:10

حالا فقط 1 چیز مانده اون هم پچ مدیا پلیر بود که آیکون ها را ریختم دراین مسیر tpa/system/multimedia/mp/fafa.zip

اگه بخوام پاکش کنم چه طوری پاکش کنم؟؟؟
مرد حسابی اونجا که پیغام yes-no می ده برای نصب باید no بزنی
no to apply
در ضمن اینجا تاپیک elf هست و راه حل الفی سوال دوم استفاده از elf است به نام filemanager که امکانات زیادی برای مدیریت فایل ها داره مثل کپی و ... حتی نیاز نیست اون پچ تغییر آدرس رو نصب کنی چون بعد از این الف مستقیما به این پوشه دسترسی داری

omidia
23-02-2008, 13:40
سلام به همه
اینمBatMod_v_0.5

omidia
23-02-2008, 13:43
اینمFileManager_v014

omidia
23-02-2008, 13:58
اینم SoundEvent_v0.5

verytop
24-02-2008, 12:44
آقایون خواهش می کنم نحوه استفاده از این فایل منجر 0.14 را توضیح دهید
چون هر موقع که می خواهم از اون استفاده کنم گوشیم هنگ میکنه

mjey
24-02-2008, 23:29
اقا توحید این 2 لینک خراب است اگه میشه upload کن 1 جای دیگه

کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.

کد:

yarihaker
25-02-2008, 10:55
سلام ,آقا اگه میشه این پک رو واسه من بفرستین , اخه من از لینک خودش که میخوام بگیرم هشدار ویروس میده , تازه بعد از داونلود وقتی باز میکنم چیزی نیست و خالیه
ممنون ...

بفرما:

yarihaker
25-02-2008, 11:03

منم همين مشكل رو دارم.
اگه يه نفر توضيح بده ممنون ميشم

Hadi King
25-02-2008, 15:03
منم همین کارو کردم موشکل تم بو که خیلی برای گوشی سنگین بود

دوست محترم مشکل شما از تم نبود از پر بودن پوشه gfx بوده......:10:

omidia
25-02-2008, 17:30
سلام به همه
شرمنده ی همتون هستم ببخشید راست میگید
در مورد SoundEvent_v0.5 آقا توحید چند صفحه قبل توضیح دادن در مورد BatMod_v_0.5 هم همینطور چند صفحه قبل توضیح داده شده واما FileManager_v014 فایل الف رو تو zbin یا daemons قرار بدید فولدر File Manager رو داخل فولدر ConFig در خود گوشی قرار بد ید من خودم گوشیم w810 نصف این الفا روش جواب نمیده واسه همین زیاد در موردشون نمیدونم که توضیح بدم بازم یه help کوچولو در مورد File manager_v014 از خود سایت میذارم ایشا... کارتون راه بیفته

yarihaker جان ببین این پک کارتو راه میندازه

yarihaker
26-02-2008, 19:10
yarihaker جان ببین این پک کارتو راه میندازه

دستت درد نكنه اما من كي از اين چيزا خواستم.:18::19::18:
من طرز كار filemanager 0.14 رو ميخواستم كه فهميدم.
filemanager 0.14

بايد پوشه filemanager رو كپي كني تو config وازتوي همون پوشه filemanager.cfg رو كپي كني توي config همين.

kamyar70
26-02-2008, 19:13
آقا توحيد چرا اينقدر كوچولو شد
داخل گوشي اندازش به اندازه همون شكلك شد چكارش كنم تا به اندازه واقعي نشونش بده؟؟؟؟؟؟؟

يك هفته بعددددددددد

babak-online
26-02-2008, 19:59
سلام به همه
.............فولدر File Manager رو داخل فولدر ConFig در خود گوشی قرار بد ید .......................

با تشکر از شما دوست عزیز

kamyar70
27-02-2008, 12:50
آقا توحيد اينم عكسش ببين چقدر كوچيك شده اين همون كاميار70 كه گذاشته بودي

omidia
27-02-2008, 13:26
شرمنده yarihaker جان اشتباه کردم فکر کردم تو این پک رو می خواستی خودم خندم گرفت
بازم شرمنده ام به خاطر اشتباهم

yarihaker
27-02-2008, 19:01
شرمنده yarihaker جان اشتباه کردم فکر کردم تو این پک رو می خواستی خودم خندم گرفت
بازم شرمنده ام به خاطر اشتباهم
خواهش ميكنم :31:

n_yaghmaei
28-02-2008, 01:18
اقا ببخشيد اگه جاي اين پست اينجا نيست
چندي پيش از توي يک سايتي يک پچ گير اوردم که براي elf و fs يک تب باز مي کنه اون مال w810 بود مي خواستم ببينم براي K750 با فريمور R1CA021 همچين پچي هست يا نه ؟
ممنون

treat
28-02-2008, 13:02
با سلام و تشکر از مطالب خوبتون خسته نباشید با عرض پوزش دوتا درخواست داشتم ؟؟
اول اینکه elf time talker اگه کسی صداهارو با زبون فارسی داره لطف کنه بذاره ؟؟
دوم اینکه من که پچ elf رو نصب کردم برای نصب پچی که با استفاده از اون گرافیک کل گوشی رو عوض می کنیم دیگه تغییراتی تو پچ نمی خواد بدم
در ضمن اگه ممکنه sound event ورژن 1 رو می خواستم

yarihaker
01-03-2008, 19:57
مثل اينكه خبري نيست!!

akhoond
03-03-2008, 10:46
سلام به همه بروبچز .
خیلی وقته که سر نزده بودم ، چه خبره :21: دو روز نبودم ها ، چه کارها که نمی کنید ، هر روز دارید دهن گوشی ها رو بیشتر به خاک می مالید . یه ندا به سونی بدید ، شاید که نه ، حتما استخدامتون می کنن :31:
آقا این elf ها چی هستند ! :18: خدا وکیلی این جوری نیمشه باید یه فکری بکنم این k510 ما همیشه مظلوم واقع میشه :41: این جوری که نمیشه ، هر اتفاقی می افته ، این گوشی ما ، بد بخت آخر همه باید بیاد تو لیست ؟ :13:
devil جان یه فکری هم به حال ما فقیر بیچاره ها بکن ، این جوری نمیشه ها . . . :10:
مرسی :11:

n_yaghmaei
04-03-2008, 18:07
اقا ببخشيد اگه جاي اين پست اينجا نيست
چندي پيش از توي يک سايتي يک پچ گير اوردم که براي elf و fs يک تب باز مي کنه اون مال w810 بود مي خواستم ببينم براي K750 با فريمور R1CA021 همچين پچي هست يا نه ؟
ممنون

کسي نبود جواب مارو بده ؟
کمک کنيد لطفا

younes_ysf
04-03-2008, 19:19

کسی نمیدونه این مشکل چطوری حل میشه؟

adamhesaby
04-03-2008, 20:19
کسي نبود جواب مارو بده ؟
کمک کنيد لطفا

تو كلوپ پچ بايد باشه، البته من فقط واسه اف اس ديدم پچي نديدم كه الف هارو جدا نشون بده

masoud45
04-03-2008, 20:32
سلام میخواستم بدونم elfpackواسه k810 وجود داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

masoud45
04-03-2008, 20:45
کسي نبود جواب مارو بده ؟
کمک کنيد لطفا

elfpackواسه k750 R1CA021 میخوای تو همین فروم برو بخش sony ericsson بعد پیج اصلی پچ elfpackمخصوص سری شما هستش یه فروم دیگه هست میخوای تااونم بهت بگم؟؟؟؟

n_yaghmaei
04-03-2008, 23:49
elfpackواسه k750 R1CA021 میخوای تو همین فروم برو بخش sony ericsson بعد پیج اصلی پچ elfpackمخصوص سری شما هستش یه فروم دیگه هست میخوای تااونم بهت بگم؟؟؟؟

ممنون مي شم اگه يک لينک بهم بدي

masoud45
05-03-2008, 11:08
ممنون مي شم اگه يک لينک بهم بدي

بیا اینم لینکی که خواستی داداش:

armin_goooodboy
05-03-2008, 20:01
سلام
آقا واسه w850 چیزی ندارین؟

treat
05-03-2008, 20:02
با سلام و تشکر از مطالب خوبتون خسته نباشید با عرض پوزش دوتا درخواست داشتم ؟؟
اول اینکه elf time talker اگه کسی صداهارو با زبون فارسی داره لطف کنه بذاره ؟؟
دوم اینکه من که پچ elf رو نصب کردم برای نصب پچی که با استفاده از اون گرافیک کل گوشی رو عوض می کنیم دیگه تغییراتی تو پچ نمی خواد بدم
در ضمن اگه ممکنه sound event ورژن 1 رو می خواستم

کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

mymail
05-03-2008, 20:03
سلام میخواستم بدونم elfpackواسه k810 وجود داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نیست و فکر نکنم به این زودیا بیاد. الان فقط برای 4 مدل با cid49 و db2010/12 هست فکر کنم

majid510
05-03-2008, 21:35
سلام به همه

elf زیر یکی از جالبترین elfهاست :27:

شاید به فکرتون نرسه که میشه موبایلتون رو حتی با فشردن کلید power هم خاموش نکرد . بله دیگه

پس از این اگه خواستین موبایلتونو کسی حتی با فشردن power نتونه خاموش کنه elf زیر دقیقا واسه

اینکاره

پس از اجرای این elf اگه خواستین موبایل رو خاموش کنین تنها راهش در آوردن باطری هست

majid510
06-03-2008, 00:06
elf زیررا وقتی اجرا کنید و موبایل رابه شارژر وصل کنید , با توجه به میزان شارژ (10% یا 30% یا 100% و ...) آن میزان را میگوید . بطور خلاصه اعلام میزان شارژ باطری است .

فایلهای صوتی را در قسمت sound خود گوشی و در فولدر TalkAkkum قرار دهید . متاسفانه فایلهای صوتی به زبان روسی هستند و هر کی (خودم هم ) فایلهارو به زبان انگلیسی یا فارسی پیدا کرد , اینجا بذاره .:46:

akhoond
06-03-2008, 14:15
سلام به همه بروبچز .
خیلی وقته که سر نزده بودم ، چه خبره :21: دو روز نبودم ها ، چه کارها که نمی کنید ، هر روز دارید دهن گوشی ها رو بیشتر به خاک می مالید . یه ندا به سونی بدید ، شاید که نه ، حتما استخدامتون می کنن :31:
آقا این elf ها چی هستند ! :18: خدا وکیلی این جوری نیمشه باید یه فکری بکنم این k510 ما همیشه مظلوم واقع میشه :41: این جوری که نمیشه ، هر اتفاقی می افته ، این گوشی ما ، بد بخت آخر همه باید بیاد تو لیست ؟ :13:
devil جان یه فکری هم به حال ما فقیر بیچاره ها بکن ، این جوری نمیشه ها . . . :10:

devil خونه نیست ؟ :5:

yarihaker
08-03-2008, 12:30
اينم يه الف جديد كه همه چيز رو اون بالا نشون ميده:

Royce
08-03-2008, 16:36
توحيد كجاست؟

B L A S T E R
08-03-2008, 16:44
تو امضاش نوشته کمتر میاد

adrenalin
09-03-2008, 15:32
یه بار هم سر نزده که ما دلمون رو خوش کنیم

hossein_2006_a
10-03-2008, 10:14
بدون توحيد p30world صفا نداره :41:

D E V I L
10-03-2008, 17:39
سلام بچه ها خوبید؟
دلم خیلی براتون تنگ شده بود....
از اینکه هنوز منو فراموش نکردید خیلی خوشحال شدم.این مدت که من نبودم مثل اینکه اتفاق های زیادی افتاده.
از این به بعد سعی میکنم بیشتر بیام.
کوچیک همه بچه های گل پی سی ورلد.

adrenalin
10-03-2008, 19:46
دلمون براتون تنگ شده بود خوش اومدی

K A R I M I
10-03-2008, 20:22
به به آقا توحید گل ،
خیال میکردم شما هم دارین از این فروم میرید ، ولی خوشحال شدم که این پستتون رو دیدم ...
----------------
از آقایونی که w810i دارند کسی BookManger کار کرده ؟؟
من اون پچ library جدیده رو هم نصب کردم ولی بازم نمی تونم باهاشون کار کنم ! اگر کسی تونسته باهاشون کار کنه لطفا به ما هم یاد بده !!
ممنون

kamyar70
10-03-2008, 23:28
به قول یکی از دوستام که قزوینیه:
اینجاست که D E V I L اقتدار خودشو نشون میده
می خواستیم کار موبایلو بزاریم کنار ولی بدبختی هر چی ازش دور میشم سیریشتر میشم

iman_82
11-03-2008, 14:16
[QUOTE=K A R I M I;2115556]حسین جان باید اسم یکی از آیکن هایی رو که تو پوشه gfx هست رو بنویسید در این صورت اون آیکن به نمایش در خواهد آمد ، میتونید کد شکلک هم بنویسید مثلا اگر بنویسید (-: شکلک خنده جای اپراتو رو میگیره ، حالا شما با یه ترفند میتونید این شکلک خنده رو تو gfx عوض کنید و به جای آن شکل دلخواهتون رو بذارید ...
مثلا من W810i دارم و این کار رو کردم :
فایل ini رو به این صورت در آوردم :

اگر دقت کنید می بینید که باید سه شکلک رو در لوگوی اپراتور نشون بده که به ترتیب از راسن به چپ شکلک مربعی و خیلی ناراحت و خیلی خوشحال رو نشون میده ، ولی من اومدم کد این شکلک ها رو با راهنمایی توحید به دست آوردم وبه جاشون تو پوشه gfx سه تیکه عکس گذاشتم ، پس همون کد ها رو تو ini نوشتم ولی به جای شکلک ها عکس دلخواهم به نمایش در اومده ...
باید دقت داشته باشید که ورژن 4 این الف رو دانلود کرده باشید چون در این صورت نمی تونید از کروشه ] و [ استفاده کنید ولی اگر از شکلک های معمولی هم بخواهید استفاده کنید هنگامی که بخواهید مثل شکلک خنده رو تو sms بزنید اون عکسی که تو پوشه gfx گذاشتید به نمایش در میاد ، پس بهتره که از شکلکه ای مخفی استفاده کنید ...

دوست عزیز ممکنه اون سه تیکه عکسی که گفتین جایگزین کردین و رو آپ کنی

متشکرم

K A R I M I
11-03-2008, 17:12
فکر کنم که با همون کدها مچ باشه ( دقیق یادم نیست ، چون من هزار بار عوضش کردم ) :

iman_82
11-03-2008, 17:29
فکر کنم که با همون کدها مچ باشه ( دقیق یادم نیست ، چون من هزار بار عوضش کردم ) :

ممنون دوست عزیز

D E V I L
11-03-2008, 17:36
به به آقا توحید گل ،
خیال میکردم شما هم دارین از این فروم میرید ، ولی خوشحال شدم که این پستتون رو دیدم ...
----------------
از آقایونی که w810i دارند کسی BookManger کار کرده ؟؟
من اون پچ library جدیده رو هم نصب کردم ولی بازم نمی تونم باهاشون کار کنم ! اگر کسی تونسته باهاشون کار کنه لطفا به ما هم یاد بده !!
ممنون

محمد جان چرا از پچ bookmanager استفاده نمیکنی؟

K A R I M I
11-03-2008, 18:41
توحید جان من اصلا نمی خوام رو گوشی باشه چون با وجود پچ ها و الف های دیگه ای که رو گوشی دارم نیازی به این ندارم ...
من فقط می خوام طرز کارکردنش رو برای اطلاع خودم یاد بگیرم چون تو فروم se-nse رو w810 انجامش دادن ای نالف رو ولی من نمی دونم که چرا نمی تونم بیارمش ...
من همه چیز رو آپدیت هم کردم ولی وقتی دکمه واکمن رو میزنم صفحه گوشی سیاه و سفید میشه !!

kamyar70
11-03-2008, 18:49
خوب حالا باید حتما 3 تیکش کنیم نمیشه همون یک تیکه بزاریم
من که یک تیکه گزاشتم نشد به اندازه یک مربع خیلی کوچولو شد

D E V I L
11-03-2008, 19:27
توحید جان من اصلا نمی خوام رو گوشی باشه چون با وجود پچ ها و الف های دیگه ای که رو گوشی دارم نیازی به این ندارم ...
من فقط می خوام طرز کارکردنش رو برای اطلاع خودم یاد بگیرم چون تو فروم se-nse رو w810 انجامش دادن ای نالف رو ولی من نمی دونم که چرا نمی تونم بیارمش ...
من همه چیز رو آپدیت هم کردم ولی وقتی دکمه واکمن رو میزنم صفحه گوشی سیاه و سفید میشه !!

یه چیزی شبیه taskmanager ویندوز هست.کاربرد زیادی هم نداره.
پچ lib جدید رو نصب کردی؟همین امروز آپدیت شده:

akhoond
11-03-2008, 22:24
چه عجب ، چشم ما به جمال آقا توحید روشن شد . . .
سلام .
چطوری devil جان ، بابا کجایی تو ؟ دیگه داشتم کم کم نگرانت می شدم ها . . .
devil جان ، ما با این 510 مون چی کار کنیم ؟ این elf هم که براش هنوز نیومده ؟ ( اومده یا نه ؟ )
امیدوار باشم یا باید برم تو فکر تعویض این گوشیه ؟ ( فقط تو رو به خدا روضه نخون که انسان به امید زنده است و از این حرفها ، خودم هر روز دارم بالا منبر از این حرفها می زنم (: )
مرسی
یا حق

iman_82
12-03-2008, 08:02
لینک LogoChanger_v04 پاک شده ممکنه جای دیگه آپ کنین

K A R I M I
12-03-2008, 12:27
توحید جان درست شد ، من قبلا هم یه بار lib رو آپدیت کرده بودم شاید اشتباهی lib قدیمی رو نصب می کردم ، به هر حال دستت درد نکنه ولی چرا تو الفها هیچی نیستش ؟
------------------------------------
ایمان جان ورژن های جدید تر هم اومده ولی این ورژنی که شما خواسته بودید :

D E V I L
12-03-2008, 12:55
چه عجب ، چشم ما به جمال آقا توحید روشن شد . . .
سلام .
چطوری devil جان ، بابا کجایی تو ؟ دیگه داشتم کم کم نگرانت می شدم ها . . .
devil جان ، ما با این 510 مون چی کار کنیم ؟ این elf هم که براش هنوز نیومده ؟ ( اومده یا نه ؟ )
امیدوار باشم یا باید برم تو فکر تعویض این گوشیه ؟ ( فقط تو رو به خدا روضه نخون که انسان به امید زنده است و از این حرفها ، خودم هر روز دارم بالا منبر از این حرفها می زنم (: )
مرسی
یا حق

سلام..
متاسفانه اصلا برای k510 همچین چیزی نداریم.:41:
اگه اهل هک و دستکاری گوشی هستی به فکر تعویضش باش:46:

D E V I L
12-03-2008, 12:59
توحید جان درست شد ، من قبلا هم یه بار lib رو آپدیت کرده بودم شاید اشتباهی lib قدیمی رو نصب می کردم ، به هر حال دستت درد نکنه ولی چرا تو الفها هیچی نیستش ؟

والا منم خبر ندارم.

akhoond
12-03-2008, 14:55
سلام..
متاسفانه اصلا برای k510 همچین چیزی نداریم.:41:
اگه اهل هک و دستکاری گوشی هستی به فکر تعویضش باش:46:

باشه ، ولی چی توصیه می کنی ، الآن که پول ندارم ، بهتره صبر کنم ، یا با کمترین پول یه چیز خوش هک :21: بگیرم .
از بهترین گوشی ها برای هک شروع کن ، بیا پایین ، ببینم چی می شه ، می خوام هر غلطی که دلم خواست بکنم ها ، بعد نگی این کار رو نمی تونی بکنی با هاش . . .

Majid393
12-03-2008, 15:09
برای w700 با فریمور R1DB001 پچ ELF موجود هست یا نه ؟؟؟

mymail
12-03-2008, 16:18
برای w700 با فریمور R1DB001 پچ ELF موجود هست یا نه ؟؟؟

گوشیتو به این فریمور فلش کن

w700_r1ca021

iman_82
12-03-2008, 21:12
یکی از دوستان من گوشیش k750 هستش فریمورشم R1CA021
تا حالا هیچ پچی نصب نکرده
یه سوالی که از اساتید دارم اینه که بعد از نصب پچ elf برای اینکه از خصوصیات gfx استفاده کنه باید پچ gfx رو هم نصب کنه یا احتیاج نیست؟
اگه هر دو تا باید نصب بشن کدوم اول نصب بشه کدوم دوم؟؟

متشکرم

Hadi King
12-03-2008, 22:30
لينك....:46:پلير والكمن ورژن 3

موفق باشيد!:40:

adrenalin
13-03-2008, 23:02
من برای دوستم میخوام این پچ گرافیکی رو نصب کنم و همین طور الف رو رو w810 r4ea031 cid 50 ایا میتونم نصب کنم بعد لطف کنید بگید با ستول 1.7 یا 1.8 میشه نصب کرد
ببخشید اینجا سوالم رو مطرح کرد مینش هم generic_HN

rahbar3tar
15-03-2008, 13:08
سلام دوستان من تازه عضو شدم انصافن فروم جالبیه میشه گفت تو سایتای دیگه نمیشه همچین چیز منسجمی گیر آورد دیگه سوال حاشیه ای نیست و تقریبا همه حرفه ای ان.
من از صفحه 1 تا 15 اومدم دونه دونه . آخه تازه این فرومو پیدا کردم.
فقط حیف که این الفها هنوز کمن و مثل پچ ها متنوع نیستن.
من گوشیم k750 با فریمور R1DB001 هست می خام بدونم هنوز الف این فریمور نیومده .؟؟؟؟؟؟؟
من تقریبا همه ی پچ هایی رو که هست و نوشته شده امتحان کردم و با بیشتر اونها هم آشنام اگه بتونم کمک کنم خوشحال می شم .همینطور میشه خودتون به دلخواه خودتون منو بسازین با هر شکل و آیکنی که دلتون بخاد.... من منتظر جواب اساتید محترم هستم ..... اگه نباشه باید فریمورمو باز به R1CA021 تغییر بدم هر چند فعلیه از بعضی جهات برتره اما اکثر پچها واسه این فریمور نیست

کمک کمک کمک کمک کمک
اگه خاستین زودتر گیرم بیارین به این آدرس میل بزنید TANHAAZIZMAN@YAHOO.COM (TANHAAZIZMAN@YAHOO.COM)

Hadi King
15-03-2008, 16:29
سلام دوستان من تازه عضو شدم انصافن فروم جالبیه میشه گفت تو سایتای دیگه نمیشه همچین چیز منسجمی گیر آورد دیگه سوال حاشیه ای نیست و تقریبا همه حرفه ای ان.
من از صفحه 1 تا 15 اومدم دونه دونه . آخه تازه این فرومو پیدا کردم.
فقط حیف که این الفها هنوز کمن و مثل پچ ها متنوع نیستن.
من گوشیم k750 با فریمور R1DB001 هست می خام بدونم هنوز الف این فریمور نیومده .؟؟؟؟؟؟؟
من تقریبا همه ی پچ هایی رو که هست و نوشته شده امتحان کردم و با بیشتر اونها هم آشنام اگه بتونم کمک کنم خوشحال می شم .همینطور میشه خودتون به دلخواه خودتون منو بسازین با هر شکل و آیکنی که دلتون بخاد.... من منتظر جواب اساتید محترم هستم ..... اگه نباشه باید فریمورمو باز به R1CA021 تغییر بدم هر چند فعلیه از بعضی جهات برتره اما اکثر پچها واسه این فریمور نیست

کمک کمک کمک کمک کمک
اگه خاستین زودتر گیرم بیارین به این آدرس میل بزنید TANHAAZIZMAN@YAHOO.COM (TANHAAZIZMAN@YAHOO.COM)

دوست عزیز گوشیت رو به W800i و فریمور R1DB001 تبدیل کن خیالت از بابت پچ و الف راحته...:27:
میتونی همینجور که خودت گفتی به K750i و فریمور R1CA021 تبدیل کنی....:11:

موفق باشید!:40:

rahbar3tar
15-03-2008, 16:59
ممنونم دوست من
من خودم با setool2lit کار می کنم اما چون فایل فلش اس ای تول رو ندارم می دم بیرون با باکس بزنن. به نظرت اگه من بدم بگم گوشی رو به W800i و فریمور R1DB001 تبدیل می کنن.؟
ببخشید اینجا جاش نبود اما مجبورم
آخه دیوونه ی این الف ها شدم
من کلی پچ و منو واسه فریمورهای مختلف دارم حتا مال خودم

adrenalin
15-03-2008, 17:04
اگه فیل های w800 رو داری خودت فلش کن اگر هم داری تو کلوپ فرم ویر پیدا میشه

ادرس

iman_s
16-03-2008, 00:03
من برای دوستم میخوام این پچ گرافیکی رو نصب کنم و همین طور الف رو رو w810 r4ea031 cid 50 ایا میتونم نصب کنم بعد لطف کنید بگید با ستول 1.7 یا 1.8 میشه نصب کرد
ببخشید اینجا سوالم رو مطرح کرد مینش هم generic_HN

روی گوشیهای Cid50 نمیشه پچ نصب کرد.

kamyar70
16-03-2008, 22:23
اگه به cid52 تبدیلش کنه چی؟
اصلا میشه تبدیلش کرد؟؟؟؟

iman_s
17-03-2008, 02:59
فکر نکنم بشه تبدیل کرد.مطمئن نیستم

Hadi King
17-03-2008, 12:55
گوشی رو به W800i و فریمور R1DB001 تبدیل می کنن.؟

دوست عزيز خودت داري ميگي كه من با setool2lite كار كردم پس برو تو تايپك فريمور ها Fs,,Main و كاستومايز اين فريمور رو دانلود كن:46:
بعد رو گوشيت فلش كن موفق باشي!!!

بيا اينم تايپك فريمورها!!!!

rahbar3tar
17-03-2008, 15:51
کاش برنامه تبدیل فایلهای با پسوند Cry که تو باکس استفاده می شه ساخته بشه . ولی انگار هنوز نیست چون تو سایت تاپ سونی هم تو فروم ها خیلی خاهان داشت اما اکثرا گفتن که همچین چیزی نیست
متاسفانه
حالا باید پای دانلود بشینیم اونم ساعتها
بهر حال ممنونم

RAHNEMA
18-03-2008, 00:29
یه نگاه به انجا بندازید

RAHNEMA
18-03-2008, 00:39
آموزش اجراي فايل فلش روي w800 و k750

masoud45
19-03-2008, 11:40
مي خواستم ببينم elfpack واسه k810 اومده ياااااااااااااااااااااااا اااااااا نه؟

rahbar3tar
19-03-2008, 12:29
مي خواستم ببينم elfpack واسه k810 اومده ياااااااااااااااااااااااا اااااااا نه؟
دوست عزیز تا اونجا که من خبر دارم نیومده فقط واسه این گوشیها با این فریمور هست بازم اساتید باید نظر
البته من مدام به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر می زنم
W700-R1CA021
W800-R1DB001
W810-R4EA031
K750-R1CA021
Z550-R6CA009
تو صفحه اول می تونی آموزششم ببینی:46:

:10::10::10::10::10::10::10::10:
:40::40::40::40::40::40::40:

ایناهم تازه اضافه شده ببینید تو صفحه اول هم هستن ....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تعدادی از گوشیهای سری DB2020 مثل k800 هم جدیدا elfpack نوشته شده.فایل زیر شامل elfpack برای گوشیهای زیر هست:
k790_r8bf003
w610_r6bc002
w660_R8BB001
w850_r1kg001
w880_r8ba024
Z610_r6da001
k800_r8bf003
k810_R8BA024
نحوه راه اندازی elfpack روی این گوشیها هم شبیه گوشیه w810 هست که در بالا توضیح داده شده.
اینم لینک دانلود:

کد:

پسوردش هم:

adrenalin
19-03-2008, 23:36
چرا بازم اقا توحید نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟

yarihaker
21-03-2008, 14:35
آره انگار خبري نيست.!.!.!

kamyar70
21-03-2008, 17:30
عرض کنم که تو یه سایتی یادم نیست یه فایلی گرفتم با نام all-elf بعد توشو دیدم اسم الف ها نشان دهنده ی کار های جذابی بود ولی چطوری این ها کار میکنند نمیدونم شما نگاه کنید ببینید چیزی میفهمید ازشون......
دقت کن....

Hadi King
21-03-2008, 17:54
عرض کنم که تو یه سایتی یادم نیست یه فایلی گرفتم با نام all-elf بعد توشو دیدم اسم الف ها نشان دهنده ی کار های جذابی بود ولی چطوری این ها کار میکنند نمیدونم شما نگاه کنید ببینید چیزی میفهمید ازشون......
دقت کن....

kamyar 70 تو اين لينك 9 تا elf بود كه رو گوشي من اينجوري كار كرد....:11:
1_BookManager.elf موقع بلوتوث كردن ميتوني بري تو منو
2_HelloWorld.elf فلش گوشي 4 بار چشمك زد بعد تموم
3_SleepMode.elf گوشي هنگ كرد
4_SystemTemp.elf هيچ كاري نكرد شايدم انجام داده
5_SystemTemp_main.elf اينم مثل همين بالايي
6_GpsMAP_main.elf هنگ گوشي
7_SleepMode_main.elf هنگ گوشي
8_BookManager_main.elf مثل اولي
9_HelloWorld_main.elf فلش گوشي همينجور چشمك ميزنه قطع هم نميشه تا ريست بكني

kamyar70
22-03-2008, 02:29
خیلی ممنون آخه گوشی خودم فعلا تعطیل تا مغازه ها باز شن واسه همین گزاشتم
ممنون که خبر دادی

panther99
23-03-2008, 23:17
ببخشید یه سوال چه جوری تو مموریه داخلیه گوشی اون 2 تا فولدر رو بسازم ؟؟؟ معذرت میخوام تا حالا فقط با Xs+ و فار کار کردم .

Hadi King
23-03-2008, 23:30
ببخشید یه سوال چه جوری تو مموریه داخلیه گوشی اون 2 تا فولدر رو بسازم ؟؟؟ معذرت میخوام تا حالا فقط با Xs+ و فار کار کردم .
تو اين تايپك هم همين سوال رو بين سوالات مطرح كردي كه ايمان عزيز جوابتو دادن...
يه نگاهي كن:11:

mymail
24-03-2008, 16:59
اگه منظورت پوشه zbin و config هست فقط کافیه باخود گوشی تو پوشه other گزینه new folder رو بزنی . مهم اینه که فایهای داخلش رو توی حافظه گوشی ذخیره کنی که اونم با گزینه

file : more>manage file>move to phon

mjey
25-03-2008, 00:01
با سلام به دوستان
من با w700 یک مشکلی موقع نصب patch elf دارم
اونم این که وفتی این نصب می کنم w700_r1ca021.lib.vkp
مشکلی نیست ولی وقتی ElfPack_v10.vkp نصب می کنم گوشی ریست میشه
4 خط اول ElfPack_v10.vkp سمیکالن(:) می گذارم ولی نمیشه؟؟؟
ممنون ؟؟؟؟
ولی 4 خط اول نمی دونم منظور کدوم؟؟

adrenalin
25-03-2008, 16:45
به صفحات گذشته برید جوابتون رو پیذا میکنید

yarihaker
25-03-2008, 19:29
اينم 10 تا ساعت:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

linuxboy
26-03-2008, 16:54
چه جوری همه آیکنها را عوض می کنید
مثلا جای باطری یه w می زارید
و کلا تمام آیکنها یه چیز دیگه میشه؟
من مبتدی هستم میشه آموزش کامل با setool بدید؟
k750 r1ca001 و elf نصب کردم

D E V I L
26-03-2008, 17:01
این هم elfpack برای تعدادی از گوشیهای DB2020.فقط باید بگم که الفهای کمی روی این گوشیها اجرا میشه:

لینک دانلود:

پسوردش هم:

دوستانی هم که این مطلب رو به اسم خودشون تو بیشتر سایتها ثبت کردند بگم که اینکار کار خوبی نیست.:13:

yarihaker
26-03-2008, 17:14
به به آقا توحيد
كجايي؟ نيستي؟
كم پيدا شدي.

adrenalin
26-03-2008, 17:14
linuxboy برو ایجا اقا توحید اموزش کاملش رو گذاشته

yarihaker
26-03-2008, 17:26
به به آقا توحيد
كجايي؟ نيستي؟
كم پيدا شدي.

R@R#M@N
26-03-2008, 23:30
سلام به همه بروبچ
کسی توسنته با الف منجر کار کنه ؟

linuxboy
27-03-2008, 14:18
از لطفتون ممونم

babak-online
27-03-2008, 17:15
اينم 10 تا ساعت:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نحوه استفاده چه جوریه؟ فرمت فایلها elf نیست.

yarihaker
27-03-2008, 23:48
نحوه استفاده چه جوریه؟ فرمت فایلها elf نیست.

محتويات اين پوشه رو طبق همين پوشه بندي كه كردم بريز تو other حافظه گوشيت

بعد اگه خواستي مدل ساعتت عوض بشه فايل هايي رو كه تو پست قبلي گذاشتم رو جايگزين كن.

R@R#M@N
28-03-2008, 10:49
سلام به همه بروبچ
کسی توسنته با الف منجر کار کنه ؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

D E V I L
28-03-2008, 13:52
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام بهراد جان...
چیز بدرد بخوری نیست فقط جای الفهارو بین فولدر zbin و deamons تغییر میده.که با mobyexplorer بهتر میشه اینکار رو کرد.

R@R#M@N
28-03-2008, 14:14
سلام بهراد جان...
چیز بدرد بخوری نیست فقط جای الفهارو بین فولدر zbin و deamons تغییر میده.که با mobyexplorer بهتر میشه اینکار رو کرد.
ااااااااا
من فک کردم میشه الف ها رو کنترل کرد
مثلآ الف ساعت رو خاموش کرد و ....

kamyar70
28-03-2008, 17:57
yarihaker دمت گرم ساعت ها جذاب بود خصوصا آخری مثل فونت های گرافیتی( رپ)میمونه

yarihaker
29-03-2008, 23:14
yarihaker دمت گرم ساعت ها جذاب بود خصوصا آخری مثل فونت های گرافیتی( رپ)میمونه

نوكرتم داداش وظيفه بود!

Casillas
30-03-2008, 00:19
راهی نیست که مثلا یه elf رو فعال کردی بعد غیر فعالش کنی.بدون خاموش روشن کردن گوشی؟

kamyar70
30-03-2008, 02:16
بعضی از الف ها این قابلیت را دارن مثلا الفی که از گوشی عکس میگیره با دکمه پاور از کار میوفته اما الف ساعت نه حتما گوشی باید ریست بشه

B L A S T E R
30-03-2008, 10:57
ای بابا..توحید جون شما همیشه از ما سری!!
اومدم تاپیک اموزش Elf برای گوشیهای Db2020 بزنم دیدم تو ویرایش پستت نوشتی.

SAEED_BARCELONA
30-03-2008, 12:37
آقایون ایمجا جاش نیست شرمنده
منوی اورجیناله k750 میخواستم. فوریه فوری
دمتون گرم

D E V I L
30-03-2008, 13:29
ای بابا..توحید جون شما همیشه از ما سری!!
اومدم تاپیک اموزش Elf برای گوشیهای Db2020 بزنم دیدم تو ویرایش پستت نوشتی.

سلام محمد جان...
تاپیک جدا هم میزدی مشکلی نبود.چون بعضی از الفها مخصوص db2020 هستند.اونطور که معلومه میون بروبچی که db2020 دارن شما از همه تو این زمینه فعالتری.تبریک میگم.:11:

استبداد
30-03-2008, 17:06
سلام:11:

اون فایلی که تو پست اول تاپیک برای db2020 گزاشتین رو نمیتونم دانلود کنم

میشه اصلاح بفرمایین لطفا":20:

D E V I L
30-03-2008, 19:28
آقایون ایمجا جاش نیست شرمنده
منوی اورجیناله k750 میخواستم. فوریه فوری
دمتون گرم
بفرمایید:

سلام:11:

اون فایلی که تو پست اول تاپیک برای db2020 گزاشتین رو نمیتونم دانلود کنم

میشه اصلاح بفرمایین لطفا":20:

همین الان چک کردم هیچ مشکلی نداره.موقع وارد کردن رمز به کوچیک بودن حروف دقت کن.

RAHNEMA
31-03-2008, 18:55
نمی شه یه elf برای ساعت عقربه دار درست کرد یعنه به جای ساعت کامپیوتری مثل نوکیا ساعت عقربه دار بیاد؟؟؟؟

اگه بشه چی می شــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــه ها

armin_goooodboy
01-04-2008, 18:19
سلام
ممنون از اینکه واسه db2020 هم گذاشتین
فایلی که هست واسه r1kg001 هست ولی گوشی من R1ED001
W850

SAEED_BARCELONA
01-04-2008, 21:15
توحید دمت گرم حال دادی

D E V I L
02-04-2008, 10:57
سلام
ممنون از اینکه واسه db2020 هم گذاشتین
فایلی که هست واسه r1kg001 هست ولی گوشی من R1ED001
W850

خب فریمور رو تغییر بده.من خودم هم مجبور شدم بخاطر این الفها فریمورمو تغییر بدم.

توحید دمت گرم حال دادی
خواهش میکنم داش سعید:11:

p000ya
02-04-2008, 19:25
سلام محشر بود.
توحید نمی شه elf db2020 رو دانلود کرد . شاید من نمی تونم.
ولی ایول .
اگه میشه elf های مربوط به db2020 رو دسته بندی کن.
من گوشیم w610 هستش
یهو به همه یه حاله اساسی میدی
آقایی:11:

SAEED_BARCELONA
02-04-2008, 23:13
داش توحید این Dyn_const کجاست؟ چطوری درست میشه؟
یه توضیح مختصر به من بینوا بده. دمت جیزینگول

armin_goooodboy
02-04-2008, 23:15
خب فریمور رو تغییر بده.من خودم هم مجبور شدم بخاطر این الفها فریمورمو تغییر بدم.

سلام
ممنون از راهنماییت

گوشی من اینه :

DBID: db2020
OTP CID: 49
EROM CID: 49
EROM color: Red
Phone: W850
Operator: M_EAST_N_AFR
CDA: CDA102568/109 R5A
Firmware: R1ED001

و تا اونجایی که فهمیدم r1kg001 با CID 52 هست
میشه اینو رو گوشیم فلش کنم؟
فارسیش گیر میاد؟ (البته خیلی مهم هم نیست اگه نباشه)
از کجا میشه گرفتش ؟
با همون آموزش فلش SETOOL2Lite که بصورت PDF هست و تو تاپیک کلوپ Firmware برای گوشی های sony ericsson هست تو صفحه 11 PDF میشه انجامش داد؟

راهنمایی کنی ممنونت میشم

SAEED_BARCELONA
02-04-2008, 23:18
دیدم رفت آخر صفحه گفتم شاید نخونیدش

D E V I L
03-04-2008, 10:09
سلام محشر بود.
توحید نمی شه elf db2020 رو دانلود کرد . شاید من نمی تونم.
ولی ایول .
اگه میشه elf های مربوط به db2020 رو دسته بندی کن.
من گوشیم w610 هستش
یهو به همه یه حاله اساسی میدی
آقایی:11:
سلام...

تو دانلود فایل نباید مشکلی باشه.خودم تست کردم.پسورد رو با حروف کوچیک وارد کن.

در مورد الفهایی که روی سری db2020 اجرا میشه نمیتونم دسته بندی دقیق بکنم.چون بعضی از الفها رو گوشیهای

خاصی اجرا میشه.

ولی در مورد w610 یه تعدادشو تست کردم.مثل:
bookmanager 2.5,file manager 16,logochanger,sleepmode,vibra keys,icb,no battery & signal,...

سلام سعید جان...

این هم خدمت شما:

آموزش که خیلی سادست فقط چندتا فولدر ایجاد میکنی والسلام...

موفق باشید...

B L A S T E R
03-04-2008, 10:23
توحید جون این الف چی کار میکنه؟
Elf Load
Event Logger
Key Code
Play File
ممنون!

SAEED_BARCELONA
03-04-2008, 11:35
ممنون توحید جان. این روزا خیلی به من حال میدی (منظورمو بد برداشت نکنیا!:دی)

B L A S T E R
03-04-2008, 11:40
سعید الفارو ریختی؟

D E V I L
03-04-2008, 11:41
سلام
ممنون از راهنماییت

گوشی من اینه :

DBID: db2020
OTP CID: 49
EROM CID: 49
EROM color: Red
Phone: W850
Operator: M_EAST_N_AFR
CDA: CDA102568/109 R5A
Firmware: R1ED001

و تا اونجایی که فهمیدم r1kg001 با CID 52 هست
میشه اینو رو گوشیم فلش کنم؟
فارسیش گیر میاد؟ (البته خیلی مهم هم نیست اگه نباشه)
از کجا میشه گرفتش ؟
با همون آموزش فلش SETOOL2Lite که بصورت PDF هست و تو تاپیک کلوپ Firmware برای گوشی های sony ericsson هست تو صفحه 11 PDF میشه انجامش داد؟

راهنمایی کنی ممنونت میشم
سلام...
با این اسکریپت میتونی cid گوشیتو به 52 ارتقاع بدی:

بعدش با xs و یا ستول میتونی فریمور جدید رو فلش کنی.فریمور رو هم میتونی از آدرس زیر دانلود کنی:

باید اینارو دانلود کنی:
main:
W850 R1KG001 MAIN GENERIC RED52
FS:
W850 R1KG001 FS M EAST N AFR RED52
پیشنهاد من اینه که برای فلش از برنامه ++XS استفاده کنی چون خودش پک کاستومایز داره.اگر هم تو قسمت کاستومایز گوشیت موجود نبود بجاش میتونی k800 رو انتخاب کنی.

D E V I L
03-04-2008, 11:54
توحید جون این الف چی کار میکنه؟
Elf Load
Event Logger
Key Code
Play File
ممنون!

elf load و play file مال الف file manager هستند و نباید دستی اجراشون کنی.خود file manager ازشون استفاده میکنه.
key Code هم کد کلیدهای صفحه کلید رو نشون میده.تو حالت standby تو کادر کوچیک.مثلا اگه کلید 1 رو بزنی کدشو نشون میده.
event logger رو هم تست نکردم ولی فکر میکنم کارهایی رو براش مشخص میکنی و انجام میده مثل رفتن رو silent و زمان این کارهارو توی یه فایل متنی (log ) ذخیره میکنم.البته این یکی رو حدس زدم خودم تستش نکردم.

ممنون توحید جان. این روزا خیلی به من حال میدی (منظورمو بد برداشت نکنیا!:دی)
خواهش میکنم.قابلی نداشت.:46:
ضمنا سعی کنید اطلاعاتتون رو در اختیار بقیه بچه ها هم بزارید تا اونها هم استفاده کنند.ممنون:11:

armin_goooodboy
03-04-2008, 12:49
سلام...
با این اسکریپت میتونی cid گوشیتو به 52 ارتقاع بدی:

بعدش با xs و یا ستول میتونی فریمور جدید رو فلش کنی.فریمور رو هم میتونی از آدرس زیر دانلود کنی:

باید اینارو دانلود کنی:
main:
W850 R1KG001 MAIN GENERIC RED52
FS:
W850 R1KG001 FS M EAST N AFR RED52
پیشنهاد من اینه که برای فلش از برنامه ++XS استفاده کنی چون خودش پک کاستومایز داره.اگر هم تو قسمت کاستومایز گوشیت موجود نبود بجاش میتونی k800 رو انتخاب کنی.

دمت گرم داداش
ممنون ازت
برم ببینم چیکار میتونم بکنم
فعلا دارم دانلود میکنم

اولین باریه که میخوام یه گوشی رو فلش کنم :D
خدا به خیر بگذرونه

راستی تو همون TOPSE جدیدترین XS++ که داشت اینه : XS++ v3.1 Darwin
اینو بگیرم یا نسخه دیگه ای داره که بهتر باشه؟

D E V I L
03-04-2008, 13:19
دمت گرم داداش
ممنون ازت
برم ببینم چیکار میتونم بکنم
فعلا دارم دانلود میکنم

اولین باریه که میخوام یه گوشی رو فلش کنم :D
خدا به خیر بگذرونه

راستی تو همون TOPSE جدیدترین XS++ که داشت اینه : XS++ v3.1 Darwin
اینو بگیرم یا نسخه دیگه ای داره که بهتر باشه؟

راستی یادم رفت.رجیستر گوشیت اصلی هست یا نه؟
اگه اصلی نیست فلش نکن.
همون ورژن 3.1 هم از همه بهتره اونو دانلود کن.

armin_goooodboy
03-04-2008, 16:23
آره رجیسترش اصله
کوشی چینج نمیگیرم اصلا

فدات

p000ya
03-04-2008, 18:01
داش توحید به خدا نمی تونم دانلود کنم .. db2020
لطفا اگه میشه یجا دیگه هم آپ کن ؟
یه نمونه گرفتم از یه سایت خارجی ولی فایلی به نام DYN_CONST.bin توش نیست . مشکلل داره ؟

D E V I L
03-04-2008, 18:19
داش توحید به خدا نمی تونم دانلود کنم .. db2020
لطفا اگه میشه یجا دیگه هم آپ کن ؟
یه نمونه گرفتم از یه سایت خارجی ولی فایلی به نام DYN_CONST.bin توش نیست . مشکلل داره ؟
خدمت شما

آره رجیسترش اصله
کوشی چینج نمیگیرم اصلا

فدات

پس حله برو تو کارش.موفق باشی:11:

p000ya
03-04-2008, 18:44
خدمت شما

چه آقای مهربونی ...... :10:
مرسی واقعا کارت درسته

RAHNEMA
03-04-2008, 22:44
آقــا توحید

نمی شه یه elf برای ساعت عقربه دار درست کرد یعنه به جای ساعت کامپیوتری مثل نوکیا ساعت عقربه دار بیاد؟؟؟؟

rahbar3tar
04-04-2008, 14:37
آقایون من الف یا پچ قفل برای صفحه کلید و منو +فایل منیجر+مسیج ها و دفتر تلفن می خاوم

گوشیم هم 750 بوده که به w800 تبدیلش کردم
الان من پچ قفل هارو دارم هر دو اما وقتی نصب می کنم گوشی قاطی می کنه
وقتی قفل رو فعال می کنم و رمز رو وارد می کنم به جای وارد شدن تماس می گیره و هیچ جوری بیرون نمی آد مگه اینکه خاموش کنم.
قفل کیبرد هم وقتی فعال می کنم واسه باز کردنش ستاره می خاد که الا ستاره عمل نمی کنه !!!!!!

حالا باید چیکار کرد

armin_goooodboy
04-04-2008, 22:00
دوستان عزیز سلام
با کمکهای خوبی که توحید بهم کرد تونستم W850 مو فلش کنم و فریمورش رو از R1ED001 به r1kg001 و از CID49 به 52 تبدیل کنم
یه بار دیگه ازش تشکر میکنم

آقا توحید من واقعا شرمندما
یه کاری کردم

اون 2 تا پچ رو نصب کردم به همون شیوه اسکریپت (Write SCRIPT)
بعد تو مموری گوشی OTHER یه پوشه درست کردم به نام ZBin
تو این پوشه 2 تا پوشه ساختم به نامهای Config و Daemons ساختم
DYN_CONST.bin رو که تو پوشه k800 بود ریختم تو Config
بعد پچ ها رو نصب کردم خیلی سریع کارش تموم میشد و این پیغام رو میداد

Going to execute VKP script....
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35282601****** CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
LDR:061201 1314 HANCXC1329129_DB2020_FLASHLOADER_R2A005
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
only FLASH operation supported in that mode
Elapsed:1 secs.

الان هر فایل الفی که میریزم تو ZBin گوشی نمیشناسه
چیکار کنم؟
مشکل چیه دوستان؟

D E V I L
05-04-2008, 19:36
دوستان عزیز سلام
با کمکهای خوبی که توحید بهم کرد تونستم W850 مو فلش کنم و فریمورش رو از R1ED001 به r1kg001 و از CID49 به 52 تبدیل کنم
یه بار دیگه ازش تشکر میکنم

آقا توحید من واقعا شرمندما
یه کاری کردم

اون 2 تا پچ رو نصب کردم به همون شیوه اسکریپت (Write SCRIPT)
بعد تو مموری گوشی OTHER یه پوشه درست کردم به نام ZBin
تو این پوشه 2 تا پوشه ساختم به نامهای Config و Daemons ساختم
DYN_CONST.bin رو که تو پوشه k800 بود ریختم تو Config
بعد پچ ها رو نصب کردم خیلی سریع کارش تموم میشد و این پیغام رو میداد

Going to execute VKP script....
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35282601****** CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
LDR:061201 1314 HANCXC1329129_DB2020_FLASHLOADER_R2A005
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
only FLASH operation supported in that mode
Elapsed:1 secs.

الان هر فایل الفی که میریزم تو ZBin گوشی نمیشناسه
چیکار کنم؟
مشکل چیه دوستان؟

سلام...
اصلا elfpack رو گوشیت راه اندازی نشده.پ.خ هاتو چک کن.

rahbar3tar
05-04-2008, 20:19
آقایون من الف یا پچ قفل برای صفحه کلید و منو +فایل منیجر+مسیج ها و دفتر تلفن می خاوم

گوشیم هم 750 بوده که به w800 تبدیلش کردم
الان من پچ قفل هارو دارم هر دو اما وقتی نصب می کنم گوشی قاطی می کنه
وقتی قفل رو فعال می کنم و رمز رو وارد می کنم به جای وارد شدن تماس می گیره و هیچ جوری بیرون نمی آد مگه اینکه خاموش کنم.
قفل کیبرد هم وقتی فعال می کنم واسه باز کردنش ستاره می خاد که الا ستاره عمل نمی کنه !!!!!!

حالا باید چیکار کرد

یکی جواب بده

:10::10::10::10::10:

armin_goooodboy
05-04-2008, 20:20
مرسیییییییی
دارم میرم واسهیافتن quick access بعدشم کارایی که گفتی
فدایی داری

yarihaker
06-04-2008, 11:47
بچه ها سلام
كسي تونسته الف sleepmode رو روي w800 راه بندازه؟؟

yarihaker
06-04-2008, 15:37
بچه ها سلام
كسي تونسته الف sleepmode رو روي w800 راه بندازه؟؟

:31::31::31:
خودم تونستم اول پچ هايي كه گذاشتم نصب كنيد بعد بريد تو كاره الف:31:

اينم مواد لازم

yarihaker
06-04-2008, 15:39
یکی جواب بده

:10::10::10::10::10:

چرا تو كلوپ پچ دنبالش نمي گردي؟:13:

adrenalin
06-04-2008, 16:37
:31::31::31:
خودم تونستم اول پچ هايي كه گذاشتم نصب كنيد بعد بريد تو كاره الف:31:

اينم مواد لازم

چه جوری استفاده کنم بعد اون ساعت های که گذاشتی من هر کاری کردم نشد یه راه نمای کن

sajad perspolisi
06-04-2008, 18:28
آقا اولین تاریخ فارسی ELF توسط یک ایرانی در موبایلستان

hossein_2006_a
07-04-2008, 10:18
چه جوری استفاده کنم بعد اون ساعت های که گذاشتی من هر کاری کردم نشد یه راه نمای کن

منم همين مشكلو دارم !:13:

استبداد
07-04-2008, 15:50
سلام
من توی گوشی کا 810 چند تا الف گراشتم (طبق آموزش)

اما وقتی رو پچ مورد نظر میرم تو گوشی و گزینه start رو میزنم
هیچ اتفاقی نمیافته
میشه بگین مشکل کجاست؟

yarihaker
08-04-2008, 15:12
من هم اولش باهاش مشكل داشتم تا هلش كردم
توي فايلي كه گذاشتم 2 تا پوشه هست
1- patch
2-elf & ini

توي پوشه patch يه lib هست كه بايد lib قبلي رو پاك كنيد واين يكي رو نصب كنيد
2 تا پچ ديگه را هم ( sleep mode1 , sleep mode2 ) بايد نصب كني

بعد فايل sleepmode.ini را بايد بريزي توي /other/ini (هافظه گوشي). البته اين فايل رو ميتوني دست كاري كني.

حالا فايل الف را اجرا كن.
اگه كار نكرد مشكل رو بگو ببينم ميشه هلش كرد يا نه
انشا الله كار ميكنه.

K A R I M I
08-04-2008, 15:19
آقا اولین تاریخ فارسی ELF توسط یک ایرانی در موبایلستان

سجاد جان بهتر بود اول یه جا دیگه آپ میکردین و لینک موبایلستان رو به صورت منبع میذاشتین ...
در هر صورت ممنون

adrenalin
08-04-2008, 16:39

1- patch
2-elf & ini

بعد فايل sleepmode.ini را بايد بريزي توي /other/ini (هافظه گوشي). البته اين فايل رو ميتوني دست كاري كني.

انشا الله كار ميكنه.

درباره اون ساعت ها هم یه توضیح بدید ممنون میشم

yarihaker
08-04-2008, 18:03
درباره اون ساعت ها هم یه توضیح بدید ممنون میشم

دوست عزيز اين الف كه چيز خاصي نداره
اين فايل رو كه گذاشتم بگير

طبق همين پوشه بندي توي other حافظه گوشيت بايد 3 تا پوشه باشه
ini
zbin
GraphicClock

توي پوشه GraphicClock هم بايد پوشه Boogey LCD وتوي اون پوشه Orange وتوي اون هم فايل هاي sei و يك فايل graphicclock.ini باشه كه اين فايل مختصات ساعت رو روي صفحه مشخص ميكنه.
اين فايل با فايلي كه توي پوشه ini مي ريزي فرق ميكنه.

اگه خواستي مدل ساعت عوض بشه فقط كافيه فايل هايي كه توي پوشه orange هست را تغيير بدي.
(اسم پوشه orange نبايد تغيير كنه)

اميدوارم كار كنه

پرسپوليس
09-04-2008, 00:01
اف آخرش اين پچ براي w800 r1bc002 امد يا هنوز بايد سماق مكيد

hossein_2006_a
09-04-2008, 09:07
1- patch
2-elf & ini

انشا الله كار ميكنه.

اين قسمت كه ميگي بايد lib پام كني ويه lib ديگه نصب كني فقط ماله w800 هست؟

yarihaker
09-04-2008, 09:55
اين قسمت كه ميگي بايد lib پاك كني ويه lib ديگه نصب كني فقط ماله w800 هست؟

نه براي همه گوشي ها روز به روز lib جديد مياد
كه بعضي از الف هاي جديد فقط با lib جديد كار مي كنن
اوني كه من گذاشتم مال w800 هست.

sattar1363
09-04-2008, 10:33
سلام به همگی .
دوستان من k810 دارم - فریمورش رو آپدیت کردم به این ورژن (K810_R8BA024) با مین : K810_R8_MAIN_GENERIC_SM_RED52 و اف اس :K810_R8BA024_FS_S_ASIA_LEVAN_RED5 . و بعد K810_R8BA024_ElfPack.vkp و K810_R8BA024_lib.vkp رو با setool نصب کردم . فولدرهای zbin , config رو داخل گوشی ایجاد کردم و daemons رو داخل مموری استیک . فایل DYN_CONST.bin رو داخل Config ریختم ، و بعد یک فایل elf رو برای تست داخل Zbin کپی کردم . ولی کماکان وقتی روی فایل الف میرم گزینه منو send باقی مونده . دوباره فولدر Config رو با متحویاتش داخل Zbin ریختم و همینطور Daemons رو توی فولدر Zbin ای که داخل مموری ایجاد کرده بودم ریختم.
ولی هنوز نتیجه نگرفتم . لطفاً راهنمائیم کنید اینقدر توی نت دنبال راه حل گشتمپوستم کنده شده .

---------------------------------------------------------------

یه موضوع دیگه - دوستان من برای setools 1.11 با برنامه qamaker فایل رو ساختم و فلش کردم . بعد وقتی می خوام یه VKP رو نصب کنم با رسیدن به مرحله Trying to launch embedded bootloader... 'گوشی روشن و به حالت file transfer میره . setool هم یه ارور do'nt send میده و میپره بیرون . مشکل از کجاست.

--------------------------------------------------------------

پیشاپیش از راهنمائی که من رو توی این زمینه می کنید ممنونم .
با تشکر فراوان

adrenalin
09-04-2008, 11:25
نه براي همه گوشي ها روز به روز lib جديد مياد
كه بعضي از الف هاي جديد فقط با lib جديد كار مي كنن
اوني كه من گذاشتم مال w800 هست.

من هر کاری کردم نشد :41:

yarihaker
09-04-2008, 11:53
من هر کاری کردم نشد :41:

وقتي الفش رو اجرا ميكني هيچ اتفاقي نمي افته؟؟
توي گوشي من هم وقتي صفحه كليد رو قفل ميكنم مياد ، اما وقتي گوشي خود به خود ميره رو حالت sleep نمياد!!!

yarihaker
09-04-2008, 11:59
- - - - - - - - -

adrenalin
09-04-2008, 12:10
تو اون فایلی که گذاشتید الفی وجود نداشت

yarihaker
09-04-2008, 14:04
تو اون فایلی که گذاشتید الفی وجود نداشت

اگه منظورت grafic clock هست الفش رو توي پست 422 گذاشتم

adrenalin
09-04-2008, 17:51
دستت درد نکنه از راهنایت فقط چرا سرعت گوشی رو خیلی کند میکنه

yarihaker
09-04-2008, 19:31

پس خدا رو شكر كار كرد.

سرعت گوشي رو جرا كم ميكنه ؟؟؟؟
نميدونم از سازندش بپرس:31:

RAHNEMA
09-04-2008, 22:24

دوست عزیز چون مقداری از فضای حافظه ی گوشی رو به کار می گیره

پرسپوليس
09-04-2008, 23:26
اف آخرش اين پچ براي w800 r1bc002 امد يا هنوز بايد سماق مكيد
كسي جواب ما رو نمي ده

adrenalin
10-04-2008, 09:13
نه خیر هنوز نیومد بهتره تبدیل کنی به این فرم ویر r1bd001

Hidden-H
12-04-2008, 17:42
از محیط p990 چطور عکس بگیرم؟
سرعتم کمه نمی تونم همه ی این تاپیک رو بخونم
مرسی

yarihaker
13-04-2008, 09:35
از محیط p990 چطور عکس بگیرم؟
سرعتم کمه نمی تونم همه ی این تاپیک رو بخونم
مرسی

اصلأ توي اين تاپيك نمي توني به جوابت برسي ، برو تو تاپيك p990.
فكر كنم نرم افزار داشته باشه.

RAHNEMA
13-04-2008, 18:15
من گوشی w700 دارم و فایل main و fs از w800 r1bd001 رو با کاستومایز w700 رو گوشیم ریختم ، گوشیم روشن می شه و مشکلی نداره و موقع وصل شدن به کامپیوتر w700 r1bd001 شناخته می شه ولی دوربین گوشی کار نمی کنه ، من درایور دوربین w700 رو که ورژنش 2.4 هستش ریختم رو گوشیم ولی وقتی دوربین رو باز می کنم پیغام می ده "wrong camera driver version(2.4).please update camera driver to 4.5 or later"
من وقتی این پیغام رو دیدم درایور رو با نت پد باز کردم و اعداد ورژن رو روی 5.2 گذاشتم ولی باز درست نشد و همون پیغام رو می ده ، لطفا راهنمایی کنید

yarihaker
13-04-2008, 20:58
من گوشی w700 دارم و فایل main و fs از w800 r1bd001 رو با کاستومایز w700 رو گوشیم ریختم ، گوشیم روشن می شه و مشکلی نداره و موقع وصل شدن به کامپیوتر w700 r1bd001 شناخته می شه ولی دوربین گوشی کار نمی کنه ، من درایور دوربین w700 رو که ورژنش 2.4 هستش ریختم رو گوشیم ولی وقتی دوربین رو باز می کنم پیغام می ده "wrong camera driver version(2.4).please update camera driver to 4.5 or later"
من وقتی این پیغام رو دیدم درایور رو با نت پد باز کردم و اعداد ورژن رو روی 5.2 گذاشتم ولی باز درست نشد و همون پیغام رو می ده ، لطفا راهنمایی کنید

با اين كه جاش اينجا نيست اما ...
من هم 3-4 ماه پيش همين بلا رو سر گوشي رفيقم اوردم
و هالا بعد از چند وقت يه درايور دوربين ديگه گير اوردم
بيا امتهان كن ببين كارتو راه ميندازه يا نه!!!
اگه كار كرد بهم خبر بده تا به رفيقمم بدمش:20:

fswteam
14-04-2008, 12:25
برای تعدادی از گوشیهای سری DB2020 مثل k800 هم جدیدا elfpack نوشته شده.فایل زیر شامل elfpack برای گوشیهای زیر هست:
k790_r8bf003
w610_r6bc002
w660_R8BB001
w850_r1kg001
w880_r8ba024
Z610_r6da001
k800_r8bf003
k810_R8BA024
نحوه راه اندازی elfpack روی این گوشیها هم شبیه گوشیه w810 هست که در بالا توضیح داده شده.
اینم لینک دانلود:

پسوردش هم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اقای توحید خان می شه یکبار دیگه اپلود کنید اخه من تازه فهمیدم یه همچین چیزی رو حالا اولش باید اینو بگیرم بعد برم سر یاد گرفتن

fswteam
14-04-2008, 13:49
اهان راستی یادم رفت بگم اقا توحید شما استاد مایی برای کا800 اصلا میشه همچین کاری رو کرد مشکل دار نمی شه که (اگرم بشه چارش یه فلش دیگه فوقش) اما می خوام بدونم کسی این کارو کرده؟؟؟!! بعد فایل های که برای کا750 خودت گذاشتی فرقی نمی کنه به کا800 می خوره یا مثل پتچ باید برای هر گوشی جدا باشه

Hadi King
14-04-2008, 16:14
اهان راستی یادم رفت بگم اقا توحید شما استاد مایی برای کا800 اصلا میشه همچین کاری رو کرد مشکل دار نمی شه که (اگرم بشه چارش یه فلش دیگه فوقش) اما می خوام بدونم کسی این کارو کرده؟؟؟!! بعد فایل های که برای کا750 خودت گذاشتی فرقی نمی کنه به کا800 می خوره یا مثل پتچ باید برای هر گوشی جدا باشه

دوست عزيز صفحه اول همين تايپك نوشته شده كه:
آموزش نحوه راه اندازی پچ elfpack بر روی گوشیهای:
W700-R1CA021
W800-R1DB001
W810-R4EA031
K750-R1CA021
Z550-R6CA009

B L A S T E R
14-04-2008, 17:18
من رو k800 خودم نصب کردم خیلی خوبه...
برای k750 بعضیاش به k800 میخوره

fswteam
15-04-2008, 13:22
من رو k800 خودم نصب کردم خیلی خوبه...
برای k750 بعضیاش به k800 میخوره

می شه یه عکس از داخل گوشیت بزاری اینجا
من یه پیشنهاد می دم یک تاپیک الف پک برای کا800 راه بندازیم بلستر جان البته من هنوز امتحان نکردم چون گفتم به اقای توحید این الف پک رو برای کا800 یک بار دیگه اپلود کنه تا استفاده کنم و ببینم چه جوریه؟

R@R#M@N
15-04-2008, 17:41
من فايل lib ك810 r8ba024 رو ميخواستم
!!!

D E V I L
15-04-2008, 18:56
!!!
بفرمایید بهراد خان:

R@R#M@N
15-04-2008, 19:21
خیلی ممنونم توحید جان
الحق که استاد مایی !!!

hossein_2006_a
16-04-2008, 08:35
!!!

اين فايل lib يعني چي ؟؟؟

M.R.2
16-04-2008, 09:04
پچ هاي ElfPack_v10 و w700_r1ca021.li را نصب كردم گوشي رو كه روشن ميكنم صفحه سياه وسفيد مي شه وبايد باطري و در بيارم تا درست بشه. لطفا كمك كنيد . تا به حال هم هيچ پچي روي گوشيم نصب نكرده ام

K A R I M I
16-04-2008, 09:19
اين فايل lib يعني چي ؟؟؟
پچ کتابخانه ای برای پچ الف !!

پچ هاي ElfPack_v10 و w700_r1ca021.li را نصب كردم گوشي رو كه روشن ميكنم صفحه سياه وسفيد مي شه وبايد باطري و در بيارم تا درست بشه. لطفا كمك كنيد . تا به حال هم هيچ پچي روي گوشيم نصب نكرده ام
اشکال 100% از طرف خود شماست ، لطفا اول نحوه صحیح نصب پچ رو فرا گیرید بعدا این پچ هایی که نصب کردید رو حذف کنید ببینید درست میشه یا نه بعد جدید ترین فایل lib رو از همان جایی که آقا توحید در پست قبل گفتند دانلود کنید و طبق پست اول مو به مو مراحل رو انجام بدید :19: