PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

M.N.P
03-09-2009, 14:08
مگه میشه؟!
نترس با چرنوبیل فرق میکنه.
یه کاری کردی که کارستون شده!!
به غیر از پیر مرده از کسی دیگه ای ماموریت نمیشه گرفت آخه!!

mahyarSAMSUNG
04-09-2009, 01:07
نمیدونم والا یه بار دیگه میرم امتحان میکنم . خداکنه این ورژن جدید این بازی دیگه شبیه اینها نباشه ولی گرافیک این دوتا رو داشته باشه .

mahyarSAMSUNG
05-09-2009, 12:28
آقا نشد . هر کدوم از نوشته ها رو میزدم همش حرف میزد و هیچ فلش نمی اومد .

MSHOCK
07-09-2009, 01:39
به نظرمیرسه یه جایی خرابکاری کردین شما!!

mahyarSAMSUNG
07-09-2009, 16:56
نه باور کن کاری نکردم . من وقتی که از منطقه clear sky اومدم سمت همون جا که توی ورژن قبلی شادو آف چرنوبیل بود رفتم پیش پیر مرد . حتی فلش هم بهم داده بود که باید برم پیش همون پیرمرد وقتی رفتم پیشش اون در آهنی که جلوش بود باز نشد و چندتا تیر بهش زدم باز شد . خلاصه رفتم پیشش و چندتا میشن کامپیلیت نوشت و دیگه هرچی از اون نوشته هاشو روش کلیک میکردم هی مینوشت you cant .

MSHOCK
07-09-2009, 17:33
نه باور کن کاری نکردم . من وقتی که از منطقه clear sky اومدم سمت همون جا که توی ورژن قبلی شادو آف چرنوبیل بود رفتم پیش پیر مرد . حتی فلش هم بهم داده بود که باید برم پیش همون پیرمرد وقتی رفتم پیشش اون در آهنی که جلوش بود باز نشد و چندتا تیر بهش زدم باز شد . خلاصه رفتم پیشش و چندتا میشن کامپیلیت نوشت و دیگه هرچی از اون نوشته هاشو روش کلیک میکردم هی مینوشت you cant .
میشه یکی دوتا عکس کامل بذاری! من معدم تعجب کرده الان!!
به سمت ریل قطار برو. ازش رد شو تا برسی به کمپی که سمت چپ جاده هست.
برو داخل اتاقا تا از دو نفری که هستند ماموریت بگیری شاید اینجوری درست به.
بعضی مواقع خودت باید یه حرکتی بزنی.
عکسو بذاری بهتر کمکت میکنم.

mahyarSAMSUNG
09-09-2009, 02:23
باشه حتما عكس ميزارم .

شما به من گفتيد از ريل قطار رد شو . شايد باور نشه . من تمام ماموريتهاي فرعي رو رفتم . ديگه پيش هركي ميرم ميگه you cant .
حتي من از اون قسمت هم رفتم جلو تر جايي كه يه مشت داروغه بودند و پولام رو همه گرفتن . من الان اصفهان هستم .رفتم تهران فكر كنم از اول بايد بازي رو شروع كنم

sinaset
09-09-2009, 13:25
باشه حتما عكس ميزارم .

شما به من گفتيد از ريل قطار رد شو . شايد باور نشه . من تمام ماموريتهاي فرعي رو رفتم . ديگه پيش هركي ميرم ميگه you cant .
حتي من از اون قسمت هم رفتم جلو تر جايي كه يه مشت داروغه بودند و پولام رو همه گرفتن . من الان اصفهان هستم .رفتم تهران فكر كنم از اول بايد بازي رو شروع كنم
سلام
ببخشید من درست یادم نیست اونجا چه کار کردم
شاید بعد از این که با اون پیرمرد صحبت کردید
باید برید جلو و وارد منطقه جدید تر بشید ...
یه چیز یادمه نمی دونم درست باشه یا نه
فکر کنم این پیرمرد یک ماموریت بهت می ده میری یکی از این حیوانات جهش یافته رو می کشی
و بدنش رو چک می کنه یه چیزی تویه بدنش براش میاری ...
البته شاید این باشه ......

mahyarSAMSUNG
11-09-2009, 01:48
اینی که شما میگی فکر کنم برای ورژن قبلی باشه . نه clear sky
من جلو تر هم رفتم ولی معمولا یه فلش چیزی باید ظاهر بشه تا من برم . وقتی رفتم جلوتر حتی لودینگ جدید هم که اومد همونطور که گفتم چندنفر مثل داروغه همه پول هامو گرفتن و گذاشتن که رد بشم . وگرنه کوچکترین حرکتی میکردم میکشتن. با این که توی اون منطقه هم رفتم بازم خبری از مرحله نبود .

sinaset
17-09-2009, 17:46
سلام
اقا شما چه کار کردی
؟؟؟؟؟؟

satrianism
18-09-2009, 21:16
سلام من پچ 1.5.03 را داشتم حالا1.5.04 رو نصب کردم ولی بازی اجرانمیشه .پیغام خطای xrcore.dll dynamic library رو میده.کمک.

sinaset
18-09-2009, 21:53
سلام دوستان
به سایت زیر برو

و S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky v1.5.04 [EFIGS] No-DVD/Fixed Files
رو دانلود در مثل کرک در پوشه مورد نظر کپی کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Clear Sky v1.5.04 [EFIGS] No-DVD/Fixed Files

mahyarSAMSUNG
20-09-2009, 02:10
سلام
اقا شما چه کار کردی
؟؟؟؟؟؟

من راستشو بخوای گرافیکم مشکل پیدا کرده الان حدود 4 روز بدون کامیپوتر هستم . میشه گفت بی خیال بازی شدم ولی پاکش نکردم . حالا وقتی حسش اومده دوباره میرم سروقتش . ولی خیلی عجیبه واسم . تا خود پیرمرد همه جای بازی بهم فلش زرد نشون میداد و دنبالش میرفتم همین که از منتطقه clear sky خارج شدم دیگه دوستانم حذف شدن یعنی هیچ نقطه سبز رنگی توی نقشه نیست . همه زرد و قرمز هستند . من برای خارج شدن از clear sky از یه تونل اومدم بیرون که cordon اون راه رو بهم نشون داد که از تونل وقتی می اومدم بیرون یکی بهم از دور توی منطقه دشمن هشدار تیر اندازی میداد و سریع میکشتنم تا اینکه اونجا رو ناپلئونی رد کردم . به سرعت از اونجا رد شدم . یعنی میشه گفت شانسی . حالا به نظر شما ایراد کار من اون نیست ؟! :41:

بابک خرم دین
20-09-2009, 03:14
راهش همینه که باید از داخل تونل با سرعت فرار کنی تا نتونن بزنندت.اگه هم نتونستی رد کنی برگرد به مرحله قبلی و از خروجی شمال سرقی که به کردان میره استفاده کن.:دی

R.P.G
20-09-2009, 13:04
من راستشو بخوای گرافیکم مشکل پیدا کرده الان حدود 4 روز بدون کامیپوتر هستم . میشه گفت بی خیال بازی شدم ولی پاکش نکردم . حالا وقتی حسش اومده دوباره میرم سروقتش . ولی خیلی عجیبه واسم . تا خود پیرمرد همه جای بازی بهم فلش زرد نشون میداد و دنبالش میرفتم همین که از منتطقه clear sky خارج شدم دیگه دوستانم حذف شدن یعنی هیچ نقطه سبز رنگی توی نقشه نیست . همه زرد و قرمز هستند . من برای خارج شدن از clear sky از یه تونل اومدم بیرون که cordon اون راه رو بهم نشون داد که از تونل وقتی می اومدم بیرون یکی بهم از دور توی منطقه دشمن هشدار تیر اندازی میداد و سریع میکشتنم تا اینکه اونجا رو ناپلئونی رد کردم . به سرعت از اونجا رد شدم . یعنی میشه گفت شانسی . حالا به نظر شما ایراد کار من اون نیست ؟! :41:
اینجا که از همه جاها بدتره و فقط با سنگر گرفتن پشت سنک ها میشه اینجا رو رد کرد و بهتر بگم فرار کرد.

اون جلوتر یه جایی هست که باید بری توی یه کمپ کوچک که مال Loner ـها هستش (STALKER). اونجا توی یه خونه ایی فکر کنم کار بهت میده که باید بری کمک یکی از افرادشون که گیر سگای وحشی سفید رنگ افتاده ! (کامل و درست یادم نیست).:46:

new evil
20-09-2009, 22:57
سلام
کاراکتر من حرکت نمیکنه
مشکل چیه؟

R.P.G
21-09-2009, 00:01
سلام
کاراکتر من حرکت نمیکنه
مشکل چیه؟
شاید بیش از حد دارین با خودتون وسیله حمل می کنین.
فکر کنم نباید از 60 کیلو یا 50 کیلو بیشتر کوله پشتی تون پر باشه وگر نه راه نمیره.

مشکلتون با خالی کردن مقداری از وسایل کوله پشتی تون ، حل میشه.

mahyarSAMSUNG
21-09-2009, 00:34
سلام
کاراکتر من حرکت نمیکنه
مشکل چیه؟

آره . نباید بیشتر 50 کیلو بار حمل کنید . درضمن هر چی به 50 کیلو بارهاتون نزدیک بشه زود تر خسته میشید :20:

mahyarSAMSUNG
21-09-2009, 00:43
اینجا که از همه جاها بدتره و فقط با سنگر گرفتن پشت سنک ها میشه اینجا رو رد کرد و بهتر بگم فرار کرد.

اون جلوتر یه جایی هست که باید بری توی یه کمپ کوچک که مال Loner ـها هستش (STALKER). اونجا توی یه خونه ایی فکر کنم کار بهت میده که باید بری کمک یکی از افرادشون که گیر سگای وحشی سفید رنگ افتاده ! (کامل و درست یادم نیست).:46:

این بازی مگه چقدر قدیمیه که همه آخر حرفاشون می نویسن درست یادم نمیاد :31:

پس چقدر خوب که اونجا رو شانسی رد کردم آخه پس سنگر ها هم که قابم میشدم از طرف آدم های که می اومدم می مردم بخاطر همین آدم ها رو کشتم بعد وقتی که هوا داشت روشن می شد از سمت تونل که راه افتادم رفتم دیدم اون یارو که پشت تیر بار دیگه تیر نزد ! واسم خیلی عجیب بود . بعد با سرعت رفتم دیدم ای بابا اینجا چقدر آشنا !! :31: بعد فهمیدم تازه رسیدم ورژن قبلی ( chernobil ) :31: با سرعت رفتم پیش پیر مرده چندتا میشن کامپلت نوشت و دیگه فلش زرد حذف شد ! تا قبل اینکه برم پیشش فلشش داشت همون پیر مرده رو نشون میدادا بعد دیگه حذف شد .!:41::41:

new evil
21-09-2009, 08:58
شاید بیش از حد دارین با خودتون وسیله حمل می کنین.
فکر کنم نباید از 60 کیلو یا 50 کیلو بیشتر کوله پشتی تون پر باشه وگر نه راه نمیره.

مشکلتون با خالی کردن مقداری از وسایل کوله پشتی تون ، حل میشه.

آره . نباید بیشتر 50 کیلو بار حمل کنید . درضمن هر چی به 50 کیلو بارهاتون نزدیک بشه زود تر خسته میشید :20:

اقا من اول بازی
هنوز یه قدمم جلو نرفتم:41:

vegas
21-09-2009, 09:09
اقا من اول بازی
هنوز یه قدمم جلو نرفتم:41:
شما باید برید تو قسمت تنظیمات keyboard و تنظیمات رو default کنید ...

new evil
21-09-2009, 09:10
ممنون دوستان
مشکل از تنظیمات کلیدهای بازی بود همشون ...... بودن
دیفاولت رو زدم درست شد

mahyarSAMSUNG
22-09-2009, 01:28
این اسکرین شاتهایی که با کلید اف 12 میگیریم کجا میریه ؟؟؟ کل کامپیوترو زیرو رو کردم نیست !

بابک خرم دین
26-09-2009, 03:43
شما باید برید تو قسمت تنظیمات keyboard و تنظیمات رو default کنید ...

این مشکلات از سی دی بعضی شرکت ها رخ میده که بازی رو در حقیقت کپی میکنه(به جای نصب)

mahyarSAMSUNG
28-09-2009, 02:46
آقا کسی نبود ؟ اسکرین شاتهای این بازی که با کلید اف 12 میگیریم کجا میره ؟!!!!

بابک خرم دین
01-10-2009, 00:14
آقا کسی نبود ؟ اسکرین شاتهای این بازی که با کلید اف 12 میگیریم کجا میره ؟!!!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mahyarSAMSUNG
01-10-2009, 02:02
متاسفانه ایکس پی دارم

بابک خرم دین
04-10-2009, 12:20
اینم برای XP

mahyarSAMSUNG
05-10-2009, 20:59
دستت درد نکنه ولی دیگه دیر گفتی . من ویندوز رو پاک کردم این بازی رو هم دیگه فراموش کردم . بای

Masoud.Neshat
07-10-2009, 00:42
خداییش عجب بازی خفنیه! بخصوص اگه کارت گرافیک توپ داشته باشی و یه سیستم سرپا ( من 4870 دارم با E8400 راضیم بدک نیست) فقط حیف که مشکل و باگ زیاد داره. حتما قبل از شروع به بازی آخرین Patch ش رو نصب کنین. ضمنا یه patch غیررسمی هم هست که یک سری مشکلات اضافی رو هم حل میکنه فقط عیبی که داره باید از اول بازی رو شروع کنین ! ( ولی خداییش می ارزه، من اینکارو کردم و نتیجش خوب بود ) می تونین ازینجا دانلود کنین:
Sky Reclamation Project (v1.0.1)
Filename: srp_v1.0.1.zip
stalker.file***front.com/file/Sky_Reclamation_Project;104153

*** رو بردارید

اینجا هم آپلودش کردم 8 مگ بیشتر نیست و.لی خیلی به درد میخوره:

mahyarSAMSUNG
07-10-2009, 02:27
من پچ 1.4 رو نصب کردم بازی خیلی خوبیه ولی متاسفانه تا یه جای دیگه ادم نمیدونه کجا باید بره .

Masoud.Neshat
07-10-2009, 23:21
خداییش عجب بازی خفنیه! بخصوص اگه کارت گرافیک توپ داشته باشی و یه سیستم سرپا ( من 4870 دارم با E8400 راضیم بدک نیست) فقط حیف که مشکل و باگ زیاد داره. حتما قبل از شروع به بازی آخرین Patch ش رو نصب کنین. ضمنا یه patch غیررسمی هم هست که یک سری مشکلات اضافی رو هم حل میکنه فقط عیبی که داره باید از اول بازی رو شروع کنین ! ( ولی خداییش می ارزه، من اینکارو کردم و نتیجش خوب بود ) می تونین ازینجا دانلود کنین:
Sky Reclamation Project (v1.0.1)
Filename: srp_v1.0.1.zip
stalker.file***front.com/file/Sky_Reclamation_Project;104153

*** رو بردارید

اینجا هم آپلودش کردم 8 مگ بیشتر نیست و.لی خیلی به درد میخوره:

من پچ 1.4 رو نصب کردم بازی خیلی خوبیه ولی متاسفانه تا یه جای دیگه ادم نمیدونه کجا باید بره .

این هم راهنمای کامل کل بازی. واقعا بدون یه راهنمایی درست نمیشه این بازی رو درست و کامل انجام داد.

بعلاوه اون محدودیت وزن مهمترین عامل برای عدم لذت از بازیه! با این برنامه اون هم حل میشه ( البته بگم این فقط رو پچ آخریش کار میکنه ها 1.5.10

این هم نقشه کامل کل بازی!!! خیلی خیلی به درد میخوره:

alirezapk
08-10-2009, 10:31
:19:مال من تو اون مرحله که بعد از منفجر کردن نیروگاه زیرزمینی باید از اونجا فرار کنی گیر میکنه و یهو میاد بیرون.دقیقا تو قسمتی که از نردبون آخری میری بالا ویه لودینگ میده و بعد از اون سری از بازی خارج میشه. تورو خدا یکی کمک کنه.الان دارم پچ 1.5.8
رو دانلود میکنم آیا موثر هست یا نه

Masoud.Neshat
09-10-2009, 23:53
آخرین پچ 1.15.10 هستش! بهتره اون رو بگیری:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه اینها که از قبل بود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین رو هم اضافه کنین:
لیست کامل اسلحه ها و زره های بازی! حالشو ببرین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلیست و تصویر تمام موجودات بازی و اطلاعات مربوطه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلیست و تصویر تمام آنومالی های بازی و اطلاعات مربوطه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلیست و تصویر تمام زره های بازی و اطلاعات مربوطه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلیست و تصویر تمام عتیقه های بازی و اطلاعات مربوطه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلیست و تصویر تمام اسلحه های بازی و اطلاعات مربوطه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به تمام دوستداران این بازی و اساسا هر بازی تیراندازی دیگه توصیه اکید دارم این سایت رو ببینید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Masoud.Neshat
18-10-2009, 16:40
بهترین اسلحه بازی GP 37:

البته من همین Vintar BC خودم رو بیشتر دوست دارم.

brain
23-03-2010, 20:01
سلام.
وسط یکی از مراحل ناگهان از بازی خارج میشه ... ( بعد از Red Forest .... میرسیم به یه کمپ که باید با سرباز های Freedom باید بگیریمش ..... ) اونجا از بازی بعد از چند ثانیه میاد بیرون .. بدون هیچ اروری !!!
مشکل از کجاست !؟

Booseh_ye_Irani
30-03-2010, 14:29
این هم راهنمای کامل کل بازی. واقعا بدون یه راهنمایی درست نمیشه این بازی رو درست و کامل انجام داد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعلاوه اون محدودیت وزن مهمترین عامل برای عدم لذت از بازیه! با این برنامه اون هم حل میشه ( البته بگم این فقط رو پچ آخریش کار میکنه ها 1.5.10

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم نقشه کامل کل بازی!!! خیلی خیلی به درد میخوره:

رقیق راهنمای بازی که انگلیسیه!

navidgolshan
25-05-2010, 13:22
با عرض سلام و خسته نباشد خدمت دوستان من بازی S.T.A.L.K.E.R call of pripyat رو نصب کردم موقع اجرای بازی ارور cannot open file fsgame.ltx.check your working folder رو میده ممنون میشم کمک کنید.

R.P.G
26-05-2010, 09:05
با عرض سلام و خسته نباشد خدمت دوستان من بازی S.T.A.L.K.E.R call of pripyat رو نصب کردم موقع اجرای بازی ارور cannot open file fsgame.ltx.check your working folder رو میده ممنون میشم کمک کنید.

کاش توی تاپیک خود بازی مطرخ میکردید:

فایل اجراییتون رو از آدرس زیر:

به

یعنی به پوشه ی قبل از بین تغییر بدید. (کلیک راست پروپرتیس)
تغییر بدین احتمال درست شدنش هست.

Ultimate
30-05-2010, 22:50
مفتخرم که این بازی رو تمامی نسخه هاش رو دارم و هر سه تاش رو تا اخر به اتمام رسانیده ام.یـــــــــــــــــیهــ ــــــــــا:10:
اما خداییش این اخریه خیلی گرافیک بالایی داشت مجبور شدم رو انیلازینگ 8x بذارم چون رم سیستم 2 باس 1600 هستش .و به دوستان پیشنهاد میکنم این بازی رو حتما یک بار تموم کنید.

R.P.G
01-06-2010, 09:24
این که تاپیک نسخه ی آخری نیست جانم :دی

siaman99
15-06-2010, 12:19
patchچه کار میکنه؟

King_90
15-06-2010, 15:26
ببخشید این بازی الان امده ؟

morteza.1975
29-01-2012, 00:53
با درود دوستان من این بازی رو تازه گرفتم و در قسمتی که وسط جنگل میرم روی تانک و یک نوع تیر هست که 2000 تا هست وقتی برش میدارم هیچ اتفاقی نمی افته یعنی روی نقشه هیچ علامتی برای ماموریت جدید داده نمیشه و همچنان دایره قرمز رنگ هستش در ضمن بالای تانک هم یک حباب هست باید چیکار کنم

badraghi
12-02-2012, 11:21
سلام دوستان من این بازیو نصب کردم اولی پچو ندارم و نصب نکردم . وقتی اجراش میکنم یه اخطار میده و این صفحه باز میشه xray-engain و میگه در پایین گزینه submit bugs رو بزن وقتی میزنم میگه نمیتونه واسه این سرور پیدا کنه . بنظرتون چکارش کنم ?

mahyarSAMSUNG
12-02-2012, 23:11
شما وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنید یه عکس کوچیکی از بازی باز میشه و وارد بازی میشه اگه درباره سرور و اینترنت چیزی مینویسه نشون دهنده اینه که بازی کرک نشده ... کرکش توی اینترت پره دانلود و توی پوشه bin بفرستید اونوقت بازی اجرا میشه

biato
03-05-2012, 13:56
درود

دوستان میشه کرک این بازی قرار بدید چون مال من همش میپره بیرون فکر کنم از کرک باشه

سپاس

biato
03-05-2012, 19:35
نبود کسی کمک کنه از دوستان