مشاهده نسخه کامل
: پیدا کردن پسورد ویندوز Xp با کمک Ms Dos
سلام دوستان
می خواستم سوال کنم که اگر با کمک Ms-dos بتوانم وارد سیستمی بشم آیا راهی هست که بتونم به کمک آن پسورد Windows Xp آن را پیدا کنم یا آن را غیر فعال کنم و بتوانم تحت Xp با آن سیستم کار کنم؟
ممنون
majid_kntu
20-01-2008, 21:52
اين كه گفتي يــــــــــــــــــــــــ ـــــعنيچـــــــه؟
برو اینجایه برنامه با یه توضیح مختصر و مفید گذاشتم . واسه ریست کردن پسورد ویندوز، مشکلی هم داشتی بگو تا کمکت کنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
tabriz-info
20-01-2008, 22:56
من یادم میاد یه جایدیگه جواب شما رو دادم با داس میشه یک یوزر ادمین تو کامپیوتر هک شده درست کرد
برو به بخش مقالات هک اونجا کامل مجید توضیح داده
majid_kntu
20-01-2008, 23:09
نه!
نگرفتيد چي گفتم!
اين دوستمون اصلا منظورش چيز ديگه ايه!آخه اين يعني چي
اگر با کمک Ms-dos بتوانم وارد سیستمی بشم
tabriz-info
20-01-2008, 23:34
نه!
نگرفتيد چي گفتم!
اين دوستمون اصلا منظورش چيز ديگه ايه!آخه اين يعني چي
خوب عزیز وارد شدن با داس چیز حیرت آوری نیست که
با داس میشه وارد یک سیستم دیگه شد وایسا الان برات کد ساختن یوزر ادمین رو هم میارم تو متوجه بشی
tabriz-info
20-01-2008, 23:40
بفرما اقاجون
دستور ساخت یوزر ادمین با نام mohammad
که سطر اول یوزر mohammad با پسوورد 123 میسازه
سطر دوم هم اونو ادمین میکنه
حتی میتونی مخفیش کنی تا تابلو نشه و حتی امکانات دیگه ای هم اضافه کنی بعد bat کنی بفرستی طرف یه بار اجرا کنه
بعد دیگه کارش تمومه
Morteza_SOS
21-01-2008, 07:02
به نام خدا
سلام خوب بود (-:
بفرما اقاجون
دستور ساخت یوزر ادمین با نام mohammad
که سطر اول یوزر mohammad با پسوورد 123 میسازه
سطر دوم هم اونو ادمین میکنه
حتی میتونی مخفیش کنی تا تابلو نشه و حتی امکانات دیگه ای هم اضافه کنی بعد bat کنی بفرستی طرف یه بار اجرا کنه
بعد دیگه کارش تمومه
با تشکر....این دستورات را ابتدا تو داس بنویسم و سپس تحت XP کامپیوتر رو بوت کنم ؟ در ضمن بعدا برای اینکه طرف متوجه نشه می تونم این اکانت رو تو XPاز بین ببرم ؟
با سپاس فراوان
ghoghnoose_dana
21-01-2008, 10:29
با تشکر....این دستورات را ابتدا تو داس بنویسم و سپس تحت XP کامپیوتر رو بوت کنم ؟ در ضمن بعدا برای اینکه طرف متوجه نشه می تونم این اکانت رو تو XPاز بین ببرم ؟
با سپاس فراوان
هم میتونی از بین ببری هم میتونی مخفیش کنی که موقع بالا اومدن ویندوز اون user نشان داده نشه مثل یوزر administrator که ساخته شده ولی در صفحه ورود قرار نداره
با تشکر بسیار.....آخرین سوالم این است که آیا این دستورات را ابتدا باید تو داس بنویسم و سپس تحت Xp کامپیوتر رو بوت کنم ؟
با تشکر بسیار.....آخرین سوالم این است که آیا این دستورات را ابتدا باید تو داس بنویسم و سپس تحت Xp کامپیوتر رو بوت کنم ؟
این فرمانی که ایشون گفتن فقط زمانی جواب میده که شما با یخ یوزر ادمین توی سیستم لاگین کرده باشید بعد از توی CMD اینا رو بنویسی .
وگرنه فرضآ اگه بخوای سیستم رو با یه فلاپی بالابیاری و اینا رو اونجا بزنی که کار نمیکنه این فرمانهای ویندوز هست نه داس .
کاش یه نگاهی به پستی که زده بودم میکردی ، فکر نکنم از دوستان کسی راهی بهت نشون بده که به دردت بخوره . یه مقاله ای هم بود که بهاره نوشته بود، در مورد بدست آوردن پسورد ادمین بگردی می تونی پیداش کنی .
توی این موضوع هم تاپیک زیاد ولی بری توشون آخرش مبیفهمی که هیچ کدوم کارایی نداره . این تاپیک n صفحه هم بشه باز همین اشه و همین کاسه . جز
1- ریست پسورد که لینکش رو توی پست 3 دادم .
2- بدست آوردن پسورد با همون روش بهاره خانم
موفق باشی
ghoghnoose_dana
21-01-2008, 19:39
سلام دوستان
می خواستم سوال کنم که اگر با کمک Ms-dos بتوانم وارد سیستمی بشم آیا راهی هست که بتونم به کمک آن پسورد Windows Xp آن را پیدا کنم یا آن را غیر فعال کنم و بتوانم تحت Xp با آن سیستم کار کنم؟
ممنون
ایشون گفتن با استفاده از داس وارد سیستم بشن و بقیه دوستان هم طبق حرف ایشون راهنمایش کردن
غیر از این میتونن از برنامه های samcracker که میتونن اونو روی فلاپی یا سیدی رایت کنن و سیستم رو با اون بوت کنند (این برنامه ها فایلهای sam ویندوز رو دستکاری میکنند) میتونه اسم کاربری و رمز عبور رو دربیاره یا یکی بسازه)فایلهای sam مخفی و غیر قابل دسترسی در ویندوزن و از طریق سیستم عاملهای غیر ویندوزی میشه به اونها دسترسی پیدا کرد
tabriz-info
21-01-2008, 19:47
ایشون گفتن با استفاده از داس وارد سیستم بشن و بقیه دوستان هم طبق حرف ایشون راهنمایش کردن
غیر از این میتونن از برنامه های samcracker که میتونن اونو روی فلاپی یا سیدی رایت کنن و سیستم رو با اون بوت کنند (این برنامه ها فایلهای sam ویندوز رو دستکاری میکنند) میتونه اسم کاربری و رمز عبور رو دربیاره یا یکی بسازه)فایلهای sam مخفی و غیر قابل دسترسی در ویندوزن و از طریق سیستم عاملهای غیر ویندوزی میشه به اونها دسترسی پیدا کرد
مرسی همینو بگو
تایید میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.