PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ::: فیلـم مستنـد واقعـی از جــن گیــری :::

zeynal
20-01-2008, 01:08
ــــــلام
عرض شود حضور رفقای عهد ماضی،‌حال و مستقبل !!! امیدوارم حال همگی خوب باشه،
عارضم خدمتتون که از لینک زیر میتونید فایل تصویری با فرمت WMV رو دانلود بفرمایید، مدت زمان این کلیپ تصویری 5 دقیقه و 5 ثانیه و حجمش برابر با 53/1 مگابایت هست، کیفیتش در حدقابل قبولی هست که ارزش دیدن رو 100٪ داره.
در این کلیپ صحنه واقعی از مراسم يك جن گيري از نوع اسلامي بشما نشون داده میشه و تا جاییکه من تحقیق کردم و از یکی دوتا دوست اهل فن ! سئوال کردم حقیقی هست و مــو، لای درزش نمیره، این کارها مربوط میشه به حکایت قدیمی و بحث برانگیز علوم غریبه که این روزها هنوز که هنوزه طرفدار داره.

درتوضیحات مرتبط با این فایل در سایت منبع اومده: لازم به ذكر است كه اشخاصي كه عمليات جن گيري انجام ميدند بايد خيلي از قدرت روحي بالايي برخوردار باشند و كمتر كسي ميتونه اين عمل رو به صورت كامل انجام بده تا خودش هم ضرر نكنه در اكثر اوقات پيش آمده كه بعد از اين مراسم ها شخص جن گير مورد هجوم برخي از اجنه قرار گرفته و جان خودشون رو از دست داده در اين مراسمها فرد جن گير چيزي رو ميبينه كه كمتر كسي ميتونه اون رو تحمل كنه كه باز هم قدرت روحي اون شخص باعث ميشه تا صدمه نبينه و اعتماد به نفس خودش رو از دست نده . اون چيز هم اينه كه اون فرد اجنه ي شرير رو به صورت واقعي ميبينه نه تمثيل به شكلي يا فردي ديگر يعني به شكل آتش و بسيار خوف ناك كه در اين زمان قدرت روحيه اون شخص باعث ميشه همه ي اون كارها رو بكنه. ونيزبعد مراسم تا چندين روز و حتي چندين ماه مورد اذيت و ازار اين موجودات قرار ميگيرند و در مراسماتي نيز جن از بين ميره و كشته ميشه كه در اين مراسمات فرد جن گير مورد غضب خانواده ي اون جن قرار ميگيره و باز هم مورد ازيت وازار واقع ميشه پس همه ي اين چيزها به قدرت روح اون جن گير براي همين اشخاصي كه اين كار رو انجام ميدن خيلي كم هستند.در هرصورت فک کنم برای دوستانیکه تا بحال این قبیل صحنه ها رو ندیدن جالب باشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

زنده باشیدو برقرار

منبع: سایت ارواح :18:

.

@R3Z
20-01-2008, 10:18
اولا سرعت اينترنتم كفاف نميده دوما پي اين چيزا نريد كه آخر بايد شب زنده داري بكنيد

B L A S T E R
20-01-2008, 18:27
من که میترسم ببینم.یکی دان کنه ببینه چطوریه؟..

hamid00009
20-01-2008, 19:13
به نظر من که اصلا خوب نبود

faryade_khamosh
20-01-2008, 19:59
سلام
آقا من دیدمش
ولی اول چندتا نکته

حجمش 1.53 مگ هستش نه 51.3

بعد زیاد ترسناک نبود ولی جالب بود اونی که هیجان دوست دارن برن ببینن

ولی یه جورایی واقعی بنظر میاد

موفق باشین یا حق

K A R I M I
20-01-2008, 22:14
منم دان کردم ، فکر کنم که این دوستمون اشتباهی آپ کرده چون به نظر من اصلا جالب نبود عین یه فیلم ساده یارو ازخودش ادا در میاورد که منم میتونم بازی کنم !

hamkar1981
21-01-2008, 12:32
يه طوري گفتيد ترسناك كه ما گفتيم شب نمي خوابيم
اصلاً هم ترسناك نبود.
ولي ممنون از زحمتي كه كشيدي
موفق باشي

Ship Storm
21-01-2008, 14:54
از این چیز میزها هرکس واقعیش رو داره بزاره دانلود کنیم

از zeynal جان هم ممنون

B L A S T E R
21-01-2008, 19:27
من که **** ندارم ببینم

Omid Tomy
21-01-2008, 19:42
من دانلود كردم ولي فردا صبح با چند نفر ديگه با هم ايشالا ميبينيمش

Omid Tomy
21-01-2008, 19:43
سلام
آقا من دیدمش
ولی اول چندتا نکته

حجمش 1.53 مگ هستش نه 51.3

بعد زیاد ترسناک نبود ولی جالب بود اونی که هیجان دوست دارن برن ببینن

ولی یه جورایی واقعی بنظر میاد

موفق باشین یا حق
اون بنده خدا هم كه همينو نوشته چرا گير مي دي؟

Omid Tomy
21-01-2008, 19:53
بابا اين چقدر بي مزه بود يارو همينجور تا آخر كليپ جيغ و داد ميكنه همين

corey
21-01-2008, 22:09
ترسیدم امشب نمی تونم بخوابم:27::27::27::27::27::27::27:

kiarash3500
23-01-2008, 21:59
منم دان کردم ، فکر کنم که این دوستمون اشتباهی آپ کرده چون به نظر من اصلا جالب نبود عین یه فیلم ساده یارو ازخودش ادا در میاورد که منم میتونم بازی کنم !

دقيقا من گفتم الان طرف به سقف ميچسبه يا تو هوا معلق ميشه اما همه اش فيلم بود منم ميتونم اين كار رو بكنم بابا

Aryan.nik
23-01-2008, 22:10
امریکا هالیود و سک.س و برای انحراف افکار عمومی داره و جوامع اسلامی مانند ایران روح و مسائل دینی......

Satrikon
23-01-2008, 22:18
پي اين چيزا نريد كه آخر بايد شب زنده داري بكنيد
!!!
کاری من کردم 2 سالی به جون خودم
از 13 تا 15 سالگی حدودآ بعد جسور شدم!

@R3Z
24-01-2008, 00:52
دقيقا منم 14 سالگي يه فيلم واقعي از اظهار روح ديدم نه مثل اين كشكي تو اون قشنگ صداي روحا ميومد و تاريك بود و با چراغ قوه سايه روحا رو دنبال ميكرد.
من اون موقع بهش خنديدم ولي شب كه خوابيدم خواب ديدم كه رفتم pc رو روشن كردم تا اون فيلمو پلي كردم تو خواب احساس خفگي و تشنج كردم(نخنديد جدي ميگم!!)از اون موقع تا 3 ماه شبا تا 3-4 نصفه شب بيدار ميموندمو قلبم تپ تپ ميكرد
ولي بعدش درست شد و الان از اين چيزا زياد نميترسم.
درست ميشه!!!

H M R 0 0 7
24-01-2008, 11:17
اينجوري كه دوستان تعريف كردن پس دانلود نكنم بهتره. ولي تشكر ميكنم از دوستمون به خاطر اين تاپيك.

حالا يه چيزي: تا حالا ديدن كسي رو (هر چقدر هم چاق باشه) توسط دو نفر با هر كدوم با دو تا انگشت دستشون و با سوت بالا ببرن.
من ديدم.
3-4 دفعه هم ديدم.

@R3Z
24-01-2008, 11:54
يه كم واضح تر ميگي من كه نفهميدم

Satrikon
25-01-2008, 15:51
منم!
چیزی رو که تایپ میکنید که verify هم بکنین!

بردیا
26-01-2008, 20:37
من خودم توی مراسم اظهار ارواح بودم ولی ... نکردیم که بگیم خودشو نشون بده.فقط روحه با استفاده از پسر عمم برامون مینوشت.البته یه بارم گفتیم مثلا حضورشو با خاموش کردن چراغ ثابت کنه که گفتش میترسید چیزیتون میشه پس فقط با انگشتش زد به میز.

peyman_nn
27-01-2008, 20:30
این که داونلود نمیشه

H M R 0 0 7
29-01-2008, 12:37

اگه با من بودي باشه دوباره توضيح ميدم::31:

شخص مورد نظر روي زمين دراز مي كشيد(بدون همراه داشتن هيچگونه تيزي مثل چاقو يا سوزن) بعدش پسر عمم با يه نفر ديگه هر كدومشون مرفتم يه طرف شخث مورد نظر و دوتا انگشتوشن رو ميزاشتن زيره اون شخص الته با دو تا دست. بعد يه وردي توي گوش هم ميخوندن (يه چيز توي اين مايه ها: اين مرده مرده كيست، اين مرده مرده شاه پريان است ف ما اين مرده را به قبرستان شاه پريان ميبريم و....) در اخر هم يه ورد پيش خودش ميخوند و به هيچ كسم نميگفت و بعد شروع ميكردن به سوت زدن.بعد شخصي كه دراز كشيده بود هر چقدر هم كه وزنش زياد بود تا زماني كه اونا سوت ميزدن بالا ميرفت. جالب اينجاست كله طرف جوري واي ميستاد كه انكار زير سرش بالشه.:18: در حالي كه طرف ميگفت من سرم رو ازاد كرده بودم. البته شايد يكمي كه نه، خيلي عجيب باشه ولي حاضرم قسم بخورم كه چند بار جلوي چشام اينكارو كردن.حتي جلو جمع.:21::27:

shazdeh23
29-01-2008, 12:54
حداقل یه جا آپلودش میکردی که قابلیت Resume داشته باشه.
با این سرعت لاکپشتی که نمیشه.....!
ممنون
یا حق

shirazhaker
29-01-2008, 22:00
baba in ke kheli cherto pert bood jatoon khali man kooli khandidam

ya30n
06-02-2008, 17:50
جالبه
ترسناك كه نيست دوستان
ما خودمون اين كاره ايم
ميخواستم تو فروم تاپيك هم بزنم ولي حيف
كه نه وقتش هست و ميدونم اگه بزنم روز اول نه دوم ميره تراش...
ممنون بابت كليپ
يا حق (:

ya30n
06-02-2008, 17:55
من خودم توی مراسم اظهار ارواح بودم ولی ... نکردیم که بگیم خودشو نشون بده.فقط روحه با استفاده از پسر عمم برامون مینوشت.البته یه بارم گفتیم مثلا حضورشو با خاموش کردن چراغ ثابت کنه که گفتش میترسید چیزیتون میشه پس فقط با انگشتش زد به میز.

صد در صد درسته
خوب شده خودشون نشون نداده (:

این که داونلود نمیشه

دانلود ميشه برادر

حداقل یه جا آپلودش میکردی که قابلیت Resume داشته باشه.
با این سرعت لاکپشتی که نمیشه.....!
ممنون
یا حق

از سرعت من كه بدتر نيست ولي خداييش 1 مگ ديگه چيزي نيست بونه نگير داداش

baba in ke kheli cherto pert bood jatoon khali man kooli khandidam

فارسي تايپ كن دوست خوبم

يا حق (:

amir-vampire
17-02-2008, 00:10
منم نتونستم دانلود کنم ...

am2
17-02-2008, 07:02
اگه ميشه يه جاي ديگه اپ كنين

مرتضی nvcd
17-02-2008, 07:10
بعضی ها چقدر می ترسن !!!

اقا این چرا دانلود نمی شه ؟؟؟!!!

amin-se
18-02-2008, 23:21
بابا یه جای دیگه آپلود کنین ...
ERROR
The requested URL could not be retrieved

--------------------------------------------------------------------------------

While trying to retrieve the URL:

The following error was encountered:

Connection Failed
The system returned:

(111) Connection refusedThe remote host or network may be down. Please try the request again.

Your cache administrator is vaghar_online@yahoo.com.

--------------------------------------------------------------------------------

Generated Mon, 18 Feb 2008 19:53:14 GMT by Cache (squid/2.5.STABLE12)

سایت قحطیه ؟؟!!

amin-se
25-02-2008, 13:12
پس چی شد ؟؟!! سر کاریم زینال ؟؟

Masoud_kp
29-02-2008, 23:47
آقا لطفا یه جا دیگه آپلود کنید

سیاوش جلالی
07-03-2008, 16:27
من که هر کاری کردم نتونستم فیلم و دانلود کنم.میشه یکی منو راهنمایی کنه

emp-ehsan
07-03-2008, 16:46
اگه با من بودي باشه دوباره توضيح ميدم::31:

شخص مورد نظر روي زمين دراز مي كشيد(بدون همراه داشتن هيچگونه تيزي مثل چاقو يا سوزن) بعدش پسر عمم با يه نفر ديگه هر كدومشون مرفتم يه طرف شخث مورد نظر و دوتا انگشتوشن رو ميزاشتن زيره اون شخص الته با دو تا دست. بعد يه وردي توي گوش هم ميخوندن (يه چيز توي اين مايه ها: اين مرده مرده كيست، اين مرده مرده شاه پريان است ف ما اين مرده را به قبرستان شاه پريان ميبريم و....) در اخر هم يه ورد پيش خودش ميخوند و به هيچ كسم نميگفت و بعد شروع ميكردن به سوت زدن.بعد شخصي كه دراز كشيده بود هر چقدر هم كه وزنش زياد بود تا زماني كه اونا سوت ميزدن بالا ميرفت. جالب اينجاست كله طرف جوري واي ميستاد كه انكار زير سرش بالشه.:18: در حالي كه طرف ميگفت من سرم رو ازاد كرده بودم. البته شايد يكمي كه نه، خيلي عجيب باشه ولي حاضرم قسم بخورم كه چند بار جلوي چشام اينكارو كردن.حتي جلو جمع.:21::27:

يك همچين برنامه اي رو تعدادي از دوستانم هم اجرا مي كردند و فكر نمي كنم كار زياد پيچيده اي هم باشه.

فرض كنيم طرف 80 كيلو باشه
چهار نفر طرف راست و چهار نفر طرف چپ جنازه مي ايستند و
هر كدام دو انگشت از هر دستشون رو زير جنازه مي زارند

خوب تا حالا 8 نفر هستند. پس به هر نفر 10 كيلو مي رسه
وهر نفر دو تا دست داره پس به هر دستي 5 كيلو مي رسه
به نظر شما بلند كردن 5 كيلو با دو انگشت خيلي سخته؟
معلومه كه طرف مثل پر كاه بلند مي شه

و تازه اگه 6 نفره هم اجرا كنند هر نفر بايد 13 كيلو رو بلند كنه.

(من و 4 نفر ديگه يك بشكه 150-160 كيلويي پر از آب رو روي يك سكو با ارتفاع دو متر گذاشتيم.)

نكته جالب اين نمايش اينه كه اگه اونا نتونن طرف رو بلند كنند بايد فكر كرد حتما مسئله ماوراي طبيعه وجود داره.

موفق باشيد

Balrog
12-03-2008, 07:10
لينكت پنچره دايى!

behexen
19-04-2008, 19:06
ــــــلام
عرض شود حضور رفقای عهد ماضی،‌حال و مستقبل !!! امیدوارم حال همگی خوب باشه،
عارضم خدمتتون که از لینک زیر میتونید فایل تصویری با فرمت WMV رو دانلود بفرمایید، مدت زمان این کلیپ تصویری 5 دقیقه و 5 ثانیه و حجمش برابر با 53/1 مگابایت هست، کیفیتش در حدقابل قبولی هست که ارزش دیدن رو 100٪ داره.
در این کلیپ صحنه واقعی از مراسم يك جن گيري از نوع اسلامي بشما نشون داده میشه و تا جاییکه من تحقیق کردم و از یکی دوتا دوست اهل فن ! سئوال کردم حقیقی هست و مــو، لای درزش نمیره، این کارها مربوط میشه به حکایت قدیمی و بحث برانگیز علوم غریبه که این روزها هنوز که هنوزه طرفدار داره.

درتوضیحات مرتبط با این فایل در سایت منبع اومده: لازم به ذكر است كه اشخاصي كه عمليات جن گيري انجام ميدند بايد خيلي از قدرت روحي بالايي برخوردار باشند و كمتر كسي ميتونه اين عمل رو به صورت كامل انجام بده تا خودش هم ضرر نكنه در اكثر اوقات پيش آمده كه بعد از اين مراسم ها شخص جن گير مورد هجوم برخي از اجنه قرار گرفته و جان خودشون رو از دست داده در اين مراسمها فرد جن گير چيزي رو ميبينه كه كمتر كسي ميتونه اون رو تحمل كنه كه باز هم قدرت روحي اون شخص باعث ميشه تا صدمه نبينه و اعتماد به نفس خودش رو از دست نده . اون چيز هم اينه كه اون فرد اجنه ي شرير رو به صورت واقعي ميبينه نه تمثيل به شكلي يا فردي ديگر يعني به شكل آتش و بسيار خوف ناك كه در اين زمان قدرت روحيه اون شخص باعث ميشه همه ي اون كارها رو بكنه. ونيزبعد مراسم تا چندين روز و حتي چندين ماه مورد اذيت و ازار اين موجودات قرار ميگيرند و در مراسماتي نيز جن از بين ميره و كشته ميشه كه در اين مراسمات فرد جن گير مورد غضب خانواده ي اون جن قرار ميگيره و باز هم مورد ازيت وازار واقع ميشه پس همه ي اين چيزها به قدرت روح اون جن گير براي همين اشخاصي كه اين كار رو انجام ميدن خيلي كم هستند.در هرصورت فک کنم برای دوستانیکه تا بحال این قبیل صحنه ها رو ندیدن جالب باشه.

زنده باشیدو برقرار

منبع: سایت ارواح :18:

.
اگه می شه از یه سایت دیگه اپلود کن یا لینک منبع رو بده مرسی

xajorov
21-04-2008, 00:49
این همه ادم درخواست دادن یه جا دیگه اپ کنی؟
چی شد اپ نمی کنی؟
منم تو کفم خواهشن هر چه زودتر اپش کن.
با تشکر.

salarnight
22-04-2008, 12:58
يك همچين برنامه اي رو تعدادي از دوستانم هم اجرا مي كردند و فكر نمي كنم كار زياد پيچيده اي هم باشه.

فرض كنيم طرف 80 كيلو باشه
چهار نفر طرف راست و چهار نفر طرف چپ جنازه مي ايستند و
هر كدام دو انگشت از هر دستشون رو زير جنازه مي زارند

خوب تا حالا 8 نفر هستند. پس به هر نفر 10 كيلو مي رسه
وهر نفر دو تا دست داره پس به هر دستي 5 كيلو مي رسه
به نظر شما بلند كردن 5 كيلو با دو انگشت خيلي سخته؟
معلومه كه طرف مثل پر كاه بلند مي شه

و تازه اگه 6 نفره هم اجرا كنند هر نفر بايد 13 كيلو رو بلند كنه.

(من و 4 نفر ديگه يك بشكه 150-160 كيلويي پر از آب رو روي يك سكو با ارتفاع دو متر گذاشتيم.)

نكته جالب اين نمايش اينه كه اگه اونا نتونن طرف رو بلند كنند بايد فكر كرد حتما مسئله ماوراي طبيعه وجود داره.

موفق باشيد

دوست عزیز hmr جان راست میگن
من خودم هم این کار رو کردم و دیدم و روی من هم حتی انجام دادن
البته من هم قبلش به این چیرا میخندیدم
باید خودت ببینی تا باور کنی
در ضمن 8 نفر کجا بود !!!
اصلا جا میشن 8 نفر ؟؟
ما 4 نفری بلند می کردیم که بقول شما می شد نفری 20 کیلو
ولی در واقع وزنی که هر نفر حس می کرد کمتر از نیم کیلو بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yoosefi
24-04-2008, 13:28
دانلود نميشه!!!

rezapassword
25-04-2008, 08:25
دان نمیشه رسیدگی کنید لطفت

SANR
26-04-2008, 23:38
بله درسته مثل اینکه پاک شده!