مشاهده نسخه کامل
: درخواست cd گوشی n70
سلام ، من cd موجود در جعبه گوشیم را که n70 است گم کردم و هرجا هم مراجعه کردم این cd را ندارند . کسی میتونه کمک کنه؟یاجایی را معرفی کنید که بتونم مراجعه و تهیه کنم و یا اگر میشود از جایی دانلود کنم . متشکر:20:
NINTENDO_DS
13-01-2008, 22:47
اگر پی سی سوئیت میخواید برید به سایت اصلی نوکیا و از اونجا دانلود کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر پی سی سوئیت میخواید برید به سایت اصلی نوکیا و از اونجا دانلود کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر ، موضوع تنها پی سی سوئیت نیست فعلا مشکل نصب یو اس بی را دارم که سیستم نمی شناسد و در وحله بعد نیاز به نرم افزارهای مربوطه مثل پی سی سوئیت و غیره
Noob Saibot
21-01-2008, 12:11
با سلام به شما.
یعنی چی نصب USB ؟ به هر حال اگه میخواهی گوشی رو به کامپیوتر با USB نصب کنی احتیاج به برنامه Nokia PC Suite داری. البته اگر گوشی شما OS 9 به بالا دارد، در بیشتر موافع گوشی رو به عنوان Cool Disc میشناسه. ولی شما گوشی N70 با OS 8 داری. هر کاری کنی نمیشه یه غیر از این نرم افزار گوشی رو به Com وصل کنی. میشه بیشتر توضیح بدی تا بهتر راهنماییت کنم؟
ممنونم Noob Saibot. من گوشی را از یکی از دوستان خریدم (البته نو بود) و چونcd آن را برداشته بود و پیدا نشد از ابتدا من با ram reader کار میکردم ولی حالا میخوام با اتصال مستقیم به کامپیوتر کارهایی که میخوام انجام بدم و یا از همه امکانات موجود گوشی نظیر web و ... استفاده کنم که به هرحال به cd اولیه نیاز است . ممکنه راهنماییم کنی ؟
alisahaf70
24-01-2008, 19:40
توی علاعدین تو طبقه اخر دیدم بفروشن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.