ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رفع اشكالات شما در دلفي

mojtaba-design
11-01-2008, 16:51
سلام دوستان من دوباره به جمع پي سي ورد پيوستم
خوب اولا كه اسمم مجتبي است و حرفه ام تو گرافيك ، طراحي سايت ، ميكس ، انيميشن سه بعدي و دو بعدي تا حدودي هك و ...
حالا هم دارم دلفي كار ميشم
پس از همه دوستان خواهش ميكنم كه منو تنها نزاردند و به پرسش هاي من و كساني كه تو اين تاپيك هستن جواب بدن،البته من خودم هم تا جايي كه بلد باشم واسه اين تاپيك زحمت ميكشم .
سولجر جون ، مرد مباح ،نونفرس و بقيه دلفي كارا بشتابيد كه ميخواهيم آباد كنيم
===== :19:MOjtaba -DesiGn

mojtaba-design
11-01-2008, 16:56
سلام اولين سوال از خودمه
من يه پروژه داشت كه شامل 5 تا فرم مي شد .
من ميخوام برم به فرم دوم و فرم اول بسته شه
اگر فرم اول رو close كنم كل برنامه close ميشه و اگه هيدن كنم اونوقت اگه تو فرم دوم دكمه close رو بزنيم فرم بسته ميشه اما برنامه هنوز در حال اجراست
خواهشن كمكم كنيد

mojtaba-design
11-01-2008, 16:59
ببخشيد بلافاصله پست ميدم آخه خيلي سوال دارم
سوال دوم اينكه فرق پروسيجر و فانكشن چيه؟
1 سواله ديگه هم داشتم اونم اين بود كه آيا وقتي يه كامپونت رو استفاده كردي و از برنامت يك فايل exe ساختي و بري تو كامپيوتر طرف اجراش كني،بايد طرف هم اون كامپونت رو داشته باشه؟اگه جواب مثبته من چيكار كنم كه كامپونت داخل خود فايل برنامه باشه(همون فايل exe)

mojtaba-design
11-01-2008, 17:02
دوستان حتما جوابمو بدين

NoneForce
11-01-2008, 17:40
سلام
اولين كاري كه بايد قبل از پست دادن بايد انجام ميداديد مطالعه قوانين انجمن بود.
امكان جالبي و منحصر به فردي كه فرم ها دارند امكان ويرايش پست است، يعني لزومي ندارد چند پست متوالي پشت سر هم ايجاد كنيد، كافيست پست اول را ويرايش كنيد.

1- چون Form1 والد Form2‌ است پس در صورت از بين رفتن فرم 1 فرم 2 و كل برنامه از بين خواهد رفت. بايد فرم 1 را مخفي (Hide) كنيد و در روال onClose فرم دوم برنامه را ببنديد (Application.Terminate)

2- اساسي ترين تفاوت روال و تابع اين است كه تابع يك مقدار برميگرداند.

3- خير نيازي نيست روي كامپوتر مقصد كامپوننت را نصب كنيد، كامپوننت داخل فايل exe قرار مي گيرد.

mojtaba-design
11-01-2008, 18:50
ممنون دوست عزيز
حالا يه سوالي واسم پيش اومده اونم اينه كه آيا ميشه آرايه هايي رو كه از نوع string هستند به ترتيب حروف الفبا مرتب كرد؟اگه ميشه خوب چه جوري؟
سوال 2 : به نظر شما براي يك برنامه حسابداري بهتر است از كدام نوع بانك اطلاعاتي استفاده كنم؟
سوال 3 : ببخشيد،چقدر طول ميكشه كه آدم يه دلفي كاره حرفه اي بشه(من كششم بالاست و ميتونم خيلي چيزارو زود ياد بگيرم) در ضمن اگه ميشه بگيد كدام كتاب خيلي خوب دلفي رو آموزش ميده(بيشتر ميخوام سطحش حرفه اي باشه).
خيلي خيلي ممنون دوستان، فكر كنم كه با وجود شما تو دلفي هم موفق بشم

NoneForce
11-01-2008, 19:23
ممنون دوست عزيز
حالا يه سوالي واسم پيش اومده اونم اينه كه آيا ميشه آرايه هايي رو كه از نوع string هستند به ترتيب حروف الفبا مرتب كرد؟اگه ميشه خوب چه جوري؟
سوال 2 : به نظر شما براي يك برنامه حسابداري بهتر است از كدام نوع بانك اطلاعاتي استفاده كنم؟
سوال 3 : ببخشيد،چقدر طول ميكشه كه آدم يه دلفي كاره حرفه اي بشه(من كششم بالاست و ميتونم خيلي چيزارو زود ياد بگيرم) در ضمن اگه ميشه بگيد كدام كتاب خيلي خوب دلفي رو آموزش ميده(بيشتر ميخوام سطحش حرفه اي باشه).

سلام
نميدونم قبلا برنامه نويسي كرديد يا نه، ولي بعضي از سوالات ربطي به زبان دلفي نداره، مثل تفاوت روال با تابع، يا نحوه مرتب كردن آرايه.
1- بله ميشه آرايه را مرتب كرد، يك راحت خيلي راحت براي انجام اين كار استفاده از كامپوننت ListBox دلفي است، كافيه آرايه خودتون را به يك ListBox اضافه كنيد، بعد خاصيت Sorted ليست باكس را True‌كنيد، خب نتيجه يك ليست مرتب شده است، ميتونيد ليست مرتب شده را به آرايه خودتون كپي كنيد.
يا ميتونيد بصورت مستقيم روي آرايه كار كنيد.

2- قبلا بحث شده. از هر بانكي ميتونيد استفاده كنيد، براي شروع از Access استفاده كنيد، در صورت بزرگ شدن بانك ميتونيد نوع بانك را تغيير دهيد.

3- در مورد كتاب، اول راهنماي دلفي، دوم اينترنت (منبع ديگري نميشناسم)
زمان مورد نياز : 2 ماه و 16 روز و 14 ساعت و 26 دقيقه و 35 ثانيه
اين ديگه چه سواليه؟!! براي حرفه اي شدن بايد تا بازنشسته شدن ياد بگيريد، بعدش ميتونيد در مورد زمان مورد نياز سوال كنيد.

DrXoX
11-01-2008, 19:38
ممنون دوست عزيز

سلام
سوال اول رو که نونفورس عزیز جامع جواب دادن:11:

2 - اگر داده هاتون زیاده و به امنیت بالا نیاز داری SQLserver ولی اگر تعداد داده ها خیلی زیاد نباشه و امنیت

متوسط بخوای Access

3 - به نظر من تو اینترنت خیلی مطالب بهتری هست تا کتاب های ترجمه شده که تو بازار موجوده هر کتابی

می خوای بخون به غیر از جعفر نژاد قمی

موفق باشید

mojtaba-design
11-01-2008, 21:49
بدبختي منم دارم جعفر نژاد قومي رو ميخونم،اهان ميبينم مذخرفه

romixery
11-01-2008, 22:25
سلام و خوش آمد به دوست عزيزمون مجتبي عزيز
البته بايد بگم كه كتاب جعفر نژاد براي شروع بد نيست. خودم براي شروع از كتاب جعفر نژاد استفاده كردم. ولي اگه بخواي دلفي كار حرفه اي بشي بايد به منابع ديگه مثل P30world مراجعه كني. خيلي از بچه ها توي اين انجمن حرفه اي شدن.
موفق باشين
باي

mojtaba-design
12-01-2008, 22:43
اگه ميشه يه تاپيك براي آموزش توابع دلفي معرفي كنيد.

مرد مباح
13-01-2008, 09:09
يك تاپيك توي خود دستگاه كامپيوترت وجود داره.
اونم هلپ خود دلفي.
قبلا هم گفتم و بازم ميگم. قدر هلپ دلفي رو بدونيد. ضمنا توابعي كه متداول هست و مورد استفاده شما قرار ميگيره توي كتاب جعفري نژاد هم ميتوني پيداش كني.

mojtaba-design
13-01-2008, 09:35
منم از همون استفاده ميكنم فقط اون يه بدي داره اونم اينكه بايد براي كسب نتيجه بهتر خود تابع رو بدوني تا توضيحاتش رو بده
خوب اگه تابع رو ميدونستم كه از شما سوال نميكردم.

Mavix
13-01-2008, 19:51
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ali_Delphi2006
16-01-2008, 14:41
حالا كه همه سوال ميپرسند من هم يك سوال دارمچطور ميشه در دلفي براي سيستم عامل سيمبيان موبايل برنامه نوشت؟؟

mojtaba-design
16-01-2008, 19:29
تا جايكه من ميدونم فكر كنم بايد كامپونت ش رو داشته باشي البته از دلفي بعيد نيست واسه سيمبين هم كلاس مخصوص داشته باشه ( دلفي پر قدرت ترين زبان برنامه نويسي جهانه)

mammad*2
24-01-2008, 11:18
من برای محاسبه sin برحسب درجه از این فرمول استفاده می کنم
( sin(pi/180*D که Dمقدار درجه می باشد. این فرمول در بیشتر موارد جواب میده اما وقتی سینوس 180 درجه را می خوام حساب کنم به جای صفر با این عدد عجیب روبرو میشم
sin(pi/180*180)= -5.42101086242752E-20
مشکل از چیه؟

مرد مباح
24-01-2008, 12:06
اولا به جمع ما خوش آمدي.
ثانيا ميتوني اين جور سوالات رو توي آموزش براي مبتديها بپرسي. اونجا بهتره.

شما بايد از پرانتز استفاده كني.
كل فرمولت به شكل زير ميشه :

اينجوري جوابت درست ميشه.
چون عملگر ضرب بر تقسيم اولويت داره.
فرمول بالا رو بدن پرامتز دوم هم امتحان كني جوابتو ميگيري.
ضمنا براي نمايش عدد هم بايد يك فرمت تعريف كني كه به صورت نماد علمي نشونت نده.
ميتوني فرمان Format در هلپ دلفي رو نگاه كني.
موفق باشي.

mammad*2
24-01-2008, 14:49
از جوابت ممنونم . ولی با این فرمول هم دقیقا همون جواب رو می گیرم مشکل اینجاست که این فرمول در مورد
هر عددی غیر از 180 جواب میده . چه جوری میشه در مورد 180درجه جواب صفر بده.
در ضمن چون عنوان تاپیک 'رفع اشکالات شما در دلفی' بود من اینجا پست دادم.

punisher 007
24-01-2008, 15:09
لطفا ميشه لينك دانلود دلفي و آموزشش را بدهيد؟؟؟؟؟

afshinaghasi
24-01-2008, 15:20
برو cdشو بخر یه کتابم دنبالش بخر

afshinaghasi
24-01-2008, 20:48
من برای محاسبه sin برحسب درجه از این فرمول استفاده می کنم
( sin(pi/180*D که Dمقدار درجه می باشد. این فرمول در بیشتر موارد جواب میده اما وقتی سینوس 180 درجه را می خوام حساب کنم به جای صفر با این عدد عجیب روبرو میشم
sin(pi/180*180)= -5.42101086242752E-20
مشکل از چیه؟

جوابی که به دست میاری به صورت رادیان هست باید اونو به degrees یا درجه تبدیل کنی :

مرد مباح
25-01-2008, 11:24
از جوابت ممنونم . ولی با این فرمول هم دقیقا همون جواب رو می گیرم مشکل اینجاست که این فرمول در مورد
هر عددی غیر از 180 جواب میده . چه جوری میشه در مورد 180درجه جواب صفر بده.
در ضمن چون عنوان تاپیک 'رفع اشکالات شما در دلفی' بود من اینجا پست دادم.

دوست عزيز.
تنها دليلي كه به ذهن من ميرسه اينه كه مقدار pi تا حدودي خطا داره و جواب سينوس شما كمي فرق ميكنه.
البته جواب داده شده از طرف سيستم اشتباه نيست. عددي كه شما نوشتين -5.4 ضربدر 10 به توان -20 كه تقريبا همون صفره.
اگه از Format استفاده كني مشكلت حل ميشه.

ياسي علوي
02-02-2008, 21:06
سلام بچه ها
كسي برنامه ي installshield 10.5 premier edittion يا ورژن بالاترش رو داره

خيلي فوريه
هركي داره برام بذاره
ممنون ميشم