PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Unicode

delphianddotnet
08-01-2008, 09:14
و اميدوارم زماني برسه كه اين كامپوننتها براي ما كه از unicode استفاده ميكنيم به راحتي قابل استفاده باشه.

سلام
قابیل توجه Farhad_h.
توضیحاتی راجبه این Unicode که میگن میخواستم .کاربردش چیه .
ممنون از راهنمایی شما.

F A R H A D
08-01-2008, 10:54
سلام
قابیل توجه Farhad_h.
توضیحاتی راجبه این Unicode که میگن میخواستم .کاربردش چیه .
ممنون از راهنمایی شما.

منظورت Farhad_g1 هست ديگه؟
سيستم عامل هاي مختلف كاراكتر ها رو بر اساس codepage مخصوص به خودشون توليد و شناسايي مي كنند. زماني كه از كاراكتر هاي زبان ديگه اي مثل فارسي استفاده ميكنيم، ممكنه با كدپيج سيستم عامل ديگه همخوني نداشته باشه و براي توزيع نرم افزار به مشكل بخوريم. اساس كار unicode كه كامپونتهاي مختلف اون مثل tnt, tms قبلا معرفي شده اينه كه كاراكتر ها رو مستقل از codepage ايجاد و مديريت مي كنند، پس براي توزيع نرم افزار هيچ مشكلي وجود نداره.
فكر ميكنم codegear جديدا به فكر افتاده كه اين امكان رو همراه كامپايلر ارائه كنه كه ديگه نيازي به كامپونتهاي اضافي نباشه.

delphianddotnet
09-01-2008, 12:12
سلام

براي توزيع نرم افزار به مشكل بخوريم
ممنون از توضیخاتت.
منظورت از توزیع همون نوشتن برنامه به چند زبان است یا Destribute Application هستش .

سيستم عامل هاي مختلف
مگه با دلفی میشه برای یونیکس و لینوکس برنامه نوشت (گفتم دلفی نه کایلیکس )

F A R H A D
09-01-2008, 14:14
منظورت از توزیع همون نوشتن برنامه به چند زبان است یا Destribute Application هستش
منظور اجراي يك برنامه كامپايل شده روي سيستم ديگه هست. در حالتي كه از كدپيج ويندوز استفاده كني، مطمئنا مشكلات زيادي خواهي داشت

مگه با دلفی میشه برای یونیکس و لینوکس برنامه نوشت (گفتم دلفی نه کایلیکس )

بله، با استفاده از كتابخانه Qt .ضمن اينكه منظورم از سيستم عامل هاي مختلف، ويندوز هاي مختلف بود.

Mavix
09-01-2008, 18:02
چیزی نمونده همه بپریم رو دان نت. انشااله همه این مشکلات حل میشه.

delphianddotnet
10-01-2008, 11:27
چیزی نمونده همه بپریم رو دان نت. انشااله همه این مشکلات حل میشه.

1- لطفا" رتجبه عنوان تاپیک بحث کنید
2- دات نت چیه با با همش کشک بود من اینو با دلیل میارم.

بله، با استفاده از كتابخانه Qt .ضمن اينكه منظورم از سيستم عامل هاي مختلف، ويندوز هاي مختلف بود.

فرهاد جان اگه تجربه عملی با Qt , دلفی داری با ما هم خبر بده که من بدجو مشتاق این جور حرکتهام.
من با یکی از دوستام که c++ کار هست برنامه ای یرنامه ساده ای با سی نوشتیم و خروجی اون رو هم دیدیم ولی با دلفی نمیدونم میشه در محیط Qt برنامه نوشت ؟؟؟؟

Mavix
10-01-2008, 16:11
ماشااله دوست عزیز delphianddotnet پس شما دان نت رو قبول ندارین و با دلیل میگین که کشکه !!!

چی بگم والا فقط بهت افتخار میکنم و بس !!!

F A R H A D
10-01-2008, 17:58
دوستان عزیز شما که لطف می کنید و پست میدید چرا دلایل خودتون رو نمیگید که بحث به بیراهه نره؟
هم دلیل کشک بودن net. و هم دلیل افتخار کردن!

فرهاد جان اگه تجربه عملی با Qt , دلفی داری با ما هم خبر بده که من بدجو مشتاق این جور حرکتهام.
file->new->CLX Apllication
بعد به قسمت uses یونیت نگاه کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کتابخانه های مورد استفاده با Q شروع میشه. اگر در این محیط برنامه نویسی کنی برنامه بدون تغییر و کامپایل با Kylix در linux هم قابل اجرا هست.