PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ثبت نام تو سایت سیمبین ساین ( جديد )

babak_kiyani
05-01-2008, 03:58
دوستان همانطور كه مي دونيد برا ثبت نام تو سايت نياز به يك ايميلي هست كه تا حدودي ناشناخته باشه . تا فرصت هست با مراجعه به سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید يك دومين مجاني بگيرين
مثلاً kiyani.cjb.net در موقع ثبت نام يك ايميل معتبري كه دارين وارد كنين مثلا از شركت ياهو . اين سايت بهتوون يه ايميل مي فرسته كه شامل كد فعال سازي هستش حالا به سایت سیمبین ساین میرید و یه ایمیل به صورت kiyani@kiyani.cjb.net وارد میکنین.توجه كنين كه اسم دامنتون و اسم ايميلتون يكي باشه
حالا از طرف سایت سیمبین ساین یه کد فعال سازی براتون میاد که با اون میتونین ثبت نام کنین.
برای گرفتن کد فعال سازی به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برید.حالا با این کد میتونین تو سیمبین ساین ثبت نام کنین.اميدوارم موفق بشين. اگر سوالي بود در خدمتيم.:8:

The_Last_Samurai
13-01-2008, 04:27
سلام.

مهندس این کد فعال سازی که از طرف همین سایت CJB میادش به چه درد می خوره؟

من همین ایمیلی که گفتی ساختم.بعدشم رفتم تو سایت سیمبین ساین زدم و رفت برا ثبت نام.

همون گزینه ی اولی کد فعال سازی رو می خواد.......بعد زیرش نوشته که ایمیلیم و چک کنم (اگه اشتباه نکنم کد رو فرستاده دیگه) .

همین ادرسی رو که گذاشتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رفتم ولی اینباکسم خالی بود....چند بارم رفتم.

حالا من این کد و چجوری بگیرم؟

babak_kiyani
13-01-2008, 16:54
[QUOTE=The_Last_Samurai;1991710]سلام.

مهندس این کد فعال سازی که از طرف همین سایت CJB میادش به چه درد می خوره؟

من همین ایمیلی که گفتی ساختم.بعدشم رفتم تو سایت سیمبین ساین زدم و رفت برا ثبت نام.

همون گزینه ی اولی کد فعال سازی رو می خواد.......بعد زیرش نوشته که ایمیلیم و چک کنم (اگه اشتباه نکنم کد رو فرستاده دیگه) .

همین ادرسی رو که گذاشتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رفتم ولی اینباکسم خالی بود....چند بارم رفتم.

حالا من این کد و چجوری بگیرم؟[/QUOTE

من خودم هم با اين مشكل مواجه شدم. سعي كن ادرس ايميل كه بهش مي دي دقيقا همون اسم دوميني باشه كه ساختي مثلاً p30world@p30world.cjb.net دقيقا موقع كه اجازه مي ده ثبت نام كني اولاً اينكه ايميلتو قبول كرده و ثانيا كد فعال سازي رو هم برات فرستاده.اگر ديدي چيزي به باكس ميلهات نيومده يه دومين ديگه بساز و اون امتحان كن