مشاهده نسخه کامل
: مشورت در مورد فایروال
javadi1368
03-01-2008, 18:24
به نام او
سلام بر دوستان.
لطفا گله نکنید که چرا مبحث جدید زدم . چون که توی تایپیک مربوطه سوال یه بنده خدایی خاک میخورد و معلوم نبود کی به اون رسیدگی بشه.
من میخوام یک فایرفال قدرتمند ولی ساده داشته باشم ولی بین این همه فایروال مختلف که امتحانشون هم نکردم گیر افتادم.
من اوت پست داشتم ولی خیلی گیر میداد!!!سر هر برنامه ای و هر کاری که اغلب مربوط به حوزه شبکه و اینترنت نمیشد گیر میداد . علاوه بر اون آیکن اون توی تسکبار به شکل علامت سوال بود که خیلی مسخره بود!!!!:46: پس پاکش کردم.
اگه میشه لطف کنید و یه کمکی بکنید . بیشتر میخوام حفاظت از رایانم در مقابل اینترنت بکنه نه اینه به نرم افزار ها خیلی گیر بده.
راستی من نسخه 3 انتی ویروس نود 32 رو نصب دارم. لطفا باهاش سازگار باشه.:46:
javadi1368
04-01-2008, 16:17
به نام او
اگه میشه لطف کنید و یه کمکی بکنید.:13::13:
hamilton
04-01-2008, 17:31
به نام او
اگه میشه لطف کنید و یه کمکی بکنید.:13::13:
بنظر من فايروال ZoneAlarm محصول خوب و قدرتمنديه و كار با آن هم پيچيدگي خاصي نداره در عين حال به همه چيز هم گير بيجا نميده و واقعا نقش فايروال را بازي ميكنه.من كه خيلي ازش راضي هستم.بعيد هم ميدونم با NOD32 ناسازگاري داشته باشه ولي با آنتي ويروس Kasper كاملا ناسازگاره.
البته اگر تمايل به استفاده از اين فايروال را داشتيد توصيه من نسخه Free و يا نسخه Pro آن ميباشه.
__Genius__
04-01-2008, 18:19
outpost firewall pro
hamilton
04-01-2008, 18:40
outpost firewall pro
دوستمون اشاره كرده بودند كه قبلا از OutPost استفاده ميكردند ولي آنرا از سيستم خود پاك كرده اند.
IranianTools
04-01-2008, 18:51
سلام
من خودم همه چیز را امتحان کردم از اوت پست , زون آلارم , کاسپر و ..... با هیچکدامشون هم حال نکردم و الان دارم از کومودو استفاده می کنم خیلی هم راضی هستم تو مسابقاتی هم که بین فایروال ها برگزار شده همیشه اول دوم شده با نود 32 ورژن 3 هم سازگار چون من این دو نرم افزار را در کنار هم دارم استفاده می کنم با کاسپر هم همینطور از همه مهمتر رایگان هست نیاز به سریال کرک این چیزا نداره این لینک دانلود آخرین ورژن هست !
32bit
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید64bit
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
__Genius__
04-01-2008, 18:52
اگه مشکلشون گیر دادن هست خوب میتونن rule تعریف کنن ،
گیر دادن که دلیل بر بد بودن firewall نمیشه که :)
outpost کارش خوبه ، قسمتهای خوبی هم داره برای تنظیم . توی صنعت firewall هم پیشرفت خوبی داشته :20:
zonealarm هم از پیشگامان هست ...
همشون کار firewall رو انجام میدن .
بر اساس نیاز کاربر هر کسی میتونه تغییر بده .
اگه هم خیلی مشکل دارن با مباحث امنیت بهتره سیستم عامل رو عوض کنن :10:
سلام
اگه مشکلت به خاطر گیر دادن هست باید بگم کار فایروال همینه دیگه
هر فایروالی رو هم امتحان کنی به محض اینکه برنامه ای خواست به اینترنت وصل شه یا بر عکس بهت پیام میده
javadi1368
06-01-2008, 18:27
به نام او
از همه دوستان تشکر میکنم. فکر کنم ZoneAlarm که جناب hamilton گفتند گزینه مناسبی باشه. فقط من یه سوال دارم که ZoneAlarm فایروال جدا هم مگه داره؟؟آخه من قبلا آنتی ویروسشو داشتم.
جناب ------------ . حرف شما متین ولی من اصلا اسم کومودو به گوشم نخورده! هیجا اسمی ازش نشنیدم. دوستان دیگه این فایروال رو تایید میکنند؟؟؟
دوستان لطف کنند و نظرشون رو در مورد فایر وال فارسی با 40 قابلیت که در لینک:
ارائه شده بگند. هرچی باشه باز ایرونیه! چطوره؟ قابل اطمینان هست؟
به نام او
از همه دوستان تشکر میکنم. فکر کنم ZoneAlarm که جناب hamilton گفتند گزینه مناسبی باشه. فقط من یه سوال دارم که ZoneAlarm فایروال جدا هم مگه داره؟؟آخه من قبلا آنتی ویروسشو داشتم.
جناب ------------ . حرف شما متین ولی من اصلا اسم کومودو به گوشم نخورده! هیجا اسمی ازش نشنیدم. دوستان دیگه این فایروال رو تایید میکنند؟؟؟
دوستان لطف کنند و نظرشون رو در مورد فایر وال فارسی با 40 قابلیت که در لینک:
ارائه شده بگند. هرچی باشه باز ایرونیه! چطوره؟ قابل اطمینان هست؟
با سلام
باید بگم که زون آلارم اصلا از ابتدا سازنده فایروال بوده و با فایروال قدرتمند و در عین حال ساده اش تونست اعتباری برای خودش دست و پا کنه و سپس به هر نسخه از فایروالش قابلیت هایی مثل آنتی ویروس و انتی اسپای رو اضافه کرد.
برای اینکه مقایسه ای بین ورژن های مختلف زون الارم داشته باشی اینجا رو ببین
به هر حال زون الارم همیشه در بین بهترین ها بوده
در مورد کومودو باید بگم که اونم فایروال معروفیه و البته رایگان البته تستهایی که معمولا در مورد فایروال ها وجود داره قابلیت جلوگیری از خروج اطلاعات است اما به نظر من باز هم زون الارم انتخاب مطمئن تریه
در مورد حرف دوست عزیزم که حکم استاد بنده رو دارن (همیلتون عزیز) باید بگم که من استفاده از zonealarm free رو توصیه نمی کنم چون دو بخش Advanced Network and Program Firewall و Operating System Firewall (OSFirewall
در این محصول وجود نداره و واقعا در تست ها فاصله زیادی با نسخه های غیر رایگان داره
من همون zonealarm pro رو توصیه می کنم که در کنار فایروال یه آنتی اسپای نسبتا خوب و سریع هم داره
البته تنها اشکال زون الارم کند کردن سیستم خصوصا هنگام بالااومدن سیستم عامل است.
در مورد فایروال ایرانی !!!!!!!!!!!! هم که بهتره اصلا اسمشو هم جایی نیارید چه برسه که حفاظت سیستم رو بخواین به اون بسپارید
این فایروال حتی دارای غلط های املایی و انشایی در دستوراتش هست و در ضمن برنامه های آنتی ویروس و فایروال نیاز به دنیایی از تخصص داره و اینجوری نیست که چند نفر دور هم جمع شن و یه برنامه آنتی ویروس بنویسن
موفق باشین
javadi1368
07-01-2008, 20:27
به نام او
دوستان از همگی ممنون .
با راهنمایی های شما من zonealarm pro رو انتخاب کردم. میرم که آخرین نسخه اون رو دانلود کنم. بدرود.
دوست عزیز
اگه تست هایی که Vtn56 عزیز گذاشتن رو میدید متوجه میشدید که از کومودو قوی تر فایروال وجود نداره...
امتیازاتش یه سر و گردن بالاتر از بقیه هست...
ولی اگه کار باهاش رو بلد نباشی سوهان روحت میشه...
راستش بهت پیشنهاد میکنم که تاپیک اختصاصی مقایسه فایروال ها رو یه نگاه بندازی...
سلام دوستان
یه فایروال قوی کم حجم معرفی کنید که با کاسپرسازگار باشه و به همه چی هم گیر بده
فایروال خود کاسپر کافیه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.