مشاهده نسخه کامل
: یه سوال در مورد درک از نمای پرسپکتیو !
linkin_park
26-12-2007, 20:03
سلام ، راستش من قبلا یه آموزش دیدم که توش توضیح داده بود چطوری یه ساختمان رو که فقط یه عکس پرسپکتیو ازش داریم رو بسازیم ... اما حالا جدیدا یه عکس دیدم که هر چی فکر میکنم چطوری از نمای پرسپکتیو بتونم خطوط اصلی شو در بیارم ( با مقیاس واقعیش باید تطابق داشته باشه )؟! :41:
این عکسشه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا به نظر شما افق رو چطوری تو این عکس معین کنم و همچنین چطوری شیب سقفو همونطوری که هست با همین یه عکس در بیارم ؟! (توجه داشته باشید که من با Nurbs کار میکنم :46:)
آقا این جالبه که با نمای پرسپکتیو بتونیم ساختمانو بسازیم اگه میشه آموزشو برا ما هم بزار
شرمنده نتونستم کمک کنما
linkin_park
27-12-2007, 13:32
آره متاسفانه کسی نمیدونه .. . اینم از شانس ما !
اینم لینک آموزش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
A r c h i
27-12-2007, 21:21
linkin_park عزیز ..این آموزشی که گذاشتی دقیقا بر عکس کشیدن پرسپکتیو ..یعنی بشینی از روی پرسپکتیو نقطه گریز را پیدا کنی
یک کم آموزش را زیاد طول داده ..بعد از پیدا کردن نقطه دید خیلی راحت میشه مقیاس کار را حدس زد.
چون نقطه دید در ارتفاع 1.70 (ارتفاع چشم انسان هست ) و از روی این ارتفاع راحت میتونی مقیاس بقیه کار را هم پیدا کنی
برای پیدا کردن نقطه یا نقاط دید هم خطهای موجود در شکل را امتداد بده تا یک جایی همدیگر را قطع کنند (خطهای موازی با زمین را فقط) اونجاها میشن نقطه گریز و خط افق از روی نقطه گریز به صورت افقی رد میشه
راستش ما ها که معماری خوندیم بهمون پرسپکتیو کشیدن را یاد دادن ، ولی اینکه چه جوری برعکس همون راه را طی کنیم، خیلی کار سختیه ..درواقع پرسپکتیو کشیدن اصولی هم خیلی کار مزخرفیه :31::31:
در مورد کارای معماری اگه مشکل مقیاس داری: ارتفاع هر طبقه 3 متر ، ارتفاع در 2.20، عرض در 1 ...عرض در ورودی 1.2- و... از روی اینا می تونی مقیاس در بیاری...ارتفاع این عکسی هم که گذاشتی حدود 3-3.5 متره
ولی در مورد شیب اون ..دیگه به نظرم باید سعی و خطا کنی
موفق باشی :11:
linkin_park
27-12-2007, 21:47
archi-girl ، واقعا یه دنیا ممنونم ... خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم که تو هم تو کار Arch هستی چه بهتر دیگه رشتتم معماریه ! پس میتونم تو این راه کلی تجربه از شما کسب کنم ...:20:
-------------------------------------------------------------------------
در مورد این پرسپکتیو که گفتی باهات موافقم حالا من واسه همین نقاط دید رو میکشم ببین چطوره ...:10:
-------------------------------------------------------------------------
راستی من میخوام برم رشته معماری یا اگه اون نشد عمران ، واسه همین میخواستم از الان یه پیش زمینه خوب از معماری داشته باشم ... به نظرت بهترین کتابی که من میتونم الان بخونم چیه ؟! من الان سوم دبیرستانم و 1 سال دیگه باید ککور بدم اگه خدا بخواد معماری قبول شیم ... بهر حال عاشقشم ، راستش دیروز من میخواستم این کتاب رو پرینت بگیرم و بشینم ترجمه کنم و بخونم :
Structure as Architecture: A Source Book for Architects and Structural Engineers
Andrew Charleson
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینکش :(241 ص - 7مگ)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی کتاب خدایی هست پر عکسه ... با مثال توضیح داده ... راستش میدونی کتاب انگلیسی خوندن خیلی حال میده چون میشینی ترجمش میکنی و بعد که میخونی لذت میبری و درکت از کتاب 10 برابر میشه ... از یاد آدم هم نمیره ... حالا شما هم اگه کتاب خوبی سراغ داری به من پیشنهاد کن ... اطلاعات دیگه ای هم در مورد رشتت بدی ممنون تر تر میشم ... (شرمنده من یهو جو گیر شدم ... راستش تو این فروم exterior کار کمه و غنیمته نباید از دستت بدیم ! :11:)
A r c h i
28-12-2007, 16:04
linkin_park جان توصیه من فعلا بهت اینه که همین درسای خودت را بخون و کتابای معماری را هم فعلا بی خیال شو :46: البته اگه وقت اضافه داری اشکالی نداره..چون خود ما ها هم این کتابا را نخوندیم..انقدر کتاب ترجمه شده هست که به ترجمه نشده ها نمی رسه :46:
چون تو کنکور ما فقط رتبه مهمه و علاقه به رشته در درجه دوم اهمیته ، سعی کن خوب درس بخونی که رتبه ات بالا بشه و ایشالا معماری قبول میشی ، امسال که تا 1300-1200 به معماری علم و صنعت رسیدن
در مورد کارهای اکستریور معماری هم اگه مشکلی داشتی از من بپرس حتما تا آنجایی که بتونم کمکت می کنم..بابت لینک کتاب هم ممنون :31::31::10:
از اسمش معلومه که بحثای تخصصی سازه داره
موفق باشی
(شرمنده امین جان بابت پست نا مربوط :27: )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.