مشاهده نسخه کامل
: برای اسمبل سیستم از کجا شروع کنم
amd_9002
26-12-2007, 13:21
با سلام می خاستم بدونم برای اینکه بتونمسیستم جمع کنم و اسمیل کنم باید از کجا شروع کنم یعنی اینکه مثلا از کجا تعریف های پایه مثل cash . fsb و خیلی چیزای دیگه را یاد بگیرم مثلا این سی پی یو با این رم خوبه یا این مادر بورد با fsb فلان با اون سی پی یو و رم خوبه خواهشن راهنمایی کنید
chaos theory
26-12-2007, 22:12
از مادر برد واست بگم.
در مادر برد ها به مارک اون و chipset و مقدار ساپورت رم و ساپورت cpu . تعداد sata و غیره ... کلا به امکانات مادر برد . چون اصلی ترین قطعه هستش به نظر من.
در مورد cpu هم بین intel و amd خوب طبیعتا به قدرتشون اهمیت بده و هر چه قویتر باشن گرونتر هم هستند.
ram به مارک رم مثلا : ocz . Geil . patriot .,و مارکهای خوب و به باس رم هم باید توجه کنی که هر چه بیشتر باشه بهتره و باید اون باس رو هم مادر بردت پشتیبانی کنه.
در مورد hard باید بگم خوب مارک معتبر . فضای بیشتر . buffer بالاتر و sata 2 باشه.
در رابطه با کارت گرافیک خوب اگه اهل کارهای گرافیکی سنگین هستی مثل بازی خوب این یه بحث طولانی داره که باید به چه شاخص هایی اهمیت بدی و هر وقت خواستی کارت بخری تو تالار مانیتور و کارتهای گرافیکی تاپیک بزن تا بیشتر و با کمک دوستان راهنماییت کنیم.
چی مونده باز؟
مانیتور و کیس و پاور .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.