ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : افتتاح iPhone Podcast

RezaTayebiJ
25-12-2007, 01:15
سلام دوستان
نسخه ی بتای پادکست تاپیک آی فون آماده شد. پادکست یه جور رادیوی اینترنتی هست. البته رادیویی که تقریبا هیچوقت برنامه نداره!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پادکست تاپیک هر دو هفته یه بار آپدیت خواهد شد. توی این پادکست درباره ی اخبار جدید آی فون ، راهنمای خرید ، نرم افزارها و ... صحبت می شه. مطالبی که هم برای کاربران آی فون و هم برای افراد کنجکاو به این گوشی مفید باشن.
پادکست فعلا کلی ایراد (در زمینه ی اجرای رادیویی و اجرای نرم افزاری) داره که امیدوارم با کمک شما این مشکلات زودتر حل بشن. تا زمان حل مشکلات پادکست نسخه ی بتا خواهد بود.
پادکست این هفته رو می تونین از این لینک دانلود کنید (حجم ۱۴ مگابایت) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اجرای پادکست در نرم افزارهای مختلف:

iTunes
درصورتیکه iTunes بر روی سیستم نصب باشه (به احتمال زیاد) پادکست بطور پیش فرض در این نرم افزار اجرا خواهد شد.
هنگام اجرای پادکست در این نرم افزار Artwork and Video viewer رو باز کنید. Artwork پادکست با توجه به موضوع در حال بحث تغییر پیدا می کنه. بطور مثال هنگامیکه اخبار آی فون گفته می شه ArtWork یه فرم و هنگامیکه نرم افزارها معرفی می شن Artwork فرم دیگری پیدا می کنه.

QuickTime
قابلیت جابجایی بین بخش های مختلف پادکست وجود دارد.

iPhone & iPod
با استفاده از iTunes پادکست رو روی iPhone بریزید. قابلیت جابجایی در بخش های مختلف پادکست و تغییر فرم Artwork هنگام اجرا در iPhone وجود داره. :31:

VLC
ممکنه در شناسایی Artwork با مشکل روبرو بشه. سعی می کنم این مشکل رو حل کنم.

دوستان درصورتیکه پادکست رو در نرم افزارهای دیگه ای مانند Windows Media Player تست کردین ما رو در جریان نتیجش بذارین.

منتظر نظرات و راهنمایی شما در جهت بهبود پادکست...

Update :
برای دانلود و دسترسی راحت تر به پادکست ، توی یه آدرست دیگه هم آپلودش کردم:

Update :
دومین قسمت پادکست تا چند روز دیگه بعد از کنفرانس MacWorld 2008 شرکت اپل.

Anathema&sin
25-12-2007, 13:12
خسته نباشی رضا جان...
خیلی جالب بود.

hamkar1981
25-12-2007, 16:43
به اطلاعاتمون اضافه شد.
تشكر دوست عزيز

poria_mc
25-12-2007, 22:21
ممنون رضا جان
بازم میگم حیف که این انجمن تشکر نداره باید حتما پست بدی

D o l f i n
25-12-2007, 22:33
ممنون رضا جان فکر کنم کم کم باید کاربر فعال بشی

mhf_1411
26-12-2007, 01:27
سلام
رضا جان پنجت طلا

راستی دوستانی که ایتون یا مکینتاش ندارن تو ویندوز می تونن از برنامه واقعا جالب kmplayer استفاده کنن
با این برنامه هر فرمت تصویری و صوتی رو می تونین بخونین حتی فلش و.............حتما دانلود کنین رایگانه محصول کره

mhf_1411
26-12-2007, 11:43
سلام
رضا جان من دیشب پادکست رو دان کردم یه 2 ساعت طول کشید اما واقعا ارزشش رو داشت خیلی باحالی واقعا که حال کردمفقط یه توصیه اگه میشه تو 2 تا فرمت قرار بده مثلا mp3 تا حجمش بیاد پایین چون خیلی بالاست

mhf_1411
26-12-2007, 11:56
سلام
چند خبر برای پادکست بعدی

ایفون به سیستم موقعیت یاب مجهز می شود

شركت پارت فوندری در حال ساخت یك قطعه فرستنده، گیرنده‌ی Gps است كه به قسمت اتصال كابل آیفون متصل می‌شود.
این قطعه‌ی سخت‌افزاری كه هنوز در دست طراحی و سطح كاربری نرم‌افزاری آن ابتدایی است، قادر است طول و عرض مختصات جغرافیایی را از قطعه‌ی Gps (سیستم موقعیت‌یاب) گرفته و در نقشه‌ی گوگل نمایش دهد.
بنا بر اعلام این محصول تا پیش از فوریه‌ی سال ۲۰۰۸ آماده نخواهد شد اما پس از آماده شدن به شكل زیباتری عرضه می‌شود.

mhf_1411
26-12-2007, 12:00
ایفون پرجست و جو ترین واژه در گوگل

‌فن‌آوری و سرگرمی در صدر جست‌وجوهای انجام گرفته در گوگل در سال ۲۰۰۷ قرار گرفتند و آیفون در فهرست واژه‌های پرجست‌وجو در آمریكا، مكان اول را به خود اختصاص داد.
اپل آیفون را كه یك تلفن همراه و دستگاه پخش موسیقی و فیلم با قابلیت اتصال به اینترنت است در فصل تابستان در آمریكا عرضه كرد.
همچنین چهار سایت شبكه‌ی اجتماعی وب كینز، كلوب پنگوئن، مای اسپیس و فیس بوك جزء ده واژه‌ی اول فهرست واژه‌های پرجست‌وجوی در گوگل در سال ۲۰۰۷ قرار گرفتند و سایت اشتراك ویدیویی یوتیوب نیز پنجمین واژه‌ی پرجست‌وجو شد.
گوگل فهرست واژه‌های پرجست‌وجوی را كه در جهان از طریق این موتور جست‌وجو انجام گرفته را نیز منتشر كرد كه آیفون بازهم درصدر این فهرست نیز قرار گرفت

mhf_1411
26-12-2007, 12:03
عرضه نسل سوم ایفون در 2008

رئیس هیئت مدیره اپراتورAt&T تائید کرد که شرکت اپل در سال ۲۰۰۸ یک نسخه جدید از تلفن همراه "آی فن" را که مجهز به فناوری نسل سوم است، عرضه می کند.
رندال استفانسون، رئیس هیئت مدیره At&T اعلام کرد که شرکت استیو جابز در سال آینده نسخه جدیدی از "آی فن" را عرضه می کند که مجهز به فناوری نسل سوم است.
به گفته این مقام مسئول At&T تلفن همراه نسل سوم "آی فن" دارای یک تراشه جدید خواهد بود که احتمالا شرکت Broadcom آن را تولید کرده و از چند هفته قبل در نسخه های آزمایشی در دسترس قرار داده است.
فاکتور دیگری که می تواند از دلایل تاخیر عرضه "آی فن نسل سوم" به بازار باشد، دوره شارژ باتری این محصول است که به نظر می رسد بسیار سریع تخلیه می شود.
بر اساس گزارش کاتاوب، به اعتقاد بسیاری از تحلیلگران، استیو جابز رسما آی فن نسل سوم را در کنفرانس آینده "دنیای مک" که ۱۵ تا ۱۸ ژانویه ۲۰۰۸ در سانفرانسیسکو برگزار می شود، معرفی خواهد

mhf_1411
26-12-2007, 12:10
شرکت Apple اعلام کرد که نسخه فعلی آیفون که در دست کاربران است یک نسخه اولیه و نا کامل است و در آینده بسیاری از قابلیت ها مثل فیلم برداری به آن اضافه خواهد شد.
نبود امکان ضبط ویدئو در گوشی آیفون برای بسیاری از کاربران و طرفداران آیفون ناراحت کننده است.
اما بد نیست بدانید یک شرکت جانبی که برنامه های نرم افزاری را برای گوشی های موبایل تولید می کند، برنامه ای را برای ضبط ویدئو روی آیفون طراحی کرده است. با استفاده از این برنامه کاربر قادر خواهد بود فقط 5 ثانیه فیلم را با سرعت10(fps) ضبط کند. ضبط ویدئو در آیفون با دوربین 2 مگاپیکسل و با کیفیت30(fps) انجام می شود.
این نرم افزار از وب سایت Monster and Friends قابل دریافت است. Apple از شرکت های نرم افزاری جانبی برای ارتقای آیفون کمک می گیرد و مطمئناً تا نسخه کامل شده و نهایی آیفون به بازار بیاید، نرم افزارهای دیگری نیز برای رفع نقایص دیگر آن ارائه خواهند شد

mhf_1411
26-12-2007, 12:32
ایفون با روکش پلاتینی

پس از ارائه محدود آیفون طلایی با پوشش طلا در ماه اکتبر، حالا کمپانی اروپایی Gold Striker در نظر دارد گوشی آیفون را بصورت محدود و در پوشش پلاتین عرضه کند.
به گفته ی مدیر این کمپانی فقط تعداد 250 نمونه از این گوشی تولید شده و در بازارهای محدودی به قیمت 2200 دلار امریکا به فروش خواهد رسید.
همچنین Gold Striker اعلام کرد افرادی که قبلاً آیفون خریداری کرده اند می توانند بدنه ی پلاتینی گوشی را خریداری کرده و آن را روی گوشی نصب کنند.
علاوه بر این کمپانی Gold Striker در نظر دارد برای برخی گوشی های برتر نوکیا و ال جی نیز قاب طلا و یا جواهر طراحی کند.

RezaTayebiJ
26-12-2007, 14:53
mhf_1411 بابت اخبار ممنون :40:
در حال حاضر پادکست با فرمت mp3 یه مقداری مشکل داره :41: ... حالا یه جوری درستش می کنم.

big_khan0064
26-12-2007, 16:51
اطلاعاتم درباره ای فون کمه میشه محمد جان بگی پادکست چیه؟
شاد باشید!

RezaTayebiJ
26-12-2007, 17:02
اطلاعاتم درباره ای فون کمه میشه محمد جان بگی پادکست چیه؟
شاد باشید!

پادکست آی فون برنامه ی صوتی (رادیوی اینترنتی) هست. بعد از دانلود می تونی با نرم افزارهای مدیا پلیر روی کامپیوتر بهش گوش کنی.

perjixen
26-12-2007, 19:23
واقعا کار شما جای تحسین داره!
فلا خودتون به تنهایی دارید کاربرهای این گوشی رو در این فروم راهنمایی میکنید.
موفق باشید.

RezaTayebiJ
27-12-2007, 09:39
واقعا کار شما جای تحسین داره!
فلا خودتون به تنهایی دارید کاربرهای این گوشی رو در این فروم راهنمایی میکنید.
موفق باشید.

ممنون. امیدوارم شما هم کاربر این گوشی بشید :31: .
البته دوستانی که آی فون گرفتن خوشبختانه همگی یه پا مهندس هستن برا خودوشون و حسابی به همدیگه و به من کمک می کنن ....

D o l f i n
28-12-2007, 11:44
آقا رضا واقعا ترکونده با این کاراش اگه همینطوری پیش بره تو گلوپ بهترین تایپیکها ماله آیفون میشه
من تازه پادکست رو دانلود کردم واقعا حال کردم
آفا رضای گل خسته نباشی داداش

RezaTayebiJ
28-12-2007, 15:45
آقا رضا واقعا ترکونده با این کاراش اگه همینطوری پیش بره تو گلوپ بهترین تایپیکها ماله آیفون میشه
من تازه پادکست رو دانلود کردم واقعا حال کردم
آفا رضای گل خسته نباشی داداش

ممنون دوست عزیز :11:

RezaTayebiJ
03-01-2008, 16:28
خوب تا الان فقط ۷ تا دانلود داشته ... البته برای شروع خیلی خوبه!!!
فقط من یه سوال داشتم هنوز کسی بهم جواب نداده.
دوستانی که پادکست رو دانلود کردن کسی فرصت کرده با ویندوز مدیا پلیر امتحانش کنه؟ آیا کار می کنه؟

Stream
03-01-2008, 18:39
خوب تا الان فقط ۷ تا دانلود داشته ... البته برای شروع خیلی خوبه!!!
فقط من یه سوال داشتم هنوز کسی بهم جواب نداده.
دوستانی که پادکست رو دانلود کردن کسی فرصت کرده با ویندوز مدیا پلیر امتحانش کنه؟ آیا کار می کنه؟
با JetAudio كه به راحتي پخش ميشه.

در حال حاضر پادکست با فرمت mp3 یه مقداری مشکل داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... حالا یه جوری درستش می کنم.
مگه با تبديل m4a به mp3 درست نميشه ؟

perjixen
03-01-2008, 20:16
بله دادش!!! کار میکنه! هم صدا هم تصویر!
البته شاید به خاطر اینکه من iTunes رو دارم پلاگینش هم نصب شده.

RezaTayebiJ
03-01-2008, 21:53
با JetAudio كه به راحتي پخش ميشه.

مگه با تبديل m4a به mp3 درست نميشه ؟

بعد از تبدیل به mp3 توی یکی دو تا نرم افزار crash می کنه...

RezaTayebiJ
03-01-2008, 22:01
بله دادش!!! کار میکنه! هم صدا هم تصویر!
البته شاید به خاطر اینکه من iTunes رو دارم پلاگینش هم نصب شده.

ممنون که اطلاع دادی.

RezaTayebiJ
04-01-2008, 17:10
Update :
برای دانلود و دسترسی راحت تر به پادکست ، توی یه آدرست دیگه هم آپلودش کردم:

poria_mc
04-01-2008, 17:19
ممنون رضا جان این یکی بهتره
(راستی Pm رو چک کن)

rb97
05-01-2008, 19:43
شاید اینجا جاش نباشه ولی من ipod دارم میشه بگید چه طوری میتونم روش Podcast رو نصب کنم؟

RezaTayebiJ
05-01-2008, 23:08
شاید اینجا جاش نباشه ولی من ipod دارم میشه بگید چه طوری میتونم روش Podcast رو نصب کنم؟

شما از طریق آی تونز پادکست رو روی آی پاد بریز.
وقتی پادکست رو با itunes باز کنی به Library آهنگ هات با نام iPhone Podcast اضافه می شه.

mhf_1411
09-01-2008, 09:22
یک رادیوی FM برای آیفون

گروه خبری GSM: درست وقتی که فکر می کنید گوشی iphone شما مجهز به تمامی امکانات است، ناگهان می بینید که رادیوی FM در آن طراحی نشده است. ولی خبر خوبی که برایتان داریم دسترسی دائم به فرستنده ی رادیو FM است.
این وسیله با ظاهر زیبایی که دارد به راحتی با گوشی iphoneشما تناسب پیدا می کند. ظاهر کوچک آن، تنها 2 دکمه و یک صفحه نمایش برای نشان دادن طول موج ها و چگونگی کارکرد دارد و شما از طریق آن می توانید تمام کانال های رادیو FM را جستجو کرده و حتی به صورت On-line به موسیقی گوش فرا دهید.
این فرستنده ی رادیویی از سایت IP mart.com قابل دانلود است و تنها لازم است دو شاخه ی آن را در گوشی iphone خود فرو کنید و هر بسته از این فرستنده مجهز به کابل USB و شارژ و قیمت آن تنها 24 دلار است.

RezaTayebiJ
09-01-2008, 10:20
یک رادیوی FM برای آیفون

گروه خبری GSM: درست وقتی که فکر می کنید گوشی iphone شما مجهز به تمامی امکانات است، ناگهان می بینید که رادیوی FM در آن طراحی نشده است. ولی خبر خوبی که برایتان داریم دسترسی دائم به فرستنده ی رادیو FM است.
این وسیله با ظاهر زیبایی که دارد به راحتی با گوشی iphoneشما تناسب پیدا می کند. ظاهر کوچک آن، تنها 2 دکمه و یک صفحه نمایش برای نشان دادن طول موج ها و چگونگی کارکرد دارد و شما از طریق آن می توانید تمام کانال های رادیو FM را جستجو کرده و حتی به صورت On-line به موسیقی گوش فرا دهید.
این فرستنده ی رادیویی از سایت IP mart.com قابل دانلود است و تنها لازم است دو شاخه ی آن را در گوشی iphone خود فرو کنید و هر بسته از این فرستنده مجهز به کابل USB و شارژ و قیمت آن تنها 24 دلار است.

خیلی ممنون .... سایت واقعا عجیب و جالبی بود! مطالب جدید زیادی توش بود...

mhf_1411
09-01-2008, 12:25
خیلی ممنون .... سایت واقعا عجیب و جالبی بود! مطالب جدید زیادی توش بود...
قابل شما رو نداشت رضا جان

RezaTayebiJ
12-01-2008, 12:01
دومین قسمت پادکست بعد از MacWorld 2008
تنها سه روز و نه ساعت دیگه به آغاز MacWorld 2008 مونده.

RezaTayebiJ
12-01-2008, 13:20
چند تا ترانه ی دوست داشتنی برای روزهایی که سرما باعث خونه نشین شدنمون شده!

Song: Our Song
Artist: Taylor Swift
Size: 5Mb

Song: Don`t Shoot Me Santa
Artist: The Killers
Size: 5.7Mb

Song: Apologize
Artist: Timbaland Feat. One Republic
Size: 4.2Mb

Song: Hey There Delilah
Artist: Plain White T's
Size: 2.3Mb

- در روزهای تاسوعا و عاشورا برای احترام به دوستان این پست رو حذف (ویرایش) خواهم کرد -

Bill Gates
13-01-2008, 19:30
من یکی که یه بار آیفون گرفتم واسم بس بوده پدرمو در اورد

perjixen
13-01-2008, 19:48
آدم به وجد میاد با این مک ورد.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

RezaTayebiJ
13-01-2008, 22:37
من یکی که یه بار آیفون گرفتم واسم بس بوده پدرمو در اورد

چه جالب... اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید.

RezaTayebiJ
13-01-2008, 22:39
آدم به وجد میاد با این مک ورد.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

MacWorld!

RezaTayebiJ
14-01-2008, 16:45
سلام دوستان
کنفرانس MacWorld حوالی ساعت ۸:۲۰ فردا شب آغاز خواهد شد. در این کنفرانس (که احتمالا حدود یک ساعت و نیم طول خواهد کشید) شرکت اپل محصولاتی رو که به زودی وارد بازار خواهد کرد رو معرفی می کنه. در این کنفرانس هر ساله معمولا اتفاقات جالبی می افته و محصولات متفاوتی عرضه می شن. سال گذشته در MacWorld 2007 بود که iPhone برای اولین بار به جهانیان نمایش داده شد.
امسال پیش بینی هایی در مورد تغییرات سخت افزاری و نرم افزاری iPhone ، معرفی نسل جدیدی از لپ تاپ و ... شده.
شما می تونین گزارش زنده ی کنفرانس رو از وبلاگ زیر (به زبان فارسی) دنبال کنید:

این وبلاگ کارش رو از ساعت ۸:۱۵ فردا شب آغاز کرده و دقیقه به دقیقه آپدیت خواهد شد. نیازی به refresh کردن صفحه ی وبگر هم نیست.
ضمنا شما هم می تونین نظراتتون رو از طریق comment اعلام کنین. این نظرات در همون لحظه به وبلاگ اضافه خواهند شد تا شما هم بتونین هنگام معرفی محصولات جدید نظرتون رو اعلام کنین.

perjixen
14-01-2008, 20:00
منتظریم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

RezaTayebiJ
14-01-2008, 22:29
منتظریم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم همینطور! :27:

sadeghpa80
15-01-2008, 10:39
منتظر می مانیم :17:

big_khan0064
15-01-2008, 16:15
رضای عزیز من هم به وبلاگت امشب ملحق میشم منتظز اپدیت لحظه به لحظت هستیم
ضمن اینکه شدیدا کم کم دارم به این گوشی علاقه مند میشم
الان که نه اما عید گوشیم رو عوض میکنم..اگه این مشکلات عجیبش تا اون موقع حل بشه انتخاب اولم خواهد بود

ببینیم امروز چه خبرهایی میشه
شاد باشید

RezaTayebiJ
15-01-2008, 18:27
رضای عزیز من هم به وبلاگت امشب ملحق میشم منتظز اپدیت لحظه به لحظت هستیم
ضمن اینکه شدیدا کم کم دارم به این گوشی علاقه مند میشم
الان که نه اما عید گوشیم رو عوض میکنم..اگه این مشکلات عجیبش تا اون موقع حل بشه انتخاب اولم خواهد بود

ببینیم امروز چه خبرهایی میشه
شاد باشید

منم امیدوارم مشکلاتش حل بشه :11:

RezaTayebiJ
15-01-2008, 18:27
منتظر می مانیم :17:

منم منتظر بیدم... :31:

RezaTayebiJ
15-01-2008, 19:37
کمتر از ۵۰ دقیقه به شروع کنفرانس.... فراموش نکنید کنفرانس رو می تونید بصورت زنده (نوشته و عکس) از وبلاگ زیر دنبال کنید:

RezaTayebiJ
15-01-2008, 21:05
عذرخواهی از همه ی دوستان
وبلاگ آنقدر شلوغ شده که اصلا من دیگه نمی تونم کنترلش کنم و حتی توانایی ارسال مطلب جدید ندارم... واقعا شرمندم :41:

perjixen
15-01-2008, 21:13
آقا نه ...........!!!!!
همه امیدمون به جنابعالی بود. البته من الان یه 20 دقیقه ست دارم زور میزنم بلاگ رو باز نمیکنه.

نمیشه همین جا یه تاپیک بزنی؟؟؟؟؟

RezaTayebiJ
15-01-2008, 21:21
با شرمندگی اساسی باید بگم وبلاگ تعطیله! آنقدر شلوغ شده بود که اصلا نمی شد حتی پست فرستاد....
فردا نتایج کنفرانس و (اگه شد ویدیوش) رو تو پی سی ورلد می ذارم.... بازم ببخشید.

GiggleClub
15-01-2008, 21:28
آره
واقعا حیف شد..
من 20 دقیقه باهات بودم ولی دیگه قاطی کرد...

در هر صورت از زحماتت ممنون
فردا منتظر اخبارتم

rkhatibi
15-01-2008, 21:29
آقا دستت درست! :11:
منم از 8:20 بودم...آره حیف شد...
اما غمت نباشه... تقصیر تو نیست که! :20:
از این سایتهاست... یکی نیس بگه نمیتونی سرویس بدی چرا آخه... :41:
واقعــــا بی صبرانه منتظر تغییرات آی فون هستم...
امیدوارم تغییرات خیلی خیلی خوبی بکنه...
فردا حتما دنبال میکنم کنفرانس رو.. :10:
بازم ممنون... :11:

RezaTayebiJ
15-01-2008, 21:51
اپل باریکترین نوت بوک جهان رو معرفی کرد ... با trackPad مولتی تاچ مشابه آی فون

perjixen
15-01-2008, 21:54
آقا دمت گرم این جوری اطلاع میدی.
دمش گرم عجب چیزی هم هست.!
بازم ازت تشکر میکنم.
----------
ترک پد مولتی تاچ!!!! خداییش آخرشه!!!!!
----------
از آیفون چه خبر؟؟ از لپتاب اطلاعات دیگه ی داری؟ اگه محبت کنی بگی مچکر میشم.

big_khan0064
15-01-2008, 22:20
مرسی رضا جان
از گوشی هاش چه خبر؟
از خصوصیات این نوت بوک جدیدم چیزی گرفتی بهمون بگو........

perjixen
15-01-2008, 23:29
سایت Apple آپدیت شد.
حتما سر بزنید.

rkhatibi
16-01-2008, 12:36
Wow! :18:
چقدر باریکه!! خیلـــــــی جالبه! :26:
چه قیمتی برای اعلام شده ؟! :3:

رضا جان از آیفون بگـــو! پلیـــز

perjixen
16-01-2008, 12:43
قطرش 0.76 اینچ هست.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو دومدل 1799 دلار و 3098 دلاری هست. (به سایت اپل یه سر بزنید، میتونید به فیلم مک ورد رو هم ببینید.)
راستی یه تاپیک بزنید در باره این قضیه تو بحثی کنیم.

GiggleClub
17-01-2008, 09:58
البته این خوشگله چند تا عیب بزرگم داره که می تونید از لینک زیر بخونیدش:

GiggleClub
17-01-2008, 09:59
راستی آقارضا نیستی؟ نمی بینیمت؟

rkhatibi
17-01-2008, 11:15
رضا جان ما منتظر اخبار آیفونت هستیما!
کوشی داداش؟!

mhf_1411
19-01-2008, 01:29
یکی ازمقامات شرکت Apple اعلام کرد: بعد ازگذشت 200 روز ازعرضه iphone، تاکنون 4میلیون قطعه ازآن به فروش رفته است و به طورمیانگین روزانه 000/20 دستگاه ازآن به فروش می رود.
او همچنین اضافه کرد که iphone توانسته 5/19% ازبازارSmart Phone ها رادرآمریکا به خود اختصاص دهد وبعد ازشرکت RIM درمکان دوم بایستد .
وی درادامه این مصاحبه اعلام کرد درحال حاضر امکان به روز رسانی سیستم عامل iphone به صورت رایگان فراهم است و از امکانات جدید آن می توان به ساختار Map آن اشاره کرد که درحال حاضر درآمریکا فعال است و ازGoogle map سرویس می گیرد. البته شرکت sky hook نیز درحال راه اندازی این سیستم در اروپا و آسیا است .
درانتهای این مصاحبه وی درمورد اینکه چرا هنوز iphone ازسیستم ارتباطی 3G استفاده نمی کند، پاسخی نداد.

mhf_1411
19-01-2008, 03:32
مک‌ورلد 2008: اپل باریک‌ترین لپ تاپ جهان را به نمایش گذاشت

</B>بدو استثنا همه سایت‌ها و وبلاگ‌های آی‌تی، امروز به مرور حوادث مک‌ورلد 2008 پرداختند و حجم زیادی از اخبار خود را به این شوی تجاری شرکت اپل و مخصوصا لپ‌تاپ تازه بسیار نازک اپل اختصاص دادند. داون شدن سایت توییتر یکی از بدشانسی‌های این وبلاگ‌نویس‌ها بود، چرا که بسیاری از آنها قصد داشتند با استفاده از این سیستم میکروبلاگینگ به صورت زنده حوادث مک‌ورلد را گزارش کنند.
استیو جابز، این شومن خبره کهنه‌کار باز هم نمایشی دیگر در سانفرانسیسکو راه انداخت، آب در دهان همه انداخت و نقشه‌های خود را برای خالی کردن جیب گیک‌های دنیای فناوری، عملی کرد!
در مک‌ورلد 2008، سه خبر بیش از همه برجسته بودند:
- لپ‌تاپ بسیار نازک اپل موسوم به مک‌بوک ایر Air
- سیستم کرایه اینترنتی فیلم
- ارتقای آی‌فون و اپل تی‌وی
در این پست سعی می‌کنم مروری داشته باشم بر این اخبار و پیش از همه مرور نسبتا کاملی خواهم داشت بر مک‌بوک ایر:
مک‌بوک ایر:
لحظه باشکوه مک‌ورلد 2008، لحظه‌ای بود که در آن استیو جابز با غرور و در میان صدای هلهله، سوت و فریادهای تماشگران از یک پاکت نامه قهوه‌ای رنگ، لپ تاپ بسیار باریک جدید اپل را خارج کرد. این لپ‌تاپ، مک بوک‌ایر MacBook Air نام دارد. Air نام بامسمایی برای لپ‌تاپی است که تنها 1.36 کیلوگرم وزن دارد و بیشترین ضخامتش 1.9 سانتیمتر است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ldu_0%2C1020%2C1069123%2C00.jpg

جابز که نمایش‌هایش در مک‌ورلد بی‌شباهت به اجرای یک تئاتر نیست، نمایش این لپ‌تاپ را که در دسته لپ‌تاپ‌های قابل حمل ultea portable قرار می‌گیرد با مقایسه آن با ابعاد لپ‌تاپ شرکت رقیب یعنی سونی آغاز کرد و تعجب همه حضار را برانگیخت.

مصائب استیو جابز:
نیویورک‌تایمز در مقاله‌ای با عنوان جالب «مصائب استیو جابز»، مرارت‌هایی را که جابز و مهندسان این شرکت برای طراحی مک‌بوک ایر متحمل شده‌اند شرح داده است. طراحی لپ‌تاپی اینچنین باریک کار دشواری بود، بسیار دشوار بود که همه قطعات الکترونیکی یک لپ‌تاپ با کیفیت و عملکرد خوب را در حجم و ضخامتی اینقدر کم گنجاند. مهندسان طراح، 100 طرح اولیه برای این لپ‌تاپ داشتند که از میان آنها نهایتا یکی به مرحله نهایی رسید. در مراحل اولیه هم استیو جابز و هم مهندس ارشد طراحی شرکت اپل Jonathan Ive، مطمئن نبودند که بتوانند از پس این کار برآیند.
اپل مجبور شد برای ممکن کردن چنین رؤیایی یک پردازنده دو هسته‌ای اختصاصی با 60 درصد ضخامت کمتر به شرکت اینتل سفارش دهد.
در مک‌بوک ایر، اپل از ابداعاتی که قبلا در ساختن آی‌فون و آی‌پاد به خرج داده بود، استفاده مجدد کرده است: هاردهای فشرده مک‌بوک ایر از آی‌پاد وام گرفته‌اند و صفحه لمسی مک‌بوک ایر هم از ویژگی‌های لمسی آی‌فون تقلید می‌کند.
کلیه قسمت‌های الکترونیک مک‌بوک ایر فاقد مواد زیان‌آور و عاری از جیوه و سرب هستند.

مشخصات مک بوک‌ایر:
پردازشگر: پردازشگر 1.6 گیگاهرتزی دوهسته ای اینتل با کش L2 با 4 مگابایتی (نسخه‌گران‌تر مک‌بوک ایر، پردازشگر 1.8 گیگاهرتزی دارد) و باس 800 مگاهرتزی
رم: 2 گیگابایتی DDR2
وزن: 1.3 کیلوگرم
ضخامت: 1.9 سانتیمتر در ضخیم‌ترین قسمت و 4 میلیمتر در نازک‌ترین قسمت
مانیتور: 13.4 اینچ
جنس بدنه: آلومینیوم و قابل بازیافت
طول عمر باطری: 5 ساعت
هارد: 80 گیگ (نسخه گران‌تر هارد 64 گیگی از نوع SSD دارد.)
وب‌کم: با اسم MyView با وضوح 800 در 1280
بلوتوث 2.1
قیمت: بسته به مدل 1800 و 3100 دلار (در استرالیا 2219 دلار و 3881 دلار)!
زمان آغاز رسمی فروش: 2 هفته بعد
پاشنه‌های آشیل مک بوک‌ایر:
درست مثل آی‌فون، مک‌بوک ایر، پاشنه آشیل بزرگی دارد: این لپ‌تاپ درایو نوری ندارد! گرچه به نظر می‌رسد فقدان درایو نوری بیشتر به خاطر سبک کردن این لپ‌تاپ و مشکلات فنی گنجاندن درایو نوری در لپ‌تاپ بسیار باریک اپل بوده است، اما اپل در مقام توجیه ید طولایی دارد:
آنها می‌گویند که دیگر دوره و زمانه استفاده از امکانات دسک‌تاپ سپری شده است و در دنیای کنونی باید تأکید بیشتری بر استفاده از ابزارهای آنلاین شود، بنابراین اصلا از اینکه مک‌بوک ایر، درایو نوری ندارد و حافظه‌اش در مقایسه با لپ‌تاپ‌های پیشرفته کنونی کم است، شگفت‌زده نشوید! در مقابل اپل تأکید بیشتری بر ویژگی‌های اینترنت بی‌سیم و WiFi این لپ‌تاپ کرده است.
کسانی که دوست داشته باشند، فیلم در این لپ‌تاپ ببینند و یا به فایل‌های CDها و DVDها دسترسی پیدا کنند، مجبور هستند یک وسیله جانبی 100 دلاری به نام Remote Disc برای آن بخرند! البته فیلم‌ها را می‌شود با آی تونز خرید و در هارد ذخیره کرد و بعد تماشا کرد!
داشتن تنها یک پورت USB یکی دیگر از نقاط ضعف مک‌بوک ایر است، با این حساب کاربر مجبور است مرتب وسایل جانبی را به سیستم متصل و جدا کند!
مک‌بوک ایر و آینده بازار لپ‌تاپ: پیشبینی می‌شود که مک‌بوک ایر بتواند تحولی در بازار لپ‌تاپ ایجاد کند. کارشناسان پیشبینی می کنند که مک‌بوک ایر بر فروش رایانه‌های این شرکت اضافه کند و باعث شود عده بیشتری از مردم از رایانه‌های شخصی که از ویندوز استفاده می‌کنند به رایانه‌های مک تمایل پیدا کنند و تعداد بیشتری از کاربران از سیستم عامل جدید لئوپارد این شرکت استفاده کنند. تا به حال 5 میلیون نسخه از این سیستم‌عامل به فروش رسیده است.
فروش مک‌بوک‌های اپل سال قبل افرایش یافت. اپل قسمت زیادی از این موفقیت را مدیون فروش آی‌فون و آی‌پاد و تأثیر غیر مستقیم آنها در اشتهار محصولات اپل است، پدیده‌ای که اصطلاحا «اثر هاله‌ای» نامیده می‌شود. از زمان مک‌ورلد سال 2007، ارزش سهام اپل دوبرابر شده است و در ماه دسامبر برای نخستین بار به 200 دلار رسیده است، گرچه اخیرا افت داشته است.
کرایه آنلاین فیلم:
اپل قراردادی با استودیو‌های بزرگ فیلمسازی مانند والت دیزنی و فاکس قرن بیستم و تعدادی از شرکت‌های کوچک‌تر بسته است تا کرایه اینترنتی فیلم‌ها را ممکن کند. قیمت اجاره فیلم‌های جدید، 3.99 دلار و فیلم‌های قدیمی‌تر 2.99 دلار است. به این ترتیب 30 روز بعد از اکران یک فیلم می‌شود آن را اجاره کرد. اگر کاربر، اینترنت با سرعت بالا داشته باشد ، تنها 30 ثانیه بعد از سفارش کرایه، می‌تواند شروع به تماشای فیلم کند. البته هر کس تنها 24 ساعت برای تماشای هر ویدئو فرصت خواهد داشت.

mhf_1411
19-01-2008, 03:34
Time Capsule:
محصول سخت‌افزاری دیگری که در مک‌ورلد به نمایش گذاشته شد، یک هارد اکسترنال بی‌سیم به نام Time Capsule با ظرفیت 500 گیگ بود!
اپل تی‌وی:
اپل تی‌وی محصولی است که به طور انحصاری و به عنوان یک وسیله جانبی کامپیوترهای مک به کار می‌رود و می تواند فیلم‌های اینترنتی را روی تلویزیون معمولی یا نمایشگرهای بزرگ دیگر به نمایش بگذارد. اپل ‌تی‌وی جدید می‌تواند مستقیما به اینترنت متصل شود و از طریق نرم‌افزار آی‌تونز، فیلم ، شوی تلویزیونی و موسیقی دانلود کند. قیمت اپل تی‌وی از 300 دلار به 230 دلار کاهش پیدا کرده است.
MyView یک وسیله جالب برای دیدن ویدئوهای آی‌پاد!

mhf_1411
19-01-2008, 03:36
ویژگی‌های جدید آی‌فون: نشان دادن محل کاربر روی یک نقشه و راهی برای شخصی‌سازی صفحه آی‌فون با امکان ایجاد میانبرهایی روی صفحه آن به وب‌سایت‌های مشخص
مک‌ورلد و اعداد:
4 میلیون: تعداد آی‌فون‌های به فروش رسیده تا امروز
10 میلیون: تعداد آی‌فون‌هایی که اپل قصد دارد تا پایان سال 2008 به فروش برساند
20 هزار: تعداد آی‌فون‌هایی که هر روز به فروش می‌رسند.
4 میلیارد: تعداد قطعات موسیقی به فروش رسیده از طریق آی تونز آز آغاز تا به کنون
20 میلیون: تعداد قطعات موسیقی به فروش رسیده در روز کریسمس 2007
125 میلیون: تعداد شوهای تلویزیونی به فروش رسیده از طریق آی تونز
7 میلیون: تعداد فیلم‌های به فروش‌رسیده

mhf_1411
19-01-2008, 03:38
شایعاتی که از هفته ها قبل بر سر زبانها بود درست در آمد و روز گذشته استیو جابز هنگامی که سخنان خود در همایش MacWorld Expo 2008 را آغاز کرد لپ تاپ جدید این شرکت یعنی MacBook Air که گفته می شود باریکترین لپ تاپ موجود دنیا است را معرفی کرد. لپ تاپ MacBook Air تنها 0.76 اینچ ضخامت دارد.

اما از مهمترین اشکالاتی که تاکنون توسط کاربران به این لپ تاپ جدید اپل گرفته شده و می تواند عامل مهمی برای عدم موفقیت آن در بازار باشد عبارتند از:

1- قیمت بالا (1800 دلار) در مقایسه با لپ هاپ های سری TX سونی که از امکانات بیشتری برخوردار هستند.
2- نداشتن هرگونه درایور نوری (Optical Drive) که به عقیده برخی همین امر باعث کاسته شدن ضخامت این لپ تاپ شده است. بدین ترتیب خریداران امکان استفاده از CD/DVD را نخواهند داشت. پیشنهاد اپل به خریداران این لپ تاپ آن است که برای مشاهده فیلم های خود بجای DVD از شبکه های Wireless استفاده نموده و با اتصال به شبکه iTunes به خرید فیلم و آهنگ های مورد علاقه خود بپردازند.
3- داشتن تنها یک پورت USB 2.0 که می تواند بسیار آزار دهنده باشد.
4- نداشتن پورت Ethernet جهت استفاده از شبکه های پرسرعت.
5- عدم امکان تعویض باتری لپ تاپ بدلیل سرخود بودن آن بر خلاف 99% لپ تاپ های موجود در بازار. بدین ترتیب خریداران باید همیشه برای تهیه باتری جدید خود را تحت رحمت اپل ببینند. همچنین شایعاتی وجود دارد که اپل اعلام کرده است به ازای تعویض و نصب هر باتری جدید از کاربران مبلغ 129 دلار را دریافت خوهد کرد.
6- عدم امکان ارتقاء حافظه (Ram) دستگاه. لپ تاپ های MacBook Air با 2 گیگابایت رم ارائه می شوند که بصورت Onboard می باشند بدین ترتیب امکان افزودن هرگونه حافظه اضافی به این دستگاه وجود ندارد.
7- کیفیت پایین صدای اسپیکرها که بصورت (Mono) می باشند. آیا اپل فکر می کند هنوز در دهه 90 زندگی می کنیم؟!
8- عدم پشتیبانی از کارتهای Express Card
9- عدم داشتن Card Reader
10 - عدم پشتیبانی از WAN
11- عدم پشتیبانی از Firewire

هدف از نوشتن این مطلب دشمنی با اپل نیست، بلکه تنها برسی جدیدترین محصول این کمپانی یعنی MacBook Air است و شنیدن صداهای موافق و مخالف شما در فضایی علمی.

منبع:winbeta.net

perjixen
22-01-2008, 07:58
رضا چان منتظر پادکست جدید هستم!!!

saman65
26-01-2008, 13:55
یکی به من بگه با آخرین آپدیت آیفون که الان هستش میشه عادی فیلم برداری کرد؟(بدون محدودیت زمانی) و میشه یه فایل رو با بلوتوس فرستاد؟؟
یعنی من آیفون بگیرم می تونم با آپدیت مشکل فیلم و بلوتوسش و رفع کنم؟

GiggleClub
26-01-2008, 16:10
نه تو این آپدیت هیچ کدوم از این مشکلات حل نشده...
فعلن نمیشه کاری کرد و راهی نداره

rkhatibi
26-01-2008, 21:57
در مورد فیلمبرداری اینجا یه بحث کوچولو شده:

موفق باشید

a.koochmeshgi
02-02-2008, 14:50
سلام
بالاخره مشخص شد که آخرین ورژن آپدیت آیفون شامل چه چیزهاییه؟ منظورم 1.3 است.
در ضمن اون کامپیوتر کوچولوئه که شامل آیفون هم میشه واقعیه؟
یه سوال دیگه :

من فعلا صبر کنم ببینم آیفون جدیدی میاد یا بخرمش؟
آقا رضا هنوز هم برای آپدیت کردن کمک میکنید؟ یا خسته شدید؟ منظورم وقتیه که تهران تشریف دارین؟:11:

saman65
02-02-2008, 15:31
من که میگم صبر کن

a.koochmeshgi
02-02-2008, 17:52
من که میگم صبر کن

مرسی که راهنمایی میکنی ولی چرا میگی صبر کنم؟
منظورم اینه که خبری داری؟ مبنی بر اینکه قراره مثلا آیفون جدیدتری بیاد؟

من از اون آدمهایی نیستم که صبر کردن برام کار راحتی باشه. اگه دلیل قانع کننده نداشته باشم آخرش میرم میخرم و صبر نمیکنم. یه دلیل بیار که قانع بشم.

فقط نگو صبر ضرر نداره خودم میدونم.
:46:

saman65
03-02-2008, 04:51
خبری که نه والا:31:.از آیفون بازا بپرس حتما بهتر خبر دارن:8:
ولی خوب.حتما میاد دیگه.ولی معلوم نیست کی:27:
منم مثل تو نمی تونم صبر کنم که ببینم کی آیفون جدید میاد.واسه همین میخوام فعلا W960 :8:بگیرم تا بعد ببینم Apple چیکار میکنه

a.koochmeshgi
03-02-2008, 22:36
منم مثل تو نمی تونم صبر کنم که ببینم کی آیفون جدید میاد.واسه همین میخوام فعلا W960 :8:بگیرم تا بعد ببینم Apple چیکار میکنه

ببخشید این سوال رو میکنم w960 مال کدومه؟

saman65
04-02-2008, 06:20
اگه منظور تو اینه مال چه شرکتیه.یکی از آخرین گوشی سونی اریکسونه که اومده تو بازار
اطلاعات بیشتر از این گوشی رو هم خواستی تو این تاپیک هست:

a.koochmeshgi
04-02-2008, 16:30
تاپیک رو رفتم خوندم و جالبه که ان 90 رو انتخاب نکردی.
ممنون

a.koochmeshgi
04-02-2008, 16:30
Only Iphone!

SAEED_BARCELONA
04-02-2008, 17:38
n90?????????????? فکر کنم اشتباه گرفتی با n95!!!!

a.koochmeshgi
04-02-2008, 23:33
n90?????????????? فکر کنم اشتباه گرفتی با n95!!!!

حق با شماست منظورم n95 بود.
البته من نمیدونم چرا نسبت به نوکیا آلرژی دارم. تا حالا هم نداشتم.
الان هم siemens m55 دارم که دیگه خیلی عتیقه شده.

راستی کسی میتونه اون پست تکراری منو حذف کنه لطفا؟

saman65
05-02-2008, 06:09
من از اول دلم پای W960 بود:40:.از وقتی که معرفی شده تا الان:20:
.فکر مکنم هیشکی اندازه من رفته باشه سایت GSMARENA.COM ببینه این گوشی کی Available میشه.خدا میدونه چند بار رفتم و دیدم Coming soone:41:.از اینور هم اینجا یه جناب CDPLAYER داشتیم که چپ و راست هر جا پست میداد میگفت من W960 دارم.آخرش نفهمیدیم داشت یا نه.طفلی Ban کردنش.دیگه هم انگار نیستش:31:
هنوزم میگم N95 8 Gb سرتره.همه میگن.:5:
ولی من انتظارایی که من از یه گوشی دارم اکثرش رو W960 داره:40:
صفحه تاچ واسم مهم بود با کیفیت موزیک (هندفری).با عکس و فیلم برداری متوسط(که همش رو W960 داره)
ولی GPS رو هم لازم دارم.اون تاپیک رو هم زدم که ببینم با حرف هایی که بچه ها میزنن میتونم خودم و راضی کنم که دل از W960 بکنم و N95 8Gb رو بگیرم.ولی آخرش نتونستم:31:
اگه N95 8Gb تاچ بود حتما اون رو میگرفتم.
آخرین گوشی که خریدم هم n95 عادی بود.واسه همین وقتی N95 8Gb رو دستم گرفتم احساس کردم انگاری واسم تکراریه:31:.خوب به هر حال جفتش N95 بود.ولی آن کجا و این کجا
خلاصه حالا هم تصمیم گرفتم همون W960 رو بگیرم:8:.با یه هندفری بلوتوس:8:.بعدا هم اگه دیدم GPS رو لازم دارم یه GPS External واسه گوشیم میگیرم:8:

saman65
05-02-2008, 06:12
حق با شماست منظورم n95 بود.
البته من نمیدونم چرا نسبت به نوکیا آلرژی دارم. تا حالا هم نداشتم.
الان هم siemens m55 دارم که دیگه خیلی عتیقه شده.

راستی کسی میتونه اون پست تکراری منو حذف کنه لطفا؟

فقط مدیران سایت میتونن حذفش کنن.:11:
ولی خوب خودت میتونی یکیش رو ویرایش کنی و یه مطلب دیگه بنویسی:31::8:
که 2 تا پست مثل هم نداشته باشی

a.koochmeshgi
05-02-2008, 10:23
راست گفتی پست رو ویرایش کردم.

منظورت از GPS همون gprs ـه؟ یعنی ایرانسل داری؟

ببین من نمیتونم با موبایلم به اینترنت وصل بشم. نمیدونم چرا؟