مشاهده نسخه کامل
: Tomb Raider: Underworld
havas_1980
30-01-2009, 01:16
توی جنگل.
از اون سکوی افتادم و رسیدم پیش مجسمه ها.از در کنارشون رفتم.از یه سوراخم رفتم پایین که از همه جاش خاک میاد و ته اش هم یه در آهنی هست.از کجا و چه جوری باید برم بیرون؟؟؟؟؟؟کمکککککککککککک ککک
وقتی وارد اون راهرو میشین یه لبه روی دیوار وجود داره... از اونجا میگیرین و ادامه میدین.
سلام خدمت اساتید گیمر:
من به سیو مرحله ی ایسلندنیاز دارم اگه میشه برام بذارید؟
مر30
دوستان من بازی رو که استارت میکنم کلی طول میده بعدش خودش را ریست میکنه من اینبار باید چیکار کنم
دوستان من بازی رو که استارت میکنم کلی طول میده بعدش خودش را ریست میکنه من اینبار باید چیکار کنم
كارت گرافيكتون رو اپديت كنيد تا درست بشه
titanium_zarin
03-02-2009, 16:14
من تو مکزیکو گیر کردم...خیلی پیچ در پیچه...الانم رسیدم به جایی که یه چیزی رو زمینه و یه دسته هست که میچرخونش...چکارش باید بکنم؟؟؟؟
همه راهها باید برم؟؟؟چه جوری بفهمم که کدومو رفتم؟
havas_1980
03-02-2009, 23:41
من تو مکزیکو گیر کردم...خیلی پیچ در پیچه...الانم رسیدم به جایی که یه چیزی رو زمینه و یه دسته هست که میچرخونش...چکارش باید بکنم؟؟؟؟
همه راهها باید برم؟؟؟چه جوری بفهمم که کدومو رفتم؟تو این قسمت از بازی دو تا معما وجود داره; معمای تقویم ها.
هر دو معما به یه صورت حل میشن. رو هر دایره یک نشانه وجود داره که باید در یک خط قرار بگیرن. با توجه به عکس اول و زاویه دید به این صورت عمل کنین:
در مرتبه اول با چرخش اهرم مرکز دایره, نشانه دایره دوم از پایین تنظیم بشه و با نشانه دایره پایین در یک خط قرار بگیره. (صدای جا افتادن باید شنیده بشه)
در مرتبه دوم دسته خارج از دایره رو به سمت چپ بکشید.
در مرتبه سوم با چرخش اهرم مرکز دایره, نشانه دایره دوم از بالا تنظیم بشه و با نشانه دایره های پایین در یک خط قرار بگیره.
در مرتبه چهارم دسته خارج از دایره رو به سر جای خودش بکشید.
در معمای تقویم بعدی این اشکال هست که سر اسکلت بر روی دسته قرار نداره که باید از جای دیگر همین مرحله که یک معبد بزرگ هست و باید با استفاده از گرفتن ستونها و لبه ها خودتون رو به داخلش برسونین.
بعد از حل معمای تقویم دوم بلافاصله با موتور, خودتون رو به ورودی باز شده برسونین و از اون عبور کنین. (بعد از مدت زمان خاصی بسته میشه.) در صورتی که به موقع نرسین و راه بسته باشه, باید به سمت معمای تقویم دیگری رفته و فقط دسته خارج از دایره رو به جای خودش فقط برگردونین و همین روند رو تکرار کنین.
سلام
من تو جنگل اونجا که دو تا مجسمه زن با باد بزن هست نمی دونم چیکاریشون کنم کسی میتونه کمکی کنه tanx
titanium_zarin
04-02-2009, 21:58
سلام
من تو جنگل اونجا که دو تا مجسمه زن با باد بزن هست نمی دونم چیکاریشون کنم کسی میتونه کمکی کنه tanx
تا الان باید قبل از اینکه بیای اینجا دو تا در رو باز کرده باشی که میله ای بودن و از پشتشون یه چیز گرد برداشتی...
حالا جلوت نگاه کن یه مجسمه گنده میبینی...کنارت یه مجسمه هست که دستش ترازو هست...بپر رو ترازوها تا دست مجسمه گندهه بیاد پایین.بعدشم معلومه...:10:
تا الان باید قبل از اینکه بیای اینجا دو تا در رو باز کرده باشی که میله ای بودن و از پشتشون یه چیز گرد برداشتی...
حالا جلوت نگاه کن یه مجسمه گنده میبینی...کنارت یه مجسمه هست که دستش ترازو هست...بپر رو ترازوها تا دست مجسمه گندهه بیاد پایین.بعدشم معلومه...:10:
با تشکر ولی همه این کارو کردم این جوری که به نظرم میاد باید این دو تا مجسمه زن با باد بزن رو طوری قرار بدم که نور بخوره به یه جایی ولی ترتیب قرار گیری این مجسمه ها رو نمی دونم
با سلام مجدد این تصویر همونجایی که میگم باید این مجسمه هارو به یه ترتیبی قرار بدیم که نور به اون الماسه بخوره اگه میشه کمک کنید :19:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
havas_1980
05-02-2009, 21:21
با سلام مجدد این تصویر همونجایی که میگم باید این مجسمه هارو به یه ترتیبی قرار بدیم که نور به اون الماسه بخوره اگه میشه کمک کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداونطور که من میبینم شما اصلا کارهای اصلی رو انجام ندادین... از اون بابت میگم که تو این عکس, نور ها هنوز مشخص نیستند. :blink:
در صورتی که دو جواهر رو سر جای خودشون یعنی در دستان مجسمه بالایی قرار نداده باشین امکان ادامه کار وجود نداره.
شما باید راهی که در این محوطه وجود داره رو ادامه بدین و بعد از پیدا کردن دو جواهر که در یک محوطه بزرگ قرار داره, از طبقات بالا سر در میارین...
titanium_zarin
06-02-2009, 14:34
تو این قسمت از بازی دو تا معما وجود داره; معمای تقویم ها.
هر دو معما به یه صورت حل میشن. رو هر دایره یک نشانه وجود داره که باید در یک خط قرار بگیرن. با توجه به عکس اول و زاویه دید به این صورت عمل کنین:
در مرتبه اول با چرخش اهرم مرکز دایره, نشانه دایره دوم از پایین تنظیم بشه و با نشانه دایره پایین در یک خط قرار بگیره. (صدای جا افتادن باید شنیده بشه)
در مرتبه سوم با چرخش اهرم مرکز دایره, نشانه دایره دوم از بالا تنظیم بشه و با نشانه دایره های پایین در یک خط قرار بگیره.
در معمای تقویم بعدی این اشکال هست که سر اسکلت بر روی دسته قرار نداره که باید از جای دیگر همین مرحله که یک معبد بزرگ هست و باید با استفاده از گرفتن ستونها و لبه ها خودتون رو به داخلش برسونین.
بعد از حل معمای تقویم دوم بلافاصله با موتور, خودتون رو به ورودی باز شده برسونین و از اون عبور کنین. (بعد از مدت زمان خاصی بسته میشه.) در صورتی که به موقع نرسین و راه بسته باشه, باید به سمت معمای تقویم دیگری رفته و فقط دسته خارج از دایره رو به جای خودش فقط برگردونین و همین روند رو تکرار کنین.
سلام...من هر کاری کردم نمیشه...اخه اون دسته خارج از دایره رو پیدا نمیکنم:19:میشه یه عکس بذارید هم ببینم جایی که شما اشاره میکنید همین جاست و هم اینکه اون دسته رو ببینم.ممنون...
سلام...من هر کاری کردم نمیشه...اخه اون دسته خارج از دایره رو پیدا نمیکنم:19:میشه یه عکس بذارید هم ببینم جایی که شما اشاره میکنید همین جاست و هم اینکه اون دسته رو ببینم.ممنون...
اگر سر اسكلت رو قرار نداده باشيد دسته ي خارج از دايره هم وجود نداره ، شما بايد اول از مناطق همون اطراف با موتور گشت بزنيد و جمجمه رو پيدا كنيد
titanium_zarin
06-02-2009, 14:55
اگر سر اسكلت رو قرار نداده باشيد دسته ي خارج از دايره هم وجود نداره ، شما بايد اول از مناطق همون اطراف با موتور گشت بزنيد و جمجمه رو پيدا كنيد
ببینید.من قبل از ورود دو نفر رو دم در کشتم و یه چوب پیدا کردم که اون رو توی یه سوراخ گذاشتم و اویزون شدم ازش تا در باز شه و رفتم توووو و در بسته شد پشت سرم.الانم راه خروج ندارم. وقتی به اون دسته نزدیک میشم یه علامت دست میاد که e رو میزنم میگیردش همین...:2:
ببینید.من قبل از ورود دو نفر رو دم در کشتم و یه چوب پیدا کردم که اون رو توی یه سوراخ گذاشتم و اویزون شدم ازش تا در باز شه و رفتم توووو و در بسته شد پشت سرم.الانم راه خروج ندارم. وقتی به اون دسته نزدیک میشم یه علامت دست میاد که e رو میزنم میگیردش همین...:2:
راه خروج هست ، پشت سرتون يك ديوار هست كه خرابه از اونجا بپريد پايين :46:
سلام
بازهم من گیر افتادم این جوری که فهمیدم با این سنگ بیوفته پایین ولی نمی دونم چطوری این کارو انجام بدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
havas_1980
06-02-2009, 18:04
سلام
بازهم من گیر افتادم این جوری که فهمیدم با این سنگ بیوفته پایین ولی نمی دونم چطوری این کارو انجام بدم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر طرف مقابل یک حلقه دیده میشه. از همین جایی که هستین قلاب رو به طرف حلقه پرتاب کنین طوری که قلاب از سمت چپ سنگ رد بشه.
بعد از قفل شدن در همون وضع به سمت راست حرکت کنین تا سنگ بالای سکو به کف محوطه سقوط کنه تا راه رسیدن به جمجمه باز بشه...
تو این قسمت از بازی دو تا معما وجود داره; معمای تقویم ها.
با سلامی مجدد دوست عزیز من تقویم دومو که سر اسکلت می خواستو حل کردم ولی تقویم اول من اصلا تکون نمی خوره میشه یکمی در مورد این مرحله بیشتر توضیح بدی
از کمک هایی که میکنی واقعا ممنونم :11:
havas_1980
06-02-2009, 21:55
با سلامی مجدد دوست عزیز من تقویم دومو که سر اسکلت می خواستو حل کردم ولی تقویم اول من اصلا تکون نمی خوره میشه یکمی در مورد این مرحله بیشتر توضیح بدی
از کمک هایی که میکنی واقعا ممنونم :11:در شروع بخش اول همین مرحله (5) به یک معبد می رسیدی که در سمت چپ جاده قرار گرفته. در داخل اون معبد سر جاگوار قرار داره که در مرکز معمای تقویم اول باید قرار بگیره...
با تشکر فراوان در جواب بگم که اره اولین باره این سبک و بازی میکنم شرمنده ام که انقدر سوال میکنم . thanx
titanium_zarin
07-02-2009, 10:29
راه خروج هست ، پشت سرتون يك ديوار هست كه خرابه از اونجا بپريد پايين :46:
بپرم بیرون چه کار کنم؟؟:18::11:
بپرم بیرون چه کار کنم؟؟:18::11:
خب بريد سمت موتور دنبال سر اسكلت بگرديد :18:
توی مرحله ی the southern mexico:the mitgard serpend!
وقتی با موتور وارد معبد اصلی میشم که وسطای راه جاده ی زیرزمینی خراب شده پیاده ادامه میدم بعدش یه سری مواد ابی رنگ هست که باید با کشیدن دسته ها سطحشو بیارم پایین!اخرسر یه دونه کمربند میگیرم که بهم نیروی ویژو میده و میتونم باهاش یه تیکه سنگ رو تکون بدم. من تا اخرش پایین رفتم بعدش یه چیزیو چرخوندم و مجسمه چکشو از جلوی صورتش برد کنار و من اون شی رو گرفتم!حالا چیکار کنم باید برگردم برم بیرون؟از کجا برم چجوری برم؟
شما از همون مجسمه ای که طنابت رو به دهانش زدی و اومدی پایین باید برگردی
باید با طنابت دهانه مجسمه رو بگیری و بعد از این کار شما دوباره همون ماده مخصوص یا اب مخصوص دوباره بالا میاد که شما باید سریعا قبل از رسید اون مایع به شما از طناب بالا برید
توی مرحله ی the southern mexico:the mitgard serpend!
وقتی با موتور وارد معبد اصلی میشم که وسطای راه جاده ی زیرزمینی خراب شده پیاده ادامه میدم بعدش یه سری مواد ابی رنگ هست که باید با کشیدن دسته ها سطحشو بیارم پایین!اخرسر یه دونه کمربند میگیرم که بهم نیروی ویژو میده و میتونم باهاش یه تیکه سنگ رو تکون بدم. من تا اخرش پایین رفتم بعدش یه چیزیو چرخوندم و مجسمه چکشو از جلوی صورتش برد کنار و من اون شی رو گرفتم!حالا چیکار کنم باید برگردم برم بیرون؟از کجا برم چجوری برم؟
شما از همون مجسمه ای که طنابت رو به دهانش زدی و اومدی پایین باید برگردی
باید با طنابت دهانه مجسمه رو بگیری و بعد از این کار شما دوباره همون ماده مخصوص یا اب مخصوص دوباره بالا میاد که شما باید سریعا قبل از رسید اون مایع به شما از طناب بالا برید
البته بايد قبل از بالا رفتن يكي از ستون ها رو توسط دستتون جا به جا كنيد ;)
با سلام و دستون درد نکنه
با لاخره من رسیدم به چکش ها و اون موجود گنده رو کشتم و لی نمی دونم این جاشو چی کار کنم چون تو تیکه های قبلی زنجیر رو به جلو حرکت می کرد الان داره بر عکس میره چطوری خودمو به رسونم به آخرین چکش ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
havas_1980
08-02-2009, 00:44
با سلام و دستون درد نکنه
با لاخره من رسیدم به چکش ها و اون موجود گنده رو کشتم و لی نمی دونم این جاشو چی کار کنم چون تو تیکه های قبلی زنجیر رو به جلو حرکت می کرد الان داره بر عکس میره چطوری خودمو به رسونم به آخرین چکش ؟
دقیقا در حال گرفتن همون زنجیرهایی که بر خلاف جهت حرکت میکنن باید کلید e رو برای سریع حرکت کردن بزنین.
titanium_zarin
09-02-2009, 14:33
من رسیدم به همونجایی که مجسمه ها رو میچرخونه...دوتاشو رفتم.سومی که هی یه سری سنگ مثل دیوار بسته میشه رو گیر گردم؟؟؟چه جوری باید بیام بیرون؟؟؟میدونم با اون قلابه هست اما دقیقا چه جوری؟؟؟
با قلاب سنگ رو بگیر و بکشونش وسط دیوار ها
titanium_zarin
09-02-2009, 17:36
من رفتم.ابها رو بردم پایین و اون وسیله رو گرفتم.دیگه چه کار باید اونجا بکنم؟؟؟اخه فکر کردم کاره دیگه ای نیست برگشتم تقریبا اولای بازی.همونجایی که یه مجسمه بدون سر هست.سرش رو گذاشتم.اما دسته رو که میکشم اتفاقی نمی افته.جریان چیه؟؟چه کار باید بکنم؟؟؟
من رفتم.ابها رو بردم پایین و اون وسیله رو گرفتم.دیگه چه کار باید اونجا بکنم؟؟؟اخه فکر کردم کاره دیگه ای نیست برگشتم تقریبا اولای بازی.همونجایی که یه مجسمه بدون سر هست.سرش رو گذاشتم.اما دسته رو که میکشم اتفاقی نمی افته.جریان چیه؟؟چه کار باید بکنم؟؟؟
تا دسته رو ميكشيد بايد سريع سوار موتور بشيد و تا دروازه بسته نشده بريد بيرون :46:
با سلام به همه دوستان بالاخره اینو تمومش کردم ..... دست همگی بابت راهنمایی هایی که کردید درد نکنه .
ولی اولین بار بود این سبک و بازی میکردم خیلی خوشم اومد اگه بخوام نسخه های قبلیشو گیر بیارم تو بازار گیر میاد یا اینه که گیر آوردنش کار حضرت فیله راستی اسمه نسخه قبلیش چیه ؟
titanium_zarin
09-02-2009, 22:29
بابا دیووووووووووونههههههههههه ه شدم.
الان رفتم همونجایی که زن بالداره هست...سه طبقه از این قطعه ها هم که مثل اسانسور هست.ولی نمیدونم کجا بپرم که برسه بالا.اون جاهایی رو که باید با دستم ابی کنم هم کردم.کمکککککککککککک
با سلام به همه دوستان بالاخره اینو تمومش کردم ..... دست همگی بابت راهنمایی هایی که کردید درد نکنه .
ولی اولین بار بود این سبک و بازی میکردم خیلی خوشم اومد اگه بخوام نسخه های قبلیشو گیر بیارم تو بازار گیر میاد یا اینه که گیر آوردنش کار حضرت فیله راستی اسمه نسخه قبلیش چیه ؟
اره به احتمال زیاد گیر میاد
اسم نسخه هاش یکی tomb raider:legend
اون یکی هم tomb raider:anniversary بود
havas_1980
10-02-2009, 12:56
الان رفتم همونجایی که زن بالداره هست...سه طبقه از این قطعه ها هم که مثل اسانسور هست.ولی نمیدونم کجا بپرم که برسه بالا.اون جاهایی رو که باید با دستم ابی کنم هم کردم.کمککککککککککککدو نگهدارنده دوم و سوم برج نابود کردنشون خیلی راحته و مسیر سر راستی دارن... ولی اگه در نابود کردن آخرین نگهدارنده مشکل پیدا کردین باید به کمک سنگ هایی که دور برج می چرخد خودتون رو به لبه برج برسونین. فقط یک قسمت برج جای دست گرفتن داره که بعدش باید به سمت بالا برین و روی نگهدارنده بپرین که لیز بخورین و به انتهای نگهدارنده برسین...
titanium_zarin
10-02-2009, 14:18
دو نگهدارنده دوم و سوم برج نابود کردنشون خیلی راحته و مسیر سر راستی دارن... ولی اگه در نابود کردن آخرین نگهدارنده مشکل پیدا کردین باید به کمک سنگ هایی که دور برج می چرخد خودتون رو به لبه برج برسونین. فقط یک قسمت برج جای دست گرفتن داره که بعدش باید به سمت بالا برین و روی نگهدارنده بپرین که لیز بخورین و به انتهای نگهدارنده برسین...
من فقط یه نگهدارنده رو نابود کردم.همون که دورش از این قرمزا بود.بقیه رو پیدا نکردم.کجان؟؟؟چه جوری برم؟؟؟؟:18:
titanium_zarin
10-02-2009, 15:10
تموم شد.ممنون که کمک کردین...
اما میشه بگین چی شد؟؟؟هدف از هر مرحله چی بود؟؟؟جریان اون یکی دختره و اون بالداره چی بود؟؟؟مادرش چی شد؟؟؟
havas_1980
10-02-2009, 16:24
تموم شد.ممنون که کمک کردین...
اما میشه بگین چی شد؟؟؟هدف از هر مرحله چی بود؟؟؟جریان اون یکی دختره و اون بالداره چی بود؟؟؟مادرش چی شد؟؟؟شرح داستان بازی در آدرس زیر موجود هست:
سلام
لطفا يكي سيو مرحله بعد از ايسلندو واسم بزاره ممنونم
moderntalk
11-02-2009, 18:38
من یه جایی گیر کردم(تو مرحله ی level 4: Southern mexico - part 2: Xibalba).
که رو ی یه قسمتی باید سر اسکلت بذاری و نشان اهرم ها رو در یک راستا قرار بدی.در اولی که سر اسکلت داره اهرم ها قفلند و نمی چرخند.چجوری بچرخونمشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟
havas_1980
11-02-2009, 23:59
من یه جایی گیر کردم(تو مرحله ی level 4: Southern mexico - part 2: Xibalba).
که رو ی یه قسمتی باید سر اسکلت بذاری و نشان اهرم ها رو در یک راستا قرار بدی.در اولی که سر اسکلت داره اهرم ها قفلند و نمی چرخند.چجوری بچرخونمشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟در شروع بخش اول همین مرحله (5) به یک معبد می رسیدین که در سمت چپ جاده قرار گرفته. در داخل اون معبد سر جاگوار قرار داره که در مرکز معمای تقویم اول باید قرار بگیره... در صورتی که در سر جاش قرار گرفته باشه ولی اهرم حرکتی نکنه با یک باگ طرفین!
cyrus_ln
12-02-2009, 11:05
من اینجا گیر کردم
هیچ راه خروجی یی پیدا نمی کنم!!
-------------------------------------------------------------
سلام
لطفا يكي سيو مرحله بعد از ايسلندو واسم بزاره ممنونم
اگه منظورت Jan Mayan Island هست سیو بعدیش میشه Andaman Sea
دانلود
[code][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/code
-------------------------------------------------------------
ویرایش
راه رو پیدا کردم :دی
الان رفتم همونجایی که زن بالداره هست...سه طبقه از این قطعه ها هم که مثل اسانسور هست.ولی نمیدونم کجا بپرم که برسه بالا.اون جاهایی رو که باید با دستم ابی کنم هم کردم.کمکککککککککککک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gifبرو اخر کار وبعد از شیر فلکه ها برو بالا
:11:
من بعداز خروج کشتی پشت مقبره گیر کردم هیچ راهی هم پیدا نکردم شما بگید چیکار کنم دارم دیوووووووووووووووووووووون ه میشم
کشتی قسمتهای اولو میگی یا اخریاش ؟ اگه یه عکس هم بزاری بهتره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برو اخر کار وبعد از شیر فلکه ها برو بالا
:11:
من بعداز خروج کشتی پشت مقبره گیر کردم هیچ راهی هم پیدا نکردم شما بگید چیکار کنم دارم دیوووووووووووووووووووووون ه میشم
Doostan In Post ra Man Nadadama Ye Nafar Ba Name Karbarie Man Vared shode Man Beram Pass Ra Avaz Konam
KING OF SPEED
18-02-2009, 17:24
salam
من دو تا توم ریدر قبلی یعنی لجند و انیورساری رو تموم کردم ولی هنوز اینو بازی نکردم
میخوام بدونم این شماره شبیه کدوم یکی از قبلیاس؟
TR legend: محیط شهری دشمن ها آدم بودند و ....
aniversary: محیط قدیمی موجودات ماقبل تاریخی و آهنگ های دلهره آور!
salam
من دو تا توم ریدر قبلی یعنی لجند و انیورساری رو تموم کردم ولی هنوز اینو بازی نکردم
میخوام بدونم این شماره شبیه کدوم یکی از قبلیاس؟
tr legend: محیط شهری دشمن ها آدم بودند و ....
Anniversary: محیط قدیمی موجودات ماقبل تاریخی و آهنگ های دلهره آور!
مخلوطي از هر دو هست
درود به همه دوستان.
من توی این مرحله گیر افتادم و اعصابم کاملا خرد شده!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا معلومه که من باید اون مجسمه رو با قلاب بکشم تا بشکنه و روی زمین بیافته تا راه رو باز کنه ولی متاسفانه
این مجسمه به هیچ وجه کشیده نمیشه. ازش آویزون هم شدم ولی بازم نمی شکنه!
من که گیج شدم، یکی کمک کنه!
NINTENDO_DS
27-02-2009, 23:13
حالا من نسخه ایک باکسش رو دارم یک جا توی معبد هستم و 4 تا استوانه افقی تکون میخورن و باید متوقفشون کرد من 3 تا رو کردم ولی چهارمی یک زنجیر بهش وصله که بر عکس می چرخه وقتی میرم رو زنجیر به جای اینکه لارا شروع به دویدن کنه می ایسته و کاری نمی کنه و بعد زنجیر به انتها می رسه و میفتم می میرم
چیکار کنم همون جا رو می گم که یک حیوون توشه که شبیه لوکاست های gears of war
NINTENDO_DS
27-02-2009, 23:14
درود به همه دوستان.
دقیقا معلومه که من باید اون مجسمه رو با قلاب بکشم تا بشکنه و روی زمین بیافته تا راه رو باز کنه ولی متاسفانه
من هنوز به اونجا نرسیدم ولی مطمئنا مجسمه به این گندگی رو نمی شه کشید باید اهرمی وجود داشته باشه
havas_1980
28-02-2009, 00:28
درود به همه دوستان.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددقیقا معلومه که من باید اون مجسمه رو با قلاب بکشم تا بشکنه و روی زمین بیافته تا راه رو باز کنه ولی متاسفانه
اگه طبق حرفتون قلاب یه حلقه قفل میشه ولی با کشیدن قلاب مجسمه به کف زمین سقوط نمی کنه, برای حل مشکل به این صورت عمل کنین:
- از سیو های قبل, بازی رو لود کنین یا مرحله رو از نو برین.
- در صورتی که مشکل پیش اومده همچنان حل نشده باشه پیشنهاد میکنم آخرین پچ بازی و کرکش رو از مسیر زیر دریافت کنین.
حالا من نسخه ایک باکسش رو دارم یک جا توی معبد هستم و 4 تا استوانه افقی تکون میخورن و باید متوقفشون کرد من 3 تا رو کردم ولی چهارمی یک زنجیر بهش وصله که بر عکس می چرخه وقتی میرم رو زنجیر به جای اینکه لارا شروع به دویدن کنه می ایسته و کاری نمی کنه و بعد زنجیر به انتها می رسه و میفتم می میرم ...
دقیقا در حال گرفتن همون زنجیرهایی که بر خلاف جهت حرکت میکنن باید دکمه لگد زدن (اونو دیگه خودتون میدونین) رو تند تند برای سریع حرکت کردن بزنین.
hosseincode2008
05-03-2009, 18:36
دوستان بعد از پایان بازی تو قسمت Extras بعضی چیز ها هنوز هم Locked هستن ؛ چجوری بازشون کنم ؟! سیو 100 % گرفتم ولی هنوز بستن ؟!
M_F_GAMER
05-03-2009, 20:29
اقا من بعد از مرحله ی آموزشی،میرسم به یک مرحله که تو آبه!.یک غار هست که میرم توش یکم میرم جلو تا میرسم به یک سه گانه.که سه تای اون ها نقره ای و سه تای اون خاکستری و یک چیز فرمون شکل طلایی وسط اونه.حالا باید چی کار کنم؟
خدایا این بازی چقدر سخته!کسی راهنمایی قدم به قدمش رو نداره؟؟؟
maHsa akBarI
05-03-2009, 21:20
لام سیو صد درصد شو میخواستم
peyman-tr
06-03-2009, 23:59
سلام من توی مرحله مکزیک موندم
لطفا بگین چیکارکنم
mohammad_twe
07-03-2009, 00:53
سلام
هنگام نصب بازی این ارور رو میده باید چیکار کنم ؟؟؟ مشکل چیه ؟؟
havas_1980
07-03-2009, 03:16
دوستان بعد از پایان بازی تو قسمت Extras بعضی چیز ها هنوز هم Locked هستن ؛ چجوری بازشون کنم ؟! سیو 100 % گرفتم ولی هنوز بستن ؟!
فکر می کنم منظورتون بخش Storyboards هست که لازمه برای باز کردنش, بازی رو در حالت Master Survivalist تموم کرده باشین.
اقا من بعد از مرحله ی آموزشی،میرسم به یک مرحله که تو آبه!.یک غار هست که میرم توش یکم میرم جلو تا میرسم به یک سه گانه.که سه تای اون ها نقره ای و سه تای اون خاکستری و یک چیز فرمون شکل طلایی وسط اونه.حالا باید چی کار کنم؟...
در اونجا یکی از محور ها که سرجاش هست. محور دوم هم تو همون محوطه جلوی ورودی, کف دریاست. اما محور سوم... در صورتی که روبه روی ورودی مجسمه بزرگ مرجانی باشین, یه خرابه مرجانی دقیقا پشت سر, دست راست قرار گرفته که در داخل اون, روی یه پایه, محور رو می تونید پیدا کنید...
سلام من توی مرحله مکزیک موندم
لطفا بگین چیکارکنملطفا جایی که گیر کردین رو دقیقا شرح بدین.
سلام
هنگام نصب بازی این ارور رو میده باید چیکار کنم ؟؟؟ مشکل چیه ؟؟
برای حل این مشکل این راه ها عملی هستند:
- هنگام نصب, هر گونه برنامه ضد ویروس, شبیه سازی درایو و دیوار آتش رو غیر فعال کنین.
- از سالم بودن DVD مطمئن باشین.
- در صورت داشتن اطمینان, اگه DVD درایو دیگری دارین بر روی اون امتحان کنین.
hosseincode2008
07-03-2009, 15:24
اون سیوی که گفتم باز نکرد رو از چیت هپنر دانلود کردم روش هم نوشته 100 % . در حالی که نه همه ی اون جمع شدنی ها رو پیدا کرده و نه همون طور که هوس جان گفت رو درجه ی Master Survivalist تموم کردن !
دیروز یه سیو دیگه از یه فروم خارجی پیدا کردم که هم همه ی جمع شدنی ها رو جمع کرده و هم رو درجه ی Master Survivalist تموم شده در نتیجه همه چیز تو قسمت Extras باز شده ، هم بخش Storyboard که نیاز به درجه ی MS داره و هم بقیه ی آرت ورک هایی که در بخش کاراکتر ها هست که نیاز به کل جمع شدنی ها داره . کسانی که میخوان ببینن سیو رو از لینک زیر دانلود کنن :
elyas_bamaram
09-03-2009, 01:40
سلام همه خوبن؟
من تو مرحله ی MEXICO هستم
تو جایی که مکعبهای سنگی رو روی میز سنگی شش ضلعی شکل میذاره گیر کردم
3تا از مکعب هارو گذاشتم,یکی مونده,راه اون یکی مکعب هم مشخصه بالاست یه راه تونلی ولی نمیدونم از کجا بهش برسم
لطفا کمک کنید...
شما باید به وسیله اون ستون هایی که دور تا دورشون اسکلت هست به اون نقطه برید (ستونهای سمت راست عکس سومی که گذاشتی) . حالا از کجا باید برید روی اون ستونها باید خودتون راهشو پیدا کنید چون من دقیقا یادم نمیاد .
elyas_bamaram
09-03-2009, 22:09
شما باید به وسیله اون ستون هایی که دور تا دورشون اسکلت هست به اون نقطه برید (ستونهای سمت راست عکس سومی که گذاشتی) . حالا از کجا باید برید روی اون ستونها باید خودتون راهشو پیدا کنید چون من دقیقا یادم نمیاد .
---------------------------------------------------------------------
ممنون از کمکت ولی واقعیتش همون راهشو نمیتونم پیدا کنم ,کسی نیست که بدونه از کجا میشه بالای ستونا رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روی بعضی از ستون ها بریدگی یا لبه داره که میشه روی اونها پرید
همشون مثل همدیگه نیستن و هر کدوم فرق داره
سلام
آیا پچی چیزی برای این بازی عرضه شده در این مدت که نبوده ایم ؟!
elyas_bamaram
09-03-2009, 23:54
روی بعضی از ستون ها بریدگی یا لبه داره که میشه روی اونها پرید
همشون مثل همدیگه نیستن و هر کدوم فرق داره
--------------------------------------------------------------------
هر چی گشتم بریدگی پیدا نکردم:41:
منظورت این ستون هاست؟
----------------------------------------------------------------------
کی میتونه از این بدبختی خلاصم کنه؟....
من واستون سیوشو میذارم, یه آدم بامرام پیدا میشه تو این مرحله یه چرخ بزنه واسم راه و پیدا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم سیو من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما توی این قسمت باید بین ستون و دیوار حرکت کنین
یعنی می پرین وپای خود رو به دیوار میزنین و میپرین سنگهای پشت سرتون رو میگیرن وبالا میرین
شما باید این عمل پریدن زیگ زاگی رو اونقدر ادامه بدین تا دستتون به اون شیارها و سنگها برسه
این که دیگه خیلی اسونه...
elyas_bamaram
10-03-2009, 14:05
شما توی این قسمت باید بین ستون و دیوار حرکت کنین
یعنی می پرین وپای خود رو به دیوار میزنین و میپرین سنگهای پشت سرتون رو میگیرن وبالا میرین
شما باید این عمل پریدن زیگ زاگی رو اونقدر ادامه بدین تا دستتون به اون شیارها و سنگها برسه
این که دیگه خیلی اسونه...
----------------------------------------------------------------
من بیش از 20 بار اون بالا رفتم ولی همون جا گیر میکنم
توی عکسا هم مشخص کردم وقتی به قسمت شماره ی 2 میرسم به سمت پشت میپرم که از ستون ها بگیره ولی نمیگیره!!!!
من فکر میکنم وقتی به قسمت شماره 2 رسیدم باید به سمت راستش بپرم (یعنی قسمت شماره 3) ولی متاسفانه اونجا نمیپره
نظر شما چیه؟
اینم عکسها:
havas_1980
10-03-2009, 16:06
----------------------------------------------------------------
من بیش از 20 بار اون بالا رفتم ولی همون جا گیر میکنم
توی عکسا هم مشخص کردم وقتی به قسمت شماره ی2 میرسم به سمت پشت میپرم که از ستون ها بگیره ولی نمیگیره!!!!
من فکر میکنم وقتی به قسمت شماره 2رسیدم باید به سمت راستش بپرم (یعنی قسمت شماره 3) ولی متاسفانه اونجا نمیپره
نظر شما چیه؟
اینم عکسها:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید- وقتی در نقطه 2 هستین کمی به سمت چپ برین برای اینکه بتونین دورخیز داشته باشین.
- سپس به سمت راست حرکت کنین و نرسیده به لبه کلید Space رو بزنین تا به سنگهای سمت راست یعنی نقطه 3 پرش کنین.
- مسیر سمت راست رو ادامه میدین تا به ستون میرسین. بعد از ستونها میگیرین و به سمت در باقیمانده حرکت میکنین...
دیگه فکر نمیکنم احتیاجی باشه سیو شما رو رد کنیم. :46:
ghasem321
14-03-2009, 16:25
اقایون سلام :
من تو مرحله چکشها گیر کردم (جایی که چکشها به دیوار میخورند)توی اتاق چرخ دنده دار؛ غول رو هم کشتم ولی حالا دیگه نمیدونم چیکار کنم ؟ لطفاً کمک کنید خیلی علاف شدم
havas_1980
15-03-2009, 01:25
اقایون سلام :
من تو مرحله چکشها گیر کردم (جایی که چکشها به دیوار میخورند)توی اتاق چرخ دنده دار؛ غول رو هم کشتم ولی حالا دیگه نمیدونم چیکار کنم ؟ لطفاً کمک کنید خیلی علاف شدماز وزنه ها همون اتاق بالا برین... جلوتر در حال گرفتن همون زنجیرهایی که بر خلاف جهت حرکت میکنن باید کلید e رو برای سریع حرکت کردن بزنین
Gogori181920
15-03-2009, 18:36
سلام من تو مرحله مکزیک همون جایی که یه اهرم است که سر جگوار رو نداره از سمت چپ از راهرو عبور میکنم و به یه پل می رسم و نمی دونم باید چکار کنم
اینم عکساش
این محیط همون راهرو هستش
اینم همون پله
کمکم کنید
havas_1980
15-03-2009, 19:16
سلام من تو مرحله مکزیک همون جایی که یه اهرم است که سر جگوار رو نداره از سمت چپ از راهرو عبور میکنم و به یه پل می رسم و نمی دونم باید چکار کنم
اینم عکساش
این محیط همون راهرو هستش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم همون پله
کمکم کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی که دقیقا به اولین شکاف رسیده باشین و سکوی پرش پایین باشه, متاسفانه با یکی از باگ های بازی رو به و هستین.
برای حل این مشکل, یا از ترینر بازی بایستی استفاده کنین و یا آخرین پچ بازی رو کرکش رو از آدرس زیر دریافت کنین که راه دوم رو پیشنهاد می کنم. (باگهای زیاد بازی حل خواهد شد)
Gogori181920
15-03-2009, 19:20
وقتی که دقیقا به اولین شکاف رسیده باشین و سکوی پرش پایین باشه, متاسفانه با یکی از باگ های بازی رو به و هستین.
برای حل این مشکل, یا از ترینر بازی بایستی استفاده کنین و یا آخرین پچ بازی رو کرکش رو از آدرس زیر دریافت کنین که راه دوم رو پیشنهاد می کنم. (باگهای زیاد بازی حل خواهد شد)
من نمیتونم پچ رو دانلود کنم آخه دیال آپم
چکار کنم
من نمیتونم پچ رو دانلود کنم آخه دیال آپم
چکار کنم
شما این لینک رو به کافی نت ببر یا خودت دانلود کن یا بده که برات دانلود کنن
توی دانشگاه هم میتونی دانلود کنی
soltan_reza
15-03-2009, 20:30
دوستان من تو این مرحله نیاز به کمک دارم
اگه کسی تموم کرده باشه احتمالا میدونه من باید چیکار کنم
تو این عکس من باید برم اون بالا که مشخصه
تو این عکس باید توسط این زنجیر برم به قسمت روبرویی
ولی زنجیر به سمت خودم میآد و نمیشه ازش کمک گرفت برای رفتن به قسمت روبرویی
کسی می تونه کمک کنه؟
شما دکمه e رو در حین حرکت بزن سرعت حرکت شما بیشتر میشه و میتونی بری اونطرف
*Necromancer
16-03-2009, 01:52
سلام به همه!
من تو یه جای بازی گیر کردم که توضیح می دم کجاست شما بگید چکار کنم! دیگه عکس مکس دم دست نبود !!
یه جایی تو جنگلای تایلند یه مجسمه شیوا هست که باید برای حل کردن معماش دو تا جواهر گنده از یه منطقه سرسبز که تعدادی برجک توشه پیدا کنم بعد برگردونم معما رو باهاشون حل کنم! تعداد یادی سوسمار هم اونجا هست!
راه رفتن که هموار بود اما راه برگشتی وجود نداره! وقتی برمیگردم به اون راهرو سنگی که ازش اومدم دیگه نمی تونم زنجیرشو به جایی متصل کنم که از دیوار بره بالا!
کمک کنید!
havas_1980
16-03-2009, 03:10
سلام به همه!
من تو یه جای بازی گیر کردم که توضیح می دم کجاست شما بگید چکار کنم! دیگه عکس مکس دم دست نبود !!
یه جایی تو جنگلای تایلند یه مجسمه شیوا هست که باید برای حل کردن معماش دو تا جواهر گنده از یه منطقه سرسبز که تعدادی برجک توشه پیدا کنم بعد برگردونم معما رو باهاشون حل کنم! تعداد یادی سوسمار هم اونجا هست!
راه رفتن که هموار بود اما راه برگشتی وجود نداره! وقتی برمیگردم به اون راهرو سنگی که ازش اومدم دیگه نمی تونم زنجیرشو به جایی متصل کنم که از دیوار بره بالا!
کمک کنید!راه برگشت از همون راه رفت نیست. در همون محوطه که دو جواهر بود, زیر جواهر سمت راست مسیر خروج قرار گرفته... در نهایت از سمت چپ مجسمه بزرگ شیوا, محوطه بالا سر در میارین.
abbas_dante2oo8
16-03-2009, 11:57
خسته نباشید من تو قسمت مکزیک گیر کردم .سر اسکلت رو پیدا می کنم و میزارم سرجاش و اهرم ها رو می چرخونم .
یه دمو بهم نشون میده که چندتا چیز ستون مانند میاد بالا ولی او یکی اهرم ها که اسکلتو روش بود تکون نمی خورن الان نمی دونم باید چه کار کنم
لطفا کمککککککککککککککککککک کنیییییییییییییییییییییید
شما باید بری و اون یکی رو هم تنظیم کنی
بعد یک راه برای شما باز میشه که باید سریع با موتور خودتون رو بهش برسونین
abbas_dante2oo8
16-03-2009, 17:48
دوست عزیز اون یکی اصلا نمی چرخه انگار دوتا گیره بهش وصله
havas_1980
16-03-2009, 23:09
خسته نباشید من تو قسمت مکزیک گیر کردم .سر اسکلت رو پیدا می کنم و میزارم سرجاش و اهرم ها رو می چرخونم .
یه دمو بهم نشون میده که چندتا چیز ستون مانند میاد بالا ولی او یکی اهرم ها که اسکلتو روش بود تکون نمی خورن الان نمی دونم باید چه کار کنم
لطفا کمککککککککککککککککککک کنیییییییییییییییییییییید اونی که اول کار پیدا می کنن سر جاگوار هست نه اسکلت... بزارین اینطوری بگم:
در شروع همین مرحله (5) به یک معبد می رسیدین که در سمت چپ جاده قرار گرفته. در داخل اون معبد سر جاگوار قرار داره که در مرکز معمای تقویم اول باید قرار بگیره...
در معمای تقویم دوم این اشکال هست که سر اسکلت بر روی دسته قرار نداره که باید از جای دیگر همین مرحله که یک معبد بزرگ هست بردارین و باید با گرفتن ستونها و لبه ها خودتون رو به داخلش برسونین. (وقتی راه رو از تقویم دوم برمیگردین بعد باید به سمت راست بپیچین)
با سلام
من همه تاپهارو از اول با اخر خوندم ولی ندونستم سر جمجمه اول کجاست
soltan_reza
17-03-2009, 23:05
تو این عکس باید توسط این زنجیر برم به قسمت روبرویی
کسی می تونه کمک کنه؟
پس نتیجه میگیریم که هیچکی این بازی رو تموم نکرده
واقعا خسته نباشید
havas_1980
17-03-2009, 23:26
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو این عکس باید توسط این زنجیر برم به قسمت روبرویی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکسی می تونه کمک کنه؟
پس نتیجه میگیریم که هیچکی این بازی رو تموم نکرده
واقعا خسته نباشید
متاسفانه جواب پست شما فراموش شد!... ولی... کافی بود صفحه قبل از درخواستتون رو نگاه می کردین. نه تنها جوابش موجود بود بلکه بارها در تاپیک گفته شده . :46:
در حال گرفتن همون زنجیرهایی که بر خلاف جهت حرکت میکنن باید کلید e رو برای سریع حرکت کردن بزنین
با سلام
من همه تاپهارو از اول با اخر خوندم ولی ندونستم سر جمجمه اول کجاستدر پست قبلیم که عنوان کرده بودم! تازه این صحبت سر جمجمه و جگوار چندین بار هست که تکرار شده.
- در شروع همین مرحله (5) به یک معبد می رسیدین که در سمت چپ جاده قرار گرفته. در داخل اون معبد سر جاگوار قرار داره که در مرکز معمای تقویم اول باید قرار بگیره...
- در معمای تقویم دوم این اشکال هست که سر اسکلت بر روی دسته قرار نداره که باید از جای دیگر همین مرحله که یک معبد بزرگ هست بردارین و باید با گرفتن ستونها و لبه ها خودتون رو به داخلش برسونین. (وقتی راه رو از تقویم دوم برمیگردین بعد باید به سمت راست بپیچین)
با سلام خدمت جناب havas_1980
دوست عزیز من دو ماه توی مرحله مکزیک گیر کردم و تمامی تایپها رو از اول تا اخر خوندم ولی باز نتونستم این مرحله رو رد کنم .
اگه اجازه بدید کمی دقیقتر توضیح بدم : در اول مرحله مکزیک به اولین مهبد می رسیم که باید از یک حلقه اویزار بشی تا یک در سنگی که بعد از چند ثانیه بسته میشه رد شی و داخل ان روی یک سکو یک چیزی شبیه سر که فکر نکم سر جاگوار باشد چون وقتی کنار تقویم اول چه کار دستگیره کنای وچه در کنار دستگیره وسط تقویم اول قرار میگیری و دکمهe رومیزنی سر جاگوار رو قرار نمیده در ضمن من جمججه دوم رو پیدا کردم و تقویم دوم رو نیز حل کردم و سکو ها نیز بالا امدند مشکل من در پیدا کردن سر جمجمه اول است .
خواهش میکنم جای دقیق سر جاجوار اولی ، تاکید میکنم جمججه اولی رو باتوضیحات کامل ،نه فقط توضیحات قبلی رو تکرار کنید ،یعنی نگید که سز جاگوار توی معبد اول مرحله یک جای هست خودتون پیدا کنید ، چون اگه جاشو بلد بودم که نمی پرسیدم
havas_1980
20-03-2009, 01:44
با سلام خدمت جناب havas_1980
دوست عزیز من دو ماه توی مرحله مکزیک گیر کردم و تمامی تایپها رو از اول تا اخر خوندم ولی باز نتونستم این مرحله رو رد کنم .
اگه اجازه بدید کمی دقیقتر توضیح بدم : در اول مرحله مکزیک به اولین مهبد می رسیم که باید از یک حلقه اویزار بشی تا یک در سنگی که بعد از چند ثانیه بسته میشه رد شی و داخل ان روی یک سکو یک چیزی شبیه سر که فکر نکم سر جاگوار باشد چون وقتی کنار تقویم اول چه کار دستگیره کنای وچه در کنار دستگیره وسط تقویم اول قرار میگیری و دکمهe رومیزنی سر جاگوار رو قرار نمیده در ضمن من جمججه دوم رو پیدا کردم و تقویم دوم رو نیز حل کردم و سکو ها نیز بالا امدند مشکل من در پیدا کردن سر جمجمه اول است .
خواهش میکنم جای دقیق سر جاجوار اولی ، تاکید میکنم جمججه اولی رو باتوضیحات کامل ،نه فقط توضیحات قبلی رو تکرار کنید ،یعنی نگید که سز جاگوار توی معبد اول مرحله یک جای هست خودتون پیدا کنید ، چون اگه جاشو بلد بودم که نمی پرسیدمخوب! پس مشخص شد سر جگوار رو برداشتین. (از همون معبد دست چپ اول مرحله که یک معبد هم بیشتر نیست) ولی مشکلتون این هست که سر جگوار بر روی خودش قرار نمی گیره (در مرکز معمای تقویم اول). شما باید رو به روی جگوار باشین و کلید E بزنین تا سر بر روی بدن قرار بگیره. در هر زاویه دیگه باشین عمل نمی کنه.
* اما در صورتی جلوی مجسمه باشین و سر جگوار رو برداشته بودین ولی سر جگوار سر جای خودش نشینه , ممکنه سر جگوار از وسایلتون (Tab >> Inventory >> Backpack) غیب شده باشه! که مجبورین برای رفع این باگ مرحله رو از نو برین.
جناب havas_1980
از شما دوست عزیز خیلی خیلی ممنونم و توضیحات از همیشه کامل تر و بهتر و و تصویرها هم عالی بودند باز هم تشکر
*Necromancer
20-03-2009, 12:46
سلام!
من دیشب بازی می کردم سیوم پرید!!!!
من معمای مربوط به عکس بالایی(همون منطقه ای که درخته توشه!) رو حل کرده بودم:
حالا اگه کسی تو بازی بین این دو تا عکس داره بازی می کنه حالا یه ذره این ور اون ور تر فرق نداره سیوش رو بذاره! من نمی تونم دوباره بازی رو از اول برم آخه! گناه دارم من!
هلپ! هلپ!
havas_1980
20-03-2009, 13:40
سلام!
من دیشب بازی می کردم سیوم پرید!!!!
من معمای مربوط به عکس بالایی(همون منطقه ای که درخته توشه!) رو حل کرده بودم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا اگه کسی تو بازی بین این دو تا عکس داره بازی می کنه حالا یه ذره این ور اون ور تر فرق نداره سیوش رو بذاره! من نمی تونم دوباره بازی رو از اول برم آخه! گناه دارم من!
هلپ! هلپ!سیو شروع - مرحله Coastal Thailand: The Ancient World
آدرس سیو بازی در ویندوز ویستا:
C:\Users\xxxxx\Documents\Eidos\Tomb Raider - Underworld
xxxxx >> نام یوزر
Gogori181920
20-03-2009, 18:40
با سلام
من همه تاپهارو از اول با اخر خوندم ولی ندونستم سر جمجمه اول کجاست
کسایی که نتونستن سر اسکلت رو تو مرحله مکزیک پیدا کنن دقت کنن
اون جایی که وارد این مرحله میشین یه ساختمون جلوتونه که سر جگوار توشه
راه رو از سمت راست دنبال کنید تا به ورودی محوطه اصلی برسید
(همون جایی که بین تقوین اول و تقویم دوم وجود داره)
و بعد وقتی میخواین وارد محوطه بشین پشت سرتون یه راه هست که به یه معبد میره
تا یه قسمتی رو با موتور میرین بعد جلوتون بسته میشه پیاده شین و راه رو ادامه بدید
نگهبان ها رو بکشید و وارد معبد شوید ( البته جزئیات مرحله با خودتون )
خوب! پس مشخص شد سر جگوار رو برداشتین. (از همون معبد دست چپ اول مرحله که یک معبد هم بیشتر نیست) ولی مشکلتون این هست که سر جگوار بر روی خودش قرار نمی گیره (در مرکز معمای تقویم اول). شما باید رو به روی جگوار باشین و کلید e بزنین تا سر بر روی بدن قرار بگیره. در هر زاویه دیگه باشین عمل نمی کنه.
* اما در صورتی جلوی مجسمه باشین و سر جگوار رو برداشته بودین ولی سر جگوار سر جای خودش نشینه , ممکنه سر جگوار از وسایلتون (tab >> inventory >> backpack) غیب شده باشه! که مجبورین برای رفع این باگ مرحله رو از نو برین.
سلام دوستان منم همين مشكل رو دارم يعني بايد مرحله رو از اول بازي كنم؟:18:
shervin83
03-04-2009, 15:17
من این قسمت گیر کردم این ستون رو که مار روشه با دست حرکت دادم بین قفس و ستون قرار دادم اما از ستون ثابت میرم طبقه دوم دیگه نمیدونم کجا برم چون دیگه هیچ جایی برای پرش نیست.این قسنت رو چه جوری باید رد کنم؟
اگه میشه این عکس رو یه جای دیگه اپ کنین
این سایت برای بعضی ها ف ی ل ت ر ه
6666667777777
04-04-2009, 05:23
آقا من همون مراحل اول گیر کردم.هومنجا که میره زیر آب.یه سنگرو باید بچرخونه.چه جوری باید بچرخونمش.چیکار باید کنم؟کمکم کنین.
شما باید اون یکی چرخ - دستگیره - اهرم یا هر چیز دیگه ای که میشه بهش گفت رو پیدا کنین تا کامل بشه بعد شکل اون رو تنظیم کنید تا در باز بشه
havas_1980
05-04-2009, 01:01
سلام دوستان منم همين مشكل رو دارم يعني بايد مرحله رو از اول بازي كنم؟:18:در صورتی چنین مشکلی داشته باشین, بله!
من این قسمت گیر کردم این ستون رو که مار روشه با دست حرکت دادم بین قفس و ستون قرار دادم اما از ستون ثابت میرم طبقه دوم دیگه نمیدونم کجا برم چون دیگه هیچ جایی برای پرش نیست.این قسنت رو چه جوری باید رد کنم؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدستون رو سمت ستون های اتاق بکشونین تا جایی امکان جابجایش به خاطر خراب بودن زمین نیست. (خلاف مسیری که ستون رو بردین)
به روی ستون برین و از طریق گرفتن ستونها و لبه های راهتون رو ادامه بدین...
آقا من همون مراحل اول گیر کردم.هومنجا که میره زیر آب.یه سنگرو باید بچرخونه.چه جوری باید بچرخونمش.چیکار باید کنم؟کمکم کنین.با اجازه فاشیست عزیز, توضیحات رو کامل می کنم...
در اونجا یکی از محور ها که سرجاش هست. محور دوم هم تو همون محوطه جلوی ورودی, کف دریاست. اما محور سوم... در صورتی که روبه روی ورودی مجسمه بزرگ مرجانی باشین, یه خرابه مرجانی دقیقا پشت سر, دست راست قرار گرفته که در داخل اون, روی یه پایه, محور رو می تونید پیدا کنین.
6666667777777
05-04-2009, 04:27
منظورت اینه که بچرخونم اونجاش و؟
آره هوس؟اونجارو بچرخونم؟میتونی بگی چجوری بچرخونمش.
به کدوم سمت بچرخونمش؟
*Necromancer
05-04-2009, 18:49
منظورت اینه که بچرخونم اونجاش و؟
آره هوس؟اونجارو بچرخونم؟میتونی بگی چجوری بچرخونمش.
به کدوم سمت بچرخونمش؟
بچه جون زبون به دهن بیگیر اینقد اسپم ول نده
از اون خرابه می ری بیرون یکم ول می چرخی یه خرابه دیگه پیدا می کنی تا تهش که بری کلید دوم رو پیدا می کنی
اگه رفتی سراق معما و نتونستی حلش کنی از بازی خارج می شی و بازی رو به کل پاک می کنی چون مخت به حل معما های بعدیش نخواهد کشید(!)
پ ن: واسه انجام دادن فعل جمله اولت هنوز خیلی زوده!
6666667777777
06-04-2009, 03:13
بچه جون زبون به دهن بیگیر اینقد اسپم ول نده
از اون خرابه می ری بیرون یکم ول می چرخی یه خرابه دیگه پیدا می کنی تا تهش که بری کلید دوم رو پیدا می کنی
اگه رفتی سراق معما و نتونستی حلش کنی از بازی خارج می شی و بازی رو به کل پاک می کنی چون مخت به حل معما های بعدیش نخواهد کشید(!)
پ ن: واسه انجام دادن فعل جمله اولت هنوز خیلی زوده!
به آقای جادوگر.خوبی دیگه.عیدتون مبارک.سال نو موهاتم که دم اسبی کردی.
shervin83
10-04-2009, 08:45
من این قسمت گیر کردم .پل اول و دوم رو رو با پرش با موتور رد کردم و این پل سوم افتاده و راهی برای صاف کردنش نیست یکی کمک کنه این قسمت رو چجوری رد کنم
اونجا یک سری میله به دیوار هست که از اونها بالا میرین و یک اهرم هست و اون را پایین میارین
بعد اون پل درست میشه
توی عکس هم اون میله مشخصه
shervin83
10-04-2009, 19:08
اونجا یک سری میله به دیوار هست که از اونها بالا میرین و یک اهرم هست و اون را پایین میارین
بعد اون پل درست میشه
توی عکس هم اون میله مشخصه
راستش خواستم اینکارو بکنم ولی فاصله بین میله اول و دوم زیاده حتی وقتی میرم روی میله اول می ایستام با پرش امکان گرفتن میله بالایی وجود نداره !!!
شما باید میله ها رو بگیرید و بپرید شکاف های بین دیوار رو بگیرید و برید بالا
*Necromancer
12-04-2009, 23:15
آقایان یک سوال پیش آمده: من تو مرحله ای هستم که احتمالا مرحله آخره! باید سه تا مهر آبی رنگ رو با اون پتکه بزنم خورد کنم...اولی رو خورد کردم اما دوتای دیگه دست نیافتنیه! چطور به اونا برسم؟؟؟
(ظاهرا" باید برم اون بالا)
*Necromancer
13-04-2009, 01:45
آقا اون قضیه مرتفع شد حالا من بازی رو تموم کردم! دو نکته هست در آخر: یکی اینکه می خوام بدونم این treasure hunt که بعد از اتمام بازی میاد برای چیه؟ من بازیش کردم تمام معما ها حل شده بود الان بایس تو این حالت بازی چیکار کرد؟؟؟ دوم اینکه می خوام بدونم چرا خیلی از چیزای بازی هنوز باز نشده مثل استوری برد ها و چند تا کانسپت آرت و این چیزا..
این DLC رو الان نمی شه برای نسخه پی سی از یه جا دانلود کرد؟ آخه دو مرحله (6 ساعت دیگ گیم پلی!) به بازی اضافه می کنه!
به گفته کارمندای اخراجی از کریستال دینامیکس این دو مرحله مربوط به باز اصلی بودن که شرکت به خاطر سود بیشتر اونا ر واز بازی کشیده بیرون و DLC کرده برای ایکس باکس!
یکی شون مرحله آخر بازیه و دیگری هم مربوط به اون شخصیت مو قرمز مرموزه:31:
در مورد سوال اول بگم که شما توی اون مد میرید اشیائ و ابجکت هایی که توی بازی پیدا نکردید رو پیدا می کنین
اون استوری برد و .... که ازاد نشدن احتمالا باید روی درجه سختی بالاتر بازی رو تموم کنین
eblis_boy1386
14-04-2009, 00:17
اقا من امروز بازي رو دانلود كردم و در مرحله 1
قسمتي كه در رو ميكني بايد از روي اتيش ها بپري .. اونجا بايد چيكار كرد كه رد كنيش..خيلي سخته:40::40::40:
اگه درست یادم باشه شما باید بپری و لبه دیوار رو بگیری
یک سری بریدگی باید روی دیوار باشه
eblis_boy1386
14-04-2009, 01:03
اگه درست یادم باشه شما باید بپری و لبه دیوار رو بگیری
یک سری بریدگی باید روی دیوار باشه
روي لبه ديوارو ميگيرم و نصفه ميره جلو ميگه space بزن ..
شما باید بپری و بریدگی های پشت سرت رو بگیری...
اگه بتونی پشتت رو نگاه کنی مشخصه
space رو به همراه جهت عقب یا پایین که بزنی میپره اونا رو میگیره
eblis_boy1386
14-04-2009, 19:45
شما باید بپری و بریدگی های پشت سرت رو بگیری...
اگه بتونی پشتت رو نگاه کنی مشخصه
space رو به همراه جهت عقب یا پایین که بزنی میپره اونا رو میگیره
ممنون ديشب خابم ميومد همه جارو نميديدم.. فهميدم Level 3 رفتم! بازيش خيلي ساكته ..
بازيش خيلي ساكته ..
یعنی چی بازیش ساکنه؟
eblis_boy1386
15-04-2009, 18:40
یعنی چی بازیش ساکنه؟
منظورم اينه كه خيلي راحته .. و زياد جذاب نيست
iceman10
15-04-2009, 22:03
سلام ببخشین من یکم دیر اومدم
من اول بازی گیر کردم یکی کمکم کنه اونجایی که باید 3 تا چرخ دنده پیدا کنی
من 2 تا بیشتر پیدا نمیکنم
یجام میرم یه خرس میاد اونجا جایی نیس برم صفحه شیب داره نمیره بالا:41:
eblis_boy1386
15-04-2009, 22:26
سلام ببخشین من یکم دیر اومدم
من اول بازی گیر کردم یکی کمکم کنه اونجایی که باید 3 تا چرخ دنده پیدا کنی
من 2 تا بیشتر پیدا نمیکنم
یجام میرم یه خرس میاد اونجا جایی نیس برم صفحه شیب داره نمیره بالا:41:
مرحله چنده؟
تا اونجایی که یادم میاد خرسی توی بازی نبود...
شما کدوم نسخه رو داری بازی می کنی؟
یا یه عکس از اونجایی که گیر کردی بذار
iceman10
16-04-2009, 14:16
ممنون دوستان از توجهتون اینم عکسش
دوست عزیز این مربوط به این نسخه و تاپیک نمیشه...
این جزو نسخه های قبلی این بازیه
m_maj2004
17-04-2009, 12:09
دوستان این بازی که من گرفتم 2 تا dvd هست آیا تفاوتی داره؟ مثلا مرحله اضافی داشته باشه؟
این مرحله چکش ها که سکو ها فرو ریختن یک جا هست من گیر کردم آخرش تقریبا
چون هر کاری می کنم از روی زنجیر عبور نمی کنه چون زنجیر داره حرکت می کنه و از اینطرف به اون طرف می ره که من باید مخالف حرکت کنم
چه راه حلی دارید؟
دوستان این بازی که من گرفتم 2 تا dvd هست آیا تفاوتی داره؟ مثلا مرحله اضافی داشته باشه؟
این مرحله چکش ها که سکو ها فرو ریختن یک جا هست من گیر کردم آخرش تقریبا
چون هر کاری می کنم از روی زنجیر عبور نمی کنه چون زنجیر داره حرکت می کنه و از اینطرف به اون طرف می ره که من باید مخالف حرکت کنم
چه راه حلی دارید؟
شما باید تند تند دکمه ی e رو بزنید که سریع حرکت کنه :46:
m_maj2004
17-04-2009, 12:39
دست شما درد نکنه میرم امتحان می کنم
eblis_boy1386
17-04-2009, 21:02
مرحله 2 بازي رو ميشه راهنمايي كنيد چجوري بايد رد كرد
میشه بگی اسم مرحله چیه و کجا گیر کردی؟
eblis_boy1386
17-04-2009, 21:46
میشه بگی اسم مرحله چیه و کجا گیر کردی؟
اسم مرحله نميدونم.. همون مرحله اي كه دوربين فيلم برداري عكس ميگيري.. والله همه جاشو موندم اصلا بايد چيكار كنم
من که نفهمیدم شما کدوم قسمت رو میگی...
میشه یه عکس از اون مرحله بذاری.
eblis_boy1386
17-04-2009, 22:34
من که نفهمیدم شما کدوم قسمت رو میگی...
میشه یه عکس از اون مرحله بذاری.
شما باید این لوستر بالای سر این اختاپوس رو ازاد کنین تا بیقته روی سرش
دو تا اتاقک مانند هست که فکر کنم یک سری چرخ دنده داره که باید اونها رو راه بندازی
احتمالا اهرمی باید اونجا باشه و بعدش اون پل ها یا سکوها کنار میرن و شما میتونی اون رو بندازی روی سر این اختاپوس
eblis_boy1386
17-04-2009, 23:02
اقا كلا 2تا چرخ دنده وجود نداره
منظورتون اين ها
خوب من اينها رو E ميزنم و پايين مياد ديگه نميدونم چيكار كنم . در اون وسط لوستر هم يك چيزه ديگه هم هست كه ميرم E ميزنم لوستر تكون ميخوره
بله همین چرخ دنده ها...
یکی از اونها دستگیره داره که با طناب خودتون میکشیدش بیرون
اون طرف هم که یک اهرم هست....
بعدش لوستر رو باید بندازین روی سرش و خودتون سریع بپرین روی یک سکو
eblis_boy1386
18-04-2009, 01:56
بله همین چرخ دنده ها...
یکی از اونها دستگیره داره که با طناب خودتون میکشیدش بیرون
اون طرف هم که یک اهرم هست....
بعدش لوستر رو باید بندازین روی سرش و خودتون سریع بپرین روی یک سکو
يكي از اون ها كه دستگير بود رو ازاد كردم و به پايين كشيدم اما يكي ديگه هم كه يك سر لوستر كه قفل شده رو ميكشم پايين بعد از چند ثانيه دوباره بالا مياد..
ميشه يكم توضح بدي همون كه پايين علامت q مياد و بالا هم دكمه دنده هست؟
m_maj2004
18-04-2009, 06:37
اینجا هدف اینکه هشت پا ماجرا دست خودش رو بیرون بکشه
بد از این شما باید برید کنار دستگیره اصلی که درست بالای سر هشت پا هست و با تیر زنجیر ها رو بزنید تا بیفته روی سر اون.
من تو اين مرحلهarctic sea[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گير كردم يك حلقه هم هست كه نميشه باهاش هيچ جا رفت
اگه میشه پستتون رو ویرایش کنید
اصلا معلوم نیست چی گفتین؟!
من تو اين مرحلهarctic sea گير كردم يك حلقه هم هست كه نميشه باهاش هيچ جا رفت
با اون حلقه نباید کاری داشته باشید فقط به وسیله ی اون سطح های شیب دار و میله های بلند خودتون رو به اون طرف برسونید ، خیلی سادس :46:
eblis_boy1386
18-04-2009, 19:28
كلا بايد قبول كرد كه بازي بچه گانه ميباشد .. بيش تر گيچ كننده است.
نه....بچگانه کجا بود....بازی فکری همینه دیگه...باید همه جارو گشت و همه چی رو بررسی کرد
به نظر من سری تامب رایدر یکی از بهترین بازی هاست
amirpers
28-04-2009, 10:41
دوستان میشه بگید تو مرحله مکزیک ، تو این قسمت باید چه کار کنم ؟ کلا دو جا هستش که باید بچرخونیم تا راه باز بشه ظاهرا .
من کله اسکلت دوم رو پیدا کردم و گذاشتم سر جاش و اهرم رو چرخوندم اما اولین اهرم با اینکه سر اسکلت هم سر جاشه ، حرکت نمی کنه !!
havas_1980
28-04-2009, 11:24
دوستان میشه بگید تو مرحله مکزیک ، تو این قسمت باید چه کار کنم ؟ کلا دو جا هستش که باید بچرخونیم تا راه باز بشه ظاهرا .
من کله اسکلت دوم رو پیدا کردم و گذاشتم سر جاش و اهرم رو چرخوندم اما اولین اهرم با اینکه سر اسکلت هم سر جاشه ، حرکت نمی کنه !!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر شروع همین مرحله (5) به یک معبد می رسیدین که در سمت چپ جاده قرار گرفته. در داخل اون معبد سر جاگوار قرار داره که در مرکز معمای تقویم اول باید قرار بگیره... عکسهای آدرس زیر رو نگاه گنین:
سلام
چند تا پست از همین تاپیک خوندم و فهمیدم خیلی ها سر یک مجسمه ای رو برنداشتند :دی
من هم دنبال یک سر میگردم ...
کسی نظری داره ؟! :دی موتورم هم اونطرف پارکه و این طرفش هم یک چاله پر از سیخ هست که اگه بیفتی توش یکی از سیخ ها میره تو بدنت و میمیری ... و ... :دی
havas_1980
12-06-2009, 19:23
سلام
چند تا پست از همین تاپیک خوندم و فهمیدم خیلی ها سر یک مجسمه ای رو برنداشتند :دی
من هم دنبال یک سر میگردم ...
کسی نظری داره ؟! :دی موتورم هم اونطرف پارکه و این طرفش هم یک چاله پر از سیخ هست که اگه بیفتی توش یکی از سیخ ها میره تو بدنت و میمیری ... و ... :دینوع سوال یه خورده مبهم بودش... الان متوجه نشدم آیا رفتی و کمر بند ثور رو برداشتی و بر گشتی یا نه هنوز اول کاری!
- در صورتی که هنوز اول کار باشی جلوتر سر جگوار رو پیدا می کنی... یه باگ بزرگ تو این قسمت وجود داره که خیلی از کاربرا بهش برخورد کردن. وقتی که دقیقا به اولین شکاف رسیده باشی و سکوی پرش پایین باشه, متاسفانه با یکی از باگ های بازی رو به و هستی. برای حل این مشکل, یا از ترینر بازی بایستی استفاده کنی و یا آخرین پچ بازی رو کرکش رو دریافت کنی که راه دوم رو پیشنهاد می کنم. (باگهای زیاد بازی حل میشه)
- ولی نه... اگه کمر بند ثور رو برداری و راه رو برگشته باشی و ببینی که سر مجسمه جاگوار دستت نیست, راه رو تا می تونی برگرد... باید دقیقا به جایی برسی که راه توسط چند بلوک بسته شده و امکان ادامه کار با موتور وجود نداره. (بعد از حل معمای مجسمه ها به همراه عصاهای سلطنتی) روی کف زمین و در کنار یک اسکلت میتونی سر جگوار رو پیدا کنی.
فکر کنم باگه :دی
من الان از اون سالن که توش چند تا مجسمه نشسته بود و حرکت باید میدادم و چند تا شی مربعی رو میذاشتم سرجاشون و ... اومدم بیرون و تو راه یکی از اون سکوی پرش ها پایین بود که اوردمش بالا ... با کشیند اون دیوار اهرم مانند ...
اگه پچ کنم باید از کجا شروع کنم ؟!
کمربند ثور کجاست ؟! همچین چیزی ندیدم .. من فقط اون جای خالی مربع ها رو پر کردم و برگشتم ...
havas_1980
12-06-2009, 22:07
فکر کنم باگه :دی
من الان از اون سالن که توش چند تا مجسمه نشسته بود و حرکت باید میدادم و چند تا شی مربعی رو میذاشتم سرجاشون و ... اومدم بیرون و تو راه یکی از اون سکوی پرش ها پایین بود که اوردمش بالا ... با کشیند اون دیوار اهرم مانند ...
اگه پچ کنم باید از کجا شروع کنم ؟!
کمربند ثور کجاست ؟! همچین چیزی ندیدم .. من فقط اون جای خالی مربع ها رو پر کردم و برگشتم ...پس با باگ اون قسمت رو به رو نشدی. خوب شد!... :31:
نباید راهو برمی گشتی. باید بازم جلوتر می رفتی... بعد از اینکه اون کلیدها (4 قطعه) سر جاشون قرار گرفت تمامی اون 4 مجسمه که پشتشون به میز هست باید به نزدیک میز هل داده بشن. بعدش باید موتور رو روی یک پلتفرم و خودت رو پلفرم کناریش قرار بگیری که در نتیجه راهی وسط اتاق باز میشه.
سلام
دوستان نسخه ps2 این بازی هم اومده تو بازار ؟؟ من هر چی گشتم پیدا نکردم
دوستان من در مرحله 3 در جنگل کوچک اونجایی که راه که میره زمین و دستش روشن میشه و یک مجسمه بزرگ داره و یک درخت داره نیمی تونم رد کنم این مرحله رو لطفا کمک کنید
havas_1980
05-07-2009, 13:50
دوستان من در مرحله 3 در جنگل کوچک اونجایی که راه که میره زمین و دستش روشن میشه و یک مجسمه بزرگ داره و یک درخت داره نیمی تونم رد کنم این مرحله رو لطفا کمک کنید
شما اول کار باید در مرکز همون محوطه (پایین) قرار بگیرین و با دستکش, مکانیزم رو حرکت بدین... در صورتی که می بینین که جایی برای چرخوندن به سمت چپ نیست باید به کمک حلقه هایی که به دیواره مکانیزم سنگی در حال چرخیدن, وجود داره خودتون رو به سمت دیگر برسونین و مکانیزم رو حرکت بدین...
دوستان عزیز من در مرحله ای گیر کردم که در این مرحله با موتور سفر میکنه و وارد جایی میشه که در وسط آن بر روی میز سر اسکلتی و در وسط محدوده اهرمی برای چرخش تو رو به خدا کمکم کنید.
دوستان عزیز من در مرحله ای گیر کردم که در این مرحله با موتور سفر میکنه و وارد جایی میشه که در وسط آن بر روی میز سر اسکلتی و در وسط محدوده اهرمی برای چرخش تو رو به خدا کمکم کنید.
اون اهرم رو باید انقدر بچرخونید تا سه علامت روی دنده ها روبروی هم قرار بگیرن :46:
mamaloo_shz
15-07-2009, 21:18
درود
دوستان من 1 جاییش گیر کردم
مرحله موتوری هست، اونجایی که 2 تا تقویم هست، 3 تا علامت ها باید روبروی هم قرار بگیرند، تقویم اولی رو درست کردم، اما دومی 1 مجسمه اش کمه و باید پیدا کنم
هر چی گشتم پیداش نکردم
کجتست اون مجسمه ؟!
mamaloo_shz
16-07-2009, 08:42
درود
دوستان من 1 جاییش گیر کردم
مرحله موتوری هست، اونجایی که 2 تا تقویم هست، 3 تا علامت ها باید روبروی هم قرار بگیرند، تقویم اولی رو درست کردم، اما دومی 1 مجسمه اش کمه و باید پیدا کنم
هر چی گشتم پیداش نکردم
کجتست اون مجسمه ؟!
1 کی نیست کمک کنه ؟!
:-(
mamaloo_shz
16-07-2009, 09:36
صفحات قبل رو خوندم گفتم 1 توضیحی اضافه کنم !
اونم اینکه :
آقا من او قسمت که مجسمه سر نداره ( اهرم وسط )، سرش رو گذاشتم روش و تقویم رو درست کردم و اون وسط نصف زمین اومد بالا
اما:
توی اون تقویم گیر کردم که اهرم وسطیش کامل هست، اما اون یکی مجسمه رو نداره
اون رو چی کار باید کنم ؟!
صفحات قبل رو خوندم گفتم 1 توضیحی اضافه کنم !
اونم اینکه :
آقا من او قسمت که مجسمه سر نداره ( اهرم وسط )، سرش رو گذاشتم روش و تقویم رو درست کردم و اون وسط نصف زمین اومد بالا
اما:
توی اون تقویم گیر کردم که اهرم وسطیش کامل هست، اما اون یکی مجسمه رو نداره
اون رو چی کار باید کنم ؟!
شما باید سوار موتور بشید و به یک محوطه ی جدید برید و سر اسکلت رو پیدا کنید :46:
mamaloo_shz
16-07-2009, 16:02
شما باید سوار موتور بشید و به یک محوطه ی جدید برید و سر اسکلت رو پیدا کنید :46:
مرسی
نمیدونید کجا هست ؟!
آخه من کل اونجا رو زیر و رو کردم !!!
نیست که نیست
havas_1980
18-07-2009, 01:05
مرسی
نمیدونید کجا هست ؟!
آخه من کل اونجا رو زیر و رو کردم !!!
نیست که نیست
سر اسکلت معمای تقویم دوم رو باید از جای دیگر همین مرحله که یک معبد بزرگ هست بردارین و باید با گرفتن ستونها و لبه ها خودتون رو به داخلش برسونین. (وقتی راه رو از تقویم دوم برمیگردین بعد باید به سمت راست بپیچین)
mamaloo_shz
18-07-2009, 12:27
سر اسکلت معمای تقویم دوم رو باید از جای دیگر همین مرحله که یک معبد بزرگ هست بردارین و باید با گرفتن ستونها و لبه ها خودتون رو به داخلش برسونین. (وقتی راه رو از تقویم دوم برمیگردین بعد باید به سمت راست بپیچین)
مرسی !
اما نیست آقا نیست
من کلللی رو زیر و رو کردم !
توی همه معابد و سوراخ سمبه هاش رفتم، هیچی نیست !
havas_1980
18-07-2009, 12:44
مرسی !
اما نیست آقا نیست
من کلللی رو زیر و رو کردم !
توی همه معابد و سوراخ سمبه هاش رفتم، هیچی نیست !
در داخل محوطه همون معبد که ادرسش رو عنوان کردم, یه تخته سنگ مکعب شکل, روی یک ستون وجود داره که باید به کف محوطه سقوط کنه و باعث میشه که کف محوطه یه حفره باز بشه. در داخل اون حفره, سر اسکلت معمای تقویم دوم رو پیدا میکنین.
اما راه انداختن اون سنگ... وقتی به طرف دیگه محوطه داخل معبد رسیدین, در طرف مقابل یک حلقه دیده میشه. از همون جایی که هستین قلاب رو به طرف حلقه پرتاب کنین طوری که قلاب از سمت چپ سنگ رد بشه. بعد از قفل شدن در همون وضع به سمت راست حرکت کنین تا سنگ بالای سکو به کف محوطه سقوط کنه...
system1000
19-07-2009, 09:31
بچه ها من طرف انقلاب و ولیعصر هستم که معدن بازیه اما هر جا که میرم میگن این بازی ممنوع هست.میشه یه آدرس دقیق بدید تا من برم این بازی رو به همراه gta iv با sims3 بگیرم.هر جا میرم میگن خطرناکه حسن!
من بازی tomb raider با gta رو از اولین تا آخرین نسخه بازی کردم اما این سری جدید رو هر جا میرم میگن نداریم.فروشگاه های آنلاین هست اما من اطمینان ندارم.میترسم خراب در بیاد یا کرکش مشکل داشته باشه و دیگه نتونم برم عوضش کنم.
برای pc میخوام.
مرسی.
mamaloo_shz
19-07-2009, 18:18
اه !
این چرا اینقدر سخت شده !؟
من رفتم جلو تا اونجایی که 6 تا مجسمه دور 1 میز هست، 4 تا تیکه سنگ رو پیدا کردم، گذاشتم سر جاشون
حالا
چی کار کنم ؟!
havas_1980
20-07-2009, 00:34
اه !
این چرا اینقدر سخت شده !؟
من رفتم جلو تا اونجایی که 6 تا مجسمه دور 1 میز هست، 4 تا تیکه سنگ رو پیدا کردم، گذاشتم سر جاشون
حالا
چی کار کنم ؟!بعد از اینکه اون کلیدها (4 قطعه) سر جاشون قرار گرفت, تمامی اون 4 مجسمه که پشتشون به میز هست, باید به نزدیک میز هل داده بشن. بعدش باید موتور رو روی یک پلتفرم (صفحه) و خودتون رو پلتفرم کناریش قرار بگیرین که در نتیجه راهی وسط اتاق باز میشه.
mamaloo_shz
20-07-2009, 00:38
بعد از اینکه اون کلیدها (4 قطعه) سر جاشون قرار گرفت, تمامی اون 4 مجسمه که پشتشون به میز هست, باید به نزدیک میز هل داده بشن. بعدش باید موتور رو روی یک پلتفرم (صفحه) و خودتون رو پلتفرم کناریش قرار بگیرین که در نتیجه راهی وسط اتاق باز میشه.
مرسی
این کار رو کردم
اما میز وسطی هنوز گیر هست
چی کارش کنم !؟
ادیت :
درست شد
عین خنگول ها 1 کیشونو نبرده بودم دور میز
ممنون
black-mask
27-07-2009, 10:15
آقایون من تو این مرحله موندم تو را خدا کمکم کنید . هیچی به فکرم نمی رسه.« مرحله ای که با دستبند جادویی در سنگی را باز می کنیم و روی یک پل بزرگ می رسیم . ولی نمیشه کامل پل را چرخوند تا به سمت دیگه برسه. قسمت help بازی هم می گه باید چیزی برای زیر پای خودت پیدا کنی و پلو بچرخونی ولی هر چی فکر می کنم نمی تونم راهی پیدا منم. لطفا کمکم کنید.
ببخشید میشه بگید چطوری یک عکسو می تونم زیر قسمت سوالم آپلود کنم. ببخشید دیگه اطلاعاتمون کمه.
havas_1980
27-07-2009, 14:00
آقایون من تو این مرحله موندم تو را خدا کمکم کنید . هیچی به فکرم نمی رسه.« مرحله ای که با دستبند جادویی در سنگی را باز می کنیم و روی یک پل بزرگ می رسیم . ولی نمیشه کامل پل را چرخوند تا به سمت دیگه برسه. قسمت help بازی هم می گه باید چیزی برای زیر پای خودت پیدا کنی و پلو بچرخونی ولی هر چی فکر می کنم نمی تونم راهی پیدا منم. لطفا کمکم کنید.
ببخشید میشه بگید چطوری یک عکسو می تونم زیر قسمت سوالم آپلود کنم. ببخشید دیگه اطلاعاتمون کمه.
شما اول کار باید در مرکز همون محوطه (پایین) قرار بگیرین و با دستکش, مکانیزم رو حرکت بدین... در صورتی که می بینین که جایی برای چرخوندن به سمت چپ نیست باید به کمک حلقه هایی که به دیواره مکانیزم سنگی در حال چرخیدن, وجود داره خودتون رو به سمت دیگر برسونین و مکانیزم رو حرکت بدین...
عکس رو باید در یک سایت مخصوص این کار آپلود کنین بعد آدرس عکس رو اینجا وارد کنین:
- برای مثال وارد آدرس upload2world.com میشین و روی Upload Images کلیک میکنین.
- سپس رو Browse کلیک میکنین و ادرس میدین و رو Upload کلیک میکنین.
- آدرسی که در بخش Direct link to image قرار گرفته در پستتون وارد میکنین. (اگه عکس بزرگ باشه لطفا به صورت آدرس)
تمام.
black-mask
27-07-2009, 17:50
دوست عزیزم (مدیر انجمن) ممنونم از کمکتون ولی من متوجه نشدم که باید چکار کنم. چون از دیوار هم که به سمت دیگه برم چیزی زیر پاهام نیست که بتونم مکانیزم را بچرخونم. ببخشید لینک عکس اونجا را گذاشتم. اگه می شه از روی عکس بهتر بهم توضیح بدید
havas_1980
28-07-2009, 21:26
دوست عزیزم (مدیر انجمن) ممنونم از کمکتون ولی من متوجه نشدم که باید چکار کنم. چون از دیوار هم که به سمت دیگه برم چیزی زیر پاهام نیست که بتونم مکانیزم را بچرخونم. ببخشید لینک عکس اونجا را گذاشتم. اگه می شه از روی عکس بهتر بهم توضیح بدید
تو همین عکس میتونین از بریدگی سمت چپ بپرین. بعدش باید با ستفاده از حلقه ایی که به دیواره پل چسبیده خودتو رو به سمت دیگر برسونین و اونجا هم با لمس دیواره, پل رو حرکت بدین... روند کار به اینصورته و تکرار میشه.
سلام
دوستان نسخه ps2 این بازی هم اومده تو بازار ؟؟ من هر چی گشتم پیدا نکردم
کسی از دوستان جواب ما رو نداد :19:
SAM_FISHER_HQ
30-07-2009, 02:31
سلام. میشه یکی توضیح بده مرحله 3 رو باید چیکار کنم؟ الان روی کشتی هستم ولی نمیدونم باید چیکار کنم. کجا باید برم؟ روی عرشه هستم
سلام. میشه یکی توضیح بده مرحله 3 رو باید چیکار کنم؟ الان روی کشتی هستم ولی نمیدونم باید چیکار کنم. کجا باید برم؟ روی عرشه هستم
شما یک عکس از جایی که گیر کردید بزارید :46:
playstation 3
04-08-2009, 20:45
آقا من همون اول بازی که باید بپری اونور آتیش گیر کردم چطور باید ردش کنم؟
playstation 3
06-08-2009, 13:11
من اینجا گیر کردم همون اول بازیه نمیدونم چطور باید رفت اونطرف لطفا کمک کنید:
havas_1980
07-08-2009, 13:57
من اینجا گیر کردم همون اول بازیه نمیدونم چطور باید رفت اونطرف لطفا کمک کنید:
بپرین و لبه روی دیوار سمت راست رو بگیرین. به کمک لبه ها خودتون رو به اون طرف میرسونین.
SAM_FISHER_HQ
20-08-2009, 22:48
شما یک عکس از جایی که گیر کردید بزارید
دوست عزیز بنده سرعت اصلا خوبی ندارم نمیتونم آپلود کنم.
بزارید راحت تر بگم.
بعد از شروع مرحله 3 باید چیکار کنم؟ همون اولش هستم. موقعی که میرم تو کشتی باید چیکار کنم؟
فکر کنم دوستانی که بازی رو کامل انجام دادن منظور من رو کامل متوجه شدند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
titanium_zarin
20-08-2009, 23:25
بزارید راحت تر بگم.
بعد از شروع مرحله 3 باید چیکار کنم؟ همون اولش هستم. موقعی که میرم تو کشتی باید چیکار کنم؟
فکر کنم دوستانی که بازی رو کامل انجام دادن منظور من رو کامل متوجه شدند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس بگیر بعد حجمش رو کم کن...کاری نداره...
اما...من یه دفعه تو قایق پریدم رفتم زیر اب و اون مقبرهه رو پیدا کردم...
یه دفعه هم یه کوه سبز جلوم بود که کشتی پریدم تو اون و رفتم جلوی کوه و ...
ایجاها بودی؟؟؟
havas_1980
21-08-2009, 00:41
بزارید راحت تر بگم.
شما باید خودتون رو به سمت دیگر کشتی برسونین. برای همین باید از کانتینر ها به صورت زیگزاگی بالا برین... (Space زدن منظم و پشت سر هم)
tommy vercetti
25-08-2009, 10:08
سلام ، من توی مرحله ی دو گیر کردم :31:
نمی دونم که چه جوری دنبال اون مرده برم ؟؟
اون مرده از یه جایی رد می شه که ما می بینمش ولی نمی دونم از کجا تعقیبش کنم :41:
titanium_zarin
25-08-2009, 10:27
سلام ، من توی مرحله ی دو گیر کردم :31:
نمی دونم که چه جوری دنبال اون مرده برم ؟؟
اون مرده از یه جایی رد می شه که ما می بینمش ولی نمی دونم از کجا تعقیبش کنم :41:
همون جا که یه هو همه چی میریزه؟؟؟
اگه اونجاست بیا یه کم عقب روی دیواره ها که ریختن جا دست هست...بپر اونا رو بگیر....
اون قلابت هم میتونی گیر بدی و چیزایی رو بکشی...
پایین رو هم نگاه کن معمولا سوراخی هست که از توش رد شی...
Mahmoudi_nik
25-08-2009, 10:39
سلام دوستان
شرمنده من سوالم رو اینجا مطرح می کنم
من یه جایی گیر کرم نمی دونم باید چیکار کنم:
یه جای هست که یه در بزگه که برای بازکردنش باید روی دوتا سنگ وایستی خب مشکل اینجاس که تو یالن کناری دوتا سنگ هست اما اگه اونارو برداری در سالن بسته می شه؟ لطفا یه رتهنمایی بفرمایین ممنون می شم
havas_1980
25-08-2009, 12:47
سلام دوستان
شرمنده من سوالم رو اینجا مطرح می کنم
من یه جایی گیر کرم نمی دونم باید چیکار کنم:
یه جای هست که یه در بزگه که برای بازکردنش باید روی دوتا سنگ وایستی خب مشکل اینجاس که تو یالن کناری دوتا سنگ هست اما اگه اونارو برداری در سالن بسته می شه؟ لطفا یه رتهنمایی بفرمایین ممنون می شم
چرا شرمنده باشین؟ سوالتون مربوط به همین تاپیک میشه!
در اتاق کناری, سنگ رو بردارین. روی همون صفحه کف زمین برین و برای پرت کردن کلید Caps Lock رو بزنین.
سنگ دیگه رو به همین صورت پرتاب کنین. بعد از باز شدن در, به سرعت از اون عبور کنین.
شـیـفــو
27-08-2009, 01:22
سلام
بالاخره چیز رایدر رو هم گرفتم .
ولی بازیش بالای 180 سال هست . هیکل لارا رو چقدر چیز ساختن ، من نسخه های قبلی رو بازی نکرده بودم ، نمی دونم اونا هم اینطوری چیز بودند یا نه اما مثل فیلماش هست تازه بدتر .
بگذریم
مرحله اول بعد از اینکه اون سیاه مو قشنگه تیر بهش شوت میکنه ، بعد نشون میده تو قایق داره باهاش چت میکنه ، که مایو پوشیده ، چیکار باید بکنم ، زیر آب یه در بزرگ هست که وسطش یه میلس ، E رو میگه بزن ، میزنم دسته رو میکشه بیرون بعد مثل چیز برمیگرده 10000 بار اینکارو چیز کردم اما رد نشد یه گشتی تو آب زدم 2تا چیز شبیه فرمون پیدا کردم با دوتا چیز دیگه شبیه الماس بعد دوباره رفتم سراغ اون در بزرگه اما باز نشد .
چیکار باید بکنم ؟
havas_1980
27-08-2009, 01:49
سلام
بالاخره چیز رایدر رو هم گرفتم .
ولی بازیش بالای 180 سال هست . هیکل لارا رو چقدر چیز ساختن ، من نسخه های قبلی رو بازی نکرده بودم ، نمی دونم اونا هم اینطوری چیز بودند یا نه اما مثل فیلماش هست تازه بدتر .
بگذریم
مرحله اول بعد از اینکه اون سیاه مو قشنگه تیر بهش شوت میکنه ، بعد نشون میده تو قایق داره باهاش چت میکنه ، که مایو پوشیده ، چیکار باید بکنم ، زیر آب یه در بزرگ هست که وسطش یه میلس ، E رو میگه بزن ، میزنم دسته رو میکشه بیرون بعد مثل چیز برمیگرده 10000 بار اینکارو چیز کردم اما رد نشد یه گشتی تو آب زدم 2تا چیز شبیه فرمون پیدا کردم با دوتا چیز دیگه شبیه الماس بعد دوباره رفتم سراغ اون در بزرگه اما باز نشد .
چیکار باید بکنم ؟ای کاش اول از همه دو نسخه قبلی این سری بازی رو میرفتین. (به خاطر داستان دنباله دار بازی)
بعد از اینکه دو تا دسته ای که پیدا میکنین روی در قرار گرفتند, باید دسته ها رو به ترتیب طوری بکشین تا سه تا شکل در دایره وسط قرار بگیره.
شـیـفــو
27-08-2009, 03:58
بعد از اینکه دو تا دسته ای که پیدا میکنین روی در قرار گرفتند, باید دسته ها رو به ترتیب طوری بکشین تا سه تا شکل در دایره وسط قرار بگیره.
دمت چیز داداش
ولی مشکل منم همینه که نمی دونم چیز ها رو چطوری رو در بذارم ، دسته هارو که دستم میگیرم نزدیک در مشیم هیچ علامت یا چیز خاصی نمیاد و نمیگه مثلا دکمه چیز رو بزنم که دسته رو بذاره رو چیز .
دوتا دسته ها رو پیدا کردم + دوتا جایزه بود فکر کنم چون وقتی پیداشون کردم آهنگ چیز زد ، الان دوتا دسته هارو انداختم کنار در که هروقت رفتم تو تو بازی راحت چیزشون کنم ، وقتی نزدیکش میشم فقط اون دسته وسط اجازه تغییر داره که اونم میکشم عین چیز بدنشین برمیگرده سرجاش .
SAM_FISHER_HQ
27-08-2009, 04:17
شما باید خودتون رو به سمت دیگر کشتی برسونین. برای همین باید از کانتینر ها به صورت زیگزاگی بالا برین... (Space زدن منظم و پشت سر هم)
مرسی دوست عزیز بابت توضیحات. من خودم رو به کشتی رسوندم داخل کشتی هم شدم. همه دشمنان روی عرضه کشتی رو هم کشتم از این جا به بعد باید چیکار کنم؟ مشکل من دقیقا این قسمت هست.
havas_1980
29-08-2009, 13:28
دمت چیز داداش
ولی مشکل منم همینه که نمی دونم چیز ها رو چطوری رو در بذارم ، دسته هارو که دستم میگیرم نزدیک در مشیم هیچ علامت یا چیز خاصی نمیاد و نمیگه مثلا دکمه چیز رو بزنم که دسته رو بذاره رو چیز .
دوتا دسته ها رو پیدا کردم + دوتا جایزه بود فکر کنم چون وقتی پیداشون کردم آهنگ چیز زد ، الان دوتا دسته هارو انداختم کنار در که هروقت رفتم تو تو بازی راحت چیزشون کنم ، وقتی نزدیکش میشم فقط اون دسته وسط اجازه تغییر داره که اونم میکشم عین چیز بدنشین برمیگرده سرجاش .
خیلی چیز چیز میکنین... صحبتتون صورت قشنگی نداره! :hmm:
این قسمت بازی مشخصه که در پست قبلیم هم راهنماییتون کردم. گنج ها هم که مربوط به بخش Extras میشه.
مرسی دوست عزیز بابت توضیحات. من خودم رو به کشتی رسوندم داخل کشتی هم شدم. همه دشمنان روی عرضه کشتی رو هم کشتم از این جا به بعد باید چیکار کنم؟ مشکل من دقیقا این قسمت هست.خودتون رو باید به انتهای کشتی برسونین و وارد کشتی بشین. (ار روش گفته شده در پست قبلی باید به اخر کشتی برین.)
shaaheen
29-08-2009, 14:35
آقا قضيه ي اين lara's shadow چيه؟ديروز تريلرشو ديدم يعني شخصيت اون همزاد لارا تو بازيو داريم...خيلي وسوسه شدم.البته آخرش زد xbox 360 .حالا نميدونم اومده يا نه!!!!!!ميخوامـــــــــــــش
saman_k2
18-09-2009, 01:33
سلام دوستان
من همون اول بازی گیر کردم.
وقتی ساختمون منفجر شد و یه کم که جلو رفتم . بعد از عبور از قسمتی که راه رو شکسته و از زیر اتیش گرفته. وارد یک اتاق بزرگی میشه که سنگ و چوب هم وسطش افتاده.
از اونجا به بعد دیگه فقط یک راه است که تهش به بن بست میرسه.
نمیدونم که باید از کدوم راه برم. چون هیچ راهی نیست.
از دوستان خواهشمندم که راهنمایی بفرمایند.
titanium_zarin
18-09-2009, 11:01
سلام دوستان
وقتی ساختمون منفجر شد و یه کم که جلو رفتم . بعد از عبور از قسمتی که راه رو شکسته و از زیر اتیش گرفته. وارد یک اتاق بزرگی میشه که سنگ و چوب هم وسطش افتاده.
ببین بالا سرت یه چیز گرد نیست؟؟؟؟اگه بود با قلابت بپر و اونو بگیر....:10:
اگه تونستی از محیط اونجا عکس بذار:46:
havas_1980
18-09-2009, 12:16
سلام دوستان
بعد از رد کردن اتاق وارد راهرو میشین که تهش به هیچ وجه بن بست نیست. نرسیده به ته راهرو, کف جلوی ورودی خراب و در هم باز میشه. بعد از رد کردن اون راهرو مسیر سمت چپ رو ادامه میدین. برای رد کردن آتیش های کف اتاق از قلابتون استفاده میکنین و تاب میخورین. اون ور سالن هم از نرده شکسته رد میشین...
k-hashemi
18-09-2009, 20:35
آقا تو تایلند odin map room گیر کردم اگه میشه کمک کنید اونجا که یه حوضچه ای هست
یه حلقه ای هم هست که چپ وراست. میره میگه باید بکشیش ولی هی سر تکون میده و
اونو نمیکشه باید چیکار کرد؟
saman_k2
20-09-2009, 00:34
با تشکر از همه ی دوستان.
مشکل حل شد.
من داشتم دور خودم میچرخیدم.
لطفا یک عکس از اون محیط که توش گیر کردید رو بزارید :46:
titanium_zarin
20-09-2009, 12:46
اگه باید بکشیش فکر کنم بعد از اینکه با قلابت گرفتیش دکمه E رو بزنی...امتحان کن...
k-hashemi
20-09-2009, 19:52
تو مراحل قبل هم اینکارو کردم ولی وقتی eرو میزنم سرشو تکون میده .
میخواین عکس از اونجا رو بزارم؟
من که گفتم الان همه این بازی رو فتح کردن در جا جوابمو میدن!:13:
havas_1980
20-09-2009, 22:47
تو مراحل قبل هم اینکارو کردم ولی وقتی eرو میزنم سرشو تکون میده .
میخواین عکس از اونجا رو بزارم؟
من که گفتم الان همه این بازی رو فتح کردن در جا جوابمو میدن!:13:
وقتی حلقه رو گرفتین به سمت چپ خودتون رو تاب بدین... بعدش به پشت بپرین تا لبه رو بگیرین.
k-hashemi
21-09-2009, 00:05
ممنون اون کارو کردم ولی میفته اونور حوضچه ولی اگه شما اینکارو کردین جواب ذاذه بهم
خبر بدین.
ببخشین در مورد چیزی که میگه نظری ندارین
havas_1980
21-09-2009, 21:09
ممنون اون کارو کردم ولی میفته اونور حوضچه ولی اگه شما اینکارو کردین جواب ذاذه بهم
خبر بدین.
ببخشین در مورد چیزی که میگه نظری ندارین
- وقتی خودتون رو به سمت چپ تاب میدین, با زدن کلید S به پشت بپرین. درست روی سکو میفته... (عین زاویه عکس ضمیمه عمل بشه)
- صحبت از دسته افقی هست که اون طرف قرار گرفته و از دیوار بیرون زده. شما باید خودتون رو به اون میله برسونین و به پایین بکشین... نتیجه اینکه دروازه زیر آب باز میشه.
k-hashemi
22-09-2009, 00:47
سپاس گزارم واقعا ممنون
k-hashemi
22-09-2009, 14:21
عالي بود درست شد.
يه سوال : تو مکزيکم (MAYAN CALENDER) دو تا روز شمار هست که بايد روزهاي خاصي تنظيم بشن.
هر دوتا رو انجام دادم دروازه UNDERWORLD بازشد ولي تا خواستم از اينطرف برم وسط ميدون ديدم که بسته شد
خودشم که ميگه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته هر چی میخوام دوباره اونکارارو بکنم نمیشه ولی گفته AGAIN
عالي بود درست شد.
يه سوال : تو مکزيکم (MAYAN CALENDER) دو تا روز شمار هست که بايد روزهاي خاصي تنظيم بشن.
هر دوتا رو انجام دادم دروازه UNDERWORLD بازشد ولي تا خواستم از اينطرف برم وسط ميدون ديدم که بسته شد
خودشم که ميگه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته هر چی میخوام دوباره اونکارارو بکنم نمیشه ولی گفته AGAIN
شما باید از موتورت استفاده کنی و قبل از بسته شدن راه ورودی خودت رو به داخل مقبره یا هر چیزی که بهش میگی برسونی....:11:
k-hashemi
23-09-2009, 21:52
الان که بسته شده دیگه هم باز نمیشه چیکار کنم؟
تازه با موتورم چیکار کنم؟
از کجا برم نکنه از همون راهی که تیغ داره؟از اونجا رفتم خیلی طول میکشه که!
ممنون
ممنون
اون راه را هم باید با موتور بری... اگر دقت کنی اون دستگیره ای که در را درباره باز میکنه نیاز به یک سر دیگر هم دارد که گم شده... جریان بازی رو دنبال کن ... در طی بازی پیدایش میکنی....
برایت آرزوی موفقیت میکنم..:11::11::11::8:
titanium_zarin
25-09-2009, 14:48
ممنون
شما دوتا سر رو پیدا کردین؟؟؟اگه اره دقیق بگید چه کارایی کردین تا بهتون بگم باید چه کار کنید!!!
k-hashemi
25-09-2009, 18:12
بله هر دو تا رو پیدا کردم همونی که باید با طناب سنگو بندازی زمین سوراخ میشه دیگه؟
بعد هر دو تا روز شمارو تنظیم کردم همون طوری که تو عکس معلومه مجسمه بزرگ بالا اومد
بقیه هم از دهنشون آتیش بیرون زد.
تا خواستم از اینور برم اونور ذیذم همه چی بسته ست و فقط مجسمه بالاست از اون بالا هم که نمیشه پرید
چون موتور بالا نمیره بعد از اون خودش گفت دوباره باید همه کارارو انجام بدی که نمیشه!
امیدوارم کافی باشه توضیحاتم
k-hashemi
29-09-2009, 22:51
پس چی شد دوستان؟
منتظرما!!!!
Bs_panzer
30-09-2009, 01:08
دقیق یادم نیست !
ولی باید باز می کردی سریع با موتور می رفتی زیر زمین تا بسته نشده !
تنها جایی که زیاد گیر کردم این بود (1 ساعت :دی)
titanium_zarin
30-09-2009, 10:58
پس چی شد دوستان؟
منتظرما!!!!
بله هر دو تا رو پیدا کردم همونی که باید با طناب سنگو بندازی زمین سوراخ میشه دیگه؟
بعد هر دو تا روز شمارو تنظیم کردم همون طوری که تو عکس معلومه مجسمه بزرگ بالا اومد
بقیه هم از دهنشون آتیش بیرون زد.
تا خواستم از اینور برم اونور ذیذم همه چی بسته ست و فقط مجسمه بالاست از اون بالا هم که نمیشه پرید
چون موتور بالا نمیره بعد از اون خودش گفت دوباره باید همه کارارو انجام بدی که نمیشه!
امیدوارم کافی باشه توضیحاتم
دوست من تنها راهش همینه که به محض اینکه در باز شد با سرعت سوار موتور بشید و به سمت دریچه حرکت کنید....راه دیگه ای نداره....چندبار که امتحان کنید و راه رو یاد بگیرید به راحتی میرسید...مطمن باشید وقت کافی واسه رسیدن هست فقط یه کم سریع کار کنید...
تشکر...
enrique_531
24-12-2009, 21:36
:31:تو مرحله ي مكزيك وقتي با موتور مي ري تو زير زمين يه كم تو اون دالان ها كه مي چرخي به يه جايي مي رسي كه يه گودال بزرگه هر جور سعي كردم از روش با موتور بپرم نشد لطفا كمك كنين یه تصویر برام بذارین موردم تا حالا تو یک بازی این قدر گیر نکرده بودم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تو مرحله ي مكزيك وقتي با موتور مي ري تو زير زمين يه كم تو اون دالان ها كه مي چرخي به يه جايي مي رسي كه يه گودال بزرگه هر جور سعي كردم از روش با موتور بپرم نشد لطفا كمك كنين یه تصویر برام بذارین موردم تا حالا تو یک بازی این قدر گیر نکرده بودم
اگه ممکنه شما یه تصویر بزار بگیم که چکار کنی...
تا اونجایی که من یادمه موتورو بزار اونجا پیاده برو...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تو مرحله ي مكزيك وقتي با موتور مي ري تو زير زمين يه كم تو اون دالان ها كه مي چرخي به يه جايي مي رسي كه يه گودال بزرگه هر جور سعي كردم از روش با موتور بپرم نشد لطفا كمك كنين یه تصویر برام بذارین موردم تا حالا تو یک بازی این قدر گیر نکرده بودماگه ممکنه شما یه تصویر بزار بگیم که چکار کنی...
تا اونجایی که من یادمه موتورو بزار اونجا پیاده برو...
enrique_531
25-12-2009, 18:56
مرحله ایسلند اول مر حله گیر کردم کمک می کنین
k-hashemi
29-12-2009, 21:47
چند تا جواب و یک سوال
توی مکزیک شما باید از اون میله های رو دیوار بالا بری
بعد یه قسمتی از دیوار جای دست داره اونو میگیری و خود به خود
میاد پایین و سکو سر جاش میاد
توی ایسلند اگه همون اولشی که
باید چند تا سنگ رو سر جاش بزاری بری بالا و با کمک نیروی فوق العاده تور thor
سنگا رو بچرخونی تا سه تا پرتو نور بیفته جلوی در بزرگ بعدش باید با همون نیرو در رو باز کنی
سوال
توی ایسلند بخشی که باید از روی پل رد شد چند تا سنگ میاد و پل رو خراب میکنه کجا باید بپرم و چیکار باید بکنم؟
نمی دونم از حرفام سر در اوردین یا نه
چون زیاد واضح صحبت نمیکنم D:
havas_1980
05-01-2010, 19:27
... سوال
توی ایسلند بخشی که باید از روی پل رد شد چند تا سنگ میاد و پل رو خراب میکنه کجا باید بپرم و چیکار باید بکنم؟
نمی دونم از حرفام سر در اوردین یا نه
چون زیاد واضح صحبت نمیکنم D:
سنگ زیر پاتون به سمت جلو متمایل میشه. قبلا از خراب شدنش لبه مقابل رو میگیرین و ادامه میدین.
وقتی به اخر لبه میرسین به میله پایین ستون کناری پرش کنین.
به روی سراشیبی بیفتین و در اخر به روی میله مقابل بپرین.
از اینجا به بعد دیگه مسیر حرکتون سر راسته. از بین ستون ها (لبه ها) حرکت میکنین... خودتون رو به بالا, اولین دالان سمت راست میرسوین و بالا میرین...
كمك:
اوايل مرحله توي كشتي هستم
ميرم پايين بايد 3 تا سنگ رو بوسيله اهرم بچرخونم
يكي از سنگ هاي اهرم داره و 2 تاي ديگه ندارن
يكي رو پيدا كردم همون بغل بود
حالا اون يكي كجاس ؟ هر چي ميگردم نيست
havas_1980
05-02-2010, 02:11
كمك:
اوايل مرحله توي كشتي هستم
ميرم پايين بايد 3 تا سنگ رو بوسيله اهرم بچرخونم
يكي از سنگ هاي اهرم داره و 2 تاي ديگه ندارن
يكي رو پيدا كردم همون بغل بود
حالا اون يكي كجاس ؟ هر چي ميگردم نيستدسته دوم تو همون محوطه جلوی ورودی, کف دریاست. اما دسته سوم... در صورتی که روبه روی ورودی مجسمه بزرگ مرجانی باشین, یه خرابه مرجانی دقیقا پشت سر, دست راست قرار گرفته که در داخل اون, روی یه پایه, محور رو می تونید پیدا کنید...
باز گير كردم :31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
A M I R 1 1 0
10-02-2010, 16:10
من که کار و بار لارا و تامب رایدر را نفهمیدم من هرچی فکر میکنم میبینم این که تو شماره ی 4 بازی به رحمت ایزدی پیوست نا گهان کریتوس شد و از اعماق جهنم بیرون اومد حالا اندر ورلد و مابقی بعد از اون وقتی که افتاد تو ته دره یا قبل از اون
havas_1980
11-02-2010, 14:45
باز گير كردم :31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید راهی که اومدین رو برگردین, یعنی میرین نقطه شروع کار.
titanium_zarin
31-03-2010, 18:00
كسي يادش هست اينجا رو بايد چه كار ميكرديم كه رد شيم؟؟؟
اینجا نباید بسته باشه این یک باگ هست
havas_1980
31-03-2010, 21:39
اینجا نباید بسته باشه این یک باگ هست
+ نصب تنها پچ بازی هم این مشکل رو حل می کنه:
من اينجا چيكار كنم چطوري برم اون بالا؟ مرحله مكزيك محوطه اي كه چهار تا مجسمه رو مي چرخوني چهار تا راه باز ميشه
aminbritney
19-06-2010, 13:56
اینجور که معلومه ارزش خرید و بازی نداره؟صبر کنم جدیدش بیاد.پیشنهادتون چیه؟
شنیدم باگ زیاد داره
اینجور که معلومه ارزش خرید و بازی نداره؟صبر کنم جدیدش بیاد.پیشنهادتون چیه؟
شنیدم باگ زیاد داره
برای من که باگ نداشت و تا یه جاهایی رفتم ویندوزم پوکید بیخیالش شدم:31:
سلام من اون جایی گیر کردم که باید بری به دست آبی رو بگیری البته برای اینکه به اون دسته برسی یه دری هست که دو تا ستون جلوشه من الان موندم چکار کنم هر چی میگردم نمیتونم چند تا سنگ پیدا کنم تا بزارم روی اون دو تا سکوی جلوی سنگا که بعد با Q درو به سمت خودم بکشم تا باز بشه کسی میدونه باید چکار کنم
یعنی دقیقا قبل از این عکسه:
با تشکر :11:
havas_1980
30-06-2010, 23:13
سلام من اون جایی گیر کردم که باید بری به دست آبی رو بگیری البته برای اینکه به اون دسته برسی یه دری هست که دو تا ستون جلوشه من الان موندم چکار کنم هر چی میگردم نمیتونم چند تا سنگ پیدا کنم تا بزارم روی اون دو تا سکوی جلوی سنگا که بعد با Q درو به سمت خودم بکشم تا باز بشه کسی میدونه باید چکار کنم
یعنی دقیقا قبل از این عکسه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر :11:
در اتاق کناری, سنگ رو بردارین. روی همون صفحه کف زمین برین و برای پرت کردن کلید Caps Lock رو بزنین.
سنگ دیگه رو به همین صورت پرتاب کنین. بعد از باز شدن در, به سرعت از اون عبور کنین.
سلام
من الان اونجایی هستم که یه دری جلوشه و وقتی نزدیکش میشی دستش رو که همون قطعه دستشه روش میزاره و دره آبی رنگ میشه اما باز نمیشه
در ضمن یه چاهی هم پشت درست که نمیدونم به چه درد میخوره
کسی میدونه که چجوری میشه ایجارو رد کرد؟؟
ممنون
havas_1980
02-07-2010, 12:07
سلام
من الان اونجایی هستم که یه دری جلوشه و وقتی نزدیکش میشی دستش رو که همون قطعه دستشه روش میزاره و دره آبی رنگ میشه اما باز نمیشه
در ضمن یه چاهی هم پشت درست که نمیدونم به چه درد میخوره
کسی میدونه که چجوری میشه ایجارو رد کرد؟؟
ممنونبعد از اینکه در آبی شد, با کلیدهای جهت چپ و راست در رو به کنار می کشین.
اون چاه پشت سر هم هیچه...
tomb rider هم tomb rider قدیم چرا اینقدر سخته
من الان اینجایی گیر کردم که یخ پل زیز پای آدمه که وقتی از روش رد میشیم آبی میشه و چند تا قلاب هم به این پل متحرک چسبیده
و ما با دستکش میتونیم این پل رو تکون بدیم
حالا من مونم چکار کنم
لطفا هر چه سریع تر کمکم کنید
melisa.343
02-04-2012, 00:43
سلام.در پایان هر قسمت که باید لباس و اسلحه انتخاب کرد من اونی که به عنوان پیش فرض انتخاب شده فقط میتونم انتخاب کنم,وقتی میخوام 1لباس دیگشو یا 1اسلحه دیگشو انتخاب کنم ارور میده و از بازی خارج میشه.انگار سانسور شده.میشه بگین علتش چیه؟
سلام من سیو کامل بازی به اضافه سیو باز شدن آیتم هارو میخواستم اگه دارید لینکش رو بذارید !!!!
این بازی کد تقلب داره یا فقط باید از ترینر استفاده کرد؟؟؟؟؟
ali_agha1981
02-06-2012, 21:36
سلام من سیو کامل بازی به اضافه سیو باز شدن آیتم هارو میخواستم اگه دارید لینکش رو بذارید !!!!
این بازی کد تقلب داره یا فقط باید از ترینر استفاده کرد؟؟؟؟؟
این بازی فقط ترینر داره...
سیو برای چی میخوای ...اگه جایی از بازی گیر کردی..بگو راهنماییت کنم..
برای سیو و ترینر هم میتونی اینجا درخواست کنی.....
900311941
17-08-2012, 00:01
سلام دوستان من در پیدا کردن جمجمه عاجز شدم پیداش نمیکنم داخل اون معبدهم رفتم اما جمجه ای پیدا نکردم میشه راهنمایی کنید منو .معبدش جای همین عکسایی که در صفحه گذاشتینه؟آخه من معبد دیگه ای پیدا نکردم
ali_agha1981
17-08-2012, 11:18
سلام دوستان من در پیدا کردن جمجمه عاجز شدم پیداش نمیکنم داخل اون معبدهم رفتم اما جمجه ای پیدا نکردم میشه راهنمایی کنید منو .معبدش جای همین عکسایی که در صفحه گذاشتینه؟آخه من معبد دیگه ای پیدا نکردم
جمجمه تو کدوم مرحله ؟ این راهنمای بازی هست..
forum.bazi center.com/thread21265
900311941
17-08-2012, 14:27
سلام همون مرحله که توجنگله داره بارون میاد بعدتقویمارومیچرخونی وقتی که همه فلشها توی 1مسیر قرارمیگیرن از روی زمین یه سری سنگ میاد بالا.ازاون تقویما دوتا هست یکیش که جمجمه داره به راحتی حل میشه اما تقویم روبه رویی جمجمه نداره فک میکنم بایدجمجمشوپیداکنیم اما من نمیتونم پیداش کنم
ali_agha1981
17-08-2012, 17:52
سلام همون مرحله که توجنگله داره بارون میاد بعدتقویمارومیچرخونی وقتی که همه فلشها توی 1مسیر قرارمیگیرن از روی زمین یه سری سنگ میاد بالا.ازاون تقویما دوتا هست یکیش که جمجمه داره به راحتی حل میشه اما تقویم روبه رویی جمجمه نداره فک میکنم بایدجمجمشوپیداکنیم اما من نمیتونم پیداش کنم
من لینک بالا رو گذاشتم استفاده کن...راهنماش هست..
میدونم کجا رو میگی..باید سوار موتور بشی بگردی یه جا میرسه یه مکان سنگی تخریب شده هست که باید یه جوری ازش بالا بری داخلش اون جمجمه هست..
اگه خوب منطقه رو با موتور بگردی اونجا رو پیدا میکنی..
900311941
21-08-2012, 18:33
سلام علی آقا من با موتور گشتم 1جارفتم که به همین مکان سنگی تخریب شده رسیدم 1جابود که چندتا آدم و2تا ببر سیاه اونجا بودن.منظورشماهمین جاست؟جمجمه همین جاست؟من از دیواراشم بالا رفتم رفتم داخلش اما هیچ جمجه ای نبود:41:راستش من از لینکی که گذاشتی سردرنیاوردم
ali_agha1981
21-08-2012, 19:33
سلام علی آقا من با موتور گشتم 1جارفتم که به همین مکان سنگی تخریب شده رسیدم 1جابود که چندتا آدم و2تا ببر سیاه اونجا بودن.منظورشماهمین جاست؟جمجمه همین جاست؟من از دیواراشم بالا رفتم رفتم داخلش اما هیچ جمجه ای نبود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]راستش من از لینکی که گذاشتی سردرنیاوردم
اره همونجاست ..باید یه جوری ازش بری بالا..
پیشنهاد میکنم عضو سایت زیر بشید تا بتونید فایل های PDF که راهنمای بازی هست رو دانلود کنید...
فاصله بین BAZI و CENTER رو بردار..
forum.bazi center.com/thread21265
این راهنما زیر رو بخون..بفهمی باید چیکار کنی..البته عکس هاش یه مشکلی براش پیش اومده باز نمیشه..
لباس و اسلحه مورد نظر را انتخاب کرده و دمو را مشاهده کنید. سپس با موتور به جلو رفته و دمو را مشاهده کنید. حال ابتدا باید خود را به بالای ساختمان سنگی روبرو برسانید، سپس از سنگی که در (تصویر 1) نشان داده شده بالا رفته و در ادامه خود را به پنجره سمت چپ برسانید.
1 copy.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به داخل رفته و با استفاده از قلاب اهرم را به سمت خود بکشید. همان طور که میبینید اهرم حالت زمانی دارد و دربی که در بیرون از پنجره (نکته : دقیقاً در پایین و سمت راست) قرار گرفته است را برای لحظاتی باز میکند. پس زمانی که قلاب را متصل نموده اید اهرم را به سمت خود کشیده و به سمت درب بروید و به داخل اتاق بروید. حال به جلو رفته و سر سنگی جگوار را بردارید. سپس به سمت راست و انتهای اتاق رفته و به وسیله ی فاصله ی بین 2 دیوار به بالا بروید. سپس از طریق پنجره از اتاق خارج شوید و به پایین بروید. حال 2 جگواری که به شما حمله میکنند را از پای درآورید، سپس منطقه را جستجو کرده و آیتم های موجود را جمع آوری کنید.
The Stone Head
The Calendar Wheels
حالا پس از جستجو به سمت موتور رفته و سوار آن شوید و در مرحله ی بعد به سمت پله هایی که در سمت راست بنای سنگی قرار دارد رفته (تصویر 2)
2 copy.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و بعد به سمت جلو حرکت کنید تا به بنای سنگی بعدی برسید. از موتور پیاده شده و از زیر درب رد شوید و به جلو بروید. دمو را مشاهده کرده و بعد سر جگوار را بر روی مجسمه ی سمت راست قرار دهید. در این مرحله شما باید 4 شکلی که در روی دایره های سنگی کنارتان وجود دارد را در یک راستا قرار دهید. (تصویر 3)
3 copy.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای این کار ابتدا مجسمه ی جگوار را برخلاف عقربه های ساعت تکان داده تا دقیقاً پشت سر شکل در دایره بزرگ قرار گیرد. (تصویر 4)
4 copy.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سپس به طرف مجسمه ای که در بالای آن سر اسکلتی طلایی هست رفته و آنرا بگیرید. حال تا حد ممکن بر خلاف عقربه های ساعت مجسمه را حرکت دهید، سپس به سمت مجسمه ی جگوار برگشته و دسته مجسمه را موافق علامت عقربه های ساعت حرکت دهید تا شکل در پشت سر شکل دوم قرار گیرد. (نکته : در این حالت 3 طرح پشت سر هم و در یک ردیف قرار میگیرند) (تصویر 5)
5 copy.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حال به سمت مجسمه اسکلت طلایی بازگشته و آنرا به محلی که اول در آنجا قرار داشت حرکت دهید و دمو را مشاهده کنید. از این محل خارج شده و به بیرون بروید، حال 2 جگواری که به شما حمله میکنند را از پای در آورید و سپس سوار موتور شده و از راه سمت راست شروع به حرکت کنید. در ابتدای مسیر از روی الوار ها با سرعت عبور کنید و سپس مسیر را از سمت چپ پیگیری کنید. مسیر را ادامه دهید تا به 3 راهی برسید، حال از راه سمت چپ مسیر را ادامه دهید تا به محلی برسید که دیگر امکان اینکه مسیر را با موتور ادامه دهید را نداشته باشید. حال از موتور پیاده شده و خود مسیر را ادمه دهید تا به محل مورد نظر برسید. در این محل تعدادی جگوار و تعدادی انسان وجود دارد که ابتدا باید آنها را از پای درآورید. پس از، از بین بردن دشمنان از سمت راست پله ها پتک را برداشته و به بالای پله و به جلو بروید و در انتها در ستونی که در تصویر شماره 6 مشخص است قرار بدهید.
6 copy.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حال با استفاده از آن از لبه ی ستون گرفته و مسیر را تا روی دیوار ادمه دهید، سپس به سمت راست رفته و بعد به پشت سر و روی تیغه بپرید. حال جلو رفته و با استفاده از Ctrl از سمت راست لبه ی تیغه بگیرید، سپس به پشت سر خود بپرید و مسیر را آنچنان ادامه دهید تا به انتهای راه برسید. پس از پایین آمدن از لبه ها یک ستون در سمت راست خود مشاهده میکنید. از میله ای که در روی آن قرار داده شده بالا رفته و خود را به بالاترین نقطه برسانید. حال جلو رفته و بعد به سمت چپ، حال قلاب را به حلقه متصل کرده و به پایین بروید. سپس مسیر را از پشت سر پیگیری کرده و خود را به طرف مقابل و بالا برسانید. حال قلاب را به حلقه وصل کرده و سپس به سمت راست رفته و سیم را به سنگ نزدیک کنید و در انتها دکمهی E را بزنید. پس از واژگون شدن سنگ و باز شدن را خفاشها را از بین برده و به آن محل بروید.
راه ورود به حفره بدین صورت است که از دید لارا زمانیکه که به نزدیکیه حفره میرسید، در گوشه ی سمت چپ لبه ای وجود دارد؛ از آن گرفته و سپس Ctrl را بزنید تا به لبه ی دوم برسید. حال دوباره Ctrl را بزنید و بعد از آن سریعاً دکمهی E که زده تا لارا از سنگ های روی دیوار کمک بگیرد. سپس به روی ستون پشت سر پریده و به پایین بروید. حال به محل سر اسکلت رفته و آنرا بردارید، سپس عنکبوت ها را از بین برده و در انتها از سمت راست، راه را به سمت بالا پیش بگیرید. (نکته : از روی ستون شکسته شده) حال از بالای دری که نیمی از آن شکسته شده به طرف دیگر بروید، سپس به جلو رفته و دشمنان را از پای درآورید و بعد مسیر را چنان به سمت جلو پیگیری کنید تا به موتور برسید. حال سوار موتور شده تا به 3 راهی برسید، سپس به سمت چپ رفته تا به بنای بعدی برسید.
حال دشمنان را نابود کرده و به انتهای راه موجود بروید. از موتور پیاده شده و به سمت راست بروید تا به بالای پله ها برسید. حال به سمت راست رفته و سنگ را به زیر محل اهرم بکشید، سپس پتک را که روی زمین است برداشته و به بالای سنگ بروید. (نکته : سنگ را طوری قرار دهید که پس از گذاشتن اهرم لارا با آن کاملاً به پایین بیاید، زیرا اگر سنگ را کاملاً به دیوار تکیه داده باشید نمیتوانید به پایین بیایید و در کل زمان بسیار کمی برای این کار دارید) سپس در محل تعبیه شده قرار دهید، حال با توجه به این که درب سمت چپ بر حسب زمان تنظیم شده است، از آن عبور کنید. پس از عبور از درب سر اسکلت را در محل تعبیه شده قرار دهید. (نکته : روی زمین، محلی که اسکلت قبلی قرار داشت) حال با استفاده از اهرم و مجسمه سر جگوار طرح روی دايره دوم را به پشت طرح دايره اول ببريد. (نكته : اهرم را بر خلاف جهت عقربه هاي ساعت بچرخانيد، همانند تصوير) (نکته مهم : قبل از تکمیل دایره ها این نکته رو بیاد داشته باشید که پس از تکمیل تنها 1 دقیقه فرصت دارید تا خود را به محل مربوطه برسانید، در غیر این صورت یا باید خود را کشته و دوباره جایگذاری کنید و یا از چک پوینت (Check Point) قبلی استفاده کنید) سپس به محل اهرم سر اسكلت رفته و آنرا تا حد ممكن موافق با جهت عقربه هاي ساعت پیش ببرید تا به محل مناسب برسید، سپس دمو را مشاهده کنید. حال از محل اهرم کنار رفته و از حفره سمت چپ خارج شوید و خود را به موتور برسانید. سپس مسیر را پیش گیرید تا به 3 راهی برسید، بعد به سمت چپ رفته و در انتها به درون مقبره بروید.
900311941
22-08-2012, 16:12
سلام علی آقا واقعا ممنون از لطفت تونستم برم مر30000000000000000000000000000:20:این راهنمایی که گذاشتی عالی بودممنون
ali_agha1981
22-08-2012, 20:02
سلام علی آقا واقعا ممنون از لطفت تونستم برم مر30000000000000000000000000000[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این راهنمایی که گذاشتی عالی بودممنون
خواهش میکنم..یه تشکر میزدی..:31:
در ضمن این بازی سخت ترین بازی های سری tomb raider هست که من تا حالا بازی کردم...کلا بازی اینقدر سخت و پیچیده بازی نکرده بودم..
اگر تو مراحل بعدی جایی گیر کردی..لینک بالا رو گذاشتم برو بخون اگه عضو سایت بشی هم میتونی راهنما PDF همه مراحل رو دانلود کنی..
بای.
900311941
23-08-2012, 11:24
گفتم کمال تشکروکرده باشم دیگه:31:آخه خیلی اذیت کرداین مرحلش.هرچندمن تمام مراحلشوبه بدبختی رفتم واقعا خیلی مخ میخواد که بتونی مراحلشوبری من تا اینجاشواز کسی کمک نگرفتم همشوانقدرفتموفکر کردم تا تونستم برم.راستش از اونجایی که بازیگراین بازی دختره فک نمیکردم پسرا علاقه ای به این بازی داشته باشن یا حد اقل کمترپسری باشه که اینوبازی کنه برام جالب بود.تواینترنت اکثرا پسرا بودن که این بازی رو انجام دادنومیتونن بقیه رو راهنمایی کنن:20:
900311941
23-08-2012, 11:29
راستی 1سوال دیگه هم داشتم این سنگای براقی که برمیداره از داخل کوزه ها یادرجاهای دیگه اینا به چه دردی میخوره؟:23:من تا حالا جایی ازشون استفاده نکردم یعنی بلد نیستم
ali_agha1981
23-08-2012, 14:35
فکر نمیکنم اصلا ربطی به شخصیت کاراکتر داشته باشه...خیلی از بازی های یا حتی فیلم ها ، شخصیت اولشون زن هست..
این دلیل نمیشه فقط زن ها اون فیلم رو ببین یا بازی کنن..
شخصیت لارا کرافت و بازی تامب رایدر هم که از اول خیلی بین همه گیمر ها محبوب بوده و هست.و الانم که قرار نخسه جدیدش بیاد..
Tomb Raider ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اون سنگ ها هم فقط امتیازه..و به هیچ دردی نمیخوره.
همچنین منظورم از تشکر ، پست دادن نبود..
شما از این به بعد اگه خواستی از کسی تشکر کنی یا از پست کسی خوشت اومد این انجمن این قابلیت رو داره
که با کلیک روی تشکر از کاربر ازش تشکر بکنی یا به نوعی به پستش لایک بدی..
حالا برو بالا به ترتیب همه پستام رو لایک بزن..:31:
900311941
23-08-2012, 20:07
اکی من منظوری نداشتم فقط برام جالب بود:23:برای تشکرهم بلد نبودم الان کاری که گفتینوانجام دادم.خوبه؟:20:در هر حال بازم ممنون بخاطر راهنماییها
moh3en_sh
24-08-2012, 14:09
اون اول بازی که میری زیر دریا چجوریه؟
چجوری باید اون جا رو برد؟
900311941
03-09-2012, 11:30
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااام بالاخره تمومش کردم تونستم همه ی مراحلشوبرم:26:اما از آخرش خوشم نیومد نفهمیدم مادرش چیشد.مرده بود؟یعنی این همه رفت آخر به جسد مادرش رسید؟:23:چقدبدتمومش کردن
حمیدرضاوکیلی
28-05-2014, 17:49
سلام این مرحله مکزیک که میره تو زیر زمین چجوری باید از پل چوبی شکسته رد شد؟
در ضمن از ترینر بازی چجوری باید استفاده کرد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.