مشاهده نسخه کامل
: Tomb Raider: Underworld
*hamedkhatar*
29-11-2008, 18:09
باید با استفاده از اون دوتل اهرم سه تا علامت رو تو یه راستا قرار بدی
بعد یکی دیگه هم اون ور هست باید همین کارو انجام بدی
سلام
خوب اولی رو درست کردم
ولی هر چی نگاه کردم راهی برای رفتن به اونور پیدا نکردم برا همین رفتم بیرون سوار موتور شدم رفتم جلو تا رسیدم به یه جای دیگه که چند تا آدم جلو درش وایساده بودند
آیا اشتباه رفتم؟
یعنی اول باید میرفتم اونور و اون تقویم رو درست میکردم بعد این کار رو میکردم؟
یعنی این همه راه رو برگردم؟
ممنون
آهان . همون تند تند اسپیس .
گرفتم .
آره خودشه
havas_1980
29-11-2008, 18:17
سلام
خوب اولی رو درست کردم
ولی هر چی نگاه کردم راهی برای رفتن به اونور پیدا نکردم برا همین رفتم بیرون سوار موتور شدم رفتم جلو تا رسیدم به یه جای دیگه که چند تا آدم جلو درش وایساده بودند
آیا اشتباه رفتم؟
یعنی اول باید میرفتم اونور و اون تقویم رو درست میکردم بعد این کار رو میکردم؟
یعنی این همه راه رو برگردم؟
ممنون
فرق نداره که کدوم یک از دو معمای تقویم برای اولین بار حل بشه.
سر دسته معمای تقویم دوم دقیقا در یک معبد بزرگ وجود داره. برای رفتن به اون معبد:
- در صورتی روبه روی معمای تقویم اول باشین که نیاز به سر برای دسته خارج از دایره نداره, بعد از رسیدن به دو راهی مسیر سمت راست رو ادامه بدین و بعد از رسیدن به چهار راه مسیر سمت چپ رو ادامه بدین...
- یا در مقابل معمای تقویم دوم باشین که نیاز به سر برای دسته خارج از دایره داره, بعد از رسیدن به چهار راه مسیر سمت راست رو ادامه بدین...
بعد از حل معمای تقویم باقیمانده بلافاصله با موتور, خودتون رو به ورودی باز شده برسونین و از اون عبور کنین. (بعد از مدت زمان خاصی بسته میشه.) در صورتی که به موقع نرسین و راه بسته باشه, باید به سمت معمای تقویم دیگری رفته و فقط دسته خارج از دایره رو به جای خودش فقط برگردونین و همین روند رو تکرار کنین.
*hamedkhatar*
29-11-2008, 19:12
فرق نداره که کدوم یک از دو معمای تقویم برای اولین بار حل بشه.
سر دسته معمای تقویم دوم دقیقا در یک معبد بزرگ وجود داره. برای رفتن به اون معبد:
- در صورتی روبه روی معمای تقویم اول باشین که نیاز به سر برای دسته خارج از دایره نداره, بعد از رسیدن به دو راهی مسیر سمت راست رو ادامه بدین و بعد از رسیدن به چهار راه مسیر سمت چپ رو ادامه بدین...
- یا در مقابل معمای تقویم دوم باشین که نیاز به سر برای دسته خارج از دایره داره, بعد از رسیدن به چهار راه مسیر سمت راست رو ادامه بدین...
بعد از حل معمای تقویم باقیمانده بلافاصله با موتور, خودتون رو به ورودی باز شده برسونین و از اون عبور کنین. (بعد از مدت زمان خاصی بسته میشه.) در صورتی که به موقع نرسین و راه بسته باشه, باید به سمت معمای تقویم دیگری رفته و فقط دسته خارج از دایره رو به جای خودش فقط برگردونین و همین روند رو تکرار کنین.
ببینید من همون جا بودم که گفتید. دو راهی چیه؟ ببینید پشت سر من که در خروج که از اون در اومدم داخل روبه روم هم که یه محوطه بزرگه که پایینه که اوطرفش هم همون معمای دوم هست
حالا من میخوام بدونم از اون پایین باید برم اونطرف یا برم از در بیرون و با موتور به راه ادامه بدم؟
این دو راهی که هی میگید و بعدشم چهار راه اینا کجاند؟
منظورتون همون بالا که هستیم از سمت راست یه راهیی هست که خودمون رو پایین برسونیم؟
اصلا راهی برای پاییین رفتن هست یا باید از راه دیگه ای بریم؟
من وقتی اون تقویم اول رو دست کردم اون پایین یه اتفاقاتی افتاد انگار یه سری قبر بودند که یه طوری شدند یادم نیست
حالا من باید برم پایین یا برگردم از در و با موتور به راه ادامه بدم؟
ممنون
HoJJaT_007
29-11-2008, 19:16
سلام.
من رفتم بالا.
راهو درست اومدم ؟
چطوری برم اون سمت ؟
یه یوز پلنگ بود که به طرز فحیحی داشت کمین میکرد . با استقبال گرم مواجه شد.
اما یه چیزی موقع اومدن به اینجا در مورد یوز پلنگ نوشت.
نکنه هدف کشتن یوز پلنگه ؟!
راستی این یوز پلنگا خیلی باحالن . یهو غافلگیر میکنن.
البته با دوربین راحت پیدا میشن . مثل همون جسدی که با m4 مواجه شد !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
havas_1980
29-11-2008, 20:18
ببینید من همون جا بودم که گفتید. دو راهی چیه؟ ببینید پشت سر من که در خروج که از اون در اومدم داخل روبه روم هم که یه محوطه بزرگه که پایینه که اوطرفش هم همون معمای دوم هست
حالا من میخوام بدونم از اون پایین باید برم اونطرف یا برم از در بیرون و با موتور به راه ادامه بدم؟
این دو راهی که هی میگید و بعدشم چهار راه اینا کجاند؟
منظورتون همون بالا که هستیم از سمت راست یه راهیی هست که خودمون رو پایین برسونیم؟
اصلا راهی برای پاییین رفتن هست یا باید از راه دیگه ای بریم؟
من وقتی اون تقویم اول رو دست کردم اون پایین یه اتفاقاتی افتاد انگار یه سری قبر بودند که یه طوری شدند یادم نیست
حالا من باید برم پایین یا برگردم از در و با موتور به راه ادامه بدم؟
ممنونفکر نمیکنم اینقدر سخت و گنگ حرفم رو زده باشم! خداییش کجاش رو بد گفتم؟ :blink:
وقتی هر دو معما حل شد باید خودتو با موتور به ورودی باز شده پایین برسونی.
اون چهار راه رو که عنوان کردم, یه مسیرش به معبد بزرگی میخوره که توش جمجمه برای دسته معمای دوم رو پیدا میکنی. یه راه دیگه به معمای اول و راه مقابلش به معمای دوم میرسه و راه آخر هم به ورودی معبد زیر زمینی میرسه.
Mehdi-HTC
29-11-2008, 20:47
دوستان خواهشن سیو بعد از مرحله جنگل رو بزارین....یا اگر کسی سیو بعد از کشتن ببرها رو داره برام بزاره خیلی فوریه....ممنون
HoJJaT_007
29-11-2008, 20:51
ببر ها که کاری ندارند .
یه m4 وردار ترروشون کن . قول میدم یک ثانیه نشه بمیرن !
Mehdi-HTC
29-11-2008, 20:57
میدونم عزیزم اما بعد از ببرها که همش باید بری این ورو اونور توی یه محوطه باحال.....
یه میله بود که باید میزاشتم یه جایی اما حواسم نبود میله رو پرت کردم پایین.....دیگه سیو قبلشم ندارم......
نمیتونم برم پایین میله رو هم ور دارم خودم میدونم نمیشه.....لطفا سیو بعد از ببرها رو بزارین که می خوام خودم ردش کنم......
HoJJaT_007
29-11-2008, 21:02
تو تامب رایدر برای رد کردن مرحله چندین راه هستش .
البته من مرحله شما نیستم .
اما اگه میتونید منو توی عکس صفحه قبل کمک کنید که چیکار کنم
Mehdi-HTC
29-11-2008, 21:16
ببرها رو بکش....بعدش به سمت چپ برو و از زیر چوب رد شو ....
به پرتگاه که رسیدی دکمه کنترل رو بزن و آویزون که شدی دیگه مشخصه باید کجا بری......
عزیزم منم دقیقا بعد از همونجایی که شما گیر کردی گیریدم....اگه میشه سیو همون عکس صفحه قبلو برام بزار..........
HoJJaT_007
29-11-2008, 21:33
چشم فردا میذارم .
امروز نمیتونم آپلود کنم .
البته اون ببرا چقدرن ؟ زیاد نباشند که , بعدشم اینا یهویی حمله میکنند آدم کپ میکنه !
Mehdi-HTC
29-11-2008, 21:39
باشه ممنون....نترس ببرها 3 تا بیشتر نیستن.....دکمه ی راست موس رو بگیر شلیک کن و اگر دیدی اومدن طرفت هی بپر که نتونن بگیرنت و همزمان شلیک هم کن.......
HoJJaT_007
29-11-2008, 21:45
یه سوال .
با m4 میشه هم بپری هم شلیک کنی ؟
نه بابا من نمیپرم , health pack زیاد دارم . + اینکه اون ببرا رو دو تاشونو کشتم .
راستی من چیکار کنم بهم حمله کنن , رفتم اونور هیچکدوم نریختن سرم !
Mehdi-HTC
29-11-2008, 21:48
فکر کنم بشه با m4 هم بپری هم شلیک کنی.....من که تا ببرا دیدنم خودشون حمله کردن......
*hamedkhatar*
29-11-2008, 21:49
فکر نمیکنم اینقدر سخت و گنگ حرفم رو زده باشم! خداییش کجاش رو بد گفتم؟ :blink:
وقتی هر دو معما حل شد باید خودتو با موتور به ورودی باز شده پایین برسونی.
اون چهار راه رو که عنوان کردم, یه مسیرش به معبد بزرگی میخوره که توش جمجمه برای دسته معمای دوم رو پیدا میکنی. یه راه دیگه به معمای اول و راه مقابلش به معمای دوم میرسه و راه آخر هم به ورودی معبد زیر زمینی میرسه.
مشکل از شما نیست مشکل از گیرنده های منه
میرم تو بازی ببینم چی میشه
به هر حال ممنون
من تو اون مرحله اون دو تا مجسمه چهار دست گير كردم همونياني كه بر عكس هم قرار گرفته اند . در ضمن من يه ميله رو سر جاش قرار داده ام و يه حلقه رو هم كه يه طناب بهش وصل بود از جاش در اوردم . ولي حالا موندم كه چيكار كنم. در ضمن چطور ميتونم به اون محوطه پايين برم؟
*hamedkhatar*
29-11-2008, 22:39
هوس جان کله دومی رو هم پیدا کردم و الان رسیدم به اون جایی که پایین بود یعنی مرحله اصلی که باید برم اون تاریخ دومی رو درستش کنم
البته دور رو برم رو یه نگاه انداختم دیدم راهی پیدا نمیکنم اومدم بیرون (البته زیاد نگشتم)
اونجا چطوری باید برم بالا؟
همینطوری برام بگید که فردا اگه خواستم بازی کنم گیر نکنم
ممنون از شما
peymankameli
29-11-2008, 23:09
سلام دوستان من به اينجا رسيدم ولي اين دو زنجير آخر خلاف جهت من ميان ومن نميتونم زنجير را بگيرم...
havas_1980
29-11-2008, 23:31
من تو اون مرحله اون دو تا مجسمه چهار دست گير كردم همونياني كه بر عكس هم قرار گرفته اند . در ضمن من يه ميله رو سر جاش قرار داده ام و يه حلقه رو هم كه يه طناب بهش وصل بود از جاش در اوردم . ولي حالا موندم كه چيكار كنم. در ضمن چطور ميتونم به اون محوطه پايين برم؟
وقتی که برای اولین بار وارد اون محوطه میشین, مسیر سمت راست رو برین... از ستون بالا برین و از سنگ ها بگیرین... در نهایت میله گیر کرده در زنجیر رو بیرون بکشین. بعد همین راه رو برگردین و این دفعه مسیر چپ رو ادامه بدین... از سنگ ها پایین برین. با گرفتن از لبه ها به سمت دیگر محوطه برین... و درنهایت حلقه متصل به ضامن رو با کمک قلاب بکشین و راه رو تا ورودی برگردین. بعد اهرمی که در سکوی مقابل قرار داره رو بکشین و در صحنه آهسته بلافاصله قلاب رو به حلقه پرتاب کنین و با استفاده از اون به پایین محوطه برین.
هوس جان کله دومی رو هم پیدا کردم و الان رسیدم به اون جایی که پایین بود یعنی مرحله اصلی که باید برم اون تاریخ دومی رو درستش کنم
البته دور رو برم رو یه نگاه انداختم دیدم راهی پیدا نمیکنم اومدم بیرون (البته زیاد نگشتم)
اونجا چطوری باید برم بالا؟
همینطوری برام بگید که فردا اگه خواستم بازی کنم گیر نکنم
ممنون از شما
اگه منظور اینه که تو اون محوطه باز و پایین, بین دو معمای تقویم قرار داری, راه رو تا ورودی برگرد و بعد از رسیدن به چهار راهی, مسیر سمت راست رو ادامه بده تا به معمای تقویم دوم برسی. و سر رو در جای خودش قرار بده... بعد از حل معما بلافاصله با موتور خودتو به محوطه پایین برسون و از دروازه رد شو...
سلام دوستان من به اينجا رسيدم ولي اين دو زنجير آخر خلاف جهت من ميان ومن نميتونم زنجير را بگيرم...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین زنجیر ها رو میشه گرفت... دقیقا در حال گرفتن همون زنجیرهایی که بر خلاف جهت حرکت میکنن باید کلید e رو برای سریع حرکت کردن بزنین.
mInI_ClockEr
30-11-2008, 05:04
اقایون فکر میکنید اینها مشکل هستند
اگر مشکل هستند از گرافیک هست یا از خود بازی ؟؟؟؟؟
GiggleClub
30-11-2008, 08:57
آقا سیستم من تو لودینگ اولش ریستارت می کنه!
سیستمم نمیکشه یا ویندوزم مشکل داره؟
سیستم:
amd x2 3800
vga 7300
ram 2*512
آقا سیستم من تو لودینگ اولش ریستارت می کنه!
سیستمم نمیکشه یا ویندوزم مشکل داره؟
سیستم:
amd x2 3800
vga 7300
ram 2*512
براي منم همين مشكل رو داشت
بايد كارتت رو اپديت كني تا درست بشه
+
كيفيت بازي رو روي low قرار بده :46:
اقا من زدم ایم مجسمه ی بزرگ د راومد و چلوش کلی مجسمه دیگه در اومد که از دهانشون آتش در می اومد و تا وقتی که رسیدم از در وارد شدم بسته شده بود چی کار کنم؟؟؟
Mehdi-HTC
30-11-2008, 17:01
دوستان من هنوز توی مرحله جنگل گیریدم......
دیگه مغزم نمیکشه........
اون مجسمه بزرگ که 4 تا دست داره رو دست چپش رو اوردم پایین اما برای دست راستش باید از یه میله که به دست یه مجسمه کوچک هست آویزون بشم که دست بیاد پایین اما وقتی می پرم پایین دست میره بالا......
دورو برم هم یه چیز شبیه زندان کوچک آهنی هست.....نکته انحرافی اینجا چیه ؟؟؟
HoJJaT_007
30-11-2008, 17:10
کلا منم اون مرحله موندم.
هر چی صبر میکنم جگوار ها حمله نمیکنند (طبق گفته شما باید حمله میکردند)
مهم نیست که ادامه مرحله رو برم ؟ یعنی حتما باید حمله کنند یا نه ؟
میگن گاهی اوقاتم هوش مصنوعی بالا دردسر میاره ! اینام صداشون میاد , خودشون نمیاند !
G G Game
30-11-2008, 19:11
.منم اینجا گیر داشتم
ا در اینجا زنجیر رو می گیری و تند تند دگمه e رو میزنی. به همین راحتی و به سرعت رد میشه.
havas_1980
30-11-2008, 19:13
اقا من زدم ایم مجسمه ی بزرگ د راومد و چلوش کلی مجسمه دیگه در اومد که از دهانشون آتش در می اومد و تا وقتی که رسیدم از در وارد شدم بسته شده بود چی کار کنم؟؟؟
خوب! نشون میده که شما برای رد شدن از دروازه زیر زمینی تاخیر داشتین.
به سمت معمای تقویم دیگه رفته و بعد از کشیدن دسته خارج از دایره به سر جای خودش, بلافاصله با موتور از دروازه زیر زمینی رد بشین...
دیگه مغزم نمیکشه........
اون مجسمه بزرگ که 4 تا دست داره رو دست چپش رو اوردم پایین اما برای دست راستش باید از یه میله که به دست یه مجسمه کوچک هست آویزون بشم که دست بیاد پایین اما وقتی می پرم پایین دست میره بالا......
دورو برم هم یه چیز شبیه زندان کوچک آهنی هست.....نکته انحرافی اینجا چیه ؟؟؟بعد از اینکه از میله آویزون شدین و وزنه به بالا کشیده شد, بلافاصله مکعب آهنی رو به زیر وزنه بکشونین...
Mehdi-HTC
30-11-2008, 20:36
راستی جریان اون الماس پایینی چیه و باید باهاش چیکار کرد ؟
منم آخر بازی گیرم اومد فردا نصب میکنم بازی میکنم خیلی تو کفش بودم
Mehdi-HTC
30-11-2008, 22:45
منم آخر بازی گیرم اومد فردا نصب میکنم بازی میکنم خیلی تو کفش بودم
تو کفش نباشی بهتره چون بازیه سریشیه و حالتو پای کامپیوتر میگیره.......:31:
mariahcruise
30-11-2008, 23:11
سلام من تو این مرحله موندم همون معبدی که باید جمجمه رو پیدا کنی داخل معبد اومدم ولی نمیدونم باید کجا برم هنوز هم جمجمه رو پیدانکردم لطفا کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
peymankameli
30-11-2008, 23:13
خوب بالاخره بازي تمام شد ...در كل بازي جالبي بود......طبق معمول نشون داد كه بازي ادامه دارد.....................
دیگه مغزم نمیکشه........
دورو برم هم یه چیز شبیه زندان کوچک آهنی هست.....نکته انحرافی اینجا چیه ؟؟؟
اتفاقا من عكس شما گير كردم . يعني من اون دستي رو كه شما نتونستيد بياريد پايين اوردمش پايين ولي اينكه اون يكي دستش رو چه جوري بيارم پايين موندم. اگه ميشه راهنمايي كنيد . در ضمن من بايد با اون دو تا مجسمه پايين كه باد بزن دستشونه و قابل حركتند چيكار بايد بكنم؟
وقتی تونستی دستهای مجسمه رو بیاری پایین و اون الماس ها رو بذاری تو دستش بر حسب نورها اون مجسمه های زن های بادبزن بدست رو جابجا می کنی تا نور بیفته رو اون مجسمه زیری و راه شما باز بشه
ممنون x_fashist_x جان . ولي من نميدونم اون يكي دستش رو چه جوري بيارم پايين يعني راهي براي رفتن به اون طرف ديگه رو پيدا نكردم . اطراف اون قسمت رو خوب نگاه كردم كه يه حلقه براي بالا رفتن مثل اون طرف داشت ولي به ديوار چسبيده بود و نتونستم ازش استفاده كنم . حالا ميتوني بگي چطور بايد برم اونطرف ؟
havas_1980
01-12-2008, 02:52
راستی جریان اون الماس پایینی چیه و باید باهاش چیکار کرد ؟
بعد از اینکه دو جواهر رو سر جای خودش قرار گرفت باید به پایین محوطه برین و مجسمه های متحرک رو طوری تنظیم کنین که نور ها پس از برخورد به اونها به منشور جلوی دایره و نهایتا به سر مجسمه شیوا برخورد کنن.
سلام من تو این مرحله موندم همون معبدی که باید جمجمه رو پیدا کنی داخل معبد اومدم ولی نمیدونم باید کجا برم هنوز هم جمجمه رو پیدانکردم لطفا کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو همین تصویر (با اینکه کوچیک بود) کمی به سمت چپ حرکت و بعد قلاب رو به طرف حلقه طرف دیگر پرتاب کنین. بعد ار قفل شدن در همون وضع به سمت راست حرکت کنین تا سنگ بالای سکو به کف محوطه سقوط کنه تا راه رسیدن به جمجمه باز بشه...
ممنون x_fashist_x جان . ولي من نميدونم اون يكي دستش رو چه جوري بيارم پايين يعني راهي براي رفتن به اون طرف ديگه رو پيدا نكردم . اطراف اون قسمت رو خوب نگاه كردم كه يه حلقه براي بالا رفتن مثل اون طرف داشت ولي به ديوار چسبيده بود و نتونستم ازش استفاده كنم . حالا ميتوني بگي چطور بايد برم اونطرف ؟سلیمان جان! وقتی که به دنبال دو تا جواهر میری و راه رو بر میگردی از مقابل ترازوی سمت چپ مجسمه شیوا سر در میاری نه اون طرف! بعد از جا به جا کردن ترازوی سمت چپ حلقه چسبیده به دیوار رو با قلاب میکشی و بعد آویزون میشی و دوباره به پاییین محوطه میری. بعد از رسیدن به پایین در حالی که حلقه طرف دیگر رو نیگاه میکنی قلاب رو پرتاب کن و بعد ترازوی سمت راست مجسمه شیوا رو تنظیم و جواهر رو سر جای خودش قرار بده...
اون طور که تو گفتی پس باید سمت راست مجسمه باشی! که نمیدونم از کجا تونستی به اینجا برسی... چون راه برگشت به این محوطه بالا فقط از طرف چپ تعریف شده نه راست.
خوب بالاخره بازي تمام شد ...در كل بازي جالبي بود......طبق معمول نشون داد كه بازي ادامه دارد.....................
من فقط همین برداشتتون رو موندم از کجا نتیجه گرفتید که ادامه دارد ؟؟!؟!؟!
البته تام رایدر که کلا ادامه دارد:27: ولی از کجاش نتیجه گرفتی که می ماند ؟
king-hitler2
01-12-2008, 09:04
هوس یه بار دیگه کمک
اینجا گیر کردم
جایی که پل شکسته و باید قسمت قسمت رد بشی بیای اینور
همشونو امدم قسمت اخر گیر کردم
عکس اول
عکس دوم + هر چی میپرم نمیگیره
اون زنجیرهای بالای سرش هم برعکس حرکت میکنن
راستی تو همون جا یه غول نیم وجبی هم کشتم که این عکس سرش هستش
اون طور که تو گفتی پس باید سمت راست مجسمه باشی! که نمیدونم از کجا تونستی به اینجا برسی... چون راه برگشت به این محوطه بالا فقط از طرف چپ تعریف شده نه راست.
هوس جان بزار از اول بگم که چیکار کردم. من وقتی به اون محوطه دو تا مجسمه رسیدم اول رفتم طرف راست و یه میله رو سر جاش قرار دادم و بعد به وسیله اون میله خودمو به بالای اون قسمتی که باید یه میله دیگه رو از یه زنجیر در بیارم تا طناب ازاد بشه رسوندم و همین کار رو هم کردم . و بعد رفتم طرف چپ و از دیوار خودمو به اون قسمت دیکه رسوندم و به وسیله اون طفتنگ قلاب دار یه حلقه رو برای رها کردن طناب از جاش در اوردم و بعد برگشتم به اونجایی که باید اهرم رو بکشم رسیدم و با کشیدن اهرم اون قسمت ریزش کرد و لارا افتادایین که در این حالت تصویر اهسته میشه و من فورا خودمو به اون قلاب اویزان کردم و به اون محوطه پایین رفتم و بعد از کشتن چند سوسمار به طرف راست رفتم و اون دست مجسمه رو پایین اوردم. حالا بگید من باید کجا میرفتم که نرفتم؟
havas_1980
01-12-2008, 11:28
هوس یه بار دیگه کمک
اینجا گیر کردم
جایی که پل شکسته و باید قسمت قسمت رد بشی بیای اینور
همشونو امدم قسمت اخر گیر کردم
عکس اول
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکس دوم + هر چی میپرم نمیگیره
اون زنجیرهای بالای سرش هم برعکس حرکت میکنن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی تو همون جا یه غول نیم وجبی هم کشتم که این عکس سرش هستش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر حال گرفتن همون زنجیرهایی که بر خلاف جهت حرکت میکنن باید کلید e رو برای سریع حرکت کردن بزنین.
havas_1980
01-12-2008, 11:35
هوس جان بزار از اول بگم که چیکار کردم. من وقتی به اون محوطه دو تا مجسمه رسیدم اول رفتم طرف راست و یه میله رو سر جاش قرار دادم و بعد به وسیله اون میله خودمو به بالای اون قسمتی که باید یه میله دیگه رو از یه زنجیر در بیارم تا طناب ازاد بشه رسوندم و همین کار رو هم کردم . و بعد رفتم طرف چپ و از دیوار خودمو به اون قسمت دیکه رسوندم و به وسیله اون طفتنگ قلاب دار یه حلقه رو برای رها کردن طناب از جاش در اوردم و بعد برگشتم به اونجایی که باید اهرم رو بکشم رسیدم و با کشیدن اهرم اون قسمت ریزش کرد و لارا افتادایین که در این حالت تصویر اهسته میشه و من فورا خودمو به اون قلاب اویزان کردم و به اون محوطه پایین رفتم و بعد از کشتن چند سوسمار به طرف راست رفتم و اون دست مجسمه رو پایین اوردم. حالا بگید من باید کجا میرفتم که نرفتم؟اهان! حالا شد! وقتی به محوطه پایین میرسی فقط دو راه دیده میشه که هر دوش به یه مسیر منتهی میشه... به یه محوطه بزرگ میرسی و دو تا جواهر رو پیدا میکنی بعد راه رو بر میگردی ولی نه از همین مسیر بلکه از مسیر سمت راست محوطه بزرگی که جواهرات رو پیدا میکنی... در نهایت از محوطه بالا, سمت چپ مجسمه بزرگ شیوا سر در میاری...
king-hitler2
01-12-2008, 16:43
بازی رو تموم کردم
اخ عجب حالی داد
در اخر دو تا ترلر از بازی باز میشه {شاید قبلا باز شده باشه} که تو فیلم داستان رو تعریف میکنه که اون صحنه اخر بازی جایی هستش که لارا با مادرش اونجا هستن و لارا اون اهرم رو میشکه و بقیه ماجرا
یا چرا خونه لارا منفجر شده بود
در اخر بازی یه چیزی نوشت معنیش چی بود
to kyne
کین کی بود
havas_1980
01-12-2008, 18:14
بازی رو تموم کردم
اخ عجب حالی داد
در اخر دو تا ترلر از بازی باز میشه {شاید قبلا باز شده باشه} که تو فیلم داستان رو تعریف میکنه که اون صحنه اخر بازی جایی هستش که لارا با مادرش اونجا هستن و لارا اون اهرم رو میشکه و بقیه ماجرا
یا چرا خونه لارا منفجر شده بود
در اخر بازی یه چیزی نوشت معنیش چی بود
to kyne
کین کی بوداون دو تا تریلر از قبل باز بودند...
تریلر اول که خلاصله داستان Tomb Raider: Legend و Tomb Raider: Anniversary رو نشون میداد.
تریلر دوم که آتش سوزی عمارت Lara رو بدست همتای Lara یعنی Doppelganger رو نشون میداد که بعد از نمایش اولیه تریلر همه فکر کردند که این کار رو خود Lara انجام داد.
اما در قسمت Credits ... عبارت To Kyle
Kyle Mannerberg
یکی از طراحان اصلی شرکت Crystal Dynamics که بر روی بازیهای Tomb Raider Anniversary, Tomb Raider Legend کار کرده بود و همچنین بازی Legacy of Kain: Defiance را در کارنامه خود داشت در تاریخ 29 دسامبر 2007 فوت کرد. او زمان مرگ 29 ساله و بر روی پروژه Tomb Raider: Underworld مشغول بود.
کارنامه کاری Kyle Mannerberg
Lara Croft Tomb Raider: Anniversary (2007), Eidos Interactive Ltd.
Lara Croft Tomb Raider: Legend (2006), Eidos, Inc.
Tomb Raider: Legend (2006), Eidos, Inc.
EVE Online (2003), THQ Entertainment GmbH
Legacy of Kain: Defiance (2003), Eidos, Inc.
Dead to Rights (2002), Namco Hometek Inc.
Pac-Man World 2 (2002), Namco Hometek Inc.
Ms. Pac-Man Maze Madness (2000), Namco Limited
Pac-Man World (1999), Namco Limited
*hamedkhatar*
01-12-2008, 23:50
سلام بچه ها
آخرش رد کردم مرحله اون تاریخ ها رو
سر این که زمان بسته شدن دروازه کم بود سه چهار دفه رفتم تا تونستم
چک پوینت بعد از رد شدن از دروازه رو میگذارم ک دوستان اگه خواستند استفاده کنند
این دقیقا سیو این مرحله هست:
Southern Mexico - 05
The Midgard Serpent
لینک دانلود:
mariahcruise
02-12-2008, 16:18
سلام من تو این مرحله گیر کردم همونجایی که اگه بری توی آب میمیری اون تکه سنگ رو هم برداشتم همونایی که دوتاش روی دستکش هستن این آخری رو هم روی کمربندش گذاشتم اون ستون رو جابه جا کردم ولی الان نمیدونم چه طوری باید برم بالا لطفا کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام من تو این مرحله گیر کردم همونجایی که اگه بری توی آب میمیری اون تکه سنگ رو هم برداشتم همونایی که دوتاش روی دستکش هستن این آخری رو هم روی کمربندش گذاشتم اون ستون رو جابه جا کردم ولی الان نمیدونم چه طوری باید برم بالا لطفا کمکم کنید
بايد به وسيله ي طناب مغناطيسي كه به دهن مجسمه ي مار هست بري بالا ، فقط بايد سريع باشي چون با اين كار آب مياد بالا
sharihan
03-12-2008, 04:00
سلام
من در رد کردن مراحل تومب رایدر بسیار عالی هستم و تا به حال از هیچ کسی کمک نگرفته ام ولی شرمنده شدم از گیر کردن در معبد underworld در مکزیک.
اقایان وخانمهای محترم من تومب رایدر را در یک روز به مکزیک رسوندم ولی در معبد گیر کردم لطفا کمک کنید.
در معبد دکمه ای هست که در کنارش دو مجسمه از نوع همون سر داره که باید سرشو بزاری تا کار کنه و در جلوتر مرده های سر چوب و در نهایت پل چوبی که باید درست بشه تا با موتور بپریم ولی حالا کسی هست الان بهم بگه چطور باید اینجا رو برم نه دکمه ای هست نه از در و دیوار بالا میره فقط رعد و برقه و ستونهای به شکل صورت ..................منتظرم ممنون
king-hitler2
03-12-2008, 09:03
سلام
من در رد کردن مراحل تومب رایدر بسیار عالی هستم و تا به حال از هیچ کسی کمک نگرفته ام ولی شرمنده شدم از گیر کردن در معبد underworld در مکزیک.
اقایان وخانمهای محترم من تومب رایدر را در یک روز به مکزیک رسوندم ولی در معبد گیر کردم لطفا کمک کنید.
در معبد دکمه ای هست که در کنارش دو مجسمه از نوع همون سر داره که باید سرشو بزاری تا کار کنه و در جلوتر مرده های سر چوب و در نهایت پل چوبی که باید درست بشه تا با موتور بپریم ولی حالا کسی هست الان بهم بگه چطور باید اینجا رو برم نه دکمه ای هست نه از در و دیوار بالا میره فقط رعد و برقه و ستونهای به شکل صورت ..................منتظرم ممنون
دقیقا منظورت کجاست
تو اون کله رو پیدا کردی
ساعت رو تنظیم کردی
یا در معبد رو باز کردی
یه عکس بزار
سلام
اون پل چوبيه رو بايد به اين طريق درست كني : از ميله هايي كه به ديوارش آويزون هست ميپري روي لبه ي ديوار كه درواقع يك كليد هست ، پل به حالت طبيعي در مياد و شما ميتوني با موتور از روش بپري ;)
havas_1980
03-12-2008, 10:41
سلام
در معبد دکمه ای هست که در کنارش دو مجسمه از نوع همون سر داره که باید سرشو بزاری تا کار کنه و در جلوتر مرده های سر چوب و در نهایت پل چوبی که باید درست بشه تا با موتور بپریم ولی حالا کسی هست الان بهم بگه چطور باید اینجا رو برم نه دکمه ای هست نه از در و دیوار بالا میره فقط رعد و برقه و ستونهای به شکل صورت ..................منتظرم ممنوناگه منظورتون اینه که دقیقا به اولین شکاف رسیده باشین و سکوی پرش پایین باشه, متاسفانه با یکی از باگ های بازی رو به و شدین که از طرف سازندگان تایید شده. برای حل این مشکل, از ترینر بازی بایستی استفاده کنین.
king-hitler2
03-12-2008, 11:01
سلام
اگه منظورتون اینه که دقیقا به اولین شکاف رسیده باشین و سکوی پرش پایین باشه, متاسفانه با یکی از باگ های بازی رو به و شدین که از طرف سازندگان تایید شده. برای حل این مشکل, از ترینر بازی بایستی استفاده کنین.
ولی من این سکو رو با پریدن رو سکو و اوردمش پاین
mariahcruise
03-12-2008, 11:04
سلام از لطف همگی دوستان متشکرم من امروز بازی رو تمام کردم
موفق باشید
ولی من این سکو رو با پریدن رو سکو و اوردمش پاین
بله ، ولي اون سكوي اول نبود ، سومي بود .
اگر سكوي اولي منظورشون باشه يك باگ هست :46:
D.E.V.I.L
03-12-2008, 12:04
manam hamin ja gir kardam ye chi shabihe saat hasesh ke bayad roye kalash ye sar bezari ta harkat kone bad daste aghabio becharkhoni ta 3ta alamata ro ham bioftan bad yeki dige hastesh daghighan on taraf ke sare mojasame ro khodesh hast vali disgire poshtie nisesh ono az koja bayas peida konam lotfan komakam konid
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
sharmande finglish neveshtam farsi sazam kar nemikone majbor shodam be bozorgie khodeton bebakhshid
*hamedkhatar*
03-12-2008, 12:10
سلام
من مرحله مکزیک رو کاملا رد کردم اومدم تو اون قسمت برفیه
خودم رو رسوندم اون پایین بعد از اون برجه رفتم بالا حالا سه تا نور به زمین تابیده شده
آیا همین سه تا درسته یا باید بیشتر باشند؟
و اینکه در آخر بگید من باید چکار کنم تا این در باز شه؟
اینم عکس:
ممنون
سلام به همه بالاخره ماهم گرفتیم و داریم بازی میکنیم یه دوساعتی میشه شروع کردم خیلی جالب شده حرکتهای خیلی قشنگی بهش اضافه کردن یه حرکتی داره از رو مانع میپره کلی کیفور میشم با اون حرکت گرافکشم در حد عالی هستش معما هاشم بدک نیست حالا برم ببینم کجا گیر میکنم بیام بپرسم :دی
چیز جالبی که اینجا دیدم اکثرا میگن تموم کردن ولی بیشتر هو.س کمک میکنه :دی
موفق باشین
سلام
من مرحله مکزیک رو کاملا رد کردم اومدم تو اون قسمت برفیه
خودم رو رسوندم اون پایین بعد از اون برجه رفتم بالا حالا سه تا نور به زمین تابیده شده
آیا همین سه تا درسته یا باید بیشتر باشند؟
و اینکه در آخر بگید من باید چکار کنم تا این در باز شه؟
اینم عکس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون
بايد 4 تا باشه
رديف سوم رو يادتون رفته درست كنيد انگار! بين دوم و چهارم فاصله هست!
manam hamin ja gir kardam ye chi shabihe saat hasesh ke bayad roye kalash ye sar bezari ta harkat kone bad daste aghabio becharkhoni ta 3ta alamata ro ham bioftan bad yeki dige hastesh daghighan on taraf ke sare mojasame ro khodesh hast vali disgire poshtie nisesh ono az koja bayas peida konam lotfan komakam konid
اون اسكلت رو كم داره ، محوطه اي كه بايد اسكلت رو پيدا كنيد نزديك همونجاست ، با موتور يك دوري بزنيد راحت پيداش ميكنيد
آقا من اینجا گیر کردم چه کنم؟؟؟؟
رفتم روی اون میله آویزون شدم بعد دهن اون مجسمه بسته شد آب رفت پایین بعد وقتی می خوام برم طبقه پایین وقتی به اون قلاب زیر مجسمه رو می گیرم تاپ می خورم دهنش باز می شه و آب می اد بالا و میمیرم
همون روبروتو برو پایین ستون رو دور بزن (البته قبل از ریزش) بعد باید بری دهن اونیکی مارم ببندی تا اون مواد تا ته فرو کش کنه بعد بری از دل اون غول بی شاخ و دم یه کمربند ایمنی ورداری و ....
یه سه ساعتی بازی کردم ولی هنوز تموم نشده خیلی بازی سرتقیه یاد تام رایدرای پلی یک افتادم یه ماه میشستی تموم نمیشد :دی
یه سه ساعتی بازی کردم ولی هنوز تموم نشده خیلی بازی سرتقیه یاد تام رایدرای پلی یک افتادم یه ماه میشستی تموم نمیشد
چی میگی ؟؟؟؟
شرط میبندم تا 10 ساعت بعدش هم بری تمومش نمیکنی پشت سرهم
بابا تامب رایدر هست علف که نیست
معما داره
انیشتن باید حلش کنه :31:
کم کم داره اعصاب خورد کن میشه، این بازی به درد تابستون میخوره، نه الان که هزار تا بدبختی واسه درس خوندن داریم.
تا میرم یه کم فکر کنم چه جوری باید رد بشه سر رو برمیگردونی میبینی یه ساعت گذشت !!
ولی نسبت به نسخه ی قبلی خیلی قشنگتره.
*hamedkhatar*
04-12-2008, 22:05
آقا من رسیدم مرحله آخر همون اولش یه گیر کوچیک کردم
اونجا هست که باید چهار تا چیز پیدا کنیم که بزاریم تو اونجا که قرمز بشه (فکر کنم گرفتید چی گفتم)
من سه تاش رو پیدا کردم ولی چهارمی رو پیدا نمیکنم بقیه کارها رو هم انجام دادم یعنی همه اون چرخ دنده ها رو جا زدم و هم شمشیر ها رو کشیدم بالا فقط اون یکی رو باید پیدا کنم
یکی رو که کنار اون دو تا چپی بود پیدا کردم
دومیش رو توی اون در سمت چپی پیدا کردم
سومی رو هم توی در سمت راستی پیدا کردم
چهارمی کجاست؟
ممنون
اینم عکس:
چهارمی کجاست؟چهارمی تو محوطه هست رو زمین افتاده همون دورو ورا که عکسشو گذاشتی(البته اینجا روبرو وایستی میشه راست طرف چپ رو بگرد رو زمینه) یه نمه بگردی میپیدایی به حول قوه الهی در ضمن چرخ دنده ها رو فراموش نکن : دی
چی میگی ؟؟؟؟
شرط میبندم تا 10 ساعت بعدش هم بری تمومش نمیکنی پشت سرهم
بابا تامب رایدر هست علف که نیست
معما داره
انیشتن باید حلش کنهگفتم جوابتو بدم یکم خوشحال شو
شما 10 ساعت بشین زمانهایی که من تو زندگی بازی کردم رو حساب کن ببین میتونی ...
اینو اسمشو باید میذاشتن آندر واتر از اول بازی زیر آبی رفت تا آخر:27:
1. این قسمتهایی که باز نشده رو چجوری باید بری که باز کنه ؟
2. اگه کارش زیاده یکی سیو کامل با پروفایلی که همه قسمتها باز شده بذاره ؟
3.این مثل سری های قبلی نیست مراحلی که رفته بودیم لیست میشد تو پروفایل میتونستی هر مرحله رو دلت خواست دوباره بری من گشتم همچین چیزی نداشت ؟
هو.س یا مگی عزیز یا هر عزیزی که بلده لطفا جواب بده مرسی
چهارمی تو محوطه هست رو زمین افتاده همون دورو ورا که عکسشو گذاشتی(البته اینجا روبرو وایستی میشه راست طرف چپ رو بگرد رو زمینه) یه نمه بگردی میپیدایی به حول قوه الهی در ضمن چرخ دنده ها رو فراموش نکن : دی
نه توي محوطه نيست ، در سمت چپي 2 تا سنگ داره ، يكيش رو بايد از راه مستقيم بدست بياري ، يكيش هم سمت راستش يك راهرو هست كه اونو تا ته بريد بهش ميرسيد :46:
اینو اسمشو باید میذاشتن آندر واتر از اول بازی زیر آبی رفت تا آخر:27:
1. این قسمتهایی که باز نشده رو چجوری باید بری که باز کنه ؟
2. اگه کارش زیاده یکی سیو کامل با پروفایلی که همه قسمتها باز شده بذاره ؟
3.این مثل سری های قبلی نیست مراحلی که رفته بودیم لیست میشد تو پروفایل میتونستی هر مرحله رو دلت خواست دوباره بری من گشتم همچین چیزی نداشت ؟
هو.س یا مگی عزیز یا هر عزیزی که بلده لطفا جواب بده مرسی
1. بايد تمام گنج هاي بازي رو پيدا كني
2. توي قسمت درخواست سيو مطرح بشه.
3. نه ، نداره ، بايد از اول همه رو بريد.
*hamedkhatar*
05-12-2008, 12:13
نه توي محوطه نيست ، در سمت چپي 2 تا سنگ داره ، يكيش رو بايد از راه مستقيم بدست بياري ، يكيش هم سمت راستش يك راهرو هست كه اونو تا ته بريد بهش ميرسيد :46:
ممنون مگی جان
جناب Mist دو ساعت ما رو سر کار گذاشتی آخرش خودم رفتم تو در سمت چپی دیدم دو تا راه داره :دی
الان هم بازی رو تموم کردم
پایان جالبی داشت (البته من از داستان هیچی حالیم نشد)
آماندا مرد؟
کلا یکی داستان آخرش رو بگه که چی شد
ممنون
ممنون مگی جان
جناب mist دو ساعت ما رو سر کار گذاشتی آخرش خودم رفتم تو در سمت چپی دیدم دو تا راه داره :دی
الان هم بازی رو تموم کردم
پایان جالبی داشت (البته من از داستان هیچی حالیم نشد)
آماندا مرد؟
کلا یکی داستان آخرش رو بگه که چی شد
ممنون
نه آماندا نمرد !
مادر لارا بود كه مرد ، در واقع لارا اين همه راه رفت كه مادرشو برگردونه كه ... :41:
سلام
من که اهلtomb raide نیستم ولی داداشم دیروز تمومش کرد
فقط تو دو روز
برین تو کف رکورد
نه توي محوطه نيست ، در سمت چپي 2 تا سنگ داره ، يكيش رو بايد از راه مستقيم بدست بياري ، يكيش هم سمت راستش يك راهرو هست كه اونو تا ته بريد بهش ميرسيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب Mist دو ساعت ما رو سر کار گذاشتی آخرش خودم رفتم تو در سمت چپی دیدم دو تا راه داره
برادر و خواهر گرامی زیر آب بود و هزار بدبختی با کوسه من فقط دیدم افتاده رو زمین حالا زمین کجا بود الله اعلم من دوتاشو از در
چپی پیدا کردم یکی میرفت به راست یکی میرفت بالا در سمت راستی هم که میرفتی بالا ور میداشتی اون یکی رو زمین بود
شاید خیلی راحت برا من پیدا شد دقیق نشدم ببینم کجا من فقط گیرم تو اون مرحله این بود چجوری شمشیرو بکشن از زنجیر بیرون که دیدم اهرمش پشت گردن آقا غولست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم بد نشد تو این دورو زمونه بیکاری مقادیری رفتی سرکار حالا در آمدش چطور بود ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سیو بی خیال شدم گنج پیدا کردنم حوصله میخواد
در مورد مراحل هم که ضایع شد رفت قبلیا خیلی بهتر بودن هر مرحله رو میخواستی دوباه میتونستی بری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه موتو شکر بابت راهنمایی و شرمنده بابت اون تیکه سنگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا اینجا چی کار کنم لون ستونی که می شه تکون داد رو بردم تا اخر انداختم جاش جالا چه کنیم؟؟؟
اقا اینجا چی کار کنم لون ستونی که می شه تکون داد رو بردم تا اخر انداختم جاش جالا چه کنیم؟؟؟
حالا بايد برگرديد بالا
به وسيله ي قلابهايي كه به دهن مارها وصله :46:
Angel Of Darkness
08-12-2008, 00:14
قرار نیست مراحل بازی تو آخرش باز بشن ؟
havas_1980
08-12-2008, 02:19
قرار نیست مراحل بازی تو آخرش باز بشن ؟
بعد از پایان بازی, بخش Treasure Hunt باز میشه و هدف اینه که شما به دنبال گنج هایی هستین که نتونستین در طول بازی جمع کنین.
بر خلاف بازی های قبلی امکان حل معما دیگه وجود نداره چون مسیر حرکت در هر مرحله تقریبا باز هست.
شما این امکان رو دارین مرحله رو تا جایی که دوست دارین ادامه بدین و گنج ها رو پیدا کنین. سپس با زدن کلید Tab, انتخاب Revisit Location به بخش دیگری برین و گنج های اون بخش رو پیدا کنین.
از کجا باید بفهمیم که گنج ها کجاها مونده؟؟؟؟
چون اگه اینطوری بخوایم بریم باید کل مراحل رو بگردیم...
از کجا باید بفهمیم که گنج ها کجاها مونده؟؟؟؟
چون اگه اینطوری بخوایم بریم باید کل مراحل رو بگردیم...
در هنگام بازي دكمه ي Tab رو فشار بديد گزينه ي دوم تمام گنجهاي موجود توي اون مرحله + مقداري كه شما پيدا كرديد رو نشون ميده ;)
havas_1980
08-12-2008, 12:23
داستان بازی طوری هست که لازم بود شرحش در این تاپیک گذاشته می شد و کسانی که دو قسمت قبلی را بازی نکرده بودند مطمئنا از این داستان سر در نمی آوردند... Tomb Raider: Underworld قسمت سوم و تمام کننده یک سه گانه بوده که Tomb Raider: Legend قسمت اول این سه گانه و Tomb Raider: Anniversary قسمت دوم این سه گانه می باشد... امیدوارم که موردی رو از قلم نداخته باشم.
داستان:
مقدمه (Prologue) از زیر زمین عمارت لارا (Lara) شروع می شود و لارا سعی دارد که از آتش سوزی فرار کند. او به هنگام رسیدن به تالار اصلی می بیند که تمام عمارت در آتش می سوزد. وقتی که لارا به در اصلی می رسد زیپ (Zip) او را دیده و به او شلیک می کند در حالی که در وینستون (Winston) قصد دارد مانعش شود. (زیپ, دست راست لارا و متخصص تکنولوژی و وینستون هم مستخدم عمارت لارا می باشد)
سپس داستان به یک هفته قبل باز می گردد و لارا را در دریای مدیترانه (Mediterranean Sea) نشان می دهد که سعی در جستجوی راه آوالون (Avalon), مکان استراحت شاه آرتور (King Arthur) و پیدا کردن مادرش دارد. (مکان آوالون در بیشتر منابع تاریخی دریای مدیترانه گفته شده است) آماندا (Amanda) در پایان Tomb Raider: Legend اشاره کرد که مادر لارا, آمیلیا (Amelia) می تواند در این مکان باشد. (آماندا بهترین دوست لارا و مثل او یک ماجراجو بود که Tomb Raider: Legend ظاهر و بعد دشمن لارا شد) لارا یک معبد با نشانه های نورس (Norse), اهل اسکاندیناوی پیدا می کند. این نشانه ها به او کمک می کند تا باور کند, آوالون و نیفل هایم (Niflheim), دنیای مه آلود در اساطیر نورس باید یکی باشند. او همچنین دستکش متعلق به خدای نورس یعنی ثور (Thor), خدای آذرخش را پیدا می کند. لارا توسط افردای که برای آماندا کار می کنند مورد حمله قرار می گیرد و آنها دستکش را از او گرفته و آنجا ترک می کنند. لارا سرانجام آنها را تا کشتی شان تعقیب می کند و در آنجا با ناتلا (Natla) رو به رو می شود که توسط آماندا اسیر شده و در محفظه ای قرار گرفته است. (ناتلا در نسخه Tomb Raider: Anniversary از Lara درخواست می کند که گنجینه مورد علاقه او رو برایش پیدا کند و بعد دشمن اصلی لارا می شود. در پایان بازی بدست لارا به ظاهر کشته می شود) ناتلا به لارا توضیح می دهد که آوالون همان هل هایم (Helheim), دنیای مردگان در اساطیر نورس است, یعنی فراتر از نیفل هایم که لارا فرض کرده بود و او برای ورود به آنجا به چکش ثور (Thor's Hammer), یعنی میولنیر (Mjölner) احتیاج دارد و در آخر می گوید که لارا باید به دنبال جوابش در سواحل جنوب تایلند باشد. کشتی به خاطر انفجاری که ناشی از اشتباه تیراندازی یکی از افراد آماندا بود شروع به غرق شدن می کند و لارا به هر زحمت از کشتی خارج می شود. او سپس هلی کوپتری را که آماندا از آن آویزان است می بیند و به سمتش شلیک می کند. آماندا برای پرت کردن حواس لارا و همچنین به این دلیل که دستکش در دستانش قرار نمی گرفت, دستکش را به دریا پرتاب می کند. لارا به داخل آب شیرجه زده و دستکش را دوباره بدست می آورد و آماندا هم فرار می کند.
لارا به بخشی از سواحل تایلند (Coastal Thailand) که ناتلا به او پیشنهاد کرده بود, سفر می کند. او در نهایت از طریق نشانه هایی که می بیند کشف می کند پدرش قبلا به این مکان آمده, دستکش دوم را بدست آورده و آن را در اتاق مطالعه مخفی خود که در زیر عمارت لارا می باشد پنهان کرده است. لارا بعد از پیدا کردن دستکش دوم و نقشه ای که مکانهای کمربند ثور (Thor's Belt) و چکش ثور را نشان می دهد عمارت را در آتش دیده و شگفت زده می شود. (صحنه آغازین بازی) زیپ در حالی که صدمه دیده بود و وینستون به او کمک می کرد به لارا شلیک می کند به این باور که خود او قبلا به زیپ شلیک کرده و سنگ شبح (Wraith Stone) آماندا را برداشته است. لارا و وینستون بالاخره زیپ را متقاعد می کنند که کسی که زیپ دیده, خود لارا نبوده است. لارا به آنها می گوید که از عمارت خارج شوند و او در این حین برای دانستن ماجرا سعی می کند تا ویدئوی امنیتی در اتاق کامپیوتر را ببیند. قبل از مشاهده ویدئو در اتاق کامپیوتر او متوجه یک انعکاس عجیب از خودش در دیوار شیشه ای اتاق می شود. وقتی که نزدیکتر می شود می بیند که آن انعکاس در حقیقت همان همتای لارا (Doppelgänger) می باشد که ظاهرا توسط ناتلا دوباره نوع کامل آن ساخته شده است. (قبلا همتای Lara در نسخه Tomb Raider: Anniversary ظاهر شد و دشمن Lara بود و مانند آینه عمل می کرد.) همتای لارا به آلیستر (Alister), دستیار تحقیق لارا که سعی داشت از آتش سوزی فرار کند شلیک می کند. لارا تلاش می کند تا به همتایش شلیک کند, ولی او حرکات لارا را پیش بینی کرده و از ضربات او فرار می کند. بعد از اینکه همتای لارا فرار می کند, لارا به سمت آلیستر رفته ولی در آخرین لحظه با مرگ او مواجه می شود. او جنازه آلیستر را به بیرون از عمارت حمل می کند در حالی که زیپ و وینستون در بیرون انتظار می کشیدند. سپس لارا تصمیم می گیرد تا جستجوی چکش ثور را ادامه دهد, با این باور که جستجوی آن او را به سمت آماندا و ناتلا هدایت می کند و ناتلا باید تاوان مرگ آلیستر را پس دهد. لارا همچنین این باور را دارد که چکش ثور به او قدرت لازم برای کشتن ناتلا را می دهد. لارا به جنوب مکزیک (Southern Mexico) سفر کرده و کمر بند ثور را که وجودش برای استفاده از چکش لازم بوده, بدست می آورد. سپس به جزیره یان ماین (Jan Mayen Island) در اقیانوس شمالی رفته و در والهالا (Valhalla), تالار کشتگان در اساطیر نورس, چکش ثور را بدست می آورد. او همچنین یک پیغام از اودین (Odin), خدای خدایان در اساطیر نورس و پدر ثور پیدا می کند با این مضمون که فرزندش باید قبل از باز کردن راه هل هایم, یک تشریفات مذهبی را انجام دهد.
با داشتن دستکش ها, کمر بند و چکش ثور, لارا در کشتی دوم آماندا با ناتلا رو به رو می شود. سپس همتای لارا ظاهر شده و آماندا را به کنار پرت می کند. لارا از روز ناچاری کار با ناتلا را که ادعا می کند تشریفات مذهبی اودین را می شناسد, قبول می کند. لارا به دریای شمالی (Arctic Sea) سفر می کند و ناتلا راه ورود به هل هایم را باز می کند. لارا به زودی با مادرش روبه رو می شود که تبدیل به یک ترال (Thrall), شخص مرده که جنازه اش به واسطه آب افسانه ای ایتر (Eitr) در اساطیر نورس احیا می شود و آن آب برای اشخاص زنده کشنده ست, شده است. او به سمت لارا نزدیک می شود و لارا با گفتن این که, "مادر من سالها پیش مرده. تو مادر من نیستی." به او شلیک می کند. لارا زانو می زند و در غم و اندوه فرو می رود. سپس ناتلا ظاهر شده و معلوم می کند که از لارا و آماندا برای رسیدن به آوالون از طریق چکش ثور استفاده کرده است. همچنین ناتلا آشکار می کند که او, پدر لارا, ریچارد (Richard) را که سالها پیش همکاری با ناتلا را قبول نکرد به قتل رسانده است. همتای لارا ظاهر شده و مانع حمله لارا با چکش به سوی ناتلا می شود. قبل از اینکه لارا کشته شود آماندا پیدا شده و با استفاده از سنگ شبح, همتای لارا را شکست می دهد. او همچنین از نزدیک شدن ترال ها جلوگیری می کند تا لارا بتواند راهش را ادامه دهد.
لارا سپس ناتلا را در حال فعال کردن مکانیزمی بزرگ و باستانی در وسط غاری بزرگ که آب ایتر سراسر آن را پر کرده, پیدا می کند. به گفته ناتلا این مکانیزم برای این ساخته شده که موجب راگناروک (Ragnarök), آخرالزمانی می شود (در اساطیر نورس, روزی خدایان برای نبرد نهایی آماده می شوند و فرجام خدایان و پایان کار جهان روی خواهد داد و سپس جهانی آرمانی و ایده آل از دل دریا سر در خواهد آورد) و آنکه عصر هفتم دنیا را آغاز می کند. (مسیحیان بر این عقیده هستند که دنیا شش عصر دارد و آغاز عصر ششم از زمان عیسی مسیح شروع شده و تا به حال ادامه دارد) لارا به وسیله چکش ثور, نگهدارنده های مکانیزم را نابود کرده و در پایان چکش را به سمت ناتلا که سخت از دست لارا دیوانه شده, پرتاب می کند. ناتلا صدمه دیده و به داخل دریای ایتر سقوط می کند و مکانیزم هم نابود می شود. لارا به سمت آماندا بر می گردد اما آنها را خروج را بسته می بینند. لارا دروازه ای (Portal) را می بیند که مادرش را به هل هایم آورده وقتی که او به اکسکالیبر (Excalibur), شمشیر افسانه ای شاه آرتور دست زد. (قطعات این شمشیر در پایان Tomb Raider: Legend به هم وصل شدند و شمسیر ساخته شد) لارا در حالی که قطعه شکسته مربوط به یکی از سنگهای ایستاده در اطراف دروازه را در سر جای خود قرار داده و نگه می دارد به آماندا می گوید که او هم پس از کشیدن شمشیر با دست دیگر لارا را فورا گرفته تا به کمک هم بتوانند از دروازه عبور کنند.
آماندا سرانجام جواب اعتماد را با بدی پاسخ نمی دهد و بعد از کشیدن شمشیر فورا با دست دیگر لارا را می گیرد و با هم از دروازه عبور می کنند. آنها از نپال سر در می اوردند جایی که قبلا مادر لارا با کشیدن شمیشر از دروازه قبلا رد شده بود. لارا با خداحافظی کردن از مادرش آن محل را ترک می کند و داستان به پایان می رسد.
منبع:
EN.Wikipedia.org/Wiki/Tomb_Raider_Underworld
اساطیر_نورس=Wiki.Fantasy.ir/index.php?title
Tomb Raider: Underworld GAME
من رفتم اینجا و فکر کنم باید ازاین ستون بالا برم و اون قسمت زیری که قابل چرخش بودروچرخیدم ی نور از بالا به روی زمین افتاد الان از ستون هم وقتی یکم بالا میرم دیگه نمی شه ادامه داد؟؟؟؟؟؟؟
من رفتم اینجا و فکر کنم باید ازاین ستون بالا برم و اون قسمت زیری که قابل چرخش بودروچرخیدم ی نور از بالا به روی زمین افتاد الان از ستون هم وقتی یکم بالا میرم دیگه نمی شه ادامه داد؟؟؟؟؟؟؟
چرا كامل بايد از ستون بالا بريد ، تا 3 تا ديگه صفحه چرخان رو سر جاش بزاريد
شما الآن يكي از 4 نور رو روشن كرديد :46:
اما اول از همه بايد اون سنگهايي كه كنار ستون هست رو توي جاي خالي ستون قرار بديد
يكيش دقيقا كنار پاي لارا هست توي اين عكس
اين باعث ميشه كه ستون بچرخه
در مرحله مکزیک گیر کردم به هر قسمت از مقبره های جنگل هم میروم کاری از پیش نمی برم اگه کسی می تونه
راهنمایی کنه مرسی
در مرحله مکزیک گیر کردم به هر قسمت از مقبره های جنگل هم میروم کاری از پیش نمی برم اگه کسی می تونه
راهنمایی کنه مرسی
دقيقا شما كجا گير كرديد؟
سر مجسمه و اسكلت رو پيدا كرديد يا توي معماهاي تقويم ها مشكل داريد؟
سلام . من اینجا گیر کردم نه با موتور میشه پرید نه بدون موتور فاصله اش خیلی زیاده . دورو ورشم جایی نیست که بهشه ازش بالا رفت لطفا" راهنماییم کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . من اینجا گیر کردم نه با موتور میشه پرید نه بدون موتور فاصله اش خیلی زیاده . دورو ورشم جایی نیست که بهشه ازش بالا رفت لطفا" راهنماییم کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه اين يكي از باگهاي بازيه
بايد براي رد كردنش با ترينر بريد
[siavah]
08-12-2008, 22:58
سلام دوستان....من بازي رو خريدم.....خيلي باحاله.......ولي اول بازي اونجايي كه ميپره تو آب بايد برم كجا؟؟؟؟نقشه اي چيزي نداره؟؟؟؟
سلام من یه سوال دارم
این جاهایی که توی بازی هست واقعی است؟؟؟؟؟؟؟
یعنی وجود خارجی دارن این مجسمه ها و ....
havas_1980
09-12-2008, 00:29
;3253378']سلام دوستان....من بازي رو خريدم.....خيلي باحاله.......ولي اول بازي اونجايي كه ميپره تو آب بايد برم كجا؟؟؟؟نقشه اي چيزي نداره؟؟؟؟برای مشاهده نقشه در منطقه ای که هستین, کلید Tab رو زده, Sonar Map رو انتخاب کنین و Space رو بزنین.
برای کمک گرفتن, کلید Tab رو زده, Field Assistance رو انتخاب کنین. با زدن کلید Space نکات مورد توجه نوشته و با زدن کلید E کاری که باید انجام بدین نوشته میشه.
بعد از شیرجه زدن, با یک خرابه بزرگ روبه رو میشین. در داخل این خرابه یک در بزرگ وجود داره که برای کامل کردنش احتیاج به دو محور هست. یکی در مقابل در و دیگری بیرون خرابه موجوده... در صورتی که بعد رو به روی ورودی خرابه باشین در پشت سر, دست راست یه خرابه کوچیک وجود داره که محور گمشده دوم اونجاست.
سلام من یه سوال دارم
این جاهایی که توی بازی هست واقعی است؟؟؟؟؟؟؟
یعنی وجود خارجی دارن این مجسمه ها و ....خیر... هیچ یک از مکان های بازی وجود خارجی ندارند.
خیر... هیچ یک از مکان های بازی وجود خارجی ندارند.
حیف شد هوس جوون تگه بود عالی بود
راستی پس عکس هایی که توی سایتش هست که زده بود برای بازی از این مکان ها استفاده شده چیه پس ؟؟؟
منظورم اینجاس
.
حیف شد هوس جوون تگه بود عالی بود
راستی پس عکس هایی که توی سایتش هست که زده بود برای بازی از این مکان ها استفاده شده چیه پس ؟؟؟
منظورم اینجاس
منظورشون اينه كه مثلا اون مجسمه ي شيوا تنديسش واقعا وجود داره ( يكي از الهه هاي هند هست ) و توي بازي هم ازش استفاده شده ، ولي مكاني كه اون تنديس رو توش قرار دادن واقعي نيست ;)
[siavah]
10-12-2008, 16:52
مگي جان ممنون از راهنماييتون......خوب بعد از اون دريا رفتم يه جايي اون 8پا رو كشتم بعد چند نفر اومدن و بمب تركيد و....حالا از اونجا كه راه بسته شده بيرون اومدم و يه دمو نشون داد كه مرده داره فرار ميكنه....حالا من هر كاربي ميكنم نميتونم برم اونجا همه ي راها رو هم امتحان كردم....حالا بايد چيكار كنم؟؟؟؟ممنون
;3259580']مگي جان ممنون از راهنماييتون......خوب بعد از اون دريا رفتم يه جايي اون 8پا رو كشتم بعد چند نفر اومدن و بمب تركيد و....حالا از اونجا كه راه بسته شده بيرون اومدم و يه دمو نشون داد كه مرده داره فرار ميكنه....حالا من هر كاربي ميكنم نميتونم برم اونجا همه ي راها رو هم امتحان كردم....حالا بايد چيكار كنم؟؟؟؟ممنون
يك عكس از جايي كه گير كرديد بزاريد تا ببينم دقيقا كجا گير كرديد :46:
[siavah]
10-12-2008, 18:13
ببخشيد با اين كامپيوتر نفتي نميشه عكس بزارم.....من رو يه سيستم ديگه بازي ميكنم!.........منظور من همون مرحلهي اولشه كه وقتي اون (يه چيزي شبيه دستبنده) رو ميگيري چند تا مرد ميان و اونو ازت ميگيرن و بايد بري دنبالشون....يعني من تا اونجا كه 8 پاه رو كشتم ميرم ولي ديگه نميدونم بايد برسم كجا.....
afshinaghasi
10-12-2008, 18:54
;3259880']ببخشيد با اين كامپيوتر نفتي نميشه عكس بزارم.....من رو يه سيستم ديگه بازي ميكنم!.........منظور من همون مرحلهي اولشه كه وقتي اون (يه چيزي شبيه دستبنده) رو ميگيري چند تا مرد ميان و اونو ازت ميگيرن و بايد بري دنبالشون....يعني من تا اونجا كه 8 پاه رو كشتم ميرم ولي ديگه نميدونم بايد برسم كجا.....
باید از همون مسیری که اومدی برگردی اگر یادم باشه بری سواره غایق بشی که البته اونجاهاشو دمو نشون میده بعدش باید بری سوار کشتیشون بشی . من الان تو مرحله ایسلندم مرحله قبلیش یه خورده سخت بود مکزیکو میگم ولی واقعا این موتوری که سوار میشه سطح بازی رو خیلی اورده پایین:2:
[siavah]
10-12-2008, 19:07
از كدوم مسير برگردم؟؟؟؟يه 4 گوشه بستس......كجا برم؟؟؟؟؟؟
[siavah]
10-12-2008, 23:00
خوب ممنون از راهنمايي اساتيد محترم....اون مرحله ي كشتي رو تموم كردم حالا بعد از دمو وارد يه منطقه ي جنگل مانندي شدم ولي نميتونم برم تو!!!!يعني وقتي ميپرم تو آب چند تا كوسه ميان ميكشمشون ولي راهي براي تو رفتن نيست......چيكار كنم ممنون
havas_1980
11-12-2008, 00:34
;3260963']خوب ممنون از راهنمايي اساتيد محترم....اون مرحله ي كشتي رو تموم كردم حالا بعد از دمو وارد يه منطقه ي جنگل مانندي شدم ولي نميتونم برم تو!!!!يعني وقتي ميپرم تو آب چند تا كوسه ميان ميكشمشون ولي راهي براي تو رفتن نيست......چيكار كنم ممنونبعد از ورود به آب لبه ای کنار آب وجود داره که میتونین از اون بگیرین و از لبه ها بالا برین... پس از ورود به جنگل به دری میرسین که بسته است. به سمت چپ برین و در بین دیوارها قرار بگیرین و با زدن کلید Space از دیوار بالا برین و بلافاصله همین کار رو انجام بدین تا به لبه بالایی برسین...
LORD GAMES
11-12-2008, 17:52
سلام کسی میتونه برام یک سیو آپ کنه که بعد از اون مرحله مکزیکو باشه (سیو 100% نباشه لطفا)بازم میگم فقط بعد از رد کردن مرحله مکزیکو باشه ممنون
سلام
من تو این مرحله بعداز پریدن بروی سکوی کناری باید چه کاری انجام بدم ؟!!
سلام
من تو این مرحله بعداز پریدن بروی سکوی کناری باید چه کاری انجام بدم ؟!!
اون گوشه امكان حركت سنگ وجود داره
با زدن دكمه ي e سنگ رو حركت بده :46:
من در مرحله مکزیک گیر کردم به هر قسمت از مرحله هم میرم کاری از پیش نمی برم راهنمایی کنید
آقا 3 تا از اون سنگ های که باید داحل اینا بره رو پیدا کردم یکیش کجاست؟؟؟؟(2 تاش که توی قار ها بود یکیش هم که بقل همینا بود (که توی عکس هست) اون یکی رونمی دونم کجاست؟؟؟)
آقا 3 تا از اون سنگ های که باید داحل اینا بره رو پیدا کردم یکیش کجاست؟؟؟؟(2 تاش که توی قار ها بود یکیش هم که بقل همینا بود (که توی عکس هست) اون یکی رونمی دونم کجاست؟؟؟)
اونيكي توي غار بقليه ، سمت راست :46:
اونيكي توي غار بقليه ، سمت راست :46:
غار سمت چپ و سمت راست رو هر دو رو رفتم و اون سنگ های مخصوص رو برداشتم یکیش هم که بقل همینا افتاده بود یکیش نمی دونم کجاست؟
resident_evil
11-12-2008, 23:00
منم اين بازيو گرفتم و بازي كردم . خوبيش اينه كه بازي فكريه و معما و ازين چيزا داره كه آدم بايد فكر كنه تا بتونه اونارو حل كنه.
بديش اينه كه واقعا بازي كنده و اصلا روون نيست و خسته كننده و كسل كنندس.موندم به خاطر خوبيش ادامش بدم يا به خاطر
بديش ولش كنم !!!
havas_1980
11-12-2008, 23:12
غار سمت چپ و سمت راست رو هر دو رو رفتم و اون سنگ های مخصوص رو برداشتم یکیش هم که بقل همینا افتاده بود یکیش نمی دونم کجاست؟یکی از بلوک های گمشده نزدیک مکانیزم, دست چپ و سه بلوک گمشده دیگه در داخل برج هاست. دو بلوک گمشده در برج دست چپ و بلوک دیگه در برج دست راست موجود هستن.
منم اين بازيو گرفتم و بازي كردم . خوبيش اينه كه بازي فكريه و معما و ازين چيزا داره كه آدم بايد فكر كنه تا بتونه اونارو حل كنه.
بديش اينه كه واقعا بازي كنده و اصلا روون نيست و خسته كننده و كسل كنندس. موندم به خاطر خوبيش ادامش بدم يا به خاطر
بديش ولش كنم !!!ادامه بدین در صورتی که دو بازی قبلی رو تجربه کردین!... بازی خوبیه ولی متاسفانه به زیبایی دو قسمت قبلی نیست.
mohammad_chobin
12-12-2008, 00:15
سلام من تو مرحله تایلند گیر کردم وقتی ازستون ها پایین میای سه تا ببر میکشم بعد برای بالا رفتن راهی نیست لطفا کمکم کنید E mail mohammad_hakan1986@yahoo.com
کسی نداشت؟
شما کجاش مشکل داری بگو شاید حل شد من تقریبا اون مرحله رو حفظم چشم بسته برات میرم میخوای سیوتو بده رد کنم برات بزارم
hesamzadeh
12-12-2008, 14:47
توی اون مرحله که دوتا مجسمه وارونه قرار دارند در زیرش باز شده وارد یه محوطه دیگه شدم که فقط یه حلقه روی یه مجسمه هست که هیچ کاریش نمیشه کرد جای دیگه ای هم پیدا نکردم باید کجا برم؟
اینم عکسش:
بايد به وسيله ي طناب مغناطيسي اون حلقه رو بگيريد و با زدن دكمه ي e اون رو بكشيد تا سنگ بيفته ;)
به طور خفنی گیر کردم چه کنیم؟؟؟؟
reza_azizi2010
13-12-2008, 00:41
متاسفانه اين يكي از باگهاي بازيه
بايد براي رد كردنش با ترينر بريد
اين قسمت باگ نيست
شما بايد يه پل به عقب برگردين و از ستون سمت چپ بالا بريد وقتي ازش آويزون ميشي يه قسمت از ستون مياد پايين ، اونوقت پل مياد بالا . من اين قسمت رو رد كردم خيلي راحت!
havas_1980
13-12-2008, 02:20
به طور خفنی گیر کردم چه کنیم؟؟؟؟
اگه در نابود کردن آخرین نگهدارنده مشکل پیدا کردین باید به کمک سنگ هایی که دور برج می چرخد خودتون رو به لبه برج برسونین. فقط یک قسمت برج جای دست گرفتن داره که بعدش باید به سمت بالا برین و روی نگهدارنده بپرین که لیز بخورین و به انتهای نگهدارنده برسین...
اين قسمت باگ نيست
شما بايد يه پل به عقب برگردين و از ستون سمت چپ بالا بريد وقتي ازش آويزون ميشي يه قسمت از ستون مياد پايين ، اونوقت پل مياد بالا . من اين قسمت رو رد كردم خيلي راحت!
ببینید. گفته شد در صورتی که در پریدن از شکاف اول مشکل داشته باشین و سکوی پرش پایین باشه این مورد یک باگ به حساب میاد نه شکاف بعدش. شکاف بعدی طبق حرف شما عمل میشه.
من روی 2 تا نگه دارنده ها موندم و اون سنگ های اطراف هم که می چرخن این بالا که هستم خیلی اون سنگ هایی که می چرخت بالا هستن و دستم نمی رسه(درضمن ی نکنه رو عرض کنم که سنگ های که هست به سمت عقب خل می دیم اون پایین پایین ی دونه از سنگ ها در دسترس نیست چون پل جلوش شکسته نکنه از اون باشه که ی سری از سنگ های دور که می چرخن نباشن)؟
من روی 2 تا نگه دارنده ها موندم و اون سنگ های اطراف هم که می چرخن این بالا که هستم خیلی اون سنگ هایی که می چرخت بالا هستن و دستم نمی رسه(درضمن ی نکنه رو عرض کنم که سنگ های که هست به سمت عقب خل می دیم اون پایین پایین ی دونه از سنگ ها در دسترس نیست چون پل جلوش شکسته نکنه از اون باشه که ی سری از سنگ های دور که می چرخن نباشن)؟
اصلا از اونجا نبايد بريد بالا ، يك جايي هست كه يك حلقه داره و با طناب مقناطيسي بايد اونو بگيريد و تاب بخوريد و لبه ي ديوار بالا رو بگيريد ( دقيقا همون جا كه ناتلا بهشون شليك ميكنه )
afshinaghasi
13-12-2008, 11:49
من اين بازي رو رد كردم هيچ باگي نداشت
من اين بازي رو رد كردم هيچ باگي نداشت
روي هر سيستم فرق ميكنه
براي منم باگ نداشت ، ولي خب روي بعضي از سيستم ها ايراد بهم ميزنه ;)
LORD GAMES
13-12-2008, 16:09
شما کجاش مشکل داری بگو شاید حل شد من تقریبا اون مرحله رو حفظم چشم بسته برات میرم میخوای سیوتو بده رد کنم برات بزارم
[code][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EASPORTS-FIFA
13-12-2008, 18:48
این بازیش چجوریاست؟تو شکل و شمایل pit fall هستش؟
آقا امروز بعد از ظهر بازی رو تموم کردم (بازی خوبی بود ولی به نظر من می تونست بهتر باشه ولی باز ارزش بازی کردن رو داشت به اومید این که نسخه ی بدی بهتر باشه)
با تشکر فراوان از دوستانی که من رو در بعضی از مراحل کمک کردن
یه جا دیگه آپ کن دادا مثل اینکه راپید رو آتیش زدن من که نتونستم بگیرم
hesamzadeh
15-12-2008, 14:18
تو این مرحله تقویم ها تو اینجا کنار پای لارا تو عکس زیر اینو من باید از کجا پیدا کنم؟ اون یکی تقویم رو حل کردم ولی این یکی رو هرچی گشتم پیدا نشد
تو این مرحله تقویم ها تو اینجا کنار پای لارا تو عکس زیر اینو من باید از کجا پیدا کنم؟ اون یکی تقویم رو حل کردم ولی این یکی رو هرچی گشتم پیدا نشد
اطراف همون مكان اگر با موتور پرسه بزنيد يك مكان ديگه اي هم هست كه اونجا سر اسكلت رو پيدا ميكنيد
EASPORTS-FIFA
15-12-2008, 15:49
آقا من تقریبا اولای بازی ام.و اونقسمتی گیر کردم ه میری ته دریا بعد تو یه غار میری.حالا نمیدونم تو اون غار تو دریا چیکار کنم؟میشه منو راهنمایی کنید؟
HoJJaT_007
15-12-2008, 16:33
اونجا روی زمین یه اهرمه . ورش دار بذار توی دومیه (فرقی نداره کدوم باشه)
بعدش از غار بیا بیرون , رو به رو یه غار دیگست برو اون تو یه اهرم دیگه رو وردار .
بعدش بذار سر جاش و یکم بپیچشون تا راه باز شه
EASPORTS-FIFA
15-12-2008, 16:57
شستت درد نکنه.راهنمای کامل بازیو کسی نداره؟آخه این بازیی که من میبینم بدون راهنما نمیشه پیش رفت.
EASPORTS-FIFA
15-12-2008, 17:20
میگم من باید یه راهنما داشته باشم.آقا من هر کاری میکنم اون شکلا جور در نمیان.چیکار کنم؟
resident_evil
15-12-2008, 18:13
میگم من باید یه راهنما داشته باشم.آقا من هر کاری میکنم اون شکلا جور در نمیان.چیکار کنم؟
يه اهرم ديگه كه توي اون يكي غاره هست رو پيدا كردي ؟؟؟
اونم پيدا كني كه ديگه مشكلي نداري دوست عزيز.
hesamzadeh
15-12-2008, 18:24
اطراف همون مكان اگر با موتور پرسه بزنيد يك مكان ديگه اي هم هست كه اونجا سر اسكلت رو پيدا ميكنيد
بابا موتور به روغن سوزی افتاد ولی کله دوم پیدا نشد که نشد:31:
جای دقیقشو کسی میدونه؟
اگر دقت كنيد اون دايره ها هر كدوم يك سوم دايره توش قرار داره
شما بايد طوري اونا رو حركت بدي كه يك شكل دايره در وسط در بياد :46:
بابا موتور به روغن سوزی افتاد ولی کله دوم پیدا نشد که نشدیه جای هست آخر مسیری که میری دوسه تا گردن کلفت با اسلحه میوفتن به جونت یه بنای بزرگم هست اونجا دو سه تا ببرم داره
اونجا یه میله از رو زمین پیدا میکنی میکاری سر جاش میری تو ساختمون یه سنگی هست میندازی کف ساختمون میشکنه میری تو سرو پیدا میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hesamzadeh
16-12-2008, 00:20
یه جای هست آخر مسیری که میری دوسه تا گردن کلفت با اسلحه میوفتن به جونت یه بنای بزرگم هست اونجا دو سه تا ببرم داره
اونجا یه میله از رو زمین پیدا میکنی میکاری سر جاش میری تو ساختمون یه سنگی هست میندازی کف ساختمون میشکنه میری تو سرو پیدا میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیدا شد ولی بیچاره لارا چه مصیبتی کشید تا رفت تو زیر زمین و دوباره دراومد :31: :40:
[siavah]
16-12-2008, 11:06
دوستان اون قسمت مرحله ي مكزيك كه ميره قطعه سنگ چهارم رو بياره اولش اون نيزه ها حركت ميكنن ولي وقتي ميرم سنگو بيارم ديگه نيزه ها ميايستن و من نميتونم برم بيرون.....ديواراشم جاي دست ندارن كه بتونم خارج بشم.....
;3279614']دوستان اون قسمت مرحله ي مكزيك كه ميره قطعه سنگ چهارم رو بياره اولش اون نيزه ها حركت ميكنن ولي وقتي ميرم سنگو بيارم ديگه نيزه ها ميايستن و من نميتونم برم بيرون.....ديواراشم جاي دست ندارن كه بتونم خارج بشم.....
لطفا يك عكس از جايي كه گير كردين قرار بديد تا بهتر بتونم كمكتون كنم:46:
EASPORTS-FIFA
16-12-2008, 13:42
انگار من باید هر قسمتو بپرسم.حالا من از اونجا رد کردم و حالا توی رود خونم که میرم رو دیوار و بعد میپرم پایین.حالا اون طنابمو زدم به مجسمه و رو هوا نمیدونم دیگه چیکار کنم.تو رو خدا اگه کسی راهنمای کاملو داره بده.من تو کف این بازیم.
انگار من باید هر قسمتو بپرسم.حالا من از اونجا رد کردم و حالا توی رود خونم که میرم رو دیوار و بعد میپرم پایین.حالا اون طنابمو زدم به مجسمه و رو هوا نمیدونم دیگه چیکار کنم.تو رو خدا اگه کسی راهنمای کاملو داره بده.من تو کف این بازیم.
شما دقيقا كجاييد؟
يك عكسي بزاريد ببينم كجا گير داريد :46:
تو مرحله مکزیک یه قسمت دایره ای هست هر چی می چرخونم چیزی نمیشه یه جایی هم روبروشه اصلا
نمی چرخه یه قسمت دیگه هم هست یه سنگ بالای یه ستون هست ولی پایین نمی اد خلاصه گیر کردم
لطفا بگید چکار کنم
دوستان اون قسمت مرحله ي مكزيك كه ميره قطعه سنگ چهارم رو بياره اولش اون نيزه ها حركت ميكنن ولي وقتي ميرم سنگو بيارم ديگه نيزه ها ميايستن و من نميتونم برم بيرون.....ديواراشم جاي دست ندارن كه بتونم خارج بشم.....
از نیزه ها آویزون برو بالا بپر اونطرف اینم گیر کردن داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه اینو باید عکس بذاری منم نفهمیدم
تو مرحله مکزیک یه قسمت دایره ای هست هر چی می چرخونم چیزی نمیشه یه جایی هم روبروشه اصلا
نمی چرخه یه قسمت دیگه هم هست یه سنگ بالای یه ستون هست ولی پایین نمی اد خلاصه گیر کردم
لطفا بگید چکار کنم
اول سر مجسمه رو پیدا کن از ساختمون اولی که با موتور میایی بعد رو تقویم سه تا فلش مانند هست باید رو برو باشه برای اینکار باید رو سر اسکلت رو بدی به چپ دایره وسطی میره عقب و میچرخونی تا سه تا فلش ردیف پشت هم باشن بطرف رو برو
اون طرف رو هم اینجوری باید انجام بدی
جمیعا موفق باشین
لطفا بگید چکار کنم
اون معماي تقويم هست ، شما بايد اول اون علامتي كه روي چرخ دنده بزرگ هست رو جا بندازيد ( انقدر بچرخونيد تا جا بيفته ) بعد بريد پشت اون اسكلته اون رو هم بچرخونيد طوري كه چرخ كوچيك از بزرگ جدا بشهبعد ميريد اون چرخ كوچيك رو ميچرخونيد تا علامتش دقيقا روبروي علامت بزرگ قرار بگيره ( كلا 3 علامت بايد روي يك خط قرار بگيرن )
بعدش دوباره با اسكلته چرخ بزرگ رو به حالت اول در بياريد
اوني كه اصلا نميچرخه ، اول بازي يك مكاني بود كه بايد سر يك مجسمه رو پيدا ميكرديد ، اگر اون رو پيدا كرديد روبروي اون مجسمه باايستيد و دكمه ي e رو بزنيد
اون سنگ بالاي ستون به اين صورت ميفته :
يك قلاب پشت سنگ هست كه شما بايد با طناب مغناطيسي بگيريد و طوري باايستي كه طناب بين سنگه و شما باشه بعد طناب رو بكشيد تا سنگ بيفته :46:
EASPORTS-FIFA
16-12-2008, 15:28
خب من 3 تا عکس آپ کردم.فقط کیفیتشون خیلی بده.چون با موبایل گرفتم.امیدوارم بفهمید کجاست:
این همونجاییه که میگم رو بنده نمیدونم چیکار کنم
این اهرمرم وقتی میکشم نمیدونم چرا چیز خاصی اتفاق نمیوفته؟
اینجا هم وقتی رو سنگ که بالا اومده میری یه اتفاقی میوفته ولی نمیدونم دیگه چیکار کنم.
امیدوارم بفهمید کجا گیر کردم.
خب من 3 تا عکس آپ کردم.فقط کیفیتشون خیلی بده.چون با موبایل گرفتم.امیدوارم بفهمید کجاست:
این همونجاییه که میگم رو بنده نمیدونم چیکار کنم
این اهرمرم وقتی میکشم نمیدونم چرا چیز خاصی اتفاق نمیوفته؟
اینجا هم وقتی رو سنگ که بالا اومده میری یه اتفاقی میوفته ولی نمیدونم دیگه چیکار کنم.
امیدوارم بفهمید کجا گیر کردم.
بايد اون 2 تا سنگ ها رو روي سكوي سمت چپ قرار بديد و خودتون وسط دو مجسمه بايستيد و طناب رو بزنيد و با زدن دكمه ي e طناب رو بكشيد تا كله ي مجسمه بكنه و روي سكوي سمت راست بيفته
بعد اون اهرم رو بكشيد تا راه باز بشه :10:
EASPORTS-FIFA
16-12-2008, 15:36
میشه بیشتر توضیح بدی؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟
زير هر مجسمه يك سكو هست مثل اين :
شما الآن يك سنگ بيشتر روش نذاشتي ، يكي ديگه كه بزاري اين سكو ميره پايين ( بايد روي سكوي سمت چپ بزاري ) سمت راستي هم كه مجسمش يك قلاب داره كه بايد با طناب اونو بگيريد و بكشيد ، تا كنده بشه ( فقط زيرش نباشيد كه در جا ميميريد! :31: )
سر مجسمه روي سكوي سمت راست ميفته و اونم ميره پايين
بعد اون اهرم رو بكشيد تا راه باز بشه :46:
EASPORTS-FIFA
16-12-2008, 17:40
بابا این چه بازیی هست.همه جاش باید یه کار فکری انجام بدی.من الان از اون اختاپوس رد شدم.قسمت فکری بعدی چیه؟
من دوباره میگم کسی راهنمای کاملشو نداره؟
HoJJaT_007
16-12-2008, 18:13
داشت که الان تموم کرده بودم.
کلا این بازی باید توی تابستون انجام شه !
مرحله بعدی شما دستکش هستش و فرار از محل و مرحله بعدی که سختره مرحله کشتی !!
EASPORTS-FIFA
16-12-2008, 18:35
حالا نداره دیگه من باید همینجا همش سوال کنم.مگه مرحله کشتی چجوریه؟
HoJJaT_007
16-12-2008, 18:39
یه کشتی منفجر میشه , بعد باید ازش خارج شید , پدر آدم در میادش ! بعد آتشیم میگیره . به نظرم یه ضعفی توی اون مرحله وجود داشت که میشد سخت ترش کرد . اگه میتونستن....
بابا این چه بازیی هست.همه جاش باید یه کار فکری انجام بدی.من الان از اون اختاپوس رد شدم.قسمت فکری بعدی چیه؟
احیانا تو سایلنت هیل بازی کنی چی میگی ؟
من دوباره میگم کسی راهنمای کاملشو نداره؟
کی حوصله داره برا تام رایدر راهنمای قدم به قدم بنویسه نمیدونم
نمیگم بازی ساده ای بود ولی اینقدرا هم که میگین سخت نبود تام رایدر داشتیم تو پلی استیشن یک یه سنگ تو مرحله دوم ور میداشتی مرحله پنجم به دردت میخورد اینا چیزی نیست که یه ماه طول میکشید تمومش کنی این کار 12 ساعت بکوب بازی کردنه
کلا این بازی باید توی تابستون انجام شه !
چه جالب:27:
EASPORTS-FIFA
16-12-2008, 20:06
اصلا از سایلنت هیل خوشم نمیاد.یه نسخش گرفتم اصلا خوشم نیومد.بازی اکشن ترسناک فقط اویل.بهترین بازیه عمرم.رزیدنت اویل.
خب من بازم گیر کردم دیگه.اینجا:
ببخشید که به مخم زیاد فشار نمیارم.فقط این یکیو جواب بدید دیگه کمتر سوال میکنم.
اصلا از سایلنت هیل خوشم نمیاد.یه نسخش گرفتم اصلا خوشم نیومد.بازی اکشن ترسناک فقط اویل.بهترین بازیه عمرم.رزیدنت اویل.
خب من بازم گیر کردم دیگه.اینجا:
ببخشید که به مخم زیاد فشار نمیارم.فقط این یکیو جواب بدید دیگه کمتر سوال میکنم.
دقيقا سمت راست شما يك سوراخ بالاي ديوار هست ، از اون بريد بالا و اون طرف 2 تا سنگ هست كه بايد اونها رو بلند كنيد و پرتاب كنيد توي اين اتاق :46:
HoJJaT_007
16-12-2008, 22:03
شما چرا گرافیکتون اینقدر ضعیفه !
من روی 16 تا AA و کیفیت HIGH و رزولیشن بالا بازی میکردم .
بازی نورش یکم زیادی نیست به نظر خودتون؟ نورشو کم کنید
--------------------------------------------
باید اون بغل یه ستونه , برید بالا , اونور دو تا سنگ , برید روی اون سنگ متحرک دایره ای دو تا سنگ کوچکو پرت کنید اونور و خودتوم سریع برید تا زیر اون سنگ بزرگه که میاد پایین له نشدید :d
بعدش دو تا سنگ روی یک صفحه متحرک دایره ای بذارید
با Q درو بگیرید و برید روی اون یکی صفحه و E بزنید , در میفته
EASPORTS-FIFA
17-12-2008, 13:28
آقا چجوری میشه کیفیت بازی رو عوض کرد؟منظورم high یا low بودن بازیه.
حالا اینجا گیر کردم:
اینجا نمیدونم چیکار کنم.لطفا راهنمایی کنید.
HoJJaT_007
17-12-2008, 13:43
اون ستون سمت چپ رو میبینید , چسبیده به دیوار(چند قسمت جداشده) توشم یه چیزایی مثل X .
برید اونجا هی Space با دکمه up بزنید (پشت سر هم و تند تند) بتا به یه جایی برسید و آویزون شید
EASPORTS-FIFA
17-12-2008, 13:47
بیشتر توضیح بده لطفا.راه دیگه ای نیست؟
بیشتر توضیح بده لطفا.راه دیگه ای نیست؟
نه! همين راهشه ، شما بايد بين ستون سمت چپ و ديوار روبرويي بايستي بعد به سمت ستون بپري و چند بار پشت سر هم پرش رو بزني تا اون لبه ي ستون رو بگيره :46:
ببخشید بازی تو مرحله ی دوم اونجاش که با اون هشت پا رو برو هستی من دو تا از اون دستی ها رو کشیدم .ولی دیگه نمیدونم باید چی کار کنم؟
ali_ranger22
17-12-2008, 22:18
Tomb Raider: Underworld Patch 1.1
108.83 MB
soltan_reza
18-12-2008, 05:55
با سلام
من تو مرحله ی تایلند تو این قسمت گیر کردم
کسی میتونه کمک کنه ؟
ببخشید بازی تو مرحله ی دوم اونجاش که با اون هشت پا رو برو هستی من دو تا از اون دستی ها رو کشیدم .ولی دیگه نمیدونم باید چی کار کنم؟
بايد بريد روي لبه ي ديوار كه بالاي سر هشت پا هست و اهرم رو بكشيد :46:
با سلام
من تو مرحله ی تایلند تو این قسمت گیر کردم
کسی میتونه کمک کنه ؟
از پله ها بالا بريد ، بين ديوار و ستون بايستيد و به سمت ديوار بپريد و چند بار پرش رو بزنيد تا برسيد بالا و لبه ي ستون رو بگيد :46:
سلام
من تو مرحله مکزیک اون مجسمه رو پیدا کردم و سر جاش گذاشتم و اون تقویم رو حل کردم
ولی دومین تقویم رو هر کاری میکنم اون اهرم ها هیچ حرکتی انجام نمیدن
چیکار باید بکنم تا اونها هم راه بیفتن
gigi_alex
18-12-2008, 21:10
بچه ها من تو این مرحله گیر کردم لطفا راهنماییم کنید
سلام
من تو مرحله مکزیک اون مجسمه رو پیدا کردم و سر جاش گذاشتم و اون تقویم رو حل کردم
ولی دومین تقویم رو هر کاری میکنم اون اهرم ها هیچ حرکتی انجام نمیدن
چیکار باید بکنم تا اونها هم راه بیفتن
دوتا سر داریم دوتا تقویم و دوتا ساختمون توی راه یه سر رو از ساختمون یا همون بیایی که اول با موتور بهش میرسی پیدا میکنی و سر اسکلت رو تقریبا آخرای مسیر یه بنای دیگه هست که اگه بری پیدا میکنی سر اول سر اسکلت رو تو بنای دوم بگرد و جفت تقویم هارو درست کن بطوری که سرها رو به رو به سمت محوطه باز باشه
بچه ها من تو این مرحله گیر کردم لطفا راهنماییم کنیداون پلی رو که روش وایستادی رو باید ببری اونطرف اما چجوری به ترتیب اولی میری پایین تا اونجایی که میشه میچرخونی طبق تصویر اول بعد از پایین طرف راست میری پایین و دیوا ر رو به طرف خودت میکشی بعد میری طرف چپ دیوار ررو هل میدی بعد میری وسط اون یه ذره ای که مونده رو از وسط میچرخونی تا مسیرت درست بشه
موفق باشی
دوتا سر داریم دوتا تقویم و دوتا ساختمون توی راه یه سر رو از ساختمون یا همون بیایی که اول با موتور بهش میرسی پیدا میکنی و سر اسکلت رو تقریبا آخرای مسیر یه بنای دیگه هست که اگه بری پیدا میکنی سر اول سر اسکلت رو تو بنای دوم بگرد و جفت تقویم هارو درست کن بطوری که سرها رو به رو به سمت محوطه باز باشه
موفق باشی
سلام
کلآ باید ما چند تا سر پیدا کنیم
اولی خودش سر داشت
دومی نداشت که براش پیدا کردم و تقویم رو حل کردم ولی مشکل من اولیه
با این حال که سر داره اما نمیتونم اهرمها رو حرکت بدم
کمک کنی ممنون میشم
سلام
کلآ باید ما چند تا سر پیدا کنیم
اولی خودش سر داشت
دومی نداشت که براش پیدا کردم و تقویم رو حل کردم ولی مشکل من اولیه
کمک کنی ممنون میشم
جفتشون سر ندارن!
اولي سر مجسمه نداره ، همون كه روي اهرمه
دومي سر اسكلت نداره ;)
اون پلی رو که روش وایستادی رو باید ببری اونطرف اما چجوری به ترتیب اولی میری پایین تا اونجایی که میشه میچرخونی طبق تصویر اول بعد از پایین طرف راست میری پایین و دیوا ر رو به طرف خودت میکشی بعد میری طرف چپ دیوار ررو هل میدی بعد میری وسط اون یه ذره ای که مونده رو از وسط میچرخونی تا مسیرت درست بشه
موفق باشی
ببخشید چه جوری پل رو بچرخونی میشه بیشتر توضیح بدی:13:
ببخشید چه جوری پل رو بچرخونی میشه بیشتر توضیح بدی
از همون سنگهایی هستش که میتونی حرکتش بدی e رو روش میزنی به چپ یا راست یا جلو و عقب میکشی
من با تصویر اولی که خودت گذاشتی میگم اولی میری رو برو پایین پل رو میچرخنی به راست بعد میای دوبار از رو تصویر اول میری طرف راست پل پل رو میکشی به طرف خودت میای بالا میری طرف چپ پل و میچرخونی حل میشه
امیدوارم دیگه فهمیده باشی
اون سر تو همون بنای اول هستش وقتی مرحله شروع میشه و تو با موتور به اولین ساختمون تو اون منظقه میرسی یه سه چهار تا هم پلنگ سیاه داره فک کنم اونجا پیداش میکنی
soltan_reza
19-12-2008, 18:26
با سلام
من تو این قسمت گیر کردم
نمیدونم مرحله ی چهارم هست یا پنجم
دو تا چرخ گردون هست که یکی اش رو میشه چرخوند
اون یکی گیر کرده
اولی رو چرخوندم و چند تا سکو اومد بالا
ولی دیگه هیچ راهی وجود نداره
اونيكي گير نكرده ، شما بايد همون اول بازي توي محوطه سر مجسمه رو پيدا ميكرديد و روي اهرم چرخ دنده ميزاشتيد تا قفلش باز بشه و بچرخه :46:
HoJJaT_007
19-12-2008, 20:21
اون مرحله هشت پا نکات انحرافی داره . که کلا 7-8 مرحلست ! باید دقیقشو انجام بدید
soltan_reza
20-12-2008, 01:33
اونيكي گير نكرده ، شما بايد همون اول بازي توي محوطه سر مجسمه رو پيدا ميكرديد و روي اهرم چرخ دنده ميزاشتيد تا قفلش باز بشه و بچرخه :46:
اون سر مجسمه رو پیدا کردم و چرخوندم که این سکوها اومد بالا
اون چرخ گردون اولی رو نمیشه چرخوند
گیر کرده
اون سر مجسمه رو پیدا کردم و چرخوندم که این سکوها اومد بالا
اون چرخ گردون اولی رو نمیشه چرخوند
گیر کرده
ببينيد كلا بايد يك سر مجسمه پيدا كنيد ، يك سر اسكلت ، شما كدوم رو پيدا نكردي؟ اسكلت رو؟
EASPORTS-FIFA
20-12-2008, 14:14
آقا من مرحله سومم.تقریبا اولاش.همونجا که سگا ی مجسمه ای میان.یه چیزی مثه مجسمه ان.حالا بعد از این که کشتمشون چیکار کنم؟
havas_1980
20-12-2008, 14:37
آقا من مرحله سومم.تقریبا اولاش.همونجا که سگا ی مجسمه ای میان.یه چیزی مثه مجسمه ان.حالا بعد از این که کشتمشون چیکار کنم؟یه پایه (ستون) اونجا وجود داره که میتونین حرکتش بدین. اونو به سمت یک پایه های اتاق بکشونین تا جایی امکان جابجایش به خاطر خراب بودن زمین نیست.
به روی پایه برین و از طریق گرفتن ستونها و لبه های راهتون رو ادامه بدین...
سلام
من همین الان بازی رو تموم کردم
حیف زود تموم شد
بهترین قسمتش همین سری بود
راستی شماره بعدی کی میاد
دوستان رم من 256 است ولي در مورد كارت گرافيكم چيزي نميدونم. چه طوري مي تونم نوع كارت گرافيك رو مشخص كنم واينكه آيا با اين رم مي شه بازي رو اجرا كرد؟ در ضمن virtual memory چيه؟ آيا تاثيري در اجراي بازي داره؟
دوستان رم من 256 است ولي در مورد كارت گرافيكم چيزي نميدونم. چه طوري مي تونم نوع كارت گرافيك رو مشخص كنم واينكه آيا با اين رم مي شه بازي رو اجرا كرد؟ در ضمن virtual memory چيه؟ آيا تاثيري در اجراي بازي داره؟
رمتون خيلي پايينه براي اجراي اين بازي
براي تشخيص كارت گرافيكيتون بايد به اين قسمت بريد :
راست كليك روي دسكتاپ و گزينه ي Properties بعد به قسمت Settings بريد و Advanced رو بزنيد در صفحه اي كه باز ميشه چند تا كشو داره كه توي قسمت Adapter مشخصات كارت گرافيك نوشته شده ;)
EASPORTS-FIFA
21-12-2008, 18:56
من هنوز همونججا گیرم.خوب وقتی میرم رو اون تخته سنگه که تکونش دادم میرم رو دیوار کنارم بعد نمیدونم چه کنم.
رمتون خيلي پايينه براي اجراي اين بازي ;)
ممنون پيداش كردم، مشخصاتش اينه:radeon 9200 seriese AGP (0x5960 رمش هم 128 . حالا به نظر شما به كارت گرافيكم اميدي هست؟ :41:براي رم كامپيوتر بايد چه كار كنم ؟آيا ميشه بهش اضافه كرد يا بايد يكي جديد تهيه كنم؟:worried:
راستي نگفتي virtual memory چيه و در اجراي بازي چه تاثيري داره؟ من نسخه هاي قبلي تام رايدر رو بازي كردم و خيلي منتظر نسخه جديد بودم اما حالا كه اومده من نمي تونم بازي كنم!!!!!!!
ممنون پيداش كردم، مشخصاتش اينه:radeon 9200 seriese AGP (0x5960 رمش هم 128 . حالا به نظر شما به كارت گرافيكم اميدي هست؟ :41:براي رم كامپيوتر بايد چه كار كنم ؟آيا ميشه بهش اضافه كرد يا بايد يكي جديد تهيه كنم؟:worried:
گرافيكتون هم پايينه براي اجراي اين بازي
رمتون حداقل بايد يك گيگ و گرافيكتون حداقل بايد 256 باشه
لطفا اگر سوال ديگه اي داريد توي اين تاپيك مطرح كنيد :
>> سیستم مورد نیاز بازیها << ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر هم سوال سخت افزاري داريد توي انجمن سخت افزار بپرسيد
من هنوز همونججا گیرم.خوب وقتی میرم رو اون تخته سنگه که تکونش دادم میرم رو دیوار کنارم بعد نمیدونم چه کنم. لطفا يك عكس از جايي كه گير كرديد بزاريد
soltan_reza
23-12-2008, 18:07
ببينيد كلا بايد يك سر مجسمه پيدا كنيد ، يك سر اسكلت ، شما كدوم رو پيدا نكردي؟ اسكلت رو؟
ممنون مشکلم حل شد
من هر دو رو پیدا کردم ، سر اسکلت رو قرار دادم ولی نمیدونستم که باید سر مجسمه رو هم قرار بدم
ولی الان سه روز هست که اینجا گیر کردم
بد جور اعصابم ریخته بهم
این بازی سازها می مردن برای بعضی مراحل دو جور راه میذاشتن ؟
تو عکس اول باید برم بالای اون سکو که نشون داده شده
و یک راه هم بیشتر وجود نداره که تو عکس دوم معلومه کجاست
تو عکس دوم اون زنجیر به طرف دوربین حرکن می کنه و هیچ رقمه نمیشه رسید به لبه ی دیوار
اول خواستم کمک نگیرم ، چون وقتی خودم آدم تمومش کنه بیشتر فاز میده ولی فکر می کنم تا بحال هزار بار از بالای اون زنجیر افتادم که دیگه اعصاب نمونده
دیگه مجبور شدم
میره روی زنجیر می ایسته ، دو قدم که میره ، دیگه هر کاری که میکنم نمیتونه بره جلو و مثل مترسک سر جاش می مونه تا اینکه زنجیر میرسه به دیوار و می افته زمین و جونم مرگ شده می میره
با پریدن از روی زنجیر هم به لبه ی دیوار نمیرسه
برای رد کردن این قسمت فقط همین یک راه رو داره ؟
بايد وقتي زنجير رو گرفتيد تند تند دكمه ي e رو بزنيد تا سريع حركت كنه
gigi_alex
24-12-2008, 22:00
بچه ها اینجا گیر کردم همه کارهایی که باید انجام میدادم انجام دادم ولی نمیدونم چه جوری از اینجا خارج بشم
بچه ها اینجا گیر کردم همه کارهایی که باید انجام میدادم انجام دادم ولی نمیدونم چه جوری از اینجا خارج بشم
بايد اول خودتون رو به اون ستوني كه حركت دادين برسوني و با طناب به اون حلقه ي فلزي كه به دهن مار وصله به طبقه ي بالا بريد ، فقط بايد سريع باشيد چون با اين كار آب مياد بالا :46:
Reza Azimy_RW
24-12-2008, 22:34
سلام
ببخشید این بازی ارزش خریدن داره ؟
خیلی توپه یا نه ؟
سلام
ببخشید این بازی ارزش خریدن داره ؟
خیلی توپه یا نه ؟
بستگي به خودتون داره ، پيشنهاد ميكنم يك دور توضيحات پست اول تاپيك رو بخونيد :46:
mojtaba007
27-12-2008, 14:41
یه جایی از بازی گیر کردم که مواد اسیدی ابی رنگی هستند که با بستن دهان مجسمه های اژدهایی که از دهنشون اسید می ایه
اسیدها پایین میرند
دهن سه تا مجسمه را ببندیم کلا اسیدها از بین میره
که یه غار کوچک پیدا میشه که لارا باید با طنابی که داره یه چیزی را بچرخونه تا جلوی در غار که اسید میریخته دیگه نریزه
بعدش وارد غار میشیم و یه چیزی را پیدا میکنیم که لارا اونو میبنده به کمربندش
از غار که بیرون میرم دیگه نمیدونم باید کجا برم گیر کردم
که یه چیزی هست که لارا باید با دستهاش جابه جا کنه و وقتی جابه جا میکنه اون ستون بزرگ سنگی فقط کمی جابه جا میشه
خدا کنه فهمیده باشید کجا منظورمه
کسی راه حلی نداره
شما اون ستون رو به نزدیکی ستون کناری ببر
بعدش با طناب لارا اون گیره که زیر دهان اژدها هست رو بگیر و برو بالا
وقتی اون رو میگیری دهانش باز میشه و اون اب مخصوص به بیرون میریزه که شما باید سریع از طناب بالا بری و خودت رو به طبقه بالا برسونی
بعد که به بالا رسیدی باید بری به طرف اون صخره ای که جابجا کردی و بپری روی اون و ادامه ماجرا....
سلام
بچه ها اين نسخه بازي رو سيستم من اجرا ميشه؟
CPU : AMD Athlon™ 64x2 Dual 2.11 GHz
1 GB RAM
VGA GeForce 7300 LE
سلام
بچه ها اين نسخه بازي رو سيستم من اجرا ميشه؟
cpu : Amd athlon™ 64x2 dual 2.11 ghz
1 gb ram
vga geforce 7300 le
بله اجرا ميشه
وای تمومش کردم
اصلا مثله لگیند بهم حال نداد این نسخه با نسخه قبلی
لگند یه چیز دیگه بود
بابا مرحله اخر چه اسون بود
اصلا فکرشم نمیکردم خیلی معما آسون بود
راستی یه متن هوس گذاشته بود درمورد این 3 گانه ها
یکی لینکشو بده مرسی
ولی این نقشه آخر که پیدا کرد فکر کنم برای نسخه بعدی ازش استفاده کنن نقشه چی بود ؟؟؟
اصلا مثله لگیند بهم حال نداد این نسخه با نسخه قبلی
لگند یه چیز دیگه بود
Legend = لجند یا لیجند هم میگن ... البته با عرض معذرت
سلام بچه ها من اون مرحله ی مکزیک اون سر مجسمه رو پیدا کردم زدم رو چرخ گردون.چرخ گردون هم چرخوندم کنار هم قرار دادم .اون سکو ها اون پایین اومد بالا .دیگه نمیدونم باید چی کار کنم.اون سر اسکلت کجاست؟اون یکی چرخ گردنرو چه جوری باید با هم کنار هم قرار بدی درجشو؟اگه میشه یه توضیحی در مورد این مرحله بدید و منو راهنمایی کنید.
ممنون:31:
سلام بچه ها من اون مرحله ی مکزیک اون سر مجسمه رو پیدا کردم زدم رو چرخ گردون.چرخ گردون هم چرخوندم کنار هم قرار دادم .اون سکو ها اون پایین اومد بالا .دیگه نمیدونم باید چی کار کنم.اون سر اسکلت کجاست؟اون یکی چرخ گردنرو چه جوری باید با هم کنار هم قرار بدی درجشو؟اگه میشه یه توضیحی در مورد این مرحله بدید و منو راهنمایی کنید.
ممنون:31:
بار ها سر اين معما بحث شده بود :
تو این قسمت از بازی دو تا معما وجود داره; معمای تقویم ها.
هر دو معما به یه صورت حل میشن. رو هر دایره یک نشانه وجود داره که باید در یک خط قرار بگیرن. با توجه به عکس اول و زاویه دید به این صورت عمل کنین:
در مرتبه اول با چرخش اهرم مرکز دایره, نشانه دایره دوم از پایین تنظیم بشه و با نشانه دایره پایین در یک خط قرار بگیره. (صدای جا افتادن باید شنیده بشه)
در مرتبه دوم دسته خارج از دایره رو به سمت چپ بکشید.
در مرتبه سوم با چرخش اهرم مرکز دایره, نشانه دایره دوم از بالا تنظیم بشه و با نشانه دایره های پایین در یک خط قرار بگیره.
در مرتبه چهارم دسته خارج از دایره رو به سر جای خودش بکشید.
در معمای تقویم بعدی این اشکال هست که سر اسکلت بر روی دسته قرار نداره که باید از جای دیگر همین مرحله که یک معبد بزرگ هست و باید با استفاده از گرفتن ستونها و لبه ها خودتون رو به داخلش برسونین.
بعد از حل معمای تقویم دوم بلافاصله با موتور, خودتون رو به ورودی باز شده برسونین و از اون عبور کنین. (بعد از مدت زمان خاصی بسته میشه.) در صورتی که به موقع نرسین و راه بسته باشه, باید به سمت معمای تقویم دیگری رفته و فقط دسته خارج از دایره رو به جای خودش فقط برگردونین و همین روند رو تکرار کنین.
shahramcat
01-01-2009, 05:14
خوب من هم بالاخره این بازی رو تموم کردم ... البته 1 ماهی بود رو سیستم اینستال کرده بودم حالش رو نداشتم اما ......
کلا 3 روز زمان بر د ..... من این 3 گانه رو با تموم کردن این قسمت کلا همش رو بازی کردم .... باید بگم UnderWorld کلا از لحاظ معماها و مراحل تا حدی آسونتر از Unniverary بود اما گرافیکش کاملا بهتر شده بود . حرکات خوب و کارآمدی هم بهش اضافه شده بود .
Asuka-200X
01-01-2009, 15:11
سلام
کلا 3 روز زمان بر د
میگم شما روزی چند ساعت بازی کردید که 3 روزه تموم شد؟؟؟ (فکر کنم من خیلی کندم)
فعلا آخرای مکزیکم (امیدوارم آخراش باشه) چقدر مونده تا تموم شه؟؟
سلام
امروز قرار شده ویندوزم رو عوض کنم !
از سیو ها به روش های قبلی بک آپ گرفتم ولی میخوام مطئمن شم که مسیر های درستی رو بک آپ گرفتم یا نه ؟
چون این بازی طوریه که سیوهای اینترنتیش باهات جور در نمیاد !
یه مشکل دارم
توی ویستا از کجا باید سیوها رو پیدا کنم؟؟؟
کسی میدونه؟
من نمی دونم سر اسکلتو از کجا گیر بیارم.رفتم تو اون مبعد که اولش ببر های سیاه بهت حمله می کنند و چند تا آدم که بهت تیر می زنند.بعد اونا رو کشتم و ستونارو گرفتمو رفتم تواون جا که حالت یمک مکان که یک ستون توش داره از ستون رفتم بالا رفتم قسمت بالای اون دیوارش یه کم رفتم جلو یه اتاق مانند بود البته اتاقی که سقف نداشته باشه دیگه اونجا هیچی نیست فقط یه سوراخ که وقتی میری توش از همون جای اول سر در میاری؟:41:
havas_1980
02-01-2009, 00:59
سلام
امروز قرار شده ویندوزم رو عوض کنم !
از سیو ها به روش های قبلی بک آپ گرفتم ولی میخوام مطئمن شم که مسیر های درستی رو بک آپ گرفتم یا نه ؟
چون این بازی طوریه که سیوهای اینترنتیش باهات جور در نمیاد !
یه مشکل دارم
توی ویستا از کجا باید سیوها رو پیدا کنم؟؟؟
کسی میدونه؟سیوهای بازی در ویندوز ویستا به این آدرس:
C:\Users\xxxxx\Documents\Eidos\Tomb Raider - Underworld
xxxxx >> نام یوزر
من نمی دونم سر اسکلتو از کجا گیر بیارم.رفتم تو اون مبعد که اولش ببر های سیاه بهت حمله می کنند و چند تا آدم که بهت تیر می زنند.بعد اونا رو کشتم و ستونارو گرفتمو رفتم تواون جا که حالت یمک مکان که یک ستون توش داره از ستون رفتم بالا رفتم قسمت بالای اون دیوارش یه کم رفتم جلو یه اتاق مانند بود البته اتاقی که سقف نداشته باشه دیگه اونجا هیچی نیست فقط یه سوراخ که وقتی میری توش از همون جای اول سر در میاری؟در داخل معبد, سنگی بزرگ به شکل مکعب بر روی یک پایه سنگی قرار گرفته. وقتی وارد معبد میشن باید خودتون رو به سمت دیگر برسونین. در صورتی که روبه روی شما به سمت حلقه در طرف دیگر باشه باید قلاب رو به طرف حلقه پرتاب کنین طوری که قلاب از سمت چپ سنگ رد شده باشه. بعد از قفل شدن در همون وضع به سمت راست حرکت کنین تا سنگ بالای سکو به کف محوطه سقوط کنه تا راه رسیدن به جمجمه باز بشه...
EASPORTS-FIFA
02-01-2009, 10:22
من بد بخت شدم.ویندوزمو عوض کردم همه ی سیوا پاک شدن.حالا چیکار کنم؟قسمت بعدی جنگل بودم.همونجا که چندتا سگ میان.کسی سیوشو نداره؟
چقدر مرحله هاش راحته.Tomb raider پلی استیشن خیلی بیشتر حال میداد.
tatu_mail
08-01-2009, 10:29
salam sharmande font farsi nadashtam
man inja gir kardam lotfan eki komak kone 2 ta mabad ke in ahramo mikarkhonam daere vasat nemicharkhe
شما بايد اول سر مجسمه رو پيدا كنيد و اونو قرار بديد روي چرخواننده ي وسط تا بچرخه
همون اول بازي يك مكان بود ، كه بايد از همونجا سر مجسمه رو بدست مياورديد
tatu_mail
08-01-2009, 10:58
شما بايد اول سر مجسمه رو پيدا كنيد و اونو قرار بديد روي چرخواننده ي وسط تا بچرخه
همون اول بازي يك مكان بود ، كه بايد از همونجا سر مجسمه رو بدست مياورديد
mamnon dost khobam
vali hamoon avl marhale raftam e ja bood bardashtamesh tabaghe bala ham bood vali vaghti miram pishe in mojasame hich chizi nemiyad ke saresho bezaram yani bug bazie???
Man beramn font farsi benevisam ta fosham nadadid
mamnon dost khobam
vali hamoon avl marhale raftam e ja bood bardashtamesh tabaghe bala ham bood vali vaghti miram pishe in mojasame hich chizi nemiyad ke saresho bezaram yani bug bazie???
Man beramn font farsi benevisam ta fosham nadadid
بايد روبروي مجسمه بايستيد علامت دست مياد ;)
milad1987
09-01-2009, 10:44
سلام.من توی مرحله ی بعد از تقویم گیر کردم.بعد از تموم کردن تقویم از راهروی وسط محوطه رفتم پایین.بعدش رسیدم به یه جایی که 8 تا مجسمه هستش که دور یک سنگ نشستن.دستشون هم عصا هست.باید 4 تا سنگ ابی-نقره ای -زرد -قرمز رو از توی چهار تا اتاق پشت هر مجسمه بیاری.من همشون رو اوردم فقط مونده سنگ زرد.نمی تونم برم توی اتاقی که سنگ زرد اونجاست.نمی تونم هیچ راهی پیدا کنم.کمکم کنید!
سلام.من توی مرحله ی بعد از تقویم گیر کردم.بعد از تموم کردن تقویم از راهروی وسط محوطه رفتم پایین.بعدش رسیدم به یه جایی که 8 تا مجسمه هستش که دور یک سنگ نشستن.دستشون هم عصا هست.باید 4 تا سنگ ابی-نقره ای -زرد -قرمز رو از توی چهار تا اتاق پشت هر مجسمه بیاری.من همشون رو اوردم فقط مونده سنگ زرد.نمی تونم برم توی اتاقی که سنگ زرد اونجاست.نمی تونم هیچ راهی پیدا کنم.کمکم کنید!
شما يك عكس از محيط دورش بزاريد تا راهش رو بگم
milad1987
09-01-2009, 22:54
مشکلم حل شد.حالا رسیدم به اونجایی که از دهان اژدها آب آبی رنگی میریزه.همون که مجسمه ثور زیرش هستش.هی باید سطح اب رو ببری پایین.
tatu_mail
10-01-2009, 17:36
سلام نمیدونم من ویندوز تازه ریختم الان که این بازی و باز میکنم یه ارور میده من میخوام بدونم این اررور چیه که بعضی وقتها یه جا گیر میده ؟
mani_111
10-01-2009, 22:38
سلام خدمت دوستان بازی خور عزیز...
من توی یک مرحله ی توم ریدر گیر افتادم،همونجایی که سطح آب دو مرحله میاد پایین...همه ی کارها را انجام دادم مثلا از تو اون اتاقک چیی رو گرفتم و از چشم مجسمهی بزرگ هم یک شیء طلایی رنگ رو گرفتم ولی باز نمیدونم چیکار کنم،لطفا راهنمایی کنین.اینم عکس مرحله:
يعني شما الآن داريد برميگرديد بالا؟!
اگر آره ، بايد به كمك قلابهايي كه به دهنه مار وصله بريد بالا و بايد سريع باشيد چون آب خيلي زود مياد بالا :46:
tatu_mail
12-01-2009, 17:52
سلام نمیدونم من ویندوز تازه ریختم الان که این بازی و باز میکنم یه ارور میده من میخوام بدونم این اررور چیه که بعضی وقتها یه جا گیر میده ؟
به نظرتون یه نسخه دیگه ویندوز نصب کنم؟؟/
من دو بار اینو نصب کردم بازم همین مشکلو داشت
tatu_mail
13-01-2009, 01:46
سلام دوستان گلم
تامب رايدرو تمام كردم به خاطر اين بازي رفتم يه كارت گراف خريدم
من چون Englisham خوب نيست زياد متوجه موضوع بازي نشدم
دوستان اگه ميشه يه نقد تز بازي تنظيم كنن ممنون ميشيم
من Tomb raidero از شماره 1 بازي كردم تا همين شمارش
كه از Legend گرافيك و موضوع بازي عوض شد كه من از موضوع سر در نياوردم
اين اخرين شملرشم كه بازي كردم به جاي New Game يه promt به نام Treasure hunt اگه اشتباه نكنم اومده كه يه راست از رو قايقش مياد كه تمام درها بازه اين براي چيه تمام درها كه باز كرديم بازه و ب راهتي ميشه ادامه داد
بهد اين دمو هاش چرا ذخيره نشد؟ دلم ميخواد باز ببينم دمو اخرشو
ممنون يكه داستانشو توضيح بده
مرسي
havas_1980
13-01-2009, 03:39
... ممنون يكه داستانشو توضيح بده...
شرح داستان بازی در آدرس زیر موجود هست:
... اين اخرين شملرشم كه بازي كردم به جاي New Game يه promt به نام Treasure hunt اگه اشتباه نكنم اومده كه يه راست از رو قايقش مياد كه تمام درها بازه اين براي چيه تمام درها كه باز كرديم بازه و ب راهتي ميشه ادامه داد...بعد از پایان بازی, بخش Treasure Hunt (شکار گنج) باز میشه و هدف اینه که شما به دنبال مابقی گنج ها هستین.
در این حل وضع, معما دیگه وجود نداره چون مسیر حرکت در هر مرحله باز هست.
شما این امکان رو دارین مرحله رو تا جایی که دوست دارین ادامه بدین و گنج ها رو پیدا کنین.
سپس با زدن کلید Tab, انتخاب Revisit Location به بخش دیگری برین و گنج های اون بخش رو پیدا کنین.
... بهد اين دمو هاش چرا ذخيره نشد؟ دلم ميخواد باز ببينم دمو اخرشو...
بر خلاف دو قسمت قبلی دیگه امکان ذخیره دمو های بازی وجود نداره.
tatu_mail
13-01-2009, 03:53
شرح داستان بازی در آدرس زیر موجود هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از پایان بازی, بخش treasure hunt (شکار گنج) باز میشه و هدف اینه که شما به دنبال مابقی گنج ها هستین.
در این حل وضع, معما دیگه وجود نداره چون مسیر حرکت در هر مرحله باز هست.
شما این امکان رو دارین مرحله رو تا جایی که دوست دارین ادامه بدین و گنج ها رو پیدا کنین.
سپس با زدن کلید tab, انتخاب revisit location به بخش دیگری برین و گنج های اون بخش رو پیدا کنین.
بر خلاف دو قسمت قبلی دیگه امکان ذخیره دمو های بازی وجود نداره.
مرسي دوست خوبم
حيف شد دمو هارو نميشه ذخيره كرد اخه يه جا هست توش سه تا دمو داره دمو اولي دمو نوشته اخر و يه خلاصه از داستان قبله
اون گنجها هم زياد به درد من نيمخوره :27:
به هر حال ممنون واقعا بازي خوش گرافيكي بود دست سازندشم درد نكنه
acmilan308
13-01-2009, 22:45
سلام به همگی.
من تو مرحله مکزیک اون جایی که درها بسته میشه باید با موتور سریع بری تو تا بسته نشده.
وقتی وارد اونجا میشی دستگیره هست که باید یه سر مجسمه رو سر جاش بزاری وقتی برای پیدا کردن سر مجسمه از پله ها پایین میرم به یه پل چوبی که شکسته میرسم هر کاری کردم چه با موتور چه همین جوری نتونستم رد بشم.(امیدوارم خوب توضیح داده باشم) اسم مرحلشم اینه : suthern mexico: the midgard serpent
لطفا کمک کنید.
شما باید اون میله هایی که به دیوار هست رو بگیری و بری بالا و اویزون بشی تا اون اهرم بیاد پایین و پل دوباره فعال بشه
acmilan308
14-01-2009, 10:23
شما باید اون میله هایی که به دیوار هست رو بگیری و بری بالا و اویزون بشی تا اون اهرم بیاد پایین و پل دوباره فعال بشه
سلام.
آخه من این طرف پلم ولی میله ها اون طرفند.
هرجوری بپرم یا با موتور هم که بپرم به لبه پل میرسم ولی از اون بالا نمیره و میفتم پایین.
havas_1980
14-01-2009, 10:55
سلام به همگی.
من تو مرحله مکزیک اون جایی که درها بسته میشه باید با موتور سریع بری تو تا بسته نشده.
وقتی وارد اونجا میشی دستگیره هست که باید یه سر مجسمه رو سر جاش بزاری وقتی برای پیدا کردن سر مجسمه از پله ها پایین میرم به یه پل چوبی که شکسته میرسم هر کاری کردم چه با موتور چه همین جوری نتونستم رد بشم.(امیدوارم خوب توضیح داده باشم) اسم مرحلشم اینه : Suthern mexico: The midgard serpent
لطفا کمک کنید.
اگه منظورتون اینه که دقیقا به اولین شکاف رسیده باشین و سکوی پرش پایین باشه, متاسفانه با یکی از باگ های بازی رو به و شدین. برای حل این مشکل, یا از ترینر بازی بایستی استفاده کنین و یا آخرین پچ بازی رو کرکش رو از پست بعدی دریافت کنین که راه دوم رو پیشنهاد می کنم. (باگهای زیاد بازی حل خواهد شد)
havas_1980
14-01-2009, 10:56
دریافت پچ ورژن 1.1 بازی Tomb Raider: Underworld و کرک از این آدرس ها:
Tomb Raider: Underworld v1.1 Patch | Size: 108.59MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدTomb Raider: Underworld v1.1 Patch Crack | Size: 6.50MB
tatu_mail
14-01-2009, 19:12
دریافت پچ ورژن 1.1 بازی tomb raider: Underworld و کرک از این آدرس ها:
tomb raider: Underworld v1.1 patch | size: 108.59mb
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدtomb raider: Underworld v1.1 patch crack | size: 6.50mb
سلام دوست عزيز اين پچ چي هست چه كاري انجام ميده؟:20:
HoJJaT_007
14-01-2009, 20:22
Inability of users to map the mouse buttons.
- Inability of users to map the ‘center camera’ button.
- Some occasional crash fixes.
- Graphics card stability:
+ A change to re-enable use of some graphics card features on ATI hardware, with their latest drivers.
+ Progress has been made towards addressing stalling on GeForce 6/7 series hardware.
- Fixed compatibility issues with certain Realtek sound drivers which could cause crashes.
- Autosaves now made for each chapter. Number of save slots is increased to accommodate these.
- Bug with ramp not raising in Xibalba.
- Fixed black screen deadlock when skipping doppelganger cinematic.
- Issue with door lever at Kraken room entrance.
- Occasional control issue during headshot move.
- Fixed an occasional problem when entering a save game filename.
- Some PDA fixes.
- Some cinematic subtitle fixes
این کار ها رو انجام میده
tatu_mail
14-01-2009, 20:44
Inability of users to map the mouse buttons.
- Inability of users to map the ‘center camera’ button.
- Some occasional crash fixes.
- Graphics card stability:
+ A change to re-enable use of some graphics card features on ATI hardware, with their latest drivers.
+ Progress has been made towards addressing stalling on GeForce 6/7 series hardware.
- Fixed compatibility issues with certain Realtek sound drivers which could cause crashes.
- Autosaves now made for each chapter. Number of save slots is increased to accommodate these.
- Bug with ramp not raising in Xibalba.
- Fixed black screen deadlock when skipping doppelganger cinematic.
- Issue with door lever at Kraken room entrance.
- Occasional control issue during headshot move.
- Fixed an occasional problem when entering a save game filename.
- Some PDA fixes.
- Some cinematic subtitle fixes
این کار ها رو انجام میده
ممنون
ما كه بي سواديم زياد ازش نفهميديم به هر حال Tanks :10:
HoJJaT_007
14-01-2009, 21:21
کلا :
مشکلات دوربین , مشکلات کرش کردن , مشکلات صفحه سیاه و ... حل میکنه .
دوستان من وقتي وارد بازي ميشم نيو گيم كه ميكنم كلاي طول ميده آخرش يه صفحه آبي مياد ميگه بايس را آبگريت كنك چيكار كنم
tatu_mail
16-01-2009, 16:10
سلام من يه بار يه دكمه زدم تو بازي از روي زمين سنگ برداشت پرتاب كرد
بايد چه دكمه ايو بزنم يادم رفته ممنون
HoJJaT_007
16-01-2009, 17:30
فکر کنم e باشه .
برای پرتابم کپس لاک
------
HEGOR >
شما کارت گرافیک یا رمت به این بازی نمیخونه
با سلام
در راند مکزیک دوستان گیر کردم
بعد از این که در معبد کمربند قدرت را گرفتم ودرهمان بالای آنجا چشم مجسمه را گرفتم وبعد از آنجا کاملا بیرون اومدم راه پله رو اومدم بالا تااومدم اول معبد که اهرم رو نمیکشید بازم نکشید حالا چی کار کنم دقیقا لطف کنید چی کار کنم.
مچکرم دوستان
havas_1980
16-01-2009, 23:58
با سلام
در راند مکزیک دوستان گیر کردم
بعد از این که در معبد کمربند قدرت را گرفتم ودرهمان بالای آنجا چشم مجسمه را گرفتم وبعد از آنجا کاملا بیرون اومدم راه پله رو اومدم بالا تااومدم اول معبد که اهرم رو نمیکشید بازم نکشید حالا چی کار کنم دقیقا لطف کنید چی کار کنم.
مچکرم دوستاناگه منظورتون اینه که هنگام خروج, سر جگوار رو سرجاش قرار دادین ولی اهرم کنار درب معبد هیچ تکونی نمیخورده, متاسفانه با یک باگ رو به رو هستین. برای حل این مشکل Restart یا Reload پیشنهاد میشه.
سلام خدمت هوس عزیز
فکرکنم سرجگوارو اصلا پیدا نکردم
کل بازی رو هم زیرو رو کردم نبود(همه کارها را هم فکر کنم کردم)
دقیق کجاست لطف کنید راهنمایی کنید
مچکرم
Hegor >
شما کارت گرافیک یا رمت به این بازی نمیخونه[/qu
يعني هيچ راهي غير از عوض كردن كارت گرافيك ندارم
havas_1980
17-01-2009, 12:51
سلام خدمت هوس عزیز
فکرکنم سرجگوارو اصلا پیدا نکردم
کل بازی رو هم زیرو رو کردم نبود(همه کارها را هم فکر کنم کردم)
دقیق کجاست لطف کنید راهنمایی کنید
مچکرمراه رو تا می تونید برگردید... باید دقیقا به جایی برسید که راه توسط چند بلوک بسته شده و امکان ادامه کار با موتور وجود نداره. (بعد از حل معمای مجسمه ها به همراه عصاهای سلطنتی)
روی کف زمین و در کنار یک اسکلت میتونید سر جگوار رو پیدا کنید.
Asuka-200X
17-01-2009, 13:41
یک سوال : تلفظ صحیح tomb raider تومب ریدر هست یا تام رایدر؟؟؟؟؟؟؟
HoJJaT_007
17-01-2009, 14:33
تام رایدر
----
يعني هيچ راهي غير از عوض كردن كارت گرافيك ندارم
خیر
دوستان من تو یه قسمت مکزیکو گیر کردم . همون جایی که یه سنگ رو ور میدارم بعد چند تا دیوار هی تند تند به هم متصل میشند و از هم جدا میشند و راه رو میبندند. یه حلقه هم اونطرف دیوارا هست ولی تا دیوارها به هو وصل میشند قلاب تفنگ از حلقه جدا میشه؟ لطفا راهنمایی کنید
دوستان من تو یه قسمت مکزیکو گیر کردم . همون جایی که یه سنگ رو ور میدارم بع چند تا دیوار هی تند تند به هم متصل میشند و از هم جدا میشند و راه رو میبندند. یه حلقه هم اونطرف دیوارا هست ولی تا دیوارها به هو وصل میشند قلاب تفنگ از حلقه جدا میشه؟ لطفا راهنمایی کنید
بايد سريع قلاب رو بكشيد تا سنگ بيفته اون وسط تا ديوار ها بسته نشن بعد رد بشيد :46:
حالا تو مرحله island گیر کردم . همون راهروی یا تالار بزرگ که چند تا چکش بزرگ مدام به دیوارا ضربه میزنند. الان هم به اون قسمت اخرای تالار رسیدم همون اتاقی که یه غول بزرگ زنده میشه ، اونو نابودش میکنم بعد هم از اون وزنه ها بالا میرم و خودم رو به یکی از اون میله ها اویزون میکنم و بعد هم اون زنجیر رو میگیرم ولی زنجیر برعکس میره و لارا میوفته پایین و میمیره . حالا باید چیکار کنم؟
havas_1980
24-01-2009, 01:29
حالا تو مرحله island گیر کردم . همون راهروی یا تالار بزرگ که چند تا چکش بزرگ مدام به دیوارا ضربه میزنند. الان هم به اون قسمت اخرای تالار رسیدم همون اتاقی که یه غول بزرگ زنده میشه ، اونو نابودش میکنم بعد هم از اون وزنه ها بالا میرم و خودم رو به یکی از اون میله ها اویزون میکنم و بعد هم اون زنجیر رو میگیرم ولی زنجیر برعکس میره و لارا میوفته پایین و میمیره . حالا باید چیکار کنم؟دقیقا در حال گرفتن همون زنجیرهایی که بر خلاف جهت حرکت میکنن باید کلید e رو برای سریع حرکت کردن بزنین.
بلاخره تموم شد. بازی قشنگی بود.
فقط تو این موندم که چرا مادر لارا به اون شکل عجیب در اومده بود ؟
و چرا خیلی از اون موارد قفل شده باز نشدند؟
فکر کنم که مادر لارا توی اون آب مخصوص افتاده بود که فقط مخصوص زنده کردن مرده ها بوده
چون همه موجوداتی هم که از توی اون اب در میان همون شکلین
روزي چند ساعت بازي ميكنيد؟
Aseman e ghermez 2
26-01-2009, 21:05
سلام بچه ها من تا مرحلهی بعد از دریا رو رفتم مخم داشت سوت میکشید
!کسی سیو بازی رو تو اون مرحله داره برام اپلود کنه؟؟؟؟ (سیوم پرید)
titanium_zarin
28-01-2009, 23:14
من توی جایی که دو تا مشعل که مثل اژدها هست گیر کردم.چه کار باید کنم؟؟؟؟
من توی جایی که دو تا مشعل که مثل اژدها هست گیر کردم.چه کار باید کنم؟؟؟؟
2 سنگ رو برداريد و روي سكوي سمت چپ بزاريد ( همون سكويي كه اپيين اژدها هست ) و بهد به زير سكوي سمت راست بريد و با قلاب گيره ي اژدها رو بگيريد و بكشيد ( فقط زيرش نباشيد كه ميميريد! ) اينجوري سر اژدهاي سمت راست ميفته روي سكو بعد اون دسته رو بكشيد و ادامه ي بازي
titanium_zarin
29-01-2009, 11:25
حالا یه در هست مثل همون قبلی ولی سنگی نیست که بندازم روش.چه کار کنم؟؟؟؟در چه جوری باز میشه؟؟؟؟
havas_1980
29-01-2009, 12:00
حالا یه در هست مثل همون قبلی ولی سنگی نیست که بندازم روش.چه کار کنم؟؟؟؟در چه جوری باز میشه؟؟؟؟لطفا یه عکسی بزارید...
titanium_zarin
29-01-2009, 12:51
من هشت پا رو کشتم.یه کم رفتم جلو یه در هست که یه مجسمه توشه یه دستکش هم هست اونجا.ولی در رو نمیدونم چه جوری باز کنم.
عکس که هیخوام بگیرم.کامپیوتر هنگ میکنه.لطفا کمک کنید...
من هشت پا رو کشتم.یه کم رفتم جلو یه در هست که یه مجسمه توشه یه دستکش هم هست اونجا.ولی در رو نمیدونم چه جوری باز کنم.
عکس که هیخوام بگیرم.کامپیوتر هنگ میکنه.لطفا کمک کنید...
سمت راست بالاي ديوار يك سوراخ هست كه بايد از اونجا رد بشيد و به يك منطقه ميرسيد كه 2 تا سنگ و يك سكو وجود داره ، شما بايد اون سنگ ها رو بلند كنيد و روي سكو بايستيد با اين كار دريچه به سالن اصلي باز ميشه و بعد سنگ ها رو پرتاب ميكنيد توي سالن :46:
titanium_zarin
29-01-2009, 13:08
چه جوری پرت کنم؟؟؟؟؟؟بعد چه جوری خودم بیام بیرون؟؟؟
ببخشید اگه اینقد خنگماااااااااااااااااااا
havas_1980
29-01-2009, 14:28
چه جوری پرت کنم؟؟؟؟؟؟بعد چه جوری خودم بیام بیرون؟؟؟...
روی همون صفحه کف زمین برین و برای پرت کردن سنگ های کوچیک کلید Caps Lock رو بزنین.
باز هم روی صفحه بمونین و بعد از باز شدن در, به سرعت از اون عبور کنین.
titanium_zarin
29-01-2009, 15:32
ممنون که کمک میکنید.حل شد.
چند نفر اومدن و منو زدن.بعدشم رفتن.من تا یه جایی دنبالشون کردم.رسیدم به همون جایی که سر اژدها داشت.درست اومدم؟؟؟؟بعدش کجا باید برم؟؟؟؟؟؟؟
havas_1980
29-01-2009, 15:35
ممنون که کمک میکنید.حل شد.
چند نفر اومدن و منو زدن.بعدشم رفتن.من تا یه جایی دنبالشون کردم.رسیدم به همون جایی که سر اژدها داشت.درست اومدم؟؟؟؟بعدش کجا باید برم؟؟؟؟؟؟؟بله... باید به نقطه شروع همین مرحله برگردین!
titanium_zarin
29-01-2009, 23:49
توی جنگل.
از اون سکوی افتادم و رسیدم پیش مجسمه ها.از در کنارشون رفتم.از یه سوراخم رفتم پایین که از همه جاش خاک میاد و ته اش هم یه در آهنی هست.از کجا و چه جوری باید برم بیرون؟؟؟؟؟؟کمکککککککککککک ککک
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.