مشاهده نسخه کامل
: کمک کنید ! مشکل با Dvd-rw Dru
AdriftSlave
22-12-2007, 12:21
سلام
من پارسال یه دی وی دی رایتر با مشخصات بالا خریدم . یه مشکل داره و اونم اینه که کار اصلیشو انجام نمیده !
از پارسال تا حالا 4 بار سعی کردم دی وی دی رایت کنم ولی نتیجه اش سوختن تمام دی وی وی های خامم بوده . اولین رایت با نرو بود و گمان می کردم دلیل مشکل پیش اومده ناشی از برنامه است . با الکل و کلون هم هیچ نتیجه ایی نگرفتم !
جالب اینجاست که یکی از دوستانم تو سیستم خودشون با درایور بنده تونسته بودند یه فیلم رو کامل رایت کنند ولی بنده حتی نتونستم اون فیلمو اجرا کنم !
بعضی اوقات تو ران دی وی دی های دیگه هم مشکل داره .
زمانی که درایورم رو خریدم یکی هم برای یکی دیگه از دوستانم گرفتم و ایشون هم الان همین مشکل رو دارن !
تقریبا" مطمئنم که مشکل از سیستم منه و بردن داریور به گارانتی (ایران رهجو) فایده ای نداره !
دوستان اگه نظری دارند تا ما از این مشکل نجات پیدا کنیم و دیگه دی وی دی نسوزونیم لطفا" بفرمایند.
یا حق !
chaos theory
22-12-2007, 12:45
مارکش چی بود؟
AdriftSlave
22-12-2007, 13:25
مارکش چی بود؟
Sony 18X DVD-dual layer
chaos theory
22-12-2007, 13:34
باید عرض کنم من از حرفایی که گفتی این برداشت رو دارم که Dvd درسته چون میگی دوستت رو سیستمش باهاش مشکلی نداشته .
به غیر از این Dvd_rw چند تا Optical Drive دیگه رو سیستمت داری؟
AdriftSlave
22-12-2007, 15:39
درست میفرمایید.
فقط یه سی دی رام.
chaos theory
22-12-2007, 18:00
درست میفرمایید.
فقط یه سی دی رام.
یعنی هم DVD_RW هم CD_ROM ؟
AdriftSlave
23-12-2007, 00:12
یعنی هم DVD_RW هم CD_ROM ؟
بله دیگه . فکر نمی کنم چیزه عجیبی باشه !
به نظر شما چه باید کرد ؟
البته گذاشتن dvd-rwهمراه یهcd-rom مشکلی ایجاد نمی کنه هیچ ,کمک به بالا رفتن کارایی dvd-rwمیکنه
این روز ها هرکی می خواد سیستم جمع کنه یا dvd-rw بخره ,بهش پیشنهاد میدن که حتما یه cd-rom بزاره کنارش
من فکر نمی کنم اشکال از cd-rom باشه
dvd-rw دوستت که باهم خریدین ورو سیستمش نصب کرده
ببین مشخصات سیستمش چیه
بعد با مال خودت واون یکی دوستت که dvd روش جواب داده مقایسه کن
از اونجا که پاوروram عضو مهم یه سیستم هستن توی مقایسه ات حواست بیشتر جمع این دوتا باشه
اخه بیشتر این اشکالهای الکی معمولآ به خاطر این دو تاست
chaos theory
23-12-2007, 17:32
نه دوست من
منظوره من از پرسیدن سوال برداشتی که شما کردی نبود میخواستم ببینم اگه از 2 تا optical drive داره استفاده میکنه ببینم که ورودی SATA دارن یا IDE هستند که در اینصورت حالت SLAVE و MASTER رو رعایت کرده این دوستمون یا نه .
به هر حال سیستم ایشون الان جلوی ما نیست که ببینیم و مشکلش رو حل کنیم همینجوری باید یکی یکی سوال ازش بپرسیم تا ببینیم مشکل کجاست.
AdriftSlave
24-12-2007, 16:56
نه دوست من
منظوره من از پرسیدن سوال برداشتی که شما کردی نبود میخواستم ببینم اگه از 2 تا optical drive داره استفاده میکنه ببینم که ورودی SATA دارن یا IDE هستند که در اینصورت حالت SLAVE و MASTER رو رعایت کرده این دوستمون یا نه .
به هر حال سیستم ایشون الان جلوی ما نیست که ببینیم و مشکلش رو حل کنیم همینجوری باید یکی یکی سوال ازش بپرسیم تا ببینیم مشکل کجاست.
IDE و slave ... هم درست رعایت شده .
همونطور که عرض کردم دی وی دی کار می کنه ولی رایت نمی کنه !
به نظر دوستان باید چیکار کنم؟
chaos theory
24-12-2007, 18:17
از کجا میدونید که درست هستند.
کابل مستقیم رو رو چه حالتی و کابل مابین رو رو چه حالتی گذاشتید.؟
AdriftSlave
26-12-2007, 09:54
از کجا میدونید که درست هستند.
چونکه خودم وصلش کردم و همونطور که عرض کردم رایتر با سی دی مشکل نداره ولی نمیشه دی وی دی رایت کرد
کابل مستقیم رو رو چه حالتی و کابل مابین رو رو چه حالتی گذاشتید.؟
منظورتون چیه؟
AdriftSlave
02-01-2008, 17:15
شما رو به خدا به کمکم بیاید .
تا چند وقته دیگه گارانتی دی وی دیم تموم میشه!!!
Mehdi_44
06-01-2008, 17:17
با سلام بنده هم مشکل این چنینی داشتم /فقط سیستم در شرکت گارانتی کننده کار میکرد / روی تمام سیستم دوستان امتهان کردم ولی کار نمی کرد / یک مدتی بعد از فلش کردنش هم کار کرد ولی الان هم دوباره دچار مشکل شدم
یک نگاه به تاپیک ایجاد شده در این مورد بنداز
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AdriftSlave
07-01-2008, 11:19
سلام
به تاپیک رفتم راستش چیزه زیادی نفهمیدم .
الان دارم firmware رایترم رو دانلود میو کنم . ان شا الله که جواب بده (راستش اصلا" بلد نیستم چه جوری باید باهاش کار کنم)
میشه یه توضیح کوچولو در مورد فریم ویر بدید.
تنکس.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.