مشاهده نسخه کامل
: چجوري ميشه از يه برنامه سي دي bootable درست کرد ؟
moslem.b
20-12-2007, 13:56
من مي خوام از norton ghost سي دي bootable درست کنم چجوري اين کار رو انجام بدم ؟
مي خوام به محض اينکه سي دي بوت شد بطور اتوماتيک کاربر وارد برنامه بشه (فايل برنامه اجرا بشه)
سلام عزیزم
تو قسمت امضای اقای mb-danger یا لینک هستش که نوشته مقالات
برو اونجا اموزش کامل برنامه هستش
موفق باشی عزیزم
djsystem
20-12-2007, 16:13
تو قسمت امضای اقای mb-danger یا لینک هستش که نوشته مقالات winxp جان اون (The page cannot be displayed ) رو نشون میده اگه کسی اونو داره بزاره تو سایت
MB_Danger
20-12-2007, 21:23
سلام ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
moslem.b
21-12-2007, 16:07
آقا مشکل من اینه که می خوام وقتی سی دی رو گذاشتم برنامه خودش اجرا بشه نه اینکه با زدن دستور فایل رو اجرا کنم یه چیزی تو مایه های اتوران می خوام ولی تو محیط داس
نمی خوام ایمیجی که درست می کنم حالت بوت داشته باشه
می خوام برنامه ی norton ghost حالت بوت اتوماتیک داشته باشه
تو یه سی دی دیدم وقتی گذاشتمش خود به خود برنامه ی norton ghost بوت شد بدون وارد کردن هیچ فرمانی
MB_Danger
21-12-2007, 17:07
آقا مشکل من اینه که می خوام وقتی سی دی رو گذاشتم برنامه خودش اجرا بشه نه اینکه با زدن دستور فایل رو اجرا کنم یه چیزی تو مایه های اتوران می خوام ولی تو محیط داس
نمی خوام ایمیجی که درست می کنم حالت بوت داشته باشه
می خوام برنامه ی norton ghost حالت بوت اتوماتیک داشته باشه
تو یه سی دی دیدم وقتی گذاشتمش خود به خود برنامه ی norton ghost بوت شد بدون وارد کردن هیچ فرمانی
سلام ...
عیدتان مبارک :11:
وقتی دیسکت بوت ویندوز 98 رو ساختید ، فایلی با نام AUTOEXEC.BAT ( این فایل Super Hidden ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است ) در داخل آن وجود دارد که باید دستور اجرای فایل GHOST.EXE را در آن بنویسید .
مثلا اگر فایل GHOST.EXE در پوشه ای با نام MOSLEM قرار داشته باشد باید مراحل زیر را دنبال کنید :
1 . روی فایل AUTOEXEC.BAT راست کلیک نمایید و از منوی ظاهر شده روی گزینه ی Edit کلیک کنید تا محیط ویرایش Notepad ظاهر شود .
2 . عبارت rem clean up environment variables و =set CDROM را پیدا نمایید و در بین آنها کد زیر را اضافه کنید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3 . از منوی File روی گزینه ی Save کلیک کنید .
مثالی دیگر :
اگر می خواهید برنامه ی GHOST.EXE را در ریشه ی CD قرار دهید ( نه در Folder خاصی ) مراحل زیر را دنبال کنید :
1 . روی فایل AUTOEXEC.BAT راست کلیک نمایید و از منوی ظاهر شده روی گزینه ی Edit کلیک کنید تا محیط ویرایش Notepad ظاهر شود .
2 . عبارت rem clean up environment variables و =set CDROM را پیدا نمایید و در بین آنها کد زیر را اضافه کنید .
3 . از منوی File روی گزینه ی Save کلیک کنید .
اگر پارامتر خاصی در نظر دارید می توانید آن را به کدهای فوق اضافه نمایید .
سوالی بود حتما بپرسید .
موفق باشید .
moslem.b
21-12-2007, 20:50
دست گلت درد نکنه MB_Danger جان امتحان می کنم اگه به مشکلی برخوردم حتما" مزاحمت می شم قربون مرامت . . .
djsystem
21-12-2007, 21:07
مثلا اگر فایل GHOST.EXE
mb_danger عزیز در مورد hiren cd چطور؟ اون که دیگه یکدونه برنامه نیست
سلام عزیزان
منم خیلی دوست دارم بدونم hiren رو چه جور ساختن
واقعا یه پدیده حساب میشه
mb-danger عزیز منتظرم
موفق باشین
djsystem
22-12-2007, 17:05
من یک hiren dc این شکلی دیدم به جای اینکه ویندوز از روی هارد لود بشه (با توجه به تنظیمات setup) خود به خود از روی cd لود شد
ایا همه hiren ها اینجوریند؟
moslem.b
23-12-2007, 07:02
من تونستم فلاپی بوت درست کنم همون جور که خواستم حالا چه جوری سی دیش کنم ؟
منم خیلی دوست دارم بدونم hiren dc رو چه جور ساختن
djsystem
23-12-2007, 14:52
چه جوری لطفا اموزش کاملی بدید
moslem.b
23-12-2007, 21:28
چند پست بالاتر MB_Danger عزیز کامل مراحل رو توضیح داده
MB_Danger
23-12-2007, 22:21
سلام دوستان
پست شماره ی 6 ویرایش شد .
مجددا مطالعه فرمایید .
اگر با مفاهیم پایه ای DOS آشنا باشید ، ساختن Hiren's BootCD و امثال آن کار چندان دشواری نیست ...
نکته : آشنایی با یکی از زبان های برنامه نویسی تحت DOS ضروری است .
مثلا با انجام تغییرات کوچکی در فایل CONFIG.SYS می توانید :
1 . نام و رنگ منوها را تغییر دهید .
2 . رنگ زمینه را تغییر دهید .
3 . منوی پیش فرض را تغییر دهید .
4 . شمارش معکوس را از 30 به عدد دلخواه کاهش یا افزایش دهید .
و ...
آخرای آموزش Norton Ghost توضیح داده شده ...
موفق باشید .
moslem.b
24-12-2007, 16:48
اینم ایمیج سی دی بوت ghost با حجم کمتر از 1m
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
djsystem
25-12-2007, 17:54
پس چرا برای من نشد ؟
اقا من اگه بخام به جای norton ghost یک برنامه دیگه که اسمش cmospwd-5.0 هست رو بسازم (با flappy ) چه جوری میتونم
لینک دانلود cmospwd-5.0
جواب اینو یکی بده
من یک hiren dc این شکلی دیدم به جای اینکه ویندوز از روی هارد لود بشه (با توجه به تنظیمات setup) خود به خود از روی cd لود شد
MB_Danger
25-12-2007, 18:42
پس چرا برای من نشد ؟
اقا من اگه بخام به جای norton ghost یک برنامه دیگه که اسمش cmospwd-5.0 هست رو بسازم (با flappy ) چه جوری میتونم
لینک دانلود cmospwd-5.0
سلام ...
پست شماره ی 6 را مطالعه و از کد زیر استفاده کنید .
مهم : اگر برنامه نیاز به پارامتر خاصی دارد ، باید آن را به کدهای فوق اضافه نمایید .
پوشه ی cmospwd را در ریشه ی CD قرار دهید .
منظورتون Mini Windows 98 ـه ؟
djsystem
25-12-2007, 19:16
منظورتون Mini Windows 98 ـه ؟
بله
mb_danger گل میتونید فایلشو ی جا اپلود کنی ما برداریم؟
و ی سوال ایا اگه من هر چی تو اون cd هست رو توی cd دیگه رایت کنم cd دوم هم مثل اولی میشه؟
ایا hiren cd های دیگه هم میشه اونجوری کرد (خود به خود اجرا بشه)
MB_Danger
25-12-2007, 21:26
بله
mb_danger گل میتونید فایلشو یه جا اپلود کنی ما برداریم؟
سلام ...
مگه Hiren's BootCD رو ندارید ؟
فقط کافیه باهاش سیستم رو بوت کنید و به قسمت File Manager > Mini Windows برید .
Mini Windows 98 با نام Mini98.uha در Hiren's BootCD قابل دسترسی است .
برای مشاهده ، ویرایش و استخراج محتویات Mini98.uha می توانید از نرم افزار WinUHA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2005.02.27).exe) استفاده نمایید .
و ی سوال ایا اگه من هر چی تو اون cd هست رو توی cd دیگه رایت کنم cd دوم هم مثل اولی میشه؟
با برنامه های Write می تونید به راحتی تمام محتویاتش رو روی یه CD دیگه کپی کنید .
اما اگه می خواهید چند تا برنامه ی دیگه به مجموعه برنامه های Hiren's BootCD اضافه کنید ... نه !
CD دوم Bootable نخواهد بود .
مگر اینکه با IsoBuster فایل BootImage.img رو استخراج و به CD دوم اضافه کنی .
یا می تونید از Hiren's BootCD یه Image بگیرید و با UltraIso فایل های مورد نظرتون رو اضافه کنید و بعد رایتش کنید روی CD ...
متوجه نمیشم .
موفق باشید .
djsystem
26-12-2007, 14:13
ضمن تشکر فراوان از صبر و حوصله ای که به خرج میدید
مگه Hiren's BootCD رو ندارید ؟
داشتم ولی شکست الان هم خیلی نیاز دارم اگر جایی upload کنید حتما download میکنمش مهم نیست حجمش چه قدره فقط از اونایی باشه که خود به خود از روی cd بوت میشه
با برنامه های Write می تونید به راحتی تمام محتویاتش رو روی یه CD دیگه کپی کنید .
منظورم اینه با ویندوز بالا بیام و که کل فایل hiren رو copy کنم تو ی folder بعد ی cd دیگه بزارم از توی cdwriter و با خود ویندوز اون رو رایت کنم
متوجه نمیشم .
اخه من hiren دیدم که اینجوری نبود یعنی خود به خود اجرا نمیشد برای همین ما مجبور بودیم بریم تو setup و تنظیم کنیم که اول از cd rom بوت بشه ولی بعد یکی دیدم که مهم نبود تو setup کدوم باید اول چک میشد خود به خود از روی cd بوت میشد من الان یکی از نوع اول دارم چه جوری میتونم عین دومی کنمش
djsystem
26-12-2007, 14:28
راستی یادم رفت بگم من نتونستم floppy بوت اتومات رو درست کنم به 2 دلیل
1.حجم فایل ghost.exe زیاد بود و نمیشد تو floppy کپی کنم فایلهای بوتی که با اون نرم افزاره که لینکشو گداشته بودید درست کردم حجمش 866 بود و حجم ghost.exe حدود 900 kb
2.در موذد cmospwd هم نمی دونم چرا جواب نمیده
MB_Danger
26-12-2007, 15:49
ضمن تشکر فراوان از صبر و حوصله ای که به خرج میدید
داشتم ولی شکست الان هم خیلی نیاز دارم اگر جایی upload کنید حتما download میکنمش مهم نیست حجمش چه قدره فقط از اونایی باشه که خود به خود از روی cd بوت میشه
سلام ...
Hiren's BootCD 9.3 + KeyBoard Patch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Size : 79.69 MB
منظورم اینه با ویندوز بالا بیام و که کل فایل hiren رو copy کنم تو ی folder بعد ی cd دیگه بزارم از توی cdwriter و با خود ویندوز اون رو رایت کنم
نه !
اینجوری نمیشه .
باید CD رو به صورت Bootable رایت کنی .
اخه من hiren دیدم که اینجوری نبود یعنی خود به خود اجرا نمیشد برای همین ما مجبور بودیم بریم تو setup و تنظیم کنیم که اول از cd rom بوت بشه
نه تنها Hiren's BootCD بلکه تمام CD های Bootable همه این طوری هستن !
یعنی حداقل یکی از گزینه های بوت باید روی CD Drive یا DVD Drive تنظیم شده باشه تا بتونن سیستم رو بوت کنن .
ولی بعد یکی دیدم که مهم نبود تو setup کدوم باید اول چک میشد خود به خود از روی cd بوت میشد من الان یکی از نوع اول دارم چه جوری میتونم عین دومی کنمش
همچین چیزی وجود نداره !
راستی یادم رفت بگم من نتونستم floppy بوت اتومات رو درست کنم به 2 دلیل
1.حجم فایل ghost.exe زیاد بود و نمیشد تو floppy کپی کنم فایلهای بوتی که با اون نرم افزاره که لینکشو گداشته بودید درست کردم حجمش 866 بود و حجم ghost.exe حدود 900 kb
2.در موذد cmospwd هم نمی دونم چرا جواب نمیده
شما نباید فایل Ghost.exe رو توی دیسکت کپی کنید !
این فایل رو باید با برنامه ی Nero توی CD رایت کنید .
بطور خلاصه :
اول دیسکت رو بسازید .
فایل Autoexec.bat رو همونجوری که دوست دارید ویرایش کنید ( با عنایت به پست های قبلی )
و در نهایت با Nero سی دی رو به صورت Bootable رایت کنید ( آخرای آموزش Norton Ghost توضیح دادم )
البته Bootable از نوع اول !!
راستی !
Hiren's BootCD که Ghost داره ...
اگه دقیقا بگی می خوای چیکار کنی ، بهتر می تونم راهنماییت کنم .
یا علی
djsystem
26-12-2007, 18:45
نقل قول:
ولی بعد یکی دیدم که مهم نبود تو setup کدوم باید اول چک میشد خود به خود از روی cd بوت میشد من الان یکی از نوع اول دارم چه جوری میتونم عین دومی کنمش
همچین چیزی وجود نداره !
ولی mb_danger به جون خودم من یکی داشتم همین 10 روز پیش با اون همچین کاری کردم ولی بدبختی اینه که اون الان شکسته
من مي خوام از norton ghost سي دي bootable درست کنم چجوري اين کار رو انجام بدم ؟
مي خوام به محض اينکه سي دي بوت شد بطور اتوماتيک کاربر وارد برنامه بشه (فايل برنامه اجرا بشه)
بعدشم موضوع بحث سر این هست بطور اتوماتيک
نه boot معمولی
moslem.b
26-12-2007, 21:21
djsystem جان اون ایمیجی رو که من گذاشتم واسه دانلود یه نگاه بهش بنداز حجمش هم تقریبا" 1 مگه
من اونو با کلی دردسر از تو یه سی دی کش رفتم
وقتی اونو روی سی دی رایت کنی به محض اینکه سی دی رو بزاری تو سی دی رام
(به شرط اینکه بوت دستگاه شما از روی سی دی باشه)
صفحه ی اصلی برنامه اجرا میشه ضمنا" می تونی توی محیط برنامه از موس هم استفاده کنی
djsystem
27-12-2007, 09:54
djsystem جان اون ایمیجی رو که من گذاشتم واسه دانلود یه نگاه بهش بنداز حجمش هم تقریبا" 1 مگه
من اونو با کلی دردسر از تو یه سی دی کش رفتم
با تشکر از شما دوست عزیز باید بگم که من اونو همون شب دانلود کردم دست شما هم درد نکه
(به شرط اینکه بوت دستگاه شما از روی سی دی باشه)
مشکل اینه که بوت دستگاه اول از روی هارد باشه بعد cd ولی وقتی cd رو بزاری خود به خود از روی cd بوت بشه
mb_danger
اگه دقیقا بگی می خوای چیکار کنی ، بهتر می تونم راهنماییت کنم .
من خیلی از دوستان چه در فرومها و چه بیرون میبینم که مشکل فراموش کردن رمز بایوس رو دارند و میخوان اونو باز یابی کنند برنامه های پاک کردن رمز بایوس زیاده ولی به شرطی که بتونی از روی cd یا floppy بوت بشی ولی نمیشه چون پس رو نداری که وارد بایوس بشی اگه همچین cd باشه که هست کار برای همه راحت میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.