PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمايي براي كرك كردن نرم‌افزار HideTheIP v2.1.1

ULF_VB6
17-12-2007, 12:28
سلام
من نياز شديدي به اين برنامه دارم. هر چي تو نت گشتم كركي براي اين برنامه پيدا نكردم.
توي اكثر سايت‌ها يه فايل options.ini رو گذاشتن كه وقتي كپي ميشه توي پوشه برنامه، برنامه از حالت تريال خارج ميشه و ديگه اول كار پيغام تريال بودن نميده.
ولي وقتي ميزني ip رو عوض كنه، پيغام ميده كه سريال شما قبلا توسط شخص ديگه‌اي استفاده شده يا ميگه سريال شما banned شده.

خلاصه بعد از كلي جستجو تصميم گرفتم خودم برنامه رو كرك كنم. يه چيزايي از كرك سرم ميشه.
برنامه رو كه بررسي كردم ديدم مياد سريال و مشخصات ديگه‌اي كه براي رجيستر برنامه هست رو موقع اجراي برنامه از فايل options.ini ميخونه و وقتي ميزنيم ip رو عوض كنه اين اطلاعات رو به همراه درخواستمون براي سرورش ارسال ميكنه و از اون ور سرور بعد از بررسي اطلاعات يه اسكريپت براي برنامه ميفرسته، به احتمال زياد برنامه داخلش يه مترجم اسكريپت داره كه اسكريپت اجرا شده از سوي سرور رو ترجمه و اجرا ميكنه. چون من روي تابع MessageBoxA البته همشون bp گذاشتم ولي پيغامي كه ميگه سريال شما قبلا استفاده شده رو نميگيره.

با اين تفاسير من به اين نتيجه رسيدم كه اگه سريال وارد برنامه شده باشه به هيچ وجه نميشه اون رو كرك كرد. چون همه چيز به سرور بستگي داره.
ولي يه راه ديگه وجود داره. وقتي برنامه رو هنوز رجيستر نكرديم (قبل از كپي كردن فايل options.ini) ميشه باهاش ip رو عوض كرد. ولي دو تا محدوديت داره. يكيش اينه كه فقط سه روز ميشه از برنامه استفاده كرد. يكي ديگه اينه كه در هر روز فقط ميشه 5 بار ip رو عوض كرد.

من تونستم محدوديت اول رو بردارم يعني ديگه با شروع برنامه پيغام نميده كه شما فلان روز از وقتتون رو استفاده كرديد و فقط بهمان روز ديگه فرصت داريد. البته اساسي ورش داشتم. يعني فقط نيومدم پيغام رو ور دارم. بلكه عدد اصلي رو از ابتداي كار تغيير دادم. كه هميشه ثابت ميمونه.

ولي محدويت تغيير ip رو نتونستم كاري كنم. اگه كسي مي‌تونه كمكم كنه ممنون ميشم.
البته اگه كسي پيدا بشه كلا برنامه رو برام كرك كنه اونموقع ديگه خيلي عالي ميشه. چون من تجربم توي اين كار خيلي كمه يا بهتره بگم اصلا تجربه‌اي ندارم.
يه چيزه ديگه هم اين كه پيغامي كه براي تمام شدن محدوديت ip نشون ميده رو هم نميشه گرفت. چون مثل همون پيغام اولي از سوي سرور ارسال ميشه.

راستي برنامه pack يا protect نشده.
من از olly استفاده ميكنم. (اينو گفتم كه اگه خواستيد راهنماييم كنيد يه جوري بگيد كه منم حاليم بشه :31:)

» جزئیات درخواست کرک این نرم افزار
نام : HideTheIP v2.1.1
لينك دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سايت سازنده :

حجم فايل : 1.78 MB
محدويت‌ها : محدوديت زماني 3 روزه در اجراي نرم‌افزار و محدوديت در تعداد دفعات تغيير ip در هر روز (5 بار)
لينك تاپيك درخواست كرك در انجمن درخواست كرك و سريال :

mehdi_7070
18-12-2007, 19:18
تاپیک باز شد!

ULF_VB6
19-12-2007, 07:31
من تونستم محدوديت زماني رو (محدوديت در اجراي برنامه) ور دارم.
يعني برنامه ديگه پيغام تريال بودن نميده و مي‌تونيد تا هر موقع كه بخواهيد ازش استفاده كنيد.
ولي محدوديت در تعداد دفعات تغيير IP رو نتونستم كاري كنم. ولي ديروز به جاي 5 بار تونستم 10 بار ip رو عوض كنم (البته نميدونم چجوري اينجوري شد)
در ضمن فهميدم برنامه مياد يه فايل رو كه نمي‌دونم كجاست باز مي‌كنه يه اطلاعاتي رو از توش مي‌خونه و براي سرورش ارسال مي‌كنه. بعد سرور هم مياد و پيغام تمام شدن محدوديت تغيير IP ميده.

لطفا كمكم كنيد من در همين حد بلد بودم. ديگه بيشتر از اين سرم نميشه.
خيلي خيلي برام مهمه.

rezaete
19-12-2007, 08:15
همین کرک که ساختی رو هم بزار که حالی به حولی ... :10:

ULF_VB6
19-12-2007, 10:24
هرموقع تونستم کامل کرکش کنم میذارم براتون

rvin@
21-12-2007, 22:08
اینم از اون برنامه های بد قلقه ها!

ULF_VB6
22-12-2007, 10:50
آره واقعا
بد جوریم

borzou_one
22-12-2007, 11:55
Ulf_vb6جان سلام

این برنامه را کرک نکردی؟
اصلا کار باهاش چطوریه ؟

ULF_VB6
22-12-2007, 13:52
ای لعنتی
مثل اینکه محدودیت اجرای برنامه از کار نیفتاده. فقط پیغامش حذف شده.
برنامه حتی این رو هم از طریق سرورش چک میکنه.
من که دیگه نمی دونم چیکار کنم.
ولی اینو میدونم که خیلی خیلی به این برنامه احتیاج دارم.

ULF_VB6
26-12-2007, 07:19
مثل اينكه كسي نمي‌خواد به ما كمك كنه.
حداقل اگه داريد روش كار ميكنيد بگيد تا منم دلم خوش باشه.

ULF_VB6
26-12-2007, 07:32
Ulf_vb6جان سلام

این برنامه را کرک نکردی؟
اصلا کار باهاش چطوریه ؟

كار باهاش خيلي سادست.
روي يه دكمه كليك ميكني. چند ثانيه صبر ميكني. بعد برنامه يه ip از يك كشور (كه هر دفعه تغيير ميكنه) بهت ميده.
البته ميتوني خودت كشوري رو كه مي‌خواي بهت از اون ip بده رو انتخاب كني.

M.C.
26-12-2007, 13:55
السلام و علیک و رحمت الله....
ظاهرا به شما امداد نشده است ...
خیلی عالی ...:20:

برنامه رو چند لحظه پیش گرفتم...اگر شما توجه کنید به کاری که برنامه انجام میده...متوجه میشید که مشخصات Lic رو در فایل "Options" ذخیره و همچنین چک میکنه...

برنامه خیلی خیلی سادست...
شما با تغییر در فایل ذکر شده خواهید دید که برنامه به حالت کامل در خواهد آمد و محدودیتی شما نخواهی دید...{البته تا آنجائی که بنده نظر کردم برنامه محدودیت خاصی نداره...}

همچنان اگر نخواهید که این فایل رو تعییر بدید...
میتونید با تغییر این خط و بعد از متصل شدن به اینترنت برنامه رو ریجیسترکنید...
004EED31 /0F85 8D010000 JNZ HideTheI.004EEEC4
To
004EED31 /0F85 00000000 JNZ HideTheI.004EED37
با این تغییر برنامه مشخصات Lic شما رو در فایل ذکر شده ذخیره میکنه...

امیدوارم توضیحات کافی بوده باشه برای شما...
موفق باشی

ULF_VB6
26-12-2007, 19:21
عزیز شما بعد از این کار برنامه رو تست کردی؟!!!
برنامه بعد از چند بار چنج کردن ip باید (به احتمال 99% ) پیغام محدود بودن بده.
و این یعنی چی؟
یعنی این که برنامه تمام اطلاعات رو به سرورش ارسال میکنه و در صورتی که اطلاعات صحیح نباشن ارور میده.
من حتی سریال ولید داشتم. ولی برنامه بازم میگفت از این سریال داره استفاده میشه.

پس تنها راه برای کرک کردن برنامه اینه که برنامه رو از حالت تریال خارج نکنیم. چون در حالت تریال میشه ازش استفاده کرد البته به صورت محدود.
و بیایم ببینیم برنامه از کجا میفهمه که چند بار ip رو چنج کردیم و این که چندمین روز استفاده از برنامست. بعدشم bingo . همه چی حل میشه. البته من هر چی فسفر سوزوندم چیزی نفهمیدم که چجوری این چیزا رو میفهمه.

M.C.
27-12-2007, 02:06
سلام
پست های شما رو در بالا مطالعه نکردم...و اون موقع تست نکردم برای Change IP به دلیل اینکه سرعت اجازه نداد...
متاسفانه در حال حاظر هیچ کمکی نمیتونم بهتون بکنم قربان...
با Dial-Up و سرعت 1.3KB تنها یکبار تونستم Change کنم...:sad::32:
{ برای ورود به فروم باید 21 صلوات فرستاد :20: }

چناچه اینترنت بهتری گیرم اومد خوشحال میشم کمکی بتونم بکنم...

ULF_VB6
27-12-2007, 07:33
ممنونم كه به فكر ما بودي و ميخواستي كمك كني.
ببخشيد اگه تند صحبت كردم.

M.C.
27-12-2007, 18:21
سلام مجدد
همچنان اینترنت پرسرعت نرسیده :20: اما روی sys خودم بعد از ریجستر شدن همون پیغامی که خود شما هم بهش اشاره کردی نمایان شد
نمیدونم اگر مشکل شما اون پیغامیست که در رابطه با سریال ظاهر میشود میتونید با تغییر این خط اون رو رد کنید...
004F5328 |. /75 36 JNZ SHORT Crack.004F5360
To
004F5328 /EB 36 JMP SHORT Crack.004F5360
...اینترنت Dial-Up قد نداد ...الان کافی نت هستم و متاسفانه امروز Connect نمیشه به سرور...
در رابطه با دفعات Chg کردن هم اگر بیای و توضیح بدی چه پیغامی میده... بد نیست...
من با این اینترنت یکبار فقط تونستم تغییر بدم IP رو... :2:

فعلا بای

ULF_VB6
30-12-2007, 07:40
سلام
نه مشكل اون پيغام نيست. مشكل اطلاعاتيه كه برا سرور ارسال ميشه. و الا بر داشتن يه پيغام كار چندان سختي نيست.

در رابطه با محدوديت تغيير IP هم پيغامي كه ميده الآن دقيقا يادم نيست.
البته متن اون پيغام از طرف سرور مياد و با دونستن متنش نمي‌توني كاري از پيش ببري.
منم ديگه نمي‌تونم برنامه رو تست كنم چون برنامه براي من expire شد.
اگه تونستم روي يه سيستم ديگه اجرا مي‌كنم، متنشو كپي ميكنم.

راستي مگه ديال آپ چشه. من با ديال آپ (تازه توي شهرستان) خيلي راحت با اين برنامه كار كردم و مشكلي هم پيش نيومد.
حجم اطلاعاتي كه از سوي اين برنامه ارسال يا دريافت ميشه فكر نكنم بيشتر از 10 كيلوبايت باشه. چون هر دفعه فقط يكي دو خط متن كد شده رو ارسال ميكرد.

M.C.
30-12-2007, 13:20
سلام
نه مشكل اون پيغام نيست. مشكل اطلاعاتيه كه برا سرور ارسال ميشه. و الا بر داشتن يه پيغام كار چندان سختي نيست.

در رابطه با محدوديت تغيير IP هم پيغامي كه ميده الآن دقيقا يادم نيست.
البته متن اون پيغام از طرف سرور مياد و با دونستن متنش نمي‌توني كاري از پيش ببري.
منم ديگه نمي‌تونم برنامه رو تست كنم چون برنامه براي من expire شد.
اگه تونستم روي يه سيستم ديگه اجرا مي‌كنم، متنشو كپي ميكنم.

راستي مگه ديال آپ چشه. من با ديال آپ (تازه توي شهرستان) خيلي راحت با اين برنامه كار كردم و مشكلي هم پيش نيومد.
حجم اطلاعاتي كه از سوي اين برنامه ارسال يا دريافت ميشه فكر نكنم بيشتر از 10 كيلوبايت باشه. چون هر دفعه فقط يكي دو خط متن كد شده رو ارسال ميكرد.
سلام
بله Dial-Up هیچ چیزیش نیست... نه مال بنده :2: حداکثر سرعت 1.1 - 1.2 کیلو بایت ...و....
خیلی کم متصل میشه به سرور...
چه عرض کنم...
ملاحظه بفرمائید...
فکر نکنم با این وضع اینترنت بتونم کاری بکنم...:23:

به نظر من برنامه زیاد جالبی نیست - این آپی رو اگر توی IP2Location.Com بزنید متوجه میشید...
172.16.17.63 آی پی کلاینت بعد از Change با این برنامه - آی پی سرور 80.191.171.1

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ULF_VB6
31-12-2007, 13:08
خب توی این عکسی که انداختی که ip تغییر نکرده.
با این برنامه دیگه ip قابل تشخیص نیست.کارش درسته. خودم تست کردم.

اگه ip تون عوض بشه توی قسمت Information About Your New IP اطلاعات ip جدید رو مینویسه و توی قسمت statusbar هم کشور رو نشون میده.

خیلی برنامه ی جالبیه.
اگه امکان پرداخت وجه رو داشتم حتی یه دقیقه هم صبر نمی کردم. واقعا آخرشه.
توی برنامه های مشابهی که دیدم این از همشون بهتر بوده.

M.C.
31-12-2007, 13:28
خب توی این عکسی که انداختی که ip تغییر نکرده.
با این برنامه دیگه ip قابل تشخیص نیست.کارش درسته. خودم تست کردم.

اگه ip تون عوض بشه توی قسمت Information About Your New IP اطلاعات ip جدید رو مینویسه و توی قسمت statusbar هم کشور رو نشون میده.

خیلی برنامه ی جالبیه.
اگه امکان پرداخت وجه رو داشتم حتی یه دقیقه هم صبر نمی کردم. واقعا آخرشه.
توی برنامه های مشابهی که دیدم این از همشون بهتر بوده.

منظور از عکس چیز دیگه ای بود !
منظورم Connection Error بود نه چیز دیگه ای :27:

آی پی بعد از Change شد این 172.16.17.63 همون طور که قبلا گفتم....

M.C.
01-01-2008, 08:38
سلام
همون طور که در مسنجر خدمتت عرض کردم با ای خط میتونی زمان برنامه رو قفل کنی....
004d0f69
Xor Al,1
به
Or Al,1

اگر هم منظور شما چیز دیگریست باید زحمتشو بخودتون بدید....

شرمنده.....
بای

ULF_VB6
01-01-2008, 13:43
خوب منم همونجا (توی مسنجر) خدمتتون گفتم. وقتی اینو تغییر دادم. برنامه کلا از کار افتاد.
نه پیغامی داد نه ...

M.C.
01-01-2008, 16:21
خوب منم همونجا (توی مسنجر) خدمتتون گفتم. وقتی اینو تغییر دادم. برنامه کلا از کار افتاد.
نه پیغامی داد نه ...
من هم در همون جا خدمتت عرض کردم خیلی خوب کار میکنه...با همون خط....
درضم روی 2 تا سیستم هم چک شده...

بنده 2 جای مختلف رو بهتون نشون دادم { برای قفل کردن زمان } و هر بار شما گفتی برنامه از کار افتاد { در صورتی برنامه خیلی خوب کار میکرد...}
شما معلوم نبود { و نیست ×} چی میخواین !
فرمودید کجا زمان رو چک میکنه - که نشونتون دادم...
و حتی چیز های دیگه هم عرض کردم { در رابطه با که چطور برنامه میفهمه که قبلا expire شده و ریجیستری} ....

خط به خط تحلیل هم براتون بکنم ؟؟؟

والا من هر چی نگاه کردم متوجه ی تز شما نشدم که چطوری سرور میفهمه برنامه یه موقع ای expire شده...
این بحث ها , بحث های فوق پیشرفتست....
و به کلاس کاری ما نمیخوره عزیز....
شما باید منتظر باشید تا یه فوق پیشرفته کار از راه برسه یا همون طوری که متوجه شدید سرور چکار میکنه ....
برنامشو کرک کنید....

در هر صورت من دیگه هیچ کمکی نمیتونم بهتون بکنم !

قربانت و شرمنده....
بای

ULF_VB6
02-01-2008, 08:40
من اصلا قصد توهین نداشتم. اگه بهت برخورد باید ببخشید.

خوب وقتی برنامه روی سیستم من از کار افتاد چی بگم؟ بگم کرک شد!!!

نمیدونم شاید ایراد از سیستم من بوده.
ولی به هر حال به خاطر لطفی که کردی و وقتی که گذاشتی ازت ممنونم.
بازم عذرخواهی میکنم اگه چیزه بدی گفتم.