PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كسي ميتونه همچين سيستمي به من معرفي كنه. لطفا بخونيد و كمك كنيد

Farzad_p30
17-12-2007, 09:18
سلام
من دنبال يك سيستم مديريت محتوا مي گردم كه كاربر هم بتونه با عضويت و يا بدون عضويت بتونه توي صفحه اصلي سايت مطلب بنويسه و پست كنه. مطلب ها هم در حد فقط يه كامنت يا يه نظر (چند خطي ) باشه.
و بعد كاربران ديگه بتونن به مطالبي كه بقيه كاربرها نوشتن امتياز بدن و مطالب به ترتيب امتياز مرتب بشه.
در ضمن مدير سايت بتونه اين امكان رو داشته باشه كه انتخاب كنه كاربران با ثبت نام مطلب بفرستن يا نه و مطالب با تائيد مدير در سايت نمايش داده بشه يا نه ...
اگه هميچن سيستمي وجود داره و احتياج به برنامه نويسي نداره لطفا به من كمك كنيد و در ضمن بگيد كه به چه نوع سروري نياز داره ؟ لينوكس يا ويندوز.
ممنونم

pmjaberi
22-12-2007, 21:29
سلام
من دنبال يك سيستم مديريت محتوا مي گردم كه كاربر هم بتونه با عضويت و يا بدون عضويت بتونه توي صفحه اصلي سايت مطلب بنويسه و پست كنه. مطلب ها هم در حد فقط يه كامنت يا يه نظر (چند خطي ) باشه.
و بعد كاربران ديگه بتونن به مطالبي كه بقيه كاربرها نوشتن امتياز بدن و مطالب به ترتيب امتياز مرتب بشه.
در ضمن مدير سايت بتونه اين امكان رو داشته باشه كه انتخاب كنه كاربران با ثبت نام مطلب بفرستن يا نه و مطالب با تائيد مدير در سايت نمايش داده بشه يا نه ...
اگه هميچن سيستمي وجود داره و احتياج به برنامه نويسي نداره لطفا به من كمك كنيد و در ضمن بگيد كه به چه نوع سروري نياز داره ؟ لينوكس يا ويندوز.
ممنونم

سلام
شما اين کار ها که گفتيد و ميتونيد با اکثر csm موجود انجام بديد مثلاً:
- mt
-wordpress
-joomla
-drupal
و ....
همه اين ها هم بايد رو server لينوکس نصب کنيد البته mt را ميتونيد رو server win هم نصب کنيد ولی توصيه نميشه.
هيچ کدوم از اين سيستم ها نياز به دونستن برنامه نويسی ندارند ولی خوب شما بايد با base طراحی سايت html و css آشنا باشيد برای اديت کردن سيستم.
البته در مورده mt کمی جريان فرق داره برای داشتن همچين سايتی با mt شما بايد خيلی حرفه اي باشيد .

اگر اطلاعات بيشتری ميخواين در مورده همکاری و ....
ميتونيد با اين email با من تماس بگيريد:
paymanmj@gmail.com

mohammadrezag
23-12-2007, 00:51
فك كنم يه سيستم فروم بخواي شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pmjaberi
23-12-2007, 01:33
فك كنم يه سيستم فروم بخواي شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:31: آره اين هم ميشه !! :5: