مشاهده نسخه کامل
: کاراکتری که به احتمال زیاد به زودی در تلویزیون خواهید دید
the_god_of_3dsmax
14-12-2007, 18:50
سلام
اینو برای یه آگهی شهرداری درست کردم اما هنوز با هم چک نکردیم قطعی نیست وی احتمالش زیاده که تو آگهی باشه
نظر بدین ........... البته هنوز باید روش کار بشه
خواهشا هر کی دید نظرشو بگه .................................PLZ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
the_god_of_3dsmax
14-12-2007, 18:55
اینم یه عکس بی سیبیل
آفرین خوب شده فقط دندان و فک و زبان هم براش بزار عالیه
ninja573
14-12-2007, 20:01
قشنگ شده. حالا با چی ساختیش؟
RezaTayebiJ
14-12-2007, 20:27
نسبتا خوبه ... اما اگه قراره مییمک چهره داشته باشه ، با حرکت دهنش مشکل خواهی داشت. مثلا اگه قرار باشه حرف ((اووووووووو)) رو بگه ، با این فرم ، خوب نتیجه نمی ده.
... سیبیلش بامزس.
seppeehr
14-12-2007, 22:20
خسته نباشی. یه زخم گنده هم رو صورتش بزاری بد نمی شه ها!
شما کلن همینجوری طراحی میکنی؟! قشنگ شده!
امیدوارم مثل تبلیغات آقا پیشو و ... کثیف نشه!
the_god_of_3dsmax
14-12-2007, 23:48
آفرین خوب شده فقط دندان و فک و زبان هم براش بزار عالیه
حتما لثه و دندون 100 % می زارم ........... فقط دودلم که دندوناشم جزو صورتش بشه تا موقع مرف با صورتش تغییر کنه یا اینکه جدا بزارمش .......آخه می خوام حرکاتش یه جورایی اغراغ آمیز باشه مثلا وقتی میخواد بگه اااااا دهنش 2 متر باز شه ... نظرتون چیه ؟ کدومش بهتره ؟
راستی ممنون از نظرت
قشنگ شده. حالا با چی ساختیش؟
با مکس و زبراش و فوتوشاپ .ممنون از نظرت
نسبتا خوبه ... اما اگه قراره مییمک چهره داشته باشه ، با حرکت دهنش مشکل خواهی داشت. مثلا اگه قرار باشه حرف ((اووووووووو)) رو بگه ، با این فرم ، خوب نتیجه نمی ده.
... سیبیلش بامزس.
خدمت شما
راستش این سیبیلش با قبلی فرق می کنه چون می خواستم مرفش کنم تغیییرش دادم .... ولی مثل قبلی نشد .....البته زیاد وقت روش نزاشتم
خسته نباشی. یه زخم گنده هم رو صورتش بزاری بد نمی شه ها!
مرسی ...... زخم .... می خوای شاخم براش بزارم ... بابا این قراره مغازه دار بشه :D ممنون از نظرت
شما کلن همینجوری طراحی میکنی؟! قشنگ شده!
امیدوارم مثل تبلیغات آقا پیشو و ... کثیف نشه!
مرسی از نظرت ..نه مطمئن باش مثل اون نمی شه ..... اونا که واقعا آبروی هثر چی 3دی کار بردم .... مخصوصا این قسمت آخریش مدلینگ اون بچه هه که صندلی عقب نشسته رو آدم که می بینه گریش می گیره ..... واقعا تا کی تو این مملکت پارتی بازی ادامه داره خدا می دونه ...... این کارم که می بینی هنوز زیاد روش وقت نزثاشتم همینجوری یه چیز کلی ساختم تا عقلا یه ذره فرق کار با کارو بفهمن هی نرن کار بدن به این پیشو میشو ها
ممنون از نظرت
اینم وایر فریم که یادم رفتهث بود .... امینم یادش رفت گیر بده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RezaTayebiJ
14-12-2007, 23:57
امیدوارم مرفرهاش تو انیمیت بهت جواب بدن.
قشنگه ولی دهنش خیلی بزرگه ممکنه با مشکل بر بخوره ...
بین دماغ و سیبیل سمت راستش فاصله داره چرا ؟؟
interior_design
15-12-2007, 00:34
جالب شده ....
the_god_of_3dsmax
15-12-2007, 12:55
در کل عالیه ...
ممنون از نظرت
جالب شده ....
مرسی
لطفا راجع به اون چیزی که راع به دندوناشم گفتم نظرتون رو بگین هنوز 2 دلم
به نظر من دندونها باید جدا باشه ( به صورت element )
و برای حرکات صورت هم از morpher استفاده کنی بهتره
Tamirat.laptop
15-12-2007, 21:07
جالبه آفرين
ایول خیلی باحال شده
نبابا کارت درسته
ببین تا صحبت پول میشه بچه ها چه کارای خوفی ارائه میدند
فقط اگه تو انیمیشن هم مشکلی نداشته باشی دیگه عالی میشه
انشاا... که کارت پخش شه
yoosef_st
15-12-2007, 22:12
من که از 3 بعدی چیزی سرم نمیشه. اما قشنگه. آفرین.
Aminzikzak
15-12-2007, 22:40
خوب شده ...
چشماش قشنگ شده ...
the_god_of_3dsmax
15-12-2007, 23:47
به نظر من دندونها باید جدا باشه ( به صورت element )
و برای حرکات صورت هم از morpher استفاده کنی بهتره
منم خودم همین فکر رو کردم فقط فکر نمی کنی تو مثلا مورفی کهث گزاشتم که اووووو می گه دندوناش اشکال ایجاد کنه از لپاش بزنه بیرون ؟
جالبه آفرين
ممنون از نظرت
ایول خیلی باحال شده
نبابا کارت درسته
ببین تا صحبت پول میشه بچه ها چه کارای خوفی ارائه میدند
فقط اگه تو انیمیشن هم مشکلی نداشته باشی دیگه عالی میشه
انشاا... که کارت پخش شه
:31:شرمنده می کنی ........ایشالا:27: ..........ممنون از نظرت
من که از 3 بعدی چیزی سرم نمیشه. اما قشنگه. آفرین.
مرسی
خوب شده ...
چشماش قشنگ شده ...
چشات قشنگ می بینه
عالی بود ولی بابا برا ما تازه کارا هم یه آموزشی بزارین دیگه
راستی اصلایک دو تا دندون براش بزار همون هم کافیه تازه جرم گرفته هم باشه دی:
نه رفیق شما برای ساخت حالتهای مختلف دندانها را هم تغییر بدید و ست کنید
the_god_of_3dsmax
19-12-2007, 00:15
نه رفیق شما برای ساخت حالتهای مختلف دندانها را هم تغییر بدید و ست کنید
آره فکر کنم همین کارو بکنم ............ اما هنوز که شهرداری ok نهایی رو نداده که انقدر که ما گفتیم پول می ده یا آخرین بار که این رفیق ما رفته صحبت کرده می گن کل کار یعنی 9 تا کلیپ 3 دقیقه ای کلش 1 تومن ...... عجب دندون گردهایی تو این شهرداری هستن ...... فعلا رفیق ما داره چونه می زنه یعنی من از پآخرین چونش خبر ندارم
RezaTayebiJ
19-12-2007, 14:54
آره فکر کنم همین کارو بکنم ............ اما هنوز که شهرداری ok نهایی رو نداده که انقدر که ما گفتیم پول می ده یا آخرین بار که این رفیق ما رفته صحبت کرده می گن کل کار یعنی 9 تا کلیپ 3 دقیقه ای کلش 1 تومن ...... عجب دندون گردهایی تو این شهرداری هستن ...... فعلا رفیق ما داره چونه می زنه یعنی من از پآخرین چونش خبر ندارم
این قیمتی که اونا دارن می گن خیلی عجیبه.
شما برای هر کار ۳ دقیقه ای حداقل حداقل باید سه میلیون چهار میلیون تومن دریافت کنین.
بنظر من بهتره بی خیال شین. فکر هزینه ی صداگذاری و ... کردین؟ با این قیمتا نمی شه کار کرد.
the_god_of_3dsmax
19-12-2007, 17:12
این قیمتی که اونا دارن می گن خیلی عجیبه.
شما برای هر کار ۳ دقیقه ای حداقل حداقل باید سه میلیون چهار میلیون تومن دریافت کنین.
بنظر من بهتره بی خیال شین. فکر هزینه ی صداگذاری و ... کردین؟ با این قیمتا نمی شه کار کرد.
ماااااااااااااااااا :19:... 3ملیون برای هر انیمیشن .........من دقیقا این قیمت ها رو دادم
طراحی 3 کاراکتر اصلی 300 تومن
طراحی 2 لوکیشن 250 تومن
انیمیت و رندر هر کلیپ 2 دقیقه ای هر کدوم 250 تومن ( که انگار 9 تا کلیپ هست )
پس انگاری ما خلی ارزون باهاشون حساب کردیم
البته قرار بود کار دوبله و صدا گزاریش رو جای دیگه ای بدن
RezaTayebiJ
19-12-2007, 17:40
ماااااااااااااااااا :19:... 3ملیون برای هر انیمیشن .........من دقیقا این قیمت ها رو دادم
طراحی 3 کاراکتر اصلی 300 تومن
طراحی 2 لوکیشن 250 تومن
انیمیت و رندر هر کلیپ 2 دقیقه ای هر کدوم 250 تومن ( که انگار 9 تا کلیپ هست )
پس انگاری ما خلی ارزون باهاشون حساب کردیم
البته قرار بود کار دوبله و صدا گزاریش رو جای دیگه ای بدن
ما برای بستن کارای ستاد امر به معروف ، برای هر تیزر سه دقیقه ای تقریبا ۶ تومن گرفتیم... بهتره روی قیمت هایی که دادی مخصوصا قیمت انتیمت ، تجدید نظر کنین ...
ninja573
19-12-2007, 23:13
بابا بیخیال قیمت بالا صحبت میکنین.
میگم کنکور رو ول کنم برم بچسبم به کار.
خدا بگم این سربازی رو چیکار کنه....
بابا بیخیال قیمت بالا صحبت میکنین.
میگم کنکور رو ول کنم برم بچسبم به کار.
خدا بگم این سربازی رو چیکار کنه....
خوب این طوری که اینا میگنم نیست اولین چیزی که مهمه برا انجامه این کارا پارتیه
بعد کارتو نگاه میکنند
من خودم می خواستم برا بانک ------ کار ی بکنم که ، فقط بخاطره شهرستانی بودنم ...
ولی اگه آشنا هم داشته باشی اینقده پول نمی دند
نگو که اشتباه میکنم من خودم تو کارما :31:
RezaTayebiJ
20-12-2007, 13:01
محدوده ی قیمت از ثانیه ای ۱۸ هزار تومن شروع می شه و برای برخی پروژه های شرکت هایی مانند هور و صبا تا ۱۵۰ هزار تومن هم می ره.
البته پول زیادی این وسط به تری دی کارها نمی رسه!
کلا این آقایون روابط عمومی که مسئول این چیزا هستند می خوان یه چیزه مفتی رو ببرن نشونه مدبرشون بدن بعد خودشون با مدیره یه گزارش مالی تمیز و دهن پر کن درست کنن که کلی کار کردن و یه پول مفصلی از بالا بگیرن. من اینا رو میشناسم. خودم کلی با سازمان های اینجوری کار کردم.
اول اینکه اگر یه چیز توپ بسازی یا آشغال بسازی هیچی نمیفهمن ( کما اینکه نمونه های آشغالش رو هم دارن نشونمون می دن ) بعد از اینکه از این مرحله بگذری میرسه سره ایراد های عقیدتی و سیاسی و اجتماعیش که بازهم هرچی که ساخته باشی می گن اینجاشو عوض کن.
خوب حالا می رسیم سره پولش: آقا پول نمیدن! راحتتون کنم زور نزنید.
شخصیت وحشت زا و غیر دوست داشتنیه ، خوشم نیومد ...
RezaTayebiJ
20-12-2007, 13:44
کلا این آقایون روابط عمومی که مسئول این چیزا هستند می خوان یه چیزه مفتی رو ببرن نشونه مدبرشون بدن بعد خودشون با مدیره یه گزارش مالی تمیز و دهن پر کن درست کنن که کلی کار کردن و یه پول مفصلی از بالا بگیرن. من اینا رو میشناسم. خودم کلی با سازمان های اینجوری کار کردم.
اول اینکه اگر یه چیز توپ بسازی یا آشغال بسازی هیچی نمیفهمن ( کما اینکه نمونه های آشغالش رو هم دارن نشونمون می دن ) بعد از اینکه از این مرحله بگذری میرسه سره ایراد های عقیدتی و سیاسی و اجتماعیش که بازهم هرچی که ساخته باشی می گن اینجاشو عوض کن.
دیگه اوضاع به این بدی هم نیست.
ضمنا دوست عزیز پیشنهاد می کنم شما یه دوره به کلاس های کنترل عصبانیت برین.
دیگه اوضاع به این بدی هم نیست.
ضمنا دوست عزیز پیشنهاد می کنم شما یه دوره به کلاس های کنترل عصبانیت برین.
من از همون اولش میدونستم رضا جان شما حتما پارتی داری دیگه ، انقدر امید وارانه حرف میزنی
.
آقا بیخیال امین این انحراف بحثارو ببینه ...
RezaTayebiJ
20-12-2007, 18:04
من از همون اولش میدونستم رضا جان شما حتما پارتی داری دیگه ، انقدر امید وارانه حرف میزنی
.
آقا بیخیال امین این انحراف بحثارو ببینه ...
ای بابا پارتی کجا بود؟
اون قیمت هایی که گفتم قیمت های فعلی بازار انیمیشن هستن.
آقا جون بقول خودت بی خیال.
the_god_of_3dsmax
21-12-2007, 00:30
دستت درد نکنه چشم و گوشمون رو باز کردی ........ اما این یارو که مثلا دلال ما بین شهرداریه خیلی ختم نیست فکر کنم حدود25 26 سالش باشه ....... فکر کنم باباش تو شهرداری یه پارتی چیزی داشته باشه
امروز زینگ زد به ما گفت قبول کردن ( با همون قیمت هایی که بالا نوشتم ) بالاخره هم ما نفهمیدیم زیاد گفتیم کم گفتیم چی شد . شما ها که هر کدوم یه چیزی می گین
شخصیت وحشت زا و غیر دوست داشتنیه ، خوشم نیومد ...
بابا دوست داشتنی چیه مگه می خوام *** طراحی کنم ؟ میوه فروش سر کوچه شما حتما بلونده چشاشم آبیه :27: ( فکر کن میوه فروش بلوند :27::27::27: موهاشم کوپ کرده :27::27::27:با مینیژوپ :27::27::27: با اون سیبیلا :27::27::27:)
J A V I D
21-12-2007, 00:45
بحث پول شد من كه تو فاز مكس اينا نيستم ولي يه دوست دارم شركت تبليغاتي داره يه انميشن يه ساعته از رو بيكاري ساختن هشتاد ميليون فروختنش !!!
linkin_park
21-12-2007, 17:11
آقا من بابام تو صدا سیماست ازش در مورد قیمت این کارا پرسیدم ... گفت :" تو شیراز(تازه شهرستان!) واسه هر کار انیمیشن اولا دقیقه ای بهت باید قیمت بدن بعدشم کم کم با کلی تو سر زدن دقیقه ای 400-500 تومان میگیرن ... "
و اینکه شهرداری به شما گفته 9 تا کلیپ 3 دقیقه ای اولا بهشون بگو ساختمان نیس و شما هم عمله نیستین که فله ای قیمت میدن همه جای دنیا دقیقه ای قیمت میدن ... دوما اینجوری که من حساب کردم دقیقه ای 30 تومن دارن ازت میگیرن ! یعنی کلاه برداری محض ... پس زیر بارش اصلا نرو ... صبر کن و یا حتی با صدا سیما هم صحبت کن ببین چی میگن ...
RezaTayebiJ
21-12-2007, 17:41
آقا من بابام تو صدا سیماست ازش در مورد قیمت این کارا پرسیدم ... گفت :" تو شیراز(تازه شهرستان!) واسه هر کار انیمیشن اولا دقیقه ای بهت باید قیمت بدن بعدشم کم کم با کلی تو سر زدن دقیقه ای 400-500 تومان میگیرن ... "
و اینکه شهرداری به شما گفته 9 تا کلیپ 3 دقیقه ای اولا بهشون بگو ساختمان نیس و شما هم عمله نیستین که فله ای قیمت میدن همه جای دنیا دقیقه ای قیمت میدن ... دوما اینجوری که من حساب کردم دقیقه ای 30 تومن دارن ازت میگیرن ! یعنی کلاه برداری محض ... پس زیر بارش اصلا نرو ... صبر کن و یا حتی با صدا سیما هم صحبت کن ببین چی میگن ...
اکثر انیمیشن هایی که در حال حاضر از صدا و سیما پخش می شن قراردادهاشون مربوط به طرف های دیگه هست و صدا و سیما تنها پخش کننده ی آثار هست ..... بله. برای انیمشین های داستانی چند قسمتی دقیقه ای حساب می کنن. اما هزینه ی تولید کارهای تبلیغاتی مثلا کار برای شهرداری بالاتر از دقیقه ای ۵۰۰ ۶۰۰ تومن هست ......
the_god_of_3dsmax
21-12-2007, 21:42
پس با این اوصاف کلاه رفت سرمون تا پاچه
آخه می دونی من این قیمت ها رو خودم دادم بد سوتی شددددددددددددد
ولی عیب نداره سعی می کنم یه جوری پولرو زنده کنم ...... مثلا میگم باید بابت کاراکترهای فرعی هم پول بدین .....یا.... یا .......... دیگه چی بگم ؟؟؟:19:
the_god_of_3dsmax
21-12-2007, 21:45
اکثر انیمیشن هایی که در حال حاضر از صدا و سیما پخش می شن قراردادهاشون مربوط به طرف های دیگه هست و صدا و سیما تنها پخش کننده ی آثار هست ..... بله. برای انیمشین های داستانی چند قسمتی دقیقه ای حساب می کنن. اما هزینه ی تولید کارهای تبلیغاتی مثلا کار برای شهرداری بالاتر از دقیقه ای ۵۰۰ ۶۰۰ تومن هست ......
500 600 تومن یا ریال :18::18:
برم بگم دقیقهای 500 تومن کار رو که بهم نمی دن هیچی یه فس کتکم هم می زنن .... جنازمم می سوزونن .... خاکسترم روهم میریزن تو چاه توالت
RezaTayebiJ
21-12-2007, 22:13
500 600 تومن یا ریال :18::18:
برم بگم دقیقهای 500 تومن کار رو که بهم نمی دن هیچی یه فس کتکم هم می زنن .... جنازمم می سوزونن .... خاکسترم روهم میریزن تو چاه توالت
قیمتش همونیه که گقتم .... حالا تو می خوای چقدر باهاشون حساب کنی به خودت بستگی داره.
linkin_park
22-12-2007, 00:01
تومن دیگه داش !!!
خوب الان دیگه اشتباه از تو بوده که نمیدونم چجوری میخوای ماس مالیش کنی ! چون نمیشه از 30 رسوند به 400 ! اگه تا 100 هم برسونی ایول داره اما زیره صد ارزش وقت گذاشتنو نداره ...
بازم بگرد جاهای دیگه ببین پروژه ای چیزی نمیخوان ؟! ... در ضمن هیچ وقت خودت قیمت نده همیشه بذاز اونا قیمتو بگن بعد باهاشون چونه بزن ...
shamim24
23-12-2007, 21:21
خسته نباشید...
چرا اینقدر وحشتناک؟؟؟؟کاری که بخواد تو تلویزیون پخش بشه و یک عالمه بیننده از کوچیک و بزرگ داشته باشه بهتر نیست که کمی ملایم تر و با احتیاط بیشتری طراحی بشه؟؟؟؟مشخصه که شما طراحیتون از لحاظ فنی عالیه ولی طراحی شخصیتش بنظر خیلی غیر واقعی میاد...انشاءا...برای کارهای بعدیتون سعی کنید که جنبه های زیبا شناختی رو هم در کارتون لحاظ کنید...
موفق باشید....
the_god_of_3dsmax
23-12-2007, 21:30
خسته نباشید...
چرا اینقدر وحشتناک؟؟؟؟کاری که بخواد تو تلویزیون پخش بشه و یک عالمه بیننده از کوچیک و بزرگ داشته باشه بهتر نیست که کمی ملایم تر و با احتیاط بیشتری طراحی بشه؟؟؟؟مشخصه که شما طراحیتون از لحاظ فنی عالیه ولی طراحی شخصیتش بنظر خیلی غیر واقعی میاد...انشاءا...برای کارهای بعدیتون سعی کنید که جنبه های زیبا شناختی رو هم در کارتون لحاظ کنید...
موفق باشید....
بابا این که وحشت ناک نیست ..... چرا همه می گن وحشت ناک ؟؟؟
شاید به خاطر اینه که تو این حالتش اخم کرده ...... وقتی مرفش کردم قول میدم از حرکاتش خندتون بگیره ........
می خوام یه مرف ابتکاری روش بزارم یه حالت خیلی اغراق آمیز ....مثلا وقتی می گه آآآآ دهنش 2 متر باز شه و وقتی که می گه مثلا اوووووو دهنش گرد شه کش بیاد جلو
در مورد غیر واقعی بودنش گفتم که قراره یه تقریبا کاریکاتور 3 بعدی باشه نه real
به هر حال ممنون از نظرت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.