PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام یک از اعضای پینک فلوید را بیشتر دوس دارید؟

ساسان هارمونی
11-12-2007, 21:25
کدام رو بیشتر دوست دارید؟ من که گیلمور رو میپرستم.:40:

ramin4116
12-12-2007, 11:55
David gilmour

Snow Storm
12-12-2007, 16:25
منم گفتم گیلمور ولی این از ارزش کارایه سید برت و واترز کم نمی کنه ..
شاید البته این بیشتر بخاطر این باشه که کارایه گیلمور به نسل ما نزدیکتره .

ساسان هارمونی
12-12-2007, 16:34
خوب اون بالا رای بدید.

SPIRIT PALST III
13-12-2007, 23:00
David gilmour

:18::18::18::18::18::18:

واقعا که!!!!!!!!!!!

SPIRIT PALST III
13-12-2007, 23:05

انقدر بپرست تا صبح دولتت بدمد....... شما گیلمور رو می پرستی!!! ولی خود گروه پینک فلوید با آهنگ Shin on you crazy diamond ثابت کرد و اعتراف کرد که برت رو می پرسته...........

ramin4116
14-12-2007, 00:52
برادر اين نظر

ساسان هارمونی
14-12-2007, 13:12
انقدر بپرست تا صبح دولتت بدمد....... شما گیلمور رو می پرستی!!! ولی خود گروه پینک فلوید با آهنگ Shin on you crazy diamond ثابت کرد و اعتراف کرد که برت رو می پرسته...........

هر کس یه نظری داره . لطفا به نظر دیگران احترام بذارید. :10:

SPIRIT PALST III
14-12-2007, 22:36
هر کس یه نظری داره . لطفا به نظر دیگران احترام بذارید. :10:

جان من دیگه از این حرفها که هر کسی یه نظری داره و احترام به نظر دیگران و ....فلان و فلان و....نزن..گوش من از این حرفها پره ....همه از این سلاح برای مقابله با نظرات دیگران استفاده می کنند....اما نظری ارزشمند و قابل احترامه که پایه و اساس داشته باشه و بر مبنای چیزی بنا شده باشه وگرنه خوب هر کسی یه نظری داره و پس هیچ معیاری وجود نداره و هیچ اصولی و منطقی هم برای بحث نیست و همه چی خر تو خره.........من اگه به تایپیکم دقت کرده باشید نظرم رو همینجوری از روی هوا بیان نکردم.... ولی ظاهرا شما این مسئله رو درک نکردید!!!..........من به آهنگ Shin on you crazy diamond اشاره کردم،شما که طرافدار پینک فلوید می دونی جریان این آهنگ چیه؟؟ اگه می دونستید حتما متوجه منظور من میشدید؟؟................................. گه نمی دونید بگید جریانش رو بگم اگه می دونید ولی منظورم رو متوجه نشدید بازم بگید تا بگم......................

Shin on you crazy diamond
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ramin4116
14-12-2007, 22:49
برادر ما مي گيم احترام بزار و هر كس براي خودش يه جور فكر ميكنه تازه برادر ما داريم نظر خودمون رو مي گيم به نظر اعظاء پينك هم احترام مي زاريم انها از برت خوششون ميات وما از كسان ديگر تازه دليل نمي شه كه چوم اعضاي گروه از برت خوششون بيات يعني همه خوششون بيات دراين تاپيك فقط گفته كه بچه هاي پي سي ورلد از كدوم يك از اعضاي گروه پينك فلويد خوششون ميات فكر كنم ديگه متوجه شده باشين

ebinem173
15-12-2007, 09:32
به نظر من موسیقی راک مثل david gilmour را دیگر نخواهد دید

SPIRIT PALST III
15-12-2007, 10:40
برادر ما مي گيم احترام بزار و هر كس براي خودش يه جور فكر ميكنه تازه برادر ما داريم نظر خودمون رو مي گيم به نظر اعظاء پينك هم احترام مي زاريم انها از برت خوششون ميات وما از كسان ديگر تازه دليل نمي شه كه چوم اعضاي گروه از برت خوششون بيات يعني همه خوششون بيات دراين تاپيك فقط گفته كه بچه هاي پي سي ورلد از كدوم يك از اعضاي گروه پينك فلويد خوششون ميات فكر كنم ديگه متوجه شده باشين

اگه بخوایم اینجوری فکر کنیم که خوب این پست فقط یه نظرسنجی ساده هستش (که البته همینطور هم هستش) بله حرف شما درسته ...... من هم اگه می خواستم اینطوری فکر کنم خوب قسمت نظر سنجی رو یه تیک می زدم و می رفتم پی کارم ولی چون اینطوری فکر کردم که توی این پست طرفدارهای پینک تایپیدن و میشه یه سری حرفها و بحث های چالش برانگیز رو مطرح کرد درنتیجه این بحث رو پیش کشیدم که جواب دوستان رو هم دیدم و همونطور هم که انتظار داشتم اینبار هم مثل تجربه های قبلی ای که داشتم با برخورد ها و نظرات تکراری و عوامانه و سطحی مواجه شدم ...................قصدم هم به هیچ وجه توهین نبوده بلکه فقط حرفهایی که زدم یه جور مخالفت شدید ایدئولوژیک بود.............متل همیشه بگذریم و بی خیال شیم بهتره.......
درضمن اگه شما و دوستانی که مدعی عشق ورزیدن به پینک فلوید هستن معنی لیریک Shin on you crazy diamond رو می دونستن و فهمیده بودن اولا با نظرات من برخورد متفاوتی می کردند و ثانیا متل شما نمی گفتند که ::: خوب اعضاء پینک فلوید به سید علاقه داشتند......نه خیر اصلا بحث علاقه نیست ...بحث فراتر از این حرفاست.......این آهنگ یه جور اعتراف نامه ی اعضای پینک فلوید یا ستایش نامه ای ایست در باب عظمت اساطیری و فرا انسانی سید برت ............... اگه ترجمه متن رو ندارید بگید بذارم تا شاید به معنی حقیقی این آهنگ پی ببرید.............. اگه هم هنوز معتقد هستید که توی این تایپیک این بح که مطرح کردم جاش اینجا نیست بگید تا الکی اینجا نتایپم.................

SPIRIT PALST III
15-12-2007, 10:48

David gilmour

به نظر من موسیقی راک مثل david gilmour را دیگر نخواهد دید

این تایپیک دیگه جای من نیست اینجا تایپیک گیلمور هستش نه پینک فلوید............در مورد درک سطحی و عوامانه جامعه ایران از پینک فلوید چه در حد مخاطبان عامی و نیمه حرفه ای چه در حد منتقدان روشنفکر تا حدی شک داشتم که دیگه داره برام ثابت میشه........بدرود

ramin4116
15-12-2007, 13:01
استاد اينجا فقط بچه ها نظر مي دن اگه دوست داري كه تاپيك رو ببندن ادامه بده تازه استاد ما داريم حرف مي زنيم چرا زود خدا حافظي مي كني و مي ري

Metalzadeh
15-12-2007, 17:11
درود
من به راجر واترز رآی دادم ;)
پیروز باشید
پدرام

DoOIViD
16-12-2007, 14:22
چرا کسی به دو نفر دیگه رای نمی ده ؟! :27:

من نخست Syd Barret
و بعد از اون David و Roger رو ... .

SPRIT PALSE III جان !!!
اگه همه بگن سید راضی می شی ؟!
هر کس نظری داره و نظرشم در حد اطلاعات و علایقشه :46:
اون عکسی که از سید گذاشتی, یه پوستر ازش رو دیوار اتاقم هست :46:

powerslave
19-12-2007, 05:35
هر چند سید برت از نظر انسانی نمونه بسیار جالبی بود و حتی میگم چیزی در حد شخصیت شاه لیر در نمایشنامه ای به همین نام اثر ویلیام شکسپیر که قرن هاست ذهن روان شناسان رو به خودش منظور کرده و تا چند سال پیش به عنوان یک نمونه کامل تدریس میشد!!!، اما Sir David Gilmour رو از بقیه بیشتر دوست دارم.مخصوصاً صداش رو. بعد از اون هم Richard Wright رو به خاطر سبک نواختن، ابداعات بسیار ، و آرامش و ملاحتش، و از Roger Waters هم بدم نمیاد ( از لحاظ شخصیتی، و گر نه از لحاظ هنری که سر تر از دو نفر دیگه بوده)

ساسان هارمونی
26-12-2007, 18:42
بابا جنبه داشته باش . مگه ما به نظر تو تو هین کردیم . ؟

met@llica
13-04-2008, 23:27
بابا ایول.مغز متفکر گروه و ول کردید چسبیدید به Davil Gilmoure

Only--------------> Roger Waters