ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : AMD or Intel For Game

Oracle_Eldorado
11-12-2007, 06:21
با سلام .
ببخشید من میخواستم بدونم که پردازنده های Intel برای بازی بهتره یا AMD ؟
چون بعضی ها میگن AMD 64 Bit هست واسه بازی بهتره .
حالا خواستم نظر شما رو بدونم .
ممنون .

MR.Punisher
11-12-2007, 08:39
تا اونجایی که من می دونم AMD برای بازی بهتره.به 2 دلیل:
1-Intel دارای سرعت بالاتری هست ولی AMD دارای قردت بیشتری هست
بنابراین برای کارهای گرافیکی و بازی ها بهتره.
2-اگه اشتباه نکنم Intel بعد از 17 تا Proccess میاد و عملیاتش رو چک می کنه
ولی AMD بعد از 8 تا Proccess میاد و چک می کنه که نشان از دقت 2 برابری
AMD داره که مخصوصا برای باری ها که احتمال خطا زیاده به درد می خوره.

bahman1358
11-12-2007, 09:42
نظر شما تا قبل از معرفي Core 2 ها صحيح بود و حقيقتاً Amd از Intel توي اجراي بازي هاي بر اساس Direct X جواب بهتري مي داد ولي من با اينكه سالها طرفدار Amd بودم ناچارم اعتراف كنم پردازنده هاي Core 2 سري E6000 و بالا تر راندمان بهتري رو چه داخل بازي ها و چه در نرم افزارهاي ديگه ارائه مي كنه

bahman1358
11-12-2007, 09:46
لازم به ذكره در Cpu هاي جديد Amd و Intel دستورات اختصاصي وجود داره كه Cpu شركت رقيب براي اجرا ناچاره اونو به چند دستور بشكنه و الان بازي هاي Ea Game و چند شركت معتبر ديگه بر اساس Intel نوشته شده

imanprjr
11-12-2007, 13:14
نظر شما تا قبل از معرفي Core 2 ها صحيح بود و حقيقتاً Amd از Intel توي اجراي بازي هاي بر اساس Direct X جواب بهتري مي داد ولي من با اينكه سالها طرفدار Amd بودم ناچارم اعتراف كنم پردازنده هاي Core 2 سري E6000 و بالا تر راندمان بهتري رو چه داخل بازي ها و چه در نرم افزارهاي ديگه ارائه مي كنه

تآييد مي شه...

لازم به ذكره در Cpu هاي جديد Amd و Intel دستورات اختصاصي وجود داره كه Cpu شركت رقيب براي اجرا ناچاره اونو به چند دستور بشكنه و الان بازي هاي Ea Game و چند شركت معتبر ديگه بر اساس Intel نوشته شده

نمي دونم آخه آپتوديت نيستم...

MOHAMMAD2010
11-12-2007, 13:17
اگه پولشو داری یه core 2 dual بگیر خیالتو راحت کن

nihilnigritude
11-12-2007, 22:46
حرف اولو بودجت میزنه !! و اینکه بخای اورکلاک کنی یا نه ... :5:

bahman1358
12-12-2007, 09:06
من هم با اينكه طرفدار AMD بودم هفته پيش كامپيوترم رو ارتقا دادم و Core 2 duo E6550 خريدم كاراييش خيلي از X2 6000 بهتره چون cpu هاي AMD تا حد امكان اوركلاك شدند و نميشه بيشتر از 10 درصد راندمان اونارو بالا برد

bahman1358
12-12-2007, 09:11
راستي من ديروز در مورد چيپهاي 45nm ساخت AMD هم مطالعه كرده از core 2 quad ضعيف تره

davsep
12-12-2007, 11:28

"قدرت بیشتر" ؟؟!!!
میخایم بریم cpu بخریم به فروشنده بگیم یه cpu با قدرت چقدر بده!؟! مگه پمپه؟!!

مشخصات cpu هموناییه که رو برگه اطلاعاتش نوشته. سرعت، fsb ، cash و . . .

اون "دقت 2 برابر" هم همینجور . . .
عزیز جان در مبحث دیجیتال اصلا پارامتری به اسم دقت نداریم. چون جابجایی و پردازش دیتا بدون کوچکترین تغییری روی دیتا انجام میشه. پارامتر دقت تو مبحث آنالوگ مطرح میشه.

Oracle_Eldorado
12-12-2007, 22:15

پس نظر شما AMD هست درسته ؟

یعنی Core 2 ها از AMD ها قویتر هستند ؟

حرف اولو بودجت میزنه !! و اینکه بخای اورکلاک کنی یا نه ...

عزیزم اورکلاک نمیخوام بکنم . چون سیستمم نسبتا قوی هست :
VGA 8600GT 250MB Gddr 3
Ram 2 gig
Cpu 3 full
در ضمن مادر بورد من Core 2 ساپورت میکنه .

راستی یه سئوال :
ببخشید میشه لیست کلیه CPU های Core 2 رو به همراه قیمت و توضیحات واسم بزارید ؟
چون من اصلا از این سری جدید هیچی نمیدونم .

davsep
13-12-2007, 11:59
پس نظر شما AMD هست درسته ؟

یعنی Core 2 ها از AMD ها قویتر هستند ؟

راستی یه سئوال :

عزیز جان برای خرید یک cpu اونو وزنش نکن. قویتر یعنی چی؟ مطالبی رو که تو پست 10 گفتم دقت کن.
برای مقایسه درست و اساسی ابتدا با مشخصه های اصلی cpuها آشنا شو. در این ارتباط تاپیک های زیادی هست.

در مورد سوال دوم:

اینو باید در انجمن اطلاع رسانی و مشورت خرید یا فروشمطرح کنی.

yasser1680
18-12-2007, 04:00
کدام سی پی یو از سی پی یو های زیر قدرت پردازش بازیها و گرافیک رو بیشتر از دیگری داره؟

1.AM2 Phenom 9500 2.2GHz چهار هسته ای با قیمت 250 هزار تومن.

2.Intell core 2 Due E6750 2.66GHz دو هسته ای قیمت 190 تومن.

برای بازی کدو م مناسب تره؟ ایا گزینه بهتری هم هست در بین این دو سی پی یو ؟

nihilnigritude
18-12-2007, 22:35
عزیزم اورکلاک نمیخوام بکنم . چون سیستمم نسبتا قوی هست

راستی یه سئوال :

یعنی کسایی که اور میکنن سیستم ضعیفی دارن ؟؟!!!:19:
اورکلاک برای رسیدن به بازده بیشتره حتی اگه سیستم قدرتمندی داشته باشی :13:

واسه لیست قیمت حدودی و مشخصات میتونی به 1 سایت مثل rayansaba.com سر بزنی .

کدام سی پی یو از سی پی یو های زیر قدرت پردازش بازیها و گرافیک رو بیشتر از دیگری داره؟

Phenomها تا حالا نمایش جالبی در مقابل core2 های اینتل نداشتن و با توجه به قیمتی هم که گفتی دومی بهتره ولی بهتره Phenom رو با سری core2quad اینتل مقایسه کنی ...

yasser1680
22-12-2007, 02:33
ولی به من یکی از همکارای انجمن گفته که اینا اصلا قابل مقایسه نیستند و ای ام دی بهتره!

Stream
22-12-2007, 15:45
ولی به من یکی از همکارای انجمن گفته که اینا اصلا قابل مقایسه نیستند و ای ام دی بهتره!
قابل مقایسه نیستند چون :
1. هم قیمت نیستند.
2. مشخصات نزدیکی به هم ندارند !

مدل AMD قیمت بالاتری داره و قوی تر هم هست نسبت به E6750 ...

MOHAMMAD2010
22-12-2007, 19:23
من هم با اينكه طرفدار AMD بودم هفته پيش كامپيوترم رو ارتقا دادم و Core 2 duo E6550 خريدم كاراييش خيلي از X2 6000 بهتره چون cpu هاي AMD تا حد امكان اوركلاك شدند و نميشه بيشتر از 10 درصد راندمان اونارو بالا برد

البته در حالت عادی (یعنی بدون اور) x2 6000 کمی بهتره

mephisto3020
28-12-2007, 17:50
لازم به ذكره در Cpu هاي جديد Amd و Intel دستورات اختصاصي وجود داره كه
Cpu شركت رقيب براي اجرا ناچاره اونو به چند دستور بشكنه و الان بازي هاي Ea Game و چند شركت معتبر ديگه بر اساس Intel نوشته شده
موافق نیستم.چون الان دیگه مثل قدیم اینتل مطلق نیست و تولید کنندگان بازی مجبورا amd را در نظر بکیرند؟من خودم حداقل 5 تا از معروفترین های ea را با amd بازی کردم.

:13:

mephisto3020
28-12-2007, 17:51
لازم به ذكره در Cpu هاي جديد Amd و Intel دستورات اختصاصي وجود داره كه
Cpu شركت رقيب براي اجرا ناچاره اونو به چند دستور بشكنه و الان بازي هاي Ea Game و چند شركت معتبر ديگه بر اساس Intel نوشته شده
موافق نیستم.چون الان دیگه مثل قدیم اینتل مطلق نیست و تولید کنندگان بازی مجبورا amd را در نظر بکیرند؟من خودم حداقل 5 تا از معروفترین های ea را با amd بازی کردم.

:13:

mephisto3020
28-12-2007, 18:03

اصولا نباید این دو تا را با هم مقایسه کرد! مشخصا چهارهسته ای قویتره.
شما برای بازی بیشتر به کارت گرافیک فکر کن!و البته رم...
بسته به همان بودجه و اورکلاک باید پردازنده را انتخاب کنی.
بدون اورکلاک و قیمت پایینتر در یک رنج نزدیک به هم:amd
در غیر این صورت:intel:5:

Benygh
28-12-2007, 18:58

اصلا قبل قیاس نیستند این دو مدل .....
هم قیمت ها متفاوته و هم خونواده ...
Core 2 اینتل از AMD بهتره و با ورود Phenom هم تغییری نکرده ....
این هم تست ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش هم این بحث قدیمی رو ادامه ندید چون همیشه اخر این بحث به دعوا کشیده میشه در کل میخوام بگم که کسی منطقی به این مسئله نگاه نمیکنه بلانسبت بعضی از اعضا ....

goodzila
04-01-2008, 13:38
بنچ مارک های این سایت رو قبول نکن (بنا به دلایل کاملا منطقی که اگه خواستی توضیح می دم )

اگر برای cpu می خوای زیر 160 هزار تومان پول بدی قطعا AMD برنده مطلق است !!!!!
:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::1 0::10::10::10::10::10::10:

Mahdi_Moosavi
04-01-2008, 15:52
بنچ مارک های این سایت رو قبول نکن (بنا به دلایل کاملا منطقی که اگه خواستی توضیح می دم )

اگر برای cpu می خوای زیر 160 هزار تومان پول بدی قطعا AMD برنده مطلق است !!!!!
:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::1 0::10::10::10::10::10::10:

دوست عزیز مگه فقط این سایت ریویو از این مدل Phenom AMD داده بیرون !! اگه وب رو یه سرچ کوچولو بزنی

میبینی که PHENOM AMD تو بیشتر TEST ها از CORE2 QUAD و بعضی وقت ها حتی از مدل های CORE 2 DUE

هم ضعیف تر ظاهر شده .

بنده بی صبرانه منتظر توضیحات شما دوست عزیز درباره تقلبی بودن TEST های TOMSHARDWARE هستم ، چون

نظر من کاملآ برعکس نظر شماست .

Stream
04-01-2008, 16:11
چارتهاي Tomshardware يكي از بهترين و معتبرترين مراجع بنچمارك است.

Actros
05-01-2008, 16:45
چارتهاي Tomshardware يكي از بهترين و معتبرترين مراجع بنچمارك است.

دقیقا به نظر من بهترینه
و مطمئن ترینه

Benygh
05-01-2008, 20:53
هم مطمئن هم میتونید توش قطعات خود رو انتخاب کنید و شرایط تست زیادی داره ..... برای کسانیکه دنبال یک بنچمارک ساده میگردند توصیه میکنم ...

goodzila
08-01-2008, 16:59
دوست عزیزم دلیل اینجانب برای کم اهمیت جلوه دادن بچج مارک های سایت toms برای آندسته از افرادی است که تفاوت قطعات سخت افزاری و قیمت آن ها را نمیدانند (البته نه افرادی مانند شما و من که اطلاعات کاملی را در مورد معماری داخلی cpu (کنترلر ها و واسطه ها و شناور ها و ...) دارند و همچنین در مورد تقاوت رم های DDR II , DDR III و حجم ساپوت مقداری و شناوری اطلاعاتی در سیستم عاملی چون ویندوز xp را به خوبی می دانند :

حرف من برای آندسته افرادی است که هیچ اطلاعاتی در مورد ندارند و فقط (متاسفانه) به این اشکال و نمودار ها اعتماد می کنند بدون اینکه از تفاوت سخت افزاری چیده شده برای هر مدل آن cpu از هر شرکت چیزی سر در بیاورند

حال برای درک بهتر این موضوع و اثبات نادرست بودن بنچ مارک برای این افراد به همان cpu phenom برمی گردیم

- در اولین نگاه هنگامی که یک نفر نمودار ترسیم شده قدرت را در سایت toms میبیند بی شک رای به قدرتمند بودن پردازنده های اینتل را می دهد در صورتی که این یکی از مشکلاتی است که من در باره آن حرف میزنم چون افراد کمی مثل من و شما پیدا می شوند که برون نقد نوشته شده ی سایت toms که یک نقد 100 مگابایتی مفصل بود را بخوانند بعد از آن متوجه شون که این بنچ مارک در شرایط یکسان مالی گرفته نشده (مساله ای که برای یک فرد بی اطلاع باعث ضرر مالی بدی خواهد شد) دلیل من برای بی اهمیتی به بنچ مارک سایت toms بر سر این است :

چون یک خریدار پردازنده فقط به نمودار توجه می کند در حالی که نمی داند یک سایت معتبر مثل tom این دو پردازنده اینتل و ای.ام.دی رو در شرایط سخت افزاری یکسان بنچ مارک نمی گیرد بلکه هر کدام را با بروز ترین تکنولوژی ساپورت شده توسط پردازنده چیدمان می کند (که این امر بسیار کار خوبی است ولی نه برای خریدار بلکه برای به دست آوردن بالاترین قدرت )

حال دلایل بد بودن این کاری که توسط tom's hardware انجام میشود :

مثلا فرض کنید که در همین بنچ مارکAMD phenom و quad core intel در مدل اینتلی از مادربوردی 285 هزار تومانی با رم DDR III استفاده شده که در phenom از مادربوری 210 هزار تومانی و رم DDR II (به دلیل ساپورت نکردن پردازنده ) و... استفاده شده است دقت کنید سلپورت نکردن phenom از DDR III بد هست (قبول دارم) ولی مساله اصلی برای یک خریدار بی اطلاع در درجه اول و دوم و سوم قیمت تمام شده کل است

پس دقت بفرمایید مبنا قرار دادن این بنچ مارک کار نادرستی است چون خریدار ما در AMD یا Intel ممکن است به هیچ عنوان سراغ رم DDR III به دلیل قیمت بالا نرود و همچنین پول مادربرد 285 هزار تومانی را هم نپردازد ، این است اصلی ترین دلیلی که مانع اتکا کردن به این نمودارها می شود !!!!!!!!!

عبارتی از نقد tom را برای شما دوست عزیز نقل می کنم البته مطمئن هستم که شما هم به آن تیکه بر خورده اید (البته اگه خواندید نمی دانم پس چرا حرفم را در به صرفه بودن (از لحاظ مالی ( که مساله بسیار مهمی هم است)) را قبول نکرده بودی ) به هر حال اون عبارت که مستقیما از نقد toms گرفته شده براتون می گذارم تا به درستی حرفهام ایمان قلبی پیدا کنید :

AMD seems to have done its homework when the company set the price for its Phenom processors. The Phenom 9600 is about 13.5% slower than Intel's Q6600 in our benchmarks. On the other hand, its price is also 13.6% lower than that of its direct competitor. Thus, the two products offer practically the same performance for your money.

خوب من نقد های toms رو تا حدودی قبول دارم ولی بنچمارک شو برای اینکه تو ی یک قیمت نیستند به خریدار ها توصیه نمی کنم !!!

همانطور که دیدید در عبارت بالا وقتی قیمت ها رو برابر در نظر گرفت cpu pheom AMD از لحاظ قدرت حتی 0.1 % هم بالاتر ایستاد :18: :18::18: :18: :18: :10: :10: :10:

(مطمئن باشی هیچ پولی به من پرداخت نمیشه اگه شما در این رده AMD استفاده کنی من فقط هدفم خرید با صرفه اقتصادی شما هست..
- - -- - -- - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - -- - - - -- - - - -- - - - -

در ضمن من بقیه نقد ها رو هم مطالعه کردم و برای همین اون نظر رو توی پست قبلیم دادم

یه توصیه میکنم اگه خواستی از دو تا سیستم که قیمت یکسان دارند و پردازنده های متفاوت بنچ مارک بگیری بهترین کا اینه که خودت بگیری و درضمن، بهتر از نرم فزار hot cpu tester هم پیدا نمی کنی چون مثل بقیه نرم افزار ها توی 3 سوت بهت بنچ مارک نمیگیره و کاملا علمی و سازگار با مهنسی و معماری داخلی cpu هستش !!!!

من خودم بین دوتا دستگاه که یکیش intel core 2 dou 4400 بود و اون یکی یک +AMD X2 4400 بود بنچ مارک گرفتم که اگه خواستیین براتون میزارم .

Benygh
08-01-2008, 17:19
دوست عزیز لطف کن بنچماکتو بذار ...
ما همون قبول داریم Amd از نظر اقتصادی به صرفه تر اگر توی این انجمن حضور داشته باشید می فهمید که بیشتر اعضا برای سیستم های ارزون Amd رو پیشنهاد میکنند و برای سیستم های قدرتمند اینتل رو ...
در ضمن من نمیدونم شما با این سایت چه مشکلی داری ؟ در ضمن این سایت فقط اومده از نظر قدرت بررسی کرده و اگر بخواد از قیمت بررسی کنه خیلی گیجکننده میشه چرا ؟
چون که قیمت همیشه ثابت نیست و هر چیزی ممکنه تاثیر داشته باشه در شمن قیمت در همه جای دنیا یکسان نیست ولی قدرت یکسانه ...
قیمت رو فرد خریدار باید تشخیص بده که کدوم براش به صرفه تره ...

goodzila
08-01-2008, 20:46
دوست عزیز من هم خودمو کشتم تو پست مفصلی که دادم اینو به اثبات برسونم که AMD به صرفه تره در قیمت ( که الحمدلله هم در مورد 4 هسته ای ها ثابت شد (مراجعه به پست بالا) هم خدا را شکر شما گفتید که قبول دارم )

من این همه خودمو کشتم که بگم دوستانی که اطلاعات ندارن از نمودار های سایت tom برای خرید استفاده نکنند چون قیمت های برابر با هم مقایسه نشدند امیدوارم که منظورم رو بالاخره متوجه بشین (ان شاءالله)

- - --- - - - - - - -- - - - - -- - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - -

من هیچ پدرکشتگی ای با سایت tom's hardware ندارم همون طور هم که میبینید برای اثبات با صرفه بودن مالی پردازنده های AMD ز نقل قول نقد خود tom استفاده کردم و همیشه هم نقد ها و .. را ولو بسیار حجیم و سنگین ؛ مطالعه کردم و خواهم کرد.

:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40:

Mahdi_Moosavi
08-01-2008, 22:33
دوست عزیز من هم خودمو کشتم تو پست مفصلی که دادم اینو به اثبات برسونم که AMD به صرفه تره در قیمت ( که الحمدلله هم در مورد 4 هسته ای ها ثابت شد (مراجعه به پست بالا) هم خدا را شکر شما گفتید که قبول دارم )

من این همه خودمو کشتم که بگم دوستانی که اطلاعات ندارن از نمودار های سایت tom برای خرید استفاده نکنند چون قیمت های برابر با هم مقایسه نشدند امیدوارم که منظورم رو بالاخره متوجه بشین (ان شاءالله)

- - --- - - - - - - -- - - - - -- - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - -

من هیچ پدرکشتگی ای با سایت tom's hardware ندارم همون طور هم که میبینید برای اثبات با صرفه بودن مالی پردازنده های AMD ز نقل قول نقد خود tom استفاده کردم و همیشه هم نقد ها و .. را ولو بسیار حجیم و سنگین ؛ مطالعه کردم و خواهم کرد.

:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40:

دوست عزیز اگه منظور شما بحث نسبت price/performance هست که بهتر اول این بنچ مارک رو نگاه کنی !! :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خب دوست عزیز هر چیزی جای خودش رو داره !! :46: تو بنچ بالا معلومه که cpu های AMD ( البته دو هسته ای ها)

فعلآ نسبت بهتری دارن ! پس بهتره بیشتر تامل کنی ! :46:

اما تو سری 4 هسته ای کاملآ معلومه که Q6600 سری Phenom AMD رو به شدت زمین زده !!

البته اگر بحث اورکلاکینگ رو در نظر بگیریم که اصلآ AMD از دور خارج میشه ! :41: چون اگه وب رو خوب دور زده باشی

به این نتیجه میرسی که الان یه کاربر معمولی هم با یه مادربورد 150 هزار تومانی میتونه CPU هفتاد هزار تومانی

اینتل (E2160) رو به اندازه توانایی ATHLON64 X2 6000+ AMD اور کنه در صورتی که هرچه فرکانس CPU های AMD

میره بالا متاسفانه امکان اورکلاکینگشون کم میشه !!:41:

اگه بخوای رده بندی جهانی پردازنده های مختلف تو حداکثر اورکلاکینگ هم برات میزارم ! :46:

الان به نظر من دور دور INTEL هست !! ( البته اگه اورکلاک کنی ) .

Stream
08-01-2008, 22:38
دیروز اینتل سری جدید 45 نانومتری های سری Core 2 رو معرفی کرد. ( E8x00 و Q9xx0 ها ... ) به نظر می رسه امسال هم Intel بهتر از AMD ( هم در اورکلاک و هم در Price/Performance ) کار خواهد کرد. پایینتر آوردن قیمتها نمیتونه کمک زیادی به AMD کنه .

shahab_blaster
09-01-2008, 10:25
amd phenom در صورتي قدرتش مشخص ميشه كه با يه مادربورد معتبر با سوكت +am2 استفاده بشه تا الانم تو ايران مادربورد معروفي تو بازار نيومده مثلا مادربورد asus با چيپست Amd 790fx ، پس هنوز زوده كه بگيم phenom به درد نميخوره

davsep
10-01-2008, 08:29
دیروز اینتل سری جدید 45 نانومتری های سری Core 2 رو معرفی کرد. ( E8x00 و Q9xx0 ها ... ) به نظر می رسه امسال هم Intel بهتر از AMD ( هم در اورکلاک و هم در Price/Performance ) کار خواهد کرد.
به نظر من هم همینطوره. اینتل روزای پرکاری رو میگذرونه!!

پایینتر آوردن قیمتها نمیتونه کمک زیادی به AMD کنه .
اما من از این کار AMD خیلی راضی هستم چون یه فضای رقابتی ایجاد کرده و اینتل رو مجبور به توسعه کرده و این خیلی عالیه. انعکاس این کار به خود AMD هم بر میگرده چون جلو افتادن اینتل دوباره AMD رو مجبور به فکر جدید میکنه!!

SDis
12-01-2008, 21:49
بیشتر بازیهایی که EA GAME میده بر اساس intel هست. ولی AMD بهتر بازی ها رو جواب میده

davsep
13-01-2008, 09:35
بیشتر بازیهایی که EA GAME میده بر اساس intel هست.

میشه بیشتر توضیح بدید؟؟
بر اساس intel یعنی چی!؟

mdgh
13-01-2008, 14:01
با سلام .
ممنون .
CPUهایAMDبرای بازی خوبن . CPUهایINTEL برای نرم افزارهای سنگین خوبن البته CPUهای جدید INTEL برای بازی خیلی عالین.

mdgh
13-01-2008, 14:02
با سلام .
ممنون .
CPUهایAMDبرای بازی خوبن . CPUهایINTEL برای نرم افزارهای سنگین خوبن البته CPUهای جدید INTEL برای بازی خیلی عالین.:31:

goodzila
14-01-2008, 15:15
بنچ مارک price/performance سایت tom افتضاحه چون:

اولا 50% از هر کدام است

دوما از 10 سال پیش هم که من بنچ مارک های price/performance رو داشتم با الانش هیچ فرقی نمی کنه درحالی که هر دو سه ماه یه بار قیمت های AMD کلی تغییر میکنه