مشاهده نسخه کامل
: يه تصوير سه بعدي از سهراب(شخصيت شاهنامه) ميخوام
tabriz_s
08-12-2007, 11:09
من يه تصوير سه بعدي از سهراب(شخصيت شاهنامه) ميخوام. از دوستان كسي ميتونه آموزش ساختش رو اينجا بذاره؟ يه كم عجله هم دارم!!
Aminzikzak
08-12-2007, 11:17
خب نحوه طراحی سر رو تویه انجمن قبلا گذاشتیمه ...
تویه سایتهای خارجی هم زیاد آموزش دادن ...
شما از هر روشی که سر رو طراحی کردی ، اونوقت باید بشینی بهش جزئیات رو اضافه کنی ...
مثلا لبها رو دستکاری کنی ، چشمها و غیره ... چون هیچجکس تصویر درستی از سهراب تو ذهنش نداره ...
ولی به نظرم یه عکس دو بعدی ازش گیر بیاری کارت خیلی راحت تر میشه.
اگه عجله دارید میتونید از facial studio و poser و اینجور برنامه ها استفاده کنید
pax_eisa shademani
12-12-2007, 16:26
به نظر من احمقانه ترین کار ،طراحی شخصیت ها و حیوانات با 3d max یا maya یا این جور برنامه هاست.
همون طور که امین گفته میتونی از poser استفاده کنی.
البته اگر میخای حتما با 3d max طراحی کنی یه میل بده تا آموزششو برات بزارم: vista1g@yahoo.com
PAX
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من احمقانه ترین کار ،طراحی شخصیت ها و حیوانات با 3d max یا maya یا این جور برنامه هاست.
البته اگر میخای حتما با 3d max طراحی کنی یه میل بده تا آموزششو برات بزارم: vista1g@yahoo.com
PAX
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز شما با poser چطور حیوانات را طراحی میکنید
عاقلانه ترین کار ساخت مدل پایه ( base model ) با مکس و مایا هست و بعد با زی براش جزئیات را بدی:31:
tabriz_s
16-12-2007, 07:51
PAX
سلام و سپاس. براتون ميل زدم. فقط كمي سريع تر چك ميل بفرمائيد
tabriz_s
17-12-2007, 09:41
PAX
پس چرا به ميلم جواب نميدين؟ البته براي ساخت اينكار مهلت بيشتري (تا جمعه ي همين هفته ) گرفتم.
اگه نميتونين يا نميخواين كمكم كنين بگين تا از طريق ديگه اي برم دنبالش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.