ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يه MP3 Player معمولي مي خوام

nemesis
06-12-2007, 00:06
من يه MP3 Player معمولي مي خوام

نهايتش 60000 تومان
ضبط صدا داشته باشه
2GB هم حافظه داشته باشه
راديو داشته باشه
مهم نيست مه مارک معروفي باشه

تو اين مدلها تصويري هم هست ارزونا

seymour
06-12-2007, 12:03
اگه مدل معتبر می خوای : v100 از creative که 2 گیگش حدود 60 تومنه ... ولی تصویری نیست ...

zen stone plus از creative هم 2 گیگش 75 تومنه ... اونم تصویری نیست ... فرقش با بالایی اینه که شارژیه و جمع و جورتر ...

اگه مدل متفرقه می خوای ، حداقل یه لطفی به خودت بکن و برو سراغ زی سایبر ... چون گارانتی خیلی خوبی داره (چیزی که حتما بهش نیاز پیدا می کنی) ... مثلا این مدل :

Z-cyber Zling Zeni 2GB که باید 65 تومن باشه ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

nemesis
06-12-2007, 23:27
مدلش معتبر نباشه !برام مهم امکاناتيه که گفتم

seymour
07-12-2007, 12:54
خب همون زی سایبر که گفتم دیگه ..مارکش معتبر نیست ... همه امکاناتی که گفتی هم داره ... تازه از شانست گارانتی خوبی هم داره ...

nemesis
08-12-2007, 14:52
البته این مدلی رو که گفتید رفتم تو سایت نگاه کردم قیمتش 54000 بود

یعنی از این Nano Style ها بهتره ؟

seymour
09-12-2007, 11:36
خب 54 تومن خوبه دیگه ... چطور مگه ؟

نانو استایل رو بی خیال ... مارک تقلبیه ... صد رحمت به زی سایبر که حداقل سعی می کنه حاصل دسترنج خودش روبخوره ... اوم مارک هایی که از روی ipod کپی می کنن ، دارن از ناآگاهی مردم سوء استفاده می کنن ...

ولی بازم میگم : اگه واسه ات کیفیت هیچ اهمیتی نداره و فقط می خوای یه چیزی بخری که داشته باشی واسه چند ماه ، هرچی دوست داری بخر ... ارزونتر ین مدل رو بخر ...

nemesis
12-12-2007, 12:55
این مدلی که به من معرفی کردید از نظر کیفیت صدا چطوره ؟ میدونم نباید انتظار زیادی ازش داشته باشم ولی کلاً چطوره ؟ اصلان باس داره یا خیلی معمولیه ؟

__Genius__
12-12-2007, 13:05
سلام
عزیز جان من اینو دارم خیلی هم ازش راضیم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدل
Leono G-395
و امکانات

MP3 Format Support [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Video AVI Format Support [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Voice Recorder [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FM Digital Radio [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Card Slote [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Line in [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Internal Speaker [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Lithium Battery [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Photo Album Selection
قیمتش هم حدودا 73/000 تومن خریدم ، اگه بتونی یه مقداری پول بذاری اینو بگیری چیز خیلی تمیزی هست
هست Mp4 در واقع هم

seymour
13-12-2007, 11:31
این مدلی که به من معرفی کردید از نظر کیفیت صدا چطوره ؟ میدونم نباید انتظار زیادی ازش داشته باشم ولی کلاً چطوره ؟ اصلان باس داره یا خیلی معمولیه ؟
همونطور که خودت در جریان هستی ، نباید انتظار زیادی داشته باشی ... ولی انصافا ، زی سایبر بد هم نیست ... یعنی بین مدلهای متفرقه ، بهترین حساب میشه .. میشه گفت لب مرزیه ...