ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : K550 یا 6300 ؟؟؟

Benygh
22-11-2007, 22:43
من 200 هزار توامن پول دارم که میخوام یدونه از اینا رو بخرم برای کسی اگه میشه نظراتتون رو راجع به این دو گوشی بدید !!! اگه دارید که چه بهتر !!!
یه سوال دارم اون هم اینه که ایا سایبر شات K550 مثله K800 هست یا نه ؟؟

raana
22-11-2007, 23:13
اگه دوربین برات مهمه 6300 نخر میگن عملکرد دوربینش خوب نیست

k800 خیلی سرتر از k550

Highbury
22-11-2007, 23:36
کا550 جلوی کا800 سوسک هستش.بذار روش کا800 بخر.یا اگه نداری توی همون قیمت بهترین گوشی دبلیو 810 هستش شک نکن

Dr.Afzali
23-11-2007, 02:38
تائيد پست بالا

B L A S T E R
23-11-2007, 09:59
من 200 هزار توامن پول دارم که میخوام یدونه از اینا رو بخرم برای کسی اگه میشه نظراتتون رو راجع به این دو گوشی بدید !!! اگه دارید که چه بهتر !!!
سایبرشاتشون مثل همه ولی خب k800 سه مگاپیکسله.اون 2 mp

killerdeadlystar
18-12-2007, 18:05
کا550 جلوی کا800 سوسک هستش.بذار روش کا800 بخر.یا اگه نداری توی همون قیمت بهترین گوشی دبلیو 810 هستش شک نکن

دوست عزیز کاملاٌ با شما موافقم

killerdeadlystar
18-12-2007, 18:07
من جای تو بودم کا800 می گرفتم

خیلی خوبه

مشخصات رو بخون

killerdeadlystar
18-12-2007, 18:08
Sony Ericsson K550i

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزایا: دوربین ۲ مگاپیکسل با فوکوس اتوماتیک، صفحه نمایش با وضوح مناسب و تفکیک ۲۶۲۱۴۴ رنگ، اتصال به اینترنت، پخش فیلم و موسیقی، بلوتوث نسخه ۲٫۰

مشخصات

مشخصات کلی شبکه GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 معرفی فوریه ۲۰۰۷ نسل پردازنده سیستم عامل بستر نرم‌افزاری مشخصات فیزیکی شکل ظاهری ساده ابعاد ۱۴ * ۴۶ * ۱۰۲ میلی‌متر وزن ۸۵ گرم تنوع رنگ مشکی، سفید صدفی نمایش نوع TFT وضوح ۳۲۰ * ۲۴۰ پیکسل تعداد رنگ ۲۶۲۱۴۴ رنگ ابعاد صفحه ۱٫۹ اینچ زبان فارسی دوربین کیفیت عکس ۲ مگاپیکسل ابعاد عکس حداکثر ۱۲۲۴ * ۱۶۳۲ پیکسل فیلمبرداری بله ابعاد فیلم ۱۴۴ * ۱۷۶ پیکسل مدت فیلمبرداری دوربین دوم خیر تماس تصویری خیر فوکوس اتوماتیک خیر فلاش بله ذخیره‌سازی دفترچه تلفن بله، ۱۰۰۰ شماره با ۲۰ مشخصه و تصویر گزارش تماس‌ها بله نوع کارت حافظه Memory Stick Micro (M2)، قابلیت افزایش حداکثر تا ۲ گیگابایت کارت حافظه همراه خیر حافظه داخلی ۶۴ مگابایت ویژگی‌ها مدیریت اطلاعات شخصی تقویم، دفترچه تلفن، یادداشت، وظایف آتی، مدیریت پرونده‌ها، ماشین حساب و ... جی‌پی‌اس خیر جاوا MIDP 2.0 پخش موسیقی MP3/AAC/MPEG4 player پخش فیلم بله دریافت فیلم بله رادیوی اف‌ام بله کار با پرونده‌های آفیس خیر کار با پرونده‌های پی‌دی‌اف خیر کار با پرونده‌های زیپ ویرایش فیلم ویرایش عکس اسکن کارت ویزیت خیر تشخیص دستنوشته خیر صفحه کلید کامل خیر ساعت بله زنگ هشدار بله پیش‌بینی کلمه بله پخش با صدای بلند بله فرمان صوتی ضبط صدا بله خروجی تلویزیون خیر بازی بله دریافت و نصب بازی بله تبادل اطلاعات ارسال پیام SMS, MMS, Email, Instant Messaging مرورگر اینترنت xHTML, RSS feeds مرورگر WAP WAP 2.0 بلوتوث بله،‌ نسخه ۲٫۰، پشتیبانی A2DP درگاه مادون قرمز بله درگاه USB USB 2.0 GPRS بله، کلاس ۱۰ HSCSD بله EDGE بله 3G خیر HSDPA خیر Push to Talk خیر سرعت تبادل در شبکه ۴۸ کیلوبایت در ثانیه شبکه بیسیم خیر انطباق با کامپیوتر بله انباره USB بله زنگ نوع پلی‌فونیک، ام‌پی‌تری تنظیمات ساخت و دریافت ملودی لرزاننده بله باتری نوع Li-Po 950 mAh (BST-33) حالت انتظار حداکثر ۳۵۰ ساعت حالت مکالمه حداکثر ۷ ساعت شارژ به وسیله درگاه USB

killerdeadlystar
18-12-2007, 18:10
Sony Ericsson K800i

مزایا: دوربین Cyber-shot با کیفیت ۳٫۲ مگاپیکسل، فلاش، لرزش‌گیر، عکسبرداری پی‌در‌پی، صفحه نمایش ۲۶۲۱۴۴ رنگ، دوربین دوم، ۶۴ مگابایت حافظه داخلی، پخش فیلم و موسیقی، بلوتوث، رادیوی اف‌ام

معایب: کیفیت پایین فیلمبرداری

مشخصات

مشخصات کلی شبکه UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 معرفی فوریه ۲۰۰۶ سیستم عامل بستر نرم‌افزاری مشخصات فیزیکی شکل ظاهری ساده ابعاد ۲۲ * ۴۷ * ۱۰۵ میلی‌متر وزن ۱۱۵ گرم تنوع رنگ مشکی مخملی، قهوه‌ای نمایش نوع TFT وضوح ۳۲۰ *‌ ۲۴۰ پیکسل تعداد رنگ ۲۶۲۱۴۴ رنگ ابعاد صفحه ۴۰ * ۳۰ میلی‌متر زبان فارسی دوربین کیفیت عکس ۳٫۲ مگاپیکسل ابعاد عکس حداکثر ۱۵۳۶ * ۲۰۴۸ پیکسل فیلمبرداری بله ابعاد فیلم حداکثر ۱۴۴ * ۱۷۶ پیکسل(QCIF) مدت فیلمبرداری دوربین دوم ۴۸۰ * ۶۴۰ پیکسل تماس تصویری بله فوکوس اتوماتیک بله فلاش xenon لرزش‌گیر بله عکسبرداری پی‌در‌پی بله ذخیره‌سازی دفترچه تلفن ۱۰۰۰ شماره، ۲۰ مشخصه برای هر مورد به همراه تصویر گزارش تماس‌ها بله نوع کارت حافظه Memory Stick Micro-M2، قابل تعویض در حین کار کارت حافظه همراه خیر حافظه داخلی ۶۴ مگابایت ویژگی‌ها مدیریت اطلاعات شخصی تقویم، دفترچه تلفن، وظایف آتی، مدیریت پرونده‌ها، ماشین حساب و ... جاوا MIDP 2.0 پخش موسیقی AAC, MP3 پخش فیلم MPEG4 دریافت فیلم بله رادیوی اف‌ام بله، RDS FM ساعت بله زنگ هشدار بله پیش‌بینی کلمه T9 پخش با صدای بلند بله فرمان صوتی ضبط صدا بله بازی FotoQuestFishing, MiniGolf دریافت و نصب بازی بله تبادل اطلاعات ارسال پیام SMS, MMS, Email, Instant Messaging مرورگر اینترنت xHTML, HTML-NetFront مرورگر WAP WAP 2.0 بلوتوث بله،‌ نسخه ۲٫۰ درگاه مادون قرمز بله درگاه USB بله، نسخه ۲٫۰ درگاه Fast port بله GPRS کلاس ۱۰ HSCSD بله EDGE خیر شبکه بیسیم خیر Push to talk خیر سرعت تبادل در شبکه حداکثر ۳۸۴ کیلوبیت در ثانیه انطباق با کامپیوتر بله چاپ مستقیم بله، PictBridge زنگ نوع پلی‌فونیک (۷۲ کانال)، MP3 تنظیمات دریافت و ساخت ملودی لرزاننده بله شارژ به وسیله درگاه USB بله باتری نوع Li-Po (BST-33) 900 mAh حالت انتظار حداکثر ۳۵۰ ساعت حالت مکالمه حداکثر ۷ ساعت شارژ به وسیله درگاه USB بله

killerdeadlystar
18-12-2007, 18:12

دوست عزیز اول تیپیک دادی 550 یا 6300

بعد می گی 550 یا کا800

چه طوره ؟؟؟:10:

killerdeadlystar
18-12-2007, 18:13
Nokia 6300

مزایا: بدنه فولادی، دوربین ۲ مگاپیکسل، صفحه نمایش ۱۶میلیون رنگ با وضوح مناسب، بلوتوث، پخش فیلم و موسیقی، رادیوی اف‌ام استریو، اتصال به اینترنت، کارت حافظه microSD و ...

معایب: عدم بهره‌گیری از سیستم عامل Symbian، محدودیت حجمی اجرای برنامه‌های جاوا (حداکثر ۱ مگابایت)، عملکرد نه‌چندان رضایت‌بخش دوربین و وضوح پایین فیلمبرداری، کثیفی زودهنگام با اثرات انگشت، عدم وجود درگاه مادون قرمز

مشخصات

مشخصات کلی شبکه GSM 900 / 1800 / 1900 معرفی نوامبر ۲۰۰۶ سیستم عامل Nokia OS بستر نرم‌افزاری Series 40 3rd Edition, Feature Pack 2 مشخصات فیزیکی شکل ظاهری ساده ابعاد ۱۱٫۷ * ۴۳٫۶ * ۱۰۶٫۴ میلی‌متر وزن ۹۱ گرم تنوع رنگ نقره‌ای، مشکی نمایش نوع TFT وضوح ۳۲۰ * ۲۴۰ پیکسل تعداد رنگ ۱۶ میلیون رنگ ابعاد صفحه ۴۱ * ۳۱ میلی‌متر، ۲ اینچ زبان فارسی دوربین کیفیت عکس ۲ مگاپیکسل ابعاد عکس حداکثر ۱۲۰۰ * ۱۶۰۰ پیکسل فیلمبرداری بله ابعاد فیلم حداکثر ۱۴۴ * ۱۷۶ پیکسل، ۱۵ تصویر در ثانیه مدت فیلمبرداری تماس تصویری خیر فوکوس اتوماتیک خیر فلاش خیر ذخیره‌سازی دفترچه تلفن ۱۰۰۰ شماره، به همراه تصویر گزارش تماس‌ها بله نوع کارت حافظه microSD، قابلیت افزایش حداکثر تا ۲ گیگابایت، ، قابل تعویض در حین کار کارت حافظه همراه ۱۲۸ مگابایت حافظه داخلی ۷٫۸ مگابایت ویژگی‌ها مدیریت اطلاعات شخصی تقویم، دفترچه تلفن، یادداشت، ماشین حساب و ... جاوا MIDP 2.0 پخش موسیقی MP3, MP4, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, AMR پخش فیلم MPEG-4, 3GPP, H.263, H.264/AVC دریافت فیلم بله رادیوی اف‌ام بله، استریو ساعت بله زنگ هشدار بله پیش‌بینی کلمه T9 پخش با صدای بلند بله فرمان صوتی بله ضبط صدا بله خروجی صدا بله، ۲٫۵ میلیمتر بازی بله دریافت و نصب بازی بله تبادل اطلاعات ارسال پیام SMS, MMS, Email, Instant Messaging مرورگر اینترنت xHTMLُ، به همراه Flash Lite 2.0 مرورگر WAP WAP 2.0 بلوتوث بله، نسخه ۲٫۰ درگاه مادون قرمز خیر درگاه USB بله، miniUSB GPRS کلاس ۱۰ HSCSD بله EDGE کلاس ۱۰ Push to Talk بله سرعت تبادل در شبکه حداکثر ۲۳۶٫۸ کیلوبیت در ثانیه شبکه بیسیم خیر انطباق با کامپیوتر بله زنگ نوع پلی‌فونیک (۶۴ کانال)، تروتونز، میدی، ام‌پی‌تری تنظیمات دریافت ملودی لرزاننده بله باتری نوع Li-Ion (BL-4C) 860 mAh حالت انتظار حداکثر ۳۴۸ ساعت حالت مکالمه حداکثر ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه محتویات بسته‌بندی گوشی نوکیا ۶۳۰۰ هدست HS-47 باتری BL-4C کارت حافظه ۱۲۸ مگابایت (microSD) شارژر AC-3 لوح فشرده نرم‌افزار بله دفترچه راهنما بله

R@R#M@N
18-12-2007, 20:59
سلام
ك550 اصلآ سايبرشات نيست
واقعآ دوربين مزخرفي داره ولي در عوض ك800 كولاكه
شك نكن كه ك800 خيلي خيلي سرتره
يه 40 تومن بذار روش ك800 بگير

javad06
18-12-2007, 22:47
دااداش من 6300 داشتم خیلی بخوده نخری پشیمون میشی اما در مورد سونی اریکسون هنوز من نخریدم نمیتونم نظر بدم اما خوب فکر کنم 3 مگا بهتر از 2 مگا باشه از نظر عقلانی..................

Sasan Info
18-12-2007, 22:58
k550 نسبت به 6300 و حتی w810 کیفیت دوربینش بهتره ولی اینو بدون که کیفیت lcd اش از هر دوی اونا بد تره
lcd این گوشی از نوع tfd هستش که نسبت به tft از کیفیت پایینتری برخورداره
ولی اگه بتونی k800 بگیری که خیلی عالی میشه

s500
19-12-2007, 15:02
حیف پولهات نیست که می خواهی بدهی به 6300
کا 550دوربین سایبر شات داره یعنی عمل کردی مثل دوربین عکاسی سونی که سایبر شات است
راداراست

Nabakhshoode
19-12-2007, 15:20
البته تا جایی که تو رویو ها خوندم کیفیت دوربینش از W810 پایینتره به دلیل لنز کوچکتر !
تو دست گرفتمش شدیدا خوش دسته ولی یه کم دکمه هاش سفته ... ! ال سی دیشم درسته تی اف دی هس ولی فرق خیلی اساسی با تی اف تی نداره ( یه کم کیفیتش پایینتره ) ولی در عوض حفظ باتریش رو خیلی بهتر میکنه !
در کل قیمت خیلی مناسبی داره فک کنم الان حدود 160-165 باشه ولی خوب همونطور که دوستان گفتن W810 یا تو رنج قیمت بالاتر K800 بهتر و با امکانات مناسبتر هستن !
در مورد 6300 هم دوربین متوسط و کیفیت صدای نسبتا مناسب و ال سی دی با کیفیتی داره ! ولی باطری مناسبی نداره !
در مجموع تو رنج قیمت زیر 200 تومن به شخصه همچنان گوشی اسطوره ایم یعنی W810 رو بیشتر از بقیه قبول دارم ...
البته K530 هم هست که نمیدونم چی شده جدیدا چپ میرم راست میام ( چه تو دوست و فامیل و آشنا چه تو این فروم ) اینو به همه پیشنهاد میدم ! خیلی ناز و خوشگله به نظرم امکانات بیس و پایه یه یه گوشیم داره ... دوربین و صدای نسبتا مناسب و... ! و قیمتشم حدود 200 تومنه ( یه کم بیشتر ) ... اگه بخوام بین K530 و 6300 یکیو انتخاب کنم با توجه به اینکه از لحاظ امکانات تقریبا یکین هر دو هم جزو گوشی های شیک هستن قطعا با توجه به ظاهر بهتر ( از نظر من ) و باطری قویتر K530 رو پیشنهاد میکنم... به هر حال میتونی رو K530 هم به عنوان یکی از گزینه ها فکر کنی !

Royce
20-12-2007, 18:50
اگه من بودم 6300 ميخريدم