مشاهده نسخه کامل
: استفاده از تلویزیون به جاى مانیتور ؟
دوستان کسى میدونه چطور میشه از تلویزیون هم مثل مانیتور استفاده کرد؟؟؟:20:
وقتى خدمت بودم ناگهان بخاطر اتصالى برق مانیتور سیستم یگان سوخت و کار واجبى هم داشتیم و مانیتور دیگرى هم نمیشد تا 1-2 روز آینده تهیه کرد.. یکى اومد و مونیتور 21 اینچ خوابگاه رو آورد و و با یه تنظیم در ویندوز و چند رابط تونست اون تلویزیون رو به مانیتور تبدیل کنه :18:
البته چون اون موقع مرخصى پایان دوره داشتم زیاد پیگیر کار نشدم اما حالا که مانیتورم مشکل پیدا کرده یاد اون قضیه افتادم که واقعا چطور میشه این کار رو کرد :13:
دوستان عزیز کسى اطلاعى در این زمینه داره ممنون میشم به من کمک کنه :11:
بله اين كار كاملا شدني هست ولي كيفيت خوبي بهت نميده.تنظيماتش هم توي setting كارت گرافيك يك جا هست كه TV را انتخاب ميكني..........
بله اين كار كاملا شدني هست ولي كيفيت خوبي بهت نميده.تنظيماتش هم توي setting كارت گرافيك يك جا هست كه TV را انتخاب ميكني..........
دوست عزیز میشه یه ذره توضیح بدى :8:
من در حال حاضر کارت گرافیک 6200 Geforce دارم اما چنین تنظیماتى ندیدم :41:
Persian_Gun's
22-11-2007, 17:20
سلام
من همیشه این کارو میکنم یعنی هم مانیتور و هم تلویزیون به کامپیونر وصل هست و این به من خیلی کمک میکنه چرا؟
چون مثلا تو تلویزیون شو و یا فیلم و یا برنامه و یا.......اجرا میکنم و در مانیتور به انجام کارهای دیگرم میپردازم خلاصه خیلی حال میده:27::27:
البته اینو بگم کیفیت تلویزیون در ویندوز پایین تر از مانیتوره ولی در فیلم و فایلهای تصویری نه.
حالا یه آموزش کوچیک میدم :
بعد از مطمئن شدن از اتصال درست کارت گرافیک به تلویزیون ( باید کامپیوتر رو ریست کرده باشین ) اگر درایوره گرافیکتون از رویه سی دی کارت گرافیک نصب هست که هیچی و اگر نیست از رویه سی دی نصب کنید چون با درایور پیش فرضه ویندوز نمیشه .
و ریست کنید ممکن است بعد از بالا آمدنه ویندوز یک برنامه به نامه wizard نمیدونم چی چی باز شه که در اینصورت کارتون خیلی راحت میشه و با چند تا next زدن همه چیز حله:46:
ولی اگر نیومد:
در دسکتاپ راست کنید و بر رویه گزینه ی Properties کلیک کنید و به شاخه ی Setting برید در این جا تصویر دو کادر هست که رویه یکی نوشته 1 و دیگری 2 که 1 مانیتور و 2 تلویزیون شماست
رویه کادر شماره 2 یک بار کلیک کنید و در پایین تیک چک باکسه Extend my Windows Desktop Onto this monitor را بزنید و ok کنید.
به همین سادگی .........
ولی اگه خواستید تنظیماته بیشتری اعمال کنید به قسمت Advanced شاخه ی مربوط به کارت گرافیک مثلا" برایه من Geforce 7950GT بروید و زیر شاخه nveiw display setting در اینجا آپشن های بیشتری در اختیاره شما هست.
اگه حال داشتم به طوره کامل همه رو توضیح میدادم ولی ................
با تشکر:11:
ممنون دوست عزیز :11:
اما من هر چى گشتم اون دوتا مانیتور رو ندیدم...اما خوب یادمه یه جایى قیلا دیدم ولى مسیرش یادم نیست :31:
Persian_Gun's
23-11-2007, 13:32
ممنون دوست عزیز :11:
اما من هر چى گشتم اون دوتا مانیتور رو ندیدم...اما خوب یادمه یه جایى قیلا دیدم ولى مسیرش یادم نیست :31:
حتما" رابطا رو اشتباه میزنی و یا اصلا" کارت گرافیکت این قابلیت رو نداره که البته بعید میدونم چون کارت گرافیک های عهد بوق هم این قابلیت رو دارن :27:
به هر حال اگه سوائلی داشتی من در خدمتم
باتشکر:11:
راستى چطورى تلویزیون رو به کامپیوتر وصل مى کنى؟ چه رابطى میخواد ؟ و جالبتر چطور همزمان از تلویزیون و مانیتور بطور همزمان استفاده مى کنى؟:18:
Persian_Gun's
24-11-2007, 22:12
راستى چطورى تلویزیون رو به کامپیوتر وصل مى کنى؟ چه رابطى میخواد ؟ و جالبتر چطور همزمان از تلویزیون و مانیتور بطور همزمان استفاده مى کنى؟:18:
با استفاده از فیشی که در پشته کارت گرافیک قرار داره .
معمولا" رابط همراه کارت گرافیک عرضه میشه ..
با استفاده از تنظیماتی که در بالا گفتم..
باتشکر:11:
خیلى ممنون بابت راهنماییت :11:
persian_empire_evanescence :40::40::40:
دوست عزیز چه نوع رابطی بخرم؟
javadshahvand
18-12-2007, 11:23
دوست عزیز چه نوع رابطی بخرم؟
رابط s-video داخل جعبه گرافیک هست
دوست عزیز از رابط s-video استفاده کردیم و مراحلی را که بعد از نصب کارت گرافیک بود دنبال کردیم ولی هنگامی که ذر tab display با tvکار میکنیم ereor مبنی بر اینکه توانایی این کار راندارد میدهد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.