ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گوشيم آب خورده به دادم برسيد

amnhck123
18-11-2007, 01:00
با سلام آقا گوشي سامسونگ من ديروز افتاد تو آب . من به محض اينكه افتاد درش آوردم سيم كارت و باطري رو در آوردم گوشي رو خشكش كردم و گذاشتم توي كيسه برنج . يه دو ساعتي بود بعد برش داشتم و روشنش كردم . اول كه چند بار به محض روشن كردن خاموش مي شد . بعد از چند بار روشن خاموش شدن روشن شد ولي سيم مارت رو نمي شناخت (سيم كارت رو تست كردم سالم بود) . يه نيم ساعتي باهش ور رفتم سيم كارت رو شناخت و به ظاهر درست شده بود كه بعد از يك ساعت روشن بودن خودش خاموش شد و از اون به بعد هر دفعه كه روشنش مي كنم ميگه Insert sim card . حالا شما اساتيد فن بگيد جي كارش كنم . درست ميشه نمي شه ؟ اگر بايد بدم به تعمير كار هزينش تقريبا چه قدر در مياد ؟ اصلا راهي هست كه مسالمت آميز (بدون صرف هزينه) درست بشه . آخه الان هزينه هام و خرجام بالاي و به قولي بچه ها اوضام كشمشي هست

morrigan_neit
18-11-2007, 19:48
سشوارم امتحان کن

pedram_ashena
18-11-2007, 19:56
مهندس ميزاشتي 1 روز حداقل بمونه بعد امتحان كني.فعلا بيخيال گوشي بشو تا 2 روز.ببين سيمكارتت سالم هست يا با اين كار ات سوخته.

بذار گوشي قشنگ خشك بشه.اگر بلدي بازش كن و مدارها را باد سشوار بگير

minizoro
24-11-2007, 01:59
با سلام آقا گوشي سامسونگ من ديروز افتاد تو آب . من به محض اينكه افتاد درش آوردم سيم كارت و باطري رو در آوردم گوشي رو خشكش كردم و گذاشتم توي كيسه برنج . يه دو ساعتي بود بعد برش داشتم و روشنش كردم . اول كه چند بار به محض روشن كردن خاموش مي شد . بعد از چند بار روشن خاموش شدن روشن شد ولي سيم مارت رو نمي شناخت (سيم كارت رو تست كردم سالم بود) . يه نيم ساعتي باهش ور رفتم سيم كارت رو شناخت و به ظاهر درست شده بود كه بعد از يك ساعت روشن بودن خودش خاموش شد و از اون به بعد هر دفعه كه روشنش مي كنم ميگه Insert sim card . حالا شما اساتيد فن بگيد جي كارش كنم . درست ميشه نمي شه ؟ اگر بايد بدم به تعمير كار هزينش تقريبا چه قدر در مياد ؟ اصلا راهي هست كه مسالمت آميز (بدون صرف هزينه) درست بشه . آخه الان هزينه هام و خرجام بالاي و به قولي بچه ها اوضام كشمشي هست

آفرين آفرين كار خيلي خوبي كردي فقط بايد حداقل 24 ساعت ميموند ولي حالا ببرش پيش تعمير كار بگو آب خورده اونم گوشيتو باز ميكنه و يه ماده مخصوصي كه لحيم مدارهاشو نابود نكنه ميزنه و ميشوره و حل ميشه ارزونه شايد 1000 تومن يا كمتر سيم كارت مشكل پيدا نميكنه

سشوارم امتحان کن
در مراحل اوليه سازگاره

مهندس ميزاشتي 1 روز حداقل بمونه بعد امتحان كني.فعلا بيخيال گوشي بشو تا 2 روز.ببين سيمكارتت سالم هست يا با اين كار ات سوخته.

بذار گوشي قشنگ خشك بشه.اگر بلدي بازش كن و مدارها را باد سشوار بگير
منظور از بي خيالي گذاشتن گوشي در داخل برنج به مدت حداقل 1-2 روزه
چون بلد نيستي و نميتوني گفتم ببر پيش تعمير كار

من گوشيم دي900 آيه سامسونگه كه افتاد تو چاه توالت در آوردم آب كشيدمش بعد با سشوار و نور چراغ خشكش كردم

مراقب باشيد
بعد از خشك كردن گوشي به هيچ وجه گوشي را روشن نكنيد باتري را خارج كنيد ببريد پيش تعمير كار تا بشوره بعد از اون ميتونيد راحت استفاده كنه
گوشي بعد 3-4 سال از زمان آب خوردگي به احتمال زياد مشكل پيدا ميكنه
الانم زياد دير نشده گذاشتن در برنج كار خيلي خوبيه اما به مدت زياد 1 روز

S A M S U N G
24-11-2007, 02:34
من شک ندارم مینی زورو توی این کار وارده ! هر کاری گفت بکنی گوشیت از آک هم بهتر میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
خوبی مینی جان ... کم پیدایی !!

amnhck123
28-11-2007, 01:19
از همه دوستان ممنون . فعلا كه يه ده روزي گذشته رفتم جاش ميگه آي سي رو پيدا نمي كنم . حالا ما هم دستمون مونده تو پوست گردو