PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دامین arianhosting.com هک شد.

Tornado2800
11-11-2007, 15:44
سلام دوستان
بالاخره موفق شدم ولی این بار نه هکینگ سرور ! تونستم دامین رو هک کنم ! و از آن خودم کنم. !!

این روز ها هر کسی از مامانش قهر می کنه میره هاستینگ میزنه و یا با کسی که بد میشه میره توی سایت از جمله همین سایتی که هک شد فحش می نویسه اینم عاقبتشه ( نیو چتر کافی نتی)!!! من ادعایی ندارم ولی گفته بودم اگه فکر می کنه خیلی شاخه بیاد جلو تا شاخش رو بشکونم
که اینم نتیجه ی 3 ماه زحمت من شد

این شد دومین دامین که پرید از این رفیق ( نیو چتر کافی نتی).... که همیشه پشت سر من فحش می داد.

ولی خودمونیم ! پسر خیلی خوبی هستم نه ؟ که مثل خیلی ها از جمله همین ( نیو چتر کافی نتی) که ادب خانوادگیشو نشون داده فحش بدم !

آخه به گروه خونی من نمی خوره فحش و...

دامین از الا دست منه ! و همینجا میگم سرورش ساسپند شد به علت رعایت نکردن TOS خوب بزار حساب کتاب کنم تا اینجا شد 243$ ضرر به این ( نیو چتر کافی نتی).
من هکر نیستم اما ! هکر ها رو دوست دارم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوجه: دی ان اس تازه ست شده ! احتمال داره برای بعضی از شما دوستان اون صفحه ی دشنام بیاد( اگه اومد ببینید چه قدر غلط املایی داره و در مورد طرف شما چه فکری می کنید؟ کسی که نمی تونه فارسی تایپ کنه بعد میاد فحش میده !!!! ) ! که این صفحه ی اصلی نیست ! اگه مشاهده کردید

صفحه ی اصلی Hacked By Tornado2800 هستش... !

پس اگه صفحه ی دیگری رو دیدی به زودی صفحه ی اصلی هم برای شما خواهد امد

حیف شد 3 ماه پیش یکی ثبتش کرده بود وقتی که سرورش رو زده بودند !! و اگر نه الا ثبتش می کردم

اما به زودی در آژانس هک و امنیت ایران پرشین هک ثبت خواهد شد
موفق باشید.

symk
11-11-2007, 21:22
اگه واقعا" این طوری که میگی و نوشتی پشت سرت حرف میزده دستت درد نکنه . حقش بوده

salar2010
12-11-2007, 15:00
!!! عجیبه !! و خیلی هم عجیبه ؟

شما امروز یا بهره بگم الان سایت رو دیدید ؟

نوشته که دوباره دومین رو پس گرفته !

oh ,my God

فحاشی های خیلی بدی هم کرده

من که خونم جوش اومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hes_violin
12-11-2007, 15:09
واسه من که همون هک شده هست که نوشتی هک شده

دمت گرم

Tornado2800
12-11-2007, 18:35
!!! عجیبه !! و خیلی هم عجیبه ؟

شما امروز یا بهره بگم الان سایت رو دیدید ؟

نوشته که دوباره دومین رو پس گرفته !

oh ,my God

فحاشی های خیلی بدی هم کرده

من که خونم جوش اومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای شما هنوز سایت بالا نیومده

فحش رو دیدی؟

حق بهم بدید این کارو باهاش بکنم.

Tornado2800
12-11-2007, 18:39
من الا لینک سایتش رو دارم که یه سایت س ک س ی راه انداخته شماره تلفن و همه چیز رو داده گفته که برای سفارش سیدی تماس بگیرید

موبایل من اون موقع قطع بود ! این فکر کرد به ضرر من تموم شد

آدم بیکار زیاد بود
زنگ می زدند به تلفن خونه منم نامردی نکردم به همه سیدی فرستادم ( سیدی خام) اول پول بعد سیدی !

پول گوشی رو در آوردم !

با گوشی بهش زنگ زدم گفتم دستت درد نکنه بیشتر قاطی کرد با اون دهن گندش دیگه فحش داد من قطع کرم
اول سایت y-tools.com رو زدم که در زان اچ ثبتش کردم قبلا.
رو آوردم پایین می تونید ببینیدش ! جراتتتتتتتتتتتتت نداره بیارتش بالا

1یکی از سرور هاشو بستم ( گزارش دادم )

2 روز پیشم یکی دیگه این شد 243$

من با کسی کینه ای ندارم !
اما بچه ها :

به راستی پدر و مادر ما این وسط چه گناهی کردند که باید همیشه از دیگری فحش بخورند؟

یا حق.

DoNkHoWaN
14-11-2007, 08:50
This Is Domain Hacked By
Tornado2800
البته من انگلش بلد نیستما ولی
یا اون Is اضافه است یا باید می نوشتی Hacking
البته شاید من اشتباه کردم .؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HR
18-11-2007, 18:17
عجب داستانی شده .... خیلی ها بجز چند کلمه فحش حرف دیگه ای بلد نیستن بزنن .... متاسفم براشون .... و آفرین به خودت که دهنتو با این اراجیف کثیف نمیکنی .... موفق باشی

Tornado2800
20-11-2007, 22:15
این قدر بدم میادددددد که حتی حاضر نیستم برم درستش کنم از روی عمد به یادش رفتن غلط نوشتم !! که یه کمی به خودش بیاد ! میخوام بهش بگم اگه من این زبان رو اشتباهی نوشتم
تو چرا ؟ تو که ایرانی هستی چرا به هم وطنت کسی که همه چیزش رو به خاطرت داد هم فحش بهش دادی و هم اینطوری زبون مادریت رو ( شاید به تمسخر ) مسخره گرفتی و غلط نوشتی
هرچند هیچ وقت درست ننوشتی شاید ! واقعا نمی تونی

DoNkHoWaN
21-11-2007, 17:49
آقا منم املام ضعيفه شايد اونم مثل من باشه.؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته Farghesh اينه كه من Fosh نمي دم.؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Tornado2800
21-11-2007, 18:00
پس سلیمان شناختی اونو !

خوب کسی که اینطوری املاش عالی هستش چرا بره فارسی اقلا ! بنویسه ؟ اونم به زبون مادریش؟

این که فحش نمیدی فرهنگ و ادبت رو نشون میدی ! گلم.

resident_eblis
27-11-2007, 14:53
سلام و خسته نباشید میگم به ترنادو که کار صحیحی در مقابل عمل نا شایست یک فرد بی هویت و بی شخصیت که به اون بی احترامی کرده بود انجام داد . ترنادو دوبره به شما تبریک میگم