مشاهده نسخه کامل
: اولین 5 میگاپیکسلی نوکیا با فلاش زنون N82
Highbury
08-11-2007, 10:22
امروز جی اس ام آرنا گوشی جدید نوکیا با نام n82 رو معرفی کرد که فلاش زنون دارد و دوربین آن 5 میگاپیکسلی است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی از نظر طراحی این نوکیا باید فکری به حال خودش بکنه اصلا گوشی زیبایی نیست . کیپدش هم که تقلیدی از دبلیو 610 می باشد.
SAEED_BARCELONA
08-11-2007, 11:07
آره طرحش جالب نیست ولی امکاناتش خوبه.:46:
128مگابایت رم
حافظه داخلی 132مگابایت
ali racer
08-11-2007, 11:17
اصلا قیافه نداره !
بعید بود از نوکیا !
Highbury
08-11-2007, 11:18
انصافا اگه میدادن من طراحیش کنم از این بهتر کار میکردم.
خیلی بی ریخته.کاور لنز هم مثله اینکه نداره.
چرا نوکیا این گوشیهای باحالش مثل ان73/95/82/81 خودش رو صفحه لمسی نمیزنه:13:
DJ_IT_110
08-11-2007, 13:20
فقط کیپدش شبیه W610 هست ولی به نظر من W610 قشنگتره ...
Highbury
08-11-2007, 13:39
دبلیو 610 خیلی قشنگتره بابا خیلی .
من هی نمیخوام پست تکراری بدم ولی نمیشه ولی این گوشی از نظر قیافه بالکل تعطیله. ادم وقتی گوشی میگیره باید یه کم قیافه داشته باشه که حداقل 3 ماه تو جیبش باشه و از قیافش زده نشه. آخه این چی چی هستش؟ صد رحمت به 1100
rainysky50
08-11-2007, 13:58
نوکیا صفحه لمسی نداره چون سیمبینی که استفاده میکنه این قابلیت رو نداره!البته نوکیا اعلام کرده سری جدید گوشیهای سیمبینش صفحه ی لمسی نیز دارند!
rainysky50
08-11-2007, 14:02
و نکته ی دیگه اینکه اگه دقت کرده باشید گوشیهای سونی اریکسون که صفحه ی لمسی ندارند همه جاوا هستند چون سونی اریکسون از سیمبینی که نوکیا استفاده میکنه استفاده نکره به خاطر همین تعداد محدودی از گوشیهای سونی اریکسون سیمبین هستند که چون uiq هستند صفحه ی لمسی دارند!
M.etallic.A
08-11-2007, 14:04
نوشته شبیه n73 بیراه هم نمیگه... ولی n73 قشنگتره خداییش.
Ship Storm
08-11-2007, 14:16
بزارید بیاد بیرون گوشی خودش رو تو دست نشون میده شاید تو دست بهتر بشه قضاوت کرد
Highbury
08-11-2007, 16:06
حالا رنگ نقره ای اش یه کم قشنگتره البته یه کم
SAEED_BARCELONA
08-11-2007, 16:14
اصلا قیافه نداره !
بعید بود از نوکیا !
همچین بعیدم نبود. نوکیا ا این کارا زیاد میکنه.
دبلیو 610 خیلی قشنگتره بابا خیلی .
صد رحمت به 1100
تائید میشه
و نکته ی دیگه اینکه اگه دقت کرده باشید گوشیهای سونی اریکسون که صفحه ی لمسی ندارند همه جاوا هستند چون سونی اریکسون از سیمبینی که نوکیا استفاده میکنه استفاده نکره به خاطر همین تعداد محدودی از گوشیهای سونی اریکسون سیمبین هستند که چون uiq هستند صفحه ی لمسی دارند!
حالا اینو گفتی که دوباره کل کلو راه بندازی:31:
گمون نکنم تو دستم بگیریمش بازم بشه تحملش کرد:2:
p1 استثنا بود که عکسش زشت تره خودشه
morrigan_neit
08-11-2007, 16:22
چرا نوشتین اولین 5 مگی؟
مگه ان95 5 مگ نیس؟
این از ان 95 جدیدتر نیس؟
SAEED_BARCELONA
08-11-2007, 17:05
چرا نوشتین اولین 5 مگی؟
اولین 5مگی با فلش زنون
مگه ان95 5 مگ نیس؟
چرا هست
این از ان 95 جدیدتر نیس؟
این حتی هنوز درست حسابی معرفی نشده. خیلی خیلی خیلی خیلی جدیدتره از n95
S a f a 6 4
08-11-2007, 17:26
انگار بدنه گوشی رو با آهن قراضه ساختن !!!
rainysky50
08-11-2007, 19:30
اااااااا!!بچه های بد !!!!باز هم دارید شلوار نوکیا رو میکشید پایین!!به خدا شرکت نوکیا سن پدربزرگامونو میکنه!!زشت پشت سرش حرف بزنید!!!یه چیزی بگم:نوکیا عکسهای محصولاتش رو همیشه بزرگ معرفی میکنه!!!اگه یادتون باشه 5700 که تازه اومده بود چقدر توی عکسها تپل و توپر بود ولی وقتی خریدمش از همه لحاظ نصف ان70 بود!!!!در ضمن این گوشی توی این عکسها با همه ی این دوربین ضخیمش از p1 و پی خز سونی اریکسون کوچیکتره!!دکمه هاش هم شبیه k810 سونی اریکسون زشت هستند!!!ان81 خیلی زیباست!!!اگه جرات دارید در مورد ان81 حرف بزنید!!هنوز نیومده اونقدر طرفدار داره که نگو و نپرس!!!
aslanaslan
08-11-2007, 21:37
اااااااا!!بچه های بد !!!!باز هم دارید شلوار نوکیا رو میکشید پایین!!به خدا شرکت نوکیا سن پدربزرگامونو میکنه!!زشت پشت سرش حرف بزنید!!!یه چیزی بگم:نوکیا عکسهای محصولاتش رو همیشه بزرگ معرفی میکنه!!!اگه یادتون باشه 5700 که تازه اومده بود چقدر توی عکسها تپل و توپر بود ولی وقتی خریدمش از همه لحاظ نصف ان70 بود!!!!در ضمن این گوشی توی این عکسها با همه ی این دوربین ضخیمش از p1 و پی خز سونی اریکسون کوچیکتره!!دکمه هاش هم شبیه k810 سونی اریکسون زشت هستند!!!ان81 خیلی زیباست!!!اگه جرات دارید در مورد ان81 حرف بزنید!!هنوز نیومده اونقدر طرفدار داره که نگو و نپرس!!!
دارد تایید می شود...ولی k810 دگمه های خیلی زیبایی دارد. این رو در لیست تایید شدگان درج نمی نمایم!
Sasan Info
08-11-2007, 21:49
اتفاقا خیلی هم خوشکله
من نمیدونم کجای این گوشی زشته؟
Sasan Info
08-11-2007, 22:40
اتفاقا این گوشی یکی از گوشی های مورد علاقه من هستش
اتفاقا خیلی هم خوشکله
من نمیدونم کجای این گوشی زشته؟
به نظر منم خیلی باکلاس طراحی شده
aslanaslan
09-11-2007, 08:43
بیاد شاید بهتر بشه در رابطه با شکلش نظر داد... حالا کی مییاد؟
Highbury
09-11-2007, 14:47
این عکسی که ساسان گذاشته معلومه که خیلی قشنگه چونکه اصلا شبیه واقعی اش نیست. کلی براقش کردن.
رین اسکای عزیز دکمه های کا810 خیل هم قشنگ هستش.
ولی از حق نگذریم امکانات خوبی داره و نسبت به امکاناتش گوشی جمع وجوری هستش. ولی براش کاورلنز میذاشتن خیلی خوب میشد.
Sasan Info
09-11-2007, 14:57
کاور لنز داره
اتفاقا بگم که واقعیش قشنگ تر از عکسی هستش که خودم گذاشتم چون خیلی زرق و برق داره
هنوز موندم که شما به کجای این گوشی میگین زشت
ولی خداییش بی طرف قضاوت کنیم k810 هم خیلی زشته
k800 خوشکلتره
aslanaslan
09-11-2007, 15:34
خیلی هم زیبا هستن...ولی قشنگی یه عامل نسبی هست... کسی نمی دونه کی عرضه میشه؟
دوستان سلام
رینی جان عجب حرفی میزنی!!!!!!
مگه گوشی صفحه تاج جاوا یا صفحه غیر تاچ uiq نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
rainysky50
09-11-2007, 17:08
عزیز من این حرف من فقط برای سیمبین بود!اگه شما به من یک گوشی معرفی کردید که سیمبین سری60 باشه که نوکیا استفاده مینکه و صفحه لمسی باشه من اسممو عوض میکنم!!و همچنین اگه شما یک گوشی معرفی کردید که uiq سیمبین باشه ولی صفحه ی تاچ اسکرین نداشته باش باز هم اسممو عوض میکنم!!!خود نوکیا در خبری که چند وقت پیش خوندم اعلام کرد که از سیمبینی که این شرکت استفاده میکنه نمیشه گوشیهای با صفحه ی لمسی تولید کرد ولی در اینده این امکان رو بوجود خواهند اورد!!میتونی از استادان مقوله ی فرق سیمبین با سیمبین uiq در مورد رابط گرافیکی (یا همچین چیزی..من اطلاعات زیادی در این مورد ندارم!!)سوال کنی!!!
M.etallic.A
09-11-2007, 18:31
درست میگه. تو سیمبین سری 60 تابعی که بخواد صفحه لمسی رو کنترل کنه وجود نداره . اما تو ui یا uiq هست. دوستان توجه کنن ما دو تا سیمبین نداریم که یکی uiq و یکی s60 باشه. uiq فقط یه رابط گرافیکیه. یعنی سیمبین s60 3rd ui هم داریم.
aslanaslan
09-11-2007, 20:16
یعنی سیمبین s60 3rd ui هم داریم.
مثلn80یاe65
e_mohsen83
09-11-2007, 21:58
من الان دیدم صد رحمت به 750خودم
M.etallic.A
09-11-2007, 22:45
مثلn80یاe65
دقیقا......
Highbury
10-11-2007, 00:03
کاور لنز داره
اتفاقا بگم که واقعیش قشنگ تر از عکسی هستش که خودم گذاشتم چون خیلی زرق و برق داره
هنوز موندم که شما به کجای این گوشی میگین زشت
ولی خداییش بی طرف قضاوت کنیم k810 هم خیلی زشته
k800 خوشکلتره
من که دیگه زبونم مو در آورد نمیدونم چی بگم:13::18:
Sasan Info
10-11-2007, 21:26
من که دیگه زبونم مو در آورد نمیدونم چی بگم:13::18:
بابا غلط کردم خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟:31:
سونی اریکسون بهترین گوشی دنیا هستش...
aslanaslan
10-11-2007, 22:26
به این میگن انحرافات تاپیکی... اخطار نگیرین ها؟! خبر تازه چیزی نیست؟
Doctor.Freeman
11-11-2007, 03:38
برا چي شايعه درست ميكني . عمـــــــــــــــــــــــ و .
GSMArena كه خبري نيست . من همين العان چك كردم -
در ضمن اين گوشي اطلاعاتش حدودا 3 - 4 ماهه تو بازار پيچيده ( تازه به گوشه جنابآلو خورده )
نكنين اين كاراتونو .
مثل نوكلا N95 - 5 مگاپيكسل دوربين :16: = ارواح عمشون . دوربينش از 6630 هم بدتره -
|||
اول مطمئن شو بعد بگو . . .
-
موفق باشي :12:
M.etallic.A
11-11-2007, 11:14
در ضمن اين گوشي اطلاعاتش حدودا 3 - 4 ماهه تو بازار پيچيده ( تازه به گوشه جنابآلو خورده )
نكنين اين كاراتونو .
مثل نوكلا N95 - 5 مگاپيكسل دوربين :16: = ارواح عمشون . دوربينش از 6630 هم بدتره -
|||
-
اتفاقا منبع خبر gsmarena ... و میدونیم که گوشی که gsmarena معرفی کنه به احتمال 90% واقعیت داره.
Sasan Info
11-11-2007, 17:19
جالب این جاست که این خبر جز خبر های داغ gsmarena هستش
یعنی خیلی شلوغش کرده
اونموقع شما میگین شایه؟؟؟؟؟؟؟؟
Highbury
11-11-2007, 22:38
نكنين اين كاراتونو .
|||
-
دمت گرم دیگه حالا ما شدیم دروغگو اول سایت به اون گنده گی نوشته که.
من تا مطمئن نباشم هیچ وقت چیزی نمیگم شک نکن
واقعا که من رو داری مسخره میکنی
بهتره یه نگاه به وضع املایی خودت بکنی فکرکنم بفهمی مشکل از کجاست
اول مطمئن شو بعد بگو
موفق باشی :12:
OMID_NPC
12-11-2007, 09:41
كار با دكمه هاش بايد سخت باشه
aslanaslan
12-11-2007, 22:25
كار با دكمه هاش بايد سخت باشه
داشتم به همین نکته فکر می کردم...
ali racer
15-11-2007, 00:50
اتفاقا منبع خبر gsmarena ... و میدونیم که گوشی که gsmarena معرفی کنه به احتمال 90% واقعیت داره.
محمد جان حرف شما کاملا درسته نوکیا بصورت رسمی این گوشی رو معرفی کرد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:10:
M.etallic.A
15-11-2007, 01:09
تو gsmarena هم امکاناتش رو زده. کاری به قیافه ندارم. ولی خداییش عجب چیزیه ها... لیست features رو نگاه کنید طوماریه واسه خودش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت بالای ال سی دی گوشی طوریکه انگار n73 رو میرور کرده باشی .
فعلا اینو داشته باشین...
آخه یعنی چی؟ :19:
(به نقل از فروم رسمی نوکیا)
vista_vz
15-11-2007, 03:21
ااااااااااااااااااااااااا اااااا . بابا این همه امکاناتو چه جوری تو یه وجب جا میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعآ علم چه کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rainysky50
15-11-2007, 09:51
خوب از قرار معلون 3d acceselerator رو نیز این گوشی داره!!همچنین دو تا سی پی یوی 332 مگاهرتزی داره!!!!!و یک دوربین 5 مگاپیکسلی و جدیدترین سیمبین!!!!نوکیا حریف میطلبد!!فلاش زنون نیز یادم رفت!!!!خروجی تی وی و wifi نیز داره!!!!!!مع!!!!!!
Persian_Gun's
15-11-2007, 10:18
پسر عجب امکاناتی داره:18::18::18::18::18::18:
M.etallic.A
15-11-2007, 11:15
در یک کلام نوکیا ترکوند... n95 هم از رده خارج شد... لیست feature رو نگاه کنید :
- Built-in GPS navigation
- A-GPS function
- Motion sensor (with UI auto-rotate)
- Installed Maps application covering over 100 countries
- Java MIDP 2.0
- MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA player
- Video player
- 3.5 mm audio output jack
- TV out
- Stereo FM Radio
- Organizer
- Office document viewer
- T9
- Push to talk
- Voice dial/memo
- Built-in handsfree
تنها نقطه ضعف این گوشی رو میشه نداشتن اینفرارد دونست.
اونی که پررنگش کردم میدونید چیه ؟ سنسور حرکتی داره. یعنی وقتش شما گوشی رو افقی میکنید به طور اتوماتیک صفحه نمایش هم افقی میشه.
Highbury
15-11-2007, 11:32
انصافا از نظر امکانات خیلی خوبه جالبه که گوشی هم خیلی کوچیکه البته نسبت به امکانات عرض میکنم.
انصافا نوکیا ترکونده.واقعا خیلی باحاله.حالا خدا کنه گوشی همینطوری خوب باشه.
S a f a 6 4
15-11-2007, 11:35
واووووووووووووووو
عجب چیزه خریه !!!
سی پی یو 322 مگا هرتز اونم دو آل !!!
تا حالا یه همچین سی پی یو خفنی رو گوشی ندیده بودم
در ضمن یه عکس از این گوشی تو دست دیدم زیادم بد نبود ,یعنی خوب بود
از نزدیک بهتر از توی عکسه
M.etallic.A
15-11-2007, 11:58
خوب همونطور که حدس زده میشد لقب camera phone رو به این گوشی دادن. همون لقبی که یه موقعی ماله n73 بود. این هم جورایی پسرخوانده n73 ...
S a f a 6 4
15-11-2007, 12:05
خوب همونطور که حدس زده میشد لقب camera phone رو به این گوشی دادن. همون لقبی که یه موقعی ماله n73 بود. این هم جورایی پسرخوانده n73 ...
تا جایی که من شنیدم تو سری 7 نوکیا هم یه n دیگه داره طراحی میشه که اون هم از دوربین قوی برخورداره
احتمالا لغب camera phone به اون میرسه
M.etallic.A
15-11-2007, 12:16
این هم یک عکس از جلوی گوشی!
البته همين الان n82 در بعضي مناطق موجوده...
خدا زیادش کنه _ motion sensor داره _ کاسبی 5500 رو هم کساد می کنه
پستهای اضافی حذف شدند.
اخطار
aslanaslan
15-11-2007, 19:07
امکاناتش the best هست، ولی مشکلات قیافه ای داره...باید بره جراحی پلاستیک!
ولی خدا کنه دوربینش از ان95 بهتر باشه و عکساش از ان95 طبیعی تر باشه ولی قیافش شبیه ان91 بدون دره ولی امکاناتش آدمو دیوونه می کنه
Highbury
15-11-2007, 22:12
این گوشیهایی که لمسی نیستش چه جوری توی اینترنت باهاشون کار میکنن یه صفحه پر از گزینه هستش مثلا همین صفحه که الان شما میخونید من که تعجب میکنم
Highbury
15-11-2007, 22:15
البته جاش اینجا نیست ولی برای اطلاع عمومی میگم بهترین کمرا فون سال 2006 کا800 شده
ali racer
15-11-2007, 22:44
عکساتون باز نمیشن :13:
ali racer
15-11-2007, 23:48
فعلا اینو داشته باشین...
آخه یعنی چی؟ :19:
(به نقل از فروم رسمی نوکیا)
میشه لینک فرومش رو هم بدین چون میخوام اطلاعات ان95 8گیگ رو چک کنم
میگن که اونم دال سی پی یو هستش
شما شنیدین ؟
sarmast65_ata
15-11-2007, 23:51
یه بررسی کامل تر از این گوشی
حافظه داخلی این گوشی 100 مگابایت هستش که در مقایسه با n95 یه 60 تایی کم تر هستش ولی در کل 100 مگابایت حافظه داخلی خوبی هستش. کارت حافظه این گوشی از نوع microSD هستش.گفته شده کارت حافظه همراه این گوشی 2 گیگابایت هستش.
اندازه صفحه گوشی 2.4 اینچ هستش که بازم در مقایسه با n95 یه 2 اینچی و در مقایسه با n95 8gig یه 4 اینچی کم تره که فکر میکنم در رابطه با این موضوع بازی رو به ان 95 واگذار میکنه.
دوربین این گوشی 5 مگاپیکسل همراه با اتوفوکوس و فلاش زنون که این موی تونه واقعآ در نوع خودش جالب باشه و خیلی خیلی خوب باشه واسه این گوشی در ضمن باید بگم که لنز دوربین این گوشی از نوع کارل زایس هستش.فیلم برداری این گوشی 30 فرم در ثانیه هستش که با فرمت MPEG4 فایل ها ذخیره می شود.
همراه این گوشی یک رابط تلویزیون هم موجود می باشد که می تونید فایل های ذخیره ایی روی گوشی رو در صفحه تلویزیون هم مشاهده کنید.
این گوشی تمام قابلیت های دیتا از جمله gps رو پشتیبانی میکنه فقط اینفرارد نداره که بودو نبودش هیچ فرقی نداره.
سیستم عامل این گوشی Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1 هستش.این گوشی فقط در یک رنگ اونم نقره ایی وارد بازار خواهد شد.
در رابطه با باتری این گوشی هم باید گفت 4.5 ساعت صحبت و 225 ساعت در حالت استندبای رو می تونید در این گوشی داشته باشید.
قیمت این گوشی با کارت حافظه همراه 450 یورو اعلام شده و قبل از کریسمس هم این گوشی در بازار هستش.
در رابطه با طرح ظاهری این گوشی حرفی ندارم ولی قابلیت های این گوشی اونقدر بالاست که میگم نوکیا در سال 2007 بیشترین انرژی خودش رو گذاشت و به نظر من موفق ترین شرکت توی امسال نوکیا بود اینقدر گوشی تولید کرد که برای هر سلیقه ایی می توان یک نوع گوشی خوب پیدا کرد.
M.etallic.A
16-11-2007, 00:11
این گوشیهایی که لمسی نیستش چه جوری توی اینترنت باهاشون کار میکنن یه صفحه پر از گزینه هستش مثلا همین صفحه که الان شما میخونید من که تعجب میکنم
یه فلش مثل فلش موس دارن که با جوی استیک گوشی میشه کنترلش کرد. و به صورت هوشمند اگه نزدیک یه لینک بشه میپره روش. زیاد سخت نیست.
M.etallic.A
16-11-2007, 00:12
البته جاش اینجا نیست ولی برای اطلاع عمومی میگم بهترین کمرا فون سال 2006 کا800 شده
عزیز منظور من لقبی بود که نوکیا به گوشی های خودش میده. مثلا به n73 قبلا لقب camera phone داده بود چون بین 3 مگاپیکسلی های نوکیا بهترین کیفیت رو داشت و به n83 هم این لقب رو داده معلومه بین 5 مگاپیکسلی هاش بهترین کیفیت رو داره. یعنی مطمئنا کیفیت عکسش از n95 بیشتره. در ضمن اون فقط یه آمار ساده از یه سایت اینترنتی بود و جامعیت نداره.
Sasan Info
16-11-2007, 00:32
اگه وارد بازار بشه حتما میگیرمش
خیلی باهاله
اینجور که معلومه قیمت مناسبی هم داره
میشه لینک فرومش رو هم بدین چون میخوام اطلاعات ان95 8گیگ رو چک کنم
میگن که اونم دال سی پی یو هستش
شما شنیدین ؟
عکساتون باز نمیشن :13:
این لینک خود سایت:
shazdeh23
16-11-2007, 01:39
به نظر گوشی قشنگی نمیاد.
ولی مطمئنم که تا از نزدیک نبینیش نمیشه در موردش نظر داد.
ولی از نظر مشخصات سخت افزاری؛ خیلی کامله.
aslanaslan
16-11-2007, 07:12
درست میگه. به خاطر کیفیت بهتر و فلاش زنون.
16-11-2007, 13:06
اولا كه مودب باشيد...
دوما اينهمه ادعا دارين ولي هنوز اينو نميدونين....
چه ربطي داره كه تازه معرفي شده ..بايد يه قرن بعدش بياد...نوكيا اينو باسه كريسمس داده...
منظور از منطقه دهات نيست...منظور يه رجني هست...واينكه تو خوده فنلاند الان موجوده ..
در مورد ادب تو انجمن ادبیات صحبت میکنیم.
یک قرن بعدش نمیاد ولی به این سرعت هم وارد بازار نمیشه عزیز من...
شما مثل اینکه اطلاعی از نحوه عرضه گوشی و توزیع اون ندارید. فکر میکنید اونجا هم مثل ایرانه ؟ نه عزیز من اونجا دقیقا در آغاز یک روز مشخص جنس رو تو فروشگاهها عرضه میکنن. مثل ps3 یا آیفون و ... حالا شاید یه تعداد خیلی محدود تولید بشه واسه بررسی و تبلیغات... همینایی که عکساشو تو سایتها میبینید. ولی تولید و عرضه رسمی در تاریخ مشحصی انجام میشه که دقیق سایت gsmarena حالت محصول رو از coming soon به available تغییر میده.
شما مثل اینکه اطلاعی از نحوه عرضه گوشی و توزیع اون ندارید. فکر میکنید اونجا هم مثل ایرانه ؟ نه عزیز من اونجا دقیقا در آغاز یک روز مشخص جنس رو تو فروشگاهها عرضه میکنن. مثل ps3 یا آیفون و ... حالا شاید یه تعداد خیلی محدود تولید بشه واسه بررسی و تبلیغات... همینایی که عکساشو تو سایتها میبینید. ولی تولید و عرضه رسمی در تاریخ مشحصی انجام میشه که دقیق سایت gsmarena حالت محصول رو از coming soon به available تغییر میده.
نگاه كنيد يه محصول ممكنه همزمان تو كله دنيا عرضه نشه...ممكنه اول تو اروپا عرضه بشه بعد 2-3 ماه تو نقاط ديگه...حالا سايت gsmarena هم كه اگه اشتباه نكنم تو امريكاست ميايد فقط تاريخ عرضه اين محصول رو به امريكا رو مينويسه...در صورتي كه ممكنه اين محصول تو نقاط ديگه عرضه شده باشه...
براي 100 دمين بار ميگم نوكيا اينو براي كريسمس داده..و حدوده 1-1.5 ماه ديگه كريسمس هست ولي خريد ساله نو تو بعضي مناطق معمولا 1 ماه قبلش صورت ميگيره يعني روزهاي اخر نوامبر...
به اين لينك مراجعه كنيد:
همانطور كه ميبيينيد gsma اينو زده Coming Soon در صورتي كه من Z750 رو يه ماه پيش تو دست يكي از دوستان دييدم
M.etallic.A
16-11-2007, 15:31
بابا تازه یکی دو روزه سایت نوکیا این گوشی رو به طور رسمی معرفی کرده. ممکن نیست برای فروش در جایی عرضه شده باشه. البته ممکنه تا هفته آینده یا چند روز آینده عرضه بشه. اما دیگه به این سرعت یه گوشی رو معرفی و عرضه نمیکنن. حداقل یه هفته ای روش تبلیغ میکنن و مانور میدن. اونم این گوشی رو ...
نگاه كنيد يه محصول ممكنه همزمان تو كله دنيا عرضه نشه...ممكنه اول تو اروپا عرضه بشه بعد 2-3 ماه تو نقاط ديگه...حالا سايت gsmarena هم كه اگه اشتباه نكنم تو امريكاست ميايد فقط تاريخ عرضه اين محصول رو به امريكا رو مينويسه...در صورتي كه ممكنه اين محصول تو نقاط ديگه عرضه شده باشه...
براي 100 دمين بار ميگم نوكيا اينو براي كريسمس داده..و حدوده 1-1.5 ماه ديگه كريسمس هست ولي خريد ساله نو تو بعضي مناطق معمولا 1 ماه قبلش صورت ميگيره يعني روزهاي اخر نوامبر...
به اين لينك مراجعه كنيد:
همانطور كه ميبيينيد gsma اينو زده Coming Soon در صورتي كه من Z750 رو يه ماه پيش تو دست يكي از دوستان دييدم
ببخشید شما توی فنلاند زندگی می کنید؟
2:اگه توی ایران دیدید من خودم خیلی گوشیها را قاچاقی می گیرم ولی 1 ماه طول میکشه تا توی شبکه بشه!
من الان w960 دارم ولی بهم گفاند باید صبر کنی تا بیاد داخل شبکه!
بابا تازه یکی دو روزه سایت نوکیا این گوشی رو به طور رسمی معرفی کرده. ممکن نیست برای فروش در جایی عرضه شده باشه. البته ممکنه تا هفته آینده یا چند روز آینده عرضه بشه. اما دیگه به این سرعت یه گوشی رو معرفی و عرضه نمیکنن. حداقل یه هفته ای روش تبلیغ میکنن و مانور میدن. اونم این گوشی رو ...
شما اولش يه طوري با تاكيد گفتيد ممكن نيست عرضه بشه كه يعني 2-3 ماه ديگه عرضه ميشه منم بر روي همين تاكيد گفتم.
حداكثر تا 15 روز ديگه بقيه نقاط هم عرضه ميشه
ببخشید شما توی فنلاند زندگی می کنید؟
اگه اونجا بودم ميخريدم براتون مي فرستادم!!
يه سرچي كنيد مشخصه..بعد تو سايت نوكيا هم برين...ببينيد چي نوشته..
يه سوال داشتم هرچند كه ممكنه ربطي نداشته باشه به تاپيك...
از اين فلش جانبي ها نوكيا داره باسه گوشيهاش؟
M.etallic.A
16-11-2007, 17:28
فلش جانبی چیه دیگه.
aslanaslan
16-11-2007, 18:25
بله. یکی از دوستام برای 3250 خودش از تهران پیدا کرده... زنون هم هست و با باتری خود موبایل تغذیه میشه...
فلش جانبی چیه دیگه.
منظور از اين فلشهاي جداگانه هست كه به پورت گوشي وصل ميشه و نقش فلش ثانويه رو داره....
بله. یکی از دوستام برای 3250 خودش از تهران پیدا کرده... زنون هم هست و با باتری خود موبایل تغذیه میشه...
خيلي خوبه....ميشه قيمتش رو بدين؟
کاملا موافقم:10:
Highbury
16-11-2007, 23:01
عزیز منظور من لقبی بود که نوکیا به گوشی های خودش میده. مثلا به n73 قبلا لقب camera phone داده بود چون بین 3 مگاپیکسلی های نوکیا بهترین کیفیت رو داشت و به n83 هم این لقب رو داده معلومه بین 5 مگاپیکسلی هاش بهترین کیفیت رو داره. یعنی مطمئنا کیفیت عکسش از n95 بیشتره. در ضمن اون فقط یه آمار ساده از یه سایت اینترنتی بود و جامعیت نداره.
خیلی ممنون بابت جواب دادن به سوال قبلی ام که ذهنم رو مشغول کرده بود
در ضمن ان83 نه ان82 ما اینیم دیگه غلط املایی میگیریم پستمون زیاد میشه:18::18::18:
aslanaslan
17-11-2007, 06:48
خيلي خوبه....ميشه قيمتش رو بدين؟
اگه دیدمش می پرسم...اینم مشخصاتش، فقط اینو بگم که به پورت های نرمال وصل میشه...
اینم یه عکس از اون:
تو سایت ننوشته روی 3250هم نصب میشه، ولی کار می کنه. شاید بقیه گوشی ها هم اینجوری باشه.
اگه دیدمش می پرسم...اینم مشخصاتش، فقط اینو بگم که به پورت های نرمال وصل میشه...
لطف مي كنيد..
تو سایت ننوشته روی 3250هم نصب میشه، ولی کار می کنه. شاید بقیه گوشی ها هم اینجوری باشه.
البته روي گوشيهاي جديد نوكيا كار نمي كنه چون ديگه خبري از اين پورت نيست ..حتما واسه جديداها هم يه فكري كرده...
aslanaslan
17-11-2007, 17:15
البته روي گوشيهاي جديد نوكيا كار نمي كنه چون ديگه خبري از اين پورت نيست ..حتما واسه جديداها هم يه فكري كرده...
امیدوارم...چون مدل های تازه از Mini Usb استفاده میکنن.
یکی از دوستانم فنلاند هست بهم گفته من این گوشی را گرفتم منم گفتم خب یکی هم برای منم بیار به نظر شما راست میگه؟اگه راست بگه حتما عکس و چیزهای دیگشو براتون می زارم!
n82 را برای من به قیمت 450 یورو خریده.
Sasan Info
19-11-2007, 00:31
ها؟!!؟!!؟!؟!؟!؟!
این گوشی رو که به زور اسم کامینگ سون رو روش گذاشتن و اگر نه هنوز هم معرفی نشده بود
اون موقع چجوری این دوستت گرفته؟
حتی اگه تو فنلاند همسایه کارخونه نوکیا هم باشه بازم نمیتونه بگیره
M.etallic.A
19-11-2007, 01:16
عرضه شده اینم خبرش. قیمتش همون 450 یوروئه...
Finally, Nokia has rolled out the Nokia N82 to the mobile phone market. This is exciting news for Nokia’s fans. The Nokia N82 is identical with the N95 in hardware. The phone has 5MP auto-focus camera, it can capture 30fps MPEG4 videos at VGA resolution. Moreover, the users can also have A-GPA that works with Nokia Maps.
فقط خدا كنه نوكيا براي همه مناطق 2گيگ مموري همراه رو بزاره...
aslanaslan
19-11-2007, 06:09
n82 را برای من به قیمت 450 یورو خریده.
اخه مگه تو نمی گفتی که برای من یه n81 8gb خریده؟
اخه مگه تو نمی گفتی که برای من یه n81 8gb خریده؟
هم n82 وهم n81 8gig خریده
گوشیم رسید!!!!!!!!!!!!!!!:27::46:
خیلی گوشی خوبیه یکم کیبوردش بد دسته!صداشم خیلی توپه حیف که کارتنشو نیاورده وگرنه براتون عکسهایی که گرفتم می گذاشتم!کیفیت عکسش در مقایسه با n95 8gig به نظر این بهتر از n95 هست وتوی شب!!!!!!!!!وای کیفیتش آدمو دیوونه می کنه!ولی توی فیلمبرداری n95 برد اون n81 8gig که برام اورده بود گوشی خوبی بود ولی دوربینش بد بود فروختمش!الان من 2 گوشی دارم n82 و n95 8gig فعلا یکم n82 جلو می زنه بعد n95 8gig توی صدا در مقابل n95 کم نمیاره!
ali racer
19-11-2007, 23:20
عرضه شده اینم خبرش. قیمتش همون 450 یوروئه...
Finally, Nokia has rolled out the Nokia N82 to the mobile phone market. This is exciting news for Nokia’s fans. The Nokia N82 is identical with the N95 in hardware. The phone has 5MP auto-focus camera, it can capture 30fps MPEG4 videos at VGA resolution. Moreover, the users can also have A-GPA that works with Nokia Maps.
عمو محمد منبع خبرت کدوم سایته
من کل سایت ها رو گشتم خبری پیدا نکردم!
خیلی گوشی خوبیه یکم کیبوردش بد دسته!صداشم خیلی توپه حیف که کارتنشو نیاورده وگرنه براتون عکسهایی که گرفتم می گذاشتم!کیفیت عکسش در مقایسه با n95 8gig به نظر این بهتر از n95 هست وتوی شب!!!!!!!!!وای کیفیتش آدمو دیوونه می کنه!ولی توی فیلمبرداری n95 برد اون n81 8gig که برام اورده بود گوشی خوبی بود ولی دوربینش بد بود فروختمش!الان من 2 گوشی دارم n82 و n95 8gig فعلا یکم n82 جلو می زنه بعد n95 8gig توی صدا در مقابل n95 کم نمیاره!
سرعت گوشيها رو مقايسه كنيد خصوصا موقع گرفتن عكس
Sasan Info
20-11-2007, 00:31
بابا ایول
ما کلمون سون میکشه که این گوشی رو شما دارین
آدرس بده ما بیایم پیشت گوشی رو زیارت کنیم !!!
M.etallic.A
20-11-2007, 01:52
هم n82 وهم n81 8gig خریده
گوشیم رسید!!!!!!!!!!!!!!!:27::46:
یه عکس با n95 8gig از n82 بنداز بزار اینجا ما هم ببینیم...
M.etallic.A
20-11-2007, 02:02
عمو محمد منبع خبرت کدوم سایته
من کل سایت ها رو گشتم خبری پیدا نکردم!
یه عکس با n95 8gig از n82 بنداز بزار اینجا ما هم ببینیم...
مسئله اینه که من بیشتر گوشیهایی که می گیرم از اونور میاد بدون کارتون ولی سعی میکنم عکسشو براتون بزارم.
هر کس این گوشی را دستم می بینه (البته نه نزدیک)فکر می کنه از این گوشیهایی هست که تلویزیون میگیره!
این گوشی که به من میگفتن حافظه 1 گیگ روشه ولی 2 گیگ هست که!
در ضمن:دو تا مشتری پای این گوشی هست یکیشون میگه 690 اون یکی میگه 700 بفروشم یا حیفه من خودم میگم یکم دیگه باهاش حال کنم بعد می فروشمش!
M.etallic.A
20-11-2007, 16:46
ببین یه عکس ازش بگیر بزار دیگه. فکر نکنم در کل 5 دقیقه وقتت رو بگیره.
ali racer
20-11-2007, 17:18
ببین یه عکس ازش بگیر بزار دیگه. فکر نکنم در کل 5 دقیقه وقتت رو بگیره.
منم خیلی دوست دارم ببینمش:21:
به خدا اگه می تونستم می گذاشتم گفتم که هر طور شده براتون میزارم.
M.etallic.A
20-11-2007, 21:08
یه جوری میگه اگه میتونستم انگار کار مشکلیه. با n95 8gig یه عکس از n82 بگیر بعد برو تو سایت tinypic.com عکس رو آپلود کن به همین راحتی.
خب عزیز من, من که بهت گفتم که من بیشتر گوشیهامو از اونور آب میارم و بدون کارتون هست یعنی نه کابل نه هیچی نداره!
M.etallic.A
21-11-2007, 01:03
ای بابا کابل یو اس بی n95 که تو بازار ریخته. یعنی تو واسه گوشی 700 تومان پول دادی یه کابل 2 3 تومانی نمیگیری ؟ بابا مارو فیلم نکن پسر ما خودمون اسکار گرفتیم.
aslanaslan
21-11-2007, 06:03
چه نیازی به 32 تومن هست؟! کابش مینیusb هست. مینونی با 10 تومن بهترینش رو بخری.
rainysky50
21-11-2007, 10:09
بزارید راحتتون کنم!!کدوم ادم اسکل باور میکنه که در عرض دو روز از فنلاند یه جنسی برسه دستت؟؟؟؟؟ما از پی سو ورلد خودمون سفارش میدیم هفته ای دستمون میرسه!!!به قول متالیک جون ما ما خودمون زغال فروشیم نمیخواد ما رو سیاه کنی!!!اگه راست میگی یه عکس ناقابل با یه گوشی دیگه از این ان82 بگیر ببینیم چطظوره/؟؟
aslanaslan
21-11-2007, 15:32
شاید قاب گوشی بوده، نه خودش!
Sasan Info
21-11-2007, 15:59
من که همون اول به همتون گفتم که
فکر کنم شما تو خواب این گوشی رو گرفتین
اگه بخوای ازش عکس بگیری باید بخوابی و دوباره خوابش رو ببینی
برا همین کار سختیه !!.gif
M.etallic.A
21-11-2007, 16:43
خوب آخه من میخوام بدونم آدم واسه چی باید واسه چیزهای کم اهمیت دروغ بگه. بابا دروغم واسه خودش ارزشی داره. ارزشش رو پایین نیارید با این چیزا....
من که همون اول به همتون گفتم که
فکر کنم شما تو خواب این گوشی رو گرفتین
اگه بخوای ازش عکس بگیری باید بخوابی و دوباره خوابش رو ببینی
برا همین کار سختیه
مودبانه صحبت کن.
خوب آخه من میخوام بدونم آدم واسه چی باید واسه چیزهای کم اهمیت دروغ بگه. بابا دروغم واسه خودش ارزشی داره. ارزشش رو پایین نیارید با این چیزا....
من دروغ نمیگم.
بزارید راحتتون کنم!!کدوم ادم اسکل باور میکنه که در عرض دو روز از فنلاند یه جنسی برسه دستت؟؟؟؟؟ما از پی سو ورلد خودمون سفارش میدیم هفته ای دستمون میرسه!!!به قول متالیک جون ما ما خودمون زغال فروشیم نمیخواد ما رو سیاه کنی!!!اگه راست میگی یه عکس ناقابل با یه گوشی دیگه از این ان82 بگیر ببینیم چطظوره/؟؟
اسکل حرف قشنگی نیست که زدی!
پس حالا که شده یه گوشی می خرم و براتون عکسشو میزارم.
rainysky50
21-11-2007, 18:37
خوب باشه ما قبول کردیم شما 2 روزه این گوشی 2 روزه رسیده دستتون پس اگه میشه تا 2 روز اینده حتما یه عکس از این گوشی بزار!اسکل هم نوعی پرنده هست!!دی:
این یکیش ببخشید من تبدیلش کردم اینجوری شده خدا رحم کرد که پسر عموم اینجا بود وگرنه به خاطر شما باید یه گوشی می خریدم!
حالا می خواین باور کنین می خواین باور نکنین!از عکس اولی تعجب نکنید که چرا فقط lcd ان نیفتاده چون در جایی بودم که نمی تونستم عکسشو بزارم (در حالت عکسبرادی بود و روی عکس موج می انداخت و ان را تاریک می کرد!)
aslanaslan
21-11-2007, 21:18
من که عکسی نمی بینم... یه ضربدر قرمز کشیده و دیسپلی نشده!
rainysky50
21-11-2007, 21:31
عکسهات هم که لود نشد!یکی از بچه ها هم میگه عکسهات مشکوکه!!!!!دیگه قضاوت با بقیه ی بچه ها!!!!!
شما که می گید این عکس اشناست من همین عکسو توی یکی از فرومها گذاشته بودم!
در ضمن من که گفتم برای شما که گوشی نخریدم که باور کنید یا باور نکنید!
Sasan Info
21-11-2007, 22:13
بابا بیخیال تو راست میگی بحث رو به دعوا نکشونین خواهشا
فقط لطفا این عکسها رو یه بار دیگه آپلود کن خرابن
نه دوستان بد لینک داده.. از لینک زیر نگاه کنید....:
M.etallic.A
22-11-2007, 20:08
میشه بپرسم این عکسها رو با چه گوشی گرفتی ؟ چرا اینقدر کوچول موچولو ؟ بی خیال بابا آره تو این گوشی رو داری واسه ما هم فرقی نداره که تو داشته باشی یا نداشته باشی. نمیدونم والا رو پیشونی ما چیزی نوشته شاید...
منم که گفتم که برای شما فرقی که نمی کنه و این کار پسر عمومه که کوچولو هست چون اگه از Lcd عکس می گرفت سیاه می شد!
منم که گفتم که برای شما فرقی که نمی کنه و این کار پسر عمومه که کوچولو هست چون اگه از Lcd عکس می گرفت سیاه می شد!
البته ببخشید ها ولی اگه همون عکس اشناهه باشه در حال گرفتن عکس هست طرف!!!
ali racer
23-11-2007, 20:57
اینم اگهی فروش ان 82
ali_sport
23-11-2007, 21:36
معمولا اکثر گوشی های توپ(بجز بعضی ها)بی ریختن ولی به نظر من می ارزه بهش فکر کرد.......!!
aslanaslan
23-11-2007, 21:54
این گوشی، اعجوبه ای هست برای خودش...اگه یه نفر این گوشی رو می برد به 2 سال پیش، می گفتن این پیامبر شماره 124001 هست و این هم گوشیش هست که نشانه پیامبریش هست! دیروز تو کلاس دین و زندگی گفتم و دبیر محترم منو با لگد به بیرون از کلاس با زاویه 23.796درجه و با سرعت 2 متر بر ثانیه پرتاب کرد!
M.etallic.A
23-11-2007, 22:54
اصلا خودت میفهمی چی میگی ؟ بابا من به شما گفتم یه عکس با یه گوشی حالا هر چی شد بگیر بزار اینجا ما هم ببینیم. نمیخواد عکس فضایی بگیری. قشنگ بزار رو فرش عکس بگیر. من که میدونم خالی میبندی. اگه راست میگی همین کاری که من گفتم بکن. بزار رو فرش عکس بگیر. یا اینکه گوشی رو روی یه روزنامه یا مجله بزار ازش عکس بگیر. اگه راست میگی اینکارو بکن همه مارو شرمنده خودت کن وگرنه من اگه جای تو بودم بعد از این ضایع شدن دیگه تو این تاپیک حداقل پست نمیدادم.
همنطور که گفته بودم کمتر از 15 روزه دیگه جاهای دیگه هم عرضه میشه :
aslanaslan
24-11-2007, 06:54
من اگه جای تو بودم بعد از این ضایع شدن دیگه تو این تاپیک حداقل پست نمیدادم.
راستشو بگو خودتو راحت کن...
ali racer
29-11-2007, 01:02
کسی این گوشی رو تو ایران ندیده ؟؟؟
Highbury
29-11-2007, 10:22
کسی این گوشی رو تو ایران ندیده ؟؟؟
معلومه که ندیده یه ماهه که فقط معرفی شده شاید سی دی پلیر ر دیده باشه:31:(شوخی میکنما)
اگر هم باشه نسخه بتای اون در فنلاند هستش
ali racer
29-11-2007, 22:42
معلومه که ندیده یه ماهه که فقط معرفی شده شاید سی دی پلیر ر دیده باشه:31:(شوخی میکنما)
اگر هم باشه نسخه بتای اون در فنلاند هستش
این گوشی که به بازار عرضه شده
تازه هم به عنوان یه خرید مطلوب تو سایت جی اس ام ارنا معرفی شده
واسه همین پرسیدم
aslanaslan
30-11-2007, 08:57
به نظرم درست نیست که این دو تا گوشی رو با هم مقایسه کنیم. 8گیگ یه مدیا سنتر هست و N82یه گوشی پر سرعت همه فن حریف.(البته از هر کدوم یه ذره داره!)
وجه تشابه:
1- دوربین 5 مگا پیکسل
2- حالت لند سکیپ
3- Gps
(چیز دیگه ای هم هست؟!)
M.etallic.A
30-11-2007, 14:31
تو همه سایتها براین نکته تاکید شده که n82 از n95 بهتره. یعنی به سلطنت n95 بین گوشی های نوکیا پایان داد.
aslanaslan
30-11-2007, 20:30
تو همه سایتها براین نکته تاکید شده که n82 از n95 بهتره. یعنی به سلطنت n95 بین گوشی های نوکیا پایان داد.
درسته... ولی گفته من هم درسته!
در ضمن امضاتDisplay نمی شه.
ali racer
30-11-2007, 22:02
راستی سی پی یو ان82 با ان95 8 گیگ
چه فرقی داره ؟؟
بعضی ها میگن یکی اند
بعضی ها میگن ان82و2تا داره
بعضی هم میگن دال کر هستش !!!
آخرش ما نفهمیدیم !!
نوکیا وارد میشود...
مخ آدم سوت میکشه از این امکانات!
صفحه اختصاصی این گوشی در سایت نوکیا (گوشی را بصورت سه بعدی از هر زاویه ای که دلتون میخواد میتونید ببینید):
تا تو دست نیاد نظرات سلیقه ای پیش میره.
در واقع نوکیا عادت داره یه چیزی رو تو هر گوشی جا بندازه تا برای گوشی بعدی عطش وجود داشته باشه وگر نه عرضه تمام امکاناات روی یه گوشی کار غیر ممکنی نیست.
واقعا عاليه كسي قيمتشو اونطرف داره ؟؟؟
راستی منظورم تو دوبی هست یکی از آشناها داره میره .اصلا اونجا گیر میاد ؟
Sasan Info
04-12-2007, 23:01
نمیتونی اونجا گیر بیاری
هنوز به طور رسمی وارد بازار نشده
SAEED_BARCELONA
04-12-2007, 23:17
نمیتونی اونجا گیر بیاری
تو gsmarena زده available. چطور هنوز به طور رسمی عرضه نشده؟
M.etallic.A
05-12-2007, 00:23
راستی سی پی یو ان82 با ان95 8 گیگ
چه فرقی داره ؟؟
بعضی ها میگن یکی اند
بعضی ها میگن ان82و2تا داره
بعضی هم میگن دال کر هستش !!!
آخرش ما نفهمیدیم !!
هیج فرقی ندارن.
aslanaslan
05-12-2007, 06:33
کسی نمی دونه از این موشن سنسور استفاده دیگه ای جز سویچ کردن بین لندسکیپ و حالت معمویل استفاده دیگه ای هم میشه؟ مثلا مثل 5500 مسافت سنج بودن.
نمیتونی اونجا گیر بیاری
پس نمیشه گیر آورد :13:
راستی تو فاصله کمی بعد از اومدن این گوشی حتما موزیکشم میاد هر کی میخواد اینو بگیره صبر کنه موزیکش رو بگیره بهتر و کاملتره مگه نه ؟
M.etallic.A
05-12-2007, 12:48
شاید 8 گیگش بیاد....
شاید 8 گیگش بیاد....
احتمالش خیلی زیاده شاید 100% !!
Sasan Info
05-12-2007, 21:38
ولی به نظر من نمیاد
آخه فکر کنم همینقدر کافی باشه
aslanaslan
06-12-2007, 06:30
موزیک ادیشنش که حتما میاد، ولی تو 8 گیگ بودنش می مشکوکیم...
موزیک ادیشنش که حتما میاد، ولی تو 8 گیگ بودنش می مشکوکیم...
ميخواي بگي ممكنه بيشتر باشه از 8گيگ ؟؟؟؟!!:8:
aslanaslan
06-12-2007, 14:10
حد اقل یه سال بعد از معمولی میاد(تا حالا که این جور بوده) ممکنه یه ماژول بهتر بذاره روش...مثلا 12 گیگ. یا شاید هم مثل 810 n تکنولوژی استفاده از HRAm رو بذاره تا بشه از مموری های 8 گیگ خارجی هم استفاده بشه...
Sasan Info
06-12-2007, 15:32
اینم یه سری عکس از این گوشی باهال:
Sasan Info
06-12-2007, 15:42
اینم یه سری دیگه:
Mojtaba N87
09-12-2007, 21:33
ان 95 بیشتر تو دلم نشسته!!!
aslanaslan
10-12-2007, 13:52
n82 خدای امکاناته!
Sasan Info
10-12-2007, 14:41
خوب این که معلومه خدای امکاناته !!!
rainysky50
10-12-2007, 16:18
ان82 نخرید!!!خز میشه وحشتناک!!باور کنید الان که عکسشو دقیق از جلو دیدم یاد ماجرای خز شدن ان73 افتادم!تمام موارد لازم برای خز شدن وحشتناک رو این گوشی داره!در ضمن کیفیتش ار ان95 که بغلش هست کمتره!!!
aslanaslan
10-12-2007, 20:15
ان82 نخرید!!!خز میشه وحشتناک!!باور کنید الان که عکسشو دقیق از جلو دیدم یاد ماجرای خز شدن ان73 افتادم!تمام موارد لازم برای خز شدن وحشتناک رو این گوشی داره!در ضمن کیفیتش ار ان95 که بغلش هست کمتره!!!
پیش بینی: کمی تا حدی ابری همراه با خزیدن صبحگاهی! تایید میشه، اونم موقعی که موزیکالش بیاد... دیگه تگری تگری میشه!
M.etallic.A
10-12-2007, 20:25
آهان یاد اون ماجرا افتادی ؟ یعنی بهت الهام شد که n82 خز میشه ؟
عزیز من همه گوشی های نوکیا که اسم در کنن دیر یا زود خز میشن. مگه n95 نشده ؟ وای به حال وقتی که n95 بشه 400 تومان. همه عالم و آدم میخرن. بله حق با شماست n82 هم خز میشه یه روزی چون اولا نوکیاست دوما اسمش داره کم کم در میره. به هر حال ایرانی جماعته دیگه. مهم نیست که از چیزی که میخره میتونه استفاده کنه یا نه. مهم اینه که فقط اون چیز رو بخره حتی اگه اسمشو درست و حسابی نتونه تلفظ کنه... نوکیا اگه میدونست تو ایران چه قدر آدم چشم و هم چشم باز هست که با گوشی شخصیت میخرن و فخر میفروشن یه شعبه تولیدی تو ایران میزد.
Mojtaba N87
10-12-2007, 23:46
عزیز من همه گوشی های نوکیا که اسم در کنن دیر یا زود خز میشن. مگه n95 نشده ؟ وای به حال وقتی که n95 بشه 400 تومان. همه عالم و آدم میخرن. بله حق با شماست n82 هم خز میشه یه روزی چون اولا نوکیاست دوما اسمش داره کم کم در میره. به هر حال ایرانی جماعته دیگه. مهم نیست که از چیزی که میخره میتونه استفاده کنه یا نه. مهم اینه که فقط اون چیز رو بخره حتی اگه اسمشو درست و حسابی نتونه تلفظ کنه... نوکیا اگه میدونست تو ایران چه قدر آدم چشم و هم چشم باز هست که با گوشی شخصیت میخرن و فخر میفروشن یه شعبه تولیدی تو ایران میزد.
خوب اومدی! هیچ جای دنیا ملت الکی گوشی نمی خرن! حالا فوقشم خز شه.این حرفا کدومه.مهم اینه که آدم خودش لذت ببره . اگه میخاین با گوشیی کلاس بزارین برین سراغ سری 8800
rainysky50
11-12-2007, 00:50
فقط ان810 نوکیا!!!اگه ببینیدش کفتون میبره یا بهتره بگم کفتون دو نصف میشه!!!
aslanaslan
11-12-2007, 06:42
دو دسته آدم گوشی های خوب رو می خرن:
1) خز و خیل هایی که نمی دونن به غیر از کلاس داشتن به چه درد دیگه ای می خوره
2) انسان های شریفی که برای امکانات می خرن(مثل ما!)
Sasan Info
13-12-2007, 16:50
شما میدونید اگه مورد اول نبود این گوشی کم فروش میرفت و خز نمیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
aslanaslan
13-12-2007, 23:11
شما میدونید اگه مورد اول نبود این گوشی کم فروش میرفت و خز نمیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از بدیهیات هست...
نمیتونی اونجا گیر بیاری
عزیزم شما 675000 تومان نا قابل بذار تو جیبت برو خیابان اکباتان (علا الدین هنوز نرفتم) تهران N82 بخر بیا خونتون بعد بگو حالا به طور رسمی وارد بازار شد.
عزیزم شما 675000 تومان نا قابل بذار تو جیبت برو خیابان اکباتان (علا الدین هنوز نرفتم) تهران N82 بخر بیا خونتون بعد بگو حالا به طور رسمی وارد بازار شد.
اگه میتونی یه عکس ازش بگیر...
aslanaslan
14-12-2007, 12:33
جریانش چی هست؟ اینجا هم با 630 تومن میارن...
یه سوال دیگه: rainskyزیرش نوشته banned. یعنی چه؟
Sasan Info
14-12-2007, 13:50
اگه اینجوری باشه که تو میگی که خیلی باهاله
ولی حیف دیر گفتی چون من انتخابمو کردم:40:
جریانش چی هست؟ اینجا هم با 630 تومن میارن...
یه سوال دیگه: rainskyزیرش نوشته banned. یعنی چه؟
یعنی از سایت اخراج شد:41:
تو کلوپ N95 8gb هم گفتم چشم.
فقط یه دونه از این گوشی را داره چون من گوشیمو 1 ماه پیش فروختم به یک تهرونی بهش گفتم چه کاره ای گفت با دوستم توی تهران یه مغازه موبایل فروشی داریم!
aslanaslan
14-12-2007, 15:58
فقط یه دونه از این گوشی را داره چون من گوشیمو 1 ماه پیش فروختم به یک تهرونی بهش گفتم چه کاره ای گفت با دوستم توی تهران یه مغازه موبایل فروشی داریم!
خوب آقا، حالا چی داری؟
aslanaslan
14-12-2007, 16:01
یعنی از سایت اخراج شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
آخه چرا؟ اون که بچه خوبی بود...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
چی کار کرده بود؟
M.etallic.A
14-12-2007, 17:07
باز این خالی بند اومد. اون موقع که تو ادعا میکردی گوشی رو خریدی. هنوز خط تولید این گوشی راه نیفتاده بود. یه دونه تو وارد ایران کردی این گوشی رو آره ؟ بعد دیگه هر جا این گوشی رو دیدیم به یاد تو بیفتیم نه ؟ بابا بیخیال نخندون اینقدر مارو///
Sasan Info
14-12-2007, 17:45
بابا اصلا تو این گوشی رو تولید کردی خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31::31::31:
بابا اصلا تو این گوشی رو تولید کردی خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31::31::31:
بابا بس کنین دیگه گناه داره این دوستمون حالا یه چیزی گفت سرشو که نباید بزنین ....
بابا بس کنین دیگه گناه داره این دوستمون حالا یه چیزی گفت سرشو که نباید بزنین ....
بابا یه بار دوبار...از رو هم نمیره...
ali racer
14-12-2007, 19:44
بابا یه بار دوبار...از رو هم نمیره...
واقعا از رو نمیره ....نمیدونم میخواد چیو ثابت کنه ؟؟
اون روز داشتم فکر میکردم اگه فلاش زنون رو از ان82
بگیری در مقابل ان95 8گیگ چی سر داره ؟!
aslanaslan
14-12-2007, 20:55
اون روز داشتم فکر میکردم اگه فلاش زنون رو از ان82
بگیری در مقابل ان95 8گیگ چی سر داره ؟!
یه Cpu اضافی می مونه برات!
M.etallic.A
14-12-2007, 22:57
و البته motion sensor
خوب شما مطمین باشین که نوکیا نمیاد هنوز 95 8گیگ فروشش رو نکرده یه گوشی با امکانات بیشتر بزنه....!!
این دوتا در مقابل هم یه سری امکانات و ضعفعایی دارن ان82 رو زد تا در مقابل 850 کم نیاره...
aslanaslan
15-12-2007, 14:46
و البته motion sensor
هر دو تا دارن...
aslanaslan
15-12-2007, 14:47
خوب شما مطمین باشین که نوکیا نمیاد هنوز 95 8گیگ فروشش رو نکرده یه گوشی با امکانات بیشتر بزنه....!!
این دوتا در مقابل هم یه سری امکانات و ضعفعایی دارن ان82 رو زد تا در مقابل 850 کم نیاره...
البته تا اونجا که می دونم قرار نیست به اندازه معمولیش، 8گیگ تولید بشه... ولی تو 6600 هم همین رو می گفت!
می گن گربه که دزده همه رو دزد می بینه همینه ها.
از مدیران این بخش می خوام پست پایین رو ویرایش کنن من عجله داشتم یادم رفت عکسها رو Resize کنم هر کی می خواد ببینه اول Save کنه بعد ببینه .شرمنده
عکس هم گرفتم ولی سایتی که توش آپلود کردم دائمی نیست.
به گفته فروشنده Made by Nokia هست دیگه نمی دونم یعنی چی. جنس بدنه همونطور که تو عکسهای Gsmarena معلومه فلزی به نظر می رسه ولی جنس گوشیهای معمولی هست رنگش اینطور نشون میده که فلزیه. تو دست خیلی راحته ولی با کی پدش حال نکردم در مجموع اینه که تو عکس هست اگه بی کیفیته شرمنده. عکس مغازه رو هم انداختم نگین خالی می بندی.
ali racer
15-12-2007, 22:25
اقا دستت طلا بابت عکسات
M.etallic.A
15-12-2007, 22:28
هر دو تا دارن...
ولی من تو لیست مشخصات n95 8gig چیزی به نام motion sensor ندیدم ؟!!
می گن گربه که دزده همه رو دزد می بینه همینه ها.
از مدیران این بخش می خوام پست پایین رو ویرایش کنن من عجله داشتم یادم رفت عکسها رو Resize کنم هر کی می خواد ببینه اول Save کنه بعد ببینه .شرمنده
ایول .قیمتش چند بود ؟؟؟
aslanaslan
16-12-2007, 17:01
ولی من تو لیست مشخصات n95 8gig چیزی به نام motion sensor ندیدم ؟!!
نه... نوشته. ولی با نرم افزار Rotate me میشه تو عده ای از گوشی ها، به کار انداخت...
بابا اصلا تو این گوشی رو تولید کردی خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باز این خالی بند اومد. اون موقع که تو ادعا میکردی گوشی رو خریدی. هنوز خط تولید این گوشی راه نیفتاده بود. یه دونه تو وارد ایران کردی این گوشی رو آره ؟ بعد دیگه هر جا این گوشی رو دیدیم به یاد تو بیفتیم نه ؟ بابا بیخیال نخندون اینقدر مارو///
با ادب باشید منم خیلی متلک بلدم ولی اگه یکم عقلتونو به کار بگیرید می فهمید که اینجا یک مکان عمومیست!
اقا دستت طلا بابت عکسات
خواهش می کنم. قابلی نداشت. asfa جان تو صفحه قبل گفتم 675000 تومان. درضمن عکسها رو با N95 8GB گرفتم:5:
علی جان اینو فقط از حرص بعضی ها که نطق زیادی کرده بودن (میدونی که منظورم کیه ؟) گذاشتم چون واقعا ارزششو داشت.:31:
ali racer
16-12-2007, 22:43
خواهش می کنم. قابلی نداشت. asfa جان تو صفحه قبل گفتم 675000 تومان. درضمن عکسها رو با N95 8GB گرفتم:5:
علی جان اینو فقط از حرص بعضی ها که نطق زیادی کرده بودن (میدونی که منظورم کیه ؟) گذاشتم چون واقعا ارزششو داشت.:31:
والا چی بگم.....
یه زمانی من به شخصه خیلی رو حرف بچه های فروم حساب میکردم
البته مو لای درزش نمیرفت
ولی متاسفانه جو فروم عوض شده
مثلا یکی ادعا میکرد 1 ماه پیش این گوشی ان82
رو داشته و فروخته !!!
یا اینکه همین ان95 8گیگ رو کدام فامیلشون وقتی نوکیا
هنوز نسخه ازمایشیشو نداده بود بیرون
خریده !!!!
اگرم کسی در مورد حرف شما مدرکی خواست
دلیل بر بی اعتمادی به شما نیست
دلیلش جو بدیه که حاکم شده:13:
ممنونم عزیزم .من ندیده بودمش !!!
راستی قیمتش یه چیز تو مایه های n95 8gig خودمونه فکر کنم دیگه کسی نره ان95 8گیگ بگیره ...
البته اگه بعدا هم با همین قیمت وارد بازار شه ...
راستی دوستان نظرتون در مورد قیمتش بعد از ورود به صورت عمده چیه ؟؟؟
M.etallic.A
17-12-2007, 00:50
با ادب باشید منم خیلی متلک بلدم ولی اگه یکم عقلتونو به کار بگیرید می فهمید که اینجا یک مکان عمومیست!
دقیقا بخاطر اینکه اینجا مکان عمومیه داریم اینجوری برخورد میکنیم. اگه تو پیغام خصوصی اینو به من میگفتی چیزی بهت نمیگفتم چون فقط به شعور من توهین میکردی اما وقتی اینجا مطرح میکنی داری به شعور جمع توهین میکنی. اگر عقده اینو داری که بگی من n82 داشتم خوب باشه شما داشتی. خیالی نیست که... اما اینو بدون من خودم یک سال بیشتره تو این فروم عضو هستم مخصوصا تو بخش کلوپ گوشی ها زیاد فعالیت داشتم... بچه های اینجا اکثرا سطح اطلاعاتشون بالاست و خبر دارن که چی به چیه... پس محل خوبی رو واسه خالی بندی انتخاب نکردی.
M.etallic.A
17-12-2007, 00:51
نه... نوشته. ولی با نرم افزار Rotate me میشه تو عده ای از گوشی ها، به کار انداخت...
اون برنامه rotate me از یه سیستم دیگه استفاده میکنه که توضیح میدم در موردش الان متاسفانه فرصت ندارم باید برم بخوابم...
aslanaslan
17-12-2007, 13:49
اون برنامه rotate me از یه سیستم دیگه استفاده میکنه که توضیح میدم در موردش الان متاسفانه فرصت ندارم باید برم بخوابم...
اگ همیشه در اولین فرصت توضیح بده... ممنون.
Mojtaba N87
18-12-2007, 00:41
اگ همیشه در اولین فرصت توضیح بده... ممنون.
منم منتظر توضیحم :31:
ولی شنیدم که از سیستم شتاب سنج استفاده می کنه... ولی کارش رو خوب انجام میده و اونم قابلیت auto rotation
راستی این جلمه رو انداختی تو دهن ما! (و خدا سرچ را آفرید) ... یه جا با ذکر منبع ازش استفاده کردم!!!!
دقیقا بخاطر اینکه اینجا مکان عمومیه داریم اینجوری برخورد میکنیم. اگه تو پیغام خصوصی اینو به من میگفتی چیزی بهت نمیگفتم چون فقط به شعور من توهین میکردی اما وقتی اینجا مطرح میکنی داری به شعور جمع توهین میکنی. اگر عقده اینو داری که بگی من n82 داشتم خوب باشه شما داشتی. خیالی نیست که... اما اینو بدون من خودم یک سال بیشتره تو این فروم عضو هستم مخصوصا تو بخش کلوپ گوشی ها زیاد فعالیت داشتم... بچه های اینجا اکثرا سطح اطلاعاتشون بالاست و خبر دارن که چی به چیه... پس محل خوبی رو واسه خالی بندی انتخاب نکردی.
بابا بیخیال شین .یه موضوع رو انقدر کش ندین حالا یکی کوتاه بیاد هیچی ازش کم نمیشه بلکه بزرگواریشو نشون میده .اگه همه بخوان با هم کل بندازن پس کی بیاد در مورد موبایل حرف بزنه ؟؟؟
M.etallic.A
18-12-2007, 15:12
خوب قول داده بودم که در مورد این سیستم توضیح بدم. دوربین n95 مجهز به سیستمیه به نام Level Sensor
کارکرد این سیستم چیه... تو گوشی مثل n73 وقتی شما گوشی رو به حالت عمودی نگه میدارید و عکس پرتره میندازید. وقتی عکس رو به کامپیوتر منتقل میکنید باید تو یه برنامه مثل فتوشاپ 90 درجه بچرخونیدش تا صاف بشه. اما تو n95 وقتی گوشی رو عمودی نگه میدارید و عکس میندازید به طور اتوماتیک عکس رو صاف سیو میکنه و نیازی به rotate کردن نیست. حالا این برنامه rotate me از این سیستم استفاده میکنه و چرخش گوشی رو به حالت لنداسکیپ تشخیص میده. اونهایی که n95 دارن میتونن این مورد رو آزمایش کنن. یعنی گوشی رو عمودی نگه دارید و عکس بگیرید و اونو تو کامپیوتر بریزید میبینید که عکس صافه و نیازی به چرخش نداره.
ali racer
18-12-2007, 18:51
راستی قیمتش یه چیز تو مایه های n95 8gig خودمونه فکر کنم دیگه کسی نره ان95 8گیگ بگیره ...
اجالتا من وقتی قیمتشو دیدم
بیشتر به شمت ان95 تمایا پیدا کردم
میدونی چرا ؟
به دلیل اینکه اگه فلاش زنون رو از ان82 بگیری چی سر داره به ان95 8گیگ ؟
بعضی ها میگن فقط سی پی یو ولی من تا حالا تو منبع
معتبری ندیدم که سی پی سو ان82 با ان95 8گیگ فرق داشته باشه
البته اگه کسی داره کاملا استقبال میکنیم :8:
aslanaslan
18-12-2007, 20:21
خوب قول داده بودم که در مورد این سیستم توضیح بدم. دوربین n95 مجهز به سیستمیه به نام Level Sensor
کارکرد این سیستم چیه... تو گوشی مثل n73 وقتی شما گوشی رو به حالت عمودی نگه میدارید و عکس پرتره میندازید. وقتی عکس رو به کامپیوتر منتقل میکنید باید تو یه برنامه مثل فتوشاپ 90 درجه بچرخونیدش تا صاف بشه. اما تو n95 وقتی گوشی رو عمودی نگه میدارید و عکس میندازید به طور اتوماتیک عکس رو صاف سیو میکنه و نیازی به rotate کردن نیست. حالا این برنامه rotate me از این سیستم استفاده میکنه و چرخش گوشی رو به حالت لنداسکیپ تشخیص میده. اونهایی که n95 دارن میتونن این مورد رو آزمایش کنن. یعنی گوشی رو عمودی نگه دارید و عکس بگیرید و اونو تو کامپیوتر بریزید میبینید که عکس صافه و نیازی به چرخش نداره.
من هم دیروز 8 گیگ خریدم... امتحان کردم: تایید میشه...
خوب این هم یه نوع سنسور هست دیگه! ممنون متالیکا خان!
M.etallic.A
19-12-2007, 01:11
من هم دیروز 8 گیگ خریدم... امتحان کردم: تایید میشه...
خوب این هم یه نوع سنسور هست دیگه! ممنون متالیکا خان!
مبارکه... چند گرفتی ؟
آره سنسور هست. ولی فقط چرخش گوشی رو تشخیص میده و مخصوص دوربین هست. اما این برنامه rotate me به خوبی تونسته از این سنسور استفاده دیگه ای هم بکنه. فقط یه سوال... شما که n95 8gig داری. برنامه rotate me رو نصب و اجرا کن بعد سعی کن با دوربین گوشی عکس بگیری و عمودی هم گوشی رو نگه دار ببین چه اتفاقی میفته ؟ میخوام ببینم وقتی برنامه rotate me بازه اختلالی تو کار دوربین ایجاد میکنه یا نه.
اون سنسوری که تو n82 هست. motion sensor یعنی حرکت رو تشخیص میده. و میتونه استفاده های زیادی داشته باشه. مثلا با تکون دادن گوشی آهنگ رو عوض کنی و ....
aslanaslan
19-12-2007, 06:29
آره سنسور هست. ولی فقط چرخش گوشی رو تشخیص میده و مخصوص دوربین هست. اما این برنامه rotate me به خوبی تونسته از این سنسور استفاده دیگه ای هم بکنه. فقط یه سوال... شما که n95 8gig داری. برنامه rotate me رو نصب و اجرا کن بعد سعی کن با دوربین گوشی عکس بگیری و عمودی هم گوشی رو نگه دار ببین چه اتفاقی میفته ؟ میخوام ببینم وقتی برنامه rotate me بازه اختلالی تو کار دوربین ایجاد میکنه یا نه.
من خییلی ساین بلد نیستم...(کمک کنین!) ولی رو 8 گیگ دوستم، هیچ مشکلی پیش نمی یاد... فقط هنگامی که دوربین به کار میفته، نرم افزار از کار میفته! فکر کنم به خاطر عدم اختلال هست...
M.etallic.A
19-12-2007, 11:06
درسته. پس دوربین در استفاده از level sensor ارجحیت داره. یعنی وقتی دوربین در حال استفاده باشه rotate me از کار میفته. خیلی نکته جالبی بود. ممنون از شما.
===شرکت نوکیا، تلفن همراه جدیدی از سری تلفن های همراه "شیک" را تنها در 60 نمونه تولید و به قیمت 18 هزار یورو عرضه کرده است.===
از اين گوشي تو ايران هم پيدا ميشه؟
===شرکت نوکیا، تلفن همراه جدیدی از سری تلفن های همراه "شیک" را تنها در 60 نمونه تولید و به قیمت 18 هزار یورو عرضه کرده است.===
از اين گوشي تو ايران هم پيدا ميشه؟
حالا مدلش چی هست ؟؟؟
حالا مدلش چی هست ؟؟؟
توضيحاتي كه داره اينه:
یکی از تلفن های همراهی در گروه مدل های شیک و گران قرار می گیرند، Vertu محصول نوکیا است.تازه ترین مدلی که نوکیا از سری تلفن های همراه Vertu عرضه کرده است، Ascent Ferrari 60 نام داردكه از 240 بخش از جنس فلز تیتانیوم ساخته شده است. بطوری که تنها صفحه کلید آن از 150 بخش مجزا با طراحی انحصاری تشکیل شده است.هر کلید از یک فولاد ضدزنگ مخصوص در اندازه های مختلف ساخته شده است.
Ascent Ferrari 60 که 173 گرم وزن دارد، مجهز به شبکه سه باند است که GPRS آن به برقراری تماس های تلفنی ، ارسال "پیام کوتاه"،"ام ام اس" و اتصالات از راه بلوتوث محدود می شود.
Mojtaba N87
19-12-2007, 19:34
درسته. پس دوربین در استفاده از level sensor ارجحیت داره. یعنی وقتی دوربین در حال استفاده باشه rotate me از کار میفته. خیلی نکته جالبی بود. ممنون از شما.
ای ول! خیلی جالب بود.مرسی متالیکا. ولی با توجه به برنامه moving ball این سنسور تو ان95 دقیقا کار motion sensor رو می کنه ها! چون با سریع و یا کند حرکت دادن گوشی در هر جهت سرعت توپ هم متناسب می شه! پس فکر می کنم یک نوع سنسور تو این دو گوشی باشه.اگه اشتباه می کنم بگین :46:
aslanaslan
19-12-2007, 20:56
فکر کنم درست میگی...
M.etallic.A
19-12-2007, 23:39
نمیدونم والا تو بعضی از سایتها نوشته که n95 یه سنسور دیگه ای به اسم Dispatch sensor داره. یعنی حسگر شتاب... اما این level sensor رو مطمئن هستم.
aslanaslan
21-12-2007, 15:11
راستی، این auto Rotate عکس ها خیلی جالبه! حال می کنم!
راستی، این auto Rotate عکس ها خیلی جالبه! حال می کنم!
یعنی مثل iphone هستش این گوشی تو این مورد ؟
اگه اینطوری باشه خیلی توپه که ...
Mojtaba N87
21-12-2007, 19:41
یعنی مثل iphone هستش این گوشی تو این مورد ؟
اگه اینطوری باشه خیلی توپه که ...
اگه بخوایم مثل آیفون شه باید نرم افزار rotate me نصب شه.فک کنم منظور اصلان تشخیص عمودی یا افقی بودن عکسه.من تو ان93 هم امتحان کردم جواب داد.خیلی کارش درسته نوکیا :40:
Mojtaba N87
21-12-2007, 19:43
نمیدونم والا تو بعضی از سایتها نوشته که n95 یه سنسور دیگه ای به اسم Dispatch sensor داره. یعنی حسگر شتاب... اما این level sensor رو مطمئن هستم.
چه همه سنسور داره این ان95! ولی مهم اینه که کار سنسور ان82 رو انجام بده! اسم سنسور هر چی می خواد باشه!
ولی دمت گرم.مطلب خیلی جالبی رو عنوان کردی که اصلا نشنیده بودم ولی وقتی تست کردم دیدم کاملا درسته :11:
M.etallic.A
21-12-2007, 20:08
چه همه سنسور داره این ان95! ولی مهم اینه که کار سنسور ان82 رو انجام بده! اسم سنسور هر چی می خواد باشه!
ولی دمت گرم.مطلب خیلی جالبی رو عنوان کردی که اصلا نشنیده بودم ولی وقتی تست کردم دیدم کاملا درسته
خواهش میکنم.
راستی امروز یه جایی میخوندم که Motion Sensor تو N82 در حقیقت ترکیبی از Lever Sensor و Dispatch Sensor تو N95 ... نکته برتری Motion Sensor اینه که حرکت تو همه جهات رو حس میکنه.
Mojtaba N87
21-12-2007, 20:12
خواهش میکنم.
راستی امروز یه جایی میخوندم که Motion Sensor تو N82 در حقیقت ترکیبی از Lever Sensor و Dispatch Sensor تو N95 ... نکته برتری Motion Sensor اینه که حرکت تو همه جهات رو حس میکنه.
آها! ولی بازم با استناد به movingball سنسور ان95 هم حرکت تو همه جهات رو تشخیص می ده ها! مثلا با بالا و پایین بردن گوشی توپ بزرگ و کوچیک می شه و با حرکات ترکیبی توپ هم اندازش تغییر می کنه و هم محلش...
ببخشید من هی ایراد می گیرم ها !!!
aslanaslan
21-12-2007, 20:51
آها! ولی بازم با استناد به movingball سنسور ان95 هم حرکت تو همه جهات رو تشخیص می ده ها! مثلا با بالا و پایین بردن گوشی توپ بزرگ و کوچیک می شه و با حرکات ترکیبی توپ هم اندازش تغییر می کنه و هم محلش...
ببخشید من هی ایراد می گیرم ها !!!
من نتونستم این بازی رو روی 8گیگم نصب کنم...
اگه بخوایم مثل آیفون شه باید نرم افزار rotate me نصب شه.فک کنم منظور اصلان تشخیص عمودی یا افقی بودن عکسه.من تو ان93 هم امتحان کردم جواب داد.خیلی کارش درسته نوکیا :40:
نمیدونستم ولی اگه بود خوب بودا ....
Mojtaba N87
22-12-2007, 00:38
من نتونستم این بازی رو روی 8گیگم نصب کنم...
مگه سیستم 8گیگ با معمولی فرق داره؟ عجیبه! :31:
مگه سیستم 8گیگ با معمولی فرق داره؟ عجیبه! :31:
عزیزم چون جدیدتره به ساین شدن بیشتر گیر میده مثلا خودم قبل اینکه آپدیت کنم اکثر برنامه ها رو گوشیم جواب میدادن ولی الان اقل برنامه ها !!
البته من ساین میکنم برنامه هامو ...
Mojtaba N87
22-12-2007, 01:23
آها! مرسی از جواب سریع! آخه من حال و حوصله ساین ندارم!!! کاش نوکیا گیر نمی داد...
آها! مرسی از جواب سریع! آخه من حال و حوصله ساین ندارم!!! کاش نوکیا گیر نمی داد...
اتفاقا خیلی خوبه ساین کردن اینطوری نوکیا مانع بزرگی برای سازندگان ویروس درست کرده .یعنی هنوز ویروسی برای این سری نیست !
من پیشنهاد میکنم شمام بری حتما این کار رو انجام بدی آخه نصب نشدن بعضی برانامه ها ضد حاله !!!
aslanaslan
22-12-2007, 21:18
اتفاقا خیلی خوبه ساین کردن اینطوری نوکیا مانع بزرگی برای سازندگان ویروس درست کرده .یعنی هنوز ویروسی برای این سری نیست !
من پیشنهاد میکنم شمام بری حتما این کار رو انجام بدی آخه نصب نشدن بعضی برانامه ها ضد حاله !!!
ویروس هم که جای خود دارد... ولی این ساین خیلی jhlhmggcfg هست...
M.etallic.A
23-12-2007, 03:54
عزیزم چون جدیدتره به ساین شدن بیشتر گیر میده مثلا خودم قبل اینکه آپدیت کنم اکثر برنامه ها رو گوشیم جواب میدادن ولی الان اقل برنامه ها !!
البته من ساین میکنم برنامه هامو ...
ساین شدن به خود برنامه مربوطه.مثلا فلان برنامه UNSIGN یعنی نیاز به ساین داره حالا رو هر گوشی که بخواد نصب شه فرقی نمیکنه. ربطی به جدید یا قدیم بودن گوشی نداره... اون مشکلی که شما بعد از آپدیت بهش برمیخوری بخاطر ساین نیست. کافیه تاریخ گوشی رو بکشی عقب و برنامه رو نصب کنی. همین.
Mojtaba N87
23-12-2007, 10:54
ساین شدن به خود برنامه مربوطه.مثلا فلان برنامه UNSIGN یعنی نیاز به ساین داره حالا رو هر گوشی که بخواد نصب شه فرقی نمیکنه. ربطی به جدید یا قدیم بودن گوشی نداره... اون مشکلی که شما بعد از آپدیت بهش برمیخوری بخاطر ساین نیست. کافیه تاریخ گوشی رو بکشی عقب و برنامه رو نصب کنی. همین.
راه خوبیه.اگه کسی امتحان کرد و جواب داد بگه.
حق با شماست.توجیه شدم :31:
اینجا کسی ان82 داره؟ قیمتش چنده الآن؟
اینی که شما میگی برای اکثر تمها صادقه که باید تاریخ گوشی رو بکشی عقب و البته بعضی برنامه ها ...
اینم که میگین جلوی بعضی برنامه ها نوشته آنساین و باید برای همه ی گوشی ها ساین شه قبول !
ولی اینی که گفتم بعد از آپدیت بیشتر گیر میده تو ساین توش هیچ شکّی ندارم اگه شما یه ان73 قدیمی منظورم ورژنشه رو بخوای رو نرم افزارهای متعدد رو نصب کنی خیلی کم گیر میده ولی اگه بخوای رو ان73 ی آپ شده نصب کنی تا 60 درصد هم ممکنه گیر بده یعنی هر 10 تا برنامه 4 تا فقط نصب بشه !!
راه خوبیه.اگه کسی امتحان کرد و جواب داد بگه.
حق با شماست.توجیه شدم :31:
اینجا کسی ان82 داره؟ قیمتش چنده الآن؟
راجع به قیمت ان82 باید بگم هنوز عمده وارد نشده فکر کنم ولی یکی از دوستان همین فروم تو یه مغازه دیده بودش قیمتشم فکر کنم 635 یا 685 تومن بود ...
M.etallic.A
23-12-2007, 13:51
ببین دوست من بزار کلا توضیح بدم برات...
خوب شما در مورد دلیل ساین کردن حتما پستهای منو تو تاپیکهای دیگه خوندید ( همون ویروس و ... ) وقتی شما گوشی رو آپدیت میکنی. تاریخ اون هم جدید میشه. حالا بعضی از برنامه ها تا یه تاریخی اعتبار دارن. وقتی گوشی رو آپدیت میکنی تاریخ گوشی جدید میشه و برنامه های قدیمی روش نصب نمیشن. کافیه تاریخ رو بکشی عقب و برنامه رو نصب کنی.
ولی این چیزی که گفتی یه برنامه ای روی یه گوشی نیاز به ساین داره و رو گوشی دیگه نداره اشتباهه.
Mojtaba N87
23-12-2007, 19:23
من گفته متالیکا رو قبول دارم... کاملا منطقیه و با عقب کشیدن تاریخ به گفته دوستان برنامه ها درست می شن...
ببین دوست من بزار کلا توضیح بدم برات...
خوب شما در مورد دلیل ساین کردن حتما پستهای منو تو تاپیکهای دیگه خوندید ( همون ویروس و ... ) وقتی شما گوشی رو آپدیت میکنی. تاریخ اون هم جدید میشه. حالا بعضی از برنامه ها تا یه تاریخی اعتبار دارن. وقتی گوشی رو آپدیت میکنی تاریخ گوشی جدید میشه و برنامه های قدیمی روش نصب نمیشن. کافیه تاریخ رو بکشی عقب و برنامه رو نصب کنی.
ولی این چیزی که گفتی یه برنامه ای روی یه گوشی نیاز به ساین داره و رو گوشی دیگه نداره اشتباهه.
من گفته متالیکا رو قبول دارم... کاملا منطقیه و با عقب کشیدن تاریخ به گفته دوستان برنامه ها درست می شن...
مثل اینکه چاره ای جز تسلیم ندارم ...
ولی بازم تحقیق میکنم !!!
M.etallic.A
24-12-2007, 12:14
دوست من تسلیم چیه بابا... همه با هم دوست هستیم و داریم از اطلاعات هم استفاده میکنیم و بحث مفید میکنیم. من این جور بحثها رو خیلی دوست دارم.
دوست من تسلیم چیه بابا... همه با هم دوست هستیم و داریم از اطلاعات هم استفاده میکنیم و بحث مفید میکنیم. من این جور بحثها رو خیلی دوست دارم.
راستش منم اینو از یه جایی خونده بودم البته اون موقع هنوز وارد این سیستم نشده بودم منظورم 3rd هست که تاریخ و این چیزا رو بدونم .لابد اونجا اشتباه کرده بودن منم به اشتباه انداختن .به هر حال ممنون یه چیزی هم یاد گرفتیم ...:20:
Mojtaba N87
25-12-2007, 12:56
راستش منم اینو از یه جایی خونده بودم البته اون موقع هنوز وارد این سیستم نشده بودم منظورم 3rd هست که تاریخ و این چیزا رو بدونم .لابد اونجا اشتباه کرده بودن منم به اشتباه انداختن .به هر حال ممنون یه چیزی هم یاد گرفتیم ...:20:
من تو این فروم متالیکا و آسفا رو خیلی هستم :31:
در مورد این مشکل دیروز با ان95 دوستم که آپدیت شده بود امتحان کردم.نرم افزاری بود که بعد آپدیت کار نکرد.تاریخ رو بردم عقب درست شد... حیف این گوشی که دست دوست منه :41:.آخه هیچ استفاده ای نمی کنه و فقط من باهاش کار می کنم :27:
M.etallic.A
25-12-2007, 14:33
مجتبی جان من این مطلب رو تو یه سایتی خونده بودم و از درست بودنش مطمئن بودم. البته سعی کنید ورژن جدید برنامه ها رو نصب کنید که نیاز به عقب کشیدن تاریخ نداشته باشه.
Mojtaba N87
25-12-2007, 15:48
ولی متاسفانه معمولا ورژن جدید برنامه ها کرک شدش دیر میاد و اونا که کرک شده معمولا نیاز به عوض کردن تاریخ داره...
مشکلی نیست.تاریخ جابجا کردن کاری نداره...
M.etallic.A
25-12-2007, 17:11
یکی از دوستای ما تو گروه Binpda عضوه. خیلی گروه فعالی هستن سریعا برنامه ها رو کرک میکنن. بیشتر اعضاش هم پاکستانی و هندی هستن.
راجع به قیمت ان82 باید بگم هنوز عمده وارد نشده فکر کنم ولی یکی از دوستان همین فروم تو یه مغازه دیده بودش قیمتشم فکر کنم 635 یا 685 تومن بود ...
n82 وارد بازار شده عمده!
قیمتش هم 620000!
hamid_w810
25-12-2007, 19:43
اصلا قیافه نداره !
بعید بود از نوکیا !
آقا نوكيا كي رو قيافه كار كرده كه N82 دوميش باشه
اگه دنبال قيافه و تيپ هستي برو LG, SAMSUNG بگير
به نظر من وكيا هر گوشي كه ميسازه بيشترين فكرش رو نرم افزار و سخت افزارشه
حالا چون دكمه هاش شبيه W610 ديگه شده تكراري
دوربين 5MP فلاش ZENNON آخرشه
aslanaslan
25-12-2007, 19:58
n82 وارد بازار شده عمده!
قیمتش هم 620000!
درسته... تایید میشه...
Mojtaba N87
25-12-2007, 22:56
یکی از دوستای ما تو گروه Binpda عضوه. خیلی گروه فعالی هستن سریعا برنامه ها رو کرک میکنن. بیشتر اعضاش هم پاکستانی و هندی هستن.
دوست شما ایرانی هست؟ این گروه سایتی دارن؟
دمشون گرم... :31:
n82 وارد بازار شده عمده!
قیمتش هم 620000!
حوب چه بهتر حالا دیگه گوشی بازا باید برن دنبال این ...
درسته... تایید میشه...
میشه ادرس بدید ما بریم بگیرمش بلاخره...
میشه ادرس بدید ما بریم بگیرمش بلاخره...
وقتی عمده وارد شده تا 4/5 روز دیگه بقالیه سر کوچه هم داره !!!(شوخی کردم ..)
میارنش مغازه ها همین زودی حالا چه عجله ایه ؟؟
آخه معمولا چند تای اول رو خیلی گرون میدن بذارین لا اقل یه هفته از اومدنش بگذره ...
M.etallic.A
26-12-2007, 14:34
دوست شما ایرانی هست؟ این گروه سایتی دارن؟
دمشون گرم... :31:
آره :دی ایرانی هستم. تمام فعالیت این گروه مخفیه. و هیج یک از اعضای گروه حق نداره اطلاعاتی در مورد گروه به بقیه بده. برنامه ها رو هم فقط برای اعضای گروه کرک میکنن حالا اعضای گروه میتونن تو سایتهای دیگه بزارن. یه جورایی شبیه گروه فیثاغورث هستن:دی
Mojtaba N87
26-12-2007, 21:28
ممنون از اطلاع رسانی خوبت دوست عزیز.یه سوال هم داشتم.واسم جالبه بدونم از چه طریقی این برنامه ها کرک می شه؟
من خیلی این گروه binpda رو هستم! یه گروه دیگه هم هست که شبیه همینه.اسمش رو یادم نیست.
badboy_feat_pastgi
26-12-2007, 22:22
سلام من خريدم بالاخره اول ميخواستم 81 بگيرم كه منصرف شدم از دوربين 5 و فلاش زنون نشد بگزرم
Highbury
26-12-2007, 22:43
سلام من خريدم بالاخره اول ميخواستم 81 بگيرم كه منصرف شدم از دوربين 5 و فلاش زنون نشد بگزرم
ای ول.یه کم بیشتر در موردش توضیح بده.
چطوریاست؟
سرعتش خوبه؟نسبت به ان95؟آیا واقعا بی ریخت هستش؟ به نظرم باید زیبا باشه.برخلاف نظرهایی که اول دادم:31:
کیبوردش چطوره؟
بلندی و کیفیت صدا در اسپیکر با مقایسه
××××××××××××در هندسفری
دوربینش چطوریاست چند تا عکس بذار مخوصا توی شب
منم خیلی مشتاقم یه کم تعریف کن ازش ببینم چه جوریاست ...
badboy_feat_pastgi
26-12-2007, 23:22
سلام
پكيج :شارجر (ميني) يو اس بي (ميكرو)رم 2 گيگابايتي -هندزفري دفترچه وكابل تي وي و سي دي
خوب اول ميريم سراغ ظاهر گوشي بر خلاف تصور بدنه از نوع فلز نيست بلكه از نوع كروم هست
در بغل گوشي سمت راست جاي يو اس بي هست كه در مقايسه با ان 95 (ميني) به ميكرو تبديل شده
اما كيفيت تصوير :هنوز زياد نميتونم در موردش صحبت كنم چون روي ال سي دي 82 برچسب هست ولي رو ان95 كه داشتم نداشت
ولي اگر اينجوري بخوايم قضاوت كنيم 95 بالاتر بود تو كيفيت
صدا در حد ان 81 و كمي پايين تر از 95 (5دسي بل )
دوربينم چنتا تو تاريكي مطلق گرفتم 1 دونه هم تو نورگرفتم - ميزارم خودتون نظر بديد
و اما چرخش اوتوماتيك كه ما هنوزم نفهميديم اين چه جوري كار ميكنه وقتي در حالت اماده به كار هست هيچ چرخشي انجام نميگيره و بايد حتما تو منو يا جاهاي ديگه به جز صفحه اصلي باشه وقتي گوشي رو بر ميگردوني با يه لرزش كوچيك صفحه در كمتر از يك ثانيه ميچرخه كه فكر كنم اين قابليت رو به خاطر بازي هاي انگيج 3بعدي گزاشتن
ولي ال سي دي گوشي يك ضعف بسيار بزرگ داره كه تغريبا ال سي دي اندازه ال سي دي ان 73 هست كوچكتر از ان 95 و ان 81 كه براي من كمي سخته
و اما جي پي اس - كمي سرج كردن ماهواره سريعتر انجام ميشه شايد هم من اينطوري حس ميكنم
سرعت گوشي بسيار بالاست و تو بازي هاي انگيج اصلا كمي و كاستي احساس نميشه حتي گرافيك (بالاست)
badboy_feat_pastgi
26-12-2007, 23:25
راستي حوصله ندارم جاي ديگه آپلود كنم پي سي هم كه جا نداه واسه آپلود ظاهرا نميشه لينگ پي تي رو بدم ؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.