مشاهده نسخه کامل
: اولین 5 میگاپیکسلی نوکیا با فلاش زنون N82
Mojtaba N87
27-12-2007, 00:08
مرسی از نظرت دوست عزیز.مبارکت باشه.عکس ها رو می تونی اینجا آپلود کنی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
badboy_feat_pastgi
27-12-2007, 08:58
ممنون از همتون
اين يكيش تا بازم بزارم ايت تو شب گرفته شده با فلاش اتوماتيك
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pastgirls
27-12-2007, 09:24
(خب از اين به بعد من ا اين user ميام بالا )
Highbury
27-12-2007, 11:42
سلام
پكيج :شارجر (ميني) يو اس بي (ميكرو)رم 2 گيگابايتي -هندزفري دفترچه وكابل تي وي و سي دي
خوب اول ميريم سراغ ظاهر گوشي بر خلاف تصور بدنه از نوع فلز نيست بلكه از نوع كروم هست
در بغل گوشي سمت راست جاي يو اس بي هست كه در مقايسه با ان 95 (ميني) به ميكرو تبديل شده
اما كيفيت تصوير :هنوز زياد نميتونم در موردش صحبت كنم چون روي ال سي دي 82 برچسب هست ولي رو ان95 كه داشتم نداشت
ولي اگر اينجوري بخوايم قضاوت كنيم 95 بالاتر بود تو كيفيت
صدا در حد ان 81 و كمي پايين تر از 95 (5دسي بل )
دوربينم چنتا تو تاريكي مطلق گرفتم 1 دونه هم تو نورگرفتم - ميزارم خودتون نظر بديد
و اما چرخش اوتوماتيك كه ما هنوزم نفهميديم اين چه جوري كار ميكنه وقتي در حالت اماده به كار هست هيچ چرخشي انجام نميگيره و بايد حتما تو منو يا جاهاي ديگه به جز صفحه اصلي باشه وقتي گوشي رو بر ميگردوني با يه لرزش كوچيك صفحه در كمتر از يك ثانيه ميچرخه كه فكر كنم اين قابليت رو به خاطر بازي هاي انگيج 3بعدي گزاشتن
ولي ال سي دي گوشي يك ضعف بسيار بزرگ داره كه تغريبا ال سي دي اندازه ال سي دي ان 73 هست كوچكتر از ان 95 و ان 81 كه براي من كمي سخته
و اما جي پي اس - كمي سرج كردن ماهواره سريعتر انجام ميشه شايد هم من اينطوري حس ميكنم
سرعت گوشي بسيار بالاست و تو بازي هاي انگيج اصلا كمي و كاستي احساس نميشه حتي گرافيك (بالاست)
فقط همین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31::31::31:
بیشتر بگو عزیز حیف این گوشی نیست که فقط چند جمله در موردش بگی اونم کلی:13:
تفاوت عمده اش با ان95 چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیفیت صداش از ان95 بیشتره؟؟حالا صدای ان81 چقدره؟:31:اندازه5700 بلند هست؟
زیبا هستش؟چند تا عکس از خود گوشی بگیر.
توی هندسفری صداش خوبه یا نه؟نسبت به ان95
pastgirls
27-12-2007, 15:06
تفاوت عمده اين گوشي فقط دوربين و هندزفري و فلاش زنون هست نسبت به ان 95
كيفيت صدا خوبه اما صدا از 95 و 5700 و 81 پايين تره
81 كه امروز مقايسه كردم صداش خلي كيفيت داره ال سي دي 81 خيلي عاليه اما زيره نور آفتاب .......نه
اما 82 هم كيفيت ال سي ديش عاليه اما نورش كمه كه تو اين حالت جولو 81 كم مياره
به نظر من اگر يه فلش زنون و دوربينه 82 رو ميزاشتن رو 81 خيلي عالي بود ديگه چيزي كم نبود
چيزي هم از ان 95 كم نداره تو جي پي اس سرعتش بيشتر شده
سرعت گوشي هم از ان 95 بيشتر
كار با كيبورد هم خيلي راحته هركي با ان 91 كار كرده باش راحته واسش
اما تو ان 81 يكم كار با كيليدا سخته چون 1 تيكه هست بعضي موقع ها با فشردن 1 دكمه 2.3 تا ديكه هم باهاش فشرده ميشه
كار با جوي استيك ان 81 هم سخته البته جوي استيك كه نيست
يكم كار با جوي استيكش كم ميشه چون زير جوي استيك 4 تا دكمه ي ديگه هم هست واسه موزيك كه بعضي موقع ها به وبي عمل نميكنه
pastgirls
27-12-2007, 15:10
بازم اگر سوالي هست در خدمتم (بين ان 95 و ان 82 و ان 81)
از 5700 هم کمتره؟! فکر نکنم!
pastgirls
27-12-2007, 15:35
نه كمتر نيست اصلاح شد
aslanaslan
27-12-2007, 16:48
نسبت به 8گیگ بگو...
Saman-tci
27-12-2007, 17:00
تفاوت عمده اين گوشي فقط دوربين و هندزفري و فلاش زنون هست نسبت به ان 95
81 كه امروز مقايسه كردم صداش خلي كيفيت داره ال سي دي 81 خيلي عاليه اما زيره نور آفتاب .......نه
اما 82 هم كيفيت ال سي ديش عاليه اما نورش كمه كه تو اين حالت جولو 81 كم مياره
به نظر من اگر يه فلش زنون و دوربينه 82 رو ميزاشتن رو 81 خيلي عالي بود ديگه چيزي كم نبود
چيزي هم از ان 95 كم نداره تو جي پي اس سرعتش بيشتر شده
سرعت گوشي هم از ان 95 بيشتر
كار با كيبورد هم خيلي راحته هركي با ان 91 كار كرده باش راحته واسش
اما تو ان 81 يكم كار با كيليدا سخته چون 1 تيكه هست بعضي موقع ها با فشردن 1 دكمه 2.3 تا ديكه هم باهاش فشرده ميشه
كار با جوي استيك ان 81 هم سخته البته جوي استيك كه نيست
يكم كار با جوي استيكش كم ميشه چون زير جوي استيك 4 تا دكمه ي ديگه هم هست واسه موزيك كه بعضي موقع ها به وبي عمل نميكنه
من چون خودم N81 8G دارم دقیقاً حرفهای PastGirls رو تایید میکنم .... صدای N81 خیلی خوبه ....
تازه بعد از یک هفته دیشب هندزفدیشو امتحان کردم واقعا میگم صداش داشت سرمو درد میاورد ... خدائی صداش تو هندزفری خیلی زیاده .... در مورد کیفیت و بزرگی LCD هم درست میگه ... LCD بزرگ و با کیفیت هست ... N81 یه برنامه داره به اسم Navi که اگه ON بشه با حرکت دادن انگشت در بالای جوی استیک میتونید در بین آیکونها و تصاویر و آهنگهاتون حرکت کنید یعنی بدون تماس فیزیکی با خود جوی استیک ...
اگه بازم سوالی بود در خدمتم ....
راستی در مورد قیمتش هم بگم من هفته پیش با گارانتی اصلی نیا گرفتم 475 تومن که دیشب به همون مغازه تماس گرفتم که قیمت بگیرم گفت 500 تومن .... خلاصه هر کی میخواد بگیره تا بالاتر نرفته عجله کنه ....
Mojtaba N87
27-12-2007, 20:52
ممنون دوست عزیز از اطلاعات خوبت.یه سوال داشتم، فلشش خیلی قوی تر از ان95 8گیگ هست؟ یعنی واقعا فرقش محسوسه؟
pastgirls
27-12-2007, 20:55
نسبت به 8گیگ بگو...
والا 95 8 گيگ نداشتم:41: معموليشو داشتم
pastgirls
27-12-2007, 21:43
ممنون دوست عزیز از اطلاعات خوبت.یه سوال داشتم، فلشش خیلی قوی تر از ان95 8گیگ هست؟ یعنی واقعا فرقش محسوسه؟
خواهش ميكنم
آره خيلي قوي هست .قوي تر از كا 800
pastgirls
27-12-2007, 21:59
اينم يه عكس حيف كه سرعتم پايينه و الا هر چي عكس بود آپ ميكردم
Mojtaba N87
27-12-2007, 22:06
مرسی از جواب سریعت دوست عزیز!
pastgirls
28-12-2007, 00:11
خواهش ميكنم سوالي بود در خدمتم
Highbury
28-12-2007, 09:31
راستی چرا عکسایی که گذاشتی حجمشون کمه دوربین 5 میگ باید حداقل بالای 1200 کیلوبایت باشه.یا اینکه سایزش رو کم کردی؟راستی توی هدفون از ان95 بهتره؟مشکل خاصی نداره؟؟؟؟؟؟
B L A S T E R
28-12-2007, 09:54
کسی n82 خریده اینجا؟
Highbury
28-12-2007, 10:05
:31:اره ممد جون دخترهای پست خریده:31::31::31::31:(ببخشد مفهوم این اسم کاربری شما چیه؟معنی اون قبلیه چی بود؟)
یه نگاه به عکساش بکن خداییش خیلی خوبه.من که احتمال زیاد داره این گوشی رو بخرمش التبه وقتی که به مرز 500 تومان رسید نه الان:31:
pastgirls
28-12-2007, 10:40
نه من اصلا حجم عكسارو كم نكردم ان 95 هم همين اندازه عكس ميگرف
آره هدفون اين از 95 خيلي الاتره مشكل خاصي هم نداره نه هنگ نه يچي 1.5 گيگ هم پر هست
pastgirls
28-12-2007, 10:41
منم پسرم بابا :19::31:
pastgirls
28-12-2007, 11:45
فيلماش هم حجمش خيلي بالاست و الاميزاشتم يه فيلم 2 دقيه اي 31 مگه
راستی چرا عکسایی که گذاشتی حجمشون کمه دوربین 5 میگ باید حداقل بالای 1200 کیلوبایت باشه.یا اینکه سایزش رو کم کردی؟راستی توی هدفون از ان95 بهتره؟مشکل خاصی نداره؟؟؟؟؟؟
این برمیگرده به تعداد عناصر موجود تو صحنه یا درواقع تنوع رنگها....البته به یکسری از تنظیمات هم بستگی داره...
من اینجا فقط یه سوال برام پیش اومده...
تو مشخصاتی که نوکیا داده توضیحی از اینکه مموریهای microssdHC هم میخوره بهش یا نه نداده...و چندجا هم به طور غیر مستقیم اشاره کرده که نمیخوره...ولی یکی از کاربران gsmarena مموری 4GB MicroSDHC رو روش تست کرده بود و گفته بود که هیچ مشکلی هم پیش نیومده و احتمال داده که 8GB MicroSDHC هم روش بدون مشکل اجرا بشه...
از اونجایی که microsd تنها تا 2 گیگ هست (sandisk که نزده 4 گیگ رو) ولی microsdHC ظرفیت 4 و 6و 8 الان برای فروش موجوده 16 هم توراهه..
من چون به ظرفیت بالاتر خیلی احتیاج دارم...ممنون میشم دوست عزیز که اگه از این مموری ها دارین یه تستی کنید...
و اینکه نوکیا دروغ گفته باشه هم خو مشخصه برای فروش N95 8GB هست...
Mojtaba N87
28-12-2007, 12:38
فيلماش هم حجمش خيلي بالاست و الاميزاشتم يه فيلم 2 دقيه اي 31 مگه
حق داری! فیلم هاش کیفیت دی وی دی هستش و دقیقا مثل فیلم های ان95 !
چون دوربینش از همون تکنولوژی استفاده می کنه.این گوشی تو فلش زنون برتری داره.
من اینجا فقط یه سوال برام پیش اومده...
تو مشخصاتی که نوکیا داده توضیحی از اینکه مموریهای microssdHC هم میخوره بهش یا نه نداده...و چندجا هم به طور غیر مستقیم اشاره کرده که نمیخوره...ولی یکی از کاربران gsmarena مموری 4GB MicroSDHC رو روش تست کرده بود و گفته بود که هیچ مشکلی هم پیش نیومده و احتمال داده که 8GB MicroSDHC هم روش بدون مشکل اجرا بشه...
از اونجایی که microsd تنها تا 2 گیگ هست (sandisk که نزده 4 گیگ رو) ولی microsdHC ظرفیت 4 و 6و 8 الان برای فروش موجوده 16 هم توراهه..
من چون به ظرفیت بالاتر خیلی احتیاج دارم...ممنون میشم دوست عزیز که اگه از این مموری ها دارین یه تستی کنید...
و اینکه نوکیا دروغ گفته باشه هم خو مشخصه برای فروش N95 8GB هست...
ممکنه این مموری ها بهش بخوره! من نمی دونم.ولی مطمئن باش کاراییش میاد پایین چون واسه 2 گیگ تنظیم شده و نوکیا به اندازه کافی شرکت معتبری هست...
شما اگه حافظه زیادی نیاز دارید، مطمئن باشین به زودی مدل 8 یا 16 گیگ ان82 هم میاد.همونطور که ان95 و ان81 8گیگ موجوده...
ان95 و ان82 در یه سطحند و باجی به هم نمیدن.هر کدوم رو خودت ترجیح می دی بگیر.ان82 فلش بسیار قدرتمندی داره
این برمیگرده به تعداد عناصر موجود تو صحنه یا درواقع تنوع رنگها....البته به یکسری از تنظیمات هم بستگی داره...
کاملا درسته.ولی در پرکار ترین عکس ها هم سایز عکسهای ان95 از 1000 کیلوبایت بیشتر نمی شه در صورتی که یه دوربین حرفه ای 5 مگاپیکسل سونی سایز عکساش 2 مگ هم بیشتره.این بر می گرده به قطر لنز و کیفیت عکس.لنز گوشی ها قدرت چندانی ندارن.مگاپیکسل فقط یک فاکتور کیفیته...
Highbury
28-12-2007, 12:43
ولی عکسهایی که من با کا800 و یو600 گرفتم تقریبا به مرز یک میگ رسیده بودند.و با کا800 حداقل 700 کیلوبایت گرفته بودم.
عکسهای گرفته شده با کا850 حجمشون 1.4 میگ بود.
ولی با این حال عکسهای گرفته شده با ان82 خیلی خوب هستش. نویز نداره.
به هر حال هر چی باشه از دوربین عکاسی معمولی که بهتره.
Mojtaba N87
28-12-2007, 13:30
زیمکا جان شما چه گوشی رو قصد خرید دارید؟
Highbury
28-12-2007, 13:53
زیمکا جان شما چه گوشی رو قصد خرید دارید؟
چطور مگه؟:31:من احتمال زیاد میره که ان82 رو بگیرم اگه تا اون موقع یه سایبرشات 5 مگای بهتر از کا850 اومد احتمال خرید اون هم زیاده.
خرید جی800 هم بستگی داره به اینکه برنامه خوری اون بهتر شده باشه و اینکه کیفیت صدا توی هدفون خوب باشه.و صدای اسپیکرش هم تا حدی خوب باشه:31:
ولی مثل اینکه ان82 نسبت به قیمت به صرفه تر هستش.
خداییش عکسهاش خیلی خوبه.
Mojtaba N87
28-12-2007, 14:01
آره موافقم! کلا نوکیا یه چیز دیگس! من ان95 8گیگ مد نظرمه.
نظرت چیه؟
Highbury
28-12-2007, 14:08
نظرت چیه؟
هشت گیگ هم خوبه.یعنی خیلی خوبه:31:ولی بزرگی زیاد اون وزن زیادش و نداشتن کاور لنز و فلاش زنون نداشتنش برای من عیب هستش.وقتی آدم با فلاش زنون عکس بگیره دیگه دلش نمیاد با معمولی عکس بگیره :31:یادش بخیر زمانی که کا800 داشتم ساعت 1 شب رفتم سر کوچه دو تا تلمبه آب زدم در تاریکی مطلق انقدر قشنگ از قطرهای آب عکس میگرفت که نگو و نپرس.حالا با این یو600زیاد فاز نمیده.
من که اگه نوکی بگیرم ان82 میخرم.چون ظاهرش محکمتره دوربینش قطعا بهتره. سرعتش هم به خاطر داشتن سی پی یو قوی بیشتره.جمع و جور و سبکه.هدفونش هم به نظرم از ان95 هم بهتر باشه.و قیمتش هم مناسبه.اما وقتی میخرم که حدود500 برسه (اگه تا اون موقع شیطون وسوسم نکنه):31:
Mojtaba N87
28-12-2007, 14:11
مرسی واسه نظرت.منم شاید نظرم عوض شه.
ولی پروسسور و رم ان95 و ان82 یکین...
نظرت چیه؟
عزیزم به نظر من که دیگه گذشته ازش بهتر نیست همون ان82 رو بخری ؟؟
خیلی زیاد هم شده دست همه هست !!!
به نظر من بهتره ان82 بگیری هم به خاطر جدید بودن و هم به خاطر فلش زنون ...
Highbury
28-12-2007, 14:17
مرسی واسه نظرت.منم شاید نظرم عوض شه.
ولی پروسسور و رم ان95 و ان82 یکین...
منم احتمالا نظرم عوض بشه:31:تا اون موقع شاید دیدی نوکی یه 7 میگی زد:18:
ولی اینکه میگفته سی پی یو ان82 قوی هستش و دو تا هستش پس به هیچ دردی نیمخوره؟یا اینکه من اشتباه کردم:13:
ممکنه این مموری ها بهش بخوره! من نمی دونم.ولی مطمئن باش کاراییش میاد پایین چون واسه 2 گیگ تنظیم شده و نوکیا به اندازه کافی شرکت معتبری هست...
البته جایی گفته نشده که واسه 2گیگ تنظیم شده...گفته که 4گیگ نمیخوره..
در این که نوکیا شرکت معتبری هست شکی نیست...ولی منظورم من این بود که به خاطر منافع گوشی های دیگش میاد این مطلب رو بیان میکنه که کمپانی های بزرگ اکثرا همینطورن..
شما اگه حافظه زیادی نیاز دارید، مطمئن باشین به زودی مدل 8 یا 16 گیگ ان82 هم میاد.همونطور که ان95 و ان81 8گیگ موجوده...
ان95 و ان82 در یه سطحند و باجی به هم نمیدن.هر کدوم رو خودت ترجیح می دی بگیر.ان82 فلش بسیار قدرتمندی داره
البته با این اطمینان نمیشه گفت ولی مساله مهم صبر هست که من یکی ندارم...!
اونقدرها هم در یک سطح نیستن..همین تفاوتهای ریز باعث اختلاف نظرهای فراوان میشه...من با ان82 مشکلی ندارم به جز همون که قبلتر گفتم...ولی با ان95 8 گیگ مشکل زیاد دارم..کاور لنز.نداشتن فلش زنون. بزرگ بودن lcd (بله واسه من توقعاتم از گوشی متفاوت با خیلی ها..!!) سنگین بودن..
ولی نمیشه منکر ظاهر و ابهت 8گیگ شد..
ظاهر ان82 هم بد نیست به نظر من که خوبه گوشیه باحالیه آخه من زیاد با کشویی و تاشو حال نمیکنم ...
aslanaslan
28-12-2007, 20:03
عزیزم به نظر من که دیگه گذشته ازش بهتر نیست همون ان82 رو بخری ؟؟
خیلی زیاد هم شده دست همه هست !!!
کجا زیاد شده؟! اینجا که تا حالا غیر از مال خودم، فقط 2 تا دیدم!
فکر کنم جزو گوشی های نا جوات باشه... این 82، جوات ها رو جذب می کنه تا مثل N73 بشه...
اتفاقا خیلی هم زیاده و داره زیادتر هم میشه مثلا یه نمونه تو همین مغازه ای که من میرم هر روز دو سه تا ان95 8گیگ میفروشیم که از همه ی گوشیها پرفروش تر شده ...!!!!
pastgirls
29-12-2007, 09:33
در كل ان 82 ظاهر خيلي شاخي نداره نسبت به ان 95 8گيگ
pastgirls
29-12-2007, 20:53
آقا يكي بياد ياد بده ببينيم چه جوري اينو هنگ بديم 2 گيگ پر كردم همه چيزم وا كردم حتي يه زره هم سرعتش پايين نيومد مسيجامم رو مموري گزاشتم اما انگار نه انگار
pastgirls
29-12-2007, 20:54
به نظر من شما ان82 رو بخر پشيمون نميشي هندزفريش كه خوبه صداشم اندازه 5700 هست ديگه چي ميخواي ؟؟؟عكساشم كه نسبت به ان 95 بهتره چون فلاش زنون داره عكسها روشن تره
هندزفريش كه خوبه
در تکمیل این جمله اینکه تو چندتا سایت هم گفته شده که کیفیت صدا و بلندیش تو هندزفری بهتره 8گیگ هست..
آقا يكي بياد ياد بده ببينيم چه جوري اينو هنگ بديم 2 گيگ پر كردم همه چيزم وا كردم حتي يه زره هم سرعتش پايين نيومد مسيجامم رو مموري گزاشتم اما انگار نه انگار
شما یه لطف کن...یه مموری 4گیگ گیر بیار تست کن..ممنون میشم.
چون الان تو سایت نوکیا اروپا که نگاه کردم تغییر کرده بود و نوشته بود تا 4گیگ هم ساپورت میکنه..
راستی شما چند گرفته بودین ؟
با این سرعت سی پی یو نبایدم کم بیاره به نظر من که راحت 4 گیگ رو هم قبول میکنه ....
aslanaslan
30-12-2007, 11:32
ولی انصافا تیپ 8 گیگ قشنگ تره...
دیروز یه دونه از این 82 پشت ویترین دیدم که اتفاقا کنار 8 گیگ بود.
در تکمیل این جمله اینکه تو چندتا سایت هم گفته شده که کیفیت صدا و بلندیش تو هندزفری بهتره 8گیگ هست..
هدفون رو نمی گم... (چون یه هدفون W براش خریدم) صدای باند هاش رو می گم.
در ضمن Sms نویسی باهاش چطوری هست؟
pastgirls
30-12-2007, 15:41
كسي اينجا هست كه ان 82 داشته باشه ؟؟؟
اس ام اس نويسيش كه من راحتم چون 91 8 گيگ داشتم اين مدل كي پد واسم راحته
من هرجا تهران رفتم گفتم نداريم مموري 4 گيگ از كجا بخرم ؟
با این سرعت سی پی یو نبایدم کم بیاره به نظر من که راحت 4 گیگ رو هم قبول میکنه ....
خوب مشکل اینجاست که به چیزهای دیگه هم بستگی داره...
البته کانیفرم شد که 4گیگ رو هم ساپورت میکنه..
aslanaslan
30-12-2007, 19:00
من هرجا تهران رفتم گفتم نداريم مموري 4 گيگ از كجا بخرم ؟
فکر کنم ایران به این راحتی پیدا نشه...(چون خریدار نداره) می تونی اینترنتی بخری؟
ali racer
30-12-2007, 21:10
ولی انصافا تیپ 8 گیگ قشنگ تره...
دیروز یه دونه از این 82 پشت ویترین دیدم که اتفاقا کنار 8 گیگ بود.
منم دیدم ان82 رو
اصلا دلچسب نبود ظاهرش
مثل گوشی های سونی اریکسون شده بود !
یکی با مدرک و منبع موثق به ما در مورد سی پی یو ان95 8گیگ و ان82
توضیح بده لطفا !
M.etallic.A
30-12-2007, 21:37
N95 8gig
Arm11
293 Mh
N82
Arm11
291 Mh
pastgirls
30-12-2007, 23:22
منبعش كجاست ؟؟ منظورم اينه كه دقيقه اين اطلاعات ؟
M.etallic.A
31-12-2007, 00:17
دقیقه دقیق. خیالت جمع...
منبع رو که سامان جون داده بود دیگه سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Saman-tci
31-12-2007, 12:09
بله این سایت سرعت Cpu انواع گوشیهارو بهتون نشون میده .... و کاملاً هم دقیق و قطعی هست ...
Saman-tci
31-12-2007, 12:11
به نظر منم اصلاً ظاهر قشنگ و دلچسبی نداره ...
کیبوردش که دقیقاً مثل P900 میمونه .... و فکر نکنم کارکردن باهاش راحت باشه ...
در مورد سرعت cpu هم که در مقایسه با 95 و 81 که کمتره ...
پس باید نوشت : N82 = فقط دوربین خوب
mehrdad.2008
31-12-2007, 12:58
به نظر من N82 گوشی کاملی هست .دوربین خوب . صفحه نمایش خوب . سیسنم عامل خوب . Cpu بالا
GPS
واز نظر ظاهر باید بگم که هر کسی نظر خودشو داره یکی خوشش مباد یکی نه .
ولی من توو پایتخت دستم گرفتم کی پد بدی هم نداشت به کوچیکیه P990 نیست کی پدش
اگه اینم یه مموری 8 گیگ می نداختن به نظرم چیزی کم نداشت
به نظر من N82 گوشی کاملی هست .دوربین خوب . صفحه نمایش خوب . سیسنم عامل خوب . Cpu بالا
GPS
واز نظر ظاهر باید بگم که هر کسی نظر خودشو داره یکی خوشش مباد یکی نه .
ولی من توو پایتخت دستم گرفتم کی پد بدی هم نداشت به کوچیکیه P990 نیست کی پدش
اگه اینم یه مموری 8 گیگ می نداختن به نظرم چیزی کم نداشت
8 گیگ رو گذاشتن برای سری موزیکش ....
pastgirls
31-12-2007, 19:29
يه مموري 4 گيگ پيدا كردم 59 تومان امروز فردا ميرم ميگيرم ديگه چيزي كم نباشه
ali racer
31-12-2007, 22:46
N95 8gig
Arm11
293 Mh
N82
Arm11
291 Mh
سلام عمو محمد خوبی ؟
اون جریان 2 تا سی پی یو ان82 پس چی ؟
به نظر منم اصلاً ظاهر قشنگ و دلچسبی نداره ...
کیبوردش که دقیقاً مثل P900 میمونه .... و فکر نکنم کارکردن باهاش راحت باشه ...
در مورد سرعت cpu هم که در مقایسه با 95 و 81 که کمتره ...
پس باید نوشت : N82 = فقط دوربین خوب
اره ظاهر اصلا نداره
ولی من فکر میکنم کار باهاش به راحتی کار با دکمه های ان91
باشه... اون زیاد بد نبود
يه مموري 4 گيگ پيدا كردم 59 تومان امروز فردا ميرم ميگيرم ديگه چيزي كم نباشه
مبارکه ولی به نظرت لازمه ؟؟
چون مموری گوشی من 2 گیگ هستش
زیاد هم عکس میگیرم کافیه واسم
mehrdad.2008
31-12-2007, 23:46
N91 زیادم راحت نبود
نه این از اوون خیلی بهتره دکمه ها هم بزرگن هم اینکه فاصلشون از هم زیاده
pastgirls
01-01-2008, 08:21
اره اينو موافقم فاصله هاي اين بيشتره
najafiinfo
01-01-2008, 10:31
با سلام یک بررسی کلی از N82 در زیر میگذارم امیدوارم که به کار بیاید
نوکیا N82 :
از بین گوشی های سری N نوکیا مدل N73 تاکنون بیشترین موفقیت را داشته است و در مقایسه با سایر مدل های سری N بالاترین تعداد فروش را نیز بخود اختصاص داده است . مدل N82 نوکیا را می توان بعنوان جایگزینی برای مدل N73 در نظر گرفت . این گوشی دارای پیشرفته ترین ویژگی ها در میان تلفن های دوربین دار نوکیا است و حتی تهدیدی برای مدل N95 نیز می باشد زیرا دارای فلش Xenon است و اندازه صفحه نمایش آن 0.2 اینچ بزرگتر می باشد .
مزایا :
• دوربین 5 مگاپیکسل با کانون اتوماتیک و اپتیک Carl Zeiss
• فلش Xenon و پوشش فعال لنز
• صفحه نمایش 2.4 اینچ QVGA با 16 میلیون رنگ
• 128MB RAM
• Wi-Fi با upnp
• گیرنده داخلی GPS با ویژگی A-GPS
• نرم افزار نقشه های نوکیا با پوشش بیش از 100 کشور در سراسر دنیا
• سوکت صوتی استاندارد 3.5 میلی متری در بالای گوشی
• نسل سوم با HSDPA ، EDGE و GPRS
• سومین سری نسخه سری 60 سیمبین 9.2 و Feature Pack1
• خروجی تلویزیون
• چرخش اتوماتیک منو
• بلندگوهای استریو
• باتری از قابلیت نگهداری طولانی شارژ برخوردار است
معایب :
• طراحی بحث برانگیز
• رادیو FM فاقد RDS است
• کارایی GPS از متوسط پایین تر است
• پرداخت هزینه اضافی برای استفاده از مسیر یابی با راهنمایی صوتی
• نرم افزاری برای ویرایش مستندات Office وجود ندارد
طراحی :
مدل N82 نوکیا دارای طراحی ساده است . ابعاد گوشی ۱۱۲ x ۵٠.۲ x ۱٧.۳ میلی متر و وزن آن 114 گرم است که به راحتی در جیب جا می گیرد و استفاده از آن آسان است . ساختار گوشی به اندازه کافی مقاوم می باشد . N82 از مواد پلاستیکی نقره ای ساخته شده است که قاب جلوی آن براق است و قاب پشت دارای خطوط موازی است .
اثر انگشت روی قاب جلو باقی می ماند اما بدلیل رنگ نقره ای گوشی خیلی مشخص نیست . در دست گرفتن گوشی بسیار راحت است و احتمال اینکه از دست سر بخورد ، تقریبا وجود ندارد .
حسگر نور محیط در بالای گوشه چپ گوشی وجود دارد در حالی که دوربین مکالمه تصویری در طرف راست حسگر مشاهده می شود . خروجی صدای گوشی نیز درست بالای صفحه نمایش 2.4 اینچ TFT در وسط قرار گرفته است . کلید حرکتی چهار جهتی نیز زیر صفحه نمایش وجود دارد که دو کلید انتخاب در هر طرف آن قرار دارد . کلید C و منو زیر این کلیدها هستند درحالی که کلیدهای Call و End در لبه های گوشی مشاهده می شوند . کلید چند رسانه ای جدید نوکیا بین کلید انتخاب راست و کلید C قرار گرفته است . این کلیدها به اندازه کافی بزرگ هستند و استفاده از آنها آسان است . حاشیه بیرونی کلید حرکتی پهنای کمی دارد که به موجب آن قسمت مرکزی کلید حرکتی بطور تصادفی فشار داده می شود . این کلید در زمان مرور در منوها بخوبی عمل می کند .
محل کارت حافظه ، microUSB و سوکت شارژر در طرف چپ نوکیا N82 وجود دارد . محل کارت حافظه microSD دارای یک محافظ پلاستیکی ساده است اما دو سوکت دیگر درپوش محافظ ندارند که تاحدودی نمای گوشی را خراب می کند .
چند کلید کنترل در طرف راست گوشی وجود دارد . بلندگوهای استریو در دو انتهای آن قرار دارند که کلیدهای ولوم / زوم ، کلید بررسی و کلید دوربین بین آنها مشاهده می شوند . محل قرار گیری بلندگو درست مانند مدل N95 نوکیا است و به این معنی می باشد که باید در حالت افقی از گوشی استفاده کنید . این دوربین پیشرفته دارای حالت نیمه دیافراگم است . کلید بررسی ، کاربر را به آخرین عکس های ذخیره شده می رساند .
کلید روشن / خاموش در قسمت بالای نوکیا N82 وجود دارد که مانند سایر گوشی های سیمبین ، برای سوئیچ بین پروفایل ها و قفل کردن گوشی نیز از آن استفاده می شود . سوکت صوتی 3.5 میلی متری و محل بند مچ / گردن نزدیک آن قرار دارد . از آنجایی که سوکت صوتی در بالای گوشی وجود دارد ، زمانی که تلفن داخل جیب است نیز استفاده از آنها آسان می باشد . فقط میکروفن در پایین گوشی مشاهده می شود.
قاب پشت گوشی طراحی جالبی دارد. دوربین 5 مگاپیکسل با اپتیک Carl Zeiss و فلش Xenon در قاب پشت نوکیا N82 وجود دارد . فلش از نور کافی برخوردار است . دوربین همچنین دارای پوشش محافظ لنز است که توسط یک قسمت کشویی نقره ای کوچک درست بالای آن باز می شود . باز و بسته کردن آن آسان است اما با اینحال بطور تصادفی باز نمی شود .
باتری گوشی از نوع BP-6MT با توان 1050 mAh است که در حالت Stand by حداکثر 225 ساعت و در مکالمه مداوم 4 ساعت و نیم دوام می آورد .
صفحه کلید :
صفحه کلید کاراکتری نوکیا N82 بحث برانگیزترین قسمت گوشی است . کاربران بسیاری نسبت به ترکیب صفحه کلید در مدل N91 اعلام نارضایتی کردند و نوکیا با اینحال همان ترکیب را در این گوشی بکار گرفت . اگرچه صفحه کلید مانند N91 نیست و در این مدل با صفحه نمایش در یک سطح قرار دارد و دسترسی به هر ردیف از کلیدها آسان است .
کلیدها اندازه بسیار کوچکی دارند و تشخیص دادن آنها مشکل است . بطور کلی ، تایپ کردن بدون نگاه کردن به صفحه کلید امکان پذیر نیست . بین کلیدها فاصله زیادی وجود دارد . نوکیا می توانست صفحه کلید بهتری را برای مدل N82 در نظر بگیرد . نور زمینه صفحه کلید بطور یکنواخت است اما خیلی قوی نیست .
صفحه نمایش :
مدل نوکیا N82 به یک صفحه نمایش 2 اینچ TFT با وضوح QVGA مجهز است که حداکثر 16 میلیون رنگ را نشان می دهد اما کیفیت آن در حد عالی نیست . صفحه نمایش روشنایی زیادی ندارد و رنگ های آن در مقایسه با N95 8GB کمی مات می باشند . صفحه نمایش نوکیا N82 مانند سایر مدل های جدید نوکیا زیر نور مستقیم خورشید بخوبی خوانده می شود و از تمامی زوایا قابل مشاهده می باشد .
ساختار منو :
نوکیا N82 دارای سیستم عامل سیمبین 9.2 با سومین نسخه سری 60 است . Feature Pack1 نیز مانند سایر تلفن های هوشمند نوکیا وجود دارد . این گوشی 128MB RAM دارد و بندرت هشدار " حافظه پر شده است " روی صفحه نمایش نوکیا N82 مشاهده می شود . منوی اصلی تلفن دارای دو حالت مشاهده متفاوت است که بصورت یک ماتریس ۴ x ۳ از آیکن ها و یا به شکل لیست می باشد .
کاربر می تواند انتخاب کند که آیکن ها بصورت انیمیشن باشند یا نه . حالت مشاهده V-Shape و Horse Shoe وجود ندارد . اندازه فونت نیز قابل تنظیم است . حرکت در منوها سریع و بدون وقفه است و کلید حرکتی به مرور در منو کمک می کند . منو را می توان به صورت افقی یا عمودی مشاهده کرد . با حرکت دادن تلفن به طرف چپ ، صفحه نمایش بطور اتوماتیک چرخش پیدا می کند . اگرچه گاهی اوقات در همان زمان واکنش نمی دهد و پیش از سوئیچ بین حالت های مشاهده یک تکان آرام نیاز است. سرعت چرخش صفحه نمایش مانند مدل N95 8GB است . نوکیا برای چرخش صفحه نمایش انیمیشن ندارد .
صفحه نمایش به مدت یک ثانیه مشکی می شود و بعد در حالت انتخابی بر می گردد . یک دایره آبی نزدیک به آیکن هر نرم افزار در حال اجرا ظاهر می شود تا بصورت یک شاخص معروف سیمبین به کاربر یادآوری کند که در صورت عدم نیاز ، آن را غیر فعال کند . در این گوشی چند آلارم وجود دارد و ضبط صوت محدود به یک دقیقه نیست . صفحه نمایش Stand by فعال روش ساده و آسانی برای ایجاد میانبر به تمامی نرم افزارهای مورد نظر است . کاربر می تواند برای وب سایت های مورد علاقه خود نیز میانبر تعیین کند تا سریعتر به آنها دسترسی داشته باشد . ویژگی های دو Softkey نیز قابل تغییر است .
برای قفل کردن صفحه کلید باید کلید انتخاب چپ و کلید ستاره را بطور متوالی فشار دهید . اگر کلید چپ بطور عادی فشار داده شود حدود یک ثانیه منتظر می ماند تا مشخص شود که فرمان قفل نیز متعاقب آن اجرا می شود یا نه . در غیر اینصورت قفل اتوماتیک صفحه کلید پس از یک دوره از پیش تنظیم شده فعال می شود . گزینه های آن از 5 ثانیه تا یک ساعت قابل تنظیم است و در صورت تمایل می توان آن را غیر فعال کرد . حافظه داخلی 132MB است و این گوشی همچنین از محل کارت حافظه microSD تا 2GB نیز پشتیبانی می کند . دسترسی به نرم افزارها و سایر فایل های ذخیره شده در کارت حافظه ، سریع است و در مقایسه با دسترسی به فایل های حافظه تلفن ، تفاوتی ندارد .
منوی چند رسانه ای نوکیا N82 در میان ویژگی های پیشرفته مدل های سری N قرار دارد که با فشار دادن کلید اختصاصی و دسترسی به ویژگی های چند رسانه ای گوشی عمل می کند . این منو شبیه منوی چند رسانه ای در نوکیا N81 و N95 8GB است که آیکن های آن بر اساس موضوع تفکیک می شوند و با انتخاب نوار مربوطه بصورت منوهای drop-down ظاهر می شوند . اگر طرح منو مطابق سلیقه شما نیست به راحتی می توانید آیکن ها را دوباره مرتب کنید تا نتیجه بهتری بهمراه داشته باشد . مانند هر گوشی دیگر سیمبین در این مدل نیز سیستم داخلی تشخیص صدا وجود دارد . این ویژگی کاملا مستقل از بلندگو است و درصد بالایی از فرمان های صوتی کاربر را تشخیص می دهد . کارایی آن فقط با N95 و N95 8GB مطابق است .
در نوکیا N82 پنج تم از پیش نصب شده وجود دارد که تمامی آنها تم های سری N نامیده می شوند . امکان دریافت تم های بیشتر نیز فراهم شده است .
تماس و دفترچه تلفن :
دفترچه تلفن نوکیا N82 مانند سایر گوشی های سیمبین ساده و بسیار عالی است و می تواند تعداد نامحدودی مخاطب و زمینه را ذخیره کند . می توان از تمام حافظه موجود برای ذخیره کردن مخاطب استفاده نمود . مخاطبین بر اساس اسم کوچک یا اسم فامیل مرتب می شوند و با تایپ کردن تدریجی نام هر یک از مخاطبین می توان آنها را جستجو کرد .
زمینه های از پیش تنظیم شده متفاوتی برای ویرایش مخاطب وجود دارد و کاربر می تواند هریک از آنها را هر چند بار که مورد نیاز است ، تکرار نماید و همچنین زمینه های جدیدی را ایجاد نماید . برای هر مخاطب می توان عکس و زنگ شخصی تعیین کرد . مخاطبین را می توان گروهبندی نمود و برای آنها نیز زنگ خاصی تعیین کرد . نرم افزار Log تماس حداکثر 20 تماس را در نوار تماس های ارسالی ، دریافتی و ناموفق ثبت می کند .
از منوی Stand by و با استفاده از کلید Call می توان به این نوارها دسترسی پیدا کرد . اگر از منوی اصلی وارد نرم افزار Log شوید لیست کاملی از تمام ارتباطات شبکه در 30 روز گذشته را مشاهده می نمایید که شامل پیام ، تماس و انتقال داده است . این دوره زمانی را می توان کوتاهتر نمود تا در حافظه صرفه جویی شود اما در واقع نیازی به این کار نیست زیرا حتی اگر تعداد زیادی تماس نیز وجود داشته باشد فقط چند کیلو بایت از فضای حافظه را اشغال می کند .
پیام :
صفحه کلید نوکیا N82 برای تایپ کردن پیام چندان مناسب نیست اگرچه منوی پیام بخوبی عمل می کند . هر یک از پیام های SMS ، MMS ، پیام های صوتی و ایمیل ویرایشگر خاص خود را دارند . ویرایشگر SMS یک نرم افزار معروف در تمام تلفن های هوشمند سری 60 سیمبین است که تعداد کاراکترهای باقیمانده از حد 160 کاراکتر را نشان می دهد . کاربر می تواند گزارش تحویل پیام را فعال کند که در زمان قفل نبودن صفحه کلید بصورت pop up روی صفحه نمایش Stand by ظاهر می شود و در پوشه جداگانه ای در زیر منوی پیام ذخیره می گردد .
اگر بدون ارسال پیام از ویرایشگر خارج شوید ، ویرایشگر از شما می خواهد که آن را در پوشه Drafts ذخیره کنید یا پیام را حذف نمایید . ویرایشگر MMS نیز مانند SMS است و تنها تفاوت آن اضافه شدن کادر موضوع است . پیام صوتی نیز یک MMS محسوب می شود . ویرایشگر آن می تواند پیام را در همان لحظه ضبط کند یا از یک کلیپ صوتی از پیش ضبط شده استفاده نماید .
email client بخوبی کارمی کند و می تواند کل پیام یا فقط تیترها را دانلود نماید . از پیوست های ایمیل نیز پشتیبانی می شود . نوکیا N82 نیازهای کاربر را در رابطه با ایمیل برطرف می کند . این گوشی برای پیام ایده آل نیست . اما اگر برای ارسال پیام عجله نداشته باشید با آن مشکل نخواهید داشت .
موسیقی و رادیو :
در این گوشی کلیدهای اختصاصی ویدئو وجود ندارد اما کنترل آن با استفاده از کلید حرکتی بسیار آسان است. نرم افزار پخش موسیقی از فرمت eAAC+ , AAC , MP3 و WMA پشتیبانی می کند . M3U PlayList بخوبی عمل می کند و فایل ها با انتخاب گزینه refresh به فهرست موسیقی اضافه می شوند . آهنگ ها براساس خواننده ، آلبوم ، نوع و آهنگساز بطور اتوماتیک تفکیک می شوند و جستجوی قطعات موسیقی با تایپ کردن تدریجی نیز امکان پذیر است . انتقال دادن آهنگ ها به نوکیا N82 از طریق بلوتوث ، USB یا با دانلود کردن از اینترنت صورت می گیرد .
از کارت خوان نیز می توان به این منظور استفاده کرد و آنها را مستقیمابه کارت حافظه انتقال داد . با تکمیل انتقال USB ، تلفن بطور اتوماتیک برای آهنگ های جدید اسکن می کند و در صورت تایید کاربر ، آهنگ های جدید به فهرست موسیقی اضافه می شوند . نرم افزار پخش موسیقی دارای پنج گزینه برای پیش تنظیمات اکولایزر است که در صورت نیاز می توان آنها را ویرایش کرد یا اکولایزرهای جدیدی را ایجاد نمود . کاربر می تواند نرم افزار پخش موسیقی را غیر فعال کند و در RAM صرفه جویی نماید ، اما حافظه گوشی به قدری است که نیازی به این کار نمی باشد . نوکیا N82 از پروفایل A2DP بلوتوث پشتیبانی می کند که امکان گوش دادن به موسیقی را در هدست استریوی بلوتوث فراهم می کند . N82 دارای Real Player برای پخش کلیپ های ویدئویی است .
نرم افزار پخش ویدئو در حالت افقی و عمودی کار می کند و می تواند به حالت تمام صفحه سوئیچ کند . مشاهده یک کلیپ ویدئویی روی صفحه نمایش بزرگ واقعا لذت بخش است . در حالت تمام صفحه ، ویژگی های Soft Key نشان داده نمی شود و فقط با فشار دادن یک کلید بصورت pop up ظاهر می شود . N82 دارای نرم افزار از پیش نصب شده Flash Player نیز می باشد . در صورت خسته شدن از موسیقی می توانید از رادیو استفاده کنید . رادیو FM بطور اتوماتیک ایستگاههای موجود را اسکن و ذخیره می کند . اگر ارتباط اینترنتی برقرار باشد ، نرم افزار Visual Radio می تواند تمامی ایستگاههای محلی را دانلود کند و آنها را با نام روی گوشی ذخیره نماید .
دوربین :
دوربین در نوکیا N82 از مزیت های گوشی محسوب می شود . اگر چه دوربین از نظر لنز ، حسگر یا پردازش تصویر با نوکیا N95 تفاوت ندارد اما فلش Xenon موجود در آن یک مزیت به شمار می آید . لنز دوربین دارای پوشش محافظ است که آن را از خراشیدگی محافظت می کند . کمتر از سه ثانیه طول می کشد تا نرم افزار دوربین فعال شود و می توان گفت که مانند مدل N95 است . فاصله بین گرفتن دو عکس 3-2.5 ثانیه است . اگرچه زمانی این وقفه های کوتاه مدت بدست می آید که حالت پیش نمایش اتوماتیک غیرفعال باشد . منوی دوربین مانند N95 8GB است و تنظیمات گسترده ای دارد که شامل تنظیم دستی رنگ سفید و ISO ، میزان نوردهی ، تنظیمات کنتراست و جلوه های ویژه مختلف است که سایه رنگ نامیده می شوند . خطوط شطرنجی برای نمایاب بکار می رود تا در کادر بندی تصاویر به کاربر کمک کند . از این خطوط برای تنظیم سوژه مورد نظر و قراردادن آن روی خطوط یا نزدیک آنها و یا روی نقاط تقاطع بکار می رود که زیبایی خاصی به عکس می دهد . از این روش برای تصاویر افقی نیز استفاده می شود . برای مثال ، در عکس گرفتن از آسمان ، آسمان باید یک سوم یا دو سوم از کادر را اشغال کند و افق در مرکز قرار گیرد .
حالت عکسبرداری متوالی و Self-timer ( زمان دادن به دوربین برای گرفتن عکس ) نیز وجود دارد . فلش Xenon را می توان در چهار روش ( اتوماتیک – همیشه روشن – کاهش قرمزی چشم در تصاویر – همیشه خاموش ) تنظیم کرد . راهنمایی ها در فونت کوچک نشان داده می شوند تا کاربر متوجه شود که تلفن در هر لحظه چه کاری انجام می دهد ( برای مثال ، پردازش تصویر ) . کیفیت تصویر بسیار عالی است و فلش Xenon عالی عمل می کند که بهترین فلش موجود در بازار است . این دوربین 5 مگاپیکسل مانند دوربین N95 کار می کند .
از دوربین ثانیه برای گرفتن عکس ستفاده می شود که از منوی دوربین می توان سریعا به آن دسترسی پیدا کرد و برای ایجاد تصاویر خود نگاره یا عکس مخاطب از آن ستفاده نمود . دوربین ثانویه از قابلیت فیلمبرداری نیز برخوردار است اما کلیپ های ویدئویی حاصل تقریبا غیر قابل استفاده می باشند . نوکیا N82 در وضوح VGA در 30 fps فیلمبرداری می کند . ویدئوها در فرمت MPEG-4 ذخیره می شوند و دارای تنظیم اتوماتیک یا دستی رنگ سفید می باشند . سایر ویژگی های موجود شامل حالت شب و جلوه های ویژه رنگ است . تنها مشکل اینجاست که ویدئوها با این کیفیت خیلی سریع حافظه را پر می کند یعنی یک ویدئوی 100 دقیقه ای را می توان روی یک کارت حافظه 2GB ذخیره کرد ، به شرط اینکه چیز دیگری روی آن نباشد .
سایر امکانات :
گالری در گوشی های سری N نوکیا بسیار عالی است و نوکیا N82 نیز این مورد را ثابت می کند . نمای چرخش سه بعدی در گالری از کارایی کافی برخوردار است . در نوکیا N81 کلید حرکتی به بهتر عمل کردن گالری کمک می کند که اگر در نوکیا N82 نیز وجود داشت گالری کارایی فوق العاده ای را ارائه می داد . از نظر ویژگی های گالری ، تفاوت دیگری میان این دو مدل مشاهده نمی شود . تصاویر را می توان در حالت افقی و عمودی مشاهده کرد و تا 8 برابر در تصاویر زوم کرد . بطور کلی ، مرور کردن در تصاویر و زوم روی آنها بقدر کافی سریع است که در مقایسه با N95 8GB کمی کندتر می باشد .
گالری همچنین دارای گزینه Slide Show با تنظیمات قابل تغییر است که شامل مرور کردن اتوماتیک و پخش یک قطعه موسیقی از پیش تعیین شده از تلفن است . اگر مدیریت فایل در گالری نیاز شما را بر طرف نمی کند ( شامل ارسال چند فایل در یک زمان است ) می توانید از File manager استفاده کنید و فایل ها را به هر ترتیب دلخواه تنظیم کنید . مدیر نرم افزار نیز وجود دارد که از نرم افزارهای نصب شده در نوکیا N82 محافظت می کند و مانند سایر گوشی های سیمبین است . این برنامه اطلاعاتی در مورد نرم افزارهای نصب شده ، حذف کردن آنها و رویدادهای مربوطه را ثبت می کند .
نرم افزار Search نیز وجود دارد که دارای یک کادر در منوی Stand by فعال می باشد و هر آیتم را در گوشی از پیام ها تا تنظیمات پیدا می کند . هر بیت از داده چک می شود و سپس نتایج را به نمایش می گذارد .
این گوشی برای تبادل داده از USB 2.0 ، بلوتوث 2.0 با پروفایل EDGE , GPRS , HSCSD , A2DP و نسل سوم با HSDPA پشتیبانی می کند . برای تکمیل ارتباط بی سیم از Wi-Fi با upnp نیز استفاده می شود . نوکیا N82 دارای محل کارت حافظه نیز می باشد و تنها گزینه ارتباطی که این گوشی فاقد آن است ، مادون قرمز می باشد که با وجود امکانات پیشرفته ارتباطی نیاز چندانی به مادون قرمز احساس نمی شود . مرور کردن در اینترنت با استفاده از نوکیا N82 بسیار لذت بخش است و صفحه وب هر چقدر پیچیده باشد به راحتی روی صفحه نمایش نشان داده می شود که درست مانند PC بنظر می رسد . مکان نمای مجازی ماوس به مرور و جستجو کمک می کند . کنترل مرورگر و کار با آن بسیار عالی است . در سایت های بزرگ که به جستجو و مرور زیاد نیاز است می توان نقشه کوچکی را فعال کرد که به مرور کمک می کند . فقط با چند فشار کلید می توان میزان زوم را تنظیم کرد . RAM بالای گوشی نیز در کارایی مرورگر تاثیر دارد . اکنون اگر صفحات بسیار سنگین وب را بار گذاری کنید و چند نرم افزار نیز در زمینه در حال اجرا باشند ، باز RAM به پایان نمی رسد . فونت های بسیار کوچک نیز روی صفحه نمایش 2.4 اینچ قابل خواندن هستند .
نوکیا N82 ویژگی های بسیاری برای مدیریت زمان دارد . تقویم دارای سه تصویر متفاوت ماه ، هفته و روز است و چهار نوع رویداد را می توان در تقویم تنظیم کرد که شامل قرار ملاقات ، یادداشت ، سالروز و لیست to-do است . هر رویداد دارای زمینه های خاص خود است که بعصضی از آنها امکان فعال کردن آلارم در یک زمان از پیش تنظیم شده را فراهم می کند و آلارم بعنوان یادآوری عمل می نماید .
نرم افزار Lifeblog بطور اتوماتیک تصاویر ، پیام های متنی و چند رسانه ای ، ویدئوها ، صداها و پست های blog را مانند دفترچه یادداشت جمع آوری می کند و سپس امکان مرور کردن آسان ، به اشتراک گذاشتن ، ذخیره و جستجوی آیتم ها را فراهم می نماید .
Mobile Office نیز وجود دارد که با نرم افزارهای از پیش نصب شده می تواند فایل های Word و Excel را باز کند . با نسخه QuickOffice موجود در این گوشی امکان ویرایش کردن مستندات وجود ندارد و برای ویرایش کردن آنها باید نرم افزار کامل را از مرکز دانلود نوکیا خریداری کنید . خواننده PDF نیز وجود دارد و ZIP manager امکان استخراج فایل های آرشیو از تلفن را فراهم می کند .
سایر نرم افزارهای زمانبندی و سازماندهی شامل مبدل ، ماشین حساب و ضبط صوت است . نرم افزار یادداشت نیز وجود دارد .
نوکیا N82 نیز مانند نوکیا N95 دارای گیرنده داخلی GPS است . متاسفانه مشکل قفل کند اولیه در N82 وجود دارد و تلفن به زمان نیاز دارد تا موقعیت اولیه شما را پیدا کند ، بخصوص اگر کاربر در وسیله نقلیه در حال حرکت باشد . A-GPS داخلی تا حدودی زمان مورد نیاز را کاهش می دهد اما در اکثر موارد برای انتقال داده ، هزینه دارد . GPS داخلی با نرم افزار نقشه های نوکیا کار می کند و علاوه بر رایگان بودن ، استفاده از آن نیز آسان است . فقط راهنمایی صوتی مرحله به مرحله در این نرم فزار هزینه دارد .
نرم افزار نقشه های نوکیا بسیار عالی است و منوهای زیبایی دارد . الگوریتم مسیریابی آن مطابق با نیاز کاربر قابل تنظیم است و می توان در آن از میانبر و تونل استفاده کرد و مسیر سریعتر و کوتاهتر را انتخاب نمود . برای انتخاب مسیر پیاده روی نیز می توان از این نرم افزار استفاده نمود . کاربر می تواند گیرنده GPS را غیر فعال کند و در عوض از نقشه کاغذی استفاده نماید .
نوکیا N82 دارای سه بازی از پیش نصب شده است که دو تا از آنها بر اساس پلتفورم جدید N-gage می باشند و با اینکه بصورت نسخه های آزمایشی هستند اما اجرای آنها بسیار جالب است . دو تا از این بازی ها که در مدل N95 8GB نیز وجود دارد شامل Asphalt 3 Street و FiFA 2007 می باشند و بازی سوم نیز Shake است .
در ضمن قیمت 585000 تومان
Highbury
01-01-2008, 12:42
اخرین قیمت امروز در سایت دیجی کالا با گارانتی ارس
577 هزار تومان خیلی قیمتش خوبه:18:
M.etallic.A
01-01-2008, 16:20
سلام عمو محمد خوبی ؟
اون جریان 2 تا سی پی یو ان82 پس چی ؟
هیچی بابا ... یکی یه چیزی واسه خودش پروند.
Mojtaba N87
01-01-2008, 23:06
یه سوال دوستان! مگه این گوشی مموری 4 هم می خوره؟
من قصد خرید ان95 8گیگ داشتم ولی مثکه این ارزونتره!!!
pastgirls
02-01-2008, 00:53
هیچی بابا ... یکی یه چیزی واسه خودش پروند.
نه واقا 2تا سيپيو داره يه سرچ بزني ميبيني تو گوگل
M.etallic.A
02-01-2008, 01:16
مگه هر چی تو گوگل سرچ کنی بیاد درسته ؟ اگه این گوشی دو تا cpu داشت قیمتش اینقدر نبود. اونم چی سی پی یو ARM11 که قیمتش خیلی بالاست.
hadiiiii
02-01-2008, 08:29
dual cpu هستش.اینم لینکش که واسه تالار نوکیا هست.
Mojtaba N87
02-01-2008, 12:06
کسی جواب من بینوا رو نداد!!! این گوشی رم 4گیگ رو ساپورت می کنه؟ شما اگه بودین ان95 8گیگ می گرفتین یا ان82؟
در ضمن،این گوشی 1 پروسسور اصلی هم داره و یه پروسسور ضعیفتر و فرعی واسه دوربین.نمی شه گفت که 2 تا سی پی یو داره!!!
تالار نوکیا هم یه تالار مثل اینجا! منبع نیست...
کسی جواب من بینوا رو نداد!!! این گوشی رم 4گیگ رو ساپورت می کنه؟
اره
تالار نوکیا هم یه تالار مثل اینجا! منبع نیست...
اره ولی مسلما از بالا نظارت می کنند..
Mojtaba N87
02-01-2008, 13:16
پس چرا تو مشخصاتش نوشته تا مموری 2گیگ ساپورت می کنه؟ مطمئنی دوست عزیز؟ خودت تست کردی؟
Highbury
02-01-2008, 14:26
توی قم چند جا این گوشی رو داشت به قیمت 600 تومان میدادن
اما یه چیزی این گوشی واقعا بی ریخته مخوصا اون کلیدی که اون وسط تنها هستش
خلی ضایع بید
بی ریخت بدقواره برو گمشو:31:
Highbury
02-01-2008, 14:35
واقعا که گوشی بی ریختی هستش خیلی خیلی بی ریخته امروز من توی قم چند جا دیدمش واقعا که با این طراحیشون
پس چرا تو مشخصاتش نوشته تا مموری 2گیگ ساپورت می کنه؟ مطمئنی دوست عزیز؟ خودت تست کردی؟
اول اره نوشته بود که تا 2گیگ ولی چندتا از سایتهای مرتبط با نوکیا نوشتن که 4گیگ رو هم ساپورت میکنه..نوکیا هم کانیفرم کردش...چندتا از بروبچ gsmarena هم تست کرده بودن..ولی خو این دوستم رفته 4گیگ بگیره..صبر کنید تست کنه نتجیه اش رو اعلام می کنه..
واقعا که گوشی بی ریختی هستش خیلی خیلی بی ریخته امروز من توی قم چند جا دیدمش واقعا که با این طراحیشون
الان برای بار چندمه که مینویسی اینا رو....چه فایده داره اخه؟!!
Mojtaba N87
02-01-2008, 16:54
منتظر نتیجه تست دوستان می مونم...
ولی نمی دونم چرا ان95 8گیگ بیشتر بهم می چسبه!!
اگه کسی می تونه با دلیل نظرم رو عوض کنه دوستان.من آخر این ماه می خوام بخرم.
M.etallic.A
02-01-2008, 17:10
در مورد dual cpu یه نکته ای رو بگم. متاسفانه بعضی ها فکر میکنن dual cpu یعنی دو تا cpu
در حالیکه dual cpu یک نوع به خصوصی از cpu که شامل دو هسته س. برای کامپیوتر هم چنین cpu هایی هست حتما دیدید و شنیدید. منظور دو تا cpu نیست منظور یک cpu با دو هسته س. بچه هایی که درس سیستم عامل رو پاس کردن میدونن داشتن دو هسته چه قدر تو سرعت و از بین بردن وقفه ها تاثیر داره. پس بازم نگید n82 دو تا cpu داره. یک cpu داره از نوع dual...
Mojtaba N87
02-01-2008, 17:16
مرسی متالیکا جان از اطلاعات مستند و کاملت.پروسسور ان95 دو هسته ای نیست؟ آخه ویژگی هاش یکی ذکر شده.
M.etallic.A
02-01-2008, 17:59
چرا ماله n95 هم dual هست ولی نمیدونم چرا همه رو ماله n82 مانور دادن. در کل سخت افزارشون یکیه فقط تو ظاهر و چند تا امکانات با هم فرق دارن. هیچ وقت نوکیا نمیاد واسه هر گوشی یه سخت افزار و سیستم جدید طراحی کنه. فعلا 5700 و n81 با اینا فرق دارن و n95 و n95 8gig و n93 و n93i و n82 تقریبا یه سخت افزار دارن.
mehrdad.2008
02-01-2008, 18:14
به دلت رجوع کن مجتبی جان که داره درست می گه
n95 8 گیگ یه چیز دیگست
فکر کنم تنها مزیت N82 نسبت به 95 فلاشش باشه
در مورد dual cpu یه نکته ای رو بگم. متاسفانه بعضی ها فکر میکنن dual cpu یعنی دو تا cpu
در حالیکه dual cpu یک نوع به خصوصی از cpu که شامل دو هسته س. برای کامپیوتر هم چنین cpu هایی هست حتما دیدید و شنیدید. منظور دو تا cpu نیست منظور یک cpu با دو هسته س. بچه هایی که درس سیستم عامل رو پاس کردن میدونن داشتن دو هسته چه قدر تو سرعت و از بین بردن وقفه ها تاثیر داره. پس بازم نگید n82 دو تا cpu داره. یک cpu داره از نوع dual...
پس باید بنویسه doal core این یعنی 2 هسته
..........................
کی گفته بدشکله
خیلی خیلی با کلاسه:5:
Mojtaba N87
02-01-2008, 18:53
درسته! مثل پروسسور های جدید که تا 4 هسته ایش رو دیدم!
Sasan Info
03-01-2008, 13:41
چرا ماله n95 هم dual هست ولی نمیدونم چرا همه رو ماله n82 مانور دادن. در کل سخت افزارشون یکیه فقط تو ظاهر و چند تا امکانات با هم فرق دارن. هیچ وقت نوکیا نمیاد واسه هر گوشی یه سخت افزار و سیستم جدید طراحی کنه. فعلا 5700 و n81 با اینا فرق دارن و n95 و n95 8gig و n93 و n93i و n82 تقریبا یه سخت افزار دارن.
ببخشید میتونم بپرسم cpu n81 چه مدلیه
Mojtaba N87
03-01-2008, 15:03
به دلت رجوع کن مجتبی جان که داره درست می گه
n95 8 گیگ یه چیز دیگست
فکر کنم تنها مزیت N82 نسبت به 95 فلاشش باشه
موافقم مهرداد جان!
ببخشید میتونم بپرسم cpu n81 چه مدلیه
با استناد به سایت gsmarena.com پرسسور ان81 ARM 11 369 MHz processor هستش که ظاهرا از پروسسور ان82 و ان95 قوی تره چون مال اونا ARM 11 332 MHz processor
M.etallic.A
03-01-2008, 17:04
پست بالا تایید میشه !
M.etallic.A
03-01-2008, 17:44
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
aslanaslan
03-01-2008, 18:06
پس گوشی من هم مثل کامپیوترم دو هسته ای هست! ای ول!
aslanaslan
03-01-2008, 18:06
پس گوشی من هم مثل کامپیوترم دو هسته ای هست! ای ول!
M.etallic.A
03-01-2008, 21:11
n82 داری یا n95 ؟
اونهایی که n82 دارن یه عکسی ازش بزارن در موردش توضیح بدن اگه خوب بود ما خریداریم بابا ...
ali racer
03-01-2008, 21:47
حسودیت میاد ؟؟
خیال میکنی فقط سونی اریکسون گوشی زشت میتونه تولید کنه ؟؟:31::31::31:
من هم تو این انتخاب موندم:46:
ولی100 بار گفتم اینم باره101 ام
اگه فلاش زنون رو از ان82 بگیری چی داره در مقابل ان95 8گیگ ؟
پس باید بنویسه doal core این یعنی 2 هسته
..........................
کی گفته بدشکله
خیلی خیلی با کلاسه:5:
موافقم مهرداد جان!
ماشالا چقدر شما با دیگران تفاوت سلیقه دارین :18:
با استناد به سایت gsmarena.com پرسسور ان81 ARM 11 369 MHz processor هستش که ظاهرا از پروسسور ان82 و ان95 قوی تره چون مال اونا ARM 11 332 MHz processor
فکر میکنم علت قویتر بودن ان81
بعلت استفاده از این گوشی واسه کنسول بازی های ان گیج
باشه
Mojtaba N87
04-01-2008, 12:12
دلیلش رو نمی دونم که چرا قوی تره! آخه تو ان95 و ان82 هم کنسول انگیج تعبیه شده!
این نوکیا هم تو هر مدلی یه چیزی میذاره که مدل های دیگه نداشته باشن...
علی جان! منم با ان95 8گیگ موافق ترم :دی
Optimus Prime
04-01-2008, 14:31
اگر مقایسه N95-2 و N81 را در mobile-review می دید متوجه میشدید که N95-2 خیلی خیلی زیاد در امتیاز های برنامه های پردازش 3D نسبت به N81 جلو هست.اختلاف زیادی جلو هست.ولی بین N95-2 و N82 گزینه سلیقه ایست.دوربین N82 به خاطر داشتن Xenon ّFlash بهتره.خلاصه برای اونایی که قبلا N73 داشتند و از قیافه N73 خیلی خوششون میومده N82 می تونه بهترین جایگزین باشه.
Doctor.Freeman
05-01-2008, 16:22
من العان پولامو جمع كردم ولي سره دوراهي موندم :
N95-8gig يا 82 :19:n
يكي به من كمك كنه .
N95-8gig شناخته شده تره . بديشم همينه . ميترسم خز شه :41:
ولي 82n يكم دير تو دل جا ميفته . دكمه هاشو كه ميبينم ياده 91n ميفتم . اگه دقت كنين 91n خيلي خز نشد .:46: يخاطره دكمه هاش بوود ؟ شايد ؟ :46:
-----
حالا ازتون خواهش ميكنم كمكم كنين ... :31:
Highbury
05-01-2008, 18:33
من العان پولامو جمع كردم ولي سره دوراهي موندم :
N95-8gig يا 82 :19:n
يكي به من كمك كنه .
N95-8gig شناخته شده تره . بديشم همينه . ميترسم خز شه :41:
ولي 82n يكم دير تو دل جا ميفته . دكمه هاشو كه ميبينم ياده 91n ميفتم . اگه دقت كنين 91n خيلي خز نشد .:46: يخاطره دكمه هاش بوود ؟ شايد ؟ :46:
-----
حالا ازتون خواهش ميكنم كمكم كنين ... :31:
اگه اون فلاش زنون برات مهم نیستش.صد در صد ان95 هشت گیگ بخر.
هم خوشکتلره. کیبوردش بهتره.ال سی دی بزرگتری داره.و از همه مهتر هشت گیگ حافظه داخلی داره:18:
این خز و مز بازی ها هم همش چرته.مثل این میمونه یه آدم معمولی بره e90 بخره که کمتر دست مردم هستش.ببین چه چیزایی ملاک خریدت هستش برو همون رو بخر.
New World
05-01-2008, 20:54
اگه اون فلاش زنون برات مهم نیستش.صد در صد ان95 هشت گیگ بخر.
هم خوشکتلره. کیبوردش بهتره.ال سی دی بزرگتری داره.و از همه مهتر هشت گیگ حافظه داخلی داره:18:
این خز و مز بازی ها هم همش چرته.مثل این میمونه یه آدم معمولی بره e90 بخره که کمتر دست مردم هستش.ببین چه چیزایی ملاک خریدت هستش برو همون رو بخر.
صد درصد تاييد ميشه. به جز همون فلاش كه اگر عكسبرداري برات مهمه خيلي مهمه بقيه چيزاش به 8 گيگ نميرسه.
B L A S T E R
05-01-2008, 23:16
به نظر من 8گیگ زودتر خز میشه چونn82 قیافش زیاد جالب نیست و صفحه n82 خیلی کوچیکتره.تازه 8 گیگ هم خودش تحریک کنندس.
Mojtaba N87
06-01-2008, 17:27
من واسه ان82 سرنوشت ان73 رو پیشبینی می کنم...
البته واسه من خز شدن مطرح نیست.
my_consort_is_my_life
06-01-2008, 20:11
تنها بدیه ان 95 هشت گیگ نداشتن کاور دوربین
واقعا که همیشه باید یه جای نوکیا بلنگه
اه
Highbury
06-01-2008, 21:27
ربطی به نوکیا نداره همه ی کمپانی ها یه جاشون میلنگه به نظر من نوکیا کامتلترین گوشیها رو داره
pastgirls
06-01-2008, 22:30
من با این که ان 82 رو دارم ولی ان 95 8 گیگ چیزه دیگست ان 82 فقط فلاش خوب داره
pastgirls
06-01-2008, 22:37
n82 عکساش بهتره تا ان 95 8 گیگ
ولی بازم ان 95:5:
aslanaslan
07-01-2008, 14:18
به نظر من 8گیگ زودتر خز میشه
تو اونجا ها چقدر خزیده؟
Mojtaba N87
07-01-2008, 14:58
مثل اینکه بازم بحث در مورد گوشی ها به خز شدن می پیونده! آقا بی خیال!
خز چیه؟ نه ان95 خزه نا ان82!
صلیقه ایه!
اگه ان82 موزیکال با رم 8 و رنگ مشکی بیاد اونوقت شاید به ان95 ترجیحش بدم...
aslanaslan
07-01-2008, 19:56
اگه ان82 موزیکال با رم 8 و رنگ مشکی بیاد اونوقت شاید به ان95 ترجیحش بدم...
اینو هستم.
New World
09-01-2008, 12:58
ببينم مگه قابش عوض نميشه ؟؟!
aslanaslan
09-01-2008, 18:45
ببينم مگه قابش عوض نميشه ؟؟!
برای 95 8گیگ هنوز نیومده... برای اون بیاد؟!
pastgirls
09-01-2008, 19:22
ان 95 8 گیگ همه به خاطر رنگش میخرن بیان قاب نقره ای بدن بیرون که میشه 95 معمولی
pastgirls
09-01-2008, 19:27
ان 95 8 گیگ همه به خاطر رنگش میخرن بیان قاب نقره ای بدن بیرون که میشه 95 معمولی
New World
09-01-2008, 20:59
پس قابش عوضي شدنيه
بعد آقا اين صداي شاترش قطع ميشه يا نه. تو 95 كه نميشد
B L A S T E R
09-01-2008, 23:07
silent هم کنی قطع نمیشه؟؟؟!؟!؟!؟
aslanaslan
10-01-2008, 22:31
نه. این قانونه تا از عکاسی مخفی جلوگیری کنه.
B L A S T E R
10-01-2008, 23:15
چه قانون بی خودی
Sasan Info
11-01-2008, 00:19
اصلان جان چرا مشکل گوشی رو به قانون تبدیل میکنی
تو فریمور های جدید صدای گوشی بسته میشه
New World
11-01-2008, 00:50
نه اونم تو فريمور مناطق مخصوصه فك كنم فقط براي فريمور اروپاس تو فريمور خاورميانه بازم قطع نميشه
New World
11-01-2008, 00:58
اينو ميتونين باور كنين؟!
B L A S T E R
11-01-2008, 10:22
معععععع!مگه میشه؟خیلی ارزون شده
ولی توی gsm نوشته 650.000
Highbury
11-01-2008, 10:59
معععععع!مگه میشه؟خیلی ارزون شده
ولی توی gsm نوشته 650.000
بله چطور نمیشه واقعا افت قیمت خوبی داشته برای اولین بار هستش یه نوکیا رو می بینم که اینجوری افت قیمت داشته که چند دلیل داره.
اول اینکه این گوشی تقریبا چی جدیدی نسبت به 8گیگ و معمولی نداره.
و قابل رقابت با ان95 هشت گیگ نیست.
در ثانی توی یه پستم قبلا گفته بودم که این گوشی به خاطر طراحیش استقبال خوبی ازش نشد.البته بگم که استقبال شد اما خیلی ها گوشی هاشون رو برای فروش گذاشتن.زمانی که ان73 یا کا800 و یا ان95 و یا هر گوشی دیگه ای که به بازار اومد با استقبال خوبی مواجه شدن اما اگه دقت میکردین دست دوم اونا رو توی دو سه ماه نمیتنستی پیدا کنی مگه اینکه شانس می آوردی.
الان من توی این سایتهای تبلیغاتی نگاه میکردم با اینکه دو سه هفته ای نمیشه این گوشی به بازار اومده باور کنید خیلی ها این گوشی رو برای فروش گذاشتن اکثرا هم مطمئنا به خاطر طراحیش بوده
ثالثا این گوشی رو بعضی ها فکر میکردن که ان73 دوم هستش از لحاظ بلندی صدا اما صدای این گوشی به ان95 معمولی هم نرسید.
در کل به این قیمت می ارزه
New World
11-01-2008, 12:53
يه زحمت بكشين تو تهران قيمت بگيرين من كه خودم باور نمي كنم
هفته قبل تو مشهد قيمت گرفتم گفت 700!!!!!!!!!!!!!!! البته يه جا هم بيشتر نداشت!!
ali racer
11-01-2008, 21:57
يه زحمت بكشين تو تهران قيمت بگيرين من كه خودم باور نمي كنم
هفته قبل تو مشهد قيمت گرفتم گفت 700!!!!!!!!!!!!!!! البته يه جا هم بيشتر نداشت!!
من زیر 660 ندیدم:13:
به نظرتون قیمت هاش واقعیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Highbury
11-01-2008, 22:02
من ده روز پیش توی قم 600 تومان قیمت داشتم
تازه توی قمی که گوشیهای جدید از تهران و علاالدین گرونتره.
من تهران دیروز 512000 قیمت دارم
New World
11-01-2008, 23:51
بقيه ش كه درسته اينم تا پريروز 568 بود.
آقا جدي ميگي ؟ دقيقا از كجا قيمت داري؟
ali racer
12-01-2008, 15:26
علی جون برق از سرم پروندی !!!!!!!!:18:
Sasan Info
12-01-2008, 17:09
درسته قیمت ها روی این روال میچرخن
که خیلی خیلی می ارزه(ولی برای من نه)
اول تو یه سایت دیدم باورم نشد
بعد یه زنگ زدم به یکی از دوستام که موبایل فروشه اونم تایید کرد
فردا می خوام یه کارکرده بگیرم 420 به نظر شما خوبه میارزه؟
Highbury
12-01-2008, 17:12
تمیز باشه اره می ارزه.
Sasan Info
12-01-2008, 17:51
خوب پس خیلی می ارزه
Highbury
12-01-2008, 18:12
:31:
زیکما جان در حد اکبنده.
اونکه معلومه در حد آکبنده این گوشی به تازگی به بازار اومده حدود دو هفته الی سه هفته میشه:31:اره واقعا می ارزه ولی مواظب باشا پس فردا نگی بی ریخت بود من خوشم نیومد:31:
B L A S T E R
12-01-2008, 18:16
مگه چند وقته که اومده؟هنوز هیچی نشده دست دوم؟؟؟بدبخت مثل کاظم چه ضرری میکنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Highbury
12-01-2008, 18:22
مگه چند وقته که اومده؟هنوز هیچی نشده دست دوم؟؟؟بدبخت مثل کاظم چه ضرری میکنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توی چند پستم ذکر کرده بودم که این گوشی اول با استقبال خوبی مواجه شد اونم به خاطر فلاش زنونش و سی پی یو قوی همه فکر میکردن ان73 دوم دیگه اومده اما به دلایلی که توی اون پستام گفتم که مهمترین دلیلش ساختار ظاهری این گوشی بودش خیلی ها اقدام به فروشش کردن.:41:و همچنین صدای معمولی
New World
12-01-2008, 21:10
بابا قيلفه رو ول كن تو كارايي كه يكه
جدا شكاره !
aslanaslan
12-01-2008, 22:19
اصلان جان چرا مشکل گوشی رو به قانون تبدیل میکنی
تو فریمور های جدید صدای گوشی بسته میشه
تو ریویو های Canon خونده بودم... البته فقط برای دوربین های جیبی. نه دیگه تو اون دوربینی که تو امضام نوشتم!
ali racer
12-01-2008, 23:24
آخرین قیمتی که خودتون قیمت کردین چقدره بچه ها ؟؟
بعلت برف و سرما ما خونه نشین شدیم !!!
M.etallic.A
13-01-2008, 23:45
در مورد صدای شاتر در هنگام عکسبرداری قبلا هم گفتم بازم میگم. تو پروداکت کد خاورمیانه و شمال آفریقا با سایلنت کردن صدای شاتر قطع نمیشه اما تو پروداکت اروپا قطع میشه دلیلشم نمیدونم. بقیه پروداکت کد ها رو هم تست نکردم.
New World
14-01-2008, 23:47
در مورد صدای شاتر در هنگام عکسبرداری قبلا هم گفتم بازم میگم. تو پروداکت کد خاورمیانه و شمال آفریقا با سایلنت کردن صدای شاتر قطع نمیشه اما تو پروداکت اروپا قطع میشه دلیلشم نمیدونم. بقیه پروداکت کد ها رو هم تست نکردم.
منم از قول شما قبلا همينجا همينو گفتم
ما که امیدی به این دولت نداریم خواهشا شما درجه بخاری تون رو یه کمی کم کنید تا به ما هم گاز برسه. به خدا ما تو این یخبندان گاز نداریم از سرما مردیم. من شبا با سشوار خودمو گرم میکنم. کامپیوترم یخ زده بود روشن نمیشد. دمای cpu یک درجه بود. با سشوار گرمش کردم روشن شد. زندگی اینجا یخ زده همین !!!
من واقعا متاسف شدم. شما كجا هستي؟ (امضامم به زبون خارجي!! حرف منه)
Highbury
15-01-2008, 00:01
صدای این گوشی در چه حدیه؟کیفیتش چطوره؟هندسفری چطوره؟
M.etallic.A
15-01-2008, 01:21
من واقعا متاسف شدم. شما كجا هستي؟ (امضامم به زبون خارجي!! حرف منه)
قائمشهر...
بابا اینجا 100 درصد گاز قطعه.... ما شب و روز بندری میزنیم... من الان با کاپشن نشستم پشت سیستم.
Highbury
15-01-2008, 08:59
قائمشهر...
بابا اینجا 100 درصد گاز قطعه.... ما شب و روز بندری میزنیم... من الان با کاپشن نشستم پشت سیستم.
من خوب درکتون میکنم واقعا سخته ما از اون وقت به بعد یه بخاریمون رو خاموش کردیم.:31:
دوسال پیش هم گاز ما قطع شد ولی هوا انقدر سرد نبود باور کنید جونمون به لبمون رسیده بود.
باید قدر گاز رو دونست الان خیلی از کشورها گاز ندارند حتی کشورهای اروپایی و با بخاری چوبی خودشون رو گرم میکنن پس باید قدرش رو دونست.
B L A S T E R
15-01-2008, 10:14
قائمشهر...
متالیکا جان شنیدم از اقای رییس جمهور هم استقبال گرمی کردید:31::31::31::27:
M.etallic.A
15-01-2008, 15:35
آقای رئیس جمهور برای دو دقیقه اومد جلو فرمانداری و یه سانتی متر شیشه ماشینش رو داد پایین و بعد گازش رو گرفت رفت حالا چرا با این عجله جریان داره که اینجا جاش نیست تعریف کنم. اما در کل بگم امسال زمستان بدترین زمستان عمرم بود. شکنجه شدیم.
تاپیک منحرف شد.بگذریم...
سلام دوستان..
امروز 82 من هم رسید! 520 ت گرفتم.
اونقدرها هم که فکر می کردم زشت نیست!!برعکس به دلم نشست!
دوستان اگه سوالی دارین..بفرمایید.
یه دو روزی که باهاش کار کردم میام یه رویو کوچیک ازش میزارم..
باتشکر نیما
New World
15-01-2008, 16:36
من خوب درکتون میکنم واقعا سخته ما از اون وقت به بعد یه بخاریمون رو خاموش کردیم.:31:
دوسال پیش هم گاز ما قطع شد ولی هوا انقدر سرد نبود باور کنید جونمون به لبمون رسیده بود.
باید قدر گاز رو دونست الان خیلی از کشورها گاز ندارند حتی کشورهای اروپایی و با بخاری چوبی خودشون رو گرم میکنن پس باید قدرش رو دونست.
مرد حسابي ما دومين كشور از لحاظ منابع گازيم. اين ضعف مديريت ماست. اين ضعف اين كله گنده هاست كه فقط و فقط فك مي زنن و ملت عام رو شيره به سر ! ميكنن. خداييش گندشو دراوردن ديگه. جون من يكي كه به لبم رسيده. روزي هزار بار اين عتيقه ها رو نفرين ميكنم كه مارو در سطح همون عرباي دوران جاهليت ميخوان نگردارن با علم اسلام. آبروي اسلامم بردن. خيلي دلم پره. من نمدونم اين عزيزان ما با اين سرما چجور تحمل ميكنن بابا يه حركتي يه صدايي!!! خب ولش كن. همه ولش كردن اينا فقط رو مخ ما ميره. برين سر بحث خود تاپيك.
آقا كسي خودش از علا لادين قيمت گرفته ؟ آدرسشم بگين شايد گفتم يه آشنا برام بيگيره.
New World
15-01-2008, 16:37
سلام دوستان..
امروز 82 من هم رسید! 520 ت گرفتم.
اونقدرها هم که فکر می کردم زشت نیست!!برعکس به دلم نشست!
دوستان اگه سوالی دارین..بفرمایید.
یه دو روزی که باهاش کار کردم میام یه رویو کوچیک ازش میزارم..
باتشکر نیما
ا دمت گرم من داشتم پست قبلي رو مينوشتم. ببين صداي شاترش هيچ جور قطع نميشه ؟!
از كجا گرفتي؟
M.etallic.A
15-01-2008, 17:17
صدای اسپیکرش چجوریه ؟ کیفیت ؟ بلندی ؟
ببين صداي شاترش هيچ جور قطع نميشه ؟!
از كجا گرفتي؟
نه متاسفانه..رو تمام پروفایلها هم امتحان کردم نشد..
تو قسمت تنظیماتش چند تا صدای دیگه هم هست که متاسفانه اونا هم بلند هستن!
و تهران نیستم.ولی این مغازه که ازش گرفتم از تهران میاره.اگه رفتم طرفش ازش میپرسم
صدای اسپیکرش چجوریه ؟ کیفیت ؟ بلندی ؟
از 5700 که داشتم کیفیتش یخورده بیشتره..بلندیش هم یکم بیشتره..ولی راستش فکر می کنم که از حداکثر قدرت اسپیکرها استفاده نکردن...چون وقتی میزارم روی 100 ، اصلا یخورده فشار هم نسبت ولومهای پایینتر رو اسپیکر احساس نمیشه...
ولی متاسفانه ظاهرا ، هنزفری من مشکل داره..موقعی که وصلش می کنم یه خش میندازه تو صدا.
اگه کسی خواست بگیره این رو هم تست کنه حتما.
کابل tv ، کابل usb ، شارژر ، خشاب مموری هم چینی هستن..خوده گوشی هم که فنلانده.
کاور محافظ دوربین هم خیلی نرم باز و بسته میشه..سرعت کشیدن کاور تا اماده شدن دوربین هم خیلی کمه. سرعت فوکوس و ذخیره عکس هم خیلی کمه و کلا نسبت به n95 معمولی خیلی کمتر شده.
poria_mc
15-01-2008, 22:20
ببخشید نیما جون یه سوال
روی کیبردش اثر انگشت نمیمونه؟
کلا کجاش اثر انگشت میمونه؟
ممنون
M.etallic.A
16-01-2008, 00:56
از 5700 که داشتم کیفیتش یخورده بیشتره..بلندیش هم یکم بیشتره..ولی راستش فکر می کنم که از حداکثر قدرت اسپیکرها استفاده نکردن...چون وقتی میزارم روی 100 ، اصلا یخورده فشار هم نسبت ولومهای پایینتر رو اسپیکر احساس نمیشه...
ولی متاسفانه ظاهرا ، هنزفری من مشکل داره..موقعی که وصلش می کنم یه خش میندازه تو صدا.
اگه کسی خواست بگیره این رو هم تست کنه حتما.
کابل tv ، کابل usb ، شارژر ، خشاب مموری هم چینی هستن..خوده گوشی هم که فنلانده.
کاور محافظ دوربین هم خیلی نرم باز و بسته میشه..سرعت کشیدن کاور تا اماده شدن دوربین هم خیلی کمه. سرعت فوکوس و ذخیره عکس هم خیلی کمه و کلا نسبت به n95 معمولی خیلی کمتر شده.
جدی میگی ؟ همه میگن صداش ضعیفه که. اگه از 5700 بیشتر باشه که عالیه.
rainysky50
16-01-2008, 01:39
یه سوال؟:ایا ان82 مانند ان95 8 گیگ دارای 2 سی پی یو و 3d accelerator و قابلیت n gage2 هست؟؟؟میشه مقایسه ی چیپ گرافیک این گوشی رو با ان95 8 گیگ در اینجا بزارید!!در یکی از تاپیکها یکی از دوستان از سایت موبایل ریویو مقایسه ی چیپ گرافیک ان95 8 گیگ و ان81 8 گیگ رو گذاشته بود و ان95 8 گیگ بسیار برتر و پر قدرت تر بود!
rainysky50
16-01-2008, 01:47
در ضمن متالیک جان در مورد امضاتون باید بگم که همونطور که ما در گرمای 60 درجه ی تابستون برق نداریم حالا شما هم باید بی گازی رو تحمل کنید!!انقلاب کردیم داریم حال میکنیم!!
M.etallic.A
16-01-2008, 02:17
ما سر گور پدرمون تانگو رقصیده باشیم اگه انقلاب کردیم. اون موقع نطفه ما هم منعقد نشده بود. منتها حال رو باهات هستم. واقعا تو سرمای زیر صفر بندری رقصیدن و با کاپشن خوابیدن تو خونه کلی حال میده.
Optimus Prime
16-01-2008, 03:02
دقیقا با هم یکیند دوستان از نظر سرعت و گرافیک:
ولی تو صدا و کیفیتش موبایل ریویو میگه از N95 8GB و N81 پایین تره.
B L A S T E R
16-01-2008, 09:59
n95 و n82 تقریبا تو همه موارد یکی اند...
حیف شد
Optimus Prime
16-01-2008, 11:07
n95 و n82 تقریبا تو همه موارد یکی اند...
حیف شد
شوخی می کنی؟این یعنی خوبه یعنی سریع گوشی میره روی دوربین.N95 8GB و N82 تو این مساله یعنی آماده شدن دوربین دقیقا با هم یکی هستند و به گفته موبایل ریویو فقط یک دهم ثانیه با K850 اختلاف دارند.
دوستانی که می خواهند مقایسه قدرت N82 و N95 8GB را ببینند من صفحه قبل براشون گذاشتم.
B L A S T E R
16-01-2008, 13:22
منظورم این بود...
سرعت فوکوس و ذخیره عکس هم خیلی کمه
New World
16-01-2008, 14:58
منظورم این بود...
بابا ديگه ميخواي چقد باشه. نزديك به گوشي جاواي سوني اريكسونه. ديگه ازين بيشتر؟!
B L A S T E R
16-01-2008, 16:46
گفتن سرعتش کمه.دوربین k800 که خیلی سریعه
منظورم این بود...
نقل قول:
سرعت فوکوس و ذخیره عکس هم خیلی کمه
دوستان واقعا شرمنده.. چون تند نوشتم یه چیز رو اشتباه گفتم..
منظورم زمانش بود..
تصحیح می کنم
زمان فوکوس کردن و ذخیره کردن عکس خیلی کمه.یعنی سرعتش زیاده..
باتشکر
ببخشید نیما جون یه سوال
روی کیبردش اثر انگشت نمیمونه؟
کلا کجاش اثر انگشت میمونه؟
ممنون
جلوی گوشی رو lcd و کیبردش به جز قسمت کیپدش روکش کشیده شده(منظورم پلاستیک هست) که در این حالت که اثر انگشت روش نمی یوفته... قسمت پشتیش هم همینطوره...ولی حالا اگه اینا رو جدا کنیم..قسمت پشت که اصلا اثر نمیمونه..ولی جلوش قسمتهایی که مثل ایینه میمونه(همون فلزه!) اثر اگشت روش میمونه..ولی تمیز کردنش خیلی راحته.
---------
در مورد عکس دوباره بگم که سرعتش عالیه...سرعت ذخیره کردن و باز کردن دوربین از k810 که داشتم بیشتره ولی فوکوسش تقریبا در همون حده...
هم قدرت فلش هم قدرت مادون قرمز (Infrared) -ش هم از k810 قویتره.
جدی میگی ؟ همه میگن صداش ضعیفه که. اگه از 5700 بیشتر باشه که عالیه.
نه دیگه اینقدر هم کم نیست..برای اطمینان میرم با 5700 دوستم هم تست می کنم..
راستی در مورد مادون قرمز دوربین این رو هم بگم که خوب موقعیتها رو تشخیص میده..مثلا موقعی که از چهره بخوام عکس بگیرم یه نور نسبتا کم قرمز ، تقریبا همراه با فلش میزنه..ولی تو تاریکی مطلق اول نور قرمز قوی رو میزنه برای تعیین فاصله و... (که بعد لنز رو تنظیم کنه) و بعد فلش رو میزنه..
تقریبا همین مکانیزم رو k810-k850 داره..ولی به نظرم n82 بهتر عمل میکنه تو این موارد
B L A S T E R
16-01-2008, 17:31
گفتم گوشی به این پیشرفتگی نباید سرعتش کم باشه.
Ice Star
16-01-2008, 19:24
سلام
ببخشید کسی قیمت جدید نداره؟
B L A S T E R
16-01-2008, 19:27
$$ 520.000
Sasan Info
16-01-2008, 19:39
راستی اینفرارد N82 کجاشه فکر نکنم تو فلاشش باشه چون تو عکساش زیاد معلوم نیست
ولی تو گوشی هایی مثل K800 و K810 اینفرارد کنار فلاشه
Ice Star
16-01-2008, 19:48
ممنون از B L A S T E R
اگه می شه بگید از کجا ؟؟؟؟؟؟
Ice Star
16-01-2008, 19:51
در ضمن فکر میکنم n82 اینفرارد نداره
B L A S T E R
16-01-2008, 20:02
ممنون از B L A S T E R
اگه می شه بگید از کجا ؟؟؟؟؟؟
از DIGIKALA.COM:31:
قیمتاش به روزه .میتونی از همون هم بخری
Sasan Info
16-01-2008, 20:10
در ضمن فکر میکنم n82 اینفرارد نداره
کسی نگفت که N82 اینفرارد داره
منظور اینفرارد دوربین هستش که با یه نور قرمز فوکاس میکنه و نوع فلش و عکس گرفتن و... رو تعیین میکنه:46:
B L A S T E R
16-01-2008, 20:15
ای نامردا اینو دیگه از سونی کپی کردن...
حالا داره یا نه؟
Sasan Info
16-01-2008, 20:32
بلاستر جان کپی چیه؟
گوشی که فلاش زنون داشته باشه حتما باید این قابلیت رو داشته باشه حالا چه نوکیا چه سونی اریکسون و....
نمیتونه که از خودش یه فوکاس در بیاره که
B L A S T E R
16-01-2008, 20:42
باید دربیاره دیگه.من همش درمیارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sasan Info
16-01-2008, 20:45
با چی حتما W810؟
چون گوشی هایی که فلاش زنون و اینفرارد ندارن با همون چراغ Led شون کار اینفرارد و فوکاس رو میکنن
مثل N73
ولی تعجب میکنم چجوری W810 بدون فلاش فوکاس میکنه؟
Sasan Info
16-01-2008, 21:19
ممد جان پیداش کردم
همونطوری که گفته بودم اینفرارد رو بصورت مخفی جا سازی کردن بز خلاف k800 که خیلی معلومه
اگر دقت نکنید متوجه نمیشوید
B L A S T E R
16-01-2008, 21:31
ولی خداییش قشنگ فوکوس میکنه.
K800 هم زیاد معلوم نیست چون توی همون شیشه جاسازی شده.
aslanaslan
16-01-2008, 22:09
ولی خداییش قشنگ فوکوس میکنه.
کی گفته؟! خیلی عادی فوکوس میکنه. تا حدی بخور و نمیر!
گفتم دیگه. با یه لامپ، اونم با نور محیط!
B L A S T E R
16-01-2008, 22:13
من با لحنی دوستانه گفتم.به نظر من ماکروش عالیه.البته ببخشید که N95 تون هم با یه لامپ فوکوس میکنه.
دعوا نشه
Highbury
16-01-2008, 22:44
باور کنید بدون دوربین گذروندن کار خیلی سختیه
یکی بیاد در مورد ان82 توضیحات بشتری بدههههههههههههههههه
1-صداش واقعا در چ ه حدیه؟به 3250 یا 5700 میرسه یا از اونا بلندتره؟
2-کیفیت و باسش چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفانه این گشوی جدید اومده و جایی تستش نکردم و از شما این سوالا رو میپسم شرمند
3-کیبوردش چطوره ؟آیا از دبلیو880/610و ان91 هم سخت تره؟یا از اونا بهتره؟
4-توی هدفون صداش چطوره؟
5-کدوم رنگش خوشکلتره ؟
6-کار با کیلیدهای زیر ال سی دی چطوره؟راحته؟
مشکل خاصی که نداره؟
New World
16-01-2008, 22:46
آقا حالا كه شما گرفتي بگو اين قابش كلا عوض ميشه؟
Sasan Info
16-01-2008, 22:51
باور کنید بدون دوربین گذروندن کار خیلی سختیه
یکی بیاد در مورد ان82 توضیحات بشتری بدههههههههههههههههه
متاسفانه این گشوی جدید اومده و جایی تستش نکردم و از شما این سوالا رو میپسم شرمند
4-توی هدفون صداش چطوره؟
5-کدوم رنگش خوشکلتره ؟
مشکل خاصی که نداره؟
تو هم مثل من دو دل شدی؟:31:
New World
16-01-2008, 22:51
Highbury
16-01-2008, 23:03
تو هم مثل من دو دل شدی؟:31:
یه لحظه اره ولی رفتم عکساش رو دیدم و باز هم قیافش رو توی ذهنم مرور کردم و اینکه احتمال خز شدنش هم هست قیمتش رو هم نگاه کردم با خودم گفتم نه بابا همون ان81 هشت گیگ رو بخرم شرف داره.
ali racer
17-01-2008, 00:05
5-کدوم رنگش خوشکلتره ؟
مگه ان82 فقط یه رنگ نداره ؟؟:18:
Sasan Info
17-01-2008, 00:17
راست میگی ها
کدوم رنگ؟
فکر کنم رنگ سیاهش بعدا بیاد تو بازار
ali racer
17-01-2008, 00:26
راست میگی ها
کدوم رنگ؟
فکر کنم رنگ سیاهش بعدا بیاد تو بازار
نه مطمئنن یه رنگ بیشتر نداره
و اون رنگ تیره ماله انعکاس رنگ تیره روبرو هستش
یه بار چرخش 360 این گوشی رو تو جی اس ام ارنا ببین متوجه میشی:46:
New World
17-01-2008, 00:53
بله فقط با يه رنگ توليد شده و به نظر نمياد مدلي ديگه ازش بياد مگه همون قابش عوض شه!
Highbury
17-01-2008, 08:18
مگه ان82 فقط یه رنگ نداره ؟؟:18:
معلومه دیگه دو تا رنگ داره یکی تقریبا سفید میزنه یکی رنگ تیره میزنه.
ممد جان پیداش کردم
همونطوری که گفته بودم اینفرارد رو بصورت مخفی جا سازی کردن بز خلاف k800 که خیلی معلومه
اگر دقت نکنید متوجه نمیشوید
اره ساسان جان.من هم اول نمیدونستم داره اومدن عکس بگیرم متوجه شدم!
من دیشب تست کردم از 5700 یکم بیشتر بود. بلندیش.
ولی از لحاظ کیفیت دقیق نمیشه گفت. صدای خوده خواننده خیلی شفافه.ولی تو بعضی اهنگها کیفیتش بیشتره 5700 هست و در بعضی موارد هم هم سطح اند!(تنظیمات همه رو دیفالت بودن)
دیفالت 5700 خودش از لحاظ کیفیت عالی تنظیم شده ولی 82 معمولی هست و باید تنظیم کنید.
از ان91 که بهتره ولی خو کیبورد 880 خیلی راحته تقریبا..در کل خوبه ..سری عادت می کنی..مشکل اصلی اینه که خیلی پایین گوشی قرار گرفته وگرنه از لحاظ فشردن نرم هست.
5-کدوم رنگش خوشکلتره ؟
در حال حاضر یک رنگ بیشتر واسه فروش نیست..
همشون راحتن فقط یکم کلید back چون زیرش کلید مولتی مدیا قرار گرفته میخواد که عادت کنی باهاش.
مشکل خاصی که نداره؟
تا اینجا که باهاش کار کردم نه.
هنوز که نه قاب اومده براش نه کاور.ولی فکر می کنم عوض بشه مکانیزمش هم باید مثله همون 73 باشه.
راستی صحبت از ان73 اینو یادم اومد:
lcd و بدنه گوشی دقیقا در یک سطح اند.
یه لحظه اره ولی رفتم عکساش رو دیدم و باز هم قیافش رو توی ذهنم مرور کردم و اینکه احتمال خز شدنش هم هست قیمتش رو هم نگاه کردم با خودم گفتم نه بابا همون ان81 هشت گیگ رو بخرم شرف داره.
تو هم مثله خودمی ، من هم فکر می کردم زشت باشه(هرچند که قیافش واسم مهم نبود) ولی موقعی که باهاش کار کردم دیدم اونقدرها هم زشت نیست! شاید چون نور رو منعکس می کنیم اینطور به نظرمون میاد.
New World
17-01-2008, 15:24
معلومه دیگه دو تا رنگ داره یکی تقریبا سفید میزنه یکی رنگ تیره میزنه.
عزيزم يه رنگ بيشتر نداره:
Highbury
17-01-2008, 15:30
خیلی ممنون بابت جوابهات پس صداش از5700 بلندتره
من امروز اتفاقی رفته بودم بازار تا ببینم ان81 هست یا نه.نداشتن ولی یه ان82 بودش برای یه بار هم که شده بود گفتم بذار برم ببینم این کیبوردش چطوره.اولین چیزی که خیلی تو ذوق ادم میزنه همون کلیدی هستش که اون وسطه و تنهاست خیلی بی ریختش کرده کاش که نبود یا یه جای دیگه بود
اما وقتی دستم گرفتم از سبک بودنش خیلی حال کردم حالا شاید توش باتری نبوده نمیدونم.
کلیدهاش نرم بودند و فاصله هاشون زیاد با این حال کار کردن با اونها نسبت به کیبوردهای معمولی سخت تره و مخصوصا برای کسانی که زیاد پیام میفرستن خوب نیستش.
اما
خواهش می کنم باز سوالی بود در خدمتم
اما وقتی دستم گرفتم از سبک بودنش خیلی حال کردم حالا شاید توش باتری نبوده نمیدونم.
با باتری هم باز سبکه نسبت اندازش.
کلیدهاش نرم بودند و فاصله هاشون زیاد با این حال کار کردن با اونها نسبت به کیبوردهای معمولی سخت تره و مخصوصا برای کسانی که زیاد پیام میفرستن خوب نیستش.
مشکل اصلی همانطور که قبلا گفتم اینه که خیلی در قسمت پایین گوشی قرار گرفتن و همین کارو سخت می کنه..
ali racer
17-01-2008, 16:08
خواهش می کنم باز سوالی بود در خدمتم
با باتری هم باز سبکه نسبت اندازش.
مشکل اصلی همانطور که قبلا گفتم اینه که خیلی در قسمت پایین گوشی قرار گرفتن و همین کارو سخت می کنه..
اقا مبارکت باشه و ایشالا خز نشه
استفاده کردیم از اطلاعاتت
اگه میشه چند تا از عکس هایی که باهاش گرفتی رو هم
واسمون بزار مرسی
Highbury
17-01-2008, 20:39
اگه شما با مقایسه ای که بین5700 و ان82 کردی اگه به ن82 نمره ی ده رو بدی از لحاظ بلندی صدا به 5700 چه نمره ای میدی؟
در ضمن آیا اسپیکرهاش استریو هستش؟
هندسفریش دو تیکه هست؟
هندسفریش ریموت داره ؟
نرم افزاری هستش که نصبش کنیم صداش بلندتر بشه؟
ammiralli
19-01-2008, 00:51
سلام به همه دوستان عزیز
من تقریبا تازه واردم و اولین باره تو انجمن می نویسم اگه اشکالی بود به بزرگی خودتون ببخشین:13:
منم قصد خرید n82 دارم:20:
امروز با یکی تو دبی صحبت می کردم گفت قیمت n82 تو دبی حدودا 450000 تومنه:18:
یه ویژگی این گوشی چرخیدن اتوماتیک صفحه در جهتی که گرفته شده (متل آیفون) هستش که البته نمی دونم ان 95 8 گیگ هم اینو داره یا نه
یکی از دوستان راجب ان82 موزیک نوشته بود که قراره بیاد. همچین چیزی حقیقت داره؟؟
Highbury
19-01-2008, 07:56
سلام به همه دوستان عزیز
من تقریبا تازه واردم و اولین باره تو انجمن می نویسم اگه اشکالی بود به بزرگی خودتون ببخشین:13:
منم قصد خرید n82 دارم:20:
امروز با یکی تو دبی صحبت می کردم گفت قیمت n82 تو دبی حدودا 450000 تومنه:18:
یه ویژگی این گوشی چرخیدن اتوماتیک صفحه در جهتی که گرفته شده (متل آیفون) هستش که البته نمی دونم ان 95 8 گیگ هم اینو داره یا نه
یکی از دوستان راجب ان82 موزیک نوشته بود که قراره بیاد. همچین چیزی حقیقت داره؟؟
ایران480 هم هستش
اره چرخش اتومات داره فکر کنم بهش میگن ری روت :31:بله هشت گیگ هم این ویژگی رو داره کا850 و ان81 و دبلیو910 هم داره.
هنوز موزیک پوزیکش معلوم نیست کی بیاد اصلا شاید نیاد ولی میگن که سایر رنگهای این گوشی توی بعضی کشورها هستش یا اینکه بعدا میاد مثل رنگ مشکی و قرمز
D o l f i n
19-01-2008, 14:49
کسی صداش رو با n81 مقایسه نکرده (تو هندزفری) ببینیم کدوم با کیفیت تره؟
Optimus Prime
19-01-2008, 15:09
کسی صداش رو با n81 مقایسه نکرده (تو هندزفری) ببینیم کدوم با کیفیت تره؟
تو ریویو ها میگن N81 بهتره.فکر نمی کنم خیلی اختلاف فاحشی داشته باشند.
New World
19-01-2008, 22:18
ROTATE هست به معني چرخيدن
اينه:
- Motion sensor (with UI auto-rotate)
Ice Star
20-01-2008, 11:45
سلام
این طور که من شنیدم میگن که n82 کم شده قیمت رفته بالا حدودا600 تا 640 آیا راسته ؟؟؟
واگه قیمتش واقعا رفته بالا ؟؟؟ میاد پایین ؟؟؟
ali racer
20-01-2008, 12:06
سلام
این طور که من شنیدم میگن که n82 کم شده قیمت رفته بالا حدودا600 تا 640 آیا راسته ؟؟؟
واگه قیمتش واقعا رفته بالا ؟؟؟ میاد پایین ؟؟؟
نه نرفته بالا
فقط این تعطیلی چندین روزه بازار رو خوابونده
که اونم درست میشه
Ice Star
20-01-2008, 12:21
ممنون
انشا الله کی؟؟؟
آخه منم میخوام بخرم
ali racer
20-01-2008, 12:33
ممنون
انشا الله کی؟؟؟
آخه منم میخوام بخرم
بقول مادربزرگم
کی ..ماله شیطونه !!:31:
ولی از شوخی گذشته
حداقل یه هفته ..10 روزی طول میکشه یخ بازار آب بشه
New World
20-01-2008, 12:36
بيا برو از همين ديجي كالا بخر كه اگه خوب بود ما هم از همون بگيريم !
Ice Star
20-01-2008, 12:39
میشه وسایلی جانبی این گوش(در کارتن باید باشد) را بگید و اینکه باطریش ما کدوم کشوره ؟؟؟
منظورم اینکه چی روش نوشته؟؟؟؟؟
New World
24-01-2008, 07:10
آخرين قيمت
509 تومن :18::18::18:
ضمنا فك ميكنين دم عيدي باز گرون بشه يا نه ؟
yeg86naz
24-01-2008, 10:24
میشه وسایلی جانبی این گوش(در کارتن باید باشد) را بگید و اینکه باطریش ما کدوم کشوره ؟؟؟
منظورم اینکه چی روش نوشته؟؟؟؟؟
تمام گوشیهای بازار آسیا باتری و وسایل جانبی چینی وتایلندی ومالزی دارند الکی دنبال فنلاند و آلمان نگرد
عکس زیر رو چون اندازش بزرگ بود تو کد گذاشتم
New World
24-01-2008, 12:01
يعني شما كشوراي ديگه رو ديدي ؟ جدا فرق ميكنه ؟
yeg86naz
24-01-2008, 13:20
يعني شما كشوراي ديگه رو ديدي ؟ جدا فرق ميكنه ؟
تو ریویوهای خارجی عکسی که از باتری گذاشته مال فنلاند
اما گوشیهای باگارانتی داخل و همینتور بازار دبی باتریها چین وتایلند
با توجه به بازار منطقه ای گفتم تو آسیا حالا اگر جایی سراغ داری که تو پک اصلی وسایل و باتری فنلاند داره ما رو هم خبر کن
داشتم نگاه می کردم یهو شاهد از غیب رسید
New World
24-01-2008, 15:34
تو ریویوهای خارجی عکسی که از باتری گذاشته مال فنلاند
اما گوشیهای باگارانتی داخل و همینتور بازار دبی باتریها چین وتایلند
با توجه به بازار منطقه ای گفتم تو آسیا حالا اگر جایی سراغ داری که تو پک اصلی وسایل و باتری فنلاند داره ما رو هم خبر کن
داشتم نگاه می کردم یهو شاهد از غیب رسید
عجب نامردايين اينا بابا من فك مي كردم فقط ... !
ammiralli
24-01-2008, 23:30
فوق العادست
Ice Star
25-01-2008, 13:44
اقا منم رفتم دیروز گرفتم 515 از ساوه البته!!!
فقط یه چیزی sms فارسی نمی نویسه برا چی؟؟؟؟؟؟؟/
elyar...elite
25-01-2008, 13:57
the best
خیلی باحاله
New World
25-01-2008, 14:55
فوق العادست
منبع كجاست ؟
Mojtaba N87
25-01-2008, 17:25
سلام! بالاخره امتحانام تموم شد و دوباره اومدم :دی
تو مشهد دیروز قیمت کردم ان82 ،460 تومن! 3 هفته پیش 650 بود.دلیلش چیه؟ تقلبی بوده؟
تو این 3 هفته که تو خط گوشی نبودم مثل اینکه خیلی تحول رخ داده! ولی قیمت 95 8گیگ همون 660 مونده!
ali racer
25-01-2008, 20:08
چه خبره اینقدر ارزون شده ؟؟
نکنه مشکلی داره این گوشی ؟؟؟
از تو فروم کی این گوشی رو خریده بود
لطف کنه
در مورد کیفیت وبلندی صداش بیشتر توضیح بدهبا ان95 یا 73 مقایسه اش کنه
مرسی
ammiralli
25-01-2008, 21:27
منبع كجاست ؟
Saman-tci
25-01-2008, 21:54
امروز ساعت 3 علالدین بودم N82 رو قیمت گرفتم بگو چند ....؟؟؟؟
موقعی که من میخواستم N81 خودمو بخرم N82 قیمتش طرفای 600 بود ...
اما امروز تمام علاالدین رو قیمت گرفتم همشون توی یه محدوده قیمت بودن ....
همشون بین 450 تا 465 میدادن .....
اصلاً باورم نمیشد که چطور در عرض یکماه 150 تومن افت پیدا کرده ....
افت قیمت گوشیا همش به خاطر تعرفه هستش
قبلا 60 درصد بود بعد کردن 25
حالا هم کردن 15
البته باز هم قیمت واقعی گوشیها این نیست
اما ما ایرانیا مجبوریم همه چی رو گرون استفاده کنیم
تنها اطلاعاتی که در مورد ان 82 دارم اینه که
مجهز به دوربین ماورا بفش هست
البته من باور نکردم
ایا این صحت داره ؟
Saman-tci
25-01-2008, 22:30
نه بابا این حرفا چیه .....
Highbury
25-01-2008, 22:42
در عرض چند دقیقه سه تا پست بی ارزش
در ضمن تعرفه هیچ ربطی نداره اگه تاثیر بداره روی گوشیهایی با گارانتی اصل تاثیر میذاره
همه ی گوشیهای بازار نه که همه اکثرشون قاچاق هستش
تعرفه هیچ ربطی نداره ان82 به خاطر طراحی ظاهریش و اینکه بتونه با جی800/جی600 و کا850 و سایر 5مگاها رقابت کنه افت داشته .
البته بماند که به خاطر طراحی بحث برانگیزش خیلی طرفدار نداره و اینا همشون دلایلی برای افت قیمت این گوشی هستش
M.etallic.A
25-01-2008, 23:12
تنها اطلاعاتی که در مورد ان 82 دارم اینه که
مجهز به دوربین ماورا بفش هست
البته من باور نکردم
ایا این صحت داره ؟
جان ؟!!! مجهز به چی ؟
M.etallic.A
25-01-2008, 23:13
در عرض چند دقیقه سه تا پست بی ارزش
در ضمن تعرفه هیچ ربطی نداره اگه تاثیر بداره روی گوشیهایی با گارانتی اصل تاثیر میذاره
همه ی گوشیهای بازار نه که همه اکثرشون قاچاق هستش
تعرفه هیچ ربطی نداره ان82 به خاطر طراحی ظاهریش و اینکه بتونه با جی800/جی600 و کا850 و سایر 5مگاها رقابت کنه افت داشته .
البته بماند که به خاطر طراحی بحث برانگیزش خیلی طرفدار نداره و اینا همشون دلایلی برای افت قیمت این گوشی هستش
در تایید پست بالا اینو هم اضافه کنم که من واقعا خوشحالم به خاطر افت قیمت این گوشی و همچنین به دلیل ظاهر بحث برانگیزش طرفدار زیاد نداره.
hamidrezaaa
25-01-2008, 23:41
قبلا 60 درصد بود بعد کردن 25
حالا هم کردن 15
البته باز هم قیمت واقعی گوشیها این نیست
اما ما ایرانیا مجبوریم همه چی رو گرون استفاده کنیم
دوست عزیز اصلا چه ربطی داره گوشی های بازار همه قاچاق هستند اگر هم بخواد کم بشه قمیت گوشی های گارانتی دار کم میشه نه قاچاق
hamidrezaaa
25-01-2008, 23:44
مثل اینکه قبلا اقا کاظم توضیح دادند
من ندیدم !
New World
25-01-2008, 23:58
سلام! بالاخره امتحانام تموم شد و دوباره اومدم :دی
تو مشهد دیروز قیمت کردم ان82 ،460 تومن! 3 هفته پیش 650 بود.دلیلش چیه؟ تقلبی بوده؟
تو این 3 هفته که تو خط گوشی نبودم مثل اینکه خیلی تحول رخ داده! ولی قیمت 95 8گیگ همون 660 مونده!
آقا از كجاي مشهد قيمت كردي ؟ لطف كن آدرس بده دمت گرم
New World
26-01-2008, 00:16
3 بعدي اين گوشي
ali racer
26-01-2008, 15:01
در تایید پست بالا اینو هم اضافه کنم که من واقعا خوشحالم به خاطر افت قیمت این گوشی و همچنین به دلیل ظاهر بحث برانگیزش طرفدار زیاد نداره.
از جلو قیافش بهتره
تا تو عکس هاش بر خلاف دابلیو960
اگه اینجوری ارزون بشه حتما زیاد میشه
یه چیزی تو مایه های ان 73 مرحوم !!
امروز ساعت 3 علالدین بودم N82 رو قیمت گرفتم بگو چند ....؟؟؟؟
موقعی که من میخواستم N81 خودمو بخرم N82 قیمتش طرفای 600 بود ...
اما امروز تمام علاالدین رو قیمت گرفتم همشون توی یه محدوده قیمت بودن ....
همشون بین 450 تا 465 میدادن .....
اصلاً باورم نمیشد که چطور در عرض یکماه 150 تومن افت پیدا کرده ....
قیمتش
بد جوری اومده پاییین
نکنه مشکل حادی داره این گوشی ؟؟؟؟:13:
New World
26-01-2008, 15:20
قیمتش
بد جوری اومده پاییین
نکنه مشکل حادی داره این گوشی ؟؟؟؟
مشكل كه ممكن نيس. هيچ جا گزارش نشده. احتمالا نوكيا ميخواد با اين گوشي بازارو قبضه كنه زياد توليد كرده.
ali racer
26-01-2008, 15:27
مشكل كه ممكن نيس. هيچ جا گزارش نشده. احتمالا نوكيا ميخواد با اين گوشي بازارو قبضه كنه زياد توليد كرده.
شاید اگه 30% ان73 بفروشه هم بازارو قبضه کرده !!!!:31::31::31:
اقا یکی از کسانی که خریدن
یه مفایسه ای از بلندی صداش با ان73 یا ان95 بکن لطفا
ما بفهمیم
بلندی صداش چقدره
مثلا 75 از 100:10:
دستتون طلا
Saman-tci
26-01-2008, 16:42
قیمتش
بد جوری اومده پاییین
نکنه مشکل حادی داره این گوشی ؟؟؟؟:13:
همه چیزه این گوشی جز دوربینش مشکله ....:13:
ali racer
26-01-2008, 21:47
همه چیزه این گوشی جز دوربینش مشکله ....:13:
بجز صفحه کلیدش چه ایرادی دیگه ای داره ؟؟
آخرین قیمت جهانی 490 یو اس دلار :18:
Saman-tci
26-01-2008, 21:55
بجز صفحه کلیدش چه ایرادی دیگه ای داره ؟؟
آخرین قیمت جهانی 490 یو اس دلار :18:
1- ظاهر فوق العاده ساده و یکنواخت بدون هیچ گونه تغییری نسبت به اکثر گوشیهای نوکیا ...
2- همون جوری هم که خودت گفتی کیبورد فوق العاده بددست که کارکردن باهاش رو سخت میکنه ....
3- سرعت CPU پایین تر نسبت به گوشیهای مدل پایین ت ر...
4- نداشتن محافظ لنز دوربین ...
ali racer
26-01-2008, 22:01
1- ظاهر فوق العاده ساده و یکنواخت بدون هیچ گونه تغییری نسبت به اکثر گوشیهای نوکیا ...
2- همون جوری هم که خودت گفتی کیبورد فوق العاده بددست که کارکردن باهاش رو سخت میکنه ....
1 ظاهرش اره ساده اس
2 کیبوردشم به نظرم جالب نیست ولی تا باهاش کار نکنی نمیشه 100% گفت
3.سی پی یو اون فقط از ان81 فکر میکنم کمتر باشه مگه مدل دیگه ای هست بجز ان81 ؟؟
ضمنا مگه تو اجرای برنامه ها کم اورده این سی پی سو ؟؟؟؟
4.سامان اشتباه نمی کنی ؟؟؟:18:
Saman-tci
26-01-2008, 22:07
1
3.سی پی یو اون فقط از ان81 فکر میکنم کمتر باشه مگه مدل دیگه ای هست بجز ان81 ؟؟
بله هست از 5700 و 6120 هم کمتره ....
Saman-tci
26-01-2008, 22:12
1
4.سامان اشتباه نمی کنی ؟؟؟:18:
چرا اشتباه کردم .....:41:
New World
26-01-2008, 22:24
عزيزم Cpu ش هم از 8 گيگ كمتر نيس. واقعا هيچي از 8 گيگ از نظر سيستمي كمتر نداره.
New World
26-01-2008, 22:26
گويا شما اطلاع زيادي ازين گوشي نداري.
Saman-tci
26-01-2008, 22:30
ضمنا شمايي كه دو تا عكس از اين گوشي هنوز نديدي كه بفهمي محافظ داره چي ميگي ؟!
پسر خوب اگه چشماتو بیشتر باز کن یمیبینی بعدش چی نوشتم ...
در ضمن من به تعداد موهای سرت علا الدین رو بالا پایین میکنم گوشیهایی رو دیدم که تا حالا خوابشون رو هم ندیدی ...؟
فقط یه سوال ازت میپرسم گرونترین گوشی تا حالا دیدی یا شنیدی چی مدل و چه قیمتی بوده ...؟؟؟ منتظر جوابتم تا معلوم بشه کی بیشتر عکس میبینه :5:
hamidrezaaa
26-01-2008, 22:46
ضمنا شمايي كه دو تا عكس از اين گوشي هنوز نديدي كه بفهمي محافظ داره چي ميگي ؟!
این طرز حرف زدن اصلا درست نیست !
pastgirls
26-01-2008, 23:52
8800arte بوده
Ice Star
27-01-2008, 00:04
کی بردش بنظر من خیلی هم راحته
البته من گوشی های زیادی نداشتم اما ازگوشی هایی که قبلا داشت(1600و N73me, k800,n91)م کی بردش راحته
کار کردن باهاش
البته k800را یک هفته بیشتر نداشتم
الان هم دوروزه n82 را گرفتم اما کیفیت دوربینش که حرف نداره
سرعت cpu هم من که هربرنامه ای که تونستم را باز کردم اما هیچ تفاوتی هحساس نکردم از لحاظ سرعت
محافظ لنز راn95 8 gigنداره این داره
به نظر من اون هایی که از این گوشی اشکال میگیرن بجز قیافه تعصبی فکر میکنن
هر کی که میگه کار کردن با کیبردش سخته بره اول باهاش کار کنه بعد بیاد نظرش را بنویسه
اما یه مشکلی که داره و تابحال من ندیدم جایی گفته بشه (شاید مشکل نباشه)
اینکه اسپیکر دومش اون پایینیه موقع کار کردن با کیبرد زیر دست قرار می گیره وصداش نمیاد
امروز با k800صداش را مقایسه کردم 60% این با 100% اون بیشتر بود
New World
27-01-2008, 00:15
پسر خوب اگه چشماتو بیشتر باز کن یمیبینی بعدش چی نوشتم ...
در ضمن من به تعداد موهای سرت علا الدین رو بالا پایین میکنم گوشیهایی رو دیدم که تا حالا خوابشون رو هم ندیدی ...؟
فقط یه سوال ازت میپرسم گرونترین گوشی تا حالا دیدی یا شنیدی چی مدل و چه قیمتی بوده ...؟؟؟ منتظر جوابتم تا معلوم بشه کی بیشتر عکس میبینه :5:
ببين پسرگلم من حرف نامربوطي نزدم. ديگه هر كسي ميدونه كه 82 كاور داره من به اين گير دادم نگفتم كه تو پسر عزيزم از گوشي چيزي خداي نكرده حاليت نيس. ضمنا گرونترين گوشي كه ديدم هم 1100 بوده. من ادعا ندارم. هيچي هم جز همون كاوره حاليم نيس. شما هم كارت خيلي درسته. خوشحال شدي پسرم ؟
ali racer
27-01-2008, 00:41
کی بردش بنظر من خیلی هم راحته
البته من گوشی های زیادی نداشتم اما ازگوشی هایی که قبلا داشت(1600و N73me, k800,n91)م کی بردش راحته
کار کردن باهاش
البته k800را یک هفته بیشتر نداشتم
الان هم دوروزه n82 را گرفتم اما کیفیت دوربینش که حرف نداره
سرعت cpu هم من که هربرنامه ای که تونستم را باز کردم اما هیچ تفاوتی هحساس نکردم از لحاظ سرعت
محافظ لنز راn95 8 gigنداره این داره
به نظر من اون هایی که از این گوشی اشکال میگیرن بجز قیافه تعصبی فکر میکنن
هر کی که میگه کار کردن با کیبردش سخته بره اول باهاش کار کنه بعد بیاد نظرش را بنویسه
اما یه مشکلی که داره و تابحال من ندیدم جایی گفته بشه (شاید مشکل نباشه)
اینکه اسپیکر دومش اون پایینیه موقع کار کردن با کیبرد زیر دست قرار می گیره وصداش نمیاد
امروز با k800صداش را مقایسه کردم 60% این با 100% اون بیشتر بود
آقا مبارکت باشه
من از قیافه ان82 بدم میومد وقتی از جلو دیدم نظرم کاملا عوض شد
فقط اگه زحمتی نیست صداشو با ان73 یا ان95 مقایسه کن(بلندی صداشو)
چون این 2 تا دمه دستم هستن
مرسی
Saman-tci
27-01-2008, 21:24
من از قیافه ان82 بدم میومد وقتی از جلو دیدم نظرم کاملا عوض شد
شما همیشه گوشیرو از عقب میبینید ...؟؟؟
توی تهران شما قیمتش شده 460.
اما تو این اهواز خراب شده فقط چندتا مغازه آوردن که اونهم کمترین قیمتشون بدون گارانتی 525000 تومانه!:41::19:
ammiralli
28-01-2008, 00:29
لطفا بحث رو به حاشیه نکشین و جای دیگه حرف های خصوصی بزنین
کسی تاحالا تو تهران رنگ مشکی (نوک مدادی) ندیده؟ عکسش که قبلا هم گذاشتم تو سایت نوکیا هست. ولی من هیچ جای دیگه ندیدم
امروز با رفیقم رفتیم یه N82 با گارانتی اتصالات گرفتیم 505 هزار تومان.
با گارانتی نیا 485 تومن و یه گارانتی درپیت هم بود 460 تومن...
New World
28-01-2008, 01:06
كسي تو مشهد قيمت 450 -60 ديده ؟ يكي گويا ديده بود كه رفت و نيومد!
بله هست از 5700 و 6120 هم کمتره ....
5700 و 6120 یک سی پی یوی تک هسته ای 369 مگا هرتز دارند ولی این گوشی یک سی پی یوی 332 مگاهرتز دوآل کور. مثل ان 95
yeg86naz
28-01-2008, 10:51
لطفا بحث رو به حاشیه نکشین و جای دیگه حرف های خصوصی بزنین
کسی تاحالا تو تهران رنگ مشکی (نوک مدادی) ندیده؟ عکسش که قبلا هم گذاشتم تو سایت نوکیا هست. ولی من هیچ جای دیگه ندیدم
عزیز جنس قاب رویی این گوشی استیل واون رنگ نوک مدادی که شما میگی به خاطر انعکاس رنگ تیره قرار گرفته مقابل گوشی این گوشی رو وقتی در دست میگیری اگر به چپ وراست بچرخونی واز زوایای مختلف نگاهش کنی انعکاس نور روی اون از تیره به براق تغییر میکنه
ali racer
28-01-2008, 12:46
شما همیشه گوشیرو از عقب میبینید ...؟؟؟
به قول یکی از بچه ها تیکه میندازی وایسا جوابتو بشنو ...نه زنگ بزن فرار کن !!!:31:
منظورم از جلو دیدم
این بود که خودشو دیدم نه عکسشو تو نت :13:
ammiralli
29-01-2008, 14:22
عزیز جنس قاب رویی این گوشی استیل واون رنگ نوک مدادی که شما میگی به خاطر انعکاس رنگ تیره قرار گرفته مقابل گوشی این گوشی رو وقتی در دست میگیری اگر به چپ وراست بچرخونی واز زوایای مختلف نگاهش کنی انعکاس نور روی اون از تیره به براق تغییر میکنه
مطمئنی؟ یه بار دیگه عکسی که گذاشتم ببین. من نظرم چیز دیگست.آخه اینقدر تفاوت؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.