مشاهده نسخه کامل
: Gears of War
من توی اون مرحلش که باید سریع بری سوار تانک بشی و یهو یه نره غول بسیار بزرگ میاد موندم خیلی مهلتش چه کار کنم؟
خوب اونجا کار بخصوصی نمیخواد بکنین...فقط باید بدوین و سوار اون زره پوش بشین
FOURTH RETURN
14-01-2011, 13:27
خوب اونجا کار بخصوصی نمیخواد بکنین...فقط باید بدوین و سوار اون زره پوش بشین
وقت نیست:13:
یعنی چی وقت نیست...
شما کافیه به سمت اون زره پوش بدوی و بعد یک سکانسی شروع میشه که نشون میده اون موجود از زمین بیرون میاد و شما فرار کردی و رفتی
کار بخصوصی نیاز نیست انجام بدین
amirpers
14-01-2011, 13:47
دوستان
من بعد مدتها خواستم این بازی رو دوباره نصب کنم. البته رو ویندوز 7. دو تا دی وی دی رو کپی کردم رو هارد و از رو هارد شروع کردم به نصب کردن . (آخه دی وی دی 1 رو خیلی سخت می خونه).
هر چی مسیر نصب بازی رو تغییر می دم ، بازم تو درایو C نصب میشه و آخرش هم ارور میده . پدرمو در آورده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
marmolak kocholo
14-01-2011, 14:02
دوستان
من بعد مدتها خواستم این بازی رو دوباره نصب کنم. البته رو ویندوز 7. دو تا دی وی دی رو کپی کردم رو هارد و از رو هارد شروع کردم به نصب کردن . (آخه دی وی دی 1 رو خیلی سخت می خونه).
هر چی مسیر نصب بازی رو تغییر می دم ، بازم تو درایو C نصب میشه و آخرش هم ارور میده . پدرمو در آورده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
منم هر کاری کردم رو سون نصب نمیشه !
کلی پچ و از این جور چیزا نصب کردم ولی انگاری با ویندوز سون مشکل داره !
البته من Win7 64bit دارم...
مگه چی میگه؟؟
اتفاقا یکی از آشناهای ما همین الان داره روی SEVEN بازی میکنه...(البته 32bit)
ali_disslove
14-01-2011, 20:34
دوستان تاریخ ویندوزو ببرید روی سال 2008 و دوباره تست کنید مشکلتون حل میشه
FOURTH RETURN
15-01-2011, 13:49
یعنی چی وقت نیست...
شما کافیه به سمت اون زره پوش بدوی و بعد یک سکانسی شروع میشه که نشون میده اون موجود از زمین بیرون میاد و شما فرار کردی و رفتی
کار بخصوصی نیاز نیست انجام بدین
سخت بود اما ردش کردم 40 ثانیه وقت داری
amirpers
15-01-2011, 23:47
سال رو به 2008 هم عقب بردم اما مشکل حل نشد.
moh3en_sh
19-01-2011, 18:01
سلام دوستان منم همین جوریم رو سون نصب نمیشه!
32 بیت دارم
اگه کسی میتونه کمک کنه لطفا بگه.
moh3en_sh
19-01-2011, 19:10
دوستان من همین الان تاریخ کامپیوترمو کردم 2008 درست شد و الان دارم بازی میکنم:8:
FOURTH RETURN
19-01-2011, 23:46
اون دایناسور رو چطور زودتر بکشم؟
کدوم دایناسور...؟ (تیزارانوس یا اپتیراکیاتوس.)
فقط به کلش شلیک کنید..به بازوهاش هم بزنید اسلحه هاش غیر فعال میشه...
زیاد کاور بگیرید.
FOURTH RETURN
20-01-2011, 14:06
کدوم دایناسور...؟ (تیزارانوس یا اپتیراکیاتوس.)
فقط به کلش شلیک کنید..به بازوهاش هم بزنید اسلحه هاش غیر فعال میشه...
زیاد کاور بگیرید.
مگه چندتا هست؟
همون رو میگم که روی بازوهاش و سرش اسلحه هست
چند تا مرحله دیگه دارم تموم کنم؟
دوستان هرکی تو بازی gears of war مشکل داشت در خدمتتم چون 100 بار تمومش کردم:31:
مگه چندتا هست؟
همون رو میگم که روی بازوهاش و سرش اسلحه هست
چند تا مرحله دیگه دارم تموم کنم؟
کوتاه هستش...تازه روی نسخه PC یک مرحله اضافه هم گذاشتند که با این حال بازم کوتاه هستش.
تقریبا کوچولو تا اخرش موندی.
moh3en_sh
21-01-2011, 02:45
اینم ترینر سالم بازی ولی با رمز خیلی خیلی حال میده!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Numpad 1: Grunt Hide
Numpad 2: Ammo Mule
Numpad 3: Mega Weapon
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
moh3en_sh
22-01-2011, 11:27
سلام دوستان
یه مرحله از بازی بارفیقات سوار ماشین میشی...(اولین باری که 4 نفر باهم هستید و سوار ماشین میشید)
اونجا که سوار میشی از بازی میپره بیرون!کسی میدونه مشکل چیه؟
لطفا کمک کنید
FOURTH RETURN
22-01-2011, 23:59
دوستان هرکی تو بازی gears of war مشکل داشت در خدمتتم چون 100 بار تمومش کردم:31:
من حواسم نبود بازی رو آوردم از اول کسی سیو مرحله بعد از کشتن اون غول شبیه تیراناساروس رکس رو داره؟
من حواسم نبود بازی رو آوردم از اول کسی سیو مرحله بعد از کشتن اون غول شبیه تیراناساروس رکس رو داره؟ عزیز دل بازی چند صد سال پیش اخه کی سیوشو داره....:31:
اینم سیوهای خودم بازی چاپتر هستش که می تونی بعد اون جایی رو که موندی انتخاب کنی و بری
هر دو یک لینک هستش..یکی رو بردار...دی
FOURTH RETURN
23-01-2011, 14:48
عزیز دل بازی چند صد سال پیش اخه کی سیوشو داره....:31:
اینم سیوهای خودم بازی چاپتر هستش که می تونی بعد اون جایی رو که موندی انتخاب کنی و بری
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر دو یک لینک هستش..یکی رو بردار...دی
این که هزارتا دنگو فنگ داره تا دانلود بشه
کدوم دنگو فنگ اخه...
به عکس دقت کن دور اون کلمه دانلود علامت زدم بزنی سریع میاره.
البته لینک دومی رو بردار..
alone_son
21-02-2011, 11:59
سلام دوستان :10::40::11:
من بازی گرز را نصب کردم حالا هم دارم بازی می کنم:31:
اما یک مشکلی پیش امده اون اینه که سیو نمی کنه Tools و همه چیزی که داشت را هم نصب کردم ولی بازم
سیو نمی کنه شما بگویید چه کار کنم کسی نمی دونه چه نرم افزاری نیازه؟؟؟
تو را به خدا اگه می دونید کوتاهی نکنید من چند سال پیش به دلیل مشکلی که برام پیش اومده بود
نتوانستم بازیش کنم حالا هم که امدم بازیش کنم این مشکل را داره:2:
ممنون می شوم کمک کنید:40::11:
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازی گرز را نصب کردم حالا هم دارم بازی می کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما یک مشکلی پیش امده اون اینه که سیو نمی کنه Tools و همه چیزی که داشت را هم نصب کردم ولی بازم
سیو نمی کنه شما بگویید چه کار کنم کسی نمی دونه چه نرم افزاری نیازه؟؟؟
تو را به خدا اگه می دونید کوتاهی نکنید من چند سال پیش به دلیل مشکلی که برام پیش اومده بود
نتوانستم بازیش کنم حالا هم که امدم بازیش کنم این مشکل را داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون می شوم کمک کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما برای ذخیره کردن بازی باید برنامه Game for windows live رو نصب کنی که توی DVD های بازی هستش ... وقتی نصب کردی برو توی بازی و دکمه Home از روی کی بورد رو بزن تا بری توی لایو این برنامه و اونجا برای خودت یه اکانت آف لاین بساز .... همین .. بعدش دیگه بازی روی اون اکانت برای شما ذخیره می شه ...مثل کاری که برای GTA IV انجام داده می شد ... البته این بازی همیشه مشکل ذخیره کردن داشته و هیچ وقت هم برطرف نشد !!!
Hashem 289
23-02-2011, 13:35
نسخه دو این بازی قرار نیست برای pc بیاد ؟
نه قرار نیست بیاد
کلا نسخه یک بازی هم که منتشر شد یک استثنا بود
FOURTH RETURN
17-03-2011, 00:23
اون غول بیابونی روی ترن رو چطوری باید کشت؟
همون که دو رو ورش پر از خفاشه:grrr:
تا اونجایی که یادمه بید بره تو مسیر نور بعد میشه بهش شلیک کرد...
مخشو بزن
FOURTH RETURN
17-03-2011, 13:59
مخشو بزن
این که هر چی تیر میزنم تو سرش نمیمیره:13:تموم خشابارو خالی کردم تو سرش اما نمیمیره چه کار کنم؟؟؟؟؟
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
مخشو بزن
منظورت چیه توی مسیر نور برو؟ اون که یه جا وای نمیسه میاد دنبالت میکشت
اون رو باید کنارش یه نارنجک بندازی خفاش ها از کنارش میرن بعد شروع کن به تیراندازی !
campuzlit
20-03-2011, 11:04
آقا منم همین مشکل دوستمون رو دارم اون غول رو ترن با اون خفاشها چه جوری می میره؟
ما که هر کاری کردیم نمرد خفاشا رو از کنارش دور می کنم و تیر میزنم نمیمیره بعدش میاد آسفالتمون می کنه
ترینری تقلبی چیزی نداره این مرحله رو رد کنیم
بازیش خیلی باحاله اعصابم خورد میشه اگه نتونم تمومش کنم
گفتم دیگه : اون رو باید کنارش یه نارنجک بندازی خفاش ها از کنارش میرن بعد شروع کن به تیراندازی !
من خودم تو همین مرحله حدود 2 ساعت گیر کرده بودم !:31:
FOURTH RETURN
20-03-2011, 22:33
گفتم دیگه : اون رو باید کنارش یه نارنجک بندازی خفاش ها از کنارش میرن بعد شروع کن به تیراندازی !
من خودم تو همین مرحله حدود 2 ساعت گیر کرده بودم !:31:
قا فایده نداره نارنجک انداختم خفاشا میرن اما سریع برمیگردن تازه اون یارو غوله هم که بیکار نمیشینه میاد دنبالت و بهت تیر هم میزنه اگه کسی هست دقیقا توضیح بده باید چه کار کرد بیاد توضیح بده البته من با استفاده از ترینر این غول رو کشتم و بازی رو تموم کردم خیلی دوست داشتم بازی رو طبیعی تموم کنم اما نشد که نشد اما من یه اخلاقی دارم که اصلا دوست ندارم از کد تقلب و ترینر و از این جور مزخرفات استفاده کنم و سعی میکنم از این و اون بپرسم و تمام تلاشم رو بکنم و تا آخرین قطره خونم :31:مبارزه کنم بعد اگه نشد اونوقت با هزار اکراه و استخاره میرم دنبال کد تقلب و ترینر و از این جور مزخرفات اما اون دوستی که گفته ترینر میخواد برو پست 765 یا به این لینک برو و ترینر رو دانلود کن:
قا فایده نداره نارنجک انداختم خفاشا میرن اما سریع برمیگردن تازه اون یارو غوله هم که بیکار نمیشینه میاد دنبالت و بهت تیر هم میزنه اگه کسی هست دقیقا توضیح بده باید چه کار کرد بیاد توضیح بده البته من با استفاده از ترینر این غول رو کشتم و بازی رو تموم کردم خیلی دوست داشتم بازی رو طبیعی تموم کنم اما نشد که نشد اما من یه اخلاقی دارم که اصلا دوست ندارم از کد تقلب و ترینر و از این جور مزخرفات استفاده کنم و سعی میکنم از این و اون بپرسم و تمام تلاشم رو بکنم و تا آخرین قطره خونم :31:مبارزه کنم بعد اگه نشد اونوقت با هزار اکراه و استخاره میرم دنبال کد تقلب و ترینر و از این جور مزخرفات اما اون دوستی که گفته ترینر میخواد برو پست 765 یا به این لینک برو و ترینر رو دانلود کن:
ماشالا به این حس :دی آفرین به این اخلاق :دی چقدر هم به اخلاقت پایبندی ماشالا :دی
دقیقا کدوم چپترش؟کدوم ACT اش؟ بگو تا برم یک دور بیام بهت بگم چطوریه
FOURTH RETURN
21-03-2011, 23:43
ماشالا به این حس :دی آفرین به این اخلاق :دی چقدر هم به اخلاقت پایبندی ماشالا :دی
دقیقا کدوم چپترش؟کدوم ACT اش؟ بگو تا برم یک دور بیام بهت بگم چطوریه
توی پستهای بالایی توضیح دادم
havas_1980
22-03-2011, 00:00
قا فایده نداره نارنجک انداختم خفاشا میرن اما سریع برمیگردن تازه اون یارو غوله هم که بیکار نمیشینه میاد دنبالت و بهت تیر هم میزنه اگه کسی هست دقیقا توضیح بده باید چه کار کرد بیاد توضیح بده ...آدرس های زیر رو نگاه کنین:
milad_takjoo
22-03-2011, 12:07
سلام دوستان.من یازی رو گرفتم ولی وقتی اجرا میکنم error زیر رو میده....
you cannot run the game with modified executable code.please reinstall the game..
لطفا کمک کنین.من عاشق این بازیم...:41:
FOURTH RETURN
23-03-2011, 11:36
باید تاریخ کامپیوترتو برگردونی به سال 2008 و ضمنا بازی رو باید از اونجایی که نصبش کردی و از طریق اون آیکون قرمز رنگ که شبیه جمجمه انسانه و اسمش autorun هست اجرا کنی بعد play رو بزن و بازی کن اگه رفتی داخل بازی اما اجرا نشد هم باید Microsoft Games for Windows - LIVE رو از طریق زدن دکمه home در صحفه کلید اجرا کنی و یک اکانت آفلاین درست کنی ضمنا تنظیمات Games for Windows - LIVE رو بذار روی حالت auto sign in تا هر دفعه که وارد بازی میشی اتوماتیک sign in بشی البته اگر قبلا بازی ای روی سیستمت داشتی مثل جی تی ای که نیاز به ویندوز لایو داشته و قبلا توی ویندوز لایو اکانت آفلاین درست کردی نیازی به ساختن دوباره اکانت آفلاین نیست
FOURTH RETURN
23-03-2011, 14:08
مشکلات این بازی تمومی نداره این بار یونینستال کردن: آقا این بازی یونینستالنمیشه ایندفه چکار کنم؟:41:
ما اینجا داریم بازی میکنیم بصورت شبکه خیلی حال میده هر شب ساعت 8:30 جمع میشم همدیگه رو تکه تکه میکنیم
راستی واسه بخش چند نفره نقشه جدید اومده
نسخه ای که من دارم کامل و بی نقصه از همین سایت انجمن خریداری کردم
ما اینجا داریم بازی میکنیم بصورت شبکه خیلی حال میده هر شب ساعت 8:30 جمع میشم همدیگه رو تکه تکه میکنیم
راستی واسه بخش چند نفره نقشه جدید اومده
نسخه ای که من دارم کامل و بی نقصه از همین سایت انجمن خریداری کردم
کجایی عزیزم که ما هر شب بازی می کنیم. البته بیشتر Call of duty Black ops و Gears of war 2 بازی می کنم. گیمرتگت چیه؟ یک موقع قرار بذاریم یک warzone ای باهم بزنیم.
milad_takjoo
25-03-2011, 09:49
دوستان واسه pc چجوری باید آنلاین بازی کنم؟اگه میشه یه نفر توضیح بده.....
نمی دونم که میشه یا نه. فکر نکنم بشه. ولی خب به اینترنت وصل شو ، برو توی بازی ، قسمت versus بعدش برو تو بازی. ( فکر نکنم روی پی سی بیاد، سی دی کی می خواد احتمالا )
milad_takjoo
25-03-2011, 18:09
نمی دونم که میشه یا نه. فکر نکنم بشه. ولی خب به اینترنت وصل شو ، برو توی بازی ، قسمت versus بعدش برو تو بازی. ( فکر نکنم روی پی سی بیاد، سی دی کی می خواد احتمالا )
آره..میخواد....:41::41:
نمیشه اریجینال خرید؟
چرا نشه؟ میشه.
این از سایت آمازون با قیمت 80 دلار که تا بیاد ایران میشه 110 هزار تومن:
گوگل هم میده 40 دلار :
FOURTH RETURN
25-03-2011, 20:34
[QUOTE=Mobinoo;5964164]چرا نشه؟ میشه.
این از سایت آمازون با قیمت 80 دلار که تا بیاد ایران میشه 110 هزار تومن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگوگل هم میده 40 دلار :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/QUOTE
ارزششو نداره با این پول میشه دهها بازی خرید که تازه آنلاینشون هم رایگانه:27:
کجایی عزیزم که ما هر شب بازی می کنیم. البته بیشتر Call of duty Black ops و Gears of war 2 بازی می کنم. گیمرتگت چیه؟ یک موقع قرار بذاریم یک warzone ای باهم بزنیم.
من بندر عباسم تازه خود بندر نیستم 170 کیلومتر دورتر از بندر نزدیک دریای مکران اگه اومدی در خدمتیم به بچه ها میگم کمتر دست به اره بشن تا بازی دیرتر تموم بشه
milad_takjoo
27-03-2011, 09:28
]
ارزششو نداره با این پول میشه دهها بازی خرید که تازه آنلاینشون هم رایگانه:27:
میشه چند تا رو بگین....
Angel Of Darkness
27-03-2011, 11:07
میشه چند تا رو بگین....
قانونیاش اینان بدون مشکل و شبکه جهانی :
Saints Row 2
Marvel.Ultimate.Alliance
Borderlands
بقیشم یادم نیست غیر قانونیاشم با شبکه مجازی و شلوغو میتونی اینجا ببینی یه 500 تا 600 تا هست دوستاتم زیاد باشن 100 در 100 مشکل پلیر نداری :
milad_takjoo
28-03-2011, 16:55
دوستان تو نسخه pc اولش هیچ فیلمی نداره و یه دفعه مینویسه 14 years after e-day ......
میگم کسی فیلم اولش رو نداره؟
milad_takjoo
10-04-2011, 17:57
دوستان این غول اخرش نمیمیره...هر چی تیر میزنم زنده هست..همه رو هم یه سرش میزنم.....:41:
FOURTH RETURN
10-04-2011, 19:25
پست 786 و چندتا پست قبلیش به این مشکل مربوطه
assassins.creed700
19-06-2011, 13:31
خودت برو جلو نور تا خفاشا نتون بیان دنبالت . بعد با خیال راحت مخ هیولارو هدف بگیر و شلیک کن ! :20:
ارادتمند همه ی شما ! یا علی !
خودت برو جلو نور تا خفاشا نتون بیان دنبالت . بعد با خیال راحت مخ هیولارو هدف بگیر و شلیک کن ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارادتمند همه ی شما ! یا علی !
عموجون اینجوری که سه سال طول میکشه. باید موقع ریلود جای اون علامتی که مال تفنگه دوباره R بزنی بعد تیرا قوی میشه. اونوقت میمیره.من خیلی وقت پیش رفتمش ولی تا جایی که یادمه یه اسنایپر بود.تیرشو قدرتی کردم با 5-6 تا تیر کشتمش.
sima_6600
27-07-2011, 16:38
سلام دوستام من دیگه کم کم دارم دیونه میشم از بس با این بازی ور رفتم روی ویندوز 7 اجرا بشه من پچ بازی رو نصب کردم حالا این ارور رو میده
و این هم ارور دوم
کمک کنید من که دیگه نمیدونم چی کار کنم
sima_6600
28-07-2011, 22:07
کسی نبود کمک کنههههههههههههههههههههههه هههههه
sima_6600
31-07-2011, 11:00
کسی نیست کمک کنه مشکل من حل شه
سلام.من میخواستم توی کامپیوتر با پسر عمه م Co-op بازی کنم . چجوری میشه بازی کرد ؟ (توی ایکس باکس که راحت میشد ولی توی پی سی انگار نمیشه یا من یادم رفته !!! ) ممنون اگه کمک کنید :)
Zaghan_13
03-08-2011, 00:04
دوستان یه نفر بگه چجوری آنلاین بزنیم این بازی رو؟
سلام لطفا راهنمایی کنید دیگه.چه جوری میتونم gears رو انلاین یا co-op بازی کنم.
اگه از کرک 2011 ش باشه بهتره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
u-cant30me
29-12-2011, 20:54
سلام دوستان این بازی برای من اجرا میشه اما وسط بازی ناگهان سیستم هنگ میکنه و بازی رو میبنده...
ویندوزم 7 هستش ممنونم میشم کمکم کنید...:11:
CRIS Joon CR7
30-12-2011, 20:39
من بعد از کلی دست و پنجه نرم کردن با انواع اقسام ترفند ها و پچ ها و ...:2::2::2::2::2:
تازه ویندوزم 7 هستش تازشم 64 بیت:18::18::18::18:
نتونستم اجراش کنم
یه شب ساعت 12 بود رفتیم لالا کنیم گفتم بزار ببینم اجرا میشه البته قبلش 1000 تا صلوات نذر کردم دیدم اجرا شد نشستم یه نیم ساعت بازی کردم بعدش رفتم خوایبدم
خلاصه باید روش کار کنی غیر ممکن نیست ولی سخته
مشکلت هم فکر کنم از کرک باشه:11:
aylar6888
10-01-2013, 02:04
سلام :
دوستانی که بازی GEARS OF WAR 1 رو بازی کردن میتونن بگن اوی اواخر بازی توی قطار که یه غول بیابونی هست که کلی خفاش دور سرش میچرخن رو چجوری باید از بین ببرم؟الان چند روزه کلافه م کرده و نمیتونم هیچ جوری ازش رد بشم...
ممنون:n16:
Khan gholi
10-01-2013, 13:01
سلام :
دوستانی که بازی GEARS OF WAR 1 رو بازی کردن میتونن بگن اوی اواخر بازی توی قطار که یه غول بیابونی هست که کلی خفاش دور سرش میچرخن رو چجوری باید از بین ببرم؟الان چند روزه کلافه م کرده و نمیتونم هیچ جوری ازش رد بشم...
ممنون
:n16:
درست یادم نیست چون ماله چهار سال پیشه ولی باید با نور افکن اخر کوپه است دورش بندازی که خهفاش ها ازش دور شن بعدش بهش تیر اندازی کنی , یه 4 تا 6 باری انجام بدی میمیره,بالاخره غول اخره دیگه
سلام :
ممنون:n16:
اون باس آخره دیگه ردش کنی بازی تمومه. اما بدبختانه کمی سخته و سرعت عمل بالایی می خواد. باید فاصله ت رو باهاش حفظ کنی و دائم پشت جعبه ها پناه بگیری. البت باید حواست به نور هم باشه. عملا استفاده از مسللی که ته واگنه غیر ممکنه چون 2 ثانیه بهت وقت میده بزنیش........ اما من خودم حوصله اینا رو نداشتم. بعضی وقتا پشت یه جعبه کوچیک سمت راست که همون اوابل واگن هست پناه می گرفتم. اون می رسید بالا سرم ، جالبه که در همون حالت پناه گرفته وقتی بهش شلیک می کردم بهش می خورد اما گلوله های اون به من نمی خورد. دیگه با بدبختی اینطوری ردش کردم:n02:
mahyarSAMSUNG
10-01-2013, 20:09
ما که دانلودش کردیم هرکاری کردیم یه پروفایل نمیساخت که بازی رو سیو کنه تازه هرچی تو تنظیمات تصویر میرفتم رزولشن و دیگر تنظیمات تغییر نمیکرد .. :n03:
ما که دانلودش کردیم هرکاری کردیم یه پروفایل نمیساخت که بازی رو سیو کنه تازه هرچی تو تنظیمات تصویر میرفتم رزولشن و دیگر تنظیمات تغییر نمیکرد .. :n03:
یادم نیس درس :n13: ولی فک کنم باید جداگانه یه گیم لایو براش دانلود کنی تا بزاره پروفایل بسازی و سیو کنی.
FOURTH RETURN
15-01-2013, 01:09
باید یک اکانت آفلاین ویندوز لایو بسازی
سلام :
ممنون
:n16:
من که مرحله آخرش رو با کدتقلب رد کردم حوصلشو نداشتم
باید یک اکانت آفلاین ویندوز لایو بسازی
باید انویدیا فیزیک ایکس رو نصب کنی احتمالا البته درایورهای جدید انویدیا خودشون اونو دارن تاریخ کامپیوترت هم باید برگردونی به سال 2008 تا اجرا بشه ضمنا باید بازی رو از آیکونی که تو محل نصب بازیه اجرا کنی اون آیکونی که تو دسکتاپه بازی رو اجرا نمیکنه
azaramir
15-01-2013, 08:33
مرحله اخرش ادمو عصبي ميكنه من هرچي نانجك داشتم انداختم روش تا كارشو تموم كردم
mahyarSAMSUNG
18-01-2013, 19:54
یادم نیس درس :n13: ولی فک کنم باید جداگانه یه گیم لایو براش دانلود کنی تا بزاره پروفایل بسازی و سیو کنی.
آخه من هزار جور بازی دیگه هم روی هارد دارم پس 100 در 100 phizix رو نصب دارم و پیش نیازهای دیگه رو ... حتی یادمه وقت بازی رو باز میکردم اون پایین نوشته بود f2 رو بزن که پروفایل بسازی ولی هرچی اف2 رو میزدم هیچی نمیشد ... حتی دکمه home رو هم میزدم که اونطوری پروفایل بسازم ولی بازم چیزی از اون بالا باز نمیشد :n28:
FOURTH RETURN
19-01-2013, 15:27
شاید کرکت مشکل داره یه کرک دیگه امتحان کن تا اکانت آفلاین نسازی بازی کردن غیرممکنه
aylar6888
15-02-2013, 01:49
سلام :
دوستان این ترینر چجوری کار میکنه؟
توی فایلش نوشته موقع شروع کلیک کنید روی اف 1 گمونم که صدای اکتیویتد که باید بگه رو میگه اما بعدش دیگه چیکار باید کرد؟؟؟چون هیچ گزینه ای جایی نداره...
من تا حالا از ترینر و کد تقلب استفاده نکردم ممنون میشم راهنماییم کنین...
من این ترینر رو دانلود کردم.ترینر دیگه ای هم داره؟؟
Khan gholi
15-02-2013, 05:35
سلام :
دوستان این ترینر چجوری کار میکنه؟
توی فایلش نوشته موقع شروع کلیک کنید روی اف 1 گمونم که صدای اکتیویتد که باید بگه رو میگه اما بعدش دیگه چیکار باید کرد؟؟؟چون هیچ گزینه ای جایی نداره...
من تا حالا از ترینر و کد تقلب استفاده نکردم ممنون میشم راهنماییم کنین...
من این ترینر رو دانلود کردم.ترینر دیگه ای هم داره؟؟
اگه تا حالا استفاده نکردی,الانم استفاده نکن چون از گیم هیچی حالیت نمیشه.
برای استفاده اول بازی رو اجرا می کنی وبعد دکمه F1 می زنی.سه تا دکمه numpad 1,2,3(دکمه های سمت راست کیبورد) رو که بزنی اولی رو نمیدونم ولی دومی بهت مهمات و سومی اسلحه با قدرت زیاد میده.اگر اجرا کردی کار نکرد ترینر با نسخه کرکت هماهنگ نیست
mehdi30nema
20-07-2013, 11:03
بچه ها من این بازی رو چهار پنج سال پیش روی PC نصب کرده بودم و بازی هم میکردم ، الان هوس کردم دوباره نصبش کنم ولی اینبار روی لپ تاپم ریختم نصب کردم ولی موقع اجرا ارور میده و میگه :
the program can't start because xlive.dll is missing form your computer.
حالا چه طور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
بچه ها من این بازی رو چهار پنج سال پیش روی PC نصب کرده بودم و بازی هم میکردم ، الان هوس کردم دوباره نصبش کنم ولی اینبار روی لپ تاپم ریختم نصب کردم ولی موقع اجرا ارور میده و میگه :
the program can't start because xlive.dll is missing form your computer.
حالا چه طور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
از ارور معلومه که فایل xlive.dll حذف شده و نیست فکر کنم همراه نسخه پی سی این بازی یه فایل نصب ایکس باکس لایو هست که باید نصب کنی دقیق یادم نیست ولی همین اسم رو داره باید این نرم افزار رو نصب کنی یادمه همراه با چند بازی اینو دیدم رو یه دیسک gta iv هین لایو رو دیدم نصب شده بود
motad333
20-05-2014, 06:29
سلام دوستان
من این بازی رو از سایت پیسی دانلود گرفتم و برنامه های جانبیش رو هم از اونجا و سایتهای دیگه گرفتم
میرم تو بازی ولی f1 و home هیچکاری نمیکنن و به خاطر نداشتن پروفایل نمیتونم صفحه نمایش یا دکمه ها رو تنظیم کنم
آنتی ویروس و فایروال رو هم خاموش کردم ولی نتیجه نداشت
برنامه های لایو رو هم نصب کردم و باهاشون اکانت ساختم ولی بازم هیچی
حتی از برنامه تانگل هم استفاده کردم ولی بازم:n03:
ویندوزم هم 7 هست
لطفا یکی راهنماییم کنه:n28:
master_armin
19-08-2018, 18:22
سلام
اقا من یه مشکل خیلی عجیب دارم
من روی سیستم های گیم نتم با این مشخصات
cpu core i3
ram 4
graphic 2g gfroce 750
و نسخه blackbox بازیو دانلود و نصب کردم حالا مشکل اینه وقتی بازیو میزنم برای اجرا حدود 4 5 دقیقه بععد میره توی بازی وقتی هم دوباره کلیک میکنم میگه بازی اجرا هست windose live و ساپورت اینام همه نصب
بنظرم من مشکل از کرک بازیه اگه کرک سالم از بازیو دارید بیزحمت برام بزارید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.