PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Gears of War

صفحه ها : 1 [2] 3 4

Masoud King
10-03-2008, 18:12
من این بازی رانصب کردم کرک ان هم نصب کردم وقتی بازی داخل بازی می شوم بعد 5 ثانیه از دموی اولیه از بازی می اید بیرون به نظر شما مشکل از کجاست در ضمن بعد از بیرون امدن از بازی در صفحه دسکتاپ ویستا پیغام میده این خطا را به ماکرو سافت گزارش دهید به نظر شما مشکل از ویندوز ویستا است یا بازی در ضمن سیستم من این چنین است
amd x2 4600
vga:8600gt xfx
ram: 2gb patriot

به احتمال زياد بايد از ويندوزت باشه چون من باسيستس ضعيف تر ازيكيه شما به خوبي اجرا ميشد

poloton7
13-03-2008, 12:15
به احتمال زياد بايد از ويندوزت باشه چون من باسيستس ضعيف تر ازيكيه شما به خوبي اجرا ميشد

اخه مشکل اینجاست که من وقتی ویندوز ویستا را نصب کردم اولین کاری که کردم این بازی را نصب کردم قبل از ان هیچ نرم افزار یا بازی دیگری نصب نکردم--ممنونم که راهنمایی کردید

Paradise_human
13-03-2008, 23:43
سلام آقایون من gears of war رو تازه گرفتم ولی هروقت میرم تو بازی بعد از 2 دقیقه میندازتم بیرون.
این پیغامو میده:
WarGame-G4WLive یک اروری در رابطه با این فیل هستش.
آیا راه حلی پچی چیزی داره که این مشکل رو حل کنه.

byebye
14-03-2008, 07:21
همش به خاطر تبديل شدن نسخه به pc و اينكه ويندوزهاي ما اصل نيستند و كرك ها خوب جواب نميدن ///

Abolfazl3007
14-03-2008, 10:34
دوستان من این فایل save رو کجا کپ کنم؟
اگه کپی کنم تمام act ها باز میشه؟
چون من کپی کردم اثر نداشت

toraj
14-03-2008, 10:37
سلام آقایون من gears of war رو تازه گرفتم ولی هروقت میرم تو بازی بعد از 2 دقیقه میندازتم بیرون.
این پیغامو میده:
WarGame-G4WLive یک اروری در رابطه با این فیل هستش.
آیا راه حلی پچی چیزی داره که این مشکل رو حل کنه.

دوست عزيز بايد كرك بازي رو نصب كني نسخه 1.1 بعد آنتي ويروس و فايروال رو هم غير فعال كني تا از بازي نياد بيرون.

toraj
14-03-2008, 10:40
دوستان من این فایل save رو کجا کپ کنم؟
اگه کپی کنم تمام act ها باز میشه؟
چون من کپی کردم اثر نداشت

بايد اينجا كپي كني البته مخفي هستش بايد اول از حالت مخفي درش بياري.

C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive

toraj
14-03-2008, 10:42
اخه مشکل اینجاست که من وقتی ویندوز ویستا را نصب کردم اولین کاری که کردم این بازی را نصب کردم قبل از ان هیچ نرم افزار یا بازی دیگری نصب نکردم--ممنونم که راهنمایی کردید

دوست عزيز اول بازي رو كامل حذف كرده بودي وقتي ويندوز رو عوض كردي. وقتي بازي رو كامل حذف كني بدون مشكل بازي نصب ميشه رو ويستا در ضمن مشكل شما از كرك بازي كرك نسخه 1.1 رو نصب كني مشكلت حل ميشه.

Abolfazl3007
14-03-2008, 10:54
آقا نشد
رفتم به این آدرس C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
تو پوشه xlive چند تا فایل عجیب بود من این فایل save کپی کردم تاثیری نداشت و در ضمن هیچ گزینه copy & replace هم نیومد

toraj
14-03-2008, 13:46
آقا نشد
رفتم به این آدرس C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
تو پوشه xlive چند تا فایل عجیب بود من این فایل save کپی کردم تاثیری نداشت و در ضمن هیچ گزینه copy & replace هم نیومد

شما از كدو فايل سيو استفاده ميكنيد اگر منظورتون چك پوينت هست بايد بري تو \Documents and Settings\user
پوشه my game و اونجا gears of war رو پيدا كن يه پوشه داره به نام check point بايد بري توش و اونجا سيوها رو كپي كني.

Abolfazl3007
14-03-2008, 14:00
من از فایل save که در صفحه ی 24 معرفی شد استفاده میکنم
یه فایل فشرده است که 3 فلدر WarGame____Engine_____Binaries وجود داره
در پوشه wargame یه فلدر به نام Checkpoints هست که توش خالیه و چیزی برای کپی نیست
من نمیدونم چه کار کنم؟

yoosef_st
14-03-2008, 14:15
اگر منظورت اون فایلی که من آپ کردمه که من کل فولدر سیو بازی رو به طور کمپلت زیپ کردم و برای شما قرار دادم. دیگه نمیدونم کجاش چیه و چی نیست.
چند تا دیگه از بچه ها هم داون کردن مشکلی نداشتن.

RAMINET
14-03-2008, 15:39
دوستان عزیز این تاپیک خیلی شلوغ و گیج کننده شده!!!!!!!!!!!!
من از یک عزیزی که اطلاعات کامل و دقیقی داشته باشه تقاضا میکنم همه سوالات زیر رو به دقت و کامل جواب بده تا دیگه کسی مثل من مجبور نشه کل تاپیک رو بخونه تا بفهمه چی به چیه!!!!!!!!!!!!
خواهشا اگه مطمئن هستین جواب بدین تا یه مرجع خوب واسه همه بشه
ممنون:
1) موقع نصب بازی ممکن است با چه error هایی مواجه بشیم و اگر مواجه شدیم چه کار باید بکنیم(با ذکر error)
2)در حین بازی اگر با مشکل save روبرو بودیم چه کار باید بکنیم؟
3)بازی رو در ویستا نصب کنیم یا xp ؟کدوم مشکلات احتمالیش کمتره؟!
4)کرک بازی که ازش نام برده شده کارش چیه و از کدوم لینک دانلود کنیم؟!
5)اگر در حین بازی بیرون پرید راه حلش چیه؟(توضیح کامل)
6)اگر مشکل دیگه ای هم است که من خبر ندارم لطفا با راه حلش اینجا ذکر کنید

عزیزی که جوابها رو میدونه لطفا فقط در یک پست همه رو بگه تا دوباره پراکندگیه مطالب نداشته باشیم!!
(فقط در یک پست)
ممنون

yoosef_st
14-03-2008, 16:07
من جواب تمام سوالات شما رو میدم:
1. 2. 4. 5. 6. همشون جوابش میشه: من Dvd مدیاتک گرفتم هیچ مشکلی نداشت.
3. ترجیحا ویستا. اما تو Xp هم مشکلی نداره.

Iman_hich
15-03-2008, 21:30
ُسلام
من تو اين بازي گير كردم!!!!
يعني وقتي بازي رو تا به جايي ميرم بعد كه خارج ميشم سيو نكرده!!!!!
Account هم ساختم ولي بازم اينطوره؟
لطفا كمك كنيد

yoosef_st
15-03-2008, 21:44
اگر سیو بازی رو میخوای اینجا هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

end_of_world
15-03-2008, 21:56
ُسلام
من تو اين بازي گير كردم!!!!
يعني وقتي بازي رو تا به جايي ميرم بعد كه خارج ميشم سيو نكرده!!!!!
Account هم ساختم ولي بازم اينطوره؟
لطفا كمك كنيد
دوست عزيز شما ببين شايد گزينه Auto Save غيرفعال باشه:46:

Iman_hich
15-03-2008, 23:26
نه عزيزم فعال!!
نمي دونم چي كار كنم؟؟؟:19:

end_of_world
16-03-2008, 00:56
نه عزيزم فعال!!
نمي دونم چي كار كنم؟؟؟:19:
خب شما يه چك بكن ببين اين بازي پوشه سيواش كجاست
چك كن بعد از سيو كردنت فايل سيو اونجا قرار مي گيره يا نه؟:46:

Iman_hich
16-03-2008, 11:23
مگه تو خود پوشه بازي نيست؟
اگه اونجا باشه نه چيزي سيو نمي كنه:13:

Amin Asterix
16-03-2008, 12:01
ای بابا این بازی مشکل داره برادر من.فک کنم اون اوایل میگفتن باید با F1 یک پروفایل بسازی.
من که به همه همینو میگم اما تا حالا کسی نگفته جواب داده یا نداده!!

yoosef_st
16-03-2008, 13:28
این قضیه F1 و پروفایل و این برنامه ها چیه؟ پس چرا ماله من از این برنامه ها نداشت؟

Masoud King
16-03-2008, 19:35
ای بابا این بازی مشکل داره برادر من.فک کنم اون اوایل میگفتن باید با F1 یک پروفایل بسازی.
من که به همه همینو میگم اما تا حالا کسی نگفته جواب داده یا نداده!!

آره منم دفه اول که بازی کردم بعدش دیدم سیوا پاک شدن بعدش یه پروفایل درست کردم دیگه پاک نشدن!!!!!

RAMINET
25-03-2008, 11:03
دوستان خواهشا کمک کنید من به پیشنهاد یکی از عزیزان رفتم dvd مدیا تک گرفتم تا دیگه مشکلی نداشته باشه!!اما متاسفانه داره پدرم سر این بازی در میاد!!!!!
1-بعد از نصب بازی و اجرای اون(البته در ویستا) ناگهان وسط منوها و بازی صدا قطع میشه و دیگه صدا نداره!!!!
2-وارد بعضی تنظیمات که میشم(مثل گرافیک یا صدا) یه دفعه کلیدها قفل میکنند و هر چی esc میزنم دیگه بیروم نمیاد!!!!
3-هر چی f1 میزنم تا پروفایل درست کنم هیچ تاثیری نداره و عملا کلید f1 کار نمیده توی بازی!!!!!
اگه پروفایل نتونم درست کنم دیگه نمیتونم کلیدهای کنترل و کیبرد رو به دلخواه تغییر بدم و شاید حتی نشه توی بازی save کرد دیگه!!!!!
میگین چه کار کنم؟مربوط به dvd میشه یا اشکال با ویستاداره یا اصلا قلق خاصی داره که من بلد نیستم؟!!!

yoosef_st
25-03-2008, 12:44
رامین جان من توی XP هیچ کدوم از این مشکلات که شما میگی رو نداشتم. تمام دکمه ها هم درست کار میکرد. مشکل قطع صدا هم نداشتم. حالا چرا انقدر گیر دادی به Vista? این بازی فقط یه آپشن برای DX10 داره که اونم فکر نکنم خیلی تاثیری داشته باشه.

mohsentanha
25-03-2008, 13:37
دوستان خواهشا کمک کنید من به پیشنهاد یکی از عزیزان رفتم dvd مدیا تک گرفتم تا دیگه مشکلی نداشته باشه!!اما متاسفانه داره پدرم سر این بازی در میاد!!!!!
1-بعد از نصب بازی و اجرای اون(البته در ویستا) ناگهان وسط منوها و بازی صدا قطع میشه و دیگه صدا نداره!!!!
2-وارد بعضی تنظیمات که میشم(مثل گرافیک یا صدا) یه دفعه کلیدها قفل میکنند و هر چی esc میزنم دیگه بیروم نمیاد!!!!
3-هر چی f1 میزنم تا پروفایل درست کنم هیچ تاثیری نداره و عملا کلید f1 کار نمیده توی بازی!!!!!
اگه پروفایل نتونم درست کنم دیگه نمیتونم کلیدهای کنترل و کیبرد رو به دلخواه تغییر بدم و شاید حتی نشه توی بازی save کرد دیگه!!!!!
میگین چه کار کنم؟مربوط به dvd میشه یا اشکال با ویستاداره یا اصلا قلق خاصی داره که من بلد نیستم؟!!!
من یه دفعه تا act4رفته بودم که این مشکل تو اکس پی برام پیش اومد و دقیقا همین طوری بود که شما گفتی هر کاری هم که کردم نشد برای همین دوباره نصبش کردم و بازی رو از اول شروع کردم
در ضمن برای من یه مشکل دیگه ای که داشت الکی از بازی میومد بیرون وارور ایکس لایو رو می داد
ولی در کل ارزش 10 15 دفعه بازی کردن رو داره خیلی بازیش قشنگه:10:

yoosef_st
25-03-2008, 15:52
ای بابا پس چرا من هیچ دوم از این مشکلای خرچنگ قوقرابه یه شما رو نداشتم؟!؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](44).gif

mohsentanha
25-03-2008, 23:34
اقا یوسف فکر کنم شما این بازی رو یه بار تمومش کردی
در ضمن من تا حالا فکر می کردم که از سیستم منه که این مشکلات رو داره

yoosef_st
26-03-2008, 00:13
بله محسن جان. تمومش کردم و خوشبختانه (شاید هم متاسفانه!!) هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتم. یه چیزی هم بگم. تا حالا زیاد سابقه داشته که فقط من تو یه بازی مشکل داشته باشم. اما هیچ وقت سابقه نداشته که فقط من باشم که مشکل نداشته باشم. حالا نمیدونم چی شده که این بازی با من از در دوستی در اومده!!!

RAMINET
26-03-2008, 10:40
دوستان عزيز من اگه بتونم با زدن f1 پروفايل بسازم همه چي حله و ديگه مشكلي ندارم اما قضيه همينه كه نميشه پروفايل ساخت فقط بار اول كه نصب و اجرا كردم خوشبختانه شد و من با زدن f1 پروفايل ساختم و بازي عالي بود اما بار دوم به بعد كه رفتم بازي كنم اصلا كليد f1 عمل نميكرد و هر چي ميزنم هيچ اتفاقي نمي افته!!!!!!!!!!!!
اگه بازي رو پاك كنم و دوباره نصب كنم بازم بار اول همه چي خوبه و f1 كار ميكنه اما بار دوم ديگه كار نميده و نميشه sign in كرد!!!!!!!!!!!!
خواهشا كمكم كنيد
من امروز روي xp نصبش ميكنم و خبرش رو بتون ميدم شايد به قول يوسف عزيزم با xp مشكلي نداشته باشه!!!

daren
26-03-2008, 14:42
سلام برو بچ
کسی کد تقلبشو داره؟

toraj
26-03-2008, 17:13
دوستان عزيز من اگه بتونم با زدن f1 پروفايل بسازم همه چي حله و ديگه مشكلي ندارم اما قضيه همينه كه نميشه پروفايل ساخت فقط بار اول كه نصب و اجرا كردم خوشبختانه شد و من با زدن f1 پروفايل ساختم و بازي عالي بود اما بار دوم به بعد كه رفتم بازي كنم اصلا كليد f1 عمل نميكرد و هر چي ميزنم هيچ اتفاقي نمي افته!!!!!!!!!!!!
اگه بازي رو پاك كنم و دوباره نصب كنم بازم بار اول همه چي خوبه و f1 كار ميكنه اما بار دوم ديگه كار نميده و نميشه sign in كرد!!!!!!!!!!!!
خواهشا كمكم كنيد
من امروز روي xp نصبش ميكنم و خبرش رو بتون ميدم شايد به قول يوسف عزيزم با xp مشكلي نداشته باشه!!!

دوست عزيز وقتي بازي رو اجرا ميكنيد آنتي ويروس و فايروال رو غير فعال كنيد البته من با همه ي اين مشكلات بازي رو تموم كردم.

RAMINET
26-03-2008, 20:33
خب با نهایت خوشحالی باید بگم اخرش تونستم بازی رو بدون مشکل و عالی اجرا کنم میدونید چه جوری؟
با نصب در xp
با کمال جرات میگم این vista آشغاله!!!!!
به درد بازی که نمیخوره شاید واسه کارای دیگه مناسب باشه!!!!! من نه تنها این بازی بلکه fifa08 رو هم در ویستا با مشکل و باگهای گرافیکی اجرا میکردم اما در xp همه بازیها عالی هستن اینو باور کنید!

daniyal62
26-03-2008, 23:28
من نمیدونم چرا وقتی از بازی خارج میشم و دوباره وارد بازی میشم
سیوام پاک میشه!
کسی میدونه مشکل از چیه؟
پروفایل هم درست کردم اما مشکل برطرف نشد:41:

havas_1980
26-03-2008, 23:39
خب با نهایت خوشحالی باید بگم اخرش تونستم بازی رو بدون مشکل و عالی اجرا کنم میدونید چه جوری؟
با نصب در xp
با کمال جرات میگم این vista آشغاله!!!!!
به درد بازی که نمیخوره شاید واسه کارای دیگه مناسب باشه!!!!! من نه تنها این بازی بلکه fifa08 رو هم در ویستا با مشکل و باگهای گرافیکی اجرا میکردم اما در xp همه بازیها عالی هستن اینو باور کنید!
دوست عزیز! با اینکه شما با وجود این سیستم نتونستید این بازی رو درست اجرا کنید ولی لازم نیست که به اون توهین بشه چون ویستا فقط برای بازی کردن نیست.
من تعصبی به محصولات این شرکت (Microsoft) ندارم که از اون تعریف کنم. ولی جدا از من خیلیها نظر شما رو قبول ندارند و با اومدن SP1 , افراد بیشتری XP رو ول میکنن تا بالاخره رو به ویستا بیارند.

RAMINET
27-03-2008, 11:33
دوست عزیز من سیستمم اینه:
cpu 3.6 full
3 gig ram
geforce 8400
250 hdd
لب تابم اینه:
2.2 core 2 due
2 ram
geforce 8400

فکر کنم هر دوشون واسه این بازیهایی که اسم بردم مناسب و خوب هستن پس مشکل سیستم ندارم!!!!!
اگر میگم vista اشغاله برای بازی حتما با دلیل حرف میزنم!!!
xp هم راحت تره هم مشکلات ویستا رو نداره من حتی تونستم کرایسیس رو در لب تاب خودم با مشخصات medium با 20 fps و روون اجرا کنم و مشکلی هم نداشتم(البته این یکی رو در ویستا)
به هر حال من به همه عزیزان توصیه میکنم اگر نتونستید هر بازی رو در ویستا اجرا کنید به جای گرفتن پچ و ....
سراغ xp برید و با خیال راحت از بازی لذت ببرید!!!!!

toraj
27-03-2008, 23:16
cpu 3.6 full
3 gig ram
geforce 8400
250 hdd
لب تابم اینه:
2.2 core 2 due
2 ram
geforce 8400

فکر کنم هر دوشون واسه این بازیهایی که اسم بردم مناسب و خوب هستن پس مشکل سیستم ندارم!!!!!
xp هم راحت تره هم مشکلات ویستا رو نداره من حتی تونستم کرایسیس رو در لب تاب خودم با مشخصات medium با 20 fps و روون اجرا کنم و مشکلی هم نداشتم(البته این یکی رو در ویستا)
به هر حال من به همه عزیزان توصیه میکنم اگر نتونستید هر بازی رو در ویستا اجرا کنید به جای گرفتن پچ و ....

دوست عزيز بعضي از بازيها هنوز با ويستا مشكل دارن ولي اين دليل بد بودن ويستا نيست در ضمن گرافيك شما براي بازي خيلي مناسب نيست البته بازيهاي جديد.

moby
28-03-2008, 07:53
دوستان سلام من هم در این بازی با مشکل سیو روبرو بودم که تونستم به کمک شما این رو حل کنم و از همه دوستانی که کمک کردن کمال تشکر رو دارم

daren
29-03-2008, 17:36
با تشکر از جواب های قبلیتون!
اگه زحمتی نیست لطفا بگید چرا با وجود اینکه با یه پروفایل جدید بازی رو با دو مد casoul و insane رفتم اچیومنتام هچکدوم باز نشده؟

havas_1980
29-03-2008, 18:59
با تشکر از جواب های قبلیتون!
اگه زحمتی نیست لطفا بگید چرا با وجود اینکه با یه پروفایل جدید بازی رو با دو مد casoul و insane رفتم اچیومنتام هچکدوم باز نشده؟دوست عزیز! پیدا کردن همه 33 تا Cog Tags باعث میشه که قسمت Achievement بازی باز بشه.
Cog Tags دراین بازی اون طور که من فهمیدم پلاکهای بر جا مونده از سربازهاس که به صورت Secret تو بازی پخش شده.

Oracle_Eldorado
29-03-2008, 21:06
cpu 3.6 full
3 gig ram
geforce 8400
250 hdd
لب تابم اینه:
2.2 core 2 due
2 ram
geforce 8400

دوست عزیز کارت گرافیک شما آنچنان بالا نیست که میخوای Fifa 08 رو روی ویستا بدون مشکل اجرا کنی !
البته من قصد توهین به شما رو ندارم . فقط برای آگاهی بیشترتون میگم .
من خودم 8600GT دارم . تاحالا نشده بازی روی ویستا نصب کنم مشکل گرافیکی داشته باشم .
تازه آخرین درایور کارت گرافیک هم هنوز نصب نیست !
بعدشم من حدس میزنم کارت گرافیک شما GS است !
اینم یه مدرک برای اینکه ویستا بهتر هست نسبت به XP :
شما Assassin's Creed رو روی 2 تا ویندوز تست کردی ؟
اگه تست کرده باشی میفهمی من چی میگم .
تازه بزار SP1 ویستا بیاد ! اون وقت دیگه کاملا بر میگردی روی ویستا !

yoosef_st
29-03-2008, 21:46
من تا حالا 2 نسخه ویستا گرفتم (یکیش به اسم Sp1 بود همین یک ماه پیش گرفتم) یکی از دیگری آشغالتر.

mohsentanha
29-03-2008, 22:05
من تا حالا 2 نسخه ویستا گرفتم (یکیش به اسم Sp1 بود همین یک ماه پیش گرفتم) یکی از دیگری آشغالتر.
من هم کار می کنم با ویستا زیاد مشکل نداره در ضمن شاید از یه نظراتی بد باشه ولی نقاط قوت بسیار زیادی داره
هر کی یه نظری داره
البته نباید زود قضاوت کنین درست نیست:10:

uda
31-03-2008, 02:00
میخواستم بدونم در بازی gears of war مرحله pale horse باید چکار کنم و اینکه save این بازی کجا ذخیره میشود
ممنون

اگر مشکلم را در تایپک اشتباه مطرح کردم راهنماییم کنید

S A A M
31-03-2008, 11:00
GEARS OF WAR : THE MOVIE
سلام !
بالاخره بعد از مدت ها اطلاعات جديدي از فيلم Gears Of War به دست امد
سايت ComingSoon.net اين شانس پيدا كرد با Wyck Godfrey كه يكي از عوامل فيلم هست و در كارنامه خودش تهيه كنندگي اثاري همچون i robot . AVP . داشته يك گفتگو كوتاه داشته باشه
وي ميگه : ما نمايشنامه رو تكميل كرديم و در حال حاضر در حال انتخاب كارگردان هستيم . ما بسيار اميدواريم كه در اوايل سال ديگه پروژه رو شروع كنيم و براي نمايش در تابستان 2010 اونو اماده كنيم
فيلم اين اثر در مارچ 2007 به تاييد رسيد توسط New Line Cinema { كه در حال حاضر يه بخش از Warner Bros هست } . Stuart Beattie كه كارنامه خودش كار نويسندگي 3 گانه دزدان درياي كارائيب داشته ماموريت تطبيق دادن پروژه رو بر عهده گرفت و كار تهيه كنندگي بر عهده كمپاني Temple Hill Entertainment قرار گرفت .
اين بازي در زمان عرضه به پر فروش ترين بازي 360 تبديل شده و در بيشتر از 3 ميليون فروش پيدا كرد و داستان درباره مبارزه انسان ها با گروه بي شمار موجودات فضايي Locust هست .
در حال حاضر Cliff Bleszinski خالق بازي در حال كار با Stuart Beattie براي ساخت فيلم هستند .
اما بهتره يه نگاه كوتاهي به پرونده اين دو نفر بيندازيم
Wyck Godfrey در سابقه خودش تهيه كنندگي اثار معروفي همچون Behind Enemy Lines . Eragon .AVP: Alien vs. Predator و I, Robot رو داشته سر وي بسيار شلوغ و از پروژه هاي بزرگ وي ميتوان به GOW و PARKOUR نام برد
اما Stuart Beattie كار نويسندگي 3 گانه Pirates of the Caribbean و 30 Days of Night بر عهده داشته و پروژه زيادي فعلا در دست داره كه ميتوان به بازي معروف Midway يعني Spy Hunter نام برد
بهتره تا اطلاعت جديد تر منتظر بمونيم
اما يك كامت خيلي جالب رو هم توي سايت منبع گذاشته بودند كه خوندنش خالي ازلطف نيست . جاله كه خيلي ها با اين نظر موافق بودند.

منبع:

Hsnti
31-03-2008, 13:47
سلام
اقا یه دوتا سوال داشتم
1- اینکه چرا نصب بازی روی ویستا خیلی بیشتر از ایکس پی طول میکشه؟
2- این بازی رو من هم در ویستا هم در ویستا نصب کردم تو ایکس پی مشکل نداره ولی تو ویستا بعضی وقتها یهو یه افت فریم داره البته نه زیاد ( حدود یه ثانیه) بخصوص هنگام Checkpoint ولی تو ایکس پی نه!
اینم بگم سیسستم خوبی دارم که بازی کرایسیس رو با حداکثرگرافیک تونستم بازی کنم

CPU E 8400
VGA NX 8800Gt-OC (512MB)
Crucial 2GB (2*1GB) 1066MHZ

daren
05-04-2008, 19:43
سلام
رفتن با دومنیک (dom) هم جزو Achievement ها هستش؟

LORD SCORPIAN
06-04-2008, 19:49
من تو مرحله ای که مارکوس و دومنیک با هم رو یه قطار می پرن و آخرش باید یه نفر به اسم Raam رو بکشن گیر کردم نمیدونم باید چطوری اونو بکشم اگه کسی با جزئیات راهنماییم کنه خیلی ممنون میشم دو روزه اونجا موندم.

havas_1980
06-04-2008, 19:58
من تو مرحله ای که مارکوس و دومنیک با هم رو یه قطار می پرن و آخرش باید یه نفر به اسم Raam رو بکشن گیر کردم نمیدونم باید چطوری اونو بکشم اگه کسی با جزئیات راهنماییم کنه خیلی ممنون میشم دو روزه اونجا موندم.
برای کشتن Raam لازمه Kryll هایی که دورش میچرخن و مثل حفاظ از اون مراقبت میکنن رو با شلیک کردن دور کنی و بعد از پراکنده شدن Kryll ها, Raam رو هدف بگیری.
سریعترین راه ممکنه برای نابود کردن Raam اینه که 4 بار پشت سر هم, طرفش نارنجک پرت کنی. در روشنایی موندن هم یادت نره.

*PiNk PaNTHeR*
06-04-2008, 20:06
البته کارتون رو برای کشتن RAAM راحت کنید. در همون اکت اخر، Hostileـهای زیادی هستن که Crossbow Bolt حمل میکنن. این تیرکمون رو بردارید و تا به RAAM میرسید همراش داشته باشید. بعد در هنگام نبرد با RAAM، زیر نور به سمت جعبه ی زیر برید و سنگر بگیرید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونوقت با Crossbow، بصورت Blind Fire یک بمب بهش بزنید. بسمتتون میاد اما پشت سنگر گیر میکنه! حالا با Lancer مداوما بهش تیر بزنید و یادتون نره بلایندفایر باشه. هروقت هم Kryllـها اطرافش رو گرفتن با کراس باو دوباره بهش بمب بزنید تا برن. خیلی زود میمیره.

LORD SCORPIAN
07-04-2008, 18:04
برای کشتن Raam لازمه Kryll هایی که دورش میچرخن و مثل حفاظ از اون مراقبت میکنن رو با شلیک کردن دور کنی و بعد از پراکنده شدن Kryll ها, Raam رو هدف بگیری.
سریعترین راه ممکنه برای نابود کردن Raam اینه که 4 بار پشت سر هم, طرفش نارنجک پرت کنی. در روشنایی موندن هم یادت نره.
البته کارتون رو برای کشتن RAAM راحت کنید. در همون اکت اخر، Hostileـهای زیادی هستن که Crossbow Bolt حمل میکنن. این تیرکمون رو بردارید و تا به RAAM میرسید همراش داشته باشید. بعد در هنگام نبرد با RAAM، زیر نور به سمت جعبه ی زیر برید و سنگر بگیرید:
اونوقت با Crossbow، بصورت Blind Fire یک بمب بهش بزنید. بسمتتون میاد اما پشت سنگر گیر میکنه! حالا با Lancer مداوما بهش تیر بزنید و یادتون نره بلایندفایر باشه. هروقت هم Kryllـها اطرافش رو گرفتن با کراس باو دوباره بهش بمب بزنید تا برن. خیلی زود میمیره.

از هر دوتون خیلی ممنونم کمک خیلی بزرگی کردین از راهنمایی های هر دوتون استفاده کردم و خیلی سریع کشتمش.

moby
13-04-2008, 17:00
دوستان سلام بیچاره شدم
امروز نمیتونم بازیو ادامه بدم میگه چک پوینت نداری حالا من چیکار کنم از اول هم دیگه حوسلش رو ندارم بشینم کمک

S A A M
13-04-2008, 17:14
دوستان سلام بیچاره شدم
امروز نمیتونم بازیو ادامه بدم میگه چک پوینت نداری حالا من چیکار کنم از اول هم دیگه حوسلش رو ندارم بشینم کمک
آره اعصاب من را هم خورد كرد.بد جوري گذاشت تو كاسه كوزمون

Masoud King
13-04-2008, 19:02
دوستان سلام بیچاره شدم

اينم از save بازي:

moby
13-04-2008, 21:40
سلام دوستان ممنون از همدردی شما من برا بار اوله که یه بازی میبینم اینجوری بسیاری از دوستان رو اذیت میکنه
سام جان این مشکل برا شما هم پیش اومده؟
مسعود جان ممنون از زحمت شما حالا این سیو ها رو کجا بریزم؟

Masoud King
14-04-2008, 09:40
مسعود جان ممنون از زحمت شما حالا این سیو ها رو کجا بریزم؟

بايد بري تو \Documents and Settings\user
پوشه my game و اونجا gears of war رو پيدا كن يه پوشه داره به نام check point بايد بري توش و اونجا سيوها رو كپي كني

RAMINET
14-04-2008, 09:55
من بت میگم چه کار کن با این ترفند من مشکل save حل میشه
خیلی گشتم تا فهمیدم چه باید کرد...
توی پوشه خود بازی اگه اشتباه نکنم یه فولدر وجود داره به اسم check point که توش باید از check point 0 تا check point 32 باشه شما هر و قت save پرید تنها کاری که باید بکنید اینه که یادتون بیاد کدوم مرحله بودید مثلا اگه مرحله night بودید این مرحله میشه check point 9 البته دقیق یادم نیست ولی همین حدودا بود بعد شما میرید توی همون فولدر که بتون گفتم و chockpoint 9 رو به check point 0 تغییر نام میدهید البته باید قبلش checkpoint 0 رو پاک کنید تا بشه 9 رو به 0 تغییر داد (بهتره قبل از این کارها از کل فولدرتون یه کپی بگیرید و داشته باشید) بعد شما وارد بازی میشید و از single player قسمت last chapter یا همچین عنوانی رو اگه اشتباه نکنم کلیک میکنید و روی act 1میزنید و بازی رو شروع میکنید و بازی از همون مرحله night میاد که شما دنبالش بودین
من خودم با این روش بازی رو انجام میدم

amir_motevaledemeh
15-04-2008, 21:49
عجب بازی باحالی بود
قسمت آخر نفسم بریده بود از این گرافیک تریپش:18:مثل توی فیلم ها:46:جوگیر شدم Raam با دستام خفه کردمو کشتم:31:می دونم همه از اسلحه استفاده کردید اما چه کنیم دیگه ما اینیم:31::21:
کاش 2ش بیاد که نمیاد واسه pc :19:

Limoo_shirin
15-04-2008, 22:02
man in bazi ro daram vali too yeki az boss hash gir kardam

havas_1980
16-04-2008, 00:48
man in bazi ro daram vali too yeki az boss hash gir kardam
دوست عزیز! شما بگین در کجای بازی مشکل دارید که راهنمایی بشید.
لطفا به صورت فینگلیش تایپ نکنید بلکه به صورت فارسی بنویسید.

daren
16-04-2008, 15:27
دوست عزیز! پیدا کردن همه 33 تا Cog Tags باعث میشه که قسمت Achievement بازی باز بشه.
Cog Tags دراین بازی اون طور که من فهمیدم پلاکهای بر جا مونده از سربازهاس که به صورت Secret تو بازی پخش شده.

دوست عزیز
من همه 33 تا Cog Tags رو پیدا کردم ولی هنوزم که هنوزه یدونه از Achievement هام رو هم باز نکرده!
میگم تعریف کنید ببینم چیه! ما که آرزو به دل موندیم آخرشم ندیدیم چین.:37::45::44::18:

LORD SCORPIAN
16-04-2008, 17:07
دوست عزیز
من همه 33 تا Cog Tags رو پیدا کردم ولی هنوزم که هنوزه یدونه از Achievement هام رو هم باز نکرده!
میگم تعریف کنید ببینم چیه! ما که آرزو به دل موندیم آخرشم ندیدیم چین.:37::45::44::18:
بله منم همه 33 تا Cog Tags رو پیدا کردم ولی اصلا حتی یه قسمت Achievement رو باز نکرد

daren
25-04-2008, 17:49
خوب باتشکر فراوان از راهنمایی های ارزشمندتون!
لطفا میشه مرحمت کنید و بگید از unlocker چه جوری استفاده کنم؟

havas_1980
25-04-2008, 20:45
خوب باتشکر فراوان از راهنمایی های ارزشمندتون!
لطفا میشه مرحمت کنید و بگید از unlocker چه جوری استفاده کنم؟
دوستان عزیز! ببخشید که نتونستم شما رو راهنمایی کنم ... من همه 33 تا Cog Tags رو پیدا کردم.
خیلی وقته! ولی نمیدونم چرا قسمت Achievement باز نشده!!

daniyal62
25-04-2008, 22:07
من بت میگم چه کار کن با این ترفند من مشکل save حل میشه
خیلی گشتم تا فهمیدم چه باید کرد...
توی پوشه خود بازی اگه اشتباه نکنم یه فولدر وجود داره به اسم check point که توش باید از check point 0 تا check point 32 باشه شما هر و قت save پرید تنها کاری که باید بکنید اینه که یادتون بیاد کدوم مرحله بودید مثلا اگه مرحله night بودید این مرحله میشه check point 9 البته دقیق یادم نیست ولی همین حدودا بود بعد شما میرید توی همون فولدر که بتون گفتم و chockpoint 9 رو به check point 0 تغییر نام میدهید البته باید قبلش checkpoint 0 رو پاک کنید تا بشه 9 رو به 0 تغییر داد (بهتره قبل از این کارها از کل فولدرتون یه کپی بگیرید و داشته باشید) بعد شما وارد بازی میشید و از single player قسمت last chapter یا همچین عنوانی رو اگه اشتباه نکنم کلیک میکنید و روی act 1میزنید و بازی رو شروع میکنید و بازی از همون مرحله night میاد که شما دنبالش بودین
من خودم با این روش بازی رو انجام میدم

اقا دستت درد نکنه اینجوری میشه تا آخرش رفت:11::10:

mehdi.kheradmand
02-05-2008, 16:36
من تو کشتن(raam)گیر کردم هر کاری کردم نشد اگه کمکم کنید ممنون میشم.:40:
اینم عکسش اگه یادتون رفته

havas_1980
02-05-2008, 17:24
من تو کشتن(raam)گیر کردم هر کاری کردم نشد اگه کمکم کنید ممنون میشم.:40:
...
دوست عزیز! در پست های 299 و 300 جواب سوال شما داده شده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید...

Bracket
12-05-2008, 23:53
یه تریلر از Gears Of War 2 البته برای Xbox360 هست امیدوارم برای Pc هم بعدش بیاد ببنید باحاله . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Masoud King
13-05-2008, 10:45
یه تریلر از Gears Of War 2 البته برای Xbox360 هست امیدوارم برای Pc هم بعدش بیاد ببنید باحاله . [URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL
تاپيك Gears Of War 2

wrongring
20-05-2008, 23:29
سلام دوستان من با این سیستم ram :1gig cpu : 3.2 , gforce 6800 چه تنظیماتی که در حد سیستم من باشه تو بازی gears of war میتونم انجام بدم؟ :5:

djmd
24-05-2008, 22:00
سلام دوستان یه سوال !!!
چطوری از دسته تو این بازی استفاده کنیم ؟!!

wrongring
24-05-2008, 23:51
سلام دوستان من با این سیستم ram :1gig cpu : 3.2 , gforce 6800 چه تنظیماتی که در حد سیستم من باشه تو بازی gears of war میتونم انجام بدم؟

Masoud King
25-05-2008, 11:36
سلام دوستان من با این سیستم ram :1gig cpu : 3.2 , gforce 6800 چه تنظیماتی که در حد سیستم من باشه تو بازی gears of war میتونم انجام بدم؟

رو low !!!!!!

MILIN3M
25-05-2008, 23:41
قا این سیو ها بازی کجان تو ویستا؟؟ میخوایم ویندوز پاک کنیم

ماراتون
31-05-2008, 01:52
من که مرحله آخر توی مبارزه با این رئیسraam گیر کردم هر چی بهش میزنم سازگار نیست که نیست البته به توصیه دوستان هم عمل کردم تا حال 9 تا کراس بهش زدم و سه تا نارنجک انداختم ولی باز فایده نداره فکر کنم اشکال از بازی باشه. یعنی ممکنه.

mahdeedj
03-06-2008, 15:35
من هم فکر کنم امکانش از بازي باشه.

MILIN3M
03-06-2008, 21:27
دوستان متاسفانه بازیم من کمی مشکل داره طوریکه تو بعضی دمو ها گر میکنه.الانم اون مرحله هست که توی زیر زمینی و عنکبوته رو میکشی کمی جلوتر میری و اون ساختمونه رو میبینی و تهشم یه بمب کار میزارن و 4 نفری فرار میکنن...یادتون اومد......اونجا اپراتوره بهت تو دمو ها میگه ره زنیتور تون کار نکرد و یه دمو نشون میده که چرا کار نکرد.من سر اون دمو گیر میکنه و نشون نمیده چند بارم امتحان کردم اما نشد......اگه کسی هست بگه چرا بمبشون کار نکرد ..خیلی دوست دارم بدونم ممنون میشم

hosseincode2008
03-06-2008, 21:38
من که مرحله آخر توی مبارزه با این رئیسraam گیر کردم هر چی بهش میزنم سازگار نیست که نیست البته به توصیه دوستان هم عمل کردم تا حال 9 تا کراس بهش زدم و سه تا نارنجک انداختم ولی باز فایده نداره فکر کنم اشکال از بازی باشه. یعنی ممکنه.

فكر نكنم مشكل از بازي باشه ، حالا تو اين راه رو هم امتحان كن ...

قبل از باز كردن در تفنگ دوربين دار و تيركمان رو بردار ، با تير كمان بزنش تا كلاغ ها از دورش برن بعد تفنگ دوربين دار رو بردار بعد روي سرش هدف بگير و هدشات كن ،‌ هي همين كار رو بكن تا بميره ،‌ اگر درجه ي سختي آسان باشه بايد 6 بار هدشات كني ، اگر متوسط باشه 12 بار و اگر آخرين درجه باشه 18 بار بايد هدشات كني . اگر بتوني بعد از زدن دكمه ي در زود و خيلي سريع بپري و اون يكي در رو هم باز كني ديگه 100 %‌ ميتوني بكشيش ،‌ با اين كار در ، هنگام جنگ با رام باز ميمونه و ميتوني برگردي عقب و اسلحه برداري ، محيط هم كمي بزرگ ميشه و كشتنش آسونتر ! من كه دوبار اينطوري كشتمش ...

دوستان متاسفانه بازیم من کمی مشکل داره طوریکه تو بعضی دمو ها گر میکنه.الانم اون مرحله هست که توی زیر زمینی و عنکبوته رو میکشی کمی جلوتر میری و اون ساختمونه رو میبینی و تهشم یه بمب کار میزارن و 4 نفری فرار میکنن...یادتون اومد......اونجا اپراتوره بهت تو دمو ها میگه ره زنیتور تون کار نکرد و یه دمو نشون میده که چرا کار نکرد.من سر اون دمو گیر میکنه و نشون نمیده چند بارم امتحان کردم اما نشد......اگه کسی هست بگه چرا بمبشون کار نکرد ..خیلی دوست دارم بدونم ممنون میشم

براي من هم اين مشكل پيش اومده ،‌ اگر كسي توضيح بده عالي ميشه ...

amin.t_71
15-06-2008, 09:24
سلام دوستان به نظر شما اگر من این سیستم رو بخرم این بازی و بازی های بعد از این رو جواب میده
CPU: AMD Athlon x2 4800+
Graphic: XFX G 8600GT 1GB
RAM: 1GB

sajjadgameactor
15-06-2008, 15:14
سلام دوستان به نظر شما اگر من این سیستم رو بخرم این بازی و بازی های بعد از این رو جواب میده
CPU: AMD Athlon x2 4800+
Graphic: XFX G 8600GT 1GB
RAM: 1GB

این بازی رو با زحمت جواب میده ولی بازی های بعدی رو نه در ضمن با این مبلغ میتونی سیستم بهتری هم بخری مخصوص بازی!

sajjadgameactor
15-06-2008, 15:19

این رییس اخر خیلی جونش زیاده و به سختی من کشتمش اول باید خودت رو از سنگر بیرون بیاری تا کلاغ ها را به سمتت بفرسته بعد بهش تیر بزن در ضمن تیر بار ته قطار خیلی موثر تر است

T O O M A J
15-06-2008, 16:03
سلام دوستان یه سوال !!!
چطوری از دسته تو این بازی استفاده کنیم ؟!!
دوست عزیز مشکل شما در آدرس زیر حل میشه.

از این سایت می تونی برنامه ای رو دانلود کنی که بازیهایی رو که از Gamepad ساپورت نمی کنن رو بازی کنی.
برای دانلود به اینجا برو:

در ضمن یه عکس از گیم پد خودت هم دانلود کن.از زیر:

راهنمای بکار بردن هم تو خودش هست.

من خودم شخصا امتحان کردم و کار کرده.

موفق باشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif

ماراتون
20-06-2008, 12:20
نقل قول:

فكر نكنم مشكل از بازي باشه ، حالا تو اين راه رو هم امتحان كن ...

قبل از باز كردن در تفنگ دوربين دار و تيركمان رو بردار ، با تير كمان بزنش تا كلاغ ها از دورش برن بعد تفنگ دوربين دار رو بردار بعد روي سرش هدف بگير و هدشات كن ،‌ هي همين كار رو بكن تا بميره ،‌ اگر درجه ي سختي آسان باشه بايد 6 بار هدشات كني ، اگر متوسط باشه 12 بار و اگر آخرين درجه باشه 18 بار بايد هدشات كني . اگر بتوني بعد از زدن دكمه ي در زود و خيلي سريع بپري و اون يكي در رو هم باز كني ديگه 100 %‌ ميتوني بكشيش ،‌ با اين كار در ، هنگام جنگ با رام باز ميمونه و ميتوني برگردي عقب و اسلحه برداري ، محيط هم كمي بزرگ ميشه و كشتنش آسونتر ! من كه دوبار اينطوري كشتمش ...

ممنون از کمکت ولی مجبور شدم از کد استفاده کنم چون 10 باری بازی کردم نشد یعنی وقتی با کمون بهش تیر اندازی میکنی تا منفجر بشه تا میای اسلحه ات رو پر کنی دوباره اون خفاشها برمی گردند و نمیشه به این سادگی از بین بردش یارمون هم مثل قهرمانها جلو میره و همون اول کار زمین گیر میشد بهرحال آخر بازی رو دیدیم دسشتون درد نکنه

Masoud King
20-06-2008, 17:16
ممنون از کمکت ولی مجبور شدم از کد استفاده کنم چون 10 باری بازی کردم نشد یعنی وقتی با کمون بهش تیر اندازی میکنی تا منفجر بشه تا میای اسلحه ات رو پر کنی دوباره اون خفاشها برمی گردند و نمیشه به این سادگی از بین بردش یارمون هم مثل قهرمانها جلو میره و همون اول کار زمین گیر میشد بهرحال آخر بازی رو دیدیم دسشتون درد نکنه
من با تفگ خودش رد کردم وقتی که اون پرنده ها رو میفرستاد بهش تیر میزدم البته یه 3 الی 4 باری اون منطقه رو دور زدم!!!!
ولی من آخر بازی فهنپمیدم موقعی که اره زیر تفگ رو روشن میکنی کیلیک راست رو که بگیری اره تند تر کار میکنه!!

Ali Pacino
25-06-2008, 21:02
من تو این بازی مشکل سیو دارم چه جوری حلش کنم؟!
داخل بازی سیو نمی کنه و مرحله ها رو هم تموم می کنم خودش سیو نمی کنه؟

Mist
30-06-2008, 23:43
يادته اسيسن يه مدل تقلبي داشت اينم فك كنم قضيش همونه منم تازه شروع كردم

B3HZ@D
01-07-2008, 04:38
من تو این بازی مشکل سیو دارم چه جوری حلش کنم؟!
داخل بازی سیو نمی کنه و مرحله ها رو هم تموم می کنم خودش سیو نمی کنه؟

باید اول یک پروفایل برای خودت ایجاد کنی
بعد خودش بعد هر مرحله یا چک پوینت برات سیو می کنه

Ali Pacino
01-07-2008, 09:45
باید اول یک پروفایل برای خودت ایجاد کنی
بعد خودش بعد هر مرحله یا چک پوینت برات سیو می کنه
ممنون از راهنمایت:10:

B3HZ@D
02-07-2008, 10:39
آقا میشه یک توضیح کامل در مورد کشتن raam بدید
هر کاری می کنم نمی تونم بکشمش
هر چی تیر میزنم هیچیش نمیشه.......جای بخصوصی باید زد
کمک کنید

Masoud King
02-07-2008, 12:30
آقا میشه یک توضیح کامل در مورد کشتن raam بدید
هر کاری می کنم نمی تونم بکشمش
هر چی تیر میزنم هیچیش نمیشه.......جای بخصوصی باید زد
کمک کنید
باید بزنی تو سزش!!!
وقتی که اون پرنده ها رو میفرستاد بهش تیر میزدم(تا وقتی که اون پرنده ها دورش باشن مثه سپر عمل میکنن و تیرات بهش کارشاز نیست) البته یه 3 الی 4 باری اون منطقه رو دور زدم!!!!
اگه دقت کنی RAAM میاد جلو وقتی که بهت رسید تو باید بری طرف دیگه محوطه یه چند باری باید این کار رو بکنی...

Ali Pacino
02-07-2008, 14:34
بچه ها این بازی رو 2 تا دی وی دی هستش و نصبشم خیلی سخته و تا حدودی عجیب فایل هاش رار هستن و اول رو هارد کامپیوتر ریخته می شن بعد از رو هارد کامپیوتر بازی رو باید نصب کرد درست می گم یا شاید بازی که من دارم اینجوریه؟!
ویندوزم رو عوض کردم بازی اجرا نمی شه حالشو ندارم 2باره بازی رونصب کنم لطفا کمک کنید کسی می تونه راهنمایم کنه؟!

Masoud King
02-07-2008, 14:40
بچه ها این بازی رو 2 تا دی وی دی هستش و نصبشم خیلی سخته و تا حدودی عجیب فایل هاش رار هستن و اول رو هارد کامپیوتر ریخته می شن بعد از رو هارد کامپیوتر بازی رو باید نصب کرد درست می گم یا شاید بازی که من دارم اینجوریه؟!
ویندوزم رو عوض کردم بازی اجرا نمی شه حالشو ندارم 2باره بازی رونصب کنم لطفا کمک کنید کسی می تونه راهنمایم کنه؟!

آره همینجوریه!!!
اونایی اولا رو هارد میریزه و بعد از رو اون بازی رو نصب میکنی پاک کردی؟؟
اگه کردی که باید از اول بریزی!!!

Ali Pacino
02-07-2008, 14:42
آره همینجوریه!!!
اونایی اولا رو هارد میریزه و بعد از رو اون بازی رو نصب میکنی پاک کردی؟؟
اگه کردی که باید از اول بریزی!!!
پاکش نکردم می رم رو آیکونش اررور می ده نمی ره تو بازی!!!!!!:19:

Masoud King
02-07-2008, 15:03
پاکش نکردم می رم رو آیکونش اررور می ده نمی ره تو بازی!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
نه منظورم این بود که بازی رو باید 2 بار نصب کنی دیگه.یه بار از رو سی دی دفعه دوم از رو هارد.
میگم اونایی رو که دفعه اول ریختی پاکشون کردی؟؟؟؟

Ali Pacino
02-07-2008, 16:48
نه منظورم این بود که بازی رو باید 2 بار نصب کنی دیگه.یه بار از رو سی دی دفعه دوم از رو هارد.
میگم اونایی رو که دفعه اول ریختی پاکشون کردی؟؟؟؟
بله، متوجه شدم متاسفانه اونا رو تو درایو C ریخته بودم ویندوز عوض کردم همهش پرید ولی بازی رو از رو هارد تو یه درایو دیگه نصب کردم
می خوام بدونم راهی نداره که بازی رو از اول نصب نکنم آخه اینجوری خیلی ستمه!!!:19:

Mist
02-07-2008, 19:46
من اين بازي رو نصب كردم بصورت مستقيم نه اينجوري كه شما ميگين نميريخت تو هارد مستقيم نصب ميكرد

بعد اجرا ميكردم نميشد دوسه تا برنامه جانبي زدم مثل DotNet FrameWork2 اومد بالا ولي برا دوستم اينارو هم

نصب ميكنم نمياد

خودمم ميترسم ديگه ويندوز عوض كنم ميگم شايد برا منم نياره كسي ميتونه راهنمايي كنه

Masoud King
02-07-2008, 22:53
بله، متوجه شدم متاسفانه اونا رو تو درایو C ریخته بودم ویندوز عوض کردم همهش پرید ولی بازی رو از رو هارد تو یه درایو دیگه نصب کردم
می خوام بدونم راهی نداره که بازی رو از اول نصب نکنم آخه اینجوری خیلی ستمه!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
نه مناسفانه!!!!
باید از اول نصب کنی!!!
موفق باشی!!!

bayern
03-07-2008, 09:13
سلام
من بازی gears of war رو بطور کامل نصب کردم ولی موقع اجرا این پیغام رو میده دلیلش چیه:
H:\gears of war\GEARSOFWAR\binaries_G4WLIVE.exe:you cannot run the game with modified executable code.please reninstall the game
البته من این سوال رو تو تاپیک حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها پرسیدم ولی کسی درست نمیدونست مشکل چیه کمک کنید ممنون میشم

Ali Pacino
03-07-2008, 15:50
بازی رو از اول نصب کردم الانم تو اون مرحله ای هستم که سوار ماشینم و باید رو خفاشا نور بندارم 2 تا سوال داشتم
1.این بازی 5 تا Act داره من الان 2 Act هستم Act 3, 4 قفله ولی Act 5 که مرحله ی آخر بازی باید باشه قفل نیستش دلیلش چیه؟!!!
2. Cog Tags که تو بازی باید 33 تا پیدا کنی چیه و به چه دردی می خوره؟!

Ali Pacino
04-07-2008, 17:26
باید بزنی تو سزش!!!
وقتی که اون پرنده ها رو میفرستاد بهش تیر میزدم(تا وقتی که اون پرنده ها دورش باشن مثه سپر عمل میکنن و تیرات بهش کارشاز نیست) البته یه 3 الی 4 باری اون منطقه رو دور زدم!!!!
اگه دقت کنی RAAM میاد جلو وقتی که بهت رسید تو باید بری طرف دیگه محوطه یه چند باری باید این کار رو بکنی...
عجب غول خفنیه هیچ رقمه کوتاه نمی یاد من که هر چی بازی کردم نتونستم بکشمش!!!:19:
همونجا اسنایپم گذاشته ولی بدیش اینه که ریلودش خیلی طولانیه هر چی می زنم تو سرش انگار نه انگار همه ی راه ها رو هم امتحان کردم 3 بار بیشتر نمی تونم اون منطقه رو دور بزنم چون خیلی محوطش کوچیکه اون خفاشا مزاحمن یه دونه از این موجودای فضایی هم همینطور!!!:18:
من منتظر جواب 2 تا سوالمم که هنوز کسی جواب نداده لطفا راهنمایی کنید ممنون می شم:11:

Ali Pacino
05-07-2008, 09:41
بالاخره تمومش کردم بعد کلی سریش بازی و 2.3 ساعت بازی اونم با شانس دی:
ولی چقدر این غوله منو اذیت کرد سخت ترین غول آخر بازی هایی بود که تمو کردم تو Gow هم اریس خیلی اذیت کرد البته با درجه ی سختیه تایتان ولی این لامصب به درجه سختی این حرفا ربطی نداشت واقعا غول بود
هر کسی بتونه این غولو بکشه من به عنوان گیمر قبولش دارم

B3HZ@D
06-07-2008, 03:09
باید بزنی تو سزش!!!

دستت درد نکنه
الان میرم و میوفتم به جونش تا حالشو بگیرم
این بازی مرحله اضافه یا چیزی بنام extra داره که اگه بازیو تموم کردی فعال بشه؟؟
ممنون میشم جواب بدید

Ali Pacino
06-07-2008, 12:44
دستت درد نکنه
الان میرم و میوفتم به جونش تا حالشو بگیرم
این بازی مرحله اضافه یا چیزی بنام extra داره که اگه بازیو تموم کردی فعال بشه؟؟
ممنون میشم جواب بدید
فقط بازی با حالت Insane باز می شه که همونجور از اسمش مشخصه دیوانه کننده هست خیلی سخته:21:
دموی آخرشم خیلی قشنگه:46:
موفق باشی:10:

Mist
06-07-2008, 21:36
بازي برا من ديگه اجرا نميشه چيكار كنم كمك فوري داشتم بازي ميكردم ها سيو كردم اومدم بيرون فداش اومدم رفت تو بازي ولي هي ميره ميندازه بيرون
don't send ميده

يكي كمك كنه

B3HZ@D
06-07-2008, 21:45
بالاخره کشتمش
ولی بازی که تموم نشد...توی دموش نشون داد یکی از همین غولها مونده
بازی مگه شماره جدید هم داره؟
ولی خدائیش دموش خیلی باحال بود

Ali Pacino
06-07-2008, 21:58
بالاخره کشتمش
ولی بازی که تموم نشد...توی دموش نشون داد یکی از همین غولها مونده
بازی مگه شماره جدید هم داره؟
ولی خدائیش دموش خیلی باحال بود
آره دادا این بازی 3 گانه هستش
اینم تاپیک GOW 2

Optimus Prime
06-07-2008, 23:19
به هنوز داستان مونده جناب ملکه اینا که تو بازی مرتب صحبت می کنه را ندیدم بعد هنوز نفهمیدیم این Lucast ها برای چی می جنگن. آخرش ملکه اونا صداش میاد که میگه اونا هنوز نمی دونند ما برای چی می جنگیم.

Mist
07-07-2008, 23:06
بازي برا من ديگه اجرا نميشه چيكار كنم كمك فوري داشتم بازي ميكردم ها سيو كردم اومدم

بيرون فداش اومدم رفت تو بازي ولي هي ميره ميندازه بيرون

don't send ميده

يكي كمك كنه

كسي اين مشكل براش پيش نيومده يكي راهنمايي كنه لطفا

Ali Pacino
08-07-2008, 03:02
كسي اين مشكل براش پيش نيومده يكي راهنمايي كنه لطفا
برای من که پیش نیومده
فک کنم مشکل با ویندوز عوض کردن حل بشه
ولی قبلش اینم امتحان کن شاید جواب بده
فایر وال و هر چی آنتی ویروس داری رو غیر فعال کن بعد بازی رو اجرا کن
موفق باشی :10:

Mist
08-07-2008, 21:40
مرسي علي جان ميخواستم بدون خونريزي قضيه تموم شه ويندوز نزنم چون اگه بزنم مصيبته باز نصب و بازيش ميرم پيشنهاد دومتو

عمل كنم ببينم جواب ميده يا نه مرسي

bayern
13-07-2008, 18:26
سلام
من یه مشکلی دارم و اون اینه که هر وقت از بازی میام بیرون تمام سیوهای که داشتم از بین میره و باید از اول شروع کنم .مشکل از چیه
کمک کنید ممنون میشم

Mist
13-07-2008, 22:57
فك كنم يه بار گفتن يه بارم من ميگم بايد يه پروفايل برا خودت درست كني بعد هر مرحله كه ميره خودش سيو ميكنه

موفق باشي

bayern
15-07-2008, 09:16
سلام Mist
من برای خودم پروفایل ساختم ولی باز هیچ اتفاقی نیفتاد .اون پروفایلی که ساختم تو کدوم مسیر ذخیره میشه
واگه میشه بگو چجور پروفایل بسازم توی این بازی شاید من اشتباه میسازم

*hamedkhatar*
15-07-2008, 21:30
سلام Mist
من برای خودم پروفایل ساختم ولی باز هیچ اتفاقی نیفتاد .اون پروفایلی که ساختم تو کدوم مسیر ذخیره میشه
واگه میشه بگو چجور پروفایل بسازم توی این بازی شاید من اشتباه میسازم

شما با استفاده از دکمه F1 باید پروفایل بسازید
-----------------------------

من امروز بازی رو خریدم و نصب کردم عجب بازی باحال و قشنگیه البته فقط تا چک پوینت اول رفتم که چون پروفایل نساخته بودم پرید فعلا هم بازی نمیکنم تا پچش رو نصب کردم
من هم پچ شماره یک و هم شماره 2 رو دانلود کردم ولی هر دو موقع نصب این پیغام رو میدند که تو عکس میبینید

مشکل از کجاست؟

------------------
من بازی رو با مشخصات 2 گیگ رم و گرافیک 8400 و سی پی یو 3000 به صورت High اجرا میکنم ولی گذاشتم رو Medum که مشکلی دیگه نداشته باشه
از همون اول کلی باهاش حال کردم Microsoft ترکونده
ممنون
:20:

*hamedkhatar*
15-07-2008, 22:09
من امروز بازی رو خریدم و نصب کردم عجب بازی باحال و قشنگیه البته فقط تا چک پوینت اول رفتم که چون پروفایل نساخته بودم پرید فعلا هم بازی نمیکنم تا پچش رو نصب کردم
من هم پچ شماره یک و هم شماره 2 رو دانلود کردم ولی هر دو موقع نصب این پیغام رو میدند که تو عکس میبینید

مشکل از کجاست؟

من فکر کنم فهمیدم مشکل از کجاست
قبل از اینکه بازی رو کرک کنیم باید این پچ رو نصب کنیم ولی من این دی وی دی که خریدم خود شرکت بازی رو کرک کرده یعنی احتیاجی نیست من کرکش کنم به همین دلیل اون فایل اصلی رو من ندارم به همین خاطر ارور میده

حالا خواهشم اینه که یکی از دوستان فایل کرک نشدش رو برای من rar کنه میشه 6 مگ اون رو برام آپلود کنه تو یه سروری که بتونم بگیرم واقعا ممنونتون میشم
مردشور این شرکتها رو ببرم که فکر این جاها رو نمیکنند خودشون کرک میکنند بازی رو
دمتون گرم مشکل من رو حل کنید
با تشکر
:11:

mohsentanha
15-07-2008, 22:30
ببخشید کسانی که این بازی رو تمام کردن هیچ مشکلی نداشتن؟؟
برای من هر از چند گاهی می پره بیرون دیگه اعصابم رو خورد کرد تو تاپیک حل مشکلات عنوان کردم ولی جوابی دریافت نشد
اینم عکس اروری که هست:

bayern
15-07-2008, 23:41
شما با استفاده از دکمه F1 باید پروفایل بسازید
-----------------------------
سلام با F1 دو تا پروفایل ساختم ولی فایده ای نداشت بعد از اینکه از بازی میومدم بیرون تمام سیو هام میپرید
چکاری میتونم انجام بدم تا همچین اتفاقی نیفته ...در ضمن پروفایلی که ساختم تو کدوم مسیر ذخیره میشه
کمک کنید ممنون میشم

B3HZ@D
16-07-2008, 02:03
ببخشید کسانی که این بازی رو تمام کردن هیچ مشکلی نداشتن؟؟
برای من هر از چند گاهی می پره بیرون دیگه اعصابم رو خورد کرد تو تاپیک حل مشکلات عنوان کردم ولی جوابی دریافت نشد
اینم عکس اروری که هست:

من این مشکل را با xp داشتم
بعدش xp رو پاک کردم ویستا نصب کردم دیگه مشکل نداشت

mohsentanha
16-07-2008, 08:17
من این مشکل را با xp داشتم
بعدش xp رو پاک کردم ویستا نصب کردم دیگه مشکل نداشت
من تو ویستا هم همین مشکل رو دارم اونجا که دیگه ارور نمیده یک دفعه می پره بیرون
ویستای شما معمولیه یا پک1

B3HZ@D
16-07-2008, 13:08
من تو ویستا هم همین مشکل رو دارم اونجا که دیگه ارور نمیده یک دفعه می پره بیرون
ویستای شما معمولیه یا پک1

مال من سرویس پک 1
من اون پیغام را در xp داشتم....دقیقا همونو
ولی توی ویستا دیگه مشکل نداشتم

*hamedkhatar*
17-07-2008, 17:27
سلام خدمت بروبکس گرامی
اقا ما به لطف شما بچه های باحال کلا بیخیال پچ نصب کردن شدیم و دارم همینطوری باهاش حال میکنم

من کلا شانس ندارم تا یه بازی رو میام شروع کنم بچه ها یک سال پیش تمومش کردند به خاطر همین تاپیکهای این بازی ها میخوابه اصولا

خلاصه من همون اوایل سر اولین غول گیر کردم این یارو غوله که نوک داره تو زمین هم گیر کرده هر چند ثانیه یه بار هم یه چیزی تو هوا تف میکنه
اینم عکسش

این رو باید چکارش کنم؟
کلی بهش تیر و نارنجک و از این جور چیزا بهش زدم خفه شد دیگه تکون نمیخوره ولی یه صدایی از خودش در میکنه آدم میترسه ولی رفتم بهش دست زدم مرده بود برو بچ با فرمانده اون پشت قایم شدند راستی تو این بازی فرمانده کیه؟ هی هم اون موقع میگه:
Fire your Weapon Soldier
خوب اینی که الان این میگه این یعنی چیه؟
خلاصه این که بگید من باید چکار کنم؟
راستی بین خودمون باشه ولی با ترینر میرم جلو خیلی حال میده برا همین رفتم به غوله دست مالیدم
ممنون از شما

Sam Fisher 11
17-07-2008, 18:18
سلام خدمت بروبکس گرامی
اقا ما به لطف شما بچه های باحال کلا بیخیال پچ نصب کردن شدیم و دارم همینطوری باهاش حال میکنم

من کلا شانس ندارم تا یه بازی رو میام شروع کنم بچه ها یک سال پیش تمومش کردند به خاطر همین تاپیکهای این بازی ها میخوابه اصولا

خلاصه من همون اوایل سر اولین غول گیر کردم این یارو غوله که نوک داره تو زمین هم گیر کرده هر چند ثانیه یه بار هم یه چیزی تو هوا تف میکنه
اینم عکسش

این رو باید چکارش کنم؟
کلی بهش تیر و نارنجک و از این جور چیزا بهش زدم خفه شد دیگه تکون نمیخوره ولی یه صدایی از خودش در میکنه آدم میترسه ولی رفتم بهش دست زدم مرده بود برو بچ با فرمانده اون پشت قایم شدند راستی تو این بازی فرمانده کیه؟ هی هم اون موقع میگه:
Fire your Weapon Soldier
خوب اینی که الان این میگه این یعنی چیه؟
خلاصه این که بگید من باید چکار کنم؟
راستی بین خودمون باشه ولی با ترینر میرم جلو خیلی حال میده برا همین رفتم به غوله دست مالیدم
ممنون از شما
سلام حامد جان
این غول هارو باید با یه اسلحه لیزری(اسمش خاطرم نیست) بکشی... که حتما قبل از رسیدن به غول میتونی پیداش بکنی. کارش هم به این صورته که نشانه گر اسلحه رو باید چند ثانیه روی غول نگه داری تا یه صدایی بده و از آسمون یه شلیک لیزری قوی به سمت همون نقطه ای که نشانه گرفتی شلیک بشه... با چند شلیک به راحتی از پا درمیاد. البته از این سلاح فقط در محیط های باز میشه استفاده کرد. برای کشتن لوکاس های بزرگ(بازم اسمش خاطرم نیست که با سرعت به سمتت حرکت میکنن(قد بلند و گردن کشیده ای دارن) هم از همین سلاح باید استفاده بکنی.

در این بازی فرمانده شما(مارکوس فینیکس) هستید که میتونید چند دستور ساده و ابتدایی مثل کاور و آتش بدید مثل همینی که خودت گذاشتی...کلا خیلی کاربرد نداره و نمیشه گقت یه بازی تاکتیکیه(در بخش یک نفره)

*hamedkhatar*
17-07-2008, 19:03
سلام حامد جان
این غول هارو باید با یه اسلحه لیزری(اسمش خاطرم نیست) بکشی... که حتما قبل از رسیدن به غول میتونی پیداش بکنی. کارش هم به این صورته که نشانه گر اسلحه رو باید چند ثانیه روی غول نگه داری تا یه صدایی بده و از آسمون یه شلیک لیزری قوی به سمت همون نقطه ای که نشانه گرفتی شلیک بشه... با چند شلیک به راحتی از پا درمیاد. البته از این سلاح فقط در محیط های باز میشه استفاده کرد. برای کشتن لوکاس های بزرگ(بازم اسمش خاطرم نیست که با سرعت به سمتت حرکت میکنن(قد بلند و گردن کشیده ای دارن) هم از همین سلاح باید استفاده بکنی.

در این بازی فرمانده شما(مارکوس فینیکس) هستید که میتونید چند دستور ساده و ابتدایی مثل کاور و آتش بدید مثل همینی که خودت گذاشتی...کلا خیلی کاربرد نداره و نمیشه گقت یه بازی تاکتیکیه(در بخش یک نفره)

سلام
مرسی از توضیحات
اتفافا من قبل از اینکه برسم اونجا این تفنگ لیزری رو بداشتم فکر کردم به درد نمیخوره انداختمش دور :31:
پس به درد میخورد :27:
برم سراغ بازی ببینم چی میشه
چاکرم

*hamedkhatar*
17-07-2008, 19:17
آقا رفتم لیزر رو برداشتم پدرش رو در آوردم و اومدم بیرون
دمتون گرم

*hamedkhatar*
17-07-2008, 21:59
سلامی دوباره
خواستم بپرسم اگه بخواهیم سیو های بازی رو برداریم ادرسش همینه؟
C:\Documents and Settings\hamed\Application Data\Microsoft Games\Gears of War
آخه فایلهای داخلش هیچ شباهتی به سیو نداره
اگه این نیست لطفا بگید سیو اصلی کجاست چون من دارم هی از اینا کپی میگیرم
ممنون

mummified
19-07-2008, 14:36
خیر دوست من . شما گرافیک این بازی رو دیدی ؟!

تایید میشه .

باهات موافقم !
منم هزار تا بازی مونده روی دستم وقت ندارم هیچکدومو بازی کنم !
توروخدا کار دنیا رو ببین ! تابستون یدونه بازی نیومد ! حالا که وقت امتحانات و درس هست هرچی بازیه ریخته توی بازار .
راستی ببینم این منتشر شده ؟
دوستان سلام!
من اين بازي رو 4 روزه تمام كردم!
خيلي عاليه يعني محشره آدم لذت ميبره از اين بازي!
در جواب دوستي كه گفته بود آيا با گرافيك 256 انجام ميشه بايد بگم:
بله، من خودم با گرافيك جي فورس 7300 انويديا 256 بازي كردم وكلي هم لذت بردم!
البته اگه گرافيكت بالا باشه كه خيلي بهتره ولي با اين گرافيك هم ميشه بازي كرد!
در ضمن بايد منتظر بازي سري جديدش هم بود چون در پايان بازي يكي از اين موجودات زنده نميمونه كه ميتونه دليلي بر اين ادعا باشه!

*hamedkhatar*
19-07-2008, 15:22
سلام
آقا مثل اینکه کسی جواب ما رو نمیده

حالا اونها به درک این یکی رو جواب بدید
باز توی یه مرحله گیر کردم
یه جا هست بعد از اونجا که یه فیلم خفن نشون میده که اون بده یکی از دوستامون رو میکشه بعد فیلم وارد یه جا میشیم که این غوله دیوار رو مشکونه میاد بیرون بعد میدوه به طرف ما ما باید جا خالی بدیم خوب من با جا خالی دادنش مشکل ندارم چطوری باید بکشمش؟
ایا باید جلوی جایی وایسم که اون وقتی حمله کنه بخوره به اونجا و بمیره؟ اگه اینطوره خوب من کجا باید وایسم؟
ممنون از شما

bayern
19-07-2008, 22:16
سلام *hamedkhatar*
برو طرف درها تا اون بتو حمله کنه وهروقت حمله کرد جا خالی بده تا اون در ها رو بشکنه .فکر کنم 3 تا در رو باید بشکنه اون وقت تو ودوستت وارد یک محوطه باز میشید که تو این لحظه تو باید با کمک اون اسلحه لیزری که داری رو اون با لیزر فیکس بشی تا از بالای سر اون غول زبون نفهم یک چیزی مثل صاعقه بهش اصابت کنه و تو این لحظه رفیقت به طرف اون شلیک میکنه .بعد ازاینکه چند بار اینکار رو انجام دادی اون غول لعنتی به درک واصل میشه.

*hamedkhatar*
21-07-2008, 17:30
ممنون دوست عزیز بابت پاسخ
اون مرحله رو رد کردم حالا رسیدم به اون ماشینه که سوارش میشیم بعد باید یه مسیر رو بریم هی این خفاشها حمله میکنند
من این E رو میزنم و نور رو میگرم به طرف خفاشها تا حدودی هم خفاشها دور میشند ولی قبل از اینکه دور بشند کلی از جون ماشین رفته چکار کنم که سالم برسم به مقصد؟
ممنون از شما

mohsentanha
21-07-2008, 19:20
ممنون دوست عزیز بابت پاسخ
اون مرحله رو رد کردم حالا رسیدم به اون ماشینه که سوارش میشیم بعد باید یه مسیر رو بریم هی این خفاشها حمله میکنند
من این E رو میزنم و نور رو میگرم به طرف خفاشها تا حدودی هم خفاشها دور میشند ولی قبل از اینکه دور بشند کلی از جون ماشین رفته چکار کنم که سالم برسم به مقصد؟
ممنون از شما
وقتی eرو زدی باید کلیک کنی تا اونا بسوزن انقدر این کار رو بکن تا همشون بمیرن زیاد سخت نیست البته پشت سر هم کلیک کن

*hamedkhatar*
23-07-2008, 13:54
ممنون از راهنمایی دوستان
آقا من اون مراحل رو رد کردم اون غوله که شبیه عنکبوت بود رو هم کشتم همون که کلی پا داشت
حالا برای بار دوم به اون غوله که میدوه دنبالمون رسیدم اینجا چند تا در رو رد کردم و به یه محیط رسیدم که دیگه در نداره که برم جلوش و جا خالی بدم اینجا م باید چکار کنم؟
تو این محوطه یه جاش هم آتیش روشنه به طرف آتیش هم کشوندمش اتفاقی نیفتاد
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

Little Sparrow
23-07-2008, 15:59
دوست عزیز اگه درست فهمیده باشم .شما باید اون غوله رو به یک فضای باز برسونین. همه ی در هارو بشکنیین بعدش به یه فضای بازی می رسین تفنگ hammer of down را در بیاورید همونی که از اسمان لیزر می زنه و بزنینش این اسلحه فقط تو فضای
باز کار می کنه.درضمن این غول کوره واز روی صدا و بوی شما پیداتون می کنه.

*hamedkhatar*
23-07-2008, 17:56
ممنون از راهنماییتون
ردش کردم
راستی چقدر دیگه به آخر بازی مونده؟

Little Sparrow
23-07-2008, 22:18
منم دقیقا نمی دونم ولی من رویxbox 360 بازی می کنم و تا اونجا که می دونم خیلی مونده.
من تازه رسیدم به مرحله ی کارخونه.

*hamedkhatar*
24-07-2008, 16:22
سلام
کارخونه دیگه کجاست؟
من دیگه رسیدم به این غول بزرگه که تو دستاش اسلحه داره
منظورم این عکسه

البته هنوز با هم درگیر نشدیم ولی ما این طرفیم اون هم اونطرف فکر کنم چند تا چکپوینت دیگه باید بکشمش
راستی قبل از اینکه برسم بهش یکی بگه چطوری باید بکشمش؟ :31:
آخه اینقدر گنده و وحشتناکه که مطمعنم نمیتونم بکشمش
و اینکه این غوله دیگه آخرین غوله؟ یعنی این رو بکشم بازی تمومه؟ چه حالی میده
ممنون

Little Sparrow
24-07-2008, 16:58
کارخونه همون مرحله ای که بارون میاد.من رسیدم به مرحله ی قطار.شما به قطار رسیدین؟؟

*hamedkhatar*
24-07-2008, 17:18
بله قطار رو در کردم خیلی آسون بود
پس من جلو تر از شما هستم

*hamedkhatar*
24-07-2008, 19:51
آقا کشتمش
کشتن این از اون قوله که حمله میکنه راحت تر بود که این مرد و بازی تموم نشد.
آقا اون مرحله قطار که گفتید فکر کنم تازه رسیدم شما مرحله قطار بعد از کشتن اون غوله رو میگید؟ یا قبلش رو؟ اگه بعدش رو میگید پس شما از من جلو ترید چون من کارخونه یادم نمیاد

این غول قسمت آخر کسی ازش عکس نداره برای ما بگذاره؟
ممنون

Little Sparrow
24-07-2008, 20:25
بازی من تموم شد!!!
غول آخر ته قطار می اد.اسمش ژنرال Raam هست.
بازی خیلی توپی بود به همه توصیه می کنم.به امید شماره ی دومش.
قراره فیلمی هم ساخته بشه.

*hamedkhatar*
24-07-2008, 22:00
آقا منم تموم شد
کشتم بی پدر رو
فیلم آخرش هم خیلی قشنگ بود
فقط اون یکی فرار کرد که انشا... تو Gears Of War 2 اون رو هم میکشیم
ممنون از همه برو بکس که ما رو تو رد کردن مراحل کمک کردند

خداییش هم گرافیکش عالی بود هم Gameplay که واقعا محشر بود مخصوصا وقتی که سنگر میگرفت
با تشکر از شما

*Necromancer
25-07-2008, 02:23
فقط اون یکی فرار کرد که انشا... تو Gears Of War 2 اون رو هم میکشیماون یکی که صداش یه کم نازک تره و آخر بازی نطق می کنه ملکه لوکاست هاست مثلا!
اگه بمیره که داستان تمومه ولی گفتن بازی حالا حالا ها براش دنباله میاد!

amirpers
31-07-2008, 17:00
دوستان ، بالاخره بعد از ماهها من تونستم این بازی رو البته با سیستم جدیدم به انتها برسونم .
اگه می شه فقط بگید اون غول مرحله آخر رو روی قطار باید چه جوری کشت .
تا راه می رم و یه ذره تاریک می شه اون خفاشها حمله می کنن . همه جا هم که روشن نیست تا اونجا وایستم .

havas_1980
31-07-2008, 17:08
دوستان ، بالاخره بعد از ماهها من تونستم این بازی رو البته با سیستم جدیدم به انتها برسونم .
اگه می شه فقط بگید اون غول مرحله آخر رو روی قطار باید چه جوری کشت .
تا راه می رم و یه ذره تاریک می شه اون خفاشها حمله می کنن . همه جا هم که روشن نیست تا اونجا وایستم .در پست های 299 و 300 جواب سوال شما داده شده:

sinaset
10-08-2008, 14:08
سلام دوستان
ببخشید من یه جایی بازی گیر کردم
اونجایی که یه قوله عنکبوتی میاید بعد با تیر می زنمش هی میره عقب هی میره عقب اخرش یه جا وای می ایسته دیگه هر چقدر تیره دیگه بهش بزنم روش اثر نداره باید چه کار کنم کسی نمی دونه؟؟؟؟؟؟؟:20:

Little Sparrow
10-08-2008, 16:54
سلام دوستان
ببخشید من یه جایی بازی گیر کردم
اونجایی که یه قوله عنکبوتی میاید بعد با تیر می زنمش هی میره عقب هی میره عقب اخرش یه جا وای می ایسته دیگه هر چقدر تیره دیگه بهش بزنم روش اثر نداره باید چه کار کنم کسی نمی دونه؟؟؟؟؟؟؟:20:aشما دقیقا کجا گیر کردی اگه تو زیر زمین و بر روی سنگ هایی که روی مواد مذاب هستند گیر کردید.باید بزنین به نقطه های ضعیف شکمش.
اگه نه یه غول دیگه است تفنگ hammer of dawn رابیاورید همانی که از اسمان لیزر می زنه و بزنینش.

evry day
10-08-2008, 16:55
سلام

باید دو ست عزیز با اسلحه لیزی به طر فش نشونه بری و بعدش خود اسله از اسمون یه اشعه می چا پونه کارشو می سازه روش

باید قفل کنی تموم شد رفت اگه او ن اسلحه رو نداری همون دو رو برا بگرد پیدا می کنی .

ehsanelite
15-08-2008, 12:54
من تو بازي gears of war مشكل دارم :34: دكمه هاي home , f1 واسم پروفايل نميسازن با موسم هر چي روش كليك مي كنم نمي سازه .كمك كنيد.:28:

havas_1980
15-08-2008, 13:38
من تو بازي gears of war مشكل دارم دكمه هاي home , f1 واسم پروفايل نميسازن با موسم هر چي روش كليك مي كنم نمي سازه .كمك كنيد.
مشکل پروفایل سازی در این بازی به خاطر نبود برنامه LIVE هست که در بعضی اوقات به همراه بازی ارائه نشده...

دریافت Games for Windows - LIVE Redistributable 1.2 از این آدرس:

pedram_sad
15-08-2008, 16:03
بازي فوق العاده كوتاهي بود
كمتر از12 ساعت به پايان رسيد
من انتظار داشتم طولاني تر باشه

ولي از همه نظر فوق العاده بود و حالا ميفهمم اون همه عنوان كه به اين بازي داده شد براي چي بود

djmd
15-08-2008, 16:53
اصولا من هنوز دليلي نمي بينم چرا ما خودمون ...............
هيچي ولش ..........
آقا كسي توتاريال چيزي پيدا نكرد واسه مپ ايديتورش ؟؟؟؟

ehsanelite
16-08-2008, 15:51
اولين قسمتي كه كلاغ ها ميان رو چطور بايد رد كرد؟ همش مي كشنم.:18:

havas_1980
17-08-2008, 01:47
اولين قسمتي كه كلاغ ها ميان رو چطور بايد رد كرد؟ همش مي كشنم.

ACT 2 - Lethal Dusk

در این قسمت از بازی باید فقط در روشنایی قدم بزنید و با هدف گرفتن کپسول های گاز محیط اطراف رو روشن کنید.
kryll ها دشمنان اصلی این مرحله هستند که در صورت قرار گرفتن شما در محیط تاریک به صورت دسته حمله میکنند.

ehsanelite
17-08-2008, 19:50
من تو act 2 يا act 3 بودم كه از بازي اومدم بيرون وقتي دوباره برگشتم تو بازي رفته بود act 5 لطفا كمك كنيد.:41:

اگه راهي نيست لطفا لود كل بازي رو واسم بگزارين واسه دانلود و بگين لود رو كجا بايد بريزم.

davoodf
19-08-2008, 20:45
اقا هیچ راهی وجود نداره که این بازی سیوهاش نپره؟!
به خدا پدرم رو در اورد این 7 یا 8 بار می رم فردا دوباره که بر می گردم روش میگه:
There is no checkpoint on storage device
به خدا اعصاب برام نموند!!!
هیچ راهی یا فیکسی چیزی برای جلوگیری از این مشکل وجود نداره؟!

*hamedkhatar*
19-08-2008, 21:17
اقا هیچ راهی وجود نداره که این بازی سیوهاش نپره؟!
به خدا پدرم رو در اورد این 7 یا 8 بار می رم فردا دوباره که بر می گردم روش میگه:
There is no checkpoint on storage device
به خدا اعصاب برام نموند!!!
هیچ راهی یا فیکسی چیزی برای جلوگیری از این مشکل وجود نداره؟!

سلام
ببینید من دقیقا یادم نیست
ولی باید پروفایل بسازی
پروفایل ساختن هم اینطوری بود که دکمه F1 رو میزدیم بعد اونجا یه دکمه بود برای ایجاد یک پروفایل جدید که انگلیسی اگه یکم بلد باشید خودتون پیداش میکنید
اون رو میزنید اسمتون رو هم وارد میکنیدو سیوش میکنید
فقط برای انتخاب پروفایل هر وقت بازی رو انتخاب میکنید دکمه Home رو بزنید تا مطمعن بشید که پروفایل شما انتخاب شده باشه

اگر احیانا باز مشکلتون حل نشد باید سیو یکی از بچه ها رو بگیرید یا از یه سایتی دانلود کنید و اون سیو رو تو مسیرش کپی کنید و وارد بازی که بشید با پروفایل اون بیاید بالا و New Game رو بزنید تا از اول بازی برید

امیدوارم صحبتهام مفید بوده باشه
موفق باشید

ehsanelite
20-08-2008, 12:22
سلام
ببینید من دقیقا یادم نیست
ولی باید پروفایل بسازی
پروفایل ساختن هم اینطوری بود که دکمه F1 رو میزدیم بعد اونجا یه دکمه بود برای ایجاد یک پروفایل جدید که انگلیسی اگه یکم بلد باشید خودتون پیداش میکنید
اون رو میزنید اسمتون رو هم وارد میکنیدو سیوش میکنید
فقط برای انتخاب پروفایل هر وقت بازی رو انتخاب میکنید دکمه Home رو بزنید تا مطمعن بشید که پروفایل شما انتخاب شده باشه

اگر احیانا باز مشکلتون حل نشد باید سیو یکی از بچه ها رو بگیرید یا از یه سایتی دانلود کنید و اون سیو رو تو مسیرش کپی کنید و وارد بازی که بشید با پروفایل اون بیاید بالا و New Game رو بزنید تا از اول بازی برید

امیدوارم صحبتهام مفید بوده باشه
موفق باشید
من پروفايل دارم سيو بازي رو هم دارم اما نميدونم سيو ها رو كجا بريزم منظور شما از مسيرش كجاست؟
تو my document نيست چون اونجا رو گشتم.:44:

*hamedkhatar*
20-08-2008, 15:49
من پروفايل دارم سيو بازي رو هم دارم اما نميدونم سيو ها رو كجا بريزم منظور شما از مسيرش كجاست؟
تو my document نيست چون اونجا رو گشتم.:44:

سلام
یادم نیست کجا ذخیره میشد
ولی اگه میخوام پیداش کنی باید توی Documents and Settings رو بگردی
اونجا یه سرچ کن باید توی پوشه ای به اسم Microsoft Games باشه و توی این پوشه هم یه پوشه با نام Gears of War هست
یه سرچ بزنی پیدا میکنی
موفق باشید

Draken
20-08-2008, 21:23
با سلام
من در نصب gears of war دچار مشکل شدم
پس از نصب بازی و نصب xlive وقتی بازی را اجرا میکنم این error را میدهد

F:\Program File\Microsoft\Gear of War\binaries\WarGame-G4Wlive.exe.:You cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game.

من بازی چند بار ریختم و پاک کردم ولی هر بار این error میده ویندوز من ویستا است

saeed_cpu_full
21-08-2008, 21:43
اون صحنه که ژنراله رو می کشن خیلی قشنگ بود :18:
من متأسفانه نتونستم بازی رو رد کنم وقتی به ACT 2 - Lethal Dusk
میرسم بعد از 2 یا سه دقیقه بازی کردن خود به خود بازی میپره بیرون و Don't Send میده :41:
البته توی بقیه ی مرحله ها مشکلی نداشتم
نمیدونم چرا اینجوری میشه :13:

*Necromancer
23-08-2008, 22:24
با سلام

F:\Program File\Microsoft\Gear of War\binaries\WarGame-G4Wlive.exe.:You cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game.
یه تاپیک همین جا هست به اسم حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها
اونجا قشنگ جوابتو می دن

Draken
24-08-2008, 19:31
یه تاپیک همین جا هست به اسم حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها
اونجا قشنگ جوابتو می دن

اونجا نتوستن جوابم را بدن گفتم شاید اینجا کسی بدونه:18:

*hamedkhatar*
24-08-2008, 19:55
اونجا نتوستن جوابم را بدن گفتم شاید اینجا کسی بدونه:18:

دوست عزیز مشکل از اون برنامه Live هستش که پروفایل بازی رو درست میکنه
فکر کنم باید اون رو دوباره نصب کنید یا آخرین ورژنش رو دانلود کنید
البته ممکنه هم این نباشه
موفق باشید

davoodf
24-08-2008, 20:47
با سلام

دوست من فایل اجرایی بازی شما مشکل داره.
فایل اجرایی بازی رو از اینجا دانلود کنین و به محل نصب بازی پوشه ی Binaries کپی کنین.

بعد این فایل رو هم به همون محل کپی کنین امیدوارم مشکل شما حل بشه.

ali_ranger22
31-08-2008, 11:13
اونجایی که میریم توی پمپ بنزین بعد میگه ماشینرو بنزین بزن ....میزنم ولی بعدش نمیدونم چیکار کنم؟

Little Sparrow
31-08-2008, 17:20
اونجایی که میریم توی پمپ بنزین بعد میگه ماشینرو بنزین بزن ....میزنم ولی بعدش نمیدونم چیکار کنم؟
سلام.شما باید برای سوختگیری ماشین اقدام کنید بروید و یک دنده را بچرخانید تا سوخت گیری شروع شود.
بعد بروید در دفتر پمپ بنزین و در پشت گلوله بردارید بعد بیرون بیاید با دشمنان بجنگید بعد از مدتی سوار ماشین
بشین و بروید.
حتما بعد از سوخت گیری به پشت دفتر پمپ بنزین بروید.:46:
موفق باشید.

H M R 0 0 7
01-09-2008, 15:51
دوستان من یه مشکلی با اجرای این بازی دارم.
توی ویندوز قبلیم که اصلا اجرا نمیشد.
دیروز ویندوز عوض کردم سرویس پک 3
بازی رو نصب کردم.وقثی میره تو بازی، منوی اصلی اینجوری نشون داده میشه:

هیچی از نوشته ها دیده نمیشه! همینجوری شانسی زدم بره تو بازی که تو بازی هم نرفت و ارور داد.دایرکت ایکسشم از رو خود دی وی دی نصب کردم.
از سیستمم هم مطمئنم:
VGA : Geforce 8800GT
Cpu : 5000 AMD X2
Ram : 2GIG

ویندوز هم که گفتم تازه عوض کردم.درایور کارتمم آخرین ورژنه.

به نظر شما مشکل چیه؟

ali_ranger22
01-09-2008, 21:20
سلام.شما باید برای سوختگیری ماشین اقدام کنید بروید و یک دنده را بچرخانید تا سوخت گیری شروع شود.
بعد بروید در دفتر پمپ بنزین و در پشت گلوله بردارید بعد بیرون بیاید با دشمنان بجنگید بعد از مدتی سوار ماشین
بشین و بروید.
حتما بعد از سوخت گیری به پشت دفتر پمپ بنزین بروید.:46:
موفق باشید.

من وقتی این سوالو پرسیدم دوباره رفتم تو بازی فهمیدم مشکل چی بود ....
فکر کردم اصلا اون پستم فرستاده نشده

به نظر شما مشکل چیه؟

چرا ویستا نمیریزی?؟

H M R 0 0 7
01-09-2008, 22:38
من وقتی این سوالو پرسیدم دوباره رفتم تو بازی فهمیدم مشکل چی بود ....
فکر کردم اصلا اون پستم فرستاده نشده

چرا ویستا نمیریزی?؟

ویستا در دسترس نیست.
بابا رو XP هم کار میکنه دیگه.خود رو یسیتم دیگه نصبیدم.
نمیدونم چه مرگشه.

راستی میتونید بگید نصب شدش دقیقا چه قدر فضا رو هاردتون گرفته؟

ویرایش:رو ویندوز ویستا نصب کردم مشکل حل شد.

ali_ranger22
02-09-2008, 15:02
من داشتم بازی میکردم که برق رفت بعد میخوام برم تو بازی میگه چک پوینت نداری نمیتونی بازی رو ادامه بدی ! در حالی که تو پوشه ی چک پوینت ها 35 تا فایل هست که مربوط به سیو ها میشه چیکار کنم?؟

titanium_zarin
04-09-2008, 22:56
سلام. اقا من دارم این بازی رو تازه شروع میکنم.
حالا وقتی میخوام بازی رو شروع کنم میگه که شما پروفایل هنوز نساختین.اما هیچ جا هم نمیبینم که بسازم.میخوام ببینم مشکلی نداره این موضوع؟اخه میرم تو بازی مشکلی هم ندارم.
و اینکه سیو کردن بازی چه جوریه؟جای خاصی سیو میکنه؟

mohsentanha
05-09-2008, 00:11
سلام. اقا من دارم این بازی رو تازه شروع میکنم.
حالا وقتی میخوام بازی رو شروع کنم میگه که شما پروفایل هنوز نساختین.اما هیچ جا هم نمیبینم که بسازم.میخوام ببینم مشکلی نداره این موضوع؟اخه میرم تو بازی مشکلی هم ندارم.
و اینکه سیو کردن بازی چه جوریه؟جای خاصی سیو میکنه؟
باید f1رو بزنی و پروفایل درست کنی سیو هم خودش به طور اتوماتیک سیو میشه

ali_ranger22
13-09-2008, 16:19
یکی میتونه این فایل ها رو برام آپلود کنه...
ممنون میشم خیلی لازم دارم

titanium_zarin
20-09-2008, 22:13
سلام.من تو بازی Gears of War رسیدم به یه عنکبوت گنده.تونستم بزنمش و ببرمش عقب اما حالا هنوز زندس و به هیچ جاش تیر اثر نمیکنه.چه کارش کنم؟؟؟؟

B3HZ@D
21-09-2008, 00:51
سلام.من تو بازی Gears of War رسیدم به یه عنکبوت گنده.تونستم بزنمش و ببرمش عقب اما حالا هنوز زندس و به هیچ جاش تیر اثر نمیکنه.چه کارش کنم؟؟؟؟

عنکبوت گنده!!!!!
بهتر توضیح بده بفهمیم کجا گیر کردی؟؟!!
اگه عکسی داری بذار

ali_ranger22
21-09-2008, 11:27

به دوتا پل کوچیک آهنی شلیک کن تا بیفته پایین

titanium_zarin
22-09-2008, 18:16
فکر کنم رسیدم به غول اخرش.همون که رو قطاره و یه عالم از همون پرنده ها دورشن.چجوری باید بکشمش؟؟؟؟

ali_ranger22
22-09-2008, 18:45
فکر کنم رسیدم به غول اخرش.همون که رو قطاره و یه عالم از همون پرنده ها دورشن.چجوری باید بکشمش؟؟؟؟

میتونی سیوتو تا بعد از اون مرحله عنکبوته برام بزاری ؟

titanium_zarin
22-09-2008, 19:14
میتونی سیوتو تا بعد از اون مرحله عنکبوته برام بزاری ؟

سیو ندارم.همش چک پوینت.نمیدونمم از کجا باید درش بیارم:46::41:

ali_ranger22
22-09-2008, 19:48
سیو ندارم.همش چک پوینت.نمیدونمم از کجا باید درش بیارم:46::41:

اینارو بزار

titanium_zarin
22-09-2008, 20:18
اینارو بزار

شاید باورت نشه ولی من همچین فایلهایی ندارم.پوشه چک پوینتم خالی خالیه.:13:

titanium_zarin
22-09-2008, 21:00
اونایی که خواستی که من نداشتم.
یه سر انجا برو سیو بازی هست 19 کیلو هست شاید بدردت خورد.اگه بدردت خورد یه خبر بده

ali_ranger22
22-09-2008, 21:18
اونایی که خواستی که من نداشتم.
یه سر انجا برو سیو بازی هست 19 کیلو هست شاید بدردت خورد.اگه بدردت خورد یه خبر بده
کد:

شما باید اونا رو داشته باشی که ! از من جلوتر رفتی
من برقمون رفت وسط بازی سیو هام پرید

titanium_zarin
22-09-2008, 21:40
شما باید اونا رو داشته باشی که ! از من جلوتر رفتی
من برقمون رفت وسط بازی سیو هام پرید

باور کن هیچی نداشتم.خالیه خالی بود پوشه هاش.همین النم کل بازی تموم شد.
معذرت که نتونستم کمکت کنم:41::10:

ali_ranger22
22-09-2008, 22:23
باور کن هیچی نداشتم.خالیه خالی بود پوشه هاش.همین النم کل بازی تموم شد.
معذرت که نتونستم کمکت کنم

بازی تموم میشه میتونیم مرحله ها رو انتخاب کنیم ?؟

titanium_zarin
23-09-2008, 19:36

من که نتونستم.فقط یه چیزی زیر سخت و اسون باز شد که امتحانش نکردم.

pedram_sad
23-09-2008, 21:36
اره
میشه act های مختلف رو به دلخواه بعد از اتمام بازی Select کنی

soliman
20-10-2008, 16:59
ببینم کسی از شماها با ذخیره کردن بازی مشکل پدا کرده. من دیشب چند چیکپوینت رو رد کردم ولی امروز که میخواستم بازی رو ادامه بدم پیغام میداد که هیچ چیکپواینتی برای ادامه بازی وجود نداره . میخوام بدونم مشکل از کجاست.

ali_ranger22
20-10-2008, 18:07
F1 رو بزن بعد پروفایل بساز

Ali Pacino
20-10-2008, 20:12
F1 رو بزن بعد پروفایل بساز
آره یادش بخیر منم همین مشکل رو داشتم
دوستانی که می خوان تازه این بازی رو برن خودشونو واسه ی مبارزه با یه غول آخر خفن آماده کنن بازیش عشق وحاله و همه ی مبارزاتش واسه یه دست گرمیه اما اون غول آخرش رسدیدین آخرش گیر کردین آمار بدین:31:

soliman
21-10-2008, 00:43
اگه ممكنه اين product key رو هم بزاريد.

Omid_Sadeghvand
21-10-2008, 19:07
سلام
روی سیستم من جواب میده؟

gf 6200~256
cpu 2.8
ram 1gb

آیا در تنظیمات بازی امکان خیلی کاستن از کیفیت بازی رو داره؟

Masoud King
21-10-2008, 19:42
سلام
روی سیستم من جواب میده؟

gf 6200~256
cpu 2.8
ram 1gb

آیا در تنظیمات بازی امکان خیلی کاستن از کیفیت بازی رو داره؟
شاید بتونی رو تنظیمات پائین بازی کنی!

pejmangame
23-10-2008, 01:00
سلام

من بازي رو نصب كردم با يه مشكل روبه رو شدم.!!

پروفايل نداره يعني تويه بازي پروفايل ساخته نميشه!!
مينويسه no gamer profail signed

و حتي داخل اپشن ها هم نميشه تنظيمات رو عوض كرد!
سيستم
گرافيك 8600 512 DDr3 Gt

Cpu 3.9 Intel
Ram 2 gig
اليته فكر نكنم ربطي به سيستم داشه باشه
دي وي ديش هم ماله شركت امپرور هست Emperor

Masoud King
23-10-2008, 05:00
سلام

من بازي رو نصب كردم با يه مشكل روبه رو شدم.!!

پروفايل نداره يعني تويه بازي پروفايل ساخته نميشه!!
مينويسه no gamer profail signed

و حتي داخل اپشن ها هم نميشه تنظيمات رو عوض كرد!
سيستم
گرافيك 8600 512 DDr3 Gt

Cpu 3.9 Intel
Ram 2 gig
اليته فكر نكنم ربطي به سيستم داشه باشه
دي وي ديش هم ماله شركت امپرور هست Emperor

pejmangame
23-10-2008, 15:38
برای ساختن پروفایل باید اول کلید F1 رو بزنی!

بله ولي همون كليد اف 1 كار نمي كنه!!

nemesis
27-10-2008, 19:53
دوستانمن هنوز مشکل Save دارم !
پروفایل میسازم ! ولی وقتی از بازی میام بیرون همش میپره !

GHOST RECON
28-10-2008, 11:41
دوستانمن هنوز مشکل Save دارم !
پروفایل میسازم ! ولی وقتی از بازی میام بیرون همش میپره !

اگه بری تو پوشه های بازی (داخل ویندوز )سیو هات پاک میشه

nemesis
28-10-2008, 14:31
اگه بری تو پوشه های بازی (داخل ویندوز )سیو هات پاک میشه

میشه بیشتر توضیح بدین !

nemesis
28-10-2008, 19:26
یه اتفاق جالب
تمام Save ها پاک شده بود !
ولی یکبار اول به اینترنت وصل شدم و بعد بازی رو اجرا کردم ! تمام Save ها برگشت !

GHOST RECON
28-10-2008, 19:41
میشه بیشتر توضیح بدین !
یعنی اگه بری جایی که بازی رو نصب کردی و واردپوشه های بازی بشی سیو هات پاک میشه

masoud93
28-02-2009, 20:48
در بازی gears of war 1 من این مشکل رو در اجرای بازی دارم:
f:\gears of war\binaries\warGame-G4WLive.exe:You cannot run the game with modified executable code.please reinstall the game
من پیش از این بار این بازی رو روی هم این سیستم اجرا کردم.

B3HZ@D
01-03-2009, 01:37
مثل این که این فایل G4WLive.exe ایراد پیدا کرده
بهتره بازی رو دوباره نصب کنی...یک فایل ضمیمه هم با بازی ارائه می شد ...
من وقتی این بازی رو گرفتم یک سری فایل بود فکر کنم که پس از پایان نصب باید اونها رو هم توی فولدر بازی کپی می کردی
اگه برای شما هم همینطور بوده اون فایل ها رو بریز ببین درست میشه؟!

mohsentanha
01-03-2009, 13:45
تاریخ رو 2008 کن درست میشه خودم 10 دفعه نصب کردم همین ارور رو میداد اخرش هم تاریخ رو دست زدم درست شد

metal gear
04-03-2009, 09:13
سلام
بچه ها من یه جا گیر کردم اونجا که میگه باید raam رو بکشی و روی قطار ها هستی... چطور باید رد کرد ؟1

ali_ranger22
04-03-2009, 10:07
سلام
بچه ها من یه جا گیر کردم اونجا که میگه باید raam رو بکشی و روی قطار ها هستی... چطور باید رد کرد ؟1
باید صبر کنی هر موقع که پرنده ها ازش دور شدن بهش شلیک کنی اگه نارنجک هم بندازی بقلش پرنده ها متفرق میشن

hamijoon
04-03-2009, 11:45
سلام بچه ها . كمك . عين پلنگ يه جا گير كردم . اونجا كه اون حيوونه از زيره آب مياد كشتيتو گاز ميگيره بعد تير ميزني به چشمش بايد چيكارش كنم؟

hamijoon
04-03-2009, 13:20
كسي نميدونه ؟ خيلي سخته اين يه تيكش صدبار بازي كردم نميشه .

ali_ranger22
04-03-2009, 13:23
از زیر آب ؟! کدوم ؟ یکم بیشتر توضیح بده !

hamijoon
04-03-2009, 13:26
gears of war 2 رو ميگما . سواره يه كشتي . بعد يه حيوون گنده مياد هي دمشو ميندازه رو كشتيت بايد دمشو بزني . بعد ميره دور ميزنه از روبرو مياد دهنشو باز ميكنه كشتيو گاز ميگيره . بعد چشمشو نشون ميده بايد تير بزني . تير ميزني دهنش باز ميشه بعدش نميدونم چيكار كنم

ali_ranger22
04-03-2009, 13:29
خب پس چرا اینجا داری میگی ؟ برو تو تاپیک خودش بگو !

mahyarSAMSUNG
06-03-2009, 01:24
f:\gears of war\binaries\wargame-g4wlive.exe:you cannot run the game with modified executable code.please reinstall the game

آقا منم همین ایراد رو دارم و خیلی گفتم که مشکلش چیه ولی کسی جواب نمیده ؟ این ارور رو من روی خیلی از کامپیوترها دیدم ! من یه بار این بازی رو نصب کردم ویندوز رو پاک کردم و سرویس پک 3 ریختم دیگه از اون موقع تا حالا نصب نشد و مارو گذاشت تو کف !

mohsentanha
06-03-2009, 01:51
آقا منم همین ایراد رو دارم و خیلی گفتم که مشکلش چیه ولی کسی جواب نمیده ؟ این ارور رو من روی خیلی از کامپیوترها دیدم ! من یه بار این بازی رو نصب کردم ویندوز رو پاک کردم و سرویس پک 3 ریختم دیگه از اون موقع تا حالا نصب نشد و مارو گذاشت تو کف !
تاریخ رو 2008 یا 2007 کن:10:

بهمن خسروي
18-03-2009, 13:41
باسلام به همه ي دوستان
من بازي gears of war رو نتونستم اجرا كنم بخاطر اينكه پيام زير را نشان ميداد چند بار نصب كردم بازم اين پيام اومد

بهمن خسروي
18-03-2009, 13:42
f:\gears of war\binaries\warGame-G4WLive.exe:You cannot run the game with modified executable code.please reinstall the game

mahyarSAMSUNG
19-03-2009, 02:14

اگه اینطوری درست بشه که خیلی خوبه !:13:

aghamajid1369
19-03-2009, 02:31
من امتحان کردم درست شد دستت درد نکنه

B3HZ@D
19-03-2009, 05:32
برای من که روی xp جواب نمیداد
تا لودینگ بازی می رفت یکدفعه رستارت میشد
ولی روی ویستا خیلی راحت بازی رو اجرا کردم و هیچ مشکلی نبود
اون فایل dll که روی یک cd ضمیمه بازی شده مربوط به چیه؟

Fate2646
19-03-2009, 23:41
من این بازیرو دوباره هوس کردم بازی کنم که بعد نصب این ارورو داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Cuntitled.bmp
من قبلا این بازیرو روی همین سیستمم بازی کردم

mahyarSAMSUNG
20-03-2009, 01:04
من امتحان کردم درست شد دستت درد نکنه

خیلی خوبه که درست شده . خبر خوبی دادی :31:

B3HZ@D
20-03-2009, 06:05
من این بازیرو دوباره هوس کردم بازی کنم که بعد نصب این ارورو داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cuntitled.bmp
من قبلا این بازیرو روی همین سیستمم بازی کردم

خوب چه اروری داد؟
شما نه عکسی گذاشتی و نه پیغامی که بهت میده

mohsentanha
20-03-2009, 15:45
منم هرکاری میکنم میرم توی بازی میپره بیرون ارور میده
تا حالا روی 2تا سیستم این رو نصب کردم ولی میپره بیرون
خیلی از بچه ها هم این مشکل رو دارن
هنوز هم راه حل خوبی براش پیدا نشده

B3HZ@D
20-03-2009, 22:02
روی ویستا نصب کن فکر کنم درست بشه

Fate2646
21-03-2009, 02:13
ببخشید نمیدونم چرا عکس اپلود نشد به هرحال این ارورو میده
microsoft visual c++ runtime library
runtime error!
program:e\program file
this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.
please connect the support team for information
همونطور که گفته بودم من پارسال این بازیو نصب و بازی میکردم دوباره هوس کردم بازی کنم که این ارورو داد زمانم به عقب کشیدم فایده نداشت

mohsentanha
21-03-2009, 03:07
روی ویستا نصب کن فکر کنم درست بشه
رو پک 1 هم نصب کردم باز هم میپرید
ولی با این حال 3بار به ضرب و زور رفتم مرحله اخرش هم تو این 3بار 1بار خودم کشتم 2بار هم ترینر زدم
فکر کنم مرحله اخرش که doomرو کشتم چند روزی حالم رو گرفته بود
دات نت فریم ورک هم نصبیدم
دایرکت ایکس
اپدیت گرافیک
و......
البته این کارایی که کردم خیلی تاثیر داشت
کمتر میپرید:27:

B3HZ@D
21-03-2009, 04:17
runtime error!
program:e\program file
please connect the support team for information
همونطور که گفته بودم من پارسال این بازیو نصب و بازی میکردم دوباره هوس کردم بازی کنم که این ارورو داد زمانم به عقب کشیدم فایده نداشت

یه برنامه ای هست به نام visual basic runtime sp 6.0
شما اگه این برنامه رو داری نصب کن فکر کنم مشکلت برطرف بشه

aghamajid1369
21-03-2009, 14:24
runtime error!
Program:e\program file
Please connect the support team for information
تاریخ کامپیوترت رو کردی 2008 یا 2007

Fate2646
21-03-2009, 21:48
برنامه visual basic runtime sp 6.0هم نصب کردم نتیجه نداشت تاریخم هم 2007 هم 2008 رو امتحان کردم بازم همون ارورو میده خودم فکر میکنم مشکل از service pack 3 باشه چون پارسال رو winxp sp2 بازی میکردم به هرحال از اینکه جوابمو دادین متشکرم

Turok-71
22-03-2009, 00:55
من که بازی ساعت 10 شب دستم رسید فردام میخواستم برم مندرسه هرکاری کردم بازی نصب نشد که نشد
شد ساعت 2 شب که دیگه کلم داغ کرد بازی رو در اوردم کوبیدم یه گوشه. حالا این نسخه مثلا ماله شرکت نیوتک
بود. خدا رحم بکنه به نسخه غیر مجاز.

ُُsnake
25-03-2009, 20:27
من بازی Gears Of War رو تونستم اجرا کنم ولی نمی دونم چرا بازی خیلی کنده و حتی در منو ها هم موس خیلی کند حرکت می کنه
البته بار اول که اجرا کردم اینجور نبود ولی فرداش نمی دونم چرا اینجور شد هر کاری هم می کنم درست نمی شه
مشخصات سیستم من اینه
P5Q
Q6600
Saphhire 4870 512 Toxic
2 gig 1066

Turok-71
25-03-2009, 20:43
یه نگاه به task manager بنداز ببین برنامه ی اضافی اجرا نمیشه.

B3HZ@D
25-03-2009, 22:36
ram سیستم شما چقدره؟
شاید ram کم میاری و همین باعث کند شدن بازی میشه

robert
26-03-2009, 19:14
سلام به همگی
آقا من همین امروز این بازی رو خریدم ولی ارور wargame-g4wlive.exe رو تحویلم داد !!:31:

کسی میدونه چجوری میشه این ارور رو درست کرد ؟؟

در ضمن مشخصات سخت افزاری اینه:

Q6600
ATI 4870
2GIG DDR2

vista 32 bit

amin.t_71
26-03-2009, 22:33
سلام به همگی
آقا من همین امروز این بازی رو خریدم ولی ارور wargame-g4wlive.exe رو تحویلم داد !!:31:

کسی میدونه چجوری میشه این ارور رو درست کرد ؟؟

در ضمن مشخصات سخت افزاری اینه:

Q6600
ati 4870
2gig ddr2

vista 32 bit

دوست عزیز شما تاریخ کامپیوترت رو یک سال به عقب ببر به احتمال خیلی زیاد درست میشه:20:
منم هیمن مشکل رو داشتم ، این کار رو که کردم درست شد:31:

B3HZ@D
26-03-2009, 22:37
توی فروم epicgame نوشته در صورت دیدن همچین پیغام خطایی alt+enter رو بزنین
اونطوری که من متوجه شدم نوشته بود close رو نزنین و کلیدهای alt+enter رو بزنید احتمالا درست میشه
خواستی لینکش رو میذارم ببین خودت چی متوجه میشی!

robert
26-03-2009, 22:53
دوست عزیز شما تاریخ کامپیوترت رو یک سال به عقب ببر به احتمال خیلی زیاد درست میشه:20:
منم هیمن مشکل رو داشتم ، این کار رو که کردم درست شد:31:

جل الخالق !:18:
چه ربطی به تاریخ کامپیوتر داره آخه؟؟

درست شد !!:31:

mahyarSAMSUNG
05-04-2009, 03:21
بچه ها سیو این بازی همون که توی داکیومنت هست ؟ میخوام ویندوز پاک کنم . همونو پوشه my game رو کپی کنم حله ؟

aghamajid1369
05-04-2009, 13:20
بچه ها سیو این بازی همون که توی داکیومنت هست ؟ میخوام ویندوز پاک کنم . همونو پوشه my game رو کپی کنم حله ؟
فکر نکنم این باشه
اخه همون جایی که بازی رو نصب کردی هم 1 قسمت داره به اسم Check point فکر کنم اون باشه
نمیدونم چرا توی Document من داخل پوشه mygame قسمت check point خالیه

B3HZ@D
05-04-2009, 19:48
فکر کنم چک پوینت ها توی یوزر خود بازی ذخیره بشه
تا حالا ندیدم سیو بازی بصورت چک پوینت باشه

mahyarSAMSUNG
05-04-2009, 20:14
خوب اگه میشه مطمئن بشید بهم بگید چون باید ویندوز رو پاک کنم و خیلی هم جلو اومدم این بازی رو !

mahyarSAMSUNG
08-04-2009, 01:03
بالاخره این بازی رو تموم کردم از شرش خلاص شدم . عجب بازی بود همرو هارد رفتم ! فقط شانس اوردم برای غول آخرش که توی قطار بود حدود 12 تا از اون تیر هایی که مثل تیر کمون پرتش میکردیم طرف یارو بعد منفجر میشد داشتم . با حدود 20 بار مردن تونستم بکشمش !

B3HZ@D
08-04-2009, 01:10
قوی ترین غول بازی که دیده بودم همین یارو بود
من هم خودم خیلی اذیت شدم...من جریان اون تیربار اونجا رو متوجه نشدم
اصلا نمیشد باهاش راحت تیر زد....تا میومدی چند تا تیر بزنی یکدفعه اون پرنده ها یا خفاش ها میومدن میزدن طرف رو تیکه تیکه می کردن...

mahyarSAMSUNG
08-04-2009, 01:26
خوب من نصفشو با اون تیر بار زدم نصف دیگه هم با اون تیرکمون ! اون تیربار قلق داشت بدقلقی هم داشت یعنی هم باید حواست به خفاشهای یارو باشه هم خفاش های آسمون ! خفاشهای آسمون می اومدن و میرفتن ! به عبارتی قطع و وصل میشدن در موقعی که قطع میشد و اون خفاش های یارو هم فراری دادی و به سمت خودش برگشتن موقع حمله با تیر بار بود البته نباید طمع کنی و بخوای همرو با تیر بار بزنی چون خفاش های آسمون دوباره ظاهر میشن و .......

B3HZ@D
08-04-2009, 04:24
تا میرفتم پشت تیربار بعد چند تا تیر زدن یک دفعه یارو تیکه تیکه میشد
خفاش ها که پیش اون غوله بودن و توی اسمون چیزی نیود
اصلا نمیتونستم پشت تیربار بایستم...سریع می میرد

mehdy.z
08-04-2009, 10:30
نه اتفاقا زدنش خیلی هم راحت بود فقط باید یه یه جا همون اول نزدیک چراغ سنگر میگرفتی سپس یه تیر با تیرکمون میزدی تا خفاشها از کنارش برند بعد با تفنگ بهش شلیک میکردی یه 8-7 بار که این کار رو میکردی راحت میمرد:46:.

B3HZ@D
08-04-2009, 11:25
طریق سنگر گرفتن و این چیز ها رو میدونستم
مشکل من با اون تیربار بود که توی کشتن اون غول اصلا ازش استفاده نکردم

mehdy.z
08-04-2009, 18:34
طریق سنگر گرفتن و این چیز ها رو میدونستم
مشکل من با اون تیربار بود که توی کشتن اون غول اصلا ازش استفاده نکردم

اصلا از من می پرسی اون تیربار یه جورایی گول زننده است چون استفاده ازش تقریبا غیر ممکنه !!

mahyarSAMSUNG
09-04-2009, 00:41
نه بابا برای چی امکان ناپذیر بود ! شما فقط باید آسمون رو نگاه میکردی هرموقع اون خفاش ها توی آسمون میرفتن زمان حمله با تیر بار بود ! البته باید غول رو تا اون طرف واگن بکشونید تا زود بهتون نرسه ! اگه دقت کرده باشید محل ورودی جایی که تیر بار رو گذاشتند چراغ بود . یعنی شما اونجا میتونید منتظر رفتن خفاشها باشید !
ولی با تیر معمولی دیر میمیره . من نصفشو با تیربار زدم حدود 8 تا هم تیرکمون خالی کردم روش !

resident_evil
09-04-2009, 01:41
بهترين راه براي كشتنش اينه كه با همون Torque Bow بزنين بهش بعد خفاش ها از دورش ميرن بعد با LanCer يا Long Shot تير خالي كنين تو سرش !!!

MSHOCK
09-04-2009, 13:52
نه اتفاقا زدنش خیلی هم راحت بود فقط باید یه یه جا همون اول نزدیک چراغ سنگر میگرفتی سپس یه تیر با تیرکمون میزدی تا خفاشها از کنارش برند بعد با تفنگ بهش شلیک میکردی یه 8-7 بار که این کار رو میکردی راحت میمرد:46:.

:13:بعد شما میگی راحت الحلقوم . . . !

felfely110
09-04-2009, 14:29
سلام
plz help me
plzzzzzzz
من اصلا نمی تونم پروفایل بسازم
اگه تو تنظیمات کنترلر و ویدئو هم برم اصلا نمی تونم ازش خارج بشم
plz helppppppppp
:37: