مشاهده نسخه کامل
: CANON A570is یا panasonic FX10
sadegh rasouli
03-11-2007, 16:23
با سلام
به نظرتون بین canon A570is وpanasonicFX10 کدوم رو انتخاب کنم.
برای من در کنار عکس با کیفیت فیلمبرداری هم مهمه.لطفا کسانی که از این دوربینها استفاده کردن کمکم کنن
سلام
من 6 ماه پیش Panasonic FX10 گرفتم تا حالا هم ازش راضی ام ، کیفیت فیلم برداریسش عالی و پسوند فیلم برداریش Mov همچنین امکان panorama هم داره و در کل دوربین خوبی است ، درباره دوربینهای عکس برداری canan چیزی نمی دونم ولی دوربین فیلم برداری من canan بود که همین طور بی خودی یکی از IC های مهمش سوخت و نمایندگیش هم 130 تومن خواست به همین خاطر من از canan دل خوشی ندارم
با سلام
به نظرتون بین canon A570is وpanasonicFX10 کدوم رو انتخاب کنم.
برای من در کنار عکس با کیفیت فیلمبرداری هم مهمه.لطفا کسانی که از این دوربینها استفاده کردن کمکم کنن
دوست عزیز دوربین های کانن از نظر کارایی و عمروکیفیت تصاویر خیلی بهتر از دوربین های پاناسونیک هستند
مشخصات کلی دوربین:canon A570is • 1/2.5 اینچ اندازه CCD با رزولوشن 7.1 میلیون پیکسل
• پردازشگر DigiC III همراه با تکنولوژی iSAPS
• زوم اپتیکال 4 برابر،فاصله کانونی 140-35 میلیمتر (ترکیب با دیجیتال 16 برابر)
• مجهز به سیستم Safety Zoom برای اطمینان از میزان زوم دیجیتال تا حد مناسب
• دارای مبدل تله داخلی به صورت دیجیتال Digital tele_Converter
• مجهز به سیستم تصحیح قرمزی چشم بعد از عکسبرداری
• 9 نقطه وضوح یابی، مرتبط با سیستم تشخیص صورت جهت تنظیم فلاش، نورسنجی و وضوح یابی اتوماتیک
• حساسیت ISO: عملکرد دستی و اتوماتیک ISO در محدوده حساسیتهای ISO1600,800,400,200,100,80 و با محدوده گسترده تر در حالت Hi ISO AUTO(حساسیت ISO 1600 برای عکسبرداری در محیطهای کم نور و داخلی بدون فلاش جهت از بین بردن لرزش دست و سوژه های متحرک)
• 7 حالت تنظیم تراز سفیدی(اتوماتیک،نور روز،هوای ابری،تنگستن،فلورسنت،فلورس نت قوی و تنظیمات شخصی)
• صفحه نمایش 2.5 اینچ با رزولوشن 115000 پیکسل
• تنظیم فلاش به صورت اتوماتیک و دستی با قابلیت جبران نوردهی و کاهش قرمزی چشم
• دامنه قدرت فلاش تا 5/3 متر
• 14 وضعیت عکسبرداری و گزینه MY COLOR (جهت ویرایش رنگها)
• مجهز به دکمه RECORD/REVIEW جهت نمایش سریع و آسان تصاویر گرفته شده
نمی خوام بگم دوربین پاناسونیک fx10 دوربین بدی است اتفاقا یک دوربین بسیار کوچک و با لنز 28 میلیمتری واید و با كارائی دوگانه تثبیت تصاویرMEGA O.I.S. وHIGH SENSITIVITY هستش ولی بین این دو مدل دوربین a510 کانن بهتر هست
با تشکر سوالی اگه بود من در خدمتم
sadegh rasouli
04-11-2007, 16:18
سلام
من 6 ماه پیش Panasonic FX10 گرفتم تا حالا هم ازش راضی ام ، کیفیت فیلم برداریسش عالی و پسوند فیلم برداریش Mov همچنین امکان panorama هم داره و در کل دوربین خوبی است ، درباره دوربینهای عکس برداری canan چیزی نمی دونم ولی دوربین فیلم برداری من canan بود که همین طور بی خودی یکی از IC های مهمش سوخت و نمایندگیش هم 130 تومن خواست به همین خاطر من از canan دل خوشی ندارم
با سلام
در مورد محدودیت فیلمبرداری دوربینت بگو؟رمی که روی دوربینت هست چقدره و باهاش چقدر میشه فیلمبرداری کرد؟
sadegh rasouli
04-11-2007, 16:21
نمی خوام بگم دوربین پاناسونیک fx10 دوربین بدی است اتفاقا یک دوربین بسیار کوچک و با لنز 28 میلیمتری واید و با كارائی دوگانه تثبیت تصاویرMEGA O.I.S. وHIGH SENSITIVITY هستش ولی بین این دو مدل دوربین a510 کانن بهتر هست
با تشکر سوالی اگه بود من در خدمتم
از شما ممنونم
اگر در مورد FX10 اطلاعاتی دارد لطفا بگو.
دوربین دیجیتال پاناسونیک DMC-FX10 دوربین بسیار مناسبی است که علی رغم بدنه باریک و زیبایی که دارد به مشخصه های متعدد خوب و کارآمدی مجهز است. لنز زوم اپتیکال لایکا Leica DC 3 برابر (105- 35 میلی متر بر روی فیلم های 35 میلی متری) با قدرت 2.8/f، سیستم ضد محوشدگی تصویر مانندMEGA O.I.S و تنظیمات هوشمند ایزو از جمله قابلیت های برتری هستند که در این دوربین دیده می شود. DMC-FX10 یک دوربین برتر 6 مگاپیکسلی است که برای داشتن عکس هایی با کمترین مشکل می توان نسبت زوم آن را حداکثر تا 4.1 برابر در رزولوشن 3 مگاپیکسلی افزایش داد. با به کارگیری قسمت مرکزی CCD و زوم قدرتمند این دوربین به راحتی می توان از سوژه های بسیار دور نیز عکاسی کرد.
مشخصات كلي :
فشرده و كوچك (Compact) - حسگر 6.3 مگاپيكسل - صفحه نمايش 2.5 اينچ - لنز 35-105 ميليمتر (بزرگنمايي 3 برابر) - بزرگنمايي اپتيكال 3برابر - بزرگنمايي ديجيتال 5برابر - محدوده ديافراگم F2.8 تا F5 - سرعت شاتر 1/2000 تا 8 ثانيه - حساسيت 100 تا 1250 -4 حالت + دستي تنظيم تراز سفيدي - قابليت فيلمبرداري: Yes
تصور مي شود دوربين ديجيتال کانن پاورشات A570 IS با دارا بودن پردازشگر تصوير DigicIII و حسگر CCD با دقت 7.1 مگاپيكسل همانند مدل پيشين خود A530 , A540 با استقبال چشمگيري از سوي مصرف كنندگان مواجه شود. شايد يكي از مهمترين مشخصه هاي اين دوربين طرفداران بسياري نيز دارد دارا بودن لرزشگير تصوير اپتيكال و حداكثر حساسيت ايزوي 1600 باشد.
مشخصات كلي :
آماتور (Amateur) - حسگر 7.1 مگاپيكسل - صفحه نمايش 2.5 اينچ - لنز 35-140 ميليمتر (بزرگنمايي 4 برابر) - بزرگنمايي اپتيكال 4برابر - بزرگنمايي ديجيتال 4برابر - محدوده ديافراگم F2.6 تا F5.5 - سرعت شاتر 2000/1 تا 15 ثانيه - حساسيت 80 تا 1600 -5 حالت + دستي تنظيم تراز سفيدي - قابليت فيلمبرداري: Yes
دوست من کانون در این دو مدل بهتر هستش راستی قیمت این دو مدل رو بگو شاید بتونم برندی بهتر به شما معرفی کنم
از شما ممنونم
اگر در مورد FX10 اطلاعاتی دارد لطفا بگو.
پاناسونیک fx10
كوچكترین دوربین دنیا با لنز 28 میلیمتری واید و با كارائی دوگانه تثبیت تصاویرMEGA O.I.S. وHIGH SENSITIVITY
6 مگاپیكسل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لنز Bright F2.8, Wide-Angle 28mm LEICA DC VARIO-ELMARIT
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلوگیری از تار شدن عكس ها با استفاده از حالت High Sensitivity [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LCD شفاف و بزرگ 2.5 اینچی با كیفیت بالا و قابل تنظیم در جهات مختلف
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واكنش سریع و عكاسی راحت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عكاسی تا 320 عكس در هر بار شارژ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تنظیم حالت با استفاده از Mode Dial برای راحت تر كردن عكاسی در مكان های مختلف
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود در 4 رنگ: نقره ای، مشكی، سفید و صورتی
موفق باشی
Ssarshar
05-11-2007, 20:14
پاناسونیک اف ایکس 10 عالیه فیلمبرداریشم فوق العادس عکسشم عالی مجموعا بیست .
قیمت اصل ژاپن 265000
پاناسونیک اف ایکس 10 عالیه فیلمبرداریشم فوق العادس عکسشم عالی مجموعا بیست .
قیمت اصل ژاپن 265000
دوست من شما چه چیز اف ایکس 10 رو برتر از ا 570 می دونید 1 مگاپیکسل رزلوشن پایین تر و محدده لنز کمتر و ایزو پایین تر و زوم پایین تر و استفاده کردن از یک پردازش گر معمولی ولی آ570 پردازش گر سری 3 داراست و تنها برتری اف ایکس داشتن سیستم ضد محو شدگی تصویر هستش فقط همین و این قیمتی که شما دادی باهاش میشه اف ایکس 12 رو خرید ژاپنیش و سونی دابلیو 80و کداک وی 803 و کانون اکسیوس 70 که خیلی امکانات بالاتری دارند دوست من موندم شما از چه لحاظی اف ایکس 10 رو برتر میدونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:8:
Ssarshar
08-11-2007, 15:48
دوست من شما چه چیز اف ایکس 10 رو برتر از ا 570 می دونید 1 مگاپیکسل رزلوشن پایین تر و محدده لنز کمتر و ایزو پایین تر و زوم پایین تر و استفاده کردن از یک پردازش گر معمولی ولی آ570 پردازش گر سری 3 داراست و تنها برتری اف ایکس داشتن سیستم ضد محو شدگی تصویر هستش فقط همین و این قیمتی که شما دادی باهاش میشه اف ایکس 12 رو خرید ژاپنیش و سونی دابلیو 80و کداک وی 803 و کانون اکسیوس 70 که خیلی امکانات بالاتری دارند دوست من موندم شما از چه لحاظی اف ایکس 10 رو برتر میدونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:8:
دوست من شما اگه به پست من توجه میکردی هیچوقت این حرف رو نمیزدی
من نگفتم این مدل کانون بهتر یا خوب نیست من گفتم در حد خودش خیلی خوبه البته fx12 انتخاب خوبیه 1 مگاپیسکل بالاتره ولی جدا از نظر کیفیت عکس از سری دابلیو بهتره
AFARIDEGAAR
24-11-2007, 01:02
سلام. اگر هنوز دوربین DMC-FX10 رو نخریدی ، به یک گزینه دیگر هم توجه کن.
اگر اولویت انتخابت ، دوربینی با وضوح بالاست ، یک گزینه بسیار عالی داری :
DMC-FX100 با 12.2 مگا پیکسل رزولوشن ، 3.6 برابر زوم اپتیکال ، 4 برابر زوم دیجیتال ، فاصله کانونی 28-100 میلی متر ، محدوده دیافراگم بین f2.8-f9.0 در حالت واید و f5.6-f18 در محدوده تله ، 9 نقطه فوکوس یابی ، لنز لایکای آلمان ، حساسیت بین 100 تا 1600 در حالت انتخابی و در حالت اتوماتیک بین 1600 تا 6400 ، لامپ کمکی af ، امکان انتخاب حالتهای بسیار متنوع تراز سفیدی و تنظیم دستی (10پله) ، تنظیم دستی میزان نور دهی و برنامه ae ، حدود 25 گزینه برای scene mode ، سرعت شاتر از 8 ثانیه تا 2000/1 ثانیه ، امکان انتخاب نسبت تصویر 4:3-16:9-3:2 با وضوح متفاوت ، حالت عکاسی پشت سر هم از 2 فریم در ثانیه تا 8 فریم در ثانیه ( تعدد فریم ها با افزایش یا کاهش وضوح و تغییر نسبت تصویر متفاوت می شود) ، حالت ضبط عکس با صدای محیطی به مدت 5 ثانیه ، 27 مگا بایت حافظه داخلی ، جایگاه کارت حافظه MMC/SD/SDHC ، مانیتور 2.5 اینچی با 207 کیلو پیکسل وضوح ، محدوده موثر فلاش بین 0.6 تا 5.0 متر در حالت واید و 0.3 تا 2.5 متر در حالت تله ، OSD فارسی ، امکان فیلمبرداری با 10، 15 و 30 فریم در ثانیه و ... .
لازم به یادآوری است که اندازه این دوربین با DMC-FX10 فرق بسیار ناچیزی دارد.
بنابراین اگر میتونی با قیمت حدود 000'400 تومان خرید کنی ، این دوربین فوق العاده است .
موفق باشی...
AFARIDEGAAR
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.