PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بررسی جز به جز نوکیا E65

صفحه ها : [1] 2

sarmast65_ata
30-10-2007, 18:04
طبق قولی که داده بودم اومدم و می خوام که به بررسی E65 نوکیا بپردازم.
اولین نکته ایی که واقعآ به چشم میاد طراحی و شکل ظاهری این گوشی هستش که واقعآ دلرباست کافیه فقط 1 بار این گوشی رو از نزدیک ببینید و تو دستتون احساسش کنید واقعآ ظاهر جالبی داره و طراحی این گوشی بسیار بسیار حرفه ایی انجام شده من خودم قصد خرید این گوشی رو نداشتم ولی وقتی گرفتم دستم و احساسش کردم دلمو باختم و گفتم هر جوری که هست باید بخرم ( آخه من به طرحی گوشی خیلی خیلی اهمیت میدم ).

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دومین چیزی که بسیار بسیار خوبه وزن ایده آل این گوشی هستش.وزن این گوشی 115 گرم هستش و وقتی که دستتون میگیرید اصلآ احساس سنگینی نمی کنید نه خیلی سبکه که بخواد بیفته نه خیلی سنگینه که آدم اذیت بشه واقعآ تو این زمینه هم نوکیا فوق العاده عمل کرده.
سومین چیزی که بازم خیلی به چشم میاد طرح کشویی بودن گوشی هستش که واقعآ روان کار میکنه شاید تا عمل بازو بسته نکردن رو خودتون انجام ندید باورتون نشه که اینقدر روان بخواد بالا پایین بره طبق گفته خود شرکت نوکیا تو این گوشی از بهترین سیستم کشویی گوشی استفاده شده.من با N80 نوکیا هم کار کردم و زیاد جالب نبوده ولی E65 تو سیستم کشویی یکی از بهترینهاست.

چهارمین چیزی که باز هم شاید بشه گفت از بهترین هاست( البته به گفته خو سایت) شماره گیر گوشی هستش این شماره گیر یکی از بهترین شماره گیرهایی هستش که توی گوشی های کشویی استفاده شده چون فاصله اش اعداد 1.2.3 با بدنه گوشی خیلی زیاده و جنس بکار رفته توی این اعداد جوری هستش که موقع sms زدن اصلآ خسته نمی شید و جون میده واسه sms زدن.

پنجمین چیزی هم که در نگاه اول به نظرتون میرسه طراحی پشت گوشی یا همون در باتری گوشی هستش که یه حالت چرم مانند هستش که وقتی دست عرق میکنه اصلآ لکی به جا نمی مونه و هیچ خشی روی بدنه گوشی نمی افته که این می تونه برای کسایی که با گوشی زیاد کار میکنن مثل من خیلی خیلی خوب باشه.

من تو این پست بیشتر قصد داشتم به توضیح بدنه و طراحی گوشی بپردازم ( راستی این گوشی در 2 رنگ نقره ایی و قرمز اناری وارد بازار شده ) بازم پست میزارم و به بررسی جزبه جز این گوشی میپردازم راستی اگه سوالی داشتید من در خدمدتونم.

sarmast65_ata
30-10-2007, 19:11
توی جعبه این گوشی یک عدد باتری Li-Ion 1000 mAh وجود داره که زمان مکالمه دائم این گوشی 6.5 ساعت و زمان استندبای این گوشی 265 ساعت اعلام شده.
از دیگر محتویات جعبه این گوشی میشه به هنزفری مدل HS-5 اشاره کرد که این هندزفری 1 گوشیی هستش و قابلیت استریو رو نداره و اگه خواستید از یک هنذزفری خوب و درست حسابی استفاده کنید باید یک هندزفری بخرید که این یک ضعف مهم برای ایم گوشی به حساب می آید.
کابل اتصال این گوشی برای کامپیوتر از نوع CA-53 هستش.شارژر این گوشی هم مدل AC-4 هستش راستی توی جعبه گوشی به جز دفترچه راهنما که تو همه گوشی ها موجود داره یک کیف همراه هم وجو داره که این در نوع خودش جالب به نظر میرسه.

کارت حافظه همراه گوشی 256 مگابایت هستش که حافظه داخلی گوشی 60 مگابایته که نمی دونم چرا تو تمام سایت ها گفته شده 50 مگابایت!! شایدم توی گوشی من 10 تا بیشتر گذاشتن!!! راستی این گوشی تا 2 گیگ رو ساپرت میکنه.
وقتی که گوشی روشن میشه توی خود گوشی چندین برنامه هستش که درون گوشی وجود داره از جمله
Speech . position , Navigator , Landmarks , voice aid , voice mail , voice cm , Quickoffice , Msg.reader , Adobe pdf , Zip , printer اشاره کرد راستش یک بازی هم بر روی گوشی وجود داره که بازی گلف هستش.
بریم به مشخصات دیگه گوشی بپردازیم که از جمله این مشخصات میشه به صفحه نمایش این گوشی پرداخت که TFT با قابلیت 16 میلیون رنگ رو داراست و کیفیت این صفحه بسیار بسیار خوب هستش و یک سنسور برای نور وجود داره بر روی بدنه گوشی که نور رو تنظیم میکنه.در ضمن توی نور مستقیم آفتاب نوشته ها یا عکس ها محو نمیشه و به راحتی میشه خوند یکی از مزایای این سنسور اینه که وقتی گوشی شارز کمی داره بطور اتومات صفحه گوشی به مدت خیلی کمتر روشن می مونه و زودتر به حالت استندبای بر میگرده که من تو گوشیی دیگه ایی این خاصیت رو ندیدم.
دوربین این گوشی 2 مگاپیکسل هستش با قابلیت بزرگ نمایی 4 برابر کیفیت عکس ها رو نه میشه گفت خیلی خوب نه میشه گفت خیلی بد و نمره متوسط بهترین نمره ایی هستش که میشه به دوربین ایم گوشی داد ( حتمآ عکسی هایی که گرفتم رو آپلود میکنم و براتون میزارم )
صدای زنگ این گوشی بسیار بسیار خوب هستش و بهتون قول میدم هیچ تماسی رو رد نمیکنید و در جای شلوغ هم به راحتی شنیده میشه.
قابلیت پخش این گوشی (AAC, AAC+, eAAC+, MP3, MP4, M4A, AMR (NB-AMR), MIDI Tones (poly 48), Mobile XMF, RealAudio 7,8,10, SP-MIDI, True tones (WB-AMR هستش و در رابطه با صدای این گوشی می تونم بگم که یکی از بهترین هاست ( البته برای من ) صدای بلندگوی این گوشی که بسیار بسایر خوب هستش در حالت هندزفری من هندزفری 6680 رو روی این گوشی گذاشتم صدا اینقدر زیاده که من داشتم کر میشدم.
بلوتوث این گوشی نسخه 1.2 هستش که این هم می تونست بالاتر باشه و انتظار بیشتر میرفت ولی سرعت انتقالش به نظر من خیلی خیلی خوبه و اصلآ در حد 1.2 نیست.
این گوشی تمام قابلیت های ارتباطی رو از جمله Wireless LAN . 3G . HSCSD . EDGE . GPRS . اينفرارد . پورت usb داره که بسیار بسایر خوب هستش.
در رابطه با سیستم عامل این گوشی باید بگم که این گوشی از سیستم عامل Symbian OS 9.1, Series 60 UI بهره می جوید که من هر چی گشتم واسش برنامه پیدا نکردم از تمام کسایی که برنامه دارن دعوت به همکاری میکنم!! ولی شنیدم برنامه واسه این گوشی هم داره میاد و در حال تست هستش.
فکر نمی کنم چیزی مونده باشه و نگفته باشم از پست های بعدی به کارکرد این گوشی میپردازم راستی فکر کنم عکس های پست بالا خوب کار نمی کنه حتمآ دوباره آپلود میکنم و براتون درستش میکنم

Sasan Info
30-10-2007, 22:09
ایول خوشم میاد که مثل خودم خوش سلیقه ی
منم مثل تو w950 خریدم

sarmast65_ata
31-10-2007, 17:29
ایول خوشم میاد که مثل خودم خوش سلیقه ی
منم مثل تو w950 خریدم

خواهش میکنم عزیز
در رابطه با w950 باید بگم که من چند ماهه پیش این گوشی رو داشتم و الان هم که E65 رو گرفتم به احتمال خیلی زیاد هم گوشی بعدیم E90 خواهد بود ولی در حال حاضر دارم با E65 خیلی خیلی حال میکنم حالا پست های بیشتری میزارم و از خصوصیات این گوشی بیشتر میگم

sarmast65_ata
31-10-2007, 17:59
اینم پست 3 و توضیحات بیشتر در رابطه با این گوشی
روی بدنه این گوشی به جز دکمه های چپ و راست و بالا و پایین 10 تا دکمه دیگه هم وجود داره که کار رو خیلی آسون میکنه.
در زیر صفحه نمایش چهار کلید اختصاصی قرار دارد که با آن ها می توانید کارهایی مانند فعال کردن حالت کنفرانس دسترسی به دفترچه تلفن یا قطع میکروفون در هنگام گفت و گو را انجام بدید کلید آخر هم همان own key هستش که هرچه دوست داشتید می تونید بدید بهش که اون برنامه باز بشه.
در سمت راست بدنه کلید ضبط صدا کنترل حجم صدا و کلید ویرایش قرار دارد.در کناره تحتانی گوشی هم درگاه ارتباطی و شارژر همراه با درگاه مادون قرمز وجود داره.با باز کردن در پشت بدنه هم باتری و درگاه کارت حافظه Micro SD قرار داره که این آخری یه ضعف واسه این گوشی به حساب می آید چون برای عوض کردن کارت حافظه باید در باتری باز بشه که این کار اگه خیلی انجام بشه احتمال لق شدن در باتر وجود داره ولی به نظر من یه حسن هم داره واسه طراحی این گوشی چون اگه می خواست رو بدنه گوشی باشه طراحی اینقدر خوشگل در نمی اومد.
در کل اینو باید گفت اگه حالت Active standby رو فعال کنیم حدود 20 برنامه رو از همون صفحه اول اجرا کنیم که این می تونه خیلی خوب باشه و حی نخواییم بریم تو منو و بخواییم یه برنامه رو پیدا کنیم.
در مورد باتری زیاد حرفی نزدم من با گوشی زیاد کار میکنم و آهنگ و تماس هم زیاد دارم ولی راحت 1.5 روز دوام میاره و بسیار خوب هستش واسه من.
یه برنامه تو این گوشی هستش به نام Team Suite که خیلی جالبه که تا جایی که خبر دارم فقط این گوشی این برنامه رو داره ولی مطمئن نیستم کار این برنامه اینه که با اون می توانیم افراد را در گروهای خاصی دسته بنده کنیم و اگر بطور مثال امروز عصر با گروه اول قرار ملاقات داریم به این گروه پیغام دسته جمعی بفرستیم یا اینکه کنفرانس تلفنی راه بندازیم که این دومی تو ایران کار نمیکنه.
یه نرم افزار هم خیلی خیلی برای من جالبه Nokia search هستش این نرم افزار می تونه فایل یا متنی رو در حافظه گوشی پیغام ها دفترچه تلفنی یا هر جای دیگه پیدا کنه فقط کافیه اسم یک شخص رو وارد کنید تمام sms هایی که براتون فرستاده شماره تلفن این شخص یا هر چیزی که در رابطه با این شخص هستش رو براتون پیدا میکنه.
برنامه دیگه که بازم خیلی جالبه اسمش Msg.reader هستش همون طوری که از اسمش پیداست این برنامه sms های شما رو می خونه و دیگه لازم نیست که sms رو بخونید فقط کافیه که یه کلیک بکنید روی این برنامه تا هرچی sms دارید رو براتون بخونه

FreeMagic
01-11-2007, 03:18
خیلی جالب بود
هم ظاهرش و هم امکاناتش
آدمو دیونه می کنه که یکی بگیره
از زحمات شما هم خیلی ممنون
اگه چند عکس و فیلم از این گوشی هم بذارید خیلی ممنون میشم

sarmast65_ata
01-11-2007, 21:51
خیلی جالب بود
هم ظاهرش و هم امکاناتش
آدمو دیونه می کنه که یکی بگیره
از زحمات شما هم خیلی ممنون
اگه چند عکس و فیلم از این گوشی هم بذارید خیلی ممنون میشم

خواهش میکنم عزیز کاری نکردم فقط وظیفم بود و باید گوشیی که دارم رو مشخصاتشو برای بچه ها بزارم تا مورد مقایسه قرار بدن و اگه خواستن بخرن بتونن مشخصات این گوشی رو ببینند و تصمیم بگیرن.
فقط از این ناراحتم که این پست حدود 3 روزه درست شده و تا امروز 69 نفر از این پست بازدید کردن ولی فقط 2 نفر نظر دادن که فکر میکنم این یه مشگل شده توی این سایت!!!!

در مورد دوربین این گوشی باید بگم در اصل این گوشی برای دوربین ساخته نشده و این سری به جز چند تا گوشی هیچکدوم دوربین نداشتند چون نوکیا اعتقاد داره یک مدیر زیاد با دوربین کاری نداره وبیشتر توی قابلیت های data این سری رو ارتقا داده.در رابطه با دوربین این گوشی همونطوری که می دونید این گوشی فلاش نداره و اتوفوکوس هم نداره که باعث میشه کیفیت عکس بیاد پایین.شاید باورتون نشه من تو این 2 هفته ایی که این گوشی رو خریدم دست به تنظیمات این دوربین نزدم چون اصلآ دوربین به کار من نمیاد ولی امروز وقتی نظر شما رو دیدم تنظیماتشو درست کردم و یه دونه عکس گرفتم و براتون میزارم عکس گرفته شده نزدیک غروب بود و نور به اون میزان جالب نبود ولی همون طوری که می بینید کیفیت عکس زیاد بالا نیست و یه هورده تار هستش این رو هم بگم این عکس با Image quality Normal 'گرفته شده ولی در کل این دوربین زیاد حرفی واسه گفتن نداره
فقط وقتی صفحه عکس رو باز کردید یه چند لحظه ایی صبر کنید تا اندازه واقعی عکس رو بتونید ببینید ( چون وقتی صفحه باز میشه زیر عکس می نویسه Loading image ) بعد می تونید save کنید توی کامپیوتر و سر وقت عکس رو ببینید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چند تا عکس هم سایت gsmarena گذاشته که حتمآ اونارو هم براتون آپلود میکنم و میزارم

FreeMagic
02-11-2007, 03:01
ممنون از زحماتتون
ولی با این حال دوربین بدی هم نداره
بلاخره یه روزی به درد میخوره
هرچی باشه خیلی بهتر از هیچیه

sarmast65_ata
02-11-2007, 16:26
ممنون از زحماتتون
ولی با این حال دوربین بدی هم نداره
بلاخره یه روزی به درد میخوره
هرچی باشه خیلی بهتر از هیچیه

نه عزیز دوربین بدی نداره همانطوری گفتم نمره این دوربین متوسطه نه ضعیفه نه قوی ولی برای من خوبه بقول خودت فقط به درد بودن می خوره که اگه احتیاج شد بشه یه عکسی گرفت درضمن این عکسی هم که گرفتم تو حالت Normal بود و فکر میکنم بزارم توی High کیفت عکس بره بالاتر

aslanaslan
02-11-2007, 22:04
حالا قیمتش تو بازار ( با و بدون گارانتی) چنده؟

FreeMagic
03-11-2007, 02:24
توی سایت ها که گشتم از 350 تا 400 هزار تومن بود
در رابطه با گارانتیش یادم نیست

sarmast65_ata
03-11-2007, 15:12
حالا قیمتش تو بازار ( با و بدون گارانتی) چنده؟

من پنج شنبه دو هفته پیش با گارانتی اتصالات 495 هزار تومان خریدم
الان با گارانتی نیا 390 الی 400 هزار تومان هستش
بدون گارانتی هم از 325 تا 350 راحت می تونی پیدا کنی

sarmast65_ata
03-11-2007, 15:46
گفتم که در مورد دوربین این گوشی بیشتر توضیح میدم چون واقعآ باهاش کار نکرده بودم و نمی دونستم چطوریاست ولی دیشب یه مهمونی فامیلی دعوت شده بودیم که خواستم با گوشی فیلم برداری کنم موقع فیلم برداری از نظر مکث هیچ ایرادی نداره چون من حتی با N93 هم فیلم برداری کردم موقعی که دوربین رو تکون بدید یه لحظه مکث میکنه ولی تو دوربین E65 هیچ مکثی دیده نمیشهو تصاویر به خوبی فیلم برداری میشه.شب که رسیدم خونه خواستم تصاویری که گرفتم رو تو کامپیوتر ببینم اولش اصلآ باورم نمیشد یه چند دقیقه ایی توی شوک بودم تصاویر گرفته شده با فرمت mp4 گرفته شده که شاید هیچ وقت فکرشو نمی تونسم بکنم که این گوشی تصاویر رو با این فرمت بگیره بعدش تصاویر بسیار بزرگ هستش و صدای گرفته شده به خوبی شنیده میشه چون من با گوشی های زیادی کار کردم تصاویر رو با فرمت 3gp میگیره که هم اندازه تصویر بسیار کوچیکه هم صدا به خوبی شنیده نمیشه ولی توی E65 اینطور نیست هم تصاویر با فرمت mp4 گرفته شده هم صدا به خوبی شنیده میشه هم اندازه تصویر بسایر بزرگ هستش.
در رابطه با حجم هر کلیپ گرفته شده باید بگم یک کلیپ 01:05 دقیقه ایی 4,311 کیلوبایت هستش که این واقعآ جالب هستش چون همون طوری که می بینید میشه از حجم هر کلیپ هم حدس زد که باید کیفیت تصویر گرفته شده بسیار بالا باشه.من خیلی خیلی از فیلم برداری این گوشی خوشم اومد می خوام همش فیلم بردار یکنم!!!!!
در رابطه با شارژ این گوشی توضیح دادم قبلآ ولی می خواستم یه امتحان بکنم دیشب قبل از اینکه به این مهمونی برم گوشی رو شارژ کردم وقتی که شارژ گوشی تومو شد حدود 1 ساعت بعد من به این مهمونی رفتم. توی مهمونی 14 تا کلیپ فیلم برداری کردم که حجم این 14 تا 149 مگابایته در مورد دقیقه اش هم باید بگم که کل این 14 تا کلیپ 36 دقیقه و 23 ثانیه هستش.توی مهمونی 2بار sms دادم 2 بار عکس گرفم 1 بار هم حدود 3 دقیقه صحبت کردم ولی با این همه تفاصیر 1 دونه خط شارژ هم پایین نیومد که برام واقعآ جالب بود این هم در مورد شارژ این گوشی.
در مورد سایر کارایی های این گوشی در پست های بعدی بیشتر صحبت میکنم.

sarmast65_ata
06-11-2007, 16:51
از مدیران این کلوپ درخواست می کنم اگه میشه این تاپیک رو به عنوان تاپیک مهم معرفی کنن که اگه کسی خواست این گوشی رو بخره سردرگم نشه من تا امروز هر کاری که با این گوشی کردوم رو اینجا اوردم تا شاید بتونم کمکی به بچه ها بکنم فقط امیدوارم که این اتفاق بیفته ممنون میشم

aslanaslan
09-11-2007, 15:41
ریویو کاملی نوشتی...دستت درد نکنه...

sarmast65_ata
09-11-2007, 19:59
ریویو کاملی نوشتی...دستت درد نکنه...

خواهش میکنم وظیفست کار خاصی نکردم
فقط از مدیران این سایت درخواست میکنم این تاپیک رو یه چند ماهی تاپیک مهم معرفی کنن که اگه کسی خواست این گوشی رو بخره گمراه و سردرگم نشه چون حتی gsm.ir هم درباره این گوشی مطلبی نداره.

تا 2 روزه دیگه هم عکس های گرفته شده توسط این گوشی که خودم گرفتم رو براتون میزارم

aslanaslan
09-11-2007, 20:19
فقط از مدیران این سایت درخواست میکنم این تاپیک رو یه چند ماهی تاپیک مهم معرفی کنن که اگه کسی خواست این گوشی رو بخره گمراه و سردرگم نشه چون حتی gsm.ir هم درباره این گوشی مطلبی نداره.

من خودم گشتم...مطالب کاملی در سطح این تاپیک نبود...تایید میشه...

FreeMagic
10-11-2007, 02:52
من خودم گشتم...مطالب کاملی در سطح این تاپیک نبود...تایید میشه...

راست میگه
در حد بررسی تخصصی سایت های معروف بود
ولی از اونجا که از تجربه یه کاربر بوده خیلی کاربردی تر بود
دستت درد نکنه سرمست جان:10::11:

sarmast65_ata
11-11-2007, 22:14
خواهش میکنم عزیز بازم میگم وظیفست کار خاصی نکردم
از فردا برنامه هایی هم که تونستم رو این گوشی نصب کنم رو میزارم شاید کسی این گوشی رو بخره و بخواد برنامه نصب کنه اینطوری کارش راحت تر میشه و میدونه که مطمئن رو گوشی نصب میشه و نیاز با آزمایش و این چیزا نداره

Noob Saibot
12-11-2007, 12:14
با سلام به همگی.
از شما هم تشکر می کنم آقای sarmast65-ata به خاطر مطالب خوبت. یه مسئله ای اینجا وجود داره. فکر کنم تا حالا دوربین گوشیت رو خوب تنظیم نکردی. من یه N70 دارم که تصویر برداریش تو حالت خوب MP4 و در حالت متوسط و MMS قرمت 3GP کار میکنه. این نوع تصویر برداری از همون مدل 6680 و N70 وجود داشته. در مورد عکاسی هم باید بگم که لنز های گوشی های نوکیا دست کمی از دوربین دیجیتال ندارند. چون عکس ها با رزولیشین 300DPI یا همون وضوح 300DPI گرفته میشه. تو دوربین های کانون هنوز آخرین رزولیشن تصویر 150DPI یا 175DPI میباشد. پس مطمئن باش که کیفیت عکسی که با این دوربین میگیری بسیار خوب میباشد. نمی خوام الکی تعریف کنم. ولی هنوز هیچ نوع گوشی من ندیدم که عکسی که میگیره 300DPI باشه. فقط در مدل های نوکیا دیده ام. حتی گوشی P990i سونی اریکسون هم 75DPI عکس میگیره.

sarmast65_ata
12-11-2007, 22:06
با سلام به همگی.
از شما هم تشکر می کنم آقای sarmast65-ata به خاطر مطالب خوبت. یه مسئله ای اینجا وجود داره. فکر کنم تا حالا دوربین گوشیت رو خوب تنظیم نکردی. من یه N70 دارم که تصویر برداریش تو حالت خوب MP4 و در حالت متوسط و MMS قرمت 3GP کار میکنه. این نوع تصویر برداری از همون مدل 6680 و N70 وجود داشته. در مورد عکاسی هم باید بگم که لنز های گوشی های نوکیا دست کمی از دوربین دیجیتال ندارند. چون عکس ها با رزولیشین 300DPI یا همون وضوح 300DPI گرفته میشه. تو دوربین های کانون هنوز آخرین رزولیشن تصویر 150DPI یا 175DPI میباشد. پس مطمئن باش که کیفیت عکسی که با این دوربین میگیری بسیار خوب میباشد. نمی خوام الکی تعریف کنم. ولی هنوز هیچ نوع گوشی من ندیدم که عکسی که میگیره 300DPI باشه. فقط در مدل های نوکیا دیده ام. حتی گوشی P990i سونی اریکسون هم 75DPI عکس میگیره.

بله عزیز همون طوری که گفتم وقتی عکس گرفتم نمی دونستم کیفیت عکس در چه حالتی هستش و وقتی که گرفتم رفتم توی setting دیدم بله کیفیت عکس توی حالت نرمال هستش و توی حالت high هم یه چند تایی عکس خانوادگی گرفتم و خیلی خیلی خوب بوده این چند هفته همش مشغول پایان نامم بودم وقت به اون صورت نداشتم فردا پس فردا هم عکس های گرفته شده رو براتون میزارم هم اینکه برنامه هایی که روی این گوشی نصب کردم و دارم ازشون استفاده میکنم

aslanaslan
12-11-2007, 22:20
این چند هفته همش مشغول پایان نامم بودم
موفق باشی...

Noob Saibot
13-11-2007, 10:55
با سلام به همگی.
امید وارم موفق باشی. اگه کمکی خواستی ما در خدمتیم.

sarmast65_ata
13-11-2007, 22:21
با سلام به همگی.
امید وارم موفق باشی. اگه کمکی خواستی ما در خدمتیم.

ممنونم عزیز دستت درد نکنه

طبق قولی که داده بودم از امروز می خوام برنامه هایی که روی این گوشی خودم نصب کردم رو براتون بزارم تا کار کسایی که این گوشی رو دارن راحت تر بشه و بتونن برنامه های مورد علاقشون رو بدون هیچ دردسری روی گوشی نصب کنن اولین برنامه Answering Machin هستش که به خوبی روی این گوشی نصب میشه این برنامه قابلیت Blaklist رو هم داره در کل برنامه خیلی خیلی خوبی هستش که کار کردن باهاش هم خیلی خیلی آسونه

Answering Machin

P30iran
13-11-2007, 23:01
گوشی خیلی خوبی هستش ولی قیمتش نسبت به قابلیتاش خیلی بالاست
بنظرم با این قیمت ان 73 موزیکالش بهترین گزینست

sarmast65_ata
13-11-2007, 23:50
گوشی خیلی خوبی هستش ولی قیمتش نسبت به قابلیتاش خیلی بالاست
بنظرم با این قیمت ان 73 موزیکالش بهترین گزینست

سلام عزیز حرفت قبوله ولی اینو بدون که این گوشی بدون گارانتی و چینی بودنش 320 هم می تونی پیدا کنی من با گارانتی اتصالات خریدم و فنلاندی هستش برای من گارانتی مهم هستش برای خیلی ها مهم نیست می تونن این گوشی رو با قیمت خیلی خیلی پایین تر هم بخرند اون به خودشون بر میگرده

sarmast65_ata
14-11-2007, 21:44

برنامه اول یک آنتی ویروس هستش که من آنتی ویروس های زیادی روی گوشی نصب کردم ولی این بهترین جواب رو داد وخیلی خیلی خوب داره کار میکنه سرعت گوشی هم به هیچ وجهه پایین نمی آید.

برنامه دوم هم یک دیکشنری فارسی به انگلیسی هستش

sarmast65_ata
14-11-2007, 22:40
در رابطه با قابلیت اینکه چندین برنامه همزمان می تونه فعال باشه امروز داشتم آهنگ گوش می کردم گفتم برم بازی هم بکنم من اکثر گوشی ها رو دیدم وقتی داری آهنگ گوشی میکنی و می خوای یه بازی رو اجرا کنی آهنگ یه مکث کوتاهی میکنه بعد دوباره شروع میکنه به خوندن و بازی هم اجرا میشه ولی این گوشی اصلآ اینطوری نیست وقتی که بازی رو اجرا کردم هیچ مکثی توی صدای آهنگ شنیده نشد و آهنگ به خوبی پخش شد گفتم این موضوع رو هم بگم شاید براتون جالب باشه

ghazaleh366
16-11-2007, 13:13
ببخشيد اينو ميگم، البته هر كس يه سليقه‌اي داره ولي من e65 داشتم و بيشتر از 2 هفته نتونستم تحملش كنم خيلي زود خسته كننده شد برام....ضمن اينكه وقتي بازش ميكرده يه صداي بوق كمي مي‌داد كه بعدا بيشتر شد...حالا نمي‌دونم مشكل از كجا بود...اما بازم مي‌گم سليقه‌ايه!

alex_pk
17-11-2007, 15:06
سلام

خیلی ممنون.

تاپیک استیکی شد.

sarmast65_ata
17-11-2007, 21:40
ببخشيد اينو ميگم، البته هر كس يه سليقه‌اي داره ولي من e65 داشتم و بيشتر از 2 هفته نتونستم تحملش كنم خيلي زود خسته كننده شد برام....ضمن اينكه وقتي بازش ميكرده يه صداي بوق كمي مي‌داد كه بعدا بيشتر شد...حالا نمي‌دونم مشكل از كجا بود...اما بازم مي‌گم سليقه‌ايه!

اولن که از تیم مدیریت واقعآ سپاسگذارم به خاطر لطفی که داشتن به من و به دوستان امیدوارم بتونم این تاپیک رو پربار تر از این بکنم.

در رابطه با حرفی که زدی نظری ندارم چون به قول خودت سلیقه ایی هستش و هر کی یه سلیقه ایی داره و برای خودش محترمه و من حرفی ندارم ولی در رابطه با صدای بوقی که گفتی من روی خیلی از گوشی های نوکیا این بوق رو شنیدم برادر من 6680 داره وقتی که صفحه روشن میشه یه بوق خیلی خیلی آرومی شنیده میشه دوست من 6630 داره که اونم همین صدا رو میده و تو خیلی دیگه از گوشی های نوکیااین حالت رو تجربه کردم فکر نمی کنم مشکل از گوشی باشه چون اگه مشکل بود توی 1 دونه 2 تا گوشی دیده میشه نه تو اکثر گوشی هایی که من کار کردم در ثانی جوری گفتی صدای بوق میده و بعدآ بیشتر میشه هر کی ندونه فکر میکنه..................
من الان حدود 1 ماهه این گوشی رو دارم این صدا نه بیشتر شده نه کم تر درست همین صدا توی گوشی برادر من هم وجود داره اون حدود 2 ساله این گوشی رو داره اونم نه بیشتر شده نه کم تر فقط یه در خواست دارم از کسایی که با گوشی های نوکیا کار کردن و دقت کردن حرف منو تایید میکنن یا خیر؟خوشحال میشم بدونم و اگه کسی اطلاعی داره که این صدا به خاطر چی هستش بگه من منتظرم

mehran_storm
18-11-2007, 19:49
گوشیه خوبیه. من خودم هفت ماهه که دارم ازش استفاده میکنم و در کل ازش راضیم. ولی دارم افسوس میخورم که چرا با اون پولی که اون موقع دادم 8800 نخریدم. یکم از نظر بدنه ضعیف هستش یعنی عمری نمیتونه کار کنه . برا من که بعد هفت ماه استفاده روکش روش از بین رفته جوی استیکش هم از خش افتاده و رنگش رفته

ولی از نظر قابلیت هایی که داره قیمتش میارزه. مثلا تو بعضی هتلهایی که wifi zone دارند خیلی راحت مثل یه لپ تاپ به اینترنت وصل میشه.

sarmast65_ata
19-11-2007, 21:06
گوشیه خوبیه. من خودم هفت ماهه که دارم ازش استفاده میکنم و در کل ازش راضیم. ولی دارم افسوس میخورم که چرا با اون پولی که اون موقع دادم 8800 نخریدم. یکم از نظر بدنه ضعیف هستش یعنی عمری نمیتونه کار کنه . برا من که بعد هفت ماه استفاده روکش روش از بین رفته جوی استیکش هم از خش افتاده و رنگش رفته

ولی از نظر قابلیت هایی که داره قیمتش میارزه. مثلا تو بعضی هتلهایی که wifi zone دارند خیلی راحت مثل یه لپ تاپ به اینترنت وصل میشه.

آقا شما با این گوشی چی کار کردی؟:31: نه خدایی بگو :31:
من تو این 3 هفته ایی که این گوشی رو دارم از لحاظ بدنه تا الان مشکلی نداشتم و حتی یک خش هم روی دور فلزی این گوشی نیوفتاده ولی شاید من هم مثل شما برسم به 7 ماه همینطوری بشم نمی دونم هر چی هم گشتم قاب برای این گوشی پیدا کنم پیدا نشد.
شما تهران هستید؟کدوم هتل ها رفتید؟
شما هم اگه چیزی دید که من نگفتم خوشحال میشم که بگید تا همه استفاده بکنن پس منتظرت هستم:10:

mehran_storm
19-11-2007, 22:08
آقا شما با این گوشی چی کار کردی؟:31: نه خدایی بگو :31:
من تو این 3 هفته ایی که این گوشی رو دارم از لحاظ بدنه تا الان مشکلی نداشتم و حتی یک خش هم روی دور فلزی این گوشی نیوفتاده ولی شاید من هم مثل شما برسم به 7 ماه همینطوری بشم نمی دونم هر چی هم گشتم قاب برای این گوشی پیدا کنم پیدا نشد.
شما تهران هستید؟کدوم هتل ها رفتید؟
شما هم اگه چیزی دید که من نگفتم خوشحال میشم که بگید تا همه استفاده بکنن پس منتظرت هستم:10:

از قدیم گفتن گوشی برا گردو شکستنه :31: ولی جدا کار خاصی با این گوشی نکردم فقط اهل استفاده از قاب نیستم . من تهرانم ولی تو هتل قصر مشهد و هتل ارم کیش تونستم از اینترنتشون استفاده کنم . خیلی ردیفه !
دیگه اگه سوالی داشتین من در خدمتم.:11:

sarmast65_ata
19-11-2007, 22:23
از قدیم گفتن گوشی برا گردو شکستنه :31: ولی جدا کار خاصی با این گوشی نکردم فقط اهل استفاده از قاب نیستم . من تهرانم ولی تو هتل قصر مشهد و هتل ارم کیش تونستم از اینترنتشون استفاده کنم . خیلی ردیفه !
دیگه اگه سوالی داشتین من در خدمتم.:11:

خوب شد گفتی من هفته دیگه می خوام برم کیش پس برم هتل ارم که با یه تیر دو نشون بزنم
آره منم اهل استفاده کردن از قاب نیستم ولی خوب شد گفتی من حواسم بیشتر باشه به این موضوع
اون 3 برنامه ایی که گذاشتم رو استفاده کردی؟من برنامه زیاد روی گوشی نصب کردم فقط باید وقت کنم آپلود کنم و براتون بزارم شما چه برنامه هایی تونستید نصب کنید؟اگه بگید خوب میشه اگه نداشته باشم بتونم ازت بگیرم دنبال یه برنامه قفل گذاری روی فایل ها هستم هرچی گشتم و نصب کردم اجرا نشد شما دارید؟

aslanaslan
20-11-2007, 14:01
مجتمع پایتخت هم wlan هست. مفت مفت!

sarmast65_ata
20-11-2007, 16:34
تا امروز نتونسته بودم روی گوشی تم نصب کنم این اولین تمی هست که روی گوشی نصب کردم این تم گوشی شما رو به شکل Iphone میکنه خیلی خیلی قشنگه بهتون پیشنهاد میکنم حتمآ نصبش کنید.

sarmast65_ata
21-11-2007, 21:29
این برنامه مدیریت فایل هستش که قابلیت send برنامه رو هم داره و خیلی خیلی کار باهاش راحته از امروز کارم خیلی راحت تر شد این برنامه خلی کارها رو راحت تر میکنه حتمآ بگیریدش نگرید ضرر کردید.

sarmast65_ata
22-11-2007, 20:58
امروز می خوام به یه سری از معایبی که این گوشی داره بپردازم تا اگه کسی خواست این گوشی رو بخره به این نکات هم توجه کنه
1)_ شاید اولین عیبی که این گوشی داره سرعت پایین گوشی اونم برای اولین بار که این گوشی روشن میشه.وقتی که گوشی رو روشن میکنید بعد از این که صفحه اصلی گوشی بالا میاد حدود 15 ثانیه ایی طول میکشه که بتونید حتی یک شماره وارد کنید.
برای اولین بار که گوشی روشن میشه و بعد از اون 15 ثانیه وقتی می خوایید برید وارد منو بشید باز هم حدود 15 ثانیه ایی طول میکشه که صفحه اصلی منو رو ببینید و اگه بخوایید برید مثلا تو setting باز هم یه 8-7 ثانیه ایی طول میکشه ولی تمام این زمان ها فقط برای اولین باری هست که گوشی روشن شده و تو دفعات بعدی هیچ مشکلی برای وارد شدن به منو و از لحاظ سرعت نداره ( امیدوارم مفهوم باشه چی گفتم )

2)_ دومین عیب این گوشی نداشتن فلاش برای دوربین هستش درسته که شاید برای من مهم نباشه ولی برای بعضی از افراد این قابلیت هم مهمه

3)_ نداشتن رادیو شاید سومین ایراد این گوشی باشه که من خودم حداقل دوست داشتم این قابلیت رو داشته باشه چون بعضی اوقات بکار آدم میاد.

4)_ قدرت ویبراتور این گوشی از نظر من ضعیف ترینه یعنی اگه روی زنگ نباشه و بخوایین فقط رو ویبره باشه تنها حالتی که می فهمید گوشیتون داره زنگ می خوره اینکه گوشی تو دستتون باشه!!!!! وگرنه اگه بخوایین گوشی رو روی کیز زمین یا جای دیگه بزارید عمرآ بفهمید که ویبره گوشی داره کار میکنه به نظر من این یه ضعف اساسی این گوشی بح حساب میاد

شاید همین 4 تا عیب بزرگ رو بشه از این گوشی گرفت امیدوارم تونسته باشم تو شرح تفصیر از این گوشی عدالت رو برقرار کرده باشم.

sarmast65_ata
23-11-2007, 21:52
اینم یه برنامه برای پخش فایل های صوتی که کار خیلی خیلی باهاش راحته و بسیار برنامه جالبیه راستی تولید همون شرکتی هستش که x_plore رو ساخته که اونم براتون گذاشتم حتمآ دانلودش کنید

sarmast65_ata
29-11-2007, 22:15
دیروز داشتم گوشی رو شارژ میکردم برام یه 2.3 تایی sms اومد ولی وقتی که sms ها میومد میبراتور گوشی کار نمی کرد برام خیلی جالب شد این مسئله که چرا میبراتور کار نمیکنه زنگ زدم به گوشیم دیدم نه بارم ویبراتور کار نمیکنه یه جورایی ترسیدم گفتم شاید ویبراتور از کار افتاده بعد گفتم گوشی رو از شارژ در بیارم و دوباره امتحان کنم دیدم انگار درست شده و ویبراتور به خوبی داره کار میکنه نتیجه گرفتم که وقتی گوشی داره شارژ میشه ویبراتور از کار می افته و غیر فعال میشه نمیدونم چذا این موضوع تو این گوشی وجود داره شاید هم تو تمام گوشی های کشویی این حالت وجود داره چون من تا الان با گوشی های کشویی کار نکردم کشی این اتفاق رو تا الان دیده؟خوشحال میشم که نظراتتون رو بگید تا من هم استفاده کنم

aslanaslan
30-11-2007, 09:01
من گوشیم رو سایلنت می کنم و شب میزنم شارژ. یه بار زنگ زدن و ویبراتور گوشی وقتی رو میز بود یه صدایی در آورد که... تا 3 ساعت نتونستم بخوابم. صداش خیلی فجیع بود! شاید به همین دلیل این کار رو کردن.

aslanaslan
30-11-2007, 09:13
یه سوال خارج از موضوع... چک کردن موبایل ها بازم هست؟ من که از مهر به بعد چیزی نشنیدم... مثل این که دیگه سخت نمی گیرن...

sarmast65_ata
30-11-2007, 20:20
یه سوال خارج از موضوع... چک کردن موبایل ها بازم هست؟ من که از مهر به بعد چیزی نشنیدم... مثل این که دیگه سخت نمی گیرن...

من نمی دونم تازگی ها که بهم گیر ندادن خبر ندارم که کار دارن یا نه

sarmast65_ata
02-12-2007, 13:25
تو این چند وقت همش به فکر این بودم که سرعت پردازنده این گوشی چیه و چنده چون هیچ سایتی نگفته ولی تو فکرم این بود که 200 باشه دیروز یک برنامه نصب کردم که اطلاعت گوشی رو میده و خیلی برنامه جالبی هستش.
پردازنده گوشی از نوع ARM CORE هستش با سرعت 206 مگاهرتز

اگه خواستید از این برنامه استفاده کنید براتون میزارم فقط باید بگم این برنامه ساین نشده اول باید ساینش کنید بعد روی گوشی نصب کنید آ»وزش ساین کردن و این چیزا رو هم توی تاپیک برنامه های کاربردی گذاشتم

airmirror
05-12-2007, 11:46
من این گوشی را دیروز خریدم با گارانتی نمی دونم چی 325000خریدم از علائ الدین( ط 6 بدون گرانتی می داد 317000)
هنوز خیلی باهاش کار نکردم ولی یکی از معایبش نبود جایی برای آویزان کردن بند است.
من بین w580 i واین گوشی مردد بودم ولی بلاخره این را گرفتم ا
امیدوارم گوشی خوبی از آب در بیاد

airmirror
05-12-2007, 11:52
من 325 خریدم با گارانتی ایراتل یا چیزی شبیه این
ط 6 علاالدین بدون گرانتی 317 تومن

sarmast65_ata
05-12-2007, 23:28
من این گوشی را دیروز خریدم با گارانتی نمی دونم چی 325000خریدم از علائ الدین( ط 6 بدون گرانتی می داد 317000)
هنوز خیلی باهاش کار نکردم ولی یکی از معایبش نبود جایی برای آویزان کردن بند است.
من بین w580 i واین گوشی مردد بودم ولی بلاخره این را گرفتم ا
امیدوارم گوشی خوبی از آب در بیاد

بهت تبریک میگم امیدوارم چرخ گوشیت همیشه بچرخه اگه سوالی چیزی برنامه ایی تمی خواستی حتمآ بگو که من بزارم موفق باشی

aslanaslan
06-12-2007, 06:26
عجب...پس جای بند نداره؟!

Sasan Info
06-12-2007, 15:06
دیروز داشتم گوشی رو شارژ میکردم برام یه 2.3 تایی sms اومد ولی وقتی که sms ها میومد میبراتور گوشی کار نمی کرد برام خیلی جالب شد این مسئله که چرا میبراتور کار نمیکنه زنگ زدم به گوشیم دیدم نه بارم ویبراتور کار نمیکنه یه جورایی ترسیدم گفتم شاید ویبراتور از کار افتاده بعد گفتم گوشی رو از شارژ در بیارم و دوباره امتحان کنم دیدم انگار درست شده و ویبراتور به خوبی داره کار میکنه نتیجه گرفتم که وقتی گوشی داره شارژ میشه ویبراتور از کار می افته و غیر فعال میشه نمیدونم چذا این موضوع تو این گوشی وجود داره شاید هم تو تمام گوشی های کشویی این حالت وجود داره چون من تا الان با گوشی های کشویی کار نکردم کشی این اتفاق رو تا الان دیده؟خوشحال میشم که نظراتتون رو بگید تا من هم استفاده کنم
این قابلیت از خیلی وقت پیش روی گوش های نوکیا بوده
6260 ای که من چند سال پیش داشتمش همینجوری بود
این حالت برای موقعی است که گوشی داره شارز میشه و میدونه که گوشی در حال شارز تو جیب نیست که نیاز به ویبره داشته باشه
نوکیا از همون موقع به فکر همچین چیزی بود

sarmast65_ata
06-12-2007, 20:00
این قابلیت از خیلی وقت پیش روی گوش های نوکیا بوده
6260 ای که من چند سال پیش داشتمش همینجوری بود
این حالت برای موقعی است که گوشی داره شارز میشه و میدونه که گوشی در حال شارز تو جیب نیست که نیاز به ویبره داشته باشه
نوکیا از همون موقع به فکر همچین چیزی بود

من آخه خیلی وقت بود با نوکیا کار نکرده بودم و نمی دونستم پس تقصیره منه منه:31:
ممنونم ازت که نظرتو دادی:10:

airmirror
07-12-2007, 15:32
بهت تبریک میگم امیدوارم چرخ گوشیت همیشه بچرخه اگه سوالی چیزی برنامه ایی تمی خواستی حتمآ بگو که من بزارم موفق باشی

با سلام مجدد
من چندتا مشکل دارم ::13:
1- کمی موبایلم کند است
2-یک سری برنامه عربی مربوط به حج وچیزهایی که تصب نکردم روی دستگاهم هست
3- تم نمی توانم بریزم
3- pc suit چه جور برنامه ای است
4-ایا فونت دستگاه بزرگتر می شود
5-چه طوری پیامک فارسی بفرستم؟زبانش چه طور عربی یا فارسی می شود؟

اگه نکته دیگه ای هم می دونید مرا راهنمایی کنید

ممنون

sarmast65_ata
07-12-2007, 22:50
با سلام مجدد
1- کمی موبایلم کند است
3- تم نمی توانم بریزم

ممنون

سلام عزیز چشم تا جایی که بتونم کمکت میکنم

1- کند نیست فقط یه چیزی هست که باید بهت بگم ببین وقتی گوشی رو روشن میکنی زود وارد منو نشو بزار تا صفحه چراغش خاموش بشه بعد وارد منو اگه خواستی بشو تازه الان وقتی وارد منو میشی یه 3 ثانیه ایی حدودا طول میکشه که منو رو بهت نشون بده اگه هم بخوای وارد یه آیکون مثل tools بشی باز یه دو سه ثانیه ایی طول میکشه ولی برای دفعات بعدی نباید هیچ مشکلی توی سرعت داشته باشی و راحت باید وارد منو و برنامه ها بشی پس تا گوشی رو روشن میکنی سریع وارد منو نشو.

2- یک سری برنامه روی گوشی از قبل نصب شده و روی خود گوشی بصورت پیش فرض وجود داره

3- تم اگه می خوای برات میزارم همون تم هایی که من تونستم روی گوشی نصب کنم چشم از فردا پس فردا برات تم ها رو هم میزارم ولی اگه خودت میخوای بریزی باید تم های سری 60 ورژن 3 رو روی گوشی نصب کنی که تو کلوپ نوکیا همچین تاپیکی هست و بچه ها دارن زحمتشو میکشن

4- درباره پی سی باید بهت بگم که این cd رو روی کامپیوترت نصب کن که اگه خواستی فایلی برنامه ایی هر چیزی که نصب کنی یا بریزی از این طریق انجام بدی این برنامه گوشیتو با کامپیوتر در ارتباط میکنه تا بتونی همه کار ها رو انجام بدی

5- درباره فونت خود دستگاه من چیزی ندیدم

6- درباره زبان گوشی هم وقتی وارد صفحه تایپ مسیج میشی و می خوای sms فارسی تایپ کنی باید دکمه مداد رو فشار یدی که بغل گوشی سمت راست گوشی وجود داره یه گزینه هست به نام writing language که اگه بری تو اون باید گزینه عربی رو انتخاب کنی

بازم اگه چیزی بود من در خدمتتم:10:

dj_reza
07-12-2007, 23:39
بابا خودمونیم این گوشی اصلا قابل رقابت نیست.برای مثال نوکیا رو هیچ کدوم از گوشیهای جدیدش بلوتوث 2 پایینتر نذاشته.

mehran_storm
07-12-2007, 23:56
با سلام مجدد
1- کمی موبایلم کند است
3- تم نمی توانم بریزم

ممنون

برای ارسال sms فارسی از این برنامه استفاده کنید.

otanazi
08-12-2007, 01:30
سلام دوست عزیز من چند وقت پیش یک گوشی e65 گرفتم و براش رمز ورود گذاشتم . حالا رمز رو فراموش کردم و گوشی رو دستم مونده خواهش میکنم کمکم کنید . از زحماتی که میکشید متشکرم .

otanazi
08-12-2007, 01:36
سلام من یک e65 دارم رمز ورود رو فراموش کردم تورو خدا کمکم کنید.ممنون میشم .

otanazi
08-12-2007, 01:37

aslanaslan
08-12-2007, 06:49

چقدر پست پشت سر هم میدی؟ شاید با فلش کردن گوشی حل بشه...

sarmast65_ata
08-12-2007, 22:01
بابا خودمونیم این گوشی اصلا قابل رقابت نیست.برای مثال نوکیا رو هیچ کدوم از گوشیهای جدیدش بلوتوث 2 پایینتر نذاشته.

می تونم ازت دعوت کنم بیای و کم نیاریم هر دومون و بحث کنیم ببینیم تو چه موضوعی این گوشی کم میاره؟فقط بحث بلوتوثه؟یعنی اینقدر این موضوع مهمه؟دوست دارم تو شروع کنی و اون چیزایی که دیدی به درد نمی خوره رو بگی تا با هم یه حرفی بزنیم بالاخره به یه نتیجه ایی میرسیم

sarmast65_ata
08-12-2007, 22:07

منم فکر میکنم تنها راهی که داری فلش هستش

otanazi
09-12-2007, 00:06
سلام دوست عزیز ممنون ازاینکه راهنمائی کردی . میخواستم بپرسم ایا میشه بطور دستی این گوشی رو فلش کرد؟یا اینکه باید حتما" با سیستم خواستی فلش بشه ؟ ازاینکه پشت سر هم پست گذاشتم شرمنده آخه من خیلی ناشی هستم . ازهمراهیتون ممنونم .

re_ir2
09-12-2007, 00:36
دوست گرامی با سلام

شاید این سوال من تکراری باشه ولی خیلی برام اهمیت داره که شارژباطری E65بهتره یا W850i ؟

همچنین آیا منو فارسی E65 وجود داره یا درآینده نزدیک میاد یا نه؟

من همیشه نوکیا داشتم . هم 6260 و N70 داشتم ولی هیچوقت

از سیمبیان بودن گوشی استفاده نکردم صدای خوب وبلند هم برام مهمه آیا صدای دوگزینه بالا با هم برابره بنظر شما کدام دو مورد اول انتخاب من باشه؟

از راهنمایی شما وهمه دوستان سپاسگذارم.

aslanaslan
09-12-2007, 06:53
e65به نظر من بهتره...

airmirror
09-12-2007, 09:59
با سلام وتشکر از دوست عزیز که منو کمک کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]امروز چندتا چیز جالب تو google دیدم که براتون می گذارم.

airmirror
09-12-2007, 10:01
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Picture\nokia-e65s

airmirror
09-12-2007, 10:02
مثل اینکه نمی تونم عکس بگذارم!
حالا چی کار کنم؟

aslanaslan
09-12-2007, 14:00
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Picture\nokia-e65s
از هاردت آدرس میدی؟ بابا دمت گرم!

sarmast65_ata
09-12-2007, 15:59
سلام دوست عزیز ممنون ازاینکه راهنمائی کردی . میخواستم بپرسم ایا میشه بطور دستی این گوشی رو فلش کرد؟یا اینکه باید حتما" با سیستم خواستی فلش بشه ؟ ازاینکه پشت سر هم پست گذاشتم شرمنده آخه من خیلی ناشی هستم . ازهمراهیتون ممنونم .

بخدا درباره فلش هیچ اطلاعاتی ندارم چون تا الان نکردم می تونی از بچه هایی که وارد ترن بپرسی بخدا من شرمندتم که نمی تونم کمکت کنم

sarmast65_ata
09-12-2007, 16:11
دوست گرامی با سلام

شاید این سوال من تکراری باشه ولی خیلی برام اهمیت داره که شارژباطری E65بهتره یا W850i ؟

همچنین آیا منو فارسی E65 وجود داره یا درآینده نزدیک میاد یا نه؟

من همیشه نوکیا داشتم . هم 6260 و N70 داشتم ولی هیچوقت

از سیمبیان بودن گوشی استفاده نکردم صدای خوب وبلند هم برام مهمه آیا صدای دوگزینه بالا با هم برابره بنظر شما کدام دو مورد اول انتخاب من باشه؟

از راهنمایی شما وهمه دوستان سپاسگذارم.

درباره شارژ گوشی باید بهت بگم E65 شش ساعت و نیم شارژ نگه میداره W850 طبق گفته شرکت 7 ساعت شارژ معمولی رو نگه میداره که این شارژ در حالت واکمن به بیشتر از 18 ساعت طول میکشه که اگه شما آهنگ بیشتری می خوایین گوشی بدین W850 برای یک شارژ کمک بیشتری می تونه به شما بکنه ولی این رو توجه داشته باشید که کیفیت رنگ صفحه این 2 گوشی زمین تا آسمون با هم فرق داره و 6.5 ساعت برای E65 به نظر من خیلی خوبه چون من با کار زیادی که از گوشی میگیرم و Light sensor صفحه در بالاترین حد خودش هست من هر 2 روز یک بار این گوشی رو شارژ میکنم این درباره شارژ

درباره منو فارسی اطلاعی ندارم حالا مگه منو انگلیسی ایرادی داره؟اینقدر ها هم سخت نیست یه ذره کار کنی راحت راحت یاد میگیری:20:

در مورد صدا من این 2 گوشی رو با هم مقایسه نکردم ولی توی حالت هندزفری E65 هیچ ایرادی نداره و صدا به خوبی هر چی تموم تر پخش میشه توی حالت بلندگو هم برای من خیلی خوبه و کافی هستش در این مورد خود شما این مقایسه رو انجام بدید خیلی بهتره چون هر کسی یک سلیقه ایی داره ولی اگر هم می خوایین که من جواب بدم یکی از دوستام W850 داره اگه فردا دیدمش و هندزفریشو اورده بود این مقایسه رو براتون انجام میدم.

sarmast65_ata
09-12-2007, 16:23
مثل اینکه نمی تونم عکس بگذارم!
حالا چی کار کنم؟

عزیزم اگه می خوای که یک عکس بزاری یا آدرس سایت رو همین جا مستقیم بزار یا اینکه گزینه نقل قول رو نزن گزینه ارسال پاسخ رو بزن یک صفحه جدید باز میشه بالای کادری که می خوای تایپ کنی مثل صفحه word هستش که اونجا یک مربع زرد رنگی هستش که شکل یک کوه هستش اونو کلیک کن و آدرس صفحه عکس مورد نظر خودتو تو اونجا کپی کن امیدوارم تونسته باشم خوی راهنماییت کردم ولی اگه نتونستم عیبی نداره آدرس صفحه مورد نطر که همون عکس هستش رو همین جا مستقیم و بدون هیچ کاری بزار

aslanaslan
09-12-2007, 21:21
عزیزم اگه می خوای که یک عکس بزاری یا آدرس سایت رو همین جا مستقیم بزار یا اینکه گزینه نقل قول رو نزن گزینه ارسال پاسخ رو بزن یک صفحه جدید باز میشه بالای کادری که می خوای تایپ کنی مثل صفحه word هستش که اونجا یک مربع زرد رنگی هستش که شکل یک کوه هستش اونو کلیک کن و آدرس صفحه عکس مورد نظر خودتو تو اونجا کپی کن امیدوارم تونسته باشم خوی راهنماییت کردم ولی اگه نتونستم عیبی نداره آدرس صفحه مورد نطر که همون عکس هستش رو همین جا مستقیم و بدون هیچ کاری بزار
تو همون نقل قول هم میشه ها!

Mr.Digital
09-12-2007, 22:19
سلام دوستان,
میشه چند تا عکس از اینتر فیس این گوشی هم بزارید؟
سیستم عاملش سیباین ورژن چنده؟
ممنون...

aslanaslan
10-12-2007, 13:54
مثل N80، سیمبیان Uiهست...

sarmast65_ata
10-12-2007, 20:03
سلام دوستان,
میشه چند تا عکس از اینتر فیس این گوشی هم بزارید؟
سیستم عاملش سیباین ورژن چنده؟
ممنون...

سیستم عامل این گوشی Symbian OS 9.1, Series 60 UI هستش در مورد سوال اولی منظورتو نفهمیدم

aslanaslan
10-12-2007, 20:17
1- این اینتر فیس یعنی چه؟
2- چرا با وجود این s60 معمولی خودمون با این همه نرم افزار، میان از UIاستفاده میکنن؟

sarmast65_ata
10-12-2007, 21:32
2- چرا با وجود این s60 معمولی خودمون با این همه نرم افزار، میان از UIاستفاده میکنن؟

عزیزم درباره نرم افزار برای این گوشی به جز نرم افزار های خودش تمام نرم افزار های os9 رو میتونی رو ی این گوشی نصب کنی و استفاده کنی و برنامه های خیلی زیادی رو می تونی استفاده کنی

aslanaslan
11-12-2007, 06:43
ممنون. اینو نمی دونستم... Thanx!

Mr.Digital
11-12-2007, 23:10
سیستم عامل این گوشی Symbian OS 9.1, Series 60 UI هستش در مورد سوال اولی منظورتو نفهمیدم
سلام, :11:
خیلی ممنون دوست عزیز, اولی هم سوال نبود, درخواست بود!
خواستم اگه ممکنه عکسی از فضای (محیط کاربری) درونی-سیستمی این گ.شی بگذارید!
منظورم هم از "اینتر فیس" همون Interface بود...
موفق باشید...:10:

اینترفیس رابط گرافیکی کاربر و سیستم نرم افزاریه! یعنی محیط و تمامی چیزهایی که شما در حال کار با یک سیستم در صفحه نمایش اون میبینید و به کار میگیرید! همون گرافیک مجازی! که در اینجا منظور محیط گرافیکی و کاربری سیباین 9.1 هست.:46:

aslanaslan
12-12-2007, 21:27
که در اینجا منظور محیط گرافیکی و کاربری سیباین 9.1 هست
نه... اشتباه نکن. سیمبیان 9.1 که میگی، هسته سیستم عامل هست، ولی اون که میگن مثلا ورژن 3، این رابط گرافیکی هست...

airmirror
14-12-2007, 00:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3D50%26um%3D1%26hl%3Den%26safe%3Doff%26sa%3DN

airmirror
14-12-2007, 00:32

airmirror
14-12-2007, 00:34
بلاخره موفق شدم!
اینم چنتا عکس از رنگها ومحافظها و ......

airmirror
14-12-2007, 00:35

airmirror
14-12-2007, 00:37

airmirror
14-12-2007, 00:41

airmirror
14-12-2007, 00:48
و مقایسه سایز مدل های سری E[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

airmirror
14-12-2007, 00:49
قاب قابل تغییر

airmirror
14-12-2007, 00:59
و رنگ صورتی اورجینال که از ماه اکتبر در بازارهای دنیا آمده است(فکر کنم!)

امیدوارم که خوشتان آمده باشد

airmirror
14-12-2007, 01:00

airmirror
14-12-2007, 01:02

Mojtaba N87
14-12-2007, 02:04
nice color!

Mojtaba N87
14-12-2007, 02:08
نه... اشتباه نکن. سیمبیان 9.1 که میگی، هسته سیستم عامل هست، ولی اون که میگن مثلا ورژن 3، این رابط گرافیکی هست...

راس می گه! موافقم اصلان :27:

aslanaslan
14-12-2007, 10:06
راس می گه! موافقم اصلان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
منم با خودم موافقم! این سری (مثلا 60 یا 80) رو نمی فهمم... این نشون دهنده چی هست؟

nice color!
Nice Zanane Color!

sarmast65_ata
14-12-2007, 23:30
ازت خیلی خیلی ممنونم به خاطر عکس هایی که گذاشتی واقعآ کارت جالب بود دمت گرم مخصوصآ پست شماره 85 خیای خوشم اومد از عکسش

aslanaslan
15-12-2007, 14:34
ازت خیلی خیلی ممنونم به خاطر عکس هایی که گذاشتی واقعآ کارت جالب بود دمت گرم مخصوصآ پست شماره 85 خیای خوشم اومد از عکسش
قابلی نداشت! (پر رویی همینه دیگه!)

من موندم چرا نوکیا از بلوتوث 1.2 استفاده کرده...حیف نیست؟!

sarmast65_ata
15-12-2007, 20:50
قابلی نداشت! (پر رویی همینه دیگه!)

من موندم چرا نوکیا از بلوتوث 1.2 استفاده کرده...حیف نیست؟!

ببین عزیز نمی دونم با این گوشی کار کردی یا نه ولی اونایی که کار کردن حرف منو تصدیق میکنن بلوتوث این گوشی هیچ مشگلی نداره من به راحتی هر چی تموم تر فایل ردو بدل میکنم چون با بلوتوث 1.2 کار کردم می دونم چقدر دردسر داره ولی این بلوتوث اصلآ مشگلی نداره و سرعتش خیلی خیلی خوبه من در کل در بلوتوث این گوشی هیچ مشگلی نمی بینم

airmirror
16-12-2007, 00:13

کار مهمی نبود!دست خودم هم راه افتاد!
کاش این وسایل تو ایران هم بیاید.

aslanaslan
16-12-2007, 09:15
ببین عزیز نمی دونم با این گوشی کار کردی یا نه ولی اونایی که کار کردن حرف منو تصدیق میکنن بلوتوث این گوشی هیچ مشگلی نداره من به راحتی هر چی تموم تر فایل ردو بدل میکنم چون با بلوتوث 1.2 کار کردم می دونم چقدر دردسر داره ولی این بلوتوث اصلآ مشگلی نداره و سرعتش خیلی خیلی خوبه من در کل در بلوتوث این گوشی هیچ مشگلی نمی بینم
جالبه... عجیبه...!

sarmast65_ata
16-12-2007, 22:47
کار مهمی نبود!دست خودم هم راه افتاد!
کاش این وسایل تو ایران هم بیاید.

من این هفته میرم علاادین اگه پیدا کردم که حتمآ میخرم و پیغام میدم که شما هم برید بخرید ایشاالله که پیدا میشه

aslanaslan
17-12-2007, 13:39
اگه میشه صفحه کلید اکسترنال بلوتوث رو هم بپرس... ممنون.

ly.comeng
18-12-2007, 02:37
سلام

میشه بگین تو گوشی E65 چند تا اس ام اس جا میگیره؟

Mojtaba N87
18-12-2007, 12:30
سلام

با توجه به سیمبین بودنش ! نا محدوده

sarmast65_ata
18-12-2007, 14:30
سلام

می تونی حافظه sms رو به کارت حافظه تغییر بدین و تا جایی که حافظه شما یاری میکنه می تونید sms ذخیره کنید یعنی تا جایی که حافظه خارجی شما جا داشته باشه می تونی sms هارو ذخیره کنید.

aslanaslan
18-12-2007, 20:23
با توجه به سیمبین بودنش ! نا محدوده
قدرت واقعی سیمبیان... من دیروز 95 8گیگ خریدم... سیمبیان هم چیزی جالبی بود و ما نمی دونستیم!

Mojtaba N87
19-12-2007, 20:11
قدرت واقعی سیمبیان... من دیروز 95 8گیگ خریدم... سیمبیان هم چیزی جالبی بود و ما نمی دونستیم!

کم کم بیشتر به جالب بودنش پی میبری... من از سیمبین 6 تا حالا که 9.2 اومده مشتری پر و پا قرص و وفادار سیمبینم...

asfa
19-12-2007, 22:56
کلا سیمبین خیلی جالبه .برنامه هاشم زیادن ...
راستی مبارک باشه گوشیه نو !!!

aslanaslan
21-12-2007, 15:24
راستی مبارک باشه گوشیه نو !!!
ممنون... asfa یعنی چی؟

asfa
21-12-2007, 15:56
ممنون... asfa یعنی چی؟
ترکیب بخش اول دو تا اسمه !!

اولیش منو کشت یعنی نابودم کرد !!!

این اسم رو انتخاب کردم که هیچ وقت فراموششون نکنم !!
بگذریم هر وقت یاده این قضیه می افتم میترکم از غم ....

Mojtaba N87
21-12-2007, 18:18
ترکیب بخش اول دو تا اسمه !!

اولیش منو کشت یعنی نابودم کرد !!!

این اسم رو انتخاب کردم که هیچ وقت فراموششون نکنم !!
بگذریم هر وقت یاده این قضیه می افتم میترکم از غم ....

ای بابا! بی خیال داداش.غم رو فراموش کنیم بهتره...

aslanaslan
21-12-2007, 20:54
ای بابا! بی خیال داداش.غم رو فراموش کنیم بهتره...
درسته... حالا... دارام دارام دام را دام دیریم دام...

asfa
21-12-2007, 22:49
درسته... حالا... دارام دارام دام را دام دیریم دام...
قربون همه ی بچه های باصفای p30 ...
خدایی آدم با شما همه ی مشکلاشو فراموش میکنه ...

sarmast65_ata
21-12-2007, 22:56
ببخشید ها ولی می خواستم بگم این تاپیک شده جای بحث های متفرقه و دیگه درباره این گوشی صحبتی نمیشه می خواستم به یچه ها بگم یکم رعایت کنید این تاپیک جز تاپیک های مهم هستش حیفه از این حرف ها زده بشه توش.
راستی علاادین هم رفتم قاب کریستالی واسه این گوشی نیست فقط 2 تا کیف کمری بود که دیدم بگیرم خیلی تابلو و قیافه گوشی می افته یکیش 14 تومان بود یکیشم 16 تومان

Mojtaba N87
22-12-2007, 00:54
قربون همه ی بچه های باصفای p30 ...
خدایی آدم با شما همه ی مشکلاشو فراموش میکنه ...

ما مخلص دوستای خوب هستیم!

ببخشید ها ولی می خواستم بگم این تاپیک شده جای بحث های متفرقه و دیگه درباره این گوشی صحبتی نمیشه می خواستم به یچه ها بگم یکم رعایت کنید این تاپیک جز تاپیک های مهم هستش حیفه از این حرف ها زده بشه توش.
راستی علاادین هم رفتم قاب کریستالی واسه این گوشی نیست فقط 2 تا کیف کمری بود که دیدم بگیرم خیلی تابلو و قیافه گوشی می افته یکیش 14 تومان بود یکیشم 16 تومان

دوست عزیز خیلی سخت نگیر.بحث متفرقه هم لازمه!
کلا کیف و قاب گوشی رو از ریخت میندازه :13:

airmirror
22-12-2007, 10:39
حالا این گوشی را باید چطوری بگیریمش؟ از صفحه ظریفش آدم می ترسه که همش توی دستش باشه !
جای بند که نداره!
قاب درست وحسابی هم که گیر نمی آد؟
یعنی فقط با ید از این کیف چرمی های موجود در بازار استفاده کنیم!
پیشنهاد شما چیه؟

Mojtaba N87
22-12-2007, 11:02
خوب حتما که نباید چیزی داشته باشه! خیلی شیک بگیر دستت.قاب و اینجور چیزا بدرد نمی خوره.مگه نمی خوای قشنگیش حفظ شه!!!

asfa
22-12-2007, 12:53
درسته دوست عزیز یه کم بحث متفرقه زیاد شده ..
بچه ها هم یه باید رعایت کنن ...
راجع به قابش هم درسته فکر کنم هنوز نیومده ...
ولی این کیفی که میگی چرا انقدر گرونه ؟؟:18:

asfa
22-12-2007, 12:56
حالا این گوشی را باید چطوری بگیریمش؟ از صفحه ظریفش آدم می ترسه که همش توی دستش باشه !
جای بند که نداره!
قاب درست وحسابی هم که گیر نمی آد؟
یعنی فقط با ید از این کیف چرمی های موجود در بازار استفاده کنیم!
پیشنهاد شما چیه؟
صفحش خیلی هم ظریف نیستا ولی کلا گوشیه خوشدست و خوشکلیه .خودم از دکمه های جلوش وقتی که بسته هستش خوشم میاد .جنس در باتریشم خیلی باحاله ...
راجع به اونم من خودم با چیزای جانبی مثل بند و کیف و قاب و این حرفا مخالفم !!!:13:

hu240405
22-12-2007, 14:38
سلام بهترين گوشي كه تا حالا داشتم همين E65 بوده اين گوشي رو با تمام گوشيهاي كه تا حالا داشتم مقايسه كردم Samsung U600 - Nokia 6630 - N73-n95 8gb ولي من اين گوشيرو به همه اونها ترچيح ميدم دم نوكيا گرم حالا يه آدم خير پيدا شه يه شطرنج براي اين گوشي بده. ممنونم.

asfa
22-12-2007, 15:33
سلام بهترين گوشي كه تا حالا داشتم همين E65 بوده اين گوشي رو با تمام گوشيهاي كه تا حالا داشتم مقايسه كردم Samsung U600 - Nokia 6630 - N73-n95 8gb ولي من اين گوشيرو به همه اونها ترچيح ميدم دم نوكيا گرم حالا يه آدم خير پيدا شه يه شطرنج براي اين گوشي بده. ممنونم.
سلام عزیزم ورودت رو به فروم تبریک و خوشامد میگم ...
این که این بهترینه یه نظره خودتم میدونین از ان95 8 گیگ بهتر نیست مگه نه ؟
راجع به بازی هم شما یه سر برو قسمت بازیها به بچه ها بگو بزارن برات ...

aslanaslan
22-12-2007, 21:22
بازی شطرنج
جاواش رو بخوای، زیاده...

Mojtaba N87
23-12-2007, 10:47
سلام عزیزم ورودت رو به فروم تبریک و خوشامد میگم ...
این که این بهترینه یه نظره خودتم میدونین از ان95 8 گیگ بهتر نیست مگه نه ؟
راجع به بازی هم شما یه سر برو قسمت بازیها به بچه ها بگو بزارن برات ...

پروفشنال شدنت رو تبریک می گم :20:

مطمئن باش از ان95 بهتر نیست ولی در سطح قیمت و کلاس خودش خیلی گوشی خوبیه.زیاد تعریف شنیدم ازش...

asfa
23-12-2007, 13:06
پروفشنال شدنت رو تبریک می گم :20:

مطمئن باش از ان95 بهتر نیست ولی در سطح قیمت و کلاس خودش خیلی گوشی خوبیه.زیاد تعریف شنیدم ازش...
مرسی :10:...
درسته میدونم بهتر از اون نیست ولی خوب دوستمون یه خورده تعصبی تصمیم گرفتن ...

Mojtaba N87
23-12-2007, 19:06
مرسی :10:...
درسته میدونم بهتر از اون نیست ولی خوب دوستمون یه خورده تعصبی تصمیم گرفتن ...

من نمی تونم قبول کنم کسی رو چیزی که خودش نساخته و فقط پولش رو داده تعصب داشته باشه :31: واسه همین در مورد تصمیم دوستان فکر می کنم...
راستی آسفا! از صبح 40 تا پست دادی.بابا فعاااااااااااال :10:

asfa
24-12-2007, 01:09
خوب تعصبه دیگه ربطی به ساخته شدن نداره که مثلا من رو بعضیا تعصب دارم مگه ساختمشون ؟؟؟!!!

hu240405
24-12-2007, 16:24
جاواش رو بخوای، زیاده...

من چند تا از جاواهاشو تست كردم ، بدرد نميخوره.
اگه درستو حسابيشو سراغ داري ممنون ميشم يه شطرنج بذاري براي دانلود.

Mojtaba N87
25-12-2007, 12:25
بهترین شطرنج از نظر کارایی و زیبایی تو موبایل به نظر من یکی کاسپاروفه که مال سیمبینه و دیگه شطرنج جاوا مال کمپانی gameloft به اسم chessmaster .تو همین سایت یه سرچ بکن...

hu240405
25-12-2007, 17:35
بابا نيست (بازي شطرنجو ميگم)
يكي كمك كنه

aslanaslan
25-12-2007, 19:51
chessmaster
برای 178*220 هست... نمی دونم برای 320*240 هست یا نه.

Mojtaba N87
25-12-2007, 22:28
اینم واسه شطرنج.جلوی هر کدوم اسم مدل های سازگار رو نوشته.دیگه خداییش درخواست نکنین!!!

aslanaslan
27-12-2007, 08:39
اینم واسه شطرنج.جلوی هر کدوم اسم مدل های سازگار رو نوشته.دیگه خداییش درخواست نکنین!!!
ممنون. سایت خوبی هست...

asfa
28-12-2007, 13:37
مرسی مجتبی جون منم میگیرمش ....

Mojtaba N87
28-12-2007, 14:03
خواهش می کنم دوستان عزیز! اون شطرنج کاسپاروفه خیلی حرفه ایه...

sarmast65_ata
28-12-2007, 23:02
میشه خواهش کنم یکم کمتر درباره شطرنج حرف بزنید؟ 2 صفحه است درباره شطرنج داره بحث میشه اینجا تاپیک گوشی e65 هستش نه درخواست بازی و شطرنج تو رو خدا اگه بازی می خوایین تو تاپیک خودش در خواست بدین

asfa
28-12-2007, 23:11
میشه خواهش کنم یکم کمتر درباره شطرنج حرف بزنید؟ 2 صفحه است درباره شطرنج داره بحث میشه اینجا تاپیک گوشی e65 هستش نه درخواست بازی و شطرنج تو رو خدا اگه بازی می خوایین تو تاپیک خودش در خواست بدین
حق با شماست شرمنده دوست عزیز ...

hu240405
31-12-2007, 16:14
ممنون از كمكتون بابت شطرنج و شزمنده بابت درخواست شطرنج در اينجا.:41:

Mojtaba N87
01-01-2008, 23:30

حرفت کاملا درست... ولی یکی از دوستان همین تاپیک درخواست کرده بود و من کمکش کردم.قصدم انتحراف تاپیک نبود...

ly.comeng
06-01-2008, 20:37
لطفا عکس هایی رو که با این گوشی گرفتین بذارین ما هم ببینیم.

ly.comeng
06-01-2008, 20:38
لطفا عکس هایی رو که با این گوشی گرفتین بذارین ما هم ببینیم.

sarmast65_ata
06-01-2008, 22:07
این عکس رو من هفته پیش در آبعلی گرفتم هوا برفی بود و نور فضا زیاد جالب نبود ببینید و نظرتونو بگید

ly.comeng
07-01-2008, 01:30
به نظر من که خیلی خوبه. مرسی

HUSUN
09-01-2008, 08:43
واقعا عالیه
به نظر من در حد 3 مگاپیکل هم بیشتره.:20:

alireza fatemi
09-01-2008, 14:40
حجم عکسش معمولا چقدره؟

HUSUN
10-01-2008, 12:15
من واقعا با e65 دارم حال میکنم
فقط یه مشکل دارم
وقتی گوشی روشن میشه میخواد یه چیزایی نصب کنه و آخرشم خطا میده.
چه کار کنم؟ :13:

sarmast65_ata
10-01-2008, 22:46
حجم عکسش معمولا چقدره؟

این عکسی که گذاشتم حجمش 365 کیلو بایت هستش و عکس های دیگه هم حدودآ همین اندازه ها است من در کل از فیلم برداری این گوشی خیلی بیشتر از عکسش راضی ام چون واقعآ قشنگ فیلم برداری میکنه و با کیفیت mp4 کلیپ هارو ضبط میکنه

sarmast65_ata
10-01-2008, 22:50
من واقعا با e65 دارم حال میکنم
فقط یه مشکل دارم
وقتی گوشی روشن میشه میخواد یه چیزایی نصب کنه و آخرشم خطا میده.
چه کار کنم؟ :13:

اول سلام به شما خوشحالم که شما هم این گوشی رو دارید امیدوارم اگه سوالی مشگلی چیزی داشتید بتونم کمکتون کنم.
فکر میکنم داری از رم فابریکی که تو جعبه این گوشی بود داری استفاده میکنی درسته؟
منم این مشگلو داشتم زیاد جدی نگیرش:31: اگه رمتو عوض کنی و یه رم دیگه بزاری این مشگل هم حل میشه

HUSUN
13-01-2008, 17:51
اول سلام به شما خوشحالم که شما هم این گوشی رو دارید امیدوارم اگه سوالی مشگلی چیزی داشتید بتونم کمکتون کنم.
فکر میکنم داری از رم فابریکی که تو جعبه این گوشی بود داری استفاده میکنی درسته؟
منم این مشگلو داشتم زیاد جدی نگیرش:31: اگه رمتو عوض کنی و یه رم دیگه بزاری این مشگل هم حل میشه

اتفاقا رممو عوض کردم.
ولی مهم نیست ، این گوشی اونقدر توپه که این چیزا دیگه به چشم نمیاد. :40:

shahinSssS
15-01-2008, 00:31
سلام
من بين خريد اين 3 گوشي موندم
كلي وب گردي و مطالعه كردم در مورد اين 3 تا اگه قيمت e90 پائين بود بنظرم بهتره واسه همين e51 هم تو ليست انتخابم گذاشتم
ولي چون e90 نديم و نمي دونم مشكلاتش چيست ايا از دوستان كسي خريده؟ درسته صفحه كيليدش صدا ميده يا باطريش زياد خوب جواب نميده و در مورد e51 چي كسي داشته؟
ميشه من راهنمايي كنيد همينطور در مورد قيمت اين 3 تا گوشي؟
مرسي
e90 .e51.n95 8gig

kishuniv
15-01-2008, 14:08
سلام نميدونم چرا جراغ گوشي من سوخته
منم E65 دارم ولي چذاغ اعدادش سوخته....
کسي نمي دونه چرا؟؟؟؟؟

sarmast65_ata
15-01-2008, 21:55
سلام
من بين خريد اين 3 گوشي موندم
كلي وب گردي و مطالعه كردم در مورد اين 3 تا اگه قيمت e90 پائين بود بنظرم بهتره واسه همين e51 هم تو ليست انتخابم گذاشتم
ولي چون e90 نديم و نمي دونم مشكلاتش چيست ايا از دوستان كسي خريده؟ درسته صفحه كيليدش صدا ميده يا باطريش زياد خوب جواب نميده و در مورد e51 چي كسي داشته؟
ميشه من راهنمايي كنيد همينطور در مورد قيمت اين 3 تا گوشي؟
مرسي
e90 .e51.n95 8gig

منم حرفتو قبول دارم قیمت E90 اگه پایین بود بهترین گزینه بود من با این گوشی یکی دو روز کامل کار کردم درمورد صدای صفحه کلید والا چیزی ندیدم و صفحه کلید این گوشی بخوبی کار میکنه
درمورد باتری هم آره اگه بخوای کلآ با صفحه دوم این گوشی کار کنی در روز یک شارژ خالی میشه و اواسط روز باید یک بار دیگه شارژ کنی ولی کیفیت و شفافیت صحه اول این گوشی چیزی از صفحه دوم کم نداره و می تونی کار کردن با گوشی رو تقسیم بندی کنی:46:
درمورد قابلیت های دیگه هم هر سوالی داشتی می تونی بپرسی تا من جوابتو بدم
در مورد قیمت هم تا جایی که می دونم با اتصالات یک میلیون و صد هزار تومان هستش با گارنتی های متفرقه هم تا 850 هزار تمان می تونی پیدا کنی در ضمن قیمت فنلاندی و مالزی این گوشی اختلاف فحشی داره به این هم توجه داشته باش.
در مورد E51 هم به نظر من اگه می خوای این گوشی رو بگیری E65 رو بگیری خیلی خیلی بهتره قیمت E51 هم 310 هزار تومان هستش.
در حال حاضر اگه می خوای بین یکی از این 3 تا گوشی یکی رو انتخاب کنی شک نکن N95 8gig بهترین گزینست قیمت دقیق این گوشی رو ندارم می تونی از بچه ها بپرسی ولی اگه نظر منو می خوای n95 رو بگیر

sarmast65_ata
18-01-2008, 15:46
کسي نمي دونه چرا؟؟؟؟؟

ببخشید که یکم دیر جوابتو دادم من شرمندم
نمی دونم عزیز چرا اینطوری شده با چه گارانتی خریدی؟چرا نمی بری گارانتیش ببینی چی میگن؟اگه رفتی و درست شد حتمآ بیا اینجا یه پست بده و بگو که چی شده
موفق باشی

sarmast65_ata
18-01-2008, 15:57
بچه های عزیز که گوشی E65 دارن تو این کلوپ تاپیکی هست که برنامه های s60v3-symbian 9.1 رو معرفی میکنه و اگه من برنامه تو این تاپیک معرفی نمی کنم بخاطر این موضوع هستش چون می دونم که تکراری میشه و هر چیزی باید سر جای خودش یاشه پس کسایی که می خوان برنامه این گوشی رو دریافت کنن یه سر به این تاپیک بزنن.

بچه هایی هم که تم می خوان برای این گوشی به این تاپیک مراجعه کنن

فکز نمیکنم دیگه مشگلی باشه موفق باشید

ali racer
01-02-2008, 21:41
من یه سوال داشتم
سی پی یو این گوشی
قرکانسش چقدره ؟؟

sarmast65_ata
02-02-2008, 23:12
من یه سوال داشتم
سی پی یو این گوشی
قرکانسش چقدره ؟؟

یه برنامه هست که رو گوشی نصب کردم و تمام مشخصات گوشی رو میده الان گوشی دستم نیست که بهت دقیق بگم ولی توی یک پست گفتم که سی پی یو این گوشی چنده ولی تا جایی که یادمه 205 مگاهرتز هستش گوشیم یه چند روز دیگه دوباره مال من میشه:10: بهت حتمآ خبرشو میدم

sarmast65_ata
10-02-2008, 21:49
کسي نمي دونه چرا؟؟؟؟؟

مال منم هفته پیش سوخت بردم گارانتیش که اتصالات هستش گفت باید بمونه ببینیم واسه چی اینطوری شده دیروز زنگ زدن که بوردش سوخته و باید تعویض بشه که برام مجانی تعویض کردن که من همچین اتفاقی رو تو ایران بعید می دونستم ولی بالاخره یه حرکتی از یه شرکت تو ایران دیدیم گوشیت گارانتیش چیه؟

ly.comeng
13-02-2008, 19:27
سلام به همه
منم دیشب E65 خریدم چند تا سوال دارم
اول اینکه تا اولشه کار خاصی باید انجام داد ؟ منظورم اینه که تنظیمات یا ... کلا؟
دوم اینکه اس ام اس های من تو این گوشی وارد inbox نشدن و ندارمشون
بعد اینکه قبلا نوشته شده بود در این تاپیک که میشه حافظه اس ام اس رو به حافظه مموری تغییر داد که حجم نا محدود بشه . لطفا بگین چطوری؟
بازم اینکه به چه صورت آپدیت کنم گوشیو؟

فعلا همینا ...
خداحافظ

sarmast65_ata
14-02-2008, 20:01
سلام به همه
منم دیشب E65 خریدم چند تا سوال دارم
اول اینکه تا اولشه کار خاصی باید انجام داد ؟ منظورم اینه که تنظیمات یا ... کلا؟
دوم اینکه اس ام اس های من تو این گوشی وارد inbox نشدن و ندارمشون
بعد اینکه قبلا نوشته شده بود در این تاپیک که میشه حافظه اس ام اس رو به حافظه مموری تغییر داد که حجم نا محدود بشه . لطفا بگین چطوری؟
بازم اینکه به چه صورت آپدیت کنم گوشیو؟

فعلا همینا ...
خداحافظ

سلام عزیز اولآ که بهت تبریک میگم امیدوارم چرخ گوشیت همیشه واست بچرخه؟
با چه گارنتی خریدی؟چند گرفتیش؟
در مورد سوال اولت کار خاصی نباد انجام بدی فقط باید زمان رو تنظیم کنی همین که واسه این کار باید بری به
Tools/settings/Date and time/Time zone
که تو این قسمت ایران رو پیدا میکنی select میکنی که +3:30 باید بشه این جواب سوال اولت

در مورد سوال دومت اگه می خوای sms های سیم کارتتو ببینی باید بری تو قسمت options مسیج گزینه SIM messages رو کیلیک میکنی یه چند ثانیه ایی طول میکشه تا sms های سیم کارتتو نشون بده اینم سوال دومت.

اگه می خوای که sms ها تو مموری کارتت سیو بشه باید بری تو قسمت مسیج توی settings توی قسمت Other گزینه آخر رو به memory card تغییر بدی.

من بازم در خدمت شما هستم هر سوالی هر مشگلی اگه بود تا جایی که تونم کمکت میکنم موفق باشی

ly.comeng
15-02-2008, 01:48
سلام عزیز اولآ که بهت تبریک میگم امیدوارم چرخ گوشیت همیشه واست بچرخه؟
با چه گارنتی خریدی؟چند گرفتیش؟
در مورد سوال اولت کار خاصی نباد انجام بدی فقط باید زمان رو تنظیم کنی همین که واسه این کار باید بری به
Tools/settings/Date and time/Time zone
که تو این قسمت ایران رو پیدا میکنی select میکنی که +3:30 باید بشه این جواب سوال اولت

در مورد سوال دومت اگه می خوای sms های سیم کارتتو ببینی باید بری تو قسمت options مسیج گزینه SIM messages رو کیلیک میکنی یه چند ثانیه ایی طول میکشه تا sms های سیم کارتتو نشون بده اینم سوال دومت.

اگه می خوای که sms ها تو مموری کارتت سیو بشه باید بری تو قسمت مسیج توی settings توی قسمت Other گزینه آخر رو به memory card تغییر بدی.

من بازم در خدمت شما هستم هر سوالی هر مشگلی اگه بود تا جایی که تونم کمکت میکنم موفق باشی

سلام
ممنونم
والا من بدون گارانتی ! اینجا یعنی اهواز خیلی این چیزا تحویل نمیگیرن یعنی میگن گارانتی نداره !!! بگذریم من 310 خریدم.

بابت جواب سوال ها هم خیلی ممنون.

sarmast65_ata
15-02-2008, 14:27
مبارکت باشه اگه بازم سوالی چیزی بود من در خدمتت هستم

fs44yas
18-02-2008, 08:30
سلام ، من تازه این گوشی رو خریدم . اگه ممکنه کمکم کنید .
چطوری میتونم آیتم ها رو از صفحه اول گوشی حذف کنم؟
مشکل هنگ کردن گوشی چیه ؟ هر دفعه مجبور می شم خاموش و روشن کنم.

Saman-tci
18-02-2008, 15:25
در مورد حذف آیتم ها برید به Menu - Tools - Setting - General - Personalisations - Standby mode و گزینه Active Standby رو Off کنید ....

sarmast65_ata
20-02-2008, 21:35
بالاخره امروز جلد برای E65 پیدا کردم و یه دونه خریدم مغازه Gsm توی خیابان شریعتی بالای میرداماد داره جلد کریستالی هستش قیمتشم 1000 تومان هستش اگه خواستید برید بگیرید.

ly.comeng
28-02-2008, 19:41

برنامه اول یک آنتی ویروس هستش که من آنتی ویروس های زیادی روی گوشی نصب کردم ولی این بهترین جواب رو داد وخیلی خیلی خوب داره کار میکنه سرعت گوشی هم به هیچ وجهه پایین نمی آید.

برنامه دوم هم یک دیکشنری فارسی به انگلیسی هستش

لطفا این لینک ها رو آپدت کنین
هیچ کدام سالم نیستند

sarmast65_ata
29-02-2008, 19:17
لطفا این لینک ها رو آپدت کنین
هیچ کدام سالم نیستند

اين برنامه آنتي ويروسي كه مي خواستيد ديكشنري هم پيداش ميكنم برات ميزارم

darkangel85
24-03-2008, 23:21
سلام...
میخواستم بدونم هنوزم برنامه های این گوشی کمه؟
این گوشی برنامه های جاوا رو هم ساپورت میکنه که؟
صدای این گوشی نسبت به مثلا N73 Me چطوره؟ کلا صداش (کیفیت و بلندی) در چه سطحی هست؟!! (از 10 چه نمره ای بهش میدین؟)

zx7
25-03-2008, 12:03
تمامی برناه های symbian s60v3.1 قابل نصب روی این گوشی هست، جاوا هم ساپورت میکنه، کیفیت صدا خیلی خوبه اما شاید از لحاظ ولوم پایینتر از n73 باشه!

darkangel85
29-03-2008, 12:15
کسی قیمت این گوشی رو تو بازار تهران (با و بدون گارانتی) میدونه؟

sarmast65_ata
29-03-2008, 14:01
سلام...
میخواستم بدونم هنوزم برنامه های این گوشی کمه؟
این گوشی برنامه های جاوا رو هم ساپورت میکنه که؟
صدای این گوشی نسبت به مثلا N73 Me چطوره؟ کلا صداش (کیفیت و بلندی) در چه سطحی هست؟!! (از 10 چه نمره ای بهش میدین؟)

سلام دوست عزيز
در مورد برنامه كه بايد بهت بگم برنامه براي اين گوشي خيلي خيلي زياد شده اگه برنامهايي مد نظرت بود بگو تا اگه داشتم برات آپلود كنم و برات بزارم.
بله برنامه هاي جاوا رو هم ساپورت ميكنه.
كيفيت صدا خوبه ولي بلندي صداي N73 از اين گوشي بلند تره در مورد نمره دادن هم صدا جز سليقه است براي من كافيه.
من در خدمتت هستم

کسی قیمت این گوشی رو تو بازار تهران (با و بدون گارانتی) میدونه؟

من تا يك هفته قبل از عيد با گارانتي اتصالات قيمت كردم 345 هزار تومان بود در مورد قيمت بدون گارانتي اطلاعي ندارم چون هميشه دنبال گارانتي بودم

darkangel85
29-03-2008, 16:28
مرسی از توضیحاتت
من کرمان هستم میخوام بدونم قیمت دقیقش الان چنده که اگه اختلاف زیاد یاشه از تهران بگیرم (البته نه اینکه خودم بلند شم از اینجا بیا تهران فقط واسه خریدن گوشی!!!!!!!!!!!)
امروز که اینجا قیمت کردم با گارانتی پلاس 330 بود!
و یه جا دیگه ام بدون گارانتی 319 میداد
حالا اگه دوستان از قیمت روز این گوشی در تهران اطلاعی دارن در اختیار ما هم قرار بدن ممنون میشم!

************************************************** ************************************************** *
ویرایش شد - 11/1/87

بالاخره منم این گوشی رو گرفتم (330 با گارانتی پلاس)
اگه ممکنه یه آنتی ویروس خوب کرک شده با قابلیت آپدیت بزارین!! (اون صفحه های اول یکی گذاشته بودین که فایلش پاک شده بود)
چندتا برنامه خوب پرکاربردم اگه بزارین که دیگه عالیه!!
مرسی

darkangel85
02-04-2008, 14:44
کسی اینجا نیست؟!!!!!!!
من هر کار میکنم هیچ برنامه یا تمی رو نمیتونم رو گوشیم نصب کنم!!!!! این پیغام ها رو میده :
certificate error. contact the application supplier
یا
expired certification)
قلق خاصی داره واسه نصبش؟!!!!! چوم من هم از روی pc امتحان کردم و هم کپی کردم توی مموری کارت و بعد از قسمت file manager اونارو اجرا کردم ولی این اروره رو میداد!!!!!
برنامه ها و تم هارو از سایت gsm , mobile9 گرفتم!

sarmast65_ata
02-04-2008, 17:08
مرسی از توضیحاتت
من کرمان هستم میخوام بدونم قیمت دقیقش الان چنده که اگه اختلاف زیاد یاشه از تهران بگیرم (البته نه اینکه خودم بلند شم از اینجا بیا تهران فقط واسه خریدن گوشی!!!!!!!!!!!)
امروز که اینجا قیمت کردم با گارانتی پلاس 330 بود!
و یه جا دیگه ام بدون گارانتی 319 میداد
حالا اگه دوستان از قیمت روز این گوشی در تهران اطلاعی دارن در اختیار ما هم قرار بدن ممنون میشم!

************************************************** ************************************************** *
ویرایش شد - 11/1/87

بالاخره منم این گوشی رو گرفتم (330 با گارانتی پلاس)
اگه ممکنه یه آنتی ویروس خوب کرک شده با قابلیت آپدیت بزارین!! (اون صفحه های اول یکی گذاشته بودین که فایلش پاک شده بود)
چندتا برنامه خوب پرکاربردم اگه بزارین که دیگه عالیه!!
مرسی

سلام عزيز
مباركت باشه اميدوارم گوشي خوبي برات باشه
اين آنتي ويروس يكي از قوي ترين آنتي ويروسهايي هستش كه من ديدم و اگه بتوني به اينترنت وصل بشي قابليت آپديت داره كه حدود 1 كيلو بايت دانلود ميكنه و آپديت ميشه

در مورد برنامه هم هر برنامه ايي كه مدنظرت هستش بگو تا اگه داشتم برات آپلود كنم و بزارم چون دقيق نميدونم تو چه برنامه هايي رو ميخواي

sarmast65_ata
02-04-2008, 17:14
کسی اینجا نیست؟!!!!!!!
من هر کار میکنم هیچ برنامه یا تمی رو نمیتونم رو گوشیم نصب کنم!!!!! این پیغام ها رو میده :
certificate error. contact the application supplier
یا
expired certification)
قلق خاصی داره واسه نصبش؟!!!!! چوم من هم از روی pc امتحان کردم و هم کپی کردم توی مموری کارت و بعد از قسمت file manager اونارو اجرا کردم ولی این اروره رو میداد!!!!!
برنامه ها و تم هارو از سایت gsm , mobile9 گرفتم!

برنامه هايي كه پيغام certificate error. contact the application supplier رو ميده نياز به ساين كردن داره اگه فايل cer گوشيتو داري كه راحت ميتوني ساينش كني ولي به دليل اينكه اين گوشي رو تازه گرفتي بعيد ميدونم داشته باشي و در حال حاضر هم نميتوني فايل cer رو بگيري چون سايتش براي اينكار پول ميخواد.

برنامه هايي هم كه پيغام expired certification رو ميده قبل از نصب تاريخ گوشيتو 6 يا 1سال به عقب بكش و بعد نصب كن وقتي كه نصب كردي تاريخ گوشيتو درست كن.

درباره تم هم تو همين كلوپ نوكيا تاپيكي هستش به اسم تم براي گوشي هاي ورژن 3 برو اونجا تمه هاي زيادي ميتوني پيدا كني
من بازم در خدمتت هستم هر سوالي مشگلي بود بگو:10:

darkangel85
02-04-2008, 21:15
مرسی از توضیحاتت
در مورد این فایل cer میشه بیشتر توضیح بدی؟

sarmast65_ata
03-04-2008, 18:00
فايل cer فايلي هستش كه توسط اون ميتونيد برنامه هايي كه ساين نشده رو خورتون ساين كنيد.
هر برنامه ايي كه درست ميشه بايد از طرف شركت سيمبيان تاييد بشه و اين شركت اين برنامه رو براي همه گوشي ها ساين كنه تا همه بتونن راحت نصب كنن حالا بعضي از بزنامه ها توسط سيمبيان تاييد نشدند شما خودتون مي تونيد اين كار رو بكنيد و اگه اون برنامه مشگلي چيزي داشت خودتون مي دونيد.
اميدوارم خوب توضيح داده باشم و فهميده باشيد داستان چيه

darkangel85
04-04-2008, 23:56
ممنون حالا این فایل ساین رو از کجا میتونم گیر بیارم؟!
یه سوال دیگه: واسه قفل کردن صفحه کلید تنها راهش اینه که گوشی رو بازو بسته کنیم؟!!!!!!!!!!!!!

sarmast65_ata
05-04-2008, 19:17
ممنون حالا این فایل ساین رو از کجا میتونم گیر بیارم؟!
یه سوال دیگه: واسه قفل کردن صفحه کلید تنها راهش اینه که گوشی رو بازو بسته کنیم؟!!!!!!!!!!!!!

كمتر از يك ماه پيش سايت سيمبيان اين فايل رو در اختيار كاربرانش قرار ميداد ولي الان 200 دلار مي خواد براي اينكار

در مورد قفل كردن صفحه كليد يك راهش همونيه كه خورت گفتي را ديگه اينه كه دگمه پاور رو يك بار فشار بدي گزينه دوم Lock Keypad رو بزني يك راهم وجود داره كه توي قسمت security گوشي قسمت Phone and sim گزينه Autolock period رو فعال كني و بگي هر چند دقيقه يك بار قفل بشه مزيد اين كار اينه كه بعد از اون زمان مشخص كسي نمي تونه گوشيتو چك كنه و براي باز كردن ازت پسورد مي خواد پسورد پيش فرض 12345 هستش و مي توني عوضش كني فقط مواظب باش پسورد جديد رو فراوش نكني.
موفق باشي:10:

darkangel85
11-04-2008, 13:19
بازم مرسی
من تازه متوجه یه مشکل تو گوشیم شدم!!!!!
چراغ دکمه های شماره گوشیم روشن نمیشن!!!
چیکار باید بکنم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((((((

sarmast65_ata
11-04-2008, 14:21
بازم مرسی
من تازه متوجه یه مشکل تو گوشیم شدم!!!!!
چراغ دکمه های شماره گوشیم روشن نمیشن!!!
چیکار باید بکنم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((((((

فقط اميدوارم گوشيت بوردش نسوخته باشه سرعت گوشي كم شده؟آنتن دهي گوشي چي؟
گوشي من گارانتيش اتصالات هستش براي منم همين طوري شد صفحه كليد چراغش روشن نميشد آنتن دهي بسار اومده بود پايين و سرعت گوشي افت شديدي پيدا كرده بود فكر نميكردم چيزه مهمي باشه و 2 ، 3 ماه بعد بردم گارانتي و گفتش كه بوردش سوخته و برام عوض كردن مجاني هم اين كار رو كردن زوده زود ببر گارانتي نشونش بده اگه گفتن چيزي نيست قبول نكن چون اگه صفحات قبل رو هم يه نگاه بندازي يكي از بچه ها هم همين مشگل براش بوجود اومده بود حتما برو نشونش بده

Payam.pedram
13-04-2008, 21:37
دوستان احتمالن شما می دونید اما ممکنه بعضی ها ندونند که این گوشی ها سنسور بررسی میزان نور محیط داره که در محیط های پر نور روشن نمیشه امااگر انگشتتون رو روی سنسور اون که به صورت یک نقطه در سمت راست و بالای صفحه نمایش هست چراغ کیبورد هنگام تایپ روشن می شه

sarmast65_ata
14-04-2008, 15:15
دوستان احتمالن شما می دونید اما ممکنه بعضی ها ندونند که این گوشی ها سنسور بررسی میزان نور محیط داره که در محیط های پر نور روشن نمیشه امااگر انگشتتون رو روی سنسور اون که به صورت یک نقطه در سمت راست و بالای صفحه نمایش هست چراغ کیبورد هنگام تایپ روشن می شه

سلام عزيز
بله اين موضوع رو كه ميدونيم ولي اين مشگل براي من هم بوجود اومد كه بورد گوشيم سوخته بود چراغ صفحه كليد در هيچ حالتي روشن نميشه و آنتن دهي و سرعت گوشي هم پايين مياد

darkangel85
07-05-2008, 20:35
قبلا اینجا پست گذاشته بودم که چراغ صفحه کلیدش (شماره هاش) روشن نمیشه فرستادمش گارانتی گفتن فلت دوربینش پاره شده و به دلیل استفاده ناصحیح از کوشه بوده واسه همین از گارانتی خارجه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (رسیدن رطوبت نشد پاره شدن فلت... بالاخده یه بامبولی باید سرش پیاده کنن دیگه - یادتون نره اینجا ایرانه و گارانتی = کشک)
گفتن هزینش 50 تومن میشه!!!
حالا میخواستم بدونم همین قدرا هست یا ...
و اینکه اگه عوضش نکنم مشکلی پیش نمیاد که؟!!!!!

sarmast65_ata
09-05-2008, 21:21
قبلا اینجا پست گذاشته بودم که چراغ صفحه کلیدش (شماره هاش) روشن نمیشه فرستادمش گارانتی گفتن فلت دوربینش پاره شده و به دلیل استفاده ناصحیح از کوشه بوده واسه همین از گارانتی خارجه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (رسیدن رطوبت نشد پاره شدن فلت... بالاخده یه بامبولی باید سرش پیاده کنن دیگه - یادتون نره اینجا ایرانه و گارانتی = کشک)
گفتن هزینش 50 تومن میشه!!!
حالا میخواستم بدونم همین قدرا هست یا ...
و اینکه اگه عوضش نکنم مشکلی پیش نمیاد که؟!!!!!

همونطوري كه قبلآ هم بهت گفتم براي من هم همين مشگل پيش اومد ولي چون گارانتي گوشي من اتصالات هستش برام مجاني عوضش كردن و پولي از من نگرفتن در ضمن نميدونم چقدر پولش ميشد.
منم قبلآ فكر ميكردم گارانتي توي ايران معني نميده ولي از روزي كه اتصالات با من اون حركتو انجام داد نظرم عوض شد.
در باره مشگل بوجود اومدن هم اطلاعي ندارم و نميدونم كه مشگلي پيش مياد يا نه حتمآ از خودشون ميتوني بپرسي و اطلاعات كامل تري بگيري.
موفق باشي

darkangel85
12-07-2008, 19:24
دوستان کسی راه حلی واسه بالا بردن کیفیت صدای گوشی موقع صحبت کردن نداره؟!!!!!
صداش خیلی افتضاحه!!!!! (گنگه)
من مجبورم با هندزفدیش صحبت کنم!!!

darkangel85
14-07-2008, 20:20
تعطیله اینجا؟!!!!!!!!!!!!!!!
صابخونه نیستی؟!!!!!!!!!

mahsai
22-07-2008, 10:24
دوستانی که این گوشی رو دارن چه عیبهایی داره؟
ممنون میشم دوستانی که یمدت با گوشی کار کردن خصوصیات و معایبش رو بیان کنن.

sarmast65_ata
25-07-2008, 22:16
در این تاپیک تمامی کسایی که E65 دارن به بحث و گفتگو میپردازند و مشکلاتشون رو مطرح میکنند...
من خودم تقاضا دارم اگر نرم افزاری و تمی(Theme) برای این گوش هست بگذارید من که هر چی گشتم پید نکردم...

دوست داشتم به تاپیکی که مخصوص این گوشی هستش به نگاه مینداختی چون همچین تاپیکی توی این کلوپ هستش که تا الان درباره اکثر مسایل این گوشی بصورت دقیق بررسی شده اگه خواستی بیا اونجا تا همه بحث ها یه جا جمع بشه ممنونم ازت.

sarmast65_ata
25-07-2008, 22:18
سلام ، من تازه این گوشی رو خریدم . اگه ممکنه کمکم کنید .
چطوری میتونم آیتم ها رو از صفحه اول گوشی حذف کنم؟
مشکل هنگ کردن گوشی چیه ؟ هر دفعه مجبور می شم خاموش و روشن کنم.

در مورد حذف آیتم که گفته شد ولی در مورد هنگ کردن نمیدونم کی به این مشگل بر میخوری؟گوشی همینطوری هنگ میشه یا وقتی داری باهاش کار میکنی هنگ میکنه؟میتونی یکم بیشتر توضیح بدی؟چون من یه 7 ماهی هستش که این گوشی رو دارم الکی خود بخود هنگ نمیکنه ممنون میشم بیشتر توضیح بدی

sarmast65_ata
25-07-2008, 22:21
دوستان کسی راه حلی واسه بالا بردن کیفیت صدای گوشی موقع صحبت کردن نداره؟!!!!!
صداش خیلی افتضاحه!!!!! (گنگه)
من مجبورم با هندزفدیش صحبت کنم!!!

قاب گوشیت قاب اصلی هستش؟چون من یه 9 ماهی هست که این گوشی رو دارم تا الان که هیچ مشگلی نداشته ولی اگه صداش گنگ شده با احتمال زیاد مشگل از بلندگوی صحبت کردن هستش که من باز هم این احتمال رو نمیدم گارانتی گوشیت چیه؟راستی مشگلت با نور صفحه درست شد؟
در مورد اینکه نبودم همونطوری که تو امضام هستش مسافرت بودم به مدینه و مکه امیدوارم که همیشه همیشه موفق باشی

sarmast65_ata
25-07-2008, 22:22
دوستانی که این گوشی رو دارن چه عیبهایی داره؟
ممنون میشم دوستانی که یمدت با گوشی کار کردن خصوصیات و معایبش رو بیان کنن.

در مورد عیب های این گوشی بیا به تاپیکی که بالا معرفی کردم در باره جز به جز این گوشی صحبت شده و اگه اطلاعات بیشتری در مورد این گوشی میخوای اونجا بپرس تا من بیشتر برات توضیح بدم.
موفق باشی

darkangel85
27-07-2008, 14:14
پس زیارت قبول!!
اون رو دادم یه گوشی نو به جاش بهم دادن!!! (البته بعد از پی گیری های دو ماهه خودم)
ولی ظاهرا این گوشی هم مثل اون یکی همینجوریه!!!!! نمیدونم چیکارش کنم!؟!؟!! دیگه حوصله فرستادن به گارانتی رو ندارم!!!
دوستان کس دیگه ای این مشکل رو باهاش نداره؟!!!!

sarmast65_ata
27-07-2008, 22:02
پس زیارت قبول!!
اون رو دادم یه گوشی نو به جاش بهم دادن!!! (البته بعد از پی گیری های دو ماهه خودم)
ولی ظاهرا این گوشی هم مثل اون یکی همینجوریه!!!!! نمیدونم چیکارش کنم!؟!؟!! دیگه حوصله فرستادن به گارانتی رو ندارم!!!
دوستان کس دیگه ای این مشکل رو باهاش نداره؟!!!!

سلام عزیز
من فردا باید برم اتصالات و مشگلات این گوشی رو حل کنم.
الان نمی تونم از طریق pc suite گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم.چندین فایل رو با هم نمی تونم بلوتوث کنم و زبان فارسی هم که ندارم اگه بتونم که می خوام ورژن رو آپدیت کنم ولی کلآ از چشم افتاده گوشیه پول تو بساط نیست باید جمع کنم می خوام HTC diamond بگیرم.
موفق باشی عزیز

Cinoheh
16-08-2008, 14:23
سلام،
یکی از دوستام E65 گرفته، چند شب پیش باهم که بودیم چند تا از برنامه هائی که تو قسمت Install گوشی بود رو نصب کردیم که اکثرش مربوط به اینترنت میشد بجز یکی که اونم بازی گلف بود.
بعد از اینکه گوشی رو خاموش و روشن کردیم، فولدر Install خالی شده بود و از برنامه ها هم اثری نبود! بجز یه برنامه که اسمش Black Berry بود. بازی رو هم قبلش به فولدر Game انتقال داده بودیم.
حالا من یه اشتباهی کردم و بهش گفتم بیا GPRS گوشیتو راه بندازیم. کد تنظیمات GPRS ایرانسل خراب شده رو دادیمو تنظیماتو نصبوندیم.
یکی دوبار هم کانکت شدیم و دیدیم مشکلی نداشت، کرم افتاد که ببینم این برنامه هاش چطوری با اینترنت کار میکنن! رفتم تو یکی از برنامه ها دیدم لیست همه برنامه هایی که دیشبش نصب کردیم توشه، انگار مربوط به آپدیت یا دانلود اونا میشد.
حالا دیگه اون بازی گلف هم سرو کلش پیدا نیست!!! دوستم هم کچلم کرده که تو انگولکش کردی پاک شده!!!
حالا شما کمک کنین، این مشکل با کد ریست یا فرمت مجدد حل شدنیه؟ یا اینکه باید دوباره نرم افزار هاش رو نصب کنن؟!!!

sarmast65_ata
16-08-2008, 17:34
سلام،
یکی از دوستام E65 گرفته، چند شب پیش باهم که بودیم چند تا از برنامه هائی که تو قسمت Install گوشی بود رو نصب کردیم که اکثرش مربوط به اینترنت میشد بجز یکی که اونم بازی گلف بود.
بعد از اینکه گوشی رو خاموش و روشن کردیم، فولدر Install خالی شده بود و از برنامه ها هم اثری نبود! بجز یه برنامه که اسمش Black Berry بود. بازی رو هم قبلش به فولدر Game انتقال داده بودیم.
حالا من یه اشتباهی کردم و بهش گفتم بیا GPRS گوشیتو راه بندازیم. کد تنظیمات GPRS ایرانسل خراب شده رو دادیمو تنظیماتو نصبوندیم.
یکی دوبار هم کانکت شدیم و دیدیم مشکلی نداشت، کرم افتاد که ببینم این برنامه هاش چطوری با اینترنت کار میکنن! رفتم تو یکی از برنامه ها دیدم لیست همه برنامه هایی که دیشبش نصب کردیم توشه، انگار مربوط به آپدیت یا دانلود اونا میشد.
حالا دیگه اون بازی گلف هم سرو کلش پیدا نیست!!! دوستم هم کچلم کرده که تو انگولکش کردی پاک شده!!!
حالا شما کمک کنین، این مشکل با کد ریست یا فرمت مجدد حل شدنیه؟ یا اینکه باید دوباره نرم افزار هاش رو نصب کنن؟!!!

سلام عزیز
برای گلف و چند برنامه دیگه ایی که روی گوشیت بود مربوط میشده به خود کارخانه یعنی از طریف خود نوکیا این برنامه و بازیها رو روی مموری کارتت ریخته بودن که اگه بخوای نصبشون کنی ولی کلآ برنامه های جالبی نیستن بازی گلفشم که واقعآ به نظر من مسخرست حالا اگه میخوای این بازی ها و برنامه ها رو داشته باشی چند تا کار میتونی اینجام بدی:
با اینترنت ایرانسل وصل بشی و و بری توی فولدر Download توی خود گوشی و صفحه رو Refresh کنی یه سری برنامه و بازی و تم برات میاره که هر کدوم رو بخوای میتونی دانلودش کنی و روی گوشی نصب کنی ( بازی گلف و اون برنامه هایی که گفتی هم هست ).
فکر میکنم ( مطمئن نیستم ) با یه بار در اوردن مموری و دوباره جا انداختنش یا در اوردن مموری و فرمت کردن گوشی و دوباره جا انداختن مموری ( فقط یادت باشه که مموری فرمت نشه ) بازیها و برنامه ها دوباره بیاد ( بازم میگم مطمئن نیستم )
گارنتی گوشی چیه؟اگه اتصالاته یه دقیقه ببری اتصالات برات دوباره همه اون برنامه ها و بازی گلف رو میریزن
ولی برام سواله چرا اینقدر براتون مهمه این بازی و برنامه؟آخه اصلآ بازی جالبی نیست شما با یه هک کردن میتونید تمام بازیهای Ngage رو بازی کنی اونم با چه گرافیکی اگه از من میشنوی کلآ بیخیال بشید چون واقعآ ارزش حتی نصب کردن رو هم نداره ( ولی روش اول رو امتحان بکن دردسری نداره ).
من بازم در خدمتم اگه درباره هک هم سوالی داشتی من باز در تاپیک خودش در خدمت شما هستم.
موفق باشید:10:

Cinoheh
17-08-2008, 01:10
سلام عزیز
برای گلف و چند برنامه دیگه ایی که روی گوشیت بود مربوط میشده به خود کارخانه یعنی از طریف خود نوکیا این برنامه و بازیها رو روی مموری کارتت ریخته بودن که اگه بخوای نصبشون کنی ولی کلآ برنامه های جالبی نیستن بازی گلفشم که واقعآ به نظر من مسخرست حالا اگه میخوای این بازی ها و برنامه ها رو داشته باشی چند تا کار میتونی اینجام بدی...
:10:

مرسی عزیز، ممنون از راهنمائیت.:11:

ولی برام سواله چرا اینقدر براتون مهمه این بازی و برنامه؟
در مورده سئوالت هم باید بگم؛
نمیدونم تو یه همچین شرایطی گیر کردی یا نه، ولی الان اون بازی مسخره گلف واسه دوستمون شده NFS MOST WANTED !!!
به هر حال من این روش هارو امتحان میکنم، اما نمیدونم هزینه دانلود بازی چقدر میشه! امیدوارم خیلی سنگین نباشه.
بازم ازت متشکرم.

sarmast65_ata
17-08-2008, 17:42
مرسی عزیز، ممنون از راهنمائیت.:11:

در مورده سئوالت هم باید بگم؛
نمیدونم تو یه همچین شرایطی گیر کردی یا نه، ولی الان اون بازی مسخره گلف واسه دوستمون شده NFS MOST WANTED !!!
به هر حال من این روش هارو امتحان میکنم، اما نمیدونم هزینه دانلود بازی چقدر میشه! امیدوارم خیلی سنگین نباشه.
بازم ازت متشکرم.

نه عزیزم سنگین نیست فکر میکنم باید حدود 200 یا 300 کیلوبایت باشه ولی بازم از طرف من بهش بگو بازی گلف ngage رو بریزی یه چیزه دیگست و اینقدر به این موضوع اهمیت نده.
من بازم اگه سوالی بود در خدمتم

Cinoheh
19-08-2008, 09:11
شما کد مستر ریست E65 رو دارید؟

sarmast65_ata
19-08-2008, 17:49
شما کد مستر ریست E65 رو دارید؟

کد مستر ریست این گوشی با گوشی های دیگه نوکیا فرقی نداره این کد #7370#* هستش فقط یادت نره که یه بک آپ از دقترچه تلفن و چیزای ضروری بگیری

sarmast65_ata
22-08-2008, 22:33
شما برای گرفتن بازی Golf از این راه میتونید برید :
سیم کارت ایرانسل چون باید وصل شید اینترنت
برید توی قسمت Download و لیست رو آپدیت کنید حالا برید توی پوشه FUN و بازی گلف رو دانلود کنید حجم این بازی 594 کیلوبایت هستش.

faravahar
17-09-2008, 05:20
مثله اینکه این چراغ صفحه e65 کلهم مشکل داره.
منم 4 روز پیش یکی گرفتم که نور صفحه کلیدش روشن نمی شد.
رفتم عوضش کردم.
راستی اگه با nsu بخوایم این گوشی رو آپدیت کنیم سمیبیانش می شه 9.2 یا میشه نسخه 3.3 سری 60؟

valii
17-09-2008, 13:51
در مورد ٍe66گه يه توضيحاتي بدين ممنون ميشم و ميخواستم بدونم اين موبايل E66 دوربين جلو هم داره يا نه ؟

sarmast65_ata
17-09-2008, 16:33
مثله اینکه این چراغ صفحه e65 کلهم مشکل داره.
منم 4 روز پیش یکی گرفتم که نور صفحه کلیدش روشن نمی شد.
رفتم عوضش کردم.
راستی اگه با nsu بخوایم این گوشی رو آپدیت کنیم سمیبیانش می شه 9.2 یا میشه نسخه 3.3 سری 60؟

بله انگار اکثر این مدل گوشی این ایراد رو دارن
شما اگه بخوایین این گوشی رو با آخرین ورژن آپدیت کنید هسچ وقت نمی تونید 9.2 بکنیدش فقط همین 9.1 رو می تونید ارتقا دهید به ورژن 3.0633.69.00 که این آخرین ورژن هستش

sarmast65_ata
17-09-2008, 16:42
در مورد ٍe66گه يه توضيحاتي بدين ممنون ميشم و ميخواستم بدونم اين موبايل E66 دوربين جلو هم داره يا نه ؟

خوب بود میگفتی میخوای چه اطلاعاتی از این گوشی داشته باشه تا بهتر کمکت میکردم به هر حال بله این گوشی دوربین دوم داره دوربین اولش هم 3.15 مگاپیکسله همراه با اتوفوکوس و فلاش مموری داخلی این گوشی 128 هست و سرعت پردازنده 369 و این گوشی هم وارد بازار ایران شده الان قیمت این گوشی دوروبر 460 هستش بازم اگه سوالی بود من در خدمتم

faravahar
17-09-2008, 23:02
چرا من وقتی فایل نرم افزار مربوط به سیمبیان 9.1 رو ساین می کنم بازم نصب نمی شه؟

sarmast65_ata
21-09-2008, 13:59
چرا من وقتی فایل نرم افزار مربوط به سیمبیان 9.1 رو ساین می کنم بازم نصب نمی شه؟

میشه بگی چه برنامه ایی رو میخوای نصب کنی؟برنامه برای گوشی خودته یا نه؟راستی توی app mgr برو options رو بزن برو تو قسمت settings و گزینه اول رو به All تغییر بده و گزینه دوم رو به off تغییر بده در ضمن در مورد ساین کردن نمی دونم داری به چه روشی برنامه هاتو ساین میکنی اگه میخوای راحت تر این کارو بکنی بیا تو تاپیک هک اونجا چندین روش برای ساین کردن گفته شده که خیلی خیلی راحت تر میشه برنامه ها رو ساین کنی در ضمن من همه جوره در خدمتم.
موفق باشی:10:

faravahar
26-09-2008, 04:42
ببخشید می شه یک آموزش تصویری از تعویض قاب این گوشی بذارین؟
آخه من رفتم یه قابه مشکی گرفتم. خوده فروشنده عوض کرد حالا دکمه هاش خیلی بده می خوام با اصلیش عوض کنم می ترسم بزنم بشکنمش.
ممنون.

sarmast65_ata
26-09-2008, 13:50
ببخشید می شه یک آموزش تصویری از تعویض قاب این گوشی بذارین؟
آخه من رفتم یه قابه مشکی گرفتم. خوده فروشنده عوض کرد حالا دکمه هاش خیلی بده می خوام با اصلیش عوض کنم می ترسم بزنم بشکنمش.
ممنون.

این چیزایی که بهت میگم رو رعایت کنی نیاز به آموزش تصویری نیست ولی اگه بازم دیدی تمی تونی چشم برات با تصویر میزارم.
کشویی گوشی رو بده بالا یعنی دکمه های گوشی رو بتونی ببینی.
حالا گوشیتو برگردون اون تیکیه ایی که میاد بالا رو اگه دقت کنی قسمت سمت راست و چپش 2 تا خار مانند هستش که یه تو رفتگی داره که میتونی یه انگشتتو بکنی توش حالا اول سمت راستی رو بکش به سمت بیرون محکم هم بکشی هیچی نمیشه بعد سما چپی رو حالا میبینی قسمت بالایی قاب دراومده حالا باید قسمت پایینی قاب رو همین کارو بکنی میدونم شاید زیا جالب توضیح ندادم ولی اگه بتونی قاب رو از بالا درش بیاری قسمت پایینیش زیاد کاری نداره اگه نتونستی بگو برات عکس هاشو بزارم

faravahar
27-09-2008, 20:29
خیلی ممنون. تونستم بازش کنم.
حالا یه سواله دیگه. شما خودتون گوشی رو آپدیت کردید دیگه؟ چه فرق هایی داره و ارزش آپدیت کردن داره یا نه.
چون من یک عالم تم و نرم افزار روی گوشی دارم.
ببخشید که اینقدر سوال می کنم.

sarmast65_ata
27-09-2008, 21:17
خیلی ممنون. تونستم بازش کنم.
حالا یه سواله دیگه. شما خودتون گوشی رو آپدیت کردید دیگه؟ چه فرق هایی داره و ارزش آپدیت کردن داره یا نه.
چون من یک عالم تم و نرم افزار روی گوشی دارم.
ببخشید که اینقدر سوال می کنم.

این چه حرفیه من این تاپیک رو زدم که به سوال های بچه ها جواب بدم ( البته اگه بلد باشم ) شما 100 تا سوال بپرس تا جایی که بتونم کمکت میکنم.
خوشحالم که تونستی قاب رو عوض کنی.
در مورد آپدیت بله من به آخرین ورژن آپدیت کردم چیزه خاصی به گوشی اضافه نشد ولی احساس میکنم آنتن دهیش خیلی بهتر شده از اون زمان بازم دست خودته اگه گوشیت اذیت نمیکنه و یا مثلآ بعضی اوقات اس ام اس میاد ولی زنگ نمیخوره ( که مال من اینطوری میشد بعضی اوقات ) دستش نزن بذار همینطوری بمونه.
بازم در خدمتم

darkangel85
27-09-2008, 23:00
سرعت گوشی من خیلی پایینه!!!! طوری که وهتی دکمه منو رو میزنم 5 6 ثانیه بعضی وقتا طول میکشه تا وارد بشه
چیکارش باید بکنم؟!!!

sarmast65_ata
28-09-2008, 20:49
سرعت گوشی من خیلی پایینه!!!! طوری که وهتی دکمه منو رو میزنم 5 6 ثانیه بعضی وقتا طول میکشه تا وارد بشه
چیکارش باید بکنم؟!!!

بیشترین احتمالی که میدم برای مموری کارتت باید باشه اولآ که مموری کارتت اصله یا نه؟بعد چند گیگ هستش؟حالا یه امتحانی بکن مموری رو در بیار حالا منو رو بزن ببین زودتر باز میشه یا نه؟به احتمال خیلی زیاد باید سریعتر باز بشه اگه همچین چیزی شد یه بار مموری رو اگه امکانش هست از طریق کامپیوترت فرمت کن یه بارم از طریق گوشی اگه باز هم درست نشد بدون مشگل ار مموری کارتته ( برای محض احتیاط یه بارم میتونی خود گوشی رو فرمت کنی ولی اگه اینکار رو کردی مموری رو در بیار موقع فرمت حالا وقتی گوشیت بالا اومد منو رو بزن ببین زود باز میشه یا نه ) راستی اگه خواستی فرمت بکنی مواظب باش بک آپ یادت نره و حتمآ خبرشو بده که درست شد یا نه

Punisher_2008
28-09-2008, 22:23
خداوکیلی گوشی باحالیه یک بار میخواستم بزنم تو خط این گوشی ولی دوربین این گوشی فلش نداره واقعا رقیب سر سختیه برای n73 سیمبین 9.1 هم داره مثل n73 ولی سیمبین همه ویرایش 3 سمبین هستند نرم افزاراشون به همشون میخوره فقط ورژن بالانتر امنیت بهتری داره در ضمن سرعت این گوشی در ورژن جدید n73 از این گوشی کمی بیشتر شده بود ورژن 2008 که واسه n73 امده واسه e65 چک کنید ببینید امده؟ در مورد مشکل شما دوست عزیز به مموریتون بر میگرده چینی نیست؟ اگه چینیه عوض کن

darkangel85
28-09-2008, 23:43
بیشترین احتمالی که میدم برای مموری کارتت باید باشه اولآ که مموری کارتت اصله یا نه؟بعد چند گیگ هستش؟حالا یه امتحانی بکن مموری رو در بیار حالا منو رو بزن ببین زودتر باز میشه یا نه؟به احتمال خیلی زیاد باید سریعتر باز بشه اگه همچین چیزی شد یه بار مموری رو اگه امکانش هست از طریق کامپیوترت فرمت کن یه بارم از طریق گوشی اگه باز هم درست نشد بدون مشگل ار مموری کارتته ( برای محض احتیاط یه بارم میتونی خود گوشی رو فرمت کنی ولی اگه اینکار رو کردی مموری رو در بیار موقع فرمت حالا وقتی گوشیت بالا اومد منو رو بزن ببین زود باز میشه یا نه ) راستی اگه خواستی فرمت بکنی مواظب باش بک آپ یادت نره و حتمآ خبرشو بده که درست شد یا نه

خداوکیلی گوشی باحالیه یک بار میخواستم بزنم تو خط این گوشی ولی دوربین این گوشی فلش نداره واقعا رقیب سر سختیه برای n73 سیمبین 9.1 هم داره مثل n73 ولی سیمبین همه ویرایش 3 سمبین هستند نرم افزاراشون به همشون میخوره فقط ورژن بالانتر امنیت بهتری داره در ضمن سرعت این گوشی در ورژن جدید n73 از این گوشی کمی بیشتر شده بود ورژن 2008 که واسه n73 امده واسه e65 چک کنید ببینید امده؟ در مورد مشکل شما دوست عزیز به مموریتون بر میگرده چینی نیست؟ اگه چینیه عوض کن

مموری رو برداشتم فقط یکم بهتر شد!!!!
یعنی با مموری مثلا حدود 5 تا 6 ثانیه طول میکشه با منو بالا بیاد ولی بدون ممودی چیزی حدود 4 5 ثانیه!!!!!!
مموری رو از کجا بفهمم اصله یه نه؟!!! روش که چیزی ننوشته!!

Punisher_2008
28-09-2008, 23:51
یک مموری دیگه ازمایش کن ببین نوشته های رو مموری مات نیستند؟ ببین اینطور که تو میگی نشون میده که مموری تقلبیه 5 ثانیه که 73 معمولی وتی تازه امده بود همون ورژن اول باز مکرد این غیر عادیه

mahdirezazadeh
29-09-2008, 17:02
من یه گوشی دست دوم خریدم
سرعتش خیلی پایین است نمی‌دونم چرا

Punisher_2008
29-09-2008, 18:10
گوشی رو اپدیت کنید باید درست بشه

sarmast65_ata
29-09-2008, 18:42
مموری رو برداشتم فقط یکم بهتر شد!!!!
یعنی با مموری مثلا حدود 5 تا 6 ثانیه طول میکشه با منو بالا بیاد ولی بدون ممودی چیزی حدود 4 5 ثانیه!!!!!!
مموری رو از کجا بفهمم اصله یه نه؟!!! روش که چیزی ننوشته!!

عزیز من برای من هم این مشگل بود اگه میتونی یه بار هم گوشیتو فرمت کن هم مموری کارتتو وگرنه زیاد به چینی بودن و ژاپنی بودن مموری نیست من الان خودم مموری کارتم روی این گوشی 2 گیگ هستش و چینی ولی هیچ مشگلی ندارم به نظر من بهترین کار اینه که یه بار گوشیتو فرمت کنی مموری کارتتم فرمت کن اگه باز دیدی درست نشد ببر به ورژن 3.0633.69.00 آپدیت کن ( من با آپدیت کردن اختلاف سرعتی ندیدم ) ولی اگه میبینی مشگل داری شاید بتونی با آپدیت کردن مشگلتو حل کنی راستی گوشیت گارانتی اتصالات نیست؟اگه هست که ببری برات مجانی آپدیت میکنن.
خبرشو حتمآ بده

sarmast65_ata
29-09-2008, 18:44
من یه گوشی دست دوم خریدم
سرعتش خیلی پایین است نمی‌دونم چرا

شما هم همینطور هم گوشیتو یه بار فرمت کن هم مموری کارتتو ( مموری کارتو یه بار از کامپیوتر فرمت کن یه بارم از طریق خود گوشی ) اگه دیدی درست نشد آپدیت کن ولی به احتمال خیلی زیاد باید با فرمت درست بشه.
حتمآ خبرشو بده

darkangel85
30-09-2008, 00:11
عزیز من برای من هم این مشگل بود اگه میتونی یه بار هم گوشیتو فرمت کن هم مموری کارتتو وگرنه زیاد به چینی بودن و ژاپنی بودن مموری نیست من الان خودم مموری کارتم روی این گوشی 2 گیگ هستش و چینی ولی هیچ مشگلی ندارم به نظر من بهترین کار اینه که یه بار گوشیتو فرمت کنی مموری کارتتم فرمت کن اگه باز دیدی درست نشد ببر به ورژن 3.0633.69.00 آپدیت کن ( من با آپدیت کردن اختلاف سرعتی ندیدم ) ولی اگه میبینی مشگل داری شاید بتونی با آپدیت کردن مشگلتو حل کنی راستی گوشیت گارانتی اتصالات نیست؟اگه هست که ببری برات مجانی آپدیت میکنن.
خبرشو حتمآ بده

تمام این کارا که گفتین رو انجام دادم (البته به جز آپدیت)
کلا وقتی دکمه منو رو میزنین باید بلافاصله بیاد یا یکم طول میکشه؟!!!
بعد از انجام این کارا وقتی دکمه منو رو میزنم حدود 3 ثانیه بازم طول میکشه تا بیاد بالا!!!!!!!!!!

mahdirezazadeh
30-09-2008, 12:00
هم مموری کارت و هم خود گوشی فرمت کردم ولی زیاد فرقی نمی‌کنه
تازه برای نصب برنامه خیلی مشکل دارم. هنوز نتونستم گوشی هک کنم یا برنامه‌هام ساین کنم
اگر بتونید کمکم کنید خیلی مچکر میشم چون خیلی تعریف e65 شنیده بودم ولی تا جوابگوی کارهام نبوده

sarmast65_ata
30-09-2008, 20:53
تمام این کارا که گفتین رو انجام دادم (البته به جز آپدیت)
کلا وقتی دکمه منو رو میزنین باید بلافاصله بیاد یا یکم طول میکشه؟!!!
بعد از انجام این کارا وقتی دکمه منو رو میزنم حدود 3 ثانیه بازم طول میکشه تا بیاد بالا!!!!!!!!!!

دکمه منو رو وقتی گوشی بالا میاد اگه برای اولین بار میزنی آره باید یه 3 ثانیه ایی طول بکشه ولی برای بار دوم یا چندم تا موقعی که گوشی رو ریست یا خاموش نکردی نه تا میزنی باید باز بشه با بدون مموری هم امتحان کردی؟یعنی مموری توی گوشی نباشه و منو رو بزنی باز طول میکشه؟اگه اینطوریه و یه بار هم فرمت کردی هم مموری و هم گوشیتو ببر آپدیت کن.بازم حتمآ خبرشو بده

sarmast65_ata
30-09-2008, 20:59
هم مموری کارت و هم خود گوشی فرمت کردم ولی زیاد فرقی نمی‌کنه
تازه برای نصب برنامه خیلی مشکل دارم. هنوز نتونستم گوشی هک کنم یا برنامه‌هام ساین کنم
اگر بتونید کمکم کنید خیلی مچکر میشم چون خیلی تعریف e65 شنیده بودم ولی تا جوابگوی کارهام نبوده

برای نصب برنامه چه مشگلی داری؟موقع نصب برنامه ها چه پیغامی میده؟
در مورد هک اگه هر سوالی داری بپرس که من در خدمتت هستم درباره ساین هم چندین روش ساین هست که هم میتونی فایل cer و key گوشیتو بگیری و ساین کنی هم این که گوشیتو هک کنی و برنامه ها رو بدون اینکه ساین کنی روی گوشی بریزی.
درمورد E65 بله گوشیه بدی نیست ولی فکر میکنم شما تازه خریدیش و به خاطر همین یکم مشگل داری.
راستی برو توی app mgr گزینه options رو بزن برو تو قسمت settings وگزینه اول رو بذار روی All و گزینه دوم رو بذار روی off اگه اینطوری باشه برای نصب برنامه ها راحت تر میشی.
خبرشو حتمآ بده:10:

darkangel85
01-10-2008, 13:58
دکمه منو رو وقتی گوشی بالا میاد اگه برای اولین بار میزنی آره باید یه 3 ثانیه ایی طول بکشه ولی برای بار دوم یا چندم تا موقعی که گوشی رو ریست یا خاموش نکردی نه تا میزنی باید باز بشه با بدون مموری هم امتحان کردی؟یعنی مموری توی گوشی نباشه و منو رو بزنی باز طول میکشه؟اگه اینطوریه و یه بار هم فرمت کردی هم مموری و هم گوشیتو ببر آپدیت کن.بازم حتمآ خبرشو بده

گوشی رو ریست کردم (با کد *#7370# ) و مموری رو هم کلا برداشتم چه دفعه اول و چه دفعات بعدی وقتی دکمه رو میزدم حدود 3 ثانیه طول میکشه تا بیاد بالا!!!!!!!!!
یعنی E65 های دیگه تا منو رو میزنین بدون هیچ وقفه ای منو ظاهر میشه؟!!!!!
کسی واسم راه حل دیگه ای نداره؟!!!

sarmast65_ata
01-10-2008, 20:17
گوشی رو ریست کردم (با کد *#7370# ) و مموری رو هم کلا برداشتم چه دفعه اول و چه دفعات بعدی وقتی دکمه رو میزدم حدود 3 ثانیه طول میکشه تا بیاد بالا!!!!!!!!!
یعنی E65 های دیگه تا منو رو میزنین بدون هیچ وقفه ای منو ظاهر میشه؟!!!!!
کسی واسم راه حل دیگه ای نداره؟!!!

باهاتون توی مسنجر صحبت کردم امیدوارم مشگلتون حل حل بشه:10:

IRANI118
02-10-2008, 21:18
ااين گوشي منوفارسي ميخوره يانه من كه خيلي ازش خوشم اومده

sarmast65_ata
02-10-2008, 21:23
ااين گوشي منوفارسي ميخوره يانه من كه خيلي ازش خوشم اومده

سلام عزیز
نه عزیز منو فارسی نداره حتی با آپدیت هم نمی تونی این کارو بکنی فقط تنها کاری که میتونی بکنی اینه که زبان عربی که فقط 4تا حرف رو نداره به زبان نوشتاری گوشی اضافه کنی.
بازم اگه اطلاعاتی خواستی من در خدمتم

IRANI118
02-10-2008, 22:51
ميشه مثل n73هكش كرد وبرنامه فارسي كريستال رو روش نصب كرد يا نه

sarmast65_ata
03-10-2008, 20:36
ميشه مثل n73هكش كرد وبرنامه فارسي كريستال رو روش نصب كرد يا نه

بله عزیز این گوشی رو میتونی هک کنی و هر برنامه ایی که گوشی ساپورت کنه رو میتونی روی این گوشی نصب کنی در مورد هک هم اگه سوالی داشتی توی تاپیک خودش من در خدمتت هستم:10:

mahdirezazadeh
05-10-2008, 10:53
اون کارهایی که گفتید انجام دادم ولی بازم پیام میده
یه برنامه این پیام داده: appilasian cannot
یه برنامه دیگه این پیام داده: Expiried cortifid
من چون تازه کارم درباره ساین کردن هم هیچی بلد نیستم و نمی‌دونم منظور از فایلهایی که گفتی میشه هک کنی چیه اگر میشه توضیح کاملی بده ما هم بیاییم تو باغ
خیلی خیلی مچکر میشیم
در ضمن موقع نصب اول می‌پرسه که نصب کنم اون میاد و من ok میزنم ولی بعد از 20 ثانیه توقف بعدش پیام خطا می‌ده

sarmast65_ata
05-10-2008, 21:43
اون کارهایی که گفتید انجام دادم ولی بازم پیام میده
یه برنامه این پیام داده: appilasian cannot
یه برنامه دیگه این پیام داده: Expiried cortifid
من چون تازه کارم درباره ساین کردن هم هیچی بلد نیستم و نمی‌دونم منظور از فایلهایی که گفتی میشه هک کنی چیه اگر میشه توضیح کاملی بده ما هم بیاییم تو باغ
خیلی خیلی مچکر میشیم
در ضمن موقع نصب اول می‌پرسه که نصب کنم اون میاد و من ok میزنم ولی بعد از 20 ثانیه توقف بعدش پیام خطا می‌ده

سلام عزیز
پیغام اول که به احتمال زیاد برنامه ایی که داری نصب میکنی برای گوشی شما نیست و با گوشی شما سازگار نیست.
درباره پغام دوم اون برنامه باید ساین بشه درباره ساین کردن شما چندین روش داری اول اینکه فایل cer و key گوشیتو بگیری که توی انجمن برنامه های سری 60 ورژن 3 تاپیکش هست توضیحات لازم داده شده روش بعدی هم اینه که گوشیتو هک کنی و از اون طریق بدون نیاز به ساین کردن برنامه هاتو ساین کنی حالا خودت مختاری.
درباره هک کردن هم بیا توی تاپیک خودش اونجا مفصل درباره هک صحبت شده بازم اگه جایی برات سوال بود هم اونجا میتونی پیام بدی هم اینجا من یا بچه های دیگه این فروم در خدمتیم

mahdirezazadeh
06-10-2008, 10:29
برنامه‌هایی که برای ساین کردن نیازه هیچکدومش رو گوشیم نصب نمی‌شه
یکی از اون برنامه xplore است که هر کاری کردم نصب نشد
تازه بیشتر آدرس دانلو این نرم افزار از سایت rapidshare است که وقتی سایت باز می‌شه دو تا کیلومتر شمار میاد رو هر کدوم کلیک کنی برنامه مورد نظرتو نمی توانی دانلود کنی، نمی‌دونم قلق خاصی داره یا نه
اگر راهنمایی کنی مچکر می‌شم با تشکر

sarmast65_ata
06-10-2008, 12:59
برنامه‌هایی که برای ساین کردن نیازه هیچکدومش رو گوشیم نصب نمی‌شه
یکی از اون برنامه xplore است که هر کاری کردم نصب نشد
تازه بیشتر آدرس دانلو این نرم افزار از سایت rapidshare است که وقتی سایت باز می‌شه دو تا کیلومتر شمار میاد رو هر کدوم کلیک کنی برنامه مورد نظرتو نمی توانی دانلود کنی، نمی‌دونم قلق خاصی داره یا نه
اگر راهنمایی کنی مچکر می‌شم با تشکر

عزیز من شما توی app mgr اون چیزهایی که گفتم رو اجرا کردی؟
تا جایی که میدونم برنامه x-plore نیاز به ساین نداره درضمن توضیحاتی که من توی تاپیک هک گفتم و آدرس سایتهایی که گذاشتم ( توی اون فایل های pdf ) همه توی 4shared آپلود شده حالا اگه داری از سایت رپیدشیر دانلود میکنی آره 2تا کیلومتر شمار میاد که شما باید روی free کلیک کنی وقتی صفحه جدید باز شد یک گزینه وسط صفحه میاد که نوشته Download در ضمن اگه روی سیستمDownload Accelerator نصبه اونو غیر فعال کن چون بعضی اوقات وقتی روی سیستمت نصبه نمی تونه از رپیدشیر فایل بگیری ولی این قضیه همیشگی نیست در مورد ساین هم که توضیحات رو دادم شما درخواست فایل cer و key و رو بده که شاید بتونم بگم راحت ترین کار اینه

mahdirezazadeh
08-10-2008, 10:35
بله عزیز اون چیزهایی که گفتید انجام دادم
برنامه e-plore هم هر کاری کردم نصب نشد
موقع نصب تا اونجا که می‌پرسه نصب بکنم یا نه میاد ولی وقتی بله را می‌زنم گوشی به مدت 20 ثانیه قفل می‌کنه بعدش هم اون پیام خطاها میاد
منظور شما از فایل cerو ker چیست؟
اگر آدرس دقیق تاپیک هک بدی مچکر می‌شم

silviyna
08-10-2008, 13:51
1 من دو روزه که E65 گرفتم که هر چقدر می گردم بازیهاشو پیدا نمی کنم در حالی که شنیدم این گوشی game داره
game این گوشی کجاست؟ کدوم قسمته؟

2. درضمن این گوشی فرمت wma رو هم پخش می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟

silviyna
08-10-2008, 14:27
راهی وجود داره که منوش رو فارسی کرد مثل یه برنامه خاص اگه هست اون چه برنامه ایه؟؟

sarmast65_ata
08-10-2008, 14:40
بله عزیز اون چیزهایی که گفتید انجام دادم
برنامه e-plore هم هر کاری کردم نصب نشد
موقع نصب تا اونجا که می‌پرسه نصب بکنم یا نه میاد ولی وقتی بله را می‌زنم گوشی به مدت 20 ثانیه قفل می‌کنه بعدش هم اون پیام خطاها میاد
منظور شما از فایل cerو ker چیست؟
اگر آدرس دقیق تاپیک هک بدی مچکر می‌شم

شما فایل cer و key گوشیتو بگیر و برنامه ها رو از طریق کامپیوتر ساین کن یه کاری هم میتونی بکنی که گوشیتو هک کنی و از طریق هک دیگه نخوایی برنامه ها رو ساین کنی که این آدرس تاپیک هک

اینم آدرس تاپیک گرفتن فایل cer و key که توضیحات لازم توشه

sarmast65_ata
08-10-2008, 14:43
1 من دو روزه که E65 گرفتم که هر چقدر می گردم بازیهاشو پیدا نمی کنم در حالی که شنیدم این گوشی game داره
game این گوشی کجاست؟ کدوم قسمته؟

2. درضمن این گوشی فرمت wma رو هم پخش می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟

باید وقتی گوشی رو نو خریدی یک بازی اونم بازی golf روی گوشیت باشه که باید تو قسمت Installat باشه اگر هم نیست زیاد مهم نیست چون اولآ که همین 1 دونه بازی روی گوشی هستش دومآ هم بازیه به درد بخوری نیست شما برو تو قسمت بازی ها توی همین کلوپ اونجا بازیها رو دانلود کن و روی گوشیت نصب کن در ضمن میتونی گوشیتو به راحتی هک کنی و بازیهای جالب و قشنگ Ngage رو روی گوشیت بریزی.
بازم اگه سوالی بود من در خدمتم

sarmast65_ata
08-10-2008, 14:48
راهی وجود داره که منوش رو فارسی کرد مثل یه برنامه خاص اگه هست اون چه برنامه ایه؟؟

در مورد منو فارسی من تا الان ندیدم راهی وجود داشته باشه شما فقط میتونی با آپدیت ( اگه روی گوشیت نداری ) زبان عربی رو اضافه کنی اونم برای تایپ کردن و یا یه برنامه نصب کنی که بتونی sms هارو فارسی تایپ کنی وگرنه منو رو با آخرین آپدیت هم نم یتونی فارسی کنی

silviyna
08-10-2008, 18:32
خب چه برنامه ای هست که بتونم sms هارو فارسی تایپ کنم؟؟؟؟؟؟؟
اگه کسی داره ممنون میشم لینک دانلودشو بذارید

در ضمن چطور میتونم گوشیمو هک کنم؟؟

sarmast65_ata
08-10-2008, 19:54
خب چه برنامه ای هست که بتونم sms هارو فارسی تایپ کنم؟؟؟؟؟؟؟
اگه کسی داره ممنون میشم لینک دانلودشو بذارید

در ضمن چطور میتونم گوشیمو هک کنم؟؟

اسم برنامه Crystal Farsi Localization توی تاپیک برنامه های سری 60 ورژن 3 یکم بگردیش پیدا میکنی اگه نکردی بگو برات لینکشو بزارم
من توی اون تاپیک جز به جز گفتم باید برای هک گوشی چیکار کنی فایل های pdf اش رو هم گذاشتم توی پست شماره 3 بازم اگه نتونستی بگو تا کمکت کنم؟راستی بهترین روش هم روش binpda هستش که بهت توصیه میکنم به اون روش گوشیتو هک کنی بازم اگه مشگل داشتی بگو ( فقط کامل توضیح بده که کجا مشگل داری تا بتونم بهتر و سریع تر کمکت کنم )

silviyna
08-10-2008, 21:38
ممنون از راهنماییتون اما این برنامه تو سری E هم کاربرد داره؟؟
من شنیدم اگر فارسی ساز نصب کنیم، گوشی زیاد هنگ می کنه درسته؟؟

sarmast65_ata
08-10-2008, 22:24
ممنون از راهنماییتون اما این برنامه تو سری E هم کاربرد داره؟؟
من شنیدم اگر فارسی ساز نصب کنیم، گوشی زیاد هنگ می کنه درسته؟؟

نه عزیز اصلآ به هنگ کاری نداره مطمئن باش
بله توی سری E هم کاربرد داره اصولآ هر برنامه ایی که سری 60 ورژن 3 باشه روی همه گوشی های این سری کار میکنه حالا چه E باشه چه N

faravahar
09-10-2008, 14:29
من وقتی می خوام گوشی رو با secman هک کنم با این که trk بازه و اتصال رو هم می نویسه می گخ اول trk رو باز و گوشی خود را به کامپیوتر وصل کنید. من با hello carbide گوشی رو هک کردم و حالا پوشه پریویت باز می شه اما نمی دونم که انگیج هم با این روش کار می کنه یا حتما باید با secman هکش کنم؟
راستی رام پچر رو هم نمی تونم نسب کنم اونم می گه گوشی وصل نیست با این که وصله و پی سی سویت هم اونو شناخته ممنون می شم جوابم بدین.

sarmast65_ata
09-10-2008, 15:24
من وقتی می خوام گوشی رو با secman هک کنم با این که trk بازه و اتصال رو هم می نویسه می گخ اول trk رو باز و گوشی خود را به کامپیوتر وصل کنید. من با hello carbide گوشی رو هک کردم و حالا پوشه پریویت باز می شه اما نمی دونم که انگیج هم با این روش کار می کنه یا حتما باید با secman هکش کنم؟
راستی رام پچر رو هم نمی تونم نسب کنم اونم می گه گوشی وصل نیست با این که وصله و پی سی سویت هم اونو شناخته ممنون می شم جوابم بدین.

شما مطمئنی TRK مخصوص گوشی خودت و ورژن گوشی خودت رو نصب کردی؟چون اگه همچین چیزی باشه و شما درست نصب کرده باشی وقتی برنامه TRK اتصال داشته باشه و پشت صفحه گوشی نباشه باید secman روی گوشی نصب باشه فقط به این 2 نکته توجه کن که TRK مخصوص گوشی خودت باشه و وقتی اتصال داره پشت صفحه گوشی نباشه یعنی منویی چیزی رو نزنی بذاری برنامه TRK درحال اجرا باشه.
در مورد hello carbide خوبی این برنامه اینه که دیگه نمی خواد برنامه ها رو ساین کنی و برنامه هایی که به ساین احتیاج دارن دیگه از این به بعد روی گوشیت بدون ساین نصب میشن ولی در مورد انگیج نه حتمآ باید secman روی گوشیت نصب باشه تا بتونی Ngage رو بازی کنی.
پس وقتی TRK رو نصب کردی در حال اجرا باید باشه که بتونی secman رو نصب کنی خبرشو حتمآ بده:46:

silviyna
09-10-2008, 19:21
من قسمت " نوشتن فارسی s60 v3" رفتم ما لینکی که اونجا گذاشتن کار نمی کنه، لطف می کنید لینک دانلودشو به همراه توضیح برنامه اینجا بذاری؟

silviyna
09-10-2008, 19:24
من قسمت " نوشتن فارسی s60 v3" رفتم ما لینکی که اونجا گذاشتن کار نمی کنه، لطف می کنید لینک دانلودشو به همراه توضیح برنامه اینجا بذاری؟

sarmast65_ata
09-10-2008, 20:22

اینم باری شما فقط روی گوشیت نصبش کن کار باهاش هم راحته نصبش کنی میفهمی باید چیکار کنی.
بازم اگه سوالی بود من در خدمتم.

silviyna
09-10-2008, 22:54
من چند تا تم با فرمت sis دانلود کرده بودم که بعد از اینکه نصب کردم error میده و قبول نمی کنه.برای باز کردن فایلهایی با فرمت sis برنامه خاصی نیازه؟؟ یا ربطی به این نداره؟
در ضمن من این برنامه CrystalFarsiLocalization رو نصب کردم اما هیچ تغییری نکرده

faravahar
09-10-2008, 23:49
من مطمئم که ورژن مربوط به گوشی خودم ریختم چون اون ورژن دیگه اصلا نصب نشد.
trk هم درسته فقط secman و rompatcher مشکل دارن.
بازم مرسی از راهنماییتون.

sarmast65_ata
10-10-2008, 12:58
من چند تا تم با فرمت sis دانلود کرده بودم که بعد از اینکه نصب کردم error میده و قبول نمی کنه.برای باز کردن فایلهایی با فرمت sis برنامه خاصی نیازه؟؟ یا ربطی به این نداره؟
در ضمن من این برنامه CrystalFarsiLocalization رو نصب کردم اما هیچ تغییری نکرده

نه عزیز شما به احتمال زیاد تمهای مربوط به گوشی خودت رو دانلود نکردی چون هر تمی که با پسوند sis باشه که روی گوشی شما نصب نمیشه شما باید تم های مخصوص گوشی خودت رو پیدا کنی و دانلود کنی توی همین انجمن تاپیکی هست به نام تم اونجا بگردی تمهای مخصوص سری 60 ورژن 3 رو میتونی پیدا کنی.
در مورد اون برنامه هم بازش کن میفهمی باید چیکار کنی اگه نتونستی بگو تا مرحله مرحله بهت بگم چیکار کنی

sarmast65_ata
10-10-2008, 13:02
من مطمئم که ورژن مربوط به گوشی خودم ریختم چون اون ورژن دیگه اصلا نصب نشد.
trk هم درسته فقط secman و rompatcher مشکل دارن.
بازم مرسی از راهنماییتون.

اگه میتونی گوشیتو با مموریتو یه بار فرمت کن و دوباره این کارا رو امتحان کن صد در صد درست میشه فقط قبل از فزمت حواست باشه که یه بک آپ از چیزهایی که میخوایی بگیری چون همه چی پاک میشه