مشاهده نسخه کامل
: بررسی جز به جز نوکیا E65
faravahar
10-10-2008, 13:57
من لاک کد گوشی رو نمی دونم با nss هم هر کاری کردم کدی که بهم می ده وقتی توی گوشی می زنم می گه code eror
نمی دونم چیکار کنم.
مستر ریست نمی شه.
silviyna
10-10-2008, 16:27
در مورد اون برنامه هم بازش کن میفهمی باید چیکار کنی اگه نتونستی بگو تا مرحله مرحله بهت بگم چیکار کنی[/QUOTE]
من برنامه CrystalFarsiLocalization رو تو گوشی نصب کردم اما هیچ آیکونی تو منو اضافه نشده که بخوام برنامرو باز کنم مرحله به مرحله پیش برم
sarmast65_ata
10-10-2008, 18:53
در مورد اون برنامه هم بازش کن میفهمی باید چیکار کنی اگه نتونستی بگو تا مرحله مرحله بهت بگم چیکار کنی
من برنامه CrystalFarsiLocalization رو تو گوشی نصب کردم اما هیچ آیکونی تو منو اضافه نشده که بخوام برنامرو باز کنم مرحله به مرحله پیش برم[/QUOTE]
وقتی نصبش میکنی توی منوی Installat همچین برنامه ایی اضافه میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sarmast65_ata
10-10-2008, 18:55
من لاک کد گوشی رو نمی دونم با nss هم هر کاری کردم کدی که بهم می ده وقتی توی گوشی می زنم می گه code eror
نمی دونم چیکار کنم.
مستر ریست نمی شه.
lمن درباره برنامه nss اطلاعای ندارم میتونی توی تاپیک خودش سوال کنی ولی مگه شما گوشیتو تازه نخریدی؟کد گوشیت رو عوض کردی و یادت رفته؟چون کد پیش فرض 12345 هستش ولی توی تاپیک خودش از بچه ها سوال کن
silviyna
10-10-2008, 21:04
من برنامه CrystalFarsiLocalization رو تو گوشی نصب کردم اما هیچ آیکونی تو منو اضافه نشده که بخوام برنامرو باز کنم مرحله به مرحله پیش برم
وقتی نصبش میکنی توی منوی Installat همچین برنامه ایی اضافه میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE]
ممنون پیدا کردم اما وقتی enable رو می زنم میگه گوشی باید ریستارت بشه و بعد از ریستارت، هیچ تغییری
نمی کنه. لطف می کنید خودتون توضیح بدید باید چیکار کنم:sad:
silviyna
10-10-2008, 23:27
خودم فهمیدم ممنون از راهنماییتون
yadicena
15-10-2008, 02:25
سلام
من اخرین قیمتی که دارم 268 تومنه
silviyna
19-10-2008, 14:50
من گوشیم e65 که هر برنامه یا تمی از سری 60 ورژن 3 می خوام نصب کنم ، error میده ( چه با فرمت sis چه sisx) .
علتش چیه ؟
برنامه هایی که برای گوشیهای جاواست رو می تونم نصب کنم؟؟؟
faravahar
20-10-2008, 16:07
چه اروری میده؟
احتمالا شما اونا رو ساین نکردین.
اگه تاریخ گوشی رو عقب کشیدین و نصب نشد یا باید گوشی رو هک کنین یا که فایل cer &key گوشی تون رو بگیرین و برنامه ها رو ساین کنین.
توی همین فروم بگردین پیدا می کنید.
راستی که باید برنامه ها برای سیمبین 9.1 باشن تا نصب بشن.
sarmast65_ata
20-10-2008, 22:04
من گوشیم e65 که هر برنامه یا تمی از سری 60 ورژن 3 می خوام نصب کنم ، error میده ( چه با فرمت sis چه sisx) .
علتش چیه ؟
برنامه هایی که برای گوشیهای جاواست رو می تونم نصب کنم؟؟؟
سلام عزیز
من یه 4 روزی اینجا نبودم شرمنده جواب دیر شد
شما اولین کاری که باید بکنید اینه که برید توی َApp mgr گوشیتون وقتی که باز شد options رو بزنید برید توی توی settings الان باید گزینه اول روی All باشه گزینه دوم هم off باشه حالا برنامه ها رو نصب کن ببین چه پیغامی خطایی میده؟شاید 50 درصد مشگل نصب کردنت حل بشه 50 درصد دیگه هم باید برنامه ها رو ساین کنی که اونم یا باید فایلهای cer و key گوشیتو بگیری یا اینکه گوشیتو هک کنی که اگه راهنمایی خواستی من در خدمتتم
undertaker_ss
28-10-2008, 21:31
سلام دوستان
یکی از آشنا ها مون می خواد یه E65 بخره به من گفته واسش تحقیق کنم
اولا می خواستم بدونم که شما ازش راضی هستید یا نه؟
دوما با گارانتی الان پیدا می شه یا نه
سوما فقط یه مدل داره یا مثله N73 مدلهای مختلف مثلا music edition داره یه نه؟
موقع خرید به چه نکته ای باید توجه کنم که مطمئن باشم اصله؟ مثلا برد N73 باید سبز تیره باشه؟
ممنون
sarmast65_ata
29-10-2008, 14:41
سلام دوستان
یکی از آشنا ها مون می خواد یه E65 بخره به من گفته واسش تحقیق کنم
اولا می خواستم بدونم که شما ازش راضی هستید یا نه؟
دوما با گارانتی الان پیدا می شه یا نه
سوما فقط یه مدل داره یا مثله N73 مدلهای مختلف مثلا music edition داره یه نه؟
موقع خرید به چه نکته ای باید توجه کنم که مطمئن باشم اصله؟ مثلا برد N73 باید سبز تیره باشه؟
ممنون
سلام عزیز
اول اینکه باید ببینی انتظارش از یک گوشی چیه؟تا جواب اینکه ازش راضی هستیم یا نه مشخص بشه آره اگه انتظاراتت درست همین چیزی باشه که E65 داره ازش راضی میشی چون به نظر من مشگل خاصی این گوشی نداره فقط توی چند مورد که برای خودم هم این اتفاق افتاد برد این گوشی میسوزه که اگه گارانتیش اتصالات باشه بدون هیچ سوالی برات عوضش میکنه که برای من این کارو کردن و الان داره بخوبی کار میکنه.
بله با گارنتی اتصالات فکر میکنم دوروبره 320 تا 340 پیدا کنی.
بله فقط یک مدل داره چون این یک گوشی تجاری هستش و برای موزیک ساخته نشده که بخواد توی چند ورژن ساخته بشه.
موقع خرید هم من تنها پیشنهادی که بهت میکنم اینه که از گارنتی اتصالات بگیریش که مطمئن باشی گوشیت اصله هم گارنتی مادام العمر داره هم اینکه برات مجانی گوشیت رو هر وقت که بخوای آپدیت میکنن هم اینکه تا یک سال برای گوشیت هر اتفاقی بیفته برات مجانی درستش میکنن و اگه درست نشه یک گوشی دیگه بهت میدن.
من بازم در خدمتت هستم
undertaker_ss
29-10-2008, 20:00
سلام عزیز
اول اینکه باید ببینی انتظارش از یک گوشی چیه؟تا جواب اینکه ازش راضی هستیم یا نه مشخص بشه آره اگه انتظاراتت درست همین چیزی باشه که E65 داره ازش راضی میشی چون به نظر من مشگل خاصی این گوشی نداره فقط توی چند مورد که برای خودم هم این اتفاق افتاد برد این گوشی میسوزه که اگه گارانتیش اتصالات باشه بدون هیچ سوالی برات عوضش میکنه که برای من این کارو کردن و الان داره بخوبی کار میکنه.
بله با گارنتی اتصالات فکر میکنم دوروبره 320 تا 340 پیدا کنی.
بله فقط یک مدل داره چون این یک گوشی تجاری هستش و برای موزیک ساخته نشده که بخواد توی چند ورژن ساخته بشه.
موقع خرید هم من تنها پیشنهادی که بهت میکنم اینه که از گارنتی اتصالات بگیریش که مطمئن باشی گوشیت اصله هم گارنتی مادام العمر داره هم اینکه برات مجانی گوشیت رو هر وقت که بخوای آپدیت میکنن هم اینکه تا یک سال برای گوشیت هر اتفاقی بیفته برات مجانی درستش میکنن و اگه درست نشه یک گوشی دیگه بهت میدن.
من بازم در خدمتت هستم
سلام خیلی ممنون از راهنمایی تون
چه جوری بردش می سوزه؟
یعنی خیلی راحت می سوزه؟
sarmast65_ata
29-10-2008, 21:44
سلام خیلی ممنون از راهنمایی تون
چه جوری بردش می سوزه؟
یعنی خیلی راحت می سوزه؟
والا من کاری باهاش نکردم یکی از بچه ها هم توی همین تاپیک همین مشگل رو پیدا کرد بردشم که میسوزه اتفاق خاصی نمی افته که نشه با گوشی کار کرد فقط اون چراغی که بالای گوشی هستش که نور کیپد رو تنظیم میکنه از کار می افته و دیگه عمل نمیکنه.
بازم اگه سوالی بود من در خدمتتم.
undertaker_ss
30-10-2008, 13:50
والا من کاری باهاش نکردم یکی از بچه ها هم توی همین تاپیک همین مشگل رو پیدا کرد بردشم که میسوزه اتفاق خاصی نمی افته که نشه با گوشی کار کرد فقط اون چراغی که بالای گوشی هستش که نور کیپد رو تنظیم میکنه از کار می افته و دیگه عمل نمیکنه.
بازم اگه سوالی بود من در خدمتتم.
آقا خیلی منون حسابی شرمنده کردین
این آشنا ما نمی خواد زیاد پول بده یعنی می خواد زیر 300 تومن بشه به نظرت اگه بدون گارانتی بخره مشکلی پیش میاد؟ یعنی به غیر از بردش مشکل دیگه ای نداره؟
چون بدون گارانتی اش دور و بر 280 هست انگار
sarmast65_ata
31-10-2008, 13:09
آقا خیلی منون حسابی شرمنده کردین
این آشنا ما نمی خواد زیاد پول بده یعنی می خواد زیر 300 تومن بشه به نظرت اگه بدون گارانتی بخره مشکلی پیش میاد؟ یعنی به غیر از بردش مشکل دیگه ای نداره؟
چون بدون گارانتی اش دور و بر 280 هست انگار
نمیگم بدون گارانتی نخره ولی اگه یه روزی یه مشگلی پیش اومد اون موقع پشیمون میشه که چرا بیشتر پول ندادم بخوای خیلی خیلی کم حساب کنی یه برد حداقل زیر 40 تومن نیست ( که خیلی بیشتر از این هاست ) پس باید 40 تومن بدی که درست بشه خوب از همون اول میدادی که خیالت راحت باشه.
به غیر از برد هیچ مشگل دیگه ایی نداره و این قضیه برد هم برای تمام گوشیهای این مدلی نیست ولی از چند نفر شنیدم که این اتفاق برای گوشیشون افتاده پس احتمالش زیاده که بازم بشه.
حداقل اگه بدون گارنتی میخواد بخره ببینه گارنتی نیا یا ارکان ارتباط چند میدن این گوشی رو.
undertaker_ss
01-11-2008, 13:02
نمیگم بدون گارانتی نخره ولی اگه یه روزی یه مشگلی پیش اومد اون موقع پشیمون میشه که چرا بیشتر پول ندادم بخوای خیلی خیلی کم حساب کنی یه برد حداقل زیر 40 تومن نیست ( که خیلی بیشتر از این هاست ) پس باید 40 تومن بدی که درست بشه خوب از همون اول میدادی که خیالت راحت باشه.
به غیر از برد هیچ مشگل دیگه ایی نداره و این قضیه برد هم برای تمام گوشیهای این مدلی نیست ولی از چند نفر شنیدم که این اتفاق برای گوشیشون افتاده پس احتمالش زیاده که بازم بشه.
حداقل اگه بدون گارنتی میخواد بخره ببینه گارنتی نیا یا ارکان ارتباط چند میدن این گوشی رو.
دستت درد نکنه خیلی ممنون بابت راهنمایی:11:
فقط یه چیزی. من دقیقا نفهمیدم بردش که می سوزه چی می شه. می شه بیشتر توضیح بدی؟ البته اگه برات زحمتی نیست
sarmast65_ata
01-11-2008, 21:17
دستت درد نکنه خیلی ممنون بابت راهنمایی:11:
فقط یه چیزی. من دقیقا نفهمیدم بردش که می سوزه چی می شه. می شه بیشتر توضیح بدی؟ البته اگه برات زحمتی نیست
چه زحمتی ما بچه ها اینجا فعالیت میکنیم که مشکلات همدیگرو حل کنیم دیگه.
ببین بالای این گوشی و اکثر گوشی های دیگه نوکیا یه چراغ کوچیکی هستش که وظیفه این چراغ اینه که وقتی نور کافی در محیط هستش باعث میشه صفحه کلید گوشی چراغش روشن نشه و در مصرف باتری صرفه جویی کنه و اگه در محیط اطاف گوشی نور کافی وجود نداشته باشه صفحه کلید گوشی چراغش روشن میشه این قابلیت رو اکثر گوشی ها دارن وقتی برد این گوشی میسوزه این چراغ کار نمیکنه و دیگه چراغ صفحه کلید به هیچ وجهه روشن نمیشه چه در شب چه در روز و آنت دهی گوشی افت پیدا میکنه.
من بازم در خدمتم
undertaker_ss
02-11-2008, 12:44
چه زحمتی ما بچه ها اینجا فعالیت میکنیم که مشکلات همدیگرو حل کنیم دیگه.
ببین بالای این گوشی و اکثر گوشی های دیگه نوکیا یه چراغ کوچیکی هستش که وظیفه این چراغ اینه که وقتی نور کافی در محیط هستش باعث میشه صفحه کلید گوشی چراغش روشن نشه و در مصرف باتری صرفه جویی کنه و اگه در محیط اطاف گوشی نور کافی وجود نداشته باشه صفحه کلید گوشی چراغش روشن میشه این قابلیت رو اکثر گوشی ها دارن وقتی برد این گوشی میسوزه این چراغ کار نمیکنه و دیگه چراغ صفحه کلید به هیچ وجهه روشن نمیشه چه در شب چه در روز و آنت دهی گوشی افت پیدا میکنه.
من بازم در خدمتم
آقا خیلی ممنون کاملا متوجه شدم چون گوشی خودم N73 است و این قابلیت رو داره
ایشالا جبران کنیم
بازم ممنون:11:
silviyna
14-11-2008, 23:22
1.چطور میشه تو قسمت track آهنگ ها به صورت راندوم بخونند ( خود به خود آهنگها عوض شن)؟
من تو قسمت option ، گزینه ی random play رو on کردم اما باز هم تاثیری نداشت!!!
2.با e65امکان اینکه بشه آهنگ مورد نظر رو کمی جلو یا عقب برد وجود داره ؟چطوری؟
sarmast65_ata
15-11-2008, 20:50
1.چطور میشه تو قسمت track آهنگ ها به صورت راندوم بخونند ( خود به خود آهنگها عوض شن)؟
من تو قسمت option ، گزینه ی random play رو on کردم اما باز هم تاثیری نداشت!!!
2.با e65امکان اینکه بشه آهنگ مورد نظر رو کمی جلو یا عقب برد وجود داره ؟چطوری؟
من خودم وقتی میخوام رندوم بشه همونو on میکنم و رندوم میخونه بازم امتحان کن ببین چی میشه.
میشه وقتی که موزیک داره پخش میشه گزینه بالا که play هستش که اگه روش یک بار کلیک کنی pause میشه گزینه پایین هم عقب هستش که برای اینکه بخوای یکمی آهنگ رو به عقب برگردونی باید اون دکمه رو بگیری نه اینکه یک بار روش کلیک کنی چون اینطوری میره آهنگ قبلی برای جلو بردن هم همینطوریه فقط از گزینه سومی این کارو باید بکنی چند ثانیه انگشتتو بزار روش.
silviyna
16-11-2008, 14:43
فهمیدم ممنون از راهنماییت
سلام یه راههنمایی میکنین که بازیها و برنامهای این گوشیو از کجا تهیه کنم؟سیستم عاملش 9.1 هست؟
sarmast65_ata
19-11-2008, 21:28
سلام یه راههنمایی میکنین که بازیها و برنامهای این گوشیو از کجا تهیه کنم؟سیستم عاملش 9.1 هست؟
بله عزیز سیستم عاملش 9.1 هستش
برنامه های این گوشی همه توی تاپیک برنامه های سیمبین سری 60 ویرایش 3 توی همین فروم موجوده در مورد بازی هم همینطور در ضمن می تونی گوشی رو هک کنی و بازیهای انگیج رو هم توی این گوشی داشته باشه هر اطلاعاتی خواستی و هرجاش سوالی داشتی من در خدمتم.
faravahar
24-11-2008, 20:03
آپدیت جدید برای این گوشی اومده یا نه ؟ بد جوری توش موندم سرعتش خیلی پایینه.
به نظر شما آپدیت بهتره یا فلش به جدید ترین ورژن؟ راستی الان قیمتش باید چند باشه؟ چون یه مشکی با گارانتی اتصالات قیمت کردم 300 هزار تومان. گرون گفته نه؟
sarmast65_ata
24-11-2008, 22:05
آپدیت جدید برای این گوشی اومده یا نه ؟ بد جوری توش موندم سرعتش خیلی پایینه.
به نظر شما آپدیت بهتره یا فلش به جدید ترین ورژن؟ راستی الان قیمتش باید چند باشه؟ چون یه مشکی با گارانتی اتصالات قیمت کردم 300 هزار تومان. گرون گفته نه؟
سلام عزیز
ورژن گوشی من 3.0633.69.00 هستش فکز نمیکنم ورژن جدید تر اومده باشه ولی می تونی از Dj mamal بپرسی توی تاپیک آپدیت.
قیمتش همون دوروبره 300 تا 320 هستش با گارانتی اتصالات. در ضمن اگه گوشیت اتصالات باشه خودشون مجانی گوشیت رو به آخرین ورژن آپدیت میکنن.
با سلام من حدود 1.5 سال هست كه 5700 دارم و ميخوام بفروشمش..البته ازش راضي هستم...ولي خوب... دلم ميخواد عوضش كنم...اما مونم بين 6210 و e65 كدام را انتخاب كنم!!نظر شما دوستان چي هست؟؟!!
shahinSssS
28-11-2008, 19:40
سلام دوستان کسی e66 گرفته؟ قیمت کارائی ؟
sarmast65_ata
28-11-2008, 21:51
با سلام من حدود 1.5 سال هست كه 5700 دارم و ميخوام بفروشمش..البته ازش راضي هستم...ولي خوب... دلم ميخواد عوضش كنم...اما مونم بين 6210 و e65 كدام را انتخاب كنم!!نظر شما دوستان چي هست؟؟!!
سلام عزیز
خوب هستی شما؟
خوب بین این 2 تا گ.شی که که شما گفتی خیلی خیلی فرق هستش.
E65 یک گوشی بیزینسی هستش که دوربین 2 داره ( که در حد متوسطه ) سیستم عامل 9.1 داره صدای پخش موزیک این گوشی هم در حد متوسط هستش که توی جعبه این گوشی هندزفری یک گوشی هستش که اگه دوست داری هندزفری قوی داشته باشی باید یک هندزفری هم بخری. مموری کارت هم تا 2 گیگ ساپورت میکنه.
ولی 6210 یک گوشی هستش با سیستم عامل قوی تر که 9.3 هستش با یک دوربین قوی تر که 3.15 هستش و مموری کارت رو هم تا 8 گیگ ساپورت میکنه.
مدت تاک تایم E65 6ساعت هستش ولی 6210فکر میکنم باید دوروبره 3 تا 3.5 ساعن باشه.
در ضمن پردازنده 6210 خیلی خیلی قوی تر از e65 هستش ولی فکر میکنم طراحی و قیافه E65 باید خیلی خیلی خوشگل تر باشه.
اگه فقط بین این 2 تا گوشی داری فکر میکنی با این چیزایی که من گفتم 6210 خیلی جدیدتر و بهتر هستش قیمت 6210 رو ندارم ولی e65 الان با گارانت اتصالات فکر میکنم باید دوروبر 320 تومان باشه.
بام اگه راهنمایی خواستی من در خدمتم
sarmast65_ata
28-11-2008, 21:57
سلام دوستان کسی e66 گرفته؟ قیمت کارائی ؟
سلام عزیز
من با این گوشی کار کردم به نظر من قیافه e65 خیلی بهتر از e66 هستش مخصوصآ کیبوردش که اصلآ به دلم نشست.
سیستم عمل این گوشی 9.2 هستش با یک دوربین 3.15 و پردازنده قوی تر از e65
درمورد قیمت این گوشی هم فکر میکنم با گارانتی باید دوروبره 420تا 450 باشه ولی دقیق نمیدونم.
بازم من در خدمتم
سلام عزیز
خوب هستی شما؟
خوب بین این 2 تا گ.شی که که شما گفتی خیلی خیلی فرق هستش.
E65 یک گوشی بیزینسی هستش که دوربین 2 داره ( که در حد متوسطه ) سیستم عامل 9.1 داره صدای پخش موزیک این گوشی هم در حد متوسط هستش که توی جعبه این گوشی هندزفری یک گوشی هستش که اگه دوست داری هندزفری قوی داشته باشی باید یک هندزفری هم بخری. مموری کارت هم تا 2 گیگ ساپورت میکنه.
ولی 6210 یک گوشی هستش با سیستم عامل قوی تر که 9.3 هستش با یک دوربین قوی تر که 3.15 هستش و مموری کارت رو هم تا 8 گیگ ساپورت میکنه.
مدت تاک تایم e65 6ساعت هستش ولی 6210فکر میکنم باید دوروبره 3 تا 3.5 ساعن باشه.
در ضمن پردازنده 6210 خیلی خیلی قوی تر از e65 هستش ولی فکر میکنم طراحی و قیافه e65 باید خیلی خیلی خوشگل تر باشه.
اگه فقط بین این 2 تا گوشی داری فکر میکنی با این چیزایی که من گفتم 6210 خیلی جدیدتر و بهتر هستش قیمت 6210 رو ندارم ولی e65 الان با گارانت اتصالات فکر میکنم باید دوروبر 320 تومان باشه.
بام اگه راهنمایی خواستی من در خدمتم
دوست عزيز..ممنون از راهنماييت...اينا كه گفتي را ميدونم..چون در اكثر سايتها اطلاعات كسب كردم..اما هنوز دودل هستم..از يه طرف تيپ گوشي e65 را دوست دارم..اما ميدونم امكانات زيادي نداره..ا طرف ديگه 6210 امكانات خوبي داره اما تيپش زياد جالب نيست مخصوصا صفحه كليدش..و يه چيزه ديگه اينكه من در اكثر سايتها كه گشتم كسي زياد در مورد 6210 صحبتي نكرده و فكر كنم اصلا طرفدار نداره..هيچ كلوپي هم در هيچ سايتي ازش نديدم...يعني امكان داره 6210 عيبي داشته باشه؟؟؟..:10:در ضمن دوست عزيز..ميشه بگي هر كدام ساخت كدام كشور هست؟؟
sarmast65_ata
29-11-2008, 20:51
دوست عزيز..ممنون از راهنماييت...اينا كه گفتي را ميدونم..چون در اكثر سايتها اطلاعات كسب كردم..اما هنوز دودل هستم..از يه طرف تيپ گوشي e65 را دوست دارم..اما ميدونم امكانات زيادي نداره..ا طرف ديگه 6210 امكانات خوبي داره اما تيپش زياد جالب نيست مخصوصا صفحه كليدش..و يه چيزه ديگه اينكه من در اكثر سايتها كه گشتم كسي زياد در مورد 6210 صحبتي نكرده و فكر كنم اصلا طرفدار نداره..هيچ كلوپي هم در هيچ سايتي ازش نديدم...يعني امكان داره 6210 عيبي داشته باشه؟؟؟..:10:در ضمن دوست عزيز..ميشه بگي هر كدام ساخت كدام كشور هست؟؟
در مورد اینکه صحبت نشده چند دلیل داره هم اینکه این گوشی نسبتآ جدیده و جدیدا وارد بازار شده بعدشم چندنفرو دیدی که این گوشی رو خریده باشه؟
خودت بشخصه چند تا سایت و فروم ایرانی دیدی درست مثل همین فروم و این تاپیک که در مورد e65 صحبت شده باشه؟چون این گوشی ها طرفدارای خاص خودشو داره پس فکر نکن که مثل n73 فروش کنه و مطموئن باش ایرادی نداره و حتی اگه ایرادی هم داشته باشه توی آپدیت میتونی این مشگلو حل کنی.
بازم میل خودته و خودت باید تصمیم بگیری که چی بخری اگه e65 گرفتی و هر سوالی داشتی خودم در خدمتم اگههم که 6210 گرفتی که ایشاالله خودت یه تاپیک مخصوص میزنی و همه موارد مربوط رو مینویسی.
E65 که اصلش فنلاندی هستش در مورد 6210 اطلاع دقیقی ندارم یا باید فنلاند باشه یا مجار ولی احتمال بیشتری میدم که این گوشی هم فنلاندی هستش.
بازم اگه سوالی داشتی من در خدمتم
دوست عزيز جناب sarmast65 ميخواستم بدونم شما كه E65 داريد....ايا GPS دارد يا نه!!و ديگه اينكه ايا تا به حال گوشي هنگ كرده!!!؟؟ و ديگه اينكه كيفيت عكي ان در حد 5700 هست چون 5700 هم دوربين 2 مگا دارد!!!
sarmast65_ata
30-11-2008, 17:48
دوست عزيز جناب sarmast65 ميخواستم بدونم شما كه E65 داريد....ايا GPS دارد يا نه!!و ديگه اينكه ايا تا به حال گوشي هنگ كرده!!!؟؟ و ديگه اينكه كيفيت عكي ان در حد 5700 هست چون 5700 هم دوربين 2 مگا دارد!!!
سلام عزیز
بله من الان e65 دارم
نه عزیز GPS نداره این گوشی
بله گوشی هنگ میکنه ولی نه زیاد با آپدیت کردن هم این مشگل خیلی خیلی حل میشه.
کیفیت عکس هم در حد معمولی هستش از 3250 بالاتره من این دوربین رو توی 2 نوکیا بهترین میدونم ولی بازم سلیقه ایی هستش.
linuxboy
01-12-2008, 13:15
سلام
من برنامه وقتی میریزم تو این گوشی همچین اروری میده ونمیزاره نصب شه البته بعد از حدود 1 دقیقه
expired
linuxboy
01-12-2008, 14:05
روش آپدیت کردن هم بگید
آیا اطلاعات گوشی بعد از آپدیت می پره؟!
linuxboy
01-12-2008, 17:37
سلام
آیا قاب فرعی هم می خوره؟ کلا یک قاب الکی می خوام چون چرمش فکر کنم زود خراب بشه
قیمتش چنده؟
راستی گوشه سمت راست بالا یک e نوشته شده این یعنی چی؟!
sarmast65_ata
01-12-2008, 22:21
linuxboy جان خوب بود همه این پست ها رو توی یک دونه پست میدادی.
در مورد اون پیغام خطا موقع نصب برنامه تاریخ گوشیت رو 6 یا یک سال به عقب برگردون
در مورد روش آپگرید هم توی همین انجمن یه تاپیک اختصاصی درباره آپگرید هستش بله با آپگیرید همه چی فون مموری میپره.
در مورد قاب هم بله هست من از تهران 1000 تومان خریدم بهت پیشنهاد میکنم نکنی اینکارو نکنی چون اگه قاب رو بخوای از گوشی دربیاری یکم از چرم روی قاب برداشته میشه.
من بازم در خدمتم
linuxboy
01-12-2008, 22:35
سلام
دستت درد نکنه
در رابطه با تم هم باید 1 سال ساعتم را ببرم عقب؟
2 من وقتی صفحه کلید را میدم پائین صفحه نمایش صدا میده باید همه جا ساکت باشه تا شنید برای شما هم همین طوره؟!
یا علی
Oracle_Eldorado
01-12-2008, 22:40
ببخشید دوستان این گوشی چی داره که 300 تومنه ؟!
دوربینش که 2 مگا هست !
رم هم که تا 2 گیگ ساپورت میکنه !
میشه یه توضیحی بدین ؟!
linuxboy
01-12-2008, 22:47
سلام
وایرلس داره که رو هر گوشی نیست
البته من از وایرلسش نتونستم استفاده کنم
sarmast شما تونستی وایرلس را شیر کنی بعد تو اینترنت استفاده کنید
در ضمن چه فرمویری خوبه؟ فارسی هم ساپورت کنه
راستی برنامه هایی که تو فون مموری نصب کردم را چه جوری بدون آنیستال کردن به مموری کارد انتقال بدم؟
یا علی
sarmast65_ata
02-12-2008, 18:30
سلام
دستت درد نکنه
در رابطه با تم هم باید 1 سال ساعتم را ببرم عقب؟
2 من وقتی صفحه کلید را میدم پائین صفحه نمایش صدا میده باید همه جا ساکت باشه تا شنید برای شما هم همین طوره؟!
یا علی
بله اگه برای نصب تم هم همین پیغام میاد تاریخ رو یکسال به عقب برگردون.
آره صدا میده و نمی دونمم که این صدا برای چی هستش اینم عیبیه که واقعآ زیاد جالب به نظر نمی رسه اونم تو همچین گوشی با همچین کیفیتی.
sarmast65_ata
02-12-2008, 18:37
ببخشید دوستان این گوشی چی داره که 300 تومنه ؟!
دوربینش که 2 مگا هست !
رم هم که تا 2 گیگ ساپورت میکنه !
میشه یه توضیحی بدین ؟!
کلآ گوشی های سری e نوکیا گرونن شما گوشی های دیگه این سری رو هم ببینی میبینی اختلاف قیمت زیادی با گوشی های هم رده خودشون دارن چون این سری یه سری بیزینسی محسوب میشه واسه همین یکم گرون تر هستش وگرنه حرف شما درسته دوربین این گوشی 2 هستش رم هم تا 2 ساپورت میکنه و قیمتش الان شده 300 من این گوشی رو 495 و یکی از دوستانم 650 این گوشی رو خرید
sarmast65_ata
02-12-2008, 20:03
سلام
وایرلس داره که رو هر گوشی نیست
البته من از وایرلسش نتونستم استفاده کنم
sarmast شما تونستی وایرلس را شیر کنی بعد تو اینترنت استفاده کنید
در ضمن چه فرمویری خوبه؟ فارسی هم ساپورت کنه
راستی برنامه هایی که تو فون مموری نصب کردم را چه جوری بدون آنیستال کردن به مموری کارد انتقال بدم؟
یا علی
بله عزیز این گوشی وای فای داره و اگه جایی که وای فای داشته باشه راحت می تونی ازش استفاده کنی و دانلود هم بکنی من تو مجتمع پایتخت این کارو کردم.
فریمور فارسی که هنوز برای این گوشی نیومده باید آخرین فریمور 3.0633.69.00 باشه که اونم عربی هستش ولی بازم دقیق خبر ندارم که فریمور جدیدی اومده یا نه برای فارسی میتونه برنامه کریستال رو بریزی که کار باهاش نسبتآ راحته.
در مورد برنامه هم نمی تونی این کارو انجام بدی.
linuxboy
02-12-2008, 22:17
سلام
ببین یک عکس از گوشیت با قاب کریستال بنداز ببینم استیل گوشی چه جوریه
من گوشی را دستم میگیرم و عرق می کنه آیا عرق کردن دست اون رنگ گوشی را میبره یا نه؟چون تو بعضی گوشی رنگشون با عرق دست میره اگر این هم این طوری هست براش قاب کریستالی بگیرم
در ضمن قضیه سری بزینس چیه مثلا چه چیزه اضافه نسبت به گوشی های دیگه داره که بهش میگن بیزینس
به نظرتون این فرمویر نیاز به آپدیت داره یا نه تو فرمویر مورد توصیه شما چه تغیراتی انجام شده؟
2.0633.62.03
07-08-22
rm-208
یا علی
sarmast65_ata
03-12-2008, 20:24
سلام
ببین یک عکس از گوشیت با قاب کریستال بنداز ببینم استیل گوشی چه جوریه
من گوشی را دستم میگیرم و عرق می کنه آیا عرق کردن دست اون رنگ گوشی را میبره یا نه؟چون تو بعضی گوشی رنگشون با عرق دست میره اگر این هم این طوری هست براش قاب کریستالی بگیرم
در ضمن قضیه سری بزینس چیه مثلا چه چیزه اضافه نسبت به گوشی های دیگه داره که بهش میگن بیزینس
به نظرتون این فرمویر نیاز به آپدیت داره یا نه تو فرمویر مورد توصیه شما چه تغیراتی انجام شده؟
2.0633.62.03
07-08-22
rm-208
یا علی
چشم عکس میندازم و حتمآ میزارمش توی سایت.
آره عرق دست رنگ گوشی رو میبره مخصوصآ روی کلیدهای چهار جهته که حتمآ از این موضوع هم عکس میگیرم و میزارمش تا ببینی.
سری بیزینش هم یعنی مثل مثلآ گوشی 5700 نوکیا نیست که بیشتر روی موزیک و صدای قوی تر شرکت مانور بده و روی این گوشی بیشتر قابلیت های میل زدنو ، وای فای داشتن و .... این چیزا مانور میدن که اونم توی ایران کارایی زیادی نداره.
اگه دوست داری آپدیت کن چیزه خاصی به گوشی اضافه نشده فقط یکم هنگ کردنا بهتر شده از نظر منم آنتن دهی بهتر شده راستی آپدیت میکین 2 تا تم هم به گوشی اضافه میشه!!:31:
faravahar
05-12-2008, 10:30
سلام . آپدیت جدید برای این گوشی اومده. البته فرق چندانی نکرده. جز این که دیگه هک نمی شه. و البته سرعتش خیلی رفته بالا.
ورژن 4.0633.74.00
من به این ورژن ارتقا دادم تا ngage روش بریزم. ولی هک نمی شه. آیا راه دیگه ای هم هست؟
linuxboy
05-12-2008, 20:30
سلام
آیا رم 1 گیگ یا 2 گیگ سرعت گوشی را پائین میاره یا نه؟ چون برای من سرعت خیلی مهم اگر پائین میاره صرف نظر کنم
sarmast65_ata
05-12-2008, 21:17
اول بریم سر عکس هایی که قولشو داده بودم این اولی نمای پشت گوشی هستش که روکش چرمی این گوشی عین لواشک کنده میشه : ( ولی یه دوست دارم که گوشیش رو از من قدیمی تر خریده ولی اینطوری نشده!!! )
اینم عکس نمای جلوی گوشی که اگه دقت کنید میبینید کلید چهارجهته این گوشی تا الان 2 بار تغییر رنگ داده یک بار رنگ اصلیش رفته و تبدیل به رنگی مثل زنگ زدگی شده یک بارم اون رفته و الان داره تبدیل به ی رنگ بی رنگ میشه :
sarmast65_ata
05-12-2008, 21:21
سلام . آپدیت جدید برای این گوشی اومده. البته فرق چندانی نکرده. جز این که دیگه هک نمی شه. و البته سرعتش خیلی رفته بالا.
ورژن 4.0633.74.00
من به این ورژن ارتقا دادم تا ngage روش بریزم. ولی هک نمی شه. آیا راه دیگه ای هم هست؟
خوب چشما با همون ورژن قبلی هم می تونستی انگیج رو بازی کنی الان من روی گوشی انگیج رو براحتی دارم اجرا میکنم می تونی تنها کاری که بکنی گوشیتو به ورژن قبلی آپدیت کنی چون نوکیا روی تمام آپدیت های جدید کاری کرده که انگیج نشه نصب بشه و فکر میکنم فقط برای n82 روشی اومده که می تونن بازم انگیج رو بازی کنن اینو دقیق خبر ندارم
sarmast65_ata
05-12-2008, 21:24
سلام
آیا رم 1 گیگ یا 2 گیگ سرعت گوشی را پائین میاره یا نه؟ چون برای من سرعت خیلی مهم اگر پائین میاره صرف نظر کنم
من الان رم گوشیم 2 هستش بهت پیشنهاد میکنم رم اصل بخری و از این چینی ها نخری درسته یکم گرون تره ولی هم سرعتش بالا تره هم اینکه خراب نمیشه چون مال من چینی بود و خراب شده در ضمن سرعت گوشی اصلآ پایین نمیاد مطمئن باش
linuxboy
05-12-2008, 21:24
دستت درد نکنه
شما گوشیتون بجایی گیر کرده چرمش کنده شده یا بخاطر عرق دست خراب شده؟
گوشی با قاب کریستالی چهره اش چطوری میشه؟
2گیگ را چند خریدی؟
یا علی
sarmast65_ata
05-12-2008, 22:20
دستت درد نکنه
شما گوشیتون بجایی گیر کرده چرمش کنده شده یا بخاطر عرق دست خراب شده؟
گوشی با قاب کریستالی چهره اش چطوری میشه؟
2گیگ را چند خریدی؟
یا علی
نه گیر نکرده فقط چون قاب براش گذاشته بودم وقتی میخوای قاب رو دوباره دربیاری گیر میکنه یکمش کنده میشه یکمشم که کنده شد همینطوری میشه که مال من شد.
چهره جالبی پیدا نمیکنه:31:
والا راستشو بخوای نخریدم از یکی از دوستان گرفتم
linuxboy
05-12-2008, 22:35
سلام
حالا شما توصیه می کنی قاب کریستالی بندازم یا نندازم؟
سنسور بالاش که برای نور هست را وقتی دستم را میگیرم جلوش تغییر حاصل نمیشه چه جوری باید سیستمش را تنظیم کنم؟
یا علی
sarmast65_ata
05-12-2008, 23:20
سلام
حالا شما توصیه می کنی قاب کریستالی بندازم یا نندازم؟
سنسور بالاش که برای نور هست را وقتی دستم را میگیرم جلوش تغییر حاصل نمیشه چه جوری باید سیستمش را تنظیم کنم؟
یا علی
من میگم ننداز چون از قیافه می افته
الان توی تاریکی چراغ صفحه کلید روشنه یا خاموش؟
linuxboy
06-12-2008, 23:39
سلام
ممکن هست که بخاطر تم سرعت گوشیم بیاد پایین؟
sarmast65_ata
07-12-2008, 19:08
سلام
ممکن هست که بخاطر تم سرعت گوشیم بیاد پایین؟
بله مخصوصآ تم هایی که مخصوص این گوشی نیستن و حجمشون بالاست سرعت رو میارن پایین حتی المقدور تم ها رو توی حافظه گوشی نصب نکن
linuxboy
08-12-2008, 00:04
سلام
من تو استند بای گوشیم wireless scaning را off کردم ولی هر چند دقیقه یکبار سرچ میکنه چیکار کنم از حالت اتومات بیاد بیرون چون باطری زیاد مصرف می کنه
در ضمن من تو آپدیت چیزی از ورژن 4 ندیدم ورژن 3 بود همین الان دارم آپدیت می کنم
ویروس فقط از طریق بلوتوث میاد من اگر حواسم باشه فقط از دوستام بلوتوث بگیرم آیا امن هست یا آنتی ویروس حتما لازم هست؟
یا علی
sarmast65_ata
08-12-2008, 17:29
سلام
من تو استند بای گوشیم wireless scaning را off کردم ولی هر چند دقیقه یکبار سرچ میکنه چیکار کنم از حالت اتومات بیاد بیرون چون باطری زیاد مصرف می کنه
در ضمن من تو آپدیت چیزی از ورژن 4 ندیدم ورژن 3 بود همین الان دارم آپدیت می کنم
ویروس فقط از طریق بلوتوث میاد من اگر حواسم باشه فقط از دوستام بلوتوث بگیرم آیا امن هست یا آنتی ویروس حتما لازم هست؟
یا علی
باید برای خاموش کردنش روی صفحه روی wifi کلیک کنی 2 تا گزینه برات باز میشه search و switch wlan scan off که باید اینو بزنی تا Off بشه اگه نشد یه بار خاموش روشن کن گوشیتو.
در مورد آپدیت هم من نگفتم 4 اومده چون من اصلآ در مورد آپدیت جدید و فریمور جدید خبر ندارم.
مطمئن باش هیچ ویروسی نمیگیری اگه هم بگیری مموری کارتت ویروسی میشه و این ویروس روی گوشی تاثیری نداره آنتی ویروس هم لازم نیست چون فقط سرعت گوشیتو میاره پایین.هر چند وقت یه بار از طریق رم ریدر مموریتو وصل کن به کامپیوتر ببین ویروسی چیزی نداری یا نه
faravahar
08-12-2008, 20:02
وقتی آپدیت می کنی می گه نیست. اما من دادم بیرون فریمور جدید رو دانلود کرد و برام به این ورژن فلش کرد.
linuxboy
09-12-2008, 09:31
سلام
پس بخاطر این بود ؟
آره تو اینترنت مینویسه 3 آخریش هست منم به 3 آپدیت کردم
راستی الان دیگه کریستال رو من نصب نمیشه میگه reinstall کن بازم می کنم بازم همین ارور را میده
یا علی
sarmast65_ata
09-12-2008, 14:59
سلام
پس بخاطر این بود ؟
آره تو اینترنت مینویسه 3 آخریش هست منم به 3 آپدیت کردم
راستی الان دیگه کریستال رو من نصب نمیشه میگه reinstall کن بازم می کنم بازم همین ارور را میده
یا علی
برنامه کریستال فارسی رو نمی تونی نصب کنی؟
فایل installserver.exe رو توی فولدر sys/bin توی درایو c ریختی؟
linuxboy
09-12-2008, 20:20
سلام
نه این فایل را نریختم من قبلا کریستال را فقط با ساین کردن نصب می کردم و همچین کاری را نمی کردم
حالا برنامه installserver.exe را از کجا گیر بیارم
ولی برنامه های دیگه نصب به راحتی نصب میشه
قبلا یک منشی مال خود نوکیا هم ریخته بودم که بعد از آپدیت دیگه موقوع روشن شدن گوشی خود به خود اجرا نمیشه ولی قبل از آپدیت خود به خود آپدیت می شد
یک موضوع دیگه هم هست اخیرا با 1:30 بازی و 2-3 تا sms باتریم 1 روزه تموم میشه آیا عادی هست یا باتریم آسیب دیده ؟
یا علی
sarmast65_ata
09-12-2008, 21:49
سلام
نه این فایل را نریختم من قبلا کریستال را فقط با ساین کردن نصب می کردم و همچین کاری را نمی کردم
قبلا یک منشی مال خود نوکیا هم ریخته بودم که بعد از آپدیت دیگه موقوع روشن شدن گوشی خود به خود اجرا نمیشه ولی قبل از آپدیت خود به خود آپدیت می شد
یک موضوع دیگه هم هست اخیرا با 1:30 بازی و 2-3 تا sms باتریم 1 روزه تموم میشه آیا عادی هست یا باتریم آسیب دیده ؟
یا علی
این فایل رو همون جایی که گفتم بریز حالا برنامه کریستال رو نصیب کن
در مورد منشی هم برنامه Alone رو بریز نداریش بگو برات بزارم.
در مورد باتری هم اگه داری انگیج بازی میکنی طبیعی هستش و فکر نمیکنم باتریت خراب شده باشه.
sarmast65_ata
09-12-2008, 21:51
سلام
یا علی
این فایل رو همون جایی که گفتم بریز حالا برنامه کریستال رو نصیب کن
در مورد منشی هم برنامه Alone رو بریز نداریش بگو برات بزارم.
در مورد باتری هم اگه داری انگیج بازی میکنی طبیعی هستش و فکر نمیکنم باتریت خراب شده باشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
linuxboy
09-12-2008, 21:54
سلام
دستت دردنکنه
1حالا این فایل چیکار می کنه؟
2اگر پکیج ویستا را بریزم چطوره سرعتش خوبه؟شما تائید می کنید؟همونی که گوشی را شبیه ویستا میکنه
3 شما وقتی گوشیت را بزاری تو خونه باهاش کار نکنی فقط 2-3 تا sms یا 2تا زنگ کوچیک بزنی چند روز شارژ نگه میداره؟
یا علی
sarmast65_ata
11-12-2008, 11:17
سلام
دستت دردنکنه
1حالا این فایل چیکار می کنه؟
2اگر پکیج ویستا را بریزم چطوره سرعتش خوبه؟شما تائید می کنید؟همونی که گوشی را شبیه ویستا میکنه
3 شما وقتی گوشیت را بزاری تو خونه باهاش کار نکنی فقط 2-3 تا sms یا 2تا زنگ کوچیک بزنی چند روز شارژ نگه میداره؟
یا علی
ببخشید که دیر جواب دادم.
از طریق این فایل دیگه هیچ نیازی به ساین کردن نداری ( واسه تمام برنامه ها ) و تمام برنامه های شرکت psiloc مثل ریموت کنترل ، فارسی کردن گوشی و .... رو بدون نیاز ه ساین کردن بریزی چون برنامه های قوی هستش.
من میگم ویستا رو نریز من ریختم چیزه جالبی نیستش سرعت رو پایین نمیاره ولی دلتو میزنه و بازم گوشیتو همین شکلی میکنی میخوای بریز ببین چی میشه ولی سرعت پایین نمیاد.
اگه فقط زنگ یا sms باشه دیگه نهایتآ 2 روز شارژ نگه میداره راستی می تونی کنتراست صفحه نمایش رو نذاری تا آخر که شارژ باتری یکم بیشتر می مونه و یک درجه بذار پایین.
linuxboy
11-12-2008, 13:09
سلام
دستت دردنکنه
مشکل کریستال فهمیدم از قسمت application هست یه جایی باید تیک بزنیم همه فایل ها را اینستال کن بخاطر اون بود ولی من فولدری که شما گفتید را گیر نیاوردم رو گوشیم چه جوری این فولدر را گیر بیارم؟یا باید خودم این فولدر را تو گوشیم بسازم؟
با اینکه باطریش 950mah هست چرا اینقدر کم؟
اگر همین طوری بزاریم گوشه ی خونه و کاری باهاش نداشته باشیم چند روز نگه می داره؟
کنتراست را نزارم آخر یعنی چی یعنی در درجه کمترین نور نزارم؟وبزارم درجه یکی مانده به آخر؟
یا علی
faravahar
11-12-2008, 15:11
سلام .
من وقتی می خوام برنامه های شرکت psiloc رو اجرا کنم باز نمی شه. همچنین بعضی از بازی ها با فرمت جاوا مثل آندر کاور.
مشکل از کجاست؟
sarmast65_ata
11-12-2008, 21:59
سلام
دستت دردنکنه
مشکل کریستال فهمیدم از قسمت application هست یه جایی باید تیک بزنیم همه فایل ها را اینستال کن بخاطر اون بود ولی من فولدری که شما گفتید را گیر نیاوردم رو گوشیم چه جوری این فولدر را گیر بیارم؟یا باید خودم این فولدر را تو گوشیم بسازم؟
با اینکه باطریش 950mah هست چرا اینقدر کم؟
اگر همین طوری بزاریم گوشه ی خونه و کاری باهاش نداشته باشیم چند روز نگه می داره؟
کنتراست را نزارم آخر یعنی چی یعنی در درجه کمترین نور نزارم؟وبزارم درجه یکی مانده به آخر؟
یا علی
بله باید توی قسمت setting اون تیک رو بزنی که همه برنامه ها رو بتونی نصب کنی.
برای پیدا کردن اون فولدر هم گوشیتو با secman هک کن توی x-plore عدد صفر رو بزن 4 تا گزینه رو تیک بزن حالا اون فولدر هم پیدا میشه.
والا بخدا نزاشتم تا حالا و دست هم نزده باشم ولی من هر شب شارژ میکنم.
آره کنتراست رو بزار رو یکی مونده به آخر شارژ کمتر مصرف میکنه.
sarmast65_ata
11-12-2008, 22:01
سلام .
من وقتی می خوام برنامه های شرکت psiloc رو اجرا کنم باز نمی شه. همچنین بعضی از بازی ها با فرمت جاوا مثل آندر کاور.
مشکل از کجاست؟
کدوم برنامه رو میخوای بریزی؟فایل installserver رو ریختی توی گوشی؟گوشی رو هک کردی؟
faravahar
12-12-2008, 14:20
آره ریختم ولی فایده نداره. هک نمی شه. با هر روشی که فکرشو بکنی امتحان کردم.
ورژن جدید به هیچ وجه هک نمی شه.
برنامه ریموت کنترل.
linuxboy
12-12-2008, 17:25
سلام .
مشکل از کجاست؟
سلام
شاید یادت رفته بعد از آپگرید این کار را بکنی
قبلش به اینجا برید tools>app mgr>option>option>settings>software install را از حالت sighned only به all تغییر دهید بعد با مراجعه به صفحه
یا علی
linuxboy
14-12-2008, 13:20
سلام
sd ram چیه؟
چقدر تو سرعت تاثیر میزاره؟مثلا n93 دارای 300 mhz cpu + 64 mb sdram هست در حالی که e65 دارای 200 mhz cpu+128mb sd ram هست
حالا آیا بخاطر رم بیشتر e65 سرعت بیشتر هست یا cpu بیشتر تاثیر می زاره در سرعت؟
تو مشخصات e65 نوشته شده 128mb sdram ولی من با برنامه nsysinfo دیدم نوشته 48 mb ram سیستم من ایراد داره یا همه e65 ها این طوری هستند
یا علی
sarmast65_ata
14-12-2008, 16:16
سلام
sd ram چیه؟
چقدر تو سرعت تاثیر میزاره؟مثلا n93 دارای 300 mhz cpu + 64 mb sdram هست در حالی که e65 دارای 200 mhz cpu+128mb sd ram هست
حالا آیا بخاطر رم بیشتر e65 سرعت بیشتر هست یا cpu بیشتر تاثیر می زاره در سرعت؟
تو مشخصات e65 نوشته شده 128mb sdram ولی من با برنامه nsysinfo دیدم نوشته 48 mb ram سیستم من ایراد داره یا همه e65 ها این طوری هستند
یا علی
E65 دارای پردازنده 208 مگاهرتزی هستش که این گوشی یک کارت حافظه microsd 128 مگابایتی داره و حافظه داخلی 61 مگابایت.
N93 یک پردازنده 332 مگاهرتزی داره که دارای یک حافظه داخلی 64 مگابایتی هستش که 50 تاش در دسترس هستش.
سرعت گوشی به پردازنده گوشی مربوطه E65 که پردازنده 200 مگاهرتزی داره بالطبع سرعت کمتری داره نسبت به N93 که پردازنده 332 مگاهرتزی داره.
توی مشخصات E65 اگه نوشته 128 مگابایت منظورش کارت حافظه ایی هستش که توی جعبه این گوشی هستش.
linuxboy
14-12-2008, 17:39
آره چه سوتی دادم آخرش هم نوشته مموری دقت نکردم فکر کردم یک چیزی مثل رم کامپیوتر هست
- 50 MB shared memory
- 128 MB SDRAM memory
- ARM 9 220 MHz processor
ولی برای من مموری 256 داشت
sarmast65_ata
14-12-2008, 18:49
آره چه سوتی دادم آخرش هم نوشته مموری دقت نکردم فکر کردم یک چیزی مثل رم کامپیوتر هست
- 50 mb shared memory
- 128 mb sdram memory
- arm 9 220 mhz processor
ولی برای من مموری 256 داشت
بله 256 داشت برای منم 256 بود اون بستگی به کشوری داره که اون گوشی توی اون کشور داره وارد بازار میشه.
در مورد فون مموری همه سایتها گفتن که این گوشی 50 مگابایت حافظه داره ولی در صورتی که 61 مگابایت حافظه داره حالا نمی دونم این اختلاف برای چیه؟ راستی پردازنده این گوشی 208 هستش نه 220!!!
linuxboy
15-12-2008, 17:01
سلام
تو nsysinfo برای من زده 206 اینم فکر کنم مثل رم باشه مثلا میگه 256 ولی در واقع 240 تاش قابل استفاده است
باطریشم اینطوریه با استفاده یک روزه تموم میشه و مشکل شخصی نبود چون از دوستمم که n95 داره پرسیدم گفت یک روزه حتی روزی 2 بار تموم میشه چون n95 صفحشم گنده تره بیشتر مصرف می کنه
درسته باطری و دوربینش چرت است ولی تو کلاس انصافا خیلی کارش درسته کوچیک و خوشدست خوشگل
یا علی
linuxboy
16-12-2008, 11:40
وقتی برنامه جاوا نصب می کنم با این ارور رو به رو میشم
authorisation failed
sarmast65_ata
18-12-2008, 15:22
وقتی برنامه جاوا نصب می کنم با این ارور رو به رو میشم
authorisation failed
نمی دونم علتش چیه!!!
linuxboy
22-12-2008, 17:34
برنامه ها را بهتره تو فون مموری بریزم یا تو مموری کارت؟
فکر می کنم تو فون مموری با سرعت بیشتری اجرا میشه
sarmast65_ata
22-12-2008, 21:38
برنامه ها را بهتره تو فون مموری بریزم یا تو مموری کارت؟
فکر می کنم تو فون مموری با سرعت بیشتری اجرا میشه
نه عزیز شما برنامه ها رو توی مموری کارت نصب کن چون هر چی حافظه خود گوشی پر بشه سرعت گوشیت میاد پایین اصلآ توی فون مموریت تا جایی که می تونی چیزی نریز
سلام دوستان منمیخواستم ببینم چجوری یعنی با چه برنامه ای میشه منوش رو فارسی کرد.
خیلی وقته دنبالشم.
لطفا کمک کنین.
linuxboy
23-12-2008, 21:41
سلام بر تو دوست
برنامه کاملش را من تا حالا ندیدم که کل گوشیت را فارسی کنه
ولی فقط برای منو این هست من امتحان نکردم ولی یک تست بزن ببین کارت را میندازه
یا علی
sarmast65_ata
23-12-2008, 21:55
سلام دوستان منمیخواستم ببینم چجوری یعنی با چه برنامه ای میشه منوش رو فارسی کرد.
خیلی وقته دنبالشم.
لطفا کمک کنین.
سلام عزیز
شما بیا به این تاپیک
با روش گفته شده می تونی منوی گوشیت رو فارسی کنی البته باید اول گوشیتو هک کنی که اگه درباره هک سوالی داری یا همینجا یا توی تاپیک اختصاصیش سوالتو بپرس جواب داده میشه.
من این روش رو امتحان کردم جواب داده و با این کار می تونی منوی گوشیت رو فارسی کنی.
اگه سوالی داری من باز در خدمتم.
faravahar
05-01-2009, 14:21
درود .
کسی جدید ترین قیمت این گوشی رو می دونه؟
linuxboy
13-01-2009, 20:16
سلام چه جوری میشه بدون اینکه وارد استندبای بشم ساعت را ببینم منظورم همون ساعت هست که وقتی چند ثانیه گوشی را دست نزنیم ظاهر میشه چون تا یک دکمه میزنم میره تو استندبای حال می خواستم بدونم آیا میشه بدون اینکه برم تو استندبای می تونم ببینم؟ یا علی
sarmast65_ata
13-01-2009, 21:15
سلام چه جوری میشه بدون اینکه وارد استندبای بشم ساعت را ببینم منظورم همون ساعت هست که وقتی چند ثانیه گوشی را دست نزنیم ظاهر میشه چون تا یک دکمه میزنم میره تو استندبای حال می خواستم بدونم آیا میشه بدون اینکه برم تو استندبای می تونم ببینم؟ یا علی
نفهمیدم منظورتو
شما می تونی تنظیم کنی که بعد از چه مدت گوشی بره توی استندبای و این حالت هم موقعی هستش که بر اساس اون ثانیه و دقیقه ایی که گفتی گوشی رو دست نزنی میره توی استندبای.
حالا شما می خوای چی بشه؟می خوای بدون استندبای اون ساعت رو ببینی؟واضح تر سوالتو میگی؟
linuxboy
15-01-2009, 19:17
سلام
بعد از چند ثانیه ساعت میاد ولی صفحه اش سیاه هست باید جهت گوشی را تغییر بدیم نور بهش بخوره تا ساعت را ببینیم
ولی تو سونی اریکسون تو این حالت که می رفت مثلا ولوم آپ یا ولوم دان را می زدیم فقط صفحه روشن می شد و آن ساعت دیده میشه
ولی تو نوکیا من هر دکمه ای را می زنم تا فقط اون قسمت که ساعت و تاریخ را می نویسه را می زنم بر می گرده به صفحه اصلی
من می خواهم تو نوکیا هم این طوری بشه صفحه روشن بشه و ساعت را ببینم ولی هر دکمه ای می زنم میره تو صفحه اصلی
sarmast65_ata
16-01-2009, 16:15
سلام
بعد از چند ثانیه ساعت میاد ولی صفحه اش سیاه هست باید جهت گوشی را تغییر بدیم نور بهش بخوره تا ساعت را ببینیم
ولی تو سونی اریکسون تو این حالت که می رفت مثلا ولوم آپ یا ولوم دان را می زدیم فقط صفحه روشن می شد و آن ساعت دیده میشه
ولی تو نوکیا من هر دکمه ای را می زنم تا فقط اون قسمت که ساعت و تاریخ را می نویسه را می زنم بر می گرده به صفحه اصلی
من می خواهم تو نوکیا هم این طوری بشه صفحه روشن بشه و ساعت را ببینم ولی هر دکمه ای می زنم میره تو صفحه اصلی
نه عزیز نوکیا همچین قابلیتی نداره
linuxboy
20-04-2009, 18:39
قسمت دانلودم قبلا کار می کرد ولی الان می نویسه service not available
سوال دوم:
screen export چیه و چه جوری کار می کنه؟
sarmast65_ata
20-04-2009, 20:53
قسمت دانلودم قبلا کار می کرد ولی الان می نویسه service not available
سوال دوم:
screen export چیه و چه جوری کار می کنه؟
سلام عزیز
برای من هم بعضی اوقات همچین چیزی میزد الان ولی بعدآ درست میشد فکر می کنم به خاطر اتصال ایرانسل باشه که مشگل داره الان هم یه چند وقتی هستش که اصلآ امتحان نکردم ببینم چجوریه.
منظورت از screen export رو نفهمیدم برنامست؟یا توی منوهای گوشیه هستش؟کامل تر توضیح بده
linuxboy
20-04-2009, 21:01
سلام
از جوابت ممنون
تو office برنامه ای هست با نام scr export نمی دونم چگونه کار می کند در حالیکه این گوشی هیچ کابل دیگری ندارد
راستی آپدیتش 4 آمده ولی تو سایت نوکیا یک قسمت هست میگه آیا آپدیت جدید آمده یا نه؟میگه 3 آخرینش هست
linuxboy
21-04-2009, 11:14
راستی شما تونستید ؟ 3.1 یا 95 را نصب کنید؟
نظرتون در رابطه با اورکلاک cpu چطوره؟همونی که تو قسمت هک یاد دادند
فایل های فلش swf هم همگی این ارور را میده file corrupted با اینکه flash lite هم نصب کردم باید چیکار کنم؟
sarmast65_ata
22-04-2009, 19:54
سلام
از جوابت ممنون
تو office برنامه ای هست با نام scr export نمی دونم چگونه کار می کند در حالیکه این گوشی هیچ کابل دیگری ندارد
راستی آپدیتش 4 آمده ولی تو سایت نوکیا یک قسمت هست میگه آیا آپدیت جدید آمده یا نه؟میگه 3 آخرینش هست
نمی دونم این برنامه چیه چون گوشی من از اول کابل داشت و توسط کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم.
آپدیت 4 رو شنیدم اومده که اون زمان نمی شد هکش کرد ولی الان که دیگه میشه هک هم کرد ولی تا جایی که می دونم و خبر دارم 4 اومده.
sarmast65_ata
22-04-2009, 20:01
راستی شما تونستید ؟ 3.1 یا 95 را نصب کنید؟
نظرتون در رابطه با اورکلاک cpu چطوره؟همونی که تو قسمت هک یاد دادند
فایل های فلش swf هم همگی این ارور را میده file corrupted با اینکه flash lite هم نصب کردم باید چیکار کنم؟
3.1 , 95 منظورت ویندوز هستش؟نه نتونستم چون cpu گوشی خیلی ضعیف تر از این حرفاست.
اورکلاک هم انجام ندادم و اطلاعی ندارم.
linuxboy
23-04-2009, 12:02
در رابطه با اینکه فایل های فلش مثل ibattery را نمی تونم بخونم نیز توضیح بده
با اینکه flash lite 3 هم نصب کردم
قیمت قاب اصلی و غیر اصلی هم می خوام
با تشکر
sarmast65_ata
24-04-2009, 11:39
در رابطه با اینکه فایل های فلش مثل ibattery را نمی تونم بخونم نیز توضیح بده
با اینکه flash lite 3 هم نصب کردم
قیمت قاب اصلی و غیر اصلی هم می خوام
با تشکر
من قبلآ flash lite رو نصب کردم که بخوبی کار می کرد والا خبر ندارم.
در مورد قاب هم من غیر اصلی رو از مکه خریدم 5 درهم نمی دونم ایران چنده که ازش استفاده نمی کنم در مورد قاب اصلی هم خیلی دنبالشم چون قاب من داغون شده چند تا جا رفتم همه گفتن دوروبر 30 الی 40 تومان منم دیگه پیشو نگرفتم چون به احتمال زیاد می خوام omnia بگیرم
faravahar
26-04-2009, 12:42
درود.
در مورد ورژن 4 من حدود 6 ماه پیش به این ورژن فلش کردم. چون وقتی می خواستم آپدیت کنم می گفت آخرین ورژن 3 هست. من 4 رو دانلود کردم و گوشیم رو فلش کردم. تقریبا هیچ تفاوتی ندیدم جز دوربین که کیفیتش به طور محسوسی افزایش یافت. البته در بعضی جاها هم سرعت بالاتر رفته مثل باز کردن برنامه های جاوا.
قاب اصلی هم من که تو مشهد هستم قیمت کردم گفت با هزینه نصبش حدود 20 تومن اما قاب غیر اصلی 5 تومان گرفتم.
اور کلاک هم که من اصلا پیشنهاد نمی کنم چون من یکبار اینکارو کردم وقتی گوشی رو زدم به شارژ از شدت داغی داشت آتیش می گرفت.
SMajidCS
27-04-2009, 22:20
با سلام .
حقیقتش من یکدونه E65 واسه دوستم خردیدم . اولش فکر می کردم که writing language ان مثل n73 ,5700 عربی دیگه هست . ولی از شانس ما وقتی اومدیم خونه دیدم اصلا عربی هم نداره !!!
خلاصه الان دچار عذاب وجدان شدیم . نمیدونم که چطور میشه گوشی را عربی (یا فارسی)کرد
اگه دوستان راهنمایی کنند سپاسگذار می شم .
SMajidCS
27-04-2009, 22:25
با سلام .
حقیقتش من یکدونه E65 واسه دوستم خردیدم . اولش فکر می کردم که writing language آن مثل n73 ,5700 عربی دیگه هست . ولی از شانس ما وقتی اومدیم خونه دیدم اصلا عربی هم نداره !!!:41::41:
خلاصه الان دچار عذاب وجدان شدیم . نمیدونم که چطور میشه گوشی را عربی (یا فارسی)کرد .
Saman-tci
28-04-2009, 01:25
دوست من نگران نباش ....
.
شما با تغییر پروداکت کد گوشیت از طریق برنامه nss میتونی زبان فارسی رو به گوشیه دوستت اضافه کنی ...
.
فقط یه سرچ بکن ببین پروداکت کد فارسی برای گوشی E65 چنده ..
sarmast65_ata
28-04-2009, 21:02
با سلام .
حقیقتش من یکدونه E65 واسه دوستم خردیدم . اولش فکر می کردم که writing language آن مثل n73 ,5700 عربی دیگه هست . ولی از شانس ما وقتی اومدیم خونه دیدم اصلا عربی هم نداره !!!:41::41:
خلاصه الان دچار عذاب وجدان شدیم . نمیدونم که چطور میشه گوشی را عربی (یا فارسی)کرد .
شما برنامه crystal farsi رو روی گوشی نصب کن می تونی به راحتی فارسی تایپ کنی برنامه رو سرچ کنی می تونی توی انجمن پیدا بکنی.
بازم اگه سوالی داشتی من در خدمتم.
SMajidCS
30-04-2009, 00:34
سلام
از دو دوست عزیز (Saman-tci و sarmast65_ata) به خاطر راهنمایی شون سپاسگذارم
موفق باشید
linuxboy
02-05-2009, 10:15
درود.
در مورد ورژن 4 من حدود 6 ماه پیش به این ورژن فلش کردم. چون وقتی می خواستم آپدیت کنم می گفت آخرین ورژن 3 هست. من 4 رو دانلود کردم و گوشیم رو فلش کردم. تقریبا هیچ تفاوتی ندیدم جز دوربین که کیفیتش به طور محسوسی افزایش یافت. البته در بعضی جاها هم سرعت بالاتر رفته مثل باز کردن برنامه های جاوا.
قاب اصلی هم من که تو مشهد هستم قیمت کردم گفت با هزینه نصبش حدود 20 تومن اما قاب غیر اصلی 5 تومان گرفتم.
اور کلاک هم که من اصلا پیشنهاد نمی کنم چون من یکبار اینکارو کردم وقتی گوشی رو زدم به شارژ از شدت داغی داشت آتیش می گرفت.
پس 4 بریزم بهتره؟
باطری هم بیشتر نگه میداره یا باطری زود تموم می کنه؟
linuxboy
06-05-2009, 18:45
اینجا گفته که ورژن 4 عمر باطری را کم می کنه
linuxboy
08-05-2009, 16:25
3g چیه بعضی وقتها رو موبایل من می نویسه 3g
چه جوری می تونم ازش استفاده کنم؟
3g چیه بعضی وقتها رو موبایل من می نویسه 3g
چه جوری می تونم ازش استفاده کنم؟
موقعی که آنتن نداری...گوشی میره حالت 3G که نسل جدید خط هاست و تو ایرانم فعلا" نیست...
شاد باشی
من همین گوشی رو خریدم ولی تم های با پسوند sis رو ساپرت نمی کنه ، شنیدم که پسوند jar رو هم ساپرت می کنه ولی هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم !
تمی دارید که رو این گوشی نصب شه ؟
راستی از کجا باید ببینم که ورژن چنده ؟
linuxboy
21-05-2009, 21:46
سلام
کد
*#0000#ورژن را می نویسه
البته کد تو صفحه برعکس نوشته شده شما اول * بنویس بعد # بعد 0000 بعد #
تم هم باید ساین کنید تو فروم روش ساین کردن یاد داده شده بگردید پیدا میشه
بعضی از تم ها هم فقط تاریخ را 1 ساعت عقب بکشید نصب میشه
تم جاوا هم روش نصب نمیشه فقط سیمبین سری 60 ورژن 9 3rd edition
یا علی
sarmast65_ata
21-05-2009, 21:51
من همین گوشی رو خریدم ولی تم های با پسوند sis رو ساپرت نمی کنه ، شنیدم که پسوند jar رو هم ساپرت می کنه ولی هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم !
تمی دارید که رو این گوشی نصب شه ؟
سلام مینا جان
شما می تونید هر تمی رو که روی گوشی n73 نصب میشه رو روی این گوشی هم نصب کنید این راه رو هم برید و تنظیم کنید : App mgr / options / دز اینجا 2 تا گزینه هستش که یکی فکر کنم باید off باشه یکی هم روی sign نباشه و اون یکی گزینه رو انتخاب کن.
در مورد ورژن گوشی هم روی صفحه اصلی این کد رو بزن #0000#* ورزن رو نوشته
تا امروز نتونسته بودم روی گوشی تم نصب کنم این اولین تمی هست که روی گوشی نصب کردم این تم گوشی شما رو به شکل Iphone میکنه خیلی خیلی قشنگه بهتون پیشنهاد میکنم حتمآ نصبش کنید.
میشه کامل بهم بگی که چطوری تم رو گوشیم نصب کنم ؟:13:
sarmast65_ata
27-05-2009, 21:05
شما تنها کاری که باید انجام بدید اینه که تم رو دانلود کنید و روی گوشیتون نصبش کنید این تمی که گذاشتم رو هم می تونید نصب کنید ولی کلا تمی هایی که مخصوص N73 هستش روی این گوشی به راحتی نصب میشه.
شما باید برید توی App mgr گزینه option رو بزنی قسمت sign only رو off بکن و و تم رو نصب کن.
گوشیتو هک نکردی؟خواستی اینکارو بکن راحت تر میشی توی برنامه نصب کردن
با سلام خدمت همه دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو گوشی e65 من یه برنامه با عنوان Navigator وجود داره میدونم یه برنامه موقعیت یابه ولی کار باهاش رو بلد نیستم اگه کسی بلده یه راهنمایی بکنه مر30ی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
linuxboy
13-12-2009, 10:45
با سلام خدمت همه دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو گوشی e65 من یه برنامه با عنوان Navigator وجود داره میدونم یه برنامه موقعیت یابه ولی کار باهاش رو بلد نیستم اگه کسی بلده یه راهنمایی بکنه مر30ی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
وقتی کار می کنه که یک دستگاه gps داشته باشی که با بلوتوث به آن کانکت بشی بعد استفاده کنی همین طوری بدردت نمی خوره چون e65 جی پی اس نداره
سلام بچه ها:11:
من همين الان عضو شدم...يك سال پيش يعني بهمن 87 رفتم كه 6500 بخرم اما دقيقه نود e65 رو خريدم....هيچ آشنايي باهاش نداشتم اما واقعا گوشي توپيه:40:
از روزي كه خريدمش تا خود همين حالا هيچ مشكلي نداشته...من تقريبا تمام بحث هاتون رو خوندم اما هيچ كدوم حتي 1دونه از اين همه مشكلاتي رو كه ميگيد واسه من پيش نيومده (خدارو شكر خدارو شكر...ماشالله بهش) با اينكه خيلي زياد با گوشيم كار ميكنم...مشكلاتي كه ميگفتين واسم خيلي جالب بود:31:
موقعي كه من گوشيمو خريدم رم نداشت...بدون گارانتي خريدم....و بازي هم كه ميگيد نداشت ... جالبه كه پوسته اي كه از اول روش بود رنگش مشكي بود و تا حالا حتي يه خط هم روش نيوفتاده...جنسش خيلي خيلي عاليه…:27:.
چند تا سئوال داشتم:46:
1- رنگ صورتي كه عكسشو زده بوديد تو ايران پيدا ميشه؟ من فقط آبي ديدم و قهوه اي ديدم
2- آپديت كردن گوشي چه طوريه؟مشكلي به وجود نميار واسه گوشي؟چه سودي داره؟ حافظه رم يا خود گوشي پاك ميشه؟
3- من تا حالا خيلي تم نصب كردم رو گوشيم...اما نميتونم پاكشون كنم....( وقتي تم رو دانلود مي كنم موبايل رو به pc مي وصلم و رو تمم دابل كليك ميكنم... چند تا سئوال ميپرسه و راحت نصب ميشه) حالا چه طوري پاكشون كنم وقتي توي app.mr. و file mgr نيستن؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.