ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درست كردن سايت بوسيله Asp.net

Farzad_p30
27-10-2007, 11:23
با سلام
من تازه كار ساخت سايت هاي دايناميك رو شروع كردم. و بعد از پرس و جو به اين نتيجه رسيدم ASP.NET نرم افزار مناسبيه.
تا دلتون هم بخواد فايل آموزشي براي ASP.NET دانلود كردم. ولي همشون ظاهرا آموزش برنامه نويسي ASP.NET به هر وسيله اي بجز خود VB.net رو آموزش دادن.
يعني اصلا طريقه كار با خود نرم افزار ASP.NET كه در پكيج VB.NET رو كه هست رو توضيح نداند.
1- من ميخوام به عنوان اولين سوال بپرسم كه در ASP.NET وقتي يك صفحه خالي رو ايجاد كردم چطور ميتونم جدول بكشم. البته يك دكمه Table در سمت چپ صفحه ديدم ولي وقتي روي اون دابل كليك مي كنم ظاهرا فقط يك جدول 1*1 ايجاد مي كنه.
من ميخوام بدونم چطور مي تونم كل صفحه رو جدول بندي چند در چند بكنم.
2- فايل هاي CSS رو چطور ايجاد كنم. اگه مي شه در مورد تگ هاي استفاده از اون هم كمي توضيح بديد. و همينطور طريقه استفاده از اونها در ASP.NET چطوريه.

تو رو خدا هم نگيد كه برو سرچ كن. گشتم نبود. فكر هم نكنم اگه بگردي باشه. اگر هم شما مي دونيد كجاست لينكش رو بديد كه من برم ببينم.

Farzad_p30
28-10-2007, 07:21
يعني تو اين انجمن واقعا كسي Asp.net كار نمي كنه و نمي تونه به من كمك كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Tarahan-Web
28-10-2007, 12:30
سلام
به نظر من شما LayOut سایتتون رو در DreamWeaver طراحی کنید و بعد از اتمام کار طراحی اونو وارد VisualStudio کنید و شروع به برنامه نویسیش بکنین
این راحت ترین راه ممکنه است

fdaliry
28-10-2007, 12:50
با سلام
من تازه كار ساخت سايت هاي دايناميك رو شروع كردم. و بعد از پرس و جو به اين نتيجه رسيدم ASP.NET نرم افزار مناسبيه.
تا دلتون هم بخواد فايل آموزشي براي ASP.NET دانلود كردم. ولي همشون ظاهرا آموزش برنامه نويسي ASP.NET به هر وسيله اي بجز خود VB.net رو آموزش دادن.
يعني اصلا طريقه كار با خود نرم افزار ASP.NET كه در پكيج VB.NET رو كه هست رو توضيح نداند.
1- من ميخوام به عنوان اولين سوال بپرسم كه در ASP.NET وقتي يك صفحه خالي رو ايجاد كردم چطور ميتونم جدول بكشم. البته يك دكمه Table در سمت چپ صفحه ديدم ولي وقتي روي اون دابل كليك مي كنم ظاهرا فقط يك جدول 1*1 ايجاد مي كنه.
من ميخوام بدونم چطور مي تونم كل صفحه رو جدول بندي چند در چند بكنم.
2- فايل هاي CSS رو چطور ايجاد كنم. اگه مي شه در مورد تگ هاي استفاده از اون هم كمي توضيح بديد. و همينطور طريقه استفاده از اونها در ASP.NET چطوريه.

تو رو خدا هم نگيد كه برو سرچ كن. گشتم نبود. فكر هم نكنم اگه بگردي باشه. اگر هم شما مي دونيد كجاست لينكش رو بديد كه من برم ببينم.

دوست عزیز شما میتوانید برای درست کردن جدول از ابزارهای گروه HTML جدول را بیارید که چند سطر و چند ردیف داشته باشه و در ضمن میتونید ستونها و ردیفای اونم بنا به نیازتون کم و زیاد کنید

Farzad_p30
22-11-2007, 07:22
كسي نمي تونه آموزشش رو شروع كنه ؟

djmahdi72
23-11-2007, 10:22
سلام
اگه کسی ASP.NETرو داره بذاره » ما هم » بهره ببریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](35).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](35).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](35).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](35).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](35).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](35).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](35).gif
:42:

Inkareeeeeeeeee
27-11-2007, 04:14
من بهتون پیشنهاد میکنم که از یه پله پایینتر شروع کنین ... از DotNetNuke شروع کنی خوبه ، سایتهاشم حرف نداره و کلی هم کتاب داره مه میتونی آنلاین دانلود کنی

salma_ar
26-12-2007, 13:19
ایجاد table

از منوی layoutگزینهinsert table را زده و از کادر باز شده می توانید اندازه ردیف و ستون را مشخص کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ali_Moradi
26-12-2007, 13:25
یه چیزی که بهت خیلی میتونه کمک کنه اینکه html رو خیلی خوب مسلط باشی و بدونی هر تگ چجوریه و چطور کار میکنه ، درسته که خود Dream weaver یا سایر نرم افزارا این کارو میکنه ولی همیشه روی کد تولید شده مسلط باش....
البته من در مورد asp هیچی نمیدونم ، اخه php کارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]