مشاهده نسخه کامل
: كمك فوري از دوستان در مورد يك برنامه Vb 6
ehsan6120
25-10-2007, 20:04
سلام ،دوستان من به يه مشكلي بر خورد كردم كه ازتون تقاضاي كمك دارم . من سورس يك برنامه ضبط صدا با چند فرمت از جمله mp3 رو دارم و مي خوام شكل ظاهري اين نرم افزار رو تغيير بدم ..البته به يكي از دوستاي برنامه نويسم دادم كه اين كارو برام بكنه اما كارش نصفه موند و الانم متاسفانه بهش دسترسي ندارم ! منم ويژوال سر در نمي يارم .. من سعي مي كنم سورس برنامه + بعد از تغيير شكل رو بفرستم كه يكي از دوستان كمك كنه . اگر كسي بود بگه من فايلهاي سورس و نمونه رو براش بفرستم ممنونم :40::40::40::40:
behzadshams
25-10-2007, 21:28
چه كاريه؟! حالا يكي بياد بگه بعد شما براش بفرستي..... اووووووه ه
خب يه جا آپلود كن بعد لينكشو بذار اينجا ديگه .
مثلاً توي 4shared يا rapidshare يا خيلي جاهاي ديگه
ehsan6120
25-10-2007, 23:34
سلام بهزاد عزيز ، درست ميگي من سورس اصلي برنامه + برنامه اي رو كه ناقص هست البته الان و از نظر شكل ظاهري مي خوام به اين شكل در بياد + يه اسكين كه اون دوست برنامه نويسم جوري نوشته اينو كه مثلا جاي اون عكس هر عكسي با اون اسم بزاريم اسكين برنامه اون ميشه دانلود كنيد فكر كنم متوجه مي شيد البته چند تا فايل ران تايم هم نياز داره براي اجرا كه برنامه نويسا فكر كنم داشته باشن اگه نداشتين اونا رو هم دستور بدبد بفرستم فايلهاشم ايناست :
COMCTL32.OCX
COMDLG32.OCX
COMDLG32.oca
الان برنامه جديد كار هم مي كنه حتي ولي فقط فرمت wave ضبط مي كنه ، قسمت اكو لايزر و افكت ها هم كار مي كنه مشكلات هم زياد داره البته مهمترينش اين كه mp3 ركورد نمي كنه ، دوستم توي path هاي برنامه يه سري default گذاشته كه جالب نيستند ، يه seekbar هم اصل برنامه نداشت خودش انداخته روش كه اونم زياد جالب نيست ، پيغام هاي خطا فكر كنم پينگليش ظاهر مي شه ، بعد از ضبط و قطع دكمة ركورد با زدن دكمه پلاي فايل ضبط شده رو نمي خونه و بايد اجكت كرد حتما و لود كرد .. و اول برنامه يعني قبل از ضبط شما بايد يه فايل + مسير رو مشخص كني تا ركورد كنه ..يعني اينجوري نيست كه ركورد رو بزني و شروع به ضبط كنه و اگه بعد خواستي سيو كني / ، چون سورس برنامه فرمت هاي ضبط زيادي رو قبول مي كنه و قبل از ضبط بايد يه سري setting انجام بشه مثل همون مسير دادن با مشخص كردن mhz و از اين چيزا اگه بشه فقط mp3 ضبط كنه مثلا با كيفيت 48 mhz streeo و منظورم اينه كه چون برنامه براي يك كاربر ساده در نظر گرفته ميشه . يعني اگر بشه در كل از ايني كه هست را دست تر بشه و يوزر فرندلي تر خيلي عالي ميشه ولي توي همون سايز و پيكسل چون اين برنامه مثلا قرار bind بشه توي يه صفحه نرم افزار مالتي مديا . در هر صورت از كمكتون بي نهايت ممنون ميشم / :40::11:
راستي اينم نمونه و سورس برنامه :10::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احسان جون اگر ناراحت نمیشی منم سوالم رو مطرح کنم
یه برنامه برای داروخانه می خوام بنویسم بلد نیستم:5:
ehsan6120
26-10-2007, 00:01
احسان جون اگر ناراحت نمیشی منم سوالم رو مطرح کنم
یه برنامه برای داروخانه می خوام بنویسم بلد نیستم:5:
سلام سوفياي عزيز ! نه اتفاقا خوشحال شدم كه دوستايي كه اينجا هستند تاپيك ها براشون بي اهميت نيست و مي خونن ، راستش من برنامه نويس ويژوال نيستم حتما هم با vb برنامتو مي خواي كه اينجا مطرح كردي ! . اما اگر برنامت در مورد مالتي مديا بود حتما مي تونستم كمكت كنم . در هر صورت در اين مورد مشكلي داشتي در خدمتيم ..در مورد سوالتم كه ايشا لا اساتيد راهنمايي مي كنن :40:
ehsan6120
26-10-2007, 18:48
كسي نبييييييييييييييييييييييي يييد به داااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااد مــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــا برسه ؟؟؟
behzadshams
27-10-2007, 17:53
احسان جان متاسفانه اين بخش Vb الان مدير نداره و به دلايلي كه من واقعاً نميدونم بچه هاي كه واردن زياد فعاليت نميكنن. منم كه مثل خودت چيز زيادي حاليم نيست . اگه تو همين بخش بگردي ميتوني سوالهاي ابتدايي منو ببيني. بگذريم...
ميتوني يه كاري كني؟ اون سورسي كه دوستت تغيير داده رو هم داري؟ اگه داري آپ كنتا ببينيم چي ميشه.
ehsan6120
27-10-2007, 18:19
سلام بهزاد جان ، شما كه استاد مايي به هر حال و ممنونم ازت ، راست ميگي واقعا منم نمي دونم چرا كمكي نشد ! اگر سورس تغيير يافته برنامه رو داشتم كه حتما مي تونستم رديفش كنم چون تقريبا همه موارد سختش درست شده بود يه سري خورده كاري داشت كه قسمت نشد به دست خودش تموم بشه :( به هر حال چاره اي هم نيست فعلا فكر كنم خودم بايد آستين بالا بزنم و Re sorco استاد كنم .
MrJamshidy
28-10-2007, 09:54
آقا سلام اگر مشکل شما سر Interface برنامته آپلودش کن من خودم برات درستش کنم اما اگر چیز دیگه ایه خوب بگو
من خودم سورس یک WavRecorder دارم شکلشم بدک نیست
در ضمن اگر خواستی آپلود کنی حتما نسخه بدون تغیرش باشه
یک نرم افزار هم که خودم درستش کردم و روی Interface هم زیاد کار کردم برات عکسش رو می زارم ولی نه الان چون در حال حاظر کافی نتم از خونه که کانکت شدم برات می زارم
اگر هم دیدی اینجا رو فراموش کردم و سر نزدم می تونی پیغام خصوصی بدی داخل پیغام لینک اینجا رو بزاری
بای
behzadshams
28-10-2007, 13:37
سلام آقاي جمشيدي
سورس كامل تو همون پست 3 هست.
ehsan6120
28-10-2007, 20:52
بله ، با تشكر از بهزاد كه خدمتتون عارض شدن كه سورس اصلي برنامه در پست 3# هست . البته سورس اصلي + بعد از تغييرات + فايلهاي مورد نياز و ديگه اينكه جناب جمشيدي چون اين ركوردر در حقيقت bind ميشه توي يك صفحه نرم افزار مالتي مديا الزاما بايد با همون سايز و پيكسل باشه . در هر شكل از توجهتون نهايت سپاس رو دارم .
Best Regard
MrJamshidy
28-10-2007, 22:26
دوست عزیز من که خودم این سورس رو داشتم برات تغییر میدم می زارم
behzadshams
28-10-2007, 22:38
سلام بچه ها
من يه ذره برنامه رو اينور اونور كردم ولي نتونستم راهي براي انتخاب فرمت بصورت دستي پيدا كنم.
مشكلي كه سر راهه اينه كه تو اين برنامه براي انتخاب فرمت از يك پنجره اي استفاده ميشه كه فرمش تو خود پروژه نيست و تا اونجايي كه من فهميدم به طريقي مال خود سيستمه.(در ضمن خود اين پنجره براي كاربر مبتدي يه كم پيچيدست به خاطر همين بهتره دورش بزنيم و فقط از فرمت mp3 استفاده كنيم)
اگه ميشد اونو يه جوري دور بزنيم و يا كار اونو شبيه سازي كنيم خيلي خوب ميشد و الا براي انتخاب فرمت بايد از اون استفاده كنيم.
حالا چند تا راه داريم: از آقاي جمشيدي ميخوام در اين مورد كمك كنن
يكي اينكه بفهميم اون پنجره و تابع مربوطش چيكار ميكنه تا كار همونو خودمون با كد بكنيم.
ديگه اينكه با استفاده از روشهاي مسخره وقتي پنجره باز ميشه خودمون با كد توش كليك كنيم و از اين جور حرفها.
يا هم اينكه يه چيزي درست كنيم كه با اون پنجره باز شه و به كاربر بگه كدوم فرمتو انخاب كنه.
بعد از حل شدن اين مشكل بايد بريم سراغ play و pause چون تو خود پروژه اصلي نيست و من هم بلد نيستم چجوريه.
خب فعلاً
ehsan6120
29-10-2007, 01:45
سلام و با تشكر از مستر جمشيدي و بهزاد گل كه دارن زحمت مي كشن روي اسن پروژه ..دوستان خوبم چند تا نكته ديگه كه فكر كنم بگم بد نباشه و شايد كمك كنه به حل مشكلات و يا خدايي نكرده دوباره كاري نشه و بيشتر از اين من شرمنده نشم رو ميگم :
1- جناب جمشيدي عزيز سورس اصلي برنامه رو كه حتما ديدين خودتون ولي تو اين برنامه اي كه تغيير پيدا كرد و دوست برنامه نويسم به من داد به جز فايل اصلي برنامه چند تا ocx هم داد كه خودتون حتما مي دونيد فايلهاي run-time و اين جور چيزا هستند منهاي اينا 2 تا فايل هم داد يكي back.gif كه در واقع اسكين نرم افزاره و يكي ديگه يك فايل پيدا كردم به نام LAME.exe و با كلي ور رفتن باهاش فهميدم چه كار ميكنه !! اين lame.exe طوريه كه وقتي برنامه روكورد ميكنه البته با فرمت wave اگر فايل wave يا هر فايل wave ديگه اي رو روي ويندوز به صورت drag and drop يعني بگيريم و بندازيم رو اين lame.exe يه پنجره داس واز ميشه و فايل wave رو به mp3 كانورت ميكنه ! حالا نمي دونم دوستم اين فايل رو از كجا اوورده ! ولي فكر ميكنم مرحوم مي خواست تو سورس يه چيزي بنويسه كه بعد از ركورد فايل به صورت مخفي يك بار با lame.exe ران بشه ..تا تبديل به فرمت MP3 بشه و بعد فايل wave ديلت بشه..اين البته يه نظريه بود و به هر حال اين lame.exe رو در لينك زير آپلود كردم :
2- يه نكته ديگه اينكه بهزاد جـــان درست ميگي من موقع ر-سورس اين برنامه هرز گاهي بالا سر دوستم بودم و از نظر شكل ظاهري و اين جور چيزا بهش مي گفتم اين كارو كنه اون كارو كنه .. در مورد PLAY , PAUSE هم خودم گفتم براش بزاره كه گذاشت ، چون مي خواستم بر نامه جوري باشه كه كاربر بعد از ركورد PLAY كنه و خب صداي ضبط شده رو بشنوه و يا اون Eject و يا اون سيك بار كه جلو عقب ميكنه رو باز به همين ترتيب سورس اصلي نداشت . و خب وقتي كاربر بخواد از ركوردر به عنوان پلير استفاده كنه نياز بود
3- چون نرم افزار بايد Bind بشه توي يك صفحه نيازي به بردر هاي مينيموم و كلوز و اينها نبود در نتيجه تو Vb هم فالش كرديم .
4- طرح دكمه هاي پلي و استپ و غيره رو خودم ساختم و متاسفانه چون كل اين كار به مدت خود تو تر تميز كاريا گم شد :( اما اگر دوستاني كه دارن زحمت ميكشن سورس تغيير يافته وقتي كه كامل شد رو برام بفرستن اين خورده كاريا رو خودم ميتونم انجام مي دم يا مثلا message هاي اررور چيزاي ابتدايي رو
5- هر چي بشه شروع ضبط رو براي كاربر ساده تر كرد بهتره ! يعني مثلا هر يار كه روي ركورد كليك ميكنه اتوماتيك يه فايل مثلا توي يه شاخه به نام My Sound يا تو اين مايه ها رو دسكتاپ ساخته شه و بعد از استپ با زدن play كاربر آخرين صدايي رو كه ضبط كرده بخش بشه ..اينم البته نظر من بود اما همينجوريم بد نيست نهايتا بايد يه فايل آموزشي هم تو برنامه بزارم چون مي دونيد كه خيلي ها مخصوصا استفاده كنندگان از اين نرم افزار با چيزاي مثل Samplerate يا mpeg layer 3 يا wave و منظورم كلا تنظيمات يك فايل صوتي آشنا نيستند اگه بشه به صورت defalut برنامه فقط فرمت mp3 يعني اين تنظيمات MPEG Layer-3 - 56 kBit/s, 22,050 Hz, Stereo
ضبط كنه عالي ميشه
6- نكته ديگم اينكه عكس زير صفحه اي است كه ي اين برنامه اونجا لود ميشه و دليل اينكه ميگم اسكين و سايز برنامه و بخشهاش بايد اون اسكين back.gif باشم به همين دليله (از نظر طراحي )اگر عكس رو ببينيدحتما منظورو رو بهتر تر متوجه ميشيد
behzadshams
29-10-2007, 15:44
سلام
احتمالاً اون دوستتون هم به اين نتيجه رسيده كه بايد با يه روش ديگه خودمون mp3 توليد كنيم.
راستي گفتي "اون مرحوم" .... جدي گفتي؟ .... مگه فوت كردن؟
الان بايد ببينيم آقاي جمشيدي راه حلي دارن يا نه . اگر نه احسان جان به نظر تو خيلي بد ميشه به كاربر با يه پنجره ديگه بگيم كدوم فرمت رو انتخاب كنه؟
ehsan6120
29-10-2007, 17:52
سلام بهزاد عزيز ، راستش منم همين فكرو كردم البته چون خيلي غرور داشت و تفريبا همكار بوديم خب 100 % اسرار كارش رو نمي گفت مي دونست من VB زياد كار نكردم يعني در همون حد پاس كردن واحدش ! و اگه مي خواستم يه جا مچشو بگيرم يه جوري منو مي پيچوند :) اما راجع به حيات و مماتش ! خدمتت عرض كنم متاسفانه تو همون زمانايي كه داشت كار مي كرد با خانومش خيلي مشكل داشت ! محل كارمون نزديك بود آخر وقت من مي رفتم پيشش مي شستم رو برنامه كار مي كرد ، 4 سا عت اوجا بودم 3:30 بايد راجع به مشكلاتش بجث مي كرديم نيم ساعت آخر كار كه كل اين برنامه رو خداييش تو جمع كنيم تا اينجاشو تو 3 ساعت ساخت ..بگذريم سرتو درد نيارم آخر سر هم زنه كار دستش داد و كلا زندگيش از اين رو به اون رو شد . و الان هم فكر كنم قبرس باشه ولي در كل زندست :)
بهزاد جان در مورد اينكه به كاربر با يه پنجره ديگه بگيم كدوم فرمت رو انتخاب كنه هم اگر متاسفانه نشه به طور پيش فرض و default فرمت رو تايين كرد ..فكر كنم راهي ديگه اي نباشه ، حتي در سورس اصلي هم اگر دقت كرده باشي تا زماني كه فرمت رو انتخاب نكني مجاز به ضبط نمي شي ! اگر دقت كني براي چيدمان دكمه ها هم ما مجبور شديم به همين خاطر ترتيبي قائل بشيم ..يعني دكمه هاي برنامه جديد رو اگر ببيني از چپ به راست 3 تا دكمه جدا شدند اولي new هست كه كاربر بايد همون تنظيمات رو بده ، دومي setting هست كه مربوط به ورودي صدا ،ميكروفن و اين مسائله و سومي هم Effect ها هست كه البته اين يكي ديگه انتخابي هست و اگر كاربر انتخاب هم نكنه مشكلي پيش نمي ياد .. در هر صورت آقاي جمشيدي هم بايد ببينيم نظر و كارش چي ميشه .
از توجه صميمانت هم بسيار ممنونم
قربوووونتتتتتتت تو احـــــُــســــان
MrJamshidy
30-10-2007, 18:15
آقایون سلام به هر حال نظر من زیاد مهم نیست
اگر تا حالا نرم افزار Sound Recorder ویندوز رو دیده باشد باید فهمیده باشید این نرم افزار رکوردری که هم اکنون در اختیار ماست از همون API هایی که Sound Recorder ویندوز داره استفاده میکنه.
در مورد شکلش هم چشم روی چشمام سعی می کنم به بهترین نحوی که بتونم درستش کنم.
در مورد قابلیت هایی که گفتید براتون می گردم و همه قابلیت ها رو اضافه می کنم.
در ضمن اگر میبینید زمان زیاد می بره ببخشید چون من غیر از پروژه شما کلی پروژه دارم که باید روی اون ها هم کار کنم بعد یه خورده هم این وسط قاط می زنم ولی سعی می کنم براتون سریع آمادش کنم
یک سوآل هم داشتم آقا شما می خوای پروژت همونطوری که در عکس نشون دادی باشه یا نه اگر طور دیگه ای هم بود مورد نداره؟
behzadshams
30-10-2007, 19:09
سلام آقاي جمشيدي
از اونجايي كه سر شما شلوغه شما فقط يه نگاه بهش بندازيد و بگيد آيا ميشه يه جوري اون پنجره فرمت رو دور زد يانه؟
اگر به هيچ و جه راهي نداره كه بايد همون به كاربر بگيم چيكار كنه ديگه.
در مورد پخش و pause براي mp3 هم بعداً ازتون سوال مي كنيم.
ehsan6120
30-10-2007, 20:50
ســــلام دوستان خوبم ، ( آقاي جمشيدي و بهزاد گل ) من كه فعلا اين وسط نخودي هستم :) فقط مي تونم تا حدي راجع به كار توضيح بدم ، تو جواب پست 18 آقاي جمشيدي :استاد عزيز شكل Recorder ميتونه عوض بشه ولي بقيه صفحه نه چون كل نرم افزار از نظر رنگبندي و طراحي تو مايه هاي همين صفحست .يعني اسكين ركوردر خب اگر همون رنگي باشه بهتره، اما طرز قرار گرفتن دكمه ها يا شكلشون اگر عوض بشن زياد مهم نيست اما كل برنامه تو همون سايز و پيكسل بايد باشه ، در آخرم از اينكه با مشقله كاري زيادتون دارين اين زحمتم مي كشين واقعا ممنون و شرمنده هستم ايشالا بتونم به نوعي جبران كنم در تهييه اين پروژه تا حالا همه افرادي كه من رو كمك و راهنمايي كردن فعلا فقط شايد تنها تشكري كه تونستم ازشون بكنم تو يه قسمت از نرم افزار يعني بخش پديد آورندگان با كسب اجازشون اسم دوستان خوبم رو اووردم كه منتي نيست و نبوده و وظيفه بوده و ايشالا روزي زحمت ها نتيجه بخش باشه
پست 19 هم كه بهزاد كه از اول تا اينحا حامي من و اين پروژه بوده و تشكر ويژه هم اينجا و هم در نرم افزار ازش دارم و من هم فعلا دارم روي بقيه قسمتهاش كار ميكنم ، به جز اين برنامه ضبط مثلا چند تا برنامه ديگم تو نرم افزار هست كه اونها رو خودم نوشتم .برنامه هاي كوچيك و كاربردي البته بيشتر كد و اسكريپت نويسي داره نرم افزار mmb كه باهاش كار مي كنم و از VB خيلي يوزر فرندلي تر و ساده تره .
فعلا ...
دوستار همه دوستان .
احسان
ehsan6120
30-10-2007, 20:57
ســــلام دوستان خوبم ، ( آقاي جمشيدي و بهزاد گل ) من كه فعلا اين وسط نخودي هستم :) فقط مي تونم تا حدي راجع به كار توضيح بدم ، تو جواب پست 18 آقاي جمشيدي :استاد عزيز شكل Recorder ميتونه عوض بشه ولي بقيه صفحه نه چون كل نرم افزار از نظر رنگبندي و طراحي تو مايه هاي همين صفحست .يعني اسكين ركوردر خب اگر همون رنگي باشه بهتره، اما طرز قرار گرفتن دكمه ها يا شكلشون اگر عوض بشن زياد مهم نيست اما كل برنامه تو همون سايز و پيكسل بايد باشه ، در آخرم از اينكه با مشقله كاري زيادتون دارين اين زحمتم مي كشين واقعا ممنون و شرمنده هستم ايشالا بتونم به نوعي جبران كنم در تهييه اين پروژه تا حالا همه افرادي كه من رو كمك و راهنمايي كردن فعلا فقط شايد تنها تشكري كه تونستم ازشون بكنم تو يه قسمت از نرم افزار يعني بخش پديد آورندگان با كسب اجازشون اسم دوستان خوبم رو اووردم كه منتي نيست و نبوده و وظيفه بوده و ايشالا روزي زحمت ها نتيجه بخش باشه
پست 19 هم كه بهزاد كه از اول تا اينحا حامي من و اين پروژه بوده و تشكر ويژه هم اينجا و هم در نرم افزار ازش دارم و من هم فعلا دارم روي بقيه قسمتهاش كار ميكنم ، به جز اين برنامه ضبط مثلا چند تا برنامه ديگم تو نرم افزار هست كه اونها رو خودم نوشتم .برنامه هاي كوچيك و كاربردي البته بيشتر كد و اسكريپت نويسي داره نرم افزار mmb كه باهاش كار مي كنم و از VB خيلي يوزر فرندلي تر و ساده تره .
فعلا ...
دوستار همه دوستان .
احسان
MrJamshidy
31-10-2007, 06:01
آقا یک پیشنهاد:
من خودم قبلا با Mmb خیلی کار ها انجام دادم یعنی فراتر از اون چیزی که شما فکر می کنید نظر من اینه که Mmb بدرد ساخت نرم افزار های معمولی و حرفه ای نمی خوره شما سعی کن با همون Vb یاد بگیری
بابا مشقله کدومه فقط یک پروژه شبکه دارم می نویسم درسته دهنم صاف شده ولی زیاد هم روش وقت نمی زارم
قول نمیدم ولی سعی می کنم براتون تا 3شنبه این هفته ای که میاد درستش کنم در مورد اندازه و... شما خودت ردیفش کن من یک سری پیشفرض می زارم اگر خواستی عوضش کن من در کل دارم برات افکت گزاری می کنم
به امید روزی که... بای
ehsan6120
31-10-2007, 12:23
سلام مستر جمشيدي عزيز ، آره خوب 100 % Vb قويتر از MMB هست ..راستش ولي چون كلا هميشه از رياضي و توابعش بيشتر از مرگ ميترسم با VB آبم تو يه جوب نمي ره :) راستي در مورد كار من هم زياد عجله اي نيست چون دارم رو طراحي ها و غير كار مي كنم .. و در هر صورت هم ممنون كه داري سعي مي كني تا زودتر تمومش كني برام ، اگر تموم شد سورس بدون مشكل رو داشته باشم يعني موقع كامپيل ديگه گير نده اون بقيه جنگولك بازيا شو خودم ديگه رديف ميكنم . مرسي
ehsan6120
09-11-2007, 12:06
ســــلــــام :40:، حـــــا مـــــــيـــان اين بخش كجان ؟ خبري نيست ....................................... :19:
behzadshams
09-11-2007, 15:41
سلام احسان جان.... واقعاً شرمنده.............. من دارم ميرم سربازي.
انشالله كه آقاي جمشيدي كمك مي كنن. بهشون يه pm بزن.
ehsan6120
10-11-2007, 01:35
سلام بهزاد عزيز ، دشمنت شرمنده ! مرسي از اينكه از خودت خبر دادي و ايشالا كه سربازيت به سلامتي باشه و زود تموم بشه . از اينكه تو اين مدت و اين تاپيك باهات آشنا شدم و شركت داشتي ممنونم و خوشحالم ، اميد وارم هميشه موفق باشي. * دوستار همه دوستان خوب * احسان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.