ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایفون به ایران راه پیدا کرد

soshiance
20-10-2007, 20:27
سلام به همگی امروز صبح بعد از کلی انتظار ایفون اپل به ایران راه پیدا کرد .
این گوشی زیبا در 2 نوع 4 گیگ و 8 گیگ تولید شده است .
این گوشی فعلا مختص کشور امریکا تولید شده و با سیم کارت AT&T کار میکنه البته وقتی شما گوشی رو از امریکا خریداری میکنید این سیم کارت با هزینه ماهانه 60$ روی گوشی هست و گوشی قابلیت تعویض سیم رو نداره .من توسط یکی از اشنایان که به امریکا سفر کرده بود و قرار بود از این گوشی برای من وخودش بیاره این اطلاعات وبدست اوردم البته توسط نمایندگی فروش ایفون. و نمایندگی نیز علام کرده بود که تا 6 ماه اینده این گوشی برای بازار اروپا نیز عرضه خواهد شد .(البته از 6 ماه 2 ماه سپری شده).چندی پیش هم مطلع شدم که هکر های اسرائلی موفق به هک این گوشی شدن.
من امروز بازار رفتم و با چند مغازه ای که این گوشی رو داشتن صحبت کردم بعضی هاشون اصلان از هیچی خبر نداشتن میگفتن کار میکنه سفارش اسیاست و بعضی ها هم که میدونستن داستان چیه میپیچوندن .
قیمت اصلی این گوشی مدل 4 گیگ 499$ هست و مدل 8 گیگ 599$ که تو بازار همه جور قیمتی میتونید پیدا کنید .قیمت ها از 870000 تومان تا 950000 تومان هست جالب اینه که بعضی از فروشنده ها مدل 4 گیگی رو به قیمت 8 گیگ بقیه میفروشن من یه مغازه که رفتم قیمت کردم گفت قیمت چند داری منم پایین ترین قیمتی که تا اون موقه داشتم و گفتم و گفتم 900 گفت بهت میدم 870 چند دقیقه وایسادم یکی دیگه اومد قیمتو گفت 850 .هیچ قیمت مشخصی تو بازار نداره کدوم گوشی رو میشناسید که تو علائدین که به زور 5 یا 10 تومان تخفیف میدن یه دفعه 50 تومان کم کنن .
در اخر به یک جمع بندی بعد از صحبت با تمام فروشنده هایی که این گوشی رو داشتن رسیدم البته با بعضی هاشون هم که صمیمی شدم و از اطلاعات ناچیزم در اختیارشون گذاشتم خودشون گفتن که گوشی قاچاق وارد شده و کرک شده و قابل استفاده است.
دوستان عزیز طبق اخرین اطلاعیه شرکت اپل کسانی که از گوشی هک شده این شرکت استفاده میکنند به زودی با مشکلات جدی مواجه میشوند:
1- گوشی های هک شده قابلیت دریافت و نصب برنامه های جدید شرکت را نخواهند داشت
2- این گوشی ها بعد از اپدیت دیگر قابل استفاده نخواهند بود.
جالبت تر از همه یکی از فروشنده ها سیم کارت AT&T رو ورداشته بود روی یه گوشی دیگه گذاشته بود که گوشی و تست کنه و کاملا از داستان هم مطلع بود ولی مشتری و در جریان نمی ذاشتن .
خلاصه مطالب : کلیه گوشی های موجود در بازار قاچاق وارد شده و برای استفاده از اپراتور های فعال در ایران هک شده است که در اینده ممکنه با مشکلات بالا مواجه شوید.
ولی اگر تحمل ندارین میتونید این گوشی رو تهیه کنید ولی قید اپدیت یا نصب نرم افزار جدید و فعلا باید بزنید وهمه مسئولیتشم پای خودتونه.
موفق باشید.:8:

soshiance
20-10-2007, 20:28

این گوشی فعلا مختص کشور امریکا تولید شده و با سیم کارت AT&T کار میکنه البته وقتی شما گوشی رو از امریکا خریداری میکنید این سیم کارت با هزینه ماهانه 60$ روی گوشی هست و گوشی قابلیت تعویض سیم رو نداره .من توسط یکی از اشنایان که به امریکا سفر کرده بود و قرار بود از این گوشی برای من وخودش بیاره این اطلاعات وبدست اوردم البته توسط نمایندگی فروش ایفون. و نمایندگی نیز علام کرده بود که تا 6 ماه اینده این گوشی برای بازار اروپا نیز عرضه خواهد شد .(البته از 6 ماه 2 ماه سپری شده).چندی پیش هم مطلع شدم که هکر های اسرائلی موفق به هک این گوشی شدن.
من امروز بازار رفتم و با چند مغازه ای که این گوشی رو داشتن صحبت کردم بعضی هاشون اصلان از هیچی خبر نداشتن میگفتن کار میکنه سفارش اسیاست و بعضی ها هم که میدونستن داستان چیه میپیچوندن .
قیمت اصلی این گوشی مدل 4 گیگ 499$ هست و مدل 8 گیگ 599$ که تو بازار همه جور قیمتی میتونید پیدا کنید .قیمت ها از 870000 تومان تا 950000 تومان هست جالب اینه که بعضی از فروشنده ها مدل 4 گیگی رو به قیمت 8 گیگ بقیه میفروشن من یه مغازه که رفتم قیمت کردم گفت قیمت چند داری منم پایین ترین قیمتی که تا اون موقه داشتم و گفتم و گفتم 900 گفت بهت میدم 870 چند دقیقه وایسادم یکی دیگه اومد قیمتو گفت 850 .هیچ قیمت مشخصی تو بازار نداره کدوم گوشی رو میشناسید که تو علائدین که به زور 5 یا 10 تومان تخفیف میدن یه دفعه 50 تومان کم کنن .
در اخر به یک جمع بندی بعد از صحبت با تمام فروشنده هایی که این گوشی رو داشتن رسیدم البته با بعضی هاشون هم که صمیمی شدم و از اطلاعات ناچیزم در اختیارشون گذاشتم خودشون گفتن که گوشی قاچاق وارد شده و کرک شده و قابل استفاده است.
دوستان عزیز طبق اخرین اطلاعیه شرکت اپل کسانی که از گوشی هک شده این شرکت استفاده میکنند به زودی با مشکلات جدی مواجه میشوند:
جالبت تر از همه یکی از فروشنده ها سیم کارت AT&T رو ورداشته بود روی یه گوشی دیگه گذاشته بود که گوشی و تست کنه و کاملا از داستان هم مطلع بود ولی مشتری و در جریان نمی ذاشتن .
خلاصه مطالب : کلیه گوشی های موجود در بازار قاچاق وارد شده و برای استفاده از اپراتور های فعال در ایران هک شده است که در اینده ممکنه با مشکلات بالا مواجه شوید.
ولی اگر تحمل ندارین میتونید این گوشی رو تهیه کنید ولی قید اپدیت یا نصب نرم افزار جدید و فعلا باید بزنید وهمه مسئولیتشم پای خودتونه.

یه آدم خوب
20-10-2007, 20:49
جالب بود.
خیلی ارزونه .

pillx
20-10-2007, 20:58
فعلا نمی ارزه
در ضمن کجای 900.000 چوق ارزونه.
شما ماشالله خیلی مایه دارید هااا :دی

SAEED_BARCELONA
20-10-2007, 21:06
جالب بود.
خیلی ارزونه .
ارزونه؟ جای دیگه نگیا که بهت میخندن آخه چی داره که بخوای بابتش 900 تومن پول بریزی تو جوب

raana
21-10-2007, 13:10
امکانات خاصی نداره که ادم بخواد 900 تومن پیاده شه

ali racer
21-10-2007, 23:59

منم عصر این گوشی رو دیدم
ولی میگفتن که قانونی وارد شده !!!!

darvish1900
22-10-2007, 00:09
حالا چه فرقی میکنه مخابرات که رجیستر گوشی رو آزاد کرده

nima_949
22-10-2007, 17:40
آیفون تو ایران کار نمیکنه باور نکن دوست عزیز

shazdeh23
23-10-2007, 00:39
با این قیمت و مشکلات خریدش اصلا مقرون به صرفه نیست.

hamkar1981
23-10-2007, 09:52
ارزونه؟ جای دیگه نگیا که بهت میخندن آخه چی داره که بخوای بابتش 900 تومن پول بریزی تو جوب
آقا ولي چه كلاسي داره براي ....:40::40:

ali racer
23-10-2007, 11:21
آیفون تو ایران کار نمیکنه باور نکن دوست عزیز

من که دیدم کار میکرد
ولی این که بعد از اپ کردن از کار نیوفته مهمه !!!

M.etallic.A
23-10-2007, 14:31
بابا شما مگه خبرندارید. یه جوون 17 ساله فکر کنم انگلیسی این گوشی رو هک کرد. طوریکه دیگه محدود به اپراتور at&t نیست.و کلی هم بهش جایزه دادن.

ali racer
23-10-2007, 18:59

نظر شما چیه ؟؟
راستی منبع این حرفتون چیه ؟؟

ali racer
24-10-2007, 00:19
حالا چه فرقی میکنه مخابرات که رجیستر گوشی رو آزاد کرده

بحث بر سره
اینه که گوشی قانونا باید با سیم کارت
a & at
کار کنه نه اوپراتورهای دیگه!!!

nima_949
24-10-2007, 02:53
علی عزیز درست میگن این گوشی قابلیت فعال شدن در ایران رو نداره
والسلام
موفق باشید

NINTENDO_DS
24-10-2007, 16:17
midoonam midoonam ke nabayad penglish type kard
vali sorry
vala man az dubai iphone 8 gig ro 650 dollar kharidam
hamechish alie va khoob ham kar mikone tanha moshkelam ine ke nemidoonam chejoori be pc connect mishe?

soshiance
25-10-2007, 19:35
سلام
دوستان عزیز احتمال این که این گوشی در ایران کار کنه خیلی زیاده چون به احتمال 90 درصد گوشی هک شده و قابل استفاده با سایر اپراتور ها می باشد فقط طبق اطلاعیه شرکت اپل کسانی که در حال حاظر از این گوشی به صورت هک شده استفاده میکنند از نرم افزار های جدید نمی توانند استفاده کنند و بعد از اپدیت گوشی قابل استفاده نخواهد بود.

نکته : در امریکا مثل ایران یا فرانسه و... نیست که یک سیم کارت بخرین و روی هر گوشی که خواستین بزارین.

p 3 0 world
26-10-2007, 15:41
به نظر من كه واقعا گوشيه بي خوديه

p 3 0 world
26-10-2007, 15:43
مي گن ژاپني ها يك ضرب المثل دارن مي گن اگه 100 دلار پول داري 99 دلارش را تبليغ كن با بغيش كار كن(اگه اشتباه نكرده باشم )اپل هم به ايم ضرب المثل عمل كرده

soshiance
27-10-2007, 15:42
با تشکر از صحبت های تمامی دوستان

تحقیقات اخیر شرکت تحقیقاتی امریکایی CWR نشان داده است که آیفون در میان سایر گوشی ها همچنان

پیشتاز است و در عرض 3 ماه توانست تأثیر عمده ای بر صنعت گوشی تلفن همراه بگذارد.

بر اساس این تحقیقات سهام شرکت Apple در بازار گوشی تلفن همراه به 2 درصد یعنی 2

برابر رسیده است. این در حالیست که سهام شرکت موتورولا، به عنوان یکی از بزرگترین تولید

کنندگان تلفن همراه همچنان 30 درصد بوده و در طول یک سال اخیر با یک درصد کاهش به

کمترین میزان خود رسیده است. اما مهمترین نتیجه ی این پژوهش میزان رضایت مندی

مشتریان از آیفون است که نشان می دهد 82 درصد از کاربران این گوشی از خرید آن بسیار

راضی هستند. در مقابل موتورولا و سونی اریکسون به ترتیب تنها رضایت 33 درصد و 31 درصد

از مشتریان خود را جلب کرده اند. همچنین طبق آمار 16 درصد از شرکت کنندگان در این نظر

سنجی اعلام کرده اند که در شش ماه آینده حتماً یک گوشی آیفون خریداری خواهندکرد که

این امر شرکت Apple را در صدر تولید کنندگان گوشی قرار خواهد داد. مدیران شرکت CWR

اعلام کرده اند که آیفون در آینده نیز قدرت خود رادر میان مشتریان حفظ خواهد کرد و این

نشان می دهد که چگونه یک محصول جدید می تواند صنعت را متحول سازد.

شرکت Apple مجوز اجرای برنامه های نرم افزاری شرکت های دیگر را بر روی گوشی آیفون

صادر کرد. بر خلاف تصمیم قبلی مدیران این شرکت مبنی بر کنترل نصب نرم افزارهای مختلف

بر روی گوشی های آیفون، اکنون قرار بر این شده است که یک کیت توسعه ی نرم افزاری

تولید شود که از طریق آن شرکت های دیگری غیر از آیفون بتوانند نرم افزارهای مخصوص آیفون

و ipod تولید کنند. شرکت Coders تعداد زیادی برنامه برای آیفون تولید کرده که پیش از این بر

روی جستجوگر Safari عمل می کرد زیرا Apple اجازه اجرای مستقیم هیچ برنامه ای را نداده

بود. اجرای این پروژه تا فوریه سال 2008 طول خواهد کشید زیرا متخصصان در تلاشند که

کاربران آیفون را از ویروس ها، نرم افزارهای معیوب و تهاجمات نرم افزاری مصون دارد، چرا که

ویروس های موبایل می توانند به آرامی از یک تلفن همراه به دیگری رفته و در کل شبکه ی

تلفن های همراه پراکنده شوند.

منبع خبر :GSM
یکی از دوستان من هم که تو امریکا باهاش کار کرده بود میگفت فوق العاده هست.
با توجه به رضایت مشتریانی که از این گوشی استفاده کردن و سهام شرکت اپل که در بازار گوشی به 2 برابر رسیده و اقدامات شرکت اپل در بهبود نرم افزار به نظر میاد گوشی خوبی باشه.
موفق باشید.

soshiance
27-10-2007, 16:23
این که گوشی بعد از اپدیت از کار میفته منبع خبر خود شرکت اپل هست میتونید از سایتش مطاله کنید در ضمن گروه خبری gsm نیز این خبرو اعلام کرده بود.
در مورد قاچاق هم اول اینکه خود شرکت اپل اعلام کرده بود که تا 6 ماه اینده این گوشی رو برای اروپا تولید خواهد کرد.و الان شاهد این هستیم که این گوشی 2 ماه بعد ار حرف شرکت اپل در ایران هشت (اطفا تاپیک و کامل بخونید.)
دوم خود فروشنده های اعلائدین بیشترشون میگفتن که قاچاق وارد شده .
حتی یکی از فروشنده ها 100 هزار تومان ارزونتر یکی از ایفون ها رو میداد چون یک نقطه بالاش افتاده بود و میگفت تو بار این جوری شده چون گوشی تو جعبه نبوده و هر کدوم از گوشی ها جدا و جعبه ها جدا اومدن.

soshiance
27-10-2007, 16:27
گوشی اپل نیز توسط یک جوانمرد در دمای 20- نیز تست شد و به خوبی این گوشی در این دما نیز کار میکنه

soshiance
27-10-2007, 16:30
با سلام به مدیران محترم سایت لطفا دو تاپیک (ایفون به ایران راه پیدا کرد ) را یکی کنید موقعه اپلود سایت کامل بالا نیومد و احتمالا من دو باره فرستادم .
ممنون از همکاری و زحمتتون.

alex_pk
27-10-2007, 16:51
سلام

دو تاپیک ادغام شدند.

soshiance
27-10-2007, 17:46
با تشکر از اقای alex_pk که زحمت این کارو کشیدن.

marco250
28-10-2007, 20:44
امروز تو پایتخت این گوشی رو 555.000 تومان می فروختند.

soshiance
29-10-2007, 21:04
چند گیگشو ؟

soshiance
05-11-2007, 17:01
سلام تو بازار اعلائدین ایفون 8 گیگ شده 570 تا 600 هزار تومان و
اخرین قیمت شرکت اپل برای ایفون 399 دلار هست .
یعنی تو ایران این گوشی 2 برابر قیمت داره فروش میره البته از این هم نگذریم که قیمت قبل این گوشی 599 دلار بود

M.etallic.A
05-11-2007, 21:20
700 تومان قیمت گرفتم. واقعا گوشی شیکیه..

RezaTayebiJ
10-11-2007, 23:46
عزیز نسخه آپدیت شده آیفون تو ایران کار نمیکنه. شما چجوری دیدی ؟

عزیز من همین پریشب iphone نم رو آپدیت کردم. اینم مدرکش!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه دقت کنی می بینی گوشی ۱.۱.۱ هست. ضمنا آپدیت جدید آی فون هم که هنوز بطور رسمی نیومده هک شده و خیلی خیلی ساده می شه بهش آپدیت کرد... الان اکثر آی فون هایی که در ایران به فروش می رسن آپدیت شده هستن....
نمی دونم این اخبار غلط رو چه کسی به شما می رسونه. دوستان آی فون هم بلوتوث داره ، هم هندسفری داره ، هم آپدیت می شه ، ۵۵۰ هزار تومنه تو ایران نه یک میلیون تومن و .... من قبل از خرید آی فونم گوشی های مختلفی رو تست کردم. از N95 گرفته تا انواع Pocket PC ها. رابط کاربری و سیستم عامل هیچکدوم به گرد پای آی فون هم نمی رسید. فکر کنم اگه یه نگاهی به فروش سه ماه اخیر گوشی ها و عکس العمل مشتری ها تو آمریکا بندازین این مسئله بیشتر براتون مشخص بشه.

آخ جای اشتباه فرستادم!
چجوری می شه پیغام رو پاک کرد؟!

Soroushi - d900i
11-11-2007, 09:43
agha reza shoma ke iphone ro update kardi begu in harfayi ke bagheye mizanan doroste ya na?bad az update ghabele estefade hast?ye soal?hameye iphone hayi ke tu irane ---- shode hast?rabete pc iphone che juriye?akhe yeki migoft nemidune chejuri bayad be pc vaslesh kone.ba tashakor.

RezaTayebiJ
11-11-2007, 23:43
نسخه ی آپدیت شده ی آیفون هیچ مشکلی نداره. هرچند که با استفاده از روش هکرها (خیلی سادس) این کار باید صورت بگیره.
iphone با pc هیچ مشکلی نداره و تنها شما باید همانند ipod ، برنامه ی itunes رو بر روی سیستمتون نصب کنید.

چند تا از فروشنده های آی فون از دوستانم هستن. متاسفانه برای بالا بردن قیمت ها در بازار گاهی اوقات دست به شایعه پراکنی می زنن.

Sina.G
13-11-2007, 03:13
به نظر شما iPhone بخرم یا N95 8GB ؟؟

M.etallic.A
13-11-2007, 13:25
n95 8gig به نظر من تو ایران بهتره... از امکاناتش بیشتر میتونی استفاده کنی.

SAEED_BARCELONA
13-11-2007, 13:49
n95 8gb بهتره

RezaTayebiJ
13-11-2007, 15:06

من هم برای خرید گوشیه بین این دوتا شک داشتم که بعد از کار کردن با n95 رفیقم و آی فون پسر عمم ، آی فون رو انتخاب کردم. N95 مثل بقیه ی گوشیاش فقط یه مقداری کامل تر و مجهز تره. اما آی فون یه وسیله ی کاملا نو هست که با دید آینده نگرانه ساخته شده. N95 خیلی زود قدیمی خواهد شد و جاش رو به مدل های جدید تر خواهد داد. آی فون بدلیل دید نرم افزاریه شرکت اپل به موبایل روز به روز مجهز تر و کامل تر خواهد شد.

این ها هم دلایل اثبات حرفم:
۱. نیویورک تایمز آی فون رو بعنوان بهترین ابداع سال ۲۰۰۷ انتخاب کرد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

۲. تقریبا تمامی نقدهای نوشته شده بر آی فون ستایش انگیز بوده (جه در آمریکا و چه در آلمان که به تازگی گوشی اونجا بطور رسمی معرفی شده) و بسیاری از مجلات و روزنامه ها از ۵ نمره ، نمره ی ۵ رو به این گوشی دادن. همگی متفق القول معتقدا نکات مثبت آی فون آنقدر خوب هستن که ضعف هاش رو می پوشونن . هنوز هم این نقدهای ستایش انگیز ادامه دارن. شاید جالب ترین نمونش والت ماسبرگ باشه که بنوعی یکی از سخت گیرترین منتقدهای شناخته شده در دنیاست. او گقته : آی فون تنها وسیله ای بود که در ۱۷ سال اخیر برایم جذاب بوده!
این هم تعدادی از نقدها:

و ... .

۳. اپل پانصد هزار آی فون! در ۲۴ ساعت اول (تنها در آمریکا) فروخت. بعد از ماهها این گوشی همچنان با اختلاف زیاد پرفروشترین گوشی در آمریکاست. روز های اول فروش در آلمان هم برای شرکت t_mobile رویایی بود.

۴. سایت های بسیار زیادی آی فون و N95 رو با هم مقایسه کردن. من همه ی اونها رو (قبل از انتخاب گوشی برای خودم) خوندم و به غیر از یکی در بقیه ، همگی آی فون رو بعنوان گوشیه برتر انتخاب کرده بودن.

۵. اگه چند روز از آی فون بعنوان گوشیت استفاده کنی ، خواهی دید جرا بعنوان بهترین ابداع سال شناخته شده و اینقدر طرفدار پیدا کرد.

۶. اکثر دوستان در اینجا آشنایی درستی نسبت به آی فون ندارن و گاهی اوقات حرف های عجیب و غریبی می زنن.
یکی می گفت آی فون تو ایران آپدیت نمی شه. جلل الخالق!
یکی دیگه می گفت آی فون جاوا نداره!!! آخه آدم عاقل پس این آپشن های مریوط به Java که تو settings آی فون هست مال چین؟! پس این همه نرم افزار (قانونی) که با جاوا اسکریپت برای آی فون نوشتن چجوری اجرا می شن!
و کلی حرف های عجیب دیگه.

من قبلا نوکیا باز بودم اساسی. اما آی فون یه دنیای دیگس! آی فون یعنی لذت بردن از گوشیه موبایل... آی فون یعنی :11: !

RezaTayebiJ
13-11-2007, 15:08
n95 8gig به نظر من تو ایران بهتره... از امکاناتش بیشتر میتونی استفاده کنی.

خب از کدوم امکان آی فون تو ایران نمی تونه استفاده کنه؟

RezaTayebiJ
13-11-2007, 15:09
n95 8gb بهتره

من با هر دوتا کار کردم می گم آی فون بهتره :31:

Highbury
13-11-2007, 15:38
1-رضا خان یعنی میشه در آینده ی نزدیک یعنی تاچند ماه دیگه بلوتوث توی ایفون کار کنه؟منظورم اینه که بشه تبادل اطلاعات کرد؟
2-الان توی کل تهران میتونی با وای فای کارکنی؟
3صداش توی اسپیکر و هدفون با گوشیهایی که کار کردی مقایسه کن
4میشه عکسی از هندسفری اش رو نشون بدی
5هنگ منگ میکنه؟
6چه برنامه هایی برای آی فون تا حالا ساخته شده؟
7چطوری اس ام اس میدی؟اس ام اس نوشتن راحته؟
8فیلم ها رو با کیفیت نشون میده یا شطرنجی؟
9در ضمن توی بعضی ریویوها گفتن که شارژش خوب نیست و بعضی ها هم میگن که خوب آنتن نمیده میشه یه کم توضیح بدی
10 کابل اتصاب به تی وی داره ؟
11-از این سوکتهای 3.5 میلمیتری ها هم داره؟
12-کجا آپدیتش میکنی ؟

RezaTayebiJ
13-11-2007, 16:40
1-رضا خان یعنی میشه در آینده ی نزدیک یعنی تاچند ماه دیگه بلوتوث توی ایفون کار کنه؟منظورم اینه که بشه تبادل اطلاعات کرد؟
2-الان توی کل تهران میتونی با وای فای کارکنی؟
3صداش توی اسپیکر و هدفون با گوشیهایی که کار کردی مقایسه کن
4میشه عکسی از هندسفری اش رو نشون بدی
5هنگ منگ میکنه؟
6چه برنامه هایی برای آی فون تا حالا ساخته شده؟
7چطوری اس ام اس میدی؟اس ام اس نوشتن راحته؟
8فیلم ها رو با کیفیت نشون میده یا شطرنجی؟
9در ضمن توی بعضی ریویوها گفتن که شارژش خوب نیست و بعضی ها هم میگن که خوب آنتن نمیده میشه یه کم توضیح بدی
10 کابل اتصاب به تی وی داره ؟
11-از این سوکتهای 3.5 میلمیتری ها هم داره؟
12-کجا آپدیتش میکنی ؟

۱. بله هکرها قولش دادن. این مدت داشتن رو MMS ، پیغام تصویری کار می کردن که به نتیجه رسیدن و نرم افزارش هم اومد.
۲. خیر! تنها در بعضی شرکت ها و مجتمع ها (مثل پایتخت) می شه از وای فای استفاده کرد. خوشبختانه من کامپوترهام ارتباط بی سیم دارن. به همین خاطر به راحتی از wifi استفاده می کنم. ضمنا یه ISP هم نزدیک خونه هست که وای فای آی فون شناسایی ش می کنه و بعد از اجازه گرفتن از شرکت (آی پی ازشون گرفتم) تو چند کیلومتری اطراف خونه همیشه به اینترنت وصلم :31: .
۳. صدای اسپیکر هنگام مکالمه خیلی خوبه اما هنگام پخش موسیقی و فیلم عالی نیست. اما صدای هدفونش عالیه عین آی پاد و از بقیه ی گوشی ها خیلی بهتره.
۴.چشم.
۵.مگه ویندوز موبایله که هنگ کنه؟! از هنگ منگ تو آی فون خبری نیست (البته اگه درست هک نشده باشه ممکنه پیش بیاد).
۶. بیش از ۱۰۰ برنامه و بازی قانونی (زیاد خوب نیستن اینا) و صدها برنامه و بازی توسط هکرها (عالین!) براش اومده که نصبشون خیلی سادس . از MMS گرفته تا برنامه های ادیت فایل های آفیس ، ساخت زنگ از روی MP3 ، بازی های سه بعدی ، برنامه ی ادیت ویدیو و عکس و ... .
۷. آره ، راحته. یکی دو روز طول می کشه تا عادت کنی اما بعدش خوبه.
۸. کیفیت ویدیوش عالیه. بهترین کیفیت پخش ویدیو بین تمامی گوشی ها.
۹. شارژش معمولیه. من هفته ای سه بار شارژش می کنم. آنتن دهیش تو ایران (مخابرات و ایرانسل) عالیه.
۱۰. خیر!
۱۱. ؟
۱۲. نرم افزارهای آپدیتش تو اینترنت ریخته. بعضی از کامپیوتری ها هم پول می گیرن و آپدیتش می کنن هرچند که اگه خود آدم این کار رو بکنه براش خیلی به صرفه تره(چون کار ساده ایه).

به نقد راجب آی فون نوشتم امیدوارم بدردت بخوره. ضمنا آخر این نقد یه لینک دادم که یه ویدیو هست مربوط به آی فون . اگه تونستی دانلودش کن. باور کن ارزشش رو داره.

Highbury
13-11-2007, 22:18
۱. بله هکرها قولش دادن. این مدت داشتن رو MMS ، پیغام تصویری کار می کردن که به نتیجه رسیدن و نرم افزارش هم اومد.
۲. خیر! تنها در بعضی شرکت ها و مجتمع ها (مثل پایتخت) می شه از وای فای استفاده کرد. خوشبختانه من کامپوترهام ارتباط بی سیم دارن. به همین خاطر به راحتی از wifi استفاده می کنم. ضمنا یه ISP هم نزدیک خونه هست که وای فای آی فون شناسایی ش می کنه و بعد از اجازه گرفتن از شرکت (آی پی ازشون گرفتم) تو چند کیلومتری اطراف خونه همیشه به اینترنت وصلم :31: .
۳. صدای اسپیکر هنگام مکالمه خیلی خوبه اما هنگام پخش موسیقی و فیلم عالی نیست. اما صدای هدفونش عالیه عین آی پاد و از بقیه ی گوشی ها خیلی بهتره.
۴.چشم.
۵.مگه ویندوز موبایله که هنگ کنه؟! از هنگ منگ تو آی فون خبری نیست (البته اگه درست هک نشده باشه ممکنه پیش بیاد).
۶. بیش از ۱۰۰ برنامه و بازی قانونی (زیاد خوب نیستن اینا) و صدها برنامه و بازی توسط هکرها (عالین!) براش اومده که نصبشون خیلی سادس . از MMS گرفته تا برنامه های ادیت فایل های آفیس ، ساخت زنگ از روی MP3 ، بازی های سه بعدی ، برنامه ی ادیت ویدیو و عکس و ... .
۷. آره ، راحته. یکی دو روز طول می کشه تا عادت کنی اما بعدش خوبه.
۸. کیفیت ویدیوش عالیه. بهترین کیفیت پخش ویدیو بین تمامی گوشی ها.
۹. شارژش معمولیه. من هفته ای سه بار شارژش می کنم. آنتن دهیش تو ایران (مخابرات و ایرانسل) عالیه.
۱۰. خیر!
۱۱. ؟
۱۲. نرم افزارهای آپدیتش تو اینترنت ریخته. بعضی از کامپیوتری ها هم پول می گیرن و آپدیتش می کنن هرچند که اگه خود آدم این کار رو بکنه براش خیلی به صرفه تره(چون کار ساده ایه).

به نقد راجب آی فون نوشتم امیدوارم بدردت بخوره. ضمنا آخر این نقد یه لینک دادم که یه ویدیو هست مربوط به آی فون . اگه تونستی دانلودش کن. باور کن ارزشش رو داره.
دوست عزیز اون مواردی که با رنگ قرمز نشان دادم میشه بیشتر توضیح بدی
شما با دبلوی 950 که صفحه کلید مجازی داره یا پی990 کارکردید؟ اس ام اس نوشتن با کدومهاشون راحت تره؟
دیگه هر چی خودت میدونی بگو

Highbury
14-11-2007, 00:02
یه سوال دیگه هم دارم آیا رادیو هم داره؟

RezaTayebiJ
14-11-2007, 00:08
دوست عزیز اون مواردی که با رنگ قرمز نشان دادم میشه بیشتر توضیح بدی
شما با دبلوی 950 که صفحه کلید مجازی داره یا پی990 کارکردید؟ اس ام اس نوشتن با کدومهاشون راحت تره؟
دیگه هر چی خودت میدونی بگو

من دو تا لپ تاپ اپل دارم که هردوتاشون airpot (برای ارتباط بی سیم) دارن و خیلی راحت با آی فون (یا هر موبایل دیگه ای که وای فای داشته باشه) ارتباط برقرار می کنن.
کیفیت صدای اسپیکرش خوب هست اما بنظرم N95 در این یه مورد بهتره. اما صدای هدفونش وقعا عالیه.
نوع کیبورد کجازیه آی فون با کیبورد مجازیه گوشی هایی که نام بردی کاملا متفاوت و صد البته خیلی ساده تره. هنگامیکه می خوای اس ام اس بنویسی یه صفحه کلید مجازی رویت می شه که تایپ باهاش سریع و سادس.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

RezaTayebiJ
14-11-2007, 00:09
یه سوال دیگه هم دارم آیا رادیو هم داره؟

متاسفانه خیر!
تنها وقتی که به اینترنت وصل باشی می تونی از طریق یکی از نرم افزارهای آی فون بنام آی تونز به شبکه های رادیویی جهان (من جمله ایران) وصل بشی.

Highbury
14-11-2007, 00:20
نه بابا داره خوشم میاد رضا توی آینده ی نزدیک فیلمبرداریش درست میشه ؟
توی این شهر قم فکر نکنم وای فای باشه اگه باشه که خیلی خبوه
قیمتش چنده الان 4گیگ و 8 گیگ البته من احتمالا دم عید نوروز میخرم الان دارم پول جمع میکنم

RezaTayebiJ
14-11-2007, 00:41
خب ، خدا رو شکر تمام مسائل حل شد و دیگه نیازی به جر و بحث راجب اینکه آی فون نمی تونه ویدیو ضبط کنه و این جور حرف ها نیست. :12:

همین چند ساعت پیش یکی از سخنگویان شرکت اپل اعلام کرد که تمامی امکاناتی که در حال حاضر در آی فون موجود نیستن (من جمله ضبط ویدیو و افزایش کارایی بلوتوث) همگی رو بصورت آپدیت نرم افزاری می توان به گوشی اضافه کرد و اپل به زودی آپدیت های جدیدی رو برای آی فون ارائه خواهد کرد. :31:

این هم لینک نصف و نیمه ی خبر:

RezaTayebiJ
14-11-2007, 00:47
نه بابا داره خوشم میاد رضا توی آینده ی نزدیک فیلمبرداریش درست میشه ؟
توی این شهر قم فکر نکنم وای فای باشه اگه باشه که خیلی خبوه
قیمتش چنده الان 4گیگ و 8 گیگ البته من احتمالا دم عید نوروز میخرم الان دارم پول جمع میکنم

قضیه ی فیلمبرداریش که همین چند ساعت پیش حل شد!! :31:
از اوضاع وای فای تو قم خبر ندارم اما تا اونجایی که اطلاع دارم Gprs اونجا خوب جواب می ده (خوشبختانه آی فون استاد استفاده از حداکثر سرعت ممکن اینترنته) .
در حال حاضر تنها مدل ۸ گیگش تولید می شه (اپل تولید ۴ گیگ رو متوقف کرد چون مشتری نداشت و همه ۸ گیگ می خریدن) که قیمتش بین ۵۵۰ تا ۵۸۰ هزار تومن تو تهرانه.

Highbury
14-11-2007, 09:46
رضا میشه با همین کامپیوتر های معمولی ارتباط بی سیم برقرار کرد؟ چطوری اگه بشه؟ سرعتش چطوره؟

Highbury
14-11-2007, 09:47
راستی عکس از هندسفری اش رو دیدم البت هنوز مطمئن نیستم.
این هندسفری ها به درد نیخوره که هندسفری فقط سری دبلیو سونی اریکسون .راحت توی گوش میره و اذیت هم نمیکنه مال آی فون که معمولی هستش از اون بزرگا هستش که از گوش میفته و بعد از نیم ساعت گوش درد میگیری.

soshiance
14-11-2007, 12:30
سلام یه سئوال داشتم ایفون که مال شرکت اپل هست به کامپیوتر های Ibm وصل میشه یعنی اگر کامپیوترت اپل نباشه میتونی به کامپیوتر خودت وصلش کنی.

دوست عزیز اگر امکان داره توضیح کاملی از اپدیتش بزاری ممنون میشم.اگر هم همراه با تصویر باشه که عالیه

soshiance
14-11-2007, 12:34
دوست عزیز ما که نقدت و ندیدیم. اگر بزاری ممنون میشم

M.etallic.A
14-11-2007, 13:36
N95 مثل بقیه ی گوشیاش فقط یه مقداری کامل تر و مجهز تره. اما آی فون یه وسیله ی کاملا نو هست که با دید آینده نگرانه ساخته شده. N95 خیلی زود قدیمی خواهد شد و جاش رو به مدل های جدید تر خواهد داد. آی فون بدلیل دید نرم افزاریه شرکت اپل به موبایل روز به روز مجهز تر و کامل تر خواهد شد.

اولا که فقط یه مقدار نه... مقدار زیادی مجهزتره.... دوم از اینکه معیار شما از خرید گوشی جدید بودن اونه ؟ نه دوست من واسه کسی که گوشی رو برای استفاده میخره مهم نیست که گوشی جدید باشه یا قدیمی. شاید یکی به تناسب نیاز و توان مالیش 6600 براش بهترین گوشی باشه. دلیل نمیشه. در ضمن شما مثل اینکه خیلی به نرم افزار اعتقاد داری. من جمله اضافه کردن پروفایل سند فایل به بلوتوث از طریق نرم افزار ( که به نظر من هر جا بگی میخندن ) چون غیر ممکنه.

۴. سایت های بسیار زیادی آی فون و N95 رو با هم مقایسه کردن. من همه ی اونها رو (قبل از انتخاب گوشی برای خودم) خوندم و به غیر از یکی در بقیه ، همگی آی فون رو بعنوان گوشیه برتر انتخاب کرده بودن.

آره عزیز من. برای یه کاربری که تو امریکاست. اپراتورهای پیشرفته و نسل سوم مثل نقل نبات هستن. جایی که برای استفاده از gprs ماهیانه فقط 5 دلار میدی و با بالاترین سرعت از gprs استفاده میکنی ( نه مثل ایران که کیلوبایت به کیلوبایت ازت پول میگیرن ) همه نقاط مثبت آیفون به چیزهایی خلاصه میشه که تو ایران پشیزی ارزش نداره. مثل مرورگر safari و امکانات اینترنتی پیشرفته...

در ضمن این دو تا اصلا نباید با هم مقایسه بشن. چون دو تا وسیله متفاوت هستن. نظر من اینه تو ایران n95 8gig به مراتب بهتر از آیفونه... شما واسه خرید آیفون پول امکاناتی رو میدی که حالا حالاها نمیتونی ازشون استفاده کنی و اون موقع هم که بخواد این سیستم ها تو ایران راه بیفته آیفون که سهله خود آدم از رده خارج میشه.

اکثر دوستان در اینجا آشنایی درستی نسبت به آی فون ندارن و گاهی اوقات حرف های عجیب و غریبی می زنن.
یکی می گفت آی فون تو ایران آپدیت نمی شه. جلل الخالق!

ای بابا.... بی خیال...

شما که این همه review از آیفون مطالعه کردی. یه سری هم به سایت رسمی اپل میزدی تا بفهمی آیفون هک شده رو میشه آپدیت کرد یا نه. آیفون شما که هک نشده نیست. چون اگه هک نشده بود تو شبکه ارتباطات سیار و ایرانسل کار نمیکرد. ربطی به ایران نداره عزیز من. شما آیفون هک شده رو ببر تو امریکا هم سعی کن آپدیتش کنی.ببینم میتونی.

یکی دیگه می گفت آی فون جاوا نداره!!! آخه آدم عاقل پس این آپشن های مریوط به Java که تو settings آی فون هست مال چین؟! پس این همه نرم افزار (قانونی) که با جاوا اسکریپت برای آی فون نوشتن چجوری اجرا می شن!
و کلی حرف های عجیب دیگه

آیفون جاوا نداره... این features های آیفون :

- Google Maps
- Widgets support
- iPod audio/video player
- PIM including calendar, to-do list
- TV output (firmware 1.1.1)
- Photo browser/editor
- Voice memo
- Integrated handsfree

چیزی به نام Java MIDP 2.0 میبینی ؟

آقا من دیگه با تو بحث نمیکنم. آخه عزیز من جاوا اسکریپت چه ربطی به این جاوا داره. ای خدا حیف اون گوشی که دست توئه....

M.etallic.A
14-11-2007, 13:37
خب از کدوم امکان آی فون تو ایران نمی تونه استفاده کنه؟

شما بگو از کدوم امکانات آیفون تو ایران استفاده میکنی ؟

M.etallic.A
14-11-2007, 13:54
خب ، خدا رو شکر تمام مسائل حل شد و دیگه نیازی به جر و بحث راجب اینکه آی فون نمی تونه فایل از طریق بلوتوث بفرسته و این جور حرف ها نیست. :12:

همین چند ساعت پیش یکی از سخنگویان شرکت اپل اعلام کرد که تمامی امکاناتی که در حال حاضر در آی فون موجود نیستن (من جمله فرستادن فایل از طریق بلوتوث و ضبط ویدیو) همگی رو بصورت آپدیت نرم افزاری می توان به گوشی اضافه کرد و اپل به زودی آپدیت های جدیدی رو برای آی فون ارائه خواهد کرد. :31:
دیدید آقای متالیکا، بنده که خدمتون عرض کرده بودم سخت افزار آی فون کامل و انعطاف پذیره. :10:

این هم لینک نصف و نیمه ی خبر:

راستش من کل خبر رو خوندم.

like the ability to record video via the included digital camera and greater Bluetooth support beyond voice functionality.

چیزی در مورد فایل ترانسفر نمیبینم.

M.etallic.A
14-11-2007, 13:59
General Network GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2007, January
Status Available
Size Dimensions 115 x 61 x 11.6 mm
Weight 135 g
Display Type Touchscreen, 16M colors
Size 320 x 480 pixels, 3.5 inches
- Multi-touch input method
- Accelerometer sensor for auto-rotate
- Proximity sensor for auto turn-off
Ringtones Type Polyphonic, MP3
Customization
Vibration Yes
- 3.5 mm headset jack
Memory Phonebook Advanced, Photocall
Call records Yes
Card slot No
- 4/8 GB shared memory
Data GPRS Yes
HSCSD No
EDGE Yes
3G No
WLAN Wi-Fi 802.11b/g
Bluetooth Yes, v2.0, headset support only
Infrared port No
USB Yes, v2.0
Features OS Mac OS X v10.4.8
Messaging SMS, Email
Browser HTML (Safari)
Games No
Colors Black
Camera 2 MP, 1600x1200 pixels
- Google Maps
- Widgets support
- Photo browser/editor
- Voice memo
- Integrated handsfree
Battery Standard battery, Li-Ion
Stand-by Up to 250 h
Talk time Up to 8 h

M.etallic.A
14-11-2007, 14:01
و این هم از سایت gsmarena در مورد بلوتوث آیفون بخونید بد نیست :

The Bluetooth functionality doesn't include the A2DP profile for listening music on stereo headphones and, what is more, it can only be used to connect to a wireless headset. That's odd! It means that you cannot, by any means, exchange data with other Bluetooth enabled devices. This is a decision beyond our understanding, given the huge popularity of Bluetooth file transferring nowadays. Maybe Apple are trying to tell the world something and we're sure they have serious reasons for such a decision, but we would like to know what they are.

RezaTayebiJ
14-11-2007, 16:12
اولا که فقط یه مقدار نه... مقدار زیادی مجهزتره.... دوم از اینکه معیار شما از خرید گوشی جدید بودن اونه ؟ نه دوست من واسه کسی که گوشی رو برای استفاده میخره مهم نیست که گوشی جدید باشه یا قدیمی. شاید یکی به تناسب نیاز و توان مالیش 6600 براش بهترین گوشی باشه. دلیل نمیشه. در ضمن شما مثل اینکه خیلی به نرم افزار اعتقاد داری. من جمله اضافه کردن پروفایل سند فایل به بلوتوث از طریق نرم افزار ( که به نظر من هر جا بگی میخندن ) چون غیر ممکنه.

.

آره عزیز من. برای یه کاربری که تو امریکاست. اپراتورهای پیشرفته و نسل سوم مثل نقل نبات هستن. جایی که برای استفاده از gprs ماهیانه فقط 5 دلار میدی و با بالاترین سرعت از gprs استفاده میکنی ( نه مثل ایران که کیلوبایت به کیلوبایت ازت پول میگیرن ) همه نقاط مثبت آیفون به چیزهایی خلاصه میشه که تو ایران پشیزی ارزش نداره. مثل مرورگر safari و امکانات اینترنتی پیشرفته...

در ضمن این دو تا اصلا نباید با هم مقایسه بشن. چون دو تا وسیله متفاوت هستن. نظر من اینه تو ایران n95 8gig به مراتب بهتر از آیفونه... شما واسه خرید آیفون پول امکاناتی رو میدی که حالا حالاها نمیتونی ازشون استفاده کنی و اون موقع هم که بخواد این سیستم ها تو ایران راه بیفته آیفون که سهله خود آدم از رده خارج میشه.

ای بابا.... بی خیال...

شما که این همه review از آیفون مطالعه کردی. یه سری هم به سایت رسمی اپل میزدی تا بفهمی آیفون هک شده رو میشه آپدیت کرد یا نه. آیفون شما که هک نشده نیست. چون اگه هک نشده بود تو شبکه ارتباطات سیار و ایرانسل کار نمیکرد. ربطی به ایران نداره عزیز من. شما آیفون هک شده رو ببر تو امریکا هم سعی کن آپدیتش کنی.ببینم میتونی.

آیفون جاوا نداره... این features های آیفون :

- Google Maps
- Widgets support
- Photo browser/editor
- Voice memo
- Integrated handsfree

چیزی به نام Java MIDP 2.0 میبینی ؟

آقا من دیگه با تو بحث نمیکنم. آخه عزیز من جاوا اسکریپت چه ربطی به این جاوا داره. ای خدا حیف اون گوشی که دست توئه....

۱. بله من به نرم افزار خیلی اعتقاد دارم. چون از طریق همین نرم افزار بود که هکرها امکان MMS رو به آی فون اضافه کردن... کسی که توان مالی خرید N95 رو داره قطعا توان خرید آی فون رو هم داره.... من نظر شخصیه خودم رو گفتم... اضافه کردن پروفایل سند به بلوتوث از طریق نرم افزار خنده داره؟ پس چرا هیچکس به هکرهای آی فون که بنظر شما خلع وضع تشریف دارن نمی خنده.

۲. تمام امکانات اینترنت آی فون در ایران ارزش دارن. چون تا حالا یاد نگرفته بودیم از اینترنت رو موبایل استفاده کنیم شما ابن حرف رو می زنی. هنگامیکه برای اولین بار تو خونه وای فای آی فون رو روشن کردم سه منبع پیدا کرد که دو تا از اونها ISP هایی بودن که چند کیلومتر با خونه فاصله داشتن. خیلی ساده به یکی از این ISP ها رفتم و با پرداخت هزینه ای نه چندان زیاد یه اکانت گرفتم و الان همیشه ی در محدوده ی شهرک غرب و سعادت آباد بدون هیچ مشکلی از اینترنت پرسرعت استفاده می کنم. ضمنا همیشه یه ایرانسل هم همراهم هست که در صورت نیاز از طریقش به اینترنت وصل بشم.

۳. خیلی ها این دو گوشی رو با هم مقایسه می کنن (شاید بخاطر تشابه قیمت).

۴. معلومه که شرکت اپل که کلی از AT&T اپراتور رسمیش پول می گیره آپدیت هاش رو بطور رسمی در اختیار کاربرانی که آی فون آنلاک دارن نمی ذاره. اما امکان چگونگی آپدیت آی فون های آنلاک شده تو خیلی از سایت ها هست. به شخصه از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید استفاده می کنم که شیوه های بسیار ساده ای معرفی کرده. ضمنا آپدیت جدید هم که به سلامتی هک شد و سر فرصت می ریم تو کارش. حرف هایی که در مورد آپدیت آی فون زدین نشون می ده اطلاعاتتون در این زمینه ناقصه. ضمنا من که یه بار بعد از آپدیت آی فون عکسش رو هم برای شما فرستادم. بعد از نصب آپدیت جدید ، بازم براتون عکس می فرستم!!

۵. اون آقا گفته بود جاوا اسکریپت نداره که من هم بهش گفتم داره. در مورد Java MIDP 2.0 هم قضیه فعلا مبهمه. اوایل ۲۰۰۸ اپل کیت برنامه نویسی آی فون رو ارائه خواهد کرد. در آن زمان همه چی معلوم خواهد شد.

"ای خدا حیف اون گوشی که دست توئه"... بهتره این گوشی دست من بمونه چون از امکاناتش استفاده می کنم.

RezaTayebiJ
14-11-2007, 16:17
شما بگو از کدوم امکانات آیفون تو ایران استفاده میکنی ؟

از تمامی امکاناتش (به غیر از ویژوال ویس میل) استفاده می کنم.... توی پست دیگه جوابتون رو دادم.

RezaTayebiJ
14-11-2007, 16:19
راستش من کل خبر رو خوندم.

like the ability to record video via the included digital camera and greater Bluetooth support beyond voice functionality.

چیزی در مورد فایل ترانسفر نمیبینم.

من هم گفتم لینک نصف و نیمه ی خبر. برای جزئیات بیشتر اینجور اخبار مربوط به شرکت اپل می تونین در خبرنامه ی سایت macrumors ثبت نام کنین.
متن نوشته شدم رو هم ویرایش کردم.

RezaTayebiJ
14-11-2007, 16:23
و این هم از سایت gsmarena در مورد بلوتوث آیفون بخونید بد نیست :

The Bluetooth functionality doesn't include the A2DP profile for listening music on stereo headphones and, what is more, it can only be used to connect to a wireless headset. That's odd! It means that you cannot, by any means, exchange data with other Bluetooth enabled devices. This is a decision beyond our understanding, given the huge popularity of Bluetooth file transferring nowadays. Maybe Apple are trying to tell the world something and we're sure they have serious reasons for such a decision, but we would like to know what they are.

تعدادی از افراد بطور تصادفی تونستن از طریق بلوتوث آی فون با کامپیوترشون تبادل فایل کنن. لینک هاشون رو الان ندارم اما اگه تو گوگل سرچ کنین متوجه این قضیه خواهین شد.... من بر حرف خودم در مورد بلوتوث آی فون کاملا پافشاری می کنم و مطئن هستم این قابلیت به زودی از طریق نرم افزاری امکان پذیر خواهد بودو. :20:

RezaTayebiJ
14-11-2007, 16:29
سلام یه سئوال داشتم ایفون که مال شرکت اپل هست به کامپیوتر های Ibm وصل میشه یعنی اگر کامپیوترت اپل نباشه میتونی به کامپیوتر خودت وصلش کنی.

دوست عزیز اگر امکان داره توضیح کاملی از اپدیتش بزاری ممنون میشم.اگر هم همراه با تصویر باشه که عالیه

خب چند سالی هست که کامپیوترهای مکینتاش اپل از تراشه های اینتل استفاده می کنن و دیگه از IBM خبری نیست.
تمام ساز و کار آی فون با نرم افزار itunes اپل هست که هم برای ویندوز اومده و هم برای مک او اس.

چشم! سر فرصت خودم یا پسر عمم این کار رو خواهیم کرد. شما فعلا می تونین یه سری به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برین. تو این سایت می تونین ببینین که آپدیت آی فون های هک شده کار ساده ای هست.

RezaTayebiJ
14-11-2007, 16:31
دوست عزیز ما که نقدت و ندیدیم. اگر بزاری ممنون میشم

لطفا یه سری بزنید به لینک پایین.

RezaTayebiJ
14-11-2007, 16:46
رضا میشه با همین کامپیوتر های معمولی ارتباط بی سیم برقرار کرد؟ چطوری اگه بشه؟ سرعتش چطوره؟

بله می شه. فقط شما باید دستکاه ارتباط بی سیم (مثلا Air Port ) داشته باشی... سرعتش سرعت اینترنته روی کامپیوتر هست.

RezaTayebiJ
14-11-2007, 16:53
راستی عکس از هندسفری اش رو دیدم البت هنوز مطمئن نیستم.
این هندسفری ها به درد نیخوره که هندسفری فقط سری دبلیو سونی اریکسون .راحت توی گوش میره و اذیت هم نمیکنه مال آی فون که معمولی هستش از اون بزرگا هستش که از گوش میفته و بعد از نیم ساعت گوش درد میگیری.
بنظرم سلیقه اییه.

Highbury
14-11-2007, 17:02
بنظرم سلیقه اییه.
نه دیگه این سلیقه ای نیستش.اگه یه چیز توی گوش آدم بره و گوش رو اذیت بکنه و یه چیز توی گوشت بکنی و بیرون نیاد و اذیت نکنه و صدا هم پخش نشه. دیگه این سلیقه ای نیستش مگه قیافه ظاهری هستش که سلیقه ای باشه:31:
در مورد اون دستگاه ارتباط بی سیم باید از کجا تهیه کنم؟ چقدر خرج برام در میاد؟ ارزشش رو داره
آیا همه ی بانکها وای فای دارن اگه دارن تا چند متری بانک میشه ازش استفاده کرد:21:

RezaTayebiJ
14-11-2007, 18:39
نه دیگه این سلیقه ای نیستش.اگه یه چیز توی گوش آدم بره و گوش رو اذیت بکنه و یه چیز توی گوشت بکنی و بیرون نیاد و اذیت نکنه و صدا هم پخش نشه. دیگه این سلیقه ای نیستش مگه قیافه ظاهری هستش که سلیقه ای باشه:31:
در مورد اون دستگاه ارتباط بی سیم باید از کجا تهیه کنم؟ چقدر خرج برام در میاد؟ ارزشش رو داره
آیا همه ی بانکها وای فای دارن اگه دارن تا چند متری بانک میشه ازش استفاده کرد:21:

من منظورم از سلیقه ای ظاهرش بود. بنظرم مال آیفون خیلی خوبه. و صد البته بهترین کیفیت صدا رو داره.
Airport یا مشابهش رو می تونی از کامپوتری ها (بهتری بری پاساژ پایتخت) گیر بیاری. من فقط از قیمت Airport Exress شرکت اپل خبر دارم که تو ایران تو مایه های ۱۵۰ هزار تومن (شاید ارزونتر شده باشه. خبر ندارم) هست و باهاش می تونی بین چندین کامپوتر و موبایل ارتباط بی سیم برقرار کنی. البته احتمالا مارک های خیلی ارزونتری بشه گیر آورد.
در مورد بانک ها خبر ندارم... تو تهران (بغیر از مناطق محرومش) خیلی جاها وقتی با وای فای جستجو می کنی می بینی چند تا مرکز پیدا شده! البته اکثرا نیازمند پسورد هستن و باید اکانت داشته باشی اما بعضی ها هم رایگان هستن و ایوول! احتمالا اوضاع وای فای قم هم بخاطر تعداد زیاد مراکز نرم افزاری (قبلا که قم مهد شرکت های تولید کننده ی نرم افزارهای اسلامی و کودکان بود. حالا نمی دونم اوضاش چطوره) خوب باشه.
اگه اطراف خونتون ISP باشه می تونی ازش یه اکانت بگیری و بسته به شرایط ISP و محیط ، تا کیلومترها از اینترنت بی سیم استفاده کنی.

M.etallic.A
14-11-2007, 19:55
دیگه قصد بحث ندارم. چون تو این تاپیک جاش نیست. مثل دفعه قبل پستهامون پاک میشه. اما چند نکته رو باید گوشزد میکردم.

بله من به نرم افزار خیلی اعتقاد دارم. چون از طریق همین نرم افزار بود که هکرها امکان MMS رو به آی فون اضافه کردن... کسی که توان مالی خرید N95 رو داره قطعا توان خرید آی فون رو هم داره.... من نظر شخصیه خودم رو گفتم... اضافه کردن پروفایل سند به بلوتوث از طریق نرم افزار خنده داره؟ پس چرا هیچکس به هکرهای آی فون که بنظر شما خلع وضع تشریف دارن نمی خنده.

ببین امکان mms زیاد چیز عجیبی نیست. mms نیاز به سخت افزار خاصی نداره. میشه گفت mms یه جوری ایمیله که از طریق gprs فرستاده میشه. یعنی کلا نرم افزاریه... به نظر من هکرهای آیفون خول وضع تشریف ندارن. اونی خول وضع تشریف داره که فکر میکنه با نرم افزار میتونه چیزهایی که گوشیش نداره رو بهش اضافه کنه. حتما فردا میاید میگید هکرها دوربین آیفون رو 5 مگاپیکسل کردن اتوفوکوس هم بهش اضافه کردن. بعد دو روز دیگه میگید اینفرارد هم بهش اضافه شد و ...

تمام امکانات اینترنت آی فون در ایران ارزش دارن. چون تا حالا یاد نگرفته بودیم از اینترنت رو موبایل استفاده کنیم شما ابن حرف رو می زنی. هنگامیکه برای اولین بار تو خونه وای فای آی فون رو روشن کردم سه منبع پیدا کرد که دو تا از اونها ISP هایی بودن که چند کیلومتر با خونه فاصله داشتن. خیلی ساده به یکی از این ISP ها رفتم و با پرداخت هزینه ای نه چندان زیاد یه اکانت گرفتم و الان همیشه ی در محدوده ی شهرک غرب و سعادت آباد بدون هیچ مشکلی از اینترنت پرسرعت استفاده می کنم. ضمنا همیشه یه ایرانسل هم همراهم هست که در صورت نیاز از طریقش به اینترنت وصل بشم.

ببخشید این مورد حق با شماست. من فکر میکردم آیفون نسل سوم باشه. ولی در کمال تاسف دیدم اصلا 3g نیست. بنابراین میشه از همه امکاناتش تو ایران استفاده کرد. خوب اینکه از نظر تکنولوژی از n95 پایینتره. تنها حسن آیفون به نظر من صفحه نمایش اونه. وگرنه wifi رو n95 هم داره. در ضمن n95 جی پی اس داره که آیفون نداره.

در ضمن در مورد آپدیت منظور من این بود که شما نمیتونی به طور رسمی گوشیت رو آپدیت کنی. یعنی با پشتیبانی خود اپل. دیگه با اونش کاری ندارم که هکرها آپدیت جدید رو هم آنلاک کنن و شما بتونی استفاده کنی. منظور من این بود که به طور رسمی نمیشه آپدیتش کرد. باید منتظر بمونی نسخه هک شده بیاد که 100% با مشکلاتی همراهه.

در مورد بلوتوث هم متاسفانه این گوشی حتی پروفایل a2dp هم نداره و فقط میشه باهاش به هدست بی سیم خود گوشی وصل شد.

RezaTayebiJ
15-11-2007, 21:22
دیگه قصد بحث ندارم. چون تو این تاپیک جاش نیست. مثل دفعه قبل پستهامون پاک میشه. اما چند نکته رو باید گوشزد میکردم.

ببین امکان mms زیاد چیز عجیبی نیست. mms نیاز به سخت افزار خاصی نداره. میشه گفت mms یه جوری ایمیله که از طریق gprs فرستاده میشه. یعنی کلا نرم افزاریه... به نظر من هکرهای آیفون خول وضع تشریف ندارن. اونی خول وضع تشریف داره که فکر میکنه با نرم افزار میتونه چیزهایی که گوشیش نداره رو بهش اضافه کنه. حتما فردا میاید میگید هکرها دوربین آیفون رو 5 مگاپیکسل کردن اتوفوکوس هم بهش اضافه کردن. بعد دو روز دیگه میگید اینفرارد هم بهش اضافه شد و ...

ببخشید این مورد حق با شماست. من فکر میکردم آیفون نسل سوم باشه. ولی در کمال تاسف دیدم اصلا 3g نیست. بنابراین میشه از همه امکاناتش تو ایران استفاده کرد. خوب اینکه از نظر تکنولوژی از n95 پایینتره. تنها حسن آیفون به نظر من صفحه نمایش اونه. وگرنه wifi رو n95 هم داره. در ضمن n95 جی پی اس داره که آیفون نداره.

در ضمن در مورد آپدیت منظور من این بود که شما نمیتونی به طور رسمی گوشیت رو آپدیت کنی. یعنی با پشتیبانی خود اپل. دیگه با اونش کاری ندارم که هکرها آپدیت جدید رو هم آنلاک کنن و شما بتونی استفاده کنی. منظور من این بود که به طور رسمی نمیشه آپدیتش کرد. باید منتظر بمونی نسخه هک شده بیاد که 100% با مشکلاتی همراهه.

در مورد بلوتوث هم متاسفانه این گوشی حتی پروفایل a2dp هم نداره و فقط میشه باهاش به هدست بی سیم خود گوشی وصل شد.

کاربران آی فون نیازی به جی پی اس ندارن. این مسئله از ظریق نرم افزاری حل شدس:

“Just by installing our software and hitting the Locate Me button, iPhone users can now see their position on a map and get directions to their next destination.” said Cyril Houri, founder and CEO of Mexens Technology. “This is just as if the iPhone was now equipped with a GPS chip”

در مورد اینکه آیا آی فون ارزش خرید (تو همین ایران ) رو داره یا نه ، من نظرم رو تو پست های قبلی گقتم.
پسرعمه ی من تا حالا آی فون صد ها نفر رو هک یا آپدیت کرده. تا حالا کسی به مشکلی برنخورده.
مسائل مربوط به بلوتوث هم به زودی معلوم خواهند شد.
... خوشحالم که پرونده ی این بحث و جدال! با صلح نصفه و نیمه به پایان رسید. :11: