ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کتاب برایه یادگیری فیزیک معرفی کنید ....

Parnyan
18-10-2007, 20:32
سلام ,

می شه یکی به من کمک کنه ؟؟؟!!!....

اگه یکی چیزه زیادی از فیزیک ندونه و بخواد از اون اول شروع کنه به خوندن , شما چه کتابایی رو بهش پیشنهاد می کنید ؟؟؟

ممنون

مرتضی nvcd
19-10-2007, 02:32
تا در چه سطحی باشه.؟؟؟؟

Parnyan
19-10-2007, 15:26
تا در چه سطحی باشه.؟؟؟؟

راستش سنه کسی که کتاب می خواد زیاده حدوده 30 ولی چون رشته اش چیزه دیگه ای بوده هیچی فیزیک نخونده به جز یه سال که خب یادش نمی یاد ....
حالا شما چه کتابی رو پیشنهاد می کنین برایه کسی که هیچی از فیزیک نمی دونه و دوس داره یاد بگیره ؟

ممنون

مرتضی nvcd
20-10-2007, 02:23
با این سن باید یه چیزاهایی بلد باشه.

بهر حال کتاب خاصی که تمام فیزیک رو در بر داشته باشه وجود نداره ولی یه سری کتاب هست که دانشجو های فیزیک اون اوایل دانشگاه می خوننش.اونهم فیزیک هالیدی هست .ولی فکر نکنم بدر این دوستمون بخوره اگه زیاد اطلاعی از قبل نداره.

برای همین بهتره از مقاله های زیادی تو اینترنت هست استفاده کنه.هر گوشه ای از فیزیک خودش یه دنیاست.

شاید تو این خوندن به یه جای خاص اون علاقه پیدا کنه و..........شما هم یه لطفی کن و بپرس که از کجای اون بیشتر خوشش می اد.(البته اگه بدونه اصلا این کجا چیه؟)

سطح مقالات اینترنتی هم مختلفه و ایشون باید از سطح متوسط استفاده کنه تا بتونه به بالاتر بره.

در کل نمی شه فیزیک رو مثل بعضی از علوم از زندگی جدا کرد و گفت و خوب این مال فیزیک و بس.

تمام فیزیک رو ما خودمون در طول روز تجربه می کنیم.

این علم به نظر من در دسترس ترینه.

Mohammad Hosseyn
20-10-2007, 14:28
با سلام ... پرنیان جان هرکی هست مقالات انجمن ما رو بده بهش مطالعه کنه .... در کل همونطور که مرتضی گفت بهترین کار برای شروع همین مقالات اینترنتی هست ...بعد کتاب فیزیک هالیدی ... بعد هم کتابهایی مثل جهان در پوسته ی گردو و تاریخچه ی زمان .... 
موفق باشید .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Parnyan
20-10-2007, 18:13
با این سن باید یه چیزاهایی بلد باشه.

بهر حال کتاب خاصی که تمام فیزیک رو در بر داشته باشه وجود نداره ولی یه سری کتاب هست که دانشجو های فیزیک اون اوایل دانشگاه می خوننش.اونهم فیزیک هالیدی هست .ولی فکر نکنم بدر این دوستمون بخوره اگه زیاد اطلاعی از قبل نداره.

برای همین بهتره از مقاله های زیادی تو اینترنت هست استفاده کنه.هر گوشه ای از فیزیک خودش یه دنیاست.

شاید تو این خوندن به یه جای خاص اون علاقه پیدا کنه و..........شما هم یه لطفی کن و بپرس که از کجای اون بیشتر خوشش می اد.(البته اگه بدونه اصلا این کجا چیه؟)

سطح مقالات اینترنتی هم مختلفه و ایشون باید از سطح متوسط استفاده کنه تا بتونه به بالاتر بره.

در کل نمی شه فیزیک رو مثل بعضی از علوم از زندگی جدا کرد و گفت و خوب این مال فیزیک و بس.

تمام فیزیک رو ما خودمون در طول روز تجربه می کنیم.

این علم به نظر من در دسترس ترینه.

سلام
نه ببینید ایشون اصلا رشتش هیچ ربطی به فیزیک نداره و اصلا تو زندگیش به جز سال اول دبیرستان فیزیک نخونده .منم بهش گفتم فیزیک هالیدی رو بخون ولی این شکلی شد>:18: می گه آسون تر :20: باشه بهش می گم که مقالات اینترنتی رو بخونه ولی فک نکنم به دردش بخوره .می دونین اون آدمی که من می شناسم اصلا وختشو با حوصله و امکانشو نداره .من چندتا اسمه کتاب براشون می خواستم که بتونه بخونه ....
به هر حال ممنون از راهنمایی هاتون
:11::11:

Parnyan
20-10-2007, 18:17
با سلام ... پرنیان جان هرکی هست مقالات انجمن ما رو بده بهش مطالعه کنه .... در کل همونطور که مرتضی گفت بهترین کار برای شروع همین مقالات اینترنتی هست ...بعد کتاب فیزیک هالیدی ... بعد هم کتابهایی مثل جهان در پوسته ی گردو و تاریخچه ی زمان .... 
موفق باشید .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باشه حتما این کارو می کنم (البته اگه خواست) یه جوری بهش میدم . از شما هم ممنونم:11:

مرتضی nvcd
21-10-2007, 02:14
تنها راهش اینجوریه.وگرنه از این ساده تر دیگه باید بره کتابهای دبیر ستان رو بخونه.

اینکه وقت نمی کنه پس دیگه چرا دنبالشه؟

یاد گرفتن اون هم فیزیک نه تنها وقت می خواد بلکه یه کم باید مایه بزاری و خارج از وقت هم یاد بگیری.

اگه نمی تونه بهتره به همون که می دونه بسنده کنه.

Parnyan
21-10-2007, 14:18
تنها راهش اینجوریه.وگرنه از این ساده تر دیگه باید بره کتابهای دبیر ستان رو بخونه.

اینکه وقت نمی کنه پس دیگه چرا دنبالشه؟

یاد گرفتن اون هم فیزیک نه تنها وقت می خواد بلکه یه کم باید مایه بزاری و خارج از وقت هم یاد بگیری.

اگه نمی تونه بهتره به همون که می دونه بسنده کنه.

آخه می دونین چیه ؟ ایشون خودشون کار می کنه از یه طرف هم وقت زیاد نداره ... حیوونی مونده همین وسط:31:
من بهش می گم ...قبول کرد کرد نکرد هم ....:27: از شما هم به خاطره کمکاتون ممنونم
زحمت کشیدین:11:

t-ekrami
11-11-2007, 22:14
كتابهاي كار براي دوره متوسطه خوب هستند.

اكرامي

mohammad24
11-11-2007, 22:47
سلام

کتاب فیزیک هالیدی (هالیدی نویسنده ی کتاب است و کتاب هم به نام نویسنده معروف شده) بسیار کتاب جامع و مناسبی است ولی به درد کسی می خوره که فرصت زیاد داشته باشه و اراده ی قوی.
اما کتاب های سبک تری هم وجود دارند. خوشبختانه کتاب های مرتبط با فیزیک برای عموم زیاد هستند، اما همین تعدد کتاب می تونه مشکل ساز باشه.
من به هیچ عنوان مطالعه ی کتاب های متفرقه رو در ابتدا پیشنهاد نمی کنم (منظورم کتاب هایی مثل جهان در پوست گردو و... است) چرا که این کتاب ها خواننده رو جذب کرده، شگفت زده و متحیر می کنند اما هیچ فیزیکی یاد نمی دهند.
برای یادگیری اصولی و پایه ای فیزیک و درک مفاهیم بهتره از کتاب هایی شروع کنید که اصولی نوشته شده اند. یک مجموعه کتاب وجود داشت که اطلاع ندارم در حال حاضر تجدید چاپ شده یا خیر. اسمش "طرح فیزیک هاروارد" بود از انتشارات فاطمی. این کتاب برای مطالعه ی بیشتر دانش آموزان نوشته شده و سعی شده بیان در حد دانش آموز دبیرستانی باشه. این کتاب یک مجموعه ی 5-6 جلدی است که تقریبا تمام مباحث فیزیک را در بر می گیره.
به نظر من این کتاب برای شروع خوبه. اگر باز هم با سطح کتاب مشکل داشت بهتره از همان کتاب های درسی دبیرستان شروع کنه. چی از این بهتر؟

m.beh
27-11-2007, 00:40
سلام توی راهنمایی ما از یک کتابی به عنوان فیزیک به زبان ساده استفاده می کردیم یک کتاب با قطع بزرگ و جلد آبی که توش مسائلو در سطح کمی بالاتر از درسهایی که می خواندیم یاد می داد مثال های ملموس داشت و کلی شکلهای بامزه فکر کنم مال یکی از اساتید یکی از کالج های آمریکایی بود که برای دانشجوهاش نوشته بود بعد به فارسی ترجمه کردند ساده بود واقعا و شیرین
من فکر کنم سری فیزیک پایه هم خوب باشه یه چیزی تو مایه های هالیدی است ولی یکمقداری آسان تر
اگه مشخصات کتابو دقیقتر خواستس یه پیام بده رات کاملشو میگم الان کتابه در دستسرسم نیست که بیشتر راجع بهش بگم
موفق باشی

m.beh
29-11-2007, 12:49
بازم سلام رفتم اون کتابرو که گفته بودم پیدا کردم ببخشید اسمش فیزیک زنده است نه فیزیک به زبان ساده(با نجوم به زبان ساده قاطی شد) تالیف پیتر وارن (رئیس بخش علوم مدرسه عالی رینولد لندن)
انتشارات مدرسه ترجمه ی اسفدیار معتمدی
خودش تو مقدمش گفته به درد دانش آموزان رهنمایی و دبیرستان می خوره بیشتر کیفی بحث کرده تا کمی
برا کسی که تازه می خواد از فیزیک لذت ببره خوبه ولی باید خودش ببینه ممکنه سطحش براش پایین باشه اگه چیز بیشتری خواستی بدونی من در خدمتم