مشاهده نسخه کامل
: Mass Effect
Sam Fisher 11
18-10-2007, 05:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mass Effect
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mass Effect یکی بهترین بازیهای امسال خواهد بود و یقیننا بهترین بازی نقش آفرینی، پس کم لطفیه اگر تاپیکی برای این بازی نباشه. تا زمان عرضه بازی هر چی اطلاعات و عکس و دمو راجع به این بازی گیر بیاریم اینجا میذاریم. البته پیمان جان برخی ویژگی های این بازی رو معرفی کرده(که در اینجا هم قرار خواهد داد) پس منم سعی کردم به نکات دیگری اشاره کنم.
* سازنده این بازی شرکت BioWare است که یکی از بهترین RPG سازهای دنیای بازی است. آخرین اثر این شرکت بازی خوش ساخت Jade Empire ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بود که ابتدا برای Xbox1 و بعد از مدتی برای PC عرضه شد.Mass Effect در نمایشگاه E3 2006 به عنوان بهترین بازی نقش افرینی اتخاب شد و از سال قبل تا کنون توجه اکثر نمایشگاه ها و مجلات و سایت ها را به خود جلب کرده.
* این بازی ترکیبی ازسبک نقش آفرینی و ماجراجویی و اکشن است . در ابتدا شما قادرید تا شخصیت دلخواه خود را بسازید. شما آپشن های زیادی برای این کار در اختیار دارید تا بتونید هر شکل و شمایلی را مطابق با سلیقه خود و با تمام جزییاتش بسازید البته برخلاف دیگر بازیهای نقش آفرینی که این امکان را دارا می باشند بعد از اتمام کار، چهره و بدن شخصیت از نظر گرافیکی هیچ تفاوتی با بقیه شخصیت ها ندارد و کاملا طبیعی به نظر میرسد.
* چهره و بدن کاراکترها کاملا از روی بدن شخصیت های واقعی اسکن سه بعدی شده . به همین خاطر شخصیت های این بازی از بازیهای دیگر متمایز به نظر میرسند. همچنین تمام حرکات هم موشن کپچر شده تا همه چیز کامل باشد.
* بازی در قرن 23 به وقوع می پیوندد و داستان اصلی درباره مخلوقات جدیدی است که بسیار باهوش هستند. هوش این موجودات از بشر بیشتر است و می توانند بسیار سریع تر و بهتر تصمیم گیری کنند. این موجودات نسل بشر را تهدید میکنند ! حالا شما در نقش فرمانده یک پایگاه نظامی قادر هستید تا سرنوشت کهکشان را بدست گرفته و به سر منزل مقصود هدایت کنید(چقدر ادبی شد !).
* یکی از مشخصه های اصلی این بازی هوش مصنوعی بالای به کار رفته در آن است. دشمنان و کاراکترهایی که در کنترل شما نیستند بسیار باهوش هستند و رفتارهایشان در قبال عملکرد شما متغیر ومتناسب با آن است .
* مبارزات در مس(مث) افکت برخلاف اکثر بازیهای نقش آفرینی به صورت همزمان است !
در هنگام نبرد دوربین بر روی شانه کاراکتر قرار میگیرد (gears of war و RE4) و هدف نیز بر روی دشمن قفل میکند. همزمان در حین نبرد شما قادرید بازی را متوقف کرده و فرامین لازم، از قبیل جایگیری و یا نحوه حمله را به افراد خود بدهید که انجام این عمل با وجود دقت بالا، بسیار ساده است. پس میبینید که در مواقعی گیم پلی بازی تاکتیکی هم می شود.
* در طول بازی کاراکتر شما قدرت های مافوق طبیعی به دست می آورد که با پیشرفت بیشتر در بازی می توانید آنها را ارتقا دهید. همچینی سلاح ها و مهمات پیشرفته ای در بازی وجود دارد که میتوانید از همه آنها علیه دشمنان استفاده کنید.
* گرافیک بازی یکی دیگر از مشخصه های آن است. مناظر زیبایی در سیارات مختلف وجود دارد که شما را حیرت زده میکند. آب، آسمان، کویر،جنگل، دشت و... به زیبایی طراحی شده تا گشت و گذار در مناطق مختلف کیهان لذت بخش تر باشد. پایگاه ها و سفینه های فضایی نیز بسیار خوب مدل سازی شده اند.
* در آخر باید بگم که این عنوان یک Trilogy خواهد بود و داستان در سه قسمت روایت خواهد شد. البته هر قسمت پایانی هیجان انگیز و جالب خواهد داشت و در انتها شما حس میکنید که سرنوشت کهکشان را تغییر داده اید. این بازی عنوان انحصاری Xbox 360 است، البته هر از چندگاهی هم صحبت هایی از نسخه PC به میان می اید ولی همچنان از سوی مایکروسافت به عنوان بازی انحصاری 360 معرفی می شود.
* همانطور که می بینید Mass Effect یک بازی حماسی و عظیم از سازنده هایی جاه طلب است که هر گیمری را وادار به ستایش آن می کند.
به شخصه چون علاقه زیادی به داستان های علمی تخیلی وفضایی(star wars) دارم بی صبرانه منتظر این بازی هستم.
منبع: Gametrailers(این مصاحبه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سازنده: BioWare
ناشر: Microsoft Game Studios
سبک: Action Role-Playing
پلتفرم: Xbox 360
تاریخ انتشار: Nov 20, 2007
*PiNk PaNTHeR*
18-10-2007, 13:05
خدا رو شکر یک ماه دیگه میاد... کم کم به این فکر میفتم یک X360 بدزدم:21:
(اولین بازی ای خواهد بود که Jack Thompson بهش علاقه مند خواهد شد.)
اقا دارم از عصبانیت میمیرم اخه چرا اخه چرا این همه بازی خوب در یک ماه میاد(کرایسس/اسینس کرید/پرو استریت و................من تمام تابستان بیکار بودم یک دونه بازی باحال نیومد ..........
تو این ماه باید بابام وام بگیره................
از اینا گذشته اقایون اگه تو ایران اومد ما رو بی خبر نذاریدها...........
p3yman_xl
18-10-2007, 18:26
سلام ،
اول از همه بگم که این بازی 29 آبان ریلیز میشه .:8:
با اجازه ی حسین جان :
Mass Effect Preview
به غیر از بازی HALO 3 دارندگان Xbox 360 باید به همان اندازه هیجان زده باشند بخاطر بازیMass Effect از شرکت Bioware. آخرین محصول شرکت و باارزش ترین آن از سازندگان بازی هایی مثلJade Empire و Star Wars: Knights of The Old Republic.
Mass Effect یک RPG خیالی عمیق است, دنیایی که میتوانید آزادانه در آن گردش کنید.
در طول انجام دادن نبردها, حل کردن پازلها و هزاران خط دیالوگ که بصورت خیلی خوبی نوشته شده, شما باید در این نبرد زنده بمانید تا بتوانید اسراری را کشف کنید و نیروهای شیطانی را شکست دهید که قصد دارند تمام دنیا را نابود کنند. هنگام ملاقات کردن سیاره ها و ایستگاه های فضایی دیگر, تمام شخصیت هایی که شما با آنها ارتباط برقرار میکنید, دارای حرکات صورت بسیار طبیعی هستند که به آنها کمک میکند احساسات خود را عمیق تر ابراز کنند.
داستان:
سیاره در ویرانی های پی درپی گرفتار شده. هر 50,000 سال, یک نسل ماشینی از تمدن های دور به سیاره حمله و انرا نابود میکند. با حمله ی بدون نقص و بی رحمانه ی آنها تمام سیاره نابود خواهد شد. بعد از حمله آنها تمامی شواهد مبنی بر وجود خود را از بین میبرند و تنها دنیایی از خرابی و ویرانی را به جای میگذارند.
نبرد برای جلوگیری از این حمله به مهمترین ماموریت در کهکشان تبدیل شده و شما به عنوان فرمانده ی نیروهای SS Normandy باید با کمک ارتش خود از این حمله ی سهمگین جلوگیری کنید.
برای انجام این کار شما باید ماموریت را بدون پشیمانی, بدون وقفه و خارج از محدودیت های قانون انجام دهید.
ماموریت اصلی شما برقراری امنیت در کهکشان به هر قیمتی است.
گیم پلی:
Mass Effect به شما اجازه میدهد تا به طور کامل شخصیت خود را بسازید, یا با شخصیتی که قبلا ساخته شده و ما او را در تریلر ها دیدیم بازی کنید. در این بازی تمامی وسایل قابل Customize کردن است, از اسلحه ها تا وسایا نقلیه. شما کنترل کاملی برای کسب تجربیات خود دارید.
در طول ماموریت شما برای جلو گیری از حمله ی بیگانگان, میتوانید در نقش یک فرمانده, متخصص فنی یا متخصص زیستی وارد عمل شوید که در هر صورت اسلحه های قدرتمند و پیشرفته ای در اختیار شما قرار میگیرد تا از آنها علیه دشمن استفاده کنید.
اسلحه های دقیق با قابلیت های مختلف را حمل کنید, از قدرت های فنی خود استفاده کنید تا از اسلحه های دشمن علیه خودش استفاده کنید یا از نیروی تاریکی (Dark Energy) با قدرت تخریب بالا برای نابودی دشمنان استفاده کنید که در طول بازی این قابلیت ها را بدست خواهید آورد.
نحوه ی بازی کردن شما تاثیر زیادی بر کهکشان اطراف شما میگذارد. در مواقعی از بازی باید تصمیم گیری کنید که مستقیما بر داستان بازی تاثیر میگذارد و سرنوشت کهکشان را تغییر میدهد.
این ماموریت, شما را به عمیق ترین نقاط شناخته شده در فضا و فراتر از آن میبرد. هنگامی که سوار بر سفینه ی فضایی خود هستید, میتوانید تصمیم بگیرید که به کدام سیاره سفر کنید و کجا افراد خود را مستقر کنید. میتوانید به انواع سیاره های کوچک و بزرگ سفر کنید و در آنها گشت و گذار کنید.
در سیاره های مختلف میتوانید افراد خود را برای بدست آوردن اطلاعات از بیگانه ها, بررسی ویرانی ها و یا بدست آوردن اشیاء مستقر کنید.
گرافیک:
Mass Effect شما را در دنیایی با گرافیکی خیره کننده و عکس مانند با شخصیت هایی هر کدام خصوصیات اخلاقی خاص خود را دارند رها میکند تا با آنها ارتباط برقرار کنید. این شخصیت ها را با گفتگو هایی که بصورت Real-time اجرا میشوند ادغام کنید تا در این بازی به طور کامل غوطه ور شوید.
شخصیت ها با انیمیشن های جذاب ارتباط برقرار میکنند که احساس آنها را در صورتشان به طور کانلا طبیعی نمایان میکند!
تمامی حرکات ابرو و دهان در این بازی ثبت شده تا انتقال احساسات به نحوی بسار واقعی ایجاد شود.
Real-time Combat:
نبرد برای جلوگیری از بازگشت بیگانگان, یک نبرد خشن است! شما مسئولیت جان افراد خود را به عهده میگیرید و آنها را به مخوف ترین مکانها که محل استقرار دشمن هست اعزام میکنید.
هر تصمیمی که میگیرید باعث اختلاف بین پیروزی یا شکست میشود. اگرچه نبرد بصورت هم زمان یا Real-time انجام میشود, اما در هنگام بازی میتواند بازی را نگه داشته و دستورات مختلفی را به افراد خود بدهید که در آن صورت بهتر میتوانید به دشمن حمله کنید و او را شکست دهید.
آپگرید کردن شخصیت و توانایی های او همچنین باعث افزایش قدرت اسلحه های تخریبی و هدف گیری شما و تاثیرات زیستی میشود, که در نتیجه باعث نابودی سریع تر دشمن و در دست گیری شدت جنگ میشود!
نتیجه:
این بازی رو به همه ی طرفداران بازی های نقش آفرینی توصیه میکنم. و امیدوارم هرچه زودتر این بازی سراسر هیجان عرضه شود تا از آن لذت ببریم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif
منبع: Bioware.com
Sam Fisher 11
20-10-2007, 03:03
اینم اضافه کنم که برای دوبله شخصیت ها از ستاره های سینما و تلویزیون استفاده شده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sam Fisher 11
20-10-2007, 03:06
تصاویری از بازی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فکرشو بکن با سرعت نزدیک نور مسافرت کنی تو فضا ..............اه من از بچگی عاشق اسمان بودم به خدا...
فکرشو بکن از کنار ماه بگذری از کنار مشتری و حتی خورشید...وای چه شود.....
Sam Fisher 11
24-10-2007, 05:32
چند نکته دیگر راجع به MASS EFFECT
* تمامی شخصیت های موجود در بازی صدای مخصوص به خود رو دارند. کیفیت دوبله بسیار بالا بوده و حتی با لب های کاراکترها کاملا مچ شده است.
* در حین صحبت کردن با اشخاص دیگه گزینه های زیادی برای بیان وجود دارد که با آنالوگ راست قابل انتخاب هستند. حتی در زمان صحبت های طرف مقابل میتونید حرف زده و یا با بیان پرسش های پشت سر هم ومتعدد (به شیوه بازجویی) از افراد اطلاعات بگیرید.
* حالات خشم،شادی،عصبانیت و ... کاملا در چهره اشخاص نمایان می شود و در کل صورت کاراکترها بسیار طبیعی و پویا و انعطاف پذیر به نظر میرسد.
* در بعضی مراحل باید کنترل وسائل نقلیه(هوایی و زمینی) را به عهده بگیرید.
* در هنگام نبرد میتونید با یاران خود عمل سوییچ را انجام دهید و به جای آن شخص اعمالی را انجام دهید.
* در بین عرضه این سه گانه اپیزودهایی هم از طریق XBL در اختیار گیمرها قرار میگیرد.
Darkfie1d
24-10-2007, 10:35
چند نکته دیگر راجع به MASS EFFECT
* تمامی شخصیت های موجود در بازی صدای مخصوص به خود رو دارند. کیفیت دوبله بسیار بالا بوده و حتی با لب های کاراکترها کاملا مچ شده است.
* در حین صحبت کردن با اشخاص دیگه گزینه های زیادی برای بیان وجود دارد که با آنالوگ راست قابل انتخاب هستند. حتی در زمان صحبت های طرف مقابل میتونید حرف زده و یا با بیان پرسش های پشت سر هم ومتعدد (به شیوه بازجویی) از افراد اطلاعات بگیرید.
* حالات خشم،شادی،عصبانیت و ... کاملا در چهره اشخاص نمایان می شود و در کل صورت کاراکترها بسیار طبیعی و پویا و انعطاف پذیر به نظر میرسد.
* در بعضی مراحل باید کنترل وسائل نقلیه(هوایی و زمینی) را به عهده بگیرید.
* در هنگام نبرد میتونید با یاران خود عمل سوییچ را انجام دهید و به جای آن شخص اعمالی را انجام دهید.
* در بین عرضه این سه گانه اپیزودهایی هم از طریق XBL در اختیار گیمرها قرار میگیرد.
سوال! آیا شما تائید میکنید که این مطلب رو شما در سایت ما قرار دادید یا نه؟
شخصی به اسم arnold_ab این مطلب رو تو سایت ما قرار داده و من میخواستم مطمئن بشم که شمائید یا خیر.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Sam Fisher 11
24-10-2007, 11:57
سوال! آیا شما تائید میکنید که این مطلب رو شما در سایت ما قرار دادید یا نه؟
شخصی به اسم arnold_ab این مطلب رو تو سایت ما قرار داده و من میخواستم مطمئن بشم که شمائید یا خیر.
سلام
شوخی میکنی ؟ این مطلب رو من صبح نوشتم و منبعمGAMETRAILER است، جای دیگه ای هم کپی نکردم ! لینک رو هم دیدم و ازتون می خوام باهاش برخورد کنید.
Darkfie1d
24-10-2007, 13:08
بله دقیقاً به همین خاطر از شما پرسیدم که اول مطمئن بشم بعد با شخص خاطی برخورد کنم. که البته قبل از پست شما خودم به این نتیجه رسیدم که این مطلب رو کپی کرده بود. برای همین هم تاپیک رو بستم هم اخطار بهش دادم.
موفق باشید.
--------------------------------------------------------------------------------
بله دقیقاً به همین خاطر از شما پرسیدم که اول مطمئن بشم بعد با شخص خاطی برخورد کنم. که البته قبل از پست شما خودم به این نتیجه رسیدم که این مطلب رو کپی کرده بود. برای همین هم تاپیک رو بستم هم اخطار بهش دادم.
موفق باشید.
سلام سیاوش جان
خیلی خوشحال شدم شما رو اینجا دیدم...
ولی خودمونیم خیلی هواست جمه هااااااا
arnold_ab
29-10-2007, 14:58
اين مربوط به بخش اول مصاحبه ميشه اطلاعات جالبي توش هست كه گفتم براي كساني كه زياد از اين بازي اطلاع ندارند مفيد باشه :مصاحبه Mass Effect قسمت اولقسمت اول گفتگوي Mass-ively Effect-iveروي هم رفته ، بعضي ممكن است بحث كنند كه سالهاي آرامي در صنعت بازي داشته ايم. با همه كنسولهاي عمده ارائه شده و تعداد زيادي از بازي هاي بزرگ سال كه قبلا عرضه شده و يا تا سال 2008 به تاخير افتاده ، شما تقريبا مي توانيد بفهميد كه چرا اين اتفاق افتاده است.هنوز، آن كاملا يك سال بزرگي براي مايكروسافت بوده است، اما آنها يك سوپرايز براي پايان سال 2007 دارند. Mass Effect از PRG نيروگاه Bioware به نظر مي رسد كه امسال360 Xbox را به اوج رسانده ، و ما اخيرا گفتگويي با انجمن همكاري Bioware داشته باشيم. ما كاملا تمام جزئيات را بحث كرديم ، بنابراين اينجا مصاحبه را به دو بخش قسمت مي كنيم. بخش اول را براي بدست آوردن چند اطلاعات مهم درباره عمق واقعي بازيها چك كنيد.PALGN : ظهر بخير ، و ما امروز اينجا هستيم با ... Chris Preiestly : اسم من Chris Preiestly است و من هماهنگ كننده انجمن Bioware هستم و به استراليا آمدم تا Mass Effect را ارائه دهم.PALGN : خيلي به سرعت قبل از اينكه ما در باره Mass Effect صحبت كنيم ، مي توانيد يك تاريخچه كوتاه از پيشينه خود با Bioware به ما بدهيد؟ عنوان قبلي كه شما كار مي كرديد چه بود؟CP: مطمئنا ، من اكنون حدود هفت سال است كه با Bioware هستم . من كارم را با شركت در بخش كنترل كيفي شروع كردم ، بازيهاي خودمان را تست مي كردم ، به ما كمك مي كرد كه آن را بزرگ كنيم و من كارم را تا وقتي كه شركت QA به سمت طراحي Jade Empire سوق يافت ادامه دادم. سپس QA واقعا شروع به تمركز بر روي حوادث انجمن كرد. و آنجا موقعيتي براي من بود كه به آن بخش انتقال يابم. من در انجمن خودمان كاملا حضور كوچكي داشتم، بنابراين آن مانند يك تغيير براي من بود ، زيرا من حسابي خودم را نشان دادم و من توجه كردن را دوست دارم.PALGN: به طور ناخود آگاه ، لطفا فرض قبلي كه پشت Mass Effect بود را بطور خلاصه توضيح دهيد.CP: Mass Effect بازي بزرگ بعدي نقش محور است كه از Bioware مي آيد. شما فرمانده Shepard هستيد. شما اولين انسان 'Spectre Agent' هستيد. Spectre شخصي عظيم الجثه حافظ صلح / مامور سازمان سياه مي باشد ، كسي كه ازحد كهكشان خارجي عدالت پاسداري مي كند و مهمات جنگي را هر موقع كه نياز است از بين مي برد. شما ( انسان ) براي جهان عظيم الجثه جديد هستيد همانطور كه او بود. سال بازي به سال 2148 تنظيم شده است ، آينده اي دور و بشر براي انجمن Galactic جديد است . دوره هاي خيلي قديمي تر و بسيار انتشار يافته مانند Asari ، Turians ، Salarians و همين طور الي آخر .بشريت پديده اي نوظهور است و آنها مطمئن نيستند كه چگونه در آن بطور متناسب قرار مي گيرند. بنابراين اين شغل شما است كه شخصا هر كاري را مي توانيد انجام دهيد ، به همان خوبي كه مي توانيد در حالت عام به بشريت تحقق يابيد ، در برابر پيشامدهاي وحشتناك. يك نسل از ماشين هاي فوق العاده هوشمند وجود دارد، حالتي كه همه زندگي را از كهكشان مي خواهد از بين ببرد، بنابراين كار شماست كه آنها را متوقف كنيد.PALGN : Bioware هميشه نسبت به خلق شخصيتهايش آزاد بوده - اين بار در Mass Effect چگونه بود؟؟CP:بازي Mass Effect شخصيتهاي بسيار مشتري مدار را دارد كه ما هميشه در Bioware داشته ايم . شما بايد نقش وجودي انسان را بازي كنيد ، هم شخصيت زن و هم مرد ، اما به غير از آن ، گزينه هاي مشتري مداري حقيقتا فراتر از شما هستند. شما صورت ، تن ، اشكال متفاوت از دماغ، بعدهاي مختلفي از چشم ، رنگها ، داريد. اگر شما بخواهيد مي توانيد لبهاي استخواني متفاوتي داشته باشيد ، اگر شما بخواهيد مي توانيد تو خالي داشته باشيد ، خط ابروي خودتان را تغيير دهيد ، اگر بخواهيد مي تواند تارهاي عصبي خود را مانند زن يا مردها بكنيد ، استيل متفاوت از ايستادن موها ، و رنگ موهاي متفاوت . شما به آن اسم مي گذاريد ، آن مشتري مدارترين كاراكتري است كه ما تا كنون داشته ايم. PALGN : آيا شما يا هركس ديگري در Bioware يا مايكروسافت هميشه سعي كرده كه يك نسخه "مشهور" از Shepard بسازد ؟ آن چگونه پيش رفته است؟CP: اوه مطمئنا ، ما آن را در همه زمان ها انجام مي دهيم . ما از يك سو شروع كرديم با سعي كردن در كپي كردن افراد ديگر در تيم dev ، شامل Casey Hudson كسي كه پروژه را رهبري مي كند. البته ، البته آن جالب است كه او را هميشه در بازي در خطر مي بينيم. بله ، بازيگران زن و مرد مشهور ، من يك Foxy Brown واقعا خوب را در دهه 1970 در فيلم Black Exploitation با يك آفريقايي بزرگ ديديم ، او واقعا بزرگ بود. بنابرين چهره هاي خوب زيادي در بازي بود.PALGN : بازي هاي Bioware تاريخچه بزرگي از ديالوگهاي عالي دارد. لطفا توضيح دهيد كه در Mass Effect اين مطلب چگونه پيش رفته است؟CP : كارمندان نوسينده و رهبران نويسنده ، Drew Karpyshyn ، همراه با Bioware كار عاليي انجام داده اند و ما يك سيستم ديالوگ جديدي داريم – چرخش ديالوگ . بعضي چيزها كه مرا شخصا نگران مي كرد بعنوان يك بازيكن ، آن بود كه به طور متناوب در بازي ، شما كلمات را در بالاي صفحه خواهيد ديد و شما دقيقا همان كلمه ها را در ديالوگها ببينيد. من بعدا به خود آمدم و گفتم كه " چرا من نگران خواندن ان هستم در حالي كه من از قبل مي توانم به آن گوش دهم؟" براي ما ، ما غوطه ور در اين ديالوگ بزرگ و محشر هستيم. آن واقعا غني است و بازي سراسر پر از حرف است ، بنابراين مي توانم به هرچيزي كه شما مي گوييد گوش كنم. به هر حال ، كلمات انتخابي بر روي صفحه يك جور جمع كوچك است، دو ، سه ، چهار كلمه ، فقط به شما يك عقيده مي دهد از آنچه كه ديالوگ هست.بنابراين اگر چه آن يك واكنش شادي / دوستانه است يا يك واكنش خشن / سرزنده ، وقتي شما يك گزينه را انتخاب م كنيد ، كلمه واقعي كه شما از شخصيت گوينده مي شنويد كاملا متفاوت خواهد بود .آنها مي توانند كوتاه تر باشند ، يا جمله هاي خيلي طولاني تر باشند، اما همه آنها يك عقيده را دارند. بنابراين از قبل از طريق احساسات اين به شخصيتها منتقل مي شود، حقيقتا و حقيقتا عاليست.PALGN : آيا نبرد بيشتر بصورت turn-base است ، همانند آنچه كه در KOTOR بود ، يا نزديكتر به Jade Empire است ؟ در مورد جنبه هاي ديگر نبرد چه چيزي وجود دارد؟CP : اوه بله دو مورد ، آن نزديك به Jade Empire است . نبرد در اينجا به صورت turn-base نيست. آن در زمان واقعي ، و شخص سوم جنگ زيست مي كند.اگر شما بخواهيد يك نتيجه را ترسيم كنيد، آن بيشتر شبيه Jade Empire است تا در برابر آن بازي مانند Full Spectrum Warrior . اين جايي است كه شما يك نبرد Real-time انجام مي دهيد، اگر چه شما از تفنگيهايي استفاده مي كنيد كه در دسترس هستند از قبيل تفنگ هاي هجومي و شاتگان يا يك تركيبي از قدرت حياتي شما و توانايي تكنيكي شما ، به موازات آن مي توان از جوخه نبرد استفاده كرد.ما واقعا يك سيستم AI خوب براي اين بخش داريم ، به همان صورت دشمنان. بنابراين آنها در پناه پوشش حركت مي كنند ، فقط در آنجا نايستاده اند تا گلوله بخورند. شما همچنين مي توانيد فرمانهايي مانند " به اين نقطه حركت كنيد" و " در جايي كه هستيد باقي بمانيد و از آنجا حفاظت كنيد " ، " به هدف من حمله كنيد " را با يك كنترل ساده بر روي d-pad صادر كنيد. بنابراين آن خيلي سريعتر است ، خيلي بيشتر از سيستم نبردي كه در رويروي شما است.PALGN : شما در مورد توانايي هاي تكنولوژيكي و حياتي متفاوت نكاتي را بيان كرديد ، لطفا مي توانيد كمي بيشتر در اين مورد توضيح دهيد؟CP : بسته به اينكه از چه كلاسي شروع مي كنيد ، ما شش كلاس متفاوت براي انتخاب از آن داريم. بعضي از شخصيتها يكي از دو توانايي كه توانايي تكنولوژيكي و توانايي حياتي خوانده مي شود را دارند. توانايي قدرت تكنولوژيكي تقريبا يك ارزيابي از Hacher هاي مدرن روز شما دارد. شما مي توانيد از قدرتتان براي انجام كارها استفاده كنيد از قبيل برداشتن ماشين دشمن يا اسلحه دشمن ، براي اينكه آنها را به گروه خود ببريد، شما مي توانيد فايلهاي كامپيوتر را آشكار كنيد ، در بالاي سپرها كار كنيد ، سپر حفاظتي حريف را وقتي كه آنها انتظار آن را ندارند را بياندازيد و الي آخر. قدرت حياتي يك جور قدرت انرژي سياه است ، تقريبا مانند جادو در طبيعت. شما مي توانيد كارها را مانند زندگي حريفانتان در هوا انجام دهيد ، آنها را در عرض اتاق پرتا ب كنيد. شما مي توانيد اندامتان را در خارج از sync و در جهان موجود حركت دهيد ، بنابراين گلوله ها از ميان شما عبور خواهند كرد و صدمات كمتري را وارد خواهند كرد شما همچنين مي توانند كارها را مانند يك كوانتوم انفرادي انجام دهيد ، كه شروع به شلاق زدن به تمامي اشياء معلق و افراد كه در وسط اتاق هستند مي كند كه ايجاد يك گرداب صدمه رسان مي كند.PALGN : چگونه يك بازيكن اين قدرت را بدست خواهد آورد؟CP : همه چيز به كلاسي كه شما انتخاب كرده ايد دارد. بنابراين براي مثال ، اگر شما سربازي را برداريد ، شما با اسلحه مناسب با آن بازي آشنا خواهيد شد ، اما شما هيچ قدرت حياتي يا تكنولوژيكي نخواهيد داشت. اين برخلاف مهارت است ، كه يك سلحشور حياتي دارد. شما تمامي توانايي ها ي حياتي را خواهيد داشت اما مهارت كمي با تفنگ و قدرتهاي تكنولوژيكي خواهيد داشت. ما همچنين يك جفت كلاس تركيبي هم داريم ، كه به شما اجازه مي دهد از بعضي از اسلحه ها و توانايي ها در يك زمان واحد استفاده كنيد.همانطور كه سطح شما در بازي بالا مي رود ، شما نكات تجربيي را با استفاده از انتخابهايي كه انجام مي دهيد، دشمناني كه مي كشيد، و تمامي نكاتي كه بدست مي آوريد به دست مي آوريد ، شما مي توانيد نكات را به هر مهارت يا توانايي كه مي خواهيد اختصاص دهيد. شما مي توانيد توانايي پرتابي و ويرانگري خود را به صورت يك قدرت حياتي افزايش دهيد ، تا آنقدر دور شويد كه توانايي زندگي را باز كنيد. از آنجا ، شما مي توانيد افزايش ويرانگري يا شروع بهبود امكانات زندگي را افزايش دهيد.PALGN : Bioshock ، در حاليكه آن يك بازي بزرگي است واقعا بر اساس قولهاي واقعي انتخابهاي واقعي تحويل نشده است. در KOTOR و Jade Empire ، شما مي توانيد به راحتي در پايان هر بازي تغيير دهيد . رفتارهاي اخلاقي در Mass Effect چگونه است؟CP: در Jade Empire ، چيزي بود كه ما آن را مي توانستيم اثرات see-saw بناميم. آن واقعا مهم نيست كه شما تا آن نقطه چه چيزي انجام مي دهيد. تيم Mass Effect واقعا به آن نگاه مي كند و با اين وجود "خوب" آن خوشايند است. اما آن هيچ احساسي را واقعا ايجاد نمي كند.براي Mass Effect ما اين سيستم را داريم به نامهاي Paragon و Renegade .شما گونه هاي مشابهي از انتخابها را بدست آورده ايد كه در هر دوي KOTOR يا Jade Empire داشتيد ، چايي كه شما انتخابهاي داشتيد كه كمي دوستانه، زيباتر و خوش آيند تر بود ، كه انتخابهاي Paragon بودند. شما آنهايي را داشتيد كه كمي سخت تر بود ، و كمي تاريك تر،اما ترجيحا نسبت به تاثير see-saw ، در جايي كه شما سه انتخاب "خوب" مينور و يك انتخاب "بد" ماژور داشتيد، و ناگهان شما جهت يابي را تغيير مي داديد. Mass Effect برا ي همه چيز يك track نگه مي دارد كه شما از طريق تمام بازي آن را انجام داده ايد. بنابراين آن يك وضعيت يا وضعيت ديگري نيست ، بنابراين آن تماما از طريق پايان تمام بازي به توازن مي رسد و بسته به انتخابها كه شما انجام مي دهيد بازي مطابق با آن پايان مي پذيرد.PALGN : جهان در Mass Effect چقدر بزرگ است؟ و مسافرتي كه بازيگران خواهند داشت به چه معناست؟ در كنار كره خاكي آيا هيچ ايستگاه فضايي يا فضاپيمايي وجود دارد كه بازيكنان بتوانند از طريق آن عملي انجام دهند يا كاوش كنند؟CP: آن بزرگ است . آن فقط يك جهان ساده نيست ، آنطور كه در Jade Empire بود. آن از لحاظ طبيعي شبيه KOTOR است ، در آن شما به اين كهكشان پهنوار نگاه مي كرديد، آن به آن اندازه پهنوار بود كه شما در آن كاووش كنيد.شما مي رفتيد كه از يك Starship استفاده كنيد ، SS Normandy ، كه قرار بود كشتي شما شود. آن قرار نبود كوچك باشد ، يك جور كشتي X-wing fighter ، كه حقيقتا يك كشتي بزرگ بادباني نهاني است با خدمه هاي كامل دكترها ، ناخدايان ، مهندسين ، كشتيرانان تا به دور كهكشان بروند.شما عهده دار آن هستيد ، بنابراين شما بايد سرنوشت آن را تنظيم كنيد ، از قبيل ستاره هاي خوشه اي ، سيستم و سپس سياره. بعضي سياره ها خيلي زياد ادامه نمي يابند . بنابراين ، براي مثال ، اگر شما از طريق سيستم خورشيدي خودمان برويد ، و اگر شما به زميني از يك سياره مانند ژوپيتر برويد شما درخواهيد يافت چيز زيادي آنجا نيست . شما بطور اجمالي آنرا بررسي خواهيد كرد و خواهيد گفت كه آن يك توپ بزرگ از گازهاست و چيز بيشتري نيست كه در اينجا بمانيم اگر شما به فرود بر روي زمين فكر كنيد ، آن مي تواند كاملا بواسطه طوفانهاي سهمگين مهلك باشد بنابراين شماممكن است همانطور در امتداد آن حركت كنيد. اما اگر شما به جايي همانند زمين پرواز كنيد ، براي مثال ، شما درخواهيد يافت اينجا مكاني است كه شما مي توانيد فرود بياييد و كاووش كنيد.( نكته : زمين حقيقتا در بازي وجود ندارد.)سياره هاي مختلف اندازه هاي مختلفي دارند . گاهي اوقات شما مي توانيد با پاي خودتان به كاووش برويد ، گاهي سياره ها خيلي وسيع مي شوند ، شما مي توانيد در جايي كه MAKO ناميده مي شود اين قسمي از تركيبهاي همه نوع وسايل نقليه و تانك است. گاهي اوقات شما بايد در آن رانندگي كنيد زيرا راهپيمايي احساسي را ايجاد نخواهد كرد . حدود 200 تا 250 مكان جداگانه از قبيل سياره ها ، استروئيدها ، كشتي ها ي متروكه در Mass Effect وجود دارد. همه آنها قابل كاووش نخواهند بود اما حدود 10-20% آنها داستاني و قابل بازي است . شما مجموعه اي از بازيهاي كوچك را داريد كه از طريق يك بازي كلي مي توانيد بفهميد كه مي توانيد در آنها فرود بياييد يا كاووش كنيد. بعضي وقتها شما بطور اجمالي آنها را بررسي مي كنيد و مي فهميد كه يك ماده معدني جديد يا گاز ناشناسي وجود دارد . شما اين اطلاعات را براي نكات تجربي جمع مي كنيد و براي بازكردن يك داستان ديگر از طريق بازي اقدام مي كنيد.بنابراين خيلي از چيزها وجود دارد كه مي توان در Mass Effect انجام داد . آن واقعا خيلي بزرگ است براي يك بازيكن كه چقدر مي تواند كاووش كند. همه آنها مي تواند همين امروز باشد. براي فردا ميزان شود ، براي بخش دوم مصاحبه در جايي كه ما بيشتر در مورد Mass Effect صحبت خواهيم كرد يا همچنين بعضي Bioware و يا آينده اي كه در انتظار است.بخش دوم هم داره اماده ميشه .با تشكر از دوستان.منبع:
mojtaba007
15-11-2007, 20:11
2 تا سوال
ایا این بازی برای pc میاید یا نه(خدا کنه بیاید)
و چرا شرکت westgame گفته به علت وجود صحنه های غیر اخلاقی این بازی را منتشر نمیکنه
در صورتی که شرکت takin این بازی را پخش کرده مگه چه صحنه های داره که شرکت westgame بازی را منتشر نمیکنه
J A V I D
15-11-2007, 20:14
و چرا شرکت westgame گفته به علت وجود صحنه های غیر اخلاقی این بازی را منتشر نمیکنه
در صورتی که شرکت takin این بازی را پخش کرده مگه چه صحنه های داره که شرکت westgame بازی را منتشر نمیکنه
من يه جورايي تو وست دست دارم ! اين بازي هايي كه مي آد يه نفر هست اونجا تشخيص مي ده عرضه بشه يا نشه جالبه كه بازي هاي مشترك كه مي اد مثلا مال پي سي شو نمي زنن بعد مال 360 رو مي زنن ... پرسيدم چرا گفت اون كه برسي مي كنه از 360 سر در نمي آره !!!!!!
p3yman_xl
19-11-2007, 15:38
سلام دوستان،
اگه این تاپیک چند روزه که خوابیده فکر نکنید که بازی منتشر نشده، اتفاقا چند روزی میشه که منتشر شده!!
اما به خاطر صحنه های غیر اخلافی که در بازی وجود داره، اکثر شرکت ها از جمله West، این بازی رو متاسفانه منتشر نخواهند کرد!! ( من نمیدونم اگه در این بازی فقط یک صحنه ی غیر اخلاقی وجود داره، پس چطور یه بازی مثل فارنهایت منتشر میشه و هیچ سر و صدایی هم به پا نمیکنه؟؟! )
راستی اگه میخوایید بازی رو تهیه کنید، به پاساژ لباف طبقه ی پایین، مگا گیم برید تا بدون مشکل بازی رو تهیه کنید.
متاسفانه بعضی از ماها به علت نداشتن جنبه یا کمبود آن! با چنین مسائلی رو به رو میشیم که تمام اینها باعث میشه یه بازی منتشر نشه!! به هر حال باید خودتون بازی کنید تا متوجه بشید. یکی از دوستان بازی رو انجام داده، و تا حالا صجنه ی غیر اخلاقی ندیده!! من خودم فعلا نتونستم بازی رو تهیه کنم، اما به محض اینکه بازی رو انجام دادم، شما دوستان رو هم در جریان قرار میدم!
موفق و پیروز باشید
Sam Fisher 11
21-11-2007, 11:26
سلام بالاخره بازی توسط سایتها و مجلات معتبر ریویو شد که در زیر امتیازات کسب شده توسط بازی رو می بینید :
gamespot Score: 8.5
IGN Score: 9.4
gameinformer Score: 9.75
gametrailers Score: 9.6
gamespy Score: 5/5
yahoo games Score: 4.5/5
electronic gaming monthly Score: 8.8
بارزترین ویژگی های بازی یکیش امکان گشت و گذار در محیط کهکشان است که مطمئننا بسیار لذت بخش خواهد بود. گرافیک خوب بازی و همچنین صداگذاری عالی و دوبله انقلابی کاراکتر ها از دیگر نکات برجسته بازی به شمار میرن. مدل سازی و انیمیشن شخصیت ها با وسواس زیادی کار شده و چهره و بدنشان با انسانهای واقعی تفاوت زیادی نداره(البته موجودات دیگر هم خیلی طبیعی به نظر میرسند). داستان بازی هم که جای خود داره ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Limited Collector's Edition
بچها کسی نمیدونه من این بازی رو در مشهد از کجا میتونم تهیه کنم؟
mazi_z_PSP
30-11-2007, 12:23
منم مشهدم. ببينم نکست جن داره؟ از کجا بخرم؟ من ميخوامش
p3yman_xl
19-12-2007, 20:06
منم مشهدم. ببينم نکست جن داره؟ از کجا بخرم؟ من ميخوامش
تو تهران که به سختی گیر میاد! من خودم تازه تونستم بعد از این همه مدت گیرش بیارم بالاخره!
بزارید کمی در رابطه با بازی براتون بگم.... بازی از همه لحاظ عالی هست، از گرافیک گرفته تا داستان عنیق چند لایه ای اون که واقعا دهانتون از تعجب باز خواهد ماند!! اول بازی میتونید شخصیت دلخواه خودتون رو درست کنید؛ همین اول بازی زمانی که Jhon ( شخصیت اول بازی ) رو میبینید، سازندگان رو برای همچین طراحی شخصیتی تحسین میکنید! قسمت بسیار جالب بعدی، انتخاب نوع کلاس، محل به دنیا اومدن و نژاد هست. در این قسمت میتونید تعیین کنید که مثلا از نوع EarthBorn باشید و کلاستون هم Soldier باشه. در این صورت میتونید از انواع اسلحه های سنگین و سبک استفاده بکنید. اما بذارید یه نکته رو در رابطه با این بازی بگم، ببینید در این بازی باید زبان انگلیسی رو کمی تا قسمتی زیاد!! بلد باشید تا بتونید از داستان بازی سر در بیارید. باور کنید این حرف غلط نیست، کافیه کمی بازی رو انجام بدید تا به این نکته برسید. جالبه که قسمت اعظم تاریخچه ی این کهکشان و موجودات اون رو هم در دیالوگ هایی که بین کرکترها رد و بدل میشه قرار دادن پس هیچ راه فراری نیست! اما اگه از اون دسته از بازیکنا هستید که دیالوگها رو تند و تند رد میکنن و به حاشیه های داستان هم کاری ندارن، ممکنه از بازی لذت ببرید، اما باز هم از داستان چیزی نفیفهمید که اصلا مزه نداره! به هر حال اگه X360 دارید، باید این بازی زیبا رو تجربه کنید. طرفدار هر سبکی که هستید ، باشید، اما Mass Effect یک تجربه ی ناب هست که از دست دادنش به قیمت زیادی تموم میشه! شک نکنید!
موفق و پیروز باشید
mazi_z_PSP
19-12-2007, 21:19
دوستانی که این بازی رو تمام يا کمی بازی کردن.(به نصفه رسيدن) ميشه به طور کامل بگن که چه نژادی رو در بازی برداريم و چه مکانی رو انتخاب کنيم می تونيم از بازی لذت بيشتری ببريم؟
این خيلی برام مهمه. هرکی نظری داره کامل بگه.
end_of_world
22-12-2007, 18:24
ببين ما با چه مشكلاتي مواجه هستيم اولش كه بايد سيستممون باهاش جور بشه بعدش بايد بازي رو پيدا كنيم !!!
واااااااااااااااي خدا ببين ما كجا زندگي مي كنيم .
بابا مثلا چي داره كه منتشر نمي كنند يعني بدتر از بازي هاي جيمزباند و مكس پينه ...... :46:
واقعا عجب دنياييه !!!!! :13:
خيلي حيفه كه آدم نتونه چنين بازي رو نتونه انجام بده !!!!!! :41:
دوستان فقط همين شركت منتشر نمي كنه يا همه اينطوريند !!!!! :27:
ببين ما با چه مشكلاتي مواجه هستيم اولش كه بايد سيستممون باهاش جور بشه بعدش بايد بازي رو پيدا كنيم !!!
بابا مثلا چي داره كه منتشر نمي كنند يعني بدتر از بازي هاي جيمزباند و مكس پينه ...... :46:
تاييد ميشه
منم نتونستم گيرش بيارم:13:
p3yman_xl
22-12-2007, 19:04
بله، دقیق همینطوره... مثلا این سوال پیش میاد که چطور یه بازی مثل فارنهایت منتشر میشه اما این بازی نه! تازه تا اونجایی که من مطلع هستم، خیلی ها حتی به این صحنه برخورد هم نکردن و اصلا نمیدونن در بازی چنین صحنه ای وجود داره! چون از اونجایی که این بازی بسیار غیر خطی هست، میشه این صحنه رو تماشا کرد یا اینکه به ماموریت خود ادامه داد! یعنی این کاملا به بازیکن و نحوه ی برداشت او بستگی داره. درضمن این بازی فقط برای 360 منتشر شده ... Only On Xbox 360 .
موفق باشید
sasanjfr
01-05-2008, 11:54
زمان زیادی تا انتشار mass effect برای PC نمونده.EA این بازی رو 27 می(7 خرداد) منتشر می کنه.به نقل از سایت گیم اسپات تفاوت این نسخه با نسخه ی xbox 360 (که در نوامبر 2007 منتشر شد) در چند مورد جزئی است که از جمله ی آنها می توان به بازبینی inventory و مکانیسم آشکارسازی آیتم ها،بهبود گرافیک و همچنین از نو سر هم کردن HUD بازی اشاره کرد.
Sam Fisher 11
01-05-2008, 18:00
زمان زیادی تا انتشار mass effect برای PC نمونده.EA این بازی رو 27 می(7 خرداد) منتشر می کنه.به نقل از سایت گیم اسپات تفاوت این نسخه با نسخه ی xbox 360 (که در نوامبر 2007 منتشر شد) در چند مورد جزئی است که از جمله ی آنها می توان به بازبینی inventory و مکانیسم آشکارسازی آیتم ها،بهبود گرافیک و همچنین از نو سر هم کردن HUD بازی اشاره کرد.
ممنون دوست عزیز...
بوکس شات بازی:
چند تصویر از نسخه PC
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ali_ranger22
01-05-2008, 21:14
خیلی دوست دارم این بازی رو انجام بدم
rezapassword
04-05-2008, 19:17
سلام
ایا با این سیستم ( سیستم خودم )اجرا میشه ؟
vga: 512 8800
ram : 4gig kingmax
cpu : 4 adlon x2
و با مال دوستم چی ؟
vga : 128 gforce XFX 5200
ram : 512+256
cpu : intel 2.6 celeron D
ممنون
a.salireza
05-05-2008, 08:20
سلام
ایا با این سیستم ( سیستم خودم )اجرا میشه ؟
vga: 512 8800
ram : 4gig kingmax
cpu : 4 adlon x2
و با مال دوستم چی ؟
vga : 128 gforce XFX 5200
ram : 512+256
cpu : intel 2.6 celeron D
ممنون
روي سيستم دوستتون خوب اجرا نميشه.:31:
رو سيستم خودتون ، به نظرم مشكلي نداشت باشه.:46:
rezapassword
05-05-2008, 11:09
اصلا اجرا نمیشه رو مال دوستم
یا میشه رو low بازی کرد
ممنون
sasanjfr
05-05-2008, 12:32
اصلا اجرا نمیشه رو مال دوستم
یا میشه رو low بازی کرد
ممنون
به نظر من رو مال دوستتون اصلاٌ اجرا نمیشه.چون بازی های جدید حداقل 1 گیگ رم لازم دارند.کارت گرافیکش هم خیلی ضعیفعه.
رو مال شما باید بدون هیچ مشکلی اجرا بشه
وای که چقدر این بازی دیر داره میاد بابا یه ذره گاز بدین و سریع بدین بیرون این لامصب بازی رو دیگه ما که مردیم تو خماریش.............من این بازی رو رو ایکس باکسم داشتم و یه چهار ساعتی بازی نکرده بودم ازش که ایکس باکسه خراب شد و دیگه رفت که کی درست بشه به خدا معلوم ولی حال که واس پی سی میاد از خوشحالی دارم میترکم......
Optimus Prime
05-05-2008, 14:27
دوستان با اینکه این خبر مدتی هست منتشر شده ولی من در این تاپیک ندیدم و می زارم سیستم مورد نیاز برای اجرا بازی اعلام شده توسط شرکت سازنده بازی :
Minimum System Requirements for Mass Effect on the PC
Operating System:
Windows XP or Vista
Processor:
2.4+GHZ Intel or 2.0+GHZ AMD
Memory:
1 Gigabyte Ram (XP)
2 Gigabyte Ram (Vista)
Video Card:
NVIDIA GeForce 6 series(6800GT or better)
ATI 1300XT or better (X1550, X1600 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
Hard Drive Space:
12 Gigabytes
Sound Card:
DirectX 9.0c compatible sound card and drivers
----------
Recommended System Requirements for Mass Effect on the PC
Operating System:
Windows XP or Vista
Processor:
2.6+GHZ Intel or 2.4+GHZ AMD
Memory:
2 Gigabyte RAM
Video Card:
NVIDIA GeForce 7900 GTX or higher.
ATI X1800 XL series or higher
Hard Drive Space:
12 Gigabytes
Sound Card:
DirectX 9.0c compatible sound card and drivers – 5.1 sound card recommended
Optimus Prime
13-05-2008, 14:25
خبرهای بسیاری در مورد سیستم حفاظتی بازی اعلام شده و در یک هفته اخیر موجی از انتقادات بسوی Bioware روانه شد:
اعلام شده بود که بازی پس از خرید باید اول بصورت Online رجیستر شده و 10 روز بعد بازیکنان قادر به انجام بازی خواهند بود و اینکه بازی هر 10 روز باید به صورت Online چک شود و گرنه بازی از کار خواهد افتاد.نکته دیگر اینکه یک نسخه خریداری شده این بازی فقط بر روی 3 سیستم نصب خواهد شد.در این هفته پس از انتقادات و شکایات مورد اول (رجیستر Online اولیه و امکان انجام بازی پس از 10 روز) حذف شد اما دو مورد بعد همچنان به قوت خود باقی است.
sasanjfr
13-05-2008, 17:53
بعد از گذشت تقریباٌ 6 ماه از انتشار نسخه ی xbox 360 بازی Mass Effect،این بازی در 28 می برای پلتفورم pc منتشر میشود.BioWare از این زمان نسبتاٌ طولانی به نحو احسن استفاده کرده است و به جای port کردن سر راست نسخه ی xbox 360 بر روی pc که مسلماٌ برایش آسان تر بود این بازی را از جهات مختلف مورد بازبینی قرار داده است تا کاملاٌ برای pc مهیا شود و به همین دلیل نسخه ی pc کاملاٌ حس یک بازی که برای این پلتفورم طراحی شده است را برای شما به ارمغان خواهد آورد،نه صرفاٌ یک بازی پورت شده.
در وهله ی اول آنچه به چشم شما می آید این است که بازی از نظر بصری پیشرفت چشمگیری پیدا کرده و گرافیک نسخه ی pc نسبت به نسخه ی xbox 360 از غنای بیشتری برخوردار خواهد بود.افت فریم و پاپ های texture بازی که در نسخه ی xbox 360 بعضاٌ مشاهده می شد در نسخه ی pc مرتفع شده است.
سرعت ذخیره سازی و بارگذاری مراحل در نسخه ی pc نسبت به نسخه ی x360 کاهش یافته و محدودیت ذخیره سازی نیز از بین رفته است و دیگر نیازی به overwrite کردن های پی در پی که در نسخه ی کنسولی این بازی مشاهده می شود نیست.
سیستم inventory بازی که در نسخه ی x360 پیحیده طراحی شده بود مورد بازبینی قرار گرفته و از نو طراحی شده است تا کار با آن آسان تر شود.نکته ی دیگری که BioWare به خوبی به آن توجه کرده است سایز نوشته ها و رابط کاربری بازی است.چون pc باز ها در مقایسه با کنسول باز ها به صفحه ی نمایش نزدیک ترند در نسخه ی pc این سایز کاهش یافته است و همچنین موجب شده است که اطلاعات بیشتری روی صفحه نسبت به نسخه ی x360 وجود داشته باشد.
طراحی کنترل بازی هم برای ماوس و کیبورد صورت گرفته است و یکی از برتری های نسخه ی pc نسبت به x360 استفاده از کلید های میانبر کیبورد است.دیگر نیازی به فشردن چند دکمه به صورت هم زمان(در نسخه ی x360) نیست.علاوه بر این 8 کوئیک اسلات در بالا گوشه ی چپ تصویر در نظر گرفته شده که به بازی کننده این امکان را می دهد که توانایی ها و قدرت های مختلف را در این فضاهای خالی قرار بدهد تا در هنگام مبارزه به آنها دسترسی آسان تری داشته باشد.یک کمک هدفگیری(aim assist) نیز وجود دارد که می توان آن را فعال یا غیر فعال کرد که بستگی دارد به شما که دوستدار rpg هستید و نمی خواهید روی رفلکس های سریع و اکشن وقت صرف کنید و یا دوستدار شوتر هستید و می خواهید لذت واقعی مبارزه را بچشید!
شاید مهمترین تغییری که در نسخه ی pc به وجود آمده باشد را بتوان طراحی تاکتیک جدید HUD در نظر گرفت که ابزار قدرتمندی برای شما خواهد بود و به شما این اجازه را می دهد که به هر یک از دو همراه خود دستورات مجزایی بدهید در حالیکه در نسخه ی x360 این بازی چنین امری میسر نبود و دستور شما برای هر دو همراه به صورت یکسان بود.حال شما در نسخه ی pc می توانید به یکی از همراهانتان دستور دهید که جلوتر از شما پشت یک صخره در سمت چپ سنگر بگیرد در حالیکه خودتان در سمت راست هستید و در همان زمان به همراه دیگرتان دستور دهید که پشت شما قرار گرفته و مواظب پشت سرتان باشد.مکانیسم جدید HUD همچنین دسترسی سریع تر شما به قدرت ها و توانایی های همراهانتان را فراهم می آورد و به شما این امکان را می دهد که سریع تر اسلحه ی هم گروهی خود را تعویض کنید.یعنی در یک کلام کنترل تاکتیکی شما بر بازی افزایش پیدا می کند.
از دیگر تغییرات نسخه ی pc نیز می توان به جذاب تر شدن minigame ها و بهبود رانندگی در بازی اشاره کرد.
در مجموع می توان انتظار داشت که Mass Effect یک بازی نقش آفرینی خیلی خوب برای pc بازها باشد که حتماٌ ارزش بازی کردن را خواهد داشت.
منبع:IGN_گیم اسپات
Rude Boy
13-05-2008, 20:40
بالاخره ما نفهمیدیم بازی واسه pc اومده یا نه ؟
cyrus_ln
14-05-2008, 11:03
بالاخره ما نفهمیدیم بازی واسه pc اومده یا نه ؟
sasanjfr که تو پستش نوشته
28 می میاد یعنی 13 , 14 روز دیگه.
بعد از گذشت تقریباٌ 6 ماه از انتشار نسخه ی xbox 360 بازی Mass Effect،این بازی در 28 می برای پلتفورم pc منتشر میشود.BioWare از این زمان نسبتاٌ طولانی به نحو احسن استفاده کرده است و به جای port کردن سر راست نسخه ی xbox 360 بر روی pc که مسلماٌ برایش آسان تر بود این بازی را از جهات مختلف مورد بازبینی قرار داده است تا کاملاٌ برای pc مهیا شود و به همین دلیل نسخه ی pc کاملاٌ حس یک بازی که برای این پلتفورم طراحی شده است را برای شما به ارمغان خواهد آورد،نه صرفاٌ یک بازی پورت شده.
در وهله ی اول آنچه به چشم شما می آید این است که بازی از نظر بصری پیشرفت چشمگیری پیدا کرده و گرافیک نسخه ی pc نسبت به نسخه ی xbox 360 از غنای بیشتری برخوردار خواهد بود.افت فریم و پاپ های texture بازی که در نسخه ی xbox 360 بعضاٌ مشاهده می شد در نسخه ی pc مرتفع شده است.
سرعت ذخیره سازی و بارگذاری مراحل در نسخه ی pc نسبت به نسخه ی x360 کاهش یافته و محدودیت ذخیره سازی نیز از بین رفته است و دیگر نیازی به overwrite کردن های پی در پی که در نسخه ی کنسولی این بازی مشاهده می شود نیست.
سیستم inventory بازی که در نسخه ی x360 پیحیده طراحی شده بود مورد بازبینی قرار گرفته و از نو طراحی شده است تا کار با آن آسان تر شود.نکته ی دیگری که BioWare به خوبی به آن توجه کرده است سایز نوشته ها و رابط کاربری بازی است.چون pc باز ها در مقایسه با کنسول باز ها به صفحه ی نمایش نزدیک ترند در نسخه ی pc این سایز کاهش یافته است و همچنین موجب شده است که اطلاعات بیشتری روی صفحه نسبت به نسخه ی x360 وجود داشته باشد.
طراحی کنترل بازی هم برای ماوس و کیبورد صورت گرفته است و یکی از برتری های نسخه ی pc نسبت به x360 استفاده از کلید های میانبر کیبورد است.دیگر نیازی به فشردن چند دکمه به صورت هم زمان(در نسخه ی x360) نیست.علاوه بر این 8 کوئیک اسلات در بالا گوشه ی چپ تصویر در نظر گرفته شده که به بازی کننده این امکان را می دهد که توانایی ها و قدرت های مختلف را در این فضاهای خالی قرار بدهد تا در هنگام مبارزه به آنها دسترسی آسان تری داشته باشد.یک کمک هدفگیری(aim assist) نیز وجود دارد که می توان آن را فعال یا غیر فعال کرد که بستگی دارد به شما که دوستدار rpg هستید و نمی خواهید روی رفلکس های سریع و اکشن وقت صرف کنید و یا دوستدار شوتر هستید و می خواهید لذت واقعی مبارزه را بچشید!
شاید مهمترین تغییری که در نسخه ی pc به وجود آمده باشد را بتوان طراحی تاکتیک جدید HUD در نظر گرفت که ابزار قدرتمندی برای شما خواهد بود و به شما این اجازه را می دهد که به هر یک از دو همراه خود دستورات مجزایی بدهید در حالیکه در نسخه ی x360 این بازی چنین امری میسر نبود و دستور شما برای هر دو همراه به صورت یکسان بود.حال شما در نسخه ی pc می توانید به یکی از همراهانتان دستور دهید که جلوتر از شما پشت یک صخره در سمت چپ سنگر بگیرد در حالیکه خودتان در سمت راست هستید و در همان زمان به همراه دیگرتان دستور دهید که پشت شما قرار گرفته و مواظب پشت سرتان باشد.مکانیسم جدید HUD همچنین دسترسی سریع تر شما به قدرت ها و توانایی های همراهانتان را فراهم می آورد و به شما این امکان را می دهد که سریع تر اسلحه ی هم گروهی خود را تعویض کنید.یعنی در یک کلام کنترل تاکتیکی شما بر بازی افزایش پیدا می کند.
از دیگر تغییرات نسخه ی pc نیز می توان به جذاب تر شدن minigame ها و بهبود رانندگی در بازی اشاره کرد.
در مجموع می توان انتظار داشت که Mass Effect یک بازی نقش آفرینی خیلی خوب برای pc بازها باشد که حتماٌ ارزش بازی کردن را خواهد داشت.
منبع:IGN_گیم اسپات
ممنون ساسان جان عالي بود:46:
Optimus Prime
15-05-2008, 02:00
اینم یک سری Screenshot هایی جدید برای نسخه PC :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sasanjfr
18-05-2008, 20:27
دانلود جدیدترین تریلر Mass Effect نسخه ی pc با حجم 94.26 مگابایت:
HD quality
خدایشش که بازی بس خوفی هست من که مراحل ابتدایی بازی در ایکس باکسش رو تموم کردم و شروع به گشت و گزار در کهکشان کردم خیلی جالبه واقعآ جالبه بازی امیدوارم که هرچه سریعتر بیاد تا دوستان در کامپیوتر هم ازش لذت کافی و وافی رو ببرن.
راستی میگم کسی رمز این بازی رو نداره ؟
sasanjfr
21-05-2008, 16:31
دانلود فیلم های رسمی گیم پلی mass effect نسخه ی pc _شماره ی 1 تا 8:
sasanjfr
23-05-2008, 09:51
آخرین تریلر های mass effect :
combat trailer
38.28 مگابایت
Wrex trailer
48.62 مگابایت
aminbrlee
23-05-2008, 18:30
با سلام
دوستان کسی رمز فوتبالی عکسش رو تو چند پست قبلی زده نداره
با تشکر
joey jordison
24-05-2008, 12:24
سلام
اقا این بازی چرا سیستم نشانه گیریش این جوریه یکمی ادم گیج میکنه
ولی به نظر می اد یه بازی پورت شده ی عالی را انجام خواهیم داد برای Pc که اصلا پورت بودنش معلوم نخواهد شد البته امیدوارم!!!
از اونجا که سبک Rpg مال Pc هست به احتمال زیاد از واسه X360 بهتر جواب میده:21:
کسی جواب مارو نداد؟
این بازی رمزی چیزی نداره؟؟؟
اقا کمک کنید تورو خدا ...
راستی یه سوال از اونای که این بازی رو شاید تمومش کرده باشید یا از اون جایی که من رفتم پیشتر هستند...
تو سیاره فویرس بعد اینکه تو اون اپرتمان رقم میرین و اسانسور رو راه میندازین و ماشینتون رو میگیرن و از اون پل هوایی رد میشین بعد تو اون قسمت که با یه عده فک کنم شرقی و یا درکل چشم بادمی ها صحبت میکنید باید چکار کنیم؟؟
Masoud King
28-05-2008, 11:06
کسی جواب مارو نداد؟
این بازی رمزی چیزی نداره؟؟؟
اقا کمک کنید تورو خدا ...
اينو يه نگاهي بنداز
در ضمن IGN به نسخه PC امتياز 9.2 و Videogamer امتياز 10 رو داده!!!
مگه بازی واس پی سی اومد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
sasanjfr
28-05-2008, 15:30
مگه بازی واس پی سی اومد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
بله،امروز منتشر شد.در ضمن علاوه بر videogamer و IGN،سایت eurogamer هم بازی رو review کرده و بهش نمره ی 8 داده.مثل اینکه eurogamer زیاد از این بازی خوشش نمیاد چون به نسخه ی xbox 360 هم همین نمره رو داده بود.
دوستانی که این بازی رو انجام دادن لطفآ سریعآ بیان و بگن تفاوتش با ایکس باکس چیه و نقاط بارزش چیه
sasanjfr
28-05-2008, 19:43
دوستانی که این بازی رو انجام دادن لطفآ سریعآ بیان و بگن تفاوتش با ایکس باکس چیه و نقاط بارزش چیه
دوست عزیز،من در پست شماره ی 35(صفحه ی 4) تفاوت نسخه ی pc رو با xbox 360 نوشته ام.می توانید به این پست مراجعه کنید.
Masoud King
28-05-2008, 19:55
اين جور كه از ظواهر امر پيداست نسخه PC نسبت به نسخه كنسول شفاف تر و واضح تره!!!!
خوش بحال اونایی که گرافیک بالای دارن برن حالشو ببرن
نه دوست عزیز من اونطور اطلاعات رو نمیخوام من نظر شخصی شما در باره بازی رو میخوام بعد انجام اون لطفا...
cyrus_ln
28-05-2008, 21:18
تو ایران اومده؟؟؟؟
Optimus Prime
28-05-2008, 21:32
نمی دونم ولی فکر نکنم هنوز بازی کرک شده باشه.چون مثل اینکه سیستم نسبتا پیچیدهای داره...
Amin Asterix
28-05-2008, 21:35
امیدوارم تا بعد امتحانا نیاد.یعنی هیچ بازی ای نیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cyrus_ln
28-05-2008, 22:20
اصلا به موضوع کرک و امتحانها فکر نکرده بوده.
برای ما بهتره که تا 1 ماه و اندی کرکی واسش نیاد.
sasanjfr
29-05-2008, 09:02
نه دوست عزیز من اونطور اطلاعات رو نمیخوام من نظر شخصی شما در باره بازی رو میخوام بعد انجام اون لطفا...
هنوز بازی به ایران نرسیده.فعلاً فقط از روی نقدهای بازی میشه نظر داد.هر وقت اومد به روی چشم:46:
نمی دونم ولی فکر نکنم هنوز بازی کرک شده باشه.چون مثل اینکه سیستم نسبتا پیچیدهای داره...
همون بهتر.اگه نسخه ی کرک شده ی بازی یه چند هفته دیگه بیاد خیلی بهتره.این جوری نسخه ی ارجینالش کمتر ضربه میخوره و به نفع پلت فرم pc یه.حالا ما اگه یه کم دیرتر بازی کنیم چیزی ازمون کم نمیشه:31:
sasanjfr
29-05-2008, 14:56
عکس های مربوط به مقایسه ی گرافیک نسخه ی pc با نسخه ی xbox 360:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:videogamer
خدایشش اخر بازی هست و ایشالا که بیاد و راحت بشه اونو اجراش کرد و سیستم که نوشته واسش کافی باشه.....
دوستان میگم تو نسخهpc مراحل هم تغییر کرده و یا نه با نسخه ایکس باکس هیچ فرقی نداره؟
Masoud King
29-05-2008, 18:20
حداقل سيستم مورد نياز براي نسخه PC بازي Mass Effect !!!!
Minimum System Requirements for Mass Effect on the PC
Operating System:
Windows XP or Vista
Processor:
2.4+GHZ Intel or 2.0+GHZ AMD
Memory:
1 Gigabyte Ram (XP)
2 Gigabyte Ram (Vista)
Video Card:
NVIDIA GeForce 6 series (6800GT or better)
ATI 1300XT or better (X1550, X1600 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
Hard Drive Space:
12 Gigabytes
Sound Card:
DirectX 9.0c compatible sound card and drivers
Recommended System Requirements for Mass Effect on the PC
Operating System:
Windows XP or Vista
Processor:
2.6+GHZ Intel or 2.4+GHZ AMD
Memory:
2 Gigabyte Ram
Video Card:
NVIDIA GeForce 7900 GTX or higher.
ATI X1800 XL series or higher
Hard Drive Space:
12 Gigabytes
Sound Card:
DirectX 9.0c compatible sound card and drivers - 5.1 sound card recommended
منبع:
کد:
sasanjfr
29-05-2008, 18:23
دوستان میگم تو نسخهpc مراحل هم تغییر کرده و یا نه با نسخه ایکس باکس هیچ فرقی نداره؟
نه تغییری نکرده.داستان و مراحل نسخه ی pc مثل نسخه ی xbox 360 هست.
مسعود جان دست درد نکنه سیستم چندان خوفی نمیخواد ولی احتمالآ اگه بخواهیم حرفه ای بازی کنیم باید یه دستی به سرو وروی سیستم مبارک بکشیم.........
من که منتظرم این بازی هر چه سریعتر باد.........
Optimus Prime
29-05-2008, 18:55
کرک شدنش باید خیلی سخت باشه.شاید به این زودی نیاد.....مرسی مسعود جان ولی من که در چند صفحه قبل زده بودم requirements هارو :46:
vahid_fisher
29-05-2008, 20:14
یا خدا
عجب بازی هست این
منبازی رو دانلود کردم اما کرکش رو از کجا بیارم
مسعود برای ادمای مث بنده که حال رفتن به چند صفحه قبل رو ندارن گذاشته که دستش درد نکنه......
راستی میگم اگه این بازی به صورت رسمی اومده پس کرک میخواد چکار؟
Optimus Prime
29-05-2008, 23:15
گفتم که دستش درد نکنه اتفاقا پست های منم درست بعد یکی از پست های توست در صفحه 4 اینم برای تو که حالشو نداری بری قبل بیبنی دوست عزیز ::31:
خبرهای بسیاری در مورد سیستم حفاظتی بازی اعلام شده و در یک هفته اخیر موجی از انتقادات بسوی Bioware روانه شد:
اعلام شده بود که بازی پس از خرید باید اول بصورت Online رجیستر شده و 10 روز بعد بازیکنان قادر به انجام بازی خواهند بود و اینکه بازی هر 10 روز باید به صورت Online چک شود و گرنه بازی از کار خواهد افتاد.نکته دیگر اینکه یک نسخه خریداری شده این بازی فقط بر روی 3 سیستم نصب خواهد شد.در این هفته پس از انتقادات و شکایات مورد اول (رجیستر Online اولیه و امکان انجام بازی پس از 10 روز) حذف شد اما دو مورد بعد همچنان به قوت خود باقی است.
برای همین کرک کردنش سخته .:13:
وای نه این دیگه چه خبر ضد حالیه واقعآ باید هر 10 روز ریجستر شیم؟
خیلی نا امید کننده هست و لی خوب ما که ایکس باکس داریم نه به پی سی نمیرسه خدا کنه کرکش بیاد و اینکه اپتیموس پرایم عزیز من که قبلا هم اونو دیده بودم خوب ضایع نکن دیگه......
vahid_fisher
30-05-2008, 10:50
ریلود بازی رو کرک کرده و عرضه نموده
بازي منتشر شد ميتونيد از پست زير دانلود كنيد:
ایشالا که تا هفته دیگه تو سیستم من هست و میشنم پاش بازی وای تنها مشکلش تو ایکس باکس اینه که رمز نداره من عاشق انجام بازی با رمز هستم میدونم بده ولی یه حالی داره که نگو.....
Optimus Prime
01-06-2008, 00:42
خوب مثل اینه به گفته سایت mininova هر دو کرک بازی مشکل داره و فقط تا 1 ساعت بعد از بازی که سوار Normandy میشی و باید با Galaxy Map کار کنی Error میده ....
joey jordison
01-06-2008, 15:05
به به این بازی هم که بلای Assassin's Creed داره سرش می اد توی AC بدبختی تو اورشلیم بود اینجا هم که Galaxy Map!!!
خدا کنه این بازی را شرکتا منتشر نکنن که مثلا بخوان سود کنن تا اینکه نسخه کامل و کرک سالم را بیارن
اووووو عجب مشکلی وااااااای....
راستی اینو بگم که مهم ترین قسمت این بازی که که از روی اون مراحل انجام میشه همین گالکسی مپ هستش......
mojtaba007
01-06-2008, 16:03
من همین سوال را از شرکت تکین پرسیدم اونها گفتن
Takin Game: na ye crack ham bareye on ghesmat dare
Niloofar_Hot69
01-06-2008, 16:16
میشه یکی لطف کنه بگه از کدوم شرکت میشه نسخه بدون ایرادو تهیه کرد؟
vahid_fisher
01-06-2008, 16:28
خوب همونطور که میدونید دوستان وزارت ارشاد به این بازی گیر داده و اون رو غیر قانونی اعلام کرده
و علت اینکه شرکتهای ایرانی هنوز این بازی رو ارائه نکردن همینه
نه به خاطر سالم نبودن کرک
البته یه چند روز که بگذره همه عرضه میکنن این بازی رو...
Optimus Prime
01-06-2008, 17:12
من همین سوال را از شرکت تکین پرسیدم اونها گفتن
بله چند تا شرکت هم همینو میگن ولی بازیو میگن تا روز شنبه هفته دیگه نمی دن.خسته نباشن Reloaded گفته یک کرک کامل و درست حسابی در روز سه شنبه یا چهارشنبه می زاره واسه دانلود.تا حالا من یکیو پیدا نکردم از اینا بازی گرفته باشه.
خوب همونطور که میدونید دوستان وزارت ارشاد به این بازی گیر داده و اون رو غیر قانونی اعلام کرده
و علت اینکه شرکتهای ایرانی هنوز این بازی رو ارائه نکردن همینه
نه به خاطر سالم نبودن کرک
البته یه چند روز که بگذره همه عرضه میکنن این بازی رو...
همش تقصیر این Fox News بود پارسال به خاطر یک سری مسائل بی خود این جنجال را به پا کرد که به گوش آقایون رسید.
Amin Asterix
01-06-2008, 17:21
ای بابا ما رو باش رفتیم بخریم.باز باید منتظر نسخه اصلیه اینم باشیم!!
خدا لعنتش کنه این فاکس نیوز رو که هر اتیشی بلند میشه از گور اینه ولی خوب دوستان در این زمینه بگم که طبق گفته خود سازندگان بازی اون کارای ....زشت و ناپسند فقط در نسخه ایکس باکس هست و در نسخه پی سی دیگه همچون چیزی رو شما ندارین .......
پس میمونه تنها مشکل کرک بازی که اونم نهایتآ فردا پس فردا میاد غصه نخورین.........
joey jordison
01-06-2008, 18:42
دوستان یه سری سوال دارم مگه بازی داخلش چی داره که این همه گیر دادن بهش؟؟؟؟ اونایی که روی 360 بازی کردن بگن ببینیم مشکل از کجاس؟؟؟
Optimus Prime
01-06-2008, 19:19
چیزه خاصی نداره دوست عزیز مثل خیلی از بازی های RPG دیگه و مانند بقیه بازی های RPG دیگه Bioware توی این بازی می تونید روابط عاطفی با همگروه و دیگر افراد ایجاد کنید می توانید هم نکنید یعنی در طول بازی دوست دارید با چه کسانی خوب باشید و نباشید دست خودتان است در پایان بازی قبل از زفتن به Citidal نتیجه این روابط بدست خودتان مشخص می شود.فقط برای چند ثانیه .... نشون داده می شود اونم به صورت عادی.می توانید این راه را انتخاب نکنید.بازی های دیگری نیز بودند با شدت و توجه بیشتر به این موارد ولی به خاطر اینکه Mass Effect جزو مشهورترین گیم های RPG بود این مسائل برای یک چند ثانیه از بازی که اصلا ممکن بود شما نبینید پیش آمد.
بازی اون کارای ....زشت و ناپسند فقط در نسخه ایکس باکس هست و در نسخه پی سی دیگه همچون چیزی رو شما ندارین .......
چرا هست ولی فقط در نسخه اروپایی.فکر کنم در نسخه آمریکایی US بازی نباشه.
sasanjfr
01-06-2008, 19:45
چیزه خاصی نداره دوست عزیز مثل خیلی از بازی های RPG دیگه و مانند بقیه بازی های RPG دیگه Bioware توی این بازی می تونید روابط عاطفی با همگروه و دیگر افراد ایجاد کنید می توانید هم نکنید یعنی در طول بازی دوست دارید با چه کسانی خوب باشید و نباشید دست خودتان است در پایان بازی قبل از زفتن به Citidal نتیجه این روابط بدست خودتان مشخص می شود.فقط برای چند ثانیه .... نشون داده می شود اونم به صورت عادی.می توانید این راه را انتخاب نکنید.بازی های دیگری نیز بودند با شدت و توجه بیشتر به این موارد ولی به خاطر اینکه Mass Effect جزو مشهورترین گیم های RPG بود این مسائل برای یک چند ثانیه از بازی که اصلا ممکن بود شما نبینید پیش آمد.
یعنی این مسائل در mass effect از the witcher هم بدتره که این قدر بهش گیر دادن؟
joey jordison
01-06-2008, 20:02
عجب واقعا این فاکس نیوز غلط اضافی کرده به بازی گیر میده!!!!
خوبه که تمام فیلمهای خارجی کم کم هزار تا صحنه غیر اخلاقی دارن اونوقتبه اونا هیچ گیری نمی دن بعد اینجا:13:
بازم اگه بازی مال بچه ها بود یه چیزی گیرشون به جا بود!!!
شومپت ها:27:
Optimus Prime
01-06-2008, 22:34
سلام ساسان جان !
نه اصلا ! در طول کل بازی اصلا بحث این مسائل هم نمیشه فقط آخر بازی به اندازه چند ثانیه اونم می تونی انجام ندی.تازه خبری نیست اصلا!
عجب واقعا این فاکس نیوز غلط اضافی کرده به بازی گیر میده!!!!
خوبه که تمام فیلمهای خارجی کم کم هزار تا صحنه غیر اخلاقی دارن اونوقتبه اونا هیچ گیری نمی دن بعد اینجا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
بازم اگه بازی مال بچه ها بود یه چیزی گیرشون به جا بود!!!
شومپت ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
این کارشون مقداری به خاطر خراب کردن و صدمه زدن به این بازی هم بوده.تازه اصلا چیزی نیست که اینقدر همه حساسن...
havas_1980
01-06-2008, 23:22
دوستان یه سری سوال دارم مگه بازی داخلش چی داره که این همه گیر دادن بهش؟؟؟؟ اونایی که روی 360 بازی کردن بگن ببینیم مشکل از کجاس؟؟؟
به دلایل زیر درجه M یا 17 سال به بالا از طرف ESRB در آمریکای شمالی برای بازی Mass Effect اختصاص یافته:
Blood (خون)
Language (زبان)
Partial N - u - d - i - t - y (برهنگی جزئی)
S - e - x - u - a - l Themes (موارد جنسی)
Violence (خشونت)
همچنین درجه +18 یا 18 سال به بالا از طرف PEGI در اروپا به همین بازی اختصاص یافته.
ولی خوب دوستان این رو بگم که تمام این موارد که هوس جان گفتن کنترل شده است و میتونه ادم به اونها توجه نکنه.......
و البته که در مقابل هیل گیت لندن این بازی بسی کمتر از این موارد داره........
Optimus Prime
04-06-2008, 14:14
دوستان این کرک که میگن سالمه و تا حدی تست شده هست :
ardalan_zapata
04-06-2008, 18:52
بچه ها تو مرحله اول
وقتی میری تو یه اتاقک یه زن و مرد میبینی بعدش باید کجا بری ؟
پسر دمش گرم از گيم اسپات 9 گرفته:
بچه ها تو مرحله اول
وقتی میری تو یه اتاقک یه زن و مرد میبینی بعدش باید کجا بری ؟
میشه یه ذره بیشتر توضییح بدی؟
وقتی که تو اون شهر فضایی هستی و یا نه وقتی که از روی گالکسی مپ شهر رو انتخاب میکنی؟
Niloofar_Hot69
05-06-2008, 13:26
دوستان این کرک که میگن سالمه و تا حدی تست شده هست :
ببخشید این کرک رو خودتون تست کردین؟چون بازی هنوز به دستم نرسید
یکی تستش کنه ببین سالم هست یا نه
ممنون:11:
Optimus Prime
05-06-2008, 17:02
دوستان عزیز این هم کرکی که خیلی خوب کار کرده و تست شده هست .
هنوز امکان داره همه کرک هایی که تا کنون اومده در برخی جاهای بازی مشکل داشته باشه.
ardalan_zapata
05-06-2008, 18:36
بعد از یکم بازی کردم متوجه شدم بازی مزخرفی هستش
اصلا همش باید صحبت کنی و از صحنه های اکشن خبری نیست
این بازی مضخرف هست؟؟؟؟؟؟!!!!!!
دوست عزیز اگه انگلیسی شما خوب باشه واقعآ از بازی لذت میبرین خیلی بازی خوبیه و اونم باید بگم که بعضی از مراحل با همین صحبتها حل میشه .......
joey jordison
08-06-2008, 21:54
دوستان کمک این بازیرو تکین گذاشته برای فروش چیکار کنم ایا نسخه کامل هست یا نه
کممممممممممممممممممک
Amin Asterix
08-06-2008, 21:55
دوستان عزیز این هم کرکی که خیلی خوب کار کرده و تست شده هست .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهنوز امکان داره همه کرک هایی که تا کنون اومده در برخی جاهای بازی مشکل داشته باشه.
کرک کاملتر نیوده؟من می خوام بخرم اما هنوز از کرکش میترسم
دوستان به نظر من بهتره که یه مدتی صبر کنید تا نسخه دستش بیاد
دوستان بلاخره كرك اصلي بازي اومد ميتونيد از لينك زير دانلود كنيد:
به به بلاخره اومد ها؟
خوب خدا رو شکر .
راستی حجمش چقدره؟
Amin Asterix
09-06-2008, 12:35
حجمش 5 مگه.اگه کامل باشه که عالیه.
آرنولد دستت درد نکنه.
Oracle_Eldorado
09-06-2008, 14:08
سلام دوستان عزیز .
ببخشید این نسخه ای که توی بازاره ، نسخه ی مشکل دار هست ؟
چون من زنگ زدم فروشگاه گفت یه نسخه واسش اومده مشکل داره .
باید صبر کنم تا نسخه ی کامل و اصلی بیاد .
اینطور چیزی صحت داره ؟
Amin Asterix
09-06-2008, 14:10
ما که شنیدیم کرک مشکل داره.مثه اساسین نباید باشه.کرکم که آرنولد گذاشت
Oracle_Eldorado
09-06-2008, 15:34
خوب این بازی چند Dvd هست ؟
کسانی که بازی کردن با این کرک جدید بگن که ببینیم سالم هست یا نه .
joey jordison
09-06-2008, 17:58
سلام
بابا چرا جواب سوال منو ندادین هیچ کدام این بازیرو تکین گذاشته کسی میدونه سالم یا نه؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز خیلی از سایتا این بازی رو واس فروش گذاشتن وهمین طور شرکت تکین.....
ولی همه مشکل دارن نخرین حال دوستان میگن با این کرک درست میشه ولی خوب معلوم نیس بزار یه کمی بگذره دوستان بگن این کرک کار میکنه یا نه بعد ایشالا بخر......
راستی دوستان این بازی اصلآ نسخه اصلی هست و یا نه باز مث اساسین هستش؟
Optimus Prime
10-06-2008, 00:13
کرک بدی نیست اما 4 یا 5 تا سیاره و منظومه بری دیگه کار نمیکنه . باید بیای بیرون دوباره بری ولی وقتی Demonoid را داشتم مشکلی وجود نداشت...
سلام دوستان عزیز .
ببخشید این نسخه ای که توی بازاره ، نسخه ی مشکل دار هست ؟
چون من زنگ زدم فروشگاه گفت یه نسخه واسش اومده مشکل داره .
باید صبر کنم تا نسخه ی کامل و اصلی بیاد .
اینطور چیزی صحت داره ؟
به به سروش جان خوبي دوست عزيز؟:10:
نه عزيز مشكلي نداره شما بخر فقط كركش را از اين لينكي كه من گذاشتم دانلود كن!:46:
خوب این بازی چند Dvd هست ؟
کسانی که بازی کردن با این کرک جدید بگن که ببینیم سالم هست یا نه .
تا العان كه من هيچ مشكلي ازش نديدم ميتوني دانلود كني:46:
================================================== ==========================
وبلاخره ترينر بازي:
Mass Effect Plus 6 Trainer-RazorDOX
Install Notes
~~~~~~~~~~~~~
1. Unpack
2. Start trainer
3. Run game
4. Use these keys
F5 - No overheating of weapon
F7 - Freeze health
F8 - Add 100000 credits
F10 - Add 10 Talent Points
F11 - Add 100 Omnigel units
F12 - Add 1 unit to medikit and grenades
In order to use F8, F11 and F12, you must change into weapon mode one time (Q default).
To be able to use F10 you need to change into the character menu once (U default).
Release name: Mass_Effect_Plus_6_Trainer-RazorDOX
Size: 287 kB, rzr-meft
دانلود:
کمک کمک:
لطف کنید و منو کمکم کنید........
دوستان من تو کنسول ایکس باکس از اول یه مشکل بزرگ داشتم و اون عدم نشونه گیری و زومینگ توسط اسنایپر هستش کسی میدونه چطوری میشه زوم کرد ؟
کمک کمک:
لطف کنید و منو کمکم کنید........
دوستان من تو کنسول ایکس باکس از اول یه مشکل بزرگ داشتم و اون عدم نشونه گیری و زومینگ توسط اسنایپر هستش کسی میدونه چطوری میشه زوم کرد ؟
آره منم تو همينش موندم كه چرا زوم نميكنه البته اسلحه داريم تا اسلحه !
joey jordison
11-06-2008, 16:45
سلام
دوستان یه سوالی برام پیش امده اینجا دارن بازیبازهای Pc در مورد بازی صحبت میکنند یعنی اینکه بازی را گرفتید پس چیه قضیه مگه نمیگفتید هنوز نسخه کاملی نیامده پس موضوع چیه لطفا جواب بدین من از بی بازی دارم میمیرم
بعد یه ادرس بدین برای خرید اینترنتی این بازی که سالم هم باشه!!!
سلام
دوستان یه سوالی برام پیش امده اینجا دارن بازیبازهای Pc در مورد بازی صحبت میکنند یعنی اینکه بازی را گرفتید پس چیه قضیه مگه نمیگفتید هنوز نسخه کاملی نیامده پس موضوع چیه لطفا جواب بدین من از بی بازی دارم میمیرم
بعد یه ادرس بدین برای خرید اینترنتی این بازی که سالم هم باشه!!!
اين بازي فقط كركش مشكل داشت كه اون هم خوشبختانه حل شد تو صفحه قبل پست اول ميتوني دانلودش كني!
دوستان اگه کسی میتونه مشکل منو حل کنه دریغ نکنه ها بدجوری گیر کردم .........
با کولتش که به سختی میمیرن و با شات گان که باید اونقدر بزنی تا یکی بخوره.....
با اسلحه هم دقتش پایینه وزومش خیلی بزرگه نمیشه خوب زد.......
فقط میمونه اسنایپ که لطفآ بگید چجوری میشه زوم کرد؟؟؟؟
از دوستان کسی سیو گیم بازی را نداره به ما بده؟
H.Fisher
13-06-2008, 14:46
سلام :11:
اقا من رسيدم به اون ساحله اسمش يادم نيست , زدم رفيقمو كشتم :21:(صداشو واسه من بلند كرد)
:18: يك مشكل دارم!!!
از يك ذره قبلتر از اين مرحله اسلحه ها داغ كردن , وقتي داغ ميكنه ديگه اتيشش نمي خوابه! تا موقعي كه دوباره لود كنم :41:.
راه حل چيه؟ (كولينگ خوب بخرم؟)
من كرك كه گفتيد رو نميتونم دانلود كنم:41:. اما از سايت GameCopyWorld اخريشو دانلود كردم 4.5MB بود.
-اين مشكل بعضي وقت ها پيش مياد,نكنه از اسلحه هستش:18:
Mass Effect CrackFix+Key-SAVED
من این بازی رو خریدم کرک صفحه قبل رو هم دانلود کردم اما وقتی می خوام وارد بازی بشم صفحه مانیتور سیاه میشه ودیگه هیچ اتفاقی نمی یفته. روی یه کامپیوتر دیگه هم تست کردم بازم همین اتفاق افتاد.
لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز اول بگو سیستمت چیه؟
بعد اگه سیستم با سیستم پیشنهادی متابقت کنه باید بگم مشکل ممکنه از خود دی وی دی باشه.........
و مشکل بعدی هم میتونه از کرک باشه ولی خوب این بازی خیلی هاش اجرا میشن ولی تو گالکس مپ اشکال دارن پس فکر میکنم اگه سیستم خوبی داشته باشین مشکل از دیویدی باشه اونو عوضش کنید و از یه شرکت معتبر بخرید.......
فکر کنم کسی هنوز یاد نگرفته چطور زووم میکنه اسنایپر اقا اگه کسی یاد داره دریغ نکنه ها که گناه کبیرس.......
دوست عزیز اول بگو سیستمت چیه؟
بعد اگه سیستم با سیستم پیشنهادی متابقت کنه باید بگم مشکل ممکنه از خود دی وی دی باشه.........
و مشکل بعدی هم میتونه از کرک باشه ولی خوب این بازی خیلی هاش اجرا میشن ولی تو گالکس مپ اشکال دارن پس فکر میکنم اگه سیستم خوبی داشته باشین مشکل از دیویدی باشه اونو عوضش کنید و از یه شرکت معتبر بخرید.......
دی وی دی ها مال یه شرکت معتبره کرک رو هم از صفحه 11 دانلود کردم.
سیستم منم اینه:
CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200
Mother Board: Asus M2A-MVP
Geraphic: 8600 GT 512 MB
RAM: 3GB
تنها چیزی که صد در صد مشکل نداره سیستم شماست حال که داره اینطوری میشه واقعآ جای تعجب داره به نظر من که مشکل مال دی وی دی هستش به نظر من عوضش کنید وگرنه اون کرک که شما میگید مشکلی نداره.....
یک سوال:
دوست عزیز وقتی که اولین بار وارد بازی شدین یعنی وقتی دوبار کلیک کردین روی ایکونش چی شد همون اول گیر کرد و یا نه وقتی که به گالکسی مپ رسیدین مشکل داشت؟
اگه که از همون اول مشکل داشته صد در صد بدونین مشکل از دی وی دی هستش .
sajjadgameactor
17-06-2008, 15:25
توی بازی هایی که از کنسول به کامپیوتر میان مشکلات زیادی وجود داره که باید درایور جدید کارت گرافیک رو نصب کنی (جدیدترین)
تایپیک مخصوص درایورها
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:10:
alizshah
17-06-2008, 17:01
این بازی کی اومده ؟
آخه من مال دو تا شرکتو نصب کردم هر دو تا رم روی یه کامپیوتر دیگه تست کردم ولی همون طوری بود اصلا منوی بازی نمیاد فقط صفحه سیاه میشه.
تنها چیزی که صد در صد مشکل نداره سیستم شماست حال که داره اینطوری میشه واقعآ جای تعجب داره به نظر من که مشکل مال دی وی دی هستش به نظر من عوضش کنید وگرنه اون کرک که شما میگید مشکلی نداره.....
یک سوال:
دوست عزیز وقتی که اولین بار وارد بازی شدین یعنی وقتی دوبار کلیک کردین روی ایکونش چی شد همون اول گیر کرد و یا نه وقتی که به گالکسی مپ رسیدین مشکل داشت؟
اگه که از همون اول مشکل داشته صد در صد بدونین مشکل از دی وی دی هستش .
احمد جان شما تا هر جايي از بازي را رفتي لطف كن و سيوش را به من بده ممنونت ميشم:11:
alizshah
18-06-2008, 14:18
آخه من مال دو تا شرکتو نصب کردم هر دو تا رم روی یه کامپیوتر دیگه تست کردم ولی همون طوری بود اصلا منوی بازی نمیاد فقط صفحه سیاه میشه.
حتما نمیکشه دیگه
---
این بازی کی اومده شمسی ؟
Optimus Prime
18-06-2008, 16:05
سلام دوستان
این بازی کی اومده ؟
برای PC بیشتر از دو هفته است اومده دوست عزیز.
در جواب زوم کردن در Xbox من دکمشو نمی دونم ولی اگر Character Class را غیر از Soldier انتخاب کرده باشی مثل Biotic , Setinal , Vangard یا Engineer دارای Talent های بیشتر اسلحه ها مخصوصا Sniper نیستند برای همین اصلا بلد نیستند با اسلحه کار کنند زوم کردن غیر فعال است مگر اینکه شما بازی را قبلا با Soldier تمام کرده باشید و 150 موجود را با Sniper یا هر اسلحه دیگری کشته باشید و در شروع بازی بعدی و ساختن کاراکتر جدید می توانید یک Talent به کاراکتر جدید اضافه کنید.
Niloofar_Hot69
18-06-2008, 17:51
ببخشید کسی میدونه چطور میشه Mass Effect شرکت Hitak رو کرک کرد؟
سلام خدمت همگی دوستان:
اول که سم جون داداش واقعآ شرمنده بنده تو ایکس باکس بازی رو بازیش میکنم و تو کامپیوتر تیک زیاد داره حال نمیکنم ولی خوب اونم به چشم در اسرع وقت یه سیو واست میذارم ولی در کل بنده یه 4 سیاره ای رو ردش کردم .
دوم که فک نکنم با اون سیستم که cgp گفت سیستمش مشکل داشته باشه مال من که گرافیکم و رم و سی پی یو من از اون پایین تره اجرا میشه ولی خوب حالا مشکل از کجاست فکر میکنم مشکل از دی وی دی ها باشه.
سلام به همگی
مشکلم حل شد و یه خورده از بازی رو رفتم. مشکل همونطور که sajjadgameactor گفتن از درایو کارت گرافیک بود من درایوی رو که توی دی وی دی بود نصب کردم مشکل حل شد.
از همه ی دوستانی که به من کمک کردن تشکر می کنم.
sinacracker
19-06-2008, 12:11
کسی سیو بازی رو نداره و بعد از تون مرحله ای که باید با این و اون صحبت کنی ؟ دیوانه شدم . اگه کسی سیو نداره یه کمک کوچولو هم کنه ممنون می شم . HELP ME ! من با همه صحبت کردم و اون قسمتی که Shepard روی جایی وایستاده و مردم دور و ورش بهش نگاه می کنن و 3 نفر هم روبروی Shepard هستند و با او حبت می کنند. رو رد کردم . کمک کنید
sajjadgameactor
19-06-2008, 13:32
من توی اهواز رفتم سرزمین روحشون هم خبر نداشت فکر کنم بازی فعلا فقط تو تهران گیر میاد:13:
sinacracker
19-06-2008, 13:38
نه من شاهرود هستم همون اول که اومده بود گرفتم . راستی مشکلم حل شد .
جون مادرتون بياين سيو گيم كامل اين بازي را بزارين
Niloofar_Hot69
20-06-2008, 10:39
ببخشید کسی میدونه چطور میشه Mass Effect شرکت Hitak رو کرک کرد؟
یکی نیست بهم کمک کنه؟
نه نه نه نه نه نه نه نه تموم شد بازی به این قشنگی رو تمومش کردم وای باورم نمیشه که فردا که از خواب پاشم دیگه بازی واس بازی کردن نداشته باشم ....
واقعآ بینظیر بود و یه پایان خوش و بسیار زیبا واقعآ جالب بود من که کلی حال کردم بازی رو از نظر ماموریتهای اصلی تمومش کردم ولی ماموریتهای فرعی اون چند تاییش موند ولی خییلی از اونا رو هم تموم کردم و خییلی از مدالها رو هم گرفتم و در اخرین سفر فضاییم با اشلی دوست شدم واقعآ بازی زیبایی بود کسانی که نگرفتن بدوون تا تموم نشده واقعآ قشنگ بود.
Optimus Prime
21-06-2008, 00:20
یکی نیست بهم کمک کنه؟
دوست عزیز کرک Vitality که در چند صفحه قبل با حجم 4.98 MB قرار داده شده دانلود و در فولدر زیز کپی کن :
یعنی در فولدر باینری خود بازی Mass Effect
یک سوال داشتم که اگه دوستان جواب مارو بدن ممنون میشیم:
میگم اول که جنسیت در روند داستان تغییر ایجاد میکنه یانه فرقی نداره؟
و اینکه پایان داستان طوری دیگه و شکلی دیگه هم تموم میشه ؟
daniyal62
21-06-2008, 13:47
نه نه نه نه نه نه نه نه تموم شد بازی به این قشنگی رو تمومش کردم وای باورم نمیشه که فردا که از خواب پاشم دیگه بازی واس بازی کردن نداشته باشم ....
واقعآ بینظیر بود و یه پایان خوش و بسیار زیبا واقعآ جالب بود من که کلی حال کردم بازی رو از نظر ماموریتهای اصلی تمومش کردم ولی ماموریتهای فرعی اون چند تاییش موند ولی خییلی از اونا رو هم تموم کردم و خییلی از مدالها رو هم گرفتم و در اخرین سفر فضاییم با اشلی دوست شدم واقعآ بازی زیبایی بود کسانی که نگرفتن بدوون تا تموم نشده واقعآ قشنگ بود.
تحریک شدم این بازی رو بگیرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Optimus Prime
21-06-2008, 20:56
یک سوال داشتم که اگه دوستان جواب مارو بدن ممنون میشیم:
میگم اول که جنسیت در روند داستان تغییر ایجاد میکنه یانه فرقی نداره؟
و اینکه پایان داستان طوری دیگه و شکلی دیگه هم تموم میشه ؟
نه فقط روابط Romance بازی به جای اینکه روی یAshley و Liara باشه روی Kaiden و Liara متمرکز میشه.
سلام
من این گیم رو تهیه کردم ولی وقتی تو نرماندی میخوام تو گالکسی مسیر بدم به نرماندی معمولا نقشه رو نشون نمیده و باید تند تند کلیک راست کنم تا بیاد ولی وقتی که روی محل مورد نظر که میخوام فرود بیام کلیک میکنم در گوشه بالا فقط اسم محل نوشته شده و نقشه و یا دکمه ی دیگه ای نیست ...
تو Help خود گیم خوندم که باید دکمه ای برای Land باشه که من نمی بینم ... " یعنی نیست " اگر پچی یا چیزی هست که مشکل من رو حل میکنه ممنون میشم بگید ...
Optimus Prime
22-06-2008, 13:46
سلام
من این گیم رو تهیه کردم ولی وقتی تو نرماندی میخوام تو گالکسی مسیر بدم به نرماندی معمولا نقشه رو نشون نمیده و باید تند تند کلیک راست کنم تا بیاد ولی وقتی که روی محل مورد نظر که میخوام فرود بیام کلیک میکنم در گوشه بالا فقط اسم محل نوشته شده و نقشه و یا دکمه ی دیگه ای نیست ...
تو Help خود گیم خوندم که باید دکمه ای برای Land باشه که من نمی بینم ... " یعنی نیست " اگر پچی یا چیزی هست که مشکل من رو حل میکنه ممنون میشم بگید ...
مشکل از کرک شماست.این کرک را در فولدر باینری نصب کنید :
sasanjfr
22-06-2008, 17:56
مشکل از کرک شماست.این کرک یا نصب کنید در فولدر باینری :
optimus جان این لینکه erorr میده.rapidshare بلاکش کرده.الآن 4 روزه بازی به دستم رسیده ولی امان از بی کرکی:41:
Optimus Prime
22-06-2008, 23:20
optimus جان این لینکه erorr میده.rapidshare بلاکش کرده.الآن 4 روزه بازی به دستم رسیده ولی امان از بی کرکی:41:
sasan جان بیا این آدرس جدید :
گزینه اولی یعنی این را انتخاب کن : Mass Effect v1.0/MULTI [4.5 MB] Fixed Executable
papillon11
23-06-2008, 01:10
سلام دوستان . من این بازی رو از شرکت easy set up گرفتم اما صداش تو بازی کاملا قطعه . فقط صدای منوها میاد کسی پچی ، راه حلی نداره به ما کمک کنه.
sasanjfr
23-06-2008, 07:55
sasan جان بیا این آدرس جدید :
گزینه اولی یعنی این را انتخاب کن : Mass Effect v1.0/MULTI [4.5 MB] Fixed Executable
خیلی ممنون optimus جان:11:.درست شد.
دوستان ازتون خواهش ميكنم سيو گيم اين بازي را بزارين اگه كاملشو ندارين تا هرجاييش كه خودتون رفينو بزارين ممنونتون ميشم:11:
joey jordison
23-06-2008, 17:50
سلام
من هم بلاخره بازی دستم رسید واقعا عالی هست!!!فقط من یکم در بازی سردرگم هستم!!!
سیستم دیالوگش خداست!!!طراحی زیبای صورت شخصیتها هم جالبه!!!
sasanjfr
23-06-2008, 18:50
سلام
من هم بلاخره بازی دستم رسید واقعا عالی هست!!!فقط من یکم در بازی سردرگم هستم!!!
سیستم دیالوگش خداست!!!طراحی زیبای صورت شخصیتها هم جالبه!!!
کاملاٌ موافقم.من هنوز اولای بازیم(و احتمالاٌ به دلیل امتحانات تا چند روز در اونجا متوقف خواهم بود:41:) ولی تا همون جایی که رفتم واقعاٌ توجهمو به خودش جلب کرد.صداگزاری بازی فوق العادست.موسیقی بی نظیره.یکم سردرگم کننده هست چون از همون ابتدا با خیل عظیمی از شخصیت ها رو به رو میشیم.تنها چیزی از بازی که زیاد خوشم نیومد فضاهای بازیه.فضاها حالت فانتزی ای که در the witcher می بینیم رو ندارند که البته در یک بازی ای که در کهکشان ها و سفینه های فضایی می گذره نمی تونه به اون شکل باشه
راستی من 5.1 دارم ولی از کانال های فرعی فقط صداهایی ضعیف مانند صدای تم لوکیشن های بازی میاد ...
joey jordison
26-06-2008, 15:08
کاملاٌ موافقم.من هنوز اولای بازیم(و احتمالاٌ به دلیل امتحانات تا چند روز در اونجا متوقف خواهم بود:41:) ولی تا همون جایی که رفتم واقعاٌ توجهمو به خودش جلب کرد.صداگزاری بازی فوق العادست.موسیقی بی نظیره.یکم سردرگم کننده هست چون از همون ابتدا با خیل عظیمی از شخصیت ها رو به رو میشیم.تنها چیزی از بازی که زیاد خوشم نیومد فضاهای بازیه.فضاها حالت فانتزی ای که در the witcher می بینیم رو ندارند که البته در یک بازی ای که در کهکشان ها و سفینه های فضایی می گذره نمی تونه به اون شکل باشه
سلام
ای بشکنه کمر این امتحانات که ما رو هم از این بازی انداخته!!!!من به دلیل امتحانات مثل شما اوایل بازی هستم و فعلا هم به اون صورت بازی نمیکنم تا امتحانات تمام بشه و بعد بشینیم سرش ببینیم چه جوری!!!
در مورد شخصیتهای فراوان بازی حق با شما است واقعا عالیه بازی
يك نفر كه مرحله دوم اين بازي را رد كرده بياد سيوش را بزاره اينجا خواهش ميكنم
Alireza.M67
26-06-2008, 23:01
سلام
آقا یه سوال فنی داشتم .دوربین این بازی مثل oblivion شبیه بازی های first-person ه یا مثا witcher از دور و با موس هم میشه کنترلش کرد ؟
Optimus Prime
27-06-2008, 09:44
دوربین این بازی مثل هیچ کدام نیست FPS اصلا نیست شاید شبیه The Witcher باشد ولی درگیری ها بیشتر حالت Gears of War را دارد ( که البته RPG نیست ) امتحان کن مطمئن باش لذت خواهی برد.
يك نفر كه مرحله دوم اين بازي را رد كرده بياد سيوش را بزاره اينجا خواهش ميكنم
هنوز نتونستی رد کنی؟ من هنوز منتظر فرستادن save های دوستم هستم که برام بفرسته.
sajjadgameactor
28-06-2008, 08:38
بلاخره بازی به دست من هم رسید گرافیک شخصیت ها واقعا عالی ولی محیط های وسیع (هر چند که زیاد جلو نرفتم) هنوز چیز قابل توجهی نداره ولی نکته ی قابل توجه اینه که با وجود گرافیک بالا این بازی حداکثر به180 مگابایت حافظه ی گرافیکی نیاز داره(برای gridدر بالاترین حالت600مگابایت و برای witcher حداکثر400مگابایت) ولی در عوض به cpu فرصت نفس کشیدن هم نمیدهد وحتی در cpu های 2هسته ای همواره هر دو هسته 100% در حال کار هستند:46:
هنوز نتونستی رد کنی؟ من هنوز منتظر فرستادن save های دوستم هستم که برام بفرسته.
نه هنوز پدرمو در آورده دمت گرم يكم سريعتر اين سيوگيمش را واسم بفرست ممنونت ميشم:11:
p3yman_xl
28-06-2008, 17:47
سلام
آقا یه سوال فنی داشتم .دوربین این بازی مثل oblivion شبیه بازی های first-person ه یا مثا witcher از دور و با موس هم میشه کنترلش کرد ؟
دید بازی سوم شخص هست.
-----------------
دوستانی که طرفدار نجوم هستین .... این بازی رو از دست ندید، واقعا زیباست.
موفق باشید
سلام
منم مرحله اخرم ولی اسلحه هام داغ که میشه دیگه قفل میشه و میمونه ... چه کنم من ؟ همه این طوری میشه ...
اقا این اسلحه من داغ که میشه درست نمیشه ... با عوض کردن سلاح هم درست نمیشه ...
مثلا اگه شاتگانت داغ کنه و وقتی عوضش هم کنی با یکی دیگه باز همونه .. :(
این گیم هم تموم شد امیدوارم گیم هایی عین این رو داشته باشیم با این سیستم دیالوگ قوی که میتونه هر کیو جذب کنه ...
sajjadgameactor
01-07-2008, 15:25
خیلی ها باتفنگ sniper مشکل داشتن ولی برای من هیچ مشکلی وجود نداشت در ضمن قدرت تفنگ ها زیاده و با دو سه تا تیر شاتگان میمیرن؟
Paradise_human
04-07-2008, 12:26
آقایون این بازی به صورت دوتا dvd کامله؟؟؟؟
hosseincode2008
04-07-2008, 19:50
سلام دوستان اين Galaxy Map براي من مشكل داره وقتي بازش ميكنم اسم كهكشان رو بالا مينويسه ولي نقششو باز نميكنه ، ميخواستم بدونم مشكل از كجاست و چطوري ميتونم رفعش كنم ؟
Optimus Prime
05-07-2008, 00:23
سلام دوستان اين Galaxy Map براي من مشكل داره وقتي بازش ميكنم اسم كهكشان رو بالا مينويسه ولي نقششو باز نميكنه ، ميخواستم بدونم مشكل از كجاست و چطوري ميتونم رفعش كنم ؟
دوست عزیز کرک را از اینجا دانلود کن :
شماره اول اونی که به این اسمه :
Mass Effect v1.0/MULTI [4.5 MB] Fixed Executable
Done by ViTALiTY (07-06-2008)
hosseincode2008
05-07-2008, 07:21
ممنون Optimus Prime جان ولي ديشب حل شد . با اين روش :
Optimus Prime
05-07-2008, 10:10
اگر دوست عزیز کرک قدیمی داشته باشی ممکنه بعدا در مراحل جلوتر بازی مشکل های متعدد پیدا کنی که از همه بهتر نصب کرک است تا خیالت راحت بشه . . . .
Amin_0913
05-07-2008, 10:52
اقا این کرک ها زبون بازی رو روسی میکنه؟؟؟
Optimus Prime
05-07-2008, 11:37
اقا این کرک ها زبون بازی رو روسی میکنه؟؟؟
نه دوست خوبم این کرکی که گذاشته شده بهترین کرکی است که ساخته شده و زبان بازیو روسی نمی کنه.
hosseincode2008
05-07-2008, 14:54
اصلا كرك نداشت فقط اول بازي شماره سريال خواست ، با اين روشي كه خودم پيدا كرده بودم مشكل كهكشان حل شد ولي بازي سيو نميشد الان اين كركي كه تو گذاشته بودي رو دانلود ميكنم اميدوارم كه درست بشه . باز هم تشكر ...
ماس افکت برای پی سی اومده ولی مثل اینکه کرکش خرابه ... درستش نکردن ؟
hosseincode2008
05-07-2008, 16:39
دستت درد نكنه Optimus Prime جان هم مشكل سيو درست شد هم Galaxy Map
sasanjfr
05-07-2008, 17:18
ماس افکت برای پی سی اومده ولی مثل اینکه کرکش خرابه ... درستش نکردن ؟
چرا،مشکل کرکش بر طرف شده.همین صفحه ی قبل رو نگاه کنید Optimus جان کرکش رو گذاشتن
omid moosavi
05-07-2008, 17:37
من كه بازي رو يك هفته هست تمام كردم وخيلي جالب بود
خوب زودتر بگید ... من همین امروز میرم میخرم.
joey jordison
06-07-2008, 15:01
سلام بر شما دوستان!!!
من یک جایی ماندم از بازی که واقعا نمیدونم باید چی کار کنم!!!اولین بار هم هست به این منطقه رسیدم!!!
لطفا راهنمایی کنید که باید چی کار کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم عکسش
T O O M A J
06-07-2008, 15:03
سلام
می خواستم بگم این مشکلی که دوستان در رابطه با کهکشان داشتند چیه؟؟؟:41:
یعنی تو بازی به همه ی سیاره ها میشه سفر کرد؟؟؟؟:13:
آخه در من هم بعضی سیاره ها Land نداره!!یعنی باید کرک رو دانلود کنم؟؟؟:19:
در ضمن من بازی رو بدون هیچ ایرادی تموم کردم!:20:
و اینکه این مدال Romance رو چطوری میشه بدست آورد؟؟؟
راستی از این صحنه ها که می گفتید تو صفحه های قبلی من ندیدم تو بازی.و بازی تمیز بود.:31:
-----------------------------------------------
در رابطه با این قسمتی که گیر کردی باید بگم که اگه تازه وارد این منطقه شدی باید به Citidal Tower بری.(تو اون Direction جهتش معلومه)
در ضمن می تونی برای اینکه بدونی چیکار باید بکنی Esc رو بزنی و در بخش Journal روی Primary کلیک کنی تا ماموریتهای اصلیت رو نشون بده.(وقتی روشون کلیک کنی سمت راست میگه که باید چیکار کنی):10:
Optimus Prime
06-07-2008, 15:39
سلام
می خواستم بگم این مشکلی که دوستان در رابطه با کهکشان داشتند چیه؟؟؟:41:
یعنی تو بازی به همه ی سیاره ها میشه سفر کرد؟؟؟؟:13:
آخه در من هم بعضی سیاره ها Land نداره!!یعنی باید کرک رو دانلود کنم؟؟؟:19:
در ضمن من بازی رو بدون هیچ ایرادی تموم کردم!:20:
و اینکه این مدال Romance رو چطوری میشه بدست آورد؟؟؟
راستی از این صحنه ها که می گفتید تو صفحه های قبلی من ندیدم تو بازی.و بازی تمیز بود.:31:
-----------------------------------------------
در رابطه با این قسمتی که گیر کردی باید بگم که اگه تازه وارد این منطقه شدی باید به Citidal Tower بری.(تو اون Direction جهتش معلومه)
در ضمن می تونی برای اینکه بدونی چیکار باید بکنی Esc رو بزنی و در بخش Journal روی Primary کلیک کنی تا ماموریتهای اصلیت رو نشون بده.(وقتی روشون کلیک کنی سمت راست میگه که باید چیکار کنی):10:
خوب برای اینکه مدال Romance را بگیری اگر Male باشی باید با Ashly یا Liara روابط دوستانه در طی بازی برقرار کنی ولی باید یکی از این دو نفر را انتخاب کنی. صحنه ش یکم سانسور شده اگر می خواهی تو youtube فکر کنم بتونی کاملشو که مال X360 ببینی.
T O O M A J
06-07-2008, 15:50
خوب برای اینکه مدال Romance را بگیری اگر Male باشی باید با Ashly یا Liara روابط دوستانه در طی بازی برقرار کنی ولی باید یکی از این دو نفر را انتخاب کنی. صحنه ش یکم سانسور شده اگر می خواهی تو youtube فکر کنم بتونی کاملشو که مال X360 ببینی.
یعنی از طریق حرف زدن و Investigate دیگه؟؟؟
یعنی تو پی سی نیست و حذف شده؟؟؟
در ضمن سوال اولم رو جواب ندادید!!!
می خواستم بگم این مشکلی که دوستان در رابطه با کهکشان داشتند چیه؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
یعنی تو بازی به همه ی سیاره ها میشه سفر کرد؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
آخه در من هم بعضی سیاره ها Land نداره!!یعنی باید کرک رو دانلود کنم؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
naeemtop
06-07-2008, 16:17
من هنوز مشکل کرکم واسه mass effect حل نشده ببرم بازیو پس بدم یا وایسم کرک های جدید میاد؟
بعدشم اینکه اگه بخوام هر کرکی رو تست کنم باید بازی رو پاک کنم و از اول نصب کنم؟یعنی یه کرک رو نصب کردم جواب نداد میتونم یه کرک دیگه رو هم رو همون نصب کنم؟
راستی ویندوز من ویستای اوریجنال هست رو لپ تاپ home busiiness به این ربط نداره؟از کجا بفهمم sp چنده؟
sajjadgameactor
08-07-2008, 14:45
من هم بازی رو تمام کردم تازه داشتم گرم میشدم که بازی تموم شد فکر کنم سرجمع 10 ساعت بیشتر نبود حیف شد انقدر زود تموم شد پتانسیل این رو داشت که 2-3 برابر این باشه:13:
من هم بازی رو تمام کردم تازه داشتم گرم میشدم که بازی تموم شد فکر کنم سرجمع 10 ساعت بیشتر نبود حیف شد انقدر زود تموم شد پتانسیل این رو داشت که 2-3 برابر این باشه
بابا یعنی چی ؟ کرک ماس افکت که هنوز درست نشده شما ها چه جوری بازی میکنید.
من رفتم بخرم یارو میگفت هنوز درست نشده.
میگفت توی خود مرحله ی بازی مشکل داره.
اون موقع شماها تک تک دارید تا ته بازی میرید.
من که گیج شدم.
sajjadgameactor
09-07-2008, 14:46
من رفتم بخرم یارو میگفت هنوز درست نشده.
میگفت توی خود مرحله ی بازی مشکل داره.
اون موقع شماها تک تک دارید تا ته بازی میرید.
من که گیج شدم.
من بازی که گرفتم کامل بود و حتی نیازی به دانلود این پچ که گذاشته شده هم نبود
سلام
این بازی از نوع اکشن تیمی یعنی مثل call of duty؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
a.salireza
10-07-2008, 09:58
سلام
این بازی از نوع اکشن تیمی یعنی مثل call of duty؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
تقریبآ ، البته بیشتر زمان بازی به صحبت با افراد دیگر میگذره!:46:
من بازی که گرفتم کامل بود و حتی نیازی به دانلود این پچ که گذاشته شده هم نبود
عجیبا غریبا !!!
hosseincode2008
12-07-2008, 13:15
من هم بازی رو تمام کردم تازه داشتم گرم میشدم که بازی تموم شد فکر کنم سرجمع 10 ساعت بیشتر نبود حیف شد انقدر زود تموم شد پتانسیل این رو داشت که 2-3 برابر این باشه:13:
حتما فقط مراحل اصلي رو رفتي چون با مراحل جانبي و گفتگوها و گردش تو كهكشان هاي ناشناخته گيم پلي بازي از 50 ساعت هم بالاتر ميره .
می خواستم بگم این مشکلی که دوستان در رابطه با کهکشان داشتند چیه؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
مشكل از كرك بود كه نميذاشت نقشه ي كهكشان باز بشه ،اين كركي كه Optimus Prime گذاشته درستش ميكنه .
یعنی تو بازی به همه ی سیاره ها میشه سفر کرد؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gifآخه در من هم بعضی سیاره ها Land نداره!!یعنی باید کرک رو دانلود کنم؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
به برخي از سياره ها نميشه ، معمولا تو هر سيستم 1 يا 2 تا رو ميشه رفت .
بازي اول براي من هم مشكل داشت هم كالكسي مپ باز نميشد هم بازي سيو نميكرد ولي اين كرك دو صفحه ي قبل رو دانلود كردم درست شد . حالا انتخاب با خودت هست .
اين Wrex رو هم با نامردي كشتن من خيلي دوسش داشتم :41: !!
sajjadgameactor
13-07-2008, 15:55
اين Wrex رو هم با نامردي كشتن من خيلي دوسش داشتم :41: !!
اره من هم چند بار لود کردم تا شاید با یک دیالوگ دیکه بشه نگهش داشت ولی نشد :19:
hosseincode2008
14-07-2008, 18:34
بالاخره منم تمومش كردم ، تمام مراحل جانبي رو هم انجام دادم و هم تمام فلزهاي سبك و سنگين و غيره رو پيدا كردم ، به همه ي سياره ها هم رفتم ، بيشتر چيزا رو هم Survey كردم . در كل 33 ساعت و 23 دقيقه شد . الانم زدم از اول ميرم ولي ايندفعه فقط مراحل اصلي رو ، ميخوام بقيه ي مدالها رو هم بگيرم مخصوصا Romance . از وسط راه هم نميدونم از كرك بود يا نه وقتي كه Overheat ميشد ديگه برنميگشت . تا حالا هيچ بازيي نتونسته بود منو اينقدر درگير خودش كنه ، به نظر من واقعا عالي بود :20:
بچه ها یعنی من بازی خراب ماس افکت رو بگیرم بعدش این کرک رو که این جا گذاشتین دانلود کنم حل میشه ؟ کار میکنه ؟
sajjadgameactor
15-07-2008, 19:43
بچه ها یعنی من بازی خراب ماس افکت رو بگیرم بعدش این کرک رو که این جا گذاشتین دانلود کنم حل میشه ؟ کار میکنه ؟
نترس بابا به امتحانش میارزه
سلام
من کرک رو دانلود کردم حالا باید چکار کنم؟
لطفا" یکی راهنمایی کنه
مرسی
سلام
خواهش میکنم یکی جواب بده
بعد از یکسال درس اومدم یه بازی بکنم
اونم اینجوری در اومد
a.salireza
16-07-2008, 11:02
سلام
خواهش میکنم یکی جواب بده
بعد از یکسال درس اومدم یه بازی بکنم
اونم اینجوری در اومد
کرک رو کپی کن و بریز تو جایی که بازی رو نصب کردی.:46:
کرک رو کپی کن و بریز تو جایی که بازی رو نصب کردی.:46:
ممنون
ولی کجا باید کپی کنم؟
فایلهای کرک معمولا" روی فایل اصلی رونویسی میشن ولی بعد از نصب فقط یه luncher تو محل نصب وجود داره در حالی که فایل اصلی با نام MassEffect.exe هستش
اینم تصویری از محل نصب!
لطفا" دقیقتر راهنمایی بکنید
a.salireza
16-07-2008, 11:43
اسم کرکی که دانلود کردید چیه؟ اگه اسمش غیر از MassEffect.exe وارد پوشه Binaries شوید و دنبال اسمی بگردید که هم اسم کرک باشه.:27:
اسم کرکی که دانلود کردید چیه؟ اگه اسمش غیر از MassEffect.exe وارد پوشه Binaries شوید و دنبال اسمی بگردید که هم اسم کرک باشه.:27:
ممنون
توی پوشه ای که ذکر کردید یه فایل 45 مگابایتی با نام فایل کرک وجود داره ولی این فایل کرکش 4 مگ هستش ایا روی فای 45 مگی رونویسیش کنم؟
ضمنا" اسم فایل کرک همونطور که گفتم MassEffect.exe هستش
و توی تمام پوشه ها هم جستجو کردم فقط یه فایل همنام تو پوشه Binaries وجود داره که همانطور که گفتم 45 مگ هست ولی فایل کرک همنام اون 4.5 مگ بیشتر نیست!
کرک هم همون کرکی هست که اپتیموس پرایم زحمت معرفیش رو کشیدن
داخل فایل زیپ کرک نحوه کرک رو اینطور توضیح داده که :
mount or burn
install it
Use keygen for Vitality Folder
Copy the crack from the ViTALiTY folder
Rot in heaven
که به نظر نمیاد باید جایی کپی بشه!
سلام خدمت دوستان:
راستی میگم هنوز کسی نمیدونه که چطوری میشه از دوربین اسناپر استفاده کرد؟
a.salireza
17-07-2008, 12:21
سلام خدمت دوستان:
راستی میگم هنوز کسی نمیدونه که چطوری میشه از دوربین اسناپر استفاده کرد؟
چی میگی؟؟؟ من وقتی راست کلیک میزنم دوربین میاره ( وقتی اسنایپ دستمه ):27:
hosseincode2008
17-07-2008, 15:40
كرك رو بايد بريزي تو پوشه ي Binaries كه تو محل نصب بازي هست ، من اونجا كپي كردم مشكلمم حل شد .
كرك رو بايد بريزي تو پوشه ي Binaries كه تو محل نصب بازي هست ، من اونجا كپي كردم مشكلمم حل شد .
مرسی
مشکلم حل شد
نه بابا رفقا تو کامپیوتر رو که نمیگم تو ایکس باکس رو میگم تو اون چطوری میشه که زوووم کرد؟
hosseincode2008
18-07-2008, 13:41
نه بابا رفقا تو کامپیوتر رو که نمیگم تو ایکس باکس رو میگم تو اون چطوری میشه که زوووم کرد؟
فكر كنم Trigger چپ باشه .
این bring down the sky (downloadable content) را چجوری میتونیم بگیریم ؟
سلام به همگی
Saren در دومین مرحله که تغییر میکنه خیلی قوی میشه چطور میشه اون رو شکست داد.
sasanjfr
19-07-2008, 21:14
دوستان من یه مشکل دارم.هر چی سعی میکنم Shepard و همراهانش از Mako پیاده نمیشن
sajjadgameactor
20-07-2008, 19:32
سلام به همگی
Saren در دومین مرحله که تغییر میکنه خیلی قوی میشه چطور میشه اون رو شکست داد.
بهتره که یکجا نایستی و دایم حرکت کنی و بهش تیر بزنی (دایم) نباید هم بگذاری همراهات سریع بمیرن
Alireza.M67
20-07-2008, 22:51
من یه جا رسیدم که 3 تا ماموریت داده .
یکیش گفته برو به Noveria
یکیش گفته برو Feros
یکیش هم گفته بچه فلانی رو نجات بده .
چی کار کنم ؟
چطور میشه اون قرارگاه رو ترک کرد ؟
[QUOTE=sajjadgameactor;2682130]بهتره که یکجا نایستی و دایم حرکت کنی و بهش تیر بزنی (دایم) نباید هم بگذاری همراهات سریع بمیرن[/QUO
ممنون که جواب دادی ولی با چی بهش شلیک کنم فقط قد یه نخود از جونش کم میشه
sajjadgameactor
21-07-2008, 19:39
[quote=sajjadgameactor;2682130]بهتره که یکجا نایستی و دایم حرکت کنی و بهش تیر بزنی (دایم) نباید هم بگذاری همراهات سریع بمیرن[/QUO
ممنون که جواب دادی ولی با چی بهش شلیک کنم فقط قد یه نخود از جونش کم میشه
صبور باش یک ربع ساعتی باید مدام بزنیش:31:
mohammad_twe
22-07-2008, 20:32
بازيش چطوره ؟؟ ميارزه بخرم ؟؟ من بيشتر به گرافيك توجه ميكنم ..... اگه باهاله بگيرم ؟؟
hosseincode2008
23-07-2008, 10:48
سلام
حتما كليد E رو ميزني ! براي خروج از ماكو بايد كليد Q رو زد .
من یه جا رسیدم که 3 تا ماموریت داده .
یکیش گفته برو به Noveria
یکیش گفته برو Feros
یکیش هم گفته بچه فلانی رو نجات بده .
چی کار کنم ؟
چطور میشه اون قرارگاه رو ترک کرد ؟
وسط نرماندي يه جايي به نام Galaxy Map هست برو اونجا و يكي از اين سياره ها رو بزن !
بازيش چطوره ؟؟ ميارزه بخرم ؟؟ من بيشتر به گرافيك توجه ميكنم ..... اگه باهاله بگيرم ؟؟
بازي خوبيه ، گرافيكش هم خوبه ولي نبايد با كرايسيس يا COD4 مقايسش كرد . اگر انگليسيت خوبه و از سبك نقش آفريني خوشت مياد بخرش وگرنه توش گم ميشي !!
----------------------------------------------------
راستي دو روز پيش براي بار دوم تمومش كردم ، مدال Romance رو هم با اشلي گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازي خوبيه ، گرافيكش هم خوبه ولي نبايد با كرايسيس يا Cod4 مقايسش كرد . اگر انگليسيت خوبه و از سبك نقش آفريني خوشت مياد بخرش وگرنه توش گم ميشي !!
نقش آفرینی یعنی چی ؟
sasanjfr
23-07-2008, 16:58
کسی نمیدونه مشکل چیه؟
hosseincode2008
24-07-2008, 09:31
سلام
نقش آفرینی یعنی چی ؟
اسم يه سبك از بازيها هست كه همونطور كه از اسمش پيداست خودمون در نقش كاراكتر مخصوصي قرار ميگيريم و بازي رو پيش ميبريم . در اكثر بازيهاي اين سبك هم با پيشرفت در بازي و گرفتن XP ، رتبه و يا Level مون ميره بالا . بيشتر با نام Role Playing Game يا RPG ميشناسيمش . چند تا از بازيهاي اين سبك هم ديابلو ، فال اوت ، فاينال فانتزي ، Lost Odyssey ، Pirates of The Burning Sea هستن .
کسی نمیدونه مشکل چیه؟
ساسان جان شما كليد Q رو ميزني بيرون نمياد ؟
sasanjfr
24-07-2008, 10:46
ساسان جان شما كليد Q رو ميزني بيرون نمياد ؟
درست شد حسین جان.کلید مربوط به holster کردن اسلحه ها،که مربوط به پیاده شدن از Mako هم هست تعیین نشده بود.خیلی ممنون:11:
رفیقم خریدش ... فردا ازش میگیرم تا نصب کنم.
تازه فهمیدم نقش آفرینی یعنی چی.
خوراکه خودمه.
از رفیقم گرفتم و نصبش کردم.
این دومین بازی از شرکت EA که واقعا باهاش دارم حال میکنم.
اولیش Crysis بود.
EA کم کم داره پیشرفت میکنه !!!!!!
*hamedkhatar*
29-07-2008, 12:06
از رفیقم گرفتم و نصبش کردم.
این دومین بازی از شرکت EA که واقعا باهاش دارم حال میکنم.
اولیش Crysis بود.
EA کم کم داره پیشرفت میکنه !!!!!!
خوب البته کرایسیس که مال شرکت Crytec هست و Mass Effect هم مال شرکت BioWare هستش
EA فقط ناشرشون بوده حالا EA چطوری داره پیشرفت میکنه؟
:20:
دوستان من هم بازی رو گرفتم با این سیستم رو چه کیفیتی میتونم بازی کنم؟
CPU :3 Full
Ram : 2GiG
VGA : 8400 512
رو مدیوم میتونم بازی کنم یا نه؟
راستی اگه انگلیسیمون خوب نباشه نمیتونم از بازی لذت ببریم؟
ممنون
Optimus Prime
29-07-2008, 12:50
:20:
ممنون
دوست عزیز این سیستم مورد نیاز برای بازی است :
شما شاید با گرافیک به مشکل بر بخورید ولی فکر کنم اجرا بشود. در مورد زبان هم مثل بازی های RPG دیگه حتما برای بازی به زبان انگلیسی نیاز است ( مثلا تصمیم گیری صحبت ها در دیالوگ ها که بازی را به پیش می برند)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
ممنون
Crytec که انجینش هست !
خوب BioWare هم قسمتی از شرکت EA هست دیگه.
به هر حال EA با این که شرکت غول بازی سازی اول تو جهانه ولی من زیاد از بازی هایی که میزنه خوشم نمیاد.
سیستمت مثل سیستم منه ، من رو Ultra Hight بازی میکنم !!
میگم ... هرکسی که الان داره بازی میکنه یه شات از شخصیتی که ساخته بگیره و بزاره.
نظرتون در مورد این شخصیت چیه ؟
چون من علاقه ی شدیدی به شخصیت های خشن دارم، سعی کردم این رو هم خشن درست کنم.
توی جواب هایی که میشه انتخاب کرد همیشه جواب های سربالا رو انتخاب میکنم.
مثلا یه فرمانده ی خیلی شاخم !
Crytec که انجینش هست !
سلام دوست عزيز...
اولا Crytec نه، Crytek !!! دوما انجينش CryEngine هست، البته ورژن دوم... Crytek نام شركت آلماني بزرگي هست كه اين انجينش رو در برخي از ذانشگاه ها هم تدريس مي كنن. البته زياد به تاپيك مربوط نبود ولي خب... پيش اومد. موفق باشيد.:46:
*hamedkhatar*
29-07-2008, 19:53
سلام
آقا من بازی اصلا پاک کردم
گرافیکم که فکر کنم کم میاورد یعنی یکم بد نشون میداد
بعدشم اصلا از این سبک خوشم نیومد
مخلصیم
hosseincode2008
04-08-2008, 11:26
میگم ... هرکسی که الان داره بازی میکنه یه شات از شخصیتی که ساخته بگیره و بزاره.
من با همون قيافه ي مرد پيش فرض دو بار تمومش كردم چون شبيه دروازه بان تركيه تو يورو 2008 بود !!! البته يه قيافه هم درست كردم ولي باهاش بازي نكردم !!
نظرتون در مورد این شخصیت چیه ؟
رنگ چشماشو سياه كني و يكم سرشو لاغر تر كني و يه مو بذاري ميشه مثل كاراكتري كه من ساختم !!!
سلام
آقا من بازی اصلا پاک کردم
گرافیکم که فکر کنم کم میاورد یعنی یکم بد نشون میداد
بعدشم اصلا از این سبک خوشم نیومد
مخلصیم
عليك سلام ، منم اول حالم گرفته شد ولي وقتي قلق بازي دستم اومد بازي برام جذاب تر شد تا جايي كه دو بار بزي رو تموم كردم و همه ي ماموريت ها ي اصلي و فرعي رو هم رفتم و بيشتر مدال ها رو هم گرفتم . در هر حال فكر كنم زود پاك كردي ولي نظر خودته ...
naeemtop
04-08-2008, 13:33
سلام
تو رو خدا کمک
من تازه بازی رو شروع کردم همون اولین باری که سوار ماشین میشیم وقتی راهها رو پیش میریم میرسیم به یه تنگنا که ماشین نمیتونه ازش بگذره باید پیاده بشیم؟
خودش پیاده میشه یا دکمه داره؟
تو قسمت کنترل دکمه n نوشته back to normandy ولی میزنم هیچی نمیشه
با چه دکمه ای از ماشین میاد بیرون؟
Blue_Ray
04-08-2008, 16:49
سلام
تو رو خدا کمک
من تازه بازی رو شروع کردم همون اولین باری که سوار ماشین میشیم وقتی راهها رو پیش میریم میرسیم به یه تنگنا که ماشین نمیتونه ازش بگذره باید پیاده بشیم؟
خودش پیاده میشه یا دکمه داره؟
تو قسمت کنترل دکمه n نوشته back to normandy ولی میزنم هیچی نمیشه
با چه دکمه ای از ماشین میاد بیرون؟
با E سوار میشه با Q خارج میشه.
فکر میکنم شما تو یکی از مراحل اصلی بازی هستید و با توجه به داستان نمیتونید به normandy بر گردید...
Armin 2008
04-08-2008, 17:07
کلا بازیش زیاد دیالوگ داره ولی بازی بدی نیست ولی در حد شاهکار هم نیست.
آقا من بعد از devil may cry 4 از این بازی هم انصراف میدم.
اصلا هیجان نداره !!!
بازیش یه جورایی گنگه ... اصلا معلوم نیست باید چه کرد.
اصلا هیجان نداره !!!
سلام
به نظر من که خیلی هم واضحه البته باید زبان انگلیسیتون خوب باشه و البته یه دیکشنری هم دم دستتون باشه
چرا که بیشتر بازی رو محور دیالوگ و انتخابهایی که میکنید میچرخه و اگه زبان ضعیف باشه یا اصلا" بلد نباشید خوب بهتره این بازی رو دورش رو خط بکشید
hosseincode2008
06-08-2008, 10:27
اصلا هیجان نداره !!!
منم از اون بازي انصراف دادم ولي اون فرق ميكرد ، چون نسخه هاي قبليش رو بازي نكرده بودم و از هيچ چيش سر در نمي آوردم ولي مس افكت يك بازي مستقل هست . دليل اينم كه تو بازي گم شدي اينه كه انگليسيت ضعيفه . همه ي كارهايي كه بايد بكني تو قسمت ژورنال به زبان انگليسي و كامل توضيح داده شده . به هر حال ميل خودته ...
MehranZand
06-08-2008, 11:57
بازی بسیار زیبابی بود، اینم تمام شد:5:
Blue_Ray
06-08-2008, 12:12
منم از اون بازي انصراف دادم ولي اون فرق ميكرد ، چون نسخه هاي قبليش رو بازي نكرده بودم و از هيچ چيش سر در نمي آوردم ولي مس افكت يك بازي مستقل هست . دليل اينم كه تو بازي گم شدي اينه كه انگليسيت ضعيفه . همه ي كارهايي كه بايد بكني تو قسمت ژورنال به زبان انگليسي و كامل توضيح داده شده . به هر حال ميل خودته ...
موافقم. اما اون قدرا هم نیاز نیست که زبانت خوب باشه. اونایی هم که زبانشون زیاد خوب نیست می تونند فقط مرحل اصلی بازی رو انجام بدن...
سلام
به نظر من که خیلی هم واضحه البته باید زبان انگلیسیتون خوب باشه و البته یه دیکشنری هم دم دستتون باشه
چرا که بیشتر بازی رو محور دیالوگ و انتخابهایی که میکنید میچرخه و اگه زبان ضعیف باشه یا اصلا" بلد نباشید خوب بهتره این بازی رو دورش رو خط بکشید
بازی بسیار زیبابی بود، اینم تمام شد:5:
موافقم. اما اون قدرا هم نیاز نیست که زبانت خوب باشه. اونایی هم که زبانشون زیاد خوب نیست می تونند فقط مرحل اصلی بازی رو انجام بدن...
بله بهله 100% تایید میشه !! بازی زیبایی بود ! اگه زبانت زیاد هم قوی نبود می تونستی بازی رو به آخر برسونی ولی اگه کلا هیچی نمی دونستی کارت بسیار مشکل بود .. چون مثل کال آف دیوتی همینطور بری جلو خودت بفهمی نیست !
کمک!
من از اول بازی فقط 3 بار save کردم ولی دیگه نمیتونم save کنم دکمه ی save خاکستری شده و فقط خودش میتونه auto save کنه در حال جنگ هم نیستم حتی تو normandy هم نمیتونم save کنم ... کسی میدونه مشکل از چیه؟
Hitman67
10-08-2008, 16:46
به نظر من بازی بسیار زیبایی بود تو قسمت ژورنال بازی میگفت باید به کدوم قسمت و به کدوم سیاره یا کهکشان یا زیر مجموعه ی آنها بری فقط باید کمی به بازی عادت کرد منم تمومش کردم بسیار بازی عالی بود.
Blue_Ray
10-08-2008, 18:09
به نظر من بازی بسیار زیبایی بود تو قسمت ژورنال بازی میگفت باید به کدوم قسمت و به کدوم سیاره یا کهکشان یا زیر مجموعه ی آنها بری فقط باید کمی به بازی عادت کرد منم تمومش کردم بسیار بازی عالی بود.
اره خیلی عالی بود. داستان خیلی خوبی هم داشت....
کمک!
من از اول بازی فقط 3 بار save کردم ولی دیگه نمیتونم save کنم دکمه ی save خاکستری شده و فقط خودش میتونه auto save کنه در حال جنگ هم نیستم حتی تو normandy هم نمیتونم save کنم ... کسی میدونه مشکل از چیه؟
عجیبه...:18:
شما بازی رو دوباره نصب کن و از همون جا شروع کن ببین درست میشه...:27:
hosseincode2008
10-08-2008, 18:22
کمک!
مشكل از كرك بازي هست ، در صفحه ي 17 Optimus Prime جان كرك سالم بازي رو گذاشته اونو بايد دانلود كني و در پوشه Binaries بريزي . حجمش هم حدود 4.5 مگ هست .
Blue_Ray
10-08-2008, 19:12
مشكل از كرك بازي هست ، در صفحه ي 17 Optimus Prime جان كرك سالم بازي رو گذاشته اونو بايد دانلود كني و در پوشه Binaries بريزي . حجمش هم حدود 4.5 مگ هست .
مطمئنی؟ برا منم کرکش مشکل داشت اما توی galaxy map نه سیو بازی....
Optimus Prime
10-08-2008, 21:00
مطمئنی؟ برا منم کرکش مشکل داشت اما توی galaxy map نه سیو بازی....
بله این کرک مشکل Save هم برطرف می کنه.
shahramcat
18-08-2008, 21:01
آقا یکی به من کمک کنه !
من بازی رو ریختم . موقع اجرا این ارور رو میده ! system configuration اجرا نمیشه ! چه کارش کنم ؟ عکس ارور رو پایین میدم ....
سیستم من :
AMD Athlon4400
8600GT DDR3
2Gb Buss800
سلام من توی اون مرحله گیر کردم که 40 ثانیه زمان داری که با ماکو بری توی نور ابی لطفا کمک کنید
Optimus Prime
20-08-2008, 14:10
سلام من توی اون مرحله گیر کردم که 40 ثانیه زمان داری که با ماکو بری توی نور ابی لطفا کمک کنید
اگر منظور شما Quest آخر باشه می تونید با حداقل درگیری با Geth Colossos ها خودتونو سریع به Condut برسونید.
اخه چه جوری هر کاری میکنم دیر میرسم
Optimus Prime
21-08-2008, 00:35
اخه چه جوری هر کاری میکنم دیر میرسم
اصلا درگیر نشید. بلافاصله تایمر شروع شد سریع با Mako به طرف Condut می رسید.
Dark Kingdom
21-08-2008, 04:44
من آخر Mass Effect رو گیر نیاوردم واسه X360 :41:
هرجا میرم میگن حرفشم نزن ممنوعه :2:
بازم نتونستم باید از پرش استفاده کنم یا با سرعت معمولی؟
Optimus Prime
21-08-2008, 09:09
من آخر Mass Effect رو گیر نیاوردم واسه X360 :41:
هرجا میرم میگن حرفشم نزن ممنوعه :2:
واسه X360 که بیشتر از یک سال اومده . . . .
بازم نتونستم باید از پرش استفاده کنم یا با سرعت معمولی؟
اصلا از پرش استفاده نکن سرعتتو کم می کنه. بستگی به درجه سختی زمان کمتری بهت می ده ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشی چون بازم رفتم ببینم دقیقا چطوریه. ولی بازم زمان کم نیاوردم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.