مشاهده نسخه کامل
: Mass Effect
زمان من 40 ثانیه است هر کاری هم میکنم حتی به پای پل هم نمیرسم بازم سعی میکنم
Mohammad_ch
03-09-2008, 18:38
سلام.
دوستان من بازی رو نصب کردم . ولی تا play رو می زنم ارور زیر رو میده:
General protection fault!
history:Address=0*111a731d(filename not found) [in E:\.......Masseffect.exe
توی مسیری که گفته رفتم فایل masseffect.exe هستش ولی باز همین ارور رو میده.
لطفا کمکم کنید.
ویندوزم ویستا هست.
ali_ranger22
03-09-2008, 21:27
سلام.
دوستان من بازی رو نصب کردم . ولی تا play رو می زنم ارور زیر رو میده:
General protection fault!
history:Address=0*111a731d(filename not found) [in E:\.......Masseffect.exe
توی مسیری که گفته رفتم فایل masseffect.exe هستش ولی باز همین ارور رو میده.
لطفا کمکم کنید.
ویندوزم ویستا هست.
من که نتونستم رو ویستا اجرا کنم با Xp تونستم
Masterpiece
04-09-2008, 02:35
سلام من دارم mass effect بازی میکنم وقتی برای اولین تویه نقشه میرم(galaxy map ) بقشه بالا نمیاد بر میگرده تو کشتی
کسی همچین مشکلی داشته ...باگه یا مشکل از دی وی دیه ....تا حالا دوبار نصبش کردم
وقتیم از tower برمیگردم دیگه سیو نمیکنه plz help me
ممنون
sasanjfr
04-09-2008, 12:46
سلام من دارم mass effect بازی میکنم وقتی برای اولین تویه نقشه میرم(galaxy map ) بقشه بالا نمیاد بر میگرده تو کشتی
کسی همچین مشکلی داشته ...باگه یا مشکل از دی وی دیه ....تا حالا دوبار نصبش کردم
وقتیم از tower برمیگردم دیگه سیو نمیکنه plz help me
ممنون
شما باید کرک زیر را که Optimus Prime عزیز در صفحات قبل قرار داده بودند دانلود کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شماره ی اول به نام"Mass Effect v1.0/MULTI [4.5 MB] Fixed Executable" رو باید دانلود کنید.
من تو چند تا سایت خوندم که سیو های mass effect 1 را بعد از تموم کردن بازی باید برای mass effect 2 نگه داریم چون me2 از آخر me1 و با همون character شروع میشه و حتی کارها و انتخاب هایی که قبلا کردیم تو me2 هم تاثیر دارن!
milky way
15-09-2008, 11:28
عجب بازیه باحالیه اولاش خیلی نچسبید ولی هرچی میری جلوتر جالبتر میشه کلا بازی خیلی قشنگیه در حد AC باهاش حال کردم البته هنوز تموم نشده فعلا تو سیاره سومی هستم خیلی جالبه که چهریه ای که اول میسازی در تمام دمو ها هم به همون صورته . منم تو ویستا بازی میکنم میشکل خاصی هم ندارم رو رزولوشن 1680x1050 بازی میکنم جزئیات هم رویه High هست .
milky way
16-09-2008, 22:09
تموم شد بسیار بسیار بازیه جلبی بود این که خیلی جاها مسیر بازی رو خودت انتخاب میکنی خیلی جالبه ولی خوشم اومد امیدوارم نسخه دومشم زودتر بیاد .
sepand_salehi
04-12-2008, 12:00
من این کرکی رو که Optimus Prime در ص 17 معرفی کرد رو ریختم. ولی موقع اجرای بازی این ارور رو می ده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای رفع آن چه باید کنم؟
آقا یکی به من کمک کنه !
من بازی رو ریختم . موقع اجرا این ارور رو میده ! system configuration اجرا نمیشه ! چه کارش کنم ؟ عکس ارور رو پایین میدم ....
سیستم من :
AMD Athlon4400
8600GT DDR3
2Gb Buss800
منم همین مشکل رو دارم لطفا دوستانی که بازی رو اجرا کردن بگن با کدوم کرک اجرا کردن فقط حجم کرک رو بگن آخه من کرکهای زیادی رو پیدا کردم گیج شدم که کدوم درسته :19: شنیده بودم که بازی بدون کرک اجرا میشه ولی تا مرحله galaxy بعد از آن مشکل داره:41::41:
please help me:19::19::19:
Reza Azimy_RW
09-02-2009, 10:12
توی Readme بازی نوشته با کارتهای
7600
7300 GS
8500
ناسازگاره
کسی میتونه برطرفش کنه ؟
من کرک رو هم دانلودیدم ولی نشد
hosseincode2008
09-02-2009, 13:08
من که با 8500 gt راحت بازی کردم
gigi_alex
09-02-2009, 21:09
بچه ها من بازی رو نصب کردم بعد از چند دقیقه یه دفه ارور میده و میاد بیرون ارورشم مثل ارور پست زبر است
منم همین مشکل رو دارم لطفا دوستانی که بازی رو اجرا کردن بگن با کدوم کرک اجرا کردن فقط حجم کرک رو بگن آخه من کرکهای زیادی رو پیدا کردم گیج شدم که کدوم درسته :19: شنیده بودم که بازی بدون کرک اجرا میشه ولی تا مرحله galaxy بعد از آن مشکل داره:41::41:
بابا یکی جواب بده:19::19::19::19::19::19:
ali_ranger22
12-02-2009, 14:36
تو یکی دو صفحه قبل یکی از دوستان Crack Fix برای حل کردن این مشکل رو گذاشته ;)
تو یکی دو صفحه قبل یکی از دوستان Crack Fix برای حل کردن این مشکل رو گذاشته ;)
با تشکر از شما اما مشکل من در کل اجرای بازی هسته که زمان اجرا error dont send ویندوز بالا میآد فکر کنم مشکل از کرک باشه من از کرک 46 مگی استفاده میکنم لطفا شما یا دوستان عزیز :40:
که بازی رو اجرا کردن کدام کرک یا crack fix رو به کار بردن :10:
آخه هی بازی رونصب کردن هی error تو پاچه رفتن زوره:2:
ali_ranger22
14-02-2009, 11:20
من همون کرک فیکسی که یکی دو صفحه پیش بود استفاده کردم ;)
شاید مشکل ویندوزه چون یادمه من اولین بار توی ویستا با بازی مشکل داشتم
من همون کرک فیکسی که یکی دو صفحه پیش بود استفاده کردم ;)
شاید مشکل ویندوزه چون یادمه من اولین بار توی ویستا با بازی مشکل داشتم
دوست عزیز:11::40: لینک زیر رو باز کن بگو کدومو استفاده کردی یا یکی از دوستان کمک کنه دیگه داره حالم بد میشه:19::2::2:
Aseman e ghermez 2
02-03-2009, 15:46
سلام من بازی رو تازه خریدم 2 تا دی وی دی و نصب شد فقط مشکل اینه که لباس کارکتر ها انگار اصلا لود نشده من باید چی کار کنم؟؟؟؟
سیستم
win:xp sp3
vGa:1 gb 9500 gt over clock
ram: 2 gb
Aseman e ghermez 2
02-03-2009, 16:35
بابا یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مخم هنگ کرد خیلی بد جوره چی کار کنم
Aseman e ghermez 2
02-03-2009, 18:47
الان مشکل لود حل شده این ارور رو میده!!!!!!!یه پیغامه از وسط بازی میپره بیرون دیگه نمیشه رفت تو بازی بابا یکی کمک کنه!!!!
mhv_kntu
19-03-2009, 06:27
کمکککککککککک
صدای بازی دچار اشکال بود و صداهای ناهنجاری هی می شنوم که ربطی به بازی نداره!؟
مدام خطوط افقی رو صفحه ظاهر میشه که ظاهرا مشکل گرافیکیه!؟ گرافیکمم که 4850x2 هست و هیچ مشکلی نداره!
پچ 1.1a و 1.1 رو دانلود و نص کردم حالا دنبال کرک (fix ) برای 1.1a هستم که پیدا نمی کنم!؟
ممنون میشم اگه علت این مشکلات رو میدونید بگید و لینک فیکس 1.1a رو هم بزارید.
clear sky
26-03-2009, 23:30
دوستان بلاخره كرك اصلي بازي اومد ميتونيد از لينك زير دانلود كنيد:
این کرک که error میده:19:
دوست عزیز:11::40: لینک زیر رو باز کن بگو کدومو استفاده کردی یا یکی از دوستان کمک کنه دیگه داره حالم بد میشه:19::2::2:
من مشکلم حل شد از فایل patch که برای بازی اومده با یک کرک 46 مگابایتی تا آخرین تنضیمات گرافیکی بازی میکنم ولی اصلا گرافیک بازی حال نمیده یه جورای گرافیک محیط بازی توی ذوق میزنه ولی شخصیتا خوب طراحی شدن در ضمن من اخرین آپدیتای سیستم رو از شیر مرغ تا جون آدمی زاد رو نصب کردم توصیه منم به شما اینه که اگه سیستم بالای دارین همیشه آپ تو دیت باشین:10:
aghamajid1369
23-06-2009, 21:34
سلام بچه ها. من امروز این بازی رو نصب کردم 1 مشکل خیلی عجیب دارم باهاش. کرک درستش رو هم دارم.
وقتی که تیر اندازی میکنم 1 دفعه طرف برای خودش میشینه. بعد دوباره 1 مدت تیر میزنم دستم رو از رو تیر بر میدارم پا میشه.
جل الخالق :دي
جالب اینکه اگه به 1 نقطه تیر بزنم و موس رو تکون ندم درسته و سالمه. ولی اگه موس رو در حین تیر زدن تکون بدم میشینه.
حالا اگه کسی همچین مشکلی داشته بگه من چیکار کنم. تا حالا 3 بار بازی رو دوباره نصب کردم.
دیگه مخم ترکید یعنی هنگید :دي
aghamajid1369
23-06-2009, 22:41
بچه ها خودم فهمیدم. با بابیلون 8 مشکل داشت :دي
دیسیبل کردم درستید
موفق باشید.
crazy gamer
09-07-2009, 11:43
حل مشکل galaxy map بازی Mass Effect رو می خوام
mehdi_360
09-07-2009, 13:34
مجید جان یه توضیح میدی بازی چه جوریه؟
من بازی رو خریدم (یه 3 ماهی میشه)ولی هنوز بازیش نکردم!!!
aghamajid1369
09-07-2009, 17:29
مجید جان یه توضیح میدی بازی چه جوریه؟
من بازی رو خریدم (یه 3 ماهی میشه)ولی هنوز بازیش نکردم!!!
از نظر من که خیلی بازی قشنگی بود.
1 چیزی تو مایه های fall out 3
باید حوصله حرف زدن توی بازی و . . . رو داشته باشی.
من واقعا حال کردم.
اگه بخوای فقط ماموریت های اصلی بازی رو بری خیلی سریع تموم میشه ولی اینجوری اصلا حال نمیده.
من تقریبا هر چی ماموریت فرعی پیدا کردم رو تموم کردم.
در ضمن حتما باید انگلیسیتون خوب باشه. یعنی 1 چیزی در حد fall out 3 احتیاج به زبان انگلیسی داره.
ولی پیشنهاد میکنم اگه زبانت خوبه حتما بازی کنی.
حل مشکل galaxy map بازی Mass Effect رو می خوام بفرمایید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین فایل رو بگیر
Mass Effect v1.0/MULTI [8.7 MB] Fixed Executable
سلام.
چند سواله کوچیک :
انتخاب دیالوگ ها تاثیری در داستان بازی میذاره ؟؟؟
باید همیشه دیالوگ های + رو انتخاب کرد ؟؟؟ یا اینکه بعضی جاها نیازه که زد تو حال طرف ؟؟؟ :31:
Codex چیه ؟
Squad رو چه جوری میتونم edit کنم ؟؟
آپگرید کردنه دوستام وظیفه ی منه ؟ نمیشه خودشون اسلحه هاشونو آپ کنم ؟؟
شما چه جوری gold بدست میارین ؟؟
ببخشید زیادی پرسیدم !!! :11:
دوستان یه سوال فنی ! ما اگر اون DLC بازی رو روش بریزیم دقیقا اون مراحل جدید رو از کجا می تونیم شروع کنیم ؟! از پایان بازی به بعد اون DLC فعال می شه یا اون یه بخشی از بازیه ؟!
aghamajid1369
12-08-2009, 16:43
انتخاب دیالوگ ها تاثیری در داستان بازی میذاره ؟؟؟ بله تاثیر میذاره.
مثلا اگه 1 جا خوب بتونی حرف بزنی میتونی کاری کنی که wrex نمیره. اگه نه . . .
باید همیشه دیالوگ های + رو انتخاب کرد ؟؟؟ یا اینکه بعضی جاها نیازه که زد تو حال طرف ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نه. همیشه اینطور نیست.
البته اگه بعضی از جاها بد حرف بزنی ممکنه ازت بخواد 1 ماموریت انجام بدی تا کمکت کنه.
ولی اگه خوب حرف بزنی بدون ماموریت کمکت میکنه.
اگه قدرت گفتوگوی بالایی داشته باشن توی بازی.
یعنی قدرت رو زیاد آپگرید کنین.
خیلی به سودتون هست.
Codex چیه ؟اصلا یادم نمیاد. ببخشید.
Squad رو چه جوری میتونم edit کنم ؟؟توی سفینه خودتون که هستی. توی طبقه پایین هرکدوم از squad یه کمد برای خودشون دارن. کنار wrex و اون دخاره.
آپگرید کردنه دوستام وظیفه ی منه ؟ نمیشه خودشون اسلحه هاشونو آپ کنم ؟؟
توی منو 1 گزینه auto upgrade داشت. که قدرت های squad رو اتومات آپگرید میکرد.
منظورت از آپگرید اسلحه چیه؟؟؟
شما چه جوری gold بدست میارین ؟؟با انجام دادن ماموریت و فروش وسایل.
hosseincode2008
12-08-2009, 17:07
Codex چیه ؟
دفترچه آموزش بازي . يعني در مورد همه چيز بازي توش توضيح ميده ، مثلا اسلحه ها ، سيارات و ...
از منوي بازي هم قابل دسترسه .
ممنون بچه ها !!
یعنی قدرت رو زیاد آپگرید کنین.
وا مگه این بازی هم مثه فال اوت قدرت speech داره ؟؟؟
من u که میزنم و صفحه ی skill ها که میاد ، چیزی بنام speech ندیدم .. باید کمی بیشر دقت کنم شاید باشه !!
aghamajid1369
13-08-2009, 13:55
ممنون بچه ها !!
وا مگه این بازی هم مثه فال اوت قدرت speech داره ؟؟؟
من u که میزنم و صفحه ی skill ها که میاد ، چیزی بنام speech ندیدم .. باید کمی بیشر دقت کنم شاید باشه !!
دقیقا با اسم speech ننوشته بود.
درست یادم نیست.
2 تا گزینه هم بود. تقریبا پایین قسمت آپگرید بود.
میگم اگه کاراکترمون زن باشه ، با کی باید ارتباط عاطفی ایجاد کنیم ، حتما با Wrex :31: .... کلا اینکار نیازه ؟؟؟
p3yman_xl
13-08-2009, 18:18
میگم اگه کاراکترمون زن باشه ، با کی باید ارتباط عاطفی ایجاد کنیم ، حتما با Wrex :31: .... کلا اینکار نیازه ؟؟؟
فکر کنم تو فروم رسمی BioWare خوندم که اگر با اشلی بازی کنید، با شخصیت Liara ارتباط عاطفی برقرار میشه.. کلاً چیز واجبی نیست. ولی یادمه اواخر بازی بود داشتم با شفرد بازی میکردم این اتفاقات خودش می افتاد و بازیباز عملاً انتخاب دیگه ای نداشت.
Optimus Prime
13-08-2009, 23:33
دوستان یه سوال فنی ! ما اگر اون DLC بازی رو روش بریزیم دقیقا اون مراحل جدید رو از کجا می تونیم شروع کنیم ؟! از پایان بازی به بعد اون DLC فعال می شه یا اون یه بخشی از بازیه ؟!
DLC یه سیاره جدید در امتداد بازی ایجاد می کند که شما وقتی انجامش می دید دیگه قادر به بازگشت به اون ایستگاه نیستید. باید در هنگام فضا گردی انجامیش بدید.
سلام بچه ها با این سیستم اجرا میشه:
cpu:intel dual cpu e2180 2.00ghz
ram:2gig
vga:nvidia geforce 9800 gt 512 mb
aghamajid1369
14-08-2009, 11:47
سلام بچه ها با این سیستم اجرا میشه:
cpu:intel dual cpu e2180 2.00ghz
ram:2gig
vga:nvidia geforce 9800 gt 512 mb
بله دوست من با این سیستم میتونی خیلی راحت و روون این بازی رو اجرا کنین.
سلام.من یه مشکلی داشتم.اول که نقشه galaxy فعال نبود.از چند نفر پرسیدم گفتن که باید پچشو نصب کنم.ولی حالا پچ رو نصب کردم ولی باز به registration گیر داده.کرک هم واسه ورژن 1.02 پیدا نکردم.
لطفا کمک...
خيلي بازيه مزخرفي بود
هم گرافيكش هم گيم پليش هم تخيلي بودن بي معنيش
سلام بچه ها
وقتی یه سری ماموریت انجام میدی بعد میری تو اون شهر که کازینو و نایت کلوب و بانک و ... داره اونجا باید چی کار کنی همون اولای بازی نمیدونم موندم چی کار کنم فقط تو اونجا چرخ می زنم و با مردم حرف می زنم.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یکی جواب مارو بده دیگه؟
تو خماریه این بازیه موندیم؟
alborz_k
16-09-2009, 22:06
بابا یکی جواب مارو بده دیگه؟
تو خماریه این بازیه موندیم؟
سلام. شما به اون بخش travel برین که می شه از اون جا مستقیم به سایر قسمت ها تله پورت کرد!! :دی
بعدش گزینه ی prisidium location رو بزن و بعدش sitidle tower رو انتخاب کن ، وقتی اون جا رفتی ، میری با کاپتان صحبت می کنی و ...
alborz_k
18-09-2009, 01:54
خب بالاخره بعد 3-4 روز بازی کردن تموم شد!! بازی خیلی خوبی بود ، از هر جهت خیلی باحال و درگیر کننده و داشتان بسیار مناسب و طول بازی هم با توجه به داستانش خوب و به اندازه بود!!
سلام.منم بازی رو تموم کردم.خیلی جالب بود.فکر نمی کردک انقدر زود تموم شه.
hosseincode2008
18-09-2009, 09:32
سلام.منم بازی رو تموم کردم.خیلی جالب بود.فکر نمی کردک انقدر زود تموم شه.
اين بازي ماموريت هاي فرعي خوب و زيادي هم داشت . چون من خوره ي اين بازي بودم بار اول 100 در صد ماموريت هاي فرعي رو هم رفتم و خيلي هاش هم شانسي بود چون بار دوم نتونستم بعضي هاش رو رد كنم !
مدال رومانسش هم باحال بود .
سلام.
ببخشید یه سوالی در مورد یکی از مراحل بازی داشتم :
من الان جایی هستم تو Noviria ، همون جا که ما یه مدرک علیه Quire بدست میاریم ، و اون یارو صاحب گاراژ مدرکو میخواد تا بذاره ما بریم تو گاراژ و همینطور اون زن سیاه پوسته هم میخواد و خوده رئیس (Quire) هم که میخوادش ... حالا من میخوام به سیاه پوسته کمک کنم ولی نمیشه !!!
باید چی کار کنم تا صاحب گاراژ راضی بشه ....
در ضمن یه بار که مدرکو دادم به همون صاحبه گاراژ] ، وقتی رفتم تو گاراژش فکر میکنم برام دام گذاشته بود !! (دوباره لود کردم)
ممنون میشم کمک کنید !
Booseh_ye_Irani
06-11-2009, 19:08
بچه ها سلام
خوبین
آقا ما تازه می خوایم بازی رو شروع کنیم. بازی خودش اجرا می شه ولی قسمت MassEffectConfig هم اجرا نمی شه. تو همه ی Windowsهام امتحان کردم چه 32 بیتی چه 64 بیتی
مال شما هم اینجوریه؟ چه کار کنم درست بشه؟
تنظیمات گرافیک بازی تو اینجاست؟ نه؟
دوستان من تو مرحله که باید lira را ازاد کنم وقتی پیداش میکنم یه 4 نفری ملان که ریسشون یه تمساح مانند هر چی میزنم کشته نمیشه اونم تا میزنه کشته میشه.چیکار کنم
havas_1980
26-02-2010, 14:38
دوستان من تو مرحله که باید lira را ازاد کنم وقتی پیداش میکنم یه 4 نفری ملان که ریسشون یه تمساح مانند هر چی میزنم کشته نمیشه اونم تا میزنه کشته میشه.چیکار کنم
اون یه کروگانه نه یه تمساح... فاصله تون رو حفظ کنین. به خاطر داشتن زره اون کروگان توصیه میشه از Pistol استفاده کنین.
titanium_zarin
28-02-2010, 18:11
سلام.
من بخاطر قسمت دوم اين بازي اين قسمت رو شروع كردم....
ميشه بگيد چه جوري ميشه افرادم رو هدايت كنم؟؟؟منظورم اينه كه وقتي space ميزنيم يه سري تنظيمات هست اونا چين؟؟؟؟
level up كه مي ده چه جوري ميشه اجراش كرد؟؟؟؟من اين قسمت رو اصلا نفهميدم...
Blue_Ray
28-02-2010, 20:28
سلام.
من بخاطر قسمت دوم اين بازي اين قسمت رو شروع كردم....
ميشه بگيد چه جوري ميشه افرادم رو هدايت كنم؟؟؟منظورم اينه كه وقتي space ميزنيم يه سري تنظيمات هست اونا چين؟؟؟؟
level up كه مي ده چه جوري ميشه اجراش كرد؟؟؟؟من اين قسمت رو اصلا نفهميدم...[COLOR="Silver"]
space برای تعویض ,اسلحه, کنترول افراد و استفاده از قدرتی ها هست.برای کنترول افرادت space رو بزن بعد راست کلیک رو که نگه داری زمان متوقف میشه با حرکت دادن موس میتونی دوربینو حرکت بدی بعد فلش زیر عکس افرادتو که بزنی بهش دستور میده که به اونجا بره.چند تا گزینه ی دیگه هم کنار اون فلش هست که میتونی دستور Hold یا attack بدی...افرادت هم مثل خودت یه سری قدرتی دارن که وقتی space رو میگیری با راست کلیک نشونه رو روی دشمنی که میخوای بزنیش میاری بعد قدرتی اون یارت رو که می خوای انتخواب کن بعد میبینی که اون فورا دشمنو میزنه.
بعد از هر لول اپ هم چندتا skill میگیری که برای استفاده از اونا برو توی منو توی قسمت squad اونجا میتونی skill هاتو روی هر قدرتی که میخوای بزاری......
titanium_zarin
28-02-2010, 21:29
جريان اين قدرتي چيه؟؟؟من چه جوري بزنم؟؟؟
در مورد لول اپ هم ميشه دقيق تر توضيح بدي؟؟؟اخه من نمي دونم كدوم قدرتا رو و چه جوري افزايش بدم...
Blue_Ray
28-02-2010, 22:58
جريان اين قدرتي چيه؟؟؟من چه جوري بزنم؟؟؟
در مورد لول اپ هم ميشه دقيق تر توضيح بدي؟؟؟اخه من نمي دونم كدوم قدرتا رو و چه جوري افزايش بدم...
ببین توی این عکس 2 تا ستون عمودی مربوط به افرات میشه و اون مربع پایین مربوط به شپرد یعنی خودت.
شماره 1 دوتا ایتمی که تا الان برای kaiden باز شده رو نشون میده برای استفاده از اینا باید نشنونه رو به طرف دشمن بگیری بعد روی یکی از اینا مثلا اون فلشه کلیک کنی space رو که رها کنی میبینی kaiden با یه قدرت جادیی دشمن رو پرتاب میکنه....
شماره 2 ایتم های شپرد هست که بیشتر مربوط به تفنگ میشن مثلا با انتخاب یکی نشونه گیری برای چند لحظه خیلی دقیق میشه...
3: omni gel هست که برای پر کردن جونه....
4: برای کنترول افردت
هر بار بعد اینکه به تعدادی دشمن میکشی لولت یکی زیاد میشه که بعد 3 تا skill یا مهارت میگیری که میتونی روی قدرت های ختلف با زدن دکمه ی + یه skill به اون قدرت اضاف کنی.مثلا اگه به assult training یکی اضافه کنی قدرت تفنگ مسلسلت میره بالا بعضی دیگه از قدرت ها هم به ایتم های منوی space مربوط میشن و......اگه نمیخوای هم میتونی auto lvl up رو بزنی....
در کل یه مقدار که بازی کنی همه چی دستت میاد :10:
titanium_zarin
01-03-2010, 01:20
واقعا Blue_Ray جان جا داره يه تشكر و يه ماچ گنده ازت بكنم...ممنون....واقعا...اينم مااااااااااااااااااچ
titanium_zarin
02-03-2010, 17:17
سلام.
من هنوز بازي دستم نيومده و دقيق نفهميدم بايد چه كار كنم....
ميشه بگيد ماموريت ها رو از كجا بايد انجام بدم؟؟؟منظورم مثلا كويست در فال اوت هست...
اين عكس چي مي گه؟؟
Blue_Ray
02-03-2010, 18:48
توی این معموریت میگه که باید بری c-sec که از توی نقشه میتونی اونو پیدا کنی.ولی تو توی citidal هستی و نیازی نیست که این همه راهو بری در عوض میتونی از rapid transfer ها استفاده کنی که یه دستگاه هایی هستن که باهاشون طی العرض میکنی :31: در ضمن فکر کنم این wrex کنار اسانسور توی c-sec بود
توی معموریت های بعدی باید به کره های دیگه بری که برای این کار باید بری به سفینه ات (البته فکر کنم هنوز سفینه نداری) و از اونجا به اون کره سفر کنی....
titanium_zarin
02-03-2010, 18:53
خب...بالايي رو تا حدودي رفع كردم...اما هنوز نمي فهمم چه جوري ماموريتها رو روي نقشه پيدا كنم...
توي فال اوت وقتي يه كويست رو مشخص ميكردي روي نفشه نشونش ميداد اما انگار اين اينجوري نيست...اره؟؟
راستي من رفتم يه جايي كه بايد از گالكسي بريم به جايي ولي وقتي كليك مي كنم صفحه سياه ميشه و هيچي...جريان چيه؟؟مشكل كرك هست؟؟
vahidgame
02-03-2010, 19:29
راستي من رفتم يه جايي كه بايد از گالكسي بريم به جايي ولي وقتي كليك مي كنم صفحه سياه ميشه و هيچي...جريان چيه؟؟مشكل كرك هست؟؟
آره مشکل از کرک بازی هست. تقریبا همه به این مشکل برخورده بودن. لینکشو من الان ندارم ولی این تاپیکو جستجو کنی احتمالا پیداش می کنی.
Booseh_ye_Irani
03-03-2010, 01:17
آقا نمی دونم اینجا جاش هست یا نه ولی من به Crack برای Patch 1.02 بازی نیاز دارم
اگر ممکنه محبت کنید...
Booseh_ye_Irani
03-03-2010, 01:37
آقا یکی به من کمک کنه !
من بازی رو ریختم . موقع اجرا این ارور رو میده ! system configuration اجرا نمیشه ! چه کارش کنم ؟ عکس ارور رو پایین میدم ....
سیستم من :
AMD Athlon4400
8600GT DDR3
2Gb Buss800
شما باید Patch 1.02 رو پیدا و نصب کنید. بعد دیگه درست می شه.
البته تنضیماتی که تو خود محیط بازی نباشه نداره
البته بعدش به Crack زیر نیازه که دوستان گذاشته بودن
titanium_zarin
03-03-2010, 10:42
آقا نمی دونم اینجا جاش هست یا نه ولی من به Crack برای Patch 1.02 بازی نیاز دارم
اگر ممکنه محبت کنید...
سلام...
يه سر به اينجا بزن ببين ژيدا مي كني!!!
تشكر...:10:
titanium_zarin
03-03-2010, 13:01
سلام.
من رسيدم اينجا....فكر كنم بايد پياده شم...اما چه جوري؟؟؟بايد چه كار گنم؟؟
havas_1980
03-03-2010, 18:33
سلام.
من رسيدم اينجا....فكر كنم بايد پياده شم...اما چه جوري؟؟؟بايد چه كار گنم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با کلید Q بیرون میایین.
ویرایش: پس تا به حال, ماموریت سیاراتی که با ماشین سطحشون فرود میومدین رو انجام ندادین...
xeNociDe
03-03-2010, 20:13
چجوری میشه لیزر هارو از کار انداخت!؟
titanium_zarin
03-03-2010, 23:20
با کلید Q بیرون میایین.
ویرایش: پس تا به حال, ماموریت سیاراتی که با ماشین سطحشون فرود میومدین رو انجام ندادین...
نه انجام ندادم...اين اوليش بود كه به سلامت رد شد...
راستي ميشه اول ماموريتهاي اصلي رو انجام داد بعدش سر وقت به بقيه جاها سرك كشيد؟؟؟
اخه بعضي از سيارات چند قسمتي هستن...:10:
havas_1980
04-03-2010, 01:26
چجوری میشه لیزر هارو از کار انداخت!؟
کدوم لیزرها؟
نه انجام ندادم...اين اوليش بود كه به سلامت رد شد...
راستي ميشه اول ماموريتهاي اصلي رو انجام داد بعدش سر وقت به بقيه جاها سرك كشيد؟؟؟
اخه بعضي از سيارات چند قسمتي هستن...توصیه من اینه که در مرتبه اول, ماموریت های فرعی فهرست شده رو انجام بدین, بعدش به ماموریت های اصلی بپردازین. همچنین قبل از رفتن به سیاره Virmire (که جلوتر باز میشه) بهتره تمامی ماموریت های فرعی کهکشان انجام شده باشه...
titanium_zarin
04-03-2010, 15:38
اين كجاست؟؟؟
من هر چي ميگردم پيدا نميكنم...منظورش رو هم نميفهمم...
vahidgame
04-03-2010, 15:42
اين كجاست؟؟؟
من هر چي ميگردم پيدا نميكنم...منظورش رو هم نميفهمم...
این ماموریت اصلی بازی و در واقع آخرین ماموریت شماست. شما اگر ماموریت بالایی این یعنی virmire رو بری اینو خودت می فهمی کی انجام بدی.
xeNociDe
04-03-2010, 16:56
کدوم لیزرها؟
توصیه من اینه که در مرتبه اول, ماموریت های فرعی فهرست شده رو انجام بدین, بعدش به ماموریت های اصلی بپردازین. همچنین قبل از رفتن به سیاره Virmire (که جلوتر باز میشه) بهتره تمامی ماموریت های فرعی کهکشان ها انجام شده باشه...
همون لیزر هاایی که وقتی میری توی ساختمون سیاهه میاد جلوتو و بعد زیر اونا له میشی!!!:18:
titanium_zarin
04-03-2010, 17:03
يه چيزي ميگم نخندينا.....
من برگشتم سيتادل يه سر و گوشي اب بدم ... اما حالا يادم نمياد از كدوم راه بايد برم به نرماندي....هرچي ميگردم اسانسورش رو پيدا نمي كنم...ميشه بگيد كدوم منطقه بود؟؟؟سرگيجه گرفتم اينقدر چرخيدم...
havas_1980
04-03-2010, 18:07
يه چيزي ميگم نخندينا.....
من برگشتم سيتادل يه سر و گوشي اب بدم ... اما حالا يادم نمياد از كدوم راه بايد برم به نرماندي....هرچي ميگردم اسانسورش رو پيدا نمي كنم...ميشه بگيد كدوم منطقه بود؟؟؟سرگيجه گرفتم اينقدر چرخيدم...میرین سر اون سیستم های حمل و نقل و انتخاب میکنین: Wards Locations >> C-sec
mori2985
13-03-2010, 20:56
میشه لینک کرک رو یک جای دیگه مثل 4shared آپلود کنید .چون لینک های رپید خراب شده از گیم کپی هم نمی تونم بگیرم .
hamhami_333
18-03-2010, 14:02
اقا چند تا سوال جون من زود جواب بدین که میخوام زود یکو تموم کنم برم 2
1-وفاداری افرادو کجا باید ببینبم که چه قدره؟
2-از کجا بفهمم توانیی هر کدوم از افرادم چیه ؟
3-من هنوز اول بازیم تازا اشلی اومد تو گروهم حالا شما مگید ماموریت فرعی اصلی داره از کجا باید برم فرع هارو انجام بدم ؟
4-talent افرادمم من باید زیاد کنم دیگه خوب واسه کی چی رو زیاد کنم بهتره؟ همینطور واسه خودم ؟
من بايد چطوري اسلحه ها رو عوض كنم ؟
havas_1980
19-03-2010, 00:37
اقا چند تا سوال جون من زود جواب بدین که میخوام زود یکو تموم کنم برم 2
1-وفاداری افرادو کجا باید ببینبم که چه قدره؟
2-از کجا بفهمم توانیی هر کدوم از افرادم چیه ؟
3-من هنوز اول بازیم تازا اشلی اومد تو گروهم حالا شما مگید ماموریت فرعی اصلی داره از کجا باید برم فرع هارو انجام بدم ؟
4-talent افرادمم من باید زیاد کنم دیگه خوب واسه کی چی رو زیاد کنم بهتره؟ همینطور واسه خودم ؟
1 - تو این بازی از قضیه وفاداری خبری نیست. وفاداری فقط به قسمت دوم مربوط میشه.
2 - وقتی با هم تیمی هاتون هستین ESC رو میزنین و SQUAD رو انتخاب میکنین.
3 - ماموریت های فرعی رو خودتون باید دنبالشون بگردین... وقتی که وارد Citadel میشن, تا قبل از اینکه سوار نرماندی بشین میتونین 18 ماموریت (اگه اشتباه نکرده باشم) رو پیدا کنین و حدودا 14 موردشو تو همون Citadel انجام بدین... باید قشنگ همه جا رو بگردین.
4 - میتونین خودتون رو راحت کنین و Talent خودتون و هم تیمی ها رو به صورت Auto انتخاب کنین. اونی که کامپیوتر انتخاب میکنه انتخاب منصفانه ایی هست... اما Talent های مهم در طول بازی که ارتقا اونا در اولویت هست این موارد هستند: Decryption و Electronics و First Aid و Spectre Training.
جلوتر به جاهایی میرسن که علاوه بر گفتگو ها و برخورد های مثبت و منفی میتونین موارد مثبت تر و منفی تر هم داشته باشین. موارد مثبت تر رنگشون آبیه و موارد بالا دست چپ حساب میشه و موارد منفی تر هم به رنگ قرمز در قسمت پایین دست چپ گفتگو ها حساب میشه. حالا اگه میخوایین جملات مثبت تر براتون باز بشه Charm رو ارتقا میدین. اگه هم میخواهین منفی تر براتون باز بشه Intimidate رو ارتقا میدین. اگه گفتگویی رو میبینین که غیر قابل انتخابه بدونین که Charm یا Intimidate رو به انداره کافی ارتقا ندادین.
من بايد چطوري اسلحه ها رو عوض كنم ؟
یا اسکرول موس رو میچرخونین و یا Space رو نگه میدارین و با موس اسلحتون رو انتخاب میکنین. (پایین صفحه)
hamhami_333
19-03-2010, 08:44
اقای مدیر دستت درد نکنه حالا یه چیزی من یه مثلا یه تفنگ میگیرم دستم میگه این تفنگی که دستته اموزششو ندیدی واسه همین دقتت میاد پایین حالا اموزش این تفنگارو کجا ببینم ؟
your_star
20-03-2010, 00:19
آقا یه سوال من نسخه یک این بازیو بازی نکردم
این جوری نسخه 2 اش حال میده؟
اگه به نظرتون چیز خاصی هست هست که قبل شروع نسخه 2 باید بدونم بنده رو بی نصیب نذارید:31:
titanium_zarin
20-03-2010, 01:06
آقا یه سوال من نسخه یک این بازیو بازی نکردم
این جوری نسخه 2 اش حال میده؟
اگه به نظرتون چیز خاصی هست هست که قبل شروع نسخه 2 باید بدونم بنده رو بی نصیب نذارید:31:
اگه بازي كني بهتره...
اخه:
1.ميتوني كاراكترت رو ببري واسه شماره 2
2.دقيق ياد ميگيري كه از وسايل وافرادت چه جوري استفاده كني
3.بازي بيشتر بهت حال ميده و ميفهمي توش چه خبره
در كل اگه دوست داري اول يك رو برو...:10:
havas_1980
20-03-2010, 19:38
اقای مدیر دستت درد نکنه حالا یه چیزی من یه مثلا یه تفنگ میگیرم دستم میگه این تفنگی که دستته اموزششو ندیدی واسه همین دقتت میاد پایین حالا اموزش این تفنگارو کجا ببینم ؟
نمیدونم منظورتون دقیقا چیه. هر چی که برای اسلحه ها هست فقط آپگرید هاست...
Nico-SMY
21-03-2010, 16:17
این Decryption و Electronics تو Talent تو منوی SQUAD نیست .این دو تا رو از کجا باید زیاد کنم؟(تو مس افکت 1)
havas_1980
22-03-2010, 11:24
این Decryption و Electronics تو Talent تو منوی SQUAD نیست .این دو تا رو از کجا باید زیاد کنم؟(تو مس افکت 1)اگه کلاستون Engineer و Infifiltrator و Sentinel باشه هم Decryption و هم Electronics رو دارین.
هم تیمی ها تون, Kaiden و Garrus و Tali هم Decryption و هم Electronics رو دارن.
هم تیمیتون Liara هم فقط Electronics رو داره.
Nico-SMY
22-03-2010, 12:19
اگه کلاستون Engineer و Infifiltrator و Sentinel باشه هم Decryption و هم Electronics رو دارین.
هم تیمی ها تون, Kaiden و Garrus و Tali هم Decryption و هم Electronics رو دارن.
هم تیمیتون Liara هم فقط Electronics رو داره.
این کلاس ها از کجا میشه انتخاب کرد؟
اگه اسکیل های همرا هات رو افزایش بدی ( مثل همین Decryption و Electronics ) تو بازی برای تو هم تاثیر داره یا نه ؟مثلا میشه مهارت Decryptionاون ها رو افزایش داد و جعبه هایی که به مهارت زیادی نیاز داره رو باز کرد؟
havas_1980
22-03-2010, 14:04
این کلاس ها از کجا میشه انتخاب کرد؟
اگه اسکیل های همرا هات رو افزایش بدی ( مثل همین Decryption و Electronics ) تو بازی برای تو هم تاثیر داره یا نه ؟مثلا میشه مهارت Decryptionاون ها رو افزایش داد و جعبه هایی که به مهارت زیادی نیاز داره رو باز کرد؟
- اول کار, موقع ساخت کاراکترتون, کلاس رو انتخاب میکنین; Soldier و Engineer و Adept و Infifiltrator (ترکیب کلاسهای Soldier و Engineer) و Sentinel (ترکیب کلاسهای Engineer و Adept) و Vanguard (ترکیب کلاسهای Soldier و Adept). کلاس پپیشفرش هم, Soldier هست.
- همگی بله.
titanium_zarin
06-04-2010, 15:05
سلام...
تفاوت اينا رو ميخوام...
SOLO SURVIVOR
WAR HERO
و يكي ديگه هست كه يادم نيست...
اينا چي هستن و چه تفاوتي دارن؟؟؟
havas_1980
06-04-2010, 23:00
سلام...
تفاوت اينا رو ميخوام...
SOLO SURVIVOR
WAR HERO
و يكي ديگه هست كه يادم نيست...
اينا چي هستن و چه تفاوتي دارن؟؟؟
Pyschological Profile
Sole Survivor - هم موقع انتخاب دیالوگ های Paragon و هم Renegade هیچ امتیازی اضافی کسب نمیشه.
War Hero - فقط هنگام انتخاب دیالوگ های Paragon, علاوه بر امتیاز اون دیالوگ, امتیازی اضافی هم کسب میشه.
Ruthless - فقط هنگام انتخاب دیالوگ های Renegade, علاوه بر امتیاز اون دیالوگ, امتیازی اضافی هم کسب میشه.
titanium_zarin
13-04-2010, 13:04
ميشه بگين بايد كدوم يكي از موارد رو اضافه كنم تا اين مشكلي كه در عكس زير دارم رو نداشته باشم؟؟؟
در ضمن يادمه يه جا خوندم كه اگه خودمون نتونيم چيزي رو باز كنيم ميتونيم از يارامون كمك بگيريم...درسته اين؟؟؟چه جوري ميشه بهشون فرمان داد و اين كار رو كرد؟؟؟
havas_1980
13-04-2010, 14:41
ميشه بگين بايد كدوم يكي از موارد رو اضافه كنم تا اين مشكلي كه در عكس زير دارم رو نداشته باشم؟؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن يادمه يه جا خوندم كه اگه خودمون نتونيم چيزي رو باز كنيم ميتونيم از يارامون كمك بگيريم...درسته اين؟؟؟چه جوري ميشه بهشون فرمان داد و اين كار رو كرد؟؟؟
- این که خودش اشاره کرده Decryption کمه!
- اگه کلاست Engineer و Infifiltrator و Sentinel باشه Decryption رو در اختیار داری. هم تیمی ها ت, Kaiden و Garrus و Tali همین اختیار رو دارن البته حداقل یکیش باید همراهت باشه تا بتونی از این مهارت استفاده کنی.
titanium_zarin
13-04-2010, 14:45
- این که خودش اشاره کرده Decryption کمه!
- اگه کلاست Engineer و Infifiltrator و Sentinel باشه Decryption رو در اختیار داری. هم تیمی ها ت, Kaiden و Garrus و Tali همین اختیار رو دارن البته حداقل یکیش باید همراهت باشه تا بتونی از این مهارت استفاده کنی.
سلام...
من soldier هستم...
پس اونو ندارم اره؟؟؟
حالا چه كار كنم؟؟؟چه جوري ميتونم اين وسايل رو باز كنم؟؟؟
از افرادم مثل همون Kaiden و Garrus چه جوري استفاده كنم كه اينا رو باز كنن؟؟؟
havas_1980
13-04-2010, 15:00
سلام...
من soldier هستم...
پس اونو ندارم اره؟؟؟بله.
حالا چه كار كنم؟؟؟چه جوري ميتونم اين وسايل رو باز كنم؟؟؟
از افرادم مثل همون Kaiden و Garrus چه جوري استفاده كنم كه اينا رو باز كنن؟؟؟فقط کافیه کسی که این مهارت رو داره تو ماموریت همراهیت کنه. البته باید مهارتش هم به اندازه کافی زیاد باشه تا بشه ازش استفاده کرد. اگه میزان نوار این مهارت کم باشه پیغام های Skill Too Low نمایان میشه.
Milad4171
06-05-2010, 20:23
آقا این بازی گیر نمیاد.
من 2 رو گرفتم ولی دوست داشتم از 1 بازی کنم. کسی نمیشناسه جایی! من که ندیدم
titanium_zarin
06-05-2010, 21:37
آقا این بازی گیر نمیاد.
من 2 رو گرفتم ولی دوست داشتم از 1 بازی کنم. کسی نمیشناسه جایی! من که ندیدممن گير اوردم و حال كردم با شماره يكش ....از شيراز خريدم ...:31:
moderntalk
04-07-2010, 15:32
کسی کرکش رو نداره ؟فقط تونستم 10 دقیقه بازی کنم بعد که اومدم بیرون دوباره خواستم بازی کنم دیدم که می گه باید به اینترنت وصل بشی و کرکت چک بشه و از این جور حرفا.!!!
این بازی خیلی گیره من می تونم نحوه استفاده از دکمه های بازی رو جایی پیدا کنم؟؟
این بازی خیلی گیره من می تونم نحوه استفاده از دکمه های بازی رو جایی پیدا کنم؟؟
فارسی یا انگلیسی ؟
اگر انگلیسی بخوای بعد از نصب شدن بازی تو خود شاخه بازی (حالا دقیقا نمی دونم تو کدوم زیر شاخش) یه فایل PDF راهنما مربوط به خود بازی باید پیدا کنی ... توی اون PDF معمولا هم کلید های بازی رو شرح داده و هم اشکال رو صفحه رو توضیح داده ...
فارسی هم که نمی دونم , فکر نمی کنم کسی تا حالا تهیه کرده باشه .
Dark Soul
16-11-2010, 10:38
خب تصمیم گرفتم 1 و 2 را دوباره بازی کنم البته با dlc ها ...
حالا از کجا می تونم همه ی dlc ها را دانلود کنم؟
AlexMercer
16-11-2010, 14:54
خب تصمیم گرفتم 1 و 2 را دوباره بازی کنم البته با dlc ها ...
حالا از کجا می تونم همه ی dlc ها را دانلود کنم؟
بعدا یادم بندازم dlc های 1 رو برات بزارم:40:
Dark Soul
16-11-2010, 15:58
بعدا یادم بندازم dlc های 1 رو برات بزارم:40:
کی یادت بندازم ؟ 1 ساعت دیگه خوبه؟:31:
هر موقع وقت کردی بگذار من منتظرم...
thank you:11:
Dark Soul
30-11-2010, 15:39
من دارم بازی می کنم اما سیو غیر فعاله ،فقط خودش اتوماتیک سیو می کنه جریانش چیه؟
++++
حلش کردم:31:
این بازی فقط مخصوص xbox360 است یا ورژن پی سی هم داره
Dark Soul
11-12-2010, 22:51
پی سی هم داره .
تا حالا چند نسخه ازش بیرون اومده ؛ با ویندوز سون سازگاری دارن یا نه
Dark Soul
12-12-2010, 10:32
تا حالا 2 نسخه اومده، 3 هم قراره بیاد...
با سون هم سازگاره.
moderntalk
22-01-2011, 23:53
سلام.
می خوام ببینم چرا موقع نصب dlc ها ازم سریال می خواد؟از کجا باید سریالشو بیارم؟
سلام میشه بگین چطوری میشه تو این بازی رمنس داشت با اشلی و لیارا
سلام میشه بگین چطوری میشه تو این بازی رمنس داشت با اشلی و لیارا
باید بعد از هر ماموریت بری پیششون باهاشون حرف بزنی (البته فکر کنم با یک نفر بیشتر نشه،یه جای بازی اشلی ولیارا پیشم بودن واشلی گفت که باید ازبینشون یکی رو انتخاب کنم .) ودرضمن تو صحبتات باید از گزینه های خوب (paragon) استفاده کنی همونایی که معمولا تو سه تا گزینه در ردیف بالا هستن ،اینجوری قبل از ماموریت آخر یکی میاد سراقت و....:31:
moderntalk
20-02-2011, 10:30
چه عجب!!! فک کردم این تاپیک دیگه متروکه شده!یکی هم لطفا جواب منو بده.
سلام.
می خوام ببینم چرا موقع نصب dlc ها ازم سریال می خواد؟از کجا باید سریالشو بیارم؟
با تشکر. :10:
سلام
Bring down the sky که نیاز به شماره سریال نداره ولی موقع نصب Pinnacle Station ازتون سریال می خواد شما اینها رو یه امتحان بکن ببین جواب میده
W29R-A4GJ-APJH-DFGD-7UZG
2AQY-QRX8-EQ4N-FGY8-RUYQ
QQ3K-ZLE7-Q4LR-5YQU-T9BN
moderntalk
20-02-2011, 14:54
نه دوست عزیز. ME1 هر دو dlc هاش سریال میخواد.
البته به جای اون هم میشه از dlc unlocker استفاده کرد که من تو نت هر چی گشتم پیدا نکردم.
بازم ممنون :10:
باید بعد از هر ماموریت بری پیششون باهاشون حرف بزنی (البته فکر کنم با یک نفر بیشتر نشه،یه جای بازی اشلی ولیارا پیشم بودن واشلی گفت که باید ازبینشون یکی رو انتخاب کنم .) ودرضمن تو صحبتات باید از گزینه های خوب (paragon) استفاده کنی همونایی که معمولا تو سه تا گزینه در ردیف بالا هستن ،اینجوری قبل از ماموریت آخر یکی میاد سراقت و....:31:
آره همین طوره.اصلا نیازی به اینکه صحبت کنی یا نکنی نیست خودشون میان دنبالت.البته فکر کنم یکی هم باشه از نژاد آساری که اگه ماموریتی براش انجام بدی با اونم میشه رمنس داشت
moderntalk
25-02-2011, 17:50
بچه ها کسی dlc unlocker ME1 رو نداره؟به شدت بهش نیاز دارم .ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.