ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : موتورولا یا سونی اریکسون.کدام یک؟

asemunkharash
11-10-2007, 12:59
من میخوام یه گوشی بخرم تا قیمت 300 تومان هم از گوشیهای سونی اریکسون خوشم میاد هم موتورولا.
ولی نویدونم چه گوشی ای انتخاب کنم.ولی میخوام این امکاناتو داسته باشه :برنامه راحت نصب بشه و دوربین و لمسی باشه .
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
اگه مدلهای دیگری هو میشناسید لطفا معرفی کنید.:11:

B L A S T E R
11-10-2007, 13:12
p990 انتخاب مناسبیه چون برنامه میخوای دوربینش هم خیلی خوبه لمسی هم که هست. از فکر موتو هم بیا بیرون

samboliya
11-10-2007, 17:22
از فکر p990 بیا بیرون مفت گرونه
رفیقم داره منم خودم a1200 موتو دارم
p990 هنگی زیاد داره دردسر زیاد داره برنامه های جاوا رو کند لود میکنه گیز زیاد داره دوربینش بخوایی عکس بگیری پدرت در میاد یه فایل pdf خواستم توش وا کنم هنگ کرد
a1200 سرعت فوق العاده cpu
رزلیشن صفحه از p990 بهتر سیستم عامل قدرتمند لینوکس طراحی بسیار زیبا در مقابل پاره اجر اریکسون
تازگیها هم برنامه هاش فوق العاده زیاد شده برنامه های جاوا هم بدون استثنا روش نصب میشن با صورت موشکم کار میکنن
هر چیم بخوایی رو خودش داره مینی فوتوشاپ pdf همون فایل رو تو موتو تست کردم کمتر از 1 ثانیه باز کرد
تازه این symbain با این سیتم بلوتوث احمقانش دوستم که همیشه مشکل داره مخصوصا اگه بخواد فایل حجم بالا بگیره یه بار باید فایل رو بگیری که میره یه بخش مخصوص بعد باید از اونجا ببری تو مسیج بعدش کلی الاف شی تا رو مموری ذخیرش کنی
حالا انتخاب کن
دوستم هر چی برنامه رو اریکسون داره سیمبین باشه من مثلش رو داره برا موتو برنامه های جاوا هم که مثل هم میمونن با این خاصیت که موتو بهتر عمل میکنه.
تازه کلی هم برنامه مخصوص لینوکس هست که پوزه اریکسون و نوکیا رو به خاک میماله نمونش سرچ کنید rockbox اگه هر کدوم از شرکت های مذکور همچین نرمافزار 20 مگی که یه jukbox کامل مخصوص ipod هست برای این گوشی برگشت داده شده باشه میگم برو p990 بگیر مثلا سریه walkman میزنه با اون نرمافزار مسخره اگه هر کسی این نرم افزار رو ببینه کف میکنه

Amin_0913
11-10-2007, 18:35
فکر کنم A1200 موتورولا بهتر باشه

Nabakhshoode
11-10-2007, 23:49
K800 ... البته برنامه براش خیلی زیاد نیس !

GsM
12-10-2007, 00:42
a1200 موتورولا بهترین گزینه است.

amir2011
12-10-2007, 02:12
تنها گوشیهایی که هر 3 فاکتور مورد نظرت رو دارند P990 و a1200 موتو هستند که البته فکر کنم برنامه برای P990 بیشتر باشه ولی باید دقت کنی بیشتر کسانی که این گوشی رو میفروشن از اندازه بزرگش شاکیند...!
البته اگه دوبین رو بیخیال شی میتونی W950 بگیری...

Ship Storm
12-10-2007, 09:24
موتورولا میخوای من هم با نظر دوستم که A1200 رو پیشنهاد داده کاملا موافقم

Rjoun
12-10-2007, 10:14
دوست من گوشي هاي سوني توي اين درجه قيمتي خيلي بيشتر هستن.
ميشه به اونا بيشتر فكر كرد

choory
12-10-2007, 11:07
p990 هنگی زیاد داره دردسر زیاد داره برنامه های جاوا رو کند لود میکنه گیز زیاد داره دوربینش بخوایی عکس بگیری پدرت در میاد یه فایل pdf خواستم توش وا کنم هنگ کرد
رزلیشن صفحه از p990 بهتر سیستم عامل قدرتمند لینوکس طراحی بسیار زیبا در مقابل پاره اجر اریکسون
تازگیها هم برنامه هاش فوق العاده زیاد شده برنامه های جاوا هم بدون استثنا روش نصب میشن با صورت موشکم کار میکنن
هر چیم بخوایی رو خودش داره مینی فوتوشاپ pdf همون فایل رو تو موتو تست کردم کمتر از 1 ثانیه باز کرد
تازه این symbain با این سیتم بلوتوث احمقانش دوستم که همیشه مشکل داره مخصوصا اگه بخواد فایل حجم بالا بگیره یه بار باید فایل رو بگیری که میره یه بخش مخصوص بعد باید از اونجا ببری تو مسیج بعدش کلی الاف شی تا رو مموری ذخیرش کنیحالا انتخاب کن
دوستم هر چی برنامه رو اریکسون داره سیمبین باشه من مثلش رو داره برا موتو برنامه های جاوا هم که مثل هم میمونن با این خاصیت که موتو بهتر عمل میکنه.
تازه کلی هم برنامه مخصوص لینوکس هست که پوزه اریکسون و نوکیا رو به خاک میماله نمونش سرچ کنید rockbox اگه هر کدوم از شرکت های مذکور همچین نرمافزار 20 مگی که یه jukbox کامل مخصوص ipod هست برای این گوشی برگشت داده شده باشه میگم برو p990 بگیر مثلا سریه walkman میزنه با اون نرمافزار مسخره اگه هر کسی این نرم افزار رو ببینه کف میکنه

بايد عرض كنم كه دوست شما بلد نبوده با گوشيش كار كنه چون از تو همون صفحه براحتي ميشه فايلا سيو كرد.در مورد هنك كردنم با يه بار آپديت درست ميشه و بعد آپديتم برنامه هاي جاوا را سريع تر لود ميكنه.

moein_drj
12-10-2007, 15:00
تازه این symbain با این سیتم بلوتوث احمقانش دوستم که همیشه مشکل داره مخصوصا اگه بخواد فایل حجم بالا بگیره یه بار باید فایل رو بگیری که میره یه بخش مخصوص بعد باید از اونجا ببری تو مسیج بعدش کلی الاف شی تا رو مموری ذخیرش کنی
حالا انتخاب کن
عزیزم . فکر کنم firmware گوشی مال عصر دایناسورها بوده.:27:
حالا چرا میزنی؟:24:

samboliya
12-10-2007, 18:19
بله بحث تعصب طرفداری از یه شرکت دوباره وسط اومده اره دوست عزیز p990 خداست اریکسون هم گزینه های بهتری داره بهتره بری از اون بگیری هر کسی سمت موتورولا نمیاد

choory
13-10-2007, 00:51
بله بحث تعصب طرفداری از یه شرکت دوباره وسط اومده اره دوست عزیز p990 خداست اریکسون هم گزینه های بهتری داره بهتره بری از اون بگیری هر کسی سمت موتورولا نمیاد

حلا چرا اينقدر زود بهت بر ميخوره؟
كسي طرف داري بيخودي نكردو از رو تعصب هم نبوده.
فقط اون چيزايي كه شما خيلي گندش كرده بوديدا گفتند كه به راحتي ميشه حلش كرد.

s-b
13-10-2007, 18:45
a1200 بهتر از پی 990 است

1.کوچکی
2.پردازنده ی 320 اینتل
3.چیپ گرافیکی ان ویدیا
4.سبک
5.نرم افزارهای عالی و حرفه ای