مشاهده نسخه کامل
: چه جوری گوشی رو فلش کردم
beckham7
05-10-2007, 23:49
من از این تعجب می کنم چرا مشکل واسه گوشی پیش نیومده دوستانی که نحوه فلشو میدونن بخونن ببینن مشکل از کجا بوده کار من زیاد ایرادی نداشته یا اینکه خدا بهم رحم کرده
به نطر دوستان اینجوری که من گوشی فلش کردم نمیبایست مشکلی واسم پیش می اومد آخه من امروز نحوه فلش کردنو که توسط دوستمونمون gsm گذاشته شده رو خودم
و اما نحوه فلش کردن گوشی:
گوشی 12 ساعت نشده بود که خریده بودم سریع برنامه rsdlite
رو اجرا کردم گوشی وصل کردم به کامپیوتر گوشیم روشن بود
در ضمن درش بسته بود یعنی اسکرینو نمی دیدم
تو conect هم گوشیو شناخت browse زدم مسیر فایل language
رو یهش دادم خلاصه یه مرحله صد در صد شد مرحله بعدو کامپیوتر انجام نداد چون fail شده بود وقتی پیام fail دیدم در گوشی باز کردم
صفحه گوشی سیاه شده بود حالت boot screen
ونوشته بود progreess...
دقیقا یادم نیست ولی میدونم معنیش این بود که عملیات در حال انجام
از اونطرف هم که کامپیوتر fail زده بود من usb در اوردم
یادم نیست نیست گوشی reset شد یا خودم reset کردم
بهر حال پک زبان عربی رو گوشی نصب شد مشکلی هم گوشی پیدا نکرد بغیر از همون مشکلی که من باهاش سر دوستانو درد اوردم
آنتن دهی میگم الان گوشی وقتی رو حالت emergency
می ره دیگه همونجور میمونه وتا روشن خاموش نکنم خط نمیده
از دوستان میخوام راجع به نحوه فلش کردن من نظر بدن یعنی یه همچین فلش زدنی چه مشکلاتی میتونه واسه گوشی پیش بیاره یا هر چیز دیگه ای به ذهن دوستان میرسه اصلا ریطی به این انتن دهی داره یا نه ببخشید اگه آخرش دوباره سوال تکراری پرسیدم آخه باز این چند روزه داره رو اعصابم راه میره
anti_girl
06-10-2007, 01:53
دوست عزیز شما چرا گوشی رو به حالت boot نبردی و فلش کردی؟ البته فکر کنم شما فقط میخواستی فارسیش کنی اگه اشتباه نکنم؟ واسه بردن گوشی به حالت boot باید دکمه های #* رو نگاه داری بعد گوشی رو روشن کنی میبینی یه صفخه ظاهر میشه که شبیه صفحه داس در pc میمونه اونجا ورژن boot loader و یک سری اطلاعات دیگهای رو نوشته اگه اشتباه نکنم فریمور گوشی هم اونجا نوشته اگه خواستی فلش کنی به من بگو تا لینک بدم البته قبلش بگو که boot loader گوشیت چنده موفق باشی
naser maldini
06-10-2007, 20:04
نه فلش کردنتون زیاد مشکلی نداشت. همه جای کارتون درست بود به غیر از این که موقع فلش سیم کارتتون رو در نیاوردید. مشکل فیل شدن صد در صد طبیعیه. فقط این جور مواقع که روی صفحه نوشته در حال پروسه باید منتظر پیغام برنامه باشید که شما به این مورد هم توجه نکردید ولی خوشبختانه مشکلی به وجود نیامده. پیشنهاد میکنم یه بار دیگه عمل فلش رو به طریقه استاندارد انجام بدید.
beckham7
06-10-2007, 23:15
با تشکر از پاسخ دوستان عزیز
ولی با توجه به آموزشی که خودم همونی که gsmعزیز گذاشتن من باید گوشی رو حالت boot میذاشتم که اینکارو نکردم بعدشم حالا من دقیقا نمیدونم تو موبایل چه جوریه یعنی همیشه موقع فلش آخرش میزنه فیل
آخه همونطور که دوستان عزیز هم میدونید وقتی پیغام فیل میاد یعنی اون پروسه با موفقیت انجام نشده
من خودم اینطوری فکر میکنم مثلا تو همین نصب ویندوز اگه بخوام xp رو روی 98 upgrade کنم باید ....
و اگه بخوام فقط xp رو نصب کنم باید..... منظورم اینکه هر چیزی یه قانونی داره واگه اون قانون رو رعایت نکنی باید یه مشکلی پیش بیاد :41:
پس من اینطور برداشت میکنم که بردن گوشی رو حالت boot قانون نیست یا اینکه اون مشکل به صورتی که زیاد به چشم نمیاد پیش اومده :41:
اگه دوستان بیشتر راهنمایی کنن ممنون میشم
راستی در نیاوردن سیمکارت موقع فلش امکان داره چه مشکلی پیش بیاره؟
beckham7
06-10-2007, 23:17
با تشکر از پاسخ دوستان عزیز
ولی با توجه به آموزشی که خودم همونی که gsmعزیز گذاشتن من باید گوشی رو حالت boot میذاشتم که اینکارو نکردم بعدشم حالا من دقیقا نمیدونم تو موبایل چه جوریه یعنی همیشه موقع فلش آخرش میزنه فیل
آخه همونطور که دوستان عزیز هم میدونید وقتی پیغام فیل میاد یعنی اون پروسه با موفقیت انجام نشده
من خودم اینطوری فکر میکنم مثلا تو همین نصب ویندوز اگه بخوام xp رو روی 98 upgrade کنم باید ....
و اگه بخوام فقط xp رو نصب کنم باید..... منظورم اینکه هر چیزی یه قانونی داره واگه اون قانون رو رعایت نکنی باید یه مشکلی پیش بیاد
پس من اینطور برداشت میکنم که بردن گوشی رو حالت boot قانون نیست یا اینکه اون مشکل به صورتی که زیاد به چشم نمیاد پیش اومده :41:
اگه دوستان بیشتر راهنمایی کنن ممنون میشم
راستی در نیاوردن سیمکارت موقع فلش امکان داره چه مشکلی پیش بیاره؟
SAM FISHER
07-10-2007, 00:51
معمولا با پک زبان همین پیغام رو میده ولی نصب میشه.
در آوردن سیم کارت بخاطر اینه که یه موقع گوشیت زنگ نخوره
Corvette
07-10-2007, 02:44
با نظره عزیزان کاملا موافقم. منم میگم یه با دیگه فلش کن تا خیالت راحت بشه مجتبی جان.
beckham7
07-10-2007, 20:59
با تشکر از راهنماییهای همه دوستان:10::11:
naser maldini
08-10-2007, 11:44
همون طور که احسان جون اشاره کردن. در مورد فیل هم به خاطر ایراد در چک کردن نهایی هست که اگه جایه دو بایت با 2 تای دیگه تعویض بشه مشکل حل میشه. ولی چون در حالت عادی هم مشکلی ایجاد نمیکنه بنده این کار رو نمیکنم ولی اگه نیاز بود این کار رو میکردم تا این پیغام دیگه ظاهر نشه. در مورد رفتن به حالت بوت هم فرقی نمیکنه یا خودتون از ابتدا این کار رو بکنید و یا بعد از این که کار رو شروع کردید برنامه به صورت اوتوماتیک به حالت بوت منتقل بشه. در ضمن در نیاوردن سیم کارت خیلی وقت ها موجب خطا در کار میشه مخصوصا موقع بک آپ گرفتن.
Shadow of Destiny
09-10-2007, 00:42
و حالا پیشنهاد من... به هیچ عنوان بیشتر از حد معمول فلش نکن. اگه یه بار دیگه فلش کردی و مشکلت حل نشد اینکارو بکن.... جدیدترین ورژن RSD Lite رو دانلود کن (مهمترین گزینه)
عوض کردن ویندوز XP
اجازه بده گوشی و باطری خنک شه (این تجربه ی خودمه)
----------------------------------------------------------------
And do not forget not to flash so many times 'cause it's VERY DANGEROUS.
بچه ها گوشی رو بیش از حد فلش نکنید.
beckham7
10-10-2007, 00:26
متشکر از کمک دوستان
سلام.
Shadow of Destiny عزیز درست میگه. عمل فلش.. زیادش خوب نیست. چون در 99 درصد مواقعا مشکل سخت افزاری به وجود میاد.
beckham7 عزیز شما برای بار دوم گوشیتون رو فلش کردین یا خیر؟؟
beckham7
11-10-2007, 01:06
نه فقط همون یه بار
ببین عزیز. وقتی تو عمل فلش به نتیجه نمیرسیم. و یا چیزی دیگه ایی خراب میشه. باید یک بتر دیگه با یک فایل دیگه فلش کنیم.اونم به درستی فلش کنیم.
شما باید در فکر فلش دوم باشید و با رعایت کردن مه نکاتی که ناصر و احسان و بقیه بچه ها قید کردن
یا علی
beckham7
11-10-2007, 01:31
ممنون ولی.......................بیخیال
Corvette
11-10-2007, 02:30
چرا مجتبی جان؟؟!! به همین زودی جا زدی عزیز:46:
دوستان من را یک کمکی بکنید من هرچی می گردم یک آموزش کامل برای فلش a1200 پیدا نکردم و می خوام فريمور را عوض کنم و نمی دونم په جوری باید عوض کنم و کدوم ورژنش خوب هست یکی منو راحنمایی کنه
دستت طلا مهندس :18:
اینقدر اینور اونور کردی...بعد بیخیال.:13:
یا علی بگو.همه چیز حله:10:
دوستان من را یک کمکی بکنید من هرچی می گردم یک آموزش کامل برای فلش a1200 پیدا نکردم و می خوام فريمور را عوض کنم و نمی دونم په جوری باید عوض کنم و کدوم ورژنش خوب هست یکی منو راحنمایی کنه
عزیز یک اموزش جامع برای تعویض فریمور این گوشی بهمن عزیز تهیه کرده. ولی متاسفانه سایتی که در اون گذاشته تا فردا بسته است. از پس فردا میتونی از اون آموزش جامع استفاده کنی.
سایت: پی سی موب
beckham7
12-10-2007, 01:06
سلام
اقا مسعود و اقا میلاد سو تفاهم شدش
جا نزدم:20:با داشتن دوستانی مثل شما مگه میشه ناامید شد
اخه همه دوستان موافق هستن یعنی دوباره فلش کنم
اینجور هم که متوجه شدم فلش اول هم مشکلی نداشته وبا توجه به اینکه دوستان دیگه ام که اینجا v3x دارن همین مشکل رو دارن هم آنتن دهی گوشیون ضعیفه هم رو emergency بره...
دیگه باید بسازمو و بسوزم درست گفتم یا بسوزم و بسازم
بطور کلی همونطور که قبلا با مسعود جان به نتیجه رسیدیم مشکل از دکلهای لعنتی شرکت لعنتی مفت خور مخابراته بغییر از پول سیم کارت 2 هزارتومن پول آبونمان میگیرن چه از خط استفاده کنی چه نکنی میگن واسه امکاناته مسخره اس آخه کدوم امکانا..:2:
فردا حداکثر پس فردا heartless رو فلش میکنم تغییر ایجاد بشه یا نشه خبرشو میدم
بازم از دوستان عزیز متشکرم:11:
beckham7
12-10-2007, 01:09
ببخشید تکرار
این آموزش تغییر فریمور را تا پی سی موب هم پیدا نکردم
یک لینک آموزش بزارید لطفا
Corvette
13-10-2007, 18:54
سلام دوسته عزيز ببين رفيق اين
Firmware يا کد گروپه CG1
در واقع همون base سيستم عامله گوشيت هست (اگر اشتباه نکنم)... که هنگامي که شما گوشيتون رو به
اصطلاح فلش
ميکنيد.. Firmware هم upgrade ميشه.. پس آموزشه خاصي نداره همون فلش هستش. حالا اگر منظورتون
فلش هست بگين تا آموزشرو بزارم.
beckham7
13-10-2007, 23:27
فردا حداکثر پس فردا heartless رو فلش میکنم تغییر ایجاد بشه یا نشه خبرشو میدم
بازم از دوستان عزیز متشکرم:11:
سلام heartless رو نصب ببخشید فلاش کردم واقعا mp عالیه
نمی خام زیاد عجله کنم و زود قضاوت کنم ولی فکر کنم اشکال از همونیه که گفتم چون فعلا تفاوتی نکرد
دوست عزیز تا شب یک آموزش جامع برات میزارم.
اینم آموزش:
این آموزش از دوست خوبم بهمن هست.....
برای ارتقا فريموير گوشي به لوازم و نرم افزارهاي زير احتياج داريد .
1- سيستم مجهز به ويندوز XP سرويس پك 2
در سرويس پك 1 مشكل نصب درايورهاي usb رو داريد و ممكنه كه درست و كامل روي سيستم نصب نشه
2- كابل usb
در پك گوشي موجود هستش . اگر نبود ميتونيد از كابل های mini usb موجود در بازار استفاده كنيد . ترجيحا" كابل هاي كوتاه !
3- نرم افزار سرويس موتورولا « RSD Lite » ورژن 3.0 به بالا
ادامه...........
(در لینک پایین)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
azim_navy
14-10-2007, 00:13
no flash .that is dangerous
متاسفانه نمی دونم چرا هنوز اسم این سایت ف ی ل ت ر است!!!!!
جای خط فاصله های همون پی سی موب بزارید. p.3.0.m.o.b
no flash .that is dangerous
:18: . :21: . اشتباه نکن.... با استفاده از تجربه هایی که دوستان دارند. در حد یک نصب اسکین هست
beckham7
15-10-2007, 23:44
سلام heartless رو نصب ببخشید فلاش کردم واقعا mp عالیه
نمی خام زیاد عجله کنم و زود قضاوت کنم ولی فکر کنم اشکال از همونیه که گفتم چون فعلا تفاوتی نکرد
الان سه روز از فلش میگذره
باید بگم آنتن دهی اگه بدتر نشده بهتر نشده:41:
تو گوشی من فقط اینجور نیست همه موتو ها اینطورین
مشکل وقتی حل میشه که دکلهای دکوری رو درست کنن ولی این حقیقت هر چند میدونم دوستان مخالفت میکنن آنتن دهی v3x,v3i خیلی بده
میگید نه گوشیتون بیارید اینجا متوجه میشید چند مرده حلاجه
خدا رو شکر جایی زندگی میکنید که انتن دهی اینقدر افتضاح نیست
Corvette
16-10-2007, 01:46
الان سه روز از فلش میگذره
باید بگم آنتن دهی اگه بدتر نشده بهتر نشده:41:
تو گوشی من فقط اینجور نیست همه موتو ها اینطورین
مشکل وقتی حل میشه که دکلهای دکوری رو درست کنن ولی این حقیقت هر چند میدونم دوستان مخالفت میکنن آنتن دهی v3x,v3i خیلی بده
میگید نه گوشیتون بیارید اینجا متوجه میشید چند مرده حلاجه
خدا رو شکر جایی زندگی میکنید که انتن دهی اینقدر افتضاح نیست
مجتبی جان باور کن گوشیه من از 6630 داداشم.3250 پسر خالم و n73 رفیقم..تو آنتن دهی اگر سر تر نباشه
که هست..هیچی کم نداره... به این اعتقاد دارم که موتو به هیچ وجه مشکله آنتن دهی نداره..نمی دونم
مشکله گوشیت چیه!!؟؟ ولی من همچین مشکلی ندارم ..با اینکه اپراتوره من به خاطره پوشش ضعیفه
شهرکه مون هر دقیقه میپره ولی بلافاصله بعد از یه جابه جایی برمیگرده.. بازم میرم دنباله مشکلت.. ببینم
راهی برات پیدا میکنم عزیز.:46:
Corvette
17-10-2007, 02:24
خوب اینو خوب تست کن مجتبی جان
اول برو به
Menu>Settings>Network>Network Setup>
بعد
Type: Automatic
Speed: Continuous.
حالا برو تو قسمته band
اونجا تک تکه باندهارو تست کن یعنی بزار یه مدته نه خیلی کوتاه مثلا یه نصفه روز باشن.و خوب تستشون کن..
ببین کدوم مورد بت جوابه بهتری میده. امتحان کن .اگر نشد بریم سراغه سیم..:12:
beckham7
18-10-2007, 00:55
مجتبی جان باور کن گوشیه من از 6630 داداشم.3250 پسر خالم و n73 رفیقم..تو آنتن دهی اگر سر تر نباشه
که هست..هیچی کم نداره... به این اعتقاد دارم که موتو به هیچ وجه مشکله آنتن دهی نداره..نمی دونم
مشکله گوشیت چیه!!؟؟ ولی من همچین مشکلی ندارم ..با اینکه اپراتوره من به خاطره پوشش ضعیفه
شهرکه مون هر دقیقه میپره ولی بلافاصله بعد از یه جابه جایی برمیگرده.. بازم میرم دنباله مشکلت.. ببینم
راهی برات پیدا میکنم عزیز.:46:
سلام
مسعود جان شرمنده بازم باعث زحمتت شدم :11:
بخدا خودم هم توش موندم آخه نمیدونم چی بگم :23:................................
این گوشی های که گفتید اینجا هموشون اینجا از لحاظ آنتن دهی از موتو بهترن یعنی نه که بهترن مساوییه
مشکل اصلی همونی که گفتم تا وقتی که گوشی آنتن بده یعنی رو حالت emergency ( که الان دیگه بهش حسساسیت پیدا کردم) نرفته مشکلی نیست رو حالت emergency بره چند بار بگیر نگیره یه دفعه اش گیر میکنه تا reset نکنم :9:
داییم هم v3x h3g داره دو یا سه سال پیش گرفته وقتی میاد اینجا همین مشکلو داره رفیقم v3x vodafone داره بازم همین مشکلو داره خودم هم که v3x swisscom دارم ....... یکی دیگه از دوستام هم رفت v3i رو بخاطر آنتن دهی ضعیف فروخت یه sonyericsson گرفت
همه جا میگن آنتن دهی نوکیا از همه بهتره ولی تو شهرک ما آنتن دهی هیچ نوع گوشی به sony ericsson نمیرسه
اینجا همه یا سونی میگیرن یا نوکیا من هم میدونستم انتن دهی
ای با با ببخشید دوباره دارم حرف تکراری میزنممممممممممممممممممممم مممم:9:
مسعود جان اون تنظیماتو هم قبلا همشونه امتحان کردم بطور کلی اون مشکل رفع نمیشه
فقط وقتی باند رو رو 1900/800 میزارم که باند ir-tci وسرعت رو هم رو continues میزارم یه کمی بهتر میشه یعنی کمتر اون مشکل پیش میاد اگه روزی 3باره میشه 2بار
بازم شرمنده دست درد نکنه :10::11:
Corvette
19-10-2007, 00:45
سلام
مسعود جان شرمنده بازم باعث زحمتت شدم :11:
بخدا خودم هم توش موندم آخه نمیدونم چی بگم :23:................................
این گوشی های که گفتید اینجا هموشون اینجا از لحاظ آنتن دهی از موتو بهترن یعنی نه که بهترن مساوییه
مشکل اصلی همونی که گفتم تا وقتی که گوشی آنتن بده یعنی رو حالت emergency ( که الان دیگه بهش حسساسیت پیدا کردم) نرفته مشکلی نیست رو حالت emergency بره چند بار بگیر نگیره یه دفعه اش گیر میکنه تا reset نکنم :9:
داییم هم v3x h3g داره دو یا سه سال پیش گرفته وقتی میاد اینجا همین مشکلو داره رفیقم v3x vodafone داره بازم همین مشکلو داره خودم هم که v3x swisscom دارم ....... یکی دیگه از دوستام هم رفت v3i رو بخاطر آنتن دهی ضعیف فروخت یه sonyericsson گرفت
همه جا میگن آنتن دهی نوکیا از همه بهتره ولی تو شهرک ما آنتن دهی هیچ نوع گوشی به sony ericsson نمیرسه
اینجا همه یا سونی میگیرن یا نوکیا من هم میدونستم انتن دهی
ای با با ببخشید دوباره دارم حرف تکراری میزنممممممممممممممممممممم مممم:9:
مسعود جان اون تنظیماتو هم قبلا همشونه امتحان کردم بطور کلی اون مشکل رفع نمیشه
فقط وقتی باند رو رو 1900/800 میزارم که باند ir-tci وسرعت رو هم رو continues میزارم یه کمی بهتر میشه یعنی کمتر اون مشکل پیش میاد اگه روزی 3باره میشه 2بار
بازم شرمنده دست درد نکنه :10::11:
ok.مجتبی جان که اینطور .عجیبه!!
پس مشکل از گوشی شما نیست باز خیالم رو از این بابت با توضیحاته کامل و با حوصلت راحت کردی..
امکان داره با این توضیحات مشکل از یه ایراد از مخابراته منطقه با سیستمه گوشیهایه موتو باشه!! که بازم عجیبه
در هر حال مجتبی جا اینم یه سیم برایه تقویته آنتی دهیه..
On seem 0032_0001, go to offset 7F and check bit 1 ON.
قبل از هر کاری بک آپ یادت نره..:46:
اما اگر بعد از این عمل بازم مشکل داشتی تو قسمته Network Setup سرعت speed رو رویه fast بزار:12:
beckham7
20-10-2007, 23:54
مسعود جان خیلی آقایی:10:
واسه همینه که من هی تو سر میزنم میگم آنتن دهیش ضعیفه
اینجور که من از این سیم متوجه شدم باید آدرس اون سیمی که دادین لود کنم بعد همون آدرس بیتی که نوشتین چک کنم اگه یک بود که هیچ اگه نه 1 کنم ok
اگه درسته واسه تغییر یه بیت از سیم بکاپ بگیریم یا لازم نیست یعنی اگه مشکل پیش اومد همون بیت رو دوباره تغییر میدم
مسعود جان بازم ممنون:11:
Corvette
21-10-2007, 00:11
سلام مجتبی جان میفهمم چی میگی عزیز.
بله همینطوره که گفتی فقط اگر بک آپ بگیری مطمئن تره چون یه کلیکه اشتباه که خودتم ممکنه متوجش نشی
کار دستت میده!!
انم آموزشه سیم هستش .. از آقا میلاد عزیز.. قبلش از روش بخون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی عزیز.قابلترو نداره:20:
beckham7
21-10-2007, 00:45
مسعود جان ممنون:11:
beckham7
07-11-2007, 22:43
سلام به همه
بالاخره این دکل مترسک ما هم درست شد فول فول
از همه دوستان خصوصا مسعود جان که تو مدت واسه تقویت انتن خیلی اذیتش کردم تشکر میکنم
اقا مسعود گل خیلی اقایی:11::10:
Corvette
08-11-2007, 01:09
سلام به همه
بالاخره این دکل مترسک ما هم درست شد فول فول
از همه دوستان خصوصا مسعود جان که تو مدت واسه تقویت انتن خیلی اذیتش کردم تشکر میکنم
اقا مسعود گل خیلی اقایی:11::10:
سلام مجتبی جان. خیلی خوشحال شدم:20:. پس دیگه مشکلی نداری! دیدی آنتن دهیش خوبه:46:
خاهش عزیز.من که نتونستم کاری بکنم .:12:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.