ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آمد از عالم غیب خبری ...! (مروری بر گوشی n99)

Persian_Gun's
05-10-2007, 16:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از عرضه IPHONE توسط شرکت APPLE نوکیا برای اینکه این رقیب نو پا حرفی برای گفتن نداشته باشد دست به تلاش های گسترده ای زده تا همچنان غول بی بدیل عرضه گوشی تلفن های همراه بماند.
یکی از گوشیهای نوکیا که فعلا در مرحله ساخت و بررسی است و جزو اسناد محرمانه شرکت محسوب می شود گوشی جدید سری N موسوم به N99 است . این پرونده محرمانه که اخیرا گوشه ای از امکانات آن لو رفته است در صورت به طور حتم بیشترین سهم بازار تلفن های همراه را به خود اختصاص خواهد داد. امکانات باور نکردنی این گوشی از N99 یک اسطوره ساخته است شاید شما جزو معدود افرادی باشید که از این پرونده محرمانه با خبر شوید.
این گوشی که از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به N800 نوکیا دارد با ورود خود به بازار به طور حتم راه را بر دیگر رقبای خود خواهد بست. در اینجا به گوشه ای از امکانات این گوشی اشاره خواهم کرد.
دوربین استفاده شده در این گوشی از وضوح 8 مگاپیکسل برخوردار است. شاید باورتان نشده باشد اما دوربین این گوشی 8 مگاپیکسل قدرت دارد البته ذکر این نکته ضروری است که هنوز مشخص نیست که از چه لنزی در این دوربین استفاده میشود اما در حدود 80 درصد این امکان وجود دارد که بار دیگر نوکیا از شرکت آلمانی Carl Zeiss به عنوان لنز مورد نظر خود استفاده کند.
بعد از عرضه N91 به همراه 4 گیگابایت حافظه داخلی که با استقبال خوبی مواجه شد این بار نوکیا در نظر دارد تا از یک مایکروهارد 16 گیگابایتی استفاده کند. علاوه بر این این گوشی دارای درگاه قرار دادن حافظه نیز است یعنی شما میتوانید با احتساب این 16 گیگابایت و 8 گیگابایت حافظه مجموعا 24 گیگابایت حافظه داشته باشید که در زمینه ساخت موبایل یک شاهکار حساب میشود . صفحه نمایش این گوشی 3/2 اینچ و با مشخصات 16:9wide است که برای اولین بار در این ابعاد قابلیت تفکیک پذیری 16 ملیون رنگ را داراست .
بعد از عرضه IPHONE و پشتیبانی این گوشی از فرمت Divx نوکیا نیز پشتیبانی از تمام فرمتهای صوتی و تصویری را در این گوشی قرار داده است . حمایت از ACC,MP4,ACC+,MP3,MPEG,Divx,Xvid و انواع فرمتهای پخش از خصوصیات چشمگیر این گوشی محسوب میشود .
قابلیت فیلمبرداری این گوشی از لحاظ کیفیت در حد DVD و 3DFPS است که این خود عاملی است برای اینکه فیلمهای گرفته شده با این دوربین قوی در نهایت کیفیت پخش شود .
پشتیبانی از 3G , WLAN ,Wi-fi از این گوشی یک ابرقدرت ساخته است . یکی دیگر از مشخصه های N99 را وجود JOG SCROLL جالبی است که در 9 جهت مختلف حرکت میکند از این رو شما را از انجام بازی با کیبورد خود گوشی راحت میکند.
یکی از ضعف های گوشی را میتوان بازهم عدم استفاده نوکیا از --- در چنین ابر موبایلی باشد .
با این اوصاف آیا شما نیز آرزو دارید روزی N99 را در دستان خود لمس کنید.
تاریخ عرضه این گوشی اعلام نشده است .:11:

Saman-tci
05-10-2007, 16:36
آفرین به این بروبچ طراح چینی .... چه طرح باحالی زدن ...
بابا الکی شایعه درست نکنین ...
اگه این قضیه حتمی بود از خود سایت رسمی نوکیا اعلام میشد نه از یه سایت چینی که معلوم نیست چی هست ...
احتمالا میخواد مثل N95 مدل تقلبیشو بزنه ...

ali racer
05-10-2007, 17:02
از این طرح ها بسیارند
ولی خیلی ها به تولید نمیرسند
یه چیزه دیگه اگه خبر محرمانه نوکیا این جوری درز می کرد که باید در کارخانه
نوکیا رو
گل میگرفتندد!!!!!!!!!!

avril
05-10-2007, 17:10
شما که 70 درصد از مشخصاتو گفتید خودتون باور میکنید ؟؟؟

Persian_Gun's
05-10-2007, 17:18
آفرین به این بروبچ طراح چینی .... چه طرح باحالی زدن ...
بابا الکی شایعه درست نکنین ...
اگه این قضیه حتمی بود از خود سایت رسمی نوکیا اعلام میشد نه از یه سایت چینی که معلوم نیست چی هست ...
احتمالا میخواد مثل N95 مدل تقلبیشو بزنه ...
عزیزم اون عکسی که میبینی الکی گذاشتم و اصلا N99 هر شکلی باشه این شکلی نیست چون صفحه نمایشش واید اسکرین هست و همه عکس های N99 خیالی است . پس حالا اینطوری شد بذار یک عکس واقع بینانه تر بزارم
در مورد چینی بودنش خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که اولا اون عکس مربوط به یک سایت ریویو چینی هست نه شرکت تولید کننده . دوما در مورد ساخت چین بودنش هم باید عرض کنم که اول شرکت نوکیا باید این گوش رو به بازار بده بعد چینی ها برن تقلبی شو بزنن نه اینکه اول چینی ها N99 به بازار بدن بعد شرکت نوکیا بره از رو اون اصلشو بزنه !!:18:
سوما من که گفتم میگن قسمتی از امکانات این گوشی لو رفته .:11:

aslanaslan
05-10-2007, 22:23
من یه بار تاپیکی به نام N97 هم اومد...محشره! زدم...دستم رو داغ زدم که دیگه از این غلط ها نکنم. همگی fake هستند.

Persian_Gun's
05-10-2007, 22:38
من یه بار تاپیکی به نام N97 هم اومد...محشره! زدم...دستم رو داغ زدم که دیگه از این غلط ها نکنم. همگی fake هستند.
من که منظور شما رو متوجه نشدم:23:

G G Game
05-10-2007, 22:40
عزیزم اون عکسی که میبینی الکی گذاشتم و اصلا N99 هر شکلی باشه این شکلی نیست چون صفحه نمایشش واید اسکرین هست و همه عکس های N99 خیالی است . پس حالا اینطوری شد بذار یک عکس واقع بینانه تر بزارم

در مورد چینی بودنش خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که اولا اون عکس مربوط به یک سایت ریویو چینی هست نه شرکت تولید کننده . دوما در مورد ساخت چین بودنش هم باید عرض کنم که اول شرکت نوکیا باید این گوش رو به بازار بده بعد چینی ها برن تقلبی شو بزنن نه اینکه اول چینی ها N99 به بازار بدن بعد شرکت نوکیا بره از رو اون اصلشو بزنه !!:18:
.:11:

این گوشی باید رکه هایی به خانواده ان نوکیا مثل ان95 باشه یا نه این عکس که رویایی برای بچه هاست ضمنآ الکی نگید منبع مطلب این گوشی ان 99کجاست؟

M.etallic.A
06-10-2007, 00:31
حتما میدونید من استاد سوتی گرفتن از همچین مطالبی هستم. پس شروع میکنیم :

این گوشی که از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به N800 نوکیا دارد

شما شباهتی میبینید ؟

نوکیا در نظر دارد تا از یک مایکروهارد 16 گیگابایتی استفاده کند.

خیلی معذرت میخوام ولی نوکیا مگه مغز خر خورده ؟ با وجود حافظه های فلش ؟؟؟ میدونی گوشی چه قدر سنگین میشه ؟ در ضمن اون میکرودرایو نه مایکروهارد....

قابلیت فیلمبرداری این گوشی از لحاظ کیفیت در حد DVD و 3DFPS است

ببخشید من بی سوادم 3DFPS چیه ؟

پشتیبانی از 3G , WLAN ,Wi-fi از این گوشی یک ابرقدرت ساخته است .

WIFI و WLAN هر دو یه چیزن. مثل اینه که بگیم پشتیبانی از بلوتوث و بلوتوث از این گوشی یک ابرقدرت ساخته !!!!

یکی از ضعف های گوشی را میتوان بازهم عدم استفاده نوکیا از --- در چنین ابر موبایلی باشد .

از کی تاحالا نداشتن --- شده ضعف ؟؟؟!!! خیلی دوست دارم از نویسنده این مطلب بپرسم --- یعنی چی ؟؟

3DCLUB
06-10-2007, 01:16
اگه منبعو مینوشتی بدک نبود
منبع:مجله عصر ارتباط
بعدشم این خبر مزخرف رو 2 ماهه پیش زده بودن

گوشی به اسم n99 وجود نخواهد داشت با توجه به عکس منتشر شده غیر اصلی سری n بر پایه دوربین طراحی و برنامه ریزی میشه و شرکت کایرزیس لاس سوئیس دوربین 8 مگا به هیچ وجه برای اسمارت فون نداره پس این اشتباه!
روند کنونی نوکیا برای تغییرات گوشی های تولید قبل خود به آپدیت جدید که نمونش تغییر n95 - 5300-5700 هست!
هم اکنون نوکیا در حال کار بر روی سری 7 خود یعنی توسعه و پیشرفت n77-n75-n76 میباشد در ضمن آخرین پروزه واید لپتاپ نوکیا مثل تصویر بالا e90 هست با دوربین 3

وقتی یه چیزیرو از جایی به همین راهتی COPY PASTE میکنی یه نیگاه به مطالبه مزخرفشم بکنی بد نیست...

M.etallic.A
06-10-2007, 01:32
من تا حالا یه بار هم عصر ارتباطات رو نخوندم. واقعا مطالبش در این سطح هستن ؟ بیشتر شبیه مجلات زرده تا یه مجله علمی...

G G Game
06-10-2007, 11:22
اصلآ قیمت بیشتر قطعات و گوشی ها هم روند بازار نیستن!

3DCLUB
06-10-2007, 11:37
من تا حالا یه بار هم عصر ارتباطات رو نخوندم. واقعا مطالبش در این سطح هستن ؟ بیشتر شبیه مجلات زرده تا یه مجله علمی...
نه بابا اون ها هم copy past کردن
ولی عصر ارتباطات کمتر سوتی داده تا این آقا
ایشون به احتمال زیاد یا از یه فروم یا سایت دیگه این مطلبو copy کردن...چون مطالب یه خورده تغییر کرده

جون ما عکس اولیه که هیچی عکس دومیه رو نیگاه کنین تو گوشی ای که تحت سیمبیانه اومدن microsoft word ...

در مورد چینی بودنش خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که اولا اون عکس مربوط به یک سایت ریویو چینی هست نه شرکت تولید کننده . دوما در مورد ساخت چین بودنش هم باید عرض کنم که اول شرکت نوکیا باید این گوش رو به بازار بده بعد چینی ها برن تقلبی شو بزنن نه اینکه اول چینی ها N99 به بازار بدن بعد شرکت نوکیا بره از رو اون اصلشو بزنه !!
سوما من که گفتم میگن قسمتی از امکانات این گوشی لو رفته
ایشون مثه اینکه خودشون نفهمیدن چی گفتن
میخان من از پروژه بعدی نوکیا پرده برداری کنم ؟
بعله
نوکیا n150 که در ساله 2009 به بازار خواهد آمد و مطمعنا دارایه حافظه ای بیش از n95 و دارای کیفیت صدایه بهتر gpsه قویتر........دوربینه بهتر......و.... خواهد بود به همین راحتی
بابا
یکی نیست به شما بگه که اینو که همه میدونن اگه نوکیا n99 بیاد دارایه مشخصات بهتری نسبت به n95 یا گوشیهایه ماقبلش داره...
این سایتایه چینی جز زدن حرفه مفت کاره دیگه ای بلد نیستن...

اصلا بحث کردن در مورد یه همچین چیزایی وقت تلف کردنه

Persian_Gun's
06-10-2007, 11:39
دوستان عزیز این مطلبو یکی از دوستانم از دبی برام ایمیل کرد و گفت این مطلبو در یکی از مجله های دبی به نامه "علم نو" که به زبان فارسی منتشر میشه خونده. و مجله در آخر مطلب قول داده تا برای آگاهی از صحت خبر در شمارهای آینده با مدیر فروش و پخش در خاورمیانه که دفترش در دبی واقع شده مصاحبه ای داشته باشه و من هم از دوستم خواستم اگر خبری شد مطلبو ایمیل کنه .
و خطاب به اون دوست عزیز که گفته بود --- چی هست و عدم وجودش نمیتونه یک ضعف باشه باید عرض کنم که Digital Video Broadcasting و یا همان --- این سیستم تقریبا مانند یک گیرنده عمل میکند به این طریق که سیگنالهای تلویزیونی که از طریق ماهواره در فضا پخش است را دریافت کرده و تصاویر شفافی را در اختیار شما قرار میدهد البته بستگی به نوع و جهت ماهواره و نوع منطقه شما دارد. (مانند N92)
حالا به نظر شما عدم وجود چنین سیستمی برای احتمالا چنین موبایلی ضعف به حساب نمی آید ؟
در مورد فرمت 3D(FPS هم باید عرض کنم که من هم اطلاعات کاملی در مورد این فرمت ندارم فقط میدونم که یک فرمت تصویری است.
در مور شبیه بودنش با N800 هم باید بگم که من که گفتم تمامه عکسها یک فرضیه بیش نیست شما نباید این عکس ها رو با N800 مقایسه کنی و دنباله شباهتش بگردی.
در ضمن Carl Zeiss یک شرکت آلمانی است نه سوئیسی.
و در مورد Wlan,Wi-Fi که گفتید جفتش یکیه اینطور نسیت . حالا بذار یه تعریفی از جفتش بکنم :
Wlan : شبکه محلی بدون سیم که از شبکه های رایج ارتباط بی سیم مانند 3G سرعت بیشتری دارد.
Wi-Fi : نوعی تکنولوژی بی سیم که بر اساس Wlan عمل می کند و اتصال پرسرعتی را بین گوشی ها ایجاد می کند.
جناب آقای M.etalic.A شما خودتون استاد سوتی دادنی نمیخواد وقتی اطلاعات کاملی نداری از دیگران سوتی بگیری این کار رو به کسانی که اطلاعات کاملی دارن و تعدادشون هم در فروم کم نیست واگذار کن :27:
با عرص معذرت:11:

3DCLUB
06-10-2007, 11:47
دوستان عزیز این مطلبو یکی از دوستانم از دبی برام ایمیل کرد و گفت این مطلبو در یکی از مجله های دبی به نامه "علم نو" که به زبان فارسی منتشر میشه خونده. و مجله در آخر مطلب قول داده تا برای آگاهی از صحت خبر در شمارهای آینده با مدیر فروش و پخش در خاورمیانه که دفترش در دبی واقع شده مصاحبه ای داشته باشه و من هم از دوستم خواستم اگر خبری شد مطلبو ایمیل کنه .
و خطاب به اون دوست عزیز که گفته بود --- چی هست و عدم وجودش نمیتونه یک ضعف باشه باید عرض کنم که Digital Video Broadcasting و یا همان --- این سیستم تقریبا مانند یک گیرنده عمل میکند به این طریق که سیگنالهای تلویزیونی که از طریق ماهواره در فضا پخش است را دریافت کرده و تصاویر شفافی را در اختیار شما قرار میدهد البته بستگی به نوع و جهت ماهواره و نوع منطقه شما دارد. (مانند N92)
حالا به نظر شما عدم وجود چنین سیستمی برای احتمالا چنین موبایلی ضعف به حساب نمی آید ؟
در مورد فرمت 3D(FPS هم باید عرض کنم که من هم اطلاعات کاملی در مورد این فرمت ندارم فقط میدونم که یک فرمت تصویری است.
در مور شبیه بودنش با N800 هم باید بگم که من که گفتم تمامه عکسها یک فرضیه بیش نیست شما نباید این عکس ها رو با N800 مقایسه کنی و دنباله شباهتش بگردی.
در ضمن Carl Zeiss یک شرکت آلمانی است نه سوئیسی.
و در مورد Wlan,Wi-Fi حق با شماست.
من دارم میگم این مطلب متعلق به مجله عصر ارتباتاته که دو ماه پیش زده شما میگی علم نو
در ضمن من اون مطلبو که شما میگی از یکی دیگه نقل قول کردم

Persian_Gun's
06-10-2007, 12:02
من دارم میگم این مطلب متعلق به مجله عصر ارتباتاته که دو ماه پیش زده شما میگی علم نو

باشه حق با شماست
شاید من توهم زدم
یا شاید شما یک روحید در دو بدن
یا شاید شما الییاسید و الان بدون کامپیوتر دارید تو فروم میچرخید :18::evil::evil::evil::evil::18::4::4:

Ship Storm
06-10-2007, 12:45
واقعا محشره
حرف نداره
خبر از قیمتش نیست؟

Persian_Gun's
06-10-2007, 13:11
واقعا محشره
حرف نداره
خبر از قیمتش نیست؟
نه عزیزم هنوز معلوم نیست که خبر اصلا صحت داشته باشه یا نه ولی همه چیز 3 - 4 ماه آینده معلوم میشه:11:

aslanaslan
06-10-2007, 14:57
من که منظور شما رو متوجه نشدم:23:
بابا یه پست زده بودم در مورد N97 که اونقدر منو سین جیم کردن و پست خصوصی دادن که داشتم قات می زدم...

aslanaslan
06-10-2007, 15:04
W1 جریانشو می دونین؟ تو فروم N95 بود (فکر کنم اون وسطا) یکی همین جوری اومده بود گفته بود که 120 گیگ هارد داره و 20 مگا پیکسل دوربین داره و ... اونقدر به ساده لوحی اون خندیده بودم... بچه های اصلی فروم n95 درک می کنن.

Persian_Gun's
06-10-2007, 15:33
بابا یه پست زده بودم در مورد N97 که اونقدر منو سین جیم کردن و پست خصوصی دادن که داشتم قات می زدم...
همینطوره انقدر به آدم گیر میدن تا آدم به ..... بیفته:31:
شوخی کردم تا میتونید گیر بدید:8:

M.etallic.A
06-10-2007, 22:52

اولا که نیازی نبود به من یاد بدی --- مخفف چیه... و دوما سیگنالهای تلویزیونی که از طریق ماهواره در فضا پخش میشه فقط و فقط بوسیله دیش قابل دریافته محض اطلاع شما --- بر روی گوشی های مثل n92 یک امکان ارتباطیه که از طریق اپراتور میتونید تصاویر تلویزیونی رو دریافت کنید. و سایتهای مخصوص --- هم وجود دارن که میتونید با گوشی های مجهز به --- وارد این سایتها بشید و تصاویر تلویزیونی رو دریافت کنید ... یعنی شما عمرا نمیتونی با گوشی n92 یا n77 تو ایران تلویزیون یا ماهواره تماشا کنی چون اپراتورها مجهز به خدمات مربوطه نیستن که البته چند روز پیش یکی از مسئولین اعلام کرده بود که قراره این سیستم راه اندازی بشه ولی فکر نکنم . فقط در حد یه حرفه... در ضمن هیچ بستگی هم به نوع و جهت ماهواره و نوع منطقه و ... نداره. بهتره اطلاعات خودتون رو در این مورد تکمیل کنید و به جای استناد به مجلات زرد و فاقد وجاهت علمی یه کمی منطقی تر باشید.

نمیخواستم اینو بگم ولی این جمله شما هم نشان از اطلاعات ناقص شما داره. اصلا شما میدونی fps یعنی چی ؟ واقعا چرا بعضی ها ... fps یعنی frame per second و تعداد فریم ها در ثانیه رو نشون میده. برای مثال n95 فیلمبرداری 30 fps داره یعنی هر ثانیه از فیلمی که با n95 گرفته میشه 30 فریم تصویری داره و تصاویر خیلی نرم و بدون پرش هستن. حالا 3d fps خیلی واژه خنده داریه و اولین باره من میشنوم. یعنی تعداد فریم در ثانیه سه بعدی ؟ بی خیال بابا ... میدونی همه این حرفهام بابت چیه ؟ با این نوع پستها و تاپیکها سطح علمی این انجمن رو پایین میارید و یه جورایی مایه آبروریزیه...

در ضمن Carl Zeiss یک شرکت آلمانی است نه سوئیسی

من گفتم سوئیسیه ؟

و در مورد Wlan,Wi-Fi که گفتید جفتش یکیه اینطور نسیت . حالا بذار یه تعریفی از جفتش بکنم :
Wlan : شبکه محلی بدون سیم که از شبکه های رایج ارتباط بی سیم مانند 3G سرعت بیشتری دارد.
Wi-Fi : نوعی تکنولوژی بی سیم که بر اساس Wlan عمل می کند و اتصال پرسرعتی را بین گوشی ها ایجاد می کند.
جناب آقای M.etalic.A شما خودتون استاد سوتی دادنی نمیخواد وقتی اطلاعات کاملی نداری از دیگران سوتی بگیری این کار رو به کسانی که اطلاعات کاملی دارن و تعدادشون هم در فروم کم نیست واگذار کن

واقعا هم چه تعاریف جالبی کردید لذت بردیم.

ببین عزیز من wlan یعنی شبکه بیسیم. تا اینجا رو داشته باش. wifi سخت افزاری رو میگن که امکان اتصال به این شبکه بی سیم رو فراهم میکنه که رو گوشی ها و لپ تاپ ها و psp و ... وجود داره. شما میگی n99 مجهز به wlan و wifi .... آخه عزیز من این حرفت خنده دار نیست ؟ مثل اینکه بگی این کامپیوتر مجهز به مودم و اینترنته. مجهز به مودم درسته ولی دیگه مجهز به اینترنت یعنی چی ؟ n99 تو خودش شبکه بی سیم داره ؟ نگید اینارو جون هر کی دوست دارید میان اینجا به هممون میخندن.

باشه من اطلاعات کامل ندارم.من ادعایی نکردم. تعداد افرادی که اطلاعات کاملی دارن و تو فروم هستن کم نیست و من با همشون دوستم و خیلی چیزها هم ازشون یاد گرفتم و شاگرد همشون هم هستم اما مطالبی شما و امثال شما باعث میشه کل انجمن کلوپ گوشی ها زیر سوال بره...

Carl
06-10-2007, 23:49
چرا به عقل خودتون رجوع نمی‌کنین؟! آخه نوکیا با اون گوشیهای قشنگش کی میآد یه همچین گوشی‌ای بده؟!!:

ماشا... این Faker ها اصلن حرفه‌ای نیستن بعضیهاشون!

Persian_Gun's
07-10-2007, 00:22
دوست من بذار از اول مرور کنیم :
در مورد --- باید بگم که بحث ما این نبود که --- چی هست وچه جوری کار میکنه بحث ما این بود که شما گفتید عدم وجود --- نمیتونه یک ضعف باشه که من هم گفتم چرا برای چنین گوشی و گوشی های نسل آینده یک ضعفه مانند اوایل که عدم وجود دوربین در موبایل ضعف نبود ولی الان اینگونه است .
در مورد فرمت 3ِِّDFPS هم شما نمیخواد به من که 24 ساعت دارم گیم بازی میکنم مفهوم FPS رو یاد بدی واگر یه سرچی در گوگل و یا هر جایی که پایه بودی کنی یه چیزایی دستگیرت میشه (من که گفتم اطلاعات کاملی در موردش ندارم)
در مورد کشور سازنده لنز اون نقل قول مربوط به شما نیست پس بیخودی خودتو ..........
درمورد WiFi و WLAN من هم که همینو گفتم اگه یه نگاهی به مشخصات گوشیهای مختلف بندازی متوجه میشی که در بعضی ها از 2 کلمه استفاده کردن و بغضیها هم نه .

باشه عزیزم من هم نگفتم که اطلاعات کاملی دارم و ادعا کردم.

منم که باهات پدر کشتگی ندارم . خودتو ناراحت نکن . بیا تقدیم به تو:11:
بیا اصلا همش ماله تو:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:

nima_949
07-10-2007, 02:50
ذوق هنری دوستمون خوب بود حال کردم

Ship Storm
07-10-2007, 07:17
نه عزیزم هنوز معلوم نیست که خبر اصلا صحت داشته باشه یا نه ولی همه چیز 3 - 4 ماه آینده معلوم میشه:11:

چطور مگه؟ :13:

aslanaslan
07-10-2007, 22:43
کی میخاین درک کنین؟! برین ببینین تو سایت نوکیا خبری در اون مورد هست یا نه. اشتباه منو تکرار نکنین...اونقدر پیام اخطار گرفتم...