مشاهده نسخه کامل
: >کمک از تمامی مدیران و افراد حرفه ای انجمن<
با سلام خدمت تمامی مدیران من دارم یه مجموعه اموزشی میدم بیرون که خیلی خیلی براش زحمت کشیدم آموزش هک گوشی p990 هست به همراه تمامی نرم فزار ها و بازی ها تست شده که تو این dvd میگذارم من میخام یه کاری به این dvd کنم که هر آدم شاسکولی بلند نشه این دی وی دی منو کپی کنه بده 500 تومن و خاک بر سر من بشه یه از دوستان یه سری آموزش قفل گذاری گذاشته بود من تمامی اون ها رو گرفتم فکر کنم 7 تا بود حالا آز شما دوستان میخام که کمکم کنید من میخام فولدری که آموزش های پی دی اف توشه رو مخفی کنم البته همیشه با UltraISO فولدر مخفی میکردن ولی حالا نمیدونم در صورتی که قفل رو دیوی دی بذارم میشه بازم این کارو کرد یا باید با نرم افزار دیگه ای این کارو کرد من میخام شما بهم آموزش بدین که چند تا قفل رو با هم ترکیب کنم تا یارو یه کمی بپیچه و مثل آب خورن کپیش نکنه و دهنش آســـــــــــــــــفالت بشه تا بتونه ازش کپی بگیره یا مثلا فایل اتوران رو حجم مجازی بدم و ... یه جورایی چند تا قفل رو ترکیب کنم ولی بلد نیست و نیاز به کمک شما عزیزان دارم یا ثملا چند تا فولدر مهم هم مخفی کنم بعدا هم طبق اون کارایی که به سر محصولات نسل جوان میاد که آموزششش رو دارم کاری کنم که فولدر های مخفی با iso baster دیده نشه ممنون میشم کمکم کنید من روی مدیرای انمج حساب باز میکنم
peyman khatar
03-10-2007, 22:01
سلام دوست عزيز
اگر تمام آموزش ها رو دانلود كردي كامل بخون و روي انوها دقت كن ... و ببين كدوم ها رو ميتوني با هم بكار ببري ...
و چندتا ايميج درست كن و روي آنها قفل بزار و در درايو مجازي تست كن ... مطمئن باش به نتيجه ميرسي ....
باي
سلام
خوب اگر این قدر برات مهم یک قفل بخر :) این قفل ها رو میشه شکست
ولی اگر که از خودت خلاقیت نشون بدی می تونی یک قفل ترکیبی ایجاد
کنی ، آموزش ها رو هم با دقت بخون :)
بای
سلام
ممنون از پاسختون اگه امکان داره یه راهنمایی بکنید که مثلا چه قفل هایی با هم ترکیب بشن خفن تر میشن منظورم اینه که یکی دو تا مثال بزنید مثلا بگید فلان و فلان و ... با هم ترکیب کنی قفل جالبی میشه و از این جور حرف ها خیلی چاکریم
خدانگهدار
Reza goli
04-10-2007, 10:15
بسم رب شهدا!
اگر که شما از فایل PDF استفاده می کنید باید بگویم که هیچ راهی برای شما وجود ندارد که آن را قفل کنید زیرا که برنامه Adobe Reader توانایی رونوشت را به کاربر می دهد...
به نظر من بهتر است از برنامه MMB استفاده نمایید تا با آن برنامه فایل باز شود نه با برنامه دیگری...
در رابطه با مخفی کردن هم فکرنکنم MMB کار بکند ولی برنامه Ultra Iso توانایی مخفی سازی را دارد...
راستی شما از این مقاله استفاده کن تا مخفی سازیت بهتر شود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
همان طور که Reza goli گفت برای pdf باید از یک نرم افزار یا آتورانی
استفاده کنی که خودش Plugin برای باز کردن pdf داشته باشه ، وگرنه
راحت میشه از روی pdf کپی کرد یا حتی پرینت دیجیتال هم کرد :)
بهتره از mmb استفاده کنی ، در مورد ترکیب کردن قفل ها شما اول
آموزش ها را بخون و خودت تصمیم بگیر که کدوم ها را اعمال کنی :)
بای
سلام
Reza goli ممنون حرف شما کاملا درسته ولی مهم نیست چون این قدر تو اون فایل pdf آرم و نشان خودم رو گذاشتم که هیچ کسی فکر نکنم بتونه کاری کنه درسته وقتی که فایل pdf رو با آدوب باز میکنی از توی منو فایل میشه فایل pdf رو save کرد راسیتی برنامه mmb با مخفی کردن مشکلی نداره من امتحان کردم راستی احسان جان من بخاطر همین از شما کمک خاستم من خودم نمیدونم چیکار کنم و چه قفلی با چی قاطی کنم که خوب بشه لطفا اگه امکان داره بگید که کدون قفل با کدوم و کدوم و کدوم ترکیب بشه خوب میشه راستی من یه آموزش میخام برای دادن حجم مجازی که به این فایل exe اتوران حجم زیاد بدم یادم رفت بگم من فکر کنم 500 مگابایت از از حجم دی وی دیم رو استفاده میکنتم و بقیش رو لازم ندارم ممنون از همه دوستان
راستی یه چیز خیلی مهم من یه فایل mmb دارم که یه سری از بچه های اتوران کار ساختن این فایل طوری هست که alt + ctrl + del رو میبنده و تون تسک مسنجر هم مخفی هسن کلا همه جا رو بسته و قابل رویت و بسته شدن نیست این به صورت اتوماتیک روی سیستم رو چک میکنه البته به صورت مخفی و اگه یکی از نرم افزاری ها کپی و ... اگه جز اون لیست بلند و بلاش باشه درایوی که توش سی دی هست اتوماتیک میاد بیرون
نمونه رو براتون میگذارم هیچ راهی نداره بعد از اجرا فقط باید سیستم رو ریست دستی کنی راستی رضا جان اون آموزشت رو دیروز گرفته بودم خدایی چیز خیلی عالی بود
peyman khatar
04-10-2007, 21:54
مونه رو براتون میگذارم هیچ راهی نداره بعد از اجرا فقط باید سیستم رو ریست دستی کنی راستی رضا جان اون آموزشت رو دیروز گرفته بودم خدایی چیز خیلی عالی بود
کد:
لينك رو تصيح كن E2 جان !!
سلام
E2 یک سر برو به :
و همش را حتما بگیر و بخون :)
بای
hakhamanesh
04-10-2007, 22:44
اگر نميخواي براي حفاظت از فايلهاي pdf قفل بخري و اونها رو با امنيت بالا حفاظت كني ميتوني از نرم افزارهاي زير استفاده كني
Ebook pack Express
pdf2exe
سلام به همه راستی دوستان مثل اینکه فایل آپ نشده بود دوباره آپ میکنم راستی راستی احسان جان دستت درد نکنه من تمامیش رو گرفتم و تو هارد دارم راستی دوست عزیز hakhamanesh جان این برنامه pdf2exe چیز جالبی بود اگه لینک دانلود داری لطفا بگذار راستی اگه یه جا خودت آپ کنی که نور الا نور میشه راستی این برنامه که pdf رو به Exe تبدیل می کنه بدا مشکلی پیش نمیاره از نظر آنتی ویروس ها و آیا برای نشان دادن جایی اکسترکتش نمیکنه و بعد نشون بده ممنون از تمامی دوستان
hakhamanesh
06-10-2007, 21:26
سايت اصليش اينه من كه مشكلي نديدم
دوستان عزیز نظر خودتون رو درباره این فایل بگین این فایل رو توی یه سی دی رایت کنید (یه سی دی برای تست به درک) و این فایل رو اتوران قرار بدین و یه سری هم فایل بی خودی روی سی دی بریزید تا اون جایی که یادم هست این میاد برنامه رایت و کپی رو روی سیستم به سرعت بالا چک میکنه و یه جورایی هم میبندشون از توی پروسس و هم پاکشون میکنه البته فکر کنم و یا در صورت وجود نرم افزار رایت روی سیستم سی دی رو میزنه بیرون حتما روی سی دی رایت کنید و بعدا تست کنید و روی درایو مجازی فکر نکنم کار بکنه اساتید نظر خودشون رو بگن
دستت درد نکنه میرم پیش ببینم چی میشه ممنون از راهنماییت راستی نظرت رو در مورد فایلی هم که گذاشتم بگو خدانگهدار
hakhamanesh
06-10-2007, 22:06
اوكي دارم دانلود ميكنم بعدا پول سي ديش رو ازت ميگيرم
ما چاکر hakhamanesh هم هستیم شما جان بخا جیگر پول سی دی چی بید ما مخلستم هستیم :دی
SILWESTER
07-10-2007, 01:33
سلام!
من اگه ببينم رو يه سي دي rootkit وجود داره هر جوري شده قفلشو لهو لورده ميكنم پخش ميكنم تو بازار دونه اي 103 تومن. حتي ممكنه جاي اشانتيون بدم به ملت
سلام
حالا فدات شم کی گفته که من میخام روی مجموعه ام rootkit بگذارم؟
هان؟؟؟
SadeghPM
07-10-2007, 15:56
بعضی شرکت های ایرانی هم این کار رو میکنن.
البته نشون دهنده ناتوانی طرف تو قفل گذاری و نشانه عجز طرف می باشه.
با اجرا نکردن فایل اتوران این ترفند(اگه بشه گفت...:46:) رو به راحتی می توان دور زد.
.
.
شما هم به جای این که به دنبال یه روش خوب باشی به این چیز ها فکر نکن.
یه سری به اسن تاپیک بزن .چیزز به درد به خوریه:
hakhamanesh
07-10-2007, 20:49
دوستان عزیز نظر خودتون رو درباره این فایل بگین این فایل رو توی یه سی دی رایت کنید (یه سی دی برای تست به درک) و این فایل رو اتوران قرار بدین و یه سری هم فایل بی خودی روی سی دی بریزید تا اون جایی که یادم هست این میاد برنامه رایت و کپی رو روی سیستم به سرعت بالا چک میکنه و یه جورایی هم میبندشون از توی پروسس و هم پاکشون میکنه البته فکر کنم و یا در صورت وجود نرم افزار رایت روی سیستم سی دی رو میزنه بیرون حتما روی سی دی رایت کنید و بعدا تست کنید و روی درایو مجازی فکر نکنم کار بکنه اساتید نظر خودشون رو بگن
ببينيد درباره اين موضوع قبلا مخصوصا به عنوان يكي از راههاي مقابله با ايزوباستر بحث شده بود و در پايان به اين نتيجه رسيد كه روش بستن برنامه هاي كپي سي دي با استفاده از يك فايل اجرايي ديگر هيچ سودي ندارد
به 2 دليل:
دليل اول اينكه ميتوان به راحتي جلوي اجراي خود اين فايل رو گرفت
دوم اينكه حتي اگر فايل اجرا هم بشه ميشه فايل اجرا شده رو End Process كرد
اگر براي فايل تعريف شده باشه كه TaskManager ويندوز رو هم ببنده ميشه با استفاده از يه برنامه جانبي ديگه اونو بست
در نتيجه امنيت استفاده از اين روش = صفر
اما چون درخواست كرده بوديد كه برنامه تست بشه نتيجه تست:
1- Taskmanager ويندوز رو ميبنده
2- الكل رو ميبنده
3- كلون ورژن قديمي رو نميبنده
4- ايزوباستر قديمي رو نميبنده
و
.
.
.
Reza goli
10-10-2007, 16:53
بسم رب شهدا!
اگر می توانی فایل پیش ساخته را البته بدون عکس و فلش و چیز های بیهوده که حجم زیادی می گیرند این جا بگذار تا تکمیلش نماییم و دیگران هم از این ترفند بهره مند شوند.
motafavet
11-10-2007, 18:21
با سلام ! دوست عزیز E2
{1} (Encrypt_PDF_v2.1) نرم افزاری جهت قفل گذاری pdf وجود دارد {2} با Ultra Iso مخفیش کن {3} pdf را در mmb باز کن با دستور (<SrcDrive>) به گونه ای که mmb در پوشه ای در ریشه سی دی و pdf در پوشه ای دیگر در ریشه سی دی {4} wtm رو با TZ CopyFull (فقط 3 مرحله اول قفل گذاری رو انجام بده ) ادغام کن ببین چی می شه !!!
دوست عزیز منو ببخش که فوت کوزه گری رو نمی تونم یادت بدم چون دارم زیر بنای یه قفل توپ رو می زارم !!
با سلام به تمامی دوستان شرمنده که یه مدت نبودم آخه سیلندر هارد سیستمم خراب شده بود و 320 گیگ اطلاعات ام رو هوا بود خدایی بد جوری حالم گرفته شده بود راستی هخامنش جان ممنون از نظرت راستی صادق جان حرف شما هم کاملا درست هست این لینکی که گذاشتین رو من دیدم من اون کارو که گفته بود کردم با درایو مجازی که خاستم باز کنم ارور داد دلیلش چیه و چیگارش کنم قفل جالب هم بود ممنون از همه خدانگهدار
++++++
راستی یادم رفت بگم من اگه روشی که تو اون آموزش لینک بالا داده انجام بده باید چیکار کنم چون مبخام یه فولدر دی وی دیم مخفی بشه کمک کنید لطفا چون به نظرم چیز جالبی هست
++++++
متفاوت جان ممنون از راهنماییت ولی خدا وکیلی من چیز زیادی نفهمیدم راستی رضا جان منظورت رو نفهمیدن یه کم دقیق تر بگی ممنون میشوم
ادغام شد
hakhamanesh
12-10-2007, 12:06
راستی یادم رفت بگم من اگه روشی که تو اون آموزش لینک بالا داده انجام بده باید چیکار کنم چون مبخام یه فولدر دی وی دیم مخفی بشه کمک کنید لطفا چون به نظرم چیز جالبی هست
مخفي كردن هيچ امنيتي نداره قيدش رو بزنيد
در ضمن جهت جلوگيري از شلوغ شدن تاپيك لطفا هر 1 دقيقه 1 بار يك پست ندهيد و جهت اضافه كردن مطلب فراموش شده به پست قبلي از دكمه ويرايش استفاده نماييد
SadeghPM
15-10-2007, 12:16
شما با Virtual clone Drive اگه امتحان کنی مشکلی پیش نمی یاد. احتمالا شما از Deamon Tools استفاده کردی.
شما با این روش و استفاده از حجم مجازی فایل و بد سکتور قفل خوبی (; میتونی بدست بیاری.
حتما رو سی دی رایت کن تا بهتر نتیجه رو ببینی. رو این جمله تاکید می کنم.
سلام به همه دوستان آره عزیزم من با daemon کار کردم روش دادن حجم مجازی رو بلد هستم ولی گذاشتن بد سکتور رو نه اگه امکان داره آموزشی در مورد گذاشتن بد سکتور بگذارین ممنون میشم و حتی اگه لینک تاپیک مربوطش رو هم بدین بازم خوبه با تشکر از همه
SadeghPM
16-10-2007, 10:59
گذاشتن بد سکتور رو نه اگه امکان داره آموزشی در مورد گذاشتن بد سکتور بگذارین ممنون میشم و حتی اگه لینک تاپیک مربوطش رو هم بدین بازم خوبه با تشکر از همه
خوب تو این مورد میتونی به این مقاله که چند مدت پیش خودم در رایطه با بد سکتور گذاشتم مراجعه کنی:
در مورد نتیجه کارت خبرمون کن.:11:
سلام صادق جان دستت درد نکنه ولی یه مشکلی هست و اون هم اینه که فایل پاک شده اگه لطف کنی یه جا برام آپ کنی ممنون میشم
راستی به روی چشم شما جون بخا خبر دادن چه ارزشی داره حتما خبر کارام رو اینجا مینویسم
SadeghPM
17-10-2007, 17:44
سلام صادق جان دستت درد نکنه ولی یه مشکلی هست و اون هم اینه که فایل پاک شده اگه لطف کنی یه جا برام آپ کنی ممنون میشم
راستی به روی چشم شما جون بخا خبر دادن چه ارزشی داره حتما خبر کارام رو اینجا مینویسم
چون خودم کارهای آموزشی انجام دادم و سختی ها و مشکلات این کار رو میدونم. پس به کارت احترام می ذارم:
و از هیچ کمکی دریغ نمی کنم.
اینم لینک دانلود همراه با نرم افزار:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام صادق جان بابا ای ول شما لطف داری مارو خجالت نده ما چارکتم هستیم فقط اگه لطف کنی و منت به سر ما بگذاری یه جایی مثل پرشین گی و .. آپ کنی عالی میشه هر کاری میکنم دانلود نمیشه به خدا شرمندم نمیدونم به چه روی تونستم بگم ممنون
SadeghPM
20-10-2007, 11:55
سلام صادق جان بابا ای ول شما لطف داری مارو خجالت نده ما چارکتم هستیم فقط اگه لطف کنی و منت به سر ما بگذاری یه جایی مثل پرشین گی و .. آپ کنی عالی میشه هر کاری میکنم دانلود نمیشه به خدا شرمندم نمیدونم به چه روی تونستم بگم ممنون
والا نمی دونم چی بگم. این جایی که من Uploud کردم جایی که مدیران انجمن در نظر گرفتن ، حالا اگه مشکل داره دیگه نمی دونم. اکانت پرشین گیگ هم ندارم اگه دوستان لطف کنن ، چشب.
تو سه جای دیگه برات گذاشتم . امیدوارم بتونی فایل ها رو بگیری:
سلام صادق جان دستت دردنکنه عالی بود
موفق باشی
این فایل mmb lock که گزاشتید درست کار نمی کنه . میشه یه راهنمایی کنی که چطور استفاده بشه
من کری کردم که فایل قبل از اجرای فایل اصلی اتوران اجرا بشه ولی وقتی اجرا میشه هیچ کار خاصی نمی کنه
در واقع این فایل باید بیاد و چک کنه که برنامه های رایت و شبیه ساز باز است یا نه
اگه بازه که سی دی رو بزنه بیرون اگه باز نیست خود بخود بسته بشه و اجازه بده که اتوران اصلی اجرا بشه
یکی میتونه این فایلو اصلاح کنه
قبل بعدی از آب در نمی آد
جواب چی شد؟!!!!!!!!!!!!!!
سلام به همه
پژمان جان این فایل mmb lock به صورت مخفی هست یعنی پمجره ای دیده نمیشه راستی من امروز بازی dvd کنستانتین رو گرفتم که فارسی شده بود و کار شرکت سایبر بود یه فایل به همراه اتوران باز میکرد که تو پروسس ویندوز اسمش ipserves بود بعد مثلا IsoBuster 2 باز میکنی سریع بسته میشه برم روی کار کنم خبرش رو میدم راستی از چندین روش که دوستان برای قفل گذاری گذاشته بودن استفاده کردم و ا هم ترکیب کردم ولی نتیجه ای نداد ولی دارم روش کار میکنم خدانگهدار
اگه فایلشو بزاری ما هم روش کار کنیم بد نیست
راستی ما که نفهمیدیم این فایل mmb lock به چه درد می خوره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.