مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد e90
mr.mobile
30-09-2007, 23:05
دوستان میخواستم بدونم این گوشی رم 2 رو راحت جواب میده و cpu 330mhz اذیت نمیکنه؟
همچنین کیفیت و بلندی صداش در چه حدیه و ارزش داره که w900 بفروشم و این گوشیو بگیرم؟
my_consort_is_my_life
01-10-2007, 17:41
e 90 واقعا گرونه ولی حرف نداره البته یکمی بزرگه وشکل آیفون میده تا گوشی
کرمونشاه 1250000 تومنه
اين گوشي قيمتش تا 2 هفته پيش اصفهان 850 بود.اما چند روز پيش كه رفتم قيمت چنتا گوشي ديگه را بگيرم ديدم شده 1200000 داشتم از تعجب شاخ در مياوردم .از فروشنده پرسيدم چرا اينقدر گرون شده گفت قيمت دوبي شده 1000000.
گوشي خوبيه ولي با اين قيمتا نه.اگه صبر كني بازم ميياد پايين.دورا ور 700000 كه بياد خريدش منطقي ميشه.
درضمن اصلا قابل قياس با w900 نيست.من كه خودم چنين گوشي با اين كيفيت ساخت و امكانات نديدم.(تا حالا)
Mohammad
01-10-2007, 20:31
مقایسه E90 با W900 به کل اشتباست چون سری E یه سری تجاری و سری w هم که مشخصه...
چند وقت پیش ریوو E90 هم نوشته شد که می تونه اطلاعات خوبی بهت بده...در کل با این قیمت مسلما ارزش نداره راحت یه لپ تاپ بگیر!!ولی در کل اگه با بزرگیش مشکلی نداری خیلی عالیه...
sarmast65_ata
01-10-2007, 21:40
عزیز اگه هر اطلاعاتی از این گوشی خواستی بگو بهت بگم چون تمام ریووهاشو خوندم و می تونم کمکت کنم
در ضمن الان قیمتش 960 هزار تومان هستش
قیمتشم توی اروپا دوروبر 510 یورو هستش
درباره سوالی که داشتی می تونم بهت بگم بدون هیچ مشکلی رو 2 رو قبول میکنه و در مورد پردازنده هم که گفتی فکر نمی کنم پردازنده ضعیفی روش باشه jamin با اون همه صرصداش 200 مگاهرتزه که رم 2 گیگ رو به راحتی ساپورت میکنه
اگه سوالی داشتی من در خدمتم
aslanaslan
01-10-2007, 22:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mr.mobile
01-10-2007, 22:31
از راهنمایی دوستان ممنون. ولی چرا دوباره کشیده بالا فکر نکنم با این قیمت خریدنش عاقلانه باشه خدا کنه قیمتش زودتر بیاد پایین.
sarmast جان صداشو خبر نداری چجوریه؟ اگه ابعاد فیلم برداریشم بگی ممنون میشم.
D o l f i n
02-10-2007, 11:37
بچه ها اینو میشه با n73 مقایسه کرد من الان می خخوام گوشیم رو بفروشم(n73) بد جوری هم دلم پیششگیر کرده می خوام e90 بگیرم حالا میشه بگید نظرتون چیه؟
Mohammad
02-10-2007, 11:59
اگه ابعاد فیلم برداریشم بگی ممنون میشم.
Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video(VGA 30fps), flash; secondary QCIF videocall camera
بچه ها اینو میشه با n73 مقایسه کرد من الان می خخوام گوشیم رو بفروشم(n73) بد جوری هم دلم پیششگیر کرده می خوام e90 بگیرم حالا میشه بگید نظرتون چیه؟
بايد بگم با n73 هم نميشه مقايسه كرد تنها وجه مشترك اين 2 تو دوربينشونه و ديگه هيچ شباهتي باهم ندارند.قيمت e90 هست 1200000 و قيمت n73 هم هست 380000 به نظر خودت ميشه با هم اينا را مقايسه كرد؟:31:
Mohammad
02-10-2007, 15:10
من نمونه عکس های E90 رو دیدم...واقعا عالیه!در نوع خودش خیلی خوبه...
sarmast65_ata
02-10-2007, 22:02
از راهنمایی دوستان ممنون. ولی چرا دوباره کشیده بالا فکر نکنم با این قیمت خریدنش عاقلانه باشه خدا کنه قیمتش زودتر بیاد پایین.
sarmast جان صداشو خبر نداری چجوریه؟ اگه ابعاد فیلم برداریشم بگی ممنون میشم.
قیمتش در حال حاظر 960 هزار تومان هستش و مغازه هایی هم که گرون میدن دلیلش اینه که فروش این گوشی بسیار بسیار پایینه و برای فروشنده هیچ صرفی نداره که بخواد قیمت گوشی رو بیاره پایین.فروشنده موقعی قیمت این گوشی رو میاره پایین که فروش داشته باشه و بخواد دوباره وارد کنه اونم با قیمت پایین تر چون الان توی اروپا قیمت این گوشی دوروبر 490 یورو هستش.2 تا راه حل هستش یکی اینکه صبر کنی تا قیمتش بیاد پایین که من بعید می دونم به این زودی ها قیمت بیاد پایین چون خصوصیات سری E اینه که قیمتش زیاد پایین نمی آید و ثابت می مونه راه حل دیگه اینه اگه آشنا داری بگی یکی برات از یه کشور دیگه بیاره که هم مطمئن تری هم اینکه محتویات جعبه کامل هستش و هیچ دخل و تصرفی نشده!!
درباره صدا که گفتی من تو ریویو که از این گوشی خونم رو می تونم بهت بگم و فکر میکنم بتونه این صحبت راضیت کنه.
اول اینه صدای این گوشی( Polyphonic (64 channels هستش که در نگاه اول خیلی خوب هستش.
اما یه نگاه کلی اگه می خوای بندازی می تونم بهت بگم گفته شده که درون جعبه این گوشی یک هدفون استریو وجود داره که ریموت کنترل این هدفون نسبت به گوشی های دیگه کوچک تر شده درباره کیفیت صدای این گوشی در حالت هدفون گفته شده بسیار خوب و با کیفیت که این می تونه خیلی خیلی خوب باشه.در روی ریموت کنترل این گوشی گفته شده که بر روی آن دگمه های کنترل صدا وجود نداره.
درباره صدای خود گوشی هم گفته شده به نظر و سلیقه هر فرد بستگی داره که چه کیفیت و چه اندازه صدایی رو دوست داره.
ولی در کل می تونم بهت بگم اینطوری که گفته شده صدای هدفون این گوشی در حد خیلی خوب هستش که این یک مزید خوب هستش آدم از یه گوشی نمی خواد که یه مراسم عروسی رو راه بینداره فقط می خواد وقتی یه آهنگی می خواد گوش کنه کیفیت صدا در حد مطلوب باشه درباره کیفیت بلندگوهای گوشی هم میتونم بهت بگم که باید خوب باشه و فکر نمی کنم مشکلی از این بابت وجود داشته باشه اگه نتونستم خوب راهنماییت کنم منو ببخش ولی اگه هر سوالی در مورد این گوشی داری بگو که من در خدمت هستم
sarmast65_ata
02-10-2007, 22:15
می تونم بهت قول بدم این گوشی کم کم تا 2 سال دیگه همینطوری با قدرت به کارش ادامه میده نوکیا یه هدفی رو دنبال میکنه اونم اینه که هر سال اونم فقط 1 دونه گوشی از سری communicator خودشو وارد بازار میکنه اونم با بهترین و بالاترین کیفیت ممکن.همین الان 9500 یا 9300i رو ببین درسته که شاید دوربین نداشته باشن و یا بسایر ضعیف باشه ولی تو قابلیت های دیگه بالاترین کیفیت رو دارن و اگه دوربین هم ندارن به خاطر اینه که نوکیا همیشه گفته سری e دوربین نمی خواد چون این سری برای بک مدیر طراحی و درست شده و یه مدیر با دوربین کاری نداره به خاطر همین توی قابلیت های دیگه میتونم بگم که سنگ تموم گذاشته.ولی توی E90 قضیه برعکس شده تمام قابلیت ها سر جای خودش باقی مونده بازم با بالاترین کیفیت ممکن و مجهز به یه دوربین 3.2 مگاپیکسلی شده که من نمونه عکس های گرفته شده این گوشی رو دارم و براتون حتمآ میزارم واقعآ کیفیت عکس های گرفته شده بالاست.
من میگم اگه پولت میرسه اگه سنگینی این گوشی اذیتت نمیکنه حنمآ این گوشی رو بگیر چون مطمئن باش این گوشی کم کم تا 2 سال دیگه به قول ما بچه ها خز نمیشه.من همیشه از این موضوع ناراحتم و دوست ندارم که گوشیی که دستم میگیرم دست خیلی از آدم ها ببینم شما رو نمی دونم ولی این موضوع منو اذیت میکنه برای همین قصد دارم این گوشی رو بخرم امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم اگه بازم سوالی بود من در خدمتم.
sarmast65_ata
02-10-2007, 22:28
بايد بگم با n73 هم نميشه مقايسه كرد تنها وجه مشترك اين 2 تو دوربينشونه و ديگه هيچ شباهتي باهم ندارند.قيمت e90 هست 1200000 و قيمت n73 هم هست 380000 به نظر خودت ميشه با هم اينا را مقايسه كرد؟:31:
درباره قیمت که گفتی اینقدر زود قضاوت نکن چند دلیل داره اولیش اینه که این گوشی تازه وارد بازار شده و طبیعتآ قیمت این گوشی باید بالا باشه در ثانی این گوشی افت قیمتشو پیدا کرده تو کشورهای اروپایی همنوطوری که گفتم الان قیمت این گوشی در فروشگاهای خارجی 490 یورو هستش ولی ایران چون فروش بالای نداشته و دلایلشو گفتم هنوز قیمت این گوشی نیومده پایین.
این گوشی حدو 5 ماهه که اومده تو بازار ولی N73 بیشتر از یک ساله اومده تو بازار که باید قیمتش بیاد پایین.اینو هم توجه داشته باش سری E نوکیا افت قیمتش بسیار بسیار پایین هستش همین الان پس از گذشت چند سال 9500 یا اخیرآ 9300i قیمتش دوروبر 500 هزار تومان هستش که بسیار بالاست پس توقع نداشته باش قیمت این گوشی یه دفعه بشه 600 بعدشم بشه 400 باید صبر کرد.
در مورد دوربین این 2 تا گوشی هم فکر میکنم تنظیمات ان 73 بیشتر باشه و یکمی حرفه ایی تر باشه من عکس های گرفته شده توسط E90 رو براتون میزارم میبینید که عکس های گرفته شده کیفیت بسیار خوبی رو داره ولی بازم فکر میکنم ان 73 حرفه ایی تر باشه اگه بخواییم 3 تا دوربین از نوکیا معرفی کنیم اول N95 دوم N73 سوم E90 رو میشه معرفی کنیم.
ولی در مورد مقایسه آره درسته اون یک گوشی موزیک پلیر هستش این گوشی یک گوشی communicator که شاید اصلآ درست نباشه بخواییم این 2 تا گوشی رو با هم مقایسه کرد.
sarmast65_ata
03-10-2007, 00:11
بچه ها من حدود 4 تا عکس رو آپلود کردم ولی وقتی که اینجا میزارم به خاطر سرعت پایین اینترنت عکس ها نصفه باز میشه فردا یه چند تای دیگه رو هم آپلود میکنم یکجا براتون میزارم تا همه رو با هم ببینید اینطوری اذیت هم نمیشید آدرس عکس ها رو تو همین پست میزارم.
با سلام دوباره من آدرسه عکس های آبلود شده رو براتون میزارم فقط بابت اینکه تو همین جا قرار ندادم باید ببخشید حجم عکس ها یکمی بالاست وقتی اینجا میزاری عکس نصفه باز میشه و نمی تونید خوب ببینید توی سایت 2shared آپلود کردم فقط توجه کنید وقتی می خوایین عکس ها رو ببینید یه چند ثانیه ایی طول میکشه ( اول عکس رو بصورت کوچک نشون میده و زیر عکس می نویسه Loading image بعد از چند ثانیه دیگه عکس رو بصورت بزرگ و واقعی نشون میده که می تونید تو کامپیوتر save کنید و هر وقتی که خواستید عکس رو ببینید امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
morteza_k
03-10-2007, 00:29
سلام
کیفیت عکسش خیلی خوبه.
این گوشی رو میشه با n95 مقایسه کرد.
فکر کنم n95 کم بیاره درسته.
aslanaslan
03-10-2007, 10:07
خوبه. ولی یه ذره وزنش زیاده. من باشم یه Lap Top می خرم.
Mohammad
03-10-2007, 11:30
سلام
کیفیت عکسش خیلی خوبه.
این گوشی رو میشه با n95 مقایسه کرد.
فکر کنم n95 کم بیاره درسته.
من نمی دونم چرا دوستان همه گوشی ها رو با N95 مقایسه می کنن!نه دوست من...مقایسه این دو کاملا اشتباست...N95 یه گوشی مولتی مدیاست و E90 یه گوشی تجاری!
D o l f i n
03-10-2007, 12:03
من منظورم از لحاظ قيمت يا نوع كار كرد گوشي نبود من ميگم ارزش داره بيام همچين كاري رو بكنم يا نه همين
sarmast65_ata
03-10-2007, 15:08
خوبه. ولی یه ذره وزنش زیاده. من باشم یه Lap Top می خرم.
این دیگه بر میگرده به سلیقه خودت و استفاده ایی که می خوای از یه جنس بکنی lap top کار خودشو میکنه گوشی موبایل کار خودشو و انتظارات یکی نیست از این 2 تا جنس.
درسته که وزنش زیاده ولی هیچ lap top وزنش 210 گرم نیست هست؟با لپ تاپ هم نمیشه صحبت کرد و هیچ لپ تاپی هم دوربین 3.2 مگاپیکسلی با این کیفیت نداره می خوام اینو بگم گوشی موبایل جای خودش لپ تاپو کامپیوتر هم جای خودش و به نظر من مقایسه کردن این 2 تا جنس کار بیهوده و الکی هستش چون مقایسه کردن باید موقعی صورت بگیره که ما بخواییم 2 جنس از یک گونه رو مورد مقایسه قرار بدیم نه اینکه بخواییم یه حیوان رو با یه ماشین مورد مقایسه قرار بدیم به خاطر اینکه هردوشون راه میرن!!!
sarmast65_ata
03-10-2007, 15:33
من منظورم از لحاظ قيمت يا نوع كار كرد گوشي نبود من ميگم ارزش داره بيام همچين كاري رو بكنم يا نه همين
عزیز من که جوابتو توی پست 13 دادم نیازی نبود بخوای این پست رو دوباره بزنی.
اگه از من میشنوی به خاطر دلایلی که بهت گفتم آره ارزش داره بخوای این کار رو بکنی حالا تصمیم با خودته که چی کار می خوای انجام بدی.
موفق باشی
راستی بچه ها من آدرس عکس های آپلود شده رو گذاشتم گفتم اینجا بگم نکنه فراموش کنید و نبینید
aslanaslan
03-10-2007, 19:51
این دیگه بر میگرده به سلیقه خودت و استفاده ایی که می خوای از یه جنس بکنی lap top کار خودشو میکنه گوشی موبایل کار خودشو و انتظارات یکی نیست از این 2 تا جنس.
درسته که وزنش زیاده ولی هیچ lap top وزنش 210 گرم نیست هست؟با لپ تاپ هم نمیشه صحبت کرد و هیچ لپ تاپی هم دوربین 3.2 مگاپیکسلی با این کیفیت نداره می خوام اینو بگم گوشی موبایل جای خودش لپ تاپو کامپیوتر هم جای خودش و به نظر من مقایسه کردن این 2 تا جنس کار بیهوده و الکی هستش چون مقایسه کردن باید موقعی صورت بگیره که ما بخواییم 2 جنس از یک گونه رو مورد مقایسه قرار بدیم نه اینکه بخواییم یه حیوان رو با یه ماشین مورد مقایسه قرار بدیم به خاطر اینکه هردوشون راه میرن!!!
منظورم یه چیز دیگه بود... یهنی یه موبایل ساده تر (N95)! و یه لپ تاپ...
sarmast65_ata
04-10-2007, 21:19
منظورم یه چیز دیگه بود... یهنی یه موبایل ساده تر (N95)! و یه لپ تاپ...
نمی دونم والا شما N95 رو میگی ساده تر از E90 هستش؟فکر کنم تنها اختلافی که با هم دارن موجود نبودن صفحه دوم هستش وگرنه فکر نمی کنم اختلاف مهم دیگه ایی با هم داشته باشن؟اگه هم ساده تر می تونه قیمت این گوشی باشه ان 95 هم یه زمانی یک میلیون و شصد هزار تومان بود
aslanaslan
05-10-2007, 08:05
ولی قیمتش اومد پایین...این ناقلا که نمی یاد! صفحه بیشتر و بزرگتر...صفحه کلید Internal...بس نیست؟!
sarmast65_ata
05-10-2007, 14:36
ولی قیمتش اومد پایین...این ناقلا که نمی یاد! صفحه بیشتر و بزرگتر...صفحه کلید Internal...بس نیست؟!
درباره قیمت که من توضیح دادم 2 دلیل مهم داره یکی اینکه این گوشی جزو سری E نوکیاست و این سری نوکیا تغییر قیمتشون خیلی خیلی کمه و گذشت زمان زیادی می خواد تا قیمت بیاد پایین دلیل دیگه هم اینه که تقاضا برای این گوشی توی ایران کم بوده و برای فروشنده صرفی نداره که بخواد قیمت این گوشی رو بیاره پایین موقعی قیمت این گوشی میاد پایین که واردات این گوشی زیاد باشه و تقاضا زیاد باشه و گوشی با قیمت جدیدش بخواد وارد بازار ایران بشه در ضمن قیمت این گوشی توی اروپا در حال حاضر دوروبر 490 یورو هستش که این خیلی خوبه این در مورد قیمت.
منم هیمنو گفتم تنها اختلاف مهمی که با هم دارن فقط بر میگرده به صفحه دوم و صفحه کلید کامل وگرنه اختلاف دیگه ایی با هم ندارن که بخواییم بگیم یه اختلاف دیگه هم که میشه گفت وجود دوربین 5 مگاپیکسلی در ان 95 هستش که فکر میکنم این اختلاف و اون اختلاف نتیجه بازی رو 1-1 مساوی میکنه نه؟:31:
aslanaslan
05-10-2007, 15:27
موافقم...1-1 به نفع N95!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.